ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت گرافیک تا 300 با در نظر گرفتن همه موارد

toorajjj
04-09-2010, 11:18
با سلام ما قبلا زحمت دادیم راهنمایی گرفتیم سیستمو بستیم ولی کارت گرافیم موند و نشد صبر کردیم گفتیم 5850 ارزان میشه نشد که گران تر هم شد . 460 اومد کشیدند روش ارزش خریدو از دست داد . میدونید درسته میتونم تا 300 هزینه کنم ولی از گران خریدن متنفرم . مقایسه دایرکت 11 و 10 را هم دیدم زیاد تفاوتی نداشت یعنی خیلی تبلیغ کردند ولی تو بازیها مشهود نبود . حالا با این تفاسیر بهتر نیست یکسری بیام پائین تر برم سراغ سری 4000 و مثلا 4890 بگیرم که هم قیمتش معقولتره و آدم زورش هم نمیاد چون این شرکتا هر روز دارند برای خالی کردن جیب مردم کارت جدید میدند بیرون امروز 5850 را میخرم 6 ماه بعد نمیتونم حتی 150 بفروشم که کارت جدید بخرم . یعنی تو کارتهای گران قیمت بنظر میاد ضرر کردن بیشتره حالا میخوام اساتید نظرات گرانبهاشون را از ما دریغ نکنند . چی کنم بازم صبر کنم؟ . 4890 بخرم ؟یا 5850 بخرم ؟. با تشکر

Ultra_Black
04-09-2010, 11:45
سلام
به نظر من با بودجه شما بهترین انتخاب GTX460 768Mb هست حدود 240 تومن
که از لحاظ کارایی کمی از نسخه 1 گیگش ضعیفتره ولی در عوض قیمت خیلی معقولتری داره

toorajjj
04-09-2010, 13:55
سلام
با تشکر از جوابتون اواترا جان گفتم که مشکل بودجه نیست میتونم 5850 بگیرم ولی آخه به چه قیمتی ؟ راستی بنچمارکی از کارتها هست که سری 4000 هم توش باشه و بشه مقایسه کرد مثلا 4890 با 5770 .
من میخام همه موارد را در نظر بگیرم و بخرم نه تنها بالا یا پایین پودن یک کارت تو بنچمارک یا جدید یا قدیمی بودن کارت . به قول خارجیها میخام نسبت دلاری که میدیم به FPS را بدست بیارم و بالاترین را انتخاب کنم البته با توجه به قییمتای ایران .

Advanced Ali-001
04-09-2010, 14:18
سلام
استاد نظرش محترمه اما:
بخاری که نمیخواد بخره که درضمن ازیه طرف دنبال تحقیق هم هست که چیکار کنه.

میتونم تا 300 هزینه کنم
بهترین انتخاب به نظر من روی سری5850-5830هست ولی شما که منتظرکرایسیس2هستی یه یک ماهی صبرکنی بهتره:دئ
باتوجه به اینکه این بازی گرافیک قوی میخواد به نظرمن یه1ماهی صبر کنی میتونی5850یاشایدم5870بخری.
موفق باشی.

HardWare Professor
04-09-2010, 14:34
راستی بنچمارکی از کارتها هست که سری 4000 هم توش باشه و بشه مقایسه کرد مثلا 4890

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultra_Black
04-09-2010, 14:43
با تشکر از جوابتون اواترا جان گفتم که مشکل بودجه نیست میتونم 5850 بگیرم ولی آخه به چه قیمتی ؟ راستی بنچمارکی از کارتها هست که سری 4000 هم توش باشه و بشه مقایسه کرد مثلا 4890 با 5770 .
من میخام همه موارد را در نظر بگیرم و بخرم نه تنها بالا یا پایین پودن یک کارت تو بنچمارک یا جدید یا قدیمی بودن کارت . به قول خارجیها میخام نسبت دلاری که میدیم به FPS را بدست بیارم و بالاترین را انتخاب کنم البته با توجه به قییمتای ایران .GTX460 768Mb با قیمتی در حدود 4890 قدرت بالاتر و دما و مصرف پایینتری داره:

در کل کارتی هست که نسبت به قیمت ارزش خرید بالایی داره و به قیمت جهانیش هم نزدیکتره

بخاری که نمیخواد بخره که درضمن ازیه طرف دنبال تحقیق هم هست که چیکار کنه.
به به علی آقای گل:31:
عزیز جان اگه GTX460 بخاری باشه که 5970 و 5870 کوره هستن!:27:
بنچمارکهای دمای این کارت رو دیدی میگی بخاری؟!:13:

دمای این کارت تو حالت بیکاری:

اینم دمای کارت تو حالت فول لود:

همونطور که ملاحظه کردید این کارت حتی از 5750 هم خنکتره!
و حسابش کاملا از GTX465 و GTX470 و GTX480 جداست...

Advanced Ali-001
04-09-2010, 14:55
به به علی آقای گل
به به استاد گران قدربا اون سیستماش!:8:
این دوست گرامی من میدونم دنبال چیه وقتی صحبت ازcrysis2 میاد باید کارتهای سری5830به بالاباشه وگرنه کم میاره میشه بخاری!
درضمن اصلاًبهش ساپفایر پیشنهاد میدیم.
اون وقت درمیاد بخاری یا نه ای خدا گیگا رو از زیر زره بین5970نجات بده.......

همونطور که ملاحظه کردید این کارت حتی از 5750 هم خنکتره!
و حسابش کاملا از GTX465 و GTX470 و GTX480 جداست...
5750که خودت گفتی مفت گرونه این1دودرسته این کارت خنک تره ولی جون کشیدن کرایسیس2رو واسه عاشقاش نداره.
این جیفورس 1.5گیگ ظرفیت داره ولی59702گیگ اصلاًآمرش ازنظرمن درست نیست که 1.5گیگ خب معلومه از2گیگ کمتر داغ میکنه!:31:
کارت ماهم که880آلتراس دیگه crysisرو هم نمیکشه ولی عمراًبرم دنبال سجیفورس یا مارکی بجزگیگاl.
درضمن شما دوست عزیز راهت فقط صبرکردن تا1ماهه دیگس اون موقع5870گیگا بگیر راحت اینا یه ارتشن که مشون ضد گیگا هستن ویه بارم پیشنهادش نمیدن.

Ultra_Black
04-09-2010, 15:07
این دوست گرامی من میدونم دنبال چیه وقتی صحبت ازcrysis2 میاد باید کارتهای سری5830به بالاباشه وگرنه کم میاره میشه بخاری!بنچمارکهای بالا رو یک بار دیگه نگاه کن:
GTX460 از 5830 قویتره!(قیمتش هم پایینتره)

5750که خودت گفتی مفت گرونه این1دودرسته این کارت خنک تره ولی جون کشیدن کرایسیس2رو واسه عاشقاش نداره.اشتباه میکنی بنده گفتم 5570 نه 5750!:31:
اینم یبار دیگه نگاه کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن اصلاًبهش ساپفایر پیشنهاد میدیم.تا زمانی که GTX460 هست خرید 5830اشتباهه! (از هر برندی مثل Sapphire)

این جیفورس 1.5گیگ ظرفیت داره ولی59702گیگ اصلاًآمرش ازنظرمن درست نیست که 1.5گیگ خب معلومه از2گیگ کمتر داغ میکنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عجب!!!:18:
تفسیر جالبی بود!:27:پس یعنی هر چقدر مقدار حافظه بیشتر باشه کارت خنکتره....؟!!!:39:
در ضمن GTX460 دو مدل 768Mb و 1Gb داره
1.5Gb از کجا اومد؟!!

اینا یه ارتشن که مشون ضد گیگا هستن ویه بارم پیشنهادش نمیدنوقتی به قیمت خون باباشون میدن نباید هم پیشنهاد بدیم...!:13:

Advanced Ali-001
04-09-2010, 15:21
وقتی به قیمت خون باباشون میدن نباید هم پیشنهاد بدیم...!
بیا من خو دم میام با هم بریم بازار خب میبرمت یه جایی که اول بگه5970رادئونگیگا با مشکل خنک کنندگی که تکذیبش میکنن به من دوست میدن900دیگه به تو....
ولی بازم یه جا میبرمت که مثل یه آدم معتقدقیمت میده 5970ساپفایر رو میه670خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ud9 رو میده640
ud7 رو میده430
اینقدر نگو فلان فلان وبه پام بپیچ کلاًدرحوزت asus -msi-evgaو...........
بچرخ ولی بدون که ud9 رقیب نداره ونمیتونی قدرت usb 3های گیگا رو که 1.5 آمپره و3برابرusb3 های منتشر شده از شرکتهای دیگس رو ندید بگیری
شرکت گیگا بایت درگرافیک های خوداون قدر فناوری ومسو و.............داره که دیگه سراغ هیچی نمیشه رفت فقط مشکل گیگا5970هست......
الو به هیچ کدوم اینا گوش نکن اینا یه دیوار حفاظتی دارن که نمیدونم چرا جنس خوب رو توقلعشون راه نمیدن......:41:

1.5Gb از کجا اومد؟!!
دوباره شروع شد.
1.5گیگرو gtx480گفتم.نیگا کن5970خب2گیگ حافظه داره بهترین گرافیک هم هست درست خب الان کمترازgtx480 که 1.5گیگ ظرفیت داره وداغ هم میکنه دما داره خب این قدر جنس خوب رو ازخودت دور نکن جنس خوب با قیمت درست هست یه خورده عظله پا میخواد ویه چشم باز تو بازار.

Ultra_Black
04-09-2010, 15:34
ونمیتونی قدرت usb 3های گیگا رو که 1.5 آمپره و3برابرusb3 های منتشر شده از شرکتهای دیگس رو ندید بگیری واسه اینا دلیل و لینک معتبر!

شرکت گیگا بایت درگرافیک های خوداون قدر فناوری ومسو و............این فقط از صدقه سر تبلیغات خوب گیگاست (تو ایران) که نمیدونم مس و آلومینیوم و...
و گرنه تمام برندهای خوب دنیا هر کدوم فن آوریهای پیشرفته ای دارن که فکر می کنم شما به گوشتون هم نخورده!
مثلا برند HIS با خنک کننده های فوق پیشرفته IceQ و iCooler از لحاظ خنک کنندگی گرافیک حرف اول رو تو دنیا میزنه ولی چون تبلیغات خوبی تو ایران نداره،ما ها نمیدونیم
و ما فقط چوب ندانستن و تعصب بیجامون رو میخوریم...!!!:41:

دوباره شروع شد.
1.5گیگرو gtx480گفتم.نیگا کن5970خب2گیگ حافظه داره بهترین گرافیک هم هست درست خب الان کمترازgtx480 که 1.5گیگ ظرفیت داره وداغ هم میکنه دما داره خب این قدر جنس خوب رو ازخودت دور نکن جنس خوب با قیمت درست هست یه خورده عظله پا میخواد ویه چشم باز تو بازار. بنده اصلا راجع به GTX480 صحب نکردنم و با توجه به قیمت فضاییش و مصرف و دمای بالاش تابحال حتی یکبار هم پیشنهاد ندادم!
ولی قبلا هم عرض کردم GTX460 حسابش با بقیه فرق میکنه...

Advanced Ali-001
04-09-2010, 15:48
his هان گفتی از نظر خنک کنندگی بهترینه هان ازنظر کیفیت چی؟:8:
الان برو تو بازار هرمغازه ای که his داشت پاتو میبوسه که بتونه چیزی از این مارک بفروشه منم اگه داشتم ازخدام بود که بفروشم.
مشکل اینه که جنس خوب رو تبلیغ میدونین.
استاد گران قدر همیشه درست میگن گفتن وخواهدند گفت ولی شمایی که میخوایی بگیری واسه تو دارم میگم خود این آقای آلترا خان تو یه تایپیک میگفت به ترتیب ازماک گیگا ایسوس......
اینا که معروفن بگیرین خودش میگفت حالا میگه his باشه حالا ببین چه مارکی رو وسط آورده که گیگا رو زیر تیغ بزاره....
حالا من ازاین به بعد ایسوس و ساپفایر پیشنهاد میدم وکلاًغیر از مارک گیگا میشم عین اینا ولی بدون شما که میخوایی کارت بگیری به این ارتش گوش نکن که ضررمیکنی فلان جا میگه اینقدر فلان جا میگه اوقدر.....:13:
یه خورده گشتن تو بازار بد نیست.

ولی قبلا هم عرض کردم GTX460 حسابش با بقیه فرق میکنه...
شما گفتی ما هم تایید کردیم دیگه چی؟

مثلا برند HIS
بقیه رو هم بگو بدونیم.

واسه اینا دلیل و لینک معتبر!
سایت گیگا بایت به این بزرگی عین هالک وای میسته جلوت.
منم از همون جا خوندم تا وقتی که سراسمبل5970گیگا نشسته بودم عین تو فکر میکردم.

Download Master
04-09-2010, 15:52
با توجه به پستای اين صفحه انصاف بديد من متعسب بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

Ultra_Black
04-09-2010, 15:59
his
هان گفتی از نظر خنک کنندگی بهترینه هان ازنظر کیفیت چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یه نگاهی به سایتش بنداز ببین چقدر Award از سایتها برده...

مشکل اینه که جنس خوب رو تبلیغ میدونین.بی زحمت جنس خوب رو برام تعریف کن....
جنسی خوبه که در مقابل کمترین هزینه بالاترین بازدهی رو داشته باشه...!

خود این آقای آلترا خان تو یه تایپیک میگفت به ترتیب ازماک گیگا ایسوس......برای هر ادعایی لطفا لینک!

اینا که معروفن بگیرین خودش میگفت حالا میگه his باشه حالا ببین چه مارکی رو وسط آورده که گیگا رو زیر تیغ بزاره....عزیز دلم
HIS تو ایران معروف نیست، تو اروپا و آمریکا از پرفروشترین برندهاست

یه خورده گشتن تو بازار بد نیست.اینم تاثیر حرفهای بازاری هاست که اغلبشون حتی نمیدونند فاز و خازن جامد و اورکلاک چیه...!:13:

بقیه رو هم بگو بدونیم.بارها گفتم:
MSI,Sapphire,Asus,Power Color, و... برند های خوبی هستند

سایت گیگا بایت به این بزرگی عین هالک وای میسته جلوت.کدوم بقالی میگه ماستش ترشه...؟!
منظور من از لینک Review از سایت های معتبر مثل AnnadTech و Tom'sHardware هست

منم از همون جا خوندم تا وقتی که سراسمبل5970گیگا نشسته بودم عین تو فکر میکردم. علی جان
بنده از سال 79 دارم سیستم اسمبل میکنم و همه جور سیستمی هم اسمبل کردم...

Advanced Ali-001
04-09-2010, 16:12
MSI,Sapphire,Asus,Power Color, و... برند های خوبی هستند
همه خوبن جز گیگا بایت.
چون قیمت گیگا بالاست به قیمت خون باباشون میدن خوب نیست.
جنس خوب درهرمقطعی خرج داره.

علی جان
بنده از سال 79 دارم سیستم اسمبل میکنم و همه جور سیستمی هم اسمبل کردم...
معمولاًقدیمی ها از تازه کارا استقبال میکنن ودرصدد این هستن که راهنماییشون کنن چون میدونن اونا هستن که راهشون رو ادامه میدن.

Ultra_Black
04-09-2010, 16:26
همه خوبن جز گیگا بایت.
چون قیمت گیگا بالاست به قیمت خون باباشون میدن خوب نیست.
جنس خوب درهرمقطعی خرج داره.
من کی گفتم گیگا خوب نیست...؟!!!
گیگا خودش خوبه ولی این قیمتش تو ایرانه که خوب نیست!

معمولاًقدیمی ها از تازه کارا استقبال میکنن ودرصدد این هستن که راهنماییشون کنن چون میدونن اونا هستن که راهشون رو ادامه میدن.
100% همینطوره
منم هدفم فقط و فقط از فعالیت تو این فروم، راهنمایی دوستان و البته یادگیری و بالا بردن اطلاعات خودم هست

toorajjj
04-09-2010, 21:32
ممنون از دوستان که نظر دادند بخصوص جناب اولترا که همیشه ما شرمنده میکنند. گفتم که من فن بوی مارک خاصی نیستم دنبال بالاترین کارایی با کمترین قیمت در حال حاظر یا نهایت یکماه دیگه هستم . چند تا نکته بود که میخواستم بگم :
اول اینکه مادربرد من sli یا cf پشتیبانی نمکینه
دوم اینکه راسته که چشم آدم بالای 30 فریم رو تشخیص نمیده و بالای اون دیگه اختلافی نیست ؟
سوم اینکه آیا بنظر شما با ورود سایر برندهای 460 قیمت زوتاک پایین میاد ؟ ارزش صبر کردن داره ؟
تو بعضی بازیها این 5850 با 460خیلی اختلاف داره و تو بعضی نه چرا ؟ بعدا که درایوها اپدیت بشه چی میشه ؟
آیا تو این موقعیت بازار صبر کردن منطقیه ؟

Ultra_Black
04-09-2010, 22:38
ممنون از دوستان که نظر دادند بخصوص جناب اولترا که همیشه ما شرمنده میکنند.
خواهش می کنم دوست من

دوم اینکه راسته که چشم آدم بالای 30 فریم رو تشخیص نمیده و بالای اون دیگه اختلافی نیست ؟
درسته

سوم اینکه آیا بنظر شما با ورود سایر برندهای 460 قیمت زوتاک پایین میاد ؟ ارزش صبر کردن داره ؟
احتمالش هست ولی تو بازار ایران هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

تو بعضی بازیها این 5850 با 460خیلی اختلاف داره و تو بعضی نه چرا ؟ بعدا که درایوها اپدیت بشه چی میشه ؟
علت اصلیش اینه که موتور گرافیکی بعضی بازیها با Nvidia سازگار تر هست و بعضی دیگه با ATI
با آپدیت درایورها هم معمولا فریم هر دو بالاتر میره

آیا تو این موقعیت بازار صبر کردن منطقیه ؟
کلا صبر تو قطعات سخت افزاری خوبه
ولی بازار سخت افزار ایران هم غیر قابل پیشبینی هست....

nima_voroojak
05-09-2010, 08:57
سلام دوستان منم میخوام یه 460 بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی خوبه بنظر شما چی بگیرم

sh.k_5800
05-09-2010, 10:53
خداييش به اين مي گن تاپيك.:31:

با توجه به پستای اين صفحه انصاف بديد من متعسب بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

خداييش راست مي گه!!!:31:

سلام دوستان منم میخوام یه 460 بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی خوبه بنظر شما چی بگیرم

مي گم دوست عزيز اگر تاپيك رو تا انتها مي خوندي ديگه جرات نمي كردي همچين سوالي بپرسي !

چون دوباره بحث بالا مي گيره.

ZOTAC هست: 290-295 تومن !
GAINWARD: حدودا 310-315 تومن.(پيدا كردي سلام من هم برسون بهش !)
PALIT SONIC هست. ولي نه قيمتش رو مي دونم و نه ديدمش !!!!!!

فقط توجه كن كه مدل 1GIG رو منظورم بود.

يه نظر من هر كدوم ارزونتر بود! (دوستان مناظره گر!! توجه كنن كه فقط در مورد اين كارت گفتم اوني كه ارزونتره ها ! ما رو محاكمه نكنيد !!!!!!!!:31:)

موفق باشيد:40:

Download Master
05-09-2010, 11:37
Palit Sonic = 300 = Bazar Reza

kourosh4
05-09-2010, 20:23
دوست من برای بازی کل سیستم مهمه و فقط گرافیک نیست!
شما بقیه سیستمت رو بگو بخصوص پاور ....
به نظر من GTX 460 1G گزینه خوبیه من چند روز پیش برای برادرم خریدم 285 و فعلا هم راضیش کرده !

toorajjj
05-09-2010, 21:08
دوست من برای بازی کل سیستم مهمه و فقط گرافیک نیست!
شما بقیه سیستمت رو بگو بخصوص پاور ....
به نظر من GTX 460 1G گزینه خوبیه من چند روز پیش برای برادرم خریدم 285 و فعلا هم راضیش کرده !
پاور 585 b گرین . رم دو گیگ ممونکس ، سی پی یو 945 ، مانیتور 2262 TQ ، مادربورد giga usb3 ،
ولی انصافا من نه آخه 220 دلار چه جوری وبا چه جمع و تفریقی میاد میشه 285 :18:. بنظرم اولترا گزینه خوبی را پیشنهاد دادند بهش فکر میکنم و یک هم منتظر

kourosh4
05-09-2010, 21:13
سیستمت خوبه و با همون 4890 کامل میشه ...
تازه 285 کمترین قیمتشه !
البته اگه بگردی 5850 رو میتونی 320 بخری و تا مدتها خیالت راحت باشه مخصوصا اگه اهل اورکلاک باشی راحت به 5870 میرسونیش !

wildhunter
06-09-2010, 09:26
ولی انصافا من نه آخه 220 دلار چه جوری وبا چه جمع و تفریقی میاد میشه 285

با انصاف قلاب سنگی

toorajjj
06-09-2010, 11:31
یک چند جا دیدم قیمت 5850 force 3d را 300 گفته بودند درسته ؟ مارکش خوبه و مشکلی نداره ؟

HardWare Professor
06-09-2010, 11:43
یک چند جا دیدم قیمت 5850 force 3d را 300 گفته بودند درسته ؟ مارکش خوبه و مشکلی نداره ؟
قویترین کارت در این رنج قیمتی میباشد.

برندش هم خوبه.

ارزون بودن دلیل بر بد بودن نیست....