مشاهده نسخه کامل
: چرا خريد سيستم براي گيم وقتي كنسول ها هستند
Amir_Niknam
03-09-2010, 17:10
سلام
من چند وقت پيش به كمك دوستان همين فروم يك سيستم در حدود 750 تومن بستم البته تنها cpu مادربرد رم و گرافيكش اينقدر شد
الان از سيستمم خيلي راضيم و به راحتي تمام بازي ها رو با رزولوشن خوب اجرا ميكنه اما سوال من اينجاست كه آيا من پول اضافي خرج نكردم ؟
حالا چرا اين حرف رو ميزنم براي اينكه من كار برنامه نويسي و مقداري گرافيك (طراحي وب) انجام ميدم اما در واقع اين سيستم براي بازي بسته شد همونطور كه ميدونيد براي برنامه نويسي غير گرافيكي نيازي به كارت گرافيك قوي نيست همچنين يك cpu متوسط و 2 گيگ رم هم جوابگو هست يك چنين سيستمي با حدود قيمت 350 ميشه تهيه كرد (البته فقط همون قطعاتي رو كه نوشتم) كه البته من تقريبا اين سيستم رو داشتم اگر براي بازي ميرفتم يك XBOX در حدود 320 تومن ميگرفتم بهتر نبود ؟ من با كيفيت HD كه بازيهاشو ديدم به نظرم كيفيتش خيلي بهتر بود تازه ميگن تا 3 سال ديگه سخت افزارش جواب ميده (اينو دقيق نميدونم بچه هاي همين فروم ميگن) در حاليكه من بعيد ميدونم سيستمم تا 3 سال ديگه براي گيم كار كنه
حالا سوال من اينكه چرا ملت (مثل من ) براي بازي سيستم ميبندند ؟!....
HardWare Professor
03-09-2010, 17:19
در حاليكه من بعيد ميدونم سيستمم تا 3 سال ديگه براي گيم كار كنه
سلام
کارت گرافیکتون چیه؟
arash_uiq3
03-09-2010, 17:25
کامیپوتر که می خری تنها بازی کردن نیست !
اما کنسول مانند xbox یا ps3 فقط برای بازی کردن است
به نظر من و خیلی از دوستانم که گیمر حرفه ای هستیم هیچی به پای pc نمیرسه !
هر کنسولی میادو و دورانش تموم میشه و میره !
اما کامپیوتره که همیشه هسته و جاودانه میمونه
مشخصات سیستمش چیه داداش ؟
Advanced Ali-001
03-09-2010, 17:28
اگر براي بازي ميرفتم يك XBOX در حدود 320 تومن ميگرفتم بهتر نبود ؟ من با كيفيت HD كه بازيهاشو ديدم به نظرم كيفيتش خيلي بهتر بود
ببخشید!:31:
یعنی کیفیت xbox360 از کامپیوتر بیشتره؟؟؟؟؟!
شما کیفیت تصویر pc رو با xbox360مقایسه میکنی؟!
کیفیت تصویرpc به کارت گرافیک ومارک مانیتورتون مربوط میشه نه اینکه رو هوا بگیم واسه گیم xbox360 بخریم بله واسه بازی میرن کنسول میخرن ولی همیشه اینو باید بدونن که برای بازی فاکتوراول pc هست به عبارت دیگه گل سرسبد!
حالا شما کارات طراحی وب وبرنامه نویسی هست خب الان سیستم شما واسه گیم جمع شده چه اشکالی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا میخوایی بفروشی بریxbox 360بخری؟؟؟
درضمن ممکنه مشخصات سیستمتون رو هم بگین.
ممنون میشم.:10:
ولی همیشه این رو بدونید که باpc میشه کارها کرد........
ولی باxbox فقط بازی.
Amir_Niknam
03-09-2010, 17:48
سيستم من مشخصاتش اينه:
Intel Corei5 750
P7p55 DLE
Asus 5770 1gig ddr5
Adata 2*2 gig 1600 cl9 gaming
جواب همه شما دوستان رو خوندم چون تقريبا همه به يك صورت بود ديگه از نقل قول استفاده نميكنم
خير من نميخوام سيستم رو بفروشم و برم XOBX بخرم
اما سوال من دقيقا همين بود بهتره يك نفر يك سيستم در حدود 350 ببنده (اگر طراح سه بعدي باشين قضيه كاملا متفاوته) و براي بازي بره ويك كنسول با قيمت حدود 350 بگيره اينجوري هم دو تا وسيله داره و هم اينكه پايداري كنسول ها بسيار بيشتر از PC هست يعني اگر يك نفر يك كامپيوتر با قيمت 700 تومن ببنده نميوتنه مطمئن باشه تا چند سال سيستمش دوام داره اما اگر يك كنسول 350 تومن بخره از كاركرد چند سالش مطمئن هست درسته بعد از چند سال اون كنسول رو بايد دور انداخت اما اگر سيستم رو با هدف بازي بسته باشيد خوب اون رو هم بايد دور بندازيد (در مورد ارتقا قطعات هم در اكثر موارد با هزينه اي كه ميشه بازدهي ندارند كه آدم بخواد اينكار رو انجام بده خودم سيستم قبليم LGA 775 بود ديدم اگر بخوام يك E8600 روش بزارم بايد 160 تومن بدم در حاليكه الان corei3 540 از اين ارزون تره و كارائيش هم قابل قياس نيست كه البته سوكتش فرق داره بعد ديدم بايد مادربرد رو هم عوض كنم همينطور رم ها كه ddr2 بود و تا آخر خودتون حساب كنيد مطمئن هستم 3 سال ديگه همين بلا سر اين سيستمم هم مياد) در ضمن به ميزان پولي هم كه هزينه كرديد توجه كنيد معمولا حداقل دوبرابر بايد براي PC نسبت به يك كنسول هزينه بشه
از نظر كيفيت هم بله بسته به كارت گرافيك و مانيتور هست اما من فقط براي كارت گرافيكم حدود 2 ماه قبل 210 تومن هزينه كردم در صورتيكه اگر يكم پول بيشتر ميزاشتم كلا يك XBOX ميخريدم تازه باز هم وقتي مقايسه ميكنم كيفيت XOBX رو بيشتر ميپسندم
Amir_Niknam
04-09-2010, 19:34
دوستان نظري در رابطه با مطالبي كه نوشتم ندارند البته لطفا بدون تعصب صحبت كنيد چون من واقعا در اين مورد برام جاي سوال پيش آمده در ضمن همون طور كه گفتم خودم هم PC بستم
خوب ببین بازی با ایکس باکس آسون نیست ... به جز فوتبالش بقیه بازیهای خیلی سخته
کنترل کردناش یا شلیک کردن باهاش خیلی سخته ... اما تو کامپیوتر شما موس داری
این خیلی مهمه ... شما هم کامپیوتر فوق العاده قوی داری هم سیستم بازی
اما اگه ایکس باکس بگیری بازی خوب داره با کیس معمولی تقریبا به درد نخور :41:
Amir_Niknam
07-09-2010, 01:22
البته تو كنترل بازي نميتونم اظهار نظر كنم چون آنچنان تجربه اي با XBOX ندارم (كلا خودم هم با كامپيوتر بازي نمكينم و اين سيستم فقط به خاطر برادرم بود كه بستم من سالها با يك Celeron 2.8 ساخته بودم!:46: البته نا گفته نمونه كه تا دلتون بخواد آخرين مدل هاي انواع نوت بوك رو گرفتم:31:)
اگر واقعا كنترل بازي با موس راحتره فكر كنم سازندگان كنسول اضافه كردن اين قابليت براشون سخت نباشه علاوه بر اون شما به چيزهاي جالبي كه در كنسول ها آمده دقت كردين دسته هاي Wii يا kinect در XOBX كه به زودي مياد و روي Xobx Slime به راحتي نصب ميشه از اين ها در PC خبري نيست
roteal2007
07-09-2010, 11:10
البته تو كنترل بازي نميتونم اظهار نظر كنم چون آنچنان تجربه اي با XBOX ندارم (كلا خودم هم با كامپيوتر بازي نمكينم و اين سيستم فقط به خاطر برادرم بود كه بستم من سالها با يك Celeron 2.8 ساخته بودم!:46: البته نا گفته نمونه كه تا دلتون بخواد آخرين مدل هاي انواع نوت بوك رو گرفتم:31:)
اگر واقعا كنترل بازي با موس راحتره فكر كنم سازندگان كنسول اضافه كردن اين قابليت براشون سخت نباشه علاوه بر اون شما به چيزهاي جالبي كه در كنسول ها آمده دقت كردين دسته هاي Wii يا kinect در XOBX كه به زودي مياد و روي Xobx Slime به راحتي نصب ميشه از اين ها در PC خبري نيست
منم با شما موافقم ببین دوست من من همیشه گفتم به کسایی که میان سیستم های میلیونی میبندن برای گیم!
یه کارت گرافیک آنبرد +یه سیستم متوسط+کنسول برای بازی بهتر از هر چیزه به شخصه برام اتفاق افتاده اون زمانی که geforce fx 5200 خریدم و دقیقا یک سال بعدش به ملکوت پیوست یعنی بازی نمیتونست اجرا کنه....
در حالی که این زمان برای کنسول بیشتر از 1 سال هست (حداقل 3 و حداکثر 5 سال بسته به نوع کنسول)
اگر بازی با xbox آسون نبود پس چرا ماکروسافت میاد برای pc دسته گیم پد xbox رو میفروشه؟
حرف شما درسته برای کسی که 2 ساعته دسته بازی رو دستش گرفته....همین خود منم برای اولین بار که secret service رو روی pc نصب کردم گفتم چقدر سخت بود!!!!
برای بودجه های زیر 450 تومن کنسول بهتره وگرنه همون PC
دوست عزیز من خودم PC دارم ... با PS3 و XBOX 360 رفیقهام هم تجربه ی بازی دارم ... خداییش هیچی مثل PC نمیشه (با این که کارت گرافیکم زیاد خوب نیست GTS 250 ) ...
گرافیکاشون که باید جلو PC لنگ بندازه ... کنترلر هاشون هم اصلا توی بازی های اکشن جوابگو نیست ...
به طور کلی اگه تلویزیون بزرگ داشته باشی و نخوای زیاد هزینه کنی کنسول ...
و گرنه اگه بتونی خوب هزینه کنی (مثل سیستمی که بستی و مبارکت باشه ) PC ...
arash_uiq3
07-09-2010, 15:01
بزارید ماجرای خودمم رو بگم(واقعیت داره)
من 4 سال پیش یک کامپیوتر با قیمت 1 تومن خریدم
به قل فروشنده سیستم فوله فول بود !
خلاصه عشق منم که گیم بود یک سال نشد که رم های ddr2 اومدند و بازی های جدید دیگر روی گرافیک من نصب نمی شدند.
من از 3 سال پیش بازی با کامپیوتر رو گزاشتم کنار(چون بازی نصب نمی شد !) و رفتم طرف کنسول
اول ps2 خریدم
بعد یک ps3 دسته دوم خریدم که تا همین 6 ماه پیش فروختم
الان هم 2 ماهه قصد دارم یک سیستم قوی ببندم .
که الحمدلله با راهنمایی دوستان همین فروم پنج شنبه قبلی رفتم سیستمم رو سفارش دادم و شنه تحویل گرفتم(امروز سه شنبه)
قیمت کیسم 1 تومن در شد و من فقط 18 سالم است و این پول هم از کارکرد تابستونم بود.
الان که 3ه روزه این سیستم رو خریدم باید بگم ارزش هر چی ps3 و xbox رو داره.
سیستم با ویندوز 7 در عرض 10 ثانیه روشن میشه.
بازی های جدید رو کیفیت فول hd راحت بازی می کنم .
واقعا کامپیوتر مدل بالا داشته باشی لذت بیشتری میبری تا یک سیستم متوسط و یک کنسول.
بزارید ماجرای خودمم رو بگم(واقعیت داره)
من 4 سال پیش یک کامپیوتر با قیمت 1 تومن خریدم
به قل فروشنده سیستم فوله فول بود !
خلاصه عشق منم که گیم بود یک سال نشد که رم های ddr2 اومدند و بازی های جدید دیگر روی گرافیک من نصب نمی شدند.
من از 3 سال پیش بازی با کامپیوتر رو گزاشتم کنار(چون بازی نصب نمی شد !) و رفتم طرف کنسول
اول ps2 خریدم
بعد یک ps3 دسته دوم خریدم که تا همین 6 ماه پیش فروختم
الان هم 2 ماهه قصد دارم یک سیستم قوی ببندم .
که الحمدلله با راهنمایی دوستان همین فروم پنج شنبه قبلی رفتم سیستمم رو سفارش دادم و شنه تحویل گرفتم(امروز سه شنبه)
قیمت کیسم 1 تومن در شد و من فقط 18 سالم است و این پول هم از کارکرد تابستونم بود.
الان که 3ه روزه این سیستم رو خریدم باید بگم ارزش هر چی ps3 و xbox رو داره.
سیستم با ویندوز 7 در عرض 10 ثانیه روشن میشه.
بازی های جدید رو کیفیت فول hd راحت بازی می کنم .
واقعا کامپیوتر مدل بالا داشته باشی لذت بیشتری میبری تا یک سیستم متوسط و یک کنسول.
دوست من
منم با شما هم نظرم واسه گیم کنسول خیلی بهتره واسه اکثر ماها که با سیستممون بازی میکنی اهنگ گوش میدیم فیلم میبینیم کنسول هم همون کارا رو به بهترین نحو انجام میده
شما وقتی پی سی داره دو سال دیگه واسه اجرای بهتر یه بازی مجبور بری گرافیک رو عوض کنی چون این سیاست شرکتهاس ولی واسه کنسو ل فرقی نداره چون ارتقایی وجود نداره واسه همین بازی ساز مجبوره بهترین رو بسازه
پی سی خوبه اگه ازش استفاده خاص بشه
ببین دوست من کنترل دقیقا ربط به عاد ت دارم من خودم قبل اینکه با پی سی کار کنم میگفتم نمیشه بدون دسته کار کرد ولی الان میگم به موس و کیبرد عادت کردم دسته سخته شما باید به هر کدوم عادت کنید حتی شوتینگ
Amir_Niknam
07-09-2010, 15:30
از پاسخ هاي همگي دوستان تشكر ميكنم واقعيت اينطوري ميشه نتيجه گرفت كه اگر آدم مايه دار باشه و يا بازي خور حرفه اي كه بخواد تقريبا هر دو سه سال حدود 800 تا يك تومن هزينه سيستم بده بهتره سيستم ببنده وگرنه براي خيلي ها از جمله من كه شايد يك گيمر خرفه اي نباشيم و يا نخوايم اين قدر هزينه كنيم كنسول بهتره
البته بحث كنترل بازي يك چيز سليقه اي هست و نميشه گفت موس و كيبرد بهتره يا دسته هر كسي نظر خودش رو داره
PhrenetiC
07-09-2010, 16:12
به نظر من یه سیستم قوی + یه کنسول برای یه گیمری که دوست داره تمام عناوین روز رو تجربه کنه الزامیه، داشتن سیستم غول و 10 تا کنسول فلان نشونه ی گیمر حرفه ای بودن نیست...
با داشتن کنسول از Support شدن خودتون تا چند سال آینده از لحاظ تجربه ی اکثر بازی ها مطمئن هستین، اگه یه سیستم قوی هم داشته باشین مطمئنا تجربه ی عناوینی مثل Crysis و Crysis Warhead و بقیه ی عناوین انحصاری PC بسیار لذت بخش ِ .
دوستانی که با PC مشغول هستن که با توجه به قدرت سیستمشون عناوین مختلف رو با کیفیت های متفاوت تجربه میکنن ، دوستان کنسول باز هم اکثر عناوین رو با کیفیت خیلی خوب و فقط با یک کنسول 200$ تجربه میکنن ، که به نظر من اینجا تماما به نفع کنسول داران هست، چون اکثر سازنده ها برای اینکه تفاوت بین نسخه های کنسولی و PC زیاد نباشه کیفیت PC رو تقریبا هم سطح کنسول قرار میدن، بطور مثال عنوانی مثل Modern Warfare 2 درسته که نسخه ی PC از گرافیک بهتری بهره میبره ( در صورتی که سیستم جوابگو باشه ) ولی مطمئنا این اختلاف گرافیک بین نسخه های Xbox 360 و PC و PS3 انقدر نیست که لذت بازی رو تو کنسول از بین ببره که اگه بود امتیازاتِ هر سه نسخه از سایت های مختلف یکسان نمیشد. در ضمن کنسول ها هم لیست طویـــلی در بازی های انحصاری دارن که مطمئنا PC Gamer ها از تجربه ی اون ها بی نصیب میمونن > (GOW III | Killzone 2 - Gears of War 2 - Heavy Rain - Metal Gear Solid 4 - Halo Reach و ... )
در مورد کنترل هم بگم همونطور که دوستمون گفت کاملا بر میگرده به خودِ شخص که به گیم پد عادت داره یا کیبورد و موس ... Shooting و Fighting و Racing و ... هم نداره :31: هستن کسایی که به هیچ وجه نمیتونن با کیبورد و موس بازی کنند و بالعکس...
در کل پیشنهاد من برای کسانی که تمام وقت مشغول بازی کردن هستن ، کنسول هست و اگر هم اونقدر پول دارین که برای تجربه ی بازی هایی مثل Crysis و ... یه سیستم قوی خریداری کنین ، PC رو فراموش نکنین :20:
چقدر هم حرف زدم معـــــــــــــــــذرت میخوام :11:
peyman12248
07-09-2010, 16:52
همش بستگی به خودت.......قضیه سلیقه هستش.....ببین مثلا من تنها به دلیل 3-4 بازی کنسول ps3 گرفتم یکی god of war, resident evil, devil may cry, assassins creed و حالا شاید یکی دو بازیه دیگه. اینارو میشد تو کامپیوتر هم بازی کنم ولی بهم حال نمیداد چون از بچگی عادت داشتم اون دسته بازی هارو بگیرم دستم و بازی کنم حالا یه موقعی این دسته خلبانی اتاری یا کومودور بود این دوره هم ps3 ,xbox......یه جورایی حسیه وقتی 4-5 نفره جمع میشید با پسرای فامیل فوتبال ps بازی میکنید و حال میکنید ولی برای pc باید چند تا کامپیوتر باشه تازه اونم میشینین هر کدومتون پشت یه مونیتور .....یه جورایی حال نمیده........دقت کن به تبلیغات کنسول ها اکثرا نشون میده 2-3 نفر نشستن تو جمع خودشون بازی میکنن و حال میکنن....یه جورایی کنسول ها اجتماعی ترن....در حالی که کامپیوتر انزوا طلبه.......منظورم این نیست این خوبه و اون بده ها....قضیه مطلق نیست.....میگم که مربوط به سلیقست....بازی هایی که هدف گیری داره یا بازی های استراتژیک خوب معلومه تو کامپیوتر راحت تره......ولی فکر نمیکنم قضیه کنترل کردن و گیم پلی زیاد مطرح باشه چون بعد یه مدت دستت عادت میکنه!!
دوستان به نظر من نباید کابرد های پی سی و کنسول رو با هم قاطی کرد توجه کنید که کنسول فقط برای بازی است اما پی سی برای 100000000000000000000000000 کار و ابزار
پس : اگر فقط بازی می کنید : کنسول بگیرید
اگر بازی + کارهای دیگر = PC
Amir_Niknam
07-09-2010, 18:01
پس فكر ميكنم اكثر دوستان با من هم عقيده باشند كه عملا اگر بازي مخواهيد انجام بديد كنسول ها با توجه به قيمت و كيفيتي كه ارائه ميدهند بهتره ممكنه يك بازي در PC گرافيك بهتري داشته باشه اما بايد توجه كرد كه چقدر براش هزينه كرديد و تا چند سال اين كامپيوتر ميتونه جوابگو باشه
بنابراين بستن يك سيستم براي گيم اگر واقعا آدم نخواد مرتبا پول خرج كنه كار زياد عاقلانه اي نيست
Download Master
07-09-2010, 18:02
داستان منم اینه :
7 - 8 سال پیش با اومدن NFS Underground و دیدن دمو هاش عاشق اون بازی شدم. حدود 600 تومن خرج کردم یه سیستم بستم و از اون موقع دیگه تقریبا حرفه ای شدم. تا 2 سال تمام بازیها رو میورد ولی آروم آروم دیگه کند شد و هی مجبور بودم گرافیک رو کم کنم.
حدود 5 سال پیش به یه دلیل آموزشی قرار شد برام یه جایزه بگیرن منم که عناوین انحصاری PS2 رو دیده بودم و نمیخواستم دوباره کلی پول خرج کنم رفتم PS2 گرفتم. سال اول خوب بود و با بازیهای انحصاری (مثل Ace Combat , Tekken , ... ) کلی مشغول بودم ولی بعدش (سال 2006 ) با اومدن Oblivion و عرضه نشدنش رو PS2 اعصابم خورد شد . خیلی از بازیهای دیگه هم با گرافیک پایینتر رو کنسول میومدن و این خیلی کلافه کننده بود.( و بدترین قسمت کنسول هم همینه که بازیها با گرافیک کمتر روش میان)
3 سال پیش باز برگشتم رو PC و یه کامپیوتر 1,500,000 گرفتم که اگه گرافیکم نمیسوخت تا همین الانم همه بازیها رو High میورد
تو این سه سال تمام بازیهای PC رو تقریبا انجام دادم و خیییلی هم راضی ام. الانم یه کامپیوتر 1.200.000 خریدم که تا 3-4 سال خیالم راحته
حالا نکات مثبت و منفی کنسول به نظرم ایناس:
+:
1-خیال آدم راحته که کنسول بازی رو میکشه
2- بازیهاش با Platform های زیادی به بازار میان (نه مثل کامپیوتر که اکثرا اکشن - استراتژیک و نقش آفرینی اند)
3- بازی کردن با فامیل و اینا خیلی حال میده (هنوز لیگایی که تو PES6 میذاشتیم یادمه)
4- بازیهای انحصاری خیلی بیشتری نسبت به PC داره (که البته همشون هم بدرد بخور نیستن)
5- در کل دردسرش کمتره
....
-:
1- گرافیک بازیهاش به PC نمیرسه (بعضی موارد کاملا آشکاره که برای رسیدن به 30FPS مجبورن گرافیک رو کم کنن و مثلا یه افکت بلور همیشگی رو صفحه هست یا Draw Distance رو بشدت پایین میارن)
2- بازیهای آنلاین خفن کم داره WarCraft3(DOTA!) , WOW , Counter , ...
3- بازیهای مزخرف زیادی تو بازار هست که اگه تریلر ندیده باشید اندازه خود کنسول پول بازیهای مزخرف میدید.)
4- بازیهای بچه گانه زیادی داره
5- بازی آنلاین توش سخته و ریسک داره
6 - اگه تلوزیون یا مانیتور جدا نداشته باشید ممکنه باعث اذیت خانواده بشید.
7 - سخته اضافات بازی رو نصب کرد (Patch , DLC , ... ) و حتما نیاز به یه PC دارید.
...
درکل برای بازیگرای نیمه حرفه ای شدیدا توصیه میکنم (البته به شرط اینکه بازیهای درست حسابی کنسول رو بخره) برای بازیگرای حرفه ای Gaming PC بهتره و برای بازیگرای خیلی خیلی حرفه ای کنسول + PC Gamingکه هیچ عنوان بزرگی رو از دست ندن بهتره.
یه نکته مهم دیگه اینه خریدن کنسول زمانی ارزش زیادی داره که در اوایل خریدن اون کنسول باشه (حداکثر تا 3-2 سال بعد از عرضه کنسول ) وگرنه عمر کنسولتون کمه و ارزش خریدنش کاهش پیدا میکنه
حالا نکات مثبت و منفی کنسول به نظرم ایناس:
+:
1-خیال آدم راحته که کنسول بازی رو میکشه
2- بازیهاش با Platform های زیادی به بازار میان (نه مثل کامپیوتر که اکثرا اکشن - استراتژیک و نقش آفرینی اند)
3- بازی کردن با فامیل و اینا خیلی حال میده (هنوز لیگایی که تو PES6 میذاشتیم یادمه)
4- بازیهای انحصاری خیلی بیشتری نسبت به PC داره (که البته همشون هم بدرد بخور نیستن)
5- در کل دردسرش کمتره
....
-:
1- گرافیک بازیهاش به PC نمیرسه (بعضی موارد کاملا آشکاره که برای رسیدن به 30FPS مجبورن گرافیک رو کم کنن و مثلا یه افکت بلور همیشگی رو صفحه هست یا Draw Distance رو بشدت پایین میارن)
2- بازیهای آنلاین خفن کم داره WarCraft3(DOTA!) , WOW , Counter , ...
3- بازیهای مزخرف زیادی تو بازار هست که اگه تریلر ندیده باشید اندازه خود کنسول پول بازیهای مزخرف میدید.)
4- بازیهای بچه گانه زیادی داره
5- بازی آنلاین توش سخته و ریسک داره
6 - اگه تلوزیون یا مانیتور جدا نداشته باشید ممکنه باعث اذیت خانواده بشید.
7 - سخته اضافات بازی رو نصب کرد (Patch , DLC , ... ) و حتما نیاز به یه PC دارید.
...
درکل برای بازیگرای نیمه حرفه ای شدیدا توصیه میکنم (البته به شرط اینکه بازیهای درست حسابی کنسول رو بخره) برای بازیگرای حرفه ای Gaming PC بهتره و برای بازیگرای خیلی خیلی حرفه ای کنسول + PC Gamingکه هیچ عنوان بزرگی رو از دست ندن بهتره.
کاملا موافقم ... PC + کنسول بهترینه ... ولی اگه بخوایم یکی رو انتخاب کنیم اگه بتونی تا 1 میلیون هزینه کنی PC وگرنه کنسول (البته هزینه ی مانیتور یا تلویزیون برای کنسول جداس)
هر کس یه نظری داره ... ایکس باکس تو بازیهایی که باید شلیک کنی خیلی سخته
درسته بعد از مدتی عادت میکنی ولی باز سخت تر از کامپیوتره
هیچ وقت لذتی که بازی با کامپیوتر به من داده ایکس باکس نداده
حتی 1 دهمشم نداده
BMW.M3_E46
15-09-2010, 09:53
گرافیکه PC خداست مخصوصا که سیستم توپی باشه Xbox حال بهم نداد
خود من هم همین مشکل رو داشتم ولی یک دلیل خوب برای اختلاف بین کنسول و pc هست و اون هم این است که زمانی بود که کارت های گرافیک پی سی ها ضعیف بود و همینطور سی پی یو آن ها و در مقابل کنسول ها با کارت های گرافیک قوی تری به صحنه آمدند و cpu های چند هسته ای .... حالا مشکل اینجاست که مدت ها از عرضه آخرین کنسول های ارایه شده گذشته و کامپیوترها بسرعت از هر لحاظ از آن ها جلو افتاده اند اگر حالا فقط منظورمان بازی کردن باشد تردیدی جز گرفتن کنسول نکنید با اینکه قدیمی شده اند ولی هزینه کمتری صرف می کنید اگر با کامپیوتر بخواهید اینکار رو انجام بدهید مجبورید یک cpu چند هسته ای خوب با سرعت بالا و کارت گرافیک مدل بالا بگیرید که هزینه آن بالا است راه دیگر صبر کردن برای نسل جدید کنسول هاست که مشخص نیست چه موقعی به بازار بیایند
خود من هم همین مشکل رو داشتم ولی یک دلیل خوب برای اختلاف بین کنسول و pc هست و اون هم این است که زمانی بود که کارت های گرافیک پی سی ها ضعیف بود و همینطور سی پی یو آن ها و در مقابل کنسول ها با کارت های گرافیک قوی تری به صحنه آمدند و cpu های چند هسته ای .... حالا مشکل اینجاست که مدت ها از عرضه آخرین کنسول های ارایه شده گذشته و کامپیوترها بسرعت از هر لحاظ از آن ها جلو افتاده اند اگر حالا فقط منظورمان بازی کردن باشد تردیدی جز گرفتن کنسول نکنید با اینکه قدیمی شده اند ولی هزینه کمتری صرف می کنید اگر با کامپیوتر بخواهید اینکار رو انجام بدهید مجبورید یک cpu چند هسته ای خوب با سرعت بالا و کارت گرافیک مدل بالا بگیرید که هزینه آن بالا است راه دیگر صبر کردن برای نسل جدید کنسول هاست که مشخص نیست چه موقعی به بازار بیایند
من 1 هفته پیش سیستم جمع کردن نزدیک 1400 شد ... در صورتی که با 340 بهترین کنسولو میتونستم بگیرم
اما لذتی که کامپیوتر به من میده شدیدا بالاست ... حس خوبی روی کنسول ندارم
حالا ممکنه یکی زندگیش کنسول باشه ... اما من نظر شخصی خودمو گفتم :40:
BMW.M3_E46
15-09-2010, 16:23
توی 2 کلام
1-اگه پولداری برو تو کار PC
2-اگه بی پولی (برو بمیر:31::46:) برو یه Xbox 360 elit بخر حالشو ببر
وسلامو علیکم و رحمت ا...
your_star
16-09-2010, 14:04
تو کنسول تا ابد نمیتونی مزه ی بازی های استراتژیک رو احساس کنی!
همین:)
به من هیچ وقت بازی با کامپیوتر حال نداد چون بازی به نظر من با کنسول زیباتر وبازیهایی مثل تیکن فقط برای کنسولهاست که هیچ وقت توی کامپیوتر نمی آید .
تنها بازی که روی کنسول حال میده فوتباله ... PES لذت زیادی داره چون 2 نفرست
وگرنه بقیه بازیها فقط کامپیوتر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.