ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهندسی پزشکی :آزاد تبریز یا سراسری همدان ؟؟؟

farzaneh*f
06-09-2010, 14:21
البته هنوز نتایج سراسری نیومده ولی گفتم از الان تحقیق کنم که اگه نتایج دیر اومد بدونم تکلیفم چیه؟؟؟ :31:

و چند تا سوال دیگه هم داشتم:
1.آزاد تبریز واسه دخترا خوابگاه داره یا نه؟؟؟
2. کلا آزاد تبریز سطحش بالاتره یا سراسری شهرایی مثل اردبیل همدان یا زنجان؟؟؟
3. می گن مهرماه یه کارنامه ای میاد که می گه به جز این رشته ای که قبول شدی چه رشته های دیگه ای رو قبول می شدی و می شه بعدا تغییر رشته داد به اون رشته ها (البته یه سوالمم اینه که این حرف درسته یا نه؟؟؟) خوب حالا اگه یکی الان بره آزاد و بعد تو اون کارنامه رشته ای باشه که به این رشته ی آزاد ترجیح بده می تونه ترم بعد بره اونو بخونه؟؟؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون:11:

farzaneh*f
06-09-2010, 15:23
مث اینکه خیلی سخت بوده سوالام دی:
خوب می شه یه سوال کلی بپرسم : کلا دانشگاه آزاد هر شهر با سراسریش تا چه حد فرق داره ؟؟؟

MaaRyaaMi
06-09-2010, 15:49
شهر به شهر فرق داره عزیزم !! بعضی وقتا آزاد یه شهری مثلا تهران از سراسری یه شهر دیگه خیلی بهتره !

ولی من فکر میکنم این شهرائی که گفتی دولتی بهتر باشه البته من اطلاعی از ازاد اونجاها ندارم چیزی هم نشنیدم

farzaneh*f
06-09-2010, 16:05
شهر به شهر فرق داره عزیزم !! بعضی وقتا آزاد یه شهری مثلا تهران از سراسری یه شهر دیگه خیلی بهتره !

ولی من فکر میکنم این شهرائی که گفتی دولتی بهتر باشه البته من اطلاعی از ازاد اونجاها ندارم چیزی هم نشنیدم

آخه این که می گن تو بعضی شهرا اساتید دانشگاه دولتیش با آزادش یکین منو انداخته تو فکر اگه این طور باشه خب آزاد تبریز خیلی بهتر از سراسری اردبیله درست نمی گم؟؟؟

Alireza SM
06-09-2010, 16:33
آخه این که می گن تو بعضی شهرا اساتید دانشگاه دولتیش با آزادش یکین منو انداخته تو فکر اگه این طور باشه خب آزاد تبریز خیلی بهتر از سراسری اردبیله درست نمی گم؟؟؟

تو شهرهاي كوچيك بعضي دانشگاه ها اساتيدشون مشتركه آره ولي تشابه تو رشته هاي مهندسي خيلي خيلي كمه . بيشتر تو دانشكده هاي پزشكي و مخصوصا رشته پزشكي (بخاطر محدود بودن پزشك هاي فوق تخصص و متخصص كه وقت براي دانشگاه بزارن ) اين شباهت هست ولي كشور پره از استاداي برق و عمران و مكانيك و... هست .
در مورد مهندسي پزشكي هم بعيده زياد شباهتي باشه . هرچند اين رشته تو ايران نه كيفيت تحصيليش و نه بازار كارش و نه زمينه پيشرفتش اصلا در حدي نيست كه بخواي نگران اساتيد دانشگاهت هم باشي .

rahgozare tanha
06-09-2010, 16:41
سلام من آزاد تبريز مي خونم هم براي دخترها خوابگاه داره هم اينكه استاداش و امكاناتش از سراسري همين جا خيلي بهتر و سرتره چون دختر داييم سراسري مي خونه استادهاي آزاد اغلب دكترن ( البته من رشتم فني مهندسيه )و چون جوان هستند بالطبع علمشون هم به روز تر هست ولي سراسري بيشترشون استادهاي قديمي هستن كه بيشترشون استاد پدر مادر هامون بودن بازم تحقيق بكنين تصميم نهايي به عهده شماست .

Alireza SM
06-09-2010, 16:48
سلام من آزاد تبريز مي خونم هم براي دخترها خوابگاه داره هم اينكه استاداش و امكاناتش از سراسري همين جا خيلي بهتر و سرتره چون دختر داييم سراسري مي خونه استادهاي آزاد اغلب دكترن ( البته من رشتم فني مهندسيه )و چون جوان هستند بالطبع علمشون هم به روز تر هست ولي سراسري بيشترشون استادهاي قديمي هستن كه بيشترشون استاد پدر مادر هامون بودن بازم تحقيق بكنين تصميم نهايي به عهده شماست .

استاد با تجربه كه بهتره ! هرچي لازم باشه رو به دانشجو منتقل ميكنه و قدرت انتقال مطالب و سابقش باعث ميشه دانشجو بهتر تربيت بشه
البته استاداي باتجربه و كهنه كار هم علمشون به روزه به هرحال براي دانشجوي كارشناسي سطح علمي استادها زياد فرقي نداره

M . Sayid
06-09-2010, 18:57
البته هنوز نتایج سراسری نیومده ولی گفتم از الان تحقیق کنم که اگه نتایج دیر اومد بدونم تکلیفم چیه؟؟؟ :31:

و چند تا سوال دیگه هم داشتم:
1.آزاد تبریز واسه دخترا خوابگاه داره یا نه؟؟؟
2. کلا آزاد تبریز سطحش بالاتره یا سراسری شهرایی مثل اردبیل همدان یا زنجان؟؟؟
3. می گن مهرماه یه کارنامه ای میاد که می گه به جز این رشته ای که قبول شدی چه رشته های دیگه ای رو قبول می شدی و می شه بعدا تغییر رشته داد به اون رشته ها (البته یه سوالمم اینه که این حرف درسته یا نه؟؟؟) خوب حالا اگه یکی الان بره آزاد و بعد تو اون کارنامه رشته ای باشه که به این رشته ی آزاد ترجیح بده می تونه ترم بعد بره اونو بخونه؟؟؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون:11:

شما هم که راه افتادی دنبال من:31::31:
مث اینکه ما باید هم کلاس بشیم سراسری و آزاد هم نداره.........

panizir
07-09-2010, 06:26
3. می گن مهرماه یه کارنامه ای میاد که می گه به جز این رشته ای که قبول شدی چه رشته های دیگه ای رو قبول می شدی و می شه بعدا تغییر رشته داد به اون رشته ها (البته یه سوالمم اینه که این حرف درسته یا نه؟؟؟)

من فقط همينو ميدونم :31:
آره درسته! ولي خوب طبيعتا به ترم 1 نميرسه.

farzaneh*f
07-09-2010, 14:06
دست همگی درد نکنه پس با این حساب می شه گفت کلا غیرقابل مقایسه ن یعنی هر کدوم مزایا معایب خاص خودشونو دارن ناچار 30 ساعت دیگر صبر می کنیم :19:

من فقط همينو ميدونم :دی
آره درسته! ولي خوب طبيعتا به ترم 1 نميرسه.

مرسی منم از همون ترم 2 منظورم بود :11:

Lamanta
07-09-2010, 16:52
بابا ول کن بیا همدان دور همی حال میده ! :31:

simorgh_m3
07-09-2010, 17:48
سلام به همه من اهل تبریزم و بهت پیشنهاد میدم اگه میخوای آزاد رو انتخاب کنی حتما بیا تبریز من اینجا خوندم بد نیس
فعلا

hermione
07-09-2010, 19:00
بابا ول کن بیا همدان دور همی حال میده ! :31:

خدایا به چه روزی افتادم :41:

Lamanta
07-09-2010, 20:20
برق همدان در انتظارمه و البته یه راهه 8 ساعته
بابا میای پیش خودم ، چرا غصه می خوری ؟! :31:

rahgozare tanha
08-09-2010, 11:37
بچه ها توروخدا یه دعایی واسه من بکنید برق شهرکرد بیارم اگه نیارم برق همدان در انتظارمه و البته یه راهه 8 ساعته تا اصفهان
خدایا به چه روزی افتادم :41:
دوست عزيز برات دعا مي كنم اميدوارم همون جور كه دلت مي خواد بشه و از رشته اي و محلي كه دلت مي خواد قبول بشي ولي اگه خداي نكرده هم نشد نگران نباش حتما خير و صلاحي بوده دوست عزيزم هميشه به ياد داشته باش ما انسانها نزديك رو مي بينيم ولي خدا اون دور دورها رو هم مي بينه موفق باشي .

puyaran
08-09-2010, 12:09
به نظر من که دانشگاه سراسری البته روزانش در هر شرایطی از دانشگاه آزاد بهتره...