ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اساسی در اجرای بازی با fw 590 fzb

*mhm*
29-08-2010, 00:07
سلام
من یک لپ تاپ fw 590 fzb دارم که حدود 6 ماه پیش خریدم.زیاد اهل بازی نیستم –به خاطر همین اون اوایل فقط یک call of duty نصب کرده بودم و باز ی می کردم تا اینکه یک دفعه تصویر مانیتور رفت و سیاه شد و یک صدای ممتد هم میومد.وقتی call of duty بازی می کردم خیلی کم این اتفاق می افتاد.اما الان که assasain creed ii رو خریدم باز هم همین مشکل رو دارم و بازی تا لحظه ای که کاراکتر اصلی روی اون صندلی نخوابیده خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی پیش میره.اما تا توی بازی روی اون صندلی می خوابم باز همین مشکل پیش میاد یعنی تصویر مانیتور سیاه و یک صدای ممتد هم پخش می شه و چندین بار هم بعد از ریست لپ تاپ دوباره وارد بازی شدم اما باز همین مشکل برام پیش اومد.
زمانیکه بازی need for speed shift و assasain creed I هم همین مشکل برام پیش میومد.وقتی هم این مشکل پیش میاد دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم جز اینکه سیستم رو ریست کنم
ویندوز 7 به گرافیک لپ تاپم امتیاز 6.6 رو میده .با 3dmark 2006 هم گرافیک لپ تاپ رو تست کردم که باز هم امتیازی رو که باید بگیره می گیره.
اینم بگم که لپ تاپم تا حالا نه ضربه خورده –نه آب روش ریخته و نه ....
تنها مشکلی هم که با لپ تاپم دارم همینه اما واقعا اعصابمو ریخته بهم
به نظر شما دلیل این مشکل چیه؟ چرا این مشکل پیش میاد ؟ آیا این ایراد سخت افزاری هست؟ اگر ابن مشکل سخت افزاری هست گارانتی شامل حالش میشه؟ببرمش گارانتی؟

خیلی ممنون

majid_3ma
29-08-2010, 01:02
سلام
من یک لپ تاپ fw 590 fzb دارم که حدود 6 ماه پیش خریدم.زیاد اهل بازی نیستم –به خاطر همین اون اوایل فقط یک call of duty نصب کرده بودم و باز ی می کردم تا اینکه یک دفعه تصویر مانیتور رفت و سیاه شد و یک صدای ممتد هم میومد.وقتی call of duty بازی می کردم خیلی کم این اتفاق می افتاد.اما الان که assasain creed ii رو خریدم باز هم همین مشکل رو دارم و بازی تا لحظه ای که کاراکتر اصلی روی اون صندلی نخوابیده خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی پیش میره.اما تا توی بازی روی اون صندلی می خوابم باز همین مشکل پیش میاد یعنی تصویر مانیتور سیاه و یک صدای ممتد هم پخش می شه و چندین بار هم بعد از ریست لپ تاپ دوباره وارد بازی شدم اما باز همین مشکل برام پیش اومد.
زمانیکه بازی need for speed shift و assasain creed I هم همین مشکل برام پیش میومد.وقتی هم این مشکل پیش میاد دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم جز اینکه سیستم رو ریست کنم
ویندوز 7 به گرافیک لپ تاپم امتیاز 6.6 رو میده .با 3dmark 2006 هم گرافیک لپ تاپ رو تست کردم که باز هم امتیازی رو که باید بگیره می گیره.
اینم بگم که لپ تاپم تا حالا نه ضربه خورده –نه آب روش ریخته و نه ....
تنها مشکلی هم که با لپ تاپم دارم همینه اما واقعا اعصابمو ریخته بهم
به نظر شما دلیل این مشکل چیه؟ چرا این مشکل پیش میاد ؟ آیا این ایراد سخت افزاری هست؟ اگر ابن مشکل سخت افزاری هست گارانتی شامل حالش میشه؟ببرمش گارانتی؟

خیلی ممنون

درایور گرافیکت رو آپدیت کن اگه ویندوز سون ریختی و درایور رو به صورت اتوماتیک شناخته معمولا مشکل داره درایور های ویندوز 7

saman3230
29-08-2010, 12:00
درایور گرافیکت رو آپدیت کن اگه ویندوز سون ریختی و درایور رو به صورت اتوماتیک شناخته معمولا مشکل داره درایور های ویندوز 7

آقا جان این حرف ها چیه می زنی شما

کی گفته درایورهای 7 مشکل داره :18:

--------------------------------------------------------

دوس عزیز برای حل مشکلت شا درایور قبلی روuninsdtall کن درایور جدید رو از سایت سونی یاشرکت سازنه چیپ گرافی دانلود و نصب کن

راستی حتما حتما direx آخرین ورژنش رو نصب کن

majid_3ma
29-08-2010, 12:52
آقا جان این حرف ها چیه می زنی شما

کی گفته درایورهای 7 مشکل داره :18:

--------------------------------------------------------

دوس عزیز برای حل مشکلت شا درایور قبلی روuninsdtall کن درایور جدید رو از سایت سونی یاشرکت سازنه چیپ گرافی دانلود و نصب کن

راستی حتما حتما direx آخرین ورژنش رو نصب کن
یه همچین مشکلی داشتم ولی با فتوشاپ ویندوز 7 درایورش مشکل داشت با آپدیت درست شد.

saman3230
29-08-2010, 13:24
یه همچین مشکلی داشتم ولی با فتوشاپ ویندوز 7 درایورش مشکل داشت با آپدیت درست شد.

حالا شما داشتی دلیل نمیشه همه داشته باشند

*mhm*
29-08-2010, 14:03
ممنون از همه ی دوستان

ویندوز و درایوری که الان روی سیستمم هست اوریجینال هست یعنی از اول بود.

ویندوز هم 7 هست.

جدیدترین درایور رو از کجا می تونم بگیرم(ati radeon 4650)

majid_3ma
29-08-2010, 14:27
ممنون از همه ی دوستان

ویندوز و درایوری که الان روی سیستمم هست اوریجینال هست یعنی از اول بود.

ویندوز هم 7 هست.

جدیدترین درایور رو از کجا می تونم بگیرم(ati radeon 4650)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*mhm*
02-09-2010, 16:37
سلام دوباره
من جدیدترین درایور رو از سایت amd گرفتم و نصب کردم اما مشکلم هنوز هم ادامه داره.
با این حال گفتم شاید مشکل از ویندوز اریجینال باشه .اما بعد از عوض کردن ویندوز هم این مشکل همچنان ادامه داره.
واقعا موندم چکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.

saman3230
02-09-2010, 18:00
سلام دوباره
من جدیدترین درایور رو از سایت amd گرفتم و نصب کردم اما مشکلم هنوز هم ادامه داره.
با این حال گفتم شاید مشکل از ویندوز اریجینال باشه .اما بعد از عوض کردن ویندوز هم این مشکل همچنان ادامه داره.
واقعا موندم چکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.

ببین این اتفاق معمولا بعد چه مدتی می یوفته ؟

این بار به محضه که این اتافق افتاد خیلی سریع alt +ctrl+dell بگیر ببین بازگشت به ویندوز داری یا نه ؟

اگر نداشتی اصطلاحا دستگاه به حالت کما رفت

100% سخت افزاریه

*mhm*
04-09-2010, 07:31
ببین این اتفاق معمولا بعد چه مدتی می یوفته ؟

این بار به محضه که این اتافق افتاد خیلی سریع alt +ctrl+dell بگیر ببین بازگشت به ویندوز داری یا نه ؟

اگر نداشتی اصطلاحا دستگاه به حالت کما رفت

100% سخت افزاریه

بعد از اینکه این مشکل پیش میاد اصلا نمیشه وارد ویندوز شد.
به نظر شما مشکل از کدوم قطعه هست؟
گارانتی شامل حال این مورد میشه؟!

hasanoooooooo
04-09-2010, 08:17
شاید گرمای کارتت بالاست با hwmonitor نگاه کن بهم بگو نباید بالا باشه . کول پد داری؟

*mhm*
09-09-2010, 00:11
دمای کارت رو هنگام اجرای بازی نگاه کردم تا 76 درجه بالا رفت.این رو هم بگم چون نمی تونستم در حین اجرای بازی دما را روی نرم افزار نگاه کنم مجبور شدم از بازی بیام بیرون و دما رو نگاه کنم که این 76 درجه همون دمایی هست که بلاقاصله بعد از بیرون اومدن از بازی در نرم افزار دیدم.
این رو بگم که رزولوشن بازی رو از 1600 *900 به 600*800 کاهش دادم و جزئیات را هم کاهش دادم .
ابتدا بازی از آن نقطه ای که سیستم دچار مشکل می شد گذشت و من هم ابتدا خیلی خوشحال شدم اما بعد از اینکه یک دقیقه بازی کردم دوباره همان مشکل برایم پیش اومد.

در ضمن کول پد هم ندارم.

ممنون
آیا گارانتی شامل این مورد میشه؟

majid_3ma
09-09-2010, 08:16
دمای کارت رو هنگام اجرای بازی نگاه کردم تا 76 درجه بالا رفت.این رو هم بگم چون نمی تونستم در حین اجرای بازی دما را روی نرم افزار نگاه کنم مجبور شدم از بازی بیام بیرون و دما رو نگاه کنم که این 76 درجه همون دمایی هست که بلاقاصله بعد از بیرون اومدن از بازی در نرم افزار دیدم.
این رو بگم که رزولوشن بازی رو از 1600 *900 به 600*800 کاهش دادم و جزئیات را هم کاهش دادم .
ابتدا بازی از آن نقطه ای که سیستم دچار مشکل می شد گذشت و من هم ابتدا خیلی خوشحال شدم اما بعد از اینکه یک دقیقه بازی کردم دوباره همان مشکل برایم پیش اومد.

در ضمن کول پد هم ندارم.

ممنون
آیا گارانتی شامل این مورد میشه؟
بله اصولا باید شامل بشه
مگر این که ازش فرار کنند.

salam_iran57
12-09-2010, 20:10
سلام
زمانی که با لپتاپ بازی میکنم اگر به برق متصل نباشه و با باطری بازی کنم مخصوصا در رزولوشن بالا بازی خیلی کند میشه
آیا اشکال از لپ تاپ است؟

*mhm*
13-09-2010, 07:44
سلام
زمانی که با لپتاپ بازی میکنم اگر به برق متصل نباشه و با باطری بازی کنم مخصوصا در رزولوشن بالا بازی خیلی کند میشه
آیا اشکال از لپ تاپ است؟

هیچ مشکلی نیست.
چون همه ی لپ تاپ ها همین شکلی هستند.
چون زمانی که سیستم به برق متصل باشه تمام قطعات مخصوصا گرافیک می تونند حداکثر قدرشون رو استفاده کنند.
اما هنگام استفاده از باتری این اتفاق نمیوفته.

salam_iran57
13-09-2010, 13:42
سلام
آیا اجرای بازیها در رزولوشن بالا در لپ تاپ ها با باطری و بدون باطری فرقی در اجرای روان بازی دارد؟
من یه msi gx640 دارم، زمانی که با باطری کار میکنم تو بازیها با رزولوشن بالا نمیشه روان بازی کرد، وسط بازی وقفه های خیلی کوتاه داره(روان اجرا نمیشه) آیا مشکل از لپ تاپ است؟

salam_iran57
13-09-2010, 20:55
ولی من با یه لپ تاپ دیگه چک کردم، تو چند تا بازی اینجور نبود؟!

*mhm*
10-10-2010, 16:21
من لپ تاپم رو بردم گارانتی و اونها گفتند که این یک مورد خاص هست و شامل گارانتی نمیشه چون فقط توی بازی این مشکل رو داری.
من انواع کارهای سنگین از رندر گرفته تا استفاده از نرم افزارهایی که قدرت سیستم رو محک می زنند مثل 3dmark 06 را با لپ تاپم انجام دادم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
الان حدود 5 ماهی هست که از مشکلی که در پست اول گفتم اطلاع پیدا کردم و هنوز به غیر از اون مشکل هیچ مشکل دیگه ای نداشتم.

راستی زمانی که با باتری بازی می کنم اون مشکل دیگه برام پیش نمیاد و تنها زمانی که از آداپتور با یا بدون باطری استفاده می کنم اون مشکل پیش میاد.

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

امکانش هست مشکلم با آپدیت بایوس حل بشه.