PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال مختارنامه

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

Greedy
02-11-2010, 21:08
خدمت شما!:10:
لینک درخواست اولتون:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک درخواست دومتون:

پسورد: pcforlife
یاعلی:11:

دست گلت درد نکنه حسین جان من اومدم بگم چرا دیر کردی دیدم گذاشتی :11::40:

EngineeR EhsaN
02-11-2010, 22:20
pcforlife جون :31: لطفا فيلم تيتراژ ابتدايي مختارنامه رو بده!

pcforlife
02-11-2010, 22:32
pcforlife جون :31: لطفا فيلم تيتراژ ابتدايي مختارنامه رو بده!
اینجا خیلی وقت پیش گذاشتمش!:31: هم صوتی هم تصویری.:20:

Gune Baxan
04-11-2010, 19:22
"روايت شاهزاده ايراني از قيام مختار"

جام جم آنلاین نوشت:

رضا رويگري بازي در سريال‌هاي تلويزيوني را با مجموعه «محله بهداشت» شروع كرده و با فيلم «عقاب‌ها» به كارگرداني زنده‌ياد خاچيكيان به سينما وارد شده است. او بازيگر پركار اين روزهاي تلويزيون است.

در يكي، دو سال گذشته نقش‌آفريني او را در سريال‌هاي مختلفي چون تاوان ، ملكوت، دارا و ندار، به كجا چنين شتابان ديده‌ايم. در اين ميان مهم‌ترين و مطرح‌ترين بازي او نقشي است كه در سريال «مختارنامه» ايفا مي‌كند. سريالي كه تصويربرداري‌اش حدود 6 سال طول كشيده و يكي از عظيم‌ترين و ارزشمندترين آثار تلويزيوني پس از انقلاب به شمار مي‌رود.

رويگري در اين سريال ايفاي نقش شخصيت «كيان» را بر عهده گرفته است. نقشي كه يك تفاوت عمده با ساير نقش‌هاي رويگري دارد. كيان جزو آدم‌هاي دوست‌داشتني مختار است. اين در حالي است كه عادت كرده‌ايم رويگري را در نقش‌هاي منفي فيلم‌ها و سريال‌ها ببينيم.

با رضا رويگري بازيگر سينما و تلويزيون به بهانه پخش سريال مختارنامه هم‌صحبت شديم.

شما تا به حال در چند سريال تاريخي ديگر هم حضور داشته‌ايد. به عنوان يك بازيگر درباره دشواري‌هاي نقش‌آفريني در كارهاي تاريخي توضيح بدهيد. ايفاي يك نقش تاريخي مثل كيان به لحاظ گريم، مدت زمان اجرا و نوع حركات بازيگر چه تفاوتي با يك نقش معمولي امروزي دارد؟

تصويربرداري سريال مختارنامه حدود 6 سال طول كشيد. در اين مدت من چند بار سر صحنه دچار حادثه شدم. گريم من خيلي سنگين و زمانبر بود.

در خيلي از صحنه‌ها بايد سوار بر اسب مي‌شدم و مثل يك رزمجو شمشير مي‌زدم. همه اينها برمي‌گردد به اين كه من نقشم را دوست داشتم. در نتيجه همه اين دشواري‌ها برايم قابل تحمل مي‌شد.

به مدت 5 سال و نيم در لوكيشن‌هاي مختارنامه رفت و آمد داشتم و جلوي دوربين بودم. گاهي هم پيش مي‌آمد كه بين تصويربرداري بازي‌هاي من 3 ماه فاصله مي‌افتاد.

اما هر وقت مي‌رفتم سر صحنه همه چيز برايم تازگي داشت. ديالوگ‌هاي ميرباقري برايم جذابيت داشت. مثل جعبه سربسته‌اي بود كه دوست‌داشتي بازش بكني و ببيني داخل آن چه نوشته شده است.

به هر حال بازيگري حرفه سختي است. مي‌گويند هر كه طاووس خواهد، جور هندوستان كشد.

پخش مختارنامه پس از 40 هفته به پايان مي‌رسد، اما اين سريال مثل يك پازلي است كه با دقت چيده شده است. شما يك اتاق را در نظر بگيريد كه در آن كلي قطعات پازل روي هم تلنبار شده است. يك نفر دانه‌دانه اينها را پيدا كرده و كنار هم چيده است. هزاران پلان اين سريال با حوصله تدوين شده است.

براي هر پلانش كلي زحمت كشيده‌اند. در يك پلان5 ثانيه‌اي يك لشكر تاخت مي‌كند و از اين سو به آن سو مي‌رود. هر برداشت اين پلان يك صبح تا ظهر طول مي‌كشد.

ميرباقري حواسش به اين نكات بود كه چرا فلان هنرور ساعتش را درنياورده و دستش برق زده است يا چرا فلاني عينك داشته يا انگشترش را بيرون نياورده است. به خاطر اين اشكالات تمام لشكر بايد به عقب برگردد و صحنه دوباره گرفته شود.

وقتي به روزهاي ضبط مختارنامه فكر مي‌كنم مي‌بينم خدا چه صبري به همه ما داده بود.

در مدت تصويربرداري اين سريال چند بار در خبرها خوانديم كه شما دچار آسيب‌ديدگي شده‌ايد. از حوادثي كه سر صحنه مختارنامه برايتان اتفاق افتاد بگوييد.

من موقعي كه صحنه جنگ سكانس‌هاي آخر را مي‌گرفتيم دچار حادثه شدم. قرار بود كنار يكي از لشكريان بنشينم و با شمشير به بغل بدن او بكوبم. بعد اين پلان يك جوري به نظر مي‌آمد كه انگار من در سينه‌اش ضربه‌اي وارد كرده‌ام.

اين فرد بشدت به من نزديك بود. من مراقب بودم كه شمشير به بدنش نخورد. اينقدر به من چسبيده بود كه شمشير به پاي خودم خورد. شمشير كفش و جورابم را پاره كرد و به داخل پايم فرو رفت.

دكتر به من گفت تو خيلي شانس آورده‌اي. چون اين منطقه پر از خرده استخوان است. اگر اينها ايراد پيدا مي‌كردند تو تا آخر عمرت لنگ مي‌زدي.

پاي من را بخيه زدند، اما فردايش حجم مچ پايم 2 برابر شد. يادم مي‌آيد كه پايم باد كرده بود و در كفش فرو نمي‌رفت. آن روزها مي‌خواستند صحنه جنگ‌ها را تصويربرداري كنند.

در يكي از صحنه‌هاي ديگر بازيگر روبه‌رويم با تبر جنگ رو در روي من مي‌جنگيد. هنگامي كه تبر را مي‌چرخاند سر تبر درآمد و خورد توي ابروي من.

داوود ميرباقري در بيمارستان گفت چرا همه بلاها سر تو مي‌آيد؟ فردايش دور چشمم به اندازه يك بادام متورم شد.

آقاي ولدبيگي من را جوري گريم كرد كه ضرب خوردگي زير چشمم اصلا معلوم نشود

ميرباقري گفت اين گريم را پاك كن. تو در جنگ حضور داشته‌اي و اين جراحت به نقشت مي‌خورد. با همان چشم ضرب خورده جلوي دوربين رفتم.

مگر در صحنه‌هاي خطرناك از بازيگر بدل استفاده نمي‌كردند؟

چرا. اما من دوست داشتم در صحنه‌هاي جنگ خودم بازي كنم. چون خودم از عهده‌اش برمي‌آمدم. تمام صحنه‌هايي را كه نياز به سواركاري داشت خودم بازي كردم. فقط در 2 تا لانگ‌شات، بدل به جاي من جلوي دوربين رفت. اين نماها آنقدر دور بودند كه اگر با كت و شلوار هم روي اسب مي‌نشستي معلوم نبود.

در دوره‌هاي آموزشي سواركاري و شمشيربازي هم حضور داشتيد؟

بله. آن دوره‌ها را رفتم چون مي‌خواستم جور ديگري سواركاري كنم. دوست داشتم سواركاري‌ام ايراني باشد. اگر اين سريال را دقيق ببينيد متوجه مي‌شويد كه تاخت‌هاي من با تاخت سپاهيان عرب فرق مي‌كند. تاخت شخصيت كيان دلاورانه و يك دستي است. كيان يك دستش را به دهان اسب مي‌گيرد و خيلي استوار اسب را هدايت مي‌كند. آقاي اردلان كه مسوول جنگ‌ها بود حركت‌هاي بازيگران را طراحي مي‌كرد. به ما ياد مي‌داد كه ضربه اول و دوم و سوم را چطور با شمشير بزنيم.

اينهاظرايفي‌هستندكه‌كارگ ردان‌درشخصيت‌پردازي‌اش رعايت كرده است. درباره اين نكات ريز بيشتر توضيح بدهيد. كيان به عنوان يك سرباز ايراني چه وجه تمايزي نسبت به رزمجويان عرب دارد؟

نوع نشستن كيان روي اسبش با عرب‌ها فرق دارد. عرب‌ها وقتي روي اسب مي‌نشينند حالتي خميده دارند، اما او استوار روي اسب نشسته است.

كيان وقتي به خواستگاري خواهر مختار مي‌رود عرق شرم روي پيشاني‌اش مي‌نشيند. با اين كه او به عموي مختار خواسته‌اش را گفته و نزد خود مختار نرفته است. اعراب اين شرم و خجالت را ندارند. چون برايشان چند همسره بودن هم عادي است.

كيان حجب و حياي ايراني و در عين حال دلاوري يك رزمنده را دارد. رزمندگان ما در جبهه‌هاي جنگ تحميلي دلاورانه مي‌جنگيدند.

كيان در جنگ‌ها رشادت به خرج مي‌دهد و به هيچ وجه عقب‌نشيني نمي‌كند. مختار بعدها او را وزير اطلاعات خودش مي‌كند. تمام اعراب از كيان مي‌ترسيدند.

جاهل‌هاي قديمي ايراني چاقو و قمه مي‌كشيدند، اما اگر مي‌خواستند از كوچه‌اي رد شوند كه در آن زني حضور داشت خجالت مي‌كشيدند و سرشان را پايين مي‌انداختند. اين حجب و حيا در فرهنگ ايراني ما هست.

دوستي مختار و كيان چطور شكل گرفته است؟ با توجه به اين كه پدر مختار، فاتح ايران بوده و طبيعتا اين دو نبايد رابطه خوبي با هم داشته باشند.

كيان در مدائن زندگي مي‌كرده و مدائن هم جزو ايران آن زمان بوده است. كيان يك شاهزاده بوده اما در آن شرايط خواهر مختار به او مثل يك برده نگاه مي‌كند. خواهر مختار مي‌گويد ما فاتح ايرانيم. من با يك ايراني ازدواج نمي‌كنم. كيان و مختار از بچگي با هم دوست بوده‌اند. در يك سنيني دشمن و خصم معنايي ندارد. يك دختر و پسر از قبيله خصم عاشق هم مي‌شوند و با هم ازدواج مي‌كنند.

ماجراي قيام مختار را كيان طرح‌ريزي مي‌كند. كيان مختار را تشويق به رزم مي‌كند، اما مختار ميلي به اين اقدام ندارد. او مي‌گويد: من مي‌خواهم به كارهاي مزرعه‌ام برسم.

چون كيان ايراني بوده اعراب حرف او را قبول نمي‌كرده‌اند. كيان مختار را جلو مي‌اندازد. چون پدر مختار فاتح ايران بوده و خانواده اصيلي داشته است. كيان چون در بين اعراب زندگي مي‌كند يك جاهايي لباس اعراب را بر تن مي‌كند.

در اين سريال چند سال از زندگي كيان را مي‌بينيم؟

از زماني كيان را مي‌بينيم كه مي‌خواهند قيام را شروع كنند. يعني تقريبا 3 سال قبل از قيام.

يك فلاش‌بك هم از زمان جواني كيان مي‌بينيم كه دارند او را فلك مي‌كنند.

در ابتداي صحبت‌هايتان به گريم سنگين شخصيت كيان اشاره كرديد. گريم شما دقيقا چقدر طول مي‌كشيد؟

گريم من سنگين‌ترين گريم بود. اجراي گريم من روزي 2 ساعت و نيم طول مي‌كشيد.

من 5 سال موهاي بلند و سبيلم را حفظ كردم. مسلما طراحي گريم و اجراي خوب آن در شناساندن شخصيت به مخاطب كمك بسياري مي‌كند، مسعود ولدبيگي طراح گريم به همراه داوود ميرباقري به اين گريم مناسب براي كيان رسيدند و به نظرم اين گريم خوب از كار درآمده است.

من از چهره خودم با گريم كيان عكسي دارم كه مثل سپاهيان و جنگجويان دوره هخامنشي و ساساني است، انگار كه از دل ستون‌هاي تخت‌هاي جمشيد بيرون آمده‌ام!

همزمان با سريال مختارنامه در چه كارهاي ديگري بازي كرديد؟

سريال شكرخند و پول كثيف را بازي كردم. دو سه ماهي كه بين ضبط مختارنامه كار نداشتم سر سريال‌هاي ديگر مي‌رفتم.

اگر كارگردان‌هاي ديگر مي‌خواستند كه گريمتان را عوض كنيد چه مي‌كرديد؟

آنها دلشان مي‌خواست كه من موهايم را كوتاه كنم، اما من نمي‌توانستم.در چند تا كار با همان موي بلند بازي كردم. يك سري از پيشنهاد‌ها را هم به خاطر گريم «مختارنامه» از دست دادم.

شما پيش‌تر از اين هم در چند تا از پروژه‌هاي سينمايي و تلويزيوني داوود ميرباقري حضور داشته‌ايد. حستان نسبت به همكاري با اين كارگردان چيست؟

در سال 67 در نمايش «معركه در معركه» بازي كردم و بعد از آن در فيلم «مسافر ري» ميرباقري حضور داشتم. جداي از اينها ما از دوستان قديمي و خوب همديگر هستيم. من هميشه از كار كردن با ميرباقري لذت مي‌برم. وقتي در كنار ميرباقري كار مي‌كنم، مي‌دانم سر لوكيشن بعد از يك يا 2 بار تمرين برداشت اصلي خواهيم داشت. اين باعث مي‌شود در طي كار احساس خستگي نكنم.

فكر مي‌كنيد علت موفقيت ميرباقري در سريال‌هاي تاريخي‌اش چيست؟ چه عاملي باعث مي‌شود كه آثار او با اين همه استقبال مردم و منتقدان مواجه شود؟

ميرباقري تاريخ اسلام را خوب مي‌شناسد. آدم بامطالعه‌اي است. او متن نمايش معركه در معركه را نوشته كه بي‌نظير است. فيلم آدم برفي او را خيلي دوست دارم. ميرباقري شناخت خوبي از دور و بر و جامعه روزش دارد.

او تاريخ ايران را هم خوب مي‌شناسد. پس از مختارنامه احتمالا مي‌خواهد سريال سلمان را كار كند.

ميرباقري به شكل ذاتي و غريزي كارگردان است. آدم همه چيز را نمي‌تواند تجربه كند.

وقتي داوود ميرباقري پشت دوربين مي‌ايستد خيال بازيگر راحت است چون مي‌داند دارد بهترين كار را انجام مي‌دهد. اگر مي‌گويد بازي‌ات خوب است يعني واقعا خوب است. اگر مي‌گويد رضا جور ديگري بازي كن دارد درست مي‌گويد.

اينها براي بازيگر يك موهبت است. بازيگر مي‌داند كارهاي ديگر مثل فيلمبرداري و نورپردازي دارد درست انجام مي‌شود.

ميرباقري براي كارش انگيزه دارد. او نويسنده خوبي است. دكوپاژهاي خوبي دارد. در همين سريال مختارنامه ميرباقري متحول مي‌شود. چون دارد تجربه جديدي كسب مي‌كند.

ميرباقري با برنامه‌ريزي و حساب شده سر فيلمبرداري حاضر مي‌شد. يقين داشته باشيد كه اگر همين سختگيري‌ها نبود، مدت زمان ساختن اين سريال به جاي 8 سال، 16 سال مي‌شد.

خودتان به عنوان يك بازيگر كدام يك از سكانس‌هاي مختارنامه را بيشتر دوست داريد؟

در صحنه‌هاي آتش‌سوزي مكه من حضور نداشتم، اما احساس مي‌كنم خيلي خوب كارگرداني شده است.

آن صحنه‌اي كه حضرت ابوالفضل مي‌آيد مشك آب را پر كند، سنگ را به گريه وا مي‌دارد. به نظر من اين صحنه از 10 تا روضه و نوحه اثرگذارتر است.

البته اينها سكانس‌هايي هستند كه من در آنها نبوده‌ام. از بين بازي‌هاي خودم صحنه‌هاي مربوط به جنگ كيان با حرمله و شمر را خيلي دوست دارم. حتما مي‌دانيد كه شمر معروف را كيان ايراني مي‌كشد. اين نكته در تاريخ آمده است.

در اين سريال به دليل اين كه داستان سريال حول محور مختار مي‌گردد، نقش و تاثيرگذاري كيان به مراتب كمتر از آنچه در تاريخ و واقعيت وجود دارد نشان داده شده است. كيان در اكثر فتوحاتي كه صورت گرفته حضور پررنگي داشته است.

الان پس از گذشت چندين سال از تصويربرداري «مختارنامه» چه خاطره‌اي از اين سريال در ذهنتان مانده است؟

من تمام لحظات مختارنامه را دوست دارم. چون همه‌اش براي من خاطره بود. در اين سريال يك نيروي معنوي داشت ما را كمك مي‌كرد. يادم مي‌آيد سر صحنه يك بار در حال سواركاري بودم كه اسب مرا به پايين پرتاب كرد.

سر من بايد مثل هندوانه از وسط دوتكه مي‌شد، اما انگار يك نفر دستش را زير سرم گذاشت و آن را آرام بلند كرد. خدا را شكر كوچك‌ترين آسيبي نديدم. واقعا مثل معجزه بود.

داوود ميرباقري ايستاده بود و با تعجب من را نگاه مي‌كرد.

Guts
05-11-2010, 01:43
آقا من این قسمت قبل مختار‌نامه رو ندیدم جایی نیست که بشه قسمت قبل رو دانلود کرد؟
بعد یادم رفت الان تا قسمت چند پخش شده؟

Mohammad Hosseyn
05-11-2010, 04:56
آقا من این قسمت قبل مختار‌نامه رو ندیدم جایی نیست که بشه قسمت قبل رو دانلود کرد؟
بعد یادم رفت الان تا قسمت چند پخش شده؟
سایت خود سریال مختارنامه قابلیت دانلود قسمتهاشو داره.

-----------------------

سریال بسیار خوب کار شده از نظر من ... کارگردان خشک مذهبی کار نکرده .آدم مقایسه میکنه دوتا سریال مذهبی که در این شبکه پخش شده ، تفاوت رو به معنی دقیق کلمه درک میکنه. افتضاح یوسف پیامبر کجا ، این کجا !!! .

دیالوگ ها به نظر من عالی هستن در فیلم. تصویر برداری هم جذابو مناسبه.

Gune Baxan
05-11-2010, 10:42
یک سوالی در مورد شخصیت کیان برای من پیش اومده. این شخصیت واقعا وجود داشته یا به عنوان یک شخصیت کمکی توسط سازندگان سریال اضافه شده؟ چون در مورد کیان تا حالا در هیچ جا نخوندم.

farshidshd
05-11-2010, 11:54
یک سوالی در مورد شخصیت کیان برای من پیش اومده. این شخصیت واقعا وجود داشته یا به عنوان یک شخصیت کمکی توسط سازندگان سریال اضافه شده؟ چون در مورد کیان تا حالا در هیچ جا نخوندم.

این شخصی وجود داشته و مختار به وسیله کیان تحریک شده تا برای خونخواهی قیام کنه

Guts
05-11-2010, 12:38
سایت خود سریال مختارنامه قابلیت دانلود قسمتهاشو داره.

-----------------------

سریال بسیار خوب کار شده از نظر من ... کارگردان خشک مذهبی کار نکرده .آدم مقایسه میکنه دوتا سریال مذهبی که در این شبکه پخش شده ، تفاوت رو به معنی دقیق کلمه درک میکنه. افتضاح یوسف پیامبر کجا ، این کجا !!! .

دیالوگ ها به نظر من عالی هستن در فیلم. تصویر برداری هم جذابو مناسبه.
کو؟؟!! ‌‌‌‌‌‌‌

ghfg
05-11-2010, 14:54
امشب بشینیم کلی دوباره حال کنیم.کل هفته منتظر مخنارنامم

s_paliz
05-11-2010, 15:36
کیان (سردار ایرانی)

اونجایی که مختار گفت «این مردم فقط بلدند اشک بریزند و دعا کنند» من خیلی حال کردم :دی

Gune Baxan
05-11-2010, 16:52
کیان (سردار ایرانی)

اونجایی که مختار گفت «این مردم فقط بلدند اشک بریزند و دعا کنند» من خیلی حال کردم :دی

ممنون از لینک، ولی گویا در این مطلب ویکیپدیا از هیچ منبعی استفاده نشده. منبع بهتری سراغ ندارید؟

s_paliz
05-11-2010, 17:15
ممنون از لینک، ولی گویا در این مطلب ویکیپدیا از هیچ منبعی استفاده نشده. منبع بهتری سراغ ندارید؟
خواهش میکنم. اینجا هم یه چیزایی نوشته...

s_paliz
05-11-2010, 23:02
عجب سریال جذابی.... آدم گذر زمان رو احساس نمیکنه...

الان همگی دستتون رو به طرف سلحشور بگیرید و بهش بخندید با اون افتضاح تاریخیش.:31:

alonestar69
05-11-2010, 23:07
با سلام
من قبلا با همه بحث داشتم که یه جاهایی از فیلم مختارنامه با تاریخ جور در نمیاد ولی الان که با دقت بیشتر دنباله ی ماجرا رو گرفتم دیدم حق با اون طرفهام بوده و روایت مختارنامه به علت کثرت روایت معتبر صحیحتر است پس همه ی حرفهای قبلیم رو اصلاح میکنم و از همه پوزش میطلبم.
امید اینکه این مجموعه ها باعث رسیدن همه به حق و روشنی بیشتر همگان گردد.
یا علی

pcforlife
05-11-2010, 23:14
عجب سریال جذابی.... آدم گذر زمان رو احساس نمیکنه...
کاملا تائید میشه!
امروز به دعوت دوستم، رفتیم ملک سلمان رو دیدیم.... نمیخواهم بیخودی از مختارنامه تعریف کنم یا ملک سلیمان رو بکوبم (ضمن اینکه مقایسه سریال و فیلم سینمایی به هیچ وجه صحیح نیست) اما فقط اینو میگم که من تو سینما یا داشتم چرت میزدم، یا گوشامو سفت چسبیده بودم یا داشتم همراه ملت میخندیدم!! ضمن اینکه تو کل فیلم از بی حوصلگی احساس میکردم که زمان نمیگزره!!
خدا میرباقری رو از سینما و تلویزیون این مملکت نگیره... (آمین)

s_paliz
05-11-2010, 23:16
با سلام
من قبلا با همه بحث داشتم که یه جاهایی از فیلم مختارنامه با تاریخ جور در نمیاد ولی الان که با دقت بیشتر دنباله ی ماجرا رو گرفتم دیدم حق با اون طرفهام بوده و روایت مختارنامه به علت کثرت روایت معتبر صحیحتر است پس همه ی حرفهای قبلیم رو اصلاح میکنم و از همه پوزش میطلبم.
امید اینکه این مجموعه ها باعث رسیدن همه به حق و روشنی بیشتر همگان گردد.
یا علی
موو لای درز سریال نمیره

بابام چون از اتفاقات اون زمان مطلع هست، پیش‌پیش میگفت و میدیدم که دقیقا همون اتفاق در سریال میوفته.

این تیکه از دیالوگ در قسمت اول موقعی که مختار در گندمزار بود واقعا زیبا بود.

مختار : الحمدلله . ساقه ساقه گندمزارت به دخترکان دم بخت می ماند ابوسلیم . ببین چه می لولند و می رقصند و دلبری می کنند؟ دستت درست. الحق که با این دسترنج طلا را حقیرکرده ای

ذربی : خدایا به شکرانه نعمتت و به حرمت دانه ای که پاشیدیم، مشتی برای پرنده ، مشتی برای چرنده، مشتی برای خزنده ، مشتی برای خوشه چین و رونده ،به نیت اقبال و طبع بلند، زهر جان حسود و بخیل و ... و دغل، به کوری چشم شور تا نفخه صور ، به چشمداشت زراعتی بی خار و غش ، به وعده نانی پاک و بی غل و غش، به حق نان و نمک ، به حق خمس و زکاتی که حق الناس است جهت اطعام مستحق و مستمند ، بیفزا به برکت این خوشه های زرد

s_paliz
05-11-2010, 23:26
کاملا تائید میشه!
امروز به دعوت دوستم، رفتیم ملک سلمان رو دیدیم.... نمیخواهم بیخودی از مختارنامه تعریف کنم یا ملک سلیمان رو بکوبم (ضمن اینکه مقایسه سریال و فیلم سینمایی به هیچ وجه صحیح نیست) اما فقط اینو میگم که من تو سینما یا داشتم چرت میزدم، یا گوشامو سفت چسبیده بودم یا داشتم همراه ملت میخندیدم!! ضمن اینکه تو کل فیلم از بی حوصلگی احساس میکردم که زمان نمیگزره!!
میرباقری کار سینمایی نداره؟

صفحه IMDBش رو ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخه یکی نیست بگه آقای میرباقری چرا مارو از خودت محروم میکنی؟:31::31:
چرا اینقدر کم‌کار.. یه کار سینمایی نداره (بغیر از مسافر ری که در سینما هم اکران شد.)

واقعا آدم تاسف میخوره که چرا آدمی که سریالش آدم رو میخکوب میکنه، اینقدر کم کاره.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

من شنیدم میشه از سایت مختارنامه سریال رو دانلود کرد!! میشه واقعا؟ من دیدم انگار نمیشه!

bida
05-11-2010, 23:26
به نظرم این شاهزاده کیان یک شخصیت خیالی هست.

من که هیچ منبعی در موردش پیدا نکردم. اون لینک ویکیپدیا که کلا فاقد منبع هست و فکر کنم که یه جوری داره سرنوشت کیان رابر اساس فیلمنامه مختار نامه روایت می کنه و اون سایت دوم هم در مورد کیش کیسانیه هست و من که خوندم اصلا ربطشو به کیان نفهمیدم و اونجا هم اصلا صحبتی از کیان نشده.

اگه کسی منبع معتبری داره و خودش قبلا اونو خونده ، بگه خیلی خوبه.

میر باقری حداقل دو کار سینمایی داره : 1- آدم برفی

2- ساحره

eMer@lD
05-11-2010, 23:27
بار دومی بود که امشب فیلم رو دیدم
تا جایی هم که یادمه این فیلم ممنوع الپخش بود!!
اسمشو عوض کردن اجازه ی پخش صادر شد؟ یا علت دیگری؟؟

Mohammad Hosseyn
05-11-2010, 23:29
کو؟؟!! ‌‌‌‌‌‌‌
تمام خبرگزاری ها و سایتا گفته بودن که این امکان رو قرار دادن در سایت ... :31:
نت من الان مشکل داره سایت رو کامل بالا نمیاره ... :41:
در منوی بالای سات بخش ویدئو چیزینیست ؟ :20:

کاملا تائید میشه!

به نظر من اون سینماییه و معمولا کارگردان از تمام سکانس ها باید بهره بگیره و کوچکترین ایرادی خراب میکنه کارو. ولی این سریاله و اینکه بعضی جاها اشکالی توش باشه میشه گذاشت به حساب حجم زیاد کار. ولی بازم این سریال به نظر من یکی از بهترین ساخت های تاریخی-مذهبی هست.

---------------
امشب سریال رو از دست دادم ... ایشالله تکرار ... هر چی میگذره سریال داره به نقاط حساسش نزدیک میشه .

دوستان میدونید این سریال کلا چند قسمت هست ؟

m2stech
06-11-2010, 00:16
چقدر این سریال با شرایط حال مطابقت داره، حتی خیلی از مکالمات سریال را بارها از تلویزیون تو این دو سال شنیدیم...واقعا تاریخ چند بار باید تکرار بشه؟!
+
تفسیر خط دار بعد از سریال هم برداشت ها را تغییر نمیده!

s_paliz
06-11-2010, 00:33
چقدر این سریال با شرایط حال مطابقت داره، حتی خیلی از مکالمات سریال را بارها از تلویزیون تو این دو سال شنیدیم...واقعا تاریخ چند بار باید تکرار بشه؟!
+
تفسیر خط دار بعد از سریال هم برداشت ها را تغییر نمیده!
تفسیر بعد از سریال هم کار زیرکانه‌ای هست..

molaali
06-11-2010, 08:36
به نظرم فرهاد اصلاني نقش ابن زياد رو فوق العاده بازي كرده.
از قسمت بعدي داستان به اوجش ميرسه و فكر كنم جنگ هاش شروع بشه.

Greedy
06-11-2010, 10:20
واقعا فراتر از شاهکاره

alonestar69
06-11-2010, 13:13
با سلام و تقدیم احترام
من نفهمیدم داستان این تفسیر که میگین چیه.کی تفسیر میکنه؟
لینک دانلود کار نمیکنه اگه کسی تونست دان کنه به من -- بگه آخه من هم میخوام دی ال کنم.

XirowN
06-11-2010, 14:34
بهترین سکانس این قسمت سخنرانی ابن زیاد بود !!!
کاملا مطابقت داشت با سخنرانی بعضی دوستان ... !

nar nia
06-11-2010, 14:53
«مختارنامه» و «ملک سلیمان» خوب اند ، اما جای شخصیت های ملی و تاریخی مان چقدر خالی است!

عصر ایران - در روزهای اخیر دو اثر تاریخی از شبکه یک سیما و نیز سینماهای کشور در حال پخش است: سریال "مختارنامه" با هزینه ای میلیاردی تولید شده و حاصل تلاش بیش از 8 ساله عوامل تولید آن است که از شبکه یک سیما در حال پخش است و در کنار آن فیلم سینمایی "ملک سلیمان نبی(ع)" که آن هم با هزینه میلیاردی ساخته شده ، در سینماهای کشور در حال پخش است .

هر چند که باید از تلاش عوامل و دست اندرکاران ساخت این دو اثر تاریخی و مجموعه های تاریخی مشابه ، سپاس و قدردانی کرد و به آنها دست مریزاد گفت ، اما هدف این نوشته یادآوری یک نکته مهم به مسئولان فرهنگی ، سینمایی و رسانه صداوسیما است و آن نکته غفلت این مسئولان از نمادهای فرهنگ ملی و ایرانی است.

البته بدیهی است که قاعدتاً کسی مخالف ساخت مجموعه های دینی و مذهبی نیست و اتفاقا باید در این زمینه بسیار بیشتر از حد کنونی کوشش کرد ، همچنین کسی مخالف پخش سریال های مرتبط با تاریخ یا حتی افسانه های کشورهای دیگر مثل سریال های کره ای جومونگ و امثال آنها نیست و این مجموعه ها و سریال های دیدنی نیز می توانند بخشی از ساعات پخش رسانه سیما را به خود اختصاص دهند و تجربه هم ثابت کرده که بینندگان سیما از این قبیل مجموعه ها استقبال نسبی خوبی کرده اند .

سخن در این است که چرا ما به نمادها ، شخصیت ها و چهره های ملی خود بی مهری می کنیم و چرا هیچ سریال یا فیلمی درباره بسیاری از نمادها و شخصیت های تاریخی – ملی مان نمی سازیم و یا در این زمینه بسیار کم کاریم ؟

چه می شود رسانه سیما همان توجهی را که به ساخت و پخش مجموعه ای چون مختار نامه دارد ( که البته شایسته تقدیر هم است ) به ساخت مجموعه ای درباره زندگانی کورش کبیر ندارد ؟ چرا هیچ فیلم و سریالی درباره سرداران فاتح ایرانی (از سورنا ، آریوبرزن ، بابک و مازیار گرفته تا باکری و همت و زین الدین و...) ساخته نمی شود ؟ چرا هیچ فیلم و سریالی درباره زندگانی "آرتمیس " نخستین دریاسالار زن جهان و یکی از بانوان سردار ایرانی در دوره هخامنشیان ساخته نمی شود ؟ چرا بسیاری از شعرای ما از مولانا گرفته تا حافظ و سعدی مورد بی مهری هستند ؟ و چرا بزرگان و دانشمندان بزرگ ایرانی از زکریای رازی گرفته تا خیام و ابوریحان بیرونی از دایره تفقد مسئولان سیما بیرون هستند ؟

اگر قرار است بیننده ایرانی ، افسانه جومونگ را ماه ها بر صفحه تلویزیون ملی خود ببیند ، چرا نباید داستان های شاهنامه فردوسی و شخصیت هایی مانند رستم و سهراب و دیگران را در قالب سریال های فاخر و زیبا ، نبیند؟ آیا جومونگ و بروسلی بر رستم و سورنا و باکری و ... ارجحیت دارند؟

سوال ما این است که جایگاه بزرگان ، فاتحان و نگاهبانان عظمت تاریخی این مرز و بوم در برنامه ها ، سریال ها و فیلم های تلویزیونی و سینمایی ما کجاست ؟

به راستی نبرد رستم با دیوان ، رشادت های آریوبرزن در دفاع از ایران یا ورود فاتحانه و بزرگوارانه کوروش کبیر به سرزمین بابل را کدام ایرانی تا کنون دیده است ؟ اما خیلی از ما صحنه نبردهای اسکندر را بارها و بارها در صحنه هایی از فیلم " اسکندر " (ساخته آمریکا ) دیده ایم !

صحنه های شکست داریوش سوم از ارتش اسکندر را در فیلم اسکندر دیده ایم اما آیا کسی صحنه شکست " کراسوس " (امپراتور روم ) به دست سورنا (سردار فاتح ایرانی در دوره اشکانی ) را دیده است ؟ چقدر با صدای پای اسبان نبرد اسپارتاکوس هیجان زده شده ایم ولی آیا تا کنون کسی از ما صدای شیهه اسبان سرداران ایرانی را شنیده است؟!

آیا دست اندرکاران تولیدات سینمایی و سریالی ما ، اعم از مسوولان صدا و سیما ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، حوزه هنری ، بنیادهای عریض و طویل سینمایی ، تهیه کنندگان ، فیلمنامه نویسان ، کارگردانان و ... فقط باید مواقعی به یاد تاریخ و تمدن ایران بیفتند که فیلمی ضدایرانی مانند "300" ساخته شود تا اینان ، میزگرد بگذارند ، آن را محکوم کنند و بر اهمیت توجه به داشته های تاریخی مان تاکید کنند و بعد هم هر کدامشان بروند دنبال کارشان و اصلاً هم یادشان نیاید که ایرانی اند و باید برای تاریخ و تمدن و فرهنگ این سرزمین هم فیلمنامه و سریال نامه بنویسند و تولید کنند.
واقعاً این چه جفای بزرگی است که سهم تاریخ و تمدن بزرگ ایران و شخصیت های ملی ما در هزینه های میلیاردی تولیدات سینمایی و سیمایی در حد صفر یا نزدیک به صفر باشد؟ مگر مالیات دهندگان ایرانی حق ندارند ایرانیت خود را بر صفحه سینما و تلویزیون هایشان ببینند؟

تاریخ ایران ، آنقدر قصه های جذاب و حماسه های به یاد ماندنی و حتی افسانه های تلخ و شیرین دارد که می توان از آن هزاران اثر ، نه فقط برای مردم ایران که برای جهان ساخت و به معرفی پیشینه و قدمت و اصالت ایرانیان پرداخت ولی گویا بعضی ها ، این عظمت کم نظیر را آنقدر بی ارزش و بی مقدار می پندارند که حتی برای تولید چند اثر انگشت شمار درباره آن هم سرمایه گذاری و برنامه ریزی نمی کنند!

نتیجه نیز همینی می شود که می بینیم : نسلی نا آشنا به تاریخ و پیشینه خود ، مبهوت و مجذوب دیگران و نتیجتاً فارغ از هویت ملی ، با حسی آمیخته با بی ریشه بودن و تعلیق و سرگردانی در زمانی بریده از گذشته و نپیوسته به آینده!

Guts
06-11-2010, 15:07
آقا هیچ جا نیست بشه این مختارنامه رو با کیفیت مناسب گرفت؟

errmii
06-11-2010, 17:57
دوستان یه آهنگی دیشب نواخته میشد مخصوصا تو اون بخش در قسمت بعد خواهید دید کسی اون آهنگ رو داره آپلود کنه؟
ممنون میشم

M3HRD@D
06-11-2010, 18:46
«مختارنامه» و «ملک سلیمان» خوب اند ، اما جای شخصیت های ملی و تاریخی مان چقدر خالی است!

عصر ایران - در روزهای اخیر دو اثر تاریخی از شبکه یک سیما و نیز سینماهای کشور در حال پخش است: سریال "مختارنامه" با هزینه ای میلیاردی تولید شده و حاصل تلاش بیش از 8 ساله عوامل تولید آن است که از شبکه یک سیما در حال پخش است و در کنار آن فیلم سینمایی "ملک سلیمان نبی(ع)" که آن هم با هزینه میلیاردی ساخته شده ، در سینماهای کشور در حال پخش است .

هر چند که باید از تلاش عوامل و دست اندرکاران ساخت این دو اثر تاریخی و مجموعه های تاریخی مشابه ، سپاس و قدردانی کرد و به آنها دست مریزاد گفت ، اما هدف این نوشته یادآوری یک نکته مهم به مسئولان فرهنگی ، سینمایی و رسانه صداوسیما است و آن نکته غفلت این مسئولان از نمادهای فرهنگ ملی و ایرانی است.

البته بدیهی است که قاعدتاً کسی مخالف ساخت مجموعه های دینی و مذهبی نیست و اتفاقا باید در این زمینه بسیار بیشتر از حد کنونی کوشش کرد ، همچنین کسی مخالف پخش سریال های مرتبط با تاریخ یا حتی افسانه های کشورهای دیگر مثل سریال های کره ای جومونگ و امثال آنها نیست و این مجموعه ها و سریال های دیدنی نیز می توانند بخشی از ساعات پخش رسانه سیما را به خود اختصاص دهند و تجربه هم ثابت کرده که بینندگان سیما از این قبیل مجموعه ها استقبال نسبی خوبی کرده اند .

سخن در این است که چرا ما به نمادها ، شخصیت ها و چهره های ملی خود بی مهری می کنیم و چرا هیچ سریال یا فیلمی درباره بسیاری از نمادها و شخصیت های تاریخی – ملی مان نمی سازیم و یا در این زمینه بسیار کم کاریم ؟

چه می شود رسانه سیما همان توجهی را که به ساخت و پخش مجموعه ای چون مختار نامه دارد ( که البته شایسته تقدیر هم است ) به ساخت مجموعه ای درباره زندگانی کورش کبیر ندارد ؟ چرا هیچ فیلم و سریالی درباره سرداران فاتح ایرانی (از سورنا ، آریوبرزن ، بابک و مازیار گرفته تا باکری و همت و زین الدین و...) ساخته نمی شود ؟ چرا هیچ فیلم و سریالی درباره زندگانی "آرتمیس " نخستین دریاسالار زن جهان و یکی از بانوان سردار ایرانی در دوره هخامنشیان ساخته نمی شود ؟ چرا بسیاری از شعرای ما از مولانا گرفته تا حافظ و سعدی مورد بی مهری هستند ؟ و چرا بزرگان و دانشمندان بزرگ ایرانی از زکریای رازی گرفته تا خیام و ابوریحان بیرونی از دایره تفقد مسئولان سیما بیرون هستند ؟

اگر قرار است بیننده ایرانی ، افسانه جومونگ را ماه ها بر صفحه تلویزیون ملی خود ببیند ، چرا نباید داستان های شاهنامه فردوسی و شخصیت هایی مانند رستم و سهراب و دیگران را در قالب سریال های فاخر و زیبا ، نبیند؟ آیا جومونگ و بروسلی بر رستم و سورنا و باکری و ... ارجحیت دارند؟

سوال ما این است که جایگاه بزرگان ، فاتحان و نگاهبانان عظمت تاریخی این مرز و بوم در برنامه ها ، سریال ها و فیلم های تلویزیونی و سینمایی ما کجاست ؟

به راستی نبرد رستم با دیوان ، رشادت های آریوبرزن در دفاع از ایران یا ورود فاتحانه و بزرگوارانه کوروش کبیر به سرزمین بابل را کدام ایرانی تا کنون دیده است ؟ اما خیلی از ما صحنه نبردهای اسکندر را بارها و بارها در صحنه هایی از فیلم " اسکندر " (ساخته آمریکا ) دیده ایم !

صحنه های شکست داریوش سوم از ارتش اسکندر را در فیلم اسکندر دیده ایم اما آیا کسی صحنه شکست " کراسوس " (امپراتور روم ) به دست سورنا (سردار فاتح ایرانی در دوره اشکانی ) را دیده است ؟ چقدر با صدای پای اسبان نبرد اسپارتاکوس هیجان زده شده ایم ولی آیا تا کنون کسی از ما صدای شیهه اسبان سرداران ایرانی را شنیده است؟!

آیا دست اندرکاران تولیدات سینمایی و سریالی ما ، اعم از مسوولان صدا و سیما ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، حوزه هنری ، بنیادهای عریض و طویل سینمایی ، تهیه کنندگان ، فیلمنامه نویسان ، کارگردانان و ... فقط باید مواقعی به یاد تاریخ و تمدن ایران بیفتند که فیلمی ضدایرانی مانند "300" ساخته شود تا اینان ، میزگرد بگذارند ، آن را محکوم کنند و بر اهمیت توجه به داشته های تاریخی مان تاکید کنند و بعد هم هر کدامشان بروند دنبال کارشان و اصلاً هم یادشان نیاید که ایرانی اند و باید برای تاریخ و تمدن و فرهنگ این سرزمین هم فیلمنامه و سریال نامه بنویسند و تولید کنند.
واقعاً این چه جفای بزرگی است که سهم تاریخ و تمدن بزرگ ایران و شخصیت های ملی ما در هزینه های میلیاردی تولیدات سینمایی و سیمایی در حد صفر یا نزدیک به صفر باشد؟ مگر مالیات دهندگان ایرانی حق ندارند ایرانیت خود را بر صفحه سینما و تلویزیون هایشان ببینند؟

تاریخ ایران ، آنقدر قصه های جذاب و حماسه های به یاد ماندنی و حتی افسانه های تلخ و شیرین دارد که می توان از آن هزاران اثر ، نه فقط برای مردم ایران که برای جهان ساخت و به معرفی پیشینه و قدمت و اصالت ایرانیان پرداخت ولی گویا بعضی ها ، این عظمت کم نظیر را آنقدر بی ارزش و بی مقدار می پندارند که حتی برای تولید چند اثر انگشت شمار درباره آن هم سرمایه گذاری و برنامه ریزی نمی کنند!

نتیجه نیز همینی می شود که می بینیم : نسلی نا آشنا به تاریخ و پیشینه خود ، مبهوت و مجذوب دیگران و نتیجتاً فارغ از هویت ملی ، با حسی آمیخته با بی ریشه بودن و تعلیق و سرگردانی در زمانی بریده از گذشته و نپیوسته به آینده!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
واقع حرف دل خیلی ها رو زده:46:
این مطلب خواسته هر ایرانی وطن دوستیه:10:
به امید آن روز:20:

alonestar69
06-11-2010, 21:31
سلام
امیدوارم هم فیلمهایی ساخته بشن و هم اونها با کیفیت باشن مثل مختار نامه و جذاب هم باشن که حقیقتا از ایرانی بودن خودمون به خودمون ببالیم.

ghermezeteh
06-11-2010, 22:36
کاملا تائید میشه!

واسه چی می خندیدن؟
مگه خنده دار بود !؟

ولی همون بهتر که پروژه سریال امام حسین که قرار بود شهریار بحرانی بسازه ملغی شد چون بحرانی اصلا این کاره نیست چیز خوبی هم از آب در نمیومد.
فقط میرباقری استاد سریال های تاریخی اسلامیه یعنی تو این کار بهترینه

ghfg
07-11-2010, 00:12
میگم خودمونیم میثم تمار هم خوب پدر ابن زیاد رو در اورده ها.میگن بدترین فحش واسه ابن زیاد این بوده که بهش بگی ابن مرجانه:31:.اخه همونطور که میثم تمارهم گفت مرجانه یه زن بدکاره ی پر اوازه بوده.واسه همین هم تو زیارت عاشورا اون به اسم ابن مرجانه لعن شده.

خودمونیم کوفه عجب شهر نامردا بوده.از امام علی شروع کردن تااااااااااااااااااااااا.. .
حرف قشنگی زدن تو این سریال:الکوفی لا یوفی
کوفی وفا نداره

molaali
07-11-2010, 08:42
میگم خودمونیم میثم تمار هم خوب پدر ابن زیاد رو در اورده ها.میگن بدترین فحش واسه ابن زیاد این بوده که بهش بگی ابن مرجانه:31:.اخه همونطور که میثم تمارهم گفت مرجانه یه زن بدکاره ی پر اوازه بوده.واسه همین هم تو زیارت عاشورا اون به اسم ابن مرجانه لعن شده.

كلا اعراب كساني رو كه دقيق پدرشون مشخص نبوده با نام مادر صدا ميزدند.و وقتي عبيد... به دنيا مياد چهار نفر ادعاي پدر بودن او رو مي كنند! ولي چون زياد قدرت مند تر بوده پدرش حساب ميشه.
كلاً بيشتر كساني كه در صحراي كربلا با سيد الشهدا جنگيدند. حرام زاده بودند.

molaali
07-11-2010, 12:20

من كه اين طوري نيستم. شما هستيد؟ درسته خيلي خوبه كه از داستان هاي ايراني فيلم بسازند. ولي انگار اين ها فكر كردند كه جوانان ايراني فقط فيلم ميبينند و اگه از يه مبحثي سريال نسازند ديگه هيچي.

مبهوت و مجذوب دیگران و نتیجتاً فارغ از هویت ملی ، با حسی آمیخته با بی ریشه بودن و تعلیق و سرگردانی در زمانی بریده از گذشته و نپیوسته به آینده!

نميدونم چطوري روش اومده اين توهين ها رو بكنه. خيلي از جوان ها كتاب مي خوانند و با تاريخ كشورشون آشنا هستند. وقتي اين آدما ما رو اين جوري تصور مي كنند ديگه چه .......

اميدوارم دوستان من رو بخاطر دادن اين اسپم ببخشند. ولي دلم نيومد نگم.

alonestar69
07-11-2010, 13:47
من كه اين طوري نيستم. شما هستيد؟ درسته خيلي خوبه كه از داستان هاي ايراني فيلم بسازند. ولي انگار اين ها فكر كردند كه جوانان ايراني فقط فيلم ميبينند و اگه از يه مبحثي سريال نسازند ديگه هيچي.

نميدونم چطوري روش اومده اين توهين ها رو بكنه. خيلي از جوان ها كتاب مي خوانند و با تاريخ كشورشون آشنا هستند. وقتي اين آدما ما رو اين جوري تصور مي كنند ديگه چه .......

اميدوارم دوستان من رو بخاطر دادن اين اسپم ببخشند. ولي دلم نيومد نگم.
با سلام قبول دارم حرف شما رو که میگین با مطالعه ی تاریخ از گذشته اطلاع دارین اما واقعا چند در صد مردم ما درباره رستم و سهراب و اسفندیار و اینا میدونن؟حالا درباره ی جومونگ و کارهایی که کرده چقدر میدونن حتی اگه یه افسانه باشه چطور؟نظر من اینه که حرف شما صحیحه حرف اون عزیزی که میگه جای شخصیتهای ملی در تلویزیون خالیه اون حرف نادرستی نمیزنه حتی اگه یه کم با لحن خوبی نباشه.
من امیدوارم همه مون بتونیم با مطالعه تاریخ و درس عبرت گرفتن از اون به سمت موفقیت پیش بریم چون همونجوری که احساس میشه انگار همه اش تاریخ داره تکرار میشه حالا اگه چند تا فیلم از ملیت خودمون هم پخش بشه و اطلاعات مردم نسبت به گذشته و تاریخ ایران زمین خیلی خوبه ولی تا حد امکان نباید از مذهبمون غافل بشیم یعنی فیلمهای مذهبی و دینی تاریخی در درجه ی اول هستند تا مردم دچار سو برداشت از تاریخ مذهبیشون نشن. موفق باشین:11::46:

caca_caca888
07-11-2010, 19:38
بالاخره دو قسمت اول سریالو دیدم.خیلی قشنگ بود . خوشم اومد.

hamid_diablo
07-11-2010, 21:07
بالاخره دو قسمت اول سریالو دیدم.خیلی قشنگ بود . خوشم اومد.
قسمت اول حرف نداشت
ولی قسمت اول سریال امام علی یه چیز دیگه بود
همون جایی که جادوگره اون بنده خدا رو به سگ تبدیل کرد و یکی از اصحاب امام علی سرشو از تنش جدا کرد
یادمه قسمت اول رو چند بار نشون دارن
ولی نمیدونم چرا تو برخی از سکانسهای سریال مختار نامه دیالوگها به شکل امروزیه یعنی به دل میشینه
من اون لحظه ای که مسلم فکر میکرد که عبید.... رو کشته و اون چیزهایی که عبید.. به مسلم گفت رو خیلی دوست دارم
مخصوصا جایی که گفت: آبروی عمویت علی را بردی

ghfg
08-11-2010, 00:19
ولی نمیدونم چرا تو برخی از سکانسهای سریال مختار نامه دیالوگها به شکل امروزیه یعنی به دل میشینه
من اون لحظه ای که مسلم فکر میکرد که عبید.... رو کشته و اون چیزهایی که عبید.. به مسلم گفت رو خیلی دوست دارم
مخصوصا جایی که گفت: آبروی عمویت علی را بردی
خداییش به دل منم نشست.یه جورایی یه سکانس چند پهلو بود.هم اینکه به این اشاره میکرد که دشمنای علی(ع)هم به مردانگیش اقرار میکنن.هم اینکه مهمون نوازی عربها رو به صحنه کشیدمخصوصا اصحاب اهل بیت رو.وهم اینکه خواست خدا رو نشون داد که اگه مسلم، ابن مرجانه رو میکشت قیام عاشورا بر پا نمیشد.
واقعا به وجداومدم.البته همه ی صحنه های این فیلم ادم رو به وجد میاره.این یکی منو بیشتر اورد

pcforlife
08-11-2010, 01:23
من قبلا شنیده بودم وقتی هانی علت حمله نکردن مسلم به ابن زیاد رو میپرسه، مسلم پاسخ میده که یاده جوانمردی و فتوت علی (ع) و تاکید ایشان بر روی این موضوع افتادم...
اما به حق تو سریال تعبیر زیباتری گفته شد و آن این بود که مسلم وقتی در ذهنش ابن زیاد رو کشت، نام امام علی (ع) و جوانمردیش رو از ابن زیاد شنید! پس فهمید که کشتن پسر مرجانه نمی ارزه به شکستن اصول عمویش علی (ع) و خصوصا شنیدن و به سخره گرفته شدن نام و جوانمردی حضرت علی (ع) توسط عبید...
واقعا واقعه کربلا و تمامی مضوع های مرتبط با اون سراسر پیامه و خوشحالم سریال تا به اینجا از ارائه هیچ کدومشون دریغ نکرده...

دوستان یه آهنگی دیشب نواخته میشد مخصوصا تو اون بخش در قسمت بعد خواهید دید کسی اون آهنگ رو داره آپلود کنه؟
ممنون میشم
تو خود سایت بخش از اون رو قرار داده. لینک دانلود خدمت شما:

ضمن اینکه آهنگ های دیگه ای هم تو سایت رسمی قرار داده شده که من لینک دانلو هاشون رو با اجازتون قرار میدم...:

موسیقی متن شماره 1 (گندم زار)

موسیقی تیتراژ آغازین با خواننده جدید:

موسیقی تیتراژ پایانی:

گفتگوی داوود خان میرباقری با شبکه دو:

راستی فکر کنم شما قبلا تیتراژ ابتدایی رو با کیفیت بهتری از بنده خواسته بودید! خود سایت زحمت این کار رو هم کشیده:
تیتراژ ابتدایی با کیفیت خوب با صدای خواننده قدیمی (لینک تصحیح شد):

ضمن اینکه تمامی تیزر های سریال رو میتونید از لینک پایین تماشا کنید:

سلام حسین جان.
این لینک از سایت حذف شده و کار نمیکنه. لطفا همونی رو که خودت قبلا ضبط کرده بودی رو لطف کن.
ممنون:11:
حمید جان! لینکا تو این دو تا پست بیدن:20::

و

واسه چی می خندیدن؟
مگه خنده دار بود !؟

حلوای تن تنانی تا نخوری ندانی:31:
باید خودت ببینی! اون وقت درک میکنی که چرا کل تماشاگرا تو بعضی از صحنه ها می زدن زیرخنده!!
انصافا جلوه های ویژش واسه یه فیلم ایرانی فوق العاده بود! اما فیلمنامه و سناریوی فیلم ضعیف! دیالوگ ها متوسط! کل فیلم هم حضرت سلیمان (ع) عین جومونگ داره با اسب این ور اون ور میره و کارگردان هی میخواد تلاش کنه بزرگی مملکت حضرت سلیمان (ع) رو نشون بده (با شرایط آب و هوایی و اقلیمیه متفاوت)... ضمن اینکه کارگردانش احتمالا کر بودن! چون شخصا از موسیقی عجیب آهنگسازی چینی فیلم و صدای فوق العاده بلندش داشتم سرسام میگرفتم!!!
از موضوع تاپیک فاصله گرفتم... شرمنده...:10:

گل مریم
08-11-2010, 02:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

davy jones
08-11-2010, 13:46
راستی فکر کنم شما قبلا تیتراژ ابتدایی رو با کیفیت بهتری از بنده خواسته بودید! خود سایت زحمت این کار رو هم کشیده:
تیتراژ ابتدایی با کیفیت خوب با صدای خواننده قدیمی:

سلام حسین جان.
این لینک از سایت حذف شده و کار نمیکنه. لطفا همونی رو که خودت قبلا ضبط کرده بودی رو لطف کن.
ممنون:11:

Aless
08-11-2010, 21:58
یکم به نظرم توی این سریال مختار مهم شده.یعنی همه دغدغه یزیدیان کشتن مختاره نه امام حسین (ع)
البته از اسم سریال هم میشه یکم توجیح کرد.
من بی صبرانه منتظر صحنه تاسوعا و عاشورا هستم! آهنگ سنگین و ...

oranoos2007
10-11-2010, 19:26
سلام
يك چيز توي اين سريال خوب كار شده اينكه ميگفتند كوفيان وفا ندارند واقعا خيلي قشنگ تصوير شده
درحيرتم از اين مردم پست
اين مردم زنده كش مرده پرست
يك سوال مسلم زماني كه به شهادت رسيد چند ساله بوده

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

یکم به نظرم توی این سریال مختار مهم شده.یعنی همه دغدغه یزیدیان کشتن مختاره نه امام حسین (ع)
من بی صبرانه منتظر صحنه تاسوعا و عاشورا هستم! آهنگ سنگین و ...
به نظرم شايد به خاطر اينه كه شايد هنوز قيام امام حسين خيلي مطرح نبوده بيشتر سركوب ياران امام حسين بوده كه نتوانند با او بيعت كنند

davy jones
11-11-2010, 22:01
بالاخره قسمتی رو که جمعه ی هفته ی پیش پخش کرد رو دیدم (از تکرار شبکه 8) بازی فرهاد اصلانی فوق العاده بود. دیالوگها هم طبق معمول عالی بودن. به خصوص دیالوگهای بین مسلم و هانی.
هفته به هفته این سریال برام جذاب تر میشه.
دم همشون گرم

hamid_diablo
12-11-2010, 09:55
کوفی وفا نداره
کالا جماعت عرب وفا نداره

خوب مختار داره شرایط کوفه ر برای ورود امام حسین آماده میکنه

farshidshd
12-11-2010, 12:14
سلام
يك چيز توي اين سريال خوب كار شده اينكه ميگفتند كوفيان وفا ندارند واقعا خيلي قشنگ تصوير شده
درحيرتم از اين مردم پست
اين مردم زنده كش مرده پرست
يك سوال مسلم زماني كه به شهادت رسيد چند ساله بوده

اگر چه تاریخ دقیق ولادت حضرت مسلم علیه السلام مشخص نیست، اما با در نظر گرفتن سن فرزندان او که در کربلا به شهادت رسیده اند و نیز با توجه به رویدادهایى که در دوران زندگانى حضرت مسلم علیه السلام به وقوع پیوسته و نیز جنگهایى که تاریخ آشکارا از حضور او در آنها نام برده است، مى توان سن تقریبى ایشان را به هنگام شهادت تخمین زد. برخى تصریح کرده اند که مسلم علیه السلام هنگام شهادت 35 سال داشته است، اما این عدد نیز نمى تواند نشان دهنده سن واقعى ایشان باشد؛ زیرا بنابر آنچه در تاریخ ذکر شده، او در جنگ صفین نیز حضور داشته و این جنگ در سال 37 هجرى، یعنى 23 سال پیش از شهادت او به وقوع پیوسته است. با این حساب او در آن جنگ 12 ساله بوده که بعید به نظر مى رسد. از این گذشته، او در فتوحات زمان خلیفه دوم نیز شرکت داشته است. این رویداد حتى اگر در واپسین سال خلافت عمر، سال 23 هجرى نیز رخ داده باشد، باز هم پیش از ولادت مسلم علیه السلام خواهد بود. پس نمى توان نظر پیش گفته مبنى بر 35 سال بودن مدت عمر ایشان را پذیرفت؛ زیرا بنابر این نظر، ولادت حضرت در سال 25 هجرى روى داده است که پذیرفته نیست.

بنابراین، به هیچ روى گفته هایى این چنین که گاه در کتابهاى رجالى شیعه نیز دیده مى شود و عمر ایشان را 28 سال بیان مى دارد، قابل قبول نیست. در یک جمع بندى، مى توان گفت که ولادت آن بزرگوار در سال 7 یا 9 هجرى بوده و هنگام شهادت در ذى حجه سال 60 هجرى بیش از پنجاه سال داشته است.

davy jones
12-11-2010, 12:39
اگر چه تاریخ دقیق ولادت حضرت مسلم علیه السلام مشخص نیست، اما با در نظر گرفتن سن فرزندان او که در کربلا به شهادت رسیده اند و نیز با توجه به رویدادهایى که در دوران زندگانى حضرت مسلم علیه السلام به وقوع پیوسته و نیز جنگهایى که تاریخ آشکارا از حضور او در آنها نام برده است، مى توان سن تقریبى ایشان را به هنگام شهادت تخمین زد. برخى تصریح کرده اند که مسلم علیه السلام هنگام شهادت 35 سال داشته است، اما این عدد نیز نمى تواند نشان دهنده سن واقعى ایشان باشد؛ زیرا بنابر آنچه در تاریخ ذکر شده، او در جنگ صفین نیز حضور داشته و این جنگ در سال 37 هجرى، یعنى 23 سال پیش از شهادت او به وقوع پیوسته است. با این حساب او در آن جنگ 12 ساله بوده که بعید به نظر مى رسد. از این گذشته، او در فتوحات زمان خلیفه دوم نیز شرکت داشته است. این رویداد حتى اگر در واپسین سال خلافت عمر، سال 23 هجرى نیز رخ داده باشد، باز هم پیش از ولادت مسلم علیه السلام خواهد بود. پس نمى توان نظر پیش گفته مبنى بر 35 سال بودن مدت عمر ایشان را پذیرفت؛ زیرا بنابر این نظر، ولادت حضرت در سال 25 هجرى روى داده است که پذیرفته نیست.

بنابراین، به هیچ روى گفته هایى این چنین که گاه در کتابهاى رجالى شیعه نیز دیده مى شود و عمر ایشان را 28 سال بیان مى دارد، قابل قبول نیست. در یک جمع بندى، مى توان گفت که ولادت آن بزرگوار در سال 7 یا 9 هجرى بوده و هنگام شهادت در ذى حجه سال 60 هجرى بیش از پنجاه سال داشته است.

حقیقتا استفاده کردیم.
منبعش رو هم میفرمایین؟

alonestar69
12-11-2010, 13:02
با سلام
من واقعا لذت بردم از اونجایی که میثم تمار به ابن زیاد میگه تو خودت هم میدونی که نمیشه حرف حضرت علی(ع) در مورد نحوه کشته شدن من نشه پس خودت رو هم اذیت نکن ولی جالبتر اونجا است که اون لعین اونقدر با حضرت علی(ع)عناد داره که میگه من هر کاری میکنم که تو بمیری فقط حرف حضرت علی(ع)نشه برام خیلی جالب بود که انقدر زیبا به تصویر کشیده شده بود دشمنی و کینه ی اون لعینها با حضرت علی میدونین که برای روز عاشورا میگن امروز در عوض روز بدر واقعا که زیبا کار شده بود.
من که انگار دارم اون لحظات رو به عینه میبینم نمیدونم حالا روز عاشورا رو چه جوری میخوان به تصویر بکشن واقعا کار سنگینی هست امیدوارم تونسته باشن از عهده ی نمایش اونهمه مصیبتها و فجایع بر اومده باشن من که بی صبرانه منتظر ادامه ی اون هستم.

nar nia
12-11-2010, 16:25
گفت‌وگو با ماه‌چهره خليلي، بازيگر نقش «جاريه» در «مختارنامه»
«تحمل سختي‌هاي سريال تاريخي وظيفه‌ي بازيگر است»

ماه‌چهره خليلي كه در سريال «مختارنامه» به كارگرداني داوود ميرباقري نقش «جاريه» را بازي مي‌كند، همزمان با اين سريال در مجموعه‌هاي «نردبام آسمان»، «در چشم باد» و «كلاه پهلوي» هم بازي كرد؛ او هماهنگي و برنامه‌ريزي را عاملي براي پيش نيامدن مشكلات حضور همزمان در چهار سريال تاريخي دانست.

اين بازيگر در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا اذعان كرد كه بازي همزمان در چند سريال تاريخي براي حس و حال خود بازيگر بسيار سخت است و ادامه ‌داد: تطبيق خود براي ايفاي نقش يك زن ايراني كامل در سريال «در چشم باد» و سپس ايفاي نقش خواهر مختار كه شخصيتي كاملا منفي است در «مختارنامه»، به همراه بازي در نقش زني انگليسي در «كلاه پهلوي» و همسر حاكم در «نردبام آسمان» كمي دشوار است؛ اما به هرحال اين كار ماست و بايد درست هم انجام شود.

ماه‌چهره‌ خليلي در گفت‌وگوي خود با ايسنا از دشواري‌هاي بازي در سريال‌هاي تاريخي سخن گفت و در عين حال افزود: برايم فرقي ندارد كه در سريالي تاريخي يا در سريالي كه قصه‌اي روز دارد، بازي كنم؛ آن چه اهميت دارد، فيلمنامه است.

او همچنين گفت: پس از خواندن سناريو، نقشم را انتخاب مي‌كنم.

اين بازيگر با بيان اين‌كه بازي در سريال‌هاي تاريخي دشواري‌هاي خاص خود را دارد، در عين حال تحمل اين سختي‌ها را وظيفه‌ي خود دانست.

Boy Ka
12-11-2010, 23:12
وااااااااای عجب سریالیه. پسر فوق العادست. واقعا دردناک بود:41:

D,Freeman
12-11-2010, 23:16
به نظر من این سریال داره قسمت به قسمت جالب تر میشه!!!باز هم امشب یه صحنه جلوه های ویژه خیلی زیبا داشت...موقعی که مسلم بر میگرده واون انسان هارو به شکل اشباح می بینه!!!در کل ارزش این همه وقت وسرمایه رو به نظر من داشته...

OSEN
12-11-2010, 23:21
دم میرباقری گرم . عجب چیزی ساخته . صحنه ی آخر سریال و تنها شدن مسلم فوق العاده بود :41:.

یه موزیک دیوونه کننده ای هم داره که وقتی میخواد "در قسمت بعدی خواهید دید" رو نشون بده ، اولش پخش میشه که واقعا زیباست .از لینک زیر بگیرینش :

این نسخه ی طولانی و کامل ازش نیس ؟!

-- راستی تو سریال به جریان طفلان مسلم هم پرداخته میشه کامل ، یا نه ؟؟

.

pcforlife
12-11-2010, 23:50
از شروع این قسمت زیاد خوشم نیومد! کلا تایم سریال با دیالوگ گویی سیاهی لشکر میگذره (البته یه خوردش لازمه اما زیاد از حدش واقعا آدم رو یاده یوزارسیف سلحشور میندازه)، سریال افت میکنه! ولی هر چی گذشت بهتر شد! فتنه گری زنان کوفی هم واقعا جالب بود... سکانس یافتن قبله هم از اون طرح های مختص ولید در سریال امام علی (ع) بود که اینجا روی ابن زیاد و دورو بریاش پیاده شد...
من هم مثل محسن جان از صحنه نماز ظهر و پشت بندش نماز مغرب حضرت مسلم (ع) بی نهایت لذت بردم... یعنی میرباقری قشنگ با دوربین روی کثرت جمعیت نمازگذاران مانور داد و در پایان صحنه تنها ماندن مسلم...:37:

davy jones
12-11-2010, 23:50
-- راستی تو سریال به جریان طفلان مسلم هم پرداخته میشه کامل ، یا نه ؟؟

جریان طفلان مسلم فکر کنم سالها بعد از واقعه ی عاشورا و قیام مختار اتفاق میفته. اگه تونستم حتما دنبال منابع مربوط به این حرفم میگردم ولی عجالتا از من قبول کنین این حرفو.

dimah2005
13-11-2010, 00:05
به نظر من این سریال داره قسمت به قسمت جالب تر میشه!!!باز هم امشب یه صحنه جلوه های ویژه خیلی زیبا داشت...موقعی که مسلم بر میگرده واون انسان هارو به شکل اشباح می بینه!!!در کل ارزش این همه وقت وسرمایه رو به نظر من داشته...

فکر کنم یه دونه دیگه هم داشت

دودی که از خونه ها میمود بیرون به نظرم کامپیوتری اومد

----------------------------

اوق قسمتی که همه داشتن از پشت سر مسلم جیم می زدن
یاد 400 ضربه افتادم ، اگه تصویر رو از بالا می گرفت که دیگه مرگ می شد

dragon-fly
13-11-2010, 00:07
خيلي قشنگيه .خوشم اومد.از اون موقع تا حالا دارم فكر ميكنم كه منم مثل مردم اون زمانم يا نه.
خدا كنه كه اونجوري نباشم و نباشيم براي امام زمان (عج).

pcforlife
13-11-2010, 00:24
وقتی آخرین نفرات دورو بره مسلم رفتند امین زندگانی چشماشو بست و باز کرد! این پلک زدنش دیوونم کرد!
الان یه بار دیگه دیدمش! ای تف به این کوفی ها!!:13:

errmii
13-11-2010, 02:54
جریان طفلان مسلم فکر کنم سالها بعد از واقعه ی عاشورا و قیام مختار اتفاق میفته. اگه تونستم حتما دنبال منابع مربوط به این حرفم میگردم ولی عجالتا از من قبول کنین این حرفو.

مربوط به چند سال بعد نبوده.طفلان مسلم در کاروان امام حسین بودند و بعد از واقعه کربلا که کاروان رو به اسیری به کوفه می بردند این دو از کاروان دور می افتند و در کوفه اسیر میشن و بقیه ماجرا که مفصله و اکثرا می دونید و نهایتا به شهادتشون ختم میشه.

molaali
13-11-2010, 08:16
مربوط به چند سال بعد نبوده.طفلان مسلم در کاروان امام حسین بودند و بعد از واقعه کربلا که کاروان رو به اسیری به کوفه می بردند این دو از کاروان دور می افتند و در کوفه اسیر میشن و بقیه ماجرا که مفصله و اکثرا می دونید و نهایتا به شهادتشون ختم میشه.

دقیقاً همین طوره.
حضرت مسلم سه پسر داشتند: عون و محمد و عبید... . که جناب عبد... در صحرای عاشورا جان مبارکشان را فدا میکنند. در مورد سنش اطلاعات دقیق نیست ولی احتمالاً 18 سال داشتند.
سید الشهدا بعد از اینکه خبر شهادت حضرت مسلم را شنیدند پیش عون و محمد آمده و گفتند از این پس من پدر شمایم من را می پذیرید؟.
بعد از واقعه ی کربلا رو هم که دوستمون گفتند.
ضمناً مختار انتقام این دو رو هم می گیره.

Last Night
13-11-2010, 08:39
آخ چه قد دلم واسه این مسلم بنده خدا سوخت...

یه سوال :الان شهری به نام کوفه وجود داره؟

Greedy
13-11-2010, 09:25
من که داشت اشکم در میومد موقع سکانس تنها شدن مسلم
واقعا فراتر از شاهکار ساختن این سریال رو

hamid_diablo
13-11-2010, 11:15
سلام دوستان
دیشب مختار نامه برام یه واقعیت رو روشن کرد
بنده خدا ها کوفی ها بد نام شدن.ولی به نظر من الان همه همین طورین
شما خودتونو جای کوفی ها بزارین ببینید واقعا میتونید پشت مسلم بایستید
در ضمن تو بعضی از سکانسها من حس میکنم که هنرپیشه ها دارن تئاتر بازی میکن
یا اینکه بهتر بود تو قسمتهایی که درگیری هست از مشاوره ها و کاربلد ها استفاده میشد

fandak
13-11-2010, 11:31
قسمت بعد جنگي در راهه

molaali
13-11-2010, 11:56
سلام دوستان
دیشب مختار نامه برام یه واقعیت رو روشن کرد
بنده خدا ها کوفی ها بد نام شدن.ولی به نظر من الان همه همین طورین
شما خودتونو جای کوفی ها بزارین ببینید واقعا میتونید پشت مسلم بایستید

مطمئن هستم که شما کمی احساساتی شدی که یه همچین حرفی رو می زنی.
بگذارید یه مطالبی رو بگم که هممون می دونیم:
امام علی وقتی مسافر بصره بود برای جنگ جمل. به کوفه رسید. و مردم کوفه از ایشان به خوبی استقبال کردند. و گفتند اگه به این جا بیایید ما جانمان رو برای شما و اسلام فدا میکنیم. امام علی(ع) به چند دلیل که یکیش همین بود و دیگری نزدیکیه کوفه به شام و دیگر کشور ها بود این شهر رو مرکز خلافت قرار داد.ولی کوفیان هرگز هیچ جنگی رو کامل تمام نکردند و انقدر حضرت علی رو خسته و ناراحت کردند که در مورد مردم کرفه فرمود: اشباح الرجال و لا رجال.
بعد از به شهادت رسیدن امیر المومنین به امام حسن(ع) نامه دادند که ما با شماییم و تا معاویه رو نکشیم آرام نمی گیریم. بعد در وقت نیاز امام حسن(ع) رو هم تنها گذاشتند. و برگشتند.
دوباره 10 سال بعد به امام حسین(ع) هزاران نامه نوشتند.( مقصود کوفیان فقط و فقط قدرت و ثروت بود هر کس که این دو را داشت پیرو او بودند).
دعوت کردن و یاری نکردن یک چیزی ولی شمشر برداشتن و با میهمان ( آن هم چنین میهمانی) جنگیدن چیز دیگه ایه.
در فرهنگ اعراب میهمان نوازی در جایگاه بسیار بسیار بالایی قرا داره.
اگه همه ی این ها رو کنار هم بگذاریم( اتفاقات صحرای کربلا و اون جنایت ها بماند) متوجه می شیم که مردم کوفه با همه ی دنیا تفاوت داشتند. شاید خیلی از ما ایمان محکمی نداشته باشیم اما یقین دارم که وقتی میهمانی رو با شدت دعوت کنیم با شمشیر به استقبالش نمی ریم و برای کشتن فرزندان خردسالش و بریدن سرش شادی نمیکنیم و با زنانشان گریه نمیکنیم و خاک بر سر نمی گذاریم و مو پریشان نمیکنم ( کارهایی که زنان کوفی با ورود اسرا کردند همان هایی که گوشواره هایی داشتند که از گوش طفل سه ساله کنده شده بود.)

davy jones
13-11-2010, 13:00
غزل معروفی که در رثای حضرت مسلم سروده شده، تقدیم به همه ی دوستان:

روي تو را به چشم دل از سر دار ديده ام
جانب مکه پر زند جان به لب رسيده ام

حرمت جان شکسته ام در دل خون نشسته ام
تا که به دست بسته ام ناز غمت کشيده ام

ديده به شعله دوختم لحظه به لحظه سوختم
هستي خود فروختم عشق تو را خريده ام

تن به قضا سپرده ام منت تيغ برده ام
بلکه تو خنده اي کني پاي سر بريده ام

تا بزنم ز زخم تن بوسه به خاک مقدمت
کوچه به کوچه مي رود جسم به خون تپيده ام

از سر بام بر زمين چون تن خود نيفکنم
من که ز خاک کوچه ها بوي تو را شنيده ام

موفق باشین.
89/8/22

alonestar69
13-11-2010, 14:23
با سلام و عرض ادب
درمورد کوفیان و مهمان نوازیشون توجه همگی رو به سخنی از پیامبر اکرم(ص)جلب میکنم.
پیامبر میفرمایند هر گاه مهمانی رو دعوت میکنین در اطعام و اکرام ایشان دریغ نکنین که مهمان حبیب خداست و اگر مهمان نا خوانده بر شما وارد شد و حتی خواهان او نبودید اورا با آب لا اقل سیراب کنید.
و چگونه کوفیان بی وفا سخنان پیامبر رو عمل کردند گیرم که نوه ی پیامبر ناخوانده بر آنها وارد شده بود و خواهان او نیز نبودند آیا نمی باید به فرمایش پیامبر او را با آب پذیرایی کنند؟آیا اینگونه کردند نه به خدا تا آنجا که به طفل شیر خوار آن امام همام هم رحم نکردند و او را با لب تشنه با تیر سه شعبه پذیرایی کردند حال سوال من اینست ایا هجده هزار دعوت نامه برای امام حسین (ع) نفرستادند؟
پس واقعا در بی وفایی و پستی این قوم شکی نیست و در پذیرایی از امام حسین ع کم نگذاشتند یادم به اون صحبت حضرت زهرا آمد که فرمودند اگر پیامبر سفارش مرا به مردم نکرده بودند و حتی سفارش کرده بودند که مرا هر چه میتوانند بیازارند بیش از این توان ایشان نبود.
حال کوفیان نیز اینگونه اند که اگر نامه نوشته بودند که اگر امام حسین ع به کوفه بیایند ما اهل بیت ایشان و خود امام رو همه را به فجیعترین وضع به شهادت میرسانیم گمان نمیکنم میتوانستند از این بیشتر به اهل بیت نوه ی پامبر خدا ظلم و ستم و تعدی کرده باشند من یه سوال دارم آیا این جماعت میتوانست جنایت دیگه ای در حق سید الشهدا بکند و نکرد؟
من هم اگه توانایی پشت سر مسلم ایستادن رو نداشته باشم با او بیعت نمیکنم و هنوز هیچ چی نشده به خاطر زر و زیور دنیا بیعت شکنی نمیکنم.ولی اگر بیعت شکنی کردم و و بهم گفتن بی وفا و اشباح ارجال آیا واقعا شایسته اش نیستم؟اگر حقیقتا لیاقت این قوم را بخواهیم بگوییم چه میشود و چه باید بگوییم؟
من از اولی که خودم رو میشناختم تا اکنون ندیدم عراق و کوفه روی خوش ببیند از صدام گرفته تا بحال ولی آیا واقعا این خاک و زمین باید رنگ آرامش ببیند زمانیکه با سید جوانان اهل بهشت با نور چشم پیامبر و دردانه ی زندگی امیرالمومنین و فاطمه زهرا اینگونه رفتار کردند با اهل بیتش،آنگونه که بعضی جاهایش را انسان میشنود میگوید آیا واقعا اینها اتفاق افتاده یعنی کسی توانایی انجام این جنایات را داشته؟
در پایان امیدوارم که این مجموعه باعث شود بهتر درک کنیم اتفاقات و اشتباهات گذشتگان رو و به فرمایش حضرت علی ع عبرت بگیریم که با امام زمانمان اینگونه رفتار نکنیم و اگر امام زمان خواهان قیام باشد ما در کدام دسته خواهیم بود؟امیدوارم چون کوفیان بی وفا و نامرد و پست نباشیم. یا علی

marvel_malayer
13-11-2010, 14:28
ما اهل کوفه نیستیم .............

شهره لرستانی 1 دقیقه اومد جریان تاریخ رو عوض کرد :27:

farshidshd
13-11-2010, 16:38
حقیقتا استفاده کردیم.
منبعش رو هم میفرمایین؟

پایگاه حوزه

nar nia
13-11-2010, 19:16
انتقاد مجتبي راعي به روايت ميرباقري از مسلم‌ا‌بن‌عقيل در «مختارنامه»

مجتبي راعي با نگارش يادداشتي درباره‌ي سريال «مختارنامه» ضمن برشمردن نكات مثبت اين سريال، به روايت داوود ميرباقري از شخصيت «مسلم‌ا‌بن‌عقيل» در اين سريال تاريخي ـ مذهبي انتقاد كرد.

اين كارگردان سينما و تلويزيون، يادداشتي كه در اختيار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) قرار داده را با جمله‌ي «به نام آنكه جان را فكرت آموخت» آغاز كرده و بر اين نكته تاكيد كرده است: سريال «مختارنامه» خوب از كار درآمده است مخارجي كه بعضي به آن ايراد مي‌گيرند به شكلي منصفانه در آن ديده مي‌شود و مهمتر از مخارج ميرباقري كم نگذاشته است و بايد يك دست مريزاد بالا بلند تقديم ايشان كرد؛ از آنجا كه «مختارنامه» سريال معتبري درآمده است به راحتي مي‌شود درباره‌ي آن به اظهارنظر پرداخت.
وي در ادامه‌ي اين مطلب آورده است: بازي‌ها خوب است و چقدر آقاي اصلاني، ابن زياد خوبي شده است. دست مريزاد! در آخرين قسمتي كه ديدم همين ابن زياد آمده بود به ملاقات‌ هاني كه به شدت مريض بود و از قضا نمي‌دانست كه مسلم پشت پرده با شمشيري آخته قرار است او را بكشد و هنگام آن وقتي است كه هاني آب طلب كند. اما هر چه هاني آب طلب كرد از مسلم خبري نشد و ابن زياد سالم رفت كه به توطئه‌هايش ادامه بدهد. آنچه كه در سريال به عنوان دليل عدم اقدام مسلم ديديم اين بود كه مسلم عرق كرده و جلوي لرزش دستانش را نمي‌توانست بگيرد و حتي تصور كرد كه حمله مي‌كند و ابن زياد را با يك ضربه شمشير تمام مي‌كند اما ابن زياد به هنگام مرگ مي‌گويد (نقل به مضمون) علي با ميهمانش چنين نمي‌كرد! و همين تصور باعث شد مسلم بي‌حركت بماند و شكار از قفس بگريزد. به خصوص با انتخاب امين زندگاني فكر مي‌كنيم نظر كارگردان اين نبوده كه مسلم يك فرد شجاع و نترس بوده (در حالي كه مختار طوري انتخاب شده كه ما قضاوت كنيم كه فرد شجاعي بوده)
در ادامه‌ي يادداشت مجتبي راعي آمده است: اين نوع پرداخت دراماتيك مسائلي را به ذهن مي‌آورد. براي اينكه منظورم روشن شود مثالي مي‌زنم؛ فرض كنيد مسلم پشت پرده همان‌طور كه بدون ترس مي‌ايستاد و بعد كه ابن زياد مي‌رفت در جواب اعتراض‌ هاني مي‌گفت هر چه فكر كردم ديدم اگر مولايم حسين به جاي من بودند هرگز اين كار را نمي‌كردند و البته ما هم قبول مي‌كرديم، اما حالا ما فكر مي‌كنيم مسلم ترسيده بود و براي توجيه ترسش فكر كرد اگر او را بزنم خواهد گفت اگر علي بود ميهمانش را نمي‌كشت!! و اين انديشه به ذهن ما مي‌آيد كه اي كاش مسلم نترسيده بود و آن وقت مسير تاريخ عوض مي‌شد!! ولي اگر مسلم چنين تصور مي‌كرد كه او را كشت و وقتي بيرون آمد كسي غير از ابن زياد مي‌گفت آيا اگر مولايت حسين بود تيغ بر ميهمان مي‌كشيد؟! باز مساله فرق مي‌كرد و مي‌گفتيم او نگران تاثير عملش بر كساني غير از ابن زياد است.
راعي بار ديگر به ذكر مثالي پرداخته و نوشته است: باز يك مثال ديگر آن‌كه، در هنگام وفات پيامبر به محض آن‌كه علي(عليه السلام) از مسائل مربوط به خاكسپاري پيامبر فارغ شدند متوجه شدند كه عده‌اي در همين فرصت و با سرعت يك شورا تشكيل داده و يكي از صحابه پيامبر به نام ابابكر را به جانشيني پيامبر برگزيده و بيعت هم گرفته‌اند و همه چيز را تمام كرده‌اند، در چنين شرايطي يكي از متنفذترين چهره‌هاي عرب پيشنهاد وسوسه‌انگيزي مي‌دهد: مي‌گويد اگر اراده كني من مي‌توانم ورق را به نفع تو برگردانم! و شخصيتي كه از اين گوينده در تاريخ ثبت شده است نشان مي‌دهد كه مي‌توانست آب رفته را به جوي برگرداند اما علي علي السلام بدون درنگ پاسخ دادند از تو خيري به اسلام نخواهد رسيد و ابوسفيان و تمام كساني كه در تحليل مسائل به جاي اخلاق پيامبر از عقل خودشان استفاده مي‌كنند را براي هميشه حيرت‌زده بر جاي گذاشتند!!! ممكن است كسي بگويد اي كاش به شكلي ضمني مي‌پذيرفت و بعد كه حكومت به دستش مي‌رسيد حق را اجرا مي‌كرد و آن وقت مسير تاريخ عوض مي‌شد!!!
نويسنده‌ي اين يادداشت در ادامه‌ي مطلبش آورده است: حال با ديدن اين قسمت سريال اين سوال براي من به وجود آمد كه آيا مسلم كاري را كه از نظر اخلاق پيامبر و امام حسين (عليه‌السلام) صحيح بود را از ترس انجام نداد،‌ يا اينكه ربطي به ترس نداشت و به عنوان نماينده‌ي امام حسين (عليه‌السلام) مجاز به چنين كاري نبود! جواب آن بسيار تعيين كننده است و دو سيستم مبارزه را ايجاب مي‌كند كه منبعث از دو سيستم اخلاقي است و مثلا با هر كدام از جواب‌ها كه به تحليل سيستم اخلاقي است و مثلا با هر كدام از جواب‌ها كه به تحليل تاريخ معاصر بپردازيم به يك نتيجه‌گيري مي‌رسيم. قطعا آقاي رسول جعفريان به عنوان محقق سريال پاسخي در خور ندارد.

davy jones
13-11-2010, 19:56
اگه قراره صحبتهای آقای راعی درست باشه پس اصلا حضرت مسلم نباید از ابتدا پیشنهاد هانی رو برای حمله ی غافلگیرکننده قبول میکرد و باید بلافاصله با مشابه همین ادله ای که آقای راعی گفتن، هانی رو متقاعد میکرد که این روش از لحاظ اعتقادی و مبنایی غلطه و ...
در حالی که نص صریح تاریخ میگه که مسلم در ابتدا این پیشنهاد رو قبول میکنه ولی اون رو همونطور که در سریال نشون داد، عملی نمیکنه.

nar nia
13-11-2010, 19:58
جدال توفانی ابن زیاد و میثم تمار؛
شپش در این دنیا خونم را بمکد، بهتر از آنکه...

سرویس فرهنگی ـ با نزدیک شدن به محرم، مجموعه تاریخی «مختارنامه» نیز به روزهای داغ عاشورا نزدیک می‌شود، در بخش ششم این مجموعه دیدنی نیز با مستقر شدن ابن‌زیاد در کوفه و خطبه فریبکارانه‌اش، ورق برگشت و رخدادهای تازه‌ای در راه است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، در بخش ششم، شاید یکی از تأثیرگذارترین بخش‌های مجموعه، دیالوگ‌های ابن‌زیاد و میثم تمار بود، که ماهیت پلید ابن‌زیاد را به زیبایی برای مخاطب آشکار ساخت:

ابن زیاد: چند وقت است، تنت به آب نخورده خرما فروش؟ شما غسل نمی‌کنید؟

میثم: اولاً خاک پاک کننده است و در غیاب آب می‌تواند، رفع حاجت کند.

ثانیاً شپش در این دنیا خونم را بمکد، به از آن است که تن فربه‌ام در گور گرفتار مار و عقرب شود.

ثالثاً این خاصیت حرامزاده است که با تحقیر و تهمت دشمنانش را آزار کند والا نه من خاک و خلیم و نه شپشی با خود دارم.

بنا بر این گزارش، در بخش ششم، دیالوگ‌های رد و بدل شده میان کیان و مختار نیز وجه دیگری از مردم بی‌وفای کوفه را مشخص کرد:

کیان: تا اینجای کار، همه حدس و گمان‌ها نادرست درآمد. ابن مرجانه بی‌خبر آمد؛ آن هم بی‌لشکر و بی‌کوس و کرنا. با لباسی آمد که همه خیال کردند حسین است، بعد هم بر منبر رفت و رجز خواند و همه بیعت شکنان را به عقابی سخت وعده کرد. نخستین صیدش میثم تمار بود؛ وقتی میثم را می‌کوفتند، همه کوفیان تنها ایستاده بودند و نگاه می‌کردند.

مختار: ابن زیاد روی جهل و ترس کوفیان حساب کرده؛ او بدون لشکر آمده تا کوفه را به دست خود کوفیان فتح کند. به دوستان خوش‌خیال و ساده لوحمان بگو، تو را به خدا، قیل و قال کوفیان را باور نکنند. اسارت میثم تمار، گواه این است که کوفیان همان جماعت تو زرد دیروزند.

گفتنی است، بخش هفتم مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» جمعه شب ساعت 22 از شبکه اول سیما پخش می‌شود؛ این مجموعه همچنین در شبکه قرآن؛ یکشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها: ساعت 20:00، شبکه جام جم یک، شنبه‌ها: ساعت 21:45 به وقت تهران، جام جم 2 شنبه‌ها: ساعت 04:15 به وقت تهران و جام جم 3 شنبه‌ها: ساعت 14:45 به وقت تهران، پخش می‌شود.

arisa
13-11-2010, 20:12
وقتی آخرین نفرات دورو بره مسلم رفتند امین زندگانی چشماشو بست و باز کرد! این پلک زدنش دیوونم کرد!
الان یه بار دیگه دیدمش! ای تف به این کوفی ها!!:13:

سکانس فوق العاده تاثیرگذاری بود،نمیدونم این خاصیت زندگانی هست یا خیر که در این گونه سکانسها فوق العاده نگاهش تاثیرگذار از آب ّ در میاد،با این که انتخابش برای حضرت سلیمان ملک نبی را مناسب نمیدیدم در این فیلم هم سکانسی هست که یکی از یاران نزدیکش از پشت با نفوذ اجنه درجسمش به سمت حضرت سلیمان حمله میبره و وقتی حضرت سلیمان برمیگرده سکانسی تقریبا اسلومشن شکل میگیره که نگاه زندگانی در اون هم فوق العاده تاثیرگذار از اب در اومده..

فقط در مورد سکانس دیشب فکر کنم تدوینگر با اشتباهش مانع کامل شدن این تاثیر شد،بسیار زود قطع کرد سکانس موردنظر را،حس ایجاد شده که با موسیقی و مکثی میتونست بهتر از این بشه،زود پایان پیدا کرد..

Greedy
13-11-2010, 20:27
من که اصلا تلویزیون نمیبینم زیاد مختارنامه رو وقتی میبینم ضبط هم میکنم دو بار دیگه هم میبینم

smallfrank
13-11-2010, 22:36
تکرارش رو کی نشون میده؟
میخام دوباره ببینم...

alonestar69
13-11-2010, 22:37
با سلام و عرض ادب
من شنیدم ابن زیاد وقتی میخواد میثم تمار رو به شهادت برسونه دستها و پاهاش رو قطع میکنه و برای اینکه سخن حضرت علی ع صحیح از آب در نیاد(چقدر اون ملعون با حضرت علی عناد داشته) زبانش رو قطع نمیکنه و آنقدر میثم تمار مردم رو به راه راست میخونه که در آخر به ناچار زبان او رو هم میبره و در آخر صحبت حضرت علی ع صحیح از آب در میاد(درباره ی صحت صحبت حضرت علی حتی خود اون ملعون هم میدونسته که آخرش همین میشه).
من دو تا سوال دارم کسی درباره ی این موضوع اطلاع کامل داره؟ و دوم من جایی ندیدم آخرین صحبتهای میثم رو ولی خیلی میخوام بدونم قبل از شهادتش با اون شجاعت چی به اون ملعون میگفته و چی به مردم کوفه میگفته اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم منو هم در جریان بگذاره.

davy jones
13-11-2010, 22:50
تکرارش رو کی نشون میده؟
میخام دوباره ببینم...

سلام.
جدول کامل پخش این سریال از کانال های گوناگون:

موفق باشین.
89/8/22

oranoos2007
14-11-2010, 19:40
نقش شمر به محمد فيلي به نظرم خيلي نمياد بيشتر به اون مرد لاغره هست كه چشم روشن داره از ملازمان عبيداله است از او صحنه كه طلاهارو تو دست ميگرفت واقعا دلم براي مظلوميت شيعه سوخت هميشه دشمنان شيعه هزينه هاي گزافي براي از بين بردن شيعه خرج ميكنه متاسفانه شيعه براي ترويج فرهنگ شيعه خيلي خرج نميكنه،
واقعا الان كه زيارت عاشورا ميخونيم وقتي به اللهم العن عبيداله ........... ميرسه از ته دل لعن ميكنيم
دست ميرباقري درد نكنه
به منكر علي بگو نماز را رها كند
نماز بي ولاي او عبادتيست بي وضو

nar nia
14-11-2010, 19:48
سعی کردم زحمات همه عوامل تولید "مختارنامه" را در تدوین به هدر ندهم

تدوینگر مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" تاکید کرد برای تدوین این پروژه تعامل خوبی با میرباقری داشته و سعی کرده زحمات عوامل تولید را در تدوین به هدر ندهد، چرا که از نزدیک شاهد تلاش همه آنها بود. مهدی حسینی‌وند، تدوینگر مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" درباره پذیرش این سریال به خبرنگار مهر گفت: تقریباً یک سال بعد از شروع فیلمبرداری یعنی سال 84 با پروژه "مختارنامه" قرارداد بستم. من قبلاً سریال "معصومیت از دست رفته" را با داود میرباقری کار کرده بودم و با روحیات او کاملاً آشنایی داشتم و از نتیجه آن کار خیلی راضی بودیم.
وی در ادامه افزود: هر فردی دوست دارد در کارنامه هنری‌اش کارهای شاخص بیشتر باشد و مجموعه "مختارنامه" هم جزو سریال‌های ماندگار تلویزیون بود. به همین دلیل وقتی مدیر تولید این پروژه به من پیشنهاد داد با خوشحالی پذیرفتم، چرا که علاقمند بودم باز هم با داود میرباقری همکاری داشته باشم.

حسینی‌وند در پاسخ به این سئوال که تدوینگر به هر حال کارگردان دوم محسوب می‌شود، آیا سلایق‌تان با میرباقری برای تدوین همخوانی داشت، چرا که میرباقری وسواس زیادی در کار دارد، توضیح داد: همزمان با فیلمبرداری تدوین اولیه شروع شد و ما خیلی عقب از گروه نبودیم. من بعد از اینکه صداها را سینک و سکانس‌ها هم مونتاژ اولیه می‌کردم برای داود میرباقری می‌فرستادم. "مختارنامه" این فرصت را به دست ما داد تا آرام آرام سلایق یکدیگر دستمان بیاید.
این تدوینگر خاطرنشان ساخت: تدوین اولیه را بدون حضور کارگردان تمام کردیم و بعد از آن تقریباً برای تدوین نهایی همه چیز آماده بود و با متریال آماده کار را انجام دادیم و چون میرباقری در جریان کار ما بود، بنابراین در تدوین نهایی مشکلی نداشتیم که حالا باید کات‌های خاصی داشته باشیم یا نه. در مجموع همکاری خوبی بود.
وی با اشاره به اینکه میرباقری جزو کارگردانانی است که به کارش اشراف زیادی دارد، توضیح داد: او از کارگردانان حرفه‌ای است و وقتی کاری شروع می‌کند ذهن‌اش را متمرکز بر کار می‌کند. علاوه بر آن ما در طول کار خیلی درباره کلیت کار صحبت می‌کردیم و چون در کلیت به توافق رسیده بودیم دیگر نیازی نبود در جزییات وارد شویم، چرا که اساس کار مشخص شده بود.
حسینی‌وند درباره ریتم مناسب سریال "مختارنامه" گفت: معتقدم کارگردان بعد از فیلمبرداری کارش تمام نمی‌شود. در واقع تدوینگر و کارگردان مکمل یکدیگر هستند و اگر این اتفاق نیفتد قطعاً نتیجه کار رضایت‌بخش نخواهد بود. دلیل ریتم مناسب مجموعه "مختارنامه" هم به خاطر این است که این اتفاق افتاد. اینکه ریتم قصه کجا تند و کجا با تامل باشد، نتیجه تعامل خوب میان من و میرباقری بود. مسلماً تعامل دو طرف منجر به نتیجه خوبی هم می‌شود.
این تدوینگر درباره اینکه تدوین مجموعه "مختارنامه" چه جایگاهی در کارنامه هنری‌اش دارد، توضیح داد: من همیشه کارهای میرباقری را دوست داشتم، چرا که می‌دانم او وسواس زیادی به کارهایش دارد و خیلی هم زحمت می‌کشد. من از نزدیک شاهد تلاش همه عوامل برای تولید بهتر "مختارنامه" بودم و سعی کردم در تدوین زحمات همه عوامل را در نظر بگیرم و آن را به هدر ندهم.
وی اشاره کرد: شاید باورتان نشود، اما برای تدوین این پروژه خیلی زحمت کشیدم و شب و روزم را برای این کار گذاشتم. گرچه پنج سال از عمرم را برای سریال "مختارنامه" گذاشتم، اما از نتیجه کار خیلی راضی هستم.
حسینی‌وند در پاسخ به این سئوال که تدوین کدام یکی از صحنه‌ها برایتان جذابیت خاصی داشته، توضیح داد: تدوین همه سکانس‌ها برایم جذاب بود، ولی صحنه‌هایی که نعمان بن بشیر (داود رشیدی) و مختار (فریبرز عرب‌نیا) با یکدیگر بحث و جدل داشتند را خیلی دوست داشتم و برایم شیرینی خاصی داشت. علاوه بر آن سکانس‌های عاشورا هم خیلی خوب بود، چون میرباقری با حساسیت زیادی کار کرده بود.
این تدوینگر ادامه داد: در طول این پنج سال هیچ وقت پیش نیامد که با خودم بگویم خسته شدم و ای کاش این پروژه تمام شود و من به سر کار دیگری بروم. هر روز با عشق کار می‌کردم.

nar nia
14-11-2010, 20:00
بازیگر نقش اباالفضل (ع) در مختارنامه
برای نخستین بار چهره حضرت اباالفضل العباس –علیه السلام - در یک فیلم به نمایش در می آید. بازیگر این نقش مهم کاوه فتوحی است که در قسمت های آینده مجموعه تلویزیونی مختارنامه ساخته داود میر باقری در نقش حضرت عباس (ع) در صحرای کربلا نقش آفرینی خواهد کرد.

Greedy
14-11-2010, 20:51
هر چقدر گفتم صدای داود رشیدی دوبله شدست همتون گفتید نه صدای خودشه و تیکه هم انداختید بهمون :دی مدارکش هم موجود است :دی :

بفرمایید اینم نقل قول از سایت خود مختارنامه :

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید می خواستم بدونم صدای اقای داود رشیدی صدای خودشان است یا دوبله شده در سریال مختارنامه ممنون میشم اگه دوبله است بفرمایید چه شخصی جای ایشان حرف میزند؟ با تشکر "کیانوش محضری"

پاسخ :

بلی دوبله شده است . آقای رسول زاده

Greedy
14-11-2010, 21:08
در ضمن نمیدونم میدونید که اول قرار بوده نقش مختار رو جمشید هاشمپور بازی کنه

davy jones
14-11-2010, 21:13
در ضمن نمیدونم میدونید که اول قرار بوده نقش مختار رو جمشید هاشمپور بازی کنه

واقعا چه خوب شد که بهش ندادن این نقشو. اونطوری همش باید میخندیدیم. احتمالا تو جنگها و نبردهای سریال وقتی حریفش با شمشیر تسلیم نمیشد، هاشم پور هفت تیرشو در میاورد و کارشو تموم میکرد:27:

Greedy
14-11-2010, 21:20
واقعا چه خوب شد که بهش ندادن این نقشو. اونطوری همش باید میخندیدیم. احتمالا تو جنگها و نبردهای سریال وقتی حریفش با شمشیر تسلیم نمیشد، هاشم پور هفت تیرشو در میاورد و کارشو تموم میکرد:27:
:دی اره وسط جنگ با مشت و تفنگ طرف از پا در میورد :دی

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

در ضمن بچه ها سایت مختارنامه رو از دست ندید مطالب خیلی جالبی داره توش :

s_paliz
14-11-2010, 21:29
بازیگر نقش اباالفضل (ع) در مختارنامه
برای نخستین بار چهره حضرت اباالفضل العباس –علیه السلام - در یک فیلم به نمایش در می آید. بازیگر این نقش مهم کاوه فتوحی است که در قسمت های آینده مجموعه تلویزیونی مختارنامه ساخته داود میر باقری در نقش حضرت عباس (ع) در صحرای کربلا نقش آفرینی خواهد کرد.

بابا بیخیـــال !!!!!!!!
:18::18::18:

حضرت عباس؟؟؟؟؟؟؟

میخوان نشون بدن؟؟؟؟؟

خط قرمز و این حرفا پشــــم؟!!

مگه معصوم رو هم میشه ... مگر نگفتن شمایل‌هایی که در هیئت‌های عزاداری وجود داره برداشته بشه؟؟ حالا میخواد نقشش رو یکی بازی کنه؟؟؟

+++++++++++

در مورد مقایسه مردم الان و مردم زمان گذشته... به نظر من تفاوت کمی وجود داره... مردم کوفه از آسمون نیومده بودن که...

اگر روایات در مورد ظهور رو بخونید میبینید که چند درصد مردم پیرو حق هست..

alonestar69
14-11-2010, 22:01
با سلام و تقدیم احترام
من نمیدونم چقدر صحت داره ولی جدی قراره چهره ی حضرت عباس ع را با نقش آفرینی یه بازیگر به نمایش بگذارند؟؟؟؟
یا باید از هر کسی که خطوط قرمز رو رد میشه گذشت یا اینکه نقش را به انسانی سپرد که لایق اون باشه امیدوارم مورد اول نشه.
یا علی

s_paliz
14-11-2010, 22:09
من نمیخواام... حال نمیده... واسه چی میخوان نشون بدن..

Gune Baxan
14-11-2010, 22:10
بابا بیخیـــال !!!!!!!!
:18::18::18:

حضرت عباس؟؟؟؟؟؟؟

میخوان نشون بدن؟؟؟؟؟

خط قرمز و این حرفا پشــــم؟!!

مگه معصوم رو هم میشه ... مگر نگفتن شمایل‌هایی که در هیئت‌های عزاداری وجود داره برداشته بشه؟؟ حالا میخواد نقشش رو یکی بازی کنه؟؟؟

البته حضرت ابالفضل معصوم نیستند. اما برای ما شیعیان در همان اندازه معصومین ارزش دارند.
به نظر من هم نشون دادن چهره حضرت ابالفضل درست نیست. مطمئنا حرف و حدیث ها در این مورد زیاد خواهد بود.

alonestar69
14-11-2010, 22:34
با سلام و خسته نباشید
نشان دادن چهره ی حضرت اباالفضل هر چند در تلویزیون به نظرم کار شایسته ای نیست اما مگر در شبیه گردانیها و تعزیه خوانیها ما حتی خود امام ها را هم در قالب شخص نمیبینیم؟
من یه بار پیش داوری کردم بعد پشیمون شدم حالا صبر میکنم تا ببینم و بعد نظر میدم چون هر چند که نباشه این فیلم بر اساس تاریخ هست و مشاور مذهبی کاربلدی رو هم حتما داره در این مورد احتمالا اگر کار درستی نباشه مراجع و انسانهای فرهیخته صحبتهای زیبایی خواهند داشت که این موضوع صحیح هست یانه.
من به شخصه دوست دارم ببینم میر باقری اینجا رو چکار کرده و چی از آب بیرون اومده فکر کنم با یه کم صبر بتونیم برداشت بهتری داشته باشیم هر چند حرف و حدیثهای بسیاری در این مورد خواهد بود.
یا علی

pcforlife
14-11-2010, 22:41
الان چند وقته میخوام بپرسم تو تیتراژ منظور از عباس بن علی، حضرت ابوالفضل (ع) هستش یا نه! هی یادم میره...
من هم رضایت ندارم چهره حضرت عباس (ع) رو نشون بدن! البته شاید صورت رو با نور پنهان کنن! مثل فیلم امام رضا که فرخ نعمتی (هانی) در نقش امام رضا بازی کرده بود... در کل با سبقه میرباقری در فیلم امام علی (ع) که چهره عثمان و عایشه رو نشون نداد، بعید میدونم چهره حضرت ابوالفضل (ع) رو نشون بدن...

s_paliz
14-11-2010, 23:07
البته حضرت ابالفضل معصوم نیستند. اما برای ما شیعیان در همان اندازه معصومین ارزش دارند.
به نظر من هم نشون دادن چهره حضرت ابالفضل درست نیست. مطمئنا حرف و حدیث ها در این مورد زیاد خواهد بود.
حضرت عباس معصوم هستند. البته نوع عصمت ایشان با ائمه تفاوت داره... مثل عصمت حضرت علی اکبر.. عصمتی که از گناه نکردن به وجود میاد...

Gune Baxan
15-11-2010, 00:02
حضرت عباس معصوم هستند. البته نوع عصمت ایشان با ائمه تفاوت داره... مثل عصمت حضرت علی اکبر.. عصمتی که از گناه نکردن به وجود میاد...

معصومیت ایشون مورد قبول همه است، منظور این بود جزو چهارده معصوم نیستند.

errmii
15-11-2010, 02:25
چرا مخالفت می کنید؟!!
چرا نشون ندن؟
ببینید ما یه عصمت کبری داریم یه عصمت صغری
عصمت کبری که پیامبران اولولعزم و 14 معصوم ازش برخوردار بودن یعنی از هر نوع گناه و خطایی مبرا بودن.
و عصمت صغری هم که افرادی چون حضرت عباس و حضرت زینب و عی اکبر ازش برخوردار بودن یعنی از گناه مبری بودن ولی از خطا و اشتباه نه یعنی خطا و اشتباهی که گناه محسوب نمیشه.
خارجی ها تو فیلم هاشون حضرت عیسی و موسی رو که پیامبر اولوالعزم بودن رو هم به تصویر کشیدن اونوقت ما حضرت عباس رو نباید نشون بدیم؟!
به نظر من اگر نقششو خوب بازی کرده باشه چه اشکالی داره نشونشون بدن.
ضمنا حوادث کربلا در جبهه اما حسین حول محور خود امام حسین و زینب و ابولفضل و علی اکبر و امام زین العابدین و کلا تمام اهل بیت پیامبر می چرخه اگر قرار باشه این ها رو نشون ندن یعنی اصلا روز عاشورا رو نمی تونن نشون بدن چون دیگه کس دیگه ای نمی مونه که نشونش بدن مگر فقط اصحاب نزدیک رو.
یا اینکه یه نور بندازن دور سرشون و نشون بدن که اینم زیاد جالب نیست.

Last Night
15-11-2010, 03:10
خدا کنه نشون ندن...یعنی هرچی تصویر ساذی ذهنی کردی همش بر باد میره...
اگه نشون بدن چهره رو من که نگاه نمیکنم...

davy jones
15-11-2010, 08:08
چرا مخالفت می کنید؟!!
چرا نشون ندن؟
عصمت کبری که پیامبران اولولعزم و 14 معصوم ازش برخوردار بودن یعنی از هر نوع گناه و خطایی مبرا بودن.
و عصمت صغری هم که افرادی چون حضرت عباس و حضرت زینب و عی اکبر ازش برخوردار بودن یعنی از گناه مبری بودن ولی از خطا و اشتباه نه یعنی خطا و اشتباهی که گناه محسوب نمیشه.
خارجی ها تو فیلم هاشون حضرت عیسی و موسی رو که پیامبر اولوالعزم بودن رو هم به تصویر کشیدن اونوقت ما حضرت عباس رو نباید نشون بدیم؟!
ضمنا حوادث کربلا در جبهه اما حسین حول محور خود امام حسین و زینب و ابولفضل و علی اکبر و امام زین العابدین و کلا تمام اهل بیت پیامبر می چرخه اگر قرار باشه این ها رو نشون ندن یعنی اصلا روز عاشورا رو نمی تونن نشون بدن چون دیگه کس دیگه ای نمی مونه که نشونش بدن مگر فقط اصحاب نزدیک رو.

فکر نکنم اصلا قرار باشه روز عاشورا رو به تصویر بکشن. تا اونجایی که من میدونم فقط قراره عصر عاشورا و اسارت زنان و بچه های امام حسین(ع) رو نشون بدن. البته یه صحنه تو تیزرها دیدم که امام سجاد رو هم روی شترهایی که اسرا روش بودن طوری به تصویر کشیده بودن که چهره ی حضرت معلوم نباشه.
در کل من هم موافق نیستم که چهره ی حضرت عباس یا سایر معصومین رو نشون بدن:41:

molaali
15-11-2010, 09:20
چرا مخالفت می کنید؟!!
چرا نشون ندن؟

چرا نشون ندن:
من یه دلیل میارم:
خیلی از مردم وقتی یه بازیگر خصوصاً ناشناس یه نقش رو بازی میکنه اون رو تا آخر عمر با اون نقش میشناسند .
من اصلاً دوست ندارم حضرت عباس رو با شکل یه بازی گری تصور کنم که تا چند سال بعد نقش هایی بازی میکنه که .... (هنوز یادمه اولین باری که شبنم قلی خانی رو بعد از بازی در سریال مریم مقدس با یه وضع اسف بار دیدم چه حالی داشتم.)

این عصمت کبری صغری دیگه چه صیغه ایه؟ معصوم به کسی میگویند که نه تنها گناه نکنه بلکه از اشتباه و کوچکترین لغزش هم دور باشه. و به جز پیامبر خاتم (ص) فقط حضرت ابراهیم در بین پیامبران معصوم بودند.

این فیلم اسمش مختار نامه است و نیازی نیست که تمام حوادث روز عاشورا رو به تصویر بکشند. ضمناً میشه با نورانی کردن صورت همه ی بازیگران رو نشون بدن.
یادمه وقتی باب شد از معصومین و اهل بیت نقاشی هایی بکشند همه ی مراجع به شدت مخالفت کردند و گفتند نباید چهره ی معصومین این گونه به خاطر مردم بماند حالا اگه یه بازیگر نقش اینان رو بازی کنه. چطوری میشه قبول کرد که پس فردا ..........

alonestar69
15-11-2010, 10:29
چرا نشون ندن:
من یه دلیل میارم:
خیلی از مردم وقتی یه بازیگر خصوصاً ناشناس یه نقش رو بازی میکنه اون رو تا آخر عمر با اون نقش میشناسند .
من اصلاً دوست ندارم حضرت عباس رو با شکل یه بازی گری تصور کنم که تا چند سال بعد نقش هایی بازی میکنه که .... (هنوز یادمه اولین باری که شبنم قلی خانی رو بعد از بازی در سریال مریم مقدس با یه وضع اسف بار دیدم چه حالی داشتم.)

این عصمت کبری صغری دیگه چه صیغه ایه؟ معصوم به کسی میگویند که نه تنها گناه نکنه بلکه از اشتباه و کوچکترین لغزش هم دور باشه. و به جز پیامبر خاتم (ص) فقط حضرت ابراهیم در بین پیامبران معصوم بودند.

این فیلم اسمش مختار نامه است و نیازی نیست که تمام حوادث روز عاشورا رو به تصویر بکشند. ضمناً میشه با نورانی کردن صورت همه ی بازیگران رو نشون بدن.
یادمه وقتی باب شد از معصومین و اهل بیت نقاشی هایی بکشند همه ی مراجع به شدت مخالفت کردند و گفتند نباید چهره ی معصومین این گونه به خاطر مردم بماند حالا اگه یه بازیگر نقش اینان رو بازی کنه. چطوری میشه قبول کرد که پس فردا ..........
سلام و عرض ادب
من که به شدت موافقم با حرفهاتون خودم هم گفتم که یا باید یه نفر پیدا کنن که لایق بازی به جای حضرت عباس ع باشه آیا کسی پیدا میشه با این مشخصه؟ اگر پس فردا مثل بقیه بازیگرها شد و در فلان جا حضور داشت آیا مردم نمیگن که این همون حضرت عباس ع هست؟یعنی یه انسان عادی شخصیت حضرت ابوالفضل رو زیر سوال میبره با این موضوع که میخواهیم صورتش رو نشون بدیم؟یا اینا واقعا در حد شایعه است یا نمیدونم چی بگم دیگه بازم صبر میکنم ببینم چی نشون میدن تو تلویزیون.:19::19:

s_paliz
15-11-2010, 10:51
باید سید جواد هاشمی نقش حضرت عباس رو بازی کنه... :دی :دی :دی

Greedy
15-11-2010, 10:52
چه گرد و خاکی کردید میرباقری کار خودشو بلده و میدونه چیکار میکنه و عواقب کار و هم میدونه نگران نباشید

molaali
15-11-2010, 11:22
چه گرد و خاکی کردید میرباقری کار خودشو بلده و میدونه چیکار میکنه و عواقب کار و هم میدونه نگران نباشید

مسئله میرباقری نیست. تازه من شنیدم که خود ایشون هم دوست دارند چهره ها با نور پوشیده بشه. ولی رئیس صدا و سیما این اجازه رو نمی ده.

به جایی که این قدر به دیگران اعتماد داشته باشید خودتون یکم فکر کنید.

Greedy
15-11-2010, 11:25
یکی هنوز قصه را ندیده می‌نویسد دروغ است، آن یکی شبهه می‌کند که اصلاً او در کربلا نبود [و اشاره نمی‌کند که آن موقع در زندان بود]، یکی دیگر نوشته بود که امام سجاد علیه السلام او را لعن کرد ... و برخی هم شایع کردند که قرار است تصویر حضرات عباس و زینب علیها‌السلام نشان داده شود و این تهمت و اهانت است(؟)
حال سؤال می‌کنیم که از کجا می‌دانید؟ و دیگر آن که مگر هر نمایشی اهانت است، باید دید که چگونه این تصاویر به نمایش در می‌آيد؟
جالب است که در فرافکنی این شبهه،‌ با ایجاد سؤال «چگونه می‌توان جلوی آن را گرفت» سعی دارند مقاومت ادراکی مخاطبین را به صورت غیر ملموس و ناخودآگاه تحریک کنند، تا مخاطب قبل از آن که جذب موضوع سریال و حقایق و وقایع شود، احساس کند که وظیفه‌ی شرعی‌اش ایجاب می کند که جلوی آن را بگیرد؟
مطمئن باشید بسیاری از سایت‌ها یا کسانی که این گونه جانماز آب می‌کشند، حتی تکه تکه کردن حضرت عباس علیه‌السلام و آواره کردن حضرت زینب علیها‌السلام را اهانت به اهل بیت (ع) نمی‌دانند، چه رسد به نمایش تصویری منسوب به آنان را، بلکه هدف فقط دشمن کردن مخاطب با موضوع است. بسیاری دیگر از عوام [در اقشار و سطوح مختلف] نیز عکس‌های لایتچسبکی به عنوان حضرت علی (ع) و یا ائمه دیگر در خانه و مغازه‌ی خود دارند و برخی دیگر از عاشقان نیز عکس‌هایی مانند هنرپیشگان سینمایی به نام حضرت عباس (ع) بر سر در هیئت‌ها آویزان می‌کنند و تا کنون صدایی از اهانت در نیامده بود! اما اکنون با پیش‌بینی نمایش، اذهان را به دنبال چاره‌جویی برای مقابله و جلوگیری هدایت می‌کنند(؟!)

oranoos2007
15-11-2010, 18:10
يادم مياد تو سريال امام علي چهره عايشه كه زن پيامبر بود و براي ما شيعيان جايگاه خوبي نداره ،نشون ندادند و از پشت پرده نشون ميدادند،حالا بياند چهره حضرت ابوالفضل نشون بدند ،به نظر من نشون نميدند چون تو فرهنگ ما آقا حضرت ابوالفضل (ع) اونقدر جايگاهش بالا است كه كسي نتونه چهره اون به تصوير بكشه و نشون دادن چهره ايشون از بازي كردن سخت ترين صحنه ها سخت تر هست.

errmii
15-11-2010, 18:51
فکر نکنم اصلا قرار باشه روز عاشورا رو به تصویر بکشن.

چرا قراره روز عاشورا رو هم به تصویر بکشن اینم یه عکس از نماز ظهر عاشورا در این سریال:

تو صفحه اول تاپیک هم هست.
ضمنا رضا رویگری هم یه مصاحبه کرده بود چند روز پیش و گفته بود گریه اورترین صحنه در کل سریال صحنه ای هست که حضرت عباس میره کنار رود فرات و میخواد آب برداره یه تو صفحات قبل تاپیک هست مصاحبش.تو تیتراژ اول سریال هم اخرش که دو دست رو نشون میده که داره آب برمیداره و توش می نویسه کارگردان داود میر باقری اون دستها ظاهرا همون دست های حضرت عباس هست.

پس اینا شواهدیه که نشون میده روز عاشورا رو هم نشون میدن.
البته مثل اینکه قرار نبوده روز عاشورا در این سریال نشون داده بشه و ظاهرا به درخواست ضرغامی ساخته و اضافه شده.

M . Sayid
15-11-2010, 19:12
من 2 -3 قسمت ازین سریال دیدم
ولی این اصطلاحات و ضرب المثلاشون به اون موقع نمی خوره !!
این قسمت یکی از بازیگرا گفت : خاله زنکی :18::18::18::18::18::18:

nar nia
15-11-2010, 19:38
هرگز در "مختارنامه" خسته نشدم/ نقش کیان را با عشق بازی کردم

رضا رویگری بازیگر نقش کیان در مجموعه "مختارنامه" تاکید کرد آنچه او را برای ایفای نقش ترغیب می‌کرد حجب و حیا و در عین حال دلاوری‌های کیان ایرانی بود و او با علاقه بسیار این نقش را بازی کرده است. رضا رویگری، بازیگر نقش کیان در مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" درباره پذیرش بازی در این پروژه به خبرنگار مهر گفت: وقتی داود میرباقری با من تماس گرفت و پیشنهاد بازی در این مجموعه را به من داد با خوشحالی پذیرفتم، چرا که علاقمند بودم با او همکاری داشته باشم. از سوی دیگر وقتی برایم توضیح داد که قرار است نقش یک سرباز ایرانی دلاور با ویژگی‌های مثبت را ایفا کنم جذابیت کار برایم بیشتر شد .
وی در ادامه افزود: وقتی فیلمنامه را هم خواندم احساس کردم قوام خوبی دارد و مشخص بود روی آن کار شده است. علاوه بر آن دیالوگ‌ها به زیبایی نوشته شده بود. مسائل نشان می‌داد میرباقری با وسواس زیادی کارش را انجام می‌دهد. این سریال مثل یک پازلی است که با دقت عوامل چیده شده بودند. برای هر پلان زحمت زیادی کشیده و با حوصله هم تدوین شده است.
بازیگر نقش کیان خاطرنشان ساخت: هر برداشت از این پلان ممکن بود یک صبح تا ظهر طول بکشد. میرباقری با ظرافت خاصی کار می‌کرد و حواس‌اش به همه چیز بود تا تمام صحنه‌ها برای مخاطبان به یادماندنی شود. آنچه من را برای ایفای نقش کیان جذب می‌کرد، حجب و حیای و در عین حال دلاوری‌های او بود.

رویگری درباره اینکه زندگی پر فراز و نشیب کیان در سریال "مختارنامه" تا چه حد برایش جذابیت داشت، گفت: مسلماً هر چه فراز و نشیب‌ در نقش بیشتر باشد کار بازیگر مشکل‌تر می‌شود، اما این دشواری برایم خیلی شیرین بود، چرا که جای کار داشت. سعی کردم با عشق نقش کیان را در "مختارنامه" بازی کنم.
شاید برای بازی در یک فیلم تلویزیونی که زمان زیادی هم نمی‌برد خیلی خسته شوم، اما در مجموعه "مختارنامه" به هیچ وجه خسته نشدم، دلیل آن هم وجود نازنین میرباقری و فیلمنامه خوب بود
وی درباره اینکه برای سوارکاری در این مجموعه آیا دوره آموزشی گذرانده بود، توضیح داد: بله، دوره‌های آموزشی برای سوارکاری گذراندم، چون می‌خواستم همانند یک سرباز دلاور ایرانی سوارکاری کنم تا زمانی که بیننده سوارکاری من را می‌بیند، لذت ببرد و بداند برای ایفای نقش زحمت کشیده‌ام.
این بازیگر درباره بازی در نقش‌های تاریخی گفت: مسلماً بازیگری در کارهای تاریخی دشواری‌های خاص خودش را دارد، اما شاید باور نکنید در پنج سالی که در پروژه "مختارنامه" حضور داشتم اصلاً خسته نشدم. شاید برای بازی در یک فیلم تلویزیونی که زمان زیادی هم نمی‌برد خیلی خسته شوم، اما در مجموعه "مختارنامه" به هیچ وجه خسته نشدم، دلیل آن هم وجود نازنین میرباقری و فیلمنامه خوب بود. از سوی دیگر همه چیز سر جای خودش قرار داشت و همه کارها با نظم خاصی دنبال می‌شد.
رویگری ادامه داد: واقعاً فیلمنامه با دقت نوشته شده بود و هر روز دیالوگ‌های آن برایم تازگی و جذابیت داشت. شاید باور نکنید اما گاهی سریال‌های اجتماعی به حدی ضعف فیلمنامه دارند که بازیگر حتی اگر نقش کوتاهی هم داشته باشد، از کار خسته می‌شود، اما در "مختارنامه" میرباقری شرایط خوبی برای بازیگران فراهم کرده بود و همیشه بازیگران با نفسی تازه جلو دوربین می‌رفتند.
پخش صحنه‌های جذاب شروع نشده و بیشتر حالت معرفی داشته است؛ اما هر چه قصه جلوتر برود مطمئن هستم برای بینندگان هم جذابیت بیشتری خواهد داشت
وی با اشاره به همکاری با میرباقری گفت: قبلاً با میرباقری نمایش "معرکه در معرکه" را کار کرده بود و این نمایش در آلمان هم اجرا داشت. علاوه بر آن در فیلم مجموعه "مسافر ری" و مجموعه "معصومیت از دست رفته" هم نقش‌های کوتاهی را ایفا کردم؛ اما "مختارنامه" تجربه سنگینی بود که با میرباقری داشتم و می‌توانم بگویم اوج کارم با او بود. با توجه به شناختی که از قبل با میرباقری داشتم در این پروژه هم توانستم همکاری خوبی داشته باشم. کار با او در "مختارنامه" تجربه ارزشمندی برایم است و خیلی راحت بودم.
بازیگر نقش کیان در ارزیابی مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" گفت: گرچه پنج سال از عمرمان را برای این پروژه گذاشتیم، اما تجربه شیرینی بود. در حال حاضر پخش صحنه‌های جذاب شروع نشده و بیشتر حالت معرفی داشته است؛ اما هر چه قصه جلوتر برود مطمئن هستم برای بینندگان هم جذابیت بیشتری خواهد داشت و از دیدن این سریال لذت می‌برنند.
وی در پایان افزود: درباره بازی من هم باید مردم قضاوت کنند که کارم خوب بوده یا نه؟ اما در مجموع خودم از بازی در این پروژه خیلی رضایت دارم و جزو کارهایی خوبی است که در کارنامه‌ام به ثبت رسانده‌ام.

nar nia
15-11-2010, 19:45
آغاز دوبله‌ي «مختارنامه» براي پخش از شبکه سحر
«نردبام آسمان» «يوسف پيامبر(ع)» و «روزگار قريب» هم دوبله مي‌شوند

مراحل ترجمه و دوبله «مختارنامه» براي پخش از شبکه جهاني سحر آغاز شد.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، مهدي مجتهد، مدير شبکه جهاني سحر بر آغاز مراحل ترجمه و زبانگرداني سريال تلويزيوني «مختارنامه» از سيماهاي شش گانه شبکه جهاني سحر همزمان با پخش اين سريال از شبکه يک سيما خبر داد.
مدير شبکه جهاني سحر در ادامه به روند دوبله و زبانگرداني فيلم‌ها و سريال‌ها در سيماهاي مختلف شبکه جهاني سحر اشاره کرد و گفت: در زمينه روند دوبله در سيماهاي شش گانه شبکه سحر، در حال حاضر دو سيماي آذري و کردي، بهترين سطح دوبله را دارا هستند و دوبله فيلم‌ها و سريال ها در سيماي فرانسه به تازگي با دوبله سريال «نردبام آسمان» آغاز شده و در سيماي انگليسي نيز در حال زمينه سازي است. همچنين در خصوص دو سيماي بوسني و اردو نيز، پخش نسخه زيرنويس فيلم‌ها و سريال‌ها در اولويت بيشتري نسبت به دوبله قرار دارند؛ البته در زمينه سيماي اردو در تلاشيم تا سرمايه گذاري لازم براي دوبله فيلم ها و سريال هاي ايراني به زبان اردو علاوه بر شهر قم، در منطقه شبه قاره نيز صورت گيرد.
مجتهد همچنين خاطرنشان کرد: در زمينه آثار معارفي، تلاش مي‌کنيم تا آثار فاخر توليد شده در شبکه‌هاي داخلي را به صورت زيرنويس و يا دوبله براي مخاطبان پخش کنيم که از آن جمله مي‌توان به دوبله و پخش سريال «يوسف پيامبر(ع)» براي جمهوري آذربايجان و کردستان اشاره کرد که با استقبال مخاطبان بسياري نيز مواجه شد.
به نقل از روابط عمومي شبكه سحر، مدير شبکه جهاني سحر خاطرنشان کرد: معرفي مفاخر ايراني، جزو برنامه‌ها و اهداف اصلي شبکه به شمار مي‌رود که سريال پر مخاطب «روزگار قريب» با موضوع زندگي پروفسور قريب، در حال حاضر از سيماي کردي در حال دوبله و زبانگرداني است.

nar nia
15-11-2010, 20:05
بازیگر نقش اباالفضل(ع) در مختارنامه کیست؟

«رضا استادی» مدیر روابط عمومی سریال مختارنامه در گفتگو با خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ به برخی شایعات و ابهامات درباره این سریال پاسخ گفت.

وی به برخی تبلیغات سوء علیه این سریال اشاره کرد و گفت: «پروژه‏ی مختارنامه از ابتدای ساخت تاکنون با اظهارنظرها و شیطنت‏هایی مواجه بوده است که هدف آنها مقابله با اصل این سریال است؛ در حالی که کارگردان مختارنامه بسیار دقت کرده است که موضوع خلاف شرع و عرف در آن نمایش ندهد».

استادی درباره نظارت مذهبی بر این سریال اظهار داشت: «داوود میرباقری کارگردان و نویسنده متن نهایی مختارنامه، برای ساخت این سریال با کارشناسان، مورخان، روحانیون و افراد مطلع زیادی گفت‏وگو کرد؛ و در آخر نیز به همراه "حجت‏الاسلام والمسلمین رسول جعفریان" ـ که در این پروژه به عنوان مشاور و محقق تاریخ اسلام حضور داشت ـ طی سفر به قم و دیدار با علماء، نظر آنها را در خصوص این اثر جویا شد. دیدگاه‏های مختلفی درخصوص شخصیت مختار و این مقطع تاریخی وجود داشت که در مرحله نگارش مورد توجه واقع شد و در نهایت، متن اصلی نیز برای مطالعه و تأیید در اختیار برخی از بزرگان قرار گرفت و نظرات آنها مورد توجه قرار گرفت».

او درباره‏ی نشان دادن چهره‏ی شخصیت‏های مقدس در این سریال نیز گفت: «چهره حضرت زینب(س) و حضرت علی اکبر(ع) نشان داده نمی‏شود. تنها چهره‏ی حضرت ابوالفضل(ع) در این سریال به تصویر کشیده شده است. این امر هم با نظر و موافقت آقای عزت الله ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما صورت گرفت. قطعاً ایشان نیز ملاحظات فراوانی را لحاظ کرده‏اند و به عنوان رییس رسانه ملی، بر این مسأله نظارت داشته‏اند».

مدیر روابط عمومی سریال مختارنامه، «کاوه فتوحی» را بازیگر نقش حضرت ابوالفضل العباس(ع) معرفی کرد و توضیح داد: «وی دوره‏های مختلفی را زیر نظر چند مربی گذراند تا برای حضور در این نقش مهم آماده شود. ضمن آنکه به دلیل اهمیت و حساسیت این نقش، تاکنون هیچ تصویری از چهره‏ی این بازیگر منتشر نشده و اساساً این موضوع رسانه‏ای نشده است».

oranoos2007
15-11-2010, 20:13
يك سوال
اونجايي كه مسلم براي ياري هاني قيام كرد گفت يك شعاري بدهند "يا منصور امت" اگه درست گفته باشم معني اين عبارت چي هست؟

Greedy
15-11-2010, 20:25

وای چه صحنه ای

hasti rs
15-11-2010, 20:38
خوب یه دفعه صورت امام حسین رو هم نشون بدن دیگه !!!

s_paliz
15-11-2010, 21:39
يك سوال
اونجايي كه مسلم براي ياري هاني قيام كرد گفت يك شعاري بدهند "يا منصور امت" اگه درست گفته باشم معني اين عبارت چي هست؟
ای ياری شده بميران.

M3HRD@D
15-11-2010, 22:12
توهین به دوستان نباشه ها
ولی آدم میاد تو این تاپیک یاد حسینیه میوفته
بجای اینکه دوستان فیلم و بازی ها رو نقد کنن فقط یاحسین یاحسین میگن یا اینکه به یزید و کوفیان فش میدن
صداوسیما هم که همیشه عزا بوده از اون موقعه ای که این سریال رو گذاشته بدتر هم شده و یا بعد از سریال نقد چگونگی فتنه و خوارج میزاره یا در طول روز صحنه های از سریال مختار پخش میکنه و بعدش سینه زنی و عزاداری نشون میده
و واقعا خوشی رو از مردم گرفتن
و در آخر یه سخن از گوروش بزرگ میزارم
او که شادمانی مردم را نمیخواهد از ما نیست , او برده بی مزد اهریمن است

davy jones
15-11-2010, 22:45
توهین به دوستان نباشه ها
بجای اینکه دوستان فیلم و بازی ها رو نقد کنن فقط یاحسین یاحسین میگن یا اینکه به یزید و کوفیان فش میدن
صداوسیما هم که همیشه عزا بوده از اون موقعه ای که این سریال رو گذاشته بدتر هم شده و یا بعد از سریال نقد چگونگی فتنه و خوارج میزاره یا در طول روز صحنه های از سریال مختار پخش میکنه و بعدش سینه زنی و عزاداری نشون میده

دوست عزیز، شما برای انبساط خاطر مبارکتون میتونین امثال سریالهای آبگوشتی خوش نشینها رو ملاحظه بفرمایین که خیلی هم شاد طراحی شده. ولی خواهشا به سلیقه ی سایرین احترام بذارین.

M3HRD@D
15-11-2010, 22:53
دوست عزیز، شما برای انبساط خاطر مبارکتون میتونین امثال سریالهای آبگوشتی خوش نشینها رو ملاحظه بفرمایین که خیلی هم شاد طراحی شده. ولی خواهشا به سلیقه ی سایرین احترام بذارین.
دوست عزیز انگار حرف های من رو بد برداشت کردی به نظر من هم مختار نامه یکی از بهترین سریال های تاریخی که تا به امروز ساخته شده حرف های بنده انتقادی به دوستانی که اینجا رو با حسینیه اشتباه گرفته اند بود و همچنین صدا وسیما که اون دوران رو ربط میده به زمان حال
و در اخر من سریال های لوده بازی مثل خوش نشینها و امثالهم را اصلا نمیبینم
بدرود

pcforlife
15-11-2010, 23:05
توهین به دوستان نباشه ها
دوست من!
تو این تاپیک خوشبختانه راجع به هر قسمت، نقاط قوت و ضعفش صحبت میشه!
چون موضوع سریال مربوط به قیام مختار برای خونخواهی از حسین بن علی (ع) هستش، طبیعتا رخداد های تاریخی و مذهبی اون زمان هم توسط دوستان مورد گفتگو قرار میگیره...
پس اگه تاپیک انحرافی پیدا میکرد، صد در صد مدیران، برخورد لازم رو انجام می دادند...
واسه دیدگاهت هم راجع به شادی و عزاداری هم احترام قائلم... اما فکر کنم موافقه، متفاوت بودن عقیده ها باشید...

alonestar69
16-11-2010, 12:22
دوست عزیز انگار حرف های من رو بد برداشت کردی به نظر من هم مختار نامه یکی از بهترین سریال های تاریخی که تا به امروز ساخته شده حرف های بنده انتقادی به دوستانی که اینجا رو با حسینیه اشتباه گرفته اند بود و همچنین صدا وسیما که اون دوران رو ربط میده به زمان حال
و در اخر من سریال های لوده بازی مثل خوش نشینها و امثالهم را اصلا نمیبینم
بدرود
با سلام
عذر میخوام ازتون شما وقتی درمورد کتاب بحث میکنید یاد کتابخوانه نمی افتید؟یا وقتی درمورد مریضی بحث میکنید یاد بیمارستان نمی افتید؟خوب وقتی که از فیلم امام حسین و تاریخ اون صحبت میشه حق دارید به یاد حسینیه بیافتید.
اگر هم زمان ها بهم ربط نداشتند عزیز من خوب اصلا پس بیکاریم بشینیم تاریخ بخونیم؟درس عبرت از تاریخ گرفتن یعنی چی؟خوب اگه صدا و سیما زمانها روشن گری نکنه که عبرت بگیریم کی اینکار رو انجام بده؟
شما قبول نداری تا حالا چند بار تاریخ به شدت شبیه بوده که بعضیها میگن تاریخ تکرار میشه؟اگر کوفیها از بی وفایی هاشون به امام علی ع درس عبرت گرفته بودند با امام حسن ع آنگونه رفتار میکردند؟یا اگر از رفتار خودشان و اشتباهاتشان و قصورشان با امام حسن ع درس عبرت میگرفتند آیا باید ماجرای کربلا اتفاق می افتاد؟
شمام اگه قبول داری که مختارنامه یکی از بهترین سریالهای تاریخی مذهبی هست چرا داری به صدا و سیما اشکال میگیری که زمانها رو بهم ربط میده؟آخه زمانها بهم مربوط هست لازم به ربط دادن نیست.تازه این نظر شماست که صدا و سیما داره اینکار رو انجام میده آیا هر چی نظر شماست صحیح است؟یا بالعکس هر چی نظر منه اون درسته؟
ما اینجا هستیم تا برامون حقایق روشن بشن و گرنه اگر هر کسی هر چی میگفت درست بود دیگه نیاز به مشورت و پرس و جو و امام و پیامبر دیگه نبود.
امیدوارم خدا به همه ما کمک کنه تا از تاریخ درس عبرت بگیریم و بتونیم یاور امام حی و حاضر خودمون باشیم.
یا علی:11:

M3HRD@D
16-11-2010, 14:11
با سلام
عذر میخوام ازتون شما وقتی درمورد کتاب بحث میکنید یاد کتابخوانه نمی افتید؟یا وقتی درمورد مریضی بحث میکنید یاد بیمارستان نمی افتید؟خوب وقتی که از فیلم امام حسین و تاریخ اون صحبت میشه حق دارید به یاد حسینیه بیافتید.
اگر هم زمان ها بهم ربط نداشتند عزیز من خوب اصلا پس بیکاریم بشینیم تاریخ بخونیم؟درس عبرت از تاریخ گرفتن یعنی چی؟خوب اگه صدا و سیما زمانها روشن گری نکنه که عبرت بگیریم کی اینکار رو انجام بده؟
شما قبول نداری تا حالا چند بار تاریخ به شدت شبیه بوده که بعضیها میگن تاریخ تکرار میشه؟اگر کوفیها از بی وفایی هاشون به امام علی ع درس عبرت گرفته بودند با امام حسن ع آنگونه رفتار میکردند؟یا اگر از رفتار خودشان و اشتباهاتشان و قصورشان با امام حسن ع درس عبرت میگرفتند آیا باید ماجرای کربلا اتفاق می افتاد؟
شمام اگه قبول داری که مختارنامه یکی از بهترین سریالهای تاریخی مذهبی هست چرا داری به صدا و سیما اشکال میگیری که زمانها رو بهم ربط میده؟آخه زمانها بهم مربوط هست لازم به ربط دادن نیست.تازه این نظر شماست که صدا و سیما داره اینکار رو انجام میده آیا هر چی نظر شماست صحیح است؟یا بالعکس هر چی نظر منه اون درسته؟
ما اینجا هستیم تا برامون حقایق روشن بشن و گرنه اگر هر کسی هر چی میگفت درست بود دیگه نیاز به مشورت و پرس و جو و امام و پیامبر دیگه نبود.
امیدوارم خدا به همه ما کمک کنه تا از تاریخ درس عبرت بگیریم و بتونیم یاور امام حی و حاضر خودمون باشیم.
سلام
نمی خواستم دیگه وارد این بحث بشم ولی
خب دوست عزیز انتقاد من هم در همینجاست که صداوسیما و کلا زمام داران حال خودشون رو امام حسین میدونن
و هرکی که مقابلشون باشه رو بهش یزیدی و اهل کوفه میگن
و در آخر هر شخص از تاریخ برداشت خودش رو داره
بدرود

nar nia
16-11-2010, 19:09
امين زندگاني ـ بازيگر نقش «مسلم‌ابن‌عقيل»:
هر بازيگري دوست دارد يك كار تاريخي را تجربه كند
در مختارنامه «مسلم» داوود ميرباقري به تصوير كشيده شده است

امين زندگاني كه در سريال «مختارنامه» نقش «مسلم‌ابن‌عقيل» را بازي مي‌كند و فيلم «ملك سليمان» با بازي وي نيز در حال اكران در سينماهاست، گفت: دكور، صحنه و لباس در كارهاي تاريخي باعث مي‌شود، قدرت تخيل به كمك بازيگر بيايد و براي بازيگر تجربه‌ي دلچسب‌تري ايجاد كند.

اين بازيگر سينما و تلويزيون در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در توضيح مطلب بالا گفت: البته اين بدان معنا نيست كه بازي در سريال رئال جذاب نيست؛ سريال رئال هم جذابيت خاص خود را دارد، اما هر بازيگري دوست دارد در دوران بازيگري‌اش بازي در يك كار تاريخي را تجربه كند.

وي درباره‌ي ايفاي نقش «مسلم» در سريال «مختارنامه» به كارگرداني داوود ميرباقري، گفت: سريال «مختارنامه» با پلان ورود «مسلم» به بيابان‌هاي كوفه در فرودين 83 آغاز شد؛ حدود سه سال به طور متفاوت در خدمت پروژه بودم و پس از دو سال براي ادامه‌ي فيلمبرداري و اضافه‌كردن بخش‌هايي از نقش به پروژه برگشتم.

امين زندگاني با اشاره به انتقادات مجتبي راعي درباره‌ي شخصيت «مسلم‌ابن‌عقيل» در «مختارنامه»، خاطرنشان كرد: انتقاد به هر اثر هنري وارد است؛ آنچه در «مختارنامه» به تصوير كشيده شده، مسلم داوود ميرباقري است و او در اين ابعاد داستان، صلاح ديده است كه به اين صورت به «مسلم» پرداخته شود. اگر هر كس ديگري بخواهد داستاني را در مورد قيام مختار بسازد، با يك نگاه ديگر مي‌سازد و نگاه‌ها به تعداد هنرمندان مي‌تواند متفاوت باشد. استفاده از چهره‌هاي تاريخي نيز به همين صورت مي‌تواند متفاوت باشد و هيچ استاندارد خاصي در اين مورد وجود ندارد.

وي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه در ايفاي نقش «مسلم‌ابن‌عقيل» تا چه حد به مستندات تاريخي توجه و تا چه حد به داوود ميرباقري به عنوان كارگردان سريال اعتماد كرده است؟ گفت: وقتي يك فيلمنامه نوشته مي‌شود، بايد به مستنداتي كه در طول نگارش فيلمنامه به آن توجه مي‌شود، اعتماد كرد؛ به همين دليل مطالعات شخصي در چنين شرايطي زياد به كمك بازيگر نمي‌آيد، چون در نهايت بازيگر مقابل دوربين، كاتاليزور ذهن نويسنده و كارگردان است؛ تنها چيزي كه مي‌تواند كمك كند، باور نقشي است كه آن را بازي مي‌كني؛ بايد نقش را باور كني تا به تقدس نقش در ذهن مخاطب لطمه وارد نشود.

امين زندگاني ادامه داد: من مي‌توانم چندين كتاب درباره‌ي زندگي حضرت «مسلم» بخوانم، اما كمك چنداني به من در ايفاي نقش نمي‌كند. زمان‌هايي كه قرار است نقش‌هاي ويژه‌اي در درام‌هاي اجتماعي ايفا شود و ما به ازاي بيروني در مورد آن نقش وجود دارد، تحقيقات شخصي جوابگوست؛ اگرچه در همين سريال‌ها به دليل سليقه‌ي تهيه‌كنندگان، نقش‌ها چندان پيچيده‌اي نيستند كه بازيگر به تحقيقات شخصي نياز داشته باشد.

بازيگر نقش «مسلم‌ابن‌عقيلم» در ادامه تاكيد كرد: در يك كار تاريخي كه مستنداتي وجود دارد، چيزي اضافه‌تر از تحقيقاتي كه متخصصين اين كار انجام دادند به كار اضافه نمي‌شود. در بازيگري، وفادار بودن به متن و اينكه بازيگر بتواند به عنوان كاتاليزور، ذهنيت كارگردان و نويسنده را از ----- ذهني خودش رد كند، حرف اول را مي‌زند.

زندگاني در پايان گفت: در نقش‌هاي تاريخي، مطالعات شخصي بازيگر نمي‌تواند آن چنان اثر‌گذار باشد، چون فيلمنامه از قبل نوشته شده است. وقتي فيلمنامه نوشته شده، بايد در اختيار نقشي بود كه در فيلمنامه نوشته شده است.

alonestar69
16-11-2010, 20:05
سلام
خب دوست عزیز انتقاد من هم در همینجاست که صداوسیما و کلا زمام داران حال خودشون رو امام حسین میدونن
بدرود
با سلام و تقدیم ادب و احترام
عزیز من اولا این برداشت شماست و لزوما صحیح نیست
دوما شما هم اگه واقعا میخوای حقیقت برات روشن بشه میتونی به علمای دینت مراجعه کنی تا حقیقت رو بفهمی نه اینکه بیای اینجوری تفسیر کنی که صدا و سیما اینجوری میخواد یا نه.
سوما شما به ما اشکال میگرفتی که موضوعمون رو گم کردیم و داریم حسین حسین میگیم بجای نقد فیلم الان شما داری اینجوری فیلم رو تحلیل میکنی یا صدا و سیما رو؟
چهارما عزیز من قرار نیست من بیام از صدا و سیما دفاع کنم ولی اینو بدون که ما به همه ی گفته هامون مسئولیم اگه حق باشن و موجبات روشنی مردم بشن که ثواب هم دارن اما اگر به دلایل دیگه باشن یا موجبات گمراهی بشن هم تو دنیا و هم تو آخرت باید به اون جواب بدین حالا اگه یه موضوعی فکر میکنین درست نیست ولی به اون اطمینان ندارین اول سعی کنین خودتون مطمئن بشین بعد اونو مطرح کنین اینکه بگین زمامدارای ما حق باهاشون نیست و اونهایی که جلوی روی اونها ایستادن حق باهاشونه خیلی حرف بزرگیه برای اون دلیل و مدرک دارین یا مثل بیشتر مردم شنیدید و حق دادید و یکطرفه قاضی رفتید و خوشحال برگشتید؟:13:
امیدوارم متوجه حرفهاتون شده باشید در ضمن بحث 30یا30 هم در این جا مطرح نیست شما اگه اینجور بحثی دارید اگه اجازه هم دارید یه تاپیک بزنید همه در اون شرکت کنیم!:11:

oranoos2007
16-11-2010, 20:31
ای ياری شده بميران.
من مفهوم اين عبارت نفهميدم ميشه يك توضيح كوتاه بدهيد
ممنون

oranoos2007
16-11-2010, 20:47
سلام
بدرود

تاريخ قصه اي ست كه تكرار ميشود
من درعجبم كه اين زمانه توست يا من

امام علي توي گفته هاشون ميفرمايند كه از تاريخ بايد درسهايي را آموخت
خداهم درقران به پيامبر ميفرمايند ياد كن سرگذشت اقوام گذشته خودرا و دائما سرگذشت قوم ها وپيامبران را درقرآن ياداوري ميكند وميگويد ازآنها پندها ودرس ها بايد گرفت

ما مجبوريم كه اين قبول كنيم كه تاريخ تكرار مكررات است چون ما وابسته به گذشته هستيم

errmii
16-11-2010, 20:47
امروز روز عرفه و همچنین روز شهادت حضرت مسلم هست جالبه که قسمت شهادت حضرت مسلم در سریال مصادف شده با این ایام.

davy jones
16-11-2010, 21:38
امروز روز عرفه و همچنین روز شهادت حضرت مسلم هست جالبه که قسمت شهادت حضرت مسلم در سریال مصادف شده با این ایام.

فکر کنم صدا و سیما با برنامه ریزی طوری زمان بندی کرده که همینطور بشه. احتمالا اوج سریال و صحنه های مربوط به عاشورا هم میفته تو دهه ی محرم.

alonestar69
16-11-2010, 22:25
فکر کنم صدا و سیما با برنامه ریزی طوری زمان بندی کرده که همینطور بشه. احتمالا اوج سریال و صحنه های مربوط به عاشورا هم میفته تو دهه ی محرم.
سلام و عرض ادب
اگه اینجوری باشه که خیلی عالیه اگر خدا بخواد امسال بیشتر درک میکنیم مصیبتهای امام حسین و اهل بیت رو.:10:

بی باک بی بال
16-11-2010, 22:31
دارن سریال رایط میدهند به حوادث سال گذشته خیلی ضایع:13:

oranoos2007
16-11-2010, 22:58
دارن سریال رایط میدهند به حوادث سال گذشته خیلی ضایع:13:
چه ربطي داره اين واقعيت براي 1400سال پيش نه پارسال امسال چند سال پيش حضرت امام حسين و ياران شون براي الان نيست كه بخوايم درموردشون اينطوري قضاوت كنيم ،خواهش ميكنم اين موضوع اين داستان سياسيش نكنيد

nar nia
16-11-2010, 23:44
شهادت مسلم به روایت علامه مجلسی

روز عرفه (نهم ذی‌الحجه) سال 60 هجری «مسلم بن عقیل» فرستاده امام حسین (ع) به کوفه به شهادت رسید. گزارش چگونگی شهادت آن حضرت از زبان «سید بن طاوس» و «علامه مجلسی» نقل شده است.

در چنین روزی، یعنی در روز عرفه سال 60 هجری، پسر عموی با شهامت امام حسین (ع) و فرستاده آن حضرت به کوفه، به شهادت رسید. کیفیت شهادت آن جناب در منابع تاریخی تشیع به شرح زیر است:

علامه مجلسی (ره) در جلاء‌العیون نقل می‌کند:

هنگامی که حضرت «مسلم ابن عقیل» صدای پای اسبان را شنید، دانست که به طلب او آمده‌اند. فرمود: اِنّا لله وَانّا اِلَیْه راجِعُونَ و شمشیر خود را برداشت، از خانه بیرون آمد، چون نظرش به آن‌ها افتاد شمشیر خود را کشید و به آن‌ها حمله کرد و جمعی از آنان را بر خاک هلاکت افکند و به هر طرف که رو می‌آورد از پیش او می‌‌گریختند، تا آنکه چند نفر از آن‌ها را به عذاب الهی واصل گردانید، تا آنکه یکی از دشمنان ضربه‌ای بر صورت او زد و لب بالای مسلم خونین شد، اما آن شیر خدا به هر سو که رو می‌آورد؛ کسی در برابر او نمی‌ایستاد. چون از جنگ او عاجز شدند بر بام‌ها برآمدند و سنگ و چوب بر او می‌زدند و آتش بر نی می‌زدند و بر سر ایشان می‌‌ریختند، چون آن سید مظلوم آن حالت را مشاهده نمود و از زنده ماندن خود نا امید شد، شمشیر کشید و بر آن کافران حمله کرد و جمعی را از پا درآورد. در این هنگام «ابن اشعث» دید که به آسانی دست بر او نمی‌توان یافت. گفت: ای مسلم! چرا خود را به کشتن می‌دهی! ما ترا امان می‌دهیم و به نزد ابن‌زیاد می‌بریم و او اراده قتل تو ندارد، مسلم گفت قول شما کوفیان را اعتماد نشاید و از منافقان بی‌دین وفا نمی‌آید.

سید بن طاوس نیز این روایت را این‌گونه نقل می‌کند:

هر چند امان بر او عرض کردند قبول نکرده در مقاتله اعدا اهتمام می‌نمود تا آنکه جراحت بسیار رفت و نامردی از عقب او درآمد و نیزه بر پشت او زد و او را به روی انداخت. آن کافران هجوم آوردند و او را دستگیر کردند. پس استری آوردند و آن حضرت را بر او سوار کردند و بر دور او اجتماع نمودند و شمشیر او را گرفتند. مسلم در آن حال از حیات خود مأیوس شد و اشک از چشمان نازنینش جاری شد و فرمود: این اول مکر و غدر است که با من نمودید. محمد‌بن‌اشعث گفت: امیدوارم که باکی بر تو نباشد. مسلم فرمود: پس امان شما چه شد؟! پس آه حسرت از دل پر درد برکشید و سیلاب اشک از دیده بارید و گفت: «اِنّالله وَانّا اِلًیْهِ راجِعُونَ».
عبدالله‌بن‌عباس سلمی گفت: ای مسلم چرا گریه می‌کنی؟ آن مقصد بزرگی که تو در نظر داری این آزارها در تحصیل آن بسیار نیست. گفت: گریه من برای خود نیست بلکه گریه‌ام برای آن سید مظلوم جناب امام حسین (ع) و اهل بیت او است که به فریت این منافقان غدار از یار و دیار خود جدا شده‌اند و روی به این جانب آورده‌اند. نمی‌دانم بر سر ایشان چه خواهد آمد.

پس متوجه ابن‌اشعث گردید و فرمود: می‌دانم که بر امان شما اعتمادی نیست و من کشته خواهم شد، التماس دارم که از جانب من کسی بفرستی به سوی حضرت امام حسین (ع) که آن جناب به مکر کوفیان و وعده‌های دروغ ایشان ترک دیار خود ننماید و بر احوال پسر عمّ غریب و مظلوم خود مطلع گردد، زیرا می‌دانم که آن حضرت امروز یا فردا متوجه این جانب می‌گردد، و به او بگوید که پسر عمت مسلم می‌گوید که از این سفر برگرد، پدر و مادرم فدای تو باد که من در دست کوفیان اسیر شدم و مترصد قتلم و اهل کوفه همان گروهند که پدر تو آرزوی مرگ می‌کرد که از نفاق ایشان رهایی یابد.

ابن‌اشعث تعهد کرد. پس مسلم را به در قصر ابن‌زیاد برد و خود داخل قصر شد. احوال مسلم را به عرض آن ولدالزنا رسانید. ابن‌زیاد گفت: تو را با امان چه کار بود؟! من ترا نفرستادم که او را امان بدهی! ابن اشعث ساکت ماند. چون آن غریق بحر منت و بلا را در قصر بازداشتند، تشنگی بر او غلبه کرده بود و اکثر اعیان کوفه بر در دارالاماره نشسته و منتظر اذن بار بودند. در این وقت مسلم نگاهش افتاد بر کوزه‌ای از آب سرد که بر در قصر نهاده بودند. رو به آن منافقان کرده و فرمود جرعه آبی به من دهید. مسلم‌بن‌عمرو گفت: ای مسلم! می‌بینی آب این کوزه را چه سرد است، به خدا قسم که قطره‌ای از آن نخواهی چشید تا حمیم جهنم را بیاشامی. جناب مسلم فرمود: وای بر تو! کیستی تو؟ گفت من آنم که حق را شناختم و اطاعت امام خود یزید نمودم، هنگامی که تو عصیان او نمودی، منم مسلم بن عمرو باهلی (علیه اللعنه).
حضرت مسلم فرمود: مادرت به عزایت بنشیند! چقدر بدزبان و سنگین‌دل و جفاکار می‌باشی، هر آینه تو سزاوارتری از من به شرب حمیم و خلود در جحیم.

پس جناب مسلم از غایت ضعف و تشنگی تکیه بر دیوار کرد و نشست، عمرو بن حریث بر حال مسلم رقتی کرد غلام خود را فرمان داد که آب برای مسلم بیاورد و آن غلام کوزه پرآب با قدحی نزد مسلم آورد و آب در قدح ریخت و به مسلم داد چون خواست بیاشامد قدح از خون دهانش سرشار شد آن آبرا ریخت و آب دیگر طلبید این دفعه نیز خوناب شد. در مرتبه سیم خواست که بیاشامد، دندان‌های ثنایای او در قدح ریخت. مسلم گفت: «اَلْحَمْدُلله لَوْ کانَ مِنَ الرّزْقِ الْمَسُومِ لَشَرِبتُهُ». گفت: گویا مقدر نشده است که من از آب بیاشامم.
در این حال رسول ابن زیاد آمد. مسلم را طلبید. آن حضرت چون داخل مجلس ابن زیاد شد؛ سلام نکرد. یکی از ملازمان ابن زیاد بانگ بر مسلم زد که بر امیر سلام کن! فرمود: وای بر تو ساکت شو! سوگند با خدای که او بر من امیر نیست، و به روایت دیگر فرمود: اگر مرا خواهد کشت؛ سلام کردن من بر او چه اقتضا دارد و اگر مرا نخواهد کشت؛ بعد از این سلام من بر او بسیار خواهد شد، ابن‌زیاد گفت: خواه سلام بکنی و خواه نکنی من ترا خواهم کشت. پس مسلم فرمود: چون مرا خواهی کشت؛ بگذار که یکی از حاضرین را وصی خود کنم که به وصیت‌های من عمل نماید، گفت مهلت ترا تا وصیت کنی. پس مسلم در میان اهل مجلس رو به عمر بن سعد کرده، گفت: میان من و تو قرابت و خویشی است. من به تو حاجتی دارم! می‌خواهم وصیت مرا قبول کنی، آن ملعون برای خوش آمد ابن زیاد گوش به سخن مسلم نداد.

اولاً؛ من در این شهر هفتصد درهم قرض دارم، شمشیر و زره مرا بفروش و قرض مرا ادا کن، دیّم؛ آنکه چون مرا مقتول ساختند بدن مرا از ابن زیاد رخصت بطلبی و دفن نمایی، سیّم؛ آنکه به حضرت امام حسین (ع) بنویسی که به این جانب نیاید، چون که من نوشته‌ام که مردم کوفه با آن حضرت‌اند و گمان می‌کنم که به این سبب آن حضرت به طرف کوفه می‌آید. پس عمر سعد تمام وصیت‌های مسلم را برای ابن زیاد نقل کرد، عبیدالله کلامی گفت که حاصلش آن است که ای عمر تو خیانت کردی که راز او را نزد من افشا کردی اما جواب وصیت‌های او آن است که ما را با مال او کاری نیست هر چه گفته است چنان کن، و اما چون او را کشتیم در دفن بدن او مضایقه نخواهیم کرد.
و به روایت ابوالفرج ابن زیاد گفت: اما در باب جثه مسلم شفاعت ترا قبول نخواهم کرد چونک ه او را سزاوار دفن کردن نمی‌دانم؛ به جهت آنکه با من طاغی، در هلاک من ساعی بود.

اما حسین؛ اگر او اراده ما ننماید ما اراده او نخواهیم کرد پس ابن زیاد رو به مسلم کرد و به بعضی کلمات جسارت آمیز با آن حضرت خطاب کرد. مسلم هم با کمال قوت قلب جواب او را می‌داد و سخنان بسیار در میان گذاشت تا آخر الامر ابن زیاد علیه اللعنه ولدالزنا، ناسزا به او و حضرت امیر المومنین (ع) و امام حسین (ع) و عقیل گفت، پس بکر بن حمران را طلبید و ابن ملعون را مسلم ضربتی بر سرش زده بود پس او را امر کرد که مسلم را ببر به بام قصر و او را گردن بزن، مسلم گفت به خدا سوگند اگر در میان من و تو خویشی و قرابتی بود حکم به قتل من نمی‌کردی.

و مراد آن جناب از این سخن آن بود که بیاگاهاند که عبیدالله و پدرش زیاد بن ابیه زنا زادگانند و هیچ نسبی و نژادی از قریش ندارند.
پس بکر بن عمران لعین دست آن سلاله اخیار را گرفت و بر بام قصر برد و در اثنای راه زبان آن مقرب درگاه به حمد تو ثنا و تکبیر و تهلیل و تسبیح و استغفار و صلوات بر رسول خدا (ص) جاری بود و با حق تعالی مناجات می‌کرد و عرضه می‌داشت که بارالها! تو حکم کن میان ما و میان این گروهی که ما را فریب دادند و دروغ گفتند و دست از یاری ما برداشتند. پس بکر بن حمران لعنة‌الله‌علیه آن مظلوم را در موضعی از بام قصر که مشرف بر کفشگران بود برد و سر مبارکش را از تن جدا کرد و آن سر نازنین به زمین افتاد. پس بدن شریفش را دنبال سر از بام به زیر افکند و خود ترسان و لرزان به نزد عبیدالله شتافت، آن ملعون پرسید که سبب تغییر حال تو چیست؟ گفت: در وقت قتل مسلم مرد سیاه مهیبی را دیدم در برابر من ایستاده بود و انگشت خویش را به دندان می‌گزید و من چندان از او هول و ترس برداشتم که تا به‌حال چنین نترسیده بودم. آن شقی گفت چون می‌خواستی به خلافت عادت کار کنی، دهشت بر تو مستولی گردیده و خیال در نظر تو صورت بسته:
چه شد خاموش شمع بزم ایمان / بیاوردند هانی را ز زندان
گرفتندش سر از پیکر به زودی / بجرم آنکه مهماندار بودی

پس ابن‌زیاد، هانی را برای کشتن طلبید و هر چند محمد بن اشعث و دیگران برای او شفاعت کردند؛ سودی نبخشید! پس فرمان داد هانی را به بازار برند و در مکانی که گوسفندان را به بیع و شرا در می‌آوردند، گردن زنند. پس هانی را کتف بسته از دارالاماره بیرون آوردند و او فریاد بر می‌داشت که «وامذ حجاه ولامذحَجَ لی الیَوم با مذحجاه و اَین مذحج.»

«غیاث‌الدین خواندمیر» در حبیب السیر نقل می‌کند:
«هانی بن عروه» از اشراف کوفه و اعیان شیعه به شمار می‌رفت و روایت شده که به صحبت پیغمبر (ص) تشرف جسته و در روزی که شهید شد، 89 سال داشت و در «مروج الذهب» مسعودی است که تشخص و اعیانیت هانی چندان بود که 4 هزار مرد زره‌پوش با او سوار می‌شد و 8 هزار پیاده فرمان‌پذیر داشت و چون احلاف یعنی هم عهدان و همسوگندان خود را از قبیله کنده و دیگر قبائل دعوت می‌کرد، 30 هزار مرد زره‌پوش او را اجابت می‌نمودند. این هنگام که او را به جانب بازار برای کشتن می‌بردند چندان که صیحه می‌زد و مشایخ قبایل را به نام یاد می‌کرد و «وامذحجاه» می‌گفت هیچکس او را پاسخ نداد! لاجرم قوت کرد و دست خود را از بند رهایی داد و گفت: آیا عمودی یا کاردی یا سنگی یا استخوانی نیست که من با آن جدال و مدافعه کنم؟ اعوان ابن زیاد که چنین دیدند به سوی او دویدند و او را فرو گرفتند و این دفعه او را سخت ببستند و گفتند: گردن بکش! گفت: من به عطای جان سخی نیستم و بر قتل خود اعانت شما نخواهم کرد، پس یک تن غلام ابن زیاد که رشید ترکی نام داشت ضربتی بر او زد و در او اثر نکرد. هانی گفت: «اِلَی اللهِ الْمعاد اَلّلهُمَّ اِلی رَحْمَتِک و رِضْوانِکَ.» یعنی بازگشت همه به سوی خداست، خداوندا! مرا ببر به سوی رحمت و خوشنودی خود، پس ضربتی دیگر زد و او را به رحمت الهی واصل گردانید.

و چون مسلم و هانی کشته گشتند، به فرمان ابن زیاد، «عبدالاعلی کلبی» را که از شجاعان کوفه بود و در روز خروج مسلم به یاری مسلم خروج کرده بود و کثیر بن شهاب او را گرفته بود، و عمارة بن صلخت ازدی را که او نیز اراده یاری مسلم داشت و دستگیر شده بود، هر دو را آوردند و شهید کردند، و موافق روایت بعضی از مقاتل معتبره، ابن زیاد امر کرد که تن مسلم و هانی را به گرد کوچه و بازار بگردانیدند و در محله گوسفند فروشان بدار زدند. و «سبط بن الجوزی» گفته که بدن مسلم را در کناسه بدار کشیدند. و به روایت سابقه چون قبیله مذحج چنین دیدند جنبشی کردند و تن ایشان را از دار به زیر آوردند و برایشان نماز گزاردند و به خاک سپردند.

پس ابن‌زیاد سر مسلم را به نزد یزید فرستاد و نامه به یزید نوشت و احوال مسلم و هانی را در آن درج کرد، چون نامه و سرها به یزید رسید؛ شاد شد و امر کرد تا سر مسلم و هانی را بر دروازه دمشق آویختند و جواب نامه عبیدالله را نوشت و افعال او را ستایش کرد و او را نوازش بسیار نمود و نوشت که شنیده‌ام حسین (ع) متوجه عراق گردیده است باید که راهها را ضبط نمائی و در ظفر یافتن با وسعی بلیغ به عمل آوری و به تهمت و گمان مردم را به قتل رسانی و آنچه هر روز سانح می‌شود برای من بنویسی والسلام.
و خروج مسلم در روز سه‌شنبه ماه ذی‌الحجه بود و شهادت او در روز چهارشنبه نهم که روز عرفه باشد؛ واقع شد. و ابوالفرج گفته مادر مسلم ام‌ولد بود و «علیه» نام داشت و عقیل او را در شام ابتیاع نموده بود.

مؤلف گوید که: عدد اولاد مسلم را در جائی نیافتم، لکن آنچه بر آن ظفر یافتم پنج تن شمار آوردم، نخستین عبدالله بن مسلم که اول شهید از اولاد ابوطالب است، در واقعه طف بعد از علی اکبر و مادر او رقیه دختر امیرالمومنین (ع) است. دوم محمد و مادر ام ولد است و بعد از عبدالله در کربلا شهید گشت. و دو تن دیگر از فرزندان مسلم به روایت قدیم محمد و ابراهیم است که مادر ایشان از اولاد جعفر طیار می‌باشد، و کیفیت حبس و شهادت ایشان بعد از این به شرح خواهد رفت. فرزند پنجم دخترکی 13 ساله به روایت اعثم کوفی و او با دختران امام حسین (ع) در سفر کربلا مصاحبت داشت و بدانکه مسلم بن عقیل را فضیلت و جلالت افزون است از آنکه در این مختصر ذکر شود کافی است در این مقام ملاحظه حدیثی که در آخر فصل پنجم از باب اول به شرح رفت و مطالعه کاغذی که حضرت امام حسین(ع) به کوفیان در جواب نامه‌های ایشان نوشت و قبر شریفش در جنب مسجد کوفه واقع و زیارتگاه حاضر و بادی و قاضی و دانی است. و سید بن طاوس از برای او دو زیارت نقل فرموده واحقر هر دو زیارت را در کتاب هدیه الزائرین نقل نمودم و قبر هانی رحمةالله مقابل قبر مسلم واقع است.

و عبدالله بن زبیر اسدی هانی و مسلم را مرثیه گفته در اشعاری که صدر آن این است:
فَاِنْ کُنْتَ لاتَدْرینَ مَا الْمَوْتُ فَانْطُری
اِلی هانِی فِی السُّوْقِ وِ ابْنِ عَقیلٍ

سقتک دَماً یَابْنَ عَمّ الْحُسَیْن
مَدامِعُ شیعَتِکَ السّافِحَه

وَ لابَرَحَتْ هاطِلاتُ الدُّمُوعِ
تُحَیّکَ غادِیَهً رائِحَهً

لاِنّکَ لَمْ تَرومَن شَرْبَهَ
ثنایاکَ فیها غَدَتْ طائَحَه

رمُوکَ مِنَ الْقَصْرِ اذْ اَوْ ثَقُوکَ
فَهَل سَلِمَتْ فیکَ مِنْ جارِحَه

تَجُرّ بِاَسْواقِهِمْ فشی الْحِبالِ
اَلَسْتَ اَمرُهُمُ الْبارحًه

اَتَقضی وَلَمْ تَیْکِکَ الْباکیات
اَمالَکَ قِی الْمِصْر مِن نائحه

لَئن تقض نحْباً فَکَمْ فی رزوُد
عَلَیْکَ العَشیّه مِنْ صائحه

خبرگزاری فارس

errmii
17-11-2010, 01:19
چه ربطي داره اين واقعيت براي 1400سال پيش نه پارسال امسال چند سال پيش حضرت امام حسين و ياران شون براي الان نيست كه بخوايم درموردشون اينطوري قضاوت كنيم ،خواهش ميكنم اين موضوع اين داستان سياسيش نكنيد

خود میرباقری و عوامل سریال همچین قصدی رو ندارند ولی صدا و سیما ظاهرا داره!
مخصوصا در ویژه برنامه گفتگویی که بعد از سریال پخش می کنه
مثلا من این هفته این گفتگو رو دیدم که مجری-کارشناس برنامه و کارشناس ویژه برنامه داشتند در مورد قیام مسلم صحبت می کردند که مجری برنامه مکررا از بزرگان کوفه با کلمات نخبگان و خواص یاد می کرد که کاملا این دو کلمه برامون آشناست و می دونیم از زبان چه کسانی شنیدیم و منصوب به چه کسانیست.
و به غیر از این مجری سعی داشت بگه که خیلی از شهدای کربلا از جمله مسلم بن عوسجه یا حبیب بن مظاهر و غیره در کوفه دچار لغزش شدند در واقع داشت این افراد رو که جزو شهدای کربلا هستند زیر سوال می برد ولی کارشناس برنامه خوب جوابش رو داد و گفت از اصحاب امام فقط در مورد حر لغزش و سپس بازگشتش گزارش شده و در مورد دیگر افراد شایسته نیست چنین صحبتی.
واقعا خیلی خجالت آوره که اینها برای مناقع سیاسیشون حتی حاضرند از شهدای کربلا هم مایه بگذارند!!! :13:

piremard
17-11-2010, 07:40
سلام همگی

تاپیک بیش از حد بسمت بحثهای سیاسی و مذهبی کشیده شده . از کلیه دوستان درخواست می کنم جهت حفظ تاپیک از کشمکش های جزئیات سیاسی-مذهبی پرهیز کنند .
مشخصه که برای بقای بحث به این رفتار نیاز داریم.

تنکیو و عید هم مبارک

s_paliz
17-11-2010, 11:46
سلام همگی

تاپیک بیش از حد بسمت بحثهای سیاسی و مذهبی کشیده شده . از کلیه دوستان درخواست می کنم جهت حفظ تاپیک از کشمکش های جزئیات سیاسی-مذهبی پرهیز کنند .
مشخصه که برای بقای بحث به این رفتار نیاز داریم.

تنکیو و عید هم مبارک
ممنون، همچنین...

این چالش برانگیز بودن سریال قابل تحسینه.

Rahbar Masooleh
17-11-2010, 20:14
تو این تالار درباره اینکه آیا باید یا اصلا میشه حوادث 1400 سال پیش را با امروز مقایسه کرد خیلی بحث شده.در این مسئله هیچ شکی نیست و این خاصیت مهم تاریخ و مخصوصا حادثه بزرگ کربلاست.اما دوستان جانب انصاف را رعایت کنن،به این سادگی یکی را جای امام حسین و دیگری جای یزید نذارین و توجه داشته باشین که اکثر شخصیتها حالا خواص و عوام تو این بین قرار گرفتن.

oranoos2007
18-11-2010, 14:39
بابا بيخيال سياست بشيم بيايم فقط درمورد فيلم بازيگراش نظربديم نقدكنيم
هر تاپيك كه ميريم سريع بحث سياسي ميكنند درنتيجه تايپيك قفل ميكنند
همون روال بحث درمورد فيلم ادامه بديم
ممنون

pcforlife
18-11-2010, 15:00
پست 380 با وجود اینکه از نظر محتوایی در سطح خوبیه، اما یه نمونه بیش از حد از بخش هنریه سریال فاصله گرفته! شخصا معتقدم بهتره مبنای پستامون در درجه اول سریال باشه و در درجه دوم مباحث مذهبی و تاریخی! منظورم اینه که هر دو رو در کنار هم داشته باشیم بهتره!:20:

Last Night
18-11-2010, 17:26
این نقش ابن زیاد انگ خود فرهاد اصلانیه هااااا ...نه؟

اینو گفتم فضا عوض شه///

s_paliz
18-11-2010, 17:45
این نقش ابن زیاد انگ خود فرهاد اصلانیه هااااا ...نه؟

اینو گفتم فضا عوض شه///
آره کلا نقش منفی رو خیلی خوب بازی میکنه..:20:

Greedy
18-11-2010, 18:04
آره کلا نقش منفی رو خیلی خوب بازی میکنه..:20:
نقش مثبت و طنز هم خوب بازی میکنه نمونش نقشی که تو اشپزپاشی داشت

Last Night
18-11-2010, 18:20
اون اسماعیل بود(همون که گفت :میروم یعقوب وار به انتظار یوسفم بنشینم)...اونم جاخالی میده و امامو تنها میذاره؟///

s_paliz
18-11-2010, 19:28
در مورد مسلم بن عوسجه مگه چی نشون داده بود که عده‌ای اعتراض کردن؟

OSEN
18-11-2010, 19:29
سلام .

امروز رو جلد یه مجله ای عکس آیدین ختایی که تو مسابقات قویترین مردان شرکت میکنه رو انداخته بود که تو مختارنامه هم بازی میکنه . گریم سنگینی هم داشت و از رو بازوش شناختمش من :31: . ایشون :

حامد حدادای بسکتبالیست هم که قبلا میدونستم تو سریال بازی میکنه .

حالاکسی میدونه آیدین و حامد حدادی چه نقشایی رو بازی میکنن و تو چه قسمتایی وارد داستان میشن ؟!!

.

s_paliz
18-11-2010, 19:29
نقش مثبت و طنز هم خوب بازی میکنه نمونش نقشی که تو اشپزپاشی داشت
کلا بازیگر بدون حاشیه و حرفه‌ای هست.

Greedy
18-11-2010, 19:32
سلام .

امروز رو جلد یه مجله ای عکس آیدین ختایی که تو مسابقات قویترین مردان شرکت میکنه رو انداخته بود که تو مختارنامه هم بازی میکنه . گریم سنگینی هم داشت و از رو بازوش شناختمش من :31: . ایشون :

حامد حدادای بسکتبالیست هم که قبلا میدونستم تو سریال بازی میکنه .

حالاکسی میدونه آیدین و حامد حدادی چه نقشایی رو بازی میکنن و تو چه قسمتایی وارد داستان میشن ؟!!

حامد حدادی - یحیی بن زمزم "غول بنی ضبه"
آیدین ختایی - جنگجو

در همین حد میدونم :دی

پ.ن :

molaali
19-11-2010, 09:29
اون اسماعیل بود(همون که گفت :میروم یعقوب وار به انتظار یوسفم بنشینم)...اونم جاخالی میده و امامو تنها میذاره؟///

بله اسمش سلیمان خرد خضایی هستش. و از علمای بزرگ کوفه بوده. به موقعش خودش رو میکشه کنار و انگار نه انگار که اولین کسی بوده که نامه میفرسته.

nar nia
19-11-2010, 13:58
*شروع «مختارنامه» از منظر منتقدان*
«مختارنامه» انتظارها را از سريال داوود ميرباقري برآورده كرده است؟

با گذشت يك ماه و نيم از پخش سريال تاريخي ـ مذهبي «مختارنامه»، شش تن از منتقدان سينما و تلويزيون در گفت‌وگويي با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا شركت كردند و درباره‌ي شروع سريال داوود ميرباقري نظر دادند. آنان هم‌چنين مطالبي را درباره‌ي تفاوت سريال «مختارنامه» با ديگر ساخته‌هاي ميرباقري و خصوصا سريال «امام علي(ع)» بيان كردند.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، بهزاد صديقي ـ منتقد ـ مي‌گويد: علي‌رغم اين‌كه آقاي ميرباقري فيلمنامه‌نويس و كارگردان بسيار خوبي هستند و براي ساخت لوكيشن‌هاي سريال «مختارنامه» زمان زيادي صرف شده و با حساسيت بسياري روي آن كار شده است، اين سريال توقع من را به عنوان يك مخاطب برآورده نكرده است.
وي مي‌افزايد: اگر به طور ناخودآگاه اين سريال را با سريال «امام علي (ع)» مقايسه كنيم، متوجه مي‌شويم كه سريال «امام علي (ع)» بسيار جذاب‌تر و خوش ساخت‌تر بوده است، اما در اين سريال بازي‌ها بسيار غلو شده است، حتي بازي نقش مختار، به صورت اغراق‌آميز ديده مي‌شود.
رضا درستكار، منتقد ديگري كه نسبت به سريال «مختارنامه» نظر مساعد و مثبتي دارد، به خبرنگار ايسنا مي‌گويد: شروع اين مجموعه منطبق با انتظارات بوده است و اين حركت، يك حركت رو به جلو در تاريخ فيلم‌سازي داوود ميرباقري محسوب مي‌شود.
وي ادامه مي‌دهد: نسبت به اتفاقاتي كه در چند سال گذشته در تلويزيون افتاده، شايد اين سريال يك سريال كم‌نظير بوده است و به نظر من تركيب مواد و عناصري كه دراين سريال وجود داشته خوب درآمده است.
رحمت اميني، منتقد درباره‌ي شروع سريال «مختارنامه» ضمن بيان اين‌كه انتظار بيشتري از اين سريال داشته است، عنوان مي‌كند: آقاي ميرباقري هنرمندي است كه هم در حوزه‌ي نمايشنامه و هم در حوزه‌ي فيلمنامه تبحر دارند؛ ولي به طور كلي اين سريال بعد از «امام علي (ع)» براي ايشان قدم رو به جلويي نبوده است.
وي با اشاره به اين‌كه مقوله‌ي مختار براي ما ناشناخته است و براي تماشاگر ايراني جذابيت كمتري دارد، اظهار مي‌كند: در داستان‌هايي كه درباره‌ي امام علي (ع) و امام حسين (ع) است، حتي اگر با كمترين تجربه ساخته شوند، مردم جذب آن مي‌شود، اما در مورد مختار اين‌گونه نيست و از اين باب كار براي آقاي ميرباقري دشوارتر است.
اميني در مجموع سريال «مختارنامه» را كاري متعادل مي‌داند و ياد‌آور مي‌شود: حداقل مي‌توانم بگويم شروع اين سريال براي مخاطب تكان‌دهنده، ميخكوب‌كننده و راغب‌كننده نبوده است.
امير قادري نيز درباره‌ي سريال «مختارنامه» به خبرنگار ايسنا مي‌گويد: به نظر من «مختارنامه» انتظار ما را از آقاي ميرباقري برآورده كرده است.
اين منتقد هم‌چنين ادامه داد: جذابيت بصري، شخصيت سازي، انتخاب بازيگران، نوع گريم و ديالوگ‌نويسي خوب و از همه مهم‌تر تلاش آقاي ميرباقري براي به روز‌كردن وقايع تاريخي، ارزش كارشان را بسيار بالا مي‌برد و به همين دليل اين سريال هم نمره قبولي مي‌گيرد و هم ما را به تماشاي قسمت‌هاي بعدي مشتاق مي‌كند.
سعيد قطبي‌زاده ـ منتقد ـ شروع سريال «مختارنامه» را اميدوار‌كننده مي‌داند و اظهار مي‌كند: سريال «امام علي(ع)» به كارگرداني داوود ميرباقري برخلاف ساير كارهايش خوب بود و بعد از آن سريال «مختارنامه» مي‌تواند يك بار ديگر مشابه اوج كار ايشان در «امام علي (ع)» باشد.
وي خاطرنشان مي‌كند: حداقل شروع‌ «مختارنامه» اين اميدواري را به ما مي‌دهد؛ يعني همان تكنيك‌ها و استاندارد‌هايي كه در سينما استفاده مي‌شود، در اين كار رعايت شده است.
چيستا يثربي ـ نويسنده و منتقد ـ نيز عنوان مي‌كند كه نمي‌تواند سريال «مختارنامه» را با «امام علي (ع)» مقايسه كند و اين دو سريال فضاي متفاوتي دارند كه او فضاي قبلي را بيشتر دوست داشته است.

ghfg
19-11-2010, 19:21
رحمت اميني، منتقد درباره‌ي شروع سريال «مختارنامه» ضمن بيان اين‌كه انتظار بيشتري از اين سريال داشته است، عنوان مي‌كند: آقاي ميرباقري هنرمندي است كه هم در حوزه‌ي نمايشنامه و هم در حوزه‌ي فيلمنامه تبحر دارند؛ ولي به طور كلي اين سريال بعد از «امام علي (ع)» براي ايشان قدم رو به جلويي نبوده است. [/B]
وي با اشاره به اين‌كه مقوله‌ي مختار براي ما ناشناخته است و براي تماشاگر ايراني جذابيت كمتري دارد، اظهار مي‌كند: در داستان‌هايي كه درباره‌ي امام علي (ع) و امام حسين (ع) است، حتي اگر با كمترين تجربه ساخته شوند، مردم جذب آن مي‌شود، اما در مورد مختار اين‌گونه نيست و از اين باب كار براي آقاي ميرباقري دشوارتر است.
اميني در مجموع سريال «مختارنامه» را كاري متعادل مي‌داند و ياد‌آور مي‌شود: حداقل مي‌توانم بگويم شروع اين سريال براي مخاطب تكان‌دهنده، ميخكوب‌كننده و راغب‌كننده نبوده است.
.

من موندم این منتقدا چطور نظر خودشونو از طرف همه میگن. والا من که هر کی رو دیدیم که این سریالو دیده هم راغبش بوده و هم میخکوبش شده.اینقدر از طرف ما صحبت نکنین،ادم زنده وکیل وثی نمیخواد که.

Greedy
19-11-2010, 19:55
من موندم این منتقدا چطور نظر خودشونو از طرف همه میگن. والا من که هر کی رو دیدیم که این سریالو دیده هم راغبش بوده و هم میخکوبش شده.اینقدر از طرف ما صحبت نکنین،ادم زنده وکیل وثی نمیخواد که.
عزیز دیگه الان مد شده هر کی از ننش قهر میکنه منتقد میشه و هر چی میبینه رو بورسه رو ازش انتقاد میکنه اسمش سر زبونا بیفته
من که پشیزی برای حرف ها و بهتر بگم چرت و پرت های این به اصطلاح منتقدا قائل نیستم
مردم خودشون بهترین منتقدن و میفهمن چی خوبه چی بد ...

farshidshd
19-11-2010, 22:21
مسلم رو گرفتن!!داره وصیت میکنه
==================================
نامردا کشتنش، چرا اینجوری کشتنش؟ مگه سرشو از تنش جدا نکرده بودن؟؟
==================================

مختار رو هم گرفتن این قسمت

dragon-fly
19-11-2010, 23:07
چقدر بد بود اين قسمت.اگه تنها بودم كلي گريه ميكردم.
خدا لعنتشون كنه.چقدر ادم ميتونه پست باشه.
خدا به داد امثال من برسه كه .......

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

هر چه قدر بيشتر اين فيلم پيش ميره بيشترميترسم از خودم و كارام.

alonestar69
19-11-2010, 23:19
سلام
واقعا من که نمیدونم اون منتقد ها دیگه چی میخوان از فیلم من که اشکم در اومد بابا.
چقدر کوفیها نامرد و پست بودنها:19::13:.
حالم گرفته شد اونجا که مختار شمشیر کشیدو غلاف کرد میخواستم لا اقل اون بجنگه.
میثم تمار چه قدر قشنگ خوشامد گفت به مسلم.
واقعا که ابن زیاد ابن مرجانه بوده .
واقعا قسمتهای بعدی قراره چی بهمون نشون بدن؟فیلم عالی داره به اوج میره در مورد مسلم و جنگ اون یه کم به نظر من کم کاری شده بود.واقعا روی این قسمت فیلم کار شده بود.
امیدوارم همینجوری فیلم اوج بگیره و بتونم تاریخ رو درک کنم.

mohamad_reza72
20-11-2010, 00:29
چقدر بد بود اين قسمت.اگه تنها بودم كلي گريه ميكردم.
خدا لعنتشون كنه.چقدر ادم ميتونه پست باشه.
خدا به داد امثال من برسه كه .......

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

هر چه قدر بيشتر اين فيلم پيش ميره بيشترميترسم از خودم و كارام.

منم همچین حسی بهم دست میده
احساس میکنم مثه کوفیام

pcforlife
20-11-2010, 01:06
برای صحنه دستگیری و شهادت مسلم (ع) حقیقتا انتظارم بیشتر بود! به زعم من محتوا دردناک بود، اما این محتوا دردناکتر از این می تونست به تصویر در بیاد! همونقدر که تنها شدن مسلم در قسمت قبل زیبا به تصویر در اومده بود، به نظر من دستگیری و شهادتش در این قسمت در سطح متوسطی قرار داشت... باز سکانس کوتاه شهادت هانی به مراتب بهتر بود!

اما بعد اون هر چی سریال جلو میرفت بهتر میشد و تا پایانش واقعا لذت بردم... اسپویلر قسمت بعد هم خیلی باحال بود...

راستی دوستان! تیزر های سریال رو از سایت رسمی سریال ببینید! صحنه های جالبی رو از قسمت های بعد توش قرار دادن! خصوصا آزادی مختار از زندان بعد از شهادت امام حسین (ع) و یارانش در کربلا. (یعنی گریم چشم مختار واقعا حس ناخوشایندی رو به آدم میده!!)

Greedy
20-11-2010, 09:19
این ابن زیاد عجب .... بوده دلت میخواد صفحه تلوزیون بشکنی بری به قصد کشت بزنیش
==========
الان واقعه عاشورا انجام شده دیگه با توجه به صحنه هایی که تو قسمت به زودی خواهید دید دیدیم قسمت بعد مختار ازاد میشه و میره به خونخواهی امام حسین (ع)

Greedy
20-11-2010, 09:24
قسمت هشتم سریال مختارنامه یکی از بخش​های سوزناک و غم انگیز روایت میرباقری از داستان «مختار» است.

مسلم بعد از اینکه با بی وفایی اهالی کوفه مواجه می شود، به خانه طوعه پناه می برد. بعد از خبرچینی پسر طوعه، در نهایت لو می رود و جنگی نابرابر با شرطه​های کوفه دستگیر و با سر و صورتی زخمی به کاخ دارالعماره کوفه نزد عبیدالله بن زیاد برده می​شود. عبیدالله هم که رحم و مروتی در کارش نیست، دستور می​دهد تا او را هم مانند دیگر مخالفانش به بدترین نوع مرگ بکشند.

مسلم باید از بالای دیوار دارالعماره کوفه به پایین پرت شود تا این مرگ سخت و دردناک، مخالفان این حاکم مکار و بی رحم را متقاعد کند که در صورت ایستادگی در مقابل پسر مرجانه، سرنوشت آنها نیز به اندازه هانی بن عروه، مسلم و دیگران دردناک و سخت خواهد بود. تا اینجای کار مشکلی وجود نداشت.

کارگردان همه چیز را با جزئیات فراوان در فیلم نامه نوشته بود، بازیگر خوبی هم برای ایفای این نقش انتخاب شده بود و همه چیز مهیای به تصویر کشیدن این لحظه حساس بود اما مشکل اصلی این بود که چطور باید سقوط از ارتفاع به تصویر کشیده می شد که همه چیز واقعی و طبیعی جلوه کند؟

در نهایت «علیرضا فتحی» مسوول بدلکاران سریال مختارنامه که این روزها در عنوان بندی پایانی سریال با عبارت «گروه بدلکاران خیبر» از آنها یاد می شود، مسوولیت اجرای این صحنه را به عهده گرفت. «اصغر یحیی زاده» فردی بود که قرار بود به جای مسلم از روی دیوار کاخ به پایین بپرد. ارتفاع دیوار دارالعماره تا کف زمین حدود 13 متر بود که شاید در عدد ساده به نظر برسد اما در سینما و تلویزیون ایران که اغلب کارها با ابزارهای «عهد بوق» انجام می شود، اجرای این صحنه کار سخت و دشواری بود. در دنیا مرسوم است که چنین صحنه هایی با کمک تشک های بادی که به «Air bag» معروف است انجام می شود اما از این تشک ها حتی یک نمونه قابل اطمینان برای کار سینمایی در کشور ما وجود ندارد. به همین دلیل گروه های بدلکاری به سراغ «کارتن مقوایی» می روند.

طبق گفته های علیرضا فتحی، برای هر دو متر ارتفاع هم یک متر کارتن چیده می شود. هنگام کارتن چینی هم فتحی به بالای دارالعماره رفت تا از آنجا شاهد نحوه قرار گرفتن این کارتن ها باشد. معمولا خطای دید در ارتفاع زیاد است و اگر در چینش کارتن ها دقت کافی نشود و کار به شکل درستی صورت نگیرد، نتیجه اجرای صحنه بدلکاری می تواند خدای ناکرده به جای آنکه با تشویق و رضایت کارگردان همراه باشد، به برگزاری مراسم ترحیم برای آن بدلکار ختم شود!

این صحنه که جزو صحنه های اولیه بدلکاری در سریال مختارنامه بود، طی دو برداشت انجام شد. در برداشت اول «اصغر یحیی زاده» به شکل عادی پرید اما میرباقری به سرپرست تیم بدلکاری توضیح داد که بدلکار هنگام افتادن باید با دست های باز بیفتد. علت این شکل از سقوط هم این بود که مسلم در این صحنه تنها از دارالعماره به پایین پرت نمی شود، بلکه این افتادن با دست های باز نشان دهنده پرواز او به سوی آسمان است و به همین دلیل باید چنین شکلی از پریدن را به خود بگیرد. این صحنه در برداشت دوم با رضایت کارگردان مواجه شد و پس از به نتیجه رسیدن این صحنه بود که راه برای اجرای بدلکاری های متعدد در مختارنامه هموار شد.

nar nia
20-11-2010, 16:40
استفتاء درباره‌ي نشان دادن چهره حضرت ابوالفضل (ع) در «مختارنامه»؛
آيت‌الله العظمي حسيني‌زنجاني: اشكال شرعي ندارد

آيت‌الله العظمي عزالدين حسيني زنجاني درپاسخ به استفتائي در خصوص نشان دادن چهره بازيگر نقش حضرت ابوالفضل (ع) در سريال تلويزيوني "مختار نامه " گفت: نشان دادن عظمت و شخصيت والاي حضرت ابوالفضل العباس(ع)، در قالب فيلم و ديگر هنرها ممكن نيست اما دست اندركاران فيلم سعي كنند كه با استفاده از روايات اهل بيت(ع) و تاريخ هاي معتبر، سيمايي نزديك به شخصيت حقيقي آن بزرگوار عرضه كنند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) و به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني اين مرجع تقليد، متن اين استفتاء بدين شرح است: « سوال: قرار است در سريال مختارنامه چهره حضرت ابوالفضل نشان داده شود. نشان دادن چهره حضرت ابوالفضل(ع) در اين سريال آيا اشکال شرعي ندارد ؟ مي خواهيم جلوي اين حرکت را بگيريم، آيا کار درستي مي کنيم؟

پاسخ آيت‌الله حاج سيد عزالدين حسيني زنجاني: « نشان دادن چهره حضرت ابوالفضل العباس(ع) در فيلم اشكال شرعي ندارد اما بايد دقت شود كه فردي براي اين نقش انتخاب شود كه سابقه نقش منفي در اذهان مخاطبان نداشته باشد و بعدا نيز مراقب نقش هاي خود در فيلم‌هاي بعدي باشد، هرچند كه نشان دادن عظمت و شخصيت والاي حضرت ابوالفضل العباس (ع) در قالب فيلم و ديگر هنرها ممكن نيست اما دست اندركاران فيلم سعي كنند كه با استفاده از روايات اهل بيت(ع) و تاريخ هاي معتبر سيمايي نزديك به شخصيت حقيقي آن بزرگوار عرضه كنند، خلاصه، كار عظيم و دشواري است و دقت بسيار مي طلبد».

nar nia
20-11-2010, 16:56
راه بدلکاری در مختار چگونه هموار شد؟

خبر: قسمت هشتم سریال مختارنامه یکی از بخش​های سوزناک و غم انگیز روایت میرباقری از داستان «مختار» است.

مسلم بعد از اینکه با بی وفایی اهالی کوفه مواجه می شود، به خانه طوعه پناه می برد. بعد از خبرچینی پسر طوعه، در نهایت لو می رود و جنگی نابرابر با شرطه​های کوفه دستگیر و با سر و صورتی زخمی به کاخ دارالعماره کوفه نزد عبیدالله بن زیاد برده می​شود. عبیدالله هم که رحم و مروتی در کارش نیست، دستور می​دهد تا او را هم مانند دیگر مخالفانش به بدترین نوع مرگ بکشند.

مسلم باید از بالای دیوار دارالعماره کوفه به پایین پرت شود تا این مرگ سخت و دردناک، مخالفان این حاکم مکار و بی رحم را متقاعد کند که در صورت ایستادگی در مقابل پسر مرجانه، سرنوشت آنها نیز به اندازه هانی بن عروه، مسلم و دیگران دردناک و سخت خواهد بود. تا اینجای کار مشکلی وجود نداشت.

کارگردان همه چیز را با جزئیات فراوان در فیلم نامه نوشته بود، بازیگر خوبی هم برای ایفای این نقش انتخاب شده بود و همه چیز مهیای به تصویر کشیدن این لحظه حساس بود اما مشکل اصلی این بود که چطور باید سقوط از ارتفاع به تصویر کشیده می شد که همه چیز واقعی و طبیعی جلوه کند؟

در نهایت «علیرضا فتحی» مسوول بدلکاران سریال مختارنامه که این روزها در عنوان بندی پایانی سریال با عبارت «گروه بدلکاران خیبر» از آنها یاد می شود، مسوولیت اجرای این صحنه را به عهده گرفت. «اصغر یحیی زاده» فردی بود که قرار بود به جای مسلم از روی دیوار کاخ به پایین بپرد. ارتفاع دیوار دارالعماره تا کف زمین حدود 13 متر بود که شاید در عدد ساده به نظر برسد اما در سینما و تلویزیون ایران که اغلب کارها با ابزارهای «عهد بوق» انجام می شود، اجرای این صحنه کار سخت و دشواری بود. در دنیا مرسوم است که چنین صحنه هایی با کمک تشک های بادی که به «Air bag» معروف است انجام می شود اما از این تشک ها حتی یک نمونه قابل اطمینان برای کار سینمایی در کشور ما وجود ندارد. به همین دلیل گروه های بدلکاری به سراغ «کارتن مقوایی» می روند.

طبق گفته های علیرضا فتحی، برای هر دو متر ارتفاع هم یک متر کارتن چیده می شود. هنگام کارتن چینی هم فتحی به بالای دارالعماره رفت تا از آنجا شاهد نحوه قرار گرفتن این کارتن ها باشد. معمولا خطای دید در ارتفاع زیاد است و اگر در چینش کارتن ها دقت کافی نشود و کار به شکل درستی صورت نگیرد، نتیجه اجرای صحنه بدلکاری می تواند خدای ناکرده به جای آنکه با تشویق و رضایت کارگردان همراه باشد، به برگزاری مراسم ترحیم برای آن بدلکار ختم شود!

این صحنه که جزو صحنه های اولیه بدلکاری در سریال مختارنامه بود، طی دو برداشت انجام شد. در برداشت اول «اصغر یحیی زاده» به شکل عادی پرید اما میرباقری به سرپرست تیم بدلکاری توضیح داد که بدلکار هنگام افتادن باید با دست های باز بیفتد. علت این شکل از سقوط هم این بود که مسلم در این صحنه تنها از دارالعماره به پایین پرت نمی شود، بلکه این افتادن با دست های باز نشان دهنده پرواز او به سوی آسمان است و به همین دلیل باید چنین شکلی از پریدن را به خود بگیرد. این صحنه در برداشت دوم با رضایت کارگردان مواجه شد و پس از به نتیجه رسیدن این صحنه بود که راه برای اجرای بدلکاری های متعدد در مختارنامه هموار شد.

nar nia
20-11-2010, 17:09
سخنان خواندنی ابن زیاد « مختارنامه »

فرهاد اصلاني كه در سريال مختارنامه نقش «ابن زياد» را بازي مي‌كند، گفت: «ابن زياد» منفي‌ترين شخصيت سريال «مختارنامه» است.

اين بازيگر در گفت‌وگو با ايسنا، درباره‌ي شخصيت «ابن زياد» اظهار كرد: به اين شخصيت در سريال «امام علي(ع)» چندان پرداخته نشده بود و تنها از اين نقش گذر كرديم. اما در سريال «مختارنامه» به شخصيت ابن زياد بيشتر پرداخت شده است تا به واسطه‌ي شخصيت‌هاي منفي به وقايع كربلا بيشتر بپردازند.

وي ادامه داد:‌ «ابن زياد» فردي است كه در زمان حكومت يزيد، دارالحكومه كوفه را به دست مي‌گيرد و دست به اعمال وحشيانه‌اي مي‌زند، به گونه‌اي كه تمام شيعيان را متاثر كرده است.

بازيگر نقش «ابن زياد» همچنين اظهار كرد: تصوراتي از شخصيت ابن‌زياد وجود دارد، چرا كه پيش از اين توسط آقاي فرهنگ و مرحوم مقبلي نيز بازي شده است.

اصلاني با بيان اينكه در زمان ايفاي نقش در «مختارنامه» در پروژه‌ي ديگري بازي نكرده است، در اين زمينه توضيح داد: ترجيح مي‌دهم در يك كار بازي كنم؛ از طرفي «مختارنامه» طبيعت خودش را داشت، بايد در فضايش قرار مي‌گرفتم و به آن فكر مي‌كردم؛ ضمن اينكه نوع گريم من هم مناسب كار ديگري نبود.

وي در پايان تاكيد كرد: «مختارنامه» از قصه‌ي بسيار زيبايي برخوردار است؛ بنابراين هر بازيگري اگر كم فروشي نكرده باشد، به اندازه كافي تحقيق كرده و از راهنمايي‌هاي آقاي ميرباقري هم بهره گرفته باشد، قطعا نتيجه خوبي گرفته است.

oranoos2007
20-11-2010, 17:25
مگه ميثم تمار به شهادت نرسوندن گفت كه امام علي مرگ من گفته پس چرا توي زندان بود
به نظرم بعضي از صحنه هاي مهم خيلي زود از كنارش ميگذرند
فكر كنم با اين سرعتي كه پيش ميره يكي دوهفته ديگه تموم بشه

Greedy
20-11-2010, 17:33

سریال با دقت نگاه کنی متوجه میشی میثم در جواب ابن زیاد گفت امام علی (ع) کم و کیف مرگمو پیش کرده و ابن زیاد گفت طوری میکشمت که حرف امام علی (ع) درست از اب درنیاد درباره طریقه مرگت و بعد گفت بندازیدش زندان

نگران نباش 40 قسمت هست سریال و تا اوایل تابستون سال دیگه هم ادامه داره البته اگه منم مثه شما نگاه میکردم سریالو و اصلا نمیفهمیدم چی به چی شد همین حرفو میزدم

yahoda
20-11-2010, 17:33
حرفها و شیوه اداره کوفه در وضعیت بحران توسط ابن زیاد خیلی جالب و قابل تامله . اونجا که به دین و حدیث متوسل میشه و جایی دیگه در بالای امارت خطاب به هواداران هانی از ظلم و هتاکی روا شده اظهار بی اطلاعی کرده و وعده مجازات هتاکان رو میده . امام جماعت میشه و نماز جماعت برپا میکنه و در جایی دیگر روبه اسمان دعا کرده و از جانب خدا رفع شر و فتنه رو میطلبه . در این رفتار بخوبی میشه سیمای منافق و رفتار نفاق رو دید .
بنظر من هم تا اینجای سریال میشه صحنه تنها ماندن مسلم رو جزو تاثیر گزارترین قسمتها بحساب اوورد .

errmii
20-11-2010, 17:34

برای اینکه این سریال مختار نامه هست نه سریال امام حسین(ع)
برای همین از این بخش ها زود میگذره تا به قیام مختار که اصل سریال بر مبنای اون هست برسه.
البته در این قسمت های اخیر هم کم گذاشته نشده هر چند شهادت مسلم رو به نظرم بهتر می تونستن در بیارن.

Greedy
20-11-2010, 17:37
حامد حدادی در مختار نامه

سایز بزرگ:

errmii
20-11-2010, 17:37
این ابن زیاد عجب .... بوده دلت میخواد صفحه تلوزیون بشکنی بری به قصد کشت بزنیش
==========
الان واقعه عاشورا انجام شده دیگه با توجه به صحنه هایی که تو قسمت به زودی خواهید دید دیدیم قسمت بعد مختار ازاد میشه و میره به خونخواهی امام حسین (ع)

واقعه عاشورا رو هم نشون میدن

Greedy
20-11-2010, 17:50
واقعه عاشورا رو هم نشون میدن
نشون میدن ولی تو قسمت های اینده به صورت فلش بک

molaali
21-11-2010, 09:02

ابن زیاد در اون لحظه که همه ی مردم کوفه ادعای دوستی با امام حسین رو داشتند که نمیتونست ميثم رو بکشه. ميثم تمار به زودی به نخلی بسته میشه و دست و پا و زبانش رو می برند. و انقدر خون ازش میره تا به شهادت برسه.

این تصویر فکر کنم مال بعد از وقایع عاشورا باشه ولی چرا ابن زیاد اینقدر پیر شده قیام مختار که کمتر از 4 سال طول میکشه؟ و ابن زیاد در 38 یا 36 سالگی به هلاکت میرسه!؟!؟

s_paliz
21-11-2010, 10:25
این قسمت خوب بود ولی ۲ تا ایراد بزرگ داشت...

اول اینکه توی صحنه جنگ یه سوتی ضایع اتفاق افتاد. مسلم وقتی شمشیر زد، طرف افتاد و از کادر خارج شد در حالی که خونی نبود. رفت پایین و دوباره خونی شده اومد بالا ... خیلی ضایع بود.. انگار رفت پایین و خون پاشید رو صورتش و دوباره برگشت توی کادر :دی

دوم اینکه صحنه قتل مسلم اصلا سوزناک نبود.. حتی آهنگ سوزناکی هم نداشت... میتونست بهتر باشه...

nar nia
21-11-2010, 16:38
گفت‌وگو با كاوه فتوحي ـ بازيگر نقش حضرت ابوالفضل(ع)
«بيش از همه با ايفاگر نقش شمر همبازي بوده‌ام»

كاوه فتوحي كه در سريال «مختارنامه» نقش حضرت ابوالفضل(ع) را بازي كرده، بيش از 10 ماه در اين سريال تاريخي ـ مذهبي بازي داشته است. او براي ايفاي نقش حضرت ابوالفضل(ع) دوره‌ي طولاني تمرين سواركاري و شمشيربازي را پشت سر گذاشته ‌است.

بازي فتوحي در نقش حضرت ابوالفضل (ع)، يك سال و نيم قبل به پايان رسيد و به گفته‌ي وي آنچه برايش باقي مانده، بركت ايفاي چنين نقشي است.

كاوه فتوحي كه براي نخستين بار است مقابل دوربين فيلم و سريالي تلويزيوني رفته، در گفت‌وگويي با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، درباره‌ي نحوه‌ي انتخابش براي ايفاي نقش حضرت ابوالفضل(ع) گفت كه گروه سازنده «مختارنامه» پس از ديدن عكسش به چنين انتخابي رسيده‌اند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا در رشته‌ي هنرهاي نمايشي و يا رشته‌اي مرتبط با آن تحصيل كرده‌است؟ گفت كه در دانشگاه در رشته‌ي كامپيوتر تحصيل كرده است.

كاوه فتوحي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه براي ايفاي نقشي چنين حساس با توجه به اينكه براي اولين بار است مقابل دوربين مي‌رود، چقدر نگراني داشته‌ است؟ گفت: من باورم اين است كسي كه باعث شد براي ايفاي چنين نقش انتخاب شوم، خودش هم حمايتم مي‌كند و واقعا هم همين طور بود.

وي سپس در پاسخ به اين پرسش كه داوود ميرباقري چقدر در ايفاي نقش حضرت ابوالفضل(ع) به او كمك كرده‌است؟ گفت: كار اصلي را آقاي ميرباقري و دستياران او انجام دادند؛ آقايان اردلان، نمازي و اسكندري هم خيلي به من كمك كردند.

فتوحي در پاسخ به پرسشي درباره تاثير ايفاي اين نقش بر زندگي‌اش، اظهار كرد: آدم وقتي اين نقش را بازي مي‌كند، احساس مي‌كند كسي هست كه با دقت‌تر از آن بالا نگاهش كند.

وي سپس خاطرنشان كرد كه نقش حضرت ابوالفضل(ع) در «مختارنامه»، همواره در بين نقش‌هايي كه قصد دارد از اين پس بازي كند، يكي از بهترين‌ها خواهد بود.

او در پاسخ به اين پرسش كه با كدام بازيگران اصلي «مختارنامه» بيشتر همبازي بود‌ه‌است؟ گفت: بيش از همه با آقاي محمد فيلي كه نقش «شمر» را بازي مي‌كرد همبازي بودم.

فتوحي در پاسخ به پرسش ايسنا درباره‌ي نوع گريمي كه او را به نقش حضرت ابوالفضل(ع) نزديك كرد؟ اين گريم را منحصر به فرد و خاص خواند و گفت: مهمترين اتفاقي كه افتاد بحث سايه‌كاري بود؛ ضمن اينكه طراحي ابرو و چشم هم ظرافت خاصي را در گريم مي‌طلبيد.

nar nia
21-11-2010, 19:17
درسی که رفتار مختار به ما می دهد؛
تردید در «عمل به تکلیف» حاصلی جز خسران و پشیمانی ندارد

داستان قیام «ابو اسحاق مختار ثقفی» که ذیل قیام خونین اباعبدالله الحسین(ع) در عاشورای سال 60 هجری، با همت تحسین برانگیز جمعی از هنرمندان کشورمان به تصویر کشیده شده است، گام به گام که جلو می‌رود، شاید که نه، حتما بیش از گذشته ما را به خودشناسی وامی‌دارد تا با قرار گرفتن در فضای سیاسی ـ اجتماعی سال 60 هجری، دست‌کم حسابمان را با خودمان یکسره کنیم که آیا در مصاف حق و باطل، یزیدی خواهیم بود یا حسینی؟

به گزارش «تابناک»، داستان این هفته مجموعه «مختارنامه» که شب گذشته از شبکه اول سیما پخش شد، شاید بیش از هر نکته دیگر، بر این مهم تأکید داشت که تردید در عمل به تکلیف در بزنگاه‌های حساس و سرنوشت‌ساز، حتی اگر انسان را در جبهه باطل قرار ندهد، اما ناخواسته راه را برای سلطه باطل، به گونه‌ای هموار می‌سازد که دست آخر نتیجه ای جز حسرت و پشیمانی نخواهد داشت.

بنا بر این گزارش، همان گونه که در تاریخ آمده و در بخش اخیر مجموعه «مختارنامه» نیز به تصویر درآمد، پس از آن‌که کوفیان یکی پس از دیگری، ناجوانمردانه و حقیرانه از یاری و همراهی فرستاده حسین(ع) خودداری کرده و او را در کام خونخوار پلیدی چون عبیدالله‌بن‌زیاد، یکه و تنها رها کردند، مسلم(ع) و پس از او، «هانی بن عروة» با مكر «ابن مرجانه» به شهادت رسیدند و «حبیب بن مظاهر» و «مسلم بن عوسجه» از کوفه گریختند تا به کاروان حسین بن علی(ع) بپیوندند.
در این میان، خبر به مختار ـ که اکنون به نزدیکی کوفه رسیده است ـ که می‌رسد، او هرچند با سینه‌ای پر از کینه و نفرت از آل اموی، رهسپار جنگ با عبیدالله و یاری مسلم بود، یکباره نظرش برمی‌گردد... اما دلیل این رفتار چیست؟

نکته مهم و اساسی ماجرا شاید همین جا باشد که البته بارها و بارها در طول تاریخ رخ داده و هیچ مسلمان شیعه‌ای، قطعا از قرار گرفتن بر سر این دو راهی در امان نخواهد بود، چراکه وعده الهی بر این قرار گرفته است تا مدعیان پیروی از امر، خود را با چنین آزمون‌هایی بیازماید.

در همین باره، مي توان نخبگان و بزرگانی چون «سليمان بن صرد خزاعي» را مثال زد که با تكيه بر هيجان و احساسات خويش، مردم را تشويق به نامه نگاري ها براي حضور امام در كوفه مي کند و به محض حضور نماينده امام، در سكوتي مرگبار فرو مي رود كه «من فقط در ركاب امام مي جنگم» و چه فرقي است بين اين جمله و عبارت معروف خوارج نااهل ـ «لا حكم الا لله» ـ كه هر دو سخن حقي بود، در حالی که باطل از آن استخراج كردند.

پس از حكايت سليمان و تحريك مردم و پا پس كشيدن مرگبار وي ـ كه تخم تفرقه و نفاق را كاشت و دیدیم که چگونه عبیدالله بر این کوتاهی سلیمان سوار شد و میوه مراد چید ـ نوبت به «مختار» مي رسد كه با ولايت، مشق سياست كند كه سياست اين است كه براي پيروزي مادي، علم جنگ بر باطل برافرازي و در غير اين صورت، خود را تسليم باطل نمايي تا روزي كه روز حسرت است، تيغ بر كشي و به انتقام برخيزي؛ آن هم هنگامی كه باطل غلبه تام و تمام يافته و قيام مختار، فقط التيام بخش زخم هاي درون خواهد بود و كمكي به جبهه حق نخواهد كرد.

در آن سو، اما «ميثم تمار» عامي ژنده پوش است كه با علي و خاندانش مشق سياست نمي كند و بر مسير ارادت ره مي جويد و دل و جان و سر و زبان را به هنگامه امتحان مي بازد كه البته او هم مي توانست و اگر مي خواست، ساكت بنشيند، اما ساكت ننشست كه از علي(ع) آموخته بود، سكوت به هنگام جور، نه سياست كه حماقت است براي همه تاريخ.

به هر روی، گویا محاسبات بیش از اندازه با عقول ناقص بشری برای محاسبه چگونگی نتیجه یک عمل، همان گونه که مختار را از عمل به تکلیف و وظیفه‌اش بازداشت و او را سر بزنگاه با این توجیه که من تنها برای پیروزی در جنگ آمده‌ام، نه شکست، از مبارزه با مأموران ابن زیاد منصرف کرد، قطعا همه را در مقاطع گوناگون دچار تردید در عمل به تکلیف خواهد کرد که بی‌شک، تنها معرفت، بصیرت و اخلاص است که می‌تواند ما را از مهلکه‌ها به سلامت بگذراند تا علاوه بر این‌که در سپاه دشمن و جبهه باطل قرار نمی‌گیریم، با شناخت بموقع و بصیرت، آب هم به آسیاب دشمن نریزیم و فارغ از نتیجه، تنها به تکلیفمان رفتار کنیم.

s_paliz
21-11-2010, 19:47

کسی کربلا رفته؟ احیانا اون طرفا کوه هست؟ :دی

شاید در فیلم معلوم نباشه..

Majid-6120
21-11-2010, 19:57
میگم دوستان در ادامه باز هم امکانش هست که جلوه های ویژه تویه سریال به کار ببرن یا فقط همین چند مورد رو برای نمایش قدرت نشون دادن؟ آخه خیلی تویه جلوه های ویژه در سطح خودشون خوب کار کردن......من اون قسمت خواب دیدن مختار رو ندیدم کسی عکسی از اون سکانس داره؟ آخه تعریفش رو خیلی شنیدم!

pcforlife
21-11-2010, 21:17
میگم دوستان در ادامه باز هم امکانش هست که جلوه های ویژه تویه سریال به کار ببرن یا فقط همین چند مورد رو برای نمایش قدرت نشون دادن؟ آخه خیلی تویه جلوه های ویژه در سطح خودشون خوب کار کردن......من اون قسمت خواب دیدن مختار رو ندیدم کسی عکسی از اون سکانس داره؟ آخه تعریفش رو خیلی شنیدم!
تو این پستم صحنه خواب دیدن مختار رو واسه دانلود گذاشتم:20::

Mohammad Hosseyn
21-11-2010, 23:16
دوستان لطفا تحلیل های سیاسی مذهبی خودتون و سایت های دیگر رو اینجا قرار ندید ... همه از این سریال برداشت های متفاوتی دارن ... سایت تابناک هم واسه خودش برداشت داره.
اینجا انجمن فیلمه و بهتره راجع به نحوه داستان ، ساخت و این جور مشخصه های فیلم صحبت بشه.

ghfg
22-11-2010, 00:07
اقا اینم از شجاعت مسلم.یه تنه میره وسط اینهمه دشمن.قابل توجه اقا مجتبی راعی که گفته بودن تو صحنه ای که قرار بود مسلم ابن زیادو بکشه،مسلم رو ترسو جلوه داده بودن.اونجا مسلم اگه ترسی هم داشت از خدا بود.
ولی منم مثل بقیه دوستان نظرم اینه که دستگیری و شهادت مسلم رو باید بهتر از این به تصویر میکشیدن.

pcforlife
22-11-2010, 00:53
دوستان لطفا تحلیل های سیاسی مذهبی خودتون و سایت های دیگر رو اینجا قرار ندید ... همه از این سریال برداشت های متفاوتی دارن ... سایت تابناک هم واسه خودش برداشت داره.
اینجا انجمن فیلمه و بهتره راجع به نحوه داستان ، ساخت و این جور مشخصه های فیلم صحبت بشه.
تائید میشه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب nar nia هم مقادیری تو کپی پیست مطالبشون دقت کنن خیلی خوب میشه!:46:
برای نمونه من هنوز نتونستم ارتباط تلویزیونی و سینمایی پست 380 رو با این تاپیک پیدا کنم! فکر نکنم هیچ کس موافق به اصطلاح کیلویی اخبار و مطالب فرستادن باشه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

davy jones
22-11-2010, 10:10
نکته جالب برای من تو این سریال تا الان نشون دادن زبون چرب و نرم ابن زیاد در استفاده همزمان از فریب مردم و تهدید اونها با خطابه ها و سخنرانیهای تاثیرگذاره. به قول یکی از فامیلامون که به شوخی میگفت: اگه میثم تمار بعد از اولین سخنرانی ابن زیاد تو مسجد کوفه بلند نمیشد و حرف نمیزد، کم کم داشتم خودمم به غلط بودن حرفای ابن زیاد شک میکردم و ابن زیادی میشدم:27:
دیالوگی هم که بین ابن زیاد و مسلم تو دارالحکومه رد و بدل شد از همین دست دیالوگهای قوی بود که با ادله ی به ظاهر درست و عوام فریب، مسلم رو به عنوان یه محارب و مفسد فی الارض وانمود کرد که مجازاتش مث خوارج بدون شک اعدامه و قتوا داد که تو ظرف نجس براش آب بیارن چون اون دیگه مسلمون نیست و لب به هر چی بزنه اونو نجس میکنه :41:
صحنه ی چشم تو چشم شدن ابن زیاد و مختار هم خیلی قوی کار شده بود و رعب و وحشتی که هیبت مختار در دل ابن زیاد انداخته بود رو خوب به تصویر کشیدن. اگه یه کاری میکردن که فریبرز عرب نیا یکمی چهارشونه تر نشون داده میشد به نظرم این ابهت و هیبت تاریخی مختار بهتر نمود پیدا میکرد. آخه مثلا در حالی که بن حُریص و اون زندان بانه از مختار قد و هیکل بلند تری داشتند مثلا داشتن از مختار میترسیدن.
یه نکته ی منفی کوچیک دیگه هم که به ذهنم میرسه اینه که روی شخصیت مسلم ابن عوسجه خیلی خوب کار نشد. ایشون یکی از شهدای کربلا هستن که جان فشانی زیادی هم در رکاب امام(ع) داشتند ولی طوری به این شخصیت پرداخته شد که تصور میشه مسلم ابن عوسجه فردی اهمال کار در کوفه بوده که یه بار در مورد اون نفوذی ابن زیاد که 3000 سکه آورده بود به سادگی فریب خورد و کوتاهی کرد و یه بار هم در قسمت آخر که باعث و بانی تنها شدن حضرت مسلم ابن عقیل و گم شدن ایشون در کوفه رو مسلم ابن عوسجه وانمود کردند و دست آخر هم به پیشنهاد حبیب ابن مظاهر و ترغیب او راهی مکه شد در حالیکه انگار خودش چنین قصدی نداشت. نمیدونم والا ... شاید تا حدی این برداشتی که نشون دادن از شخصیت مسلم ابن عوسجه درست باشه. من مطالعاتی در این زمینه نداشتم. اگه کسی میتونه در این بحث کمکی بکنه ممنون میشم.

موفق باشین.
89/9/1

molaali
22-11-2010, 10:33
من که دقیقاً نفهمیدم اینجا میشه بحث مذهب کرد یا نه؟ اول این رو دقیق مشخص کنید تا بعد.
(البته منظور فقط مذهبیه و نه سیاسی)

davy jones
22-11-2010, 11:45
من که دقیقاً نفهمیدم اینجا میشه بحث مذهب کرد یا نه؟ اول این رو دقیق مشخص کنید تا بعد.
(البته منظور فقط مذهبیه و نه سیاسی)
سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما:31:

errmii
22-11-2010, 13:37
فرهاد اصلانی خیلی در نقش ابن زیاد خوب ظاهر شده نقش آفرینیش تاثیر گذار و گیراست جزو اون کاراکترهای ماندگار میشه
دیگه از این به بعد اسم ابن زیاد که بیاد یاد فرهاد اصلانی میفتیم و این نقشش همینطور که اسم معاویه که میاد یاد بهزاد فراهانی در امام علی میفتیم.

hopee
22-11-2010, 13:53
درود به همه دوستان .
به نظر من مختار نامه یکی از بهترین و تاثیر گذارترین ساخته های تاریخ سینمای کشورمونه...
انتخاب بازیگرا عالیه ، ضرب آهنگ فیلم فوق العادست ، جلوه های ویژه قابل قبوله ، روایت داستان عادلانست1 ، تیتراژ های فیلم خوب کار شدن ، لوکیشنا قابل باورن1 و دکورا واقعی ساخته شدن،فیلم نامه قویه و دیالوگا تاثیر گذارن ، شنیدم که جنگا عالی طراحی شدن و .... .

پ.ن 1 : نویسنده نیومده یه عده از شخصیتارو سفیده سفید و بعضی دیگرو سیاهه سیاه نشون بده و این باورو تو بیننده به وجود میاره که هر کسی هر کاری رو که فکر میکرده درسته انجام داده و دلایل خودشو داشته. (هر چند خیلی از این دلایل به هیچ وجه قابل قبول نیستن.)

پ.ن 2 : خودم به شخصه وقتی زندان کوفرو با زندان به شدت بچگانه و کارتونی یوسف پیامبر مقایسه میکنم فرق بین کار سلحشورو با میر باقری درک میکنم!

با وجود همه ی این نقاط قوت یه ضعفایی هم داره ، مثلا من خودم زیاد موسیقی متنشو نمی پسندم ، با اینکه فیلم نامه قویه ولی گاهی اوقات اصطلاحاتی به کار میره که به شدت امروزیه و یه جورایی تو ذوق میزنه و ... .
(البته اینا فقط نظرات شخصی خودمه )

در مورد آخرین قسمتی که پخش شد ، با اینکه خیلی زیبا بود ولی یه چیزی خیلی ناراحتم کرد ، اونم نقش بستن شاهین شه پر که زینت بخش درفش امپراتوری بزگ هخامنشی هستش روی زره یه شخصیت منفی یعنی عمر بن سعد بود.
اگه امروز تکرار سریال رو ببینید میتونید این نقش رو روی زره عمر تشخیص بدید:

nar nia
22-11-2010, 16:27
«مختارنامه» به سوال‌هاي مخاطبان خود پاسخ مي‌دهد

خبرگزاري فارس: سريال تلويزيوني مختارنامه در سايت اينترنتي خود به كليه سوال‌هاي ارسالي از سوي مخاطبان سريال پاسخ مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، «رضا استادي» مدير روابط عمومي اين سريال با اعلام اين خبر گفت: براي دريافت نظرها، انتقادها و پيشنهادهاي مخاطبان در خصوص سريال مختارنامه، از ابتداي آغاز پخش اين سريال سايتي اينترنتي به نشاني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید براي اين سريال راه‌اندازي شد. با توجه به محتواي خاص سريال مختارنامه، در هفته‌هاي گذشته ايميل‌ها و نظرهاي مختلفي درخصوص اين سريال از سوي مخاطبان مختلف ارسال شده كه تمامي آن‌ها پس از دسته‌بندي، براي بهره‌برداري در اختيار كارگردان، تهيه‌كننده و ساير دست‌اندركاران سريال مختارنامه قرار گرفته است. بخش قابل توجهي از اين نظرها نيز سوال‌هاي مخاطبان بوده كه پاسخ آن‌ها داده شده و به تدريج بر روي سايت قرار خواهد گرفت.
استادي در خصوص نحوه پاسخ‌گويي به اين سوال‌ها گفت: پرسش‌هاي مخاطبان پس از دسته‌بندي، در شورايي با حضور مديران پروژه و نيز شخص كارگردان و نويسنده مطرح و پاسخ‌هاي مربوط به هر بخش توسط مسئولان همان بخش تهيه و جهت انتشار بر روي سايت در اختيار روابط عمومي قرار مي‌گيرد. ضمن آنكه دسته‌بندي سوال‌ها به گونه‌اي خواهد بود كه مخاطبان ديگر نيز بتوانند درخصوص نكات و مسائل مورد سوال، پاسخ‌هاي خود را بيابند.
به گفته استادي سوال‌هايي درخصوص نحوه به تصوير كشيدن مسلم بن عقيل، حضور ايرانيان در سريال، علت پرداختن سريال مختارنامه به وقايع صدر اسلام، علت عدم حضور شريح قاضي در سريال، نحوه ديالوگ‌نويسي، علت استفاده از صداي خواننده زن، علت و نحوه به تصوير كشيدن چهره حضرت اباالفضل (ع) در سريال برخي از مهم‌ترين نكاتي است كه مخاطبان در ايميل‌هاي متعدد خود خواستار توضيح درخصوص آن شده‌اند.
علاقه‌مندان مي‌توانند سوال‌هاي خود را به نشاني info@mokhtarnameh.com ارسال و پاسخ آن را در بخش «پاسخ به سوال‌هاي شما» در سايت سريال مختارنامه به نشاني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مشاهده كنند.

nar nia
22-11-2010, 16:35
جمعه‌ي اين هفته،
«مختارنامه» صحنه‌هاي كربلا را نمايش مي‌دهد

اولين بخش از صحنه‌هاي کربلا از سريال «مختارنامه» در قسمت نهم به تصوير کشيده مي‌شود.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، جمعه اين هفته و همزمان با پخش قسمت نهم سريال «مختارنامه»، اولين بخش از صحنه‌هاي مربوط به «کربلا» در اين سريال پخش خواهد شد.
رضا استادي، مدير روابط عمومي سريال «مختارنامه» با اعلام اين خبر گفت: «مختارنامه» روايت زندگي و قيام مختار ثقفي است اما به دليل ارتباط بخش‌هايي از زندگي اين شخصيت با واقعه‌ي کربلا، کارگردان در مسير روايت قصه اصلي خود با چند «تصوير» وارد کربلا شده و به شکل بسيار هنرمندانه‌يي به اين رويداد پرداخته است. از نظر شکل روايي داستان نيز، اين تصاوير در حالي در قسمت نهم سريال پخش خواهد شد که در اين مقطع از داستان، مختار به زندان افتاده و درست زماني که او در زندان عبيدالله بن زياد است، واقعه کربلا رخ مي‌دهد؛ البته پخش اين صحنه‌ها در ادامه سير طبيعي قصه است و روال فعلي روايت داستان با پخش اين تصاوير قطع نخواهد شد.
بخش‌هاي مربوط به خطبه عبيدالله در مسجد کوفه و واکنش ابن عفيف يکي از شيعيان کوفه ـ با بازي علي جاويدفرـ به اين سخنان، شورش زندانيان در زندان کوفه و همچنين عذاب وجدان قاتلان دشت کربلا، بخش‌هاي مهمي است که در قسمت نهم اين سريال به تصوير کشيده خواهد شد. همچنين از اين قسمت بازي محمود اردلان، در نقش زائده بن قدامه پسر عموي مختار آغاز خواهد شد.

سريال تلويزيوني «مختارنامه» در سايت اينترنتي خود به کليه سوال‌هاي ارسالي از سوي مخاطبان سريال پاسخ مي‌دهد.
مدير روابط عمومي اين سريال با اعلام اين خبر گفت: براي دريافت نظرها، انتقادها و پيشنهادهاي مخاطبان در خصوص سريال «مختارنامه»، از ابتداي آغاز پخش اين سريال سايتي اينترنتي راه‌اندازي شد. با توجه به محتواي خاص سريال «مختارنامه»، در هفته‌هاي گذشته ايميل‌ها و نظرهاي مختلفي درخصوص اين سريال از سوي مخاطبان مختلف ارسال شده که تمامي آنها پس از دسته‌بندي، براي بهره‌برداري در اختيار کارگردان، تهيه‌کننده و ساير دست‌اندرکاران سريال «مختارنامه» قرار گرفته است. بخش قابل توجهي از اين نظرها نيز سوال‌هاي مخاطبان بوده که پاسخ آنها داده شده و به تدريج بر روي سايت قرار خواهد گرفت.
استادي درخصوص نحوه پاسخ گويي به اين سوال‌ها گفت: پرسش‌هاي مخاطبان پس از دسته‌بندي، در شورايي با حضور مديران پروژه و نيز شخص کارگردان و نويسنده مطرح و پاسخ‌هاي مربوط به هر بخش توسط مسؤولان همان بخش تهيه و جهت انتشار بر روي سايت در اختيار روابط عمومي قرار مي‌گيرد؛ ضمن آنکه دسته‌بندي سوال‌ها به گونه‌اي خواهد بود که مخاطبان ديگر نيز بتوانند درخصوص نکات و مسائل مورد سوال، پاسخ‌هاي خود را بيابند.
علاقمندان مي‌توانند سوال‌هاي خود را به نشاني info@mokhtarnameh.com ارسال و پاسخ آن را در بخش «پاسخ به سوال هاي شما» در سايت سريال مختارنامه به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده کنند.

davy jones
22-11-2010, 16:52
با عرض پوزش از محضر جناب nar nia ؛ ولی بنده معتقدم که اگه آدم در زمینه های مختلف خودش تحلیل و بحث کنه و سعی کنه که به این وسیله به تجربیاتش اضافه کنه (البته بحث بدون غرض ورزی!!) خیلی بهتره تا اینکه مواضع دیگران رو مدام مطالعه کنه و همیشه چشمش به دهن افراد دیگه باشه که در اون موارد چی میگن؟ پس خواهش میکنم اگه میبینین که اخبار خبرگزاری ها واقعا نکته خاصی نداره و صرفا تحلیل شخصی افراد هست، از قرار دادن اوت در تاپیک خودداری کنین و به جاش نظر شخصی خودتون رو به عنوان یه بیننده پر و پا قرص این سریال بفرمایین که قطعا نظر شما برای امثال من بسیار محترم تره تا نظر خبرگزاری ها ...

موفق باشین.
89/9/1

nar nia
23-11-2010, 16:13
نقد رضا درستكار بر سريال داوود ميرباقري
«مختارنامه تاكنون به چاله‌ي اغراق نيفتاده است»

رضا درستكار با ابراز نظر مثبت و مساعد خود نسبت به قسمت‌هاي آغازين سريال «مختارنامه»، خاطرنشان كرد: شروع اين مجموعه‌ي تاريخي منطبق با انتظارات بوده است و «مختارنامه» يك حركت رو به جلو در تاريخ فيلم‌سازي داوود ميرباقري محسوب مي‌شود.

اين نويسنده و منتقد در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا درباره‌ي سريال «مختارنامه» اظهار كرد: نسبت به اتفاقاتي كه طي چند سال گذشته در تلويزيون افتاده، شايد «مختارنامه» يك سريال كم‌نظير بوده است و به نظر من تركيب مواد و عناصري كه در اين سريال وجود داشته خوب درآمده است.

درستكار درباره‌ي سكانس روياي مختار اظهار كرد: من سكانس روياي مختار را دوست داشتم؛ در مجموعه‌هاي تلويزيوني همواره در نشان دادن سكانس‌هاي رويا، ماوراء و برزخ ضعيف كار مي‌كنند، به طوري كه گاهي مورد طنز واقع مي‌شوند، اما اين بار در «مختارنامه» خوب كار كردند؛ كاري كه قابل باور بود.

وي خاطرنشان كرد: داوود ميرباقري در كارش جدي و توانمند است و تقريبا مي‌شود گفت كه درام را به خوبي مي‌شناسد و اين اصل مهمي است؛ زيرا غالبا سينماگراني كه در حوزه‌ي تاريخ فعاليت مي‌كنند در پرداختن به درام مشكل دارند.

رضا درستكار افزود: در سريال «مختارنامه» هرچه جلوتر مي‌رويم با يك درام مستقل كه در كنار روايت تاريخي قرار دارد، طرف هستيم و به نظر مي‌رسد تا اينجا قصه كه پيش درآمدي بر اتفاقاتي است كه قرار است در دهه‌ي محرم بيفتد و بعد هم به ماجراي خروج و قيام مختار ختم مي‌شود، خوب پيشرفته و شخصيت‌ها قابل باور هستند.

وي معتقد است: يكي از ويژگي‌هاي سريال «مختارنامه» اين است كه يك شخصيت نو را از تاريخ مذهب شيعه بيرون كشيده و به آن پرداخته است و در اين بين خيلي اسير مسائل ظاهرگرايانه نشده و تاكنون به چاله‌ي اغراق هم نيفتاده است.

davy jones
23-11-2010, 23:09
من واقعا از شما جناب nar nia خان تشکر میکنم بابت این همکاری فوق العاده تون!!:31: حداقل میذاشتی 24 ساعت از حرفام بگذره :27:

pcforlife
24-11-2010, 01:28
با عرض پوزش از محضر جناب nar nia ؛ ولی بنده معتقدم که اگه آدم در زمینه های مختلف خودش تحلیل و بحث کنه و سعی کنه که به این وسیله به تجربیاتش اضافه کنه (البته بحث بدون غرض ورزی!!) خیلی بهتره تا اینکه مواضع دیگران رو مدام مطالعه کنه و همیشه چشمش به دهن افراد دیگه باشه که در اون موارد چی میگن؟ پس خواهش میکنم اگه میبینین که اخبار خبرگزاری ها واقعا نکته خاصی نداره و صرفا تحلیل شخصی افراد هست، از قرار دادن اوت در تاپیک خودداری کنین و به جاش نظر شخصی خودتون رو به عنوان یه بیننده پر و پا قرص این سریال بفرمایین که قطعا نظر شما برای امثال من بسیار محترم تره تا نظر خبرگزاری ها ...

موفق باشین.
89/9/1
گذاشتن اخبار مربوط به سریال و فیلم تو انجمن هنر هفتم و زیر مجموعه هاش منع قانونی نداره... خوده من اگه وقت کنم و به خبرگزاری ها سر بزنم، اخبار سینما و تی وی رو میزارم تو تاپیک های مربوط بهشون...
ولی چه خوبه اگه خبرها گلچین شده باشن و اصطلاحا کیلویی کپی پیست نشن!
فکر کنم همه موافق باشن که کسی که با کپی پیست کردنه (ساده و بدون زحمت) اخبار و یا مطالب سایت های دیگه پست هاش افزایش میکنه، موظفه بهترین و جذابترین مطالب و عناوین خبری رو عرضه کنه!!
فکر نکنم این موضوع انتظار و توقع زیادی از جانب سایر کاربران باشه! چون طبیعتا همه میتونن با جستجو در اینترنت و سایت های خبری مطالب به روز و جدید رو پیدا کنن...
البته خدایی نکرده قصد جسارت به این دوستمون یا دوستان دیگه رو نداشتم... :10: دیدگاه شخصیم بود...:20:

Mohammad Hosseyn
25-11-2010, 00:09
گذاشتن اخبار مربوط به سریال و فیلم تو انجمن هنر هفتم و زیر مجموعه هاش منع قانونی نداره... خوده من اگه وقت کنم و به خبرگزاری ها سر بزنم، اخبار سینما و تی وی رو میزارم تو تاپیک های مربوط بهشون...
ولی چه خوبه اگه خبرها گلچین شده باشن و اصطلاحا کیلویی کپی پیست نشن!
فکر کنم همه موافق باشن که کسی که با کپی پیست کردنه (ساده و بدون زحمت) اخبار و یا مطالب سایت های دیگه پست هاش افزایش میکنه، موظفه بهترین و جذابترین مطالب و عناوین خبری رو عرضه کنه!!
فکر نکنم این موضوع انتظار و توقع زیادی از جانب سایر کاربران باشه! چون طبیعتا همه میتونن با جستجو در اینترنت و سایت های خبری مطالب به روز و جدید رو پیدا کنن...
البته خدایی نکرده قصد جسارت به این دوستمون یا دوستان دیگه رو نداشتم... :10: دیدگاه شخصیم بود...:20:
یه خورده قضیه فرق داره ... بیشتر اینا خبر نیست و تقسیر و برداشت های نه صرفا مربوط به فیلم و ... بلکه مذهبی هستن.
اینجا اگه جای بحث دو طرفه باز باشه میشه گفت ایرادی نداره. ولی اصلا فضای مناسبی برای بحث نیست. خواهش اینه که در مورد مسائل اعتقادی و برداشت های مذهبی اینجا حرفی زده نشه.

nar nia
25-11-2010, 17:42
آیت‌الله مظاهری: نشان دادن چهره حضرت عباس از تلویزیون حرام است

مشرق‌نیوز نوشت: دفتر حضرت آیت‌الله حسین مظاهری در پاسخ به استفتائی در مورد نشان دادن تصویر چهره حضرت عباس(س) در سریال مختارنامه، اعلام کرد: این کار حرام است و باید نباشد.

متن این استفتا به قرار زیر است:

با سلام و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مرجع بزرگوار شیعیان جهان، طلبه پایه 10 حوزه هستم. از آنجاییکه در سریال مختارنامه که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی در حال پخش است، بناست در چند قسمت به حضرت عباس بن علی (ع) پرداخته و چهره ایشان با بازی کاوه فتوحی نمایان شود. از آنجایی که قداست ایشان در عموم جامعه ایران و جهان محرز است و از طرفی بیم اینکه این بازیگر در فیلم‌های دیگر هم بازی نماید و همچنان تجربه نمایان شدن چهره حضرت یوسف (ع) هم موجود است - با توجه به اینکه این بازیگر هم قرار بود در فیلم دیگری بازی نکند ولی بازی کرد و با چهره ای غیرمذهبی و ریش‌های تراشیده در این فیلم‌ها ظاهر شد - و با توجه به تداعی شدن در فضای ذهنی مخاطبان، آیا قداست ایشان خدایی نکرده شکسته نمی‌شود؟ آیا نمایش ایشان آن هم با بیم اینکه بیان شد، حرام نیست؟

خواهشمند است در این زمینه اقدامات و دستورالعمل‌های لازمه را مبذول بفرمایید.

پاسخ حضرت آیت‌الله حسین مظاهری :

بسمه تعالی
این کار حرام است و باید نباشد.
حسین المظاهری

Greedy
25-11-2010, 17:56
آیت‌الله مظاهری: نشان دادن چهره حضرت عباس از تلویزیون حرام است

مشرق‌نیوز نوشت: دفتر حضرت آیت‌الله حسین مظاهری در پاسخ به استفتائی در مورد نشان دادن تصویر چهره حضرت عباس(س) در سریال مختارنامه، اعلام کرد: این کار حرام است و باید نباشد.

متن این استفتا به قرار زیر است:

با سلام و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مرجع بزرگوار شیعیان جهان، طلبه پایه 10 حوزه هستم. از آنجاییکه در سریال مختارنامه که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی در حال پخش است، بناست در چند قسمت به حضرت عباس بن علی (ع) پرداخته و چهره ایشان با بازی کاوه فتوحی نمایان شود. از آنجایی که قداست ایشان در عموم جامعه ایران و جهان محرز است و از طرفی بیم اینکه این بازیگر در فیلم‌های دیگر هم بازی نماید و همچنان تجربه نمایان شدن چهره حضرت یوسف (ع) هم موجود است - با توجه به اینکه این بازیگر هم قرار بود در فیلم دیگری بازی نکند ولی بازی کرد و با چهره ای غیرمذهبی و ریش‌های تراشیده در این فیلم‌ها ظاهر شد - و با توجه به تداعی شدن در فضای ذهنی مخاطبان، آیا قداست ایشان خدایی نکرده شکسته نمی‌شود؟ آیا نمایش ایشان آن هم با بیم اینکه بیان شد، حرام نیست؟

خواهشمند است در این زمینه اقدامات و دستورالعمل‌های لازمه را مبذول بفرمایید.

پاسخ حضرت آیت‌الله حسین مظاهری :

بسمه تعالی
این کار حرام است و باید نباشد.
حسین المظاهری
استاد اینقدر این چرت و پرتایی که بقیه میگن و کپی پیست نکن عجبا هر چی بهت هم میگیم عین خیالت نیست

Rahbar Masooleh
25-11-2010, 22:49
من خیلی تو سایت آیت الله مظاهری برای پیدا کردن این استفتا گشتم اما چنین استفتا و فتوایی را پیدا نکردم.عوضش تو خیلی از سایتهای دیگه همین فتوا از حضرت آقا نقل شده بود.دوستان اگه اطلاع دقیقی دارن ما را هم بی نصیب نذارن.

nar nia
26-11-2010, 15:15
ضرغامي:
40 ميليون ايراني‌ سريال مختارنامه را تعقيب مي‌كنند

خبرگزاري فارس: رئيس رسانه ملي گفت: سريال مختارنامه يكي از پربيننده‌ترين سريال‌ها است و 60 درصد جمعيت ايران اين سريال را تعقيب مي‌كنند.

سيدعزت‌الله ضرغامي امروز در حاشيه افتتاح دفتر خبري صدا و سيماي مركز سمنان در شهرستان دامغان در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار فارس در دامغان اظهار داشت: امسال با پخش سريال مختارنامه از صدا و سيما ظرفيت جديدي در كشورمان ايجاد كرد.
رئيس رسانه ملي افزود: در حال حاضر 40 ميليون نفر از جمعيت ايران بيننده اين سريال هستند و حوادث اين مجموعه را تعقيب مي‌كنند.
وي عنوان داشت: ‌برنامه‌هاي معارف در صدا و سيما به بلوغ خودش رسيده است و با توجه به تجربه خوبي كه در ساختارهاي مختلف و در برنامه‌هاي معارف وجود دارد، توانستيم به اين امتيازات دست پيدا كنيم.
رئيس سازمان صدا و سيما تصريح كرد: برنامه‌هاي معارف از صدا و سيما و در مناسبت‌هاي مختلف بر اساس سياست‌هاي كلي مصوب بوده، كه از طريق شبكه‌هاي راديو و تلويزيون پخش مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: تلاش مي‌كنيم كه امسال بر اساس شاخص‌هايي كه رهبر معظم انقلاب براي دوره دوم فعاليت صدا و سيما انتخاب كردند، را دنبال و پيگيري كنيم.
ضرغامي اظهار داشت: بصيرت از مصاديق مهمي است كه با توجه به حوادث سال 88 به نظر مي‌رسد ظرفيت بسيار بالايي در حوادث صدر اسلام به ويژه حوادث كربلا و شهادت اباعبدالله الحسين (ع) و ياران باوفايش وجود دارد، در سياستگذاري‌هاي ما بهره‌برداري‌هاي خوبي را بتوانيم از موضوع بصيرت و استفاده از تجربيات صدر اسلام داشته باشيم.
وي گفت: دنبال كردن برنامه بصيرتي و معارف در مراكز استان‌ها پيگيري و دنبال مي‌شود و بر اساس سياست‌هاي صدا و سيما قابل پخش است.
رئيس رسانه ملي در جريان سفر به شهرستان دامغان در جمع مردم دامغان و در جشن غدير شركت كرد و به ايراد سخن پرداخت.
وي همچنين نخستين ساختمان دفتر خبري صدا و سيماي مركز سمنان در شهرستان دامغان را مورد بهره‌برداري قرار داد.
استاندار سمنان، امام جمعه، نماينده مردم دامغان در مجلس شوراي اسلامي، مديركل صدا و سيماي مركز سمنان و جمعي از مسئولان استان و شهرستان دامغان، رئيس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران را همراهي كردند.

nar nia
26-11-2010, 15:30
بهزاد صديقي در نقد «مختارنامه» داوود ميرباقري:
سريال «امام علي(ع)» جذاب‌تر و خوش ساخت‌تر بود
ظاهر و گريم فريبرز عرب‌نيا براي مخاطب باور‌پذير نيست

بهزاد صديقي در نقد سريال «مختارنامه» گفت: علي‌رغم اين‌كه داوود ميرباقري فيلمنامه‌نويس و كارگردان بسيار خوبي است و براي ساخت لوكيشن‌هاي «مختارنامه» زمان زيادي صرف و با حساسيت بسياري روي ساخت اين سريال كار شده است، اما «مختارنامه» توقع من را به عنوان يك مخاطب برآورده نكرده است.

اين نويسنده و منتقد در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا درباره‌ي سريال «مختارنامه» افزود: اگر به طور ناخودآگاه اين سريال را با سريال «امام علي(ع)» مقايسه كنيم، متوجه مي‌شويم كه سريال «امام علي(ع)» بسيار جذاب‌تر و خوش ساخت‌تر بود.

وي ادامه داد: در سريال «مختارنامه» بازي‌ها بسيار غلوشده است؛ حتي بازي فريبرز عرب‌نيا در نقش مختار، به صورت اغراق‌آميز ديده مي‌شود.

صديقي هم‌چنين ادامه داد: بازي‌هاي غلو‌آميز باعث مي‌شود در شخصيت‌ها و نقش‌ها تصنع ديده شود و حتي طراحي صحنه و دكور نيز گاهي اوقات با آنچه كه تصور مي‌كرديم و از تاريخ اطلاع داشتيم مغاير است و اين‌ها خيلي نمي‌تواند باورپذير باشد.

وي با بيان اين‌كه شروعي كه در سريال «امام علي(ع)» وجود داشت، در «مختارنامه» كمتر ديده مي‌شود عنوان كرد: جذابيت اجرايي و پرداخت فيلمنامه‌اي براي شروع يك سريال تاريخي بسيار مهم است.

اين منتقد به خبرنگار ايسنا گفت: برخلاف اين‌كه خيلي‌ها اظهارنظر مي‌كنند، فريبرز عرب‌نيا خيلي خوب بازي مي‌كند، به نظر من او خيلي از شخصيت «مختار» دور است و با اين ظاهر و گريم براي من به عنوان مخاطب باور‌پذير نيست.

وي با تاكيد بر اين‌كه تمام بخش‌هاي «مختارنامه» غلوشده است، بيان كرد: غلو‌آميز بودن بيشتر عناصر و عوامل اجرايي در سريال «مختارنامه»، حس واقعي بودن اثر و ارتباط مخاطب با اثر را كم كرده است.

farshidshd
26-11-2010, 22:08
امشب خیلی جالب بود صحنه اولش

خیلی ،

davy jones
26-11-2010, 23:04
این قسمت فوق العاده بود. دیگه داشت اشکم در میومد.:37: ایشالله اجرشون با اباعبدالله

Aless
26-11-2010, 23:08
پس چرا اینطوری شد؟ پس صحنه های عاشورا چی شد؟ حضرت عباس ع چی شد؟
توی این هفته تکرارش را کی میزاره تلویزیون؟

OSEN
26-11-2010, 23:12
سلام .

آقا خون چه کسی ریخته رو پای این ابن زیاد که به اون روز درش آورد ؟ خود امام حسین یا کس دیگه ای ؟!

راستی این فرهاد اصلانی عجب بازیگر محشریه . صحنه هایی که ابن زیاد رو منبر سخنرانی میکنه رو مقایسه کنین با نقشش تو آشپزباشی :18:. واقعا محشره :40:.

---------------------

- ضمنا من اخبار رو از طریق پستای جناب nar nia دنبال میکنم . فکر میکنم خیلیا مثل من باشن که حال و حوصله ی سر زدن به خبرگزاری ها و گشتن دنبال خبر جدید رو نداشته باشن . اینجائم باید تشکر کنم ازشون .
فکر میکنم با قرار گرفتن خبر و تحلیل، تاپیک کامل تر میشه و بحث کپی پیست و ... واقعا جالب نیس . فقط کاش اخبار رو گزیده تر انتخاب کنن برای گذوشتن تو تاپیک های مربوطه .

ممنون که به سخنرانی من گوش دادین :31:.

.

Inter
26-11-2010, 23:17
قسمتهاش رو طوری تدوین کردن که قسمتهای مریوط به وقایع عاشورا همزمان با محرم امسال پخش بشه بصورت فلاش بک فکر کنم چون امروز یه نمونش رو دیدیم صحنه شورش زندانیان که بعد از شهادت حضرت مسلم و قبل از عاشورا بود.

e_mohsen83
26-11-2010, 23:21
قسمتهاش رو طوری تدوین کردن که قسمتهای مریوط به وقایع عاشورا همزمان با محرم امسال پخش بشه بصورت فلاش بک فکر کنم چون امروز یه نمونش رو دیدیم صحنه شورش زندانیان که بعد از شهادت حضرت مسلم و قبل از عاشورا بود.

منم فک کنم اینجوری باشه...
یه لحظه که رد شد از عاشورا گفتم نکنه حذف کردن...

Behsood
26-11-2010, 23:37
شایدم پیرامون حرام اعلام شدن پخش تصویر حضرت ابالفضل بوده!!
واقعا که!
چه مسخره بازیه آخه؟ یکی نیست بگه اون موقعی که داشتن سریال رو میساختن شما کجا بودی که بگی حرامه؟!
دیگه واسه همه روشن بود که این همه سال میرباقری داره چیکار میکنه!

pcforlife
27-11-2010, 00:10
این قسمت شروع فوق العاده ناگهانی ای داشت از دید من... خیلی ناگهانی و اون هم با واقعه کربلا! من فکر میکردم یه مقدار کلی تر از این، به وقایع کلی کربلا (جزئیاتش نه) با کلام راوی پرداخته بشه نه اینقدر کم و کلا کمتر از سه دقیقه!
اما طبق روندی که از سریال مختارنامه دیدم، این قسمت هم با رو به جلو حرکت کردن بهتر شد... ضمن اینکه انصافا با وجود کوتاه بودن، خیلی خوب عاشورا رو به تصویر در آوردن!
این قسمت سه مورده خیلی برام جذاب بود...
1- عکس العمل و حرفای عمره به جاریه پس از دیدن عمر سعد
2- فلش بک های این قسمت و صحبت های بن عفیف و مختار و پشیمانیشان از اینکه دیر میثم رو باور کردند...
3- بازی دیدنی فرهاد اصلانی
دیالوگ های میثم راجع به عشق به خدا و علی (ع) و خیبر معرکه بود!:20:
راستی... این قسمت به نسبت قسمت های قبلی حداقل یه پنج دقیقه ای کمتر بود... ممیزی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

scali
27-11-2010, 00:18
شایدم پیرامون حرام اعلام شدن پخش تصویر حضرت ابالفضل بوده!!
واقعا که!
چه مسخره بازیه آخه؟ یکی نیست بگه اون موقعی که داشتن سریال رو میساختن شما کجا بودی که بگی حرامه؟!
دیگه واسه همه روشن بود که این همه سال میرباقری داره چیکار میکنه!

نه عزیز من از اول هم تو رسانه ها اعلام شده بود که واقعه کربلا بصورت فلاش بک به تصویر کشیده شده

و ربطی به این چیز هایی که گفتی نداره .

در مورد پخش تصویر حضرت ابالفضل هم نکنه توقع داری خیلی راحت پخش کنن . :18:

تو اینهمه سال چه کسی خبر داشت که قراره میر باقری تصویر حضرت ابالفضل رو پخش کنه ؟

Behsood
27-11-2010, 01:19
تو اینهمه سال چه کسی خبر داشت که قراره میر باقری تصویر حضرت ابالفضل رو پخش کنه ؟
نزن این حرف رو ...
کلی مصاحبه و گزارش از نحوه ی ساخت بود و کلی هم با عوامل صحبت کردند.
یعنی نمیدونستند میرباقی با پول دولت داره چیکا میکنه اونجا و چی میسازه؟!
نزن این حرف رو ...

Greedy
27-11-2010, 09:23
امشب خیلی جالب بود صحنه اولش

خیلی ،

شاهکار بود تیر خوردن اسب امام حسین ( ع) ، در اوردن گوشواره های حضرت رقیه و اتیش زدن خیمه ها واقعا همه شاهکار بود من که دیشب تموم شد ضدوباره نشستم یه بار دیگه نگاه کردم

پس چرا اینطوری شد؟ پس صحنه های عاشورا چی شد؟ حضرت عباس ع چی شد؟
توی این هفته تکرارش را کی میزاره تلویزیون؟

تو قسمت های اینده به صورت فلش بک صحنه هایی از عاشورا نمایش داده میشه همشو تو یه قسمت نشون نمیدن

molaali
27-11-2010, 10:09
سلام .

آقا خون چه کسی ریخته رو پای این ابن زیاد که به اون روز درش آورد ؟ خود امام حسین یا کس دیگه ای ؟!

.

وقتی سر امام حسین رو به درگاه ابن مرجانه آوردند سر ایشان به روی نیزه حرف میزد(تمام منابع معتبر شیعه و سنی تایید کردند) و قاتلانش را نفرین میکرد. ابن زیاد چوب خیزران رو برداشت و بر لب های مبارک امام حسین زد تا بیش از این سخن نگوید.در همین حال قطره ای از خون گلوی سیدالشهدا به روی ران این ملعون افتاد و زخمی بسیار فجیه به وجود آمد که بوی بسیار بدی میداد.(البته من شنیده بودم که این اتفاق برای یزید افتاد نه ابن زیاد. به هر حال در این سریال پلید ترین شخصیت ابن زیاده نه یزید)

این قسمت هم واقعاً بی نظیر بود. من که گذر زمان رو حس نمیکردم.

ElmO
27-11-2010, 10:29
خیلی ناگهانی و اون هم با واقعه کربلا! من فکر میکردم یه مقدار کلی تر از این، به وقایع کلی کربلا (جزئیاتش نه) با کلام راوی پرداخته بشه نه اینقدر کم و کلا کمتر از سه دقیقه!

نه عزیز من از اول هم تو رسانه ها اعلام شده بود که واقعه کربلا بصورت فلاش بک به تصویر کشیده شده

موضوع اصلی و محوری فیلم قیام مختار هست .. کارگردان اگه وارد واقعۀ عاشورا میشد ، با توجه به وسواس شدیدی که کارگردان نسبت به کلیت فیلم دارن و همچنین وسواسی که روی خود واقعۀ عاشورا هست ، توی این اتفاق گیر میکرد و به اصطلاح، کارگردان اسیر فیلم میشد و افسار فیلم یه جورایی موقع ساخت از دستش خارج میشد .. ضمن اینکه شاید قیام مختار تحت تاثیر عاشورا قرار میگرفت..
ترفند خوبی بود گذشتن از عاشورا و پرداختن بهش به صورت فلش بک ..
ترسیم کردن عاشورا با توجه به فضا و تصویری که تک تک مردم از اون روز برای خودشون ساختن ، سخته ..
اما حالا اینجوری مخاطبِ تشنۀ دیدن عاشورا رو هر قسمت با چند فلش بک ( قطره قطره ) سیراب میکنه ..
عالی بود ..

ولی کلا این قسمت زیاد برای من راضی کننده نبود .. بصورت کلی ..

pcforlife
27-11-2010, 10:57
موضوع اصلی و محوری فیلم قیام مختار هست .. کارگردان اگه وارد واقعۀ عاشورا میشد ، با توجه به وسواس شدیدی که کارگردان نسبت به کلیت فیلم دارن و همچنین وسواسی که روی خود واقعۀ عاشورا هست ، توی این اتفاق گیر میکرد و به اصطلاح، کارگردان اسیر فیلم میشد و افسار فیلم یه جورایی موقع ساخت از دستش خارج میشد .. ضمن اینکه شاید قیام مختار تحت تاثیر عاشورا قرار میگرفت..
ترفند خوبی بود گذشتن از عاشورا و پرداختن بهش به صورت فلش بک ..
ترسیم کردن عاشورا با توجه به فضا و تصویری که تک تک مردم از اون روز برای خودشون ساختن ، سخته ..
اما حالا اینجوری مخاطبِ تشنۀ دیدن عاشورا رو هر قسمت با چند فلش بک ( قطره قطره ) سیراب میکنه ..
عالی بود ..

ولی کلا این قسمت زیاد برای من راضی کننده نبود .. بصورت کلی ..
صحبت من راجع به این نیست که بیان یه قسمت کامل قیام عاشورا رو به تصویر بکشن... من میگم وقتی کارگردان قسمت نهم رو خیلی ناگهانی با حوادث کربلا و روز عاشورا شروع میکنه، باید بیش از سه دقیقه به اتفاقات اون موقع بپردازه... راوی نباید خیلی کوتاه بگه که سرانجام امام حسین (ع) دهم محرم سال 61 شهید شد... همین!:20:

caca_caca888
27-11-2010, 11:05
خوب منم دارم کم کم بهتون میرسم
دیروز قسمت 6 رو دیدم...

خیلی قشنگه.از این که آب قاطیش نکردند خیلی خوشم اومد.تند تند پیش میره ....

این مسلم رو هم چرا اینجوری درست کردن؟ یه جوریه....

mohsen121
27-11-2010, 11:46
شب گذشته سریال «مختارنامه» با عبور گذرا از حادثه کربلا و وقایع روز عاشورا، تقریبا عده زیادی از مخاطبین خود را شوکه کرد.

به گزارش «تابناک» با آنکه از مدت ها پیش این گونه وعده داده شده بود که وقایع روز عاشورا در مجموعه بی نظیر مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد، اما عبور گذرا از آن شائبه سانسور را در ذهن مخاطبین ایجاد کرد که با توضیح عوامل این مجموعه روبرو شد.

بنابر این گزارش، سایت رسمی سریال «مختارنامه» در این باره نوشت:

در پی پخش صحنه هایی از واقعه جانسوز عاشورا در دقایق ابتدایی سریال مختارنامه، گروه زیادی از مخاطبان و علاقمندان این سریال طی تماس های تلفنی با دست اندرکاران و نیز ارسال ایمیل برای سایت مختارنامه در خصوص چند و چون این صحنه ها سوال کردند.

برخی نیز به تصور اینکه این صحنه ها از سریال مختارنامه حذف شده و سکانس های مربوط به عاشورا اصطلاحا «قیچی» خورده خواستار توضیح در این زمینه شدند.

به اطلاع کلیه مخاطبان سریال مختارنامه می رساند همانگونه که در خبر هفته گذشته نیز اعلام شد، در قسمت نهم اولین بخش از صحنه های کربلا در سریال مختارنامه به تصویر کشیده شده است.

در همان خبر تاکید شده بود که با توجه به این نکته که «سریال مختارنامه روایت زندگی و قیام مختار ثقفی است»، به دلیل ارتباط بخش هایی از زندگی این شخصیت با واقعه کربلا، کارگردان در مسیر روایت قصه اصلی خود با چند «تصویر» وارد کربلا شده و به شکل بسیار هنرمندانه ای به این رویداد پرداخته است.

از نظر شکل روایی داستان نیز، این تصاویر در حالی در قسمت نهم سریال پخش خواهد شد که در این مقطع از داستان، مختار به زندان افتاده و درست زمانی که او در زندان عبیدالله بن زیاد است، واقعه کربلا رخ می دهد. البته پخش این صحنه ها در ادامه سیر طبیعی قصه است و روال فعلی روایت داستان با پخش این تصاویر قطع نخواهد شد».

با تاکید مجدد بر این نکته اعلام می کنیم ادامه صحنه های کربلا در قسمت های آینده سریال مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد که پیش از پخش هر یک از این قسمت ها، اطلاع رسانی درخصوص آن صورت خواهد گرفت.

anahita2002_anahita2002
27-11-2010, 11:49
توضیح ضروری روابط عمومی سریال مختارنامه درخصوص «صحنه های عاشورا»
در پی پخش صحنه هایی از واقعه جانسوز عاشورا در دقایق ابتدایی سریال مختارنامه، گروه زیادی از مخاطبان و علاقمندان این سریال طی تماس های تلفنی با دست اندرکاران و نیز ارسال ایمیل برای سایت مختارنامه در خصوص چند و چون این صحنه ها سوال کردند. برخی نیز به تصور اینکه این صحنه ها از سریال مختارنامه حذف شده و سکانس های مربوط به عاشورا اصطلاحا «قیچی» خورده خواستار توضیح در این زمینه شدند.

به اطلاع کلیه مخاطبان سریال مختارنامه می رساند همانگونه که در خبر هفته گذشته نیز اعلام شد، در قسمت نهم اولین بخش از صحنه های کربلا در سریال مختارنامه به تصویر کشیده شده است. در همان خبر تاکید شده بود که با توجه به این نکته که «سریال مختارنامه روایت زندگی و قیام مختار ثقفی است»، به دلیل ارتباط بخش هایی از زندگی این شخصیت با واقعه کربلا، کارگردان در مسیر روایت قصه اصلی خود با چند «تصویر» وارد کربلا شده و به شکل بسیار هنرمندانه ای به این رویداد پرداخته است. از نظر شکل روایی داستان نیز، این تصاویر در حالی در قسمت نهم سریال پخش خواهد شد که در این مقطع از داستان، مختار به زندان افتاده و درست زمانی که او در زندان عبیدالله بن زیاد است، واقعه کربلا رخ می دهد. البته پخش این صحنه ها در ادامه سیر طبیعی قصه است و روال فعلی روایت داستان با پخش این تصاویر قطع نخواهد شد».

با تاکید مجدد بر این نکته اعلام می کنیم ادامه صحنه های کربلا در قسمت های آینده سریال مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد که پیش از پخش هر یک از این قسمت ها، اطلاع رسانی درخصوص آن صورت خواهد گرفت

davy jones
27-11-2010, 13:23
اونجایی که بن عفیف تو زندان به مختار میگفت که قاتلین امام حسین رو قصاص کن ولی نه از روی کینه و عداوت و هوس شخصی، بلکه از روی عمل به تکلیف. خیلی این صحنه برام جالب و تکان دهنده بود. یه لحظه یاد داستان حضرت علی(ع) و عمرو ابن عبدود تو جنگ خیبر افتادم :20: . صحنه ی اعدام میثم تمار هم خیلی طبیعی و جوندار ساخته شده بود. به خصوص اون زنهایی که اجیر شده بودند تا در پشت بامها هلهله راه بندازن :41:. صحنه ی کاروان اسرا و نمایی که از پای غل و زنجیر شده ی امام زین العابدین هم خیلی سوزناک و تاثیرگذار بود :37:. در کل این قسمت فوق العاده بود از نظر من.

nar nia
27-11-2010, 16:55
در حاشيه مراسم تجليل از پيرغلامان اهل بيت در بوشهر؛
ضرغامي از خواننده مرثيه علي اصغر(ع) در تيتراژ «مختارنامه» تجليل كرد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صداوسيما از خواننده مرثيه حضرت علي اصغر(ع) در تيتراژ مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» قدرداني كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، رئيس سازمان صداوسيما در ديدار با صديقه بحراني مداح اهل بيت و خواننده مرثيه لالايي علي اصغر(ع) كه در تيتراژ سريال مختارنامه از آن استفاده شده، با تجليل از ايشان گفت: اجراي هنرمندانه و با اخلاص اين قطعه، بيانگر ظرفيت ارزشمند و بي‌بديل مراسم آئيني در فرهنگ ديني و ولايت‌مدارانه مردم جنوب ايران است.
ضرغامي گفت: ميليون‌ها نفر از عاشقان اباعبدالله الحسين(ع) پس از ديدن هر قسمت از اين سريال با اين مرثيه حزن‌انگيز و جان‌گذاز نوحه سرايي مي‌كنند.
صديقه بحراني نيز در اين ديدار با اشاره به اينكه اجراي ايشان در سال 82 در كنار ديگر خوانندگان اين قطعه در صدا و سيماي مركز بوشهر بعنوان برترين اجراء شناخته شده، گفت: افتخارم روضه خواني و مرثيه سرايي در مجالس عزاي حسيني ويژه بانوان است كه سالهاست با لطف الهي توفيق آن را پيدا كرده‌ام.

pcforlife
27-11-2010, 18:52
روبات
اقا هی بیخودی به این nar nia گیر میدادیم این روبات p30world هست ! پستاشو نگاه کنید همش اخبار و کپی پیسته :

:دی
.
.
دوستان یه سوال! موقعی که عمر سعد رفت تو فکر و یه فلش بک کوتاه به کربلا زده شده، منظورش از اون فلش بک چی بود؟
پ.ن:
همین الان تو سایت مختارنامه بودم، یه خبری رو دیدم که قبلا یه چیز دیگه ای تو همین تاپیک دیده بودم!:18: اصلا خودتون ببینید!:31: به قول یکی از دوستان انجمن خبر ورزشی تفاوت را احساس کنید!:31:

:31:

molaali
27-11-2010, 20:07
دوستان یه سوال! موقعی که عمر سعد رفت تو فکر و یه فلش بک کوتاه به کربلا زده شده، منظورش از اون فلش بک چی بود؟
حسین جان من اون قسمت رو ندیدم میشه اونو بذاری؟! ممنون. البته با یه حجمی که با دایل آپ بشه دانلود کرد.

meha
27-11-2010, 20:36
.
.
پ.ن:
همین الان تو سایت مختارنامه بودم، یه خبری رو دیدم که قبلا یه چیز دیگه ای تو همین تاپیک دیده بودم!:18: اصلا خودتون ببینید!:31: به قول یکی از دوستان انجمن خبر ورزشی تفاوت را احساس کنید!:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:31:

خب دیوانه شده بود دیگه...توهم زده بود و صحنه عاشورا اومد جلوی چشمش....

davy jones
27-11-2010, 20:39
.
.

فکر کنم مثلا میخواست یه بار دیگه خودش رو تو ذهن خودش از اتهامات تبرئه کنه. مثل کسی که خودش هم شک کرده بود که آیا واقعا دستش به خون کسی آلوده هست یا نه و انگار توهم داشت که نکنه همه ی کارها رو خودش کرده و یادش نمیآد:31::31: خب اینم یه جور توهمه دیگه :27:

پ.ن:
همین الان تو سایت مختارنامه بودم، یه خبری رو دیدم که قبلا یه چیز دیگه ای تو همین تاپیک دیده بودم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا خودتون ببینید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قول یکی از دوستان انجمن خبر ورزشی تفاوت را احساس کنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحرانی ، رحمانی ، محمد موسوی !! :18::18: بالاخره ما نفهمیدیم این صدای تیتراژ پایانی کار کیه؟ :13:

موفق باشین.
89/9/6

oranoos2007
27-11-2010, 20:47
اين قسمت خوب بود . من فكر ميكردم صحنه هاي كربلارو بايد همه رو نشون بدند ولي وقتي همون يك فلش بك رو ديدم گفتم كه خدارو شكر كه همه رو نشون ندادند حتي تصورش براي آدم سخته اشك آدم درمياد وقتي فكر ميكنه .
توي تيكه هايي كه براي قسمت بعدي بود نشون داد كه عبيداله از دست يزيد قاطي كرده بود جالب بود .
يك سوال مختار تمام قاتلين كربلا قصاص ميكنه (عمر سعد هم قصاص ميكنه) ؟

Greedy
27-11-2010, 21:18

بله همشون قصاص میکنه از ابن زیاد و شمر و عمرسعد گرفته تا حرمله

پ.ن :قيامي كه به قصاص تمامي قاتلان كربلا و در نهايت تشكيل حكومتي شيعه و عدالت محور منجر مي‌شود.

davy jones
27-11-2010, 21:51

این سر هایی هستش که مختار قراره تو این سریال ببره. خوب که دقت کنین سر فخیم زاده هم طراحی شده.:31:

nar nia
27-11-2010, 22:44
گفت‌وگوي ايسنا با گوهرخيرانديش ـ‌ دايه‌ي عمر در «مختارنامه»
«چشم بسته اين نقش را قبول كردم»

گوهر خيرانديش كه در سريال «مختارنامه» نقش «حنانه» دايه‌ي «عمر» را ايفاي نقش مي‌كند، درباره‌ي‌ اين نقش گفت: داوود ميرباقري از من خواست در چند اپيزود از كارش حضور پيدا كنم و من هم با توجه به اعتمادي كه به او داشتم، چشم بسته اين نقش را قبول كردم و نقش «حنانه»، دايه‌ي عمر را كه تنها واسطه‌ي وصل خواهر «مختار» با «عمر» است را بازي كردم.

اين بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به تاريخي ‌بودن سريال «مختارنامه» و تفاوت بازي در آن با سريال‌هايي كه به قصه‌اي روز مي‌پردازند، خاطرنشان كرد: در كارهاي تاريخي، شكل اجرايي كار، تعداد زياد عوامل، راكورد لباس و گريم، شايد كار را نسبت به سريال‌هاي ديگر سنگين‌تر و پرهزينه‌تر كند، ولي به لحاظ بازي، كافي است كه بازيگر نقش خود را بشناسد و بداند بايد چه طراحي براي نقشش انجام ‌دهد و همان را اجرا كند.

وي ادامه داد: اگر اين طراحي با كمك نويسنده و كارگردان به درستي انجام شود، فرقي نمي‌كند كه در كار تاريخي يا غيرتاريخي بازي كنيم، مهم اين است كه بازيگر درك درستي نسبت به نقش داشته باشد.

گوهر خيرانديش در ادامه گفت: برايم تفاوتي ندارد كه در يك كار تاريخي يا غيرتاريخي ايفاي نقش كنم، بلكه دوست دارم در همه‌ي نقش‌ها خود را محك بزنم و در نقش‌هايي كه بازي مي‌كنم تنوع ايجاد كنم. سعي مي‌كنم با كمك كارگردان، لباس و گريم، خود را به نقش نزديك كنم.

اين بازيگر سينما و تلويزيون خاطرنشان كرد: تا به امروز سعي كردم نقش‌هاي تكراري بازي نكنم. در حال حاضر ملاك من براي انتخاب يك نقش، متفاوت‌ بودن آن است، البته هميشه سعي مي‌كنم اگر نقشي را ايفا مي‌كنم، ما به ازاي خارجي آن را در جامعه پيدا كنم و خودم هم چيزي به آن اضافه كنم تا نقشم باور‌پذير شود.

بازيگر نقش «حنانه» در سريال «مختارنامه» گفت: با اين‌كه چند قسمت از پخش سريال «مختار» گذشته است، به دليل مشغله‌ي كاري تنها توانسته‌ام دو قسمت را به طور كامل ببينم، اما سعي مي‌كنم همه‌ي نقد‌هايي كه در مورد «مختارنامه» نوشته مي‌شود را بخوانم و دنبال كنم.

گوهر‌ خيرانديش تاكيد كرد: «مختارنامه» كاري پر زحمت است كه با استفاده از متن روان و بازي‌هاي درخشان توليد شده است و شايد در آينده به سختي بتوان سريالي مثل «مختارنامه» ساخت و گروهي با اين عظمت را كنار هم جمع كرد.

گوهر خيرانديش در پايان در پاسخ به پرسشي درباره‌ي حضور در سريال «تبريز مه‌آلود» گفت: حضورم در اين پروژه قطعي نيست و مشخص نيست آيا مي‌توانم در اين پروژه و در كنار آقاي ورزي باشم.

ghfg
27-11-2010, 23:39
من واقعابه خودم ميبالم كه دو سال منتظرشروع مختارنامه بودم.دوسالى كه ارزشش رو داشت.محشر كار كرده اين ميرباقرى.مخصوصا صحنه ى گوشواره هاى حضرت رقيه(س).اون دختره كه نقشش رو بازى كرده بود واقعا اون معصوميت مورد انتظارروداشت.اجرشون باامام حسين

Mohammad Hosseyn
28-11-2010, 08:21
فکر میکردم صحنه کربلا رو بیشتر کار کنه ... اون صحنه نمازخوندن امام حسین رو تو این قسمت قرار بود نشون بده ؟ یا اصلا مربوط به کربلا بود ؟!!! چون من اصلا ندیدم این صحنه رو .

بازی عرب نیا هم عالی هست ... اون کینه و حس انتقام جویی که درش هست کاملا منتقل میشه به بیننده ...

molaali
28-11-2010, 08:48
فکر میکردم صحنه کربلا رو بیشتر کار کنه ... اون صحنه نمازخوندن امام حسین رو تو این قسمت قرار بود نشون بده ؟ یا اصلا مربوط به کربلا بود ؟!!! چون من اصلا ندیدم این صحنه رو .

بازی عرب نیا هم عالی هست ... اون کینه و حس انتقام جویی که درش هست کاملا منتقل میشه به بیننده ...

در صفحه های پیش هم گفته شد: صحنه های مربوط به کربلا در قسمت های بعدی به صورت فلش بک نمایش داده خواهد شد.

آره از بازیگران کم کار و خوش سابقه ی سینما و تلویزیونه. اگر هنر نماییش در فیلم من زمین را دوست دارم رو نگاه کنید بعد بیاید این سریال رو ببینید. متوجه بازیش میشید!

وین رونی
28-11-2010, 10:17
اين قسمت خوب بود . من فكر ميكردم صحنه هاي كربلارو بايد همه رو نشون بدند ولي وقتي همون يك فلش بك رو ديدم گفتم كه خدارو شكر كه همه رو نشون ندادند حتي تصورش براي آدم سخته اشك آدم درمياد وقتي فكر ميكنه .
توي تيكه هايي كه براي قسمت بعدي بود نشون داد كه عبيداله از دست يزيد قاطي كرده بود جالب بود .
در مورد قصاصی که مختار می کنه باید بگم شمر را سردار ایرانی مختار می کشه همون کیان منظورمه(خود رویگری جایی گفته بود البته می گن در تاریخ هم اومده)

دیروز هم که خبر دار شدیم چیزی فعلاً از سریال حذف نشده و سریال روند عادی خودش را طی می کنه و مجدداً طی فلش بک هایی حادثه عاشورا نمایش داده میشه که فکر می کنم میرباقری گفته بود حادقه عاشورا در این سریال 40 دقیقه است.
حتی شنیدم که می خوان تصویر حضرت ابوالفضل(ع) را نشان دهند که به نظر من این کار اشتباهی است.
انسان در صورت ظاهری خود دارای نقصهایی است.مردم از حضرت ابوالفضل یک تصور ماورایی دارند.نمیشه این را انکار کرد وقتی بخواهیم چهره ایشان را با چهره شخصی دیگر نمایش بدهیم مطمئناً ناخودآگاه بیننده در ضمیر ناخودآگاه خود می گوید اه حضرت ابوالفضل(ع) این شکلی بوده یا شبیه این بوده؟!
به نظر من باید ذهنیات و تصورات مردم به خصوص اقشار کهنسال جامعه را دست نخورده باقی بگذاریم در این زمینه.

کاگردانی قدرتمند فیلم به همراه بازی استادانه بازیگران و موضوع اصلی فیلم وقتی با لالایی آخر فیلم درآمیخته میشه اشک بر گونه آدم جاری میشه

Lady parisa
28-11-2010, 11:11
سریال واقعا عالی و خوبی.و جدا من منتظر آخر هفته هستم که پخش بشه

---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

ولی دوست داشتم به واقعه عاشورا بیشتر پرداخته بشه!!!!و جوری شبکه یک پخش کنه که 26آذر شهادت امام حسین رو نشون بده که مصادف بود با عاشورا

davy jones
28-11-2010, 11:17
سریال واقعا عالی و خوبی.و جدا من منتظر آخر هفته هستم که پخش بشه

---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

ولی دوست داشتم به واقعه عاشورا بیشتر پرداخته بشه!!!!و جوری شبکه یک پخش کنه که 26آذر شهادت امام حسین رو نشون بده که مصادف بود با عاشورا

خب هنوزم دیر نشده. مطمئنا بیشتر پرداخته میشه. قراره تو قسمتهای بعدی به طور فلش بک به حادثه ی کربلا گریزی بزنن. مشابه حالتی که تو همین آخرین قسمت دیدیم عمرسعد تو خیالاتش بعضی از صحنه های کربلا رو به خاطر آورد. احتمالا هم برنامه ریزی زمانی کارگردان اینطوریه که بیشتر فلش بکها به عاشورا، با دهه ی اول محرم امسال مطابق باشه.

pcforlife
28-11-2010, 11:40
آره از بازیگران کم کار و خوش سابقه ی سینما و تلویزیونه. اگر هنر نماییش در فیلم من زمین را دوست دارم رو نگاه کنید بعد بیاید این سریال رو ببینید. متوجه بازیش میشید!
بهتر از عرب نیا کسی دیگه نبود واسه این نقش! تو بیشتر کاراش هم واقعا بازیه زیبایی رو ارائه میده... اما از نظر شخصیتی ازش خوشم نمیاد! یادمه تو برنامه شب شیشه ای بود نمیدونم مثلث شیشه ای بود چی بود!!:31: آورده بودنش! اون برنامه به عنوان ضعیف ترین برنامه از دید نظرسنجی اس ام اس قرار گرفته بود...!:20:
ولی بازم میگم بهتر از فریبرز خان، کسی مناسب تر واسه نقش مختار نبود! میگن حمید فرخ نژاد هم گزینه ای برای ایفای نقش مختار بوده!! تصورش رو بکنید!:
عمره: مختار کجا میری!
مختار: دارم میرم بابای ابن زیاد رو درارم! مدارکش هم موجوده! نشون بدم؟!:27:

ENTEZAR
28-11-2010, 13:08
بهترین صحنه و تاثیر گذار ترین لحظه از این فیلم برای من لحظه خواب دبدن مختار بود به خصوص اونجایی که دیگه نه راه پس داشت نه پیش و فریاد یا علی زد به خصوص یا علی دومی

این تصویرشه:

MZN84
28-11-2010, 19:43
سلام
این آیه اول اول سریال که با صدای ضربه شمشیرها بهم میاد چیه؟

davy jones
28-11-2010, 20:08
سلام

و سیعلم الذین ظلموا ایّ منقلب ینقلبون

سوره ی شعرا آیه 227 (آیه ی آخر)

ترجمه: زود باشد کسانی که ستم کرده ‏اند بدانند که به کجا بازگشت‏ می‏ کنند.

آدم لذت میبره وقتی دستخط حمید عجمی رو نگاه میکنه
موفق باشین.
89/9/7

pcforlife
28-11-2010, 20:09
سلام
قسمتی از آیه پایانی (آیه 227) سوره شعراء هستش:

وَ سَیَعلَمُ الّذینَ ظََلَموا اَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبُونَ

و بزودی آنها که ستم کردند می دانند که بازگشت آنها به کجاست

Behsood
28-11-2010, 22:13
سلام
تکرار اش رو از شبکه قرآن دیدم.
کی بود میگفت صحنه های کربلا خوب بود؟
دخترک آخر تصنع بود!
گوشواره کسیدن اش هم اصلا خوب نشده بود.
تصویر هیچ افکتی نداشت.
یه اسلوموشن ساده! با دوربین ساکن! یا روی ریل.
ناسلامتی صحنه ی درگیری هست ...

pcforlife
28-11-2010, 22:52
سلام
تکرار اش رو از شبکه قرآن دیدم.
کی بود میگفت صحنه های کربلا خوب بود؟
دخترک آخر تصنع بود!
گوشواره کسیدن اش هم اصلا خوب نشده بود.
تصویر هیچ افکتی نداشت.
یه اسلوموشن ساده! با دوربین ساکن! یا روی ریل.
ناسلامتی صحنه ی درگیری هست ...
اون موقع درگیری تموم شده بود دادا! منظورم اینه که دیگه طبیعتا نیازی نیست به فیلمبرداری پر تنش برای صحنه هایی که همه از اسباشون میان پاین و شمشیر هاشون بیشتر برای خود نماییه تا جنگیدن...
به نظر من فیلمبرداری و طراحی صحنه برای صحنه های کربلا خوب و قوی بود! ولی نحوه تدوین این صحنه ها و کوتاه بودنشون تو ذوق میزد... نمیدونم تو همین تاپیک بود که گفته شد سی چهل دقیقه از سریال، صحنه هایی از دشت کربلاست... کسی که 3 دقیقه از این 40 دقیقه رو واسه ابتدای قسمت نهم جدا کرده بود، به نظر من ضعیف کار کرده بود...:20:

حسین جان من اون قسمت رو ندیدم میشه اونو بذاری؟! ممنون. البته با یه حجمی که با دایل آپ بشه دانلود کرد.
شرمنده دیر پاسخ میدم محسن جان... اینم از اون تیکه ای که می گفتم... حجمش هم فوق کمه!!:20:

Behsood
29-11-2010, 01:01
اون موقع درگیری تموم شده بود دادا! منظورم اینه که دیگه طبیعتا نیازی نیست به فیلمبرداری پر تنش برای صحنه هایی که همه از اسباشون میان پاین و شمشیر هاشون بیشتر برای خود نماییه تا جنگیدن...
به نظر من فیلمبرداری و طراحی صحنه برای صحنه های کربلا خوب و قوی بود! ولی نحوه تدوین این صحنه ها و کوتاه بودنشون تو ذوق میزد... نمیدونم تو همین تاپیک بود که گفته شد سی چهل دقیقه از سریال، صحنه هایی از دشت کربلاست... کسی که 3 دقیقه از این 40 دقیقه رو واسه ابتدای قسمت نهم جدا کرده بود، به نظر من ضعیف کار کرده بود...
گوشواره کشیدن و لگد زدن و سیلی و شلاق زدن رو شما خودنمایی میدونی بحث اش جداست!
پر تنش! کی گفت پر تنش؟ شما بازی گرفتن از یه بچه رو تو فیلم "کیفر" مقایسه کن با بازی گرفتن از این دخترک.

پس شما کار خوب و قوی ندیدی!
مختارنامه کار خوبیه.
اما حمایت بی خود از نقاط ضعف اش اصلا کار قشنگی نیست!

pcforlife
29-11-2010, 01:30
گوشواره کشیدن و لگد زدن و سیلی و شلاق زدن رو شما خودنمایی میدونی بحث اش جداست!
بخون مجددا!:

برای صحنه هایی که همه از اسباشون میان پاین و شمشیر هاشون بیشتر برای خود نماییه تا جنگیدن...
اولا منظورم لشکر عمر سعد و یزید هست که وقتی امام (ع) و یارانش رو به شهادت میرسونن، دیگه از شمشیرشون رو استفاده نمیکنن (چون جنگ و درگیری تموم شده) تا برای غارت کردن به خیام امام (ع) حمله کنن.
ثانیا صحبت من بحث سریالی قضیست نه بحث مذهبی رفیق!
یه موقع من و یه نفری داریم تو یه نبرد تن به تن با هم میجنگیم، اون موقع نوع فیلمبرداری از دعوای ما یه جوره... یه موقع من دارم در حق یه نفر ظلم میکنم و فرضا زندانیش کردم یا کتکش میزنم و اون طرف مظلوم واقع شده، تو اون موقع نحوه فیلم برداری جوره دیگه ایه! میبینی که تو هر دو صحنه هم درگیری وجود داره! اما باید تصویربرداریشون متفاوت باشه...

شما بازی گرفتن از یه بچه رو تو فیلم "کیفر" مقایسه کن با بازی گرفتن از این دخترک.

کیفر رو متاسفانه هنوز ندیدم... نمیدونم مقایسه شما در چه حدیه! اما اون دختره کلویوم بیست ثانیه تو قاب تلویزیون من و شما بود!!

پس شما کار خوب و قوی ندیدی!

جان؟!:18:

اما حمایت بی خود از نقاط ضعف اش اصلا کار قشنگی نیست!
حرفت درسته... اما دوست من! نقاط ضعف و قوت از دید هر کس متفاوته و نتیجه گیریه ما تابع نگاه و سلیقه ماست... شما اون سه دقیقه عاشورا رو دارای نقطه ضعف دیدی و مجموعا نپسندیدی... یه نفر دیگه یا خود من هم اونو دارای نقاط ضعف دیدم، ولی به عنوان یه بیننده مجموعا نظرم رو جلب کرد...

وین رونی
29-11-2010, 08:06
اون شعاری که زندانیا می دادن چی بود؟

Lady parisa
29-11-2010, 09:27
خب هنوزم دیر نشده. مطمئنا بیشتر پرداخته میشه. قراره تو قسمتهای بعدی به طور فلش بک به حادثه ی کربلا گریزی بزنن. مشابه حالتی که تو همین آخرین قسمت دیدیم عمرسعد تو خیالاتش بعضی از صحنه های کربلا رو به خاطر آورد. احتمالا هم برنامه ریزی زمانی کارگردان اینطوریه که بیشتر فلش بکها به عاشورا، با دهه ی اول محرم امسال مطابق باشه.

ممنون از راهنمائتون.امیدوارم همین طور باشه.برای شهادت حضرت مسلم هم اگه یادتون باشه مناسبت داشت و حضرت مسلم توی همون قسمت شهید شد.:11:

farshidshd
29-11-2010, 09:33
جایی که زندانیا شورش کردن و ریختن بیرون ، یه شرطه ، یه چیزی گفت که خیلی خندیدیم ، گفت ::

شورش میکنید ؟ پدر سوخته ها ؟؟!!

امشب ساعت 19 ببینید ، جالبه

molaali
29-11-2010, 10:17
شرمنده دیر پاسخ میدم محسن جان... اینم از اون تیکه ای که می گفتم... حجمش هم فوق کمه!!:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاعلی:11:
ممنون.
فکر میکنم زمانیه که همه ی یاران امام حسین به شهادت رسیدند و سیدالشهدا خودش آماده ی نبرد شد و اهل بیت تا یه مقداری از راه رو پشت سرشون می آمدند تا برای آخرین بار ... .
در مورد عمر سعد هم او اولین کسی بود که به سمت خیمه ها تیراندازی کرد و به یارانش گفت شاهد باشید که من اولین کسی هستم که با حسین (ع) جنگیدم. و تمام دستورات را خود او صادر کرد. و حتی دستور داد که چند نفر بر روی بدن های شهدا با اسب بتازند و .. .

Greedy
29-11-2010, 10:30
اون شعاری که زندانیا می دادن چی بود؟
یا منصور اَمِت که معنای آن می شود ، ای پیروز بمیران

davy jones
29-11-2010, 10:51
جایی که زندانیا شورش کردن و ریختن بیرون ، یه شرطه ، یه چیزی گفت که خیلی خندیدیم ، گفت ::

شورش میکنید ؟ پدر سوخته ها ؟؟!!

امشب ساعت 19 ببینید ، جالبه

:27::27::27::27:

یکی از زیباییهای داستان این سریال هم به نظرم پرداختن به شخصیتهای داستان از نگاه واقعی است (نه نگاه قهرمان پرورانه) مثلا اونجایی که زندانیا شورش کردن، میثم تمار اونهمه براشون از زندان تن و قفس این دنیا گفت که بین اونها و بهشت برین حائل شده و گفت که بشکنید این حائل رو تا به دیدار محبوب برسید و ... بعضی ها همینطور بودند و شهید شدند ولی بعضیهای دیگه که نشون داده شد که ایمان قوی مثل خود میثم نداشتند با پرتاب اولین تیرها از سوی کمانداران دارالحکومه، خودشون با پای خودشون برگشتند و رفتند تو سلولهاشون و دقیقا رفتند سر همونجایی که بودند. حتی اونایی که تو چاله هایی بودند که تا گردن زیر زمین بود نرفتند تو بندهای عمومی و جاهایی که راحت تره و از ترسشون دقیقا رفتند همونجایی که قبلا بودند.
در مورد خود مختار هم همینطوره. تا الان از شخصیت مختار قهرمان و اسطوره درست نکردند که به نظرم همین امر هم دلیل مضاعفی برای دلنشین تر شدن سریال و باورپذیرتر کردن اون کرده. تو مختارنامه سعی شده مختار و همه ی شخصیت های داستان رو بر اساس تمام روحیات مثبت و منفی اونها به تصویر بکشه. از ضعف نفس خود مختار و ترس از شکست خوردنش در جنگها گرفته تا قدرت فن بیان و سیاست ابن زیاد در گول زدن مردم با حرف و کسی که حتی الامکان میخواد بدون دردسر کارهاش رو جلو ببره. (هر کس دیگه ای بود و میخواست این سریال رو بسازه شک ندارم که ابن زیاد رو صرفا یک شخصیت خشن و سرکوبگر نشون میداد)

موفق باشین.
89/9/8

Lady parisa
29-11-2010, 11:15
درسته که این اتفاق مال قرن گذشته است!(آره درست می گم دیگه قرن گذشته!!!!:27:)
ولی این سریال طوری جذب کننده است که آدم گاهی آرزو می کنه کاش اتفاق دیگه ای بیفته یعنی با اینکه این سریال راوی یه اتفاق بزرگه ولی آدم می گه کاش مسیر سریال به یه سمت دیگه ای بره!!!!!!!

molaali
29-11-2010, 11:31
درسته که این اتفاق مال قرن گذشته است!(آره درست می گم دیگه قرن گذشته!!!!:27:)
!!
نه عزیز من مال 14 قرن گذشته است!

Lady parisa
29-11-2010, 12:20
نه عزیز من مال 14 قرن گذشته است!

آره خوب شک داشتم:31::31::31::31::31::31:
:27::27::27:

Miss Artemis
29-11-2010, 15:58
تو روزنامه جام جم خوندم ماهچهره خلیلی 26 سال انگلیس بوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیلی جالبه که با این شرایط اینقدر خوب بازی کرده

+دوستان خلاصه ی این 9 قسمت رو میشه جایی گیر آورد؟

عشق و نفرت يك زن در قيام مختار

ماه‌چهره خليلي در سريال عظيم مختارنامه نقش جاريه، خواهر مختار را بازي مي‌كند.

اين بازيگر متولد ???? تهران و داراي مدرك فوق‌ليسانس معماري از دانشگاه آكسفورد انگلستان است. وي دوره بازيگري را در method school لندن و موسسه استاد سمندريان در سال ?? گذرانده است.

خليلي نوه دختري زنده‌ياد پروين سليماني است و تاكنون در سريال‌هاي در چشم باد، مختارنامه، نردبام آسمان و كلاه پهلوي ايفاي نقش كرده است. از جمله فعاليت‌هاي ديگر وي مي‌توان به كارگرداني فيلم كوتاه «عيد قربان» اشاره كرد كه برنده جوايز بسياري از جشنواره‌هاي مختلف از جمله جشنواره فيلم سانفرانسيسكو‌ ???? شد. او همچنين در فيلم‌هايي چون سايه وحشت، موش، پرونده هاوانا، تله، نقاب و چشمان سياه ايفاي نقش كرده است.

خليلي با 4 فيلم مرگ كسب و كار من است (امير ثقفي)، پرنده باز ( عطاء الله سلمانيان)، مصادره (ايرج قادري) و شور شيرين (جواد‌ اردكاني) در جشنواره فيلم فجر امسال شركت مي‌كند. اين بازيگر ماه ديگر براي بازي در قسمت‌هاي باقيمانده كلاه پهلوي عازم پاريس مي‌شود.

در اين مصاحبه با او درباره جزئيات حضورش در نقش‌هاي تاريخي و دشواري‌هاي نقش‌آفريني‌اش در سريال «مختارنامه» سخن گفتيم.
سال‌ها از ايران دور بوديد و در ظاهر نبايد از تاريخ ايران چيز زيادي بدانيد، اما از زماني كه به ايران آمديد در سريال‌هاي تاريخي زيادي بازي كرديد، بنابراين الان بايد يك تاريخ‌شناس شده باشيد. درست است؟
دقيقا همين طور است. من 26 سال در انگلستان زندگي كرده‌ام و از فضاي ايران دور بوده‌ام. من در خانواده‌اي بشدت فرهنگي و مذهبي بزرگ شده‌ام. مادر من بشدت حساس بود كه بچه‌هايش ايراني بزرگ شوند. من كلاس‌هاي فارسي، قرآن و شاهنامه را با معلم خصوصي گذرانده‌ام.
زماني كه به ايران آمدم اولين كار تاريخي‌ام « در چشم باد» بود. آن زمان اصلا تاريخ ايران را بلد نبودم. سنت‌ها و رسم و رسوم ايراني را مي‌شناختم؛ اما نمي‌دانستم در دوره‌هاي صفويه و قاجاريه چه اتفاقاتي افتاده است. براي بازي در سريال در چشم باد درباره دوران قبل از پهلوي تحقيق كردم.
به تدريج فهميدم جمهوريخواهان و آزاديخواهان و سلطنت‌طلبان چه كساني بوده‌اند. فهميدم كه ميرزا كوچك‌خان چه كسي بوده و روسيه داشته در ايران آن زمان چه كار مي‌كرده. اين اطلاعات هم در سريال در چشم باد به من كمك كرد و هم معلومات خودم را افزايش داد.
بعدها به كمك اين اطلاعات در سريال «كلاه پهلوي»‌ بازي كردم. در آنجا نقش يك ديپلمات انگليسي را بازي مي‌كنم. نام «وندي سيمسون» در تاريخ ايران آمده است. او بزرگ شده تا بيايد ايران و به عنوان جاسوس انگليس فعاليت كند. او آنقدر به فارسي مسلط بوده كه ديوان حافظ را اولين بار او به انگليسي ترجمه مي‌كند. براي اين دو سريال تاريخ قاجار و پهلوي را مطالعه كردم. با پيشنهاد بازي در سريال مختارنامه تشويق شدم كه درباره بخش‌هايي از تاريخ اسلام كتاب بخوانم. سريال مختارنامه تنها كار مذهبي من است. اين نقش باعث شد كه من خيلي بيشتر درباره امام حسن(ع)، امام حسين(ع) و قيام عاشورا و جنگ‌هاي ديگر تحقيق كنم.
برايم جالب بود كه زنان آن دوران در تصميم‌گيري‌هاي سياسي نقش داشته‌اند. زناني مثل حضرت فاطمه(س) و عايشه در اتفاقات آن دوران تاثيرگذار بوده‌اند.
اين تاثيرگذاري با مقايسه با وضعيت امروز زنان عرب بيشتر به چشم مي‌آيد. الان در عربستان زنان در ميان جمع نمي‌آيند و خيلي از حقوق اجتماعي زنان را ندارند.

ادامه =>

pcforlife
29-11-2010, 17:01
از این آدرس (سایت رسمی سریال) میتونید خلاصه این قسمت (قسمت نهم) رو بخونین. لینک قسمت های قبل هم تو همین آدرس پایین موجوده:

وین رونی
29-11-2010, 17:39
یا منصور اَمِت که معنای آن می شود ، ای پیروز بمیران
متشکر اما خود این معنی یعنی چی؟ :31: من نمی فهمم ای پیروز بمیران یعنی چه؟

s_paliz
29-11-2010, 17:43
آقا الان شروع میشه...

این یا منصور امت هم یعنی ای یاری شده بمیران.. من خودم نمیدونم منظور دقیقش چیه.. ولی یه جور کوری خوندن واسه دشمن هست...

aluminum
29-11-2010, 17:59
دوستان چرا قسمت قبل مختار سانسور شده بود
به خاطر اعتراض مراجع بوده؟
چون من شنیدم که صحنه کربلا خیلی طولانی تر بوده و خود کارگدان گفته بود یکی از سخترین سکانسها بوده
و گفته بود رشادتهایی که در صحنه کربلا اتفاق می افته خیلی تاثیر گذاره. من که چیزی ندیدم.

درسته اصل داستان یه جیز دیگه است ولی به نظرم جالب نبود که اینجوری بخوان نمایش بدن

شاید هم توی فلش بکها قراره نمایش بدن . چون نام بازیگزی برای نقش حضرت ابوالفضل توی تیتراژ نوشته میشه!!!!

Rahbar Masooleh
29-11-2010, 18:36
.
.

عمرسعد داشت داد میزد که در کربلا دست من به خون کسی آلوده نشد،اما یادش میاد که امام حسین در آخرین لحظات در حالیکه علی اصغر شیرخواره را روی دست بلند کرده بود به میدان اومده بود.عمرسعد شخصا به حرمله گفته بود مگه سفیدی زیر گلوی کودک را نمیبینی؟:18::41:

یاحسین

molaali
29-11-2010, 18:51
دوستان چرا قسمت قبل مختار سانسور شده بود
به خاطر اعتراض مراجع بوده؟
چون من شنیدم که صحنه کربلا خیلی طولانی تر بوده و خود کارگدان گفته بود یکی از سخترین سکانسها بوده
و گفته بود رشادتهایی که در صحنه کربلا اتفاق می افته خیلی تاثیر گذاره. من که چیزی ندیدم.

درسته اصل داستان یه جیز دیگه است ولی به نظرم جالب نبود که اینجوری بخوان نمایش بدن

شاید هم توی فلش بکها قراره نمایش بدن . چون نام بازیگزی برای نقش حضرت ابوالفضل توی تیتراژ نوشته میشه!!!!

ای کاش یه سری به صفحه های قبل بزنید.
هیچ صحنه ای از سریال سانسور نشده و در قسمت های بعدی به صورت فلش بک پخش میشوند.

Rahbar Masooleh
29-11-2010, 18:51
وقتی سر امام حسین رو به درگاه ابن مرجانه آوردند سر ایشان به روی نیزه حرف میزد(تمام منابع معتبر شیعه و سنی تایید کردند) و قاتلانش را نفرین میکرد. ابن زیاد چوب خیزران رو برداشت و بر لب های مبارک امام حسین زد تا بیش از این سخن نگوید.در همین حال قطره ای از خون گلوی سیدالشهدا به روی ران این ملعون افتاد و زخمی بسیار فجیه به وجود آمد که بوی بسیار بدی میداد.(البته من شنیده بودم که این اتفاق برای یزید افتاد نه ابن زیاد. به هر حال در این سریال پلید ترین شخصیت ابن زیاده نه یزید)

این قسمت هم واقعاً بی نظیر بود. من که گذر زمان رو حس نمیکردم.

تا اونجایی که من درباره کربلا خونده ام،از وقتی که سر امام حسین بر سر نیزه بلند شد سر بریده شروع به قرآن خوندن کرد و در شرایط متفاوت آیات مرتبط به همون موقعیت را میخوند؛اگه اشتباه نکنم در بارگاه ابن مرجانه داشت همون آیه ای که اول تیتراژ فیلم نشون میده را تلاوت میکردیعنی
"و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون"

ریختن خون بر روی ران ومجروح شدن ران و بدبو شدنش برای ابن مرجانه ملعون افتاده بود.

یاحسین

marvel_malayer
29-11-2010, 21:48
ای منتظران بدانید که حسین را منتظران کشتند
امیدوارم که تکراری نباشه