مشاهده نسخه کامل
: Physx - بودن یا نبودن ؟
nemesis660
30-08-2010, 19:03
سلام خدمت دوستان
یه سوال در مورد physx دارم.
اونم اینه که کارتهان ATI که از physx پشتیبانی نمیکنند
موقع بازی با این کارتها شرایط بازی مثل وقتیه که مثل بعضی از
demo هایی که تو اینترنت یک بازی رو با شرایط physx off نشون میدن یا
اینکه نه هر چیزی که مربوط به physx میشه تو بازی با level کمتری
به نمایش در میاد؟؟؟؟ :20:
alidata2010
30-08-2010, 19:14
کارتهای ATi به جای Phys.x از موتور پردازش فیزیکی hovoc استفاد میکنه
nemesis660
30-08-2010, 21:47
کارتهای ATi به جای Phys.x از موتور پردازش فیزیکی hovoc استفاد میکنه
منظورم استفاده از کارتهای ATI در بازیهایی هست که از موتور پردازش
physx استفاده میکنند نه havoc مثلآ mirror edges :20:
alidata2010
30-08-2010, 22:16
دیگه بازیهای زیادی نیستند که از فیزیک بخوان استفاده کنن بازی های جدید دارن رو به این تکنولوزی میارن . بله اونایی هم که فیزیک پشتیبانی میکنن hovoc کمی ضعیفتر از فیزیک میتونه جورشو بکشه
m_s_r_08
30-08-2010, 22:30
منظورم استفاده از کارتهای ATI در بازیهایی هست که از موتور پردازش
physx استفاده میکنند نه havoc مثلآ mirror edges [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد جدی نگیر اینا فقط برا فروشه کارت هاشونه نهایت اختلاف کارایی کمتر از 10% داداش جون:20:
ATI بگیر بابا Physix همش تبلیغه ... nVIDIA دیده داره کم میاره میاد پز Cuda و physix میده ولی ATi همون ها رو با اسم های دیگه داره ولی این قدر روشون تبلیغ نمیکنه ...(ATI STREAM و HAVOC)
JEskandari
31-08-2010, 11:49
خوب دوستان PhydX و Havok کاملا بحثشان جداست و اینجوری نیست که اگه یک بازی از PhysX استفاده نکنه بره از Havok
استفاده کنه یا اینکه برعکس.
اگه کارت ATI باشه کارت PhysX را روی CPU با سرعت کم اجرا میکنه.
اما در مورد اینکه دیگه بازیهای جدید از PhysX استفاده نخواهند کرد باید بگم بازم اشتباه هست تمام عنوانهای PhysX مربوط به این
2 ساله اخیر هستند راستی بازی Mafia II هم با PhysX کار میکنه . و در ضمن پیشبینی میشه با ارایه Apex ازNVIDIA j تا 4 ماه دیگه
که اجازه میده توابع Physx برروی کنسول و PC به یک روش نوشته و اجرا بشن و از امکانات DX11 هم پشتیبانی میکنه بازیهای بیشتری
از PhysX استفاده خواهند کرد
در مورد ATI Stream و Havok دوست عزیز اصلا قدرت Ati Stream قابل مقایسه با CUDA نیست و بییشتر جنبه شوخی داره و شما
میتوانید اینرا از برنامه هایی که بر اساس دو پلاتفرم نوشته شده ببینید . و این مربوط به گذشته بود که 200 خط برنامه باید توی CUDA
مینوشتی که یک عبارت Hello World را با CUDA توی صفحه چاپ کنی الان که NVIDIA با اضافه کردن پیتیبانی از C++ به کارتهای گرافیک
که کار را کاملا یکسره کرده و دیگه آدم عاقل دنبال Open CL و ATI Stream نمیره راستی میدونید که Open CL کهATI لطف کرده به لطف
DirectX 11 پشتیبانی اونرا به سری 5000 اضافه کرده از Pointer ها پشتیبانی نمیکنه
در مورد دوستی هم که گفتن تفاوت 10% هست باید بگم یک کم لطف میکنید شما اگه PhysX را توی بازی که از اون پشتیبانی میکنه
فعال کنید تفاوت شما تفاوت بین 10-15 فریم برای ATI و 40-50 فریم توی NVIDIa برای بازی مثل GTX260 هست (در بازی Darkest of the Days)
با تمام این اوصاف آیا Nvidia تونسته در برابر ATI دست پیدا کنه ؟؟؟ 10 درصد قدرت بیشتر 480 در برابر 5870 که بیشتر شبیه شوخیه ؟؟؟ ... با هزار جور CUDA و ... و همچنین یادتون هست که قبل از عرضه سری 400 چندین بار به مشکل برخوردن ؟؟؟ کم کردن بیت از نمونه هاشه ...
روی کاغذ قدرت Nvidia بیشتره ولی در عمل ؟؟؟:13:
دمای 95 درجه ای GTX 480 رو هم یادم رفت بگم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: :31: :31: :31:
physx دربازی های محدودی استفاده شده و چیز خارق العاده ای هم نیست.گرچه وجودش خالی از لطف نیست
شما برای خردی گرافیک اخرین فاکتور را به این اختصاص بدید
با ati و روشن بودن physx با افت فریم زیادی مواجه میشید(البته باnvidia هم افت فریم دارید ولی ati بیشتره)
این مقایسه روشن و خاموش بودن در مافیا2 هست که میتونید ببینید تفاوت زیادی نداره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sh.k_5800
31-08-2010, 14:55
دمای 95 درجه ای GTX 480 رو هم یادم رفت بگم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: :31: :31: :31:
بابا ماه رمضونه ! اين عكس رو هي مي ذاريد آدم دلش ضعف مي ره. نكنيد اين كار رو !!!
ولي خوبم نپخته ها !!:31:
خوبه اين عكس هست كه شما همش مي ذاري !!! Nvidia يه غلتي كرد هنوز هم داره چوبش رو مي خوره !
فعلا هم داره با GTX460 جبران مي كنه.
با ati و روشن بودن physx با افت فریم زیادی مواجه میشید(البته باnvidia هم افت فریم دارید ولی ati بیشتره)
خب هيچ فكر كرديد اگر تعداد بازي هايي كه از physx پشتيباني مي كنه زياد بشه چي مشكلي براي ati پيش مي ياد.
به نظر من فعلا physx كاربرد زيادي نداره. ولي اگر تعداد بازي ها زياد بشه....... ؟؟؟؟ (اينها همش سياست كاريه)
موفق باشيد.:40:
خب هيچ فكر كرديد اگر تعداد بازي هايي كه از physx پشتيباني مي كنه زياد بشه چي مشكلي براي ati پيش مي ياد.
به نظر من فعلا physx كاربرد زيادي نداره. ولي اگر تعداد بازي ها زياد بشه....... ؟؟؟؟ (اينها همش سياست كاريه)
بله ممکنه ولی این زمان میخواد و دو روزه نمیشه که کسی از حالا نگرانش باشه
در ضمن فعلا physx انچنان پیشرفت نکرده که اگر در یه بازی خاموشش کنی حال گیری باشه
masoodregister
31-08-2010, 15:57
دوستان کارت Ageia Physx از بیرون گیر نمیاد رو مادربردمون سوار کنیم تا دیگه این دوستارای Nvidia اینقدر پز Physx کارتای گرافیکشون رو ندن. تو گوگل سرچیدم از برند اسوس 30 دلار بود.
ATI قابلیت physx نداره اینجوری کمر Nvidia رو شکسته اگه داشت چیکار می کرد.
m_s_r_08
31-08-2010, 16:05
دوستان کارت Ageia Physx از بیرون گیر نمیاد رو مادربردمون سوار کنیم تا دیگه این دوستارای Nvidia اینقدر پز Physx کارتای گرافیکشون رو ندن. تو گوگل سرچیدم از برند اسوس 30 دلار بود.
یه گرافیک سریه 8000 به بعد انودیا بگیر کنار ATI بذار و پچش رو نصب کن حالا Ageia Physx داری :27:
masoodregister
31-08-2010, 17:45
یه گرافیک سریه 8000 به بعد انودیا بگیر کنار ATI بذار و پچش رو نصب کن حالا Ageia Physx داری :27:
تشکر بخاطر پیشنهادتون. کلا نمی خوام انویدیا جماعت بره تو کیسم وگرنه اینو خودم می دونستم.
sh.k_5800
31-08-2010, 18:00
کلا نمی خوام انویدیا جماعت بره تو کیسم وگرنه اینو خودم می دونستم.
فكر كنم شديدا روي ATI تعصب داريد ! اميدوارم تعصبتون دليل منطقي داشته باشه. همچنين رويAMD هم تعصب داري.
اين رو هم امضات مي گه و از همه بدتر آواتارت ! مال من حداقل جنگشون رو نشون مي ده ! ولي مال شما جنگ رو تموم شده نشون مي ده. ! :31:
خب از بحث منحرف نشيم !
nemesis660 راستي اين سوال ها رو براي اطلاعات عمومي پرسيدي يا مي خواي كارت بخري؟
منم دنبال این Ageia Physx هستم
کسی نمیدونه کجا گیر میاد؟
سایتی نیست که اینو بفروشه؟!؟!؟!؟
m_s_r_08
31-08-2010, 23:56
منم دنبال این Ageia Physx هستم
کسی نمیدونه کجا گیر میاد؟
سایتی نیست که اینو بفروشه؟!؟!؟!؟
تو ایران اگه باشه قیمت کزایی داره دنبالش نباش.
alidata2010
31-08-2010, 23:59
میخوای چیکار فیزیکو بدون فیزیک بازیها روونترن. اما ولی غیر واقعی ترن:31:
baktash1370
01-09-2010, 14:47
سلام
یعنی من که توی این فروم خودمو کشتم که چه کارت گرافیکی بخرم همه گفتن 5770 حالا اشتباه کردم؟
یعنی بازی ها زیاد واقعی و جالب نمیشن؟
چون لان 9600 دارم ولی وقتی 5770 بزارم حالت طبیعی بازی واسم تغییر میکنه؟
سلام
یعنی من که توی این فروم خودمو کشتم که چه کارت گرافیکی بخرم همه گفتن 5770 حالا اشتباه کردم؟
نه بابا کی گفته.
اولا این فیلمو ببین تفاوت خاموش رو روشن بودن physx
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا چیز خاصی نیست
دوما با 5770 هم میشه physx را روشن کرد.
سلام
نه عزیز من
اختلافشون خیلی کمه !!!
حالا اگه دوست داری از physx استفاده کنی میتونی 9600 رو نگهداری و 5770 رو هم بزاری بغلش !!!
اینطوری physx هم از دست نمیدی !!!
baktash1370
01-09-2010, 15:15
نه بابا کی گفته.
اولا این فیلمو ببین تفاوت خاموش رو روشن بودن physx
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداصلا چیز خاصی نیست
دوما با 5770 هم میشه physx را روشن کرد.
سلام
چطور میشه با 5770 physx رو روشن کرد؟
سلام
چطور میشه با 5770 physx رو روشن کرد؟
اول باید برنامه nvidia physx نصب شده باشه !!!
توی هر بازی که از physx پشتیبانی میکنه باید تو تنظیماتش قسمتی داشته باشه که بشه physx روشن و خاموش کرد !!!
wildhunter
04-09-2010, 09:19
به نظر من وجود physx توی کارتهای nvidia یه برتری هست نسبت به ati هرچند جزی و Ati هم فعلا کم اورده!!!!!
دوستان طرفدار ati که میگن وجود physx چیز مهمی نیست پس چرا در به در دنبال کارتهای Ageia Physx هستن که بتونه physx رو براشون اچرا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Dark.Life
04-09-2010, 09:34
به نظر من وجود physx توی کارتهای nvidia یه برتری هست نسبت به ati هرچند جزی و Ati هم فعلا کم اورده!!!!!
دوستان طرفدار ati که میگن وجود physx چیز مهمی نیست پس چرا در به در دنبال کارتهای Ageia Physx هستن که بتونه physx رو براشون اچرا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم قبلاً انویدیا داشتم الان 5850 دارم
تا حالا که نبود physx رو احساس نکردم
قبل از اینکه 5850 بگیرم میخاستم از همین Ageia Physx بزارم کنارش ولی وقتی دیدم physx اونطور چیز مهم و تاثیر گزاری نیست بیخیال شدم
ati الان فروشش از انویدیا بیشتر شده اگه معنی کم اوردن اینه شما درست میگی !!!!
wildhunter
04-09-2010, 20:30
من خودم قبلاً انویدیا داشتم الان 5850 دارم
تا حالا که نبود physx رو احساس نکردم
قبل از اینکه 5850 بگیرم میخاستم از همین Ageia Physx بزارم کنارش ولی وقتی دیدم physx اونطور چیز مهم و تاثیر گزاری نیست بیخیال شدم
ati الان فروشش از انویدیا بیشتر شده اگه معنی کم اوردن اینه شما درست میگی !!!!
مگه ملاک قدرت فروش بیشتره!!!!! :18:
فعلا که قویترین کارت گرافیک برای nvidia است (حتی 10%)
البته من تعصب رو برند nvidia یا ati ندارم ولی فعلا physx انویدا کارایش نسبت hovoc بیشتره :27:
Dark.Life
04-09-2010, 21:40
البته من تعصب رو برند nvidia یا ati ندارم ولی فعلا physx انویدا کارایش نسبت hovoc بیشتره :27:
فعلاً قویترین کارت با اختلاف زیاد 5970 ه
لطفاً نگو که کارت تک ملاکه و اگه مثلاً 2تا 480 بزنه قویتر میشه چون با این دما و مصرفی که 480 و کلاً سری 400 (به استثنا 460) دارن اصلاً نمیشه 2 تاییش کرد
ملاک قدرت فقط فیزیک نیست ... دما و مصرف و قیمت نسبت به کارایی مهمتر از فیزیکه و به همه ثابت شده خریدار اینا براش مهمتره و میبینی که فروش ati بالاتر رفته
من که چیزی از physx ندیدم و به نظرم بیشتر جنبه تبلیغات داره و ارزش نداره به خاطرش انویدیا خریده بشه
البته 460 ارزش خرید داره
درسته و hovoc نسبت به physx انویدیا حرفی برای گفتن نداره!!!
در مورد قویترین کارت که اینجور مقایسه اصلا درست نیست !!! چون از کجا معلوم اگه ati مثل nvidia به توان مصرفی کارت و در نتیجه دمای بالای کارت توجه نمیکرد محصولی بهتر از nvidia نداشت؟!!
wildhunter
05-09-2010, 09:26
لطفاً نگو که کارت تک ملاکه و اگه مثلاً 2تا 480 بزنه قویتر میشه چون با این دما و مصرفی که 480 و کلاً سری 400 (به استثنا 460) دارن اصلاً نمیشه 2 تاییش کرد
ملاک قدرت فقط فیزیک نیست ... دما و مصرف و قیمت نسبت به کارایی مهمتر از فیزیکه و به همه ثابت شده خریدار اینا براش مهمتره و میبینی که فروش ati بالاتر رفته
من که چیزی از physx ندیدم و به نظرم بیشتر جنبه تبلیغات داره و ارزش نداره به خاطرش انویدیا خریده بشه
البته 460 ارزش خرید داره
چرا نگم تک کارت ملاکه!!ما باید بین 480 با 5870 حرف بزنیم.اگه اونجوری باشه که asus کارت گرافیکی زده که توش 2 تا 480 رو مجتمع کرده با یه خنک کننده بزرگ که از 5970 هم قوی تره :31:
اخه من کی گفتم ملاک قدرت فیزیک هست!!!!؟؟؟؟ ولی قبول هم ندارم که دما و مصرف از کارایی کارت گرافیگ مهمتر باشه ولی در جای خودش دما و مصرف و به خصوص قیمت مهم هستن
physx هم درسته تاثیر کمی داره فعلا ولی وجودش بهتر از نبودش هست
m_s_r_08
05-09-2010, 22:36
البته 460 ارزش خرید داره
درسته و hovoc نسبت به physx انویدیا حرفی برای گفتن نداره!!!
در مورد قویترین کارت که اینجور مقایسه اصلا درست نیست !!! چون از کجا معلوم اگه ati مثل nvidia به توان مصرفی کارت و در نتیجه دمای بالای کارت توجه نمیکرد محصولی بهتر از nvidia نداشت؟!!
چرا نگم تک کارت ملاکه!!ما باید بین 480 با 5870 حرف بزنیم.اگه اونجوری باشه که asus کارت گرافیکی زده که توش 2 تا 480 رو مجتمع کرده با یه خنک کننده بزرگ که از 5970 هم قوی تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من کی گفتم ملاک قدرت فیزیک هست!!!!؟؟؟؟ ولی قبول هم ندارم که دما و مصرف از کارایی کارت گرافیگ مهمتر باشه ولی در جای خودش دما و مصرف و به خصوص قیمت مهم هستن
physx هم درسته تاثیر کمی داره فعلا ولی وجودش بهتر از نبودش هست
میبینم که همتون شدین صاحب سبک و دلال وبرای تکنولوژی دو تا شرکت نظریه میدین..........:13:
بازم از این بحث های بیخود .
بس کنین دیگه فاتحه فروم خوندین .
wildhunter
06-09-2010, 09:06
میبینم که همتون شدین صاحب سبک و دلال وبرای تکنولوژی دو تا شرکت نظریه میدین..........:13:
کجای حرف من نظریه بود فکر کنم شما یه چند سالی عقب هستید چون بحث های که شده دیگه نظریه نیست بلکه واقعیت هست
تازه هم شما اگه با این بحث های بیخود مشکل داری میتونی نخونی :2:
مثل اینکه شما معنی نظریه رو نمیدونین!!
این صحبتهایی که من کردم کجاش نظریه بود ؟!!!
بهتره واسه اضافه کردن به تعداد پستاتون یه فکر دیگه بکنید !!! :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.