مشاهده نسخه کامل
: كمك در باره يك خطا(application error)
mohsen0000000000
04-09-2010, 16:55
سلام
بعضي از نرم افزارهاي كه نسب كردم (مثل گوگل كروم ) موقع اجرا اين ارور(application error) رو ميده
علتش چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aliupdate
04-09-2010, 17:28
سلام
تمامی برنامه ها در حال اجرا را ببندید
بر روی shortcut گوگل کروم راست کلیک کنید گزینه ی Properties رو بزنیدو به قسمت shortcut برید.
یکی از عبارت های زیر را به آخر آدرس میانبر اضافه کنید :
no-sandbox OR --in-process-plugins--
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aliupdate
04-09-2010, 18:37
سلام
تمامی برنامه ها در حال اجرا را ببندید
بر روی shortcut گوگل کروم راست کلیک کنید و به قسمت shortcut بروید.
یکی از عبارت های زیر را به آخر آدرس میانبر اضافه کنید :
--no-sandbox OR --in-process-plugins
موفق باشید.
mohsen0000000000
09-09-2010, 06:06
ممنون
ولي باز هم نميشه.
من 1 سالي هست كه اين مشكل رو دارم حتي ويندوز رو هم عوض كردم ولي باز هم نشد
aliupdate
09-09-2010, 13:56
سلام اینو امتحان بکنید:
برین تو Run بنویسید Regedit اینتر بزنید.
برین به این آدرس:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\SysPlant
در قسمت سمت راست Startرو باز کنید و Value اون را به 4 تغییر دهید.
سیستم رو Restart کنید.
SiyahVash
09-09-2010, 15:04
سلام؛
احتمالا مشکلاتی تو رجیستری سیستمتون وجود داره؛ با یک یرنامه تعمیر رجیستری (مثل Registry Mechanic) سیستمتون رو اسکن کنید.
ترفندی که جناب aliupdate عزیز آموزش دادن توصیه نمیشه، بخاطر اینکه اون کار جلوی امکان امنیتی Google Chrome رو می گیره و همینطور دستور رجیستری هم در صورتیه که شما از نرم افزارهای امنیتی Symantec استفاده کنین، که این هم باز به همون دلیل توصیه نمیشه.
هر دوی این ها زمانی جواب میدن که شما فقط در Google Chrome این مشکل رو داشته باشین.
اما با عکس اولی که فرستادین (XSign) فکر می کنم به احتمال زیاد مشکل رجیستری باشه، احتمال دیگه هم وجود Malware باشه که باز باید با یک برنامه قوی رفع بشه.
compund security
10-09-2010, 07:18
اقا منم این مشکل رو دارم البته نه تو گوگل بلکه تو Nokia Ovi Suite .و یک بازی لطفا راهنمایی کنید
سلام
نرم افزار زیر رو نصب کنید و دوباره امتحان کنید :
موفق باشید :40:
mohsen0000000000
12-09-2010, 08:32
سلام؛
احتمالا مشکلاتی تو رجیستری سیستمتون وجود داره؛ با یک یرنامه تعمیر رجیستری (مثل Registry Mechanic) سیستمتون رو اسکن کنید.
ترفندی که جناب aliupdate عزیز آموزش دادن توصیه نمیشه، بخاطر اینکه اون کار جلوی امکان امنیتی Google Chrome رو می گیره و همینطور دستور رجیستری هم در صورتیه که شما از نرم افزارهای امنیتی Symantec استفاده کنین، که این هم باز به همون دلیل توصیه نمیشه.
هر دوی این ها زمانی جواب میدن که شما فقط در Google Chrome این مشکل رو داشته باشین.
اما با عکس اولی که فرستادین (XSign) فکر می کنم به احتمال زیاد مشکل رجیستری باشه، احتمال دیگه هم وجود Malware باشه که باز باید با یک برنامه قوی رفع بشه.
ممنون
Registry Mechanic نصب كردم باز هم نشد كه بشه
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
سلام
نرم افزار زیر رو نصب کنید و دوباره امتحان کنید :
موفق باشید :40:
ممنون از دوستان
Microsoft .NET Framework 2.0 نصب كردم نشد
amirkalak6
29-08-2011, 10:06
دوستان منم تو نصب یه برنامه این مشکلو دارم ویندوز تازه ریختم کسی راه حلی نداره؟؟؟
pantiaus
29-11-2011, 19:48
سلام ،هروقت فلش به سیستمم می زنم این پیغام application error روی برنامه های مثل 3dmax و بعضی از نرم افزار های تخصصیم پیدا میشه و برنامه باز نمیشه ،فکر می کنم یه ویروسه البته من هنوز راههای گفته شده را امتحان نکردم (من آموزشگاه دارم و تمام سیستم ها م اینجوری شده) مرتب ویندوز عوض می کنم .اما این منطقی نیست اگر بازهم راهکاری دارید لطفا راهنمایی کنید.تشکر
mohammad154
11-10-2013, 12:00
منم این مشکلو دارم واسه بازی اساسین کرید 4 .نرم افزار نداره که دانلود کنم درست بشه؟
Master Root
12-10-2013, 14:19
خوب چرا فلش رو یکبار ویروس یابی نمیکنید؟
مطمئن هستید که بعد از اتصال فلش این مشکل پیش میاد؟
میتونید از دیسک های نجات آنتی ویروس کسپر یا نود در حالت بوت برای اسکن هارد و فلش استفاده کنید.
وقتی با عوض کردن ویندوز هم نمیشه پس مشکل از ویروس (به احتمال زیاد) میتونه باشه.به جز درایو ویندوز تمام درایو ها و سی دی ها و فلش ها و کلا هر دستگاه ذخیره سازی که دارین رو اسکن کنید.
راه حل مشکل در پشتیبنی مایکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کمی پایین بخش
RESOLUTION
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.