ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا یک طرف ماه را انسان ها نمیتوانند ببینند؟

sayyad mohammad
03-09-2010, 02:44
چرا يك طرف ماه را انسانها نمي توانند ببنند ... مگر ماه خود به دور خود نمي چرخد و در هنگام چرخيدن به دور زمين نمي گردد؟

اگر کسی تا 2 روز دیگه جواب نداد ، جواب درستو میزنم.

مرتضی nvcd
03-09-2010, 04:41
بخاطر اینکه دوست نداره ... دی:

تو که جواب رو می دونی چرا پس می پرسی؟ ... شاید فکر می کنی خودت کشفیدیش ؟...

جواب : به خاطر دوره تناوب یکسان گردش ماه بدور خود و بدور زمین .

حالا بزار من یه سوال ازت بکنم ...

تو یه تصویر ویدئویی معروف از اپلو 11 ( الان لینک دانلود ازم نخواه که ندارم )... که به طلوع زمین از ماه هم مشهوره .... زمین در حال طلوع از افق ماهه ! ... یعنی می بینیم که زمین داره از افق ماه بالا میاد ...

همونطور که تو سوال بالا و جوابش گفتیم .. نتیجه می شه گرفت که زمین تو کره ماه نباید زیاد از جاش تو اسمون تغییر مکان بده ... تقریبا ثابته ..

حالا چرا زمین داره طلوع می کنه ؟ در حالی که باید ثابت باشه ؟

Alireza SM
03-09-2010, 04:54
جواب سوال sayyad mohammad كه نابلوئه . ماه تقريبا برابر هست گردش به دور زمين و به دور خودش

جواب مرتضي جان هم كه چون ماه نسبت به زمين حركت وضعي داره بايدم اينطور باشه .

همونطور که تو سوال بالا و جوابش گفتیم .. نتیجه می شه گرفت که زمین تو کره ماه نباید زیاد از جاش تو اسمون تغییر مکان بده ... تقریبا ثابته ..

ماه حركت وضعي داره و حركت وضعيش هم دقيقا با جركت اتقاليش يكي نيست . چرا بايد همچين نتيجه اي گرفت ؟

مرتضی nvcd
03-09-2010, 18:25
ماه حركت وضعي داره و حركت وضعيش هم دقيقا با جركت اتقاليش يكي نيست . چرا بايد همچين نتيجه اي گرفت ؟

بحث جالبی شد ...

.........................

خوب اگه یکی نیست ... پس چرا همیشه یه ور ماه رو به زمینه ؟... اگه یکی هست ( حداقل یکم ...که واقعیت همینطوره ) پس چرا همچین نتیجه ای نمی گیری ؟

بزار روشن کنم ... ببین ما می گیم همیشه یه ور ماه به سمت زمینه ... درست ؟

می دونیم یکم البته رخ گرد داره که اون زیاد مهم نیست ... حدود چند درجه است ...

خوب حالا طبق گفته بالا که همیشه یه ور ماه رو به زمینه یعنی اگه فرض اگه شما ایشالله فضانورد بشی تشریف ببری تو دریای فلان ماه با سفینه ات بشینی ... من توی زمین توی طول یک ماه و همیشه می تونم تو رو با تلسکوپم ببینم ... چه اول ماه باشه چه وسط چه اخر ...

خوب وقتی همیشه تو اونجایی یعنی منم ( زمین ) برای تو که توی ماه نشستی تو یه ارتفاع خاصی قرار داره و نباید جابجا بشم ... یعنی نباید طلوع و غروب بکنم !!!! ... اگه من فرض برات طلوع بکنم یعنی یه وقتی غروب کردم یعنی یه زمانی منو تو نمی دیدی ... یعنی یه زمانی منم تو رو نمی دیدم ... و این با فرض قضیه ما نمی خونه ...

حالا بگو چرا تو اون ویدئو ما طلوع زمین از روی افق ماه رو می بینیم ؟.... به قول دوستمون تا دو روز وقت داری :21:

Alireza SM
03-09-2010, 18:53
بحث جالبی شد ...

.........................

خوب اگه یکی نیست ... پس چرا همیشه یه ور ماه رو به زمینه ؟... اگه یکی هست ( حداقل یکم ...که واقعیت همینطوره ) پس چرا همچین نتیجه ای نمی گیری ؟

بزار روشن کنم ... ببین ما می گیم همیشه یه ور ماه به سمت زمینه ... درست ؟

می دونیم یکم البته رخ گرد داره که اون زیاد مهم نیست ... حدود چند درجه است ...

خوب حالا طبق گفته بالا که همیشه یه ور ماه رو به زمینه یعنی اگه فرض اگه شما ایشالله فضانورد بشی تشریف ببری تو دریای فلان ماه با سفینه ات بشینی ... من توی زمین توی طول یک ماه و همیشه می تونم تو رو با تلسکوپم ببینم ... چه اول ماه باشه چه وسط چه اخر ...

خوب وقتی همیشه تو اونجایی یعنی منم ( زمین ) برای تو که توی ماه نشستی تو یه ارتفاع خاصی قرار داره و نباید جابجا بشم ... یعنی نباید طلوع و غروب بکنم !!!! ... اگه من فرض برات طلوع بکنم یعنی یه وقتی غروب کردم یعنی یه زمانی منو تو نمی دیدی ... یعنی یه زمانی منم تو رو نمی دیدم ... و این با فرض قضیه ما نمی خونه ...

حالا بگو چرا تو اون ویدئو ما طلوع زمین از روی افق ماه رو می بینیم ؟.... به قول دوستمون تا دو روز وقت داری :21:

اين چيزي كه شما گفتين امكان نداره . در مورد ويدئو كه صحبت نميشه كرد ممكنه هزاران دليل كامپيوتري داشته باشه يا اصلا فيك باشه !
ولي ترجيح ميدم اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت :27:

Babak
03-09-2010, 20:38
کسی لینک از این فیلم داره من بدونم کدومه؟

اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت
من که عمرا چیزی دست مردم نمیدم. مترضی نفهمیدم کیه والا.

A.M.D.D.E.V.I.L
03-09-2010, 20:43
مدت زمانی که ماه به دور خودش میچرخه برابر با یک ماه هست اونا روی هم منطبق میشن و ...
توی گذشته خیلی سریع تر از الان به دور خودش میچرخیده و همچین مشکلی نداشته اما طی میلیون ها سال سرعتش کم تر شده

مرتضی nvcd
03-09-2010, 22:42
اين چيزي كه شما گفتين امكان نداره . در مورد ويدئو كه صحبت نميشه كرد ممكنه هزاران دليل كامپيوتري داشته باشه يا اصلا فيك باشه !
ولي ترجيح ميدم اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت

امکان داره ... ولی خوب راستم می گی ... ویدئو هست و هزار .................................

راستی مرتضی کیه ؟ ... اقا بابک که می گه دست کسی چیزی نمی ده ...:41:

...........................

فکر کنم اگه تو گوگل سرچ کنیم :

earthrise moon

یه چیزیایی به دست بیاد ...

..............................

مدت زمانی که ماه به دور خودش میچرخه برابر با یک ماه هست اونا روی هم منطبق میشن و ...
توی گذشته خیلی سریع تر از الان به دور خودش میچرخیده و همچین مشکلی نداشته اما طی میلیون ها سال سرعتش کم تر شده

خوب تاثیرش بر مساله چیه ؟

.............

راستی یادمه قبلا یه تاپیک برای همین سوال زده بودم ... اون زمانایی جوانی دی: ... جواب فکر کنم تو اون تاپیک هست ...

=CYBER=
03-09-2010, 23:27
من بگم ؟ :8:
چون 1 طرفش رو ما می بینیم 1 طرف دیگه رو آدم های فضایی :18:
نمی خواد پر رو شیم !
یکی از این آدم ها امشب اومده بود تو سریال ملکوت ، کسی دید ؟ :19:

Alireza SM
04-09-2010, 07:53

من که عمرا چیزی دست مردم نمیدم. مترضی نفهمیدم کیه والا.

اسم فيلم رو شما بدين من از يوتيوب برش ميدارم آپلود ميكنم جايي كه بشه دانلود كرد

مرتضي همون همكار سابق اين بخشه كه الان هم داره فعاليت مكنه ديگه

Cleeev
04-09-2010, 08:41
ویدئوش یه سرچ earthrise میخواد فقط تو یوتوب... کاری نداره که :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Babak
04-09-2010, 11:21
این فیلم بالا که طلوع زمین به خاطر گردش مه‌گرده. ببین ما کلی سر کار بودیم بابت رخ گرد.

مرتضی nvcd
04-09-2010, 11:57
دقیقا ... بابک جان به عنوان برنده مسابقه یک سفر مریخ جایزه می برن ...

Alireza SM
04-09-2010, 12:10
مرتضي خان فيلمي داري كه اي رخ گرد رو شبيه سازي كرده باشه توش ؟

دقیقا ... بابک جان به عنوان برنده مسابقه یک سفر مریخ جایزه می برن ...

لابد پيش نيازش هم اينه ه برن تو اون آزمايشگاه معروف روسيه و 6 ماه در خلع زندگي كنن :27:

Babak
04-09-2010, 12:19
مرتضي خان فيلمي داري كه اي رخ گرد رو شبيه سازي كرده باشه توش ؟

لابد پيش نيازش هم اينه ه برن تو اون آزمايشگاه معروف روسيه و 6 ماه در خلع زندگي كنن :27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم طول میکشه لود شه.

malaki_mall
04-09-2010, 12:19
بابا کی میخاد تو کت تون بره؟

سفر به ماه از بیخ و بن دروغه.:13:

صحنه سازی های فرود فضانورادان بر روی ماه در استودیوهای هالیوود منتشر شده.:2:

مرتضی nvcd
04-09-2010, 16:23
صحنه سازی های فرود فضانورادان بر روی ماه در استودیوهای هالیوود منتشر شده.

خوب ما که کشیش های قرون وسطا نیستیم ... شما دلیل ارائه بده ... ما هم قبول می کنیم ..

الان اینی که منتشر شده رو بده ببینیم ..

Babak
05-09-2010, 00:09
آقا فقط لطفا جدید باشه. پرچم تکون میخوره و چرا دوباره نرفتن ماه و چرا ستاره تو آسمونش نیست رو قبلا جواب دادن.

malaki_mall
06-09-2010, 04:32
آقا فقط لطفا جدید باشه. پرچم تکون میخوره و چرا دوباره نرفتن ماه و چرا ستاره تو آسمونش نیست رو قبلا جواب دادن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Babak
06-09-2010, 22:54
سلام عزیز
این فیلم دقیقا چی میخواد بگه؟ با این سبک باز سازی میشه هر اتفاق واقعی رو جعلی معرفی کرد. کار سختی نیست.

alirezaghanbari
18-09-2010, 16:01
بحث منحرف شده. خوب شد ادامه پیدا نکرد...