PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفتن به دانشگاه از «الف» تا «ی» (ثبت نام ،کتاب ،خوابگاه و...)

صفحه ها : 1 [2]

M3lody
16-09-2010, 16:45
آها.........صنعتی شریف..خدا روشکر رفتیم و ثبت نامیدیم.
یک شنبه هم ما رو میخوان اردو ببرن مشهد:31:

راستی این تکنولوژی این تهرون عجیب ما رو گفت این اتوبوس brt چقدر ارزونه یک ساعت مارو این ور اون ور برد فقط 100 تومن گرفت....

eeeeeeee

چرا پول دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

brt پول نده

ما همیشه مجانی میریم و میایم

هیچکی هیچی نمیده

اولین نفری هستی میشنوم پول دادی دیگه از اینکارا نکن:21::21:

خوش اومدی به تهروووووون

elendil
16-09-2010, 22:11
آها.........صنعتی شریف..خدا روشکر رفتیم و ثبت نامیدیم.
یک شنبه هم ما رو میخوان اردو ببرن مشهد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی این تکنولوژی این تهرون عجیب ما رو گفت این اتوبوس brt چقدر ارزونه یک ساعت مارو این ور اون ور برد فقط 100 تومن گرفت....

حالا بزار وقتش بشه همون brt انواع سرقت ها & انواع شلوغی ها رو که تجربه کنی متوجه میشی ما تو این کلانشهر خراب شده چه زجری میکشیم برا جابجایی :دی :دی

Masoud_kp
20-09-2010, 01:11
دوستان یه مشکل!میگم چرا تو سیستم سما جنسیت من رو زن نوشته و این قسمت هم قابل ویرایش نیست!حالا باید من چیکار کنم؟
بعدش چرا عکسهایی که زیر 150kb iهستن بازم بهشون گیر میده آیا از نظر size هم باید اندازه خاصی رعایت بشه تو خود سایت که فقط محدودیت حجم رو زده!
واقعا که چقدر مسخرست این سیستم سما یا این اسم مزخرفش!:13:

alirecoba2
20-09-2010, 09:41
دوستان سلام به همگی
آقا ما فردوسی قبول شدیم
واسه ثبت نام باید اول اینترنتی ثبت نا م کرد که من انجام دادم
واسه ثبت نام حضوری گفته مدرکی به اسم گواهی 2 سال ما قبل دیپلم بیارید:18:
ببخشید دوستان این گواهی 2 سال ما قبل دیپلم چیه؟
از دبیرستان باید بگیرم یا پیش؟
ممنون به خاطر جواب

B a r a n
20-09-2010, 09:42
گواهی 2 سال قبل دیپلم ؟!!!

یعنی اول دبیرستان؟

alirecoba2
20-09-2010, 10:11
منم نفهمیدم!
فقط نوشته
گواهی 2 سال ما قبل دیپلم!

alirecoba2
20-09-2010, 10:32
دوستان تو رو خدا جواب بدید
این گواهی دو سال ما قبل دیپلم چیه؟

M3lody
20-09-2010, 10:44
2 سال قبل دیپلم
وااااااا

من تا حالا ندیده بودم

نهایت تا دوم بخوان

شاید منظورشون کارنامه دوم دبیرستانه

چرا اینقدر حرص میخورییییی

yenoghteyee
20-09-2010, 10:52
يه كارنامه‌ي بزرگه توش نمره‌هاي اول و دوم دبيرستانت رو نوشته. چيز خاصي نيست. برو از دبيرستانتون بگير. حواست باشه مهر و امضاش كنن.

Amir_oscar
20-09-2010, 10:53
بابا نمی خواد... الکی می نویسن. فقط پیش و دیپلم رو می خواد...(البته توی کارنامه ی دیپلم، نمرات و معدل اول و دوم و سوم هم هست.)

majid_sd2009
20-09-2010, 11:04
بابا،دو ساله قبل دیپلم میشه همون دوم و سوم.کی به سال اول کار داره!

خوش به حالتون که brt دارید. برا ما خط ویژه گذاشتن تازه. برا اتوبوسای دیگه هم مسیر ویژه ساختن بازم باید تو ترافیک بمونی: دی

راستی یک بار تو اتوبوس داشتیم میرفتیم حرم با دوستم، بعد نزدیکای حرم اتوبوسو نگه داشتن و اومدن از بین اون هم زن اون عقب یکی رو گرفتن و بردن.(لباس شخصی بودن) بعد هم گفتن کیفاتونو نیگا کنین چیزی کم نشده باشه این دزده!
به نظراز کجا فهمیدن که این دزده؟
با این خانومه هم چند نفر پیاده شدن و میگفتن کیفمون نیست و فحشش میدادن:دی. بین راه هم دو سه نفر دیگه گفتن پولامون نیست و اتوبوس واستاد رفتن: دی

*IN*
20-09-2010, 11:09
روز اول دانشگاه چه جوری بریم؟؟؟
با کت شلوارو کیف سامسونت یا یه دونه ااز این کوله پشتیا که عکس میکی موز داره بندازیم دوشمون ورجه وورجه کنان بریم بعد تو را هم بخونیم"میرم مدرسه میرم مدرسه جیبام پر از فندوقو پسته":31:

M3lody
20-09-2010, 11:21
دانشگاه دولتی

دیگه هر چی از دوم داری تا پیش

باید ببری واسه ثبت نام : دیییی

alirecoba2
20-09-2010, 11:45
يه كارنامه‌ي بزرگه توش نمره‌هاي اول و دوم دبيرستانت رو نوشته. چيز خاصي نيست. برو از دبيرستانتون بگير. حواست باشه مهر و امضاش كنن.
دمت گرم
خیلی ممنون:10:

yenoghteyee
20-09-2010, 12:47
هر چند دانشگاه تهران به هيچي كار نداره ولي تصميم گرفتم تيپ مثبتي برم.
يه مانتو دانشجويي گرفتم تا سر زانو. با كوله و شلوار لي دمپا و آلاستر.

Amir_oscar
20-09-2010, 12:50
هر چند دانشگاه تهران به هيچي كار نداره ولي تصميم گرفتم تيپ مثبتي برم.
يه مانتو دانشجويي گرفتم تا سر زانو. با كوله و شلوار لي دمپا و آلاستر.
این تریپ بچه مثبتیه؟! اگه قرار بود تریپ بچه منفی برید چی می شد؟! :دی

saeid_panah
20-09-2010, 12:50
دوستان سلام به همگی
آقا ما فردوسی قبول شدیم
واسه ثبت نام باید اول اینترنتی ثبت نا م کرد که من انجام دادم
واسه ثبت نام حضوری گفته مدرکی به اسم گواهی 2 سال ما قبل دیپلم بیارید:18:
ببخشید دوستان این گواهی 2 سال ما قبل دیپلم چیه؟
از دبیرستان باید بگیرم یا پیش؟
ممنون به خاطر جواب

من این ها رو از "پیش دانشگاهی" گرفتم:
یه برگه که نمرات پیش رو نوشته بود
یه برگه که نمرات اول دوم و سوم رو نوشته بود
گواهی پیشدانشگاهی
گواهی دیپلم
همین 4 برگ
نترس هرچی لازم باشه مدرسه خودش میده. یادت باشه که 4 تا برگ رو ببری آموزش پرورش.
اما در مورد سیستم سما!
خدا لعنتش کنه! رو کد رهگیری که میده عکسم رو لود نمیکنه به ستاد پاسخگویی هم گفتم اونا هم گفتن اگه کد رهگیری داری مشکلی نیست. البته بعد از دقیقه ها صبر کردن!
این دانشگاه تبریز هم دم به دقیقه چیز میز اضافه میکنه:
گواهی سلامت چیه؟
چیزی راجع به تاییدیه تحصیلی نگفته مشکلی پیش نیاد؟!

J A V I D
20-09-2010, 14:31
فقط خواستم به دوستانی که نگران پول من از دانشگاه بودن اطلاع رسانی کنم که امروز پول به حسابم اومد ! :31:

yenoghteyee
20-09-2010, 14:58
این تریپ بچه مثبتیه؟! اگه قرار بود تریپ بچه منفی برید چی می شد؟! :دی
مانتو تا كمر
شلوار لوله تفنگي
حالا كوله و آلاسترش زياد مهم نيست. ولي مثلن ميشد سندل باشه.

---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

فقط خواستم به دوستانی که نگران پول من از دانشگاه بودن اطلاع رسانی کنم که امروز پول به حسابم اومد ! :31:
مباركا باد.
دس دس قر قر

bnmnb
20-09-2010, 15:52
روز اول دانشگاه چه جوری بریم؟؟؟
با کت شلوارو کیف سامسونت یا یه دونه ااز این کوله پشتیا که عکس میکی موز داره بندازیم دوشمون ورجه وورجه کنان بریم بعد تو را هم بخونیم"میرم مدرسه میرم مدرسه جیبام پر از فندوقو پسته":31:
توضیح کامل در صفحات قبل داده شده به اختصار بگم خیلی عادی برید
اول و آخر همه می فهمن که صفری هستین:27:

*IN*
20-09-2010, 16:01
توضیح کامل در صفحات قبل داده شده به اختصار بگم خیلی عادی برید
اول و آخر همه می فهمن که صفری هستین:27:

این خط آخر یعنی چی؟؟؟

Amir_oscar
20-09-2010, 16:04
این خط آخر یعنی چی؟؟؟
یعنی ابتدا و انتها همگی متوجه می شن که جدیدالورود هستین! :دی

netwait
20-09-2010, 16:07
دوستان يكي بياد بگه ما چه جوري بايد انتخاب واحد كنيم(آزاد)
انتخاب واحد ما شروع شده
و من هيچي بلد نيسم
وقتي ميري تو انتخاب واحد "كد مشخصه"ميخواد ...الان فهميدم اين كد مشخصه تو همون وبسايت هست
ولي خيلي سخته بين اين همه درسو ساعات مختلف برنامه تنظيم كرد
ببينم مگه اينا نميگن ترم اول خودشون انتخاب واحد ميكنن؟
كمك

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bnmnb
20-09-2010, 18:42
این خط آخر یعنی چی؟؟؟
یعنی با سوالهایی که می پرسین و کارهایی که می کنید و کلاسهایی که می رید.روش صحبت با دختر های هم رشتتون کاملا مشخص می کنه که جدیدالورود هستید:10:

Masoud-Susa
20-09-2010, 18:52
یعنی با سوالهایی که می پرسین و کارهایی که می کنید و کلاسهایی که می رید.روش صحبت با دختر های هم رشتتون کاملا مشخص می کنه که جدیدالورود هستید:10:
میشه از شما که تجربه دارید بپرسم که چطور باید صحبت کنیم؟!:31:

bitaaaa
20-09-2010, 18:57

خب اصلن صحبت نکنین، حالا مگه مجبورید؟
:34:

bnmnb
20-09-2010, 19:50
شما اولش همدیگه رو نمی شناسین خیییییلی رسمی حرف می زنین دست به سینه وایمیسین جلوشون و بسی مودب هستین ولی بعدش می زنین تو سر و کله هم .
پس اصلا نمی تونید اولش جوری حرف بزنین که انگار 10 سال با هم بودین چون 1 تو گوشی آبدار نسیبتون می شه یا می رید با آقای حراستیان آشنا می شید.

doost4
21-09-2010, 12:21
آقا ما رفتیم ثبت نام کردیم جاتون خالی :31: خلاصه کلی از شهر و دانشگاه و خوابگاه راضی هستم زمین تا آسمون با تصورم فرق می کرد !!! :18: نمی دونم از کجا لو رفت که من 2 ترم پیش آزاد بودم !!! :18: شده بودم مرجع پاسخگویی سوالات ملت :31: دختره اومده بود بهم گفت ببخشید آقا اینجا که زده مشخصات همسر چی باید بنویسیم !!!! :18: بهش گفتم مگه متاهلی که همچی سوالی می پرسی ؟ گفت نه !! :18: گفتم پس بیا مشخصات منو بنویس !! نمی خوات چیزی بنویسی دیگه :13:

Kurosh
21-09-2010, 12:27
خلاصه کلی از شهر و دانشگاه و خوابگاه راضی هستم زمین تا آسمون با تصورم فرق می کرد

کجا قبول شدید مگه؟! :دی
چه رشته ای؟!

doost4
21-09-2010, 23:35
کجا قبول شدید مگه؟! :دی
چه رشته ای؟!

بیرجند :31: سخت افزار

MaLaS_shz
22-09-2010, 10:39
مگه با دخترا چه جوری قراره حرف بزنیم ؟؟؟؟

درستش چه جوریه ؟؟؟ :دی

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

آقا ما رفتیم ثبت نام کردیم جاتون خالی :31: خلاصه کلی از شهر و دانشگاه و خوابگاه راضی هستم زمین تا آسمون با تصورم فرق می کرد !!! :18: نمی دونم از کجا لو رفت که من 2 ترم پیش آزاد بودم !!! :18: شده بودم مرجع پاسخگویی سوالات ملت :31: دختره اومده بود بهم گفت ببخشید آقا اینجا که زده مشخصات همسر چی باید بنویسیم !!!! :18: بهش گفتم مگه متاهلی که همچی سوالی می پرسی ؟ گفت نه !! :18: گفتم پس بیا مشخصات منو بنویس !! نمی خوات چیزی بنویسی دیگه :13:
چه باحال :))

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------

شما اولش همدیگه رو نمی شناسین خیییییلی رسمی حرف می زنین دست به سینه وایمیسین جلوشون و بسی مودب هستین ولی بعدش می زنین تو سر و کله هم .
پس اصلا نمی تونید اولش جوری حرف بزنین که انگار 10 سال با هم بودین چون 1 تو گوشی آبدار نسیبتون می شه یا می رید با آقای حراستیان آشنا می شید.
جوابمو خودنم....

این حراست رو باید چی کار کنیم؟؟؟؟

بریم حراست خدای نکرده چی کارمون میکنن؟

Retired User
22-09-2010, 10:51
بریم حراست خدای نکرده چی کارمون میکنن؟
میش دانشجوی ستاره دار دی:

MaLaS_shz
22-09-2010, 11:04
میش دانشجوی ستاره دار دی:
با همون بار اول میشیم ستاره دار؟؟؟؟

بعد این ستاره دار چی کارمون میکنن؟؟؟

ati_1991
22-09-2010, 11:29
:دی ای بابا نترسونینش :دی
شما همون مودب باهاشون صحبت کنید اگه اخلاقشون جوری بود که میشد صمیمی تر حرف بزنید، هرجور خواستید صحبت کنید.
:دی گرچه ما هم خودمون اون پسرای خجالتی که سرخ و سفید و آبی میشدن رو مسخره میکردیم:27:

MaLaS_shz
22-09-2010, 11:50
:دی ای بابا نترسونینش :دی
شما همون مودب باهاشون صحبت کنید اگه اخلاقشون جوری بود که میشد صمیمی تر حرف بزنید، هرجور خواستید صحبت کنید.
:دی گرچه ما هم خودمون اون پسرای خجالتی که سرخ و سفید و آبی میشدن رو مسخره میکردیم:27:
کلا کم خجالتی نیستم ....

ولی این حراستو یکم توضیح میشه بدین...:-s

ati_1991
22-09-2010, 12:03
نه بابا! حراست چیه؟
سر به سر کسی نذار. کسی کاریت نداره : ) فقط به درست برس. دانشگاه هم جای درسه. سرت به کار خودت باشه ; )

بچه های دانشگاه تهران از چه سایتی ثبت نام اینترنتیشونو انجام دادن؟

Masoud-Susa
22-09-2010, 12:04
میشه بگید خودتون که ترم اول می رفتید چجوری بودید؟!!!:31:
لابد اون موقع هم بقیه مسخرتون می کردن، نه؟!:27::31:

Shayan_shf
22-09-2010, 12:18
نه بابا! حراست چیه؟
سر به سر کسی نذار. کسی کاریت نداره : ) فقط به درست برس. دانشگاه هم جای درسه. سرت به کار خودت باشه ; )

بچه های دانشگاه تهران از چه سایتی ثبت نام اینترنتیشونو انجام دادن؟

از طریق سایت گلستان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hermione
22-09-2010, 12:29
نحوه نشستن دختر و پسرها چجوریه ؟
مثل اتوبوس دختر ها عقب پسر جلوی کلاس ؟ من اینطوری اصلا عادت ندارم فقط و فقط آخر کلاس سمت چپ
یا برعکس ؟
یا اصلاَ درهم و بر هم ؟

بردیا
22-09-2010, 12:30
میشه بگید خودتون که ترم اول می رفتید چجوری بودید؟!!!:31:
لابد اون موقع هم بقیه مسخرتون می کردن، نه؟!:27::31:

کلا ترم یکیا مسخره میشن تو دانشگاه:31:
حالا به هر دلیلی
اینم بگم که حرف مفت زن زیاده تو دانشگاه پس اگه یوهو دیدی یه سری چیزا پشت سرت گفتن که روحتم خبر نداره شاخ درنیاری یه وقت:27:

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

مثل اتوبوس دختر ها عقب پسر جلوی کلاس ؟ من اینطوری اصلا عادت ندارم فقط و فقط آخر کلاس سمت چپ
یا برعکس ؟
یا اصلاَ درهم و بر هم ؟

نحوه نشستن عشقیه ولی معمولا یه سمت کلاس رو دخترا میگیرن یه سمت رو پسرا
لاولوی هم نمیشینن چون عرف نیست(قانون هم نیستش)

MaLaS_shz
22-09-2010, 13:07
من از دوستان صمیمانه تشکر میکنم که میگن اینا رو...

بازم بگید یاد بگیریم:دی

ati_1991
22-09-2010, 13:18
میشه بگید خودتون که ترم اول می رفتید چجوری بودید؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لابد اون موقع هم بقیه مسخرتون می کردن، نه؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما روزای اول یه خورده خجالتی بودیم :"> ولی از اونجایی که صبح تا شبمون تو دانشگاه می گذشت زودتر انس گرفتیم با محیطش.
آره دیگه مسخره میکردن :دی ما رفتیم تو دانشگاه تهران به اون بزرگی بدون اینکه وارد دانشکده فنی بشیم گفتیم کلاس 202کجاس :دی تو کتابخونه چه جوری باید عضو شیم. :">
همین که کتابتونو میگرین تو بغلتون و در و دیوارو با بهت نگاه می کنین خنده دارین :دی

hermione
22-09-2010, 13:19
من از دوستان صمیمانه تشکر میکنم که میگن اینا رو...

بازم بگید یاد بگیریم:دی

بابا بیخیال انقدر واستون این چیزا ( دختر و عکس العملاشونو ...) مهم نباشه هرجور خواستی باهاشون حرف بزن چه کار داری که اون طرف خوشش بیاد یا نه مسخره کنه یا نکنه اصلاَ حرف مردم چه اهمیتی داره ؟

ati_1991
22-09-2010, 13:20
یا برعکس ؟
یا اصلاَ درهم و بر هم ؟
در تایید حرفای بردیا :دی در همه ولی ادبو پسری داره که میره عقب و جلو رو میده به خانوما :">
کلاسای معارف هم استاد اگه پیش هم بشینن دختر و پسری جا به جا می کنه که 1 صندلی فاصله باشه.
:دی بستگی به محیط دانشگاه داره. تو کلاسامون گاهی لاولی هم میشینن :|

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

از طریق سایت گلستان
جز این یه سایت دیگه نبوده؟

بردیا
22-09-2010, 13:25
تو کتابخونه چه جوری باید عضو شیم. :">حالا تو که خوبی
ما کتابخونه دانشکده رفته بودیم قسمت دخترا نشسته بودیم:27:
از نگاهای بقیه فهمیدیم یه جای کار میلنگه:31:
خلاصه از همونجا به همه نشون دادیم سال کفی هستیم:31:

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

بابا بیخیال انقدر واستون این چیزا ( دختر و عکس العملاشونو ...) مهم نباشه هرجور خواستی باهاشون حرف بزن چه کار داری که اون طرف خوشش بیاد یا نه مسخره کنه یا نکنه اصلاَ حرف مردم چه اهمیتی داره ؟
الان این حرفو میزنی ولی وقتی وارد شدی سعی میکنی رفتارت جوری باشه که حتی الامکان قضاوت خیلیا دربارت مثبت باشه نه منفی درغیراین صورت دچار اندکی مشکلات میشید
کلا توی بعضی موارد که یه سری گروه های دوستی شکل میگیره و جوش طوری میشه که همیشه باهمن هم از طرف دخترا هم از طرف پسرا براشون حرف درمیاد
تو روت میخندن و بات گل میگن و گل میشنون ولی پشت سرت برات شایعه سازی میکنن و غیره
متعادل رفتار کنید:31:

GHOST RECON
22-09-2010, 14:38
سلام دوستان من تازه رفتم ثبت نام كردم شنبه هم كلاس دارم خيلي هم خجالتي هستم دانشگاه چجورياس همين كه رفتيم تو دانشگاه سرمون رو مثل ... بندازيم پايين كجا بريم ؟ كلاسمون رو از كجا بفهميم كجاست ؟ روز اول چكار بايد بكنيم كتاب متاب نداره كه ؟ اصلا چجوري بدون كتاب درس ميدن ؟ و خلاصه هرچي ميدونيد بدرد ميخوره بگيد
راستي موقع ثبت نام وقتي رفتم پيش مسئول رشته تا كارت دانشجوييم رو تحويل بگيرم كارتو كه داد گفت برو اونور كارت تغذيه و امور فرهنگي ورزشي رو انجام بده بعد بيا پيش اين آقا من همه كارا رو كردم ولي پيش اون آقا يادم رفت برم يه سري كاغذ جلوش بود كه خود مسئول رشته هم نميدونست كار آون آقا چيه حالا به نظرتون مشكلي پيش نمياد من نرفتم پيش اون آقا؟

ati_1991
22-09-2010, 14:46
سلام دوستان من تازه رفتم ثبت نام كردم شنبه هم كلاس دارم خيلي هم خجالتي هستم دانشگاه چجورياس همين كه رفتيم تو دانشگاه سرمون رو مثل ... بندازيم پايين كجا بريم ؟ كلاسمون رو از كجا بفهميم كجاست ؟ روز اول چكار بايد بكنيم كتاب متاب نداره كه ؟ اصلا چجوري بدون كتاب درس ميدن ؟ و خلاصه هرچي ميدونيد بدرد ميخوره بگيد
برو دانشکده تو پیدا کن از نگهبانی بپرس کلاس فلانی کجاس؟ طبقه چنده؟ برو سر کلاس . به بغل دستیات سلام کن. رشته هاشونو بپرس . با هم رشته ای هات دوس شو. رتبه شونو بپرس و اینکه همشهریت هستن یا نه : )
جزوه میدن مینویسی. یه دفتری کلاسوری با خودت ببر. بعد کم کم یخت آب میشه :دی
داشتیم کسایی رو که بعد از 2 ترم و اندی تازه اومدن تو جو. :دی

t.sunami
22-09-2010, 15:07
کدوم اقا؟؟وقتی خودشون هم به قولت نمییدونن چکارست از ما میپرسی؟؟

MaLaS_shz
22-09-2010, 15:34
راستي موقع ثبت نام وقتي رفتم پيش مسئول رشته تا كارت دانشجوييم رو تحويل بگيرم كارتو كه داد گفت برو اونور كارت تغذيه و امور فرهنگي ورزشي رو انجام بده بعد بيا پيش اين آقا من همه كارا رو كردم ولي پيش اون آقا يادم رفت برم يه سري كاغذ جلوش بود كه خود مسئول رشته هم نميدونست كار آون آقا چيه حالا به نظرتون مشكلي پيش نمياد من نرفتم پيش اون آقا؟
خودت چه شهری هستی؟
کجا قبول شدی؟؟؟

farzaneh*f
22-09-2010, 17:27
in karte daneshjooyi ro hame gereftan???? :18: man fek mikardam rooze avale daneshgah khodeshoon midan!!! :41:
f

Kurosh
22-09-2010, 17:34
in karte daneshjooyi ro hame gereftan???? man fek mikardam rooze avale daneshgah khodeshoon midan!!!

من هم نگرفتم! گفتن هر وقت اومدید ، عکس بیارید دفتر آموزش کارت رو بدیم ...
فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد ...

Masoud-Susa
22-09-2010, 18:12
in karte daneshjooyi ro hame gereftan???? :18: man fek mikardam rooze avale daneshgah khodeshoon midan!!! :41:
f
من هم نگرفتم...گفتن که اول باید بری گواهی سلامت رو تکمیل کنی و... بعدش واسه کارت دانشجوییت اقدام کنی!

M3lody
22-09-2010, 18:18
کارت سلامت چیه؟؟؟

باید واکسن بزنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!

bnmnb
22-09-2010, 18:23
حراست خیلی خطرناکه ولی اگه کاری به کسی نداشته باشی قطعا کاری باهات ندارن.نه باهاشون خیلی رفیق شو نه باهاشون بد بیافت.
دوستان خیلی به جا گفتن خییییلی پشت سر آدم حرف در میارن

من و 2 تا از پسرا و 3 تا از دخترا تریپ رفاقت ریختیم تا چند هفته بقیه دختر ها اصلا بهمون سلام هم نمی کردن
ولی بعدش که دیدن با همه همین طوری هستیم دیگه کلا ورودی هامون نصف شدن 1 گروه ماییم که می زنیم تو سر و کله هم 1 گروه هم که 1 رابطه عادی باهاشون داریم

خیلی حواستون رو جمع کنید

bnmnb
22-09-2010, 18:37
کارت سلامت چیه؟؟؟

باید واکسن بزنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
نه
چکاپ سلامته
اگه دختر هم باشی باید آزمایش انجام بدی

GHOST RECON
22-09-2010, 20:23
برو دانشکده تو پیدا کن از نگهبانی بپرس کلاس فلانی کجاس؟ طبقه چنده؟ برو سر کلاس . به بغل دستیات سلام کن. رشته هاشونو بپرس . با هم رشته ای هات دوس شو. رتبه شونو بپرس و اینکه همشهریت هستن یا نه : )
جزوه میدن مینویسی. یه دفتری کلاسوری با خودت ببر. بعد کم کم یخت آب میشه :دی
داشتیم کسایی رو که بعد از 2 ترم و اندی تازه اومدن تو جو. :دی
دانشكده هاي دانشگاه شهيد بهشتي تو نقاط مختلف شهر هستن دانشكده رو ميدونم كجاست ولي تو برگ انتخاب واحد فقط درس ها رو نوشته ولي اسم استاد رو ننوشته كه بپرسم كلاس فلاني كجاست :41:
نه من معمولا زود دوست پيدا ميكنم ولي در مقابل دخترا آب ميشم ميرم تو زمين اصلا تو كلاسي كه دختر باشه راحت نيستم

خودت چه شهری هستی؟
کجا قبول شدی؟؟؟
تو امضام هست دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تهران

---------------------------------------------------------
1 سوال ديگه داشتم رو كارت دانشجويي من نوشته تاريخ اعتبار در پشت كارت با مهر دانشگاه درج گرديده ولي پشت كارتم هيچي نيست مشكل نداره ؟

Shayan_shf
22-09-2010, 20:24
جز این یه سایت دیگه نبوده؟
نه! همین یه دونه!

bnmnb
22-09-2010, 21:34
ولي تو برگ انتخاب واحد فقط درس ها رو نوشته ولي اسم استاد رو ننوشته كه بپرسم كلاس فلاني كجاست :41:
نه من معمولا زود دوست پيدا ميكنم ولي در مقابل دخترا آب ميشم ميرم تو زمين اصلا تو كلاسي كه دختر باشه راحت نيستم
---------------------------------------------------------
1 سوال ديگه داشتم رو كارت دانشجويي من نوشته تاريخ اعتبار در پشت كارت با مهر دانشگاه درج گرديده ولي پشت كارتم هيچي نيست مشكل نداره ؟
دوست من توی سایت دانشگاه برو حتما نام استاد و محل و کلاسش رو نوشته
اینطوری که نمی شه همینطوری بری شما باید شماره کلاس رو بدونی که بری سر کلاس بشینی چون ممکنه در عین واحد چندتا استاد 1 درس رو در 1 دانشکده درس بدن توازکجا می دونی کلاست کدومه

برای ما هم روی کارت دانشجوییمون همین رو نوشته ولی تاریخ پایانش نیست.مهم نیست مشکلی نداره

سعی کن با دختر ها رابطه ی درستی برقرار کنی این خیلی مهمه که بتونی باهاشون به اندازه ای معقول راحت باشی.
زنو مرد هیچ فرقی باهم نمی کنن راحت باش :10:

M3lody
22-09-2010, 21:57
نه
چکاپ سلامته
اگه دختر هم باشی باید آزمایش انجام بدی
:18::18:

ازمایش چی؟؟؟؟؟؟

مگه میخوایم چیکار کنیم:18:

bnmnb
22-09-2010, 22:20
:18::18:

ازمایش چی؟؟؟؟؟؟

مگه میخوایم چیکار کنیم:18:

نمی دونم من پسرم آزمایش ندادم از دختر های هم کلاسی شنیدم که آزمایش هم دادن :20:

elendil
23-09-2010, 00:38
دانشكده هاي دانشگاه شهيد بهشتي تو نقاط مختلف شهر هستن دانشكده رو ميدونم كجاست ولي تو برگ انتخاب واحد فقط درس ها رو نوشته ولي اسم استاد رو ننوشته كه بپرسم كلاس فلاني كجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا کاری نداره که یه ماشین بردار برو اندرزگو رو کمی دور دور کن یخت میشه بخار :دی :دی

برای واحدای آز مثه شیمی که ما داریم و امتحان نداره داستان نمره دادن از چه قراره ؟

saeid_panah
23-09-2010, 08:07
برای واحدای آز مثه شیمی که ما داریم و امتحان نداره داستان نمره دادن از چه قراره ؟

آقا این داستان آز چیه دیگه؟اصلا یعنی چی؟ منظورت چیه امتحان نداره؟

Ali-ch
23-09-2010, 08:35
آقا این پیشنهادایی که دارین میکنین خیلی عملی نیست من از 27 ام رفتم دانشگاه ماشاالله کلاسمون 24 نفره فقط 8 تامون پسریم همه هم که خجالتی :13:
صبح ها بچه ها حتی به هم سلام نمیکنن.....من شدم سخنگوی پسرا اصلا روشون نمیشه با دخترا حرف بزنن:31:

doost4
23-09-2010, 09:35
آقا این پیشنهادایی که دارین میکنین خیلی عملی نیست من از 27 ام رفتم دانشگاه ماشاالله کلاسمون 24 نفره فقط 8 تامون پسریم همه هم که خجالتی :13:
صبح ها بچه ها حتی به هم سلام نمیکنن.....من شدم سخنگوی پسرا اصلا روشون نمیشه با دخترا حرف بزنن:31:

27 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18::18: رفیق کی 27 میره دانشگاه که تو رفتی ؟ :18::18:

GHOST RECON
23-09-2010, 09:43
دوست من توی سایت دانشگاه برو حتما نام استاد و محل و کلاسش رو نوشته
اینطوری که نمی شه همینطوری بری شما باید شماره کلاس رو بدونی که بری سر کلاس بشینی چون ممکنه در عین واحد چندتا استاد 1 درس رو در 1 دانشکده درس بدن توازکجا می دونی کلاست کدومه

برای ما هم روی کارت دانشجوییمون همین رو نوشته ولی تاریخ پایانش نیست.مهم نیست مشکلی نداره

سعی کن با دختر ها رابطه ی درستی برقرار کنی این خیلی مهمه که بتونی باهاشون به اندازه ای معقول راحت باشی.
زنو مرد هیچ فرقی باهم نمی کنن راحت باش :10:
بابا بخدا تو سايت دانشكده هم رفتم هيچي نيست نام استاد ننوشته فقط نوشته ليست دروس ارائه شده در سال 89-90 كه عكسش رو گذاشتم مثل همون برگ انتخاب واحدم
اين سايت دانشكده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز دوستان دانشجو عاجزانه خواهش مي كنم برن به سايت دانشكده ببينن چيزي پيدا ميكنن يا نه منو در جريان بزارن

Ali-ch
23-09-2010, 09:53
27 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18::18: رفیق کی 27 میره دانشگاه که تو رفتی ؟ :18::18:
دیگه چی کار کنیم دیگه؟
گفتن از 27 بیاین
ما هم که سال اولی ....
ولی جدا از اینکه استادا فقط سه تاشون اومدن خوب بود سوراخ سمبه ها رو پیدا کردیم سوم مهر گیج نزنیم:31:

J A V I D
23-09-2010, 10:18
چقدر زود کارت دانشجویی گرفتید من تا زمان فارغ التحصیلیم نگرفتم ! موقع تسویه هم ، واسه پروندم رفتم بگیرم مسئولش گفت ورودی چندی گفتم 86 ، فکر کرد دارم مسخرش می کنم گفت کارت می خوای چیکار بعد از این همه مدت گفتم واسه تسویه :46: گفت برو به مسئولش بگو من گفتم نمی خواد !!!!

bnmnb
23-09-2010, 11:32
دوست من من هم که گفتم اولش خیلی سخته بعدش کم کم یختون آب می شه
هنوز خیلی زوده

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

کی گفته امتحان نداره؟؟؟؟

نصف نمره (بستگی به گریدر داره)مربوط می شه به امتحان پایانی
نصف دیگش کوییز و انجام آزمایش و تمیز کردن میز کار هست
میان ترم نداره:8:

MaLaS_shz
23-09-2010, 11:59
راستی توی دانشگاه فقط یه امتحان ترم داریم ؟؟؟؟؟

bnmnb
23-09-2010, 12:08
نه
میان ترم+پایان ترم
اگر هم استاد خواست می تونه 3 یا 2 تا میان ترم بگیره و چند تا هم کوییز

Glad Boy
23-09-2010, 12:32

نه
میان ترم+پایان ترم
اگر هم استاد خواست می تونه 3 یا 2 تا میان ترم بگیره و چند تا هم کوییز

البته بعضی جاها و بعضی اساتید فقط همون امتحان پایان ترم رو می گیرن !
تازه جون آدم هم بالا میارن تا تصحیح کنن و نمره ها رو بزنن !

bnmnb
23-09-2010, 12:34
آقا این داستان آز چیه دیگه؟اصلا یعنی چی؟ منظورت چیه امتحان نداره؟
آز همون آزمایشگاه هست

بردیا
23-09-2010, 12:38
دانشكده هاي دانشگاه شهيد بهشتي تو نقاط مختلف شهر هستن دانشكده رو ميدونم كجاست ولي تو برگ انتخاب واحد فقط درس ها رو نوشته ولي اسم استاد رو ننوشته كه بپرسم كلاس فلاني كجاست :41:

تو امضام هست دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تهران

من اقتصاد شهیدبهشتیم
برای ما که تو دانشکدمون یه بورد داره زده که کلاس هر استاد کجاست دقیقا.
علوم پزشکی شهیدبهشتی هم توی ولنجک هستش نزدیک بیمارستان طالقانی

elendil
23-09-2010, 14:50
کی گفته امتحان نداره؟؟؟؟

نصف نمره (بستگی به گریدر داره)مربوط می شه به امتحان پایانی
نصف دیگش کوییز و انجام آزمایش و تمیز کردن میز کار هست
میان ترم نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت برم عزیزم من میگم توی سیستم گلستان UT امتحان پایان ترم تاریخ نخورده براش :دی :دی اولین روز هم با استاد خانوم کلاس داریم =)))))) ساعت 6 تا 8 شب :دی نامردا یه روز شنبه رو با این کلاس به کلی خراب کردن :دی

vahid-p
23-09-2010, 15:03
بابا بخدا تو سايت دانشكده هم رفتم هيچي نيست نام استاد ننوشته فقط نوشته ليست دروس ارائه شده در سال 89-90 كه عكسش رو گذاشتم مثل همون برگ انتخاب واحدم
اين سايت دانشكده
کد:

از دوستان دانشجو عاجزانه خواهش مي كنم برن به سايت دانشكده ببينن چيزي پيدا ميكنن يا نه منو در جريان بزارن
فکر کنم اگه با نام کاربری ( بعضی دانشگاهها همون شماره دانشجویی ) و رمزتون وارد بشین، بتونید دروستون رو ببینید + اطلاعات دیگر.

bnmnb
23-09-2010, 16:05
قربونت برم عزیزم من میگم توی سیستم گلستان UT امتحان پایان ترم تاریخ نخورده براش :دی :دی اولین روز هم با استاد خانوم کلاس داریم =)))))) ساعت 6 تا 8 شب :دی نامردا یه روز شنبه رو با این کلاس به کلی خراب کردن :دی
حالا فهمیدم چی شد :10:
تاریخ رو نزده چون معمولا 2 هفته امتحانات آزمایشگاه زودتر انجام می شه و خود بخش مشخص می کنه امتحان کی هست:11:

GHOST RECON
23-09-2010, 16:11
من اقتصاد شهیدبهشتیم
برای ما که تو دانشکدمون یه بورد داره زده که کلاس هر استاد کجاست دقیقا.
علوم پزشکی شهیدبهشتی هم توی ولنجک هستش نزدیک بیمارستان طالقانی

اين كه زده كلاس هر استاد كجاست كه هيچ من اصلا نميدونم با كدوم استاد كلاس دارم فقط ميدونم شنبه كلاس انسان دراسلام دارم حالا استادش كيه يا كلاسش كجاست خدا ميدونه
من دانشكده پرستاربي ومامايي هستم تو نيايش اوني كه شما ميگي دانشكده پزشكي هستش

فکر کنم اگه با نام کاربری ( بعضی دانشگاهها همون شماره دانشجویی ) و رمزتون وارد بشین، بتونید دروستون رو ببینید + اطلاعات دیگر.
نام كاربري رو به گفته شما شماره دانشجويي زدم اما پسورد رو از كجا بيارم شماره شناسنامم جاي پسورد زدم قبول نكرد
---------------------------------------------------------------------------
راستي من ثبت نامم تو دانشكده پرستاري و مامايي بوده همون جا هم بايد درس بخونم ديگه ؟(رشتم اتاق عمله)

bnmnb
23-09-2010, 16:21
نام كاربري رو به گفته شما شماره دانشجويي زدم اما پسورد رو از كجا بيارم شماره شناسنامم جاي پسورد زدم قبول نكرد
---------------------------------------------------------------------------
راستي من ثبت نامم تو دانشكده پرستاري و مامايي بوده همون جا هم بايد درس بخونم ديگه ؟(رشتم اتاق عمله)

ممکنه عمومی ها و دروس پایه تو دانشکده های دیگه برگزار بشه
شما باید وارد سیستم دانشجویی سایتتون بشین حالا اگه می تونید از دانشگاه بپرسید یا توی فرمهایی که بهتون دادن یا از 1نفر که می دونه
ببینید که شناسه و رمز عبور چیه

behnam_roli
23-09-2010, 17:52
اقا من فردا راهیم که برم... همه چیز آماده کردم جز لوازم التحریر!!

کلا نمیدونم رو چی باید جزوه بنویسم!

راهنمایی کنید تا آخر امشب ببینم چی باید بخرم؟؟!

GHOST RECON
23-09-2010, 17:58
ممکنه عمومی ها و دروس پایه تو دانشکده های دیگه برگزار بشه
شما باید وارد سیستم دانشجویی سایتتون بشین حالا اگه می تونید از دانشگاه بپرسید یا توی فرمهایی که بهتون دادن یا از 1نفر که می دونه
ببینید که شناسه و رمز عبور چیه
داداش من ميگم شنبه كلاس دارم اونوقت شما ميگي برو پسورد از دانشگاه بپرس 5شنبه جمعه همه جا تعطيله
-----------------------------------------------------------------
يكي از بچه هاي پرستاري هم كه تو همون دانشكده قبول شده اونم ميگه فرم انتخاب واحد من نام استاد نداره
كلا مسئله عجيبي شده ما مثل .... تو گل مونديم

Kurosh
23-09-2010, 17:59
بچه ها این سلف خوابگاه ما گفت تا یکشنبه دوشنبه خبری از غذا نیست! تازه سرویس هم کار نمی کنه تا اون موقع! 

من فردا پا شم برم اون جا غذا درست کنم؟! :دی
تازه! از در خود مجتمع تا خوابگاه ما 35 دقیقه پیاده راهه! غیر اتوبوس های سرویس هم چیزی رد نمیشه که! 
این به کنار! از مجتمع خوابگاه تا دانشگاه 30 دقیقه با ماشین راهه! :دی 
بدون سرویس بدبخت میشم! :دی
شیطونه میگه 3 و 4 مهر رو هم بپیچیم ها! :27:

moraddad
23-09-2010, 18:10

شوخی میکنی بهنام ؟!
خوب برو دفتر بخر دیگه ! :31:
حالا چرا از اینجا بخری ببری ؟!

آقا بپیچون اون با من ! :31:

بابا من این هفته خیر سرم رفتم دانشگاه دیگه !
پامونو میذاشتیم تو میگفتن تشکیل نمیشه کلاس ! :31:

shifter
23-09-2010, 18:15

يه چند تا دفتر پاپكو بخر فعلا كافيه!!:31:

Kurosh
23-09-2010, 18:27
دانشگاه مگه بهتون از این پاپکو گنده ها نداد؟! :دی

موقع ثبت نام به همه یه پک می دادن که توش خودکار و دفتر و این جور چیزا بود ... 
همون فعلاً کافیه ، هر چند من باز هم از اینجا یه چیزهایی می برم! :دی

Masoud-Susa
23-09-2010, 18:58
خب،یکی بیاد توصیه های نهایی رو بگه ... !:31:

majid.khaledi
23-09-2010, 19:56
توصیه نهایی اینکه خودتون رو تابلو نکنید سوژه خنده سال بالایی ها نشین

لباس معمولی بپوشین و یه تیکه کاغذ پاره با یه خودکار ببرین بسه:دی

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

تا حذف و اضافه دانشگاه تق و لقه!:دی

----------
راستی کورش کجا قبول شدی و چی؟

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

بهتون گفتن ترم بـــــــــوقـــــــــــــ ــــی :دی تعجب نکنید

Kurosh
23-09-2010, 19:58
راستی کورش کجا قبول شدی و چی؟

زبان قبول شدم ، دانشگاه مازندران ، سراسری ... 
دو سه بار رفتم و برگشتم! :دی
6 ساعت راهه لامصب! :دی 
البته خوبیش اینه که تا سه شنبه فقط کلاس دارم و بعدش آزادم ، اما نمی صرفه هر هفته بیام خونه! :دی

majid.khaledi
23-09-2010, 20:01
تبریک میگم!

انصافا خوب جایی قبول شدی!

شمال درس خوندن خیلی حال میده

کلا بری دیگه تهران بزور برگردی:دی

پاییز مخصوصا آب و هوا توپـــه!

John Cena723
23-09-2010, 20:02
بابا چرا شلوغش می کنید. یه پیراهن و یه شلوار جین بپوشید مسخرتون که نمی کنند هیچ تازه میگن چه با شخصیتم هست. حد المقدور تی شرت نپوشید یا اگرم می پوشید یه چیز ساده بپوشید. نکته بعدی اینکه جلسات اول سر و سنگین برخورد کنید و از ریختن مزه و خود شیرینی شدیدا پرهیز کنید که بدجور چهرتون خراب میشه. هر چی سنگین تر باشید اطرافیانتون سعی می کنند وارد شما بشند و باهاتون هم صحبت بشند.
در کل جلف بازی رو حداقل برای ترم اول بذارید کنار. از ترم های بعد بزنید تو سر و کله هم.

Kurosh
23-09-2010, 20:08
ای بابا! :دی

من کلاً با شلوار جین ، پیرهن تنم نمیره! :دی
حالا باز آستین کوتاه باشه یه چیزی! (مشکلی که نیست با آستینش؟! :دی)

فکر کنم به دنیا اومدم هم با تی شرت به دنیا اومدم! :دی

J A V I D
23-09-2010, 20:32
سر کلاس جزوه ننویسید ، آخر ترم جزوه یکی از دخترای خوش خططون رو که کاملم نوشته برید کپی کنید ... من که چهار سال همین کار رو کردم هم تو کاردانی هم کارشناسی !

behnam_roli
23-09-2010, 21:08
شوخی میکنی بهنام ؟!
خوب برو دفتر بخر دیگه ! :31:
حالا چرا از اینجا بخری ببری ؟!

یعنی جلسه اول از استاده بپرسم دفتر چند برگ بیاریم؟!!! :27:
ولی کلا دفتر حال نمیده! تریپ دانشجویی فرق داره...:31:

يه چند تا دفتر پاپكو بخر فعلا كافيه!!:31:
یدونه خریدم... نامرد 6 تومن گرفت!!!
اصلا تا پایان دوران تحصیلم از همین یدونه استفاده میکنم! :31:

سر کلاس جزوه ننویسید ، آخر ترم جزوه یکی از دخترای خوش خططون رو که کاملم نوشته برید کپی کنید ... من که چهار سال همین کار رو کردم هم تو کاردانی هم کارشناسی !
اینو از یکی دیگه هم شنیده بودم ولی بدبختیش اینه که رشته ما دختر توش نایابه! :31:

shifter
23-09-2010, 21:16
یدونه خریدم... نامرد 6 تومن گرفت!!!
اصلا تا پایان دوران تحصیلم از همین یدونه استفاده میکنم! :31:
منم الان خريدم 6500 تومن!!:18:
اصلا از دانشگا رفتن پشيمون شدم:31:
اون از تاييده تحصيلي كه 6 تومن گرفت اينم از اين...:13:

behnam_roli
23-09-2010, 21:25

حالا منو بگو که 270 تومن پول خوابگاه دادم!
خیر سرم اومدم دانشگاه سراسری!!

yenoghteyee
23-09-2010, 21:40
من باآس شصت تومن پول خوابگاه بدم.
دفتر پاپكوي صد برگم خريدم 3500 تومن.

masih eia
23-09-2010, 21:44
من که دارم وسایلما آماده میکنم.واسه کتاب که همه را از کتابخونه دانشگاه میگیرم بعد آخر ترم پس میدم پول جریمه کمتر از پول کتاب میشه.:31:واسه ذفترم دفترای تموم دوران تحصیلما برگه سفیداشا جدا میکنم فک کنم تا آخر دانشگاه جواب میده.یه مقداری هم ازین تبلیغا پیدا کردم پشتش مینویسم.
چند روز پیشا هم یه کش تو خیابون پیدا کردم میخوام به عنوان کیف استفاده کنم.
کسی نمیخواد کمک کنه؟؟؟؟
جشن عاطفه ها کی بود؟؟؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
:37::37::37::37:

Masoud-Susa
23-09-2010, 22:11
تمام این هایی که تو این صفحه گفتید رو منم برام پیش اومده!!!
اگه اینجور پیش بره مجبور میشم ترک تحصیل کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M . Sayid
23-09-2010, 22:41
بچه ها این سلف خوابگاه ما گفت تا یکشنبه دوشنبه خبری از غذا نیست! تازه سرویس هم کار نمی کنه تا اون موقع! 

من فردا پا شم برم اون جا غذا درست کنم؟! :دی
تازه! از در خود مجتمع تا خوابگاه ما 35 دقیقه پیاده راهه! غیر اتوبوس های سرویس هم چیزی رد نمیشه که! 
این به کنار! از مجتمع خوابگاه تا دانشگاه 30 دقیقه با ماشین راهه! :دی 
بدون سرویس بدبخت میشم! :دی

سلف ما رو ندیدی یه بار رفتم غذاشونو خوردم اومدم بیرون سرم گیج می زد
لوله کباب دادن !! به جان خودم برای اولین بار تو عمرم کباب راه راه دیدم یه خط جزغاله یه خط خام ( عمودی )
یکی از وبلاگای دانشجویی نقشه مسیری رو که مای بیچاره به خاطر بازنکردن یه در باید دور بزنیم کشیده !!!!
اینم لینکش :

من امروز رفتم یه دفتر 80 ساده گرفتم + اتود و....
فردا هم میرم دفتر پاپکو ( شایدم مارک سمند ) ازین یدکی خورا بگیرم شاید یه بسته کاغذ هم اضافی بگیرم

bnmnb
23-09-2010, 22:59
این هم توصیه های آخر:
این نظر شخصی من هست و ممکنه با چیزایی که شنیدید کاملا فرق کنه

اول از همه همه ی کلاسها رو برید و سعی کنید ردیف جلو بشینید

دوم اینکه قبل از حذف و اضافه درسته که تق و لقه ولی شما برید سر کلاسها

سوم هم اینه که دفتر پاپکو واقعا عالیه من یکیشو خریدم الان هم 1سال دیگه هم دارم ازش اسفاده می کنم فقط دارم برگه می گیرم براش

چهارم : خوب جزوه بنویسید که آخر ترم محتاج این و اون نباشید

5ام:هفته های اول لطفا سنگین باشید و سعی کنید تابلو نشین.

سیکسم:بین استادا اسمو رسمی پیدا کنید که زمان نمره دادن هواتون رو داشته باشن

7ام:اگه پسرید زیاد دنبال دختر نباشید مطمئن باشید هرقدر باوقار تر باشید بیشتر خوششون میاد و به طرفتون کشیده می شن

هشتم:باز هم می گم چشماتون رو باز کنید و خودتون مکانهای مختلف رو پیداکنید

نهم:از دانشگاه لذت ببرید
:11:

Glad Boy
23-09-2010, 23:54
بحث سر جزوه و این چیزا شد گفتم منم یه چیزی گفته باشم ...
آقا من همیشه جزوه می نویسم. یعنی فقط جزوه های خودم رو می تونم خوب بخونم !
اوایل فک می کردم خطم بده ! ولی بعدش که دیگه از دست جزوه گرفتن های این و اون خسته شده بودم دیگه
نظرم عوض شد :31: ! تازه فهمیدم توی جزوه نویسی خیلی استعداد دارم !
دوستان این که می گم به خودم ثابت شده. شما اگه سر کلاس همیشه جزوه بنویسید پایان ترم خیلی خیلی
راحت تر می تونید اون درس رو بخونید و یاد بگیرید ! آخه مگه چکار داره این جزوه نوشتن ! ناسلامتی دانشجوییم
دیگه ! بعضی دانشجوها هستن همینجوری آس و پاس میان سر کلاس بعد بعضی استادا گیر میدن که آقا همه
باید جزوه بنویسن ! حالا اینا باید کاغذ رو از یکی گدایی کنن خودکار هم از یکی دیگه بشینن به زور بنویسن !
بعدشم اونایی که آخر ترم میرن از یکی جزوه کامل رو میگیرن ! اون طرفی که جزوه رو میده یه جورایی زیاد توی دلش راضی نیست ! بحث خسیسی اینا نیستا ! نمیدونم چرا ولی آدم دلش نمیخواد جزوه رو بده ! البته اینجور هم نیست که خیلی راحت جزوه رو در اختیارتون بذارن ! خیلی ها هستن که می پیچونن یا اینکه صاف تو چشمت زل می زنن و می گن نمیدم !
من که تا حالا نشده از کسی پایان ترم جزوه بگیرم ! تازه پایان ترم نمیشه توی این انتشاراتی ها سوزن انداخت !
حالا خدایی نکرده اگه جزوه طرف رو گم کنید یا توی دستگاه پاره بشه ببینید دیگه چه فاجعه ای میشه !
دفتر هم من این اواخر همش مارک برکه می گیرم ! دیزاین دفترهاش خیلی عالیه ! واقعا دفترهاش خوشگلن !
دخترها که میان از من جزوه بگیرن همش میگن چه دفتر خوشکلی :31:...

بردیا
24-09-2010, 00:46
اين كه زده كلاس هر استاد كجاست كه هيچ من اصلا نميدونم با كدوم استاد كلاس دارم فقط ميدونم شنبه كلاس انسان دراسلام دارم حالا استادش كيه يا كلاسش كجاست خدا ميدونه
من دانشكده پرستاربي ومامايي هستم تو نيايش اوني كه شما ميگي دانشكده پزشكي هستش

توی ولنجک که برای دیدن کلاسای عمومی باید بریم دانشکده معارف اونجا زده که کلاسای عمومی چی به چی و کی به کیه:دی
حالا تا آشنا بشی یه هفته ای میکشه فوقش یه جلسه از هر کلاسی غیبت میخوری.:31:

safoora55
24-09-2010, 01:14
داداش من ميگم شنبه كلاس دارم اونوقت شما ميگي برو پسورد از دانشگاه بپرس 5شنبه جمعه همه جا تعطيله
-----------------------------------------------------------------
يكي از بچه هاي پرستاري هم كه تو همون دانشكده قبول شده اونم ميگه فرم انتخاب واحد من نام استاد نداره
كلا مسئله عجيبي شده ما مثل .... تو گل مونديم
این علوم پزشکی همه چیش قاطیه من شنبه کلاس دارم ولی:
هنوز انتخاب واحد نکردم سه شنبه ما رو کشوندن دانشگاه بیاین اتنخاب واحد اون وقت مسئولش وزارت خونه جلسه داشت هیچ کس هم نه ازشون شماره داشت نه خبر دیگه ای!!!
کلاس شنبه معلوم نیست طالقانیه یا امام حسین؟ رفتم توی بخش مربوط میگم کلاس استاد فلانی کجا برگزار میشه؟ میگه فلانی رو نمیشناسم!!!(حالا طرف مدیر گروه اون بخش هستش ها)
دیگه خدا بخیر کنه

masih eia
24-09-2010, 08:41
واسه چی باید جلو نشت؟؟؟؟من تا حالا تو عمرم جلو ننشستم.
یه جورایی آدم معذبه.

Ali-ch
24-09-2010, 10:07
واسه چی باید جلو نشت؟؟؟؟من تا حالا تو عمرم جلو ننشستم.
یه جورایی آدم معذبه.
راست میگی جلو خیلی تو چشمه
ما که معمولا دو ردیف آخر میشینیم(گفتم که از 24 تا فقط 8 تاییم:13:)

bnmnb
24-09-2010, 11:04
جلو بشینی هم استاد باهات آشنا می شه هم درس رو خیلی بهتر می فهمی

GHOST RECON
24-09-2010, 11:23
توی ولنجک که برای دیدن کلاسای عمومی باید بریم دانشکده معارف اونجا زده که کلاسای عمومی چی به چی و کی به کیه:دی
حالا تا آشنا بشی یه هفته ای میکشه فوقش یه جلسه از هر کلاسی غیبت میخوری.:31:

این علوم پزشکی همه چیش قاطیه من شنبه کلاس دارم ولی:
هنوز انتخاب واحد نکردم سه شنبه ما رو کشوندن دانشگاه بیاین اتنخاب واحد اون وقت مسئولش وزارت خونه جلسه داشت هیچ کس هم نه ازشون شماره داشت نه خبر دیگه ای!!!
کلاس شنبه معلوم نیست طالقانیه یا امام حسین؟ رفتم توی بخش مربوط میگم کلاس استاد فلانی کجا برگزار میشه؟ میگه فلانی رو نمیشناسم!!!(حالا طرف مدیر گروه اون بخش هستش ها)
دیگه خدا بخیر کنه

به اميد خدا پا ميشيم شنبه ميريم دانشگاه ببينيم چي ميشه :11:
ميدونيد چيه من بيشتر از اين ميترسم موقع ثبت نام كه پيش يكي از ميز ها نرفتم همون جا يه اطلاعاتي راجع به كلاسا داده باشن حالا اگه اينجوري باشه تو دانشگاه بدجوري ضايع ميشم ميگن طرف ....:41:

ati_1991
24-09-2010, 13:53
لطفا آقایون ریشاتونو مرتب کنید برید دانشگاه :(
لطفا آقایون موهاتونو مرتب کنید برید دانشگاه :( وگرنه روسری بزنید :|

همگی یه روز در میون حموم برید پلیز :(

moraddad
24-09-2010, 14:07
لطف خانوما 2 ساعت قبل از شروع کلاس نرین تمام ردیفای جلو رو پر نکنین ! عقب هم بشینین درس بهتون میرسه : )

لطفا خانوما صداتونو انقدر نازک نکنین وقتی میخواین از استاد سوال کنین ! خیلی رو مخه ! : )

لطفا خانوما کلا سر کلاس کمتر سوال کنین دیگه بابا ! یذره فک کنین اگه نفهمیدین از استاد بپرسین ! : )

( تو یه هفته ای که رفتم فعلا این درخواستارو ازتون دارم ! :31: )

تا بعد...:31:

Glad Boy
24-09-2010, 16:10
لطف خانوما 2 ساعت قبل از شروع کلاس نرین تمام ردیفای جلو رو پر نکنین ! عقب هم بشینین درس بهتون میرسه : )

لطفا خانوما صداتونو انقدر نازک نکنین وقتی میخواین از استاد سوال کنین ! خیلی رو مخه ! : )

لطفا خانوما کلا سر کلاس کمتر سوال کنین دیگه بابا ! یذره فک کنین اگه نفهمیدین از استاد بپرسین ! : )

( تو یه هفته ای که رفتم فعلا این درخواستارو ازتون دارم ! :31: )

تا بعد...:31:

حالا شما یه هفته رفتی اینا رو فهمیدی ! منم یه چی میگم که تجربه چند ترمه !
لطفا خانوم ها اینقدر از مواد آرایشی استفاده نکنن ! یا اگه هم استفاده می کنن یه جوری باشه که بو نداشته
باشه !! خداوکیلی بعضی از این دخترها اینقدر کرم و پودر و عطر و ادکلن و هزار جور میزانپیلی (!) دیگه میزنن به
خودشون که وقتی از کنار آدم رد میشن آدم از بوی گندش سرگیجه میگیره !
خداوکیلی قصد توهین و اینا ندارما ! ولی بعضی دخترها از لحاظ بالا ! دانشگاه رو با جای دیگه اشتباه گرفتن !
به نظر من مشک آن است که خود ببوید ! نه آنکه عطار بگوید :31:

elendil
24-09-2010, 16:43
لطفا آقایون ریشاتونو مرتب کنید برید دانشگاه :(
لطفا آقایون موهاتونو مرتب کنید برید دانشگاه :( وگرنه روسری بزنید :|

همگی یه روز در میون حموم برید پلیز :(

=)))))))) مگه حموم نمیرن پسرای آی تی تون =)))))

( تو یه هفته ای که رفتم فعلا این درخواستارو ازتون دارم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

تا بعد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سامان خدا بهت صبر بده 4سال :دی :دی :دی

ati_1991
24-09-2010, 16:49
نه نمیرن :(
:2:
خوابگاه هی ها لباس نشسته نپوشید :|

M . Sayid
24-09-2010, 17:02
به نظر من مشک آن است که خود ببوید ! نه آنکه عطار بگوید

این هم جواب شما :

خداوند زمین را آفرید و گفت :
به به چه زیباست.سپس مرد را آفرید و گفت : جانمی این دیگه آخرشه !
و بعد هم زن را آفرید و با کمی اخم گفت : اشکالی نداره آرایش میکنه !!!

J A V I D
25-09-2010, 09:24
بحث سر جزوه و این چیزا شد گفتم منم یه چیزی گفته باشم ...
آقا من همیشه جزوه می نویسم. یعنی فقط جزوه های خودم رو می تونم خوب بخونم !
اوایل فک می کردم خطم بده ! ولی بعدش که دیگه از دست جزوه گرفتن های این و اون خسته شده بودم دیگه
نظرم عوض شد ! تازه فهمیدم توی جزوه نویسی خیلی استعداد دارم !
دوستان این که می گم به خودم ثابت شده. شما اگه سر کلاس همیشه جزوه بنویسید پایان ترم خیلی خیلی
راحت تر می تونید اون درس رو بخونید و یاد بگیرید ! آخه مگه چکار داره این جزوه نوشتن ! ناسلامتی دانشجوییم
دیگه ! بعضی دانشجوها هستن همینجوری آس و پاس میان سر کلاس بعد بعضی استادا گیر میدن که آقا همه
باید جزوه بنویسن ! حالا اینا باید کاغذ رو از یکی گدایی کنن خودکار هم از یکی دیگه بشینن به زور بنویسن !
بعدشم اونایی که آخر ترم میرن از یکی جزوه کامل رو میگیرن ! اون طرفی که جزوه رو میده یه جورایی زیاد توی دلش راضی نیست ! بحث خسیسی اینا نیستا ! نمیدونم چرا ولی آدم دلش نمیخواد جزوه رو بده ! البته اینجور هم نیست که خیلی راحت جزوه رو در اختیارتون بذارن ! خیلی ها هستن که می پیچونن یا اینکه صاف تو چشمت زل می زنن و می گن نمیدم !
من که تا حالا نشده از کسی پایان ترم جزوه بگیرم ! تازه پایان ترم نمیشه توی این انتشاراتی ها سوزن انداخت !
حالا خدایی نکرده اگه جزوه طرف رو گم کنید یا توی دستگاه پاره بشه ببینید دیگه چه فاجعه ای میشه !
دفتر هم من این اواخر همش مارک برکه می گیرم ! دیزاین دفترهاش خیلی عالیه ! واقعا دفترهاش خوشگلن !
دخترها که میان از من جزوه بگیرن همش میگن چه دفتر خوشکلی

آقا دستت درد نکنه دیگه یعنی ما آس و پاس بودیم تو دانشگا دیگه ! اون کسی هم که جزوه نمی ده می ترسه پس فردا نمره ما بیشتر از اون بشه یه جاییش بسوزه ! وگرنه از این بحثا نیست بابا بزرگ شدیم دیگه ! البته من جهت کامل بودن جزوه معمولا جزوه دو نفر رو کپی می کردم ! و هر دوتاشو می خوندم ... بماند که ترم اخری تو کلاس ما تقریبا هیچکی جزوه نمی نوشت ! به جز یه نفر از خانوم ها که کل کلاس رو ساپورت می کرد !

سر کلاس قبول دارم برای دکورم که شده یه دفتر و خودکار همراه داشته باشید ، من یه دفتر معمولی با یه خودکار معمولی می بردم سر کلاس نقاشی می کشیدم !:31: استاد ها هم هیچ وقت هیچی بهم نگفتن ! معدل ترم آخرمم هم 17.54 شده می خواید ریزنمرات بذارم ، البته خیلی ها هستن نمی تونن جزوه بقیه رو بخونن ، من که رشتم کامپیوتر بود اساتیدم معمولا سوادشون کمتر از من و خیلی از دوستان بود کلا جزوه هم نمی نوشتیم قبول می شدیم !

CHEGUEVARA.
25-09-2010, 09:50
وای اینجارو نیگا چقدر دانشجو ریخته....:31:
ای بابا مگه کلاس ها شروع شده........:13:
کی حال داره بازم 6 صبح پاشه بره دانشگاه......
نصیحت من به دوستانی که ترم اولشونه:
همیشه ته کلاس بشینید / جزوه ننویسید و آخر ترم از یکی بگیرید / تا جائی هم که متونید کلاس هارو ببپیچونید / اینارو من نمیگم تجربه مگه.....:27:

majid.khaledi
25-09-2010, 13:36
اولین روزهای خوابگاه
--------------------------------------------------
ساعت ۲ نصف شب(یک اتاق)
ساعت ۳ نصف شب(کل خوابگاه منهای سرپرست )
ساعت ۴ صبح هنگام خواب
وضعیت تحصیل در خوابگاه
گفت و گوی صمیمانه برسرآماده کردن صبحانه بعد از گذست چند روز
پایان گفت و گو
امکانات غذایی در خوابگاه
طریقه ظرف شستن در خوابگاه
تبادل نظر بر سر یک مسئله
تبادل نظر با پیروزی یک نفر پایان میابد!
و این هم آخر عاقبت زندگی در خوابگاه!!

eman619rv
25-09-2010, 13:39
اوه چه حالی داشتن 27 ام رفتن کلاس....ما که تازه 7 ام مهر کلاس توجیهی و آشنایی و از این مباحث داریم...:31:
راستی من دانشگاه ازاد یه شهرستان دیگه قبول شدم کرایه خونه هاشم زیاد بالا نیست توان پرداختش رو دارم به نظرتون تکی بگیرم بهتر نیس؟؟ چون با هر کسی هم نمیسازم و از طرفیم ترم اولی هم هستیم یه دفعه با چند تا شاسکول هم خونه بشم دیگه خیلی ضد حاله.....
زیادم تو تریپ دلتنگیو تنها بودن این چیزا هم نیستم :10:

GHOST RECON
25-09-2010, 17:43
سلام دوستان امروز رفتم دانشگاه اولين نتيجه اي كه گرفتم اين بود كه بيكار تر از دانشجو تو كشور ما كسي نيست:31:
خلاصه رفتم سر كلاس ديدم از يه كلاس 40 نفري 10 تا پسر بقيه دختر بودن :18: بعد رفتم پيش پسرا نشستم به جز 3 -4 نفرشون بقيه يبوست مزمن داشتن :41: كه اونا رو كم كم راه انداختم :31:
سعي كردم به توصيه دوستان گوش كنم و روز اولي تيكه نندازم ولي نشد يه موقعيت هايي پيش اومدكه نتونستم جلوي خودمو بگيرم و تيكه رو انداختم و كلاسم تركيد:31:
ساعت اول زبان عمومي داشتيم استاد اومد بچه ها رو ارزيابي كنه ببينه در چه سطحين با انگليسي با بچه ها صحبت كرد اول از دخترا شروع كرد يه خورده از حرفاشو ميفهميدن و يه خورده هم شكسته جواب ميدادن ولي به پسرا كه رسيد نه كسي ميفهميد استاد چي ميگه نه ميتونستن چيزي رو به انگليسي جواب بدن به جز 1 نفر كه اونم قبلا كلاس رفته بود خلاصه آخرش به اين نتيجه رسيد كه سطح عمومي كلاس زير مبتدي هست:18:
كلاس 3 ساعته زبان تو 1 ساعت تموم شد رفتيم سوراخ سنبه هاي دانشگاه رو پيدا كرديم ساعت 12 رفتيم سلف غذا خورديم خداييش كيفيتش خوب بود بعدم از 1 تا 3 همايش معرفي بود بعدم كلاس بعد از ظهر كنسل شد اومديم خونه:31:
روز سختي بود من كه تو سالن آمفي تئاتر كه همايش بود رو صندلي خوابيدم

Glad Boy
25-09-2010, 19:37
آقا دستت درد نکنه دیگه یعنی ما آس و پاس بودیم تو دانشگا دیگه ! اون کسی هم که جزوه نمی ده می ترسه پس فردا نمره ما بیشتر از اون بشه یه جاییش بسوزه ! وگرنه از این بحثا نیست بابا بزرگ شدیم دیگه ! البته من جهت کامل بودن جزوه معمولا جزوه دو نفر رو کپی می کردم ! و هر دوتاشو می خوندم ... بماند که ترم اخری تو کلاس ما تقریبا هیچکی جزوه نمی نوشت ! به جز یه نفر از خانوم ها که کل کلاس رو ساپورت می کرد !

سر کلاس قبول دارم برای دکورم که شده یه دفتر و خودکار همراه داشته باشید ، من یه دفتر معمولی با یه خودکار معمولی می بردم سر کلاس نقاشی می کشیدم !:31: استاد ها هم هیچ وقت هیچی بهم نگفتن ! معدل ترم آخرمم هم 17.54 شده می خواید ریزنمرات بذارم ، البته خیلی ها هستن نمی تونن جزوه بقیه رو بخونن ، من که رشتم کامپیوتر بود اساتیدم معمولا سوادشون کمتر از من و خیلی از دوستان بود کلا جزوه هم نمی نوشتیم قبول می شدیم !

خب البته استثناهایی هم وجود داره ! :31:
منم این چیزایی که شما گفتید رو می دونستم ! ولی گفتم نگم که بد آموزی نشه :27: !
ولی جدای از شوخی اگر بخوای در حالت کلی حساب کنی و همه جور رشته و دانشگاهی رو در نظر بگیری
شما خودت هم می دونی که این چیزایی که من گفتم میتونه خیلی به نفع دوستان باشه. بالاخره شما خودت
اون بیچاره هایی رو که مشروط میشن یا درسی رو می افتادن یا مجبور میشن آخر ترم نرن امتحان بدن تا حذف
بشه و کلی دیگه موارد اینجوری رو دیدی ! من همیشه دلم واسه اینا می سوخت ! فرقی هم نمی کرد که حالا
خودش کمکاری کرده بود یا نه ... :45:
مثلا شما فک کن یکی دانشگاه آزادی باشه با اون شهریه ! تازه دانشجوی شهرستان باشه ! تازه خوابگاه هم
نباشه و خودش خونه گرفته باشه و کرایه خونه هم بده ! یه ترمم توی سرما گرما پاشه بیاد سرکلاس و دانشگاه
بعد آخرشم مثلا مواردی که بالا گفتم آخرش واسش پیش بیاد :41: آخه خدا رو خوش میاد خداوکیلی :37:
خلاصه دیگه چرا عاقل کند کاری که باز آرد بشیمانی :21: !
:40:

Glad Boy
25-09-2010, 19:43
اوه چه حالی داشتن 27 ام رفتن کلاس....ما که تازه 7 ام مهر کلاس توجیهی و آشنایی و از این مباحث داریم...:31:
راستی من دانشگاه ازاد یه شهرستان دیگه قبول شدم کرایه خونه هاشم زیاد بالا نیست توان پرداختش رو دارم به نظرتون تکی بگیرم بهتر نیس؟؟ چون با هر کسی هم نمیسازم و از طرفیم ترم اولی هم هستیم یه دفعه با چند تا شاسکول هم خونه بشم دیگه خیلی ضد حاله.....
زیادم تو تریپ دلتنگیو تنها بودن این چیزا هم نیستم :10:

همه اولش همینو میگن ! ولی اگه تا حالا تنهایی زندگی نکردی اولش میتونه برات سخت باشه ...
من پیشنهاد می کنم اگه اینجوریه که خونه رو میتونی از پس مخارجش بر بیای؛ خونه بگیری بعد توی ترم بگردی
یه نفر که می دونی می تونی باهاش بسازی و آدم خوبیه پیدا کنی باهاش هم خونه بشی. حالا دو نفرم شدن
اشکال نداره. اینجوری کرایه هم راحت تر می تونی بدی ...
البته اینم بگم اینجوری کلی از خاطرات خوابگاه و بچه های خوابگاه رو از دست میدی ! ولی به نظرم خونه باشی خیلی راحت تر می تونی به درست برسی. البته اگه هدفت درس باشه و دنبال بازیگوشی و بعضی کارا نباشی :31:
اینم بگم که خیلی از شاگرد اولی ها خوابگاهی هستن ...
حالا دیگه هرجور خودت میدونی.

bnmnb
25-09-2010, 22:44
سلام دوستان امروز رفتم دانشگاه اولين نتيجه اي كه گرفتم اين بود كه بيكار تر از دانشجو تو كشور ما كسي نيست:31:

کاملا حق با شماست:27::27:

vahid-p
26-09-2010, 00:34
7ام:اگه پسرید زیاد دنبال دختر نباشید مطمئن باشید هرقدر باوقار تر باشید بیشتر خوششون میاد و به طرفتون کشیده می شن
نه بابا ، پس ترفند به کار می بری. راه میونبر می ری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :21:

سیکسم:بین استادا اسمو رسمی پیدا کنید که زمان نمره دادن هواتون رو داشته باشن
مطمئنی؟ فکر کنم آخرش فقط بدونن اسمتون چیه.( اونم خودش شاهکاره که اسمتون رو بدونن ، اسم و رسم برای بعد )

دخترها که میان از من جزوه بگیرن همش میگن چه دفتر خوشکلی ...
می گم دنیا آخره، نگین نه. ما اینجوریش رو نشنیده بودیم. ولی خب معلومه کارت بیسته :46:

Glad Boy
26-09-2010, 01:08
می گم دنیا آخره، نگین نه. ما اینجوریش رو نشنیده بودیم. ولی خب معلومه کارت بیسته :46:
نه بابا از این خبرا نیست ! بیست کجا بود ...
ولی من نمی دونم چرا زیاد ازم جزوه می گیرن !

t.sunami
26-09-2010, 21:44

بختت بلنده.دوست دارن خیلی زیاد:31::31:

Amir_oscar
27-09-2010, 11:01
8 نفر توی یک اتاق! همه هم کردی حرف می زنن و من نمی فهمم! خیلی سخته!

sepehr_x50
27-09-2010, 14:05
نتایج تکمیل ظرفیت کی اعلام میشه؟!

Alireza.M67
28-09-2010, 14:38

آقا جان آبروی هر چی پسره بردی . نکن اینکارو برادر من .:10:

اوه ... اوه ... خدا بهت صبر بده .
تازه برو دعا کن از اون افراطی های جدایی طلب نباشن چون 4 تاشون که 1 جا جمع میشن ادعای استقلال میکنن .
(شوخی):31:

Last Night
28-09-2010, 15:28
یادش بخیر ...ترم یک خوابگاه بودیم...یکی از این اتاقا کرد بودن... اتاق ما همه مشهدی...اقا این کردا صحبت کردن عادیشون مثل داد و فریاد ما بود...انقد بلند صحبت میکردن...خلاصه اتاق ما با اینا چپ افتاده بود...

همیشه هم باهاشون کل کل اعتقادی میکردیم....که این جا جاش نیست بگم...
حالا این ترم که گذشت...تو طول ترم بگردین چند نفر تریپ خودتون پیدا کنید با هم باشید...حالا یا خوابگاه یا خونه...که من خونه رو پیشنهاد میدم...از هزینش نترسید...هزینه سرشکن میشه بینتون...///

shahrokh_sib
28-09-2010, 15:41
سلام به دوستان ...
الان که پستهاتونو خوندم خدارو شکر کردم که باز تهرونه خودمون قبول شدم ایشاالله ارشد هم تهرون بخونم.......

در مورد اون دوستامون که در مورد دختر حرف میزدن بگو من همیشه سبکم این بوده که جلوی هیچ دختری نباید سبک رفتار کنی و خودت رو کوچیک کنی تا خوشش بیاد. . . . . .
چاکر همتونم
یا علی

Glad Boy
28-09-2010, 16:49
آقا جان آبروی هر چی پسره بردی . نکن اینکارو برادر من .:10:
فکر کنم تازه کلی آبرو برا پسرا هم خریده باشم :31:
البته من گفتم خیلی ازم جزوه میگیرن فقط منظورم دخترا نبودا ! اشتباه نشه ! ولی دخترها هم میان میگیرن بعضی وقت ها !
یه وقت فک نکنید من از این بچه مثبت ها ام که عینک ته استکانی دارنا ! اصلا اینجوری نیست ! من فقط خوب جزوه می نویسم !
از جزوه نوشتم هم بدم نمیاد بر خلاف خیلیا !
حالا بیخیال شماها هم گیر دادین به جزوه های ما :10: من فقط حرف این بود که جزوه نوشتن کار خوبیه...

negar13
28-09-2010, 20:14

من 4 تومن گرفتم :41:
یه 100برگ کاغذش اضافه گرفتم شد 1700 :41:

panzer_sss
28-09-2010, 20:49
ببخشید . من عمران غیر انتفاعی قبول شدم . همه ی مدارکام کامله اما اشتباهی معدل کتبی دیپلمم رو 13 بوده 15 زدم . برا ثبت نامم مشلی پیش میاد؟ اگه میشه کمک کنین ....

Glad Boy
30-09-2010, 15:24
بچه ها من هنوز نرفتم دانشگاه ! چطوریه ؟ کلاسا شلوغ شده یا نه !؟ دانشجوها اومدن !؟

Mahdi/s
30-09-2010, 15:27
ببخشید . من عمران غیر انتفاعی قبول شدم . همه ی مدارکام کامله اما اشتباهی معدل کتبی دیپلمم رو 13 بوده 15 زدم . برا ثبت نامم مشلی پیش میاد؟ اگه میشه کمک کنین ....مگه هنوز ثبت نام نکردی../؟؟
اگه منظورت اون معدلی هست که تو فرم برای کنکور نوشتی خیالت راحت کاری به فرم ها ندارن معدل هارو از آموزش پرورش میگیرن....

e2e
01-10-2010, 11:55
بچه ها من هنوز نرفتم دانشگاه ! چطوریه ؟ کلاسا شلوغ شده یا نه !؟ دانشجوها اومدن !؟

ما که ترم صفریم می ریم همه هم میان

J A V I D
01-10-2010, 12:16
پارسال همین موقع که ترم سوم ما می شد یادم نمی ره هفته سوم مهر رفتیم دانشگا !!! البته شما اینکارو نکنید دانشگا ما فرق می کرد !

GHOST RECON
01-10-2010, 15:24
از دوستاني كه تازه رفتن دانشگاه و از كسايي كه كه در ترم هاي بالاتر رفتن دانشگاه 2 سوال راجع بعه ترم اولشون داشتم
آيا كلاس ها تون در ترم اول خشك و خسته كننده بود يا نه ؟
درساتون سنگين بود يا نه ؟
من تو اين 1 هفته اي كه رفتم دانشگاه در س ها انقدر سنگين بود كه به فكر انصراف از تحصيل افتادم البته هنوز انصراف ندادم

Mahdi/s
01-10-2010, 15:32
من تو اين 1 هفته اي كه رفتم دانشگاه در س ها انقدر سنگين بود كه به فكر انصراف از تحصيل افتادم البته هنوز انصراف ندادم مگه چه درسایی بهت دادن...کجا میخونی..؟؟

bax_021
01-10-2010, 17:19
از دوستاني كه تازه رفتن دانشگاه و از كسايي كه كه در ترم هاي بالاتر رفتن دانشگاه 2 سوال راجع بعه ترم اولشون داشتم
من تو اين 1 هفته اي كه رفتم دانشگاه در س ها انقدر سنگين بود كه به فكر انصراف از تحصيل افتادم البته هنوز انصراف ندادم
رشتت چیه شما ؟؟؟
من که معماریم هر روز از دیروز بیشتر حال می کنم
ولی اشکش مونده هنوز :31:

Glad Boy
01-10-2010, 18:09

در مورد سوال اولت باید بگم که نه خیلی ! البته یه کم به خاطر عادت نداشتن و اینا خسته کننده بود ولی بچه های
ما سریع باهم دوست شدن و اون جو تقریبا دوستانه باعث می شد که دیگه خشک بودن رو حس نکنیم !
در مورد سوال دوم هم بگو که اولا به رشته _ت علاقه داری یا نه ؟ بعدهم بگو رشته _ت چیه و چند واحد داری ؟

رشتت چیه شما ؟؟؟
من که معماریم هر روز از دیروز بیشتر حال می کنم
ولی اشکش مونده هنوز :31:

ناقلا من فهمیدم منظورتو :27: !

bax_021
01-10-2010, 23:50
در مورد سوال اولت باید بگم که نه خیلی ! البته یه کم به خاطر عادت نداشتن و اینا خسته کننده بود ولی بچه های
ما سریع باهم دوست شدن و اون جو تقریبا دوستانه باعث می شد که دیگه خشک بودن رو حس نکنیم !
در مورد سوال دوم هم بگو که اولا به رشته _ت علاقه داری یا نه ؟ بعدهم بگو رشته _ت چیه و چند واحد داری ؟

ناقلا من فهمیدم منظورتو :27: !
هه هه :31:
اشک شوق
کلا خوش می گذره معماری
به همه توصیه می شه

reza-atom
02-10-2010, 19:04
هه هه :31:
اشک شوق
کلا خوش می گذره معماری
به همه توصیه می شه

چرا خوش میگذره؟ من هم بدم نمیاد از معماری ؟ کدوم دانشگاه هستی ؟ راستی کارهای هنری هم میکنین ؟ :دی

GHOST RECON
03-10-2010, 18:13
رشتم كارشناسي اتاق عمل هستش تو دانشكده پرستاري و مامائي شهيد بهشتي درس مي خونم و از پزشكي هم بيشتر دوستش دارم
ترم اول 19 واحد بهم دادن از جمله دروس تشريح - زبان انگليسي - بيوشيمي - فيزيولوژي - آشناي با وسايل اتاق عمل - اخلاق حرفه اي در اتاق عمل - فناوري اطلاعات در اتاق عمل - انسان در اسلام - روانشناسي عمومي - مقدمه اي بر تكنولوژي جراحي
از بين همه اين دروس از همه بيشتر با زبان نگليسي و اخلاق حرفه اي و بيو شيمي مشكل دارم و از بين اين 3 تا بيشتر با زبان انگليسي كلا از ابتدايي زبان انگليسي رو نمي فهميدم
4 روز در هفته از ساعت 8 صبح تا 3 بعد از ظهر كلاس دارم زمان رفت و برگشتمم هم تا دانشگاه روزانه 4 ساعت ميشه ديگه وقتي ميام خونه كاملا به يك جنازه تبديل شدم

shifter
09-10-2010, 12:39
یکی از بهترین سعادت های هر آدمی در زمان زندگی اش در دوران جوانی، تجربه زندگی در خانه دانشجویی است.واقعن کسانی که دوران تحصیلات دانشگاهیشان تمام شده است و در خانه دانشجویی زندگی نکرده اند، از یکی از زیباترین و دلچسب ترین دوران زندگیشان بهره ای نبرده اند.
خانه هایی زیر زمینی، قدیمی ساخت، آپارتمانهای کوچک و … .وقتی وارد خانه دانشجویی می شویم اولین چیزی که توجه مان را به خود جلب خواهد کرد، نماد خانه دانشجویی یعنی قلیان است!کم پیش می اید که در یک چنین خانه ای قلیان یافت نشود.زغال لیمو، تنباکو الواحه در طمع های مختلف و سیخی که به شکل انبر در آمده است.معمولن تنگ قلیان های دانشجویی چندین بار به دلیل شکستن عوض می شود و محل اتصال شلنگ به قلیان کلی وصله و پینه دارد.افرادی که در خانه دانشجویی سیگار نمی کشند به احتمال 90 درصد روزی سه بار و بیشتر قلیان چاغ می کنند و می کشند.حرمت قلیان هم اینجا سرجایش است.یعنی یک سیگاری نباید سیگارش را با زغال قلیان روشن کند.چند عدد لیوان چای نشسته هم کنار قلیان خود نمایی می کنند.
دود عامل دوم و نماد دیگری است.بوی مخصوصی که خانه دانشجویی می دهد آنرا از دیگر خانه ها متمایز می کند.دود قلیان همراه با سیگار و احیانن غذای سوخته!
پاکت های سیگار فراوان که در جای جای خانه و اطراف فرش کوچکی که همه اتاق را نپوشانده است به خوبی به چشم می آید و لکه های حاصل از دمر شدن زیر سیگاری بر روی فرش، بوی تند و بدی را به خورد فرش داده است.
خوب که بگردیم در خانه دانشجویی یک یا چند دست ورق یافت می شود.ورق هایی که تک تک آنها را افراد خانه دانشجویی به خوبی می شناسند و تقریبن خیلی باید دل جرات داشت تا در تیم مخالف یک اکیپ دانشجویی و در خانه آنها با آنها ورق بازی کرد.شلم، حکم، 21 و … از شب تا صبح.مخصوصن شبهای امتحان.
ظروف نشسته ای که در اطراف اتاق ها و مخصوصن آشپزخانه به وفور به چشم می آید.سفره ای جمع نکرده و غذاهایی که در قابلمه ها فاسد شده اند.یخچال کوچکی پر از خالی که اگر خوب بگردیم تکه های نان خشک شده در آن می توان یافت.شاید هم دو سه عدد تخم مرغ.البته اگر خوش شانس باشیم.
اگر خانه دانشجویی حیاط داشته باشد به طور حتم در آن منقلی را مشاهده خواهید کرد که چند عدد سیخ نشسته ی جوجه کباب کنار آن وجود دارد و خاکستر زغال هایی که اطاف آن ریخته است و احیانن ته سیگار های شخصی که جوجه کباب ها را باد می زده است.
تلوویزون و کامپیوتر و ماهواره کمی به رویا می نماید، ولی معمولن یکی از بچه ها با خود لپ تاپش را می آورد.خیلی مرام گذاشته که آن را آورده است.
وارد خانه دانشجویی پسران که بشویم، به احتمال زیاد آنها را با یک عدد شورت ورزشی خواهیم دید.پسران معمولن فقط آن قسمت را می پوشانند و بقیه اندامشان برهنه است.
دختران هم را باید از خودشان بپرسیم…
اگر در خانه دانشجویی زندگی کنیم و ماشین هم داشته باشیم، بسیار خوش خواهد گذشت.ولی زندگی بدون ماشین کمی سخت است ولی باز هم خوش می گذرد.به هر حال خانه دانشجویی بسیار عالی است.دوران دانشجویی در خانه دانشجویی واقعن زیباست و هر کسی دوست دارد بعد از فراغت از تحصیل به آن دوران بازگردد.البته چند عامل هم تاثیر خاصی در این مهم دارد.صاحب خانه ی خوب.همسایه های خوب و از همه مهمتر هم اتاقی های خوب.شاید بتوان گفت بهترین حالت هم اتاقی، خانه دانشجویی 3 و 4 نفره است.یک و دو نفر کم است.5 نفر به بالا هم شلوغ می شود.ولی در حالت 4 نفره هر شب حکم هم می شود زد! که در حالت 3 نفره با اینکه تعداد عالیست ولی از این مهم بی بهره است.
خانه دانشجویی را از دست ندهید، اگر دانشجو هستید و در شهر دیگری زندگی می کنید....

Amir_oscar
07-01-2011, 10:32
به ورودی های بهمن:
قبل اینکه برم دانشگاه(خوابگاه)، دوستام بهم می گفتن که روزهای اول عین قبرستون می مونه، اما وقتی رفتم دیدم از جهنم هم بدتره! :دی حواستون باشه! :دی

shifter
07-01-2011, 10:52
به ورودی های بهمن:
قبل اینکه برم دانشگاه(خوابگاه)، دوستام بهم می گفتن که روزهای اول عین قبرستون می مونه، اما وقتی رفتم دیدم از جهنم هم بدتره! :دی حواستون باشه! :دی
:18:
از چه نظر؟
اقا توضيحات تكميلي بده:31:

Amir_oscar
07-01-2011, 10:57
:18:
از چه نظر؟
اقا توضيحات تكميلي بده:31:
اصلا حال نمی ده! دچار یاس فلسفی می شی! می گی که چی؟! مگر چقدر زنده ام که این همه اش رو درس بخونم و از این حرف ها!
دوری از خانواده هم به جای خود...
(البته ممکنه خیلی ها این رو نقض بکنن! :دی)

Amir_oscar
04-07-2011, 10:20
دوستانی که تازه کنکور دادین، این تاپیک رو بخونید به دردتون می خوره!

doost4
04-07-2011, 13:56
دوستانی که تازه کنکور دادین، این تاپیک رو بخونید به دردتون می خوره!

هی یادش بخیر وقتی قبول شده بودیم این تاپیک :31: انگار همین دیروز بودا :31: همه بچه ها رو یادمه امیر ، آرش ، خودم و...

ahmad72
11-07-2011, 02:15
لیدیز اند جنتلمن (!) دستتون درد نکنه به خاطر نکاتی که گفتید...
تاپیک رو خوندم ...
چیزای خوبی یاد گرفتم ...
مرسی از همتون ....

سال اولتون رو با سختیهاش گذروندین؟حالا میتونین بیاین به ما بگین سال بوقی!!! :دی

fmpr
12-07-2011, 00:17
ما حالا چند ماه دیگه تازه قراره بشیم ترم بوقی :دی

مرسی از همه چیزایی که گفتید :10:

بعدا هم کمکون کنیداااااااا :8:

avator20002000
12-07-2011, 13:03
یه چیزی هنوز که یه کنکور من مونده تموم شد برم تیز مدرک اصل دیپلم با پیشو بگیرم یا چیز دیگه ای هم هست بگیرم(مشکلی برای گرفتن ندارم به خاطر کارت معافیم بهم میدن )

faded
12-07-2011, 19:55
سلام . مراحل :
1- دریافت فرم ثبت نام
2- مراجعه به میز 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اخذ شماره دانشجویی
3 - واریز پول (واسه آزاد یا شبانه)
4 - تکمیل فرمهای مربوطه (هزار سال طول میکشه)
5- مراجعه برای انتخاب واحد

مدارک :
اصل و 2 سری کامل از صفحات شناسنامه
اصل و 2 سری کپی کارت ملی
12 قطعه عکس
اصل و کپی مدرک نظام وظیفه (برادران مشمول) یا اصل و کپی کارت پایان خدمت
قبض پستی مربوط به درخواست ارزش تحصیلی (همونجا پست میات بهتون میدن)
اصل و 2 سری کپی مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی پیوسته
این قبض پستی رو از ما زمان فارغ التحصیلی میخواستند.

BOROKI1
12-07-2011, 20:01
ببخشید یه سوال تو دانشگاه موبایل آزاده؟
واقعا نمیدونم

fmpr
13-07-2011, 13:16
ببخشید یه سوال تو دانشگاه موبایل آزاده؟
واقعا نمیدونم

بله آزاده ...

doost4
14-07-2011, 23:52
این قبض پستی رو از ما زمان فارغ التحصیلی میخواستند.

ولی از ما همو موقع می خواستن :19:

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

ما حالا چند ماه دیگه تازه قراره بشیم ترم بوقی :دی

مرسی از همه چیزایی که گفتید :10:

بعدا هم کمکون کنیداااااااا :8:

ما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتن :31: ماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم :31::27:

Kurosh
14-07-2011, 23:59
ما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتن ماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم
اتفاقاً تو کل این یه ساله، یه نفر به ما چیزی نگفت !! حتی یه کلمه !! تو بعضی دانشگاها این جوریه ...

vahid-p
15-07-2011, 16:23
ما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتن ماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم
اینقدر که از دانشجوها شنیدم می دونم که تو دانشگاه شیراز میگن ترم بوقی ( بعضی ها هم وقتی ببینن داری رد میشی بوق بوق می زنن :27: ). تو دانشگاه شما چی می گن؟ اگه بد باشه خدا کنه نیایم تا یکسال از دست شما زجر نکشیم.
ولی میشه به نظرتون کاری کرد که نفهمنن ترم اولی هستیم؟

vahid-p
15-07-2011, 16:59
بووووووووووووق بووووووووووووووووووووق بــــــــــــــــــــــــ ـــــــوق!!!
برین کنار ... داریم میایم.... :27:

elendil
16-07-2011, 01:02
دوتا مسئله

یک - جا با جا فرق داره

مسئله دوم که که مهمتره و تقریبا مستقل از جا هست بستگی داره چه کسایی دور و برتون باشن

من وقتی رفتم با ورودی های 84 85 86 رفت و آمد پیدا کردم و رفیق شدم که الان ترم آخر یا ترم یکی مونده به آخرشونه طبیعتا وقتی توی دانشگاه تو رو با این افراد ببینن که وقتی توی راه میرن با نصف دانشگاه سلام علیک دارن ( که تو هم با اونا طبیعتا سلام علیک پیدا میکنی ) خیلی فرق داره تا با 10 15نفر دیگه ببیننت که هنوز نمیدونن سرویس بهداشتی های دانشگاه کجا هستن !!!!

جدا از اینکه با بچه های خودمون یا 88ایا دوست بودم

کسی هم چیزی نگفت به من یا دور و بریام - اعم از ترم بوقی - **ترم و ....

mestry
16-07-2011, 01:17
البته بعضی جاها هم میگن VJ (ورودی جدید) اگرچه دیگه قدیمی شده !

ببینیم چه لقبی منتظرمونه....

avator20002000
16-07-2011, 08:37

vj مطمئنی مخفف یه چیز دیگه نیستش؟؟:16::16::16:
راستی از دبیرستان یا پیش چیزی نباید بگیرم این مدت؟

M . Sayid
16-07-2011, 08:47
اینقدر که از دانشجوها شنیدم می دونم که تو دانشگاه شیراز میگن ترم بوقی ( بعضی ها هم وقتی ببینن داری رد میشی بوق بوق می زنن :27: ). تو دانشگاه شما چی می گن؟ اگه بد باشه خدا کنه نیایم تا یکسال از دست شما زجر نکشیم.
ولی میشه به نظرتون کاری کرد که نفهمنن ترم اولی هستیم؟

امكان نداره !!!!!!!!!!!!!

توي دانشگاه ما چيزي نگفتن !!

Amirdb
16-07-2011, 08:52
vj

الان نه...وقتی نتایج نهایی اومد میری همه رو یه جا از پیش دانشگاهی میگیری،میبری دانشگاه ثبت نام میکنی!

shifter
16-07-2011, 11:04

يادش بخير...
به ما ميگفتن سال صفري !!:31:

milla.online
17-07-2011, 09:04
به بچه هاي دانشگاه عاليشهر ميگن سال CHOSI :21:

avator20002000
25-07-2011, 23:09
الان نه...وقتی نتایج نهایی اومد میری همه رو یه جا از پیش دانشگاهی میگیری،میبری دانشگاه ثبت نام میکنی!
از دبیرستان چی؟چیزی نمی خواد بگیرم از اونجا؟اصل دیپلومو می گم؟
نامه باید داشته باشیم از دانشگاه؟

Kurosh
25-07-2011, 23:15
از دبیرستان چی؟چیزی نمی خواد بگیرم از اونجا؟اصل دیپلومو می گم؟
نامه باید داشته باشیم از دانشگاه؟
خب دیپلم رو که توی پرونده تون موقع مرخصی از دبیرستان گرفتین ...

بعد از انتخاب رشته و قبولی، میرین پیش دانشگاهی، اونجا بخشی رو اختصاص دادن به همین کار، مثل خیلی از دوستای دیگتون مدارک لازم رو می‌گیرید، اونا هم اسم و دانشگاه و رشته‌تون رو یادداشت می‌کنن تا پزش رو بدن و پرچم بزنن :دی

avator20002000
25-07-2011, 23:20
اون که دیپلم اصلی نیستش موقته!:31:
پس تا قبل از قبولی نباید چیزی رو بگیرم؟

Miss Artemis
25-07-2011, 23:22
هم دیپلم + هم گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی

فکر کنم هنوز گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به دست دبیرستان ها نرسیده باشه

بعد اعلام نتایج برین دبیرستان خودشون میدونن چه چیزهایی رو باید تحویلتون بدن:31:

Kurosh
25-07-2011, 23:24
هم دیپلم + هم گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی

فکر کنم هنوز گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به دست دبیرستان ها نرسیده باشه

بعد اعلام نتایج برین دبیرستان خودشون میدونن چه چیزهایی رو باید تحویلتون بدن:31:
ما که والا دبیرستان نرفتیم، هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد :دی

یعنی اصلاً نیازی نبود ! دیپلم موقت کافی بود واسه یونی ...

Miss Artemis
26-07-2011, 12:29
ما که والا دبیرستان نرفتیم، هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد :دی

یعنی اصلاً نیازی نبود ! دیپلم موقت کافی بود واسه یونی ...

دانشگاه ما اصل دیپلم و گواهی پیش رو با 10 تا کپی از هر کدوم رو برای ثبت نام می خواست:31:

parya220
09-08-2011, 16:33
تو دانشگاه ما به ترم یکی میگفتن ترمک !به ترم دو ترمچه به ترم 3 ترمول و ترم 4 دانشجو !

J A V I D
10-08-2011, 08:19
دانشگاها با هم فرق می کنه بعضیا سخت می گیرن موقع ثبت نام بعضی راحت ولی برای اثبات اینکه دیپلم دارید باید یه چیزی ببرید ، که معمولا همون گواهی موقت کفایت می کنه و وقتی اصلش آماده شد اصلش رو می برید می دید . تو دوره کاردانی هم موقع ثبت نام گفت اصل دیپلم رو بده که خوب طبیعتا نداشتم دبیرستانمونم می گفت یا کارت پایان خدمت یا کارت دانشجویی بیار تا دیپلمت رو بدیم که با همون گواهی موقت کارمون را افتاد من ترم سه کاردانی بودم که دانشگا بهم گیر داد اصل دیپلم رو بیار ، رفتم گرفتم و بهشون دادم ...

موقع کارشناسی هم دقیقا همین داستان رو داشتم با این تفاوت که گواهی موقت کاردانی هم نداشتم ! چون دانشگاه کاردانی می گفت فقط با کارت پایان خدمت گواهی موقت رو می ده و کارت دانشجویی هم دیگه قبول نداشتن ! موقع ثبت نام کارشناسی هم کلی با مسئول ثبت نام سر این موضوع بحث کردم تا آخر راضی شد با برگه لغو معافیت مال کاردانی ثبت نامم کرد بعدا خودشون نامه نگاری کردن با دانشگاه کاردانیم و گواهی موقت رو خودشون گرفتن .....

کارشناسی هم تموم کردم گواهی موقتم رو بهم نداد گفت کارت پایان خدمت بیار !!! و گفت تا اصل کاردانیت رو نیاری مدارکت رو نمی فرسشتیم که اصل کارشناسیت بیاد ، اصل کاردانیم تقریبا دو سال پیش بهم زنگ زدن گفتن آمادست ولی خوب تا کارت پایان خدمت نبرم بهم نمی دنش ! کلا داستانیه واسه خودش !!!

یعنی اگه قصد ادامه در ارشد رو داشتیم بازم داستان داشتیم ، من الان تنها چیزی که از دانشگاه کارشناسیم دارم کارنامم با مهر و امضا که اونم هیچ ارزشی نداره !!!!

Haniiii
19-08-2011, 17:28
دوستان من شناسنامه م عوض شده ... در نتیجه سریال شناسنامه عوض شد ... موقع ثبت نام کنکور آموزش پرورش گفت که مشکلی نداره و با همون قبلی ثبت نام کن ... الان موقع ثبت نام دانشگاه چطور .؟ ... باید برم پیگیری کنم ... نیاد یه دفعه مشکل ساز بشه برام ؟! ...

ممنون میشم راهنمایی کنید اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین ...

Bahador_
19-08-2011, 19:11
یک سوال دارم
کلا رشته طراحی صنعتی چطوریه ؟ اگه بخوایم تهران روزانه قبول شیم باید چه درصدایی بیاریم ؟

sanbad_5310
19-08-2011, 22:46
آقا نيمه اولي هايه 71 هم بايد برن نظام وظيفه؟؟؟؟

aliaqua
20-08-2011, 09:53
آقا نيمه اولي هايه 71 هم بايد برن نظام وظيفه؟؟؟؟

دوست عزیز سلام

بهترین راه و معتبر ترین راه رفتن به حوزه نظام وظیفه محل زندگیتون هست. رو حرف افراد تصمیم نگیر. پاشو برو اونجا راحت سوالت رو بپرس و کامل جوابش رو بگیر و باخیال راحت واسه آیندت تصمیم بگیر.

به حرف ها بخوای اعتماد کنی می شی دوست من که سر همین که هرکسی می رسید می گفت سربازی یا نیستی یه ماه خودش رو درگیر کرد و داشت افسرده می شد. منم دیدم اینجوریه دستش رو گرفتم بردمش حوزه ی نظام وظیفه خیلی راحت سوالش رو پرسید فهمید فعلا نباید بره سربازی مثل بچه آدم اومد سر خونه زندگیش. پس با فکر و اعصاب خودت بازی نکن. برو راحت بپرس بیا

mohandes e ekhraji
20-08-2011, 16:56
سلام دوستان با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همگی نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه اما چون برام مهمه میپرسم شرمنده! من دوره فراگیر قبول شدم ۱قسمتش برام نامفهموم بود!اونم اینکه:ج: اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد و پيش دانشگاهي (يا اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام قديم).دوستان مگه همین جوری الان بری اموزش پرورش بهت سوابق تحصیلی میدن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته من کارشناسی قبول شدم و این یکی ازمدارک لازم برای ثبت نام هست که ظاهراً میخوان!!!!

ZINOSHTAN
24-08-2011, 00:38
یک سوال دارم
کلا رشته طراحی صنعتی چطوریه ؟ اگه بخوایم تهران روزانه قبول شیم باید چه درصدایی بیاریم ؟
بسی خفنه! فکر کنم تا رتبه 500 هم توی مرحله اول قبول میشن(!) اما اصل کار اون آزمون عملی هست(تقریبن توی طراحی صنعتی کل کار همین آزمونه هست) بودن بچه هایی که با رتبه های 30-40 نتونستن توی مرحله دوم امتیاز بیارن و طرف با رتبه 400 اومده نشسته تو دانشگاه!

درصد ها رو نمی دونم ولی بیشتر مهارت می خواد، چندان رتبه ی شاخی لازم نداری..

موفق باشی

aliaqua
24-08-2011, 10:48
سلام دوستان با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همگی نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه اما چون برام مهمه میپرسم شرمنده! من دوره فراگیر قبول شدم ۱قسمتش برام نامفهموم بود!اونم اینکه:ج: اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد و پيش دانشگاهي (يا اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام قديم).دوستان مگه همین جوری الان بری اموزش پرورش بهت سوابق تحصیلی میدن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته من کارشناسی قبول شدم و این یکی ازمدارک لازم برای ثبت نام هست که ظاهراً میخوان!!!!

سلام دوست عزیز

خدمت شما عرض کنم که شما پا می شی میری دبیرستان و پیش دانشگاهی که توش درس خوندی. می گی تاییدیه تحصیلی برا دانشگاه می خوام. می گن چی می خوای برا دبیرستان می گی تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی هم می گی تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی. چندتا برگه بهت می دن که با دیدن نمراتش مستفیض می شی:31:. بعدش شما لطف می کنی میری اداره پست می گی دانشگاه قبول شدم می خوام مدارکم رو برای تایید بفرستم. اول می گه شیرینیت کو؟ می گی شما کار مارو را بنداز شیرینی شما هم محفوظ. بعد یک پاکت گنده می ده خدمتت اون رو پر می کنی اسم دانشگاه رو هم می نویسی یه مبلغ می دی (برا من تو سال 88 هفت هزارتومن شد) یه رسید می ده خدمتت می گه حالا شیرینی بده. از تو انکار از اون اصرار. یه جوری خودت رو خلاص کن برو آماده شو برا ثبت نام.

امیدوارم کامل بوده باشه.

mohandes e ekhraji
27-08-2011, 19:50
دوست عزیز ممنون از توضیح کاملت!فقط ۱ سوال!مدارک رو هم ازت میگیرن!????:18:

ghazalparchin
03-09-2011, 22:44
بچه ها من پیام نور واحد کرج قبول شدم ارشد (فراگیر نه)ولی نه میدونم دقیقا تاریخ ثبت نام کی هست نه کجا باید برم
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک کنینننننننننننننن

elmira2011
04-09-2011, 02:27
سلام. من از امتحانات پیش دانشگاهی یک درس افتاده دارم. کنکور سراسری سال 90 هم شرکت کردم. انتخاب رشته هم کردم. تمامی انتخابهام دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی بوده.میخواستم بپرسم اگه این درس رو نتونم تو این شهریور ماه پاس کنم نمیتونم دانشگاه یا موسسه غیر انتفاعی ثبت نام کنم؟ بعضی ها گفتن به احتمال زیاد نمیتونی. اگه اینطور باشه کلا نمیتونم ثبت نام کنم یا این که بعد از پاس کردن این درس در اولین فرصت بعد از شهریور ماه در ترم دوم دانشگاه میتونم ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم به سوالم پاسخ بدین. لطفا. چون الان خیلی اضطراب دارم. مرسی.

farid0485
10-09-2011, 20:19
من شنيدم مي گن بعد از يه ترم ميشه اولويت هاي بعدي رو هم انتخاب كرد....درسته؟؟؟

خب اگه ظرفيت دانشگاه مقصد پر شده باشه و رتبه من هم به اون دانشگاه بخوره اون وقت چي؟؟/

يعني من مي تونم برم اونجا يا نه؟؟؟؟

avator20002000
10-09-2011, 20:22
تهران به تهران اگه منظورتونه نمی شه من 2 روز پیش رفتم اینو از مرکز پرسیدم.ولی مثل اینکه پارتی داشته باشی میشه.

farid0485
10-09-2011, 22:16
تهران به تهران اگه منظورتونه نمی شه من 2 روز پیش رفتم اینو از مرکز پرسیدم.ولی مثل اینکه پارتی داشته باشی میشه.

نه مثلا من دانشگاه 1 رو بعد از دانشگاه 2 زدم...رتبم هم به هر دوتاش مي خوره...من مي دانشگاه 2 بعد از يك ترم ميام دانشگاه 1....

حالا اگر دانشگاه 1 ظرفيتش پر باشه منو قبول مي كنه يا نه؟؟؟؟

STON-COLD
10-09-2011, 23:20
سراسری اگر مدرک حاظر نباشه معمولا چقدر وقت هست بعد ثبت نام تا مدرکو اماده کنی؟

M . Sayid
11-09-2011, 00:27
سراسری اگر مدرک حاظر نباشه معمولا چقدر وقت هست بعد ثبت نام تا مدرکو اماده کنی؟

ما كه هر چي مدارك ناقص بود گفتن بعدا بيارين !!

---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

بيشتر اون تائييديه تحصيليه بود ولي من فقط برگه نهايي نتايجو نداشتم !!

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

دو سه هفته بعد بردم گفت اين چيه گفتم نقص مدارك ثبت نام !! گفتن سرمون شلوغه بعدا بيارش !!:31:

mghaffari49
11-09-2011, 12:46
من ثبت نامم یکشنبه هفته بعده.اراک.روزانه هم هستم.به غیر از این مدارکی که تو اون سایت فاجعه‌ش نوشته و فیش 2100 تومنی سنجش،چه کار دیگه‌ای باید بکنم؟واسه خوابگاه و کتابها و اینا.

STON-COLD
11-09-2011, 17:50
ما كه هر چي مدارك ناقص بود گفتن بعدا بيارين !!

---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

بيشتر اون تائييديه تحصيليه بود ولي من فقط برگه نهايي نتايجو نداشتم !!

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

دو سه هفته بعد بردم گفت اين چيه گفتم نقص مدارك ثبت نام !! گفتن سرمون شلوغه بعدا بيارش !!:31:
منظورم اون نبود

مردک کاردانی من موقع ثبت نام اماده نیست (یکی از استادا فعلا نمره رو نداده)میشه یک هفته عقب انداخت؟

reza-atom
11-09-2011, 23:12
این شروع دانشگاهها از کی هست ؟ اگه دیرتر بری یا غیبت کنی مشکلی پیش میاد؟

Kurosh
11-09-2011, 23:19
این شروع دانشگاهها از کی هست ؟ اگه دیرتر بری یا غیبت کنی مشکلی پیش میاد؟
بستگی به خود دانشگاه داره که از کی شروع کنه کلاسا رو ...

عرفش اینه که 27 یا 28 شهریور به طور رسمی شروع میشه کلاسا، اما بعضی دانشگاها حتی شده 4 و 5 مهر آغاز به کار رسمی کردن ...

در مورد غیبت هم، کاملاً به استادا بستگی داره !
کم‌تر پیش میاد کسی تا یکم دوم مهر بره سر کلاس، ولی خب ما یه استاد داریم بابت غیبتی که 29 شهریور کردیم ازمون نمره کسر کرد !! :18::دی

میل خودته !
به هر حال تو هر درسی بسته به تعداد واحدش می‌تونی 3 الی 5 غیبت بکنی تو هر ترم ! بعضی استادا اون جلسات قبل مهر رو هم جز غیبتا حساب می‌کنن !

ولی خب این رو یادت باشه که 27 تا 1 مهر، و حتی اوایل مهر، کسی عجیب غریب نگاهت می‌کرد تعجب نکن :دی
چون تو دلشون دارن میگن این دیگه کیه ! شهریور اومده میره سر کلاس !! :27:

Miss Artemis
11-09-2011, 23:33
منظورم اون نبود

مردک کاردانی من موقع ثبت نام اماده نیست (یکی از استادا فعلا نمره رو نداده)میشه یک هفته عقب انداخت؟

شما حتما باید برید دانشگاه پیگیری کنید که نمره رو زودتر بدن .

چون اگه مدرکتون آماده نباشه ثبت نامتون به مشکل بر میخوره .

برید دانشگاه بگین استاد نمره شما رو زودتر از بقیه بده .

amin3k
12-09-2011, 09:59
سلام دوستان
من دانشگاه بهشتی قبول شدم.برای ثبت نام این قضیه پست چیه؟چیو باید ببریم پست چی کار کنیم :31: ؟؟؟؟

راه20
12-09-2011, 12:05
یکی در مورد ثبت نام علم و صنعت توضیح بده
مخصوصا خوابگاه

M e i s a m
12-09-2011, 12:18
کلا در مورد دانشگاه واسه من سال اولی چی توصیه ای دارید؟ نکات کنکوری بگید :31: از دانشجوها و اساتید و کلاس ها و...

avator20002000
12-09-2011, 12:20
کلا در مورد دانشگه واسه من سال اولی چی توصیه ای دارید؟ نکات کنکوری بگید :31: از دانشجوها و اساتید و کلاس ها و...
بفرما عزیز:

fmpr
12-09-2011, 13:14
کی شهید بهشتی قبول شده ؟! :دی

ثبت نامش معلوم نیس کیه ؟! اینترنتی نداره ، درسته ؟!

تو دفترچه حضوری زده فقط گویا

M . Sayid
12-09-2011, 13:31
کلا در مورد دانشگاه واسه من سال اولی چی توصیه ای دارید؟ نکات کنکوری بگید :31: از دانشجوها و اساتید و کلاس ها و...

هيچ راهي نداريد شما ترم اوليد و عين فانوس اسكندريه از دور تابلويين !!:31:

mohmrg
12-09-2011, 13:36
نیمه دوم سال 71 الان مشمول هست ؟
باید بریم نظام وظیفه ؟

M e i s a m
12-09-2011, 14:03
هيچ راهي نداريد شما ترم اوليد و عين فانوس اسكندريه از دور تابلويين !!:31:

تو دانشگاه به اون در اندشتی کی میخواد منو بشناسه اخه؟! :(
تازه 5 6 نفر هم فقط از اکس-تیم خودمون هستن! البته تو رشته خودم تک هستم...

حالا پاشیم بریم لباس و کیف و از این چیزا هم بخریم یا...؟ کتاب و جزوه چی بنویسیم ننویسیم کپی کنیم چک نویس پاک نویس...؟! :41::41:

bnmnb
12-09-2011, 14:41

حالا پاشیم بریم لباس و کیف و از این چیزا هم بخریم یا...؟ کتاب و جزوه چی بنویسیم ننویسیم کپی کنیم چک نویس پاک نویس...؟! :41::41:
شما شک نکن لو می ری که صفری هستی
لباس و کفش و اینجور چیزا هم اگه لباسات کهنه شده بو بخر ولی به نظر من لباس نو نپوشی روز اول بهتره
کلا اینجوری بگم آقا خودت باش
اگه دوست داری جزوه بنویس اگه نه از یکی دیگه بگیر :46:

M . Sayid
12-09-2011, 15:51

? are you kidding me
سنتون كمتر از سال بالايياس از قيافتون معلومه يه جورايي هنوز بچه ايين !!
جزوه بنويسي بهتره !! منابع و ... رو استاد بهتون ميگه !!

STON-COLD
12-09-2011, 16:46
دوستان من شنیدم تو سراسری اگر مدرک تحصیلیت رو نگرفتی میشه تعهد داد که مثلا تا تاریخ فلان مدرک رو میاری و تاریخ فارغ التحصیلیت 6/31 هست

چنین چیزی صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟

gozine2
12-09-2011, 19:00
ثبت نام شروع شده برای سراسری و ازاد؟

M . Sayid
12-09-2011, 21:18
ثبت نام شروع شده برای سراسری و ازاد؟

به سايت دانشگاتون مراجعه كنيد حتما زمانبندي رو نوشته

taghigazi is back
12-09-2011, 21:32
سلام این قضیه که باید بریم پست چیه؟؟

fmpr
13-09-2011, 18:00
سلام این قضیه که باید بریم پست چیه؟؟

کپی دیپلم و کپی پیش دانشگاهی رو میبری پست آدرس دانشگاه رو باید بلد باشی ... میدی بهشون و یه مبلغی هم میدی بهشون بعد رسید میگیری و رسید رو میدی دانشگاه ...
بری اونجا بهت میگن باید چیکار کنی ...

من تهرانم و دانشگاهمم تهرانه و هزینه 11 تومن گرفتن :دی

اگه شهر دیگه قبول شدید پول کافی و زیاد! همراه داشته باشید

pooria_k2
13-09-2011, 19:10
من نگرفتم چی شد؟ این که شما گفتی برای دولتی هست یا آزاد؟

fmpr
13-09-2011, 19:23

من از مدارک و شرایط آزاد خبر ندارم ... این برای سراسری بود ...

Haniiii
13-09-2011, 19:38
بستگی به دانشگاهت داره ... تو سایتش اگر زده میخواد .. یعنی باید بگیری ...

پ.ن: این تاییدیه مثل اینکه قانون نداره ... من 30 تومن دادم !!! ... آخه با گاوصندوق هم بفرستنش دیگه انقدر خرج نداره ...

mghaffari49
13-09-2011, 20:07
عارضم به خدمتتون که "مدرکي که وضعيت نظام وظيفه داوطلب را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص کند." یعنی چی؟

fmpr
13-09-2011, 20:25
بستگی به دانشگاهت داره ... تو سایتش اگر زده میخواد .. یعنی باید بگیری ...

پ.ن: این تاییدیه مثل اینکه قانون نداره ... من 30 تومن دادم !!! ... آخه با گاوصندوق هم بفرستنش دیگه انقدر خرج نداره ...

باز واسه تو از گیلان فرستادن تا تهران ... من که تهرانم ازم 11 تومن گرفتن الکی :41:

M . Sayid
13-09-2011, 20:31
عارضم به خدمتتون که "مدرکي که وضعيت نظام وظيفه داوطلب را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص کند." یعنی چی؟

من رفتم پليس +10 پارسال دفترچه فرستادم
كلا براي اينه كه غيبت از سربازي نداشته باشي

nafas
13-09-2011, 20:39
بعد که رفتی باجه +110
باید بعد یه مدت برات یه برگه میاد دم در برگه سبز بهش میگن اون رو میدی به دانشگاه موقع ثبت نام !

این برای داوطلب نیمه اول 71 هست و ماقبل

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

نیمه دوم سال 71 الان مشمول هست ؟
باید بریم نظام وظیفه ؟

فکر نکنم ولی اینجا سوال بپرس

STON-COLD
13-09-2011, 21:37
دوستان من شنیدم تو سراسری اگر مدرک تحصیلیت رو نگرفتی میشه تعهد داد که مثلا تا تاریخ فلان مدرک رو میاری و تاریخ فارغ التحصیلیت 6/31 هست

چنین چیزی صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میدونه درسته یا نه؟

*Necromancer
13-09-2011, 22:52
کپی دیپلم و کپی پیش دانشگاهی رو میبری پست آدرس دانشگاه رو باید بلد باشی ... میدی بهشون و یه مبلغی هم میدی بهشون بعد رسید میگیری و رسید رو میدی مدرسه...
بری اونجا بهت میگن باید چیکار کنی ...

من تهرانم و دانشگاهمم تهرانه و باید هزینه 11 تومن گرفتن

اگه شهر دیگه قبول شدید پول کافی و زیاد! همراه داشته باشید
منکه اصلا مدرسه قدیمی م منحل شده :13:

Aryana_b
14-09-2011, 13:49
توی فرم ثبت نام نوشته نوع مدرک دیپلم منظورش چیه؟چی باید بنویسیم؟؟؟

تاریخ اخذ مدرک دیپلم رو از کجا بفهمم؟روزشم میخواد

B L A S T E R
15-09-2011, 16:25
بچه ها من برای ثبت نام چه مدارکی نیاز دارم ؟
الان من گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی + ریز نمیراتشون رو دارم !
عکس و کپی از شناسنامه و کارت ملی هم تا دلتون بخواد دارم :دی
دیگه چی لازم دارم ؟؟

avator20002000
24-09-2011, 15:17
توی فرم ثبت نام نوشته نوع مدرک دیپلم منظورش چیه؟چی باید بنویسیم؟؟؟

تاریخ اخذ مدرک دیپلم رو از کجا بفهمم؟روزشم میخواد
یعنی نظام جدید یا قدیم
رو مدرکی که گرفتی نوشته

بچه ها من برای ثبت نام چه مدارکی نیاز دارم ؟
الان من گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی + ریز نمیراتشون رو دارم !
عکس و کپی از شناسنامه و کارت ملی هم تا دلتون بخواد دارم :دی
دیگه چی لازم دارم ؟؟

اینم که دیگه هیچی حتما تا الان ثبت نام کردی