PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در send to

AMIIIIIIR
05-09-2010, 18:47
چند روزی است که وقتی من کلیک راست کرده و گزینه send to را انتخاب می کنم فقط 3-4 گزینه وجود دارد و بقیه گزینه ها که قبلا تا 10 تا وجود داشت نیست در ضمن من از eset4 استفاده می کنم و هر هفته آپدیت می کنم و احتمال ویروسی شدنم بعید به نظر می رسد .

لطفا راهنمایی کنید

Dew Drop
05-09-2010, 22:00
سلام
وقتی کلیک راست می کنید کلید shift رو هم بگیرید ببینید باز همه گزینه ها هست یا نه؟

gonbad city
05-09-2010, 22:21
چند روزی است که وقتی من کلیک راست کرده و گزینه send to را انتخاب می کنم فقط 3-4 گزینه وجود دارد و بقیه گزینه ها که قبلا تا 10 تا وجود داشت نیست در ضمن من از eset4 استفاده می کنم و هر هفته آپدیت می کنم و احتمال ویروسی شدنم بعید به نظر می رسد .

لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز ببخشید که میپرسم اما میشه دوباره بگی منظورت right click > new هست یا اینکه روی فایل راست کلیک میکنی send to ؟

mshow
05-09-2010, 22:29
ببين من دليل پاك شدن اون گزينه ها رو نمي دونم كه چرا يهو پاك شدند؟ولي مي دونم چجوري مي شه به منوي send to گزينه اضافه كرد و يا حذف كرد.براي اين كار يه پوشه وجود داره كه توي اون مي توني شرت كات بزاري يا اون هايي رو كه داره پاك كني،تغيير نام بدي و...آدرس اون پوشه هم به شكل زيره.مثلا اگه ويندوزت(XP) روي درايو C باشه و اسم يوزرت باشه Mshow به شكل زيره:C:\Documents and Settings\Mshow\SendToكه به صورت مخفي شده هم هست. اگه مي خواي بري توش آدرسشو توي نوار آدرس اكسپلورر ويندوزت تايپ كن.بعد از هرچي كه دلت خواست ميانبر بگير و بزار توش.در ضمن بعيد مي دونم كار ويروس بوده باشه.