ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض فن CPU

farshidcivil
28-08-2010, 11:31
با سلام یه مدته کیسم بدجور صدا میده احتمالا باید از فن CPU باشه ، میتونم خودم فن CPU رو عوض کنم؟ چه فنی بخرم سی پی یوم intel هستش، قیمت فن حدودا چنده؟

TREASURES
28-08-2010, 11:46
قیمت فن حدودا چنده؟
معمولی قیمتش 5-6 تومنه

farshidcivil
28-08-2010, 11:48
معمولی قیمتش 5-6 تومنه

تعویضو نصبشو که سخت نیست؟ من تا حالا کیسمم باز نکردم:31:

TREASURES
28-08-2010, 11:53
تعویضو نصبشو که سخت نیست؟ من تا حالا کیسمم باز نکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
یه چهار تا پیچ داره فقط....
اگه دیدی ازش سر در نیاوردی بده یه آدم وارد برات عوض کنه ...

farshidcivil
28-08-2010, 12:03
یه چهار تا پیچ داره فقط....
اگه دیدی ازش سر در نیاوردی بده یه آدم وارد برات عوض کنه ...

ممنون
حالا تنها راهش تعویضه فنه، با گرد گیری یا تنظیم بایوس نمیشه کاریش کرد.. این خمیر سیلیکون چیه؟

TREASURES
28-08-2010, 12:07
ممنون
حالا تنها راهش تعویضه فنه، با گرد گیری یا تنظیم بایوس نمیشه کاریش کرد.. این خمیر سیلیکون چیه؟
اول یه روغن کاری از فنت بکن اگه درست نشد باید عوض شه خمیر سیلیکن هم وسیله ی انتقال گرما از سینک به سی پی یو هست ( حتما لازمه)
به فن پاورت هم دقت کن شاید از اون باشه و از فن سی پی یو نباشه

farshidcivil
28-08-2010, 12:14
اول یه روغن کاری از فنت بکن اگه درست نشد باید عوض شه خمیر سیلیکن هم وسیله ی انتقال گرما از سینک به سی پی یو هست ( حتما لازمه)
به فن پاورت هم دقت کن شاید از اون باشه و از فن سی پی یو نباشه

یه اسپری تمیز کننده دارم، با اون میشه تمیزش کرد؟ فن پاور که کار میکنه، نمیدونم شاید مشکل از اون باشه
این خمیر سیلیکون رو چجوری باید استفاده کرد؟

TREASURES
28-08-2010, 12:45
یه اسپری تمیز کننده دارم، با اون میشه تمیزش کرد؟ فن پاور که کار میکنه، نمیدونم شاید مشکل از اون باشه
این خمیر سیلیکون رو چجوری باید استفاده کرد؟
ممکنه فن سی پی یو ت خشک کار کنه که گفتم روغن بزنی یا ممکنه فن پاورت خشک کار کنه....
یه لایه ی نازک از این خمیر رو باید بزنی زیر هت سینک سی پی یو .....

farshidcivil
28-08-2010, 14:08
اخه مشکل اینجاست که وقتی یه برنامه run میکنم یا بازی میکنم صداش در میاد که با روشن کردنه کولر اتاق مشکل حل میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید میدونم از پاور باشه
حالا چجوری میشه فهمید مشکل از فنه پاوره؟

farshidcivil
28-08-2010, 14:53
فنو باز کردم، اگه کمکم کنین ممنون میشم، کجاشو باس روغنکاری یا خمیر سیلیکون بزنم
اگه بعده اینکارو باز صدا داد باس فنو عوضش کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amd>intel
28-08-2010, 14:54
از اين فنهاي پيچي فاكسكان بگير خيلي خوب جواب ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farshidcivil
28-08-2010, 15:06
اینم یه عکس از فیها خالدونه cpuام

یه برنامه هم ران کردم تا cpu usage بره بالا، الانم مثه تراکتور صدا میده

amd>intel
28-08-2010, 15:15
hwmonitor بهتره . اين فني كه معرفي كردم بگير . تو پكيجش خمير داره . اول خمير بزن بعد ببنند .خيلي راحت پيچ ميشه

farshidcivil
28-08-2010, 16:43
hwmonitor بهتره . اين فني كه معرفي كردم بگير . تو پكيجش خمير داره . اول خمير بزن بعد ببنند .خيلي راحت پيچ ميشه

یعنی فاکس کورن فنش از اینتل بهتره؟ قیمتش چنده؟ من هنوز مطمئن نیستم مشکل از فن cpu باشه شاید از پاورشه

TREASURES
28-08-2010, 17:44
مشکل همون فن سی پی یو هست چون با بالا رفتن دما دور فن هم بیشتر میشه و به طبع صداش
دمای سی پی یو هم خیلی زیاده این فن شما هم دیگه عمر خودشو کرده خسیس نباش یکی دیگه بخر :31:
از خمیر هم به این صورت استفاده میکنی که یه مقدار کم رو سی پی یو یا سینک سی پی یو ( فرقی نداره ) میزنی بعد پخشش میکنی ( با یه وسیله )

farshidcivil
28-08-2010, 17:50
مشکل همون فن سی پی یو هست چون با بالا رفتن دما دور فن هم بیشتر میشه و به طبع صداش
دمای سی پی یو هم خیلی زیاده این فن شما هم دیگه عمر خودشو کرده خسیس نباش یکی دیگه بخر :31:
از خمیر هم به این صورت استفاده میکنی که یه مقدار کم رو سی پی یو یا سینک سی پی یو ( فرقی نداره ) میزنی بعد پخشش میکنی ( با یه وسیله )
:31:
نه بابا صحبت خساست نیست، 50 تومنم باشه میدم تا از شر این صداش راحت شم، صداش جوریه که جرات ندارم شب روشنش بزارم تا صب دانلود کنه
خمیرو باید تو این کادر قرمز پخش کنم دیگه؟ این فنی که دوستمون معرفی کردن خوبه؟ با هر فن معمولا خمیرشم میدن؟

AIRO
28-08-2010, 18:03
:31:
نه بابا صحبت خساست نیست، 50 تومنم باشه میدم تا از شر این صداش راحت شم، صداش جوریه که جرات ندارم شب روشنش بزارم تا صب دانلود کنه
خمیرو باید تو این کادر قرمز پخش کنم دیگه؟ این فنی که دوستمون معرفی کردن خوبه؟ با هر فن معمولا خمیرشم میدن؟

من مشکل تو رو داشتم اول تابستون عوضش کردم الان هم خییل راحته !

اون خمیر قبلی رو با یه پارچه که الکتریسیه ساکن نداره (فکر کنم کتان خوبه دسته؟)پاک کن بعد دقیقا همونجای قبلی بمال !

بیا دقیقا همینجا سیاهه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farshidcivil
28-08-2010, 18:04
من مشکل تو رو داشتم اول تابستون عوضش کردم الان هم خییل راحته !

اون خمیر قبلی رو با یه پارچه که الکتریسیه ساکن نداره (فکر کنم کتان خوبه دسته؟)پاک کن بعد دقیقا همونجای قبلی بمال !

شما خودت اینکارو انجام دادی یا یکی دیگه؟
این خمیره خشکه شده چسبیده با پارچه پاک نمیشه

TREASURES
28-08-2010, 18:06

به نظر من که فن رو عوض کنی بهتره.....
خمیرم گفتم فرقی نداره چه رو سی پی یو بزنی چه رو سینک فقط اول خمیر قبلی رو پاک کن....

AIRO
28-08-2010, 18:16
شما خودت اینکارو انجام دادی یا یکی دیگه؟
این خمیره خشکه شده چسبیده با پارچه پاک نمیشه
بله خودم انجام دادم فکر کنم خمیره فاسد شده بهتره با احتیاط کامل جداش کنی خیلی خیلی حواست باشه
بیا اینم مکان دقیقش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

یه چیز دیگه من تو این عکس ها متوجه شدم که قطعات سیستممت خییل کثیف وخاکی هستن بهتره با یه قلم مو نو و خشک که الکتریکه ی ساکن هم نداره باکش کنی وخاک هاشو جمع کنی .
برای اینکه الکتریسیته ی ساکن قلم مو یا دستتات رو بگیری بهتره به بدنه ی فلزی کیس بکشی تا تخلیه بار بشه

farshidcivil
28-08-2010, 18:37
بله خودم انجام دادم فکر کنم خمیره فاسد شده بهتره با احتیاط کامل جداش کنی خیلی خیلی حواست باشه
بیا اینم مکان دقیقش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

یه چیز دیگه من تو این عکس ها متوجه شدم که قطعات سیستممت خییل کثیف وخاکی هستن بهتره با یه قلم مو نو و خشک که الکتریکه ی ساکن هم نداره باکش کنی وخاک هاشو جمع کنی .
برای اینکه الکتریسیته ی ساکن قلم مو یا دستتات رو بگیری بهتره به بدنه ی فلزی کیس بکشی تا تخلیه بار بشه

ممنون.. یه فن خوب میشه معرفی کنین؟ نوع فن به نوع مادربرد ربطی نداره؟

TREASURES
28-08-2010, 18:41
ممنون.. یه فن خوب میشه معرفی کنین؟ نوع فن به نوع مادربرد ربطی نداره؟
میتونی یه گرین بوفالو بخری که کاملا سایلنت هست..... 18 تومنه
فن هم به مادربرد مربوط میشه چون سوکت ها با هم تفاوت دارن

farshidcivil
28-08-2010, 20:39
میتونی یه گرین بوفالو بخری که کاملا سایلنت هست..... 18 تومنه
فن هم به مادربرد مربوط میشه چون سوکت ها با هم تفاوت دارن

ممنون، خوب الان بنظرتون واسه مادربوردم چه فنی مناسبه؟ ( مادربردم ASUS P5PL2)

AIRO
28-08-2010, 21:56
من می گم یه فن بگیر که پیچش راحت بسته بشه من فقط 10 دقیقه با پیچاش ور رفتم تا بسته شد
(حواست باشه پیچ های فن خراب نباشه)
فن خوبی که بگیری همیشه دمای سیستمت کم وخوه مثلا من قبل از عوض کردن فن دمای سیستم 50 یا 48 بود الان شده 34 یا بعضی وقتی 31 یا 28(وقتی کولر روشنه)
پس دفت کن همین فنی هم که دوستمون میگن کیفیتش خوبه

farshidcivil
28-08-2010, 22:58
من می گم یه فن بگیر که پیچش راحت بسته بشه من فقط 10 دقیقه با پیچاش ور رفتم تا بسته شد
(حواست باشه پیچ های فن خراب نباشه)
فن خوبی که بگیری همیشه دمای سیستمت کم وخوه مثلا من قبل از عوض کردن فن دمای سیستم 50 یا 48 بود الان شده 34 یا بعضی وقتی 31 یا 28(وقتی کولر روشنه)
پس دفت کن همین فنی هم که دوستمون میگن کیفیتش خوبه

من خیلی جاها خوندم که برای تعویض فن به لورکلاک هم اشاره کردن، یعنی چی اورکلاک؟ یا مثلا واتر کول، یه سری اصطلاحات واسم نا اشناست

AIRO
29-08-2010, 03:18
بنده هم اطلاعی ندارم
ولی تا اونجایی که می دونم ربطی به فن نداره !
شما فن قدیمی رو از جا در میاری بعدش یه فن جدید جاش می زاری(م این کار رو کردم وسیستممون هنوز نفس می کشه) .همین ، دیگه اور کلاک ومورکلاک و چهار کلاک نمی خواد
(باید دقت کنی که سوکت جدید به جا سوکت مادربورد بخوره فکر کنم نکته ی مهمش این بود)

البته دوستان اگه من اشتباه می کنم بهم بگین
اینم یه مقاله شاید فرجی شد من خوندم قاطی کردم حالا شما بخون بین چی میشه
تیبان:

اورکلاک چیست ؟

timing of a computer so that the processor will work at a higher speed than indicated by the computer supplier (for example: run at 200MHz instead of 166 MHz)

-------------------------------------------------------------------------------------------

این کلمه انگلیسی تعریف اورکلاک به زبان 1 جمله ای هستش . حالا مفهومش یعنی چی؟

اورکلاک به زبان ساده یعنی انفجار ولی نه اون انفجار واقعی انفجار به معنی اینکه یک قطعه سخت افزاری توسط نرم افزار در محیط ویندوز یا به وسیله bios مادربورد در سرعت انتقال داده ها تغییر ایجاد بشه کم بشه یا زیاد بشه و معمولا روال کار بر اینه که این سرعت ها زیاد بشه و تا جایی که قطعه شما امکان تحمل این فشار رو داشته باشه و هنگ نکنه و یا نسوزه.

------------------------------------------------------------------------------------------

یک مثال: سی پی یو AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ رو می خواهیم تبدیل کنیم به
سی پی یو DualCore AMD Athlon 64 X2, 2320 MHz 4400+

رای اینکه شما این کارو انجام ندید من فقط نتایج اون رو برای شما میزارم چون 1 اشتباه کوچولو ممکنه باعث بشه که سی پی یو
شما بسوزه و خر بیار و باقالی ببر...

-------------------------

مشخصات سی پی یو اول :

CPU Properties:

CPU Type: + AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000
CPU Alias Brisbane
CPU Stepping BH-G1
Instruction Set x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3
Original Clock 2100 MHz
Min / Max CPU Multiplier 4.0x / 10.5x
Engineering Sample No
L1 Code Cache 64 KB per core (Parity)
L1 Data Cache 64 KB per core (ECC)
L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed

---------------------------------------------------------------------------------

سی پی یو در حالت اورکلاک شده:

Overclock

CPU Properties

:
CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+
CPU Alias Brisbane
CPU Stepping BH-G1
Engineering Sample No
CPUID CPU Name AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+
CPUID Revision 00060FB1h

CPU Speed:
CPU Clock 2319.5 MHz (original: 2100 MHz, overclock: 10%)
CPU Multiplier 10x
CPU FSB 232.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 16%)
HyperTransport Clock 1159.8 MHz
Memory Bus 463.9 MHz
DRAM:FSB Ratio CPU/5

CPU Cache:
L1 Code Cache 64 KB per core (Parity)
L1 Data Cache 64 KB per core (ECC)
L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed

----------------------------------------------------------------------------------------

برای اورکلاک کردن قطعتون میتونید از طریق bios مادربوردتون اگه ساپورت کنه استفاده کنید .از طریق نرم افزار هم میشه داخل ویندوز

ولی توصیه بنده به شما اینه که اول تحقیق کنید چند تا مطلب هم از تو سایت های دیگه بخونید بعد شروع به این کار کنید چون فوق العاده خطرناکه

farshidcivil
29-08-2010, 21:06
فنو عوضش کردم صداش که کم شده ولی یه مشکل بزرگ دارم ، موقع روشن کردن سیستم چن بار بوق میزنه و اروره FAN ERROR رو میده و باس F1 و بزنم تا بالا بیاد، ممکنه فنو بد نصب کرده باشم، دیگه محکمتر از این نمیشد

AIRO
29-08-2010, 22:45
فکر نکنم ربطی به محکم بود داشته باشه
بهتره در کیس رو باز بزاری و اون موقع روشن کن وببین چه جوری اصلا روشن می شه؟ درست می چرخه ؟شاید سیم ها وفیش هاش رو بر عکس زدی؟یا اینکه جای فیشش لق بوده
یه عکس هم اگه می تونی از فن جدید که نسب هست و جای فیشش بزار ببینم !:5:

farshidcivil
30-08-2010, 14:23
فکر نکنم ربطی به محکم بود داشته باشه
بهتره در کیس رو باز بزاری و اون موقع روشن کن وببین چه جوری اصلا روشن می شه؟ درست می چرخه ؟شاید سیم ها وفیش هاش رو بر عکس زدی؟یا اینکه جای فیشش لق بوده
یه عکس هم اگه می تونی از فن جدید که نسب هست و جای فیشش بزار ببینم !:5:

اینم همون اروری که میده

alireza fatemi
30-08-2010, 15:35
فنو عوضش کردم صداش که کم شده ولی یه مشکل بزرگ دارم ، موقع روشن کردن سیستم چن بار بوق میزنه و اروره FAN ERROR رو میده و باس F1 و بزنم تا بالا بیاد، ممکنه فنو بد نصب کرده باشم، دیگه محکمتر از این نمیشد

با توجه به عکس ها شما فیش فن سی پی یو رو زدین به جای فن پاور البته خوب راه دیگه ای هم نداشتین چون نمیخوره بهش
فکر کنم اگر بایوس در حالتی باشه که سرعت فن رو با دمای سی پیو تنظیم کنه شما به مشکل بخوری

farshidcivil
30-08-2010, 18:37
با توجه به عکس ها شما فیش فن سی پی یو رو زدین به جای فن پاور البته خوب راه دیگه ای هم نداشتین چون نمیخوره بهش
فکر کنم اگر بایوس در حالتی باشه که سرعت فن رو با دمای سی پیو تنظیم کنه شما به مشکل بخوری

جاشو عوض کردم درس شد

AIRO
31-08-2010, 12:44
خوب خدا رو شکر مشکلت حل شد فقط چند نکته می گم پیرامون این فن و نگه دای از اون :
1. اگه کارت جوری که باید صبح تا شب سیستم روشن باشه بهتره ماهی یا دوماهی فن رو تمیز کنی برای تمیز کردنش هم از جارو برقی استفاده نکن من بعضی ها رو دیدم که جارو برقی می گرن جلوی فن تا خاک هاشو بکشه بهت پیشنهاد می کنم همیشه یه قلم نقاشی نو داشته باش و باهاش قطعات سیستمت رو تمیز یادت باشه کارت گرافیک هم روش یه فن داره (به غیر از یه سری که مثل یخچال خنک می کنه)اون فن رو همبا دقت خیل بیشتر تمیز کن نذار روی برد ها ی سیستمت خاک باشه همشون رو با همون قلم مو پاک کن .
2. به دمای سیستمت توجه کن اگه بالا تر از 43 اومد این یعنی هشدار
3. همیشه سیم هایی که به فن نزدیک هستن رو از فن دور کن امکان داره به فن بخورن و...

امیدوارم موفق باشی .
این تایپک هم تموم شد
پست هایی که از این به بعد ارسال شون به عنوان اسپم شناخته می شود

farshidcivil
31-08-2010, 23:37
ممنون از توصیه مفیدتون