PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوناتا 2011 (Sonata 2011)

m.behnam
31-08-2010, 19:35
دوستان اطلاعاتی در رابطه با سوناتا 2011 میخواستم:
مدلهاش
قیمتش
زمان ورود رسمی به ایران و...

Hamid-Net
31-08-2010, 21:02
قمیتش 52 ... تا جایی که اطلاع دارم

Xo0oX
23-09-2010, 09:26
قمیتش 52 ... تا جایی که اطلاع دارم

نمی ارزه .
قیافشم که خیلی خوب نشده .
اپشناش هم فرق زیادی نکرده .

MehranVB
23-09-2010, 10:47
فکر کنم بیشتر از 52 تومن باشه، به هر حال سوناتا 6 سیلندر 2010، قیمتش اختلاف زیادی با آزرای قدیمی نداره و آپشنهاش هم بیشتره، امتیاز کرش تست بالاتری داره، ظاهر زیباتر داره، تقریباً یکی از به صرفه ترین ماشینا نسبت به قیمتشه!

Guts
23-09-2010, 13:13
نمی ارزه .
قیافشم که خیلی خوب نشده .
اپشناش هم فرق زیادی نکرده .
قیافش فوق العاده شده، بهتر نشده؟! تو طراحیش یکمی از CLS الهام گرفته شده.
از هر نظری ماشین بهتر شده از هر نظری. چطوری می تونین بگین فرقی نکرده، سوناتا 2011 یکی از بهتری ماشین های کلاس خودش هست اگر بهترین نباشه.

فقط چندتا از بهبودهای این خودرو نسبت به نسل قبلش رو بخوام بگم: موتور 4 سیلندر 2.4 با 198 اسب بخار قدرت (مدل قدیمی 175 اسب قدرتش بود) و البته با این که قدرتش بیشتر شده مصرفش کمتر شده. گیربکس کاملاً جدید اتوماتیک 6 سرعته، که یکی از دلایل مصرف کمتر و پرفرمنس بهتر هست. هندلینگ خودرو بهتر شده چون کل سیستم تعلیق خودرو نسبت به نسل قبل تغییر کرده. (یکی از مشکلات سوناتاهای نسبل قبل سیستم تعلیقش بود). فضای بیشتر نسبت به نسل قبل و دریافت بالاتربن امتیاز امنیت در تصادفات از عقب، جلو و کنار از موسسه ی IIHS و امکانات ریز و درشت دیگه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
23-09-2010, 16:09
قیافش خوب شده، ولی واسه من تناسب نداره! نمیدونم مشکلش کجاست، ولی نگاش میکنم... :13: انگار فاصله چرخاش خیلی زیاده، حالا شاید یه رینگ و لاستیک بهتر بذارن، بیشتر به دل بشینه

farshad bugatti
23-09-2010, 18:08
از نظر طراحی که خیلی خوبه در مورد خودش هم که تو صافکاری دوستم پنجشنبه هفته گذشته دیدم یکی پلاک تبریز بود که چپ کرده بود! ازمالکش پرسیدم گفت براش 62.5 تموم شده!

kasra_khan2003
23-09-2010, 20:38
از نظر طراحی که خیلی خوبه در مورد خودش هم که تو صافکاری دوستم پنجشنبه هفته گذشته دیدم یکی پلاک تبریز بود که چپ کرده بود! ازمالکش پرسیدم گفت براش 62.5 تموم شده!

ماشالا! نپرسیدی چجوری موفق شد چپش کنه؟

تو سایت پیشگامان بسته به آپشن از 47 تومن داره تا 55 تومن

Vallio
23-09-2010, 20:42
به نظر من زیبا و تیون تر شده ؛ طراحی اخمو و خشنی هم داره :دی !

KING iMAN
24-09-2010, 21:48
طراحيش واقعاً بهتر شده.

aliali1262
08-10-2010, 13:42
لطفا قیمت اون هم به روز پست بدید و فکر می کنید گرون تر میشه یا ارزونتر با توجه به برداشتن یارانه بنزین

kasra_khan2003
08-10-2010, 15:24
یکی لطف کنه تمام آپشناش رو بگه. البته اگه فردا هیوندای هم مارو تحریم کنه، باید بریم نسخه عربیش رو بیاریم!!! ( چند وقت دیگه این کلمه تحریم هم تو سایت فــیلتر میشه:دی )

berendji
16-11-2010, 13:37
دیروز نمایشگاه 61 قیمت زده بود.

Mojtaba-MCI
16-11-2010, 19:16
یکی لطف کنه تمام آپشناش رو بگه. البته اگه فردا هیوندای هم مارو تحریم کنه، باید بریم نسخه عربیش رو بیاریم!!! ( چند وقت دیگه این کلمه تحریم هم تو سایت فــیلتر میشه:دی )
اختیار داری ، مگه نکرده؟!
این همه افزایش ناگهانی قیمت از کجا اومده پس؟!
البته هیوندا که تحریم نکرد ، قضیه برمیگرده به تحریم یک طرفه ی کره و این صحبتا!
بگذریم...
طراحی ماشین که انصافا بهتر شده!
خطوط منحنی ماشین واقعا زیبا شدن!
به نظر من فقط یه مشکل این وسط هست ، اونم اینه که به ماشین های درحال تردد خیابون زیاد شباهت نداره!
نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه ، میخوام بگم یه جورایی زیاد توو چشم میزنه!زیاد حس خود نمایی داره...
البته این نظر شخصیه...

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

الان که به تاریخ پست ها نگاه میکنم میبنم ظاهرا نباید پست میدادم!

farshad bugatti
17-11-2010, 22:41
الان که به تاریخ پست ها نگاه میکنم میبنم ظاهرا نباید پست میدادم!

نه بعضی تاپیک ها نباید خاک بخوره!
البته بعضی ها...
این تاپیک فعلا به روزه و نظر دادن مشکلی نداره
دوستان سعی کنید هر تجربه شخصی یا خبری که در مورد این ماشین دارید حتما در این تاپیک قرار بدید.
ممنون.

றД ĵ ĭ Đ
18-11-2010, 03:30
من توی این ماشین نشستم ، فقط اینو بگم دیگه دلم نمیخواست بیام بیرون : دی

Aref_2008
01-12-2010, 17:57
دیشب یه سوناتا 2011 به قیمت 61 میلیون 500 هزار تومان فروختیم. :31:

mohamad skystar
14-01-2011, 14:03
سوناتا 2011 واقعا عالیه فقط ایربگ باید بیشتر داشته باشه و حجم موتورش بیشتر.از نظر طراحی اتاق که عالیه.

SAEED_BARCELONA
15-01-2011, 10:24
فول آپشنش 8-9 تا ایربگ داره ولی معمولیش 2تا داره که خیلی کمه.
یکی از بدیهای این ماشین اینه که بعد از 0.5 ساعت رانندگی یکمی احساس کمردرد میکنید. من همچین حسی دارم شاید مشکل از کمر من باشه. البته ما فول آپشنشو نداریم که قرتی بازی برای تنظیم گودی کمر و این چیزا داشته باشه. ماشین فوقالعاده کوری هست یعنی داغون میشید تا بخواید ابعاد ماشین بیاد دستتون! به موقع معکوس نمیده لامصب:دی
از اون طرف مصرف کمش بهتون حال میده:دی هندلینگش به عنوان یه ماشین 20هزار دلاری فوقالعادست. طراحیش حرف نداره یعنی ما که تقریبا 7ماهه داریمش هنوز تکراری نشده برامون.
دوستان عزیز اینو از طرف یه کسی که تجربه بسیاری از این ماشین داره بپذیرید. حتما فول آپشنش رو بخرید. اگر معمولیشو خریدید پولتونو ریختید زباله البته برای کسی که میخواد 60میلیون بده میگم. معمولیش حتی سنسور واسه دنده عقب هم نداره! اصلا فولش با معمولیش زمین تا آسمون فرق میکنه

SAEED_BARCELONA
15-01-2011, 10:25
یکی از بدیهای این ماشین اینه که بعد از 0.5 ساعت رانندگی یکمی احساس کمردرد میکنید. من همچین حسی دارم شاید مشکل از کمر من باشه. البته ما فول آپشنشو نداریم که قرتی بازی برای تنظیم گودی کمر و این چیزا داشته باشه. ماشین فوقالعاده کوری هست یعنی داغون میشید تا بخواید ابعاد ماشین بیاد دستتون! به موقع معکوس نمیده لامصب:دی
از اون طرف مصرف کمش بهتون حال میده:دی هندلینگش به عنوان یه ماشین 20هزار دلاری فوقالعادست. طراحیش حرف نداره یعنی ما که تقریبا 7ماهه داریمش هنوز تکراری نشده برامون.
دوستان عزیز اینو از طرف یه کسی که تجربه بسیاری از این ماشین داره بپذیرید. حتما فول آپشنش رو بخرید. اگر معمولیشو خریدید پولتونو ریختید زباله البته برای کسی که میخواد 60میلیون بده میگم. معمولیش حتی سنسور واسه دنده عقب هم نداره! اصلا فولش با معمولیش زمین تا آسمون فرق میکنه

armin_punisher6
15-01-2011, 12:12
فول و معمولی چقدر اختلاف قیمت دارن؟

hussain
16-01-2011, 15:30
سلام گل پسر:31:
اینطرفا چی کار میکنی؟از خط موبایل اومدی بیرون
از نظر من(البته نظر من شخصیه یکهو نپرید رو سر و صورتم:31:)نصبت به سری قدیم واقعا طراحی خیره کننده ای داره و همونجور که سعید گفت واقعا صندلیش کمرو ادیت میکنه
نسبت به قیمت واقعا ماشین خوبیه ولی من به کمری ترجیحش نمیدم:10:

فول و معمولی چقدر اختلاف قیمت دارن؟
طرف ما 4 تا پنج تا(از نظر رنگ و اسپرت بودن و آپشن)

SAEED_BARCELONA
17-01-2011, 00:38
حسین بدسلیقه ای بسکه:دی
آقا قیمتو نمیدونم چقدر اختلاف داره چون اصلا قیمت پلاک ملیشو ندارم.
اینجا معمولیش حدود 26-7تومنهتا فول آپشن بدون نویگیشن که 33تومنه. دیگه با نویگیشن رو خبر ندارم شرمنده

mohamad skystar
20-01-2011, 21:24
سوناتا 2011 یه محصول متفاوت هیوندای هست.الان قیمتش حدود 60000000 تومان.

SAEED_BARCELONA
21-01-2011, 11:52
البته قیمتش کاذبه. باید خیلی پائین تر بیاد. اصلا نمیارزه 60تومن!

hasanmotori
21-01-2011, 12:20
شرکتیش ظاهراً وارد شده با قیمت 54 تومن!

SAEED_BARCELONA
22-01-2011, 13:01
دوستان زمانی که ما گرفتیم موتورش با موتور نسل قبلش یکی بود. حالا نمیدونم هنوز هم همینطوره یا بالاخره عوضش کردن!

mohamad skystar
23-01-2011, 01:12
دوستان عزیز اگه قصد خرید دارید شرکتی نخرید چون خیلی از لوازمش رو برمیدارن.
سفارش کویت یا عربستان انگار یه چیز دیگست.

sepehrirani
04-06-2011, 22:35
ببخشید دوستان ولی عکس از سنتینیال با مشخصات و....ندارین؟

farshad bugatti
13-06-2011, 17:49
ببخشید دوستان ولی عکس از سنتینیال با مشخصات و....ندارین؟

ورود(جنیسس)نشان داد هیوندای با عزمی جزم و با برنامه ریزی کاملاً هدفمند،سعی در نزدیک شدن هرچه بیشتر به رقبای آمریکایی،اروپایی و ژاپنی خویش دارد.اما اخیراً اولین تصاویر و گزارش معرفی بزرگ ترین عضو خانواده هیوندای با نام Equus باعث شگفتی همگان شد،خصوصاً که این بار،به مدعیون اجازه مقایسه این تازه وارد با رقبای اصلی یعنی مرسدس کلاسS و لکسسLS داده شده بود تا شخصاً مهمان جدید را با نسل های پیشین این کلاس مقایسه نمایند.Equus که حال در رأس نمونه های تولیدی هیوندای قرار میگیرد،خودرویی کاملاً لوکس با دو موتور 8/3 لیتری 6 سیلندر و دیگری 6/4 لیتری 8 سیلند 366 اسب بخاری بوده که طی 5 سال از طراحی به نمونه تولید رسیده است.
سابقه تولید اولین مدل لوکس هیوندای به سال 1990 بازمی گردد،خودرویی که بر اساس میتسوبیشی ژاپن طراحی و ساخته شده بود.آن مدل هرگز در دنیا یا بهتر بگویم بازارهای جهانی به صورت گسترده عرضه نشد و صادرات آن محدود به کشورهای عربی،چین و بخش کوچکی از اروپا می شد.
هیوندای ادعا نموده بخشی از نوآوری های ارایه شده در این مدل تنها در همین خودرو بوده و در دیگر رقبا دیده نمی شود.طراحی ظاهری Equus به نظر میرسد تلفیقی از مرسدس کلاسS و لکسسLS باشد و آن گونه که پیداست نام جنیسس همانند لکسس در تویوتا و اینفینیتی در نیسان به زودی به برند خودروهای لوکس هیوندای تبدیل خواهد شد.هیوندای بازار هدف خود را روی ایالت متحده و سپس اروپا متمرکز نموده است.رونمایی رسمی Equus در نمایشگاه ژنو انجام شد اما در خود کره،فروش آن از ابتدای ماه مارس آغاز شده است.

نقل قول : مجله ماشین