PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال مختارنامه



صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

davy jones
23-12-2010, 21:07
به نظر من سریال داره یکم کش دار میشه
تازه من یه جا خوندم که مختار دوباره به زندان ابن زیاد میوفته. یعنی قراره بازم کشدار تر بشه. البته اینا چیزی نیست که دست خودشون باشه. بالاخره نص تاریخ رو دارن به تصویر میکشن. نمیشه که همینطوری همه ی اتفاقات رو رد کنن تا برسه به قیام مختار که :31: بالاخره باید کاراکتر ها و شخصیتهای تاثیرگذار تو داستان هم به بیننده شناسونده بشن.
میدونم که شما هم مثل من برای دیدن صحنه های انتقام گرفتن مختار دلت لک زده :31:

موفق باشین.
89/10/2

Greedy
23-12-2010, 21:10
بچه ها سایت مختارنامه براتون میاد بالا ؟ الان یه هفته هست یه صفحه عجیب غریب میاد

davy jones
23-12-2010, 21:42
بچه ها سایت مختارنامه براتون میاد بالا ؟ الان یه هفته هست یه صفحه عجیب غریب میاد

برای من که مشکلی نداشت. بیا شما هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کن ببین هنوز مشکلی داره یا نه.

موفق باشین.
89/10/2

Greedy
23-12-2010, 21:57
برای من که مشکلی نداشت. بیا شما هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کن ببین هنوز مشکلی داره یا نه.

موفق باشین.
89/10/2
مرسی عزیز بالاخره رفتیم عجیبه بدون www وارد کنی سایتشو یه سایت دیگه میاد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:دی

davy jones
23-12-2010, 22:39
مرسی عزیز بالاخره رفتیم عجیبه بدون www وارد کنی سایتشو یه سایت دیگه میاد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:دی
با این آدرس هم که شما گذاشتی بازم من وارد سایت اصلی شدم. نمیدونم مشکل شما از کجا ناشی شده:23:

موفق باشین.
89/10/2

marvel_malayer
24-12-2010, 13:04
تازه من یه جا خوندم که مختار دوباره به زندان ابن زیاد میوفته. یعنی قراره بازم کشدار تر بشه. البته اینا چیزی نیست که دست خودشون باشه. بالاخره نص تاریخ رو دارن به تصویر میکشن. نمیشه که همینطوری همه ی اتفاقات رو رد کنن تا برسه به قیام مختار که بالاخره باید کاراکتر ها و شخصیتهای تاثیرگذار تو داستان هم به بیننده شناسونده بشن.
میدونم که شما هم مثل من برای دیدن صحنه های انتقام گرفتن مختار دلت لک زده

اره ولی می تونستن داستانهای جانبی کنارش قرار بدن و جذابش کنن مثل سریال های خارجی
اره واقعا دلم لک زده

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------


تازه من یه جا خوندم که مختار دوباره به زندان ابن زیاد میوفته. یعنی قراره بازم کشدار تر بشه. البته اینا چیزی نیست که دست خودشون باشه. بالاخره نص تاریخ رو دارن به تصویر میکشن. نمیشه که همینطوری همه ی اتفاقات رو رد کنن تا برسه به قیام مختار که بالاخره باید کاراکتر ها و شخصیتهای تاثیرگذار تو داستان هم به بیننده شناسونده بشن.
میدونم که شما هم مثل من برای دیدن صحنه های انتقام گرفتن مختار دلت لک زده

اره ولی می تونستن داستانهای جانبی کنارش قرار بدن و جذابش کنن مثل سریال های خارجی
اره واقعا دلم لک زده

nar nia
24-12-2010, 14:00
مترجم كتاب «مختارنامه» در گفت‌وگو با فارس:
مختار از ظرفيت پنهان محبت ايرانيان به اهل بيت (ع) به خوبي بهره برد


خبرگزاري فارس: مترجم كتاب «مختارنامه» گفت: مختار ثقفي كه مي‌دانست ايرانيان سال‌ها مورد تبعيض اعراب واقع شده‌اند، از ظرفيت پنهان محبت آنان نسبت به اهل بيت (ع) به خوبي بهره برد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


حجت‌الاسلام ابوالفضل هادي‌منش، نويسنده، مترجم، پژوهشگر و مدير گروه علمي روش تحقيق و نويسندگي شوراي عالي مديريت حوزه علميه قم است كه پيش از اين گفت‌وگوي مفصلي از وي درباره ترجمه اثري با عنوان «المختار» نوشته باقر شريف‌القرشي، از نويسندگان شيعه عراقي اهل نجف در فارس منتشر شده بود.
او در يك گفت‌وگوي ديگر در خصوص بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي پنهان و خفته محبت ايرانيان به اهل بيت عصمت و طهارت (ع) و انطباق ظرافت‌هاي تشريح شده در تاريخ با آنچه در مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» آمده، سخن گفته است كه در آستانه پخش قسمت تازه‌اي از اين سريال جذاب و تاريخي، توجه شما را به اين گفت‌وگو جلب مي‌كنيم.

* مختار از ظرفيت مواليان استفاده زيادي كرده است

هادي‌منش اظهار داشت: در تاريخ آمده است كه در اردوگاه مختار، ده‌ها هزار نفر به زبان فارسي سخن مي‌گفتند. اينها از نسل كساني بودند كه سال‌ها، تبعيض در حكومت اسلامي را مشاهده كرده و كينه بسياري از اعراب به دل گرفته بودند.
وي درباره چرايي و ريشه اين موضوع افزود: علت اين بود كه اگر جنگجوي عربي در طول سال در جنگ‌ها شركت مي‌كرد، بهره‌اي معادل 2 هزار درهم مي‌برد. اين مبلغ براي اعراب ـ كه به دليل كثرت جنگ‌ها درآمد خوبي كسب كرده‌ بودند ـ زياد نبود، اما ايرانيان، سهمي نابرابر با اعراب داشتند و همين مبلغ را به آنها نمي‌دادند.
اين پژوهشگر تاريخ اسلام اضافه كرد: اختصاص اين مواجب نابرابر از خليفه دوم شروع شد و در دوره معاويه به اوج رسيد. به اين شكل كه ابتدا مواجب يك ايراني، 15 درهم و در زمان معاويه، كلاً حذف شد. يعني ايراني‌ها بي‌جيره و مواجب بايد در جنگ‌ها شركت مي‌كردند.
هادي‌منش با بيان اينكه علي‌ (ع) به اين بي‌عدالتي پايان داد، اظهار داشت: يكي از دلايل علاقه به اميرالمومنين (ع) اين بود كه او بهره و مواجب ايرانيان و اعراب را يكسان و عدالت را برقرار كرد.
وي تأكيد كرد: حضرت علي (ع) توانست تبعيض‌هاي مالي را بردارد، اما تبعيض‌هاي اجتماعي را نمي‌توانست از بين ببرد. اعراب از ايرانيان همسر انتخاب نمي‌كردند و نژادپرستانه، آنها را زير دست خود كرده بودند.
مترجم كتاب «مختارنامه» گفت: اميرالمومنين در توصيه‌اي به ايرانيان فرمودند: «عليكم بالتجاره» آنها هم با اين سفارش به سراغ علوم و فنون رفتند و در دوره عبدالملك مروان با يك جهش علمي، خودشان را از اعراب بالا كشيدند.
وي ادامه داد: به اين شكل بود كه اكثر حرفه‌ها و مشاغل علم و صنعت در تمام شاخه‌ها، حتي ادبيات عرب و صرف و نحو در اختيار ايرانيان قرار گرفت. جالب اينجاست كه دانشمندان صرف و نحو عربي، ايراني بودند و بهتر از خود عرب‌ها مي‌توانستند اين علم را رواج دهند. افرادي مثل سيبوي‌ها كه از بزرگان ادبيات عرب هستند، ايراني‌اند.
هادي‌منش گفت: مقابله با تبعيض از سوي اميرمؤمنان، آنها را محب خاندان علي (ع) كرده بود و حالا بعد از يك دوره فترت طولاني، اين مختار بود كه به آنها اجازه مي‌داد سوار بر اسب بشوند. در حالي كه قبلاً چنين اجازه‌اي نداشتند و به همين دليل در جنگ‌ها تلفات زيادي مي‌دادند.
مدير گروه علمي روش تحقيق و نويسندگي شوراي عالي مديريت حوزه علميه قم تصريح كرد: ميرباقري با كنايه و اشاره‌هاي غيرمستقيم همين موارد را عنوان مي‌كند. متوجه است كه چگونه اين محبت را نشان دهد، اما در لفافه و پنهان دارد پيام مي‌دهد. بنابراين مختار از ظرفيت محبت و ارادت ايرانيان به خاندان عصمت و طهارت بهترين بهره‌ها را گرفت.

* از سبيل‌ تاباندن عمر سعد تا سواركاري ايرانيان

وي با بيان اينكه بيشتر ظرايف و دقايق مندرج در تاريخ زندگي مختار ثقفي در مجموعه تلويزيوني «مختار» مشاهده مي‌شود، گفت: هر قسمت تازه‌اي كه از سريال مختارنامه پخش مي‌شود، بيش از قبل اطمينان مي‌يابم كه داوود ميرباقري، منابع متعدد تاريخي را پيش از ساخت اين مجموعه مطالعه كرده و آنها را مورد بررسي دقيق قرار داده است.
اين پژوهشگر تاريخ اسلام ادامه داد: اينكه شما مي‌بينيد عمربن‌سعد، سبيلش را دائماً مي‌تاباند و ريش خود را به بازي مي‌گيرد، جز شخصيت اوست و چيزي نيست كه ميرباقري از خودش درآورده باشد. بلكه همين رفتار او در منابع تاريخي مانند «تاريخ طبري» منعكس شده است.
مترجم كتاب «مختارنامه» با بيان اينكه اثر مؤفق هنري، خواص را قانع و عامه مردم را سرگرم مي‌كند، افزود: نويسنده و كارگردان اين مجموعه، تقريباً جاي حرف و حديث باقي نگذاشته و اجازه انتقادهاي غيرمنطقي به محتوا و مضمون را نمي‌دهد.
هادي‌منش، يكي ديگر از نقاط توجه نويسنده اين مجموعه را دقت نظر روي مواليان دانست و گفت: ايرانيان يا همان عجم‌ها، اجازه نداشتند كه در مقابل جنگجويان عرب سوار بر اسب شوند و همواره پياده بودند. اين در حالي بود كه ايرانيان، سواركاران بسيار ماهري بودند، اما حكام و خلفاي عرب اجازه اين كار را به آنها نمي‌دادند تا عجم‌ها، همواره شهروند درجه چندم باشند.
وي ادامه داد: ما اين قضيه را به خوبي حتي در زمان يزيد مشاهده مي‌كنيم. اما مختار به ايرانياني مانند «كيان» كه به واسطه علاقه و محبت به اهل بيت (ع) در ركاب مختار بودند، به خوبي ميدان مي‌دهد تا براي جنگاوري در مقابل آل ابي‌سفيان پرورش يابند.
مدير گروه علمي روش تحقيق و نويسندگي شوراي عالي مديريت حوزه علميه قم افزود: ميرباقري به خوبي نشان مي‌دهد كه اين افراد، مزدور نيستند كه در مقابل مال دنيا بجنگند. تلاش كرد كه كسي چنين گماني نبرد و الحق كه خوب اين تلاش به نتيجه رسيد و اوج محبت و مودت ايرانيان (مواليان) نسبت به ساحت اهل بيت (ع) آشكار شد.
وي ادامه داد: مختارنامه در چهره‌آرايي و گريم بازيگران نيز بسيار مؤفق است؛ چرا كه مثلاً سيمايي كه از شمر بن ذي‌الجوشن در اين سريال
مي‌بينيم كاملا منطبق بر مشخصاتي است كه از شمر در تاريخ ذكر شده است.

* سريال مختارنامه بهتر از مجموعه امام علي (ع) است

هادي‌منش آنگاه به يك تطابق تاريخي ديگر اشاره كرد و گفت: اينكه كوفه شهري بدون دروازه در مجموعه معرفي مي‌شود، كاملاً درست است؛ چرا كه اين شهر به «مدينه الجيش‌» يا شهر جنگجويان معروف بوده است. به اين معنا كه كوفه هميشه آماده رزم و نبرد بوده و شهروندانش به جنگ‌هاي پياپي عادت داشته‌اند.
وي با بيان اينكه به‌كارگيري جنبه‌هاي عاطفي ـ احساسي موجود در مجموعه «مختارنامه»، طبيعت كار هنرمند است، خاطرنشان كرد: تا اينجاي سريال، متوجه وفاداري كامل نويسنده و كارگردان نسبت به حوادث و وقايع تاريخي شده‌ام.
اين نويسنده مذهبي ادامه داد: برخلاف اينكه مي‌گويند سريال امام علي (ع) بهتر از مختارنامه بود، اما من گمان مي‌كنم كه اين اثر بسيار قوي‌تر از مجموعه امام علي (ع) و در بافت عامه تاثيرگذارتر واقع شده است.
هادي‌منش اظهار داشت: پايبندي ميرباقري به متون و منابع، مثال زدني و تحسين‌برانگيز است. اين نكته هم بسيار مهم است كه سبب شد نگاه‌ها به مختار عوض بشود.

* فقط وهابيون با اين داستان دشمني دارند

نويسنده كتاب «پيشوايان و پارسيان» با اشاره به فعاليت گسترده وهابيون افراطي عليه تشيع خاطرنشان كرد: كساني مانند «عثمان الخميس» با راه‌اندازي پايگاه‌هاي اينترنتي به زبان فارسي، دست به انتشار كتاب‌هايي مي‌زنند كه به دليل قديمي بودن يا محدوديت شمارگان كتاب به هيچ وجه در بازار نشر يافت نمي‌شوند و حتي نمي‌شود پلي‌كپي‌اي از كتاب تهيه كرد، اما اين افراد، كتاب‌هاي مورد نظر را با چند فرمت روي سايت خود مي‌گذارند تا انديشه‌هاي وهابي را در برابر تفكرات شيعي مطرح كنند.
وي در پايان گفت: همين انديشه‌هاي خطرناك، درصدد مقابله با نفوذ تفكر شيعه هستند و مخالفت آنان با پخش «مختارنامه» به زبان عربي از شبكه‌هاي عرب زبان به همين دليل است.

يادآور مي‌شود، حجت‌الاسلام هادي‌منش، امسال همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه، به عنوان پژوهشگر برتر حوزوي برگزيده شد. از كتاب‌هاي وي مي‌توان به «نسيم محرم؛ عاشوراييان، فرهنگ و بزم و چكامه»، «پاداش مهرباني»، «آيين ستايشگري در اصول و روش مداحي»، «چشم در چشم فرات؛ بررسي زندگاني و نقش الگويي حضرت عباس (ع)»، «آفتاب حسن؛ رويكردي تحليلي به زندگاني امام حسن مجتبي (ع)»، «داستان‌هاي اخلاقي عالمان و بزرگان دين»، «سفير صبح؛ پژوهشي تحليلي در زندگاني و تلاش‌هاي سياسي حضرت مسلم بن عقيل (ع)»، «سايه ماه؛ بررسي زندگاني و نقش الگويي حضرت رقيه (ع)»، «آفاق انديشه با نگاهي به زندگاني امام محمدباقر (ع)» و ... اشاره كرد.

------------------------------------------------
گفت‌وگو و تنظيم از: حميد محمدي محمدي
------------------------------------------------

nar nia
24-12-2010, 14:06
یک پلان از جنگهای "مختارنامه" حذف نشد

طراح جنگها و بازیگر مجموعه "مختارنامه" گفت: داود میرباقری میدان بزرگی در اختیارم گذاشت تا بتوانم با آرامش خیال جنگها را طراحی کنم. جنگها در این سریال هیچ یک شبیه دیگری نیست و حتی یک پلان از آنها حذف نشده است. به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" به کارگردانی داود میرباقری و تهیه‌کنندگی محمود فلاح جمعه شب‌ها از شبکه یک روی آنتن می‌رود. در این مجموعه محمود اردلان طراح جنگ و بازیگر نقش زائده است. به همین دلیل گفتگوی کوتاهی درباره این مجموعه با او داشتیم.
*برای شروع بگویید چطور طراحی جنگ‌های مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" بر عهده شما گذاشته شد؟
- محمود اردلان: من با بازیگری وارد این عرصه شدم. همیشه علاقمند به اکشن خوب در سینمای ایران بودم. واقعاً حیف است این همه دوستان زحمت می‌کشند، اما گاهی اوقات شاهد اکشن خوبی نیستیم. من دوره کوتاهی در تیم ملی کاراته و از داوران بین‌الملل بودم. آقای داود میرباقری با سپردن طراحی جنگ‌ها در مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" میدان بزرگی را در اختیارم گذاشت. البته مسئولیت کمی نبود، چرا که جنگ‌های بزرگی در این سریال وجود داشت، اما خوشحالم این مسئولیت بزرگ را پذیرفتم. خوشبختانه حتی یک پلان از جنگ‌های مجموعه "مختارنامه" در مونتاژ حذف نشد.
*طراحی جنگ‌ها در این مجموعه نیازمند ظرافت‌هایی بود، چرا که نوع سوارکاری و چید‌مان سوارکارهای ایرانی با عرب تفاوت زیادی داشت. این ریزه‌کاری‌ها را تا چه حد در کارتان رعایت می‌کردید؟
- بله، باید تمام این موارد در چید‌مان جنگ‌ها همچون شمشیر، کمان‌ها و ... لحاظ می‌شد. مثلاً لشگر ایرانی‌ها منظم‌تر، اما اعراب مردمی‌تر بود، اما وقتی موضوع جان در میدان جنگ مطرح باشد، دیگر فرد به فکر جانش است و به این فکر نمی‌کند که چگونه باید همچون سپاهش منظم بدود یا نه، ولی در مجموع سعی کردیم برای تمام جنگ‌ها وقت و انرژی لازم را بگذاریم و سطحی از هیچ چیز عبور نکردیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*مشابه نبودن جنگ‌ها تا چه حد کارتان را دشوار می‌کرد؟
- طراحی جنگ‌ها که هیچ کدام مشابه دیگری نباشد کار ما را دشوار می‌کرد. خوشبختانه بازیگران همکاری لازم را با ما کردند. در مجموع سعی کردیم نه تنها هیچ یک از جنگ‌ها شبیه یکدیگر نباشد، بلکه نوع کشته‌ شدن جنگاوران هم با یکدیگر تفاوت داشت و شما می‌توانید این مسئله را در این سریال مشاهده کنید.
*طراحی کدام یک از جنگ‌ها برایتان به یادماندنی بود؟
- تمام صحنه‌های جنگ این مجموعه را دوست داشتم و در ذهنم ثبت شده است، اما جنگ عاشورا چیز دیگری بود و حال و هوای دیگری برایم داشت.
*جنگ‌ها تا چه حد با مشورت داود میرباقری طراحی شد؟
- من تمام اطلاعاتم را از آقای میرباقری می‌گرفتم، ایشان به کلیت کار اشراف داشت. تمام کار با مشورت ایشان انجام شد و خوشحالم که جنگ‌ها آنطور که او می‌خواست اجرا شد. از سوی دیگر من اطلاعات تاریخی زیادی نداشتم و قبل از انجام کار ساعت‌ها با آقای میرباقری وقت می‌گذاشتم و درباره جنگ‌ها صحبت می‌کردیم.
*طراحی هر جنگ چقدر طول می‌کشید؟
- بستگی به شرایط روحی‌ام داشت. طراحی برخی جنگ‌ها پنج دقیقه و بعضی دیگر نیازمند زمان بیشتر بود.
*چقدر با بازیگران برای جنگ‌ها تمرین می‌کردید؟
- زمان زیادی می‌گذاشتیم، حتی گاهی یک ماه یا بیشتر تمرین می‌کردیم تا وظیفه هر بازیگر در جنگ‌ها مشخص شود، بداند چگونه باید بجنگد یا دفاع کند.
*ایفای نقش زائده برایتان چه ویژگی‌هایی داشت؟
- به هر حال هر نقش شاخص‌های خود را دارد و ایفای این نقش برایم خالی از لطف نبود. من با عشق و علاقه در این مجموعه بازی می‌کردم. کار با آقای میرباقری تجربه خوبی برایم بود و اگر ایشان باز هم از من در پروژه‌هایشان دعوت کنند با علاقه زیاد می‌پذیرم. البته من ایفای نقش‌های اکشن را خیلی دوست داشتم، اما نقش زائده زیاد اکشن نبود و بیشتر سیاستمدار بود. گرچه در ابتدا خیلی کلافه بودم، اما به مرور با نقش ارتباط خوبی برقرار کردم و از ایفای آن لذت بردم.
*حالا که پخش مجموعه "مختارنامه" شروع شده ارزیابی‌تان از این مجموعه چیست؟
- واقعاً مجموعه را دوست دارم و از دیدن آن لذت می‌برم. در مجموعه "ملاصدرا" هم نقش کوتاهی بازی کرده بودم، اما روزهای به یادماندنی در مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" داشتیم. البته هنوز قسمت‌های زیادی از این مجموعه پخش نشده است و مطمئن هستم با پیشرفت قصه سریال برای مخاطبان جذاب‌تر می‌شود.
*تولید مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" چند سال طول کشید. آیا در این سال‌ها پیش آمده بود خسته شده باشید؟
- مسلماً برخی روزها دیگر توان نداشتم. به هر حال هر فرد بضاعتی دارد و مجموعه "مختارنامه" پروژه سنگینی بود. هماهنگ کردن هنروران برای جنگ‌ها کار راحتی نبود. دور بودن از خانواده و شرایط سخت کار باعث می‌شد بعضی روزها خسته شوم.
-----------------------
گفتگو: فاطمه عودباشی

edi2
24-12-2010, 20:17
مرسی عزیز بالاخره رفتیم عجیبه بدون www وارد کنی سایتشو یه سایت دیگه میاد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:دی
احتمالن سیتمتون ویروسی هست

Gam3r
24-12-2010, 22:03
سیستمت ویرویس داره خفن عزیزم !

من خودم XP داشتم اینجوری بود ، الان 7 نصب کردم دیگه ازین مشکلا ندارم ...

fandak
24-12-2010, 22:49
به ما و ايضا به جيوش الله ، سيف الله و

Gune Baxan
24-12-2010, 23:07
"چگونه دارالعماره در خون غرق شد؟"




حتما تا اینجای کار متوجه شده​اید که مختار و «مصعب بن زبیر» که نقش او در این سریال را جعفر دهقان ایفاء می​کند، رابطه چندان خوب و حسنه​ای با هم ندارند. مصعب یک نظامی خشک و بی سیاست است که از سوی برادرش «عبدالله بن زبیر» چندان جدی گرفته نمی​شود اما مختار علاوه بر قدرت شمشیر، سیاست را نیز آمیخته توان و قدرت نظامی خود کرده​است؛ به همین دلیل طبیعی است که فرد باهوشی همچون عبدالله بن زبیر او را به مصعب ترجیح داده و مختار را سپهسالار سپاه مکه کند.
در قسمت سیزدهم از سریال مختارنامه بالاخره میان این دو ملاقاتی رخ می​دهد. در این ملاقات مختار با دیدن مصعب، تصویری هولناک و تکان دهنده در ذهنش شکل می​گیرد. تصویری که در آن عده​ای از افراد ژنده پوش با حمله به کاخ دارالعماره کوفه که پیش از این در قسمت​های قبلی شاهد آن بوده​اید، با کلنگ به جان دیوارهای کاخ می​افتند و در نتیجه خون فراوانی از همه جا فوران می​کند و تخت حکومت کوفه را در خود غرق می​کند.
به خاطر دارم که نحوه فیلم برداری این صحنه نیز از همان ابتدای شروع فیلم برداری سریال مختارنامه موضوع بسیاری از بحث​ها و اظهار نظرها بود. این صحنه باید بدون استفاده از جلوه​های ویژه رایانه​ای به تصویر کشیده می​شد چون در آن مقطع هنوز این بخش از کار آنقدر رشد نکرده بود که بتواند چنین صحنه ای را بی کم و کاست خلق کند.
برای فیلم برداری این صحنه حجم بالایی از خون پشت دیوارهای کاخ دارالمعاره قرار داده شد تا با ضربه های کلنگ، این خون در صحنه جریان پیدا کند.
برای بخش دیگری هم که قرار بود در آن خون وارد صحنه شده و صندلی خلافت کوفه را غرق کند، ده​ها هزار لیتر ماده رنگی شبیه به خون با استفاده از مخازنی در خارج از دکورهای کاخ، در صحنه مذکور به داخل کاخ پمپاژ شد تا صحنه‌های فوراه زدن خون و جریان یافتن آن شکل بگیرد. یک حوضچه کوچک هم در وسط شاه نشین در ابعاد مورد نیاز دوربین ساخته شد تا در این حوضچه امکان غوطه ور شدن تخت حکومت در خون به وجود بیاد.

برای تمامی این صحنه ها هم کف و دیوارهای دارالعماره به شدت عایق کاری شد تا جریان افتادن این حجم از آب در داخل کاخ باعث صدمه دیدن ستون ها و نشست ساختمان نشود.
آن روزها هر کدام از بچه​های گروه صحنه و دکور را که برای شکل گیری این صحنه به داخل کاخ دارالمعاره رفت و آمد می​کردند ، می دیدم، شبیه آدم​هایی بودند که تازه از کشتارگاه بیرون آمده بودند! همه آنها سرتا پا قرمز شده بودند. تمام این تلاش​ها برای این بود که مفهومی کلیدی به مخاطب منتقل شود. آن نکته کلیدی هم این بود که مصعب بن زبیر که در ادامه داستان، نقشی تعیین کننده خواهد داشت، پایه​های حکومت خود در کوفه را بر خون بنا می​کند و آنقدر برای رسیدن به این حکومت خون می​ریزد که صندلی خلافتش در خون غرق می​شود.

مدیر روابط عمومی سریال مختارنامه




منبع:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pcforlife
24-12-2010, 23:08
این تعبیر نهنگ و شکارش انصافا از اون دیالوگ های معرکه میرباقری بود...:20: دارالحکومه کوفه و غرق شدن مصعب در خون واقعا فوق العاده بود!:18:
در کل قسمت توپی بود!:20: اینجور که از اسپویلر بوش میومد منظر (؟) رو می کشن... نه؟!

davy jones
25-12-2010, 10:47
چرا اینقدر شخصیت عبدالله ابن زبیر رو خرافاتی نشون دادن؟ سر هر اتفاقی شروع میکنه به ورد خوندن. واقعا همینطوری بوده؟

errmii
25-12-2010, 17:23
خاشعه چه نسبتی با عبدالله بن زبیر داشت؟

nar nia
25-12-2010, 17:46
«مختارنامه» پس از «هزاردستان» دومين تجربه تصويرگري ايران قلمداد مي‌شود


خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اينكه سريال «مختارنامه» جايگاه رفيعي در كارنامه «داود ميرباقري» دارد، گفت: سريال «مختارنامه» بعد از «هزار دستان» دومين تجربه تصويرگري ايران قلمداد مي‌شود و برترين تلاش كارگردان اثر به حساب مي‌آيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

«حسين سلطان‌محمدي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد سريال «مختارنامه» ساخته داوود ميرباقري، اظهار داشت: به نظر من اين مجموعه يكي از زيركانه‌ترين انتخاب‌ها براي آنچه در حوادث كربلا و عاشورا رخ داد، چه در مقدمات رويداد كه از زمان «امام حسن (ع)» آغاز مي‌شود و صلح ايشان با معاويه و چه، آنچه در ادامه بروز مي‌كند تا انتهاي سرنوشت «مختار ثقفي» است. بهترين كسي كه مي‌توان از روايت داستان زندگي‌اش به نكات بسياري در پيرامون حماسه حسيني رسيد و دستاوردهاي خوبي براي جامعه دارد. بعد از انتخاب سوژه، مي‌ماند انتخاب كسي كه بتواند اين شخصيت را با كمترين غلو به تصوير بكشد و آنچه در اين روايت مورد نظر بوده مطرح كند و چه كسي بهتر از «داود ميرباقري» كه امتحان پس ‌داده در عرصه ساخت مجموعه‌هاي ديني و مذهبي است.
وي ادامه داد: كليت كلام اين است كه اين مجموعه، براي آنچه در دل شيعه، سال‌هاست شعله‌ور مانده يعني عشق به «امام حسين(ع)»، يكي از بهترين تلاش‌هايي است كه تا كنون رخ نموده است و نشان داد كه تا چه اندازه، كار با خلوص نيت، اثرگذار خواهد بود.

** عمده بازي‌هاي «مختارنامه» تاكنون پذيرفتني است

اين منتقد در ادامه در مورد بازي‌هاي «مختارنامه» نيز خاطرنشان‌ كرد: به نظر من بيشتر انتخاب‌ها براي ايفاي نقش‌ها، انتخاب‌هايي منطقي مي‌نمايد بجز آنچه در «مسلم» (امين زندگاني) ديده شد كه تا اندازه‌اي با تاريخ انطباق ندارد. اينكه چهره اين‌قدر جوان باشد، كمي نامحتمل است. مديريت بازيگران و تلاش براي طبيعي بازي ‌كردن، در اين مجموعه نكته‌اي غيرقابل اغماض است. بويژه انتخاب «فرهاد اصلاني» براي ايفاي نقش «ابن ‌زياد»، از جمله انتخاب‌هاي دقيق باري چنين نقشي است.
سلطان محمدي تصريح كرد: «فرهاد اصلاني» بخوبي توانست نشان دهد كه چگونه توانستند افراد ساده ‌دل و بي‌بصيرت را بفريبند و به جنگ «امام حسين (ع)» بفرستند. تبحر در بيان آن‌ همه سفسطه، آسمان و ريسمان بافتن‌ها، خيلي دقيق مي‌نمايد و البته در نقطه مقابل آن، اجراي نه ‌چندان دلنشين استدلال «مسلم» در برابر «ابن‌ زياد» كه به همان قوت استدلال «ابن‌ زياد» در بيان باطل خويش، خوب نتوانست استدلال در بيان حق خويش داشته باشد. در مجموع، عمده بازي‌هاي اين مجموعه تاكنون پذيرفتني مي‌نمايد.

** «مختارنامه» بدون سكته به پيش مي‌رود

سلطان‌محمدي در ادامه گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: سريال «مختارنامه» طوري روايت شده كه سكته‌اي در داستان ديده نشده است و حتي به ‌راحتي با فلاش‌بك‌هايي كه به وقايع كربلا و عاشورا زده مي‌شود، مي‌توان همراه بود. البته گاهي شخصيت‌هايي در داستان وارد مي‌شوند كه پيشتر از آن‌ها نكته‌اي بيان نشده بود. مثلاً اين‌ گونه روايت شد كه گويا «مختار ثقفي» يك خواهر بيشتر ندارد كه او نيز با «عمر سعد» (مهدي فخيم‌زاده) ازدواج كرده، اما ناگهان با خواهري ديگر به نام «صفيه» روبه‌رو مي‌شويم كه شوهرش نزد «يزيد» ارج و قربي دارد و مي‌تواند واسطه آزادي «مختار ثقفي» شود. بگذريم كه اين خواهر چرا تاكنون وساطت نكرده يا چرا همانند «نعمان‌ بن بشير» (داوود رشيدي)، به او نيز به سبب خويشي با «مختار ثقفي» مظنون نشده‌اند. ورود ناگهاني اين‌ چنين شخصيت‌هايي بدون آشنايي قبلي، همانند مدد جستن از امداد غيبي است. البته در روايات تاريخي داريم كه چنين وساطتي رخ داده، اما در اين مجموعه، بدون كمترين اشارتي اين شخصيت‌ها وارد مي‌شوند.
وي ادامه داد: يا همسر «زهير بن قين» (مريم بوباني) كه مي‌گويد من را طلاق داد تا در كربلا نباشم و اسير نشوم اما مي‌بينيم كه روز عاشورا در كربلاست، بدون اينكه مشخص شود چرا اسير نشد و چرا بدون ثروت بر جاي مانده از همسرش در بيابان است، آيا اين ثروت غارت شده؟ گذر زمان در اين مجموعه، بعضاً بدرستي روايت نمي‌شود كه اين را در پاسخ به پرسش ديگري بيشتر مطرح كرده‌ام.

** «مختارنامه» جايگاه رفيعي در كارنامه «داود ميرباقري» دارد

اين منتقد در ادامه در مورد اينكه «مختارنامه» چه جايگاهي در كارنامه «داوود ميرباقري» دارد، نيز گفت: بسيار جايگاه رفيعي دارد. اين مجموعه در زماني ساخته و نمايش داده شده كه بينندگان با تجربه‌هاي تصويري بسياري برخورد داشته‌اند. بنابراين براي جلب آنان به داستاني با چنين محتواي ارزشمندي كه در ذات خود، روايت حماسه حسيني را نهفته دارد، بايد برترين توان تصويري تدارك ديده مي‌شد و مي‌بينيم كه با برنامه‌ريزي دقيق و پخش همزمان آن با ايام سوگواري محرم و صفر، اين اثر تصويري با بيشترين قدرت، به درون خانه‌ها رفته و مردم را كنجكاو نگه‌ داشته است. چنين كاري، برترين تلاش «داود ميرباقري» تا اين زمان به حساب مي‌آيد و بعد از مجموعه «هزار دستان» ساخته زنده ياد علي حاتمي، از نظر زمان توليد، دومين تجربه تصويرگري ايران قلمداد مي‌شود.

** انتخاب «فريبرز عرب‌نيا» براي بازي در «مختار» بسيار دقيق است

وي در مورد بازي «فربيبرز عرب‌نيا» در نقش «مختار ثقفي» نيز، اظهار داشت: به نظر من انتخاب «فريبرز عرب‌نيا» براي بازي در نقش «مختار ثقفي» كه بسيار دقيق است. در كنار آن شخصيت «مختار ثقفي» كه بايد رعب و وحشت در دل دشمنان اهل بيت بي‌فكند، واجد آن عظمت و ابهت است و براي رهبري اين قيام، بزرگي يك فرمانده كه بتوان به پيشگامي وي باليد، در وي ديده مي‌شود. نحوه نگاه، كلام، حركت و هر چيز ديگري كه بتواند يك چنين مهابتي را ايجاد كند، در اين شخصيت ديده مي‌شود و بديهي است براي اين نقش، بايد بازيگري با چنين خصوصيات انتخاب مي‌شد و همراهي تماشاگر با اين شخصيت، از انتخاب هوشمندانه «داوود ميرباقري» نيز ناشي مي‌شود.

** در كمتر صحنه‌اي از «مختارنامه» كاستي حرفه‌اي ديده شده است

سلطان‌محمدي در مورد مسائل فني سريال «مختارنامه» نيز خاطرنشان كرد: به‌جز صحنه‌هاي زندان كه درست ديده نمي‌شود و بعضاً بسيار غلوآميز از جهت حركت جانوران موذي يا نحوه به بند كشيدن زندانيان است، در كمتر صحنه‌اي تا كنون كاستي حرفه‌اي ديده شده است. البته ديديم كه در صحنه‌اي اتاق‌ها واجد شيشه بودند، اين را در صحنه‌اي كه در روز 26 آذر قرار است پخش شود، ديديم و شايد برداشت من درست نباشد زيرا به نظر مي‌رسد در آن دوران شيشه براي پنجره نبود. يا اينكه تاثير گذر زمان در شخصيت‌ها كمتر ديده مي‌شود. فاصله صلح «امام حسن (ع)» و واقعه كربلا، بيست سال است اما اين بيست سال در چهره «مختار ثقفي» و «كيان» (رضا رويگري) كمترين نمود را داشته و حتي همسران و فرزندان «مختار ثقفي» يا «زربي» (رحمان باقريان) اين گذر زمان را نشان نمي‌دهند و «كيان» كه اصلاً جوان‌تر هم شده است. وي ادامه داد: در صحنه‌سازي نبردها، بويژه نبرد «زهير بن قين» كه به نظرم منطقي‌ترين نبردي بود كه تا كنون در فيلمي ديده بوديم، با كمترين پرداخت نادرست كار انجام شده است. بگذريم كه در اينجا نيز گذر زمان منطق نداشت. همسر «زهير بن قين» در كربلا با لباس فاخر حضور دارد، لباسي كه گويا بتازگي دوخته و پرداخته شده، در حالي كه مي‌دانيم حتي اعضاي خانواده «امام حسين (ع)» از بيم غارت توسط سپاه كوفه، لباس مندرس پوشيدند تا كمتر مورد تعرض واقع شوند. حالا اين‌ها با اين لباس‌هاي فاخر، چگونه از آن معركه خارج شدند؟ نكته‌اي است مورد پرسش. البته اين نكته‌ها نافي تلاش ماهرانه گروه سازنده نيست، تنها براي بيان بعضي ناهماهنگي‌ها آورده شد.

** «مختارنامه» از نظر زمان از «امام علي(ع)» جلوتر است

اين منتقد در مورد اينكه آيا «مختارنامه» از سريال «امام علي(ع)» جلوتر است يا خير، به فارس گفت: قطعاً از نظر زمان جلوتر است، از نظر تعدد شخصيت‌ها، روايت‌ها و گستره زماني بيان روايت و توجه به جزئيات بسيار، جلوتر است. اين وسعت شخصيت، وسعت روايت و عظمت رويداد، كار بسيار سختي را شكل داده است. سريال «امام علي (ع)» در زمانه خودش اثري برتر بود و اين در زمانه خودش.

** تيتراژ ورودي «مختارنامه» سنجيده و اثرگذار است

اين كارشناس رسانه در ادامه در مورد تيتراژ ورودي سريال نيز خاطرنشان كرد: به نظر من تيتراژ ورودي كار سنجيده و اثرگذار است. استفاده از تصويري نمادين كه مي‌توان نشاني از «امام حسين (ع)» باشد و پاشيدن خون به آسمان و اعلام اينكه از خون‌هايي كه در كربلا ريخته شد، تا ابد تاريخ و جهان رنگ خون گرفت، آسمان گريست و «مختار ثقفي» قطره‌اي از درياي اشك‌هايي است كه در طول خلقت بشر براي «امام حسين (ع)» جاري شده، نمادهايي بسيار آگاهانه است و مفاهيم متعددي را مي‌توان از اين تصاوير استنباط كرد. البته در ادامه با موسيقي بيشتر همراه مي‌شويم و از آغاز آمدن اسامي بازيگران، ديگر تيتراژ ابتدايي غلبه تصويري خوبي ندارد تا جايي كه نمادي از دستاني مي‌آيد كه مي‌تواند اشاره به دستي باشد كه كنار علقمه آب برداشت اما نخورد و در آن نام كارگردان آورده مي‌شود.
سلطان‌محمدي همچنين در مورد اينكه آيا «مختارنامه» با تاريخ همخواني دارد، گفت: جست‌وجو در تاريخ نشان مي‌دهد كه بسياري از آنچه در روايت «مختار ثقفي» نشان داده شده، با تاريخ انطباق دارد. البته اين را هم مي‌دانيم كه در پردازش تصويري روايت‌هاي تاريخي، خيلي از جزئيات را فيلمنامه‌نويس و كارگردان طرح مي‌كنند و لزوماً ما به‌ ازاي ثبت شده در تاريخ نمي‌توان برايش متصور بود. اما اين‌ها در سريال«مختارنامه» به گونه‌اي است كه باورپذير مي‌نمايد و جست‌وجوي مطالعاتي مي‌تواند به ما اين نكته را برساند كه امانتدار بسيار خوبي براي تاريخ بوده‌اند.
اين منتقد در ادامه در مورد اينكه آيا «مختارنامه» نظر علما را نيز تاييد مي‌كند، نيز اظهار داشت: نظر علما در چه زمينه‌اي؟ در اينكه «مختار ثقفي» عملكردش صد در صد مورد تاييد نبوده و نبايد بدين نحو مطرح مي‌شد؟كه اين مجموعه چنين ادعايي نكرده و اتفاقاً با نشان دادن ترديدها و عدم همراهي‌هاي وي با امام زمان خويش، اين نقيصه را نشان مي‌دهد. اما اينكه اين شخصيت مستمسك خوبي براي بيان وقايع كربلاست كه چنين شده است. تاكنون هم كه بجز اعلام نظر مراجع تقليد درباره نشان دادن تصوير «ابوالفضل‌ العباس (ع)» و منع آن، درباره ساير مباحث، نكته‌اي مطرح نشده و اين نشان مي‌دهد كه چه دقتي در چگونگي طرح اين روايت صورت گرفته است.

** بايد از ساخت سريال‌هايي نظير مختارنامه حمايت كرد

«حسين سلطان‌محمدي» در پايان اين گفت‌وگو نيز خاطرنشان كرد: ساخت اين مجموعه نشان داد كه دانش و تبحر فيلمسازان و نويسندگان ما به جايي رسيده كه مي‌توان بدون نگراني باورها، عقايد ديني و مذهبي را از طريق تصوير به مردم نشان داد و ارتباط ديني را فراتر از روش‌هاي سنتي برد.
وي گفت: مي‌توان توجه را به وقايع كربلا، به دنيايي فراتر از عالم شيعه برد و مي‌توان مظلوميت حماسه‌سازان كربلا و نيز دنائت دشمنان ايشان را مطرح كرد و با تكيه بر اين نقل تصويري و به كمك مباحث توضيحي، نظير آنچه اكنون در سيما رخ مي‌دهد و بعد از هر قسمت اين مجموعه، مباحثي روشنگر مطرح مي‌شود، بر معارف ديني برآمده از اين واقعه تاكيد كرد. بايد از چنين تلاش‌هايي حمايت كرد تا گام‌هايي بلندتر براي بيان معارف ديني با استفاده از ابزار سينما برداشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nar nia
25-12-2010, 17:53
جعفر دهقان ـ بازيگر نقش «مصعب بن زبير»:
مهمترين ويژگي‌ اين نقش منفي بودن آن است
ميرباقري براي بازي در «مختارنامه» كمك بسياري به من كرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جعفردهقان كه نقش «مصعب بن زبير» را در «مختارنامه» بازي مي‌كند و نقشش از روز گذشته ـ سوم دي ماه ـ در اين سريال آغاز شده است، بازي در اين نقش را پيچيده و دشوار خواند.
بازيگر سريال «مختارنامه» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: نقش من در «مختارنامه» يك نقش منفي است كه با كارهايي كه تا به حال انجام داده‌ام، متفاوت است. اولين بار است كه در كارهاي تاريخي در نقش منفي ظاهر مي‌شوم. مهمترين ويژگي‌ اين نقش براي من منفي بودن آن است.
وي تاكيد كرد: تمام تلاشم را انجام دادم تا به نقش نزديك‌تر شوم. داوود ميرباقري در ايفاي اين نقش به من كمك بسياري كرد چون من به اين شخصيت اشراف نداشتم. درست است كه پيرامون نقش تحقيق كردم تا اين شخصيت را بشناسم، اما مهمترين و بيشترين كار را داوود ميرباقري براي من انجام داد.
جعفر دهقان همچنين گفت: از آنجا كه كار فيلمبرداري، حدود 5 سال به طول انجاميده بود و ذهنم از نقش دور مي‌شد، داوود ميرباقري كمك بسياري كرد تا نقش به خوبي ايفا شود.
اين بازيگر تلويزيون ادامه داد: «مصعب بن زبير» نقش سنگيني بود كه اگر اهميت چنداني نداشت، داوود ميرباقري سراغ من نمي‌آمد. اين نقش از هر جهت مشكل و پيچيده بود. اگر خوب درآمده زحمات ميرباقري و بقيه است و اگر بد درآمده به من برمي‌گردد كه نتوانستم نقشم را به خوبي ايفا كنم.
جعفر دهقان كه در سريال «يوسف پيامبر(ع)» نيز حضور داشته است، در مقايسه‌ي اين دو سريال يادآور شد: هر دو سريال جزو كارهاي فاخر محسوب مي‌شوند، اما فيلمنامه‌ي مجزايي دارند و در ژانرهاي متفاوتي ساخته شده‌اند بنابراين نمي‌توان اين دو سريال را با هم مقايسه كرد.
وي تاكيد كرد: من بازيگرم و مهم نقش و شخصيتي است كه قرار است بازي كنم. در «يوسف پيامبر(ع)» كم‌فروشي نكردم، در «مختارنامه» هم كم فروشي نكردم و جزو وظايف خود مي‌دانم براي هر نقش تلاش خود را انجام دهم.
جعفر دهقان در پايان درباره‌ي كارهاي جديدش به خبرنگار ايسنا گفت: «مختارنامه» و «آسمان هميشه ابري نيست» را در حال پخش دارم. سريال «تا رهايي» نيز قرار است بزودي پخش شود. تله فيلم «كوچه هفتم» و چند تله فيلم ديگر نيز آماده پخش دارم.

molaali
25-12-2010, 17:58
چرا اینقدر شخصیت عبدالله ابن زبیر رو خرافاتی نشون دادن؟ سر هر اتفاقی شروع میکنه به ورد خوندن. واقعا همینطوری بوده؟

مثلاً داشت آیاتی از قرآن رو می خوند!( خیلی دوست داشته نشون بده که فرد بسیار مومنیه.)


خاشعه چه نسبتی با عبدالله بن زبیر داشت؟
اگه منظورتون بهنوش طباطباییه که زن برادرش بود.

Greedy
25-12-2010, 18:23
احتمالن سیتمتون ویروسی هست


سیستمت ویرویس داره خفن عزیزم !

من خودم XP داشتم اینجوری بود ، الان 7 نصب کردم دیگه ازین مشکلا ندارم ...



نه بابا :دی
یه نود 32 دارم روزی ده بار اپدیت میشه به ویروس فرصت نفس کشیدن نمیده :دی
ولی جالب بود بدون www وارد یه سایت دیگه میشد که همش انگلیسی بود امروز درست شد
=============
قسمت دیشب اون صحنه که همه جا رو خون گرفت کف بر شدم تا چند دقیقه چشام گرد شده بود چی ساخته بودن

MoH_@_MaD
25-12-2010, 18:39
دوستان جريان اون شمشير مصعب جي بود كه چند بار بهش اشاره شد؟

errmii
25-12-2010, 18:45
مثلاً داشت آیاتی از قرآن رو می خوند!( خیلی دوست داشته نشون بده که فرد بسیار مومنیه.)


اگه منظورتون بهنوش طباطباییه که زن برادرش بود.
خوب این خاشعه با عایشه که خاله عبد الله بن زبیر هم بوده نسبتی داشته؟
یا صرفا به خاطر زیباییش تشبیهش می کردن به عایشه؟

davy jones
25-12-2010, 19:13
دوستان جريان اون شمشير مصعب جي بود كه چند بار بهش اشاره شد؟
شمشیر مصعب همون شمشیر باباش زبیر هستش که در زمان پیامبر و در جنگهای اون زمان، زبیر با اون شمشیر بسیار جنگید و به نقلی از پیامبر لقب سیف الاسلام به زبیر داده شد. ولی زبیر بعد از پیامبر از راه راست منحرف شد تا اینکه در جنگ جمل، رو در روی امام علی(ع) ایستاد و چند ماه بعد از جنگ جمل نیز توسط فردی کشته شد.

موفق باشین.
89/10/4

entezar1
25-12-2010, 22:23
سریال خوبیه
ولی جنبه معنویش پایینه.

pcforlife
25-12-2010, 23:53
شمشیر مصعب همون شمشیر باباش زبیر هستش که در زمان پیامبر و در جنگهای اون زمان، زبیر با اون شمشیر بسیار جنگید و به نقلی از پیامبر لقب سیف الاسلام به زبیر داده شد. ولی زبیر بعد از پیامبر از راه راست منحرف شد تا اینکه در جنگ جمل، رو در روی امام علی(ع) ایستاد و چند ماه بعد از جنگ جمل نیز توسط فردی کشته شد.

موفق باشین.
89/10/4
در تکمیل صحبت های حمید:20::
تا جایی که از سریال امام علی (ع) به خاطر دارم، وقتی طلحه و زبیر خودشون رو در رسیدن به خلافت (پس از عثمان) و امارته کوفه و بصره ناکام میبینند (چون حضرت علی (ع) حکم امیری این دو شهر را عماره بن شهاب و عثمان بن حنیف داده بود) به مکه میرن و با بلواییان پیراهن خونی عثمان به سردستگی عایشه و فرزندان بنی امیه هم قسم میشن.
به دنبالش به بصره لشکر کشی میکنند و در آنجا با وجود صلح نامه ای که بین عایشه و عثمان بن حنیف که پیش از رسیدن امام مهر شده بود، به بصره حمله می کنند و ریش و محاسن عثمان بن حنیف را می تراشند و حکیم بن جبله که یکی از یاران نزدیک امام بود رو شهید می کنند! یکی از عاملین و قاتلین همین خجوم عبدالله بن زبیر بودش...
حضرت علی (ع) با وجود این عمل اون ها باز میاد و با طلحه و زبیر صحبت میکنه تا از کردشون پشیمون بشن که باعث میشه زبیر از توبه کنه و با وجود اصرار عبدالله (پسرش) ترک جنگ می کنه و سر به بیابون میزاره و عربی به طمع لباس و مال زبیر، اونو میکشه!
وقتی جنگ جمل تموم میشه حضرت علی (ع) قاتل زبیر رو لعنت می کنه و دستور به قصاص اون میده...
دلیلی که باعث توبه زبیر شده بود (تو سریال امام علی (ع) هم خیلی زیبا بهش پرداخته میشه) این بود که علی (ع) با تعریف خاطره ای در زمان پیامبر اونو از کارش پشیمون میکنه (به نقل از ویکیپدیا):

علی از زبیر پرسید:«تو را به خدا سوگند می‌دهم! آیا به یاد می‌آوری روزی را که از کنار من گذشتی و رسول خدا هم که از بنی غنم می‌آمد بر دستان تو تکیه داده بود، و به من سلام کردو خندید، من هم خندیدم و چیزی بر آن نیفزودم. تو گفتی«پسر ابی طالب تکبّرش را کنار نمی‌گذارد».پیغمبر به تو فرمود: «خاموش.اومتکبّر نیست، تو بااومی جنگی و نسبت بر وی ستمگری»»؟راستی چند تا لینک جالب هم بدم:20::
زبیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعبدالله بن زبیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابراهیم بن مالک اشتر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعبدالملک بن مروان (دشمن مختار و قاتل مصعب و عبدالله بن زبیر که متاسفانه از امویان بود)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه نکته خیلی جالب رو راجع به عبدالملک بن مروان چند وقت پیش خوندم:
میگن وقتی عبدالملک در دارالحکومه کوفه بود و سر بریده‏‏ی مصعب رو برایش روی تخت گذاشتند، یکی از حاضرین حرفی میزند که باعث میشه عبدالملک قصر کوفه رو خراب کنه. اون میگه من سر حسین بن علی(ع) را به دستور ابن زیاد و سر ابن زیاد را به دستور مختار و سر مختار رو به دست مصعب و سر مصعب را به دستور تو روی این تخت دیدم!
برحرفی کردم و از بحث تلویزیونی سریال خیلی دور شدم... شرمنده...:11:
یاعلی:11:

molaali
26-12-2010, 11:24
سریال خوبیه
ولی جنبه معنویش پایینه.

این دیگه از اون حرفا بود!
اگر قسمت به شهادت رسیدن ابن قین و نماز ظهر عاشورا رو می دیدید هرگز این حرف رو نمی زدید.

davy jones
26-12-2010, 11:34
به نظر من اتفاقا همین که شخصیت مختار و سایر کاراکتر ها رو همونطور که بوده با تمام نقاط قوت و ضعفشون به تصویر کشیده و اتفاقات و حوادث رو برای بالا بردن جنبه ی معنوی گلچین نکرده باعث شده که این سریال باورپذیر تر بشه.

Dark Prince
26-12-2010, 13:52
اون صحنه ای که مصعب و مختار روبرو همدیگه قرار گرفتن و دوربین زوم کرد رو چشماشون صحنه ی خیلی زیبایی بود...

fandak
26-12-2010, 14:01
آخرين نظر ميرباقري درباره تصوير چهره حضرت ابوالفضل(ع) در مختارنامه
خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» با بيان اينكه من هنوز تصميمي مبني بر حذف بخش‌هاي مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) نگرفته‌ام، گفت: اين امر مساله ساده‌اي نيست و بايد مديريتش كنيم، بايد شرايطي پيش بياوريم كه انشاءالله بتوانيم به بهترين شكل آن را منعكس كنيم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داوود ميرباقري در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره آخرين تصميمات گرفته شده پيرامون چگونگي به تصويركشيدن چهره حضرت ابوالفضل(ع) گفت: اين امر مساله ساده‌اي نيست و بايد مديريتش كنيم. بايد شرايطي پيش بياوريم كه انشاءالله بتوانيم به بهترين شكل آن را منعكس كنيم.
وي ادامه داد: اين بخش‌هاي سريال زحمتي است كه كشيده شده و نمي‌شود كه با بوجود آمدن يك جريان، كل آن را ناديده بگيريم.
ميرباقري در پاسخ به اين سوال كه آيا اين بخش‌ها حدف خواهند شد؟ تصريح كرد: من چنين تصميمي را تا به اين لحظه نگرفته‌ام.
كارگردان مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» همچنين درباره نوراني كردن چهره حضرت ابوالفضل(ع) نيز اظهارداشت: آن هم بحثي است و فعلا يك گزينه‌هايي هست تا ببينيم مسير بحث‌ها و جريان‌ها به چه سمتي پيش مي‌رود. فعلا هم هفت الي هشت هفته به پخش بخش‌هاي مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) مانده است.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا از شيوه‌هاي جديد و نويي براي به تصوير كشيدن چهره حضرت ابوالفضل(ع) استفاده خواهيد كرد؟‌پاسخ داد: الان من چيزي نمي‌توانم بگويم. در حال حاضر ما درگير يكسري مباحث خيلي پيچيده هستيم و بايد ببينيم سرانجامش چه مي‌شود و ببينيم اين امكان به ما داده مي‌شود كه به شكل خلاقانه‌تري با آن برخورد كنيم يا خير و هنوز اين مساله خيلي باز نشده است كه با چه شيوه‌اي با آن مواجه شويم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

entezar1
26-12-2010, 14:33
این دیگه از اون حرفا بود!
اگر قسمت به شهادت رسیدن ابن قین و نماز ظهر عاشورا رو می دیدید هرگز این حرف رو نمی زدید.


به نظر من اتفاقا همین که شخصیت مختار و سایر کاراکتر ها رو همونطور که بوده با تمام نقاط قوت و ضعفشون به تصویر کشیده و اتفاقات و حوادث رو برای بالا بردن جنبه ی معنوی گلچین نکرده باعث شده که این سریال باورپذیر تر بشه.

منظور بنده این است که انگیزه های الهی را در مختار که شخصیت اصلی سریال هست نمی بینیم یا کمتر می بینیم.
مثلا از دید یک بیطرف و غیر مسلمان که این سریال را می بیند فکر می کند مختار به طمع قدرت و گرفتن انتقام خون شهدای کربلا قصد قیام دارد منتها انگیزه این انتقام الهی نیست و بلکه یک انگیزه شخصیست.یعنی اینگونه برداشت می شود.
و فرقی بین مثلا مختار با ابن زیاد یا ابن زبیر مشاهده نمی شود گویی دعوا بر سر قدرت بین چند گروه و منش سیاسیست.
چون می دانید که این سریال با این همه هزینه و وقت باید مبلغ اسلام هم باشد و به ویژه تشیع چون قرار است در دیگر کشورهای اسلامی هم پخش شود.ولی با این گونه ی ساخت صرفا یک سریال تاریخیه خوش ساخت می نمایاند که اثری خنثی بر عقاید مردم دارد یا حتی در مواقعی ضد تبلیغیست.
البته این ها که می گویم تا این قسمت سریال مشاهده شده ممکن است در ادامه رویه فرق کند و چهره معنوی تری ببینیم.

nar nia
26-12-2010, 15:13
عكس‌هاي «مسعود پاكدل» از سريال مختارنامه به نمايش درآمد

خبرگزاري فارس: نمايشگاه عكس سريال «مختارنامه» با حضور دست اندركاران اين مجموعه تلويزيوني ، عكاسان و مسئولان فرهنگي هنري افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار تجسمي فارس، در اين نمايشگاه 72 قطعه از عكس هاي مسعود پاكدل در قطع 1 و 2 متر به نمايش در آمده بود كه با استقبال گسترده بازديدكنندگان روبرو شد.
12 قطعه عكس در قطع 2 متر مربع سالن انتظار تالار وحدت را تزئين كرده بود و در سويي ديگر از اين سالن پرتره‌هايي از بازيگران اصلي سريال مختارنامه به نمايش گذاشته شده بود.
در طبقه سوم تالار وحدت نيز مجموعه‌اي شامل 60 قاب عكس در كف سالن چيده شده بود كه بازديد كنندگان در دوسوي اين ديواره يك متري كه از خيمه زدن دو تابلو پشت به پشت هم ايجاد شده بود ، به تماشاي تصاوير مي‌پرداختند و در عين حال مجال گفت‌وگو پيرامون سريال مختارنامه ، تكنيك هاي توليد و تكنيك هاي عكاسي بكاررفته در هر تابلو برايشان آماده بود.
تمامي تصاوير به نمايش در آمده از صحنه‌هاي نهايي تصويربرداري اين سريال بود و جز 6 عكس برد تبليغاتي كه پشت صحنه و آماده سازي را تصوير كرده بود، مي‌توان گفت كه هيچ عكسي از پشت صحنه كار ديده نمي‌شد.
توليد سريال مختارنامه مدت 7 سال طول كشيد كه در اين زمان پاكدل بيش از 70 هزار عكس از مراحل مختلف اين سريال ثبت كرده است.
معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به همراه جمعي از مسئولان معاونت و بنياد رودكي از اين نمايشگاه بازديد كردند. شاه آبادي در جمع خبرنگاران حاضر در سالن به سوالات ايشان درباره جشنواره‌هاي موسيقي و تئاتر فجر پاسخ داده و بر اهميت هرچه باشكوه برگزار شدن اين جشنواره ها تاكيد كرد.
حامد ميرباقري ، محمود اردلان ، عبداله اسكندري ، مهدي پاكدل ، حسين پاكدل ، بهنوش طباطبايي ، فريبرز عرب‌نيا ، رضا كيانيان ، محمود فلاح ، اكبر زنجانپور ، شهرام حقيقت دوست ، سيد جواد هاشمي ، علي اكبر قاضي نظام ، مهران برومند ، محسن شاه ابراهيمي، الهام پاوه‌نژاد، حديث ميرعظيمي، شهرام زرگر، عظيم جوانروح، اميررضا دلاوري، فرهاد اصلاني و... از جمله مهمانان اين مراسم بودند.
جمع بسياري از عكاسان تئاتر ، مطبوعات و عكاسان هنري نيز در اين روز از نمايشگاه بازديد كردند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

davy jones
26-12-2010, 15:19
منظور بنده این است که انگیزه های الهی را در مختار که شخصیت اصلی سریال هست نمی بینیم یا کمتر می بینیم.
مثلا از دید یک بیطرف و غیر مسلمان که این سریال را می بیند فکر می کند مختار به طمع قدرت و گرفتن انتقام خون شهدای کربلا قصد قیام دارد منتها انگیزه این انتقام الهی نیست و بلکه یک انگیزه شخصیست.یعنی اینگونه برداشت می شود.
و فرقی بین مثلا مختار با ابن زیاد یا ابن زبیر مشاهده نمی شود گویی دعوا بر سر قدرت بین چند گروه و منش سیاسیست.
چون می دانید که این سریال با این همه هزینه و وقت باید مبلغ اسلام هم باشد و به ویژه تشیع چون قرار است در دیگر کشورهای اسلامی هم پخش شود.ولی با این گونه ی ساخت صرفا یک سریال تاریخیه خوش ساخت می نمایاند که اثری خنثی بر عقاید مردم دارد یا حتی در مواقعی ضد تبلیغیست.
البته این ها که می گویم تا این قسمت سریال مشاهده شده ممکن است در ادامه رویه فرق کند و چهره معنوی تری ببینیم.

اتفاقا تو قسمتی که مختار داشت با مادرش تو باغ انگور طائف حرف میزد به همین نکته تو سریال اشاره شد. مادر مختار به او گفت که کار خوبی نکردی که حکومت عراق رو شرط بیعت با ابن زبیر کردی. مختار در جواب از انگیزه ی خودش برای اینکار میگه و به مادرش میگه من اگه تنها قصاص قاتلین امام(ع) و یارانش رو شرط میکردم، مطمئن بودم که ابن زبیر آدمیه که پس از پیروزی بر یزید و رسیدن به هدفش، قاتلین امام رو یا فراموش میکنه و یا میبخشه. چون اصلا قصاص قاتلین امام جزء دغدغه های عبدالله ابن زبیر نیست و میگه که این شرط رو برای این گذاشتم که بعدا بتونم قدرت این رو داشته باشم که قاتلین امام رو تعقیب کنم و به سزای عملشون برسونم.
پس همونطور که میبینین در این سریال به بعد معنوی و نیت الهی مختار هم اشاره شده و تنها یک اثر خنثی نیست. ضمن اینکه در سریالهای تاریخی، نمیشه از طرف خودمون، قهرمان پروری کنیم و چیزی فراتر از اونچه که شخصیت مورد پردازش سریال واقعا در تاریخ از خودش به جا گذاشته، بسازیم که خدای نکرده در تاریخ تحریفی به وجود بیاد. البته من با اینکه شما میفرمایین این سریال در برخی جاها ضد تبلیغی بوده مخالفم و تعجب میکنم. کجای این سریال اثر تخریبی بر اسلام گذاشته؟

موفق باشین.
89/10/5

nar nia
26-12-2010, 15:31
به كدام بخش از مختارنامه توجه كنيم؟

رضا استادی در روزنامه جام جم نوشت:

براي بسياري از علاقه‌مندان سريال «مختارنامه» بازي بازيگران، دكورهاي بزرگ و گسترده، ديالوگ‌نويسي و ساير جنبه‌هاي هنري جذاب و ديدني است. برخي از آنها مسحور همين جنبه‌هاي ظاهري مي‌شوند اما اينها همه جزئياتي است كه قرار است مخاطب را به عمق ماجرا و داستان ببرد.

دوست ندارم از تعبير «مختارنامه بعدها بيشتر درك خواهد شد» استفاده كنم؛ زيرا اثر هنري اول بايد پاسخ نياز خود در زمان حاضر را بدهد و بعد به فكر آينده باشد. حالا براساس اين استدلال كافي است از اين لايه ظاهري عبور كنيم تا به عمق داستان برويم و با جنبه‌هاي بسيار مهمي مواجه شويم.

مختارنامه در قسمت سيزدهم خود كه جمعه شب 3 دي ماه پخش شد، حاوي چند نكته مهم در اين زمينه است. نكته اول لشكركشي«حصين بن نمير» فرمانده اموي به سمت مكه است كه آن را به فتح مكه توسط پيامبر اكرم(ص) تشبيه مي‌كند.

در جبهه مقابل «عبدالله بن زبير» اين حمله را به حمله سپاه ابرهه به مكه تشبيه مي‌كند. در چنين وضعيتي كه دو جبهه باطل براي مقابله با يكديگر از دين سوءاستفاده مي‌كنند، مختار ايستاده است كه با جبهه اموي مخالف است و به قصد قدرت به جبهه آل‌زبير نزديك شده است.

البته آل‌زبير هم ميانه‌اي با اعتقادات او ندارد و تنها به فكر بهره گرفتن از قدرت شمشير و ذهن سياستمدار مختار براي پيروزي در نبرد است. بايد به اين موارد ريزه كاري‌هاي ديگر داستان را هم اضافه كرد. مثلا جايي كه اشقياء با پرچم لااله الاالله مقابل امام حسين(ع) صف‌آرايي مي‌كنند و با وجود اعتقاد به اين شعار، به صف نمازگزاران روز عاشورا حمله مي‌كنند.

آيا چنين تناقضي قابل قبول است و آيا براي چنين رفتاري مي‌توان نامي جز «استفاده ابزاري از دين» به كار برد؟ حالا از قسمت‌هاي بعدي خوارج هم به اين تركيب اضافه مي‌شوند. افرادي كه دست‌شان به خون امام علي(ع) و امام حسن(ع) آلوده است اما مختار براي پيروزي در جنگ با آنان متحد مي‌شود.

نشان دادن شكاف‌هاي فكري و مذهبي موجود در جامعه‌اي كه هنوز يك قرن از فوت پيامبر(ص) آن نگذشته، يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي سريال مختارنامه است كه مي‌تواند دستمايه مطالعه‌اي دقيق‌تر درخصوص تاريخ آن دوره براي مخاطبان سريال باشد.

mahdy2021
26-12-2010, 17:30
منظور بنده این است که انگیزه های الهی را در مختار که شخصیت اصلی سریال هست نمی بینیم یا کمتر می بینیم.
مثلا از دید یک بیطرف و غیر مسلمان که این سریال را می بیند فکر می کند مختار به طمع قدرت و گرفتن انتقام خون شهدای کربلا قصد قیام دارد منتها انگیزه این انتقام الهی نیست و بلکه یک انگیزه شخصیست.یعنی اینگونه برداشت می شود.
و فرقی بین مثلا مختار با ابن زیاد یا ابن زبیر مشاهده نمی شود گویی دعوا بر سر قدرت بین چند گروه و منش سیاسیست.
چون می دانید که این سریال با این همه هزینه و وقت باید مبلغ اسلام هم باشد و به ویژه تشیع چون قرار است در دیگر کشورهای اسلامی هم پخش شود.ولی با این گونه ی ساخت صرفا یک سریال تاریخیه خوش ساخت می نمایاند که اثری خنثی بر عقاید مردم دارد یا حتی در مواقعی ضد تبلیغیست.
البته این ها که می گویم تا این قسمت سریال مشاهده شده ممکن است در ادامه رویه فرق کند و چهره معنوی تری ببینیم.
خوشبختانه یا متاسفانه واقعیت است و درس عبرت مهمی برای ما.شیعه واقعی بودن حرکت بر لبه تیز شمشیر است

جلو افتادن و عقب افتادن از ولی امر خیلی خطرناک است!

موقعی که امام حسن (ع) لشکرش را برای جنگ با معاویه محیا می کرد ، مختار کجا بود؟
بعد که جنگ شروع نشده به شکست انجامید مختار پیداش شد

مختار اونهمه برای مسلم بن عقیل زحمت کشید و خطرات را به جان خرید!
اما بعد از شنیدن خبر کشته شدن او ، به جای تسلیم باید تا آخرین نفر می جنگید و یا شهید میشد و یا به دشت کربلا به امامش خود را می رساند

حالا که همه چیز تموم شده ، مختار و سایر توابین برای پاک کردن گناه خود و پاسخ به وجدان یاد قیام میفتن
آیا برای قیام اجازه ولی امر و ولی دم که هر دو امام سجاد بودند لازم نبود؟
آیا در اسلام اتحاد با کفر و نفاق حرام نیست؟ کفر خوارجند و نفاق آل زبیر

آیا به قول مسلم بن عقیل قصاص حق راه روش خاص ندارد و طبق اسلام حق داریم افراد محارب و مجرم رو هر طور دلمون خواست مجازات کنیم؟؟؟

مختار عبرت است نه آرمان و قهرمان

davy jones
26-12-2010, 21:35
دوستان!
بحث درست بودن و یا غلط بودن دلایل اعمال و رفتار مختار نیست. بحث سر اینه که این سریال با نشون دادن واقعیات زندگی مختار آیا داره تبلیغ ضد دین میکنه؟ که قطعا جواب منفیه. این سریال حوادث تلخ و کوتاهی های مختار ثقفی رو در برخی مقاطع داره بدون دخل و تصرف نشون میده و بهره اندوزی و تصمیم گیری رو به عهده ی خود مخاطب میذاره. اتفاقا اینطوری بصیرت بیننده بیشتر بالا میره وگرنه اگه فقط بنا به موعظه و نشون دادن نکات مثبت جهت تبلیغ دین بود، با یه سلسله سخنرانیهای واعظان (که بعضی وقتها صبحها از تلویزیون پخش میشه) میشد بهتر از این سریال تبلیغ دین رو انجام داد!

جناب مهدی خان!
خوب نیست که در مورد آدما اینقدر زود قضاوت کنیم. اگه به نظر شما مختار امام حسن(ع) رو تنها گذاشت و به رزاعت خودش رسید و میدون رو خالی کرد، خب میشه در مورد میثم تمار و اباذر هم در قضیه ی شهادت حضرت زهرا(س) هم همین ادعا رو کرد. پس لابد اونها هم شیعه ی واقعی نبودند. هان؟ یا مثلا مالک اشتر که در جنگ صفین گول قرآنهای سر نیزه ی معاویه رو خورد و جنگ رو بدون رضایت امیرالمونین(ع) رها کرد در حالی که کمتر از 10 ضربه ی شمشیر تا کشتن معاویه و پایان جنگ فاصله داشت؟
گاهی اوقات ابعاد یک فتنه به حدی بالا میره که دیگه تشخیص راه حق از باطل خیلی سخت میشه و صرفا به خاطر اینکه کسی آنطور که ما بعد از 1400 سال تونستیم حقیقت رو دریابیم، نتونسته وظیفه اش رو بشناسه نمیشه به طرف انگ خیانت و خودپرستی زد.

موفق باشین.
89/10/5

mahdy2021
26-12-2010, 22:01
جناب مهدی خان!
خوب نیست که در مورد آدما اینقدر زود قضاوت کنیم. اگه به نظر شما مختار امام حسن(ع) رو تنها گذاشت و به رزاعت خودش رسید و میدون رو خالی کرد، خب میشه در مورد میثم تمار و اباذر هم در قضیه ی شهادت حضرت زهرا(س) هم همین ادعا رو کرد. پس لابد اونها هم شیعه ی واقعی نبودند. هان؟ یا مثلا مالک اشتر که در جنگ صفین گول قرآنهای سر نیزه ی معاویه رو خورد و جنگ رو بدون رضایت امیرالمونین(ع) رها کرد در حالی که کمتر از 10 ضربه ی شمشیر تا کشتن معاویه و پایان جنگ فاصله داشت؟
گاهی اوقات ابعاد یک فتنه به حدی بالا میره که دیگه تشخیص راه حق از باطل خیلی سخت میشه و صرفا به خاطر اینکه کسی آنطور که ما بعد از 1400 سال تونستیم حقیقت رو دریابیم، نتونسته وظیفه اش رو بشناسه نمیشه به طرف انگ خیانت و خودپرستی زد.
چرا خوب نیست؟ مشکلش کجاست؟
می بینیم و عبرت می گیریم
در مورد شهادت حضرت زهرا کسی فراخوان نداده بود و در حال جمع آوری نیرو برای جنگ با اهل بیت به اون معنی نبود.حتی خود حضرت علی هم مصلحت را در زمان خلفا بر سکوت دیده بود
یاران حضرت علم غیب داشتن که چه اتفاقی در حال وقوع است؟

اما زمانیکه امام معصوم حکم جهاد میدن ، هر کسی نیاد وضعش خیلی خرابه.مختار توسط کیان با خبر شد.حتی کیان که در سپاه امام حسن بود به مختار گفت که اون سپاه یک عرب برای ساماندهی نیاز دارد و به حرف من ایرانی گوش نمیدن

در مورد مالک اشتر هم که بسیار بسیار اشتباه فاحشی کردید.مالک نبود که گول قرآنها رو خورد! مالک سردار فاتح امیرالمومنین خیلی بصیرتش زیاد بود.بلکه عده ای از سپاهیان امام ، ایشان رو تهدید کردن که اگر بخوای با قرآن بجنگی ، خونتو میریزیم (که بعدا این عده همون خوارج معروف شدن) و شعارشان این شد : لا حکم الا لله

فاعتبروا یا اولی الابصار
هان ای دل عبرت بین، از دیده نظر کن هان ایوان مدائن را آیینه عبرت دان

pcforlife
26-12-2010, 22:48
یا مثلا مالک اشتر که در جنگ صفین گول قرآنهای سر نیزه ی معاویه رو خورد و جنگ رو بدون رضایت امیرالمونین(ع) رها کرد در حالی که کمتر از 10 ضربه ی شمشیر تا کشتن معاویه و پایان جنگ فاصله داشت؟

جان!!؟!!:18:
.
.
به نظر من اولویت اول ساخت فیلم ها و سریال های تاریخی، باید ارائه حقایق و وقایع تاریخی بدون غرض ورزی و کوچک یا بزرگ نمایی مسائلش باشد! هر چه قدر تو این زمینه (که الیته بر می گرده به سناریو و فیلمنامه) کار به درستی انجام بشه، (در صورت استقبال مردم از اون سریال یا فیلم) بینندگان اون احساس بهتری از دیدن اون اثر دارند! چون متوجه میشند که سازنده اون کار، به شعور بینندش احترام گذاشته و با صرفا روایت تاریخ، حق قضاوت رو به بیننده واگذار کرده!
اما اگه ما بخوایم تاریخ رو طوری بیان کنیم که ملاک های ارزشی خودمون (خواه مثبت باشه خواه منفی - کاری با اینش ندارم) رو در تاریخ بگنجونیم یا اون رو به عنوان پیام و نتیجه گیری مستقیما تحویل بیننده بدیم، به نظر من زیاد جالب نخواهد بود!

mahdy2021
27-12-2010, 03:00
میرباقری: تا این لحظه تصمیمی برای عدم نمایش چهره حضرت عباس(ع) نگرفتم


فارس: داوود میرباقری درباره آخرین تصمیمات گرفته شده پیرامون چگونگی به تصویرکشیدن چهره حضرت ابوالفضل(ع) گفت: این امر مساله ساده‌ای نیست و باید مدیریتش کنیم. باید شرایطی پیش بیاوریم که انشاءالله بتوانیم به بهترین شکل آن را منعکس کنیم.

وی ادامه داد: این بخش‌های سریال زحمتی است که کشیده شده و نمی‌شود که با بوجود آمدن یک جریان، کل آن را نادیده بگیریم.

میرباقری در پاسخ به این سوال که آیا این بخش‌ها حدف خواهند شد؟ تصریح کرد: من چنین تصمیمی را تا به این لحظه نگرفته‌ام.

کارگردان مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» همچنین درباره نورانی کردن چهره حضرت ابوالفضل(ع) نیز اظهارداشت: آن هم بحثی است و فعلا یک گزینه‌هایی هست تا ببینیم مسیر بحث‌ها و جریان‌ها به چه سمتی پیش می‌رود. فعلا هم هفت الی هشت هفته به پخش بخش‌های مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) مانده است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا از شیوه‌های جدید و نویی برای به تصویر کشیدن چهره حضرت ابوالفضل(ع) استفاده خواهید کرد؟‌پاسخ داد: الان من چیزی نمی‌توانم بگویم. در حال حاضر ما درگیر یکسری مباحث خیلی پیچیده هستیم و باید ببینیم سرانجامش چه می‌شود و ببینیم این امکان به ما داده می‌شود که به شکل خلاقانه‌تری با آن برخورد کنیم یا خیر و هنوز این مساله خیلی باز نشده است که با چه شیوه‌ای با آن مواجه شویم.

molaali
27-12-2010, 08:57
در مورد شخصیت مالک اشتر همین بس که امام علی (ع) می فرمایند: مالک در نزد من اجر و قربی را دارد که من در نزد پیامبر(ص) داشتم .

davy jones
27-12-2010, 12:26
خب منم منظورم این بود که همه کس رو به یه چوب نمیشه روند وگرنه جز معصومین کسی نیست که بتونه ادعا کنه که تو کل عمرش خطایی مرتکب نشده

yahoda
27-12-2010, 13:50
این قسمتشو که فقط بهش اب بسته بودن ! ( مثل سریالهای نود قسمتی ) هیچ موضوع و اتفاق جدیدی نداشت .

nar nia
27-12-2010, 15:01
«مختارنامه» به قسمت چهاردهم رسيد
داوود ميرباقري:
مخاطبان از اين قسمت با ابعاد يک سريال سخت تاريخي مواجه مي‌شوند

جمعه اين هفته ـ دهم دي ماه ـ سريال «مختارنامه» به بخش‌هايي از روايت داستان مي‌رسد که پيش از آن داوود ميرباقري ـ کارگردان سريال ـ در توصيف آن گفته بود: « 13 قسمت نخست اين سريال مقدمه چيني است و از قسمت چهاردهم به بعد در اين سريال مخاطبان ضمن آشنايي با نحوه شکل‌گيري قيام مختار با ابعاد مختلف يک سريال سنگين و سخت تاريخي مواجه خواهند شد».

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، مدير روابط عمومي سريال «مختارنامه» درباره‌ي قسمت چهاردهم مختارنامه گفت: « در اين قسمت مخاطبان شاهد بخش‌هاي جذابي از بازي سيامک اطلسي در نقش حصين بن نمير خواهند بود. مسعود ولد بيگي طراح چهره پردازي سريال نيز در اين قسمت در نقش نجده بن عامر سردسته خوارج مکه ايفاي نقش مي‌کند و بازي مجيد علي اسلام در نقش منذر نيز در سريال «مختارنامه» به پايان مي‌رسد. منذر کوچک‌ترين برادر زبيريان است».
رضا استادي درباره‌ي‌ برخي صحنه‌هاي خاص اين قسمت از «مختارنامه» نيز گفت:«قسمت جديد سريال مختارنامه شامل چند حادثه و فراز مهم داستاني و تاريخي است. رويارويي سپاه امويان به فرماندهي حصين بن نمير با سپاه مکه به فرماندهي مختار يکي از بخش‌هاي مهم اين قسمت است که در آن آيدين خطايي يکي از قوي‌ترين مردان در نقش فارس يل يل يکي از سرداران سپاه اموي مقابل دوربين رفته است. در اين بخش جلوه‌هاي ويژه براي خلق داستان به کار گرفته شده است».
وي با اشاره به نمايش «حمله سپاه اموي به مکه» به عنوان يکي از نقاط عطف اين قسمت از سريال مختارنامه گفت:« در اين قسمت حمله امويان با منجنيق به کعبه و آتش گرفتن کعبه با جزئيات بسيار به تصوير کشيده مي شود. اين صحنه ها جزو بخش هاي مهم و حساس سريال مختارنامه است که بيشترين وقت و انرژي صرف به تصوير کشيدن آن در ابعاد و شکل واقعي شده است».

nar nia
27-12-2010, 15:11
شماره 99 ماهنامه فیلمنامه‌نویسی فیلم‌نگار منتشر شد

شماره جدید ماهنامه فیلمنامه‌نویسی فیلم‌نگار با بررسی مجموعه تلویزیونی "مختار نامه" منتشر شد. به گزارش خبرنگار مهر، در صفحات ابتدایی این شماره آمده است: اخباری درباره فعالیت‌های ایرج کریمی، محمدهادی کریمی و فرید مصطفوی، معرفی فیلم‌های "خیابان‌های آرام" و "عروسک و یلدا"، اخباری درباره دیدار معاون سینمایی با وزیر فرهنگ عراق، فیلمنامه‌های ثبت شده تا 20 آذرماه و نگاهی به فیلمنامه "مختارنامه".
مطالبی درباره فیلم‌های "آناهیتا"، "دیگری"، "خاطره"، نقدی بر فیلمنامه "آناهیتا"، گفتگو با عزیزالله حمیدنژاد، نگاهی به فیلمنامه "دیگری"، بررسی فیلمنامه "خواب‌های دنباله‌دار"، نقد فیلمنامه "خاطره"، عادات نوشتن محمدرضا گوهری، تلاش‌های پراکنده برای عیار سنجی مواد خام نویسندگی برای فیلمنامه از دیگر مطالب این شماره است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ادامه شماره 99 می‌خوانیم، معرفی فیلم‌های روز جهان، "بی قرار"، مرض مسری"، آژانس تعدیل"، "کد اصلی" و...، مطالبی درباره فیلم‌های "توقف ناپذیر"، "مگامایند"، "دیوانگان"، "سال کبیسه"، مطلبی با عنوان حفره‌های روایتی در فیلمنامه‌های برجسته تاریخ سینما، مطلبی درباره "استخوان زمستان"، گفتگو با دبرا گرانیک و نگاهی به این فیلم.
مثلث وایلدر، براکت و دایموند، گفتگو با بیلی وایلدر، روایت موسسه فیلم امریکا از تیم فیلمنامه‌نویس وایلدر و دایموند، منتخبی از دیالوگ‌های چارلز براکت و دایموند، کتاب دستور کار فیلمنامه‌نویسان، گفتگو با مایکل اپتد، نگاهی به مستند "رودخانه و جریان"، چگونه فیلمنامه کوتاه بنویسم، ترجمه فیلمنامه "نویسنده پشت پرده"، نگاهی به سکانس برگزیده این فیلم و گفتگو با ایوان مک گرگور بازیگر این فیلم.
ماهنامه "فیلم‌نگار" 144 صفحه و 1200 تومان است.

nar nia
27-12-2010, 15:17
چهارشنبه با حضور رجبي دواني؛
ابعاد تاريخي و ديني سريال «مختارنامه» بررسي مي‌شود


خبرگزاري فارس: نشست تخصصي «بررسي ابعاد تاريخي و ديني سريال تلويزيوني مختارنامه» ‌روز چهارشنبه 8 دي‌ماه با حضور «محمدحسين رجبي دواني» و «ستار عودي» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار مي‌شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، نشست تخصصي «بررسي ابعاد تاريخي و ديني سريال تلويزيوني مختارنامه» ‌روز چهارشنبه 8 دي‌ماه و از سوي گروه سينما و تلويزيون پژوهشكده مطالعات هنر و رسانه ايران پژوهشگاه برگزار مي‌شود.
در اين نشست تخصصي، «محمدحسين رجبي دواني» پژوهشگر حوزه تاريخ اسلام و داراي مدرك دكتري تاريخ و تمدن ملل اسلامي و «ستار عودي» داراي مدرك دكتري تاريخ تمدن اسلام و دانشيار دانشگاه معارف اسلامي قم، سخنراني خواهند كرد.
بررسي مقايسه‌اي انگيزه‌ها و اهداف قيام مختار و توابين، بررسي جنبه‌هاي تاريخي شخصيت مختار، بررسي نقش و انگيزه مختار در قيام كربلا و بررسي قيام مختار بعد از حادثه كربلا از مهم‌ترين محورهاي مورد بحث در اين نشست است.
حضور دانشجويان، استادان و پژوهشگران علاقه‌مند در اين نشست، آزاد است.
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در خيابان ولي‌عصر (عج)، پايين‌تر از ميدان ولي‌عصر (عج)، خيابان دمشق، شماره 9 واقع شده است.

nar nia
27-12-2010, 17:03
اسرار تخت پرنده عبدالله بن زبیر در مختارنامه

هنگام ساخت یک فیلم سینمایی یا سریال تلویزیونی اتفاقات جالب زیادی رخ می‌دهد که از دید دوربین‌ سریال پنهان می‌ماند، اما بازگویی آنها گاهی لذت دیدن فیلم یا سریال را دو چندان می‌کند.
سریال «مختارنامه» هم یکی از سریال‌هایی است که با توجه به 10 سالی که صرف ساخت آن شده، نکات حاشیه‌ای و جذابی دارد.

به گفته رضا استادی مدیر روابط عمومی مختارنامه مختار بعد از خروج از کوفه راهی مکه می‌شود. مکه جایی است که در آن آل زبیر حکومت می‌کنند. اگر سریال امام علی(ع) را به یاد داشته باشید، در آن عبدالله بن زبیر فرزند بزرگ سیف‌الاسلام زبیر حضور داشت که نقش او را مرحوم منصور والامقام ایفا می‌کرد.نقش عبدالله بن زبیر را هم اکبر سنگی بازی می‌کرد.

حالا بعد از گذشت سال‌ها از آن مقطع تاریخی، در «مختارنامه» ایفای نقش عبدالله بن زبیر به رضا کیانیان سپرده شده است. بازیگری که با آغاز بازی‌اش از قسمت دوازدهم سریال «مختارنامه»، فضای کلی سریال نیز تاحدودی متاثر از این بازی شد.

مختار تصور می‌کند آل زبیر به دلیل دشمنی با بنی‌امیه می‌توانند متحد خوبی برای او باشند، اما وقتی به مکه می‌رسد، مشاهده‌هایش از این حکومت و حاکم آن عبدالله بن زبیر همه تصویرهای ذهنی او را به هم می‌ریزد.

آل زبیر با تکیه بر ثروت فراوان خود، حکومتی پرزرق و برق برای خودشان راه انداخته‌اند و کعبه را با طلا زینت داده‌اند. حکومت اشرافی آنها جلوه‌های مختلفی دارد که یکی از آنها نیز تختی است که از آسمان به زمین می‌آید.

این تخت که توجه هر تازه واردی را به خود جلب می‌کند، تعبیری از تخت سلیمان است و عبدالله آن را اصطلاحا بومی‌سازی کرده است!

شاید این تخت با آن ظاهر و هیبت برای شما هم جذاب و سئوال برانگیز بوده است. مکانی که این تخت در آن قرار گرفته،دار العماره مکه است.

بنای دارالعماره مکه درست در همان جایی ساخته شد که دارالعماره کوفه ساخته شده است. یعنی بعد از پایان فیلمبرداری بخش‌های مربوط به دارالعماره کوفه، این بنا تغییر شکل پیدا کرد و به دارالعماره مکه تبدیل شد. ارتفاع این محل از بالا تا کف زمین چیزی حدود هشت متر بود.

تخت به چهار طناب ضخیم از جنس کنف وصل بود که در بالا به یک سیم بکسل وصل می‌شد. در عالم واقعیت احتمالا این طناب‌ها توسط چندین کارگر کشیده می‌شد تا تخت عبدالله پایین و بالا برود، اما در سریال مختارنامه این کار به کمک ابزار برقی و مکانیکی اتفاق افتاد.

به این شکل که در پشت دیوارهای این بخش از کاخ، قرقره‌های افقی و عمودی به موازات هم نصب شده بود که به یک الکترو موتور برقی که معمولا در ساختمان‌های در حال ساخت برای بالا بردن مصالح از آن استفاده می‌شود، متصل بود.

یک وزنه تعادل نیز در همین مکان قرار داشت که وزن آن حدود 200 کیلو گرم بود. این وزن معادل وزن تخت و فردی بود که بر روی آن می‌نشست و هر بار که نیاز به حرکت دادن این تخت بود، با فشار دادن یک دکمه تخت بالا و پایین می‌شد.

این طناب‌ها به شدت محکم بودند و بر اساس محاسبه‌های دقیق ساخته شده بودند تا خدای ناکرده، هنگام بالا و پایین شدن کیانیان را زمین نیندازند و موجب بروز حادثه برای او نشوند.

عبدالله بن زبیر تخت گردانی هم داشت که هنگام مذاکره بر روی آن می‌شست. در عالم واقعیت احتمالا این تخت توسط عده‌ای از خدمه کاخ گردانده می‌شد اما در سریال مختارنامه، تخت گردان مذکور بر روی گودال عمیقی ساخته شده بود که با ابزارهای مکانیکی در داخل زمین و حول یک محور، می‌توانست افراد نشسته بر روی آن را بچرخاند.

تخت‌های عبدالله بن زبیر و نحوه کار کردن آنها همیشه یکی از جذاب‌ترین بخش‌هایی بود که افراد هنگام بازدید از پشت صحنه سریال «مختارنامه» به آن توجه می‌کردند.

saeed_cpu_full
27-12-2010, 18:06
عکس هایی از مختارنامه :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nar nia
27-12-2010, 18:09
چرا امام سجاد(ع) قیام مختار را تایید نفرمود و در نهایت بر سر مختار چه آمد؟




فارس نوشت: حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی‌نژاد، سرپرست گروه تحقیقاتی دانشنامه ۱۴ جلدی امام‌حسین(ع) ـ انتشار یافته توسط مؤسسه علمی‌فرهنگی دارالحدیث ـ بوده و به مدت ۱۰ سال، مطالعات گسترده‌ای در مورد نهضت امام حسین (ع) و قیام‌های پس از واقعه عاشورا داشته است، وی در این نوشتار از نگاه تاریخی و عقیدتی به قیام مختار پرداخته است. * مختار محب و ارادتمند اهل‌بیت (ع) بود
درباره اینكه آیا مختار شیعه بوده یا نه، باید گفت كه در آن زمان شیعه‌ای كه ما امروز آن را مطرح می‌كنیم، خیلی ملموس نبود. در حقیقت بعد از امام صادق(ع) و ائمه متأخر، تفكر شیعه بسط یافته است. ما حتی شیعه ۶ امامی و ۷ امامی داریم و تا زمان امام رضا(ع)، شیعه انشقاقاتی پیدا می‌كند. به همین دلیل شیعه در آن زمان، افرادی بودند كه طرفدار اهل بیت(ع) و حكومت آنان بودند و این خیلی روشن نیست كه بگوییم كه آنها شیعه دوازده‌ امامی بودند. نه درباره مختار و نه درباره خیلی‌های دیگر.
حتی در مورد آنها كه در كربلا حضور داشتند، نمی‌توانیم بگوییم ـ مانند آنچه كه ما از شیعه می‌فهمیم ـ شیعه بودند یا نه.
مختار در آن زمان بیشتر به مثابه اینكه محب اهل ‌بیت(ع) و طرفدار آنان بود، شیعه محسوب می‌شود. او از محبین اهل بیت(ع) و از طرفداران خط اهل بیت(ع) بود و در آن شكی نیست و به خاطر این طرفداری به زندان رفت؛ اما امام سجاد(ع) از اینكه قتله امام حسین(ع) به دست مختار كشته شدند، دلش شاد و خوشحال شد و این به طور قطع است.
تقریباً تنها جایی كه اهل‌ بیت(ع) بعد از واقعه عاشورا یك حالت جشن كوچك، همراه با پخش میوه برگزار كردند، زمانی بود كه مختار، سر عبیدالله‌بن ‌زیاد ـ شاید هم همراه با سر عمر سعد ـ را برای امام سجاد(ع)، فرستاد، امام(ع) خیلی خوشحال شد و نقل است كه مختار را دعا كرد و فرمود؛ «جزى الله المختار خیرا» و در مدینه بین شیعیان و یا مردم اطراف خود میوه پخش كردند و جشن‌مانندی را برگزار كردند و گفتند كه من از خدا می‌خواستم تا چنین روزی اتفاق بیفتد.

* به‎دلیل خفقان حاكم، امكان تأیید رسمی قیام مختار از سوی امام سجاد(ع) وجود نداشت
بنابراین اینكه مختار، اصل كارش در جهت سركوب قتله امام حسین(ع) مورد تأیید بوده، در آن شكی نیست؛ اما اینكه بگوییم كه امام سجاد(ع) ‌تا چه حد این قیام را تأیید كرد، باید گفت كه اگر ما حتی در ظاهر تأییدیه‌ای هم نداشتیم، نمی‌توانستیم بگوییم كه ائمه یا امام سجاد(ع) مخالف كار مختار بودند؛ مگر اینكه ادله مخالف پیدا شود. ولی صرف عدم تأیید دلیل مخالفت نیست؛ زیرا به خاطر اینكه ائمه(ع) در محدودیت بسیار زیاد بودند.
آن زمان در جامعه اسلامی چند جناح پدیدار شده بود. یكی؛ «عبدالله‌بن ‌زبیر» كه حجاز در دست او بود. دیگری؛ شام بود كه باقی‎مانده بنی‌امیه آنجا بودند و بعد از مختار ظهور كرد. در حقیقت مختار، كوفه را از دست فرماندار ابن‌زبیر درآورد. بنابراین اصطكاك شدیدی بین مختار و ابن‌زبیر وجود داشت و امام سجاد(ع) در مدینه، تحت حاكمیت شدید ابن‎زبیر حضور داشت.
تأیید علنی و رسمی امام سجاد(ع) از مختار به معنی مقابله با ابن‌زبیر است كه چند خصوصیت بارز داشت. یكی اینكه به شدت مخالف اهل بیت(ع) بود. وقتی كه او حاكم بود و نماز جمعه را می‌خواند، به هیچ عنوان اسم پیامبر(ص) را نمی‌آورد. وقتی علت را جویا شدند، گفت كه اهل بیت(ع) پیامبر(ص) خوشحال می‌شوند و یا اینكه از آن استفاده می‌كنند و من اسم پیامبر(ص) را به زبان نمی‌آورم و حتی طبق حدیثی كه از امام علی(ع) بیان شده، عبدالله‌بن‌زبیر باعث شد تا زبیر با آن همه سابقه در اسلام منحرف شود. ویژگی دیگر ابن‌زبیر خشونت بود. ماجرایی معروف است كه محمدبن‌ حنفیه و ابن‌عباس و گروهی از بنی‌هاشم را كنار زمزم جمع كرد و گفت كه یا باید با من بیعت كنید یا شما را با آتش می‌سوزانم! هیزم هم برای این كار جمع‌‌آوری كرده بود كه مختار نیرو فرستاد و آنها را آزاد كرد.

* نمی‌توان در مورد موجه بودن یا نبودن قیام مختار اظهارنظر قطعی كرد
بنابراین از یك سو امام سجاد(ع) به شدت تحت فشار و در مدینه محدود بود و اگر هم می‌خواست، برای ایشان امكان تأیید رسمی ـ با توجه به اینكه اهل بیت(ع) در كربلا ضربه سهمگینی متحمل شده بودند ـ مشكل بود و گرفتار امور خطرناك شدن، چندان صلاح نبود. علاوه بر اینكه قیام مختار در «كوفه» یعنی در نقطه‌ای صورت گرفت كه مردم آن مطمئن نبودند. همان‎طور كه سرانجام در قضیه كربلا كوتاه آمدند و امام را تنها گذاشتند.
مختار قیامش در كوفه بود. نسبت به شام و حجاز مناطق كمتری در اختیار داشت و قیام وی نیز تا آخر تثبیت نشد و سرانجام كشته شد. پس قیام خیلی تثبیت شده‌ای نبود كه امام سجاد(ع) ـ ولو اینكه بخواهد ـ برای آن هزینه‌ كند و این هزینه به صلاح هم باشد، پس حتی اگر ما تأییدی نداشتیم، در حقیقت نمی‌توانیم بگوییم مورد تأیید نیست؛ اما اینكه بگوییم درصد این تأیید چقدر است، خیلی نمی‌توان در تاریخ اظهارنظر قطعی كرد.

* دو دسته روایات مؤید و مخالف مختار وجود دارد
چون هم روایات مؤید مختار و هم روایاتی در مقابلش است. هرچند روایات مؤید بیشتر است و تلقی علمای شیعه این بوده كه مختار را شخصیت مثبتی بدانند؛ به خاطر اینكه كار بسیار بزرگی كرده بود، مثل آیت‌الله خویی كه وقتی در كتاب رجال، در باره مختار بحث می‌كند، روایاتی را كه مختار را تأیید می‌كنند ترجیح می‌دهد كه اتفاقاً در یكی از روایات آمده كه امام سجاد(ع) این وظیفه را به محمد‌بن ‌حنفیه سپردند و به او فرمود كه وی در رابطه با مختار عمل كند.
همچنین آیت‌الله خویی این موضوع را كه مختار مؤسس فرقه «كیسانیه» است رد می‌كند؛ اما به هر حال ما حتی در انقلاب اسلامی خودمان نیز كه به رهبری فقیه عادل شكل گرفت، هم در اول انقلاب و هم اكنون، نمی‌توانیم بگوییم كه هیچ تخلفی نكرده‌ایم و هیچ تخلفی صورت نگرفته و قاعدتاً در قیام مختار هم تخلفاتی صورت گرفته است؛ اما نباید فراموش كنیم كه این مباحث مطروحه در خصوص نحوه انتقام مختار را نمی‌توان باور كرد.

* مختار به‎كمك ایرانی‌ها علیه اشراف كوفه قیام كرد
نمی‌توان روایات نحوه انتقام مختار را پذیرفت، چون معمولاً در مورد این ماجراها به قول ما ایرانی‌ها «یك كلاغ، چهل كلاغ» می‌شود. یك جریان حاد صورت گرفت و مختار علیه اشراف قیام كرد و با همراهی ایرانیان به اشراف كوفه و اشراف عرب ضربه‌های سختی وارد كرد و این زمینه بسیاری از حرف و حدیث‌ها را ایجاد می‌كند؛ ولو اینكه بخشی از آن می‌تواند واقعی باشد؛ ولی ماحصل این است كه مختار، برخی از اعمالش از جمله به جزا رساندن قتله امام حسین(ع) خیلی خوب بوده و این مقدار و اصلش مورد تأیید اهل بیت(ع) و بنی‌هاشم بوده و دل آنها را شاد كرده بود به طوری كه بعد از چند سال ناراحتی، اهل بیت(ع) برای اولین بار شاد شدند.
اما اینكه مختار هم كارهایش و فعالیت‌هایش مخلصانه بوده، چند درصدش از روی قدرت‌طلبی بود و چقدر نقص در كارش بوده به نظرم هیچ مورخی نمی‌تواند دراین‎باره اظهارنظر قطعی داشته باشد.

* «ابراهیم» فرزند مالك ‌اشتر نقطه اتكای لشگر مختار بود
مختار دو بار در قصرش در كوفه محاصره شد. یك بار زمانی كه تازه روی كار آمده بود و مصلحت نمی‌دید كه با اشراف كوفه و قتله امام حسین(ع) در بیفتد. پیش از او توابین به سمت شام حركت كردند و در نبرد با سپاه شام به فرماندهی عبدالله‌بن ‌زیاد شكست خورده و عمده آنها كشته شدند. مختار هم ابتدا مصلحت ندید كه در كوفه با قتله كه خیلی از آنها از اشراف و سرشناسان بودند، برخورد كند. بنابراین سپاهی را به فرماندهی ابراهیم‌بن ‌مالك – كه فرزند مالك‌ اشتر نخعی، بسیار شجاع و نقطه قوت مختار بود ـ مجهز كرد و به سمت شام فرستاد. اشراف كوفه كه می‌دانستند مختار بالاخره با آنها درگیر خواهد شد، از فرصت خالی شدن كوفه از سپاه مختار، استفاده و دارالاماره كوفه را محاصره كردند تا مختار را دستگیر كنند و به قتل برسانند.
مختار در همان زمان به ابراهیم‌بن‌ مالك پیغام می‌دهد و محاصره‌كنندگان را معطل می‌كند و قبل از اینكه آنها بتوانند به مختار دسترسی پیدا كنند، ابراهیم‌بن ‌مالك بازمی‌گردد. بعد از آنكه مشخص می‌شود كه قتله به فكر توطئه هستند و اگر مختار سراغشان نرود، آنها به سراغ مختار خواهند رفت؛ كشتن قتله آغاز می‌شود.

* عبیدالله‌بن ‌زیاد دقیقاً در ششمین سالروز واقعه عاشورا كشته شد
بعد از سركوبی قتله، دوباره سپاه مختار به فرماندهی ابراهیم‌بن ‌مالك در حوالی شام در منطقه نهر خازر، با سپاه شام به فرماندهی عبیدالله‌بن ‌زیاد درگیر و پیروز می‌شود و جالب است كه عبیدالله‌بن ‌زیاد در سال ۶۷ هجری و روز عاشورا كشته می‌شود. یعنی درست ۶ سال بعد از شهادت امام حسین(ع) در همان روز به دست خود ابراهیم‌بن ‌مالك كشته می‌شود كه بعد سرش را برای مختار می‌فرستد و مختار هم آن را برای امام سجاد(ع) ارسال می‌‌كند كه ایشان و بنی‌هاشم خوشحال می‌شوند.
بسیاری از سران سپاه شام كه در جنایات عاشورا در غارت و مسایل دیگر نقش داشتند، همه در این جنگ كشته می‌شوند. بعد كه این اتفاق می‌افتد، ابراهیم در همان مناطق می‌ماند و به كوفه بازنمی‌گردد.

* مختار به‎همراه ۵ هزار نفر از یارانش در دارالاماره كوفه كشته می‌شود
ظاهراً بین مختار و ابراهیم اختلافی وجود داشت كه ابراهیم حاضر به بازگشت به كوفه نمی‌شود و در همان مناطقی كه تسخیر كرده بود ـ موصل و اطراف آن ـ باقی ماند. اشراف بار دیگر به فكر می‌روند كه به نحوی شر مختار را از سر خود رفع كنند و از مصعب كه برادر عبدالله‌بن ‌زبیر و حاكم بصره بود، درخواست می‌كنند كه با مختار بجنگد و این بار مصعب با مختار می‌جنگد و مختار را شكست می‌دهد. مختار به دارالاماره پناهنده می‌شود و برای بار دوم در دارالاماره محاصره می‌شود. حدود ۵ هزار نفر از سپاهیانش، خودشان را تسلیم می‌كنند كه همه توسط مصعب گردن زده می‌شوند و خود مختار هم در نبرد كشته می‌شود.

* یكی از زنان مختار نیز به‎دلیل حمایت از وی كشته می‌شود
از جنایاتی كه در آن روز اتفاق می‌افتد ـ با اینكه در آن زمان مرسوم نبود متعرض زنان شوند ـ این است كه یكی از زنان مختار از شوهرش تبری می‌جوید؛ ولی همسر دیگرش از مختار تعریف می‌كند و به همین دلیل، به دستور مصعب كشته می‌شود.
بسیاری از سپاهیان مختار ایرانی بودند و مختار به هر حال در حمله سپاه مصعب، برادر عبدالله‌بن ‌زبیر كشته می‌شود. همان‎طور كه گفته شد در آن زمان ۳ جناح بود كه یك جناح به وسیله ابن‌زبیر از بین رفت و پس از چندی سپاه عبدالملك به فرماندهی حجاج می‌آید و بساط ابن‌زبیر را برمی‌چیند و ابن‌زبیر در مكه كشته می‌شود و دوباره شام به كل سرزمین‌های اسلامی حاكم می‌شود.

nar nia
27-12-2010, 18:26
«مختارنامه» عربی هم روی آنتن ماهواره ها می رود

سرویس فرهنگی ـ نسخه عربی «مختارنامه» از جمعه 24 دی ماه، مصادف با چهاردهم ژانویه سال نو میلادی، از شبکه‌ ماهواره اي فیلم و سریال عربی پخش خواهد شد.

مدیر سایت خبری «آی فیلم» در گفت وگو با «تابناک»، اعلام کرد: بنا بر تقاضاهای متعدد از کشورهای گوناگون عربی، سریال مختار را با بهره گیری از گروه ویژه ترجمه و دوبله برای پخش از شبکه ماهواره ای آماده کرده ایم.

«نبیل حمودة» تصریح کرد: به زودی پخش نسخه عربی «مختارنامه» را از روز جمعه چهاردهم ژوئن آغاز خواهیم کرد و روزهای شنبه نیز متناسب با ساعات محلی کشورهای عربی از عمان تا موریتانی همان بخش تکرار خواهد شد و جزییات نحوه پخش نسخه عربی «مختارنامه» در سایت خبری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قابل دیدن است.

وی تأکید کرد: «مختارنامه» با استناد به منابع معتبر تاریخی و اسناد مورد قبول فرقه های گوناگون در جهان اسلام، اعم از سنی و شيعه تولید شده است؛ البته بنا بر اقتضای متن نمایشی برخی دیالوگ ها نیز افزوده شده است و بدون شک، این سریال مورد استقبال افکار عمومی جهان عرب قرار خواهد گرفت.

وی درباره برخی اظهارنظرها درباره این سریال اظهار داشت: اصل مسلم برای هر مسلمانی، آیه شریفه ای است که می فرماید: «فبشر عبادی الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه»؛ بنابراین، به همه کسانی که درباره این سریال اظهارنظر کرده اند، توصیه می کنم شکیبا باشند و آن را با دقت ببیند و سپس درباره مضامین آن سخن بگویند.

«نبیل حمودة» همچنین افزود: سال هاست که ده ها شبکه تلویزیونی در جهان عرب، شبانه روز، فیلم ها و سریال هایی را با هدف ترویج فرهنگ و اخلاق منحط غربی با تصاویری مستهجن پخش می کنند، ولی کمتر دیده شده که با آنها مقابله ای عملی و جدی شود. این در حالی است که با پخش فیلم ها و سریال هایی فاخر و ارزشمند تاریخی، از این سو و آن سو، انتقادهایی شنیده می شود.

وی با تأکید بر حفظ احترام شخصیت های والا مقام صدر اسلام درباره مطرح شدن برخی از اشخاص مانند «عبدالله بن زبیر» در این سریال اظهار داشت: هیچ کدام از فرقه های اسلامی برای امثال ایشان، قایل به عصمت نبوده و نیستند؛ بنابراین، نقد رفتارهای آنها در برخی از مقاطع تاریخ زندگی آنها، نمی تواند مشکلی داشته باشد.

وی همچنین تأکید کرد: امیدواریم پخش این سریال، به همراه ارایه تحلیلی روشن از واقعیت های تاریخ صدر اسلام، فضایی مثبت را برای گفت وگوی سازنده و تحکیم پایه های وحدت میان امت اسلامی فراهم آورد.

pcforlife
27-12-2010, 18:39
سعید جان! بالای 90 درصد مطمئنم کاوه فتوحی و کارکتر حضرت ابوالفضل (ع)، شخصیت داخل عکس های شما نیست! حضرت ابوالفضل (ع) با دست های بریده شده به شهادت میرسند... اما شخصیت داخل عکس که تو تیزر تبلیغاتی مختارنامه هم هست تیربارون شده شهید میشه!
من کل تیزر های مختار رو دانلود کردم و بارها دیدم! اما فقط یه صحنه از حضرت ابوالفضل (ع) (اونم تازه حدش میزنم) موجوده.
آخر یکی از تیزر ها اسب و سوارش میان کنار رودی (احتمالا فرات).
تو یه سایت هم میگن این چهره گریم شده‏ی کاوه فتوحیه که باز گمون نکنم!:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_cpu_full
27-12-2010, 18:47
سعید جان! بالای 90 درصد مطمئنم کاوه فتوحی و کارکتر حضرت ابوالفضل (ع)، شخصیت داخل عکس های شما نیست! حضرت ابوالفضل (ع) با دست های بریده شده به شهادت میرسند... اما شخصیت داخل عکس که تو تیزر تبلیغاتی مختارنامه هم هست تیربارون شده شهید میشه!
من کل تیزر های مختار رو دانلود کردم و بارها دیدم! اما فقط یه صحنه از حضرت ابوالفضل (ع) (اونم تازه حدش میزنم) موجوده.
آخر یکی از تیزر ها اسب و سوارش میان کنار رودی (احتمالا فرات).
تو یه سایت هم میگن این چهره گریم شده‏ی کاوه فتوحیه که باز گمون نکنم!:


ممنون بابت اطلاعات :40:
ببخشید خبر غلط دادم ... پست قبلیم ویرایش شد

errmii
27-12-2010, 20:31
عکس هایی از مختارنامه :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشون حضرت ابوالفضل نیست بلکه وهب بن عبدالله کلبی یکی دیگر از شهدای کربلاست که در سریال پیکار و شهادتش به تصویر کشیده میشه.


درباره وهب بن عبدالله در منابع تاريخى و مقاتل ، گزارشهاى مبهم و آشفته اى وجود دارد. برخى او را فرزند عبدالله بن عمير كلبى و ام وهب دانسته و برخى نيز بر چنين باورى نيستند. خوارزمى كه او را پسر عبدالله مى داند نوشته است كه چون عبدالله به شهادت رسيد ، ام وهب خطاب به وهب گفت : پسرم برخيز و پسر دختر پيامبر را يارى كن. وهب نيز پاسخ داد كه اى مادر چنين مى كنم و در اين راه كوتاهى نمى ورزم. سپس به ميدان رفت. خوارزمى همان رجزى را كه براى عبدالله بن عمير نقل شده است به عنوان رجز به هنگام جنگ آورده و افزوده است كه چون وهب مدتى در ميدان جنگيد به سوى مادر و همسرش بازگشت و پرسيد آيا از من راضى شديد؟ مادر پاسخ داد از تو راضى نخواهم بود مگر اينكه در مقابل پسر دختر پيامبر كشته شوى. در اين حال همسرش او را به مراقبت از جان خويش فرا خواند ، اما ام وهب گفت سخن او را گوش نده و باز گرد و در مقابل پسر دختر پيامبر بجنگ تا كشته شوى. تا او در فرداى قيامت تو را در نزد پروردگار شفاعت كند. پس وهب در حالى كه چنين رجز مى خواند به ميدان رفت.
انى زعيم لك ام وهب
بالطعن فيهم تاره و الضرب
فعل غلام مومن بالرب
حتى يذيق القوم مر الحرب
انى امرؤ ذو مره و عصب
ولست بالخوار عند النكب
حسبى بنفسى من عليم حسبى
اذا انتميت فى كرام العراب
بنا به نوشته خوارزمى ، وهب در حالى كه پس از نبردى شجاعانه دست راست و چپ خويش را از دست داده بود ، به شهادت رسيد. مادرش ام وهب چون فرزند را در اين حال ديد به كنار او رفت و خون از صورت او پاك كرد. بنا به گزارش خوارزمى شمر در اين زمان دستور داد تا عمودى بر سر ام وهب كوفته و او را به شهادت رساندند. خوارزمى به نقل از سرخسكى از ابى عبدالله حداد روايت كرده است كه وهب بن عبدالله ابتدا مسيحى بود و همراه مادرش به دست امام حسين (ع) مسلمان شد. مطابق همين روايت وى سرانجام اسير شد و او را به دستور ابن سعد گردن زدند و سرش را به سوى سپاه امام حسين (ع) پرتاب كردند. ابن شهر آشوب با آوردن قسمت اول گزارش خوارزمى بدون ذكر شهادت او ، نوشته است كه وهب اسير شد (خوارزمى ، مقتل الحسين ، الجزء الثانى ، ص 15 -16؛ المناقب ، ج 4 ، ص 101؛ معجم الرجال الحديث ، ج 19 ، ص 209؛ بحارالانوار ، ج 44 ، ص ‍ 320 و ج 45 ، ص 16 و 17؛ جلاء العيون ، ص 394 و 395؛ روضه الشهدا ، ص 109 و 298؛ الفتوح ، ج 3 ، ص 116- 117؛ الملهوف ، ص 161؛ منتهى الامال ، ص 433؛ نفس ‍ المهموم ، ص 130-131؛ امام حسن و امام حسين (ع) ، 249؛ ابصار العين ، ص 109).

Greedy
27-12-2010, 21:01
عکس جالبیه :
پشت صحنه غرق شدن دارالعماره در مختار

در قسمت سیزدهم سریال مختارنامه بالاخره بین مختار و مصعب بن زبیر ملاقاتی رخ می​دهد. در این ملاقات مختار با دیدن مصعب، تصویری هولناک و تکان دهنده در ذهنش شکل می​گیرد.

تصویری که در آن عده​ای از افراد ژنده پوش با حمله به کاخ دارالاماره کوفه که پیش از این در قسمت​های قبلی شاهد آن بوده​اید، با کلنگ به جان دیوارهای کاخ می​افتند و در نتیجه خون از همه جا فوران می​کند و تخت حکومت کوفه را در خود غرق می​کند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gam3r
28-12-2010, 01:09
آقا بالاخره ما نفهمیدیم مختار آدم بدی بود یا خوبی بود ؟

mahdy2021
28-12-2010, 02:44
آقا بالاخره ما نفهمیدیم مختار آدم بدی بود یا خوبی بود ؟
اینجا باید برید سراغ تعریف مسلمونی (خوبی اگر بگیم هر کسی از دید خودش خوبی رو تعریف میکنه و نسبیه)
مسلمونی امر مطلقیه البته سر همین هم باز اختلاف هست

مختار نماز می خوند.روزه می گرفت (خداشناسی)
خمس و زکات میداد و مال حلال کسب میکرد (اقتصاد اسلامی)
از لحاظ اجتماعی هم آدم خوبی بود و جزو اشرار و مزاحمین نبود

تا همینجاش ما لنگ میزنیم :31:

اما متاسفانه با وجود علاقه زیاد اهل بیت به ایشون ، خیلی علاقه و محبتش متقابل نبود.یا بهتره بگیم یه جاهایی کم می آورد
البته یک اشکال دیگه هم بحث هدف وسیله رو توجیه میکنه بود.اتحاد با دشمنان اهل بیت برای زمینه سازی انتقام از قاتلان اهل بیت !!!

در کل باید گفت مختار شخصیت خاکستری رو به سفید داشت.بر اساس روایات معتبر هم در نهایت رو سفید :46:

Greedy
28-12-2010, 09:27
آقا بالاخره ما نفهمیدیم مختار آدم بدی بود یا خوبی بود ؟
تازه اولشه که باید تا اخر ببینی ولی مختار یه شخصیتی هست که معصوم نبوده و اشتباهاتی رو هم داشته :
شخصیت تاریخی مختار یک قدیس و یار و یاور مخلص و باوفای امام همچون مالک اشتر یا حبیب بن مظاهر نیست. خطاکار بودن مختار در عدم حضور در کنار امام آنجا که باید باشد و نیست، شاید برای مختار واقعی و تاریخی مزیتی به شمار نرود ولی بی‌شک این شخصیت را برای یک سریال پرکشش مناسب می‌سازد،

molaali
28-12-2010, 09:38
آقا بالاخره ما نفهمیدیم مختار آدم بدی بود یا خوبی بود ؟

نصف بیشتر تاریخ شناسان هم این مسئله رو متوجه نشدند! و درش شک دارند.
اما چیزی که مشخصه اینه که مختار بعد از به قدرت رسیدن در کوفه و در زمانی که دیگه نیازی نداشت که ظاهر سازی بکنه.تمام قاتلین امام حسین(ع) و یارانش رو کشت. و وقتی که کسی با دختران اهل بیت برای نداشتن جهیزیه ازدواج نمیکرد براشون پول می فرستاد. و امام سجاد پول هایی که مردم براشون می فرستادند رو قبول نمی کرد و فقط کمک های مالیه مختار رو می پزیرفت.
شاید مختار دنبال قدرت هم بوده اما چیزی که همه ی علمای شیعه بهش معتقد هستند اینه که وقتی همه ی مردم اهل بیت رو کنار گذاشتند و دنبال منافع خودشون رفتند مختار این کار رو نکرد و دست از عترت پیامبر برنداشت.

amatraso
28-12-2010, 11:00
من امیدوارم آدم خوبی باشه

Hamid Hamid
28-12-2010, 11:08
سلام دوستان.
مختار به خوب بودن معروف نیست زیاد.مختار به زیرک بودن معروف هست.کسی که خیلی حواسش جمع هست.
مثلا یه جا تو سریال نشون میداد که مختار تو بیابون به یه مرد با شترش برخورد و خودش رو معرفی کرد و خلاصه مختار هم طرف رو شناخت.اون آدم براش شیر آورد اما مختار نخورد.اون طرف فهمید و شیر رو امتحان کرد تا مختار خیالش از سالم بودن راحت بشه.و بعد به مختار گفت :به خدا اگه شیر رو میخوردی به مختار بودنت شک می کردم.مختاری که من میشناسم زیرک است.
اما کسی که حکومت عراق رو بخواد ... نمیدونم میشه بهش گفت خوب یا نه ...
میرباقری هم خیلی بی طرف داره نشون میده شخصیت این آدم رو و یه آدم خیلی خوب و برتر نشونش نداده...

.SA33D.
28-12-2010, 12:32
سعید جان! بالای 90 درصد مطمئنم کاوه فتوحی و کارکتر حضرت ابوالفضل (ع)، شخصیت داخل عکس های شما نیست! حضرت ابوالفضل (ع) با دست های بریده شده به شهادت میرسند... اما شخصیت داخل عکس که تو تیزر تبلیغاتی مختارنامه هم هست تیربارون شده شهید میشه!
من کل تیزر های مختار رو دانلود کردم و بارها دیدم! اما فقط یه صحنه از حضرت ابوالفضل (ع) (اونم تازه حدش میزنم) موجوده.
آخر یکی از تیزر ها اسب و سوارش میان کنار رودی (احتمالا فرات).
تو یه سایت هم میگن این چهره گریم شده‏ی کاوه فتوحیه که باز گمون نکنم!:



ا آره :38: آخه دستمال سبزی که دور پیشونیش بسته بود منو به شک انداخت که از شهدای بنی هاشم باشه :23:
ممنون از اصلاح:40:

Greedy
28-12-2010, 13:22
اکثر خبرگزاری ها این عکس ها رو زدن عکس های کاوه فتوحی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdy2021
28-12-2010, 16:29
عکس منتشر شده حضرت عباس (ع) نیست/کاوه فتوحی نیست

شبکه ایران، رضا استادی مدیر روابط عمومی این سریال تلویزیونی با اشاره به اشتباه صورت گرفته در این خصوص گفت: در تصاویر منتشر شده در این سایت‌ها، مرد جوانی با لباس رزم زرشکی و سربند، به عنوان بازیگر نقش حضرت اباالفضل (ع) معرفی شده است حال آنکه طبق اطلاعات منتشر شده از سوی سریال "مختارنامه"، این نقش توسط کاوه فتوحی ایفاء شده است.

استادی در خصوص هویت فردی که تصویر او منتشر شده نیز گفت: نام این بازیگر حامد میرباقری است که علاوه بر حضور در سمت دستیاری کارگردان در این سریال، نقش ثابت پسر مختار را در مقطع جوانی ایفاء کرده است که در قسمت‌های آینده شاهد آغاز بازی او خواهیم بود. حامد میرباقری در این سریال علاوه بر نقش مذکور، در اردیبهشت سال 1388 با گریمی متفاوت نقش وهب نصرانی را نیز ایفاء کرد که تصاویر منتشر شده در سایت‌های اینترنتی که به اشتباه "اختصاصی" ذکر شده؛ سال گذشته از سوی روابط عمومی پروژه در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته و درخصوص آن اطلاع‌رسانی کامل نیز صورت گرفت.

روابط عمومی پروژه "مختارنامه" جهت آگاهی مخاطبان سریال چهار تصویر به شرح زیر منتشر می‌کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد میرباقری در نقش وهب نصرانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد میرباقری در نقش ثابت پسر مختار در قسمت‌های پیش روی سریال


وهب نصرانی منو یاد گریه مسیحی ها برای امام حسین انداخت:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشجویان ‌مسیحی‌ ایالت میشیگان آمریکا در مراسم عزاداری اباعبدالله (ع)

fandak
28-12-2010, 16:44
حالا شما ها چه اصراري داريد كه بگرديد دنبال عكس كاوه فتوحي .
بزاريد تا چند قسمت آينده تو خود سريال مي بينيد ديگه .

هي بريد تو گوگل سرچ بزنيد كاوه فتوحي در نقش حضرت ابوالفضل (ع) . يك سري عكس هاي دري وري براتون مياره .

حالا گيريم كه ديديد.

ejbaree
28-12-2010, 16:46
فکر میکنم میرباقری تو سکانس رویای مختار در مواجه با مصعب نشون داد که مختار واقعا چجور آدمی بوده و چه نیتی داشته. وقتی مختار در آینده دید که به کوفه میره اما مصعب رو بر تخت قدرت میبینه و با تحریک خونخواهان حسین برای گرفتن قدرت کمک میگیره یعنی اون از اول هم برای بدست آوردن قدرت از علاقه مردم به اهل بیت استفاده کرده.

nar nia
28-12-2010, 17:34
در اعتراض به پخش سريال مختارنامه؛
الازهر از مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي خواست تا وارد عمل شود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه الشرق الاوسط نوشت: علماي الازهر مصر اهانت به صحابه پيامبر(ص) در فيلم تلويزيوني مختارنامه را محكوم كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نوشته اين روزنامه چاپ لندن، علماي الازهر اعلام كردند كه اقدام مسوولان ايراني براي اجازه جهت پخش سريال تلويزيوني مختارنامه را كه در آن به صحابه پيامبر(ص) از جمله عبدالله بن الزبير اهانت شده را محكوم مي‌كند.

علماي الازهر اظهار كردند، الازهر شريف هيچ گونه اهانت به صحابه پيامبر(ص) را نمي‌پذيرد.

در همين حال، محمد رفاعه الطهطاوي، سخنگوي رسمي الازهر اهانت به صحابه را رد كرد و گفت: الازهر اهانت به صحابه پيامبر(ص) را نمي‌پذيرد.

وي در گفت‌وگو با الشرق‌الاوسط بيان كرد، ما با اهانت به صحابه پيامبر(ص) و همسران ايشان مخالفيم.

الطهطاوي در ادامه از مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در ايران خواست تا هر چه سريعتر براي خاموش كردن فتنه‌هاي مذهبي وارد عمل شود.

farshidshd
28-12-2010, 19:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

errmii
28-12-2010, 23:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




چقدر شبیه این نقاشی های خیالی که از چهره حضرت عباس کشیده میشه هست.
مگه نه!؟
البته اگر همین باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

molaali
29-12-2010, 08:37
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نوشته اين روزنامه چاپ لندن، علماي الازهر اعلام كردند كه اقدام مسوولان ايراني براي اجازه جهت پخش سريال تلويزيوني مختارنامه را كه در آن به صحابه پيامبر(ص) از جمله عبدالله بن الزبير اهانت شده را محكوم مي‌كند.

این دیگه آخرش بود!
عبدالله زبیر و صحابی پیامبر؟ باز این برادران اهل تسنن! تند شدند! بابا وقتی پیامبر وفات میکنه ابن زبیر فقط 10 سال داشته!
او اولین کسیه که از مهاجرین در مدینه به دنیا میاد و مادرش که دختر خلیفه ی اول بوده در راه باردار بوده.
حالا چطور عبد... زبیر با اون جنایت های خونین ( از جمله جنایت بصره) شد صحابیه پیامبر؟!؟!؟

وین رونی
29-12-2010, 10:10
...
در مورد اصحاب پیامبر هم آیت الله حسینی قزوینی با منظارات قدرتمندی که با علمای اهل تسنن داشت به خوبی این مورد را تبیین کرد اما باز هم زیر بار نمی روند(ببخشید بحث منحرف شد)

mahdy2021
29-12-2010, 14:28
مولوي عبدالحمید اظهارات خودش را تکذيب کرد


سایت مسجد مکی زاهدان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که مولوی عبدالحمید دیدن مولوی سریال مختارنامه را حرام اعلام نکرده است.

به گزارش زاهدان پرس سایت رسمی مسجد مکی زاهدان با صدور بیانیه ای انتشار خبر فتوای مولوی عبدالحمید مبنی بر حرمت دیدن سریال مختارنامه را تکذیب کرد.

این سایت همچنین رسانه های که این خبر را منتشر کرده اند را مشابهه منافقین صدر اسلام خواند و نوشت:" اینگونه افراد و سایتها در واقع همان سیاست منافقین صدر اسلام را دنبال می کنند که برای خدشه دار کردن چهره انسانهای بانفوذ دست به هر اقدامی، از جمله شایعه پراکنی های دروغین و وارد کردن انواع اتهامات بی اساس، می زنند. اما آنها باید بدانند که علاوه بر حرمت این عمل، گرفتار مؤاخذه خداوند متعال نیز خواهند شد!"

moslem47
29-12-2010, 14:37
سلام
من متوجه راز خلیفه زبیر نشدم.چی بود؟
در ضمن منظور از اون فکری که مختار کرد و کاخ را خراب کرد جی بود؟

jomong666
29-12-2010, 16:00
آخر مصعب مختار رو می کشه.

منظور از اون رویا هم همین موضوع بود .

Greedy
30-12-2010, 10:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:دی

nar nia
30-12-2010, 17:58
عكاس سريال «مختارنامه»:
نمايش عكس بازيگر نقش حضرت ابوالفضل(ع) تابع پخش تلويزيوني آن است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عكاس سريال «مختارنامه» گفت: اگر تلويزيون چهره‌ي حضرت ابوالفضل(ع) را نشان ندهد عكس‌هاي او نيز هيچ‌گاه نمايش داده نمي‌شود.

مسعود پاكدل در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، درباره‌ي نمايشگاه عكس‌هاي منتخب سريال «مختارنامه» گفت: همه‌ي عكس‌ها در طول سريال گرفته شده و نمي‌توان گفت كدام يك از عكس‌ها زودتر گرفته شده است، هيچ برنامه‌اي هم از قبل براي اين قضيه نداشتيم بلكه بيشتر عكس‌هاي خوب را به نمايش گذاشتيم.

عكاس سريال «مختارنامه» با اشاره به اين كه تنها عكاس اين سريال بوده و همه عكس‌هاي منتشر شده از اين سريال متعلق به اوست، ادامه داد: به طور كلي عكاس اين سريال فقط من بودم مگر اين كه خبرنگاراني سرصحنه فيلم حضور داشته و از سريال عكاسي كرده باشند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا از چهره‌ي حضرت ابوالفضل (ع) در «مختارنامه» عكاسي كرده است؟ گفت: از حضرت ابوالفضل (ع) هم عكس گرفته‌ام ولي فعلا قرار است اين عكس‌ها نمايش داده نشوند.

مسعود پاكدل ادامه داد: اگر چهره‌ي حضرت ابوالفضل(ع) در تلويزيون نمايش داده شود، اين عكس‌ها هم به تبع آن نمايش داده مي‌شوند. اما اگر تلويزيون چهره حضرت ابوالفضل(ع) را نشان ندهد، اين عكس‌ها هيچ‌گاه نمايش داده نخواهند شد.

عكاس سريال «مختارنامه» در پايان تاكيد كرد: به هر حال شكل ارائه‌ي سريال و عكس‌هاي آن بايد با هم هماهنگي داشته باشند و سريال به هر شكلي ارائه شود، عكس‌هاي سريال هم به همان صورت ارائه مي‌شوند و نبايد جدا از هم باشند.

nar nia
30-12-2010, 18:33
"مختارنامه" روی دیوار هم طرفدار دارد



به گزارش آخرین نیوز به نقل از فرهنگخانه، بالغ بر ۳ هزار و ۲۰۰ نفر نفر در چهار روز نخست برپایی نمایشگاه عکس «مختارنامه»، از آن بازدید کردند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نمایشگاه که غروب روز شنبه چهارم دی با حضور عوامل مجموعه تلویزیونی «مختار نامه» و جمعی از هنرمندان و مدیران فرهنگی افتتاح شد، در پی استقبال کم نظیر علاقه مندان طی چهار روز نخست خود، پذیرای بالغ بر ۳ هزار و ۲۰۰ بازدیدکننده بود.
نخستین نمایشگاه عکس مجموعه تلویزیونی «مختار نامه» که توسط «مسعود پاکدل» عکاسی شده است، در برگیرنده ۷۲ تابلوی کوچک و بزرگ است که تا ۱۰ بهمن ماه در طبقات همکف و دوم تالار وحدت برای بازدید علاقه مندان برپا است.
بازدید از این نمایشگاه هر روز از ساعت ۳ تا ۹ بعدازظهر امکان پذیر است.

Greedy
30-12-2010, 21:58
کاریت نباشه ........سکوت فعلا سکوت.



راستی این اولین پستم تو تاپیک.........انصافا سریال جالبی هستش از بازی بعضی بازیگران هم خوشم اومد ای کاش سریال حضرت یوسف رو هم میدادن کارگردان بادانشی مثه میرباقری کارگردانی کنه تا مضحکه مردم و خوراک پیامک :31:نمی شد.......... .
.
.
در این موقعیت سکوت جایز نیست :دی
سکوت بقیه هم از رضایت نیست :دی
برای این که اسپم تلقی نشه :دی :
حمله با منجنیق به کعبه و آتش زدن خانه خدا، جمعه شب در سریال مختارنامه

: قسمت جدید سریال مختارنامه شامل چند حادثه و فراز مهم داستانی و تاریخی است و رویارویی سپاه امویان به فرماندهی حصین بن نمیر با سپاه مکه به فرماندهی مختار یکی از بخش های مهم این قسمت بوده که آیدین خطایی یکی از قویترین مردان در نقش فارس یل یکی از سرداران سپاه اموی مقابل دوربین رفته و در این بخش جلوه های ویژه نیز برای خلق داستان به کارگرفته شده است.

استادی با اشاره به نمایش حمله سپاه اموی به مکه به عنوان یکی از نقاط عطف این قسمت از سریال مختارنامه گفت: در این قسمت حمله امویان با منجنیق به کعبه و آتش گرفتن کعبه با جزئیات بسیاری به تصویر کشیده می شود این صحنه ها از بخش های مهم و حساس سریال مختارنامه است که عوامل سریال بیشترین وقت و انرژی خود را در به تصویر کشیدن آن در ابعاد و شکل واقعی صرف کرده اند.

nar nia
31-12-2010, 14:07
گفت‌وگوي ايسنا با يكي از نويسندگان «مختارنامه»:
لحظات عاطفي «مختارنامه» از بار خشونت داستان مي‌كاهد
مهران مديري بي‌رحمانه به تاريخ نزديك شده است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد بيرانوند ـ يكي از نويسندگان سريال «مختارنامه» ـ پس از گذشت هشت سال از نگارش فيلمنامه اين سريال، «مختارنامه» را به لحاظ نگارش، اثر داوود ميرباقري دانست.

اين فيلمنامه‌نويس كه نامش در تيتراژ سريال «مختارنامه» آمده است، در گفت‌وگويي با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با يادآوري اينكه پيش از «مختارنامه» در نگارش سريال «معصوميت از دست رفته» با داوود ميرباقري همكاري داشته است، گفت: «مختارنامه» و «معصوميت از دست رفته» قرابت تاريخي زيادي با هم داشتند؛ به همين دليل تحقيق و پژوهش «مختارنامه» براي ما آسان‌تر شد چراكه در آن زمان ما با شخصيت‌هاي واقعي عاشورا آشنا بوديم.

وي ادامه داد: طرح اوليه‌ي قصه به اين طريق ريخته شد كه همه‌ي اتفاقاتي كه دنياي علوي را تعريف مي‌كند در ايده‌ي اوليه گنجانده شد؛ بنابراين مي‌توان گفت كه ايده‌ي اوليه «مختارنامه» ملهم از تاريخ بود. توافقي بين نويسندگان صورت گرفت تا مختار را به عنوان شخصيتي به تصوير بكشيم كه در صلح امام حسن (ع) وارد نمي‌شود، اما انتقام كشته شدگان روز عاشور را مي‌گيرد.

نويسنده «مختارنامه» خاطرنشان كرد: وجوه دراماتيك وارد قصه شد و اساس قصه به اين صورت شكل گرفت. با همفكري داوود ميرباقري، آمدن امام حسن (ع) به مدينه دراماتيك شد. اين امر حاصل تعامل سه نفر ما يعني من، داوود و حسن ميرباقري به عنوان تيم نويسندگان بود. من و حسن ميرباقري هر يك بخشي از داستان را نوشتيم كه گسترش داده شد و مختاري شد كه مي‌بينيم. در طول كار نيز قصه بسط داده شد و بعضي از كاراكترها بيشتر شدند. به همين دليل آن چه را كه در تيتراژ سريال تحت عنوان نويسندگي من و حسن ميرباقري و بازنويسي داوود ميرباقري مي‌بينيم، كاملا صحت دارد.

محمد بيرانوند در پاسخ به اين پرسش كه «مختارنامه» تا چه حد مبتني بر تاريخ است و تا چه ميزان داستان‌پردازي و تخيل نويسندگان در پردازش داستان آن نقش داشته است، گفت: تجربه‌اي كه در «معصوميت از دست رفته» داشتيم تخيل صرف بود كه تاريخ به آن اضافه مي‌شد. اما مختار يك شخصيت واقعي و تا حدودي حساسيت‌برانگيز بود؛ اين حساسيت‌ها دست ما و بقيه كساني را كه كار تاريخي مي‌كنند مي‌بندد.

اين نويسنده سپس با انتقاد از برخوردها با «مختارنامه» اضافه كرد: شيوه برخورد با اثر نمايشي هنوز در جامعه‌ي ما جا نيفتاده و به نظر مي‌رسد يك مقوله سوء تفاهم برانگيز است. در همه‌ي دنيا وجوه مثبت و منفي يك اثر در كنار يكديگر ديده مي‌شود و نقدها در چارچوب است. با توجه به اين مسائل و حساسيت‌زا بودن شخصيت مختار، به تاريخ وفادار بوديم و چون خود قصه بار نمايشي داشت به آن وفادار بوديم. ضمن اين كه قدرت خلاقانه و تكنيك نمايشي در خدمت فراز و فرود داستان و شخصيت پردازي بود. هم قصه نمي‌طلبيد كه تخيلي شود و هم اين كه حساسيت‌هاي بي‌مورد در رابطه با اين مساله وجود داشت.

وي يادآور شد: مهران مديري- كارگردان قهوه تلخ- نيز نگاه طنز انتقادي به تاريخ داشته و خيلي هم بي‌رحمانه به اين مساله نزديك شده است ولي اين امر باعث نمي‌شود كه مردم از تاريخ متنفر شوند. تاريخ و روح جمعي يا يك مساله را مي‌پذيرد يا رد مي‌كند، ما نبايد متولي ذهن مردم باشيم.

وي با اشاره به زبان به كار برده شده در سريال «مختارنامه» و خشونت‌هاي كلامي و غير كلامي اين سريال گفت: يك درام خوب، تصوير واقعي از آن زمان ارائه مي‌دهد. خشونت جزئي از تاريخي است كه باز نمايشي‌اش كرده‌ايم. با توجه به تحقيقات و پژوهش‌هايي كه انجام داده‌ايم، زندگي اعراب با خشونت آميخته شده است، اين خشونت در «مختارنامه» غير قابل اجتناب بود.

نويسنده «مختارنامه» يادآور شد: قيام مختار با خون و شمشير بوده و به تصوير كشيدن آن جز اين نمي‌توانسته باشد. در چند قسمتي كه پخش شد خشونت زيادي نبوده است، فصل‌هاي خون و خونريزي سريال مختارنامه هنوز آغاز نشده است.

وي افزود: برخي به ما خرده مي‌گيرند كه چرا رنگرز مداين اينگونه صحبت مي‌كند. هركسي بايد مثل خودش صحبت كند. شخصيت‌پردازي يك زن لكاته و سبك صحبت كردن او با يك فرد ديگر كاملا متفاوت است.

محمد بيرانوند زبان به كار گرفته شده در سريال «مختارنامه» را كه تا حدودي با اصطلاحات زبان امروزي تلفيق شده است را زبان مناسبي دانست و گفت: ما در بخش‌هايي از «مختارنامه» با زبان امروزي سر و كار داريم. ديالوگ‌ها بخشي از زبان قصه‌گوست. زبان بايد به ساده‌ترين شكل گفته شود تا مخاطب تلويزيون كه گاهي توجه زيادي به آن چه مي‌بيند ندارد، ‌واژه‌ها را بفهمد.

نويسنده «مختارنامه» تاكيد كرد: در «مختارنامه» هم از زبان باستاني و هم زبان امروزي استفاده شده است. پخش باستاني به خاطر رئال بودن كار و بخش امروزي براي پل زدن به مخاطب است.

وي يادآور شد: ساده‌ترين كار در آثار نمايشي تاريخي، عوض كردن ديالوگ‌ها و جايگزين كردن عبارات امروزي با عبارات قديمي است اما ما اين كار را تعمدا انجام نداديم.

محمد بيرانوند با اشاره به وجه درام داستان «مختارنامه» در پاسخ به اين پرسش كه چه تمهيدي در «مختارنامه» انديشيده شده تا وجه درام اين داستان بر وجه حماسي و تاريخي آن غالب نشود؟ خاطرنشان كرد: اگر بخش درام داستان در خدمت شخصيت قهرمان باشد، با پررنگ شدن اين بخش فاجعه‌اي در داستان اتفاق نمي‌افتد. در تحليل يك واقعه تاريخي وجوه عاطفي، روان‌شناسي و اجتماعي، بخش عمده‌اي را تشكيل مي‌دهند. از نگاه فرويد نيز زن محور خيلي از امور نفساني است. مساله مهم در اين مورد درست گفته شدن بخش عاطفي داستان است.

وي تاكيد كرد: اين لحظات عاطفي از بار خشونت داستان مي‌كاهد. قصه مختارنامه را خانواده‌ها مي‌بينند. حماسه بايد در چارچوب اين ارتباطات ساده انساني گنجانده شود. اين امر نبايد حماسه را تحت‌الشعاع قرار دهد. داستان مثل يك اركستر است كه در آن همه ‌يسازها بايد درست زده شوند.

نويسنده «مختارنامه» در پايان گفت: نقش زنان در تاريخ غير قابل انكار است بنابراين سعي كرديم تصوير واقع‌گرايانه‌اي را از آن روزگار به تصوير بكشيم.

mojtaba2321
31-12-2010, 14:14
یکی خلاصه داستان رو تا اینجا ممکنه بگه؟
ممنون.

pcforlife
31-12-2010, 14:27
یکی خلاصه داستان رو تا اینجا ممکنه بگه؟
ممنون.
با رفتن به آدرس پایین میتونید خلاصه هر قسمت رو به صورت جداگانه مطالعه کنید.:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاعلی:11:

mojtaba2321
31-12-2010, 17:48
یه خلاصه کلی از ابتدای داستان تا الان میخوام.
دوستان کم لطفی میکنن...

marvel_malayer
31-12-2010, 18:49
خدا کنه این هفته مثل هفته قبل نباشه :42:

errmii
31-12-2010, 19:10
حمله با منجنیق به کعبه و آتش زدن خانه خدا، جمعه شب در سریال مختارنامه

: قسمت جدید سریال مختارنامه شامل چند حادثه و فراز مهم داستانی و تاریخی است و رویارویی سپاه امویان به فرماندهی حصین بن نمیر با سپاه مکه به فرماندهی مختار یکی از بخش های مهم این قسمت بوده که آیدین خطایی یکی از قویترین مردان در نقش فارس یل یکی از سرداران سپاه اموی مقابل دوربین رفته و در این بخش جلوه های ویژه نیز برای خلق داستان به کارگرفته شده است.

استادی با اشاره به نمایش حمله سپاه اموی به مکه به عنوان یکی از نقاط عطف این قسمت از سریال مختارنامه گفت: در این قسمت حمله امویان با منجنیق به کعبه و آتش گرفتن کعبه با جزئیات بسیاری به تصویر کشیده می شود این صحنه ها از بخش های مهم و حساس سریال مختارنامه است که عوامل سریال بیشترین وقت و انرژی خود را در به تصویر کشیدن آن در ابعاد و شکل واقعی صرف کرده اند.

با توجه به این متن باید یکی از جذاب ترین قسمت ها باشه!
البته من تا جایی که قبلا خونده بودم کعبه در زمان حجاج بن یوسف تخریب میشه نه در زمان یزید و سپاه حصیبن بن نمیر در محاصره مکه شکست می خورن و برمیگردن.حالا باید ببینیم امشب چی میشه

بردیا
31-12-2010, 19:36
با توجه به این متن باید یکی از جذاب ترین قسمت ها باشه!
البته من تا جایی که قبلا خونده بودم کعبه در زمان حجاج بن یوسف تخریب میشه نه در زمان یزید و سپاه حصیبن بن نمیر در محاصره مکه شکست می خورن و برمیگردن.حالا باید ببینیم امشب چی میشه

توی زمان یزید تخریب میشه:46:

Gune Baxan
31-12-2010, 21:29
توی زمان یزید تخریب میشه:46:

و صحنه های مربوط به تخریب همین امشب پخش میشه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Necromancer
31-12-2010, 23:11
خیلی جالب بود این قسمت
یه نظر سنجی هم بذارید برای تاپیک
ببینیم از نظر کاربر ها سریال در چه سطحیه

meha
31-12-2010, 23:16
وایییییییییی

واقعا امشب احساسی بود

زمانی که بارون اومد واقعا رحمت خدا رو نشون میداد

قبلش که کعبه در حال سوختن بود فقط یک جمله به ذهنم رسید اونم این بود که عجب صبری خدا دارد!


واقعا دقت کنید خدا چه صبری داره!اصلا نمیشه فکرش کرد!توی ذهن آدم گنجایش نداره!

jomong666
31-12-2010, 23:22
صحنه ی رزم خیلی قشنگ ساخته شده بود

واقعن که باید به کارگردان آفرین گفت

Grand
31-12-2010, 23:22
این دیگه کی بود مختار کشتتش؟!!! :18:
واسه خودش رستمی بود! یک لحضه یاد کارتون واکینگ‎ها افتادم...:31:

alonestar69
31-12-2010, 23:23
وایییییییییی

واقعا امشب احساسی بود

زمانی که بارون اومد واقعا رحمت خدا رو نشون میداد

قبلش که کعبه در حال سوختن بود فقط یک جمله به ذهنم رسید اونم این بود که عجب صبری خدا دارد!


واقعا دقت کنید خدا چه صبری داره!اصلا نمیشه فکرش کرد!توی ذهن آدم گنجایش نداره!
امشب واقعا تاثیرگذار بود همونطوریکه از میرباقری انتظار میرفت

Mohammad Hosseyn
31-12-2010, 23:25
قابل تحسین ... فقط همینو میشه گفت ... و صد البته درد و بلای میر باقریبخوره تو سر بعضی دیگه از کارگردانای به اصطلاح تاریخی مذهبی .

*Necromancer
31-12-2010, 23:28
این دیگه کی بود مختار کشتتش؟!!! :18:
واسه خودش رستمی بود! یک لحضه یاد کارتون واکینگ‎ها افتادم...:31:
قیافه ش بیشتر شبیه Dwarf ها بود :31:

D o l f i n
31-12-2010, 23:29
وچه بازی میکنه این کیانیان محشره

بی باک بی بال
31-12-2010, 23:35
عجب صحنه ای بود سوختن کعبه

moslem47
31-12-2010, 23:37
واقعا دمشون گرم با این فیلمی که ساختند..............عالی بود

hopee
31-12-2010, 23:40
واقعا این قسمت زیبا بود...
صحنه ی نبرد خیلی عالی طراحی شده بود.
شخصیت پردازی روی خوارج خوب بود.
در مورد حمله به کعبه هم که دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه!باید بگم محشر بود...
بخصوص موقعی که بارون بارید ، با اون موسیقی متن فوق العادش ، واقعا آدمو تحت تاثیر قرار میداد.
باید به کارگردان دستمریزاد گفت.


قیافه ش بیشتر شبیه Dwarf ها بود :31:
دقیقا :دی
من به محض دیدنش یاد گیملی ارباب حلقه ها افتادم :دی
خیلی شبیه بود.

Hadijooon
31-12-2010, 23:41
فکر نکنید منظوری دارما :31: ولی تو فیلم 2012 کارگردانش جرات نکرد صحنه خراب شدن کعبه رو از ترس مسلمونا نشون بده ولی خودمون زدیم سوزوندیم...

mohsen121
31-12-2010, 23:45
امشب یه سوتی خیلی بزرگ داشت سریال و اونم بیرون اومدن بخار تو صحنه سوزندن کعبه از دهن بازیگرا بود . در حالی که مکه تو سردترین حالت زیر 20 نیست .

pcforlife
31-12-2010, 23:53
این قسمت عالی بود! خصوصا سوختن کعبه رو فوق العاده به تصویر کشیده بودند... چه کرده بود طراحی صحنه و جلوه های ویژه!
.
مختار و دادگاه ذهنش معرکه بود! از طناب های دار برای معدومین که صدای سگ در میاوردن و کفن پوشان آماده برای قصاص تا دیگ های جوشان و تومار چندین متری اسامی مسببین واقعه کربلا و قاتلین امام حسین (ع) و یارانش. یعنی از اون صحنه های به یاد موندنی سریال بودش!
راستی بازیگر اون یارو که میخواست مختار رو قورت بده آیدین ختایی بود؟! تو صحنه پرش اسب یاد مرحوم جومونگ واسم زنده شد!:18::31::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قبلش که کعبه در حال سوختن بود فقط یک جمله به ذهنم رسید اونم این بود که عجب صبری خدا دارد!
وقتی سوختن کعبه رو تو قاب تی وی دیدم، حقیقتا به پلیدی یزید پی بردم که به مأمن خدا چطور جسارت کرده بود!
.
.
راستی یه سوال! منظر (؟) سرپا بود و اون یارو که اومده بود به جنگش دراز کش! طرف خنجر رو کجای منظر زد که سه سوته از پا در اومد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bache pooldar
31-12-2010, 23:54
امشب یه سوتی خیلی بزرگ داشت سریال و اونم بیرون اومدن بخار تو صحنه سوزندن کعبه از دهن بازیگرا بود . در حالی که مکه تو سردترین حالت زیر 20 نیست .


نه دوست عزیز ! اون سوتی محسوب نمیشه :10:. درسته که مکه هوای گرمی داره اما شب هاش به طور خوفناکی سرده مخصوصا اگه زمستون باشه. نمونش همین دشت کویر خودمون. تو روز میشه رو سنگ نیمرو درست کرد اما تو شب سرما تا استخون نفوذ میکنه. این خاصیت مناطق کویریه چون آبی وجود نداره تا دما رو تنظیم کنه.
امیدوارم اسپم نداده باشم
موفق باشید:11:

pcforlife
31-12-2010, 23:59
وچه بازی میکنه این کیانیان محشره
خیلی باحال دستاشو تکون میده!!:31:
راستی قیافه فرهاد اصلانی (ابن زیاد) تو دادگاه مختار خیلی باحال بود!!:27:

mahdy2021
01-01-2011, 00:00
شرکت70هزارنفردرتشییع جنازه میمون یزید!

در یکى از روزها "أبو قیس" مسابقه را برد. بر تن این میمون جامه و قبایى از حریر سرخ و زرد پوشانده و دامنها را به کمرش زده بودند و بر سر او کلاهى نهاده بودند که نقش هاى درشت داشت و به رنگ هاى مختلف آراسته گشته بود.
به گزارش شیعه آنلاین، یکی از کاربران در مطلبی که برای ما ارسال کرده، نوشت: در دستگاه خلافت اسلامى و جانشینى پیامبر اسلام (ص)، مردى که مقام خلافت را اشغال کرده بود و "یزید بن معاویه" نام داشت.

"یزید" میمونى داشت که به او "أبو قیس" مى گفتند. این میمون را در مجلس میگسارى خود حاضر مى کرد و براى او تشکى مى انداخت و او را مى نشانید و او را بر گرده خر ماده اى که براى مسابقه و اسب دوانى تربیت شده بود سوار مى کرد، زین و لجام بر گرده آن ماده خر مى بستند و این میمون را بر او سوار مى کرد و با اسب ها به اسب دوانى و مسابقه مى بردند.

در یکى از روزها "أبو قیس" مسابقه را برد. بر تن این میمون جامه و قبایى از حریر سرخ و زرد پوشانده و دامنها را به کمرش زده بودند و بر سر او کلاهى نهاده بودند که نقش هاى درشت داشت و به رنگ هاى مختلف آراسته گشته بود.

روزی به "یزید" خبر دادند که یکی از صحابه پیامبر (ص) از دنیا رفته است. "یزید" گفت: خداوند لعنتش کند ببرید او را دفن کنید.

اما وقتی میمون "یزید"، "أبو قیس" مرد دستور داد تا همه سران مملکت را جمع کنند و طبق تاریخ هفتاد هزار نفر جمع شدند تا در تشیع جنازه میمون با وفایش شرکت کنند.

وقتی این مطلب را می خوانیم متوجه می شویم که چرا امام حسین (ع) وقتی می خواست قیام کنند، فرمودند: همانا من برای اصلاح در دین پیامبر (ص) قیام کردم، اسلامی که برای تشیع جنازه یک میمون هفتاد هزار نفر را جمع می کند.

منبع: بررسى تاریخ عاشورا، مرحوم آیتى، ص 77.

mohsen121
01-01-2011, 00:04
نه دوست عزیز ! اون سوتی محسوب نمیشه :10:. درسته که مکه هوای گرمی داره اما شب هاش به طور خوفناکی سرده مخصوصا اگه زمستون باشه. نمونش همین دشت کویر خودمون. تو روز میشه رو سنگ نیمرو درست کرد اما تو شب سرما تا استخون نفوذ میکنه. این خاصیت مناطق کویریه چون آبی وجود نداره تا دما رو تنظیم کنه.
امیدوارم اسپم نداده باشم
موفق باشید:11:

دمای هم اکنون مکه که تو نیم کره شمالی زمستونه . الان 21 درجه هستش.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بی باک بی بال
01-01-2011, 00:17
امشب یه سوتی خیلی بزرگ داشت سریال و اونم بیرون اومدن بخار تو صحنه سوزندن کعبه از دهن بازیگرا بود . در حالی که مکه تو سردترین حالت زیر 20 نیست . شما اگه دنبال سوتی هستی که سنگ حجرالاسود با میخ پچ زد بودن به دیوار کعبه :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Grand
01-01-2011, 01:41
بچه ها غوله این بود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

molaali
01-01-2011, 08:28
امشبش فوق العاده بود.
فکر کنم اولین بار بود که هنگام دیدن یک سریال ایرانی به شدت ذوق زده شده بودم!

Greedy
01-01-2011, 09:40
وای که دیشب چه کرد این مختارنامه
هنوزم دارم به صحنه های دیشب فکر میکنم دهنم وا مونده :دی

marvel_malayer
01-01-2011, 11:45
واقعا خوارج زنده شده اند تو این سریال

یا علی چی کشیدی از دست این خوارج

Retired User
01-01-2011, 12:00
شخصیت زبیر چه قدر شبیه یکی از سران کشور خودمونه:31:

marvel_malayer
01-01-2011, 13:42
شخصیت زبیر چه قدر شبیه یکی از سران کشور خودمونه

زبیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زبیر که تو جنگ صفین کشته میشه اصلا تو این سریال نیستش

molaali
01-01-2011, 13:46
زبیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زبیر که تو جنگ صفین کشته میشه اصلا تو این سریال نیستش

منظور ایشون همین عبد... زبیر بوده.

M3HRD@D
01-01-2011, 14:21
بنده خدا آیدین خطایی چه نقش کوتاهی داشت ولی عجب گریمی داشت که واقعا من یکی نشناختمش.!

mahdy2021
01-01-2011, 14:21
ابن زیبر :31:

aligol172
01-01-2011, 14:57
مگر یزید بر اثر بیماری نمرد؟؟؟ پس چرا در فیلم مختارنامه بعد از آتش زدن کعبه مرد!!!!

davy jones
01-01-2011, 16:45
یه سوالی بعد از دیدن این قسمت اخیر سریال برام پیش اومد: آیا خوارج به خودشون هم میگفتند خوارج یا فقط اصطلاحی بود که در بین سایرین در مورد اونها رواج پیدا کرده بود؟ آخه سر دسته ی خوارج تو این قسمت به مختار میگفت که ما خوارج هم در رکاب شماییم!
ولی در کل فوق العاده بود این قسمت. همین که تصور بکنیم که همه ی سکانسهای مربوط به آتش گرفتن کعبه از زوایای مختلف رو تنها یکبار فرصت فیلم برداری از اون وجود داره و همه باید قبل از آغاز فیلم برداری اصلی این سکانسها، بارها و بارها دیالوگها و حرکات خود رو تمرین کرده باشند، متعجبم میکنه.

nar nia
01-01-2011, 16:54
آتش زدن کعبه در سریال مختار نامه

صحنه​های مربوط به کعبه و حمله امویان به خانه خدا در منطقه احمد آباد مستوفی و در شب​های سرد زمستان فیلمبرداری شده است. در زمان فیلمبرداری این صحنه​ها کارگردان سریال یعنی داوود میرباقری هم سرما خورده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

marvel_malayer
01-01-2011, 17:19
مگر یزید بر اثر بیماری نمرد؟؟؟ پس چرا در فیلم مختارنامه بعد از آتش زدن کعبه مرد!!!!

ممکنه منظورشون این باشه که یزید اینکار رو کرد خدا بوسیله بیماری عذابش کرد
نظر بعضی از فلاسفه اسلامی: در این دنیا همه چیز بر سبب و مسبب بنا شده یعنی خدا بوسیله بیماری یزید رو عذاب کرد(مثلا برای عذاب کردنش تیر غیب نمی فرسته؟) البته این نظریه مخالفان جدی خودش رو هم داره

mahdy2021
01-01-2011, 17:29
یه سوالی بعد از دیدن این قسمت اخیر سریال برام پیش اومد: آیا خوارج به خودشون هم میگفتند خوارج یا فقط اصطلاحی بود که در بین سایرین در مورد اونها رواج پیدا کرده بود؟ آخه سر دسته ی خوارج تو این قسمت به مختار میگفت که ما خوارج هم در رکاب شماییم!
ولی در کل فوق العاده بود این قسمت. همین که تصور بکنیم که همه ی سکانسهای مربوط به آتش گرفتن کعبه از زوایای مختلف رو تنها یکبار فرصت فیلم برداری از اون وجود داره و همه باید قبل از آغاز فیلم برداری اصلی این سکانسها، بارها و بارها دیالوگها و حرکات خود رو تمرین کرده باشند، متعجبم میکنه.
معلومه که سوتی دادن :31:
خوارج یا خارجی به کسی گفته میشه که از دین خروج کرده و بر خلیفه حق شوریده
هیچ برادر منافق ابلهی نمیاد به خودش بگه منافق یا خارجی(برادر منافق رو تو اخراجی های 2 یادتونه که ؟)

خوارج لقبی است که توسط حضرت امام علی (ع) (خلیفه چهارم سنیان) به افرادی گفته شد که در جنگ صفین با دیدن قرآنهای بر نیزه ترک جنگ کرده و با محاصره خیمه فرمانده و خلیفه بر حق مسلمین او را تهدید کردند که اگر به مالک نگویی برگردد خونت را میریزیم....
بعدا هم که در جنگ نهروان اکثرشون با شمیر امام به جهنم مشرف شدن


البته یزید هم اقدام امام حسین رو در مقابله با او ، خروج از دین نامید و به کاروان عاشورا لقب خارجی داد

marvel_malayer
01-01-2011, 18:03
شک دارم
ولی فکر کنم اسمشون خوارج بوده و خودشون می گفتن خروج کننده و قیام کننده برای خدا
البته فکر کنم زیاد مطمئن نیستم

errmii
01-01-2011, 18:48
مگر یزید بر اثر بیماری نمرد؟؟؟ پس چرا در فیلم مختارنامه بعد از آتش زدن کعبه مرد!!!!

عاقبت و نحوه مرگ یزید در روایات مختلف


یزید روزی با اصحابش به قصد شکار به صحرا رفت. به اندازه دو یا سه روز از شهر شام دور شد، ناگاه آهویی ظاهر شد یزید به اصحابش گفت: خودم به تنهایی در صید این آهو اقدام می‌کنم کسی با من نیاید. آهو او را از این وادی به وادی دیگر می‌برد. نوکرانش هر چه در پی او گشتند اثری نیافتند.


یزید در صحرا به صحرانشینی برخورد کرد که از چاه آب می‌کشید. مقداری آب به یزید داد ولی بر او تعظیم و سلامی نکرد.


یزید گفت: اگر بدانی که من کیستم بیشتر مرا احترام می‌کنی! آن اعرابی گفت: ای برادر تو کیستی؟ گفت: من امیرالمومنین یزید پسر معاویه هستم. اعرابی گفت: سوگند به خدا، تو قاتل حسین بن علی(علیهماالسلام) هستی ای دشمن خدا و رسول خدا.


اعرابی خشمگین شد و شمشیر یزید را گرفت تا بر سر یزید بزند، اما شمشیر به سر اسب خورد، اسب در اثر شدت ضربه فرار کرد و یزید از پشت اسب آویزان شد. اسب سرعت می‌گرفت و یزید را بر زمین می‌کشید، آنقدر او را بر زمین کشید که او قطعه قطعه شد. اصحاب یزید در پی او آمدند، اثری از او نیافتند، تا این که به اسب او رسیدند فقط ساق پای یزید روی رکاب آویزان بود.( لهوف، سید بن طاووس .)


در برخی از کتب این داستان این گونه نقل شده است: او در سال 64 هجری قمری، روزی باده هزار نفر از سواره نظام لشگر خود به قصد شکار، از دمشق بیرون آمد، و خود سوار بر اسب بود، او و لشگرش به اندازه دو روز از دمشق دور شدند، در آنجا(در بیابان) آهوی زیبایی نظراو را جلب کرد ، یزید که می خواست غرور و چابکی خود را نشان دهد به همراهان گفت: هیچ کس با من نیاید، و من تنها می‌خواهم به دنبال این آهو بروم و آن را صید کنم. او تنها سوار بر اسب به دنبال آهو حرکت کرد، آهو پا به فرار گذاشت، و همچنان در حال فرار بود، و یزید با آخرین سرعت به دنبال او حرکت می‌کرد، تا به بیابان هولناک و وحشتناکی رسید، و همچنان از این دره به آن دره، به دنبال آهو می‌رفت. در وسط آن بیابان وحشت زا، آهو از نظرش ناپدید شد، او را گم کرد، از طرفی به شدت تشنه بود، و در آنجا هرچه تلاش کرد به آب دست نیافت، او همچنان در جستجوی آب بود، ناگاه مردی را دید که ظرفی آب در دست دارد، به او التماس کرد که اندکی آب به من بده اگر تو مرا بشناسی، به من احترام شایانی خواهی کرد.


او گفت تو کیستی؟


یزید گفت: من خلیفه مسلمانان یزید بن معاویه هستم.


آن مرد گفت: تو همان قاتل حسین بن علی )ع (هستی، ای دشمن خدا!)


سپس به یزید حمله کرد، اسب آن‌چنان یکه خورد و رمید که یزید از ناحیه پشت اسب به طرف زمین واژگون شد و یک پایش در رکاب اسب گیر کرد، و اسب از شدت وحشت فرار کرده و در بیابان پر وحشت روی سنگ ها و خارها و پستی و بلندی‌ها همچنان فرار می‌‌کرد، در این میان سر و پیکر نحس یزید آن چنان متلاشی شد که به صورت جویده در آمد. و این گونه در حال تشنگی به جهنم واصل شد.


یزید ده نفر ندیم خصوصی داشت که هرگز از او جدا نمی‌شدند، آنها برای پیدا کردن یزید سر به بیابان گذاشتندو به جستجو پرداختند، تا اینکه اسب او را در بیابان یافتند، و دیدند یک ران قطع شده یزید در رکاب اسب آویزان باقی مانده‌است. خبر کشته شدن یزید را به لشگر دادند، صدای ضجه و گریه طرفداران یزید بلند شد، آنگاه با همان حال به دمشق مراجعه کردند.


طبق روایت دیگر، آن مرد که یزید را دنبال کرد، به او گفت:سوگند به خدا تو را می کشم ، چنان که تو حسین )ع ( را کشتی، با شمشیر به دنبال یزید حرکت کرد، یزید از ترس ، با اسب خود فرار نمود، اسب از برق شمشیر آن مرد وحشت زده شد و رمید، به طوری که یزید از پشت آن واژگون شده و زیر دست و پای اسب تکه تکه گردید.


از شیخ صدوق درباره چگونگی مرگ یزید بن معاویه آمده که : یزید شب با حال مستی خوابید و صبح او را مرده یافتند، در حالیکه بدن او تغییر کرده مثل آنکه قیر مالیده شده باشد. بدن نحسش را در باب الصغیر دمشق دفن کردند.


در "الکامل فی التاریخ" درباره علت مرگ وی آمده است: سبب مرگ یزید، اصابت پارة سنگی از منجنیق به یک طرف صورت او بود، که همین امر باعث شد مدّتی مریض شود، بعد مُرد.( محمد جواد نجفی، ستارگان درخشان، ج 9، ص 9)


البنه برخی گفته اند که وی به وسیله ((سلمى )) دخـتـر ((حـجـر بـن عـدى کندى )) و با همکارى ((عبدالرحمان )) برادرزاده حجر، مسموم شده و به مجازات رسیده است.


به هر حال یزید بن معاویه در مجموع سه سال و نه ماه به عنوان خلافت بر مردم سلطنت کرد و در 38 سالگی در سال 64هجری قمری به جهنم واصل شد.

Greedy
01-01-2011, 19:16
جلوه‌های ویژه «مختارنامه» بالاتر از حد استاندارد است

داود رسولیان - جلوه‌های ویژه تصویری و میدانی مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» همانند سایر بخش‌های این مجموعه ارزشمند و قابل تامل است.

گام رو به جلوی سازندگان این مجموعه تلویزیونی به وضوح با دیدن هر قسمت از این کار قابل تشخیص است. هر بیننده آگاهی می‌تواند کیفیتی که در نوع تولید «مختارنامه» رعایت شده درک کند و دریابد همه سازندگان این اثر مایل بودند بهترین نوع از کار خود را ارائه دهند تا در نهایت تماشاگر با اثری بسیار با کیفیت روبرو شود.

«مختارنامه» بی هیچ اغراق و ذوق‌زدگی اثری بالاتر از استانداردهای سینما و تلویزیون ایران محسوب می‌شود. توان این کار بسیار بالاتر از توان سینمای ایران است این برتری در بخش جلوه‌های ویژه نیز به خوبی ظهور و بروز پیدا می‌کند.

سطح بالای درک و هوش کارگردان و تهیه‌کننده موجب شده تا امکانات برای رسیدن به بهترین ترکیب فراهم شود. تهیه‌کننده دست کارگردان و سایر عوامل را برای ارائه اثری ارزشمند باز گذاشته و همه امکانات مورد نیاز را فراهم کرده و از سوی دیگر کارگردان همه امکانات را تبدیل به احسن کرده و از آن برای ارائه بهترین نمونه اثر استفاده کرده است. این تعامل موجب شده تا همه افرادی که در پروژه حضور داشتند ملزم با ارائه بهترین و باکیفیت ترین نوع کار خود شوند.

online_amin
01-01-2011, 21:58
یه سوالی بعد از دیدن این قسمت اخیر سریال برام پیش اومد: آیا خوارج به خودشون هم میگفتند خوارج یا فقط اصطلاحی بود که در بین سایرین در مورد اونها رواج پیدا کرده بود؟ آخه سر دسته ی خوارج تو این قسمت به مختار میگفت که ما خوارج هم در رکاب شماییم!
ولی در کل فوق العاده بود این قسمت. همین که تصور بکنیم که همه ی سکانسهای مربوط به آتش گرفتن کعبه از زوایای مختلف رو تنها یکبار فرصت فیلم برداری از اون وجود داره و همه باید قبل از آغاز فیلم برداری اصلی این سکانسها، بارها و بارها دیالوگها و حرکات خود رو تمرین کرده باشند، متعجبم میکنه.

اتفاقا دیشب من هم به این سوتی بزرگ فکر میکردم. دیشب چند تا سوتی دیگه هم داشتن ولی الان یادم نیست.

masoudtr
01-01-2011, 23:57
تکرار قسمت قبل از شبکه قران کی است؟

Grand
02-01-2011, 00:08
چند تا عکس از قسمت چهاردهم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------


تکرار قسمت قبل از شبکه قران کی است؟

شبکه اول

زمان پخش : جمعه ها : ساعت 22:00 به وقت تهران

تکرار : دوشنبه ها : ساعت 19:30 به وقت تهران

--

شبکه قرآن

زمان پخش : یک شنبه ها : ساعت 20:00 به وقت تهران

تکرار : پنجشنبه ها : ساعت 20:00 به وقت تهران

--

شبکه جام جم در سه قاره : اروپا ، آمریکا ، آسیا

جام جم 1

زمان پخش : شنبه ها : ساعت 21:45 به وقت تهران

جام جم 2

زمان پخش : شنبه ها : ساعت 04:15 به وقت تهران

جام جم 3

زمان پخش : شنبه ها : ساعت 14:45 به وقت تهران

caca_caca888
02-01-2011, 01:15
سلام


کسی لینک دانلود سریالو داره؟


من تا قسمت 11 رو از بیاتوزیرزمین دانلود کردم.اما الان دیگه سایتش پاچیده:41:

راستی چند تا قسمت تا الان اومده؟

molaali
02-01-2011, 08:21
سلام


کسی لینک دانلود سریالو داره؟


من تا قسمت 11 رو از بیاتوزیرزمین دانلود کردم.اما الان دیگه سایتش پاچیده:41:

راستی چند تا قسمت تا الان اومده؟

14 قسمت پخش شده.
من که منتظرم شب برسه تا تکرار این قسمتش رو نگاه کنم!

davy jones
02-01-2011, 12:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi-2009
02-01-2011, 12:32
این جنگجوی شامی چه قدر شبیه گیملی تو فیلم ارباب حلقه هاست .جالب بود

farshidshd
02-01-2011, 12:40
این جنگجوی شامی چه قدر شبیه گیملی تو فیلم ارباب حلقه هاست .جالب بود

دقیقا منم همینو گفتم موقع دیدنش!!

Golbarg01
02-01-2011, 15:14
فکر نکنید منظوری دارما :31: ولی تو فیلم 2012 کارگردانش جرات نکرد صحنه خراب شدن کعبه رو از ترس مسلمونا نشون بده ولی خودمون زدیم سوزوندیم...

خوب 2012 یه فیلم تخیلی بود و برای یه فیلم تخیلی نباید به مقدسات ادیان توهین کرد یعنی لزومی نداره حتما خراب شدن کعبه رو نشون بدن.علاوه بر اینکه ممکنه فتح البابی بشه که بازم در آینده در فیلم های هالیوودی به اماکن مقدس اسلام و دیگر ادیان توهین بشه و به اصطلاح قبحش بریزه.
ولی مختارنامه بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده و بالاخره برای یکبار هم که شده باید جنایات یزید که خودش رو پنجمین خلیفه و جانشین پیامبر بود به تصویر کشیده بشه تا همه آشنا بشن.

nar nia
02-01-2011, 16:29
قادري: «مختارنامه» يك پيروزي براي صدا و سيما است


خبرگزاري فارس: «امير قادري» با بيان اينكه «مختارنامه» انتظارات را از «داوود ميرباقري» برآورده مي‌كند، گفت: «مختارنامه» يك پيروزي براي صدا و سيما است و در مقايسه با ديگر آثار تاريخي اين سال‌ها، ارزش خود را بيشتر نشان مي‌دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

«امير قادري» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» ساخته داوود ميرباقري، اظهار داشت: به نظر من حاصل 8 سال انتظار و صرف اين مقدار هزينه به هدر نرفته و سريال «مختارنامه» يك پروژه موفق به شمار مي‌رود كه نه تنها انتظارات ما را از «داوود ميرباقري» برآورده كرده است بلكه فراتر به زندگي قهرماني مي‌پردازد كه ما سال‌ها از وجود آن بي‌بهره و محروم بوديم.
وي در ادامه تاكيد كرد: در كنار آن «داوود ميرباقري» نشان داده همچنان مي‌تواند يك داستان بزرگ تاريخي و امكانات را در خدمت بيان ايده‌هاي خود قرار دهد و در عين حال از جذابيت قصه چيزي كم نشود.
قادري تصريح كرد: مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» با سليقه ساخته شده و با وجود گستردگي پروسه توليد، جزئيات در روند ساخت آن فراموش نشده‌ است، همچنين كارگردان اين اثر، بازيگران را به درستي و در جايگاه مناسب به بازي گرفته است و در كنار آن اين سريال از گريم و طراحي صحنه و لباس خوبي نيز استفاده كرده است.
اين منتقد در ادامه خاطرنشان كرد: جذابيت بصري، شخصيت‌سازي، چيدمان ميزانسن و نحوه ديالوگ‌نويسي در سريال «مختارنامه» بي‌نظير است و از همه مهم‌تر تلاش «داوود ميرباقري» براي به روز‌ كردن وقايع تاريخي، ارزش كارشان را بسيار بالا مي‌برد و به همين دليل سريال «مختارنامه» هم نمره قبولي مي‌گيرد و هم ما را به تماشاي قسمت‌هاي بعدي مشتاق مي‌كند.
«امير قادري» در پايان اين گفت‌وگو نيز خاطرنشان كرد: در مجموع سريال «مختارنامه» يك پيروزي براي صدا و سيما است و در مقايسه با ديگر آثار تاريخي اين سال‌ها، ارزش خود را بيشتر نشان مي‌دهد.

nar nia
02-01-2011, 17:00
زندگی‌نامه مختار، فرجام قاتلان و نظر آیت‌الله خوئی

کتاب «زندگی‌نامه مختار و فرجام قاتلان» به قلم محرم عقیقی بخشایشی توسط انتشارات بخشایش به زودی روانه بازار نشر می‌شود.


«علیرضا عقیقی بخشایشی» در گفت‌وگو با ایکنا با اعلام این خبر اظهار کرد: کتاب «زندگی‌نامه مختار و فرجام قاتلان» در سه فصل توسط پدرم «محرم عقیقی بخشایشی» به نگارش درآمده است.
وی افزود: در فصل نخست این کتاب به سخنان و نقطه نظرات شخصیت‌های برجسته دینی و مذهبی از جمله آیت‌الله خوئی در مورد شخصیت مختار ثقفی پرداخته شده است.
در فصل دوم این اثر به زندگی‌نامه مختار و کارهایی که وی در طول زندگی‌اش انجام داده است و در فصل آخر به قیام مختار و مجازات قاتلان امام حسین (ع) و یارانش به دست او پرداخته شده است.
بخشایشی با بیان اینکه در نگارش کتاب «زندگی‌نامه مختار و فرجام قاتلان» تلاش شده تا این اثر با نسل جوان ارتباط خوبی برقرار کند، تصریح کرد: این کتاب کم‌حجم است و داستانی روان و جذاب دارد تا جوانان و نوجوانان بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.

به گفته عقیقی بخشایشی کتاب در 100 صفحه و قطع رقعی تا یک ماه آینده در بازار نشر منتشر خواهد شد. یادآور می‌شود، ابواسحاق مختار ثقفی، معروف به مختار ثقفی، از دلاوران و بزرگان عرب بود که به خونخواهی امام سوم شیعیان حضرت حسین بن علی(ع) و یاران او قیام کرد. پدرش ابوعبیدبن مسعود ثقفی بود که در واقعه «یوم الحجر» درعراق به قتل رسید و مادرش دومه بنت وهب بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبر مختار ثقفی در کوفه

molaali
02-01-2011, 18:20
بالاخره برای یکبار هم که شده باید جنایات یزید که خودش رو پنجمین خلیفه و جانشین پیامبر بود به تصویر کشیده بشه تا همه آشنا بشن.

جالبه که حتی خودش رو جانشین پیامبر هم نمی دونسته بلکه ادعا داشته که جانشین خود خداست!(خلیفت...)

وین رونی
02-01-2011, 22:27
به نظر شما سپاهیان یزید را با جلوه های ویژه تعدادشون را برده بودن بالا؟

MaLaS_shz
02-01-2011, 22:59
به نظر شما سپاهیان یزید را با جلوه های ویژه تعدادشون را برده بودن بالا؟
اره....مطمینم

vahid0801
02-01-2011, 23:27
بازم سلام.
یه سوال فنی.
این جنگجوی شامی که هیکلی بود احتمالا ایدین خطایی نبود؟حامد حدادی نقش کی رو داره؟
چند قسمت دیگه نشونشون میدن.؟

pcforlife
02-01-2011, 23:41
بازم سلام.
یه سوال فنی.
این جنگجوی شامی که هیکلی بود احتمالا ایدین خطایی نبود؟حامد حدادی نقش کی رو داره؟
چند قسمت دیگه نشونشون میدن.؟
پاسخ سوال فنی:31:: بله... چند صفحه ‏ی پیش دوستان راجع بهش صحبت کردند.:10:
پاسخ سوال دوم: به نقل از سایت مختار نامه (یکی از دوستان هم خیلی وقت پیش تو همین تاپیک گفته بودند):20::

حامد حدادی – یحیی بن زمزم "غول بنی ضبه"
ضمنا مشاهده شود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاسخ سوال سوم: مختارنامه اگه اشتباه نکنم 40 قسمته و این قسمت اخیر 14 امین قسمت سریال بودش.:20:
یاعلی:11:

guzga
02-01-2011, 23:47
وقتی آدم صحنه های جنگو میبینه از فیلم زده میشه:13:

molaali
03-01-2011, 08:45
وقتی آدم صحنه های جنگو میبینه از فیلم زده میشه:13:
:18::18::18::18:
(هیچ جواب دیگه ای رو برای حرف شما مناسب ندیدم!)شاید فوق العاده نباشه ولی این جوری که شما هم میگی نیست.

davy jones
03-01-2011, 10:36
یه نکته ی فنی دیگه به ذهنم زد ... :31:
با توجه به اینکه مکه شهری کوهستانیه چرا هیچکدوم از دو لشگر از ابتدا سعی در تصرف ارتفاعات نداشتند و کاری نکردن که طرف مقابل در دره های موجود بین این ارتفاعات گیر بیفته؟ اتفاقا این حربه که در قدیم خیلی هم مرسوم و متداول بوده، مخصوص در حالتی که یکی از دو سپاه از لحاظ تعداد کمتر از دیگری بوده ولی در عوض به منطقه و زمین جنگ آشنایی بیشتری داشته و به نوعی میزبان جنگ محسوب میشده. (یعنی سپاه عبدالله ابن زبیر) ولی در ادامه میبینیم که لشگر شام، منجنیق های خودشو به بالای کوهها میبره و کعبه رو به راحتی از اون بالا آتش بارون میکنه. (منجنیق ها رو میتونین از اینجا تشخیص بدین؟؟)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشین.
89/10/13

بی باک بی بال
03-01-2011, 10:49
یه نکته ی فنی دیگه به ذهنم زد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه مکه شهری کوهستانیه چرا هیچکدوم از دو لشگر از ابتدا سعی در تصرف ارتفاعات نداشتند و کاری نکردن که طرف مقابل در دره های موجود بین این ارتفاعات گیر بیفته؟ اتفاقا این حربه که در قدیم خیلی هم مرسوم و متداول بوده، مخصوص در حالتی که یکی از دو سپاه از لحاظ تعداد کمتر از دیگری بوده ولی در عوض به منطقه و زمین جنگ آشنایی بیشتری داشته و به نوعی میزبان جنگ محسوب میشده. (یعنی سپاه عبدالله ابن زبیر) ولی در ادامه میبینیم که لشگر شام، منجنیق های خودشو به بالای کوهها میبره و کعبه رو به راحتی از اون بالا آتش بارون میکنه. (منجنیق ها رو میتونین از اینجا تشخیص بدین؟؟)
خوب مختار اون منطق رو داد بود به خوارج دیگه اون از اون اومد توی کعبه و باعث این اتفاق شدن

*hamedkhatar*
03-01-2011, 12:38
سلام
اگه کسی لینک قسمت 12 13 رو داره با کیفیت خوب برام بگذاره
ممنون

jomong666
03-01-2011, 14:21
وقتی آدم صحنه های جنگو میبینه از فیلم زده میشه:13:

اتفاقن صحنه های جنگش قشنگن

:19::19::19::19:

*Necromancer
03-01-2011, 15:11
تکرارش دقیقا چه ساعتیه؟

Greedy
03-01-2011, 16:17
تکرارش دقیقا چه ساعتیه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hopee
03-01-2011, 17:39
بدون شرح...


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

davy jones
03-01-2011, 20:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




خداییش این دو تا مقایسه یکمی بی ربط بود ولی اون 2 تای دیگه باحال بود :46:

lg123
04-01-2011, 02:58
بچه ها اون گنده هه واقعا آیدین خطاییه؟
چطوری گیمر ؟

Greedy
04-01-2011, 09:40
بچه ها اون گنده هه واقعا آیدین خطاییه؟
چطوری گیمر ؟
اره خودش بود ولی اصلا نمیشد حدس بزنی عین گریم حسن پورشیرازی تو نقش بهرام رنگرز بود که نمیتونستی تشخیص بدی بازیگرش کیه

lg123
05-01-2011, 03:47
اره خودش بود ولی اصلا نمیشد حدس بزنی عین گریم حسن پورشیرازی تو نقش بهرام رنگرز بود که نمیتونستی تشخیص بدی بازیگرش کیه
خداوکیلی دمتون گرم عجب چشای باهوشی دارید شما من واقعیتش نه آیدین خطاییو فهمیدم نه حسن پورشیرازیو فقط آیدینو از یکی از بچه ها شنیدم و آنان که آب را به نظر کیمیا کنند!!!!!!!!!!!

molaali
05-01-2011, 12:47
خداوکیلی دمتون گرم عجب چشای باهوشی دارید شما !
عزیزم اون چشم نیست که باهوشه یه جای دیگست!!!:31:
ضمناً گریم شریفی نیا هم خیلی جالبه. این قسمت دوباره میاد!

errmii
05-01-2011, 14:47
بابا حامد حدادی هم بود دیگه چرا هیشکی متوجه نشد؟!
همونی که با منزر جنگید و آخر با چاقو کشتش

only4u-m
05-01-2011, 15:05
بابا حامد حدادی هم بود دیگه چرا هیشکی متوجه نشد؟!
همونی که با منزر جنگید و آخر با چاقو کشتش

اونکه حامد حدادی نبود!! :13: گریمش تو فیلم اینجوریه :27: :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حامد حدادی 2.20 قد داره اگر بشینه رو اسب که پاهاش میکشه به زمین :27::38:

pcforlife
05-01-2011, 15:14
بابا حامد حدادی هم بود دیگه چرا هیشکی متوجه نشد؟!
همونی که با منزر جنگید و آخر با چاقو کشتش
نه دادا! اون نبود! حامد حدادی دو مترو هیجده قدشه ها!!:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر کنم قاتل هانی (کسی که گردن هانی رو جلوی قبیله اش زد) همون حامد حدادی باشه! چون قشنگ یه سرو گردن از هانی بلند تر بود (حداقل)! ولی باز مطمئن نیستم!

Greedy
05-01-2011, 15:17
من فکر کنم قاتل هانی (کسی که گردن هانی رو جلوی قبیله اش زد) همون حامد حدادی باشه! چون قشنگ یه سرو گردن از هانی بلند تر بود (حداقل)! ولی باز مطمئن نیستم!

نه تا حالا حامد حدادی اصلا نیومده
اون که گردن هانی رو زد و قد بلند بود اسمشو نمیدونم چیه ولی تو فیلم سنتوری اگه یادت باشه اون نقش صاحب خونه قد بلنده رو داشت که میخواست بزنه خونه رو خراب کنه چند طبقه بسازه به علی سنتوری گفت باید بری از خونه
نقش حامد حدادی اینه :

حامد حدادی – یحیی بن زمزم "غول بنی ضبه"

only4u-m
05-01-2011, 15:24
تو سایت خود مختار نوشته:
حامد حدادی - بازی در سریال مختارنامه به کارگردانی داوود میرباقری در نقش سرباز سپاه آل زبیر

من مختارنامه رو هر 3 قسمت یکیشو میبینم :20: ولی فکر میکنم سپاه آل زبیر همون سپاه مختار باشه... چرا حالا همه فکر میکنید حالا چون قد بلند هست باید نقش یک آدم غول بیابونی خشن آدم کش رو بازی کنه :18: بیچاره خودیه :31:

nar nia
05-01-2011, 16:01
«يزيد» اين هفته در «مختارنامه» مي‌ميرد


خبرگزاري فارس: در قسمت پانزدهم سريال مختارنامه مرگ «يزيد ابن معاويه» به تصوير كشيده مي‌شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس، مخاطبان سريال تلويزيوني مختارنامه اين هفته با چند رويداد مهم در اين سريال مواجه خواهند شد. مرگ يزيد و تاثير آن در اردوي جنگي امويان، دعوت سليمان صرد خزاعي به قيام، ديدار دوباره مختار با محمد بن حنفيه، صلح سپاه شام و مكه و مخالفت مختار با صلح برخي از وقايع قسمت پانزدهم سريال مختارنامه است.
به گزارش روابط عمومي اين پروژه تلويزيوني، همچنين در اين قسمت صحنه به آتش كشيدن هاشميان در كابوس مختار به تصوير كشيده خواهد شد كه جزو سكانس‌هاي خاص و جذاب اين سريال است. همچنين در اين قسمت مخاطبان شاهد گفت‌وگوي ميان حصين بن نمير و عبدالله بن زبير درخصوص خاتمه جنگ هستند كه اين سكانس نيز جزو بخش‌هاي مفهومي و جذاب سريال است. از اين قسمت از سريال مختارنامه بازي بازيگراني همچون انوشيروان ارجمند در نقش رفاعه بن شداد از سران توابين، بهرام شاه محمدلو در نقش عبدالله بن يزيد و مسعود خدابخشيان در نقش ابراهيم ابن محمد طلحه از شخصيت‌هاي بانفوذ كوفه نيز آغاز خواهد شد.

molaali
05-01-2011, 16:11
:همه فکر میکنید حالا چون قد بلند هست باید نقش یک آدم غول بیابونی خشن آدم کش رو بازی کنه :18: بیچاره خودیه :31:

ولی من فکر کنم یکی از همونایی باشه که با مختار می جنگند و به رهبریه مصعب مختار و زنش رو میکشند چون الان در افراد آل زبیر دیده نمیشه پس احتمالاً دشمن مختار باشه.(ولی دیدن قد بلندش در کنار دیگر بازیگرا باید خیلی جالب باشه.)

nar nia
05-01-2011, 16:18
پرسش و پاسخ هایی از گاف ها و حاشیه های مختار نامه



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سریال مختارنامه یکی از عظیم ترین پروژه های تصویری کشور است که با صرف هزینه ای معادل 20 میلیارد تومان و در مدت 8 سال ساخته شده که پخش چندین قسمت از این سریال تاریخی و مذهبی با بازخورد گسترده و البته متفاوت مردم ، رسانه ها ،کارشناسان و حتی برخی از علما روبرو شده است.

به گزارش «فردا» بازخورد گسترده سریال مختارنامه ضمن ایجاد حاشیه های متعدد برای این مجموعه تلویزیونی و مدیران سیما ، انتقادات مختلفی را هم در حوزه های مختلف مذهبی ، تاریخی ، ادبی و ... به همراه داشته است که می توان به موضوع نشان دادن تصویر حضرت ابوالفضل ، برخی دیالوگ ها و روایت ها و همچنین پرداخت های اغراق آمیز صحنه های نبرد اشاره کرد.

در این بین حجم انبوه سوالات و ابهامات و به دنبال آن حاشیه های ایجاد شده برای سریال مختارنامه موجب شده تا مدیران سیما و تهیه کنندگان این مجموعه سایتی را برای پاسخگویی و اطلاع رسانی در این خصوص راه اندازی کنند که بخشی از مهمترین سوالات و پاسخ های ارائه شده در این پایگاه اطلاع رسانی از نظرتان می گذرد.



س: این مسئله یک دروغ تاریخیه که توسط مورخان یونانی جعل شده وبرای اون دلایلی وجود داره اول این که جمعیت ایران در اون زمان چند ملیون نفر بیش نبوده پس چگونه ممکنه سپاهی دو ونیم ملیونی وجود داشته باشه نکته ی دیگه محل وقوع نبرده که در اون چنین جمعیتی به صورت معمولی هم جا نمیشه چه برسه به سپاهی که یساری داره ویمینی ؟

س: با سلام علت بکار بردن کلمه خوارج از سوی سردسته خوارج و خودشان را خوارج خطاب کردن چه بود از دست اندارکاران چنین پروژه ارزشمندی بعید است که این نکات واضح را از نظر مغفول نگاه داشته باشند یا عباراتی مثل اگر شاخ شوند شاخشان را میشکنیم ،غیر از این نکات واقعاً قسمت چهاردهم زیبا بود

س: سلام.خسته نباشید.برای سومین بار این سوال را می برسم امیدوارم این دفعه جواب بگیرم و خیالم راحت بشه(ایا این راسته که امام سجاد اجازه قصاص به مختار را نمی دهند و مختار از روی غیض و غضب شخصی دست به این کار میزند؟)

ج: سلام- دوست عزيز بنظر شما وقتي امام سجاد (ع) در چند جا از مختار به نيكي ياد ميكند و او را دعا ميكند به چه معناست ايا اگر امام از كرده مختار رضايت نداشت باز هم اورا دعا ميكرد ؟ به عنوان مثال وقتي پسر مختار از امام باقر سوال ميكند كه ايا اين درست است كه مردم از پدر من به عنوان دروغ گو ياد ميكنند كه امام فرمودند( به خدا سوگند كه هيچ زني از اهل بيت ما بعد از واقعه كربلا ارايش نكرد تا اينكه مختار سر ابن زياد و عمر سعد را به مدينه فرستاد و همچنين فرمودند پدرم مهر مادرم را از پولي پرداخت كه مختار براي پدرم فرستاده بود و ما پول مهر زنانمان را از حلال ترين پول پرداخت ميكنيم) اميد وارم كه جوابتان را گرفته باشيد



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


س: در قسمتی که مختار به مکه آمد بدون محرم شدن وارد مکه شد که این حرام است.

س: می خواستم بدانم آیا مختار شهید می شود اگر میشود به دست کدام ملعون؟

س: شخصی به نام عبدالله بن عمر این بیت«برو اين دام بر مرغي دگر نـه ...»رو میخونه که این موضوع مطرح میشه حتما جناب حافظ با ماشین زمان یه چرخی هم به گذشته زده و این شعر رو اونجاسروده ..

2. صحنه ی دیگه فیلم، اونجایی که مختار میگه:
من مختارم پسر ابوقیس، اولین سردار فاتح ایران.. پدر من معروف به عجم کُش است..
مرحبا به غیرت ما ایرانیا..کارگردان دستتون دردنکنه...

3. سردار کیان هنگامی که مختار رو تو لباس رزم میبینه میگه که: شما رو وقتی تو این لباس میبینم یاد رستم میافتم.

رستم رو فردوسی 4 قرن پس از وقایع مختار در شاهنامه به تحریر در آورد. و این سردار کیان از کجا رستم رو میشناخته وا عجبا..



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ج: باسلام
اگرچه مکررا گفته شده ولی بازهم جواب سوالاتتون رو میگم:

1- دوست عزیز. شما فرض کن در زبان عربی یه شعر یا ضرب المثلی باشه با همین مفهوم. بعد اگه آقای میرباقری میومد اون رو برای شما ترجمه فارسی میکرد و تو دیالوگ میگذاشت، میخوام بدونم من و شما چیزی سر در میووردیم؟!

2- شما دوست عزیز ، قراره تو مختارنامه یه فیلم تاریخی مبتنی بر واقعیت یبینی یا یه چیزی که دلت رو حال بیاره و باهاش حال کنی؟! این "واقعیته" که در آن دوران اعراب در جنگ با لشگر ایران پیروز شدند و تا سالها فرماندهان آن جنگ، حضور در آن جنگ را از افتخارات خود میدانستند. خب ، میرباقری هم دارد همین فضا را بتصویر میکشد. اگر به کام من و تو این واقعیت تاریخی تلخ باشد که نمیشود واقعیت را عوض کرد.
انتظار نداشته باش که میرباقری برای کیف کردن من و تو مثلا دیالوگی اینچنینی برای مختار بنویسد که:
"منم مختار... پسر ابوقیس... پدر من خاک بر....خیلی بد بود! آخه با ایرانیای خوب و دوستداشتنی جنگید؟! منو ببخشید که پسر اون پدرم؟!!!"
از این انتظارها که نداری دوست عزیز؟

3- برای دهمین بار تذکر میدهم که رستم و دیگر شخصیتهای شاهنامه ساخته ذهن و شعر فردوسی نیست. داستان اینها ده ها سال پیش از فردوسی هم میان ایرانیان سینه به سینه نقل میشده. اسناد و نوشته های فراوانی هم در اثبات این ادعا در تاریخ ادبیات فارسی موجود است. فردوسی فقط این داستانها را بانظمی خاص بدل به شعر کرده است.

عصر ایران

errmii
05-01-2011, 17:03
خوب پس هنوز نشونش نداده
چون یکی از آشناها به من گفت الین هفته حامد حدادی رو نشون میده و منو هم به اشتباه انداخت.
احتمالا منظورش همون آیدین خطایی بوده!


«يزيد» اين هفته در «مختارنامه» مي‌ميرد

حیف شد که اصلا یزید رو تو سریال نشون ندادن

Grand
05-01-2011, 21:53
این هم از حامد حدادی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A.B & V.S
05-01-2011, 22:28
این هم از حامد حدادی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این قیافه که اصلا نمیاد جزء سپاه مختار( یا آل زبیر) باشه. :18:
در کل خیلی قشنگ گریمش کردن. دوستان کسی دوباره شبیه اینو تو فیلمهای دیگه پیدانکردن؟:8:

davy jones
06-01-2011, 11:11
این هم از حامد حدادی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حامد حدادی نشسته روی صندلی ولی قدش با گریمور که ایستاده در این حالت تقریبا برابره :18: :27:

molaali
06-01-2011, 13:10
حامد حدادی نشسته روی صندلی ولی قدش با گریمور که ایستاده در این حالت تقریبا برابره :18: :27:
ناسلامتی218 سانته ها! شوخه که نیست:31:. حالا فرض کنید سوار اسب هم بشه. چه میشه :27:

jomong666
06-01-2011, 13:52
اقا این قسمت توابین رو نشون میدن یا نه

Greedy
06-01-2011, 21:51
مرگ یزید و کابوس های مختار در قسمت پانزدهم"مختارنامه"

مخاطبان در قسمت پانزدهم مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" که روز جمعه 17 دی پخش می‌شود، می‌توانند ماجرای مرگ یزید و کابوس های مختار را ببینند که در آن جماعتی از هاشمیان به آتش کشیده می شوند. به گزارش خبرنگار مهر، مخاطبان تلویزیون در پایان هفته می‌توانند سریال تلویزیونی "مختارنامه" به کارگردانی داود میرباقری و تهیه‌کنندگی محمود فلاح را ببینند. این سریال زندگی و قیام مختار ابوعبیده ابن ثقفی ملقب به ابواسحاق را روایت می‌کند. او یک علوی بود که به خاندان پیامبر(ص) عشق و ارادت داشت. نقش مختار را فریبرز عرب‌نیا بازی کرده است.
رضا کیانیان، جعفر دهقان، رضا رویگری، ژاله علو، فرهاد اصلانی، فریبا کوثری، نسرین مقانلو، داود رشیدی، پرویز پورحسینی، مهدی فخیم‌زاده، محمد صادقی، انوشیروان ارجمند، صالح میرزاآقایی و... در این مجموعه در کنار عرب‌نیا به ایفای نقش پرداختند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخاطبان در قسمت پانزدهم سریال "مختارنامه" که روز جمعه 17 دی پخش می‌شود، می‌توانند چند رویداد مهم را ببینند. مرگ یزید و تاثیر آن در اردوی جنگی امویان، دعوت سلیمان صرد خزاعی به قیام، دیدار دوباره مختار با محمد بن حنفیه، صلح سپاه شام و مکه و مخالفت مختار با صلح، برخی از وقایع قسمت پانزدهم سریال "مختارنامه" است.

همچنین در این قسمت صحنه به آتش کشیدن هاشمیان در کابوس مختار ثقفی به تصویر کشیده خواهد شد که جزو سکانس‌های خاص این سریال است.

علاوه بر آن در قسمت پانزدهم مخاطبان می‌توانند شاهد گفتگوی میان حصین بن نمیر و عبدالله بن زبیر در خصوص خاتمه جنگ هم باشند که این سکانس نیز جزو بخش‌های مفهومی و جذاب سریال است.

در این قسمت از سریال "مختارنامه" هم بازی بازیگرانی همچون انوشیروان ارجمند در نقش رفاعه بن شداد از سران توابین، بهرام شاه محمدلو در نقش عبدالله بن یزید و مسعودخدا بخشیان در نقش ابراهیم ابن محمد طلحه از شخصیت‌های با نفوذ کوفه نیز آغاز می‌شود.
تو شاهکاری به خدا قبلا همینطوری کپی پیست میکردی الان خبرای خودم کپی پیست میکنی میذاری:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aligol172
06-01-2011, 22:30
اینکه میگویند یزید برای مرگ میمونش 50/000 مهمان دعوت کرده درست است؟:18:

offlineinternet
06-01-2011, 22:36
این هم از حامد حدادی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


چه شود:31::5:

Mohammad Hosseyn
06-01-2011, 22:53
اینکه میگویند یزید برای مرگ میمونش 50/000 مهمان دعوت کرده درست است؟:18:
نه تا این حد .... چقدر مگه جمعیت بوده اون اطراف که اینقدر دعوت کنه ... :31:

am_64
06-01-2011, 23:15
اینکه میگویند یزید برای مرگ میمونش 50/000 مهمان دعوت کرده درست است؟:18:
تازه بیست هزار نفر دیگه هم کم گفتی یعنی درستش هفتاد هزار نفره . این خبر رو بخونید تا متوجه بشید از خبرگزاری تابناکه

به گزارش شیعه آنلاین، یکی از کاربران در مطلبی که برای ما ارسال کرده، نوشت: در دستگاه خلافت اسلامى و جانشینى پیامبر اسلام (ص)، مردى که مقام خلافت را اشغال کرده بود و "یزید بن معاویه" نام داشت.

"یزید" میمونى داشت که به او "أبو قیس" مى گفتند. این میمون را در مجلس میگسارى خود حاضر مى کرد و براى او تشکى مى انداخت و او را مى نشانید و او را بر گرده خر ماده اى که براى مسابقه و اسب دوانى تربیت شده بود سوار مى کرد، زین و لجام بر گرده آن ماده خر مى بستند و این میمون را بر او سوار مى کرد و با اسب ها به اسب دوانى و مسابقه مى بردند.

در یکى از روزها "أبو قیس" مسابقه را برد. بر تن این میمون جامه و قبایى از حریر سرخ و زرد پوشانده و دامنها را به کمرش زده بودند و بر سر او کلاهى نهاده بودند که نقش هاى درشت داشت و به رنگ هاى مختلف آراسته گشته بود.

روزی به "یزید" خبر دادند که یکی از صحابه پیامبر (ص) از دنیا رفته است. "یزید" گفت: خداوند لعنتش کند ببرید او را دفن کنید.

اما وقتی میمون "یزید"، "أبو قیس" مرد دستور داد تا همه سران مملکت را جمع کنند و طبق تاریخ هفتاد هزار نفر جمع شدند تا در تشیع جنازه میمون با وفایش شرکت کنند.

وقتی این مطلب را می خوانیم متوجه می شویم که چرا امام حسین (ع) وقتی می خواست قیام کنند، فرمودند: همانا من برای اصلاح در دین پیامبر (ص) قیام کردم، اسلامی که برای تشیع جنازه یک میمون هفتاد هزار نفر را جمع می کند.

منبع: بررسى تاریخ عاشورا، مرحوم آیتى، ص 77.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!

Vamp!r3
06-01-2011, 23:56
این هم از حامد حدادی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام !

میگم با این گریمش بیشتر به درد NBA میخوره ها :31:

caca_caca888
07-01-2011, 23:52
برخیز که شور محشر آمد.....


من تازه قسمت 10 رو دیدم.
شما 15 هید .مگه نه؟

davy jones
07-01-2011, 23:56
برخیز که شور محشر آمد.....


من تازه قسمت 10 رو دیدم.
شما 15 هید .مگه نه؟


آره. عجب سریال محشری شده واقعا. از من میشنوی این 5 قسمتی که عقب افتادی رو حتما ببین. یه وقت به خاطر اینکه حوصله ات سر رفته نیای آخرشو ببینی که از دستت رفته. من یکی که با دقیقه به دقیقه اش حال میکنم.

موفق باشین.
89/10/17

OSEN
07-01-2011, 23:59
این قسمتم خیلی قشنگ بود . چه بازی میکنه این رضا کیانیان . خدایی اعجوبس :40:. اون نیگاهاش ، تک تک حرکاتش . عشق میکنم با بازیش . فوق العادس .
توابین هم که اومدن تو کار .

میگم جریان کامل اون تیکه ای که تو ذهن مختار اومد چی بود ؟ (آخر قسمت که روی کوهستان بسته بودنشون)؟


راستی اگه جایی رو سراغ دارین که با هر هفته با لینک مستقیم و کیفیت بالا (حدود ۴۰۰ مگ) برا دانلود میزاره ، یه ندا بدین لطفا . من تا قسمت ۱۱ رو دان کردم . ولی سایتی که ازش میگرفتم ترکید و لنگ بقیه قسمتاش موندم .

.

Gam3r
08-01-2011, 00:04
این قسمتم خیلی قشنگ بود . چه بازی میکنه این رضا کیانیان . خدایی اعجوبس . اون نیگاهاش ، تک تک حرکاتش . عشق میکنم با بازیش . فوق العادس .

رضا کیانیان کدومه ؟


راستی اگه جایی رو سراغ دارین که با هر هفته با لینک مستقیم و کیفیت بالا (حدود ۴۰۰ مگ) برا دانلود میزاره ، یه ندا بدین لطفا . من تا قسمت ۱۱ رو دان کردم . ولی سایتی که ازش میگرفتم ترکید و لنگ بقیه قسمتاش موندم .

نوین دانلود رو سرچ کن تا قسمت 14 گذاشته که خود نوین دانلود از ایران پرود گرفته ! از هر کدوم ازینا دوست داشتی دانلود کن :دی
کلا میشه گفت کل مختار نامه هایی که توی نت هست از ایران پرود گرفتن آپلود کردن ... توی همشون آرم ایران پرود هست !

jomong666
08-01-2011, 00:23
این قسمت قشنگ بود .
از دیالوگ شیخ خوارج و عبدالله زبیر خوشم اومد .

ALI-17
08-01-2011, 01:01
رضا کیانیان کدومه ؟
عبدالله بن زبیر (حاکم مکه):2:

molaali
08-01-2011, 09:01
میگم جریان کامل اون تیکه ای که تو ذهن مختار اومد چی بود ؟ (آخر قسمت که روی کوهستان بسته بودنشون)؟
.

عبد... زبیر بعد از خلیفه شدن سعی میکنه که از همه ی بزرگان بیعت بگیره.(درست مثل یزید) بنی هاشم رو هم به بهانه ای جمع میکنه. بعد بهشون میگه اگه با من بیعت کردید که هیچ اگه نه همتون رو می سوزونم. محمد حنفیه باور نمیکنه. و میگه از واقعه ی عاشورا درس نگرفتی؟ که در جواب می شنوه شما کجا و حسین(ع) کجا.
به هر حال یه آتش بزرگی به راه میندازه تا می خواد شروع کنه مختار میاد و بنی هاشم رو نجات میده.

ElmO
08-01-2011, 11:15
مختـار میسوزد تا تشــنه شود ...

مختـار میسوزد تا پاک شود ...

مختـار میسوزد تا برانگیخته شود ...

.
.
.

عالی بود ..


( با تشکر از Gam3r عزیز )

caca_caca888
08-01-2011, 11:32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بهترین سایت برای دانلود سریال.بهترشو ندیدم...
تازم پیداش کردم:دی

معرفی شده توسط Gam3r

Greedy
08-01-2011, 11:43
جلوه های ویژه تصویری درمختارنامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بخشهایی از این جلوه های ویژه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی جالبه مثلا صحنه هایی که لشکر خیلی زیاده با جلوه های ویژه درست شده

Gam3r
08-01-2011, 12:15
مختـار میسوزد تا تشــنه شود ...

مختـار میسوزد تا پاک شود ...

مختـار میسوزد تا گداخته شود ...

.
.
.

عالی بود ..

آخرش رو اشتباه گفتی ، آخرش اینه :

مختار میسوزد تا برانگیخته شود :31:




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بهترین سایت برای دانلود سریال.بهترشو ندیدم...
تازم پیداش کردم:دی

معرفی شده توسط Gam3r

برو حالشو بکن ، ( به کسی ندینا :دی )
کل سریال های ایرانی از عصر حجر تا امروز رو داره ... :دی کل فیلم های ایرانی از عهد بوق رو هم داره :دی
فقط خارجی نداره :دی

پ ن : من چرا نمیتونم تشکر کنم از پستی ؟ :دی دکمش غیب شده :دی

Mohammad Hosseyn
08-01-2011, 12:50
عبدالله بن زبیر (حاکم مکه):2:
فکر کنم این قسمت دیگه زیادی به کوبیدن عبدالله پرداخت ... مطئنا صدای سنی ها بیشتر در میاد ...
مخصوصا قضیه آتش زدن هاشمیان ...

nar nia
08-01-2011, 17:58
عليرغم اعلام تهيه كننده مختارنامه و با گذشت پنج هفته؛
نام «محسن شريفيان» هنوز به تيتراژ مختارنامه اضافه نشده است


خبرگزاري فارس: عليرغم اعلام تهيه كننده سريال مختارنامه مبني بر اضافه كردن نام محسن شريفيان به تيتراژ اين سريال، هنوز با گذشت 5 هفته اين اتفاق رخ نداده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


به گزارش خبرنگار موسيقي فارس،‌ چندي پيش محسن شريفيان نامه‌اي اعتراض آميز به رئيس سازمان صدا و سيما مبني بر استفاده از اثر او در اين سريال و عدم رعايت حقوق مولف و مصنف توسط تهيه كننده و كارگردان اين سريال ارائه كرد كه به دنبال درج اين نامه روي سايتهاي خبري و روزنامه‌ها، محمود فلاح تهيه كننده مختارنامه در گفت‌وگويي اعلام كرد كه ظرف يكي دو هفته نام محسن شريفيان را در تيتراژ قرار خواهيم داد حتي او به طور قطع گفته بود كه اگر اين هفته نشود، هفته بعد حتما اين اتفاق خواهد افتاد و اين در حالي است كه از آن زمان تا كنون 5 هفته گذشته و چنين اتفاقي رخ نداده است.
به گزارش فارس،‌ با گذشت بيش از يك ماه از ارائه نامه شريفيان تا كنون شخصي پاسخي به اين نامه نداده و تنها موردي كه در اين روزها پيش آمده اظهار نظر آهنگساز اين سريال در خصوص استفاده بي حد و مرز آهنگسازان از موسيقي نواحي است البته صحبت امير توسلي تا حدي قابل قبول است چرا كه هر آهنگسازي مي‌تواند از موسيقي بومي ايران در اثرش استفاده نمايد اما نه اينكه به طور مشخص از اثر يك پژوهشگر ديگر به بهانه استفاده از موسيقي بومي كپي نمايد. چرا كه اگر پژوهشگري مثل شريفيان با مشقت فراوان دست به جمع آوري چنين موسيقي‌هايي نمي‌زد آيا امروز كسي مي‌دانست در گوشه‌اي از ايران زني مي‌تواند چنين ناله‌هايي را سر دهد؟

caca_caca888
08-01-2011, 18:40
دوستان فیلم زیرنویسش برای کشورای دیگه تا الان درست نشده؟
مثلا به زبون عربی و انگلیسی

اگرچه نصف زیبایی سریال به خاطر حرفاشونه:41:

marvel_malayer
08-01-2011, 21:09
دوستان فیلم زیرنویسش برای کشورای دیگه تا الان درست نشده؟
مثلا به زبون عربی و انگلیسی

شبکه ifilm دوبله به عربی داره پخش می کنه
خبرهایی هم بود که زیر نویس عربی اون پخش شده

caca_caca888
08-01-2011, 21:32
شبکه ifilm دوبله به عربی داره پخش می کنه
خبرهایی هم بود که زیر نویس عربی اون پخش شده

!
کیا دوبله کردن؟
یعنی مخاطباش سنیان؟

D,Freeman
08-01-2011, 22:15
شبکه آی فیلم شبکه ای هست که مال صدا وسیمای ایرانه!!!1هیچ کدوم ازکشورای عرب این سریالو پخش نمیکنن!!!


بنابراین گزارش شبکه «آی فیلم» که هم‌اکنون درصدد بازگشایی دفاتر خود در کشورهای عربی است تنها دارای دو دفتر در بیروت و دمشق است و قرار است تولیدات نمایشی ایرانی با مضامین اجتماعی، کمدی، پلیسی، تاریخی و به‌ویژه انبیای الهی و داستان‌های قرآنی را که به زبان عربی دوبله شده است، پخش کند.

Sara
08-01-2011, 22:55
شیعه در جایگاه خود و اهل تسنن هم در جایگاه خود . با احترام به هر دو گروه ، به هیچ عنوان بحثی که جهت گیری داشته باشه در این تاپیک مطرح نکنید.

Bahar-via
08-01-2011, 23:54
تقدير از بازيگران اين سريال تاريخي:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nar nia
09-01-2011, 16:34
اطلسی در گفتگو با مهر: دیالوگ‌های حصین بن نمیر در "مختارنامه" ثقیل بود

سیامک اطلسی، بازیگر نقش حصین بن نمیر تاکید کرد گرچه دیالوگ‌های این شخصیت در سریال "مختارنامه" به دلیل فیلسوف بودنش ثقیل بود، اما همکاری با میرباقری برایش تجربه ارزشمندی به همراه داشت. سیامک اطلسی، بازیگر نقش حصین بن نمیر فرمانده لشگریزید درباره پذیرش این نقش در مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" به خبرنگار مهر گفت: وقتی داود میرباقری این نقش را برایم در نظر گرفت و برایم توضیح لازم را داد، ترغیب شدم آن را بپذیرم؛ چرا که فراز و نشیب‌های زیادی به همراه داشت. او فقط فرمانده لشگر نبود، بلکه فیلسوف هم بود.
وی در ادامه افزود: یک سال از فیلمبرداری این پروژه گذشت و نوبت به جنگ‌ها رسید که من برای بازی به این پروژه ملحق شدم و یک سال همکاری داشتم. البته باید تاکید کنم که نقش‌ها خاکستری هستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازیگر با اشاره به ویژگی‌های سریال تلویزیونی "مختارنامه" گفت: ویژگی این مجموعه پرداخت زیبا و مناسب از تاریخ است. داود میرباقری فقط یک سریال مذهبی و عرفانی نساخته است. او سعی کرده با فضاسازی جذاب روایتی دلپذیر از تاریخ را به مخاطبان ارائه دهد، حتی برخی اساتید معتقدند روایت مجموعه "مختارنامه" خیلی بهتر از سریال "امام علی (ع) است و با توجه به پیشرفت تکنیک اثری فاخر شده است.
اطلسی درباره دیالوگ‌های حصین بن نمیر گفت: این شخصیت در سریال "مختارنامه" با توجه به اینکه فیلسوف بود، دیالوگ‌های پخته‌ای داشت. در قسمت پانزدهم دیالوگ‌هایی که او با پسر زبیر (رضا کیانیان) داشت فیلسوف بودن آن را مشخص می‌کند که چگونه درباره خدا بحث می‌کند و حتی پسر زبیر در گفتگوهایی که با برادر کوچکش دارد به این مسئله تاکید می‌کند و حتی درباره شاعر بودن یزیدهم حرف می‌زند.
این بازیگر ادامه داد: گرچه دیالوگ‌های حصین بن نمیر ثقیل بود، اما کار در کنار داود میرباقری تجربه ارزشمندی برایم بود. دیالوگ‌ها را حفظ می‌کرد و اگر در بخشی نیاز به راهنمایی داشتیم میرباقری به دقت این کار را انجام می‌داد. از بازی در این پروژه خیلی راضی هستم.
وی درباره اینکه قبل از بازی در این مجموعه درباره تاریخ اسلام مطالعاتی داشتید یا نه؟ توضیح داد: به هر حال از زمان کودکی در تکیه‌ها درباره مختار و مبارزات شنیده بودیم و اطلاعات مختصری هم داشتم، اما در فیلمنامه جزئیات بود و علاوه بر آن آقای میرباقری توضیحات کامل را به ما می‌دادند تا نسبت به کار اشراف خوبی داشته باشیم.
بازیگر نقش حصین بن نمیر درباره همکاری با میرباقری گفت: او با وسواس زیادی کار می‌کرد و سطحی از هر صحنه‌ای نمی‌گذاشت. می‌دانست در مجموعه "مختارنامه" به دنبال چیست. در کار خیلی جدی بود و همکاری با او لذتبخش بود.
اطلسی درباره تفاوت بازی در مجموعه‌های اجتماعی و تاریخی گفت: مجموعه‌های تاریخی اصالت خود را دارد و برهه‌ای از زمان دیگر را به تصویر می‌کشد. مسلماً بازی در چنین پروژه‌هایی و ایفای شخصیت‌ها دشوار است. من نقشم را در سریال "مختارنامه" خیلی دوست داشتم. گرچه گزیده بازی می‌کنم، ولی تلاش دارم انتخاب‌های درستی داشته باشم. در حال حاضر فیلم سینمایی "ملک سلیمان" هم روی پرده دارم که فیلم ارزشمندی است. شرایط کار در سریال "مختارنامه" خیلی خوب و مرتب بود و همه چیز سرجای خودش قرار داشت و ما هیچ مشکلی نداشتیم.
وی در پایان افزود: به زودی پخش مجموعه "بچه‌های بهشت" به کارگردانی خسرو معصومی شروع می‌شود. در این مجموعه هم نقش خوبی را بازی کرده‌ام.

nar nia
10-01-2011, 16:52
در آستانه پخش «مختارنامه» از «آي‌فيلم»،
پوسترهاي سريال ميرباقري بر ديوارهاي شهر نجف خودنمايي مي‌كند

در آستانه پخش سريال «مختارنامه» از شبكه فيلم و سريال عربي ايران، پوسترهاي اين سريال تلويزيوني در سر تا سر شهر نجف بر ديوارها خودنمايي مي‌کند.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، پخش سريال «مختارنامه» از شبكه‌ي فيلم و سريال عربي ايران (آي فيلم) از جمعه اين هفته ـ 24 دي ماه ـ آغاز مي‌شود.

سريال «مختارنامه» به كارگرداني داوود ميرباقري براي پخش از شبکه‌ي ماهواره‌يي «آي فيلم» توسط گروهي ويژه‌ ترجمه و دوبله شده است و پخش نسخه عربي آن از روز جمعه ـ 14 ژوئن ـ آغاز مي‌شود. اين سريال روزهاي شنبه نيز متناسب با ساعات محلي کشورهاي عربي از عمان تا موريتاني تکرار خواهد شد.

به گزارش ايسنا، نبيل حمودة ـ مدير سايت خبري «آي فيلم» ـ پيش از اين پخش سريال «مختارنامه» از اين شبكه را بنا بر دريافت تقاضاهاي متعدد از کشورهاي گوناگون عربي عنوان كرده و گفته است: «مختارنامه» با استناد به منابع معتبر تاريخي و اسناد مورد قبول فرقه‌هاي گوناگون در جهان اسلام، اعم از سني و شيعه توليد شده است؛ البته بنا بر اقتضاي متن نمايشي برخي ديالوگ‌ها نيز افزوده شده است و بدون شک، اين سريال مورد استقبال افکار عمومي جهان عرب قرار خواهد گرفت.

A.B & V.S
11-01-2011, 13:02
من این قسمتو دیشب دیدم. جالب بود ولی به پای قسمت قبلش نمیرسید. این قسمت بیشتر با بازیه خیره کننده ی کیانیان گذشت.
یه سوال برام پیش اومد. مگه هدف ابن زبیر خلافت نبود؟ پس چرا وقتی ابن نمیر تو پیشنهاد اولش گفت بیا و خلافت کن به جای معاویه ثانی ابن زبیر قبول نکردو گفت ما پناهنده ی کعبه ایم؟

molaali
11-01-2011, 16:05
یه سوال برام پیش اومد. مگه هدف ابن زبیر خلافت نبود؟ پس چرا وقتی ابن نمیر تو پیشنهاد اولش گفت بیا و خلافت کن به جای معاویه ثانی ابن زبیر قبول نکردو گفت ما پناهنده ی کعبه ایم؟

حصین ابن نمیر دشمن سر سخت پسر زبیر بود. به نظر من اون می خواست عبد... رو بیاره شام تا اونجا براش تله درست کرده و بکشدش. پسر زبیر هم به یه همچین دلیلی نیومد. کسی که کعبه رو آتش زده میاد به اینها کمک کنه؟
(البته این نظر منه)

oranoos2007
11-01-2011, 22:20
يك سوال اونكه آخر سر اومد مخ همه رو زد گفت لشكر شام تنبيه نكنيد و عبداله زبير ازش تعريف كرد كي بود .
راستي چرا مختار به نظر سردرگم مانده نميدونه ميخواد چكار كنه هركي هرچي ميگه قبول ميكنه در حالي كه قسمت هاي قبل اينطوري نبود اون خودش همه چيز مديريت ميكرد. ولي الان انگار انگيزه اي ندارد .

nar nia
11-01-2011, 22:20
به همت موسسه تبيان؛
ويژه‌نامه الكترونيكي «قيام مختار» منتشر شد


خبرگزاري فارس: مؤسسه فرهنگي اطلاع‌رساني تبيان وابسته به سازمان تبليغات اسلامي، ويژه‌نامه الكترونيكي «قيام مختار» را در فضاي مجازي منتشر كرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، مؤسسه فرهنگي اطلاع‌رساني تبيان با انتشار ويژه‌نامه الكترونيكي «قيام مختار» به بررسي ابعاد مختلف بزرگترين قيام خونخواهي واقعه كربلا پرداخت.
مهري هدهدي، مدير گروه دين و انديشه موسسه تبيان با اعلام اين خبر افزود: اين ويژه‌نامه همزمان با پخش سريال مختارنامه تهيه شده و با ارائه مطالبي در خصوص ابعاد مختلف قيام مختار، به بررسي و تحليل زندگي مختار ابوعبيد ثقفي و جنبش‌هاي علوي هم عصر با مختار مي‌پردازد.
وي خاطرنشان كرد: فايل‌هاي صوتي و تصويري از تيتراژ سريال، گفت‌وگوهايي درباره سريال و شخصيت مختار و... همراه با اين ويژه‌نامه منتشر شده و در دسترس كاربران قرار دارد.
اين ويژه‌نامه از سري ويژه‌نامه‌هاي مناسبتي گروه دين و انديشه تبيان است كه به مناسبت ايام سوگواري حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) در محيط فلش طراحي و منتشر شده است.
علاقه‌مندان مي‌توانند براي مشاهده اين ويژه‌نامه به نشاني اينترنتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه كنند.

nar nia
11-01-2011, 22:35
محافظ جنیفر لوپز در سریال مختارنامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احمد ایراندوست که پس از سال‌ها فعالیت در خارج از کشور، زندگی در ایران را انتخاب کرده در مورد نحوه انتخابش به‌عنوان غول برره گفت: در زمان تولید سریال شب‌های برره از طریق آقای حسن شکوهی و محسن چگینی به آقای مدیری معرفی شدم و ایشان هم این نقش را با توجه به جثه‌ام به من دادند، این اتفاق ورود من به سینمای ایران بود.
من در هالیوود بادیگارد شخصیت‌هایی مثل «جنیفر لوپز» و «نیکلاس کیج» بودم، بعدها بادیگارد «ماریا کری» و «ویتنی هیستون» خوانندگان آمریکایی شدم.

به گزارش آفتاب، وی افزود: بعد از آن در سریال‌های دیگری حضور داشتم از جمله در چشم باد، دیدار، سریال مسافران و مختارنامه، همچنین در فیلم تلویزیونی جاسم به جبهه می‌رود نقش افسر عراقی را داشتم.

ایراندوست در تشریح نقش خود در سریال مختارنامه خاطرنشان کرد: در این سریال من نقش هارون نعل بند را دارم که جزو یاران مختار است و ماموریت کشتن عمر سعد را دارد، اما در جنگ با نیروهای عمر به شهادت می‌رسد.

وی که حدود ۱۰ سال در امارات زندگی کرده و به‌عنوان بادیگارد شیوخ عرب فعالیت داشته در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: در سریال سال‌های مشروطه بود که با آقای شریفی‌نیا آشنا شدم و ایشان برای بازی در اخراجی‌ها مرا به آقای ده نمکی معرفی کرد.

من در اخراجی‌های ۱ نقش فرمانده نظامیان را داشتم که بدلیل طولانی شدن فیلم نقش من و خانم مریلا زارعی حذف شد، با این حال آقای ده‌نمکی قول داد که در اخرجیهای ۲ این موضوع را جبران کند و در این فیلم ایشان نقش فرمانده اردوگاه اسرا را به من دادند.

این بازیگر عظیم‌الجثه ایرانی اظهار داشت: در زمان سکونت در امارات برای یک شرکت بادیگارد سرویس کار می‌کردم که از این طریق به هالیوود رفتم، حدود ۱۳ سال نیز در آمریکا ساکن بوده و بعنوان بادیگارد شخصیت‌های معروف فعالیت داشتم.

وی افزود: در هالیوود بادیگارد شخصیت‌هایی مثل «جنیفر لوپز» و «نیکلاس کیج» بودم، بعدها بادیگارد «ماریا کری» و «ویتنی هیستون» خوانندگان آمریکایی شدم.

به‌گفته وی قراردادهای حفاظت از شخصیت‌های معروف برای دوره‌های ۵ ساله بسته می‌شده ولی محافظان به‌صورت ساعتی دستمزد می‌گرفته‌اند.

ایراندوست با بیان اینکه سابقه فعالیت در سینمای بالیوود را نیز دارد افزود: در فیلم «آن» (ANN) با شرکت جکی شوروف و آکشی کومار و نیز فیلم «دلدار» با شرکت آمیتا باچان و آشواریا رای حضور داشتم.

وی در تشریح علت بازگشتش به ایران خاطرنشان کرد: پس از ازدواج با همسرم که خواهر دو شهید است، به این نتیجه رسیدیم که زندگی در شرایط آنجا با روحیات و عقایدمان سازگار نیست، این بود که تصمیم گرفتیم به ایران بازگردیم.

ایراندوست تفاوت سینمای ایران و آمریکا را در امکانات پیشرفته و تفاوت در میزان سرمایه‌گذاری‌ها و حرفه‌ای گری در این دو سینما دانسته و تاکید کرد: من با توجه به ویژگی فیزیکی‌ام بیشتر به نقش‌های اکشن و پلیسی علاقه دارم و امیدوارم که بتوانم بازی در چنین نقش‌هایی را نیز تجربه کنم.

caca_caca888
11-01-2011, 23:01
يك سوال اونكه آخر سر اومد مخ همه رو زد گفت لشكر شام تنبيه نكنيد و عبداله زبير ازش تعريف كرد كي بود .
راستي چرا مختار به نظر سردرگم مانده نميدونه ميخواد چكار كنه هركي هرچي ميگه قبول ميكنه در حالي كه قسمت هاي قبل اينطوري نبود اون خودش همه چيز مديريت ميكرد. ولي الان انگار انگيزه اي ندارد .
عین جومونگ شده:دی
جومونگم یه زمان اینطوری شده بود:دی
جدی میگما...


من الان قسمت 13 رو دیدم...2 تا مونده که بهتون برسم...

nar nia
12-01-2011, 15:12
در سريال مختارنامه؛
سرنوشت قيام مختار اين هفته رقم مي‌خورد


خبرگزاري فارس: در قسمت اين هفته «مختارنامه» (جمعه 24 دي ماه) ملاقات مهمي ميان مختار و محمدبن‌حنفيه رخ مي‌دهد كه سرنوشت قيام مختار را رقم مي‌زند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


به گزارش خبرگزاري فارس، سريال «مختارنامه» در شانزدهمين قسمت خود از يك سو ماجراي فرار مختار از مكه را روايت مي‌كند و از سوي ديگر به شكلي موازي حوادث و رويدادهاي كوفه بعد از مرگ يزيد را به تصوير مي‌كشد.
بنابراين گزارش، روز جمعه 24 دي ماه مخاطبان اين سريال تلويزيوني با چند اتفاق و رويداد مهم مواجه مي شوند. در قسمت هاي ابتدايي اين قسمت از سريال، حوادث و رويدادهاي مكه بعد از حمله بني اميه به تصوير كشيده مي‌شود و كم كم اختلاف‌هاي فكري و عقيدتي ميان مختار و آل زبير آشكار مي‌شود، به گونه‌اي كه مختار حاضر به پذيرش حكومت كوفه از سوي عبدالله بن زبير نمي‌شود و در نهايت با فريب آل زبير، مكه را به سمت كوفه ترك مي‌كند. در اين قسمت ملاقات مهمي ميان مختار و «محمد بن حنفيه» نيز رخ مي‌دهد كه سرنوشت قيام مختار را رقم مي‌زند.
همچنين در كوفه نيز «بن حريث» با سوء استفاده از شرايط پيش آمده و هرج و مرج حاكم در كوفه تصميم مي‌گيرد تا در مسجد خطبه خوانده و خود را حاكم شهر معرفي كنند اما حضور «عامر بن مسعود» با بازي (عباس اميري) كه از بزرگان كوفه است، فضا را تغيير مي‌دهد. در طرف ديگر ماجرا نيز «سليمان صرد خزاعي» با جمع كردن شيعيان به دور خود اولين حركت‌هاي قيام توابين را پي‌ريزي مي‌كند.

nar nia
12-01-2011, 15:26
روایت ملاقات مهم مختار و «محمد بن حنفیه»

سریال مختارنامه در شانزدهمین قسمت خود از یک سو ماجرای فرار مختار از مکه را روایت می کند و از سوی دیگر به شکلی موازی حوادث و رویدادهای کوفه بعد از مرگ یزید را به تصویر می کشد.

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی این سریال تلویزیونی، روز جمعه 24 دی ماه مخاطبان این سریال تلویزیونی با چند اتفاق و رویداد مهم مواجه می شوند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


در قسمت های ابتدایی این قسمت از سریال، حوادث و رویدادهای مکه بعد از حمله بنی امیه به تصویر کشیده می شود و کم کم اختلاف های فکری و عقیدتی میان مختار و آل زبیر آشکار می گردد، به گونه ای که مختار حاضربه پذیرش حکومت کوفه از سوی عبدالله بن زبیر نمی شود و در نهایت با فریب آل زبیر، مکه را به سمت کوفه ترک می کند.

در این قسمت ملاقات مهمی میان مختار و «محمد بن حنفیه» نیز رخ می دهد که سرنوشت قیام مختار را رقم می زند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


همچنین در کوفه نیز «بن حریث» با سوء استفاده از شرایط پیش آمده و هرج و مرج حاکم در کوفه تصمیم می گیرد تا در مسجد خطبه خوانده و خود را حاکم شهر معرفی کنند اما حضور «عامر بن مسعود» با بازی (عباس امیری) که از بزرگان کوفه است، فضا را تغییر می دهد.

در طرف دیگر ماجرا نیز «سلیمان صرد خزاعی» با جمع کردن شیعیان به دور خود اولین حرکت های قیام توابین را پی ریزی می کند.

molaali
13-01-2011, 08:43
فکر کنم قیام مختار از سه چهار هفته ی دیگه شروع بشه.

Greedy
13-01-2011, 20:05
فردا مختار عبداالله بن زیبر دور میزنه و فرار میکنه به سمت کوفه ...
قیامشم اگر اشتباه نکنم دو قسمت دیگه شروع میشه دقیق یادم نیست

Gam3r
13-01-2011, 21:08
دوستان : یک توضیح کوتاهی در رابطه با قیام مختار میدید ؟

یعنی چیجوری میکشه ؟ دونه دونه میکشه یا مثلا لشکر کشی میکنه و شهر رو به آتیش میکشه ؟ و ... ؟



ممنون !

davy jones
13-01-2011, 22:39
دوستان : یک توضیح کوتاهی در رابطه با قیام مختار میدید ؟

یعنی چیجوری میکشه ؟ دونه دونه میکشه یا مثلا لشکر کشی میکنه و شهر رو به آتیش میکشه ؟ و ... ؟



ممنون !

در لشکرکشیهای متعدد تقریبا به صورت دونه دونه کشته میشن. حتی اواخر کار جوری شده بوده که به محض اینکه مردم از هویت کسی که در واقعه ی عاشورا بوده اطلاع پیدا میکردن، اونو به سربازان مختار معرفی میکردن و هیچ کدوم از اون جنایتکاران نمیتونستن خواب راحت داشته باشن. ایرانیها هم توی این انتقام گیری کمک بسیار شایانی به مختار میکنن:46:

موفق باشین.
89/10/23

Dark Prince
13-01-2011, 23:12
ببینم پس با این اوصاف بعد از قیام مختار شاهد صحنه های خشن تری خواهیم بود دیگه؟!
والا تا اینجا که ما دیدیم فقط از مختار تعریف میکردن و بجز اون صحنه ی کشتن غول شامی دیگه چیزی ازش ندیدیم... :دی

Gam3r
13-01-2011, 23:39
یک سوال :

صحنه های جنگشون چرا اسلومِشن هست ؟ :دی ... یا مثلا تخیلی هست !
اونجا که چند صحنه از کربلا رو نشون میده که سربازای یزید اون مرده رو دوره میکنن و با نیزه بهش حمله میکنن ...
مثلا : سربازا حمله میکردن ... این مرده یه مشت میزد توی شکم هر کدومشون اونا هم درجا میمردن !!
... این یکم سریال رو بیش از حد تخیلی میکنه به نظرم !

+

چرا شمشیر هاشون شبیه داس هست ؟!
شمشیر صاف میساختن ... مثل جومونگ آدم کیف میکرد !
موقع جنگ اینا سوار اسب هستن ... شمشیرشون رو با زاویه 90 درجه بالا میگیرن ، آدم توی نگاه اول فکر میکنه اینا دارن میرن زراعت نه رزم !

+

خفتان چقدر به مختار میاد ! مخصوصا با اون کلاه که تا نوک دماغش میاد خیلی خوشتیپ میشه !

+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه تیپی زده ها !!

+

اون صحنه ی نبرد مختار با غول شامی چی شد یهویی ؟!
من سرم پایین بود داشتم SMS میفرستادم یهو دیدم پسر عمم میگه : ممد سرتو بالا کن ، تی وی رو نگا کن ، مختار شده جومونگ !
سرمو بالا کردم ... فقط یه لحظه دیدم که اسب مختار بال در آورده بود از بالای کله ی اون غوله رد شد !
میشه بگین چیجوری پرش کرد ؟ اونجا مگه سکو گذاشته بودن ؟ :دی

+

جمله های سریال هم خیلی قشنگه !
گاهی اوقات فکر میکنم توی هر قسمت حتما 10-12 نفر نویسنده دست به کار شدن !
تیکه هایی که به هم میندازن ... جواب هایی که به هم میدن ... جملات قصارشون ... آدم فکر میکنه ذهن یک نویسنده به تنهایی نمیتونه از پس این همه دیالوگ در ابعاد مختلف بر بیاد !

+

به عنوان آخرین سخن : موسیقی ابتدای سریال خیلی قشنگه ، ریتــــمش کند میشه و یهو تند میشه !
البته بجز اون قسمت که با لهجه ی محلی میخونه : برخیز که شور محشر آمد ... این نامه ز سوز جگر آمد ... ! ( قبل منظورمه ! )



خب مثل اینکه زیاد نوشتم !
بدرود !!

davy jones
14-01-2011, 00:16
یک سوال :

صحنه های جنگشون چرا اسلومِشن هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... یا مثلا تخیلی هست !
اونجا که چند صحنه از کربلا رو نشون میده که سربازای یزید اون مرده رو دوره میکنن و با نیزه بهش حمله میکنن ...
مثلا : سربازا حمله میکردن ... این مرده یه مشت میزد توی شکم هر کدومشون اونا هم درجا میمردن !!
... این یکم سریال رو بیش از حد تخیلی میکنه به نظرم !

+

چرا شمشیر هاشون شبیه داس هست ؟!
شمشیر صاف میساختن ... مثل جومونگ آدم کیف میکرد !
موقع جنگ اینا سوار اسب هستن ... شمشیرشون رو با زاویه 90 درجه بالا میگیرن ، آدم توی نگاه اول فکر میکنه اینا دارن میرن زراعت نه رزم !


صحنه های جنگ رو من هم قبول دارم که یکمی با صحنه های رزمی و جنگی روز دنیا فاصله داره. ولی خب چه میشه کرد؟ به عنوان اولین تجربه های اینچنینی با این وسعت و حجم کار در سینمای ایران به نظرم در نوع خودش بد نیست. ایشالله که به مرور زمان کارهای رزمی سینامی ما هم بهتر بشه.

+

شمشیرهای عربی فکر کنم ذاتا همینطوری بوده. کما اینکه شمشیرهای اروپاییها هم در دوران قرون وسطی، شکل و ابعاد خاص خودشون رو داشته. مثلا شمشیرهای عربی این شکلی بودن:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



ولی مثلا شمشیرهای ژاپنی دسته های بلند تری داشتند و اینطوری بودند:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



شمشیرهای اروپایی قرون وسطی هم خصوصیتشون این بوده که خیلی سنگین و کلفت و بلند بودند و دسته ای شبیه صلیب داشتند:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



در این میون شمشیرهای دزدان دریایی (یا در اصطلاح شمشیرهای لانگ جان سیلوری) هم معروفن که به شکل زیر هستند:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]





اون صحنه ی نبرد مختار با غول شامی چی شد یهویی ؟!
من سرم پایین بود داشتم SMS میفرستادم یهو دیدم پسر عمم میگه : ممد سرتو بالا کن ، تی وی رو نگا کن ، مختار شده جومونگ !
سرمو بالا کردم ... فقط یه لحظه دیدم که اسب مختار بال در آورده بود از بالای کله ی اون غوله رد شد !
میشه بگین چیجوری پرش کرد ؟ اونجا مگه سکو گذاشته بودن ؟ :دی


حسین جان (pcforlife) زحمت اینکار رو قبلا کشیده بودند و اون تیکه از فیلم رو جدا کردن و در این پست گذاشتند. میتونین از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ملاحظه کنین.


موفق باشین.
89/10/24

*Necromancer
14-01-2011, 04:31
کدام کاسه؟
کدام آش؟
کدام کشک؟
کدام پشم؟
:27::27:
خیلی جالب بود این قسمتش
به گریم بازیگر ها هم خیلی رسیدن
تو این قسمت متوجه شدم خوارج رد مهر هم دارن رو پیشونیشون

Sara
14-01-2011, 07:03
تو این قسمت متوجه شدم خوارج رد مهر هم دارن رو پیشونیشون
من مختار نامه رو چون از اول دنبال نکردم نمیبینم متاسفانه و گذاشتم سر فرصت اما در مورد خوارج یکی از افراطی ترین و نمازخون ترین افراد بودن که مثلا نماز شبشون ترک نمیشده...

pcforlife
14-01-2011, 12:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شمشیره خوراکه آیدین ختاییه!!:27::31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی از حمید جان (davy jones) بابت پست عالیش! دوستان اگه کلیپ هایی از جاهای مورد نظرتون از سریال میخواین بگین، سه سوته آپلود میشه میرسه به دستتون!:31::10:
یاعلی:11:

*hamedkhatar*
14-01-2011, 22:40
سلام
آقا من فقط تا قسمت 12 رو تونستم دانلود کنم بقیش گیرم نیومد
یکی مردونگی کنه و بقیه قسمتها رو تا جایی که پخش شده رو برام با کیفیت خوب بگذاره لطفا
کیفیت خوب هم نبود با هر کیفیتی اشکال نداره

دهنمون سرویس شد :41:

خدا خیرتون بده :10:
ممنون :11::10::40:

Boy Ka
14-01-2011, 23:17
آقا یه سوال. این عکسی که منتشر شده و میگن بازیگر نقش حضرت ابوالفضل هست راستی راستی نقش حضرت ابوالفضل رو بازی میکنه؟ این که خیلی زشته که!

moslem47
14-01-2011, 23:38
دیالوگ های این سریال واقعا جالبو زیباست . اون شعری که خلیفه زبیری خوند را کسی داره؟
در ضمن شخصیتی که در انچه گذشت نشان داده شد کی بود؟

pcforlife
15-01-2011, 00:57
دیالوگ های این سریال واقعا جالبو زیباست . اون شعری که خلیفه زبیری خوند را کسی داره؟
در ضمن شخصیتی که در انچه گذشت نشان داده شد کی بود؟
عبدا... بن زبیر: زین پس اگز حدسی زدی که بوِد راز، بگیر زبان گاز، تا نکنی سخن ساز، چون قفس عمرت میشود باز و مرغ جانت کند پرواز!
ابن سهل: اینی که قرائت فرمودید شعر بود؟
عبدا... بن زبیر: خیر! معر بود!
.
.
فایل تصویریش هم خواستی بگو تا لینک دانلود بهت بدم.:20:
ابن وهب (پسر وهب نصرانی)

jomong666
15-01-2011, 01:41
دیالوگ بین عامر بن مسعود و بن حریص خیلی پرمعنا بود.

Greedy
15-01-2011, 10:18
چقدر اون 5 تا مختار تقلبی شبیه بودن :دی
قسمت بعدی هم پرش میکنن به کربلا و صحنه های عاشورا

وین رونی
15-01-2011, 10:26
این قسمت را اگه کسی ندیده باشه به نظر من چیزی را از دست نداده جز بازی زیبای کیانیان
ضمناً با زهم به نظر من تنها نقطه ضعف سریال نوع حرف زدن مختار هست

water_lily_2012
15-01-2011, 10:45
واقعا قیلم زیبایی هست. کم کم ایران هم داره فیلم های جالب می سازه. یه کم خرج می کنه. بدل کاری و کارهای کامپیوتری.

beckham7
15-01-2011, 10:55
سریال رو چندبار گذری دیدم نمیگم سریال بدیه اما مطمئنم این پولی که خرجش شد ارزششو نداشت حیف این پولها...

water_lily_2012
15-01-2011, 11:12
سریال رو چندبار گذری دیدم نمیگم سریال بدیه اما مطمئنم این پولی که خرجش شد ارزششو نداشت حیف این پولها...

خوب باید دید چه تعداد از مردم این فیلم را مشاهده می کنند.و چه تعداد مشاهده نمی کنند

Gam3r
15-01-2011, 12:25
دقیقا در آخر سریال ، اون فردی که با اسب انقدر قشنگ میتاخت و لباس سیاه داشت ( یاد زورو افتادم ! ) مطمئنم عرب نیا نبود !
عرب نیا وقتی اسب سواری میکنه به جلو پرتاب میشه ... ولی این یکی دیگه بود ... پاهاش لاغر تر بود ... استیلش هم فرق میکرد ! قشنگ معلوم بود حرفه ای هست !

دمشون گرم جومونگ هم اینجوری اسب نمیروند !


... هنوز هم توی کف دیالوگ های باحالشونم ! سریال بار فوق العاده زیادی داره ...

yashgin128
15-01-2011, 13:09
سلام
دوستان بازیگر نقش عبدا.. زبیر کیست ؟
به نطر من بهترین بازیگر همون بازیگر نقش عبدا.. زبیر است با اون اداهای خاص

pcforlife
15-01-2011, 13:14
سلام
دوستان بازیگر نقش عبدا.. زبیر کیست ؟
به نطر من بهترین بازیگر همون بازیگر نقش عبدا.. زبیر است با اون اداهای خاص
رضا کیانیان!

N.I.M.A _ P30
15-01-2011, 13:15
به نظرم نقطه ی اوج این قسمت نه گفتن مختار به حکومت کوفه و عکس العمل ابن زبیر بود. ترکوند.
یادمه "درقسمت بعد خواهید دید" هفته ی قبل یه جا سلیمان پیرهنشو پاره میکرد. ولی تو این قسمت نبود.:18:

marvel_malayer
15-01-2011, 13:31
بَخِ بخِ یا مختار

چقدر این کلام اشنا بود////

moslem47
15-01-2011, 13:36
سریال رو چندبار گذری دیدم نمیگم سریال بدیه اما مطمئنم این پولی که خرجش شد ارزششو نداشت حیف این پولها...
مگه چقدر پول خرج کردند؟
این پول از کجا تامین شده؟

water_lily_2012
15-01-2011, 13:36
دقیقا در آخر سریال ، اون فردی که با اسب انقدر قشنگ میتاخت و لباس سیاه داشت ( یاد زورو افتادم ! ) مطمئنم عرب نیا نبود !
عرب نیا وقتی اسب سواری میکنه به جلو پرتاب میشه ... ولی این یکی دیگه بود ... پاهاش لاغر تر بود ... استیلش هم فرق میکرد ! قشنگ معلوم بود حرفه ای هست !

دمشون گرم جومونگ هم اینجوری اسب نمیروند !


... هنوز هم توی کف دیالوگ های باحالشونم ! سریال بار فوق العاده زیادی داره ...


غیر از سوار کاری اون فرد، به خود اسب اگر توجه می کردید، به اندامش، به نوع دوندگی و ... متوجه می شید که واقعا اسب اصیلی هست. با چه سرعتی هم می تاخت. همونطور که قبلا ذکر کردم از امکانات زیادی در فیلم استفاده شده.
خوب البته به پای فیلم های اکشن هالیود نمی رسه. ولی ایران در ابتدای کار هست.

nar nia
15-01-2011, 16:16
ناگفته‌هايي از كارگردان مختارنامه؛
ميرباقري: عقايد شيعي مي‌تواند انديشه مهم جهان امروز باشد


خبرگزاري فارس: سيدداود ميرباقري، كارگردان سريال مختارنامه معتقد است: عقايد شيعي مي‌تواند يكي از انديشه‌هاي مهم جهان امروز باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان روابط عمومي صدا و سيماي مركز سمنان تصميم گرفت مصاحبه‌اي را از ميرباقري منتشر كند.

* استاد ميرباقري از چه زماني با سينما، تئاتر و نمايش آشنا شد؟
- علاقه من هم مثل همه نسل‌هاي خودم از زمان نوجواني و جواني با رفتن به سينما شكل گرفت.
برخورد با اين پرده جادويي و اعجاز و حيرتش و اثري كه ايجاد مي‌كرد، پديده‌اي بود كه هم سن و سال‌هاي من را مي‌توانست جذب و شيفته خودش كند.
اما به دليل بافت فرهنگي و اعتقادي كه در جامعه قبل از انقلاب نسبت به سينما وجود داشت، بروز اين علاقه آسان نبود خصوصاً اينكه در خانواده مذهبي هم متولد شده و رشد كرده بودم و در واقع اينكه به عنوان يك هدف بخواهد دنبال شود، امكان‌پذير نبود.
لاجرم اين علاقه با من بود و هر از گاهي كه وقت مي‌كردم، قاچاقي و دزدانه سينما مي‌رفتم تا اينكه تحصيلاتم را ادامه دادم و به دانشگاه رفتم.
در دانشگاه بود كه در سال‌ 56 به صورت جدي‌تر از طريق فعاليت‌هاي فوق‌برنامه دانشجويي با هنر و مقوله نمايش و سينما جدي‌تر و واقعي‌تر مواجه شدم و رفته رفته اين علاقه در من شكل رو به رشدي داشت.
در آن دوران يك سري ضرورت‌ها و همچنين بروز انقلاب فرهنگي كه ضرورت‌هاي انقلاب بود، مرا وادار كرد به رشته معدن و بخش تحصيلات دانشگاهي كمتر اهميت دهم و به دنبال راهي بروم كه براي بيان عقايد و انديشه‌هاي انقلاب اسلامي گام‌هاي بهتري را بردارم.
بيشتر در حوزه هنر و به ويژه نمايش متمركز شدم و در اين حوزه حدود سه سال كار مستمر كردم و در كلاس‌هاي فشرده‌اي كه مثل يك دوره دانشگاهي در تئاتر شهر تشكيل شده بود، شركت كردم و موفق شدم اين دوره‌ها را سپري كنم و بعد هم به صورت حرفه‌اي كارم را آغاز كردم و اين گونه تحصيلاتم در دانشگاه ناتمام ماند.
اين اجمالي بود از اينكه چگونه آمدم و چگونه جذب سينما و تئاتر شدم.

* براي ما از كارهاي بعد از انقلاب بگوييد؟ سريال امام علي (ع) به عنوان يكي از سريال‌هاي فاخري بود كه شما توليد كرديد و ازآن آزمون هم سربلند بيرون آمديد.
- ضرورت‌ها ما را وادار كرد كه به سمت حوزه مذهبي بياييم، شايد يك بخش مهمش همين بود كه انديشه‌هاي مذهبي تا حدودي در حوزه هنر مهجور مانده بود.
بالاخره يكي بايد باشد تا اين بار را بدوش بكشد؛ آن هم با توجه به اهميتي كه رسانه سينما و تئاتر در دوران معاصر دارد، خوب خيلي حيف بود كه به اين گونه فعاليت‌ها نپردازيم.
به هر حال اين شخصيت‌هاي مذهبي خودمان، الگوهايمان، پيشوايان و حوزه معارف دين هميشه براي من مسئله بود كه مي‌شود يك روزي شرايطي به وجود بيايد و امكاناتي باشد تا بتوانم طرح مسئله كنم و مسائلي رو كه دوست داريم، سوژه‌هايي را كه دوست داريم، سوژه‌هايي كه با عقايد ما گره خورده و واقعا سرنشت‌ساز و خيلي در زندگي ما مهم است را مطرح كنيم.
اسم «علي» در هر جاي زندگي ما حضور پرقدرتي دارد و چطور مي‌شود براي بزرگيش نتوانيم كاري كنيم.
محدوديت‌ها و مشكلاتي هم در اين حوزه وجود داشت، ولي به هر حال ما توانستيم در همان شرايط با توجه به محدوديت‌هايي كه داشتيم طرح مسئله كنيم.
بالاخره سريال امام علي (ع) را شما ديديد و با همه مشكلاتي را كه داشتيم توفيقي دست داد و سريال در آن حد و بضاعت انديشه و افكار ما ساخته شد و شكر خدا كه مورد توجه هم قرار گرفت.
مسير كارهاي تاريخي من هم ريشه در همين مسئله دارد؛ بعد از امام علي، سريال تاريخي معصوميت از دست رفته را به شكل تئاتر و نمايشي ساختم.
سلمان فارسي در برنامه‌ام بود و شخصيت‌هايي كه من خيلي به آنها علاقه دارم و آنها قسمت نشد و شرايطش پيش نيامد و قسمت ما مختار شد.

* براي ما از ويژگي‌هاي سريال مختارنامه بگوييد؟
- مختارنامه يك موضوع بسيار حساس و به لحاظ تاريخي به دليل اينكه نخستين قيام شيعي است كه بعد از قيام عاشورا‌ به ثمر مي‌رسد و موفق مي‌شود به اهدافش دست پيدا بكند، حائز اهميت است.
به هرحال توليد مختارنامه بهانه‌اي براي طرح نام امام حسين (ع) و انديشه ايشان بود.
اما به لحاظ ساختاري، مختارنامه ويژگي‌هاي خيلي جذابي دارد و براي خود من حداقل اينطور بوده است و اميدوارم كه اين مجموعه توانسته باشد در اجرا شكل خودش را به دست بياورد.
مختارنامه در ساختارش خيلي موضوع اكتيو و فعال و دراماتيكي و خيلي كشمكش و درگيري دارد و شما مي‌دانيد كه در كار سينمايي به اصطلاح كشمكش و درگيري و اينطور وقايع خيلي نقش تعيين‌كننده دارد و در جذاب‌تر كردن كار و در ايجاد يك ريتم خيلي مهم است.
اميدوارم كه اينطور شده باشد؛ هرچه بلد بوديم و هرچه تجربه داشتيم را استفاده كرديم.
من و همه هنرمنداني كه كنار ما هستند و تعدادشان هم كم نيست، واقعا مي‌توانم بگويم كه همه، متخصصان تراز اول سينماي ايران هستند و در اين كار كنار هم جمع شده‌اند.

* حرف آخر شما ...
- در اين حرفه كوچك‌ترين هستم و تازه در اين مرحله فهميدم كه كجا ايستاده‌ام و اگر مثلا چند سال پيش كه مختارنامه را آغاز كردم، امروز شروع مي‌كردم آن را طور ديگري مي‌ساختم.
شخصاً تصورم اين است كه هرچه در اين حوزه تلاش و فعاليت مي‌كنم، بيشتر تجربه كسب مي‌كنم.
اي كاش اين تجربه را كه امروز دارم، در زمان ساخت امام علي داشتم؛ به هر حال 30 سال از انقلاب گذشت و من به سهم خودم تلاش كردم تا حدودي بتوانم بخشي از آرمان‌ها و عقايد انقلاب را بيان كنم تا جايي كه وسعم مي‌رسيد و تا جايي كه امكان طرحش وجود داشت، تلاش كردم.
اگر به تاريخچه كارهاي من نگاه كنيد مثل رعنا، گرگ‌ها و بعضي جاها نمادين، جاي مستقيم سعي كردم با اشكال و ساختارهاي ويژه به مسائلي كه به هرحال از ضروريات انقلاب است، بپردازم.
نمي‌دانم چقدر موفق بودم اما آرزو مي‌كنم همه كساني كه در اين حوزه فعاليت مي‌كنند بتوانند يك روزي به موفقيت‌هاي خوبي دست پيدا كنند.
ما بضاعت مطرح شدن در جهان را داريم با انديشه‌اي كه همراه ماست. فقط بايد راه حرف زدن امروز را با مخاطب جهاني پيدا كنيم.
حرف‌ها و عقايد ما، عقايد ناب و سازنده و نجات‌بخشي است.
سينما و تلويزيون و كارهاي نمايشي در واقع يك دروازه و معبر براي رسيدن به آن ايده‌آل و آرمان است.
من فكر مي‌كنم افكار ما مهجور مانده و اگر كار و تلاش كنيم عقايد شيعي مي‌تواند يكي از انديشه‌هاي مهم در جهان امروز باشد.

nar nia
15-01-2011, 16:22
دلیل عدم تایید رسمی قیام مختار توسط امام سجاد(ع) چه بود؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی‌نژاد، سرپرست گروه تحقیقاتی دانشنامه ۱۴ جلدی امام‌حسین (ع):

درباره اینکه آیا مختار شیعه بوده یا نه، باید گفت که در آن زمان شیعه‌ای که ما امروز آن را مطرح می‌کنیم، خیلی ملموس نبود. در حقیقت بعد از امام صادق(ع) و ائمه متأخر، تفکر شیعه بسط یافته است. ما حتی شیعه ۶ امامی و ۷ امامی داریم و تا زمان امام رضا(ع)، شیعه انشقاقاتی پیدا می‌کند. به همین دلیل شیعه در آن زمان، افرادی بودند که طرفدار اهل بیت(ع) و حکومت آنان بودند و این خیلی روشن نیست که بگوییم که آنها شیعه دوازده‌ امامی بودند. نه درباره مختار و نه درباره خیلی‌های دیگر.
حتی در مورد آنها که در کربلا حضور داشتند، نمی‌توانیم بگوییم ـ مانند آنچه که ما از شیعه می‌فهمیم ـ شیعه بودند یا نه.
مختار در آن زمان بیشتر به مثابه اینکه محب اهل ‌بیت(ع) و طرفدار آنان بود، شیعه محسوب می‌شود. او از محبین اهل بیت(ع) و از طرفداران خط اهل بیت(ع) بود و در آن شکی نیست و به خاطر این طرفداری به زندان رفت؛ اما امام سجاد(ع) از اینکه قتله امام حسین(ع) به دست مختار کشته شدند، دلش شاد و خوشحال شد و این به طور قطع است.
تقریباً تنها جایی که اهل‌ بیت(ع) بعد از واقعه عاشورا یک حالت جشن کوچک، همراه با پخش میوه برگزار کردند، زمانی بود که مختار، سر عبیدالله‌بن ‌زیاد ـ شاید هم همراه با سر عمر سعد ـ را برای امام سجاد(ع)، فرستاد، امام(ع) خیلی خوشحال شد و نقل است که مختار را دعا کرد و فرمود؛ «جزى الله المختار خیرا» و در مدینه بین شیعیان و یا مردم اطراف خود میوه پخش کردند و جشن‌مانندی را برگزار کردند و گفتند که من از خدا می‌خواستم تا چنین روزی اتفاق بیفتد.
بنابراین اینکه مختار، اصل کارش در جهت سرکوب قتله امام حسین(ع) مورد تأیید بوده، در آن شکی نیست؛ اما اینکه بگوییم که امام سجاد(ع) ‌تا چه حد این قیام را تأیید کرد، باید گفت که اگر ما حتی در ظاهر تأییدیه‌ای هم نداشتیم، نمی‌توانستیم بگوییم که ائمه یا امام سجاد(ع) مخالف کار مختار بودند؛ مگر اینکه ادله مخالف پیدا شود. ولی صرف عدم تأیید دلیل مخالفت نیست؛ زیرا به خاطر اینکه ائمه(ع) در محدودیت بسیار زیاد بودند.
آن زمان در جامعه اسلامی چند جناح پدیدار شده بود. یکی؛ «عبدالله‌بن ‌زبیر» که حجاز در دست او بود. دیگری؛ شام بود که باقی‎مانده بنی‌امیه آنجا بودند و بعد از مختار ظهور کرد. در حقیقت مختار، کوفه را از دست فرماندار ابن‌زبیر درآورد. بنابراین اصطکاک شدیدی بین مختار و ابن‌زبیر وجود داشت و امام سجاد(ع) در مدینه، تحت حاکمیت شدید ابن‎زبیر حضور داشت.
تأیید علنی و رسمی امام سجاد(ع) از مختار به معنی مقابله با ابن‌زبیر است که چند خصوصیت بارز داشت. یکی اینکه به شدت مخالف اهل بیت(ع) بود. وقتی که او حاکم بود و نماز جمعه را می‌خواند، به هیچ عنوان اسم پیامبر(ص) را نمی‌آورد. وقتی علت را جویا شدند، گفت که اهل بیت(ع) پیامبر(ص) خوشحال می‌شوند و یا اینکه از آن استفاده می‌کنند و من اسم پیامبر(ص) را به زبان نمی‌آورم و حتی طبق حدیثی که از امام علی(ع) بیان شده، عبدالله‌بن‌زبیر باعث شد تا زبیر با آن همه سابقه در اسلام منحرف شود. ویژگی دیگر ابن‌زبیر خشونت بود. ماجرایی معروف است که محمدبن‌ حنفیه و ابن‌عباس و گروهی از بنی‌هاشم را کنار زمزم جمع کرد و گفت که یا باید با من بیعت کنید یا شما را با آتش می‌سوزانم! هیزم هم برای این کار جمع‌‌آوری کرده بود که مختار نیرو فرستاد و آنها را آزاد کرد.
بنابراین از یک سو امام سجاد(ع) به شدت تحت فشار و در مدینه محدود بود و اگر هم می‌خواست، برای ایشان امکان تأیید رسمی ـ با توجه به اینکه اهل بیت(ع) در کربلا ضربه سهمگینی متحمل شده بودند ـ مشکل بود و گرفتار امور خطرناک شدن، چندان صلاح نبود. علاوه بر اینکه قیام مختار در «کوفه» یعنی در نقطه‌ای صورت گرفت که مردم آن مطمئن نبودند. همان‎طور که سرانجام در قضیه کربلا کوتاه آمدند و امام را تنها گذاشتند.
مختار قیامش در کوفه بود. نسبت به شام و حجاز مناطق کمتری در اختیار داشت و قیام وی نیز تا آخر تثبیت نشد و سرانجام کشته شد. پس قیام خیلی تثبیت شده‌ای نبود که امام سجاد(ع) ـ ولو اینکه بخواهد ـ برای آن هزینه‌ کند و این هزینه به صلاح هم باشد، پس حتی اگر ما تأییدی نداشتیم، در حقیقت نمی‌توانیم بگوییم مورد تأیید نیست؛ اما اینکه بگوییم درصد این تأیید چقدر است، خیلی نمی‌توان در تاریخ اظهارنظر قطعی کرد.
چون هم روایات مؤید مختار و هم روایاتی در مقابلش است. هرچند روایات مؤید بیشتر است و تلقی علمای شیعه این بوده که مختار را شخصیت مثبتی بدانند؛ به خاطر اینکه کار بسیار بزرگی کرده بود، مثل آیت‌الله خویی که وقتی در کتاب رجال، در باره مختار بحث می‌کند، روایاتی را که مختار را تأیید می‌کنند ترجیح می‌دهد که اتفاقاً در یکی از روایات آمده که امام سجاد(ع) این وظیفه را به محمد‌بن ‌حنفیه سپردند و به او فرمود که وی در رابطه با مختار عمل کند.
همچنین آیت‌الله خویی این موضوع را که مختار مؤسس فرقه «کیسانیه» است رد می‌کند؛ اما به هر حال ما حتی در انقلاب اسلامی خودمان نیز که به رهبری فقیه عادل شکل گرفت، هم در اول انقلاب و هم اکنون، نمی‌توانیم بگوییم که هیچ تخلفی نکرده‌ایم و هیچ تخلفی صورت نگرفته و قاعدتاً در قیام مختار هم تخلفاتی صورت گرفته است؛ اما نباید فراموش کنیم که این مباحث مطروحه در خصوص نحوه انتقام مختار را نمی‌توان باور کرد.
نمی‌توان روایات نحوه انتقام مختار را پذیرفت، چون معمولاً در مورد این ماجراها به قول ما ایرانی‌ها «یک کلاغ، چهل کلاغ» می‌شود. یک جریان حاد صورت گرفت و مختار علیه اشراف قیام کرد و با همراهی ایرانیان به اشراف کوفه و اشراف عرب ضربه‌های سختی وارد کرد و این زمینه بسیاری از حرف و حدیث‌ها را ایجاد می‌کند؛ ولو اینکه بخشی از آن می‌تواند واقعی باشد؛ ولی ماحصل این است که مختار، برخی از اعمالش از جمله به جزا رساندن قتله امام حسین(ع) خیلی خوب بوده و این مقدار و اصلش مورد تأیید اهل بیت(ع) و بنی‌هاشم بوده و دل آنها را شاد کرده بود به طوری که بعد از چند سال ناراحتی، اهل بیت(ع) برای اولین بار شاد شدند.
اما اینکه مختار هم کارهایش و فعالیت‌هایش مخلصانه بوده، چند درصدش از روی قدرت‌طلبی بود و چقدر نقص در کارش بوده به نظرم هیچ مورخی نمی‌تواند دراین‎باره اظهارنظر قطعی داشته باشد.
مختار دو بار در قصرش در کوفه محاصره شد. یک بار زمانی که تازه روی کار آمده بود و مصلحت نمی‌دید که با اشراف کوفه و قتله امام حسین(ع) در بیفتد. پیش از او توابین به سمت شام حرکت کردند و در نبرد با سپاه شام به فرماندهی عبدالله‌بن ‌زیاد شکست خورده و عمده آنها کشته شدند. مختار هم ابتدا مصلحت ندید که در کوفه با قتله که خیلی از آنها از اشراف و سرشناسان بودند، برخورد کند. بنابراین سپاهی را به فرماندهی ابراهیم‌بن ‌مالک – که فرزند مالک‌ اشتر نخعی، بسیار شجاع و نقطه قوت مختار بود ـ مجهز کرد و به سمت شام فرستاد. اشراف کوفه که می‌دانستند مختار بالاخره با آنها درگیر خواهد شد، از فرصت خالی شدن کوفه از سپاه مختار، استفاده و دارالاماره کوفه را محاصره کردند تا مختار را دستگیر کنند و به قتل برسانند.
مختار در همان زمان به ابراهیم‌بن‌ مالک پیغام می‌دهد و محاصره‌کنندگان را معطل می‌کند و قبل از اینکه آنها بتوانند به مختار دسترسی پیدا کنند، ابراهیم‌بن ‌مالک بازمی‌گردد. بعد از آنکه مشخص می‌شود که قتله به فکر توطئه هستند و اگر مختار سراغشان نرود، آنها به سراغ مختار خواهند رفت؛ کشتن قتله آغاز می‌شود.
بعد از سرکوبی قتله، دوباره سپاه مختار به فرماندهی ابراهیم‌بن ‌مالک در حوالی شام در منطقه نهر خازر، با سپاه شام به فرماندهی عبیدالله‌بن ‌زیاد درگیر و پیروز می‌شود و جالب است که عبیدالله‌بن ‌زیاد در سال ۶۷ هجری و روز عاشورا کشته می‌شود. یعنی درست ۶ سال بعد از شهادت امام حسین(ع) در همان روز به دست خود ابراهیم‌بن ‌مالک کشته می‌شود که بعد سرش را برای مختار می‌فرستد و مختار هم آن را برای امام سجاد(ع) ارسال می‌‌کند که ایشان و بنی‌هاشم خوشحال می‌شوند.
بسیاری از سران سپاه شام که در جنایات عاشورا در غارت و مسایل دیگر نقش داشتند، همه در این جنگ کشته می‌شوند. بعد که این اتفاق می‌افتد، ابراهیم در همان مناطق می‌ماند و به کوفه بازنمی‌گردد.
ظاهراً بین مختار و ابراهیم اختلافی وجود داشت که ابراهیم حاضر به بازگشت به کوفه نمی‌شود و در همان مناطقی که تسخیر کرده بود ـ موصل و اطراف آن ـ باقی ماند. اشراف بار دیگر به فکر می‌روند که به نحوی شر مختار را از سر خود رفع کنند و از مصعب که برادر عبدالله‌بن ‌زبیر و حاکم بصره بود، درخواست می‌کنند که با مختار بجنگد و این بار مصعب با مختار می‌جنگد و مختار را شکست می‌دهد. مختار به دارالاماره پناهنده می‌شود و برای بار دوم در دارالاماره محاصره می‌شود. حدود ۵ هزار نفر از سپاهیانش، خودشان را تسلیم می‌کنند که همه توسط مصعب گردن زده می‌شوند و خود مختار هم در نبرد کشته می‌شود.
از جنایاتی که در آن روز اتفاق می‌افتد ـ با اینکه در آن زمان مرسوم نبود متعرض زنان شوند ـ این است که یکی از زنان مختار از شوهرش تبری می‌جوید؛ ولی همسر دیگرش از مختار تعریف می‌کند و به همین دلیل، به دستور مصعب کشته می‌شود.
بسیاری از سپاهیان مختار ایرانی بودند و مختار به هر حال در حمله سپاه مصعب، برادر عبدالله‌بن ‌زبیر کشته می‌شود. همان‎طور که گفته شد در آن زمان ۳ جناح بود که یک جناح به وسیله ابن‌زبیر از بین رفت و پس از چندی سپاه عبدالملک به فرماندهی حجاج می‌آید و بساط ابن‌زبیر را برمی‌چیند و ابن‌زبیر در مکه کشته می‌شود و دوباره شام به کل سرزمین‌های اسلامی حاکم می‌شود.

nar nia
15-01-2011, 16:29
گفت‌وگوي ايسنا با انوشيروان ارجمند ـ بازيگر «مختارنامه»
«داوود ميرباقري بايد بر تمام سريال‌هاي تاريخي اين مملكت نظارت داشته باشد»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انوشيروان ارجمند كه در سريال «مختارنامه» نقش رفاعه بن شداد را ايفا مي‌كند، درباره‌ي بازي در اين سريال گفت: من با كارهاي تاريخي و خصوصا سريال‌هايي كه به تاريخ صدر اسلام مربوط مي‌شوند آشنايي دارم، پس بي‌ دليل نبوده كه داوود ميرباقري براي سومين بار مرا براي همكاري دعوت كرد.
اين بازيگر در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي شخصيتي يادآور شد: در «مختارنامه» نقش رفاعه بن شداد را بازي مي‌كنم؛ او يكي از پنج نفري است كه بعد از مرگ سليمان بن صرد خزايي باقي مي‌ماند و در حقيقت جز سران دسته‌اي مي‌شود كه گروه يا لثارات‌ الحسين را تشكيل مي‌دهند.
وي در ادامه در پاسخ به پرسش ايسنا درباره‌ي تفاوت بازي در سريال‌هاي تاريخي و سريال‌هاي معمول تلويزيون، گفت: بازي كردن در كارهاي تاريخي بسيار با بازي در سريال‌هايي كه قصه‌هاي روز دارند، متفاوت است. در كار تاريخي، بازيگر بايد حتما دانش لازم را داشته باشد و تاريخ را بشناسد. حلول كردن در وجود كساني كه در گذشته بودند راه‌هايي دارد؛ به خصوص بازي كردن در نقش منفي انگيزه‌هايي مي‌خواهد و بسيار دشوار است، چون راه يافتن به چيزي كه با مكنونات قلبي بازيگر تفاوت دارد، بسيار سخت است.
انوشيروان ارجمند افزود: بنابراين بازيگر بايد تاريخ را بشناسد و بضاعت‌هاي بيان و دانش بازيگري را داشته باشد تا بتواند از عهده‌ي كار برآيد.
بازيگر نقش «رفاعه بن شداد» درباره‌ي همكاري با داوود ميرباقري، خاطرنشان كرد: اغراق نيست اگر بگويم هوشمندترين و باسوادترين كسي كه مي‌تواند دركارهاي تاريخي نظر بدهد داوود ميرباقري است. پس‌زمينه‌ي ذهني من اين است كه بر هر كار تاريخي كه در اين مملكت انجام مي‌شود، ميرباقري بايد نظارت داشته باشد.
وي ادامه داد: سازمان‌ها و نهادهايي كه مي‌خواهند چنين فيلم‌هايي را بسازند بايد از نظرات داوود ميرباقري برخوردار شوند. چون او ديدگاه گسترده و بينش والايي دارد كه مي‌تواند در اين زمينه موثر باشد.
انوشيروان ارجمند درباره‌ي آخرين كارهايي كه در آنها ايفاي نقش كرده است، گفت: درسريال «او سنه پادشاهي» به كارگرداني امرالله احمدجو بازي كرده‌ام. ساخت سريال «كيمياي خاك» نيز به تازگي به اتمام رسيده و قرار است به زودي پخش شود.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nar nia
15-01-2011, 20:09
مختار ثقفی چگونه تکثیر شد؟

خبرآنلاین نوشت:

فیلمنامه سریال مختارنامه سرشار از ایده​های جالب و عجیب و غریبی بود که هنگام مطالعه آن ذهن بازیگران و عوامل را درگیر می​کرد. بازیگرها از این صحنه​های جالب خوششان می​آمد اما عوامل اجرایی کار از خودشان سوال می​کردند: «چی تو ذهن کارگردانه؟ چطور باید این صحنه رو خلق کرد؟»

به نوشته رضا استادی مدیر روابط عمومی سریال مختارنامه از این دست صحنه​ها در مختار کم نبوده و نیست. صحنه کابوس مختار که در آن مارهای دوزخی به دنبال او می​افتند، مجازات قاتلان دشت کربلا، سوزاندن هاشمیان در آتش، غرق شدن دارالاماره کوفه در خون، تخت پرنده عبدالله بن زبیر و...، برخی از این صحنه​ها است که در قسمت​های گذشته بیننده آن بودید.

اما برخی از این صحنه​ها با وجود سادگی ظاهری آن، چند گروه را برای مدتی طولانی درگیر خود می​کرد. یکی از این صحنه​های به ظاهر ساده اما سخت مربوط به قسمت شانزدهم سریال است. جایی که مختار ثقفی ، پیش از آنکه نقشه آل زبیر برای قتل او به نتیجه برسد، از مکه فرار می​کند و با ساختن 5 مختار قلابی، دست آل زبیر را در پوست گردو می​گذارد.

مختار قهرمانی است که همیشه از همه جلوتر است و حتی می​تواند حاکم نیرنگ باز و حیله​گری همچون عبدالله بن زبیر را هم فریب دهد.

به همین دلیل پیش از آنکه عبدالله بن زبیر نقشه دستگیری او را بکشد، از مکه فرار کرده و پیش از آنکه بخواهند از مادرش به عنوان طعمه​ای برای دستگیری او استفاده کنند، مادرش را نیز از طائف کوچ می​دهد. حالا او بدل​هایی برای خودش ساخته که به شدت شبیه او هستند.

برای فیلمبرداری این صحنه نیاز به 5 بازیگر بود که بتوانند در نقش مختارهای قلابی حضور پیدا کنند. مختار بدلی به نام «عباس اوصانلو» داشت که گهگاه به جای او مقابل دوربین می​رفت. اوصانلو از اعضای گروه بدلکاری و از نظر فیزیک بدنی شبیه فریبرز عرب نیا بود. برای یافتن چهار بدل دیگر، گروه کارگردانی با علیرضا فتحی سرپرست گروه بدلکاران تماس گرفت. شاید باور کردنی نباشد که برای همین سکانس ساده از بیش از 30 نفر تست گرفته شد.

این سی نفر افرادی بودند که از نظر جثه و هیکل شبیه فریبرز عرب نیا بودند. پس از آن نوبت به تست گریم این بازیگران رسید تا ببینند گریم مشابه مختار بر چهره آن​ها می نشیدند یا نه؟! قرار بود چهره این بازیگران از نزدیک هم نشان داده شود که در نهایت تصمیم گرفته شد با نماهای میانی چهره آنها نمایش داده شود.

در نهایت علی نوری زاده، رضا سنگ دوینی، حمید حمیدی، میلاد نیازی فر و عباس اوصلانلو شدند 5 بدل مختار! اما کار مهمتری مانده بود. پس از این مرحله نوبت به دوختن لباس برای این افراد رسید. تمام مراحلی که در مورد دوخت لباس مختارنامه صورت گرفته بود، درخصوص لباس این 5 نفر نیز اتفاق افتاد اما مشکل این بود که این بخش از لباس های مختار، چند سال قبل دوخته شده بود و به همین دلیل نه پارچه آن موجود بود و نه چرمی که در ساخت زره از آن استفاده شده بود. حالا کار جدیدی برای گروه تدارکات ایجاد شده بود و روزهای زیادی، دستیاران تدارکات با چند نمونه پارچه و چرم به بازارهای مختلف مراجعه می کردند تا ببینند آیا می توانند پارچه و چرم مشابه را پیدا کنند یا خیر؟

این تلاش ها که تنها گوشه ای از تلاش های سازندگان سریال مختارنامه است، فقط به این دلیل انجام شد که اصطلاحا «منطق داستان» درست از آب دربیاید و مخاطب باور کند مختار قهرمانی است که می تواند از همه جلو بزند و به همین دلیل شایسته رهبری یک قیام بزرگ است.

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

فریبرز عرب نیا در پشت صحنه مختار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meisam317
15-01-2011, 20:11
سلام
آقا من فقط تا قسمت 12 رو تونستم دانلود کنم بقیش گیرم نیومد
یکی مردونگی کنه و بقیه قسمتها رو تا جایی که پخش شده رو برام با کیفیت خوب بگذاره لطفا
کیفیت خوب هم نبود با هر کیفیتی اشکال نداره

دهنمون سرویس شد :41:

خدا خیرتون بده :10:
ممنون :11::10::40:

یه سرچی بزنی 2030 تا سایت لینک دانلود گذاشتن .upersia.org ، iranproud.com ، mihanmovie
fantabe , .....

M A M M U T
15-01-2011, 21:20
مگه چقدر پول خرج کردند؟
این پول از کجا تامین شده؟
نویسندش میگه 10 میلیارد.یه جا دیگه خوندم 20 میلیارد حالا شما حساب کن 15 میلیارد.

این پول از کجا تامین شده؟
از جیب ملت

anahita2002_anahita2002
15-01-2011, 21:31
من عاشق ديالوگهاي اين سريالم- تو اين چند ساله كه تلوزيون نديده بودم اما جمعه شب ها ساعت 10 هر جاشم خودمو به يك تلوزيون ميرسونم

oranoos2007
16-01-2011, 12:38
سلام
يك سوال مختار براي قيامش از لشكرايران استفاده ميكنه؟ ،آخه هر چي پيش ميره از اين عربها كه آبي گرم نميشه ، يك روز هستند يك روز نيستند دقيقا مثل الان كه نميشه روشون حساب كرد ،
ايراني ها اون زمان مسلمان شيعه بودند ؟
يك نكته جالب تر اينكه توي تمام سريال هاي تاريخي كه ساخته شده در همه واقعه هاي مهمش هميشه پاي يك زن درميان است، مثل سريال امام علي كه شهادت امام علي مسبب قطام بود ، سريال امام حسن هم جعده ، حالا اينجا هم براي كشتن مختار خاشعه پيش قدم شده ، زنهاي عرب از مرداشون پيش قدم تر هستند،جالب تر از همه شون شهره لرستاني بود كه يك بار ملت تحريك كرد كه به جنگ نروند و يك بار ديگه سنگ امام حسين به سينه ميزد ،عجب موجوداتي هستند اين عربها

molaali
16-01-2011, 16:52
سلام
يك سوال مختار براي قيامش از لشكرايران استفاده ميكنه؟ ،آخه هر چي پيش ميره از اين عربها كه آبي گرم نميشه ، يك روز هستند يك روز نيستند دقيقا مثل الان كه نميشه روشون حساب كرد ،
ايراني ها اون زمان مسلمان شيعه بودند ؟بله. بیشتر یاران مختار از ایرانیان عراق و اون حواشی بود.( مثل مدائن و بصره.)
نه.اکثر ایرانیانی که داخل کشور زندگی میکردند مسلمان نیز نشده بودند. کلاً از ترس با اعراب کاری نداشتند و عده ای هم به اسلام رو آوردند. ولی به دلیل اینکه فرماندهان جنگ اعراب و ایرانیان از اصحاب حضرت علی نبودند. تا مدت ها ایرانیان مسلمان سنی بودند. ( چون امام علی (ع) معتقد بود که با شمشیر کسی رو نمیشه به دین دعوت کرد. و نه تنها خود در هیچ کدام از کشور گشایی هایی که در زمان خلفای سه گانه حضور نداشتند. بلکه به اصحابشان نیز این اجازه را نمیدادند.)
با آمدن امام رضا(ع) مردم ایران کم کم با اهل بیت پیامبر آشنا شدند( اگر چه قبل از این هم امام صادق شاگردان ایرانیه زیادی داشت که آنها در ایران تفکرات شیعی را ترویج می کردند) و در زمان پادشاهیه شاه عباس مذهب رسمی شیعه اعلام شد. (حدود 900 سال بعد)
دیگه بیش از این نمیگم چون احساس میکنم که به این تاپیک مربوط نیست.

nar nia
16-01-2011, 17:12
قول و قرار بازی در "مختارنامه" هشت سال پیش گذاشته شد

انوشیروان ارجمند بازیگر نقش رفاعه بن شداد در مجموعه "مختارنامه" تاکید کرد وقتی در مجموعه تلویزیونی "معصومیت از دست رفته" بازی می‌کرد با داود میرباقری برای بازی در "مختارنامه" به توافق رسید. به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" به کارگردانی داود میرباقری و تهیه‌کنندگی محمود فلاح جمعه شب‌ها از شبکه یک روی آنتن می‌رود. در این مجموعه که روایتگر زندگی و مبارزات مختار است بازیگران بسیاری ایفای نقش می‌کنند. انوشیروان ارجمند هم ایفاگر نقش رفاعه بن شداد از سران توابین است. به همین دلیل گفتگوی کوتاهی با او داشتیم.
*خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر: در این مجموعه نقش رفاعه بین شداد از سران توابین را بازی می‌کنید. آیا نام میرباقری شما را برای بازی در پروژه "مختارنامه" ترغیب کرد یا خود نقش؟

- انوشیروان ارجمند، بازیگر: وقتی در مجموعه تلویزیونی "معصومیت از دست رفته" بازی می‌کردم با آقای میرباقری قرار گذاشتم زمانی که تولید مجموعه "مختارنامه" شروع شد در خدمت او باشم. بعد از اینکه تولید این پروژه سنگین آغاز شد من هم به قولم عمل کردم و طبق قراری که گذاشته بودیم نقشی را در این مجموعه ایفا کردم.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*یعنی برایتان فرقی نمی‌کرد چه نقشی را بازی می‌کنید؟

- به دلیل اینکه اطلاعاتی درباره تاریخ دارم معمولاً در این نوع آثار هم بازی می‌کنم. از قرار نوع بازی‌ام در این نوع آثار مورد پسند کارگردانان است. برای من انتخاب نقش از درجه اهمیت زیاد برخوردار نیست، بلکه برای ایفای نقش سعی می‌کنم با کارگردانی کار کنم که در قالب‌های مختلف هم سلیقه و همگن باشیم و کارگردان بضاعت صحنه‌ای را برای خلق یک اثر هنری فراهم کند. در واقع این مسئله برایم اهمیت دارد، چون در تاثیرگذاری نقش‌ها هم اثر زیادی دارد.

*معمولاً شما را در آثار تاریخی بیشتر می‌بینیم تا اجتماعی. آیا علاقمند به بازی در آثاریخی هستید؟

- گرچه در این سال‌ها در سریال‌های تاریخی زیادی بازی کردم، ولی این طور نبوده که در آثار دیگر حضور نداشتم. مثلاً در فیلم‌های "محیا"، "دل نمک" و "دوئل" بازی کردم که هر یک از آنها در ژانرهای مختلف بودند و ویژگی‌های خودشان را داشتند. آنچه برایم اهمیت دارد این است که یک قصه خوب را با یک کارگردان خوب کار کنم، فرقی نمی‌کند داستان در زمان گذشته بگذرد یا زمان حال.

سعی می‌کنم با کارگردانی کار کنم که به بازیگران بها می‌دهد تا آنها بتوانند از صمیم قلب نقش را به راحتی ایفا کنند و هنر خودشان را نشان دهند. همیشه به این مسئله در کارهایم توجه کرده‌ام. برای کارهای آتی‌ام هم این تلاش را خواهم کرد.

*قصه مجموعه "مختارنامه" برایتان چه ویژگی‌هایی داشت؟

- این مجموعه روایتگر بخشی از تاریخ صدر اسلام است. وقایعی که بعد از کربلا اتفاق می‌افتد. کارهایی که مختار، توابین و ... انجام می‌دهند و تلاشی که مختار برای برافراشته شدن پرچم حکومت اسلامی می‌کند. نهضت مختار پایدار مانده است. این ویژگی‌ها برایم جذاب بود تا نقش رفاعه بن شداد را بازی کنم.

*با توجه به اینکه در آثار تاریخی مختلف بازی کردید. آیا قبل از بازی در این پروژه مطالعاتی داشتید یا اطلاعات‌تان را به فیلمنامه محدود کردید؟

- ذهن بازیگر مثل کامپیوتر است و طبیعی است وقتی می‌خواهد کار تازه‌ای را شروع کند به مطالعه جدید احتیاج دارد، چرا که در ایفای شخصیتی که برای بازی بر عهده دارد موثر است.

*تاکنون شاهد واکنش‌های متفاوتی به سریال "مختارنامه" بوده‌ایم، اما برخی منتقدان به دیالوگ‌های این مجموعه انتقاد دارند، چرا که از کلماتی استفاده شده که در دهه 80 رایج شده. شما در این باره چه نظری دارید؟

- در اینجا دو نظر وجود دارد. یک نظر این است که از زبان فاخر و یکدست استفاده شود و نظر دیگر آن است که کارگردان با اندکی اغماض و چشم‌پوشی بتواند دین خود را به گونه‌ای ادا کند که بین تماشاگر و تصاویر رابط صمیمانه‌تری برقرار شود. فکر می‌کنم با توجه به نثری که از آقای میرباقری در "امام علی (ع)"، "معصومیت از دست رفته"، "مسافر ری" و ... سراغ داشتم، برای من هم خیلی سخت بود این دیالوگ‌ها را بپذیرم.

فیلمنامه این مجموعه را آقایان بیرانوند و حسن میرباقری نوشتند و آقای میرباقری هم بازنویسی نهایی را انجام داد، شاید داود میرباقری در بازنویسی خواسته به دیدگاه نویسندگان احترام بگذارد و بینندگان هم در این باره با کار ارتباط برقرار کنند. ممکن است برخی هم به این نوع دیالوگ‌ها خرده بگیرند، ولی در مجموع هر دو نظر محترم است.

*تجربه همکاری با داود میرباقری چطور بود؟

- مثل همیشه خوب بود. به نظرم در هر کار تاریخی که انجام می‌شود آقای میرباقری می‌تواند نظری داشته باشد. فکر می‌کنم از نظر افراد صاحب‌نظر در هر کاری می‌توان نهایت استفاده را برد. با توجه به سابقه خوبی که آقای میرباقری دارند می‌توان از نظر او در کارهای تاریخی بهره برد یا در کارهای طنز فاخر از نظر آقای امرالله احمدجو استفاده کرد. افراد صاحب‌نظر وزنه موثری در آثار هستند که می‌توان از تجربه آنها نهایت بهره را برد.

-------------------------------
گفتگو: فاطمه عودباشی

errmii
16-01-2011, 18:05
مختار مگه پسر سردار فاتح ایران نبود؟
پسر سردار ایرانی کش که در قسمت های اول سریال هم دقیقا همین عبارت در موردش به کار برده شد.
پس چطور بیشتر یارانش ایرانی بودند و بهش ارادت داشتند؟
یعنی از پسر کسی که سرزمینشون رو فتح کرده بود و مردانشون رو کشته بود حمایت می کردند؟!

یه نکته دیگه هم اینکه عراق تا زمان حجاج بن یوسف زبان رسمیش فارسی بوده و بسیاری از ساکنانش هم ایرانی بودند کلا قبل از اون بخشی از ایران بوده ولی در سریال همیشه از عبارت عراق عرب استفاده میشه!

molaali
16-01-2011, 19:49
مختار مگه پسر سردار فاتح ایران نبود؟
پس چطور بیشتر یارانش ایرانی بودند و بهش ارادت داشتند؟
یعنی از پسر کسی که سرزمینشون رو فتح کرده بود و مردانشون رو کشته بود حمایت می کردند؟!
سردار اعراب سعد ابن ابی وقاض ( پدر عمر سعد) بود. و پدر مختار نفر دوم بود.


پسر سردار ایرانی کش که در قسمت های اول سریال هم دقیقا همین عبارت در موردش به کار برده شد.تازه خود ابو عبید سقفی(پدر مختار) هم در همین جنگ و توسط ایرانان کشته شده بود. خواهرشم به همین خاطر از ایرانیان متنفر بود.



یه نکته دیگه هم اینکه عراق تا زمان حجاج بن یوسف زبان رسمیش فارسی بوده و بسیاری از ساکنانش هم ایرانی بودند کلا قبل از اون بخشی از ایران بوده ولی در سریال همیشه از عبارت عراق عرب استفاده میشهخب منظورشون همینه دیگه! اون منطقه از عراق به مطعلق به اعرابه مد نظره.

davy jones
17-01-2011, 12:36
بله. بیشتر یاران مختار از ایرانیان عراق و اون حواشی بود.( مثل مدائن و بصره.)
نه.اکثر ایرانیانی که داخل کشور زندگی میکردند مسلمان نیز نشده بودند. کلاً از ترس با اعراب کاری نداشتند و عده ای هم به اسلام رو آوردند. ولی به دلیل اینکه فرماندهان جنگ اعراب و ایرانیان از اصحاب حضرت علی نبودند. تا مدت ها ایرانیان مسلمان سنی بودند. ( چون امام علی (ع) معتقد بود که با شمشیر کسی رو نمیشه به دین دعوت کرد. و نه تنها خود در هیچ کدام از کشور گشایی هایی که در زمان خلفای سه گانه حضور نداشتند. بلکه به اصحابشان نیز این اجازه را نمیدادند.)
با آمدن امام رضا(ع) مردم ایران کم کم با اهل بیت پیامبر آشنا شدند( اگر چه قبل از این هم امام صادق شاگردان ایرانیه زیادی داشت که آنها در ایران تفکرات شیعی را ترویج می کردند) و در زمان پادشاهیه شاه عباس مذهب رسمی شیعه اعلام شد. (حدود 900 سال بعد)
دیگه بیش از این نمیگم چون احساس میکنم که به این تاپیک مربوط نیست.

یکی از سخنرانان و مورخین معروف حال حاضر (که احتمالا همگی میشناسینش ولی به جهت احتمال دور شدن از بحث، اسمشو نمیارم) اسناد تاریخی رو آورده بود که در زمان لشگرکشی اعراب به ایران، ایرانیها از قبل با اسلام آشنایی داشتند و قوانین و احکام اسلامی رو به واسطه ی سفرهایی که به عراق انجام میدادند و در بازگشت برای همدیگه بازگو میکردند کاملا میدونستند. از طرفی به خاطر فشارها و جو نسبتا خفقانی که در اواخر دوره ی ساسانی توسط یزدگرد سوم برقرار شده بود، ایرانیها راغب به خلاص شدن از اون وضع از طریق گرویدن به اسلام و تحت پوشش سرزمینهای اسلامی قرار گرفتن نیز بودند. همچنین در زمان دو خلیفه ی اول، سلمان فارسی با کمک حضرت علی (ع) والی شهر مدائن میشه. این انتخاب از اون جهت بوده که سلمان ایرانی بوده و ایرانیهای بسیاری هم در شهر مدائن زندگی میکردند. بدیهیه که سلمان در اون دوره، اسلام ناب و مفهوم شیعه رو تا حدودی برای ایرانیهای مقیم اونجا و با واسطه برای اکثر ایرانیها تبیین میکنه. (خلاصه منظورم اینه که ایرانیها قبل از لشگر کشی اعراب و پس از اون، از طرق دیگه با اسلام و احکامش آشنا بودند). در ادامه ی اسناد این تاریخ نگار معاصر اومده بود که فرمانده هان لشگر عمرخطاب که به ایران میومدند، با کمال تعجب میدیدند که ایرانیها خودشون دارن دسته دسته میان تا اعلام کنند که مسلمون شدن یا میخوان که مسلمون بشن و این در حالیه که در اسلام داریم که از ساکنین غیر مسلمان ساکن در سرزمین اسلامی باید مبلغی پول به طور ماهیانه (یا سالیانه) گرفت و اسم این پول، جزیه هستش و در صورتی که اون گروه نامسلمان، از سرزمینهای اسلامی مهاجرت کنند و بیرون بروند و یا مسلمان شوند، دیگه حکومت اسلامی حق نداره که از اونها جزیه بگیره و از اونجایی که فرماندهان و لشگریان عمرخطاب دنبال پول بودند، به ایرانیها میگفتند که شما لازم نکرده که مسلمون بشید و همون زرتشتی بمونین و به ما جزیه بدین! یعنی منظورش اینه که نه تنها ما ایرانیها در صدر اسلام، دین اسلام رو با اکراه و با زور شمشیر قبول نکردیم، بلکه حتی لشگرکشان و فرماندهان سپاه اعراب هم راضی به مسلمون شدن ایرانیها نبودند چون در باطن و واقعیت دنبال گرفتن پول جزیه از ایرانیها بودند!!
بنابراین ایرانیها با اعراب کاری نداشتند و از اونها فراری بودند چرا که اعراب به ایرانیها ابتدا انگ نامسلمونی میچسبوندند و بعد میگفتن حالا پول وده :27:

موفق باشین.
89/10/27

nar nia
17-01-2011, 16:26
گفت‌وگوي فارس با بازيگر نقش «عامر بن مسعود» در سريال مختارنامه؛
اميري: پيش از اينكه كاهن معبد آمون شوم، حاكم كوفه شدم


خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «عامر بن مسعود» گفت: حضورم در سريال «مختارنامه» به چند سال قبل و پيش از بازي در مجموعه «يوسف پيامبر(ع)» برمي‌گردد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


عباس اميري كه نقش عامر بن مسعود را در مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» به كارگرداني «داوود ميرباقري» ايفا مي‌كند، در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: كار با آقاي ميرباقري لذت‌بخش است و براي من افتخاري است تا در كارهاي خوب ايشان حضور داشته باشم.
وي ادامه داد: نقش «عامر بن مسعود» پيشنهاد آقاي ميرباقري به من بود كه پذيرفتم و براي ايجاد شناخت كافي از اين شخصيت، صحبت‌هايي با آقاي ميرباقري داشتم و با كمك او به آگاهي لازم رسيديم.
اميري درباره استقلال بازيگران در ارائه ديالوگ‌ها نيز اظهارداشت: «مختارنامه» ديالوگ‌هاي بسيار خوبي دارد. اصولا در كارهاي تاريخي، براي نگارش ديالوگ‌ها تحقيقات بسياري انجام مي‌شود و نظرات صاحب‌نظران در آنها اعمال شده و ما كاملا مطابق نظر آقاي ميرباقري كار كرديم.
او كه پيش از اين بازي در نقش كاهن معبد آمون در سريال يوسف پيامبر(ع) را در كارنامه خود دارد، درباره ديالوگ‌هاي سريال كه تلفيقي از ادبيات كتابي و ادبيات عامي است، تصريح كرد: پيرامون چنين مساله‌اي، خود آقاي ميرباقري نظرات جامع‌تري نسبت به مساله دارد و خودش صاحب‌نظر است، حتما او صلاح ديده كه ديالوگ‌هااين طور باشد.
وي با بيان اينكه من در دو قسمت سريال «مختارنامه» حضور داشتم كه يك قسمت آن باقي مانده است، عنوان داشت: ابتدا يك نقش ديگر پيشنهاد شده بود كه با نظر آقاي ميرباقري عوض شد. اين كار خيلي قديمي است و پيش از سريال يوسف پيامبر در آن بازي كرده‌ام. مدت زيادي گذشته بود و جزيات كارم يادم رفته بود كه با ديدن قسمت هفته جاري خاطراتش برايم زنده شد.
اميري همچنين در پاسخ به اين سوال كه بازيگران معروف و چهره علاقه دارند در نقش‌هاي طولاني ديده شوند، چرا «مختارنامه» فاقد اين ويژگي است و جمع كثيري از بازيگران شاخص سينما و تلويزيون در آن حضور يافته‌اند؟ گفت: «مختارنامه» اثر بسيار خوبي است و همه كارهاي آقاي ميرباقري خوب هستند، بازيگران خوبي نيز در آن حضور دارند.نقش‌هاي كوتاه كليدي هستند و ديده مي‌شوند و واقعا نقش هستند. آقاي ميرباقري نيز بر اين امر اصرار دارند و در نتيجه كار موفق مي‌شود. خلاف بقيه كارها كه براي نقش‌هاي كوتاه از بازيگران معمولي استفاده مي‌كنند كه ضربه بزرگي به كار مي‌زند، اما آقاي ميرباقري هيچ وقت از اين اشتباه‌ها نمي‌كند.
وي درباره ترجيحش براي حضور در آثار تاريخي يا اجتماعي گفت: من فعلا بعد از حضور در كلاه پهلوي و حضور در يك تله فيلم، به دليل نامساعدي حالم در حال استراحت هستم ولي انتخاب نقش‌هايم بستگي به نوع كار دارد، كارهاي خوب تاريخي را مي‌پذيرم اما به دليل بالا رفتن سن و سختي حضور در آثار تاريخي، اخيرا كمي به سمت آثار اجتماعي متمايل شده‌ام.

nar nia
17-01-2011, 16:34
16 هزار نفر عكس‌هاي «مختارنامه» را تماشا كردند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمايشگاه عكس مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» با پشت سر گذاشتن 23 روز، ميزبان 15960 بازديدكننده بوده است.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، اين نمايشگاه كه به كوشش مسعود پاكدل ـ عكاس مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» ـ در لابي تالار وحدت و در بخش جنبي اجراي نمايش «يك دامان ماه و ستاره» برپا شده، با ثبت 15960بازديدكننده در 23 روز، شاهد حضور كم‌ نظير علاقمندان و هنرمندان بوده است.
نمايشگاه عكس «مختارنامه» از چهارم دي ماه در تالار وحدت برپا شده و 72 تابلو عكس از صحنه‌ها و پشت صحنه‌هاي اين مجموعه را دربرمي‌گيرد.
روابط عمومي و امور بين‌الملل بنياد رودكي گزارش داد: نمايشگاه تا 10 بهمن ماه در تالار وحدت داير و همه روز از ساعت 15 تا 21 ميزبان بازديدكنندگان خواهد بود.

Gam3r
18-01-2011, 21:30
از این سریال انتظار نداشتم که همچین گافی بده !

یادمه که معلم دین و زندگی ما ( ترجیحا آخوند ! ) یک ظهر گرم و طاقت فرسا سر نماز جمعه گفت که : فلسفه ی اینکه وقتی داریم نماز میخونیم و به آخرش ( سلام ... ) رسیدیم ، موقع سلام دادن ا... اکبر میگیم و سرمون رو به سمت میکنیم ، بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت مخالف میکنیم و بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت دیگه میکنیم ، منشا این کار صحرای کربلا و هنگامی که امام حسین در هنگام تیر باران دشمن داشت نماز میخوند هست که امام حسین با هر ا... اکبر به اطرافش نگاه میکرد تا تعداد شهدا و مقدار هجوم دشمن رو تخمین بزنه و ببینه که چند نفر زنده موندند ...

و اما گاف سریال !


در قسمت 7 سریال در دقیقه ی 50 ( اونجایی که مسلم بن عقیل نماز جماعت به جا میاره و ... )
داریم :

عکس یک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس دو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس سه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



حالا سوال اصلی : اون موقع که هنوز امام حسین این کار رو نکرده بود که این کار باب بشه ، چیجوری مسلم این حرکت رو انجام داد ؟ :31:





موفق باشید !

N.I.M.A _ P30
18-01-2011, 22:19
از این سریال انتظار نداشتم که همچین گافی بده !

یادمه که معلم دین و زندگی ما ( ترجیحا آخوند ! ) یک ظهر گرم و طاقت فرسا سر نماز جمعه گفت که : فلسفه ی اینکه وقتی داریم نماز میخونیم و به آخرش ( سلام ... ) رسیدیم ، موقع سلام دادن ا... اکبر میگیم و سرمون رو به سمت میکنیم ، بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت مخالف میکنیم و بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت دیگه میکنیم ، منشا این کار صحرای کربلا و هنگامی که امام حسین در هنگام تیر باران دشمن داشت نماز میخوند هست که امام حسین با هر ا... اکبر به اطرافش نگاه میکرد تا تعداد شهدا و مقدار هجوم دشمن رو تخمین بزنه و ببینه که چند نفر زنده موندند ...

و اما گاف سریال !

.
.
.

حالا سوال اصلی : اون موقع که هنوز امام حسین این کار رو نکرده بود که این کار باب بشه ، چیجوری مسلم این حرکت رو انجام داد ؟ :31:

موفق باشید !
یعنی میگی حرف یه معلم دین و زندگی وحی منزله؟ منظورم این نیست که از خودش درآورده ولی همه ی روایات و احادیث درست نیستن.
البته ممکنم هست که درست باشه.:31:

moslem47
18-01-2011, 23:02
نویسندش میگه 10 میلیارد.یه جا دیگه خوندم 20 میلیارد حالا شما حساب کن 15 میلیارد.

از جیب ملت
ما فرض می کنیم این فیلم 20 میلیارد هزینه داشته.
حالا شما حساب کنید ببینید به ازای هر نفر چقدر پول داده شده است تا این سریال فاخر چهل قسمته در ده سال ساخته بشه.
این در جواب این دوستمون:

سریال رو چندبار گذری دیدم نمیگم سریال بدیه اما مطمئنم این پولی که خرجش شد ارزششو نداشت حیف این پولها...

mahdy2021
19-01-2011, 03:22
از این سریال انتظار نداشتم که همچین گافی بده !

یادمه که معلم دین و زندگی ما ( ترجیحا آخوند ! ) یک ظهر گرم و طاقت فرسا سر نماز جمعه گفت که : فلسفه ی اینکه وقتی داریم نماز میخونیم و به آخرش ( سلام ... ) رسیدیم ، موقع سلام دادن ا... اکبر میگیم و سرمون رو به سمت میکنیم ، بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت مخالف میکنیم و بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت دیگه میکنیم ، منشا این کار صحرای کربلا و هنگامی که امام حسین در هنگام تیر باران دشمن داشت نماز میخوند هست که امام حسین با هر ا... اکبر به اطرافش نگاه میکرد تا تعداد شهدا و مقدار هجوم دشمن رو تخمین بزنه و ببینه که چند نفر زنده موندند ...

و اما گاف سریال !


در قسمت 7 سریال در دقیقه ی 50 ( اونجایی که مسلم بن عقیل نماز جماعت به جا میاره و ... )
داریم :



موفق باشید !
دوست عزیز طبق تحقیقاتی که من داشتم نمازی که ما الان می خونیم به احتمال فراوان از ابتدا تا انتها شبیه نماز خود پیامبر است و هیچ چیزی توسط سایر معصومین اضافه یا کم نشده!!!(هم شکلی هم محتوایی)
تقریبا نزدیک به یقین عرض میکنم
نهایت چیزهایی هم که هست مستحبات خارج از نمازه مثل تسبیحات حضرت فاطمه(س) یا بعضی نمازهای مستحبی ( اینا جای بحث داره و دقیقا نمیگم)

در این لینک هم که احادیث معتبری نقل شده ، باز 3 تکبیر به خود پیامبر بر میگرده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SHADEL
19-01-2011, 08:01
سریال هیجان نداره.منظورم ازصحنه های اکشن نیستا ولی باید یه جوری باشه که تا پخش قسمت جدید تو کف سریال باشی.نه اینکه ....
این سریال همش حالت شعاری داره.خیلی مصنوعی کار شده واقعا...
اصلا داستان مختار چیز جذب کننده ای نداره.

به نظر منم ارزش خرجش رو نداشته.

وین رونی
19-01-2011, 11:10
از این سریال انتظار نداشتم که همچین گافی بده !

یادمه که معلم دین و زندگی ما ( ترجیحا آخوند ! ) یک ظهر گرم و طاقت فرسا سر نماز جمعه گفت که : فلسفه ی اینکه وقتی داریم نماز میخونیم و به آخرش ( سلام ... ) رسیدیم ، موقع سلام دادن ا... اکبر میگیم و سرمون رو به سمت میکنیم ، بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت مخالف میکنیم و بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت دیگه میکنیم ، منشا این کار صحرای کربلا و هنگامی که امام حسین در هنگام تیر باران دشمن داشت نماز میخوند هست که امام حسین با هر ا... اکبر به اطرافش نگاه میکرد تا تعداد شهدا و مقدار هجوم دشمن رو تخمین بزنه و ببینه که چند نفر زنده موندند ...

و اما گاف سریال !


در قسمت 7 سریال در دقیقه ی 50 ( اونجایی که مسلم بن عقیل نماز جماعت به جا میاره و ... )
داریم :

عکس یک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس دو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس سه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



حالا سوال اصلی : اون موقع که هنوز امام حسین این کار رو نکرده بود که این کار باب بشه ، چیجوری مسلم این حرکت رو انجام داد ؟ :31:





موفق باشید !
یه نگاه به مشخصات عمومیت بنداز.اونجا گذاشتم تا همه بتونن ببینن که تاریخچه این عمل چیه.

davy jones
19-01-2011, 16:23
سریال هیجان نداره.منظورم ازصحنه های اکشن نیستا ولی باید یه جوری باشه که تا پخش قسمت جدید تو کف سریال باشی.نه اینکه ....
این سریال همش حالت شعاری داره.خیلی مصنوعی کار شده واقعا...
اصلا داستان مختار چیز جذب کننده ای نداره.

به نظر منم ارزش خرجش رو نداشته.

خب همه ی سریالها و فیلمهای تاریخی به نظرم از این قائده ای که شما اشاره کردین مستثنا نیستند چرا که قراره سیر تاریخ رو به صورت تصویر در بیاره و مسلما کسی تا هقته ی بعد آنچنان تو کف قسمت بعد نمیمونه چون تقریبا همه ی بینندگان از لحاظ ذهنی میدونن که دارن چی میبینن و قراره داستان تاریخ به چه سمتی بره.

البته بنده به شخصه هر هفته تو کف قسمتی که پخش میشه و قسمتی که قراره هفته ی بعد پخش بشه (با توجه به اون قسمت در قسمت بعد خواهید دید.... که آخر هر قسمت میذاره) میمونم.:31:

در مورد اینکه شما میفرمایین که این سریال حالت شعاری داره و مصنوعی کار شده .... واقعا جای سوال برام پیش اومد که توقع شما از یه سریال تاریخی چیه؟ نکنه انتظار داشتین که مختار مث اسپارتاکوس قیام کنه؟!:31:

گذشته از شوخی، چنین سریالهایی به جهت اینکه زیر ذره بین بسیاری از کشورهای اسلامی دیگه هم قرار میگیره، سازندگان ناچارند که تمام توجه خودشون رو معطوف به نداشتن انحرافات تاریخی - اسلامی کنند تا کوچکترین سوء برداشتی هم از هیچ جای سریال نشه. حالا این عمل ممکنه در ذهن شما ایجاد چنین شائبه ای کنه ... ولی خب چه میشه کرد؟ باید بهشون حق داد.

در مورد اینکه آیا این سریال ارزش خرج کردن رو داشته یا نداشته، فکر کنم همینقدر کافی باشه که اغلب کارگردانان و تهیه کنندگان، در این چند ماه که سریال روی آنتن رفته و زوایای هنری اون آشکار شده، به انحاء مختلف اعلام کردند که ای کاش اونها چنین پروژه ای رو بر میداشتند. :46:

موفق باشین.
89/10/29

nar nia
19-01-2011, 18:25
با بازگشت به واقعه كربلا صورت مي‌گيرد؛
روايت داستان «وهب نصراني» اين هفته در «مختارنامه»


خبرگزاري فارس: در قسمت اين هفته مختارنامه (جمعه اول بهمن ماه)، داستان «وهب نصراني» روايت مي‌شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


به گزارش خبرگزاري فارس، داستان «وهب نصراني» در اين قسمت از سريال مختارنامه (قسمت 17) در 22 دقيقه روايت خواهد شد.
«رز رضوي» در نقش همسر و «بهناز توكلي» در نقش مادر وهب بازيگراني هستند كه در اين قسمت مقابل دوربين خواهند رفت.
وهب يكي از شهداي كربلا است كه در اين سريال در كنار داستان «زهير بن قين» در مختارنامه مورد توجه كارگردان سريال قرار گرفته است. او جنگجوي قابلي بوده و در جنگ سواره هيچ كس حريفش نبوده است. او با نيزه مي‌جنگيده و اشقياء براي اينكه كار او را يكسره كنند، پاهاي اسبش را قطع مي‌كنند و بعد از سقوط او از روي اسب، او با شمشير و خنجر به جنگ خود ادامه مي‌دهد تا در نهايت شهيد مي‌شود. پس از آن هم اشقياء جنازه او را بر صليب مي‌كشند.
در كنار روايت اين داستان، مخاطبان سريال مختارنامه شاهد بازگشت مختار به لفقا و ديدار او با خانواده‌اش خواهند بود. بخش‌هايي از داستان نيز در كوفه روايت خواهد شد.

mahdy2021
20-01-2011, 03:38
سریال هیجان نداره.منظورم ازصحنه های اکشن نیستا ولی باید یه جوری باشه که تا پخش قسمت جدید تو کف سریال باشی.نه اینکه ....
این سریال همش حالت شعاری داره.خیلی مصنوعی کار شده واقعا...
اصلا داستان مختار چیز جذب کننده ای نداره.

به نظر منم ارزش خرجش رو نداشته.
در واقع درسته.کاملا نمادین و سمبلیک کار شده.اصلا برای همین ساختنش که درس عبرتی باشه.
وگرنه برای ساختن سریال سرگرمی و طنز مهران مدیری و داستاناش خیلی بهتر بوده
حتی برای ساخت یک سریال ماجرایی هم داستانهای مذهبی مناسب نیست.

مگر اینکه مثل هالیوود بخواید همه چیز رو تحریف کنید و یک تاریخ جدید روایت کنید.مثل فیلم 300 یا تروی یا شاهزاده پارسی

jomong666
20-01-2011, 15:55
در واقع درسته.کاملا نمادین و سمبلیک کار شده.اصلا برای همین ساختنش که درس عبرتی باشه.
وگرنه برای ساختن سریال سرگرمی و طنز مهران مدیری و داستاناش خیلی بهتر بوده
حتی برای ساخت یک سریال ماجرایی هم داستانهای مذهبی مناسب نیست.

مگر اینکه مثل هالیوود بخواید همه چیز رو تحریف کنید و یک تاریخ جدید روایت کنید.مثل فیلم 300 یا تروی یا شاهزاده پارسی

مهمترین عنصر سریال تاریخی . وفا دار بودن به تاریخ و عدم تحریف تاریخه .

بعد از اون درام قوی که داستان جا بیفته .

molaali
20-01-2011, 18:05
مهمترین عنصر سریال تاریخی . وفا دار بودن به تاریخ و عدم تحریف تاریخه .

بعد از اون درام قوی که داستان جا بیفته .
به نظر من این سریال هر دوی اینا رو به اندازه داره.