مشاهده نسخه کامل
: Dragon Age II
آقا دور دوم رو با چی بریم بنظرتون ؟!
تا کرایسس رو مغازه ها بیارن یه دور دیگه وقت داریم ...
با میج برو که حالشو ببری .
+
تا کرایسیس بیاد ؟ :18: من اینو یه بار تا اخر رفتم . حالا دارم نسخه قبل رو دوباره با میج میرم . یه 100 ساعتی هم اون وقتمون رو میگیره . بعدش تازه این یکی رو میخوام با میج شروع کنم ببینم چقدر انتخابام تو داستان تاثیر داره . اخه این سیوی که ایمپورت کردم توی نسخه قبل از دستی انتخاب های بدی کردم ببینم چی پیش میاد . مثلا از بین بردن خاکستر اندراسته .
manuelcalavera
23-03-2011, 20:33
با میج برو که حالشو ببری .
+
تا کرایسیس بیاد ؟ :18: من اینو یه بار تا اخر رفتم . حالا دارم نسخه قبل رو دوباره با میج میرم . یه 100 ساعتی هم اون وقتمون رو میگیره . بعدش تازه این یکی رو میخوام با میج شروع کنم ببینم چقدر انتخابام تو داستان تاثیر داره . اخه این سیوی که ایمپورت کردم توی نسخه قبل از دستی انتخاب های بدی کردم ببینم چی پیش میاد . مثلا از بین بردن خاکستر اندراسته .
من یادم نمیاد خاکستر ِ آندراسته رو از بین بردم یا نه :-S
توی این چه تاثیری داشت ؟
من اینو 27 ساعته تموم کردم ... فقط یه ساید کوئست انجام ندادم ، اونم چون فکر کنم باگ بود ... دختر یه اشراف زاده ای رو برده بودن توی Wounded coast ولی هیچکس اونجا نبود ، بندیت لیدر ِ همینجوری تنهایی وایساده بود ...
باگ بوده.
روی easy گذروندی؟
manuelcalavera
23-03-2011, 20:47
باگ بوده.
روی easy گذروندی؟
normal بودم ، سری بعد میرم یه لول سخت تر
با دوستم داشتم بحث میکردم... میبینم این بحث هایی که اینجا میشه چقدر سطح پایینه...
مثلا یک جا گفتیم که دشمن موقعی که بخواد Attack بده من 2 تا Attack میدم پس موقعه Attack اون میارم عقب که Avoid شه...
یک بحثی شد که بثی چیز آموختیم و آموزش دادیم. این رفیق ما هم خیلی Pro میره تو بحثه بازی :دی
یک چیزه دیگه هم که گفت این بود که گفت میخواد High Dragon این نسخه رو مثله نسخه ی قبلی بدون اینکه حتی یک Attack بخوره بکشه!!
xeNociDe
23-03-2011, 23:05
اقایون گــل یه سوال بسیار آماتور ، نکه ما زیاد RPG بازی نکـردیم اینه کـه میشه بگید کلاً بازی چجوری Save میشه ؟!
ما کلی رفتیم جلو بعد حالا دوباره میزنیم میبینیم New Game شده !
ممنون راهنمایی کنید !×!
Abolfazl3007
23-03-2011, 23:37
دوستان بازی چطوریه ؟ خیلی rpg هست یا مثل fallout کسایی که زیاد تو کار rpg نیستن هم میتونن بازی کنن ؟
دوستان بازی چطوریه ؟ خیلی rpg هست یا مثل fallout کسایی که زیاد تو کار rpg نیستن هم میتونن بازی کنن ؟
می تونی بازی کنی. یکم از نسخه ی قبلی کشن تر شده.
اقایون گــل یه سوال بسیار آماتور ، نکه ما زیاد RPG بازی نکـردیم اینه کـه میشه بگید کلاً بازی چجوری Save میشه ؟!
ما کلی رفتیم جلو بعد حالا دوباره میزنیم میبینیم New Game شده !
ممنون راهنمایی کنید !×!
start بزن ، روی گزینه ی Save کلیک کن
با دوستم داشتم بحث میکردم... میبینم این بحث هایی که اینجا میشه چقدر سطح پایینه...
مثلا یک جا گفتیم که دشمن موقعی که بخواد Attack بده من 2 تا Attack میدم پس موقعه Attack اون میارم عقب که Avoid شه...
یک بحثی شد که بثی چیز آموختیم و آموزش دادیم. این رفیق ما هم خیلی Pro میره تو بحثه بازی :دی
یک چیزه دیگه هم که گفت این بود که گفت میخواد High Dragon این نسخه رو مثله نسخه ی قبلی بدون اینکه حتی یک Attack بخوره بکشه!!
اون اژدها نسخه قبل که مکانش خاص بود واسه راحت کشتنش . یه جا وایمیستادی با ارچر میزدیش همین .
این یکی من جایی ندیدم که بشه اینطوری کشتش . خیلی مکانش باز بود . فقط چون بازی بیشتر اکشن شده اتیشش مثل نسخه قبل دنبالت نمیاد . جاخالی بدی حله .
xeNociDe
24-03-2011, 09:52
می تونی بازی کنی. یکم از نسخه ی قبلی کشن تر شده.
start بزن ، روی گزینه ی Save کلیک کن
مشکل همین جـاس برادر ، این دکمه Save خاموشه !×!
aramesh_61
24-03-2011, 13:58
دوستان آیا راهی هست که مادرش نمیره؟! آخه احساس میکنم تقصیر من بود که مرد! دلم سوخت واسش!
manuelcalavera
24-03-2011, 14:08
دوستان آیا راهی هست که مادرش نمیره؟! آخه احساس میکنم تقصیر من بود که مرد! دلم سوخت واسش!
جزو داستان ِ بازی هست ، کاری نیست که بتونی بکنی ...
alborz_k
24-03-2011, 14:15
سلام به همگی...
زمان بازی با mage اون چوب دست جادویی که تو تریلر ها بود رو از مجا می شه گرفت؟! من کل زره champion رو پیدا کردم ، ولی اون رو نتونستم پیدا کنم .
manuelcalavera
24-03-2011, 14:20
سلام به همگی...
زمان بازی با mage اون چوب دست جادویی که تو تریلر ها بود رو از مجا می شه گرفت؟! من کل زره champion رو پیدا کردم ، ولی اون رو نتونستم پیدا کنم .
آها راستی من Rogue بودم ، زره ِ Champion واسه روگ هست ؟ کجا ؟
سلام به همگی...
در واقع توی تریلر که Warrior بود در لباس میج . در مورد سلاح ها هم سلاح خاصی نداریم مثل زره Champion یعنی اون که توی تریلر بود نمایشی بود .
آها راستی من Rogue بودم ، زره ِ Champion واسه روگ هست ؟ کجا ؟
کلا هر کلاسی زره Champion اش رو داره . همشون هم یه جا پیدا میشن .
دستکش ها همون اول ACT3 بهت داده میشه
چکمه هاش رو از یکی از اون سه تا Blood Mage که توی یک کوئست هست میتونی برداری
کلاه خودش توی کوئست یکی مونده به اخر بهت داده میشه همون جایی که تمپلارها با میج ها دست به یکی کردن .
زره رو هم از توی High Dragon بایستی برداری . فکر کنم خودت بودی گفتی یادت رفته بکشیش .
M A X I M U M
24-03-2011, 15:49
سلام دوستان
من بازی رو گرفتم اما نسخه نصب کننده نیست یعنی فقط بازی رو کپی کرد تو هارد و بازی کرد
کسی میتونه فقط اون رجیستریشو واسم آپ کنه واقعا ممنون میشم الان می ترسم دی ال سی هم که واسه بازی بیاد نتونم نصبش کنم :41:
manuelcalavera
24-03-2011, 16:58
در واقع توی تریلر که Warrior بود در لباس میج . در مورد سلاح ها هم سلاح خاصی نداریم مثل زره Champion یعنی اون که توی تریلر بود نمایشی بود .
کلا هر کلاسی زره Champion اش رو داره . همشون هم یه جا پیدا میشن .
دستکش ها همون اول ACT3 بهت داده میشه
چکمه هاش رو از یکی از اون سه تا Blood Mage که توی یک کوئست هست میتونی برداری
کلاه خودش توی کوئست یکی مونده به اخر بهت داده میشه همون جایی که تمپلارها با میج ها دست به یکی کردن .
زره رو هم از توی High Dragon بایستی برداری . فکر کنم خودت بودی گفتی یادت رفته بکشیش .
من هنوز دلم نمیاد با Rogue نرم ، هنوزم پیشنهادت اینه که Mage برم ؟ :دی
منم الان Assassin's Creed : BH رو شروع میکنم ، بعدش کرایسس ، بعدش درگن ایج ِ اولی رو یواش یواش میرم ...
manuelcalavera
24-03-2011, 17:35
راستی خاکستر اندراسته چیکار میکرد توی این بازی ؟
did i miss sth ؟
من که نابودش کرده بودم نمیدونم تاثیری داره یا نه ؟
اگه اون صحنه هایی که قبلا گفتم خیلی جذابه فقط مربوط به Rouge باشه حتما برو . چون توی بازی یه سری کارایی ازش دیدم توی دموها و خیلی جاهای دیگه که فقط Assassin ها انجام میدادند . وگرنه کلاس سختیه . چون نبرد میلی داری و خونت کمه . هر چند کارای مخفی کارای جالبی توی مبارزات انجام میده .
Angel Of Darkness
24-03-2011, 18:46
بالاخره بازی نسخه1.01 کرک شد : 100% تست شده
Dragon Age 2 v1.01 update-THETA+crack
fileserve:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
megaupload:
کد:
rapidshare:
کد:
hotfile:
کد:
منبع :
darab sur
24-03-2011, 20:41
دوستان من مشکل عجیبی دارم من حدود 80درصد بازی رو رفتم ولی الان توی مبارزه ها اتتک اسپید هیرو اصلی شدیدان پایین میاد البته بعضی مواقع درست می شه ولی اکثر مواقع این مشکلو داره درصورتی که چه دشمن چه یارام همه عادی حمله میکنن سرعتشون عادیه :13:ممنون میشم اگه راهنمای کنید:11:
بچه ها سلام.میگم قفل بازکن گروهمون کیه؟ من الان لول 8 هستم باید برم یه جایی ماموریت درش بسته هست گیر کردم نمیتونم برم.با روگ هم بازی میکنم.یه جای دیگه هم هست تو کوهستانه دم غار اون دیوار جادویی هست نمیزاره رد بشیم, اونجا هم گیر کردم.پیشاپیش ممنون از کمکتون.
بچه ها سلام.میگم قفل بازکن گروهمون کیه؟ من الان لول 8 هستم باید برم یه جایی ماموریت درش بسته هست گیر کردم نمیتونم برم.با روگ هم بازی میکنم.یه جای دیگه هم هست تو کوهستانه دم غار اون دیوار جادویی هست نمیزاره رد بشیم, اونجا هم گیر کردم.پیشاپیش ممنون از کمکتون.
تمام درها تو بازی بازه و احتیاج به قفل بازکن نداری . فقط صندوق ها .
سلام خوبین. درسته حق با شما بود باید از اتاق بغلی میرفتم وارد اون اتاقی میشدم که درش بسته بود.اما یه سوال دیگه؟ من همه ماموریتهای فرعی رو رفتم الا این darktown. هم تو روز هم تو شب اصلا هیچ علامتی نمیزاره.یار بخصوصی باید همراهمون باشه؟ واینکه 50 تا سکه طلا رو از کجا بیاریم برای ماموریت اصلی؟ من فقط 31 سکه تا حالا جمع کردم.بقیه کجاست؟ ممنون
سلام خوبین. درسته حق با شما بود باید از اتاق بغلی میرفتم وارد اون اتاقی میشدم که درش بسته بود.اما یه سوال دیگه؟ من همه ماموریتهای فرعی رو رفتم الا این darktown. هم تو روز هم تو شب اصلا هیچ علامتی نمیزاره.یار بخصوصی باید همراهمون باشه؟ واینکه 50 تا سکه طلا رو از کجا بیاریم برای ماموریت اصلی؟ من فقط 31 سکه تا حالا جمع کردم.بقیه کجاست؟ ممنون
تازه اون ماموریت اصلی به قول شما رو اگه انجام بدی یک سوم بازی رو رفتی . تمام ماموریت ها رو حتما برو که میدونم نرفتی . چون من از طریق همون ماموریت ها 80 سکه جمع کرده بودم . در ضمن این همه وسیله داری بفروش خوب . قبل از سفر یعنی بعد از اینکه تمام ماموریتها رو انجام دادی یه نفر میاد جات میگه که بهت واسه سفر 50 سکه میده ولی بعد باید دو برابرش رو بهش بدی . نزول میکنه خدانشناس . حالا اگه نداشتی قبول کن .
manuelcalavera
25-03-2011, 11:21
تازه اون ماموریت اصلی به قول شما رو اگه انجام بدی یک سوم بازی رو رفتی . تمام ماموریت ها رو حتما برو که میدونم نرفتی . چون من از طریق همون ماموریت ها 80 سکه جمع کرده بودم . در ضمن این همه وسیله داری بفروش خوب . قبل از سفر یعنی بعد از اینکه تمام ماموریتها رو انجام دادی یه نفر میاد جات میگه که بهت واسه سفر 50 سکه میده ولی بعد باید دو برابرش رو بهش بدی . نزول میکنه خدانشناس . حالا اگه نداشتی قبول کن .
اون دوارف رو میگی ؟ من زدم کشتمش راحت شدم :دی
vahidgame
26-03-2011, 15:43
با اینکه الان بازی زیاد برای بازی کردن هست ولی من تصمیم دارم یه بار دیگه اونو تموم کنم!
البته روی Hard میرم و فعلا وقت ندارم مثل شایان روی Nightmare برم که کلا از زندگی بیافتم :دی
این دفعه خیلی هم مشتاق شدم با شخصیت زن برم چون کلا توی نقش آفرینی ها با شخصیت زن کمتر میرم و این دفعه چون شخصیت صدا هم داره دیگه آدم بیشتر مشتاقه
ولی شماره یک رو هر کی دوباره بخواد بره فعلا فکر کنم وقت خوبی نباشه چون بازی زیاد هست و وقت زیاد می بره. خود منم می خوام چند وقت دیگه به ترتیب از شماره یک هر چی dlc و بسته مکمل از بازی اومده رو یه بار برم تا داستان بازی یه بار دیگه برام مرور بشه و چیزی هم ازش برام جا نمونه....
در مورد امتیاز هم الان نسخه پی سی توی metacritic میانگینش 8.2 هستش که خیلی پایین نیست چون اگه توجه کنید مثلا آلن ویک 8.3 و ویچر هم 8.1 میانگینشون ثبت شده! اما هر جوری حساب کنیم دیگه بازی در حد بهترین بازی سال و بهترین rpg سال نیست. می تونه مثلا نامزد بشه ولی بهترین نه به هیچ وجه ! به طور کلی از نظر امتیازی در نظر بگیریم به نظرم بازی حداقل بین 0.5 تا 1 نمره نسبت به شماره قبلی ازش کم میشه
این نقدی که کردم رو اگه توجه کنید شماره یک رو هم بخوایم اینجوری امتیاز بدیم به جز قسمت گرافیک بقیه قسمت ها دیگه رو هر چه قدر هم سختگیری کنیم دیگه در حد 9.5 - 10 هستن و یعنی بازی حداقلش دیگه در حد 9.5 هستش در صورتی که این شماره اصلا به این صورت نیست و مخصوصا در زمینه داستان و تداوم زیاد قوی عمل نکرده و نکته تاریک بازی هم همینه....
فکر نکنم دیگه مثل شماره قبلی کسی بالای 5 بار حاضر باشه اونو بره!
در هر صورت بازی ما رو راضی کرد ولی اگه مثلا یکی دو سال بیشتر براش وقت می ذاشتن به قول یه نفر می تونست مثل شماره قبلی انقلابی باشه و مثل اون خودشو در مکان های بالای بازی های برتر تاریخ این سبک قرار بده
واقعا برام عجیبه که چرا Bioware جدیدا این قدر برای بازی هاش عجله داره! اگه توجه کنید شماره قبلی رو 5-6 سال براش وقت گذاشتن ولی برای این شماره حداکثر 2 سال وقت گذاشتن که خیلی کمه!
بالاخره بازی نسخه1.01 کرک شد : 100% تست شده
Dragon Age 2 v1.01 update-THETA+crack
به جز لینک rapidshare بقیه خراب بودن
من یه پیشنهاد دارم. به نظرم این آپدیت ها و dlc ها و خلاصه هر چی از بازی که برای دانلود میاد توی اون یکی تاپیک قرار داده بشه تا دسترسی بهش راحتر باشه. یعنی اون دوستی که اون تاپیک رو زده پست اولش رو دائما ویرایش کنه
aramesh_61
26-03-2011, 20:09
دوستان منم بعد از 62 ساعت، بازی رو تموم کردم!! مردم چقدر طولانی بود؟؟! :31: ولی واقعا خیلی باحال بود!
من طرف mage رو گرفتم،با ایزابل رمنس کردم ولی بعد از اینکه اول تصمیم گرفتم با arishok بجنگم و کار ایزابل رو انجام ندادم گذاشت رفت و دیگه هم نیومد!! بعدش هم رفتم سراغ merill و با اون رمنس کردم:31:، یادمه یکی گفته بود که فنریس میمیره واسه من که زنده موند.
The Rover
26-03-2011, 20:34
دوستان منم بعد از 62 ساعت، بازی رو تموم کردم!! مردم چقدر طولانی بود؟؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif ولی واقعا خیلی باحال بود!
62 خیلی خوبه.حتی این جناب وحید که ادعاش میشه 30 ساعته رفت.
چه درجه سختی؟
manuelcalavera
26-03-2011, 23:30
منم 30 شده م ! فک نکنم 62 دیگه راه داشته باشه ؟ کل ِ Kirkwall رو فکر کنم با بچه ها متر کردیا !!!
سلام
dlc های بازی رو چند صفحه پیش پیدا کردم ولی برای من لینکش مشکل داشت
لیچ کردم
لینک مستقیم با رسیوم
Black Emporium
Exciled Prince
aramesh_61
26-03-2011, 23:54
چه درجه سختی؟
من آخه دومین بازیه rpg بود که بازی میکردم واسه همین رو easy رفتم:31:، خدا نکنه روی هارد برم فکر کنم بشه 162 ساعت!! ولی واقعا همه سوراخ سمبه هارو گشتم!
cyrus_ln
27-03-2011, 09:11
سلام
من تو herbalist's task act2 گیر کردم
Harlot's Blush Flower can be found at the Wounded Coast. Run along the outer side of the coast until you reach the further map exit. The flower is near the exit.
The tattoo ink can be found in a chest at the Dalish camp located at Sundermount.
The Varterral heart can only be found whilst completing Merrill's companion quest in Act 2.
تو کوئست سومی گیر کردم
sundermount رو گشتم خبری نبود بعد این ویکی دراگون ایج میگه باید قبلش یه کوئست واسه مریل انجام بدی رفتم خونه مریل بهم کوئست نداد
چی کار کنم؟
FluS7teR
27-03-2011, 10:53
مریل که کوئست هاش تویه جنگله فک کنم ...
ولی مریل زیاد کوئست نداره ..
تویه down Town برو ببین چیزی دستگیرت میشه یا نه ..
vahidgame
27-03-2011, 13:02
عزیز من مگه هر کی با زمان بیشتری بره یعنی بازی رو بهتر رفته؟! :دی
مدت زمان رفتن یه بازی به مهارت فرد هم ربط داره
من روی نرمال رفتم و 37 ساعت طول کشید. ماموریت های فرعی رو سعی کردم بیشترشو برم ولی خیلی حوصله نداشتم که کلا همه شو برم و می خواستم بار اول رو زودتر تموم کنم. اگه کلشو می رفتم به اضافه این Exiled Prince شاید 5-6 ساعت دیگه طول می کشید
حالا این دفعه روی هارد میرم DLC ها رو هم گرفتم و می خوام تموم ریزه کاری ها بازی رو ببینم فکر کنم حدودا 50-60 ساعت طول بکشه
تو کوئست سومی گیر کردم
sundermount رو گشتم خبری نبود بعد این ویکی دراگون ایج میگه باید قبلش یه کوئست واسه مریل انجام بدی رفتم خونه مریل بهم کوئست نداد
چی کار کنم؟
توی یه کوئست که جلو میرید به یه موجودی به نام Varterral می رسید که اونو می کشید. ماموریت هم توی قسمت کوئست هم گروهی ها ست و اسمش هم فکر کنم Mirror Image بودش
امکان هم داره که هنوز به اون ماموریت مخصوص مریل نرسیده باشید
بعدشم اگه توی نقشه رو نگاه کنید برای هر ماموریت رو می زنه که به کدوم منطقه باید برید
ها راستی قضیه این اینه چی شد . من که هر کار کردم مریل درستش نکرد . راهی نداره درستش کنه و بریم توش موریگان رو پیدا کنیم :31: .
DLC جدید نمیاد ؟
manuelcalavera
27-03-2011, 13:21
ها راستی قضیه این اینه چی شد . من که هر کار کردم مریل درستش نکرد . راهی نداره درستش کنه و بریم توش موریگان رو پیدا کنیم :31: .
DLC جدید نمیاد ؟
اصلا" نصفه نیم کاره ول شد !
حتی حرفی هم ازش نزد ... هی هم Varric میگفت حواست باشه ها ، مریل یه کمکی به دیمن ها پا میده ! :دی
خلاصه که فک کنم واسه ش یه دی ال سی بیاد ...
کار ِ اون کیپر هم خیلی مسخره بود ... یهو کل ِ دِیلیش ها رو مجبور شدیم تار و مار کنیم :|
dragon age 2
27-03-2011, 14:01
سلام vahid game و دیگران من تو ماموریت the deep roads expedittion گیر کردم میگه یه نقشه از grey warden بدم به bartrand اما نقشه ای نیست میشه کمک کنین از کجا باید پیدا کنم؟؟؟؟
M A X I M U M
27-03-2011, 14:45
سلام دوستان
من دراگون ایج 1 رو بازی نکردم
اصلا این کلا با مس افکت فرق داره :دی
من که کاملا گیج شدم
الان به یه شهری رسیدم بنام کرک وال که توش یه جایی هست مغازه دارا هستن
نمیدونم چطور خرید کنم
وقتی روی یکی از مغازه راست کلیک می کنم یه صفحه باز میشه دوتا قسمت داره Buying و selling
حالا من آیتم هایی رو که نمیخوام رو درگ می کنم از selling به buying اما هیچی پول به من نمیده اما آیتم هام میره !
اون بالا هم سه تا آیکن سکه هست طلایی نقره ای رنگ و نارنجی رنگ که اصلا نمیدونم معیار کم و زیاد شدنشون چیه
یه اسلحه هست شمشیره کات آف بود فکر کنم اسمش این اون سکه های مورد نیازش کمتر از بالایی بود که یه گرز بود 96 تا میخواست
من بالایی رو میتونستم بخرم پایین رو نه !
یکی میشه توضیحی اجمال بده در مورد این خریدها که من همه چیزمو از دست دادم :دی
The Rover
27-03-2011, 14:58
عزیز من مگه هر کی با زمان بیشتری بره یعنی بازی رو بهتر رفته؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
hard اونوقت 35-36 ساعت فقط؟اونم با اکثر ساید کوئست ها؟
معلومه ماسمالیش کردی دیگه
چون از طرافدارای بازی هستی این موضوع واقعا ناراحت کنندس
کسی نیست واسه این دوستمون توضیح بده؟
manuelcalavera
27-03-2011, 15:00
با همه ی ساید کوئست ها بیشتر از 40 ساعت نمیشه هاردش
M A X I M U M
27-03-2011, 17:08
یعنی کسی نیست اینجا بازی کرده باشه و نتونه بگه چطور باید خرید و فروش کرد تو این بازی ؟
یا واقعا نیست یا خیلی خسیس هستید
من خودم به شخصه هر تاپیکی که باشه اگه چیزی بلد باشم سعی می کنم به بهترین شکل ممکن کمک کنم
سلام دوستان
من دراگون ایج 1 رو بازی نکردم
اصلا این کلا با مس افکت فرق داره :دی
من که کاملا گیج شدم
الان به یه شهری رسیدم بنام کرک وال که توش یه جایی هست مغازه دارا هستن
نمیدونم چطور خرید کنم
وقتی روی یکی از مغازه راست کلیک می کنم یه صفحه باز میشه دوتا قسمت داره Buying و selling
حالا من آیتم هایی رو که نمیخوام رو درگ می کنم از selling به buying اما هیچی پول به من نمیده اما آیتم هام میره !
اون بالا هم سه تا آیکن سکه هست طلایی نقره ای رنگ و نارنجی رنگ که اصلا نمیدونم معیار کم و زیاد شدنشون چیه
یه اسلحه هست شمشیره کات آف بود فکر کنم اسمش این اون سکه های مورد نیازش کمتر از بالایی بود که یه گرز بود 96 تا میخواست
من بالایی رو میتونستم بخرم پایین رو نه !
موقع خرید صفحه دو قسمت . سمت چپ لیست اجناس برای خریده و سمت چپ لیست اجناس خودته که میتونی بفروشی . رو هر کدوم خواتسی بفروشی یا بخری دابل کلیک کن .
پول هم تو این بازی سه نوع سکه است . سکه برنز و سکه نقره که میشه 100 برنز و سکه طلا که میشه 100 نقره .
در طول بازی از بعضی جاها یه سری چیزای اشغال به نام Junk میره تو Inventory تون که موقع فروش اون پایین یه دکمه نوشته Sell All Junks که توی بازی قبل بایستی اینا رو دونه دونه میفروختی ولی حالا با این دکمه همشونو در جا میفروشی . قیمت انچنانی هم ندارن معمولا .
در ضمن کسایی که زیر 40 ساعت بازی رو تموم کردن عمرا لولشون مثل من شده باشه .
vahidgame
27-03-2011, 17:38
hard اونوقت 35-36 ساعت فقط؟اونم با اکثر ساید کوئست ها؟
معلومه ماسمالیش کردی دیگه
چون از طرافدارای بازی هستی این موضوع واقعا ناراحت کنندس
خیلی باحالی :دی
اگه توجه کنی من گفتم روی نرمال رفتم نه هارد!
بعدشم گفتم همه ریزه کاری های بازی رو نگشتم و برای بار اول حوصله نداشتم
الان بار دوم شخصیت زن Warrior انتخاب کردم و روی هارد هم هست و دارم هر چی که در بازیه رو می گردم و حتی توی مکالمات هم سعی می کنم همه گزینه های ممکن رو انتخاب کنم و خلاصه هیچ ریزه کاری از دستم در نمیره....
یعنی کسی نیست اینجا بازی کرده باشه و نتونه بگه چطور باید خرید و فروش کرد تو این بازی ؟
یا واقعا نیست یا خیلی خسیس هستید
من خودم به شخصه هر تاپیکی که باشه اگه چیزی بلد باشم سعی می کنم به بهترین شکل ممکن کمک کنم
خوب این نیما حاشیه درست می کنه! :دی
تازه 2 ساعت از اون پستت گذشته و شاید کسی نبوده که بیاد جواب بده خود منم اون موقع نبودم وگرنه جواب می دادم
من الان چون باید برم جایی به طور خلاصه سریع میگم:
آیتم هایی که سمت راستن برای خودمونه و سمت چپی ها برای فروشنده. بعد از سمت راست درگ کنی به سمت چپ یعنی آیتم های خودتو فروختی و از سمت چپ به راست درگ کنی یعنی از فروشنده اون آیتم رو خریدی. به جای درگ هم می تونی دابل کلیک کنی. بعد واحد پول هم به ترتیب طلا و نقره و برنز هست. یعنی هر آیتمی به ترتیب به این صورت قیمتشه و مثلا آیتمی که 3 طلا و 10 نفره نیاز داره از آیتمی که 2 طلا 20 نفره نیازه داره ارزشش بالاتره
اینو هم باید بگم که هر نوع آیتمی به صورت جداگانه طبقه بندی میشه که باید همه اونارو بهشون توجه کنی
بعد توجه کن که هر آیتمی چه پیش نیاز هایی داره ممکنه یه سری ها اصلا به دردت نخوره و مخصوص کلاس ها دیگه باشه
مخصوصا زره ها رو باید خیلی فروخت چون اونارو برای هم گروهی ها نمی تونیم استفاده کنیم و خیلی از زره ها هستن که اصلا به کلاس ما نمی خورن چون اون چیزایی که می خوان مخصوص کلاس خودشونه و مثلا ما اگه mage باشیم نمیایم به strength اختصاص بدیم و به خاطر همین لباسی که به strength خاصی نیازمنده به درد ما نمی خوره و باید فروختش....
این به صورت خلاصه بود بعدا اگه چیزی خاصی بازم توضیح میدم :20:
virus2009
27-03-2011, 18:12
سلام دوستان
داستان کامل بازی رو کسی لینک نداره بده
من شماره 1 رو دوبار نصب کردم و یکم رفتم خوشم نیومد
برای فهمیدن و بازی کردن ، شماره 1 خیلی لازمه ......... ؟؟؟؟؟
M A X I M U M
27-03-2011, 18:18
خیلی باحالی :دی
اگه توجه کنی من گفتم روی نرمال رفتم نه هارد!
بعدشم گفتم همه ریزه کاری های بازی رو نگشتم و برای بار اول حوصله نداشتم
الان بار دوم شخصیت زن Warrior انتخاب کردم و روی هارد هم هست و دارم هر چی که در بازیه رو می گردم و حتی توی مکالمات هم سعی می کنم همه گزینه های ممکن رو انتخاب کنم و خلاصه هیچ ریزه کاری از دستم در نمیره....
خوب این نیما حاشیه درست می کنه! :دی
تازه 2 ساعت از اون پستت گذشته و شاید کسی نبوده که بیاد جواب بده خود منم اون موقع نبودم وگرنه جواب می دادم
من الان چون باید برم جایی به طور خلاصه سریع میگم:
آیتم هایی که سمت راستن برای خودمونه و سمت چپی ها برای فروشنده. بعد از سمت راست درگ کنی به سمت چپ یعنی آیتم های خودتو فروختی و از سمت چپ به راست درگ کنی یعنی از فروشنده اون آیتم رو خریدی. به جای درگ هم می تونی دابل کلیک کنی. بعد واحد پول هم به ترتیب طلا و نقره و برنز هست. یعنی هر آیتمی به ترتیب به این صورت قیمتشه و مثلا آیتمی که 3 طلا و 10 نفره نیاز داره از آیتمی که 2 طلا 20 نفره نیازه داره ارزشش بالاتره
اینو هم باید بگم که هر نوع آیتمی به صورت جداگانه طبقه بندی میشه که باید همه اونارو بهشون توجه کنی
بعد توجه کن که هر آیتمی چه پیش نیاز هایی داره ممکنه یه سری ها اصلا به دردت نخوره و مخصوص کلاس ها دیگه باشه
مخصوصا زره ها رو باید خیلی فروخت چون اونارو برای هم گروهی ها نمی تونیم استفاده کنیم و خیلی از زره ها هستن که اصلا به کلاس ما نمی خورن چون اون چیزایی که می خوان مخصوص کلاس خودشونه و مثلا ما اگه mage باشیم نمیایم به strength اختصاص بدیم و به خاطر همین لباسی که به strength خاصی نیازمنده به درد ما نمی خوره و باید فروختش....
این به صورت خلاصه بود بعدا اگه چیزی خاصی بازم توضیح میدم :20:
دست گل تو وحید جون و اون دوستمون درد نکنه
حالا فهمیدم چی به چیه موقع خرید تبدیل میشن این سکه ها
واقعا نسبت به مس افکت خیلی ریزه کاری بیشتر داره و البته سبک RPG هم فرق داره اونجا اکشن بود
فکر کنم من خیلی سوال داشته باشم اما علاقه پیدا کردم که این بازیو برم این سبک RPG بازی نکرده بودم تا حالا
راستی وحید من نمیدونستم تو هم اینجا فعالی :دی
شماها چطور روی هارد میرید ؟!!! من روی نرمال دارم میرم مرحله اول بود وقتی داشتیم از شهرمون فرار می کردیم یه غول گنده ای اومد جلومون نمیدونستم چطور بکشمش خیلی وحشی بود
آخرش با کلی زور و زحمت تونستم بکشمش تازه تمام دوستام مردن خودمم تنها 1 دونه اکسیر شفابخش برام موند اما کشتمش :دی
IranApadana
27-03-2011, 20:41
درود به همه دوستان
من اين بازي رو تازه نصب كردم.هيچ شناخت قبلي هم از اين سري بازي ها ندارم.ميشه راهنمايي كنيد؟
اوايل بازي كه فقط بايد كليك راست موس رو ببري روي مهاجمين و كليك كنيد تا كشته بشن..!!
تمام بازي به اين سبكه؟
vahidgame
27-03-2011, 21:00
دست گل تو وحید جون و اون دوستمون درد نکنه
حالا فهمیدم چی به چیه موقع خرید تبدیل میشن این سکه ها
واقعا نسبت به مس افکت خیلی ریزه کاری بیشتر داره و البته سبک RPG هم فرق داره اونجا اکشن بود
فکر کنم من خیلی سوال داشته باشم اما علاقه پیدا کردم که این بازیو برم این سبک RPG بازی نکرده بودم تا حالا
راستی وحید من نمیدونستم تو هم اینجا فعالی
شماها چطور روی هارد میرید ؟!!! من روی نرمال دارم میرم مرحله اول بود وقتی داشتیم از شهرمون فرار می کردیم یه غول گنده ای اومد جلومون نمیدونستم چطور بکشمش خیلی وحشی بود
آخرش با کلی زور و زحمت تونستم بکشمش تازه تمام دوستام مردن خودمم تنها 1 دونه اکسیر شفابخش برام موند اما کشتمش
آره دیگه این با اکشن نقش آفرینی مثل مس افکت فرق داره و کلا این سبک CRPG بازی های اون پیچیدگی خاصی دارن و هر کسی ممکنه نتونه بره
در مورد درجه سختی هم خب مشخصه دیگه هر کسی توی یه ژانری تخصص داره و می تونه بازی های اونو روی درجه های سختی بالا هم بره و کسی که تازه داره این ژانر رو شروع می کنه اولش باید روی درجه های سختی پایین بره تا کم کم عادت کنه و به هیچ وجه نمی تونه اون بازی ها رو مثلا روی هارد بره مخصوصا دیگه da که کلا از نظر درجه سختی نسبت به بازی های دیگه فرق داره و سختره !
الان همین شایان که می بینی سابقه 10- 15 در این سبک داره :دی وگرنه هر کسی نمی تونه روی Nightmare این بازیو بره و همون اولش روانی میشه :دی
منم می تونم روی Nightmare برم ولی خیلی وقت گیر میشه و فعلا اون قدر وقت ندارم :دی
درود به همه دوستان
من اين بازي رو تازه نصب كردم.هيچ شناخت قبلي هم از اين سري بازي ها ندارم.ميشه راهنمايي كنيد؟
اوايل بازي كه فقط بايد كليك راست موس رو ببري روي مهاجمين و كليك كنيد تا كشته بشن..!!
تمام بازي به اين سبكه؟
خب برای شروع باید یه سری توضیح در مورد این سبک و این بازی بخونید مثل این:
البته این پست برای شماره قبلیه و این شماره در یه سری زمینه ها مثل انتخاب نژاد که نداره تغییر کرده ولی در کل مفیده....
Dark-King
27-03-2011, 21:54
عجب پس فک کنم شبیه ابلیویونه من 7 بار تمومش کردم:27:
نسخه یکه شو کسی برای دانلود داره اگه نداره بگه از کجا میتونم گیر بیارم ؟
با تشکر
aramesh_61
28-03-2011, 01:09
آقا این dlcهایی که واسه بازی اومده واسه نسخه xbox هم هستش؟ اگه هست لینک دانلود دارید؟ (اصلاً کلاً میشه dlc رو روی xbox نصب کرد؟:31: آخه تازه xbox گرفتم!)
آقا این dlcهایی که واسه بازی اومده واسه نسخه xbox هم هستش؟ اگه هست لینک دانلود دارید؟ (اصلاً کلاً میشه dlc رو روی xbox نصب کرد؟:31: آخه تازه xbox گرفتم!)
اون dlc ها مال pc هست
برای xbox باید از لایو بخری!
سلام
من تو ماموریت the deep roads expedittion گیر کردم میگه یه نقشه از grey warden بدم به bartrand اما نقشه ای نیست میشه کمک کنین از کجا باید پیدا کنم؟؟؟؟
تازه این همه پول هم میخواد
aramesh_61
28-03-2011, 11:29
سلام
من تو ماموریت the deep roads expedittion گیر کردم میگه یه نقشه از grey warden بدم به bartrand اما نقشه ای نیست میشه کمک کنین از کجا باید پیدا کنم؟؟؟؟
تازه این همه پول هم میخواد
اونجور که یادم مونده شما باید نقشه رو از یک شخصی به اسم Andress که بعداً به گروهتون میپیونده بگیرید. واسه پول هم مشکلی نیست، یه ماموریت هست که یه شخصی بهتون پیشنهاد میده که به شما پول میده ولی باید بعداً بهش دو برابرشو بدید، پیشنهاد میکنم برید نامه هایی که بدستتون رسیده رو بخونید، نامه ها هم تو خونه ایه که مادرتون هست.
M A X I M U M
28-03-2011, 15:13
من یه کمان هایی می گیرم که خطری قدرت ضربه شون بالاست
فکر کنم مال rogue ها باشن اما من warrior هستم
اما دوتا دوست دارم که rogue هستن یکی یه کوتوله چاق و یه دختره که دوتا شمشیر کوتاه داره
اون کوتوله یه زوبین داره به اسم بیانکا اما نمیتونم اونو جابگزین کمان بکنم
می نویسه reqruitments : archery
طوری میتونم استفاده بکنم ؟
توجه کنین که معمولا برای انجام Main Quest ها بایستی Secondary Quest ها رو انجام بدین . مثل همین ماموریت deep road expedition که باید اندرس رو پیدا کنید و ...
ase_pase
28-03-2011, 21:00
سلام
چندتا سوال داشتم :
1.راهی هست که مادر hawke نمیره ؟ (من Rouge هستم) یا خواهرش که mage هست توسط Templar ها دستگیر نشه ؟
2.بعد از اون مرحله که با مریل میریم دنبال اون دیمون و آخر معلوم میشه توی keepr زندانی شده و مجبور میشیم بکشیمیش ، این مریل توی گروهم قفل شده و هر کاری میکنم دیگه جدا نمیشه . چرا؟ راهی هست؟ (هم اگه قبیلش رو زنده نگه دارم و هم اگه مجبور بشم باهاشون بجنگم همینه)
3.توی یکی از side quest ها توی ACT III که باید دختر یکی رو از یکجایی توی wound cost پیدا کنیم و از دست راهزن ها نجات بدیم هرجا رو که میگردم چیزی پیدا نمیشه جز یکجا که سردستشون واسه خودش یکجا وایستاده ولی هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد و ئقتی موس میره روش نمیتونم کاری انجام بدم. کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
بازم سوال دارم ولی الان یادم نیست :D
من یه کمان هایی می گیرم که خطری قدرت ضربه شون بالاست
فکر کنم مال rogue ها باشن اما من warrior هستم
اما دوتا دوست دارم که rogue هستن یکی یه کوتوله چاق و یه دختره که دوتا شمشیر کوتاه داره
اون کوتوله یه زوبین داره به اسم بیانکا اما نمیتونم اونو جابگزین کمان بکنم
می نویسه reqruitments : archery
طوری میتونم استفاده بکنم ؟
Isabela و Varic نمیتونند استفاده کنند چون Archery ندارن
باید The Exiled Prince رو نصب کنی و از سباستین استفاده کنی.فقط اون Archer (کمان دار) هست
unknown47
28-03-2011, 22:16
درود.میخواستم بدونم دیگه بازی ایزومتریک نیست؟
با تشکر.
M A X I M U M
28-03-2011, 22:28
Isabela و Varic نمیتونند استفاده کنند چون Archery ندارن
باید The Exiled Prince رو نصب کنی و از سباستین استفاده کنی.فقط اون Archer (کمان دار) هست
خودم چی ؟ خودم نمی تونم روگه آرچر باشم ؟
سلام
چندتا سوال داشتم :
1.راهی هست که مادر hawke نمیره ؟ (من Rouge هستم) یا خواهرش که mage هست توسط Templar ها دستگیر نشه ؟
2.بعد از اون مرحله که با مریل میریم دنبال اون دیمون و آخر معلوم میشه توی keepr زندانی شده و مجبور میشیم بکشیمیش ، این مریل توی گروهم قفل شده و هر کاری میکنم دیگه جدا نمیشه . چرا؟ راهی هست؟ (هم اگه قبیلش رو زنده نگه دارم و هم اگه مجبور بشم باهاشون بجنگم همینه)
3.توی یکی از side quest ها توی ACT III که باید دختر یکی رو از یکجایی توی wound cost پیدا کنیم و از دست راهزن ها نجات بدیم هرجا رو که میگردم چیزی پیدا نمیشه جز یکجا که سردستشون واسه خودش یکجا وایستاده ولی هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد و ئقتی موس میره روش نمیتونم کاری انجام بدم. کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
بازم سوال دارم ولی الان یادم نیست :D
جواب این دوستمون (اسپویل)
ج1-میگن هر کاری کنی میمیره . راهی نیست و جزو داستانه
واسه خواهره هم اگه با خودت ببریش به سفر و اندرس هم باهات باشه نمیمیره . ولی میره گری واردن میشه .
ج2-احتمالا باگه چون همچین چیزی نمیشه .
ج3-اونهم باگه و فکر کنم واسه همه پیش اومده و نمیشه کوئست رو کامل کنی .
unknown47
28-03-2011, 23:00
کسی نیست به من بگه بازی ایزومتریک نیست یا نه؟
ase_pase
28-03-2011, 23:47
خب باید چیکار کنم ؟
واسه مریل اگه از اول برم درست میشه ؟
خودم چی ؟ خودم نمی تونم روگه آرچر باشم ؟
چرا خودتم میتونی
البته Rogue شمشیرزن خیلی بهتره(dps بالاتره)
کلا تو این نسخه به کلاس ارچر خیلی بها داده نشده . تلنتهاش خیلی خوب نیست . فقط وریک یه چندتا تلنت مخصوص خودش داره که خوبه .
کسی نیست به من بگه بازی ایزومتریک نیست یا نه؟
نه . ایزومتریکنیست . سوم شخصه دوربینش.
manuelcalavera
29-03-2011, 11:18
بچه ها توی Assassin's Creed ، اسم ِ شمشیر ِ یکی از همراه ها ، Bianca هست ( عین ِ وریک ) ، اسم ِ جیجی خونه ی توی اساسینز کرید هم Blooming Rose هست ، بازم عین ِ درگن ایج :دی
اونور نگفتم چون میدونم فقط RPG بازها هستند که براشون اسامی خیلی مهم هست
unknown47
29-03-2011, 11:46
نه . ایزومتریکنیست . سوم شخصه دوربینش.
ممنون از شما. یعنی بازی کاملا شبیه به بازی های اکشن شده؟
vahidgame
29-03-2011, 11:53
خب باید چیکار کنم ؟
واسه مریل اگه از اول برم درست میشه ؟
باگه دیگه کاریش نمیشه کرد
اگه یکمی جلوتر برید بازم درست نشه باید از اول برید تا درست بشه
نه
دوربین بازی تقریبا به صورت نیمه ایزومتریک میشه و توی پی سی هنوز هم همه کارا با موسه و باید تاکتیکی کار کرد و با اکشن خیلی فرق داره
باگه دیگه کاریش نمیشه کرد
اگه یکمی جلوتر برید بازم درست نشه باید از اول برید تا درست بشه
نه
دوربین بازی تقریبا به صورت نیمه ایزومتریک میشه و توی پی سی هنوز هم همه کارا با موسه و باید تاکتیکی کار کرد و با اکشن خیلی فرق داره
نه وحید دروغ میگه :21: همش اکشن شده فقط یه ذره شبیه بازی های CRPG هستش
بیا وحید من واست بدون حتی یک کلیک در جنگها بازی رو واست تموم میکنم البته در درجه Easy
vahidgame
29-03-2011, 19:24
نه وحید دروغ میگه :21: همش اکشن شده فقط یه ذره شبیه بازی های CRPG هستش
بیا وحید من واست بدون حتی یک کلیک در جنگها بازی رو واست تموم میکنم البته در درجه Easy
خودت داری جواب خودتو میدی! :دی
روی Easy خب مشخصه که اصلا لازم نیست خیلی تاکتیکی عمل کنی و حتی توی شماره یک هم همین جوری بود
روی درجه های دیگه اصلا نمی تونی اینجوری بری مخصوصا روی Hard و Nightmare که بدون تاکتیک بخوای جلو بری همون اول مبارزه شهیدی :20:
قبول دارم نسبت به شماره قبلی از نظر تاکتیکی کمتر شده ولی نمیشه گفت بازی اکشنه بعد شبیه کلاسیکه! باید برعکس اینو گفت
خودت داری جواب خودتو میدی! :دی
روی Easy خب مشخصه که اصلا لازم نیست خیلی تاکتیکی عمل کنی و حتی توی شماره یک هم همین جوری بود
روی درجه های دیگه اصلا نمی تونی اینجوری بری مخصوصا روی Hard و Nightmare که بدون تاکتیک بخوای جلو بری همون اول مبارزه شهیدی :20:
قبول دارم نسبت به شماره قبلی از نظر تاکتیکی کمتر شده ولی نمیشه گفت بازی اکشنه بعد شبیه کلاسیکه! باید برعکس اینو گفت
من هنوز دلم از یه چیزای بازی پره . Inventory اش و مچ کردن ایتمهاش دیگه اون حال و هوای قبلا رو نداره . سرعت خیلی بالای بازی در حدی که dps گذاشتن واسه Damage . قدیما خیلی حال میداد با Damage بازی بازی میکردی حتی یک Damage حیاتی بود . ولی حالا نه . قبول داری ؟ ولی بیشتر این مدل مبارزه رو دوست دارم فقط اگه خوبی های نسخه قبل حذف نمیشد .
p3yman_xl
30-03-2011, 06:26
ایـن Arishok چجوری میمیــره ؟ لول 15 واریر یارام َاولین، آندرس و َوریک هستن ...
خب من هم بعد نزدیک 25 ساعت بازی کردن بازی رو برای خودم تموم کردم خود بازی رو نه چون دیگه نتونستم تا تهش برم:31:
بازی های RPG تو این سبک کلا از اول بازی نمی کردم مخصوصا که CRPG باشه.
ولی در کل می خوام نظراتمو بگم بازی..
گیم پلی بازی رو روی کنسول بازی کردم واقعا سخت بود pc بازی کردن این بازی بسی لذت دیگر دارد..مخصوصا که قسمت قبل رو روی پی سی بازی کردم زیاد لذت بردم البته دوربین ثابت شده و به نظر خودم این دوربین بهرتین دوربین هستش چون بذتو بیشتر میکنه ولی هیچ وقت در این شماره اون لذت گیم پلی که در دراگون ایج بود رو نبردم یه جورایی احساس میکردم بازی از خیلی لحاظ افت داشته که چرا سازندگان کم توجهی کردند جای سوال داره حتی لوکیشن های بازی کمی کم تعداد بودن بیشتر در حول 3،4 شهر میگذشت و تغییر شب و روز داستانش هم واقعا نسبت به قبل کم کاری زیاد داشت شهری که نابود شده و هاوک باید در همان اول کار با از دست دادن نزدیکانش تجربه ای دیگر رو تجربه میکرد
گرافیک هم خب یک بازی با این سبک گرافیک خوبی داشت نه ولی عالی فضاهای بیرونی محیطهایی که توجهی از سوی گیمر ندارند ،مورد توجه سازندگان هم قرار نگرفته و ول شدند خون هم که جورهره اصلی بود یه شمشیر میزدی خون میپرید تا اسمون..
در کل ولی بازی اون هیجان خاص خودشو داشت طرفداران کلاسیک رو حفظ کرده + تشویق طرفداران جدید برای این سبک بازی ها.
گیم پلی 8.5
گرافیک 8
موزیک و صدا 9.2
داستان 9
در کل امتیاز 8.5 برازنده بازی خواهد بود.
ایـن Arishok چجوری میمیــره ؟ لول 15 واریر یارام َاولین، آندرس و َوریک هستن ...
2 تا انتخاب هست
یا باید باهاش تنهایی دوئل کنی یا دسته جمعی حمله کنی:31:
دوئل سخته(من mage بودم)
اگه خودت تانکی به اولین نیازی نیست به جاش فنریس رو بیار
با تانک حواسشو پرت کن.با جادوگر Searbas رو سریع بکش.جادوگر رو زنده نگه دار.بقیه راحته:31:
hosseincode2008
30-03-2011, 21:50
اين پستهاي من رو كه هر از چند گاهي ميدم ايگنور كنيد و بدون ن.ق بذاريد به حساب دلتنگي و احساساتي شدن
يادمه دو سه ماه مونده بود به عرضه بازي يه سند تو ال كردم كه حاظرم 50 سال پيرتر بشم ولي همين الان اين بازي رو بكنم ولي الان... الان يه نيرويي نميذاره كه بازي شروعش كنم... يه نيرويي مثل خودم... خودم كه به بايووير تعصب دارم
:((
اين پستهاي من رو كه هر از چند گاهي ميدم ايگنور كنيد و بدون ن.ق بذاريد به حساب دلتنگي و احساساتي شدن
يادمه دو سه ماه مونده بود به عرضه بازي يه سند تو ال كردم كه حاظرم 50 سال پيرتر بشم ولي همين الان اين بازي رو بكنم ولي الان... الان يه نيرويي نميذاره كه بازي شروعش كنم... يه نيرويي مثل خودم... خودم كه به بايووير تعصب دارم
:((
چه جالب!!!
M A X I M U M
31-03-2011, 05:04
من هم تموم کردم
بعنوان اولین CRPG من تجربه خیلی جالبی بود
داستان بازی منو خیلی جذب کرد و باعث شد منتظر نسخه بعدی بمونم
با اینکه نسخه ۱ رو بازی نکرده بودم اما داستان غنی بازی باعث شد خیلی راحت بفهمم توی نسخه اولی چی گذشته و با حال و هوای بازی جور بشم
واقعا بازی فوق العاده ای بود به نظر من از نظر المنت ها هیچ کمبودی نداشت مثلا بعضی بازی ها هستن اینطور افسانه ای ساخته میشن اما تنوعی توش نیست اما این بازی اینقدر چیزهای جذاب داشت که با وجود طولانی بودنش هر گیمری رو مجاب می کنه دو سه بار تمومش کنه
من خودم الان دارم دی السی هارو دانلود می کنم تا دفعه بعد که میخوام برم و کلاس روگه رو انتخاب کنم همه جای بازیو دیده باشم
من امتیاز کل رو به این بازی بعد از حدود 30 ساعت گیم پلی 9.0 میدم
سوالی هم داشتم :
برادر کوچیک ترش کارور که اول بازی میمیره نمیشه نجاتش داد ؟
تو یکی از مراحل اون میج مریض مادرش رو می گیره و اون بلا رو سرش میاره نمیشه نجات داد مادره رو ؟
aramesh_61
31-03-2011, 07:49
تو یکی از مراحل اون میج مریض مادرش رو می گیره و اون بلا رو سرش میاره نمیشه نجات داد مادره رو ؟
نه نمیشه، جزء داستان بازیه و نمیشه کاریش کرد. من خیلی دلم واسش سوخت!!
راستی راجع به Arrishok من که Rogue بودم باهاش دوئل کردم نبرد سختی بود ولی بردم . حالا این دفعه میج برمیدارم که میدونم عمرا نمیبرم . انتخابی چیزی داره واسه اینکه تیمی باهاش بجنگیم ؟
p3yman_xl
31-03-2011, 11:16
حالا این دفعه میج برمیدارم که میدونم عمرا نمیبرم . انتخابی چیزی داره واسه اینکه تیمی باهاش بجنگیم ؟
من سرِ این مبارزه پیر شدم.. آخرشم مجبور شدم از سیو یک ساعت پیش بازی رو دوباره شروع کنم و فنریس رو با خودم آوردم .. من Warrior هستم.. در فروم Bioware گفته شده در این مبارزه اگر Mage باشی خیلی راحت تره تا Rogue یا Warrior .. به هر حال اگر میخوایی باهاش تک به تک دوئل کنی، حتماً فنریس رو با خودت ببر تا این آپشن فعال بشه؛ اگر میخوایی اریشاک رو همراه با تمام هم تیمی هاش به جهنم بفرستی میتونی تیمی باهاش بجنگی..
M A X I M U M
31-03-2011, 13:09
نمیشه اول بازی برادرش کارور رو نجات داد ؟
اگه mage زن باشی ، خودت بجای carver می میری.
راستی راجع به Arrishok من که Rogue بودم باهاش دوئل کردم نبرد سختی بود ولی بردم . حالا این دفعه میج برمیدارم که میدونم عمرا نمیبرم . انتخابی چیزی داره واسه اینکه تیمی باهاش بجنگیم ؟
من خودم راحت زدمش.
اولا بگم دو راه داری ، یکی که گروهی بجنگید و اونا هم دسته جمعی میشن و اتک میدن. یا این که خودت دوئل کنی.
اتفاقا این جا اگه health کمی داشته باشی بدبختی! چون با چند تا اتک میمیری. برو اک بده و اسپل بزن. وقتی هلثت کم شد سریع برگرد و Helth potion بخور تا خونت سر جاش بیاد. بعد از این که بتونی دوباره هلث پوشن بخوری ، باید یکم بگذره. بازم اتک بده ، دیدی داری میمیری سریع برگر بدو ، اونم دنبالت. اینقدر بدو که دوباره هلثپوشن ات بازی شه و یکی دیگه بخوری . دوباره برو اتک بده تا وقتی که خونت کم شد. باز برگرد و....
اینقدر این کارو کن که شکستش بدی . البته خودشم health potion می خوره ها!
M A X I M U M
31-03-2011, 15:42
اگه mage زن باشی ، خودت بجای carver می میری.
اون وقت چطوری بازی ادامه پیدا می کنه ؟!
دوستان من دوباره دارم میرم بازیو
راهی نیست که بشه XP بیشتری گرفت ؟ درجه سختی روی مقدار XP که توی مبارزات می گیری تاثیر داره ؟
من میخوام XP بیشتری بگیرم لازم هم شد حاضرم چندین ساعت بجنگم اما نمیدونم چطوری این خودش XP خیلی کمی میده 300 - 400 نمی تونم به لول های بالا برسم
چی پیشنهاد می کنید ؟
sheeablo
31-03-2011, 16:13
من سرِ این مبارزه پیر شدم.. آخرشم مجبور شدم از سیو یک ساعت پیش بازی رو دوباره شروع کنم و فنریس رو با خودم آوردم .. من Warrior هستم.. در فروم Bioware گفته شده در این مبارزه اگر Mage باشی خیلی راحت تره تا Rogue یا Warrior .. به هر حال اگر میخوایی باهاش تک به تک دوئل کنی، حتماً فنریس رو با خودت ببر تا این آپشن فعال بشه؛ اگر میخوایی اریشاک رو همراه با تمام هم تیمی هاش به جهنم بفرستی میتونی تیمی باهاش بجنگی..
فنریس رو ببریم چه آپشنی فعال میشه مگه؟
با میج آریشاک رو قورت دادم،در صورت میج بودن نبرد تک به تک شدیدا توصیه میشه در غیر اینصورت کشتنش کاره حضرت فیله مگر در مبارزه ی تیمی که باید پیشنهاد مبارزه ( تک به تک ) رو رد کرد.
وژدانن بگو با Rogue چطوری این موجود خبیث رو زدی؟ منو مثله پشه له کرد، آقا نمیشه زدش خدایی، چون باید بهش بچسبی خون ازش کم نمیشه که، با دو-سه تا ضربه هم که ناک اوت میشی اونم مثل خرس قطبی سره جاش وامیسته میخنده به آدم :|
با میج من راحت زدمش فقط مبارزه کمی طولانی شد.
اون وقت چطوری بازی ادامه پیدا می کنه ؟!
دوستان من دوباره دارم میرم بازیو
راهی نیست که بشه XP بیشتری گرفت ؟ درجه سختی روی مقدار XP که توی مبارزات می گیری تاثیر داره ؟
من میخوام XP بیشتری بگیرم لازم هم شد حاضرم چندین ساعت بجنگم اما نمیدونم چطوری این خودش XP خیلی کمی میده 300 - 400 نمی تونم به لول های بالا برسم
چی پیشنهاد می کنید ؟
اشتباه لپی بوده احتمالا! جنسیت مهم نیست، اگر شما میج باشی بتانی میمیره و اگر نباشی کارور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا میتونی از Cheat Code استفاده کنی XP بگیری:دی
راهش فقط مبارزه هست فکر هم نمیکنم درجه سختی تاثیری داشته باشه. بگرد، پیدا بکن، بکش، تجربه کسب کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بعضی جاها هم زجر آوره، یادم نیست کدوم مرحله یه اتاقی بود ( غیر از راه اصلی ) توی سه بار چندین تا (زیاد) Rage Demon میومد( خیلی وحشتناک بود ) آخرشم نتونستم اونجا رو برم...
با میج آریشاک رو قورت دادم،در صورت میج بودن نبرد تک به تک شدیدا توصیه میشه در غیر اینصورت کشتنش کاره حضرت فیله مگر در مبارزه ی تیمی که باید پیشنهاد مبارزه ( تک به تک ) رو رد کرد.
اتفاقا با میج بیشتر از همه طول میکشه
باید همش فریزش کنی+چند تا اسپل دوباره بدویی
اگه هم بهت نزدیک بشه interupt میشی
البته بعضی جاها هم زجر آوره، یادم نیست کدوم مرحله یه اتاقی بود ( غیر از راه اصلی ) توی سه بار چندین تا (زیاد) Rage Demon میومد( خیلی وحشتناک بود ) آخرشم نتونستم اونجا رو برم...
باید 2 تا میج داشته باشی که هر دو Perfity داشته باشن
2 تاشون رو paralyze کن و سومی رو بکش.همین ادامه بده تا بمیرن
M A X I M U M
31-03-2011, 19:20
بابا این خیلی XP کم میده آخرش لول چنده این ؟
تا پایان بازی به نظر من نمیشه به آخر لول ها رسید اصلا XP کم میده
پ.ن : من اصلا به چیت کردن تو بازی اعتقاد ندارم !
sheeablo
31-03-2011, 19:20
اتفاقا با میج بیشتر از همه طول میکشه
باید همش فریزش کنی+چند تا اسپل دوباره بدویی
اگه هم بهت نزدیک بشه interupt میشی
نقل زمانش نیست رفیق، سره زدنشه! میج دور زنه، Warrior و Rouge هم Mele هستن، نمیشه به آریشاک نزدیک شد. اگه کسی با Warrior یا Rouge آریشاک رو کشته خوش حال میشیم استراتژیشو بشنفیم.
باید 2 تا میج داشته باشی که هر دو Perfity داشته باشن
2 تاشون رو paralyze کن و سومی رو بکش.همین ادامه بده تا بمیرن
خب، اینم حرفیه:دی ولی مشکل اینجاست که سه تا نیستن سه سری میان هر بار هم 4 یا 5 تا اونم Rage Demon ییهو میبینی مثل جن بو داده پشت سرت واستاده :دی
داخله خوده Quote نوشتم:دی
M A X I M U M
31-03-2011, 19:26
من روگه هستم و کمان دارم آریشوک رو می کشم :دی
استراتژیشو هم میام میگم با واریور هم کشتمش
اون خواهره و الفه میتونن یخی کنن اون وقت حمله !!
sheeablo
31-03-2011, 19:28
بابا این خیلی XP کم میده آخرش لول چنده این ؟
تا پایان بازی به نظر من نمیشه به آخر لول ها رسید اصلا XP کم میده
پ.ن : من اصلا به چیت کردن تو بازی اعتقاد ندارم !
منظورت از لول آخرها چیه؟ نکنه میخوای لول صد بشی داوش؟ :دی
دفعه ی اول من لول 21 شدم نمیدونم دیگه بقیه تا کجا ها رفتن.
آفرین اصلا چیزه خوبی نیست :|
راستی عجب چیزه خوبیه Spirit Healer این Revivalش غوغا میکنه:دی
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
من روگه هستم و کمان دارم آریشوک رو می کشم :دی
استراتژیشو هم میام میگم با واریور هم کشتمش
اون خواهره و الفه میتونن یخی کنن اون وقت حمله !!
خواهره و الفه کجا بودن برادر؟ صحبت از مبارزه ی تک به تکه، اونجا وامیستن مثل هویج نیگا کنن که آریشاک چی جوری شل و پلت میکنه :دی
M A X I M U M
31-03-2011, 19:37
اها تک به تک منظورتونه :دی
من میگم چرا اینا اینقدر نمیشه نمیشه می کنن :دی
من لولم شد 23 اما بازی تموم شد تمام مراحل رو هم رفتم اما اون نوار XP همینطور پر میشد یعنی مطمئنم بازم لول های بالاتری بود واسه همین فکر کردم شاید من کارهایی درست انجام ندادم که XP زیادی نگرفتم
من روی نرمال رفتم بعد فکر کردم شاید روی درجه های سختی بالاتر XP بیشتری میده
نمیدونم اولین باره که تو یه بازی می بینم نمیشه به لول های بالاتری رسید !!
توی مس افکت من به لول 30 رسیدم یعنی بازی پتانسیلشو داشت و موقعیتشو برای گیمر فراهم می کرد اما من اینجا تمام کوئست ها و ساب کوئست ها و مینی کوئست ها و ... رو رفتم :دی
وژدانن بگو با Rogue چطوری این موجود خبیث رو زدی؟ منو مثله پشه له کرد، آقا نمیشه زدش خدایی، چون باید بهش بچسبی خون ازش کم نمیشه که، با دو-سه تا ضربه هم که ناک اوت میشی اونم مثل خرس قطبی سره جاش وامیسته میخنده به آدم :|
با میج من راحت زدمش فقط مبارزه کمی طولانی شد.
Rogue تنها مشکلش همین بود که با هر ضربه طرف پرت میشد . تنها راه دوئل با این غول تشن Stun کردنشه . من دو راه داشتم واسه Stun کردنش . یکی نارنجکی که جزو تلنتهام بود . یکی نارنجک معمولی . معمولیه واسه 10 ثانیه خشکش میکرد . یکیه خودم واسه 4 ثانیه . همین جوری زدمش . یه 5 تایی هم Elfroot potion خوردم . با دو دونه Life Ward واسه موقعی که به صلابه میکشید منو و خونم چون کم بود در جا میمردم . سخت ترین نبردش بود به هر حال ولی کشتمش . دقت کردین توی Docks بعد از اون اتفاق مجسمه شما رو میزارن در حالی که سر arrishok زیر پاتونه
نقل زمانش نیست رفیق، سره زدنشه! میج دور زنه، Warrior و Rouge هم Mele هستن، نمیشه به آریشاک نزدیک شد. اگه کسی با Warrior یا Rouge آریشاک رو کشته خوش حال میشیم استراتژیشو بشنفیم.
با کلاس Melee هم همینه
باید اتک بدی و بدویی.حداقل از میج بهترن
با واریور Ponmel Strike و Tremor
با روگه Miasmtik Flask
استان میکنه
خب، اینم حرفیه ولی مشکل اینجاست که سه تا نیستن سه سری میان هر بار هم 4 یا 5 تا اونم Rage Demon ییهو میبینی مثل جن بو داده پشت سرت واستاده
من کل سوراخ سمبه هارو گشتم:31:
بیشتر از 3 تا Rage همزمان ندیدم اونم یه بار با هم اومدن
شما بگو کجا پیداشون کردی که چندین بار چندتایی بیان!:20:
M A X I M U M
31-03-2011, 22:40
دوستان این Specialization points چیه ؟ چطور باید استفاده کرد ؟
sheeablo
31-03-2011, 23:53
من کل سوراخ سمبه هارو گشتم:31:
بیشتر از 3 تا Rage همزمان ندیدم اونم یه بار با هم اومدن
شما بگو کجا پیداشون کردی که چندین بار چندتایی بیان!:20:
سه دست ( البته سه تاشو من دیدم) پشت هم Rage Demon میاد. یادم نیست، توی یکی از اتاق هاست توی Deep Road فک کنم، انقدر رو اعصاب بود که اصلان یادم نیست، من دو سریشونو زدم اما سریه سوم دیگه شرمنده شدم :| البته الان اگه پیداش کنم شاید بتونم ردش کنم:دی سه تا دمیجر میخواست و یه دونه تانک. یا یکی که Revival داشته باشه:دی
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
دوستان این Specialization points چیه ؟ چطور باید استفاده کرد ؟
لول های 7 و 14بهت Specialization point میده.
M A X I M U M
01-04-2011, 00:25
خب چی هستن اینا ؟
باهاشون چیکار میشه کرد ؟
sheeablo
01-04-2011, 02:38
خب چی هستن اینا ؟
باهاشون چیکار میشه کرد ؟
نمیدونم فارسیش چی میشه ولی همون قدرت های خاص هستن، مثلا اگر میج باشید توی لول های 7 و 14 میتونید Blood Mage, Force Mage یا Spirit Healer رو بگیرید و ادامه بدید. بلد نیستم درس توضیح بدم:دی
vahidgame
01-04-2011, 03:29
من هم تموم کردم
بعنوان اولین CRPG من تجربه خیلی جالبی بود
داستان بازی منو خیلی جذب کرد و باعث شد منتظر نسخه بعدی بمونم
با اینکه نسخه ۱ رو بازی نکرده بودم اما داستان غنی بازی باعث شد خیلی راحت بفهمم توی نسخه اولی چی گذشته و با حال و هوای بازی جور بشم
واقعا بازی فوق العاده ای بود به نظر من از نظر المنت ها هیچ کمبودی نداشت مثلا بعضی بازی ها هستن اینطور افسانه ای ساخته میشن اما تنوعی توش نیست اما این بازی اینقدر چیزهای جذاب داشت که با وجود طولانی بودنش هر گیمری رو مجاب می کنه دو سه بار تمومش کنه
من خودم الان دارم دی السی هارو دانلود می کنم تا دفعه بعد که میخوام برم و کلاس روگه رو انتخاب کنم همه جای بازیو دیده باشم
من
با این حساب پس اگه شماره یک رو بازی کنی 10 میدی :دی
اینو بگم که مطمئنا الان داستان شماره یک رو بیشترشو نمی دونی چیه :دی
داستان شماره یک خیلی بهتر بود و واقعا الگویی برای بازی های دیگه ست و اصلا نمی تونم اون داستان و انتخاب های شماره یک رو با کلمات توصیف کنم!
مطمئنا اگه می خوای در جریان دنیای دراگون قرار بگیری باید شماره یک رو بری که به مراتب بازی بزرگتر و خوش ساخت تری هستش
فقط فرقش اینه که پیچیده تر و طولانی تر و سختره و همین طور شیوه مبارزاتش فرق داره که نمی دونم با اینا می تونی کنار بیای یا نه
با توجه به اینکه برای اولین CRPG اینو شروع کردی به نظرم خوبه و کم کم می تونی بازی های پیچیده این سبک روی بری مثل Dragon Age: Origins
اگه کارکترت رو Mage انتخاب کنی اون نمی میره و به جاش اون جا خواهرمون می میره
این دیگه نیاز به اسپویلر نداشت چون در جاهای مختلف چند بار بهش اشاره کرده بودم
خب چی هستن اینا ؟
باهاشون چیکار میشه کرد ؟
اینا تخصص ها هستن که یه جورایی زیر شاخه هر کلاسن و باعث میشن تا حدودی کلاس ها گسترده تر باشن
همون طور که بقیه گفتن توی هر کدوم از لول های 7 و 14 میشه یه دونه رو انتخاب کرد و هر کلاسی هم 3 تا Specialization داره که یعنی در کل بازی از این 3 تا میشه 2 تا رو انتخاب کرد. توی شماره یک از اینا برای هر کلاس 4 تا بود و همین طور از اول هم همه اونا باز نبودن و باید اونا رو باز می کردیم که به نظرم اینچوری جالبتر بود و اکثرا این 2 تا Specialization رو انتخاب می کردن ولی توی این شماره یه دونه هم انتخاب کنیم کافیه!
بعد Specialization های این شماره یه مزیتی داره اینه که اکثر هم گروهی ها یه Specialization مخصوص خودشون رو دارن که کسی دیگه اونو نداره. بعد اینا خیلی هم عالین و حتما باید بهشون اختصاص داد مثلا برای مریل به نظرم خیلی جالب بود و اون آخریاش تعداد زیادی از دشمن رو می تونست نابود کنه
توی شماره قبلی Specialization هم گروهی ها مثل کارکتر اصلی بود و فرقی نداشت
واسه Blood Mage گرفتن مثل قبل باید با یه Demon معامله کنی یا همین جوری هم میشه ؟
واسه Blood Mage گرفتن مثل قبل باید با یه Demon معامله کنی یا همین جوری هم میشه ؟
همینجوری میگیری!
البته Force Mage و Spirit Healer بهترین هستن!
Scary Feelings
01-04-2011, 20:34
سلام یه سوال دارم
این بازی اگه بخوایم بازی کنیم باید اول Origins رو بازی کنیم؟یعنی خط داستان خاصی داره؟
aramesh_61
01-04-2011, 21:45
سلام یه سوال دارم
این بازی اگه بخوایم بازی کنیم باید اول Origins رو بازی کنیم؟یعنی خط داستان خاصی داره؟
راستش من خودم یکشو بازی نکردم ولی با این بازی خیلی حال کردم واقعا قشنگ بود. اونجور که دوستان میگفتن مثل اینکه زیاد این دو تا بازی ربط مهمی به هم ندارن، البته اگه وقت داری حتما یکشو بازی کن ولی بدون بازی کردن یک، از این بازی هم بسی لذت خواهی برد
vahidgame
01-04-2011, 21:53
سلام یه سوال دارم
راستش من خودم یکشو بازی نکردم ولی با این بازی خیلی حال کردم واقعا قشنگ بود. اونجور که دوستان میگفتن مثل اینکه زیاد این دو تا بازی ربط مهمی به هم ندارن، البته اگه وقت داری حتما یکشو بازی کن ولی بدون بازی کردن یک، از این بازی هم بسی لذت خواهی برد
ربط که زیاد دارن
اگه کسی 2 رو رفته ولی Origins رو بازی نکرده و نمی خواد هم بازی کنه صد در صد اشتباه می کنه!
حداقل در مورد داستانش که نیاز دارین که حتما یه بار اونو به همراه dlc های داستانی و بسته مکمل برید تا کامل در جریان کار قرار بگیرین
بعدشم با توجه به اینکه بازی ادامه هم داره بیشتر به این نیاز دارید
aramesh_61
01-04-2011, 22:31
ربط که زیاد دارن
مهمترین ربط داستان دو بازیو میشه بگی؟
مهمترین ربط داستان دو بازیو میشه بگی؟
ربط کلیش اینه که هر دوتا توی یه دنیا انجام میگیره و شخصیت های زیادی از نسخه قبل رو میبینی
قهرمان نسخه قبل یا همون Hero of Freldden توی نسخه قبل از مکانی رد میشه به نام Lorthering که در اواسط بازی نابود میشه . حالا قهرمان این نسخه از این محل زندگیش که تو این شهره فرار میکنه و میره به kirkwall و ...
اخر نسخه 2 هم یه ارتباط نهان که معلوم نمیشه بین داستان هر دو شکل میگیره .
manuelcalavera
01-04-2011, 23:58
اسپویل آخر داستان ؛
حالا به نظرتون اون لیلیانا با سیکر چیکار داشت ؟
sheeablo
02-04-2011, 00:07
همینجوری میگیری!
البته Force Mage و Spirit Healer بهترین هستن!
100% تایید میشه. Force Mage برای ترکوندن و Spirit Healer برای نترکیدن:دی
سلام یه سوال دارم
جدا از خط داستانی در این دو نسخه بازی نکردن Origins اشتباه محضه:دی اولین بازی در این سبک که کلا باعث شد نظره من راجع به این نوع بازی ها عوض شه.
اسپویل آخر داستان ؛
حالا به نظرتون اون لیلیانا با سیکر چیکار داشت ؟
من تو کفه اینم که اگر للیلانا رو بکشی تو Origins با سیوش بیای اینجا چی میشه:دی
wrongring
03-04-2011, 11:42
من از بازی هایی شمشیر و غول و اینجور حرف ها دارند اصلا خوشم نمیاد به جز دو تا : god of war & prince of persia_
این بازی چه جوریه ؟ در حد این دو تا هست که بازی کنم
The Rover
03-04-2011, 11:59
من از بازی هایی شمشیر و غول و اینجور حرف ها دارند اصلا خوشم نمیاد به جز دو تا : god of war & prince of persia_
اگه فقط قسمت اکشن برات جالبه شاید این بازی مناسبت نباشه
vahidgame
03-04-2011, 12:07
اصلا اون دو تا بازی به این بازی ربط ندارن!
اونا اکشن ماجرایی هستن این نقش آفرینی کلاسیک که بین این دو تا سبک فرق زیادی هست
این بازی وقت زیادی رو می گیره و توی اون مکالمه هم زیاد داره که با این اوصاف ممکنه به مذاقتون خوش نیاد
hadi_vazi
03-04-2011, 13:46
من امروز این بازی رو گرفتم دیدم تو توضیحاتش نوشته اگه به زبون انگلیسی تسلط ندارید اصلا بازی نکنید باید کاملا انگلیسی بفهمید تا گزینه های درست رو تو مکالمات بازی انتخاب کنید وگرنه بازی بهتون نمی چسبه درسته؟
manuelcalavera
03-04-2011, 13:53
من که فکر میکنم تمام هیجان ِ بازی به داستان ها و انتخابهاست که ملزم به دونستن انگلیسیست
saeedblack
03-04-2011, 15:33
ببخشید من این دو تا DLC Exiled prince و Black Emporium رو گرفتم ولی هر چی نصبشون میکنم و میرم تو بازی تغییری در بازی پیدا نمیشه چطوری میشه از این دو تا استفاده کرد؟لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.
ببخشید من این دو تا DLC Exiled prince و Black Emporium رو گرفتم ولی هر چی نصبشون میکنم و میرم تو بازی تغییری در بازی پیدا نمیشه چطوری میشه از این دو تا استفاده کرد؟لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.
اول توی منوی اصلی بازی برو توی Downloadable Content ببین تیکشون زده یا نه .
اگه هم میخوای ببینی فعال شدن برو توی کوئستهات قسمت Premium Content . اگه اسم این ماموریت بود پرنسسه بود یعنی نصبه . دومی هم یه مکانی توی شهر باز میکنه توی نقشه دیده میشه به همین اسم برو توش مبینی چه خبره .
sheeablo
03-04-2011, 23:50
من امروز این بازی رو گرفتم دیدم تو توضیحاتش نوشته اگه به زبون انگلیسی تسلط ندارید اصلا بازی نکنید باید کاملا انگلیسی بفهمید تا گزینه های درست رو تو مکالمات بازی انتخاب کنید وگرنه بازی بهتون نمی چسبه درسته؟
فک نمیکنم چیزی به اسم گزینه ی درست تو این بازی وجود داشته باشه، چون مسیره کلیه داستان خیلی کم امکان داره عوض بشه، اکثرا انتخاب ها سلیقه ای هست فقط بعضی جاها میتونید با انتخاب یک گزینه از جنگ دوری کنید یا اینکه شر به پا کنید. به عنوان مثلا:
زمانی که اون نامه یا مدرک رو بر علیه کاستیلون پیدا میکنید،میتونید نامه رو در عوض یه چیزایی بدید بهش بره، یا اینکه اجازه ی این کار رو ندید و به کاستیلون حمله کنید
ضمنا این رو هم در نظر داشته باشید که شکل کنار نوشته ها تا حدود زیادی به انتخاب ها حتی اگر انگلیسی بلد نباشید کمک کنه، در حد کم هم اگر بلد باشید کفایت میکنه.
در کل بازی حاله خودش رو داره، اگر انگلیسی خوب بلد باشید فقط درصدی که از بازی لذت میبرید بیشتره:دی
البته نظره شخصیه من بود این :10:
سلام من دیروز نصب کردم ، نسخۀ جدید بازم منو سورپرایز کرد چون این امکانو توش گذاشته بودند که سیو DA:O را وارد کنیم و داستان بر اساس داستانی که خودمان تو نسخه قبل رقم زده بودیم ادامه پیدا کنه (واقعاً برام جالب بود)
راستی برای نسخه قبل یه راهنمای جامع تقریبا 40 مگی گذاشته بودید خیلی کمک می کرد ، اگر برای DA2 هم چنین فایلی دارید بزارید ممنون میشم.
hamedchtsz
05-04-2011, 12:10
دوستان کسی شماره سریال بازی رو داره؟ من بازی رو روی دوتا دیسک گرفتم آنزیپ کردم autorun اصلی بازی هستش و شماره سریال می خواد
دوستان کسی شماره سریال بازی رو داره؟ من بازی رو روی دوتا دیسک گرفتم آنزیپ کردم autorun اصلی بازی هستش و شماره سریال می خواد
من اینو زدم جواب داد:
25K3-3NO7-L39A-YFN1-320D
سلام من این بازیو تا حالا بازی نکردم چه جوریه؟ شبیه The Last Remnant یا نه؟ در هر صورت باس بازی باحالی باشه با این حجم بالای طرفداراش!:46:
دوستان من تازه از دیروز شروع کردم بازی کنم ، شخصیت خودمو mage و male انتخاب کردم ، نمیشه یه کاری کرد که bethany اول بازی کشته نشه ؟
با توجه به اینکه من خودم رو mage گذاشتم چه سرنوشتی در انتظارمه ؟ آخه داداشم میگفت خودش warrior بود ، بتانی رو که جادوگر بوده باید بین کشته شدن یا رفتن به برج براش یه گزینه رو انتخاب میکرده .
c. ronald
05-04-2011, 15:25
به بخشید من بازی رو نصب کردن وقتی اجراش میکنم eror میده خواهش میکنک راهنمایم کنید
sheeablo
05-04-2011, 16:09
دوستان من تازه از دیروز شروع کردم بازی کنم ، شخصیت خودمو mage و male انتخاب کردم ، نمیشه یه کاری کرد که bethany اول بازی کشته نشه ؟
با توجه به اینکه من خودم رو mage گذاشتم چه سرنوشتی در انتظارمه ؟ آخه داداشم میگفت خودش warrior بود ، بتانی رو که جادوگر بوده باید بین کشته شدن یا رفتن به برج براش یه گزینه رو انتخاب میکرده .
یه سوالایی پرسیدی که چند صفحه جواب داره:دی سرنوشتت رو که باید بازی کنی!
هم من هم دوستان چند صفحه قبل چندین بار هم کامل توضیح دادیم اگه چند صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید. شما چون میج هستی بتانی میمیره(حتما) اگه نبودی کارور میمیرد. انتخابی هم که گفتی ماله تقریبا وسطای بازیه.
p3yman_xl
06-04-2011, 10:00
بعد از تمـوم کردن بازی دیگه نمیشه ماموریت های مونده رو رفت؟
sheeablo
06-04-2011, 11:05
بعد از تمـوم کردن بازی دیگه نمیشه ماموریت های مونده رو رفت؟
خیر دوست عزیز، نمیشود...
سلام من این بازیو تا حالا بازی نکردم چه جوریه؟ شبیه The Last Remnant یا نه؟ در هر صورت باس بازی باحالی باشه با این حجم بالای طرفداراش!:46:
کسی نبود؟:13:
بخرم یا نه؟
Alireza.M67
06-04-2011, 20:52
بخرم یا نه؟
شباهتی به Last remnant نداره ولی سبکش نقش آفرینیه .
نبردهاش نوبتی نیست و شبیه بازیهای اکشن شده که البته بعضی جاهاشم باید با فکر بجنگی .
در کل بازی قشنگیه :10:
M A X I M U M
06-04-2011, 22:43
سلام دوستان
من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
سوالی هم داشتم این بازی مثل مس افکت 2 دی ال سی داره ؟ اخه دی ال سی های مس افکت 2 راوی اتفاقات مس افکت 2 و مس افکت 3 بود
من امیدوارم دی ال سی داشته باشه تا نهایت لذت رو ازش ببرم و همینطور در داستانش غرق بشم
سلام دوستان
من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
سوالی هم داشتم این بازی مثل مس افکت 2 دی ال سی داره ؟ اخه دی ال سی های مس افکت 2 راوی اتفاقات مس افکت 2 و مس افکت 3 بود
من امیدوارم دی ال سی داشته باشه تا نهایت لذت رو ازش ببرم و همینطور در داستانش غرق بشم
بله دوست عزیز dlc داره خوبشم داره .
دوست عزیز با این عشق و علاقه ای که شما به da2 پیدا کردی ، پیشنهادم اینه که da:origins رو اول بازی کنی ، بعد بری سراغ dlc های شماره ی 1 مثل awakaning ، بعدش تازه نوبت به dlc های شماره ی 2 میرسه .
سلام دوستان
من بازی رو تموم کردم و بعد دی ال سی ها رو نصب کردم ولی کوئستی اضافه نشد که انجامش بدم
فقط سباستین به اعضا اضافه شده و the black emporium به نقشه بازی(kirkwall) و البته یه سگ
دی ال سی ها رو باید قبل تموم شدن بازی نصب می کردم؟
سلام دوستان
من بازی رو تا اخرش رفتم ولی زره وشمشیر مثل اول بازی که باید کلاسو انتخاب کرد پیدا نکردم دوستان میدونن چجوری میشه پیدا کرد یا اینکه اصلا تو خود بازی بهم نمیده؟
Alireza.M67
07-04-2011, 12:19
سلام دوستان
آقا ببخشید پابرهنه می پرم وسط بحث :31:
شما یک CRPG خوب بازی کردی ولی بهترین CRPG رو بازی نکردی .
اگه از این سبک خوشت اومد باید بگم شماره 1 این بازی خیلی بهتر از 2شه و اون یه CRPG ناب و فوق العادست .
اگرم بازم دنبال این سبک می گردی ، Dungeon Siege 3 امسال میاد که شماره 1 و2 ش از نظر من فوق العاده بودن .:10:
Alex Fera
07-04-2011, 18:12
کاملا با برادر گرگ نما:31: موافقم...
DA1 یه چیز دیگه بود...
درسته توی 2 از لحاظ بصری یه کم بازی پیشرفت کرده اما گیم پلی 1 رو بنده بیشتر پسندیدم...
البته این نظر منه...
یا حق
vahidgame
07-04-2011, 18:37
سلام دوستان
دقیقا این سبک خصوصیتش اینه که باید با تاکتیک جلو رفت و بدون تاکتیک اصلا نمیشه رفت البته اگه روی آسون ترین درجه سختی نذاریم که در اون صورت میشه رفت و اونجوری لذت این سبک از بین میره!
حتما بهت توصیه می کنم که شماره یک اونو هم بری که از بازی های خیلی تاپ CRPG آخرین بازی همینه و بقیه بیشترشون خیلی قدیمین و ممکنه به خاطر همین نتونی اونا رو بری
آقا ببخشید پابرهنه می پرم وسط بحث
شما یک CRPG خوب بازی کردی ولی بهترین CRPG رو بازی نکردی .
اگه از این سبک خوشت اومد باید بگم شماره 1 این بازی خیلی بهتر از 2شه و اون یه CRPG ناب و فوق العادست .
اگرم بازم دنبال این سبک می گردی ، Dungeon Siege 3 امسال میاد که شماره 1 و2 ش از نظر من فوق العاده بودن .
درست میگی
شماره 1 یکی از بهترین CRPG های بود و حتی جزو 3 تا CRPG برتر تاریخ می تونه قرار بگیره
Dungeon Siege هم بازی خیلی خوبه و به RPG باز ها شماره یک و دو اون صد در صد توصیه میشه ولی CRPG نیست
Alireza.M67
07-04-2011, 19:45
Dungeon Siege هم بازی خیلی خوبه و به RPG باز ها شماره یک و دو اون صد در صد توصیه میشه ولی CRPG نیست
حالا CRPG بودن یا نبودنش خیلی مهم نیست ولی المانهای یک بازی نقش آفرینی کامپیوتری موفق رو داشت .
اونجا هم یه تیم داشتی متشکل از جادگر و تیرانداز و شمشیر زن و برای بعضی مبارزاتم باید با فکر میرفتی جلو و استراتژی می چیدی . حالا امیدوارم شماره 3شم مثل قبلیا فوق العاده باشه .:10:
M A X I M U M
08-04-2011, 02:55
دوستان من برای بار دوم بازی رو رفتم با تمپلارها متحد شدم
در طول بازی با مریل رومانس داشتم و کل به خونه خودم اورده بودمش قبل نبرد نهایی هم هاوک بهش گفت دوستش داره و ...
آخر بازی بعد از شکست دادن مریدث واریک واسه سیکر اینطور تعریف می کنه :
..... همه ما قهرمان رو ترک کردیم .... به جز ایزابلا ..........
من کاملا با مریل رومانس داشتم پس طبیعتا مریل باید با من بمونه دیگه
البته Friendship ایزابلا و فنریس و چند نفر دیگه هم کامل کامل بود اما چرا مریل با هاوک نمی مونه ؟
یکی میتونه توضیح بده من که گیج شدم الان فکر می کنم شاید بازی قاط زده چون من یه جورایی با ایزابلا تا قسمت هایی از رومانس پیش رفتم اما رومانس نهایی رو با مریل داشتم
؟؟؟
---------------------
من موقع نصب بازی دیدم که نصب کننده نداره و فقط باید محتویات دی وی دی رو کپی کنم روی هارد
کسی میتونه Installer رسمی رو بذاره ؟ فقط نصب کننده رو میخوام
ممنون
من موقع نصب بازی دیدم که نصب کننده نداره و فقط باید محتویات دی وی دی رو کپی کنم روی هارد
کسی میتونه Installer رسمی رو بذاره ؟ فقط نصب کننده رو میخوام
ممنون
من خودم از اینجا دانلود کردم ریلیز اصلی بازی بود
برای رمزها به آدرس زیر برید
فقط بگم فرمت صحیح رمز اضافه کردن xp به صورت زیره
runscript addxp x
که به جای x آخر باید مقدار بدید و این مقدار میتونه هر عددی باشه (هرچی بزرگتر بهتر)
بقیه رمزها صحیح اند و من همه را تست کردم.
M A X I M U M
09-04-2011, 15:39
من خودم از اینجا دانلود کردم ریلیز اصلی بازی بود
میتونی لطف کنی نصب کننده رو برام آپ کنی
نباید حجمش بیشتر از 1 مگ باشه
فقط نصب کننده شو می خوام فایل Setup
میتونی تمام فایل های داخل پوشه هارو پاک کنی خودم جایگزین می کنم
اگه اینکارو بکنی واقعا ممنون میشم
سلام دوستان
من بازی رو تموم کردم و بعد دی ال سی ها رو نصب کردم ولی کوئستی اضافه نشد که انجامش بدم
فقط سباستین به اعضا اضافه شده و the black emporium به نقشه بازی(kirkwall) و البته یه سگ
دی ال سی ها رو باید قبل تموم شدن بازی نصب می کردم؟
یعنی کسی دی ال سی نصب نکرده؟:)
The Rover
10-04-2011, 11:12
باید همینا باشه،به علاوه اون آت وآشغالای تو صندوق
هنوز dlcـهای داستانی نیومده (اگه قرار باشه بیاد که حتما میاد)
باید همینا باشه،به علاوه اون آت وآشغالای تو صندوق
هنوز dlcـهای داستانی نیومده (اگه قرار باشه بیاد که حتما میاد)
ممنون
اگه میدونستم اینجوریه همون اول بازی این 3تا dlc رو نصب می کردم:دي
باید قبل از تموم کردن بازی نصب کنی
سباستین هم تو پایان بازی تاثیر داره...
اگه سباستین همرات باشه.آخر بازی یا باید اندرس رو بکشی یا با سباستین خداحافظی کنی...
vahidgame
10-04-2011, 21:52
damn it
من چند روز پیش برای بار دوم شروع کردم به رفتن بعد قبلش dlc ها ردیف بود و زده بوده که نصبن
قبل اینکه برم این آپدیت بازی رو نصب کرده بودم و بعدش بازی رو شروع کرده بودم بعد تعجب می کردم که چرا این dlc ها توی بازی ظاهر نمیشن!
حالا همین الان نگاه کردم توی قسمت dlc های بازی نوشته که برای ورژن قبلین و نمیان!
کاری نمیشه کرد برای این ورژن هم بیان؟
خیلی ناجوره اصلا حوصله بار سوم رفتن بازی نیست چون مثل شماره قبلی اون قدر فوق العاده نیست که بشه حداقل 5-6 بار رفت
M A X I M U M
10-04-2011, 22:35
وحید من الان دارم برای بار سوم با میج میرم (واریور و روگه رو رفتم) گاهی وقتا بلند بلند خمیازه می کشم :دی
تا حالا نشده من وسط بازی خمیازه بکشم اما نمیدونم چرا الان اینطوری شدم جالب اینجاست دست بردارم نیستم همینطور دارم بازی می کنم :دی
در ضمن باید منتظر نصب کننده دی ال سی بعدی بمونی الان نمیشه کاریش کرد
من یه جا خوندم تو دی ال سی پک بعدی قراره درستش کنن تا با 1.02 مطابقات داشته باشه
The Rover
10-04-2011, 22:53
damn it
من چند روز پیش برای بار دوم شروع کردم به رفتن بعد قبلش dlc ها ردیف بود و زده بوده که نصبن
قبل اینکه برم این آپدیت بازی رو نصب کرده بودم و بعدش بازی رو شروع کرده بودم بعد تعجب می کردم که چرا این dlc ها توی بازی ظاهر نمیشن!
حالا همین الان نگاه کردم توی قسمت dlc های بازی نوشته که برای ورژن قبلین و نمیان!
کاری نمیشه کرد برای این ورژن هم بیان؟
خیلی ناجوره اصلا حوصله بار سوم رفتن بازی نیست چون مثل شماره قبلی اون قدر فوق العاده نیست که بشه حداقل 5-6 بار رفت
خب دانگریدش کن،پاکش کن،ویندوز عوض کن،
بالاخره یه راهی غیر از صبر هست دیگه :31:
Tomas Angelos
11-04-2011, 23:55
سلام دوستان
من این بازیرو بازی نکردم.
یه سوال میخواستم بدونم بازیه قشنگیه؟به 1 ربط داره یا نه؟
ممنون:11:
آره خیلی قشنگه. به یک هم مربوط میشه
mojtaba57
12-04-2011, 21:07
دوستان عزیز من این بازی رو برای اولین بار میخوام بازی کنم ولی دو تا سوال دارم:
1- منظور از استراتژیک تو این بازی چیه ؟ اینکه بازی رو پاز کنی و برای هر کی تعریف کنی با یه قدرتش به یکی حمله کنه که کار خاصی نیست و خودش هم بطور اتوماتیک این کار رو می کنن و دیگه لذتی نداره؟ و اگر تاکتیکی هست دوستان چند موردش رو بی زحمت توضیح بدن.
2 - من آخر سر نفهمیدم منظور از dlc چیه یکی از اساتید بی زحمت توضیح بده.:11:
new evil
12-04-2011, 21:38
1- منظور از استراتژیک تو این بازی چیه ؟ اینکه بازی رو پاز کنی و برای هر کی تعریف کنی با یه قدرتش به یکی حمله کنه که کار خاصی نیست و خودش هم بطور اتوماتیک این کار رو می کنن و دیگه لذتی نداره؟ و اگر تاکتیکی هست دوستان چند موردش رو بی زحمت توضیح بدن.
سلام دوست عزیز
منظور از استراتژیک بودن روش های مختلفی هست که هر کسی نسبت به خودش داره
مثلا چیدش گروه:Tank-Damager-Suport-...
یا قرار دادن همین هیرو هات مثلا هجومی-دفاعی یا اصلا ترکیب مثل مثلثی
خوب تعریف تاکتیک باید با فکر باشه
مثلا ااین حرفی شما می زنید تا حدودی روی سطح اسان درسته ولی توی سطح های بالا تر حتما باید تاکتیک ها مچ باشن
2 - من آخر سر نفهمیدم منظور از dlc چیه یکی از اساتید بی زحمت توضیح بده.:11:
فایل هایی هستن که به بازی Item-quest و غیره اضافه می کنن
saeedblack
13-04-2011, 11:41
بخرم یا نه؟
دوست عزیز این بازی با The Last Remnant تفاوت زیادی داره ولی اگه نظر منو میخوای این بازی ارزش خریدنو داره
Angel Of Darkness
13-04-2011, 21:38
ورژن 1.02 + dlc نصب اتوماتیک تورنت :
Included a wrong folder in a first torrent, so "Black Emporium" couldn't be authorized, and there were bits of unofficial mod left. All fixed now.
I'm sorry for the mistake, I hope you realize it's very hard for me to find the time for all this lately.
This DLCs pack AUTOMATICALLY installs patch and crack 1.02
----------------------------------------------------------
Crack has been modified to provide access to bonus items.
New installer is built on a much more complicated script to provide a proper automatic installation. I've tested it many times, but just in case - report any problems if you'll encounter any.
Readme copied from previous torrent:
------------------------------------
Ok, this is a repack of all existing Dragon Age 2 DLCs. It contains:
- Black Emporium
- Pre-Order Bonus Items
- Signature Edition Items
- The Exiled Prince
(Isaac's armor from Dead Space 2 is obviously included too).
IMPORTANT NOTES (yes, important, so read):
* Everything is cracked for you, you only need to press "Install";
* Depending which Act you are playing, you may need to access "Special Deliveries" chest once or twice to get all the bonus items. Which means you may need to exit the house, and return again.
* In order to have the Mabari war hound in your party, you need to open the character's ability tree, and drag the Summon Mabari icon to your on-screen ability quick-access list;
* Installing a new patch or a different crack WILL disable DLC bonus items, because accessing them requires hacking "DragonAge2.exe" file, and as you know, patches and cracks replace this file.
-------------------------------------
Feel free to share this everywhere you can and want.
The usual warning: Comodo, ClamAV, and probably Avira may detect any and all my installers as viruses. I don't know why, and I don't care. There are no
viruses, and have never been any.
I do not include Patch 1.02 changelog - it is a long list. Google it.
Ring of Whispers is still not included - there is no reliable crack for it yet. You'll have to do without.
-illiria
اینم برای دوستانی که مشکل شیلتر دارن {سید دادن فراموش نشه نامرد بازی درنیارینا }
masoudm90
17-04-2011, 17:24
سلام بچه ها یه سوال ؟ سبک RPG به چه سبکی میگن ؟
system1000
17-04-2011, 20:34
این طور که از حجم واقعا کم این DLC ها معلومه و گیم اسپات گفته این چند تا DLC از قبل تو خود بازی بودن ولی قفل و اون 30 40 مگی که دانلود میکنیم فقط اونا رو باز میکنه و چیزی رو اضافه نمیکنه. برای همین بعضی از سایتا گفتن bioware کلاه برداری کرده.
ورژن 1.02 + dlc نصب اتوماتیک تورنت :
-illiria
اینم برای دوستانی که مشکل شیلتر دارن {سید دادن فراموش نشه نامرد بازی درنیارینا }
این هم برای بچه هایی که نمیتونند تورنت دانلود کنند
DA2 DLC Pack 1.02 Setup.exe - 66.3 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها غیر از اون 3 تا DLC اول که اومد دیگه جدید نیومده ؟
Alireza.M67
21-04-2011, 17:59
بلاخره منم اینو تموم کردم .
نیم ساعت آخر بازی عالی بود واقعا لذت بردم مخصوصا از دیالوگهای بازی قبل از نبرد آخر .
سلام بچه ها یه سوال ؟ سبک RPG به چه سبکی میگن ؟
Role playing game یعنی نقش آفرینی .
شما در شکل گیری داستان بازی نقش داری و انتخابهات در طی بازی روند بازی رو عوض می کنه .
در این جور بازیها، کاراکتر بازی در طی مراحل پیشرفت میکنه .
M A X I M U M
21-04-2011, 20:02
مثل اینکه دی السی برای این بازی در کار نیست
بازی رو پاک کنم به نظرتون ؟
vahidgame
21-04-2011, 20:12
مثل اینکه دی السی برای این بازی در کار نیست
بازی رو پاک کنم به نظرتون ؟
dlc های داستانی که به مرور صد در صد میاد
ولی می تونی پاک کنی دوباره بعدا نصب کنی
فقط سیو هاشو حتما نگه دار هم برای بعضی dlc ها و بسته های مکمل احتمالی و هم برای شماره 3 به درد می خوره
بچه ها غیر از اون 3 تا DLC اول که اومد دیگه جدید نیومده ؟
نه نیومده
من 60% بازی رو رفتم ..اما این مبارزه هاش اعصاب نزاشت واسه من...:2:( اصلا هم حوصله استفاده از تاکتیک و این جور چیزهارو نداشتم)
Mess Effect2 خیلی باهال بود هم نقش افرینی هم اکشن..تو مبارزهاش هم میدونستی چیکار کنی!!!!!!
خلاصه بخاطر داستان خوب بازی یک Trainer گرفتیم که دیگه خونمون کم نشه:31:الان کم کم دارم با اخرهای بازی نزدیک میشم.
من 60% بازی رو رفتم ..اما این مبارزه هاش اعصاب نزاشت واسه من...:2:( اصلا هم حوصله استفاده از تاکتیک و این جور چیزهارو نداشتم)
Mess Effect2 خیلی باهال بود هم نقش افرینی هم اکشن..تو مبارزهاش هم میدونستی چیکار کنی!!!!!!
خلاصه بخاطر داستان خوب بازی یک Trainer گرفتیم که دیگه خونمون کم نشه:31:الان کم کم دارم با اخرهای بازی نزدیک میشم.
لذت این بازی به تنظیم تاکتیک ها برای همراهها است .اگه تاکتیک مناسب داشته باشی و خودت هم خوب بلد باشی مبارزه کنی (اسپل ها را درست و به جا استفاده کنی و بدونی اول کدوم یکی از دشمنها را بکشی) میتونی همه مبارزه ها را پشت سر بذاری (حداقل تو لول نرمال مشکلی نبود)
توصیه میکنم همیشه یک جادوگر درمانگر (mage-healer) یا کنترلر (mage-controller) با خودت داشته باشی
خیلی راحت می تونستی با easy بری جلو. از ترینر استفاده نکن!
M A X I M U M
24-04-2011, 19:09
زره در Dragon Age 2 چه اهمیتی برای گیمر دارد ؟
با توجه به اینکه شما بسیار سخت به دنبال آن هستید که قهرمان کرک وال بشید هیچ وقت دیده نشده که یک زره بسیار قشنگ و حماسی به تن بکنید البته زود قضاوت نکنید زره قهرمان ( Armor of the Champion ) فوق العاده است در این هیچ شکی نیست اما به نظرتون استفاده از چند تا زره حماسی که وقتی اونو می پوشید به شما حس متفاوتی میده اشکالی داره ؟!
از اونجایی که نرم افزار خارجی و یا داخلی برای ایجاد تغییرات در زره در بازی گنجانده نشده بود ما مجبور بودیم به زره های داخل بازی بسنده کنیم خب حالا برای اون هایی که بازی رو از زاویه متفاوتی می بینن این ها زره هایی هستن به جز ظاهر زیباشون هزاران خاطره و داستان رو یدک می کشند.
زره اتزیو از بازی فرقه اساسین ها ( Assassins Creed Brotherhood ) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما روگه واقعی نیستید مگه اینکه لباس حماسی و زیبای اساسین هارو نپوشید. شاید از همه نظر مثل اتزیو نشید ! اما مطمئنا صحنه ای کشیدن خنجر از پشتتون و فرو کردنش در بدن یک دارک اسپاون حسابی زیبا خواهد بود !
دانلود با لینک مستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزره فرمانده شوالیه های کرک وال مریدیث ( Knight Commander Meredith Armor ) :
این شخص نمونه کامل از بدترین حالتیه که یک زن میتونه به خودش بگیره ! اما به هر حال زره مریدیث خیلی زیبا و شیکه و البته برای جنس مونث. شما میتونید با این زره نمونه کامل یک تمپلار شیک پوش و قهرمان باشید ... البته اگه اون قسمت دیوونگی مریدیث رو کنار بذاریم !!
دانلود با لینک مستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزره فرمانده جستجوگران حقیقت چانتری کاساندرا ( Inquisition Armor of Cassandra )
این زره زیبا با تمام امکانات اضافی که جایگزین زره Champion شما در بازی می شود در صحنه سینماتیک اول بازی بر تن فرمانده کاساندرا دیده می شود. مشخصات این زره درست مثل زره Champion است اما تصور اینکه شما یکی از فرماندهان چانتری و عضو گروه Seeker ها باشید حس خوبی به شما می دهد.
دانلود با لینک مستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزره رهروان دایورسفیلد ( Diversified Follower Armor )
تنها شما در کرک وال معروف نیستید ! زمانی که شما آپگریدی رو برای یکی از یارانتان می خرید و یا پیدا می کنید تمامی ست لباس آنها تغییر خواهد کرد. بطور خلاصه زره هایی جدید برای
Isabela, Merril, Aveline, Fenris Anders
دانلود با لینک مستقیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزره واردن تریلر ( Warden Trailer Armor )
واقعا کی میتونه شرورترین و عصبی ترین شخص دیده شده در سری Dragon Age: Origins رو فراموش کنه ! حالا شما میتونید زره این یارو رو بدزدید ! برای افزودن این زره به بازی تنها کافیه فایل زره در محل نصب بازی رو با فایل زره واردن عوض کنید اما پسر واقعا ارزششو داره !
دانلود با لینک مستقیم :
ترجمه : مهرداد
منبع : یکی از مقالات مربوط به بازی در بخش Fileplanet مرکز بازی های IGN
من واسه همین بازی های RPG رو همون موقع که ریلیز میشن بازی نمی کنم! اینقدر مد های باحال میاد!
ولی این دفعه این اشتباه رو انجام دادم.....:41:
vahidgame
25-04-2011, 12:40
من واسه همین بازی های RPG رو همون موقع که ریلیز میشن بازی نمی کنم! اینقدر مد های باحال میاد!
ولی این دفعه این اشتباه رو انجام دادم.....
اینجوری که شما میگی باید طرف خیلی صبر داشته باشه! مثلا من و مبین همون اول که بازی اومد سریع گرفتیم تموم کردیم و دیگه نمی تونستیم منتظر این چیزا باشیم! :دی
این کار شما اشتباه نیست. خب بازی های این مدلی رو باید چند بار تموم کرد و دفعات بعدی که دوباره میریم می تونیم از این مد ها استفاده کنیم....
الان من یه بار دیگه تقریبا تا وسطاش رفتم ولی الان می خوام دوباره شروع کنم با dlc ها و مد ها که انگیزه رو بالاتر می بره
برای شروع کردن اونم عجله ای ندارم چون این آخرین باریه که اونو میرم و دفعات بعدی دیگه فقط dlc داستانی جدیدی از بازی بیاد میرم
واقعا وحید میخوای دوباره بری؟ اصلا انتخاب مهمی داشت که بشه بازی رو دو نوع متفاوت جریان داد؟؟؟
vahidgame
25-04-2011, 14:17
واقعا وحید میخوای دوباره بری؟ اصلا انتخاب مهمی داشت که بشه بازی رو دو نوع متفاوت جریان داد؟؟؟
عزیزم مگه حتما باید انتخابی وجود داشته باشه؟!
الان مثلا یه بازی مثل دیابلو داستان اون چنان خاصی نداره که مثلا توش بشه انتخاب کرد ولی همون بخش سینگل پلیر اون فقط ارزش داره چند بار تمومش کرد
بالاخره توی RPG ها یه سری چیزا مثل کلاس ها و درجه سختی انگیزه ای برای دوباره رفتن به وجود میاره....
مثلا کسی که روی Easy رفته خیلی نمی تونه به عنوان یه RPG از بازی لذت ببره و بیشتر بازی حالت fun پیدا می کنه و باید با درجه های سختی بالاتر هم بره
+
این زره ها رو باید کجای بازی کپی کرد؟
وحید این قسمت آخری تیکه به من بود؟؟؟:دی
vahidgame
25-04-2011, 18:23
وحید این قسمت آخری تیکه به من بود؟؟؟:دی
بله دم دست بودی دیگه :دی
ولی جدا برای کسی که RPG بازه روی Easy رفتن خیلی اشتباهه! تازه درجه های سختی بازی نسبت به شماره قبلی راحتر هم شدن!
sireagle
28-04-2011, 19:57
آقا من الان همه Q ها رو تموم کردم جز herbalist task.الان اون مرده که باید بهش نقشه و پول داد سرم داد میزنه میگه باید برم varic رو پیدا کنم.الان چی کار کنم؟
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
موریگان رو نمیشه اینجا پیدا کرد؟
این پکیج هاش که باید بری تو سایت دانلود کنی رو نمیشه از جایی دانلود کرد و نصب کرد؟آخه مال من اورجینال نیست.چه طوری از ایناش استفاده کنم؟مرسی
a.salireza
29-04-2011, 18:01
بازی تقریبا یه هفته ای میشه که تموم شده ! میخواستم پست ندم ، اما گفتم خوب بزار منم نظرمو بگم ;l
اول که بازیو شروع کردم ، با نقدایی که خوندم و اون شروع مسخره ! ، هیچ انگیزه ای واسه ادامه بازی نداشتم . اما بعد از تقریبا یکی دو ساعت وضع بهتر شد و تونستم بازیو تموم کنم .
بازی خیلی کوتاه بود . یعنی واقعا باورم نمیشد بعد از اون دمو بازی تموم شده . خیلی کوتاه تر از ریشه ها .
ریشه ها . اولین بازیه Rpg که بازی کردم ! از بعد از ریشه ها تمام rpg هایی که اومدن رو گرفتم . اما خب ، انتظارم نداشتم مثه اون باشن ! خیلی وقت بود منتظر شماره دوم بودم . اما با پیش نمایشی که تو دنیای بازی خوندم ، فهمدیم نباید انتظاری داشته باشم :46: و خب ...
همه ی حرفا رو دوستان زدن ! از اینکه محیط بازی چقدر کوچیکه ، تصمیمات نتیجه گذار نیستن ( حتی واسه باره دوم که شروع کردم ، نتونسم بیشتر از تیکه اول رو برم ! فک کردم ، گفتم مگه چقدر ممکنه تو بازی تغییر ایجاد بشه ؟ ناامید شدم ) ، شخصیتا خیلی سریع از یاد میرن ، گفتگوها مثه قبل نیست ، و مهمتر از همه ، داستانه بازی جذابیته شماره قبلو اصلا نداره ( اما انصافا بد نیست )
نمیگم با همه اینا ، بازم عصر اژدهاس دیگه ! نمیشه کاریش کرد ! اما به نظرم بازی با همه ی مشکلاتش ، واسه یک بار خیلی خوبه . به همه توصیه میشه !
بعد از اینکه از رفتن واسه باره دوم ناامید شدم ، دنباله dlc هایه شماره اولم ! شاید اون بتونه یکم آرومم کنه :دی
به قوله یکی از دوستان ، این بازیا معمولا شماره سومشون بهتره :46:
ببین بازی داستانی هست ؟ بدون بازی کردن dragon age i از داستان این چیزی سر در میارم ؟
aramesh_61
29-04-2011, 23:22
ببین بازی داستانی هست ؟ بدون بازی کردن dragon age i از داستان این چیزی سر در میارم ؟
آره داستانی هست (اگه سبک rpg داستان هم نداشته باشه دیگه چی میشه! :31:)
من شماره یکشو بازی نکرده بودم و اینو بازی کردم خیلی هم خوشم اومد، میشه داستانو بفهمی ولی اگه وقت داری اول یکشو بازی کن بعد برو سراغ این، اگه هم وقت نداری همینو بازی کن واقعا قشنگه،(من الان دارم یکشو بازی میکنم اونم واقعا قشنگه)
M A X I M U M
30-04-2011, 14:15
مثل DLC جدید قرار نیست بیاد واسه این بازی
آخه تا الان باید خبری چیزی میشد
واسه مس افکت 2 خیلی سریع خبر DLC ها اومد
Angel Of Darkness
01-05-2011, 12:02
سلام این
dragon age 2 item pack
چیه dlc جدیده مثل اینکه قبل بازی به سایتش وصل شدم گفت بیا اینو بخر و دانلود کن :31:
کسی ندارتش ؟
یله dlc جدید اومده :
Angel Of Darkness
03-05-2011, 20:02
اینم برای دوستان عزیز dlc جدید که لباس و اسلحست :
15 مگ از سرور تورنت :
دانلود فایل از 4share با توضیح نصب اینجا :
farzan311
04-05-2011, 02:00
سلام
دوستان چقدر این نسخه اسون شده یادمه نسخه قبل برا کشتن یه اژدها اشکم در اومد ولی اینجا اولین اژدهاش رو یه نفره کشتمش :31:
بعدم چقدر مسخرس نمیشه زره بقیه رو عوض کرد من تو نسخه قبل زره خوب ها رو از روی بقیه برمیداشتم میذاشتم رو خودم:31:
یه سوال اینکه برای مهارت قفل باز کردن چی رو باید افزایش میدادیم
Angel Of Darkness
04-05-2011, 11:25
یه سوال اینکه برای مهارت قفل باز کردن چی رو باید افزایش میدادیم
cunning رو بده بالا معمولا رو 32 دیگه 95 درصد قفلارو کلاس rogue باز میکنه
سلام
اگه میشه یکی dlc های بازی رو بزاره
اگه میشه بنویسه چی اضافه میکنه
میدونم این بالا چنتا هست ولی چی اضافه میکنه نمیدونم هر چی بدونیم قشنگه یا نه
دستتون درد نکنه
farzan311
07-05-2011, 15:00
سلام
دوستان الان من با یکی رابطه برقرار کردم الان پشیمون شدم:31:
هیچ جوری هم نمیشه ناراحتش کرد:31:
با بقیه هم انگار نمیشه وقتی با این هستی کاری کرد
چطوری میتونم باهاش بهم بزنم برم با یکی دیگه؟
Alireza.M67
07-05-2011, 17:51
سلام
دوستان الان من با یکی رابطه برقرار کردم الان پشیمون شدم:31:
هیچ جوری هم نمیشه ناراحتش کرد:31:
با بقیه هم انگار نمیشه وقتی با این هستی کاری کرد
چطوری میتونم باهاش بهم بزنم برم با یکی دیگه؟
دوست عزیز شما مثل اینکه هدف رو با وسیله اشتباه گرفتیا :31:
Sims که بازی نمیکنی، اون رابطه و دوستی و ... فقط یه قسمت کوچیک داستانه دیگه اگر با یکی هستی نمیشه عوضش کرد.
farzan311
08-05-2011, 00:08
اخه این یارو خیلی رو اعصابه هر جا برش میدارم هی تو راه چرت و پرت های عشقولانه میگه اعصابم خورد شده نمیذاره بجنگیم:31:
hamed_dij
08-05-2011, 12:01
بازی از نظر گرافیک نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته؟
مبارزات بهتر شده؟یا مثل نسخه 1 مسخره هست؟اگه مبارزات و گرافیکش مثل ac بشه واقعا بازی معرکه ای میشه.
vahidgame
09-05-2011, 15:58
بازی از نظر گرافیک نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته؟
مبارزات بهتر شده؟یا مثل نسخه 1 مسخره هست؟اگه مبارزات و گرافیکش مثل ac بشه واقعا بازی معرکه ای میشه.
گرافیک پیشرفت داشته
در مورد مبارزات هم احتمالا چون شما تجربه سبک crpg رو ندارین همچین نظری دارین وگرنه از نظر همه استادان این سبک شماره قبلی سیستم مبارزاتش فوق العاده بود و یه الگویی برای بازی های دیگه این سبکه....
توی این شماره مبارزاتش از اون حالت کلاسیک در اومده و ممکنه خوشتون بیاد ولی اگه قراره به عنوان یه بازی در سبک AC اونو بازی کنید بهتره بی خیالش بشید! من هر جفت این دو تا بازی رو خیلی دوس دارم ولی اصلا ربطی به هم ندارن و سبکشون کاملا جدائه....
The Rover
09-05-2011, 18:30
به نظر من طراحی هنری بازی افت کرده
مبارزات هم نسبت به 1 یه جوری شده
امروز بعد از این همه مدت و بد قولی های واسط خریدار نسخهی Signature Edition که پیش خرید کرده بودم بدستم رسید، کلاً میتونم بگم از نظر فیزیکی حداقل هیچ چیز خاصی نداره، بازی هم که فوق العاده ناامید کننده بوده، کلاً همون بهتر که دانلود کنیدش یا کپیشو بخرید، اینم 2 عکس ازش.
این عکس جعبش با پلاستیکش:
اینم محتویات داخلش، البته یه برگه تبلیغ Dead space 2 و Bulletstorm توشه که چیز خاصی نیست، پشت این برگه Pass آنلاین بازی هم تبلیغی از نسخه ی بعد Mass Effect هست. بقیه چیزا هم همونطور که روی برگه نوشته کاملاً Online هست.
kumarbaz
13-05-2011, 20:11
گرافیک پیشرفت داشته
در مورد مبارزات هم احتمالا چون شما تجربه سبک crpg رو ندارین همچین نظری دارین وگرنه از نظر همه استادان این سبک شماره قبلی سیستم مبارزاتش فوق العاده بود و یه الگویی برای بازی های دیگه این سبکه....
توی این شماره مبارزاتش از اون حالت کلاسیک در اومده و ممکنه خوشتون بیاد ولی اگه قراره به عنوان یه بازی در سبک AC اونو بازی کنید بهتره بی خیالش بشید! من هر جفت این دو تا بازی رو خیلی دوس دارم ولی اصلا ربطی به هم ندارن و سبکشون کاملا جدائه....
من نمیدونم دوستان رو چه حسابی میگن: نسبت به نسخه قبلی پیشرفت گرافیکی داشته!:28: یا شما نسخه قبلو بازی نکردین یا سیستمت مشکل داره یا وقتی داشتی نسخه قبلی رو بازی میکردی چشات البالو گیلاس میچید...1با گفتم بازم میگم: این نسخه از بازی از هر لحاظ نسبت به قبلی افت داشته :thumbsdow
The Rover
13-05-2011, 20:30
منم با نظر این دوستمون موافقم
غیر از استفاده از dx11 (اونم فقط در حد حرف،[من که افکتی چیزی {که ملموس باشه} ندیدم] ) دیگه هیچ پیشرفتی نداشت
سلام
راهی نیست که بشه هم carver و هم bethany رو زنده نگه داشت؟
sheeablo
18-05-2011, 02:10
سلام
بارها توضیح داده شده تو صفحات قبل، جواب منفیه.
بدرود
Angel Of Darkness
19-05-2011, 19:17
سلام
سلام
اگه با خودت نبریش تو دالون زیر زمینی
یا اگه بردی آندرس هم همرات باشه
دوباره تو مرحله اخر تو نبرد پایانی بهت میدتش
سلام
اگه با خودت نبریش تو دالون زیر زمینی
یا اگه بردی آندرس هم همرات باشه
دوباره تو مرحله اخر تو نبرد پایانی بهت میدتش
خب بین دالون و نبرد پایانی 6 سال تو زمان خود بازی میگذره
a.salireza
21-05-2011, 11:08
dragon age III تایید شد
:blink:
ببخشید منبع خبرتون کدوم سایته ؟ :blink:
:blink:
ببخشید منبع خبرتون کدوم سایته ؟ :blink:
بفرمایید:
vahidgame
21-05-2011, 12:03
آره دیشب توی IGN هم خبرشو دیدم
امیدوارم این شماره رو دیگه با عجله منتشر نکنن و حداقل اونو به 2013 موکول کنن نه اینکه بیان یه سال بعد از شماره 2 اونو منتشرش کنن!
خب معلومه اگه قرار باشه 2012 بیاد برای یه بازی در این سبک مدت نسبتا کمیه و هر چه قدر هم روش کار کنن بازی کاملی نمیشه...
فکر کنم برای مس افکت 3 هم احتمالا این قضیه تاثیر داره و برای کاملتر شدن بازی تاریخ انتشارش تاخیر خورده...
starpinky_wow
21-05-2011, 21:02
میشه کدهای DragonAge2 برای پیسی رو بدبد و بگید چطوری کدهارو وارد کنم ؟
میشه کدهای DragonAge2 برای پیسی رو بدبد و بگید چطوری کدهارو وارد کنم ؟
کد...معذرت میخوام منظورتون رو متوجه نمیشم...
>>>درخواست كرك و سريال و پچ بازيها فقط اينجا <<< :
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
iMbaQ_SiR
01-06-2011, 20:30
امروز بعد از این همه مدت و بد قولی های واسط خریدار نسخهی Signature Edition که پیش خرید کرده بودم بدستم رسید، کلاً میتونم بگم از نظر فیزیکی حداقل هیچ چیز خاصی نداره، بازی هم که فوق العاده ناامید کننده بوده، کلاً همون بهتر که دانلود کنیدش یا کپیشو بخرید، اینم 2 عکس ازش.
این عکس جعبش با پلاستیکش:
اینم محتویات داخلش، البته یه برگه تبلیغ Dead space 2 و Bulletstorm توشه که چیز خاصی نیست، پشت این برگه Pass آنلاین بازی هم تبلیغی از نسخه ی بعد Mass Effect هست. بقیه چیزا هم همونطور که روی برگه نوشته کاملاً Online هست.
با زیش خیلی ردیفه این حر ف ها چی!!
بعدم نمی دونم چرا بعضی ها فک می کنن اصل و کپی با هم فرق دارن.
چه کپی کنی چه اصل رو بریزی جفتشون یکین. فرقشون تو ساپورت Patch ها هست و امکا ناته اینترنتی فقط.
این در مورد 90% نرم افزا ر ها صدق میکنه.
vahidgame
01-06-2011, 20:46
با زیش خیلی ردیفه این حر ف ها چی!!
بعدم نمی دونم چرا بعضی ها فک می کنن اصل و کپی با هم فرق دارن.
چه کپی کنی چه اصل رو بریزی جفتشون یکین. فرقشون تو ساپورت Patch ها هست و امکا ناته اینترنتی فقط.
این در مورد 90% نرم افزا ر ها صدق میکنه.
کسی نسخه اصلی رو به خاطر این چیزا که نمی خره! :دی
نسخه اصلی به خاطر حمایت از شرکت سازنده و ارزش قائل شدن برای اون خریده میشه که توی ایران به خاطر یه سری مشکلات کمتر کسی همچین کاری می کنه...
بازی هم اونجوری که دقیقا همه می خواستیم اصلا نبود و نسبت به شماره قبلی افت داشت ولی دیگه اونجوری هم که دوستمون گفت نبود! اکثرا قبول دارن که در حد امتیاز 8.5 و اینا بود...
iMbaQ_SiR
01-06-2011, 20:49
کسی می دونه چه طوری میشه اینو کشت ؟
هرچی می زنم دوباره جونش پور میشه.
ی اسکیرین شا ت هست دارم می گردم ی سایتی که هیلتر نیست پیدا کنم بذارم اینجا!!
کسی می دونه چه طوری میشه اینو کشت ؟
هرچی می زنم دوباره جونش پور میشه.
ی اسکیرین شا ت هست دارم می گردم ی سایتی که هیلتر نیست پیدا کنم بذارم اینجا!!
این بازی روش خاصی برای کشتن باس ها نداره....با توجه به این که Mage هستید...یه Healer بردارید،با 2 تا تانک + خودتون....اینجوری میتونید شکستش بدید اگه با تاکتیک برید جلو....
iMbaQ_SiR
01-06-2011, 22:03
این بازی روش خاصی برای کشتن باس ها نداره....با توجه به این که Mage هستید...یه Healer بردارید،با 2 تا تانک + خودتون....اینجوری میتونید شکستش بدید اگه با تاکتیک برید جلو....
میگم هرچی میزنمش جونش پور میشه آخه.:41:
بالاخره با کلی تاخیر بازی رو تموم کردم . باید ببینیم ربط داستان 2 با 3 چی خواهد بود . اگه ربط نداشته باشه که شماره 2 خیلی داستان سر کاری بوده . (ولی گویا کاملا به هم مربوطن) .
یکی از دوستان چند ماه پیش یه سوالی کرده بود که جواب نگرفت ، منم همون سوالو دارم : لیلیانا نقشش تو صحنه ی آخر چی بود ؟ به سیکر چی گفت ؟
از یه جهت دیدن شخصیت های نسخه ی 1 مثل آلیستر خوشحالم کرد ، از یه جهتم بدم اومد ، چون تو شماره ی 1 اگه درست یادم باشه میتونستی لیلیانا رو بکشی و آلیستر رو هم میتونستی پادشاه نکنی ، بفرستی زندان! حتی توی یکی از dlc ها من فلمث رو هم یادمه کشتم (البته این یکی با توجه به بازه ی زمانی بازی توجیه پذیره)
یه چیز دیگه رو هم نفهمیدم ، که اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم : آندرس بعد از نابود کردن چنتری وقتی ازش میپرسی justice این کارو کرد یا خودت بودی ؟ ، جواب میده که من از همون اول با جاستیس یکی شدیم و خودم چنتری رو نابود کردم ، ولی اون لحظه ای که داشت چنتری رو نابود میکرد ، صورتش آبی شد و روح justice تو بدنش بود ! بالاخره خودش چنتری رو نابود کرد یا justice ؟
mhv_kntu
28-06-2011, 09:35
من تازه بازی رو شروع کردم .
چند تا سوال داشتم :
1- build خوب واسه warrior چیه ؟ stat ها رو کجا باید مصرف کرد ؟
2- اشتباه کنی میشه restat کرد ؟
3 - امکان آنلاین بازی کردن یا بازی 2 سیستم همزمان هست که کنترل یکی از اعضای گروه رو یکی دیگه بگیره ؟
4- تو اصل ماجرای داستان تغییرات ایجاد میشه اگه ما خوب یا شیطانی عمل کنیم ؟ یعنی تفاوت در حدی هست که ارزش داشته باشه چند بار بازی رو تموم کرد ؟
Angel Of Darkness
27-07-2011, 17:12
سلام برو بچ یه addon جدید برای dragonage 2 به اسم Legacy اومد
من تازه بازی رو شروع کردم .
چند تا سوال داشتم :
1- build خوب واسه warrior چیه ؟ stat ها رو کجا باید مصرف کرد ؟
2- اشتباه کنی میشه restat کرد ؟
3 - امکان آنلاین بازی کردن یا بازی 2 سیستم همزمان هست که کنترل یکی از اعضای گروه رو یکی دیگه بگیره ؟
4- تو اصل ماجرای داستان تغییرات ایجاد میشه اگه ما خوب یا شیطانی عمل کنیم ؟ یعنی تفاوت در حدی هست که ارزش داشته باشه چند بار بازی رو تموم کرد ؟
1- واسه واریور ، خب بهتره 75 درصدشو روی strength صرف کنی... بقیشو هرچی خواستی...فقط روی جادو و مانا نه....
2- چی رو ری استارت کرد؟ بازی رو که اگه می خوای ری استارت کنی باید از اول همه چیرو بری... ولی منظورت از اشتباه رو نفهمیدم...
3-نه متاسفانه...
4- اون طوری نیست که بین دو گروه بد و خوب انتخاب داشته باشه... گروه هاش متفاوته و هر کدوم یک سری فکت های خوب و بد دارن... صددرصد ارزش دوبار تموم کردن با انتخاب های بیشتر داره...
Angel Of Darkness
28-07-2011, 21:12
دانلود و راهنمای نصب Dragon Age 2 Legacy از سرور تورنت :
812.4 MB
Angel Of Darkness
30-07-2011, 21:07
شما تو Legacy طرف کی رو گرفتین ؟
larius یا janeka
چرا ؟
dlc دراگون 2 هم امتياز 5.5 گرفت....بهتره بايووار از الان بيخيال ساختن بازي باشه چون اين طور پيش بره..خدا رحمت كنه مس افكت 3 رو...
Dragon Age II: Legacy
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی می دونه چه جوری می شه لباس ایزاک رو باز کرد ؟ منظورم روش غیررسمیش هستا ! :دي
Angel Of Darkness
31-07-2011, 22:56
ای بابا هیچ کس این addon بدبختو بازی نمیکنه ؟
میخواستم در موردش بحرفیم
کلا سر 2 ساعت یا کمتر تموم شد :41:
860 مگ 2 ساعت :(
فک کنم نسخه دمو بوده داداش چون بازیش 2 دی وی دی هست و اصلا دو ساعته تموم نمیشه.
Angel Of Darkness
03-08-2011, 07:58
به هیچ وجه
addon که دمو نمیشه پسر خوب خود بازی نسخه en دو دیویدی بودش
احتمالا شما نسخه دراگون ایج + این بسته الحاقیو دیدی که گزاشتن برا فروش و فکر کردی بسته 2 دیویدیه
در ضمن اگه نسخه تحت هر شرایطی مال من مشکل داشت اون اکتیویتور بهش نمیخورد
باز اگه آدرسی از این چیزی که میگی داری بزار برم بررسی کنم
الان من در بازی لول 10هستم و سبک 2 شمشیره.اما هر چی کلاه خود و شمشیر و سپر چند ستاره جمع می کنم نمی تونم استفاده کنم.خاموشه.حالامن با یک شمشیر بدون ستاره بازی می کنم.و نمی دونم چه کار کنم
Angel Of Darkness
11-08-2011, 17:18
الان من در بازی لول 10هستم و سبک 2 شمشیره.اما هر چی کلاه خود و شمشیر و سپر چند ستاره جمع می کنم نمی تونم استفاده کنم.خاموشه.حالامن با یک شمشیر بدون ستاره بازی می کنم.و نمی دونم چه کار کنم
اندکی صبر صحر نزدیک است.................
باید ببینی اون شمشیر و .......علاوه بر لول چه چیزای دیگه ای میخوان چندین عامل داره که بتونی استفاده کنی
مثلا
level 15
class xx
mage 25
و..................
یکیشم مساوی یا بالا تر نباشه نمیتونی استفاده کنی
با سلام.ببخشید این legacy رو کجا باید نصب کنم.ممنون اگه جواب بدین.
Dragon Age II: Mark of the Assassin
این بایووار نمی خواد ول کنه
گیم اسپات به بازی امتیاز 7 داده
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
18-10-2011, 23:09
IGN هم به این dlc امتیاز 8.5 داده
کلا به نظر می رسه dlc خوبی باشه چون معمولا dlc ها امتیاز های خیلی بالایی نمی گیرن
+
در مورد Dragon age 3 هم توی خبرا نگاه کردم کسی کلا اشاره نکرده بود در صورتی که خبرای نسبتا زیادی از اون اومده بود
چند وقت پیش چند تا خبر از بازی اومد. یکی اینکه بازی در حال ساخته ولی هنوز رسما رونمایی نشده. که با توجه به فاصله زمانی که بازی های اخیر Bioware داشتن من پیش بینی می کنم Dragon age 3 اواخر 2012 یا اوایل 2013 منتشر بشه که به نظرم هر چی دیرتر باشه بهتره چون بیشتر می تونن روی بازی کار کنن و اشتباه این شماره رو دیگه تکرار نمی کنن!
یه خبر هم این بود که سازندگان بازی دیگه خودشون هم اعتراف کردن که توی شماره دوم همه طرفداران رو راضی نکردن و مطلب جالبی رو اعلام کردن
به این صورت که گفتن توی شماره سوم ویژگی های خوب شماره اول و شماره دوم رو در نظر می گیرن و اونا رو ترکیب می کنن و براساس اونا بازیو می سازن
سپر براي كلاس Worrier هست و كلاس شما Rogue، بايد اون سلاح هايي رو انتخاب كني كه محدوديت استفاده نداته باشن و براي همه آزاد باشن.
سلام.
اقا من یکم توی دنیای دراگون ایج تازه کارم.
الان تازه اوریجینش رو دارم بازی می کنم خواستم یکم اطلاعات بگیرم.
این اوریجین دومین بازی دراگون ایج بود نه؟ چون بعدش دراگون ایج 2 اومده می گمريال قبلش فقط یکش اومده بود؟ بازی اوریجیناله، یا باز سازی سری قدیمی چیزی هست؟ در کل داستان بازی از کجا اومده. کتاب بوده؟ فیلم بوده؟ یا خود بایوویر از بیخ نوشتتش؟
و این که چون داریم به امتحانامون نزدیک می شیم، تو فرجه ها کلی وقت هست و می شه بازی کرد. به نظرتون شماره دوش چه طوره؟ بعد از این اوریجین برم اونو بازی کنم یا همین اوریجین رو با یه سری شخصیت دیگه دوباره برم؟ گیم پلیش چه قدره؟ شنیده بودم اوریجین 56 ساعته.
یکش چی؟ بازی نکردم چه قدر از دستم رفته؟
vahidgame
10-12-2011, 17:16
سلام.
اقا من یکم توی دنیای دراگون ایج تازه کارم.
الان تازه اوریجینش رو دارم بازی می کنم خواستم یکم اطلاعات بگیرم.
این اوریجین دومین بازی دراگون ایج بود نه؟ چون بعدش دراگون ایج 2 اومده می گمريال قبلش فقط یکش اومده بود؟ بازی اوریجیناله، یا باز سازی سری قدیمی چیزی هست؟ در کل داستان بازی از کجا اومده. کتاب بوده؟ فیلم بوده؟ یا خود بایوویر از بیخ نوشتتش؟
و این که چون داریم به امتحانامون نزدیک می شیم، تو فرجه ها کلی وقت هست و می شه بازی کرد. به نظرتون شماره دوش چه طوره؟ بعد از این اوریجین برم اونو بازی کنم یا همین اوریجین رو با یه سری شخصیت دیگه دوباره برم؟ گیم پلیش چه قدره؟ شنیده بودم اوریجین 56 ساعته.
یکش چی؟ بازی نکردم چه قدر از دستم رفته؟
نه Origin اولین شماره از این سری بود و بازی هم اورجیناله
داستانش رو هم درسته خوده بایوور خلق کرده مخصوصا Origin خیلی داستانش عظیمه و خودش یه کتابه
در مورد شماره دوم نسبت به شماره اول یعنی Origin افت داشته و در حد اون نیست و از یه سری مولفه های خوب خودش دور شده بود ولی هنوزم یه نقش آفرینی خیلی خوبه
قبلش Origin هم حتما توصیه میشه و کلا داستانش به هم دیگه ارتباط داره و Origin هم خیلی بهتر از این شماره ست و شاهکار به تمام معنا
گیم پلی شماره 2 هم در حد 40-50 ساعته که در صورت نرفتن کامل ماموریت های فرعی بازی و درجه سختی پایین نصف اینم میشه تمومش کرد
اقا ممنون که یه نفر بلاخره جواب داد!
طبق عادت فکر می کردم اوریجین بعد از یه سریش اومده که اسمش شده اوریجین. خوب همون بهش می گفتن دراگون ایج دیگه!
راجع به این دومیش هم رفتم ست اول رو خوندم.
این شخصیته یه نفره فقط؟ نمی شه انتخاب کرد میج باشه؟
و دیگه این که تاپیک یکش کو؟ من چندین صفحه رو نگاه کردم پیدا نکردم سوالایی که از اوریجین دارم باد کرد رو دستم. مثلا این که لیلا رو از کجا می شه گیر اورد...
vahidgame
10-12-2011, 21:25
این شخصیته یه نفره فقط؟ نمی شه انتخاب کرد میج باشه؟
در هر حال ما Hawke هستیم ولی کلاس اونو می تونیم انتخاب کنیم که سه تا کلاس وجود داره و قاعدتا یکی از اونا هم mage
و دیگه این که تاپیک یکش کو؟ من چندین صفحه رو نگاه کردم پیدا نکردم سوالایی که از اوریجین دارم باد کرد رو دستم. مثلا این که لیلا رو از کجا می شه گیر اورد...
Dragon Age: Origins ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه Origin اولین شماره از این سری بود و بازی هم اورجیناله
داستانش رو هم درسته خوده بایوور خلق کرده مخصوصا Origin خیلی داستانش عظیمه و خودش یه کتابه
در مورد شماره دوم نسبت به شماره اول یعنی Origin افت داشته و در حد اون نیست و از یه سری مولفه های خوب خودش دور شده بود ولی هنوزم یه نقش آفرینی خیلی خوبه
قبلش Origin هم حتما توصیه میشه و کلا داستانش به هم دیگه ارتباط داره و Origin هم خیلی بهتر از این شماره ست و شاهکار به تمام معنا
گیم پلی شماره 2 هم در حد 40-50 ساعته که در صورت نرفتن کامل ماموریت های فرعی بازی و درجه سختی پایین نصف اینم میشه تمومش کرد
براي پيدا كردن ليليا ، بايد اكسپنش پك هاي بازي رو نصب كني، تو قسمت Addons يا DLC از منوي اصلي انتخابش ميكني و بعد وارد ميشي.
خیلی ممنون.
جالبه که من این سوالم رو به عنوان مثالی از سوال های کلیم گفتم، ولی زود تر از تاپیک اصلی بازی جواب گرفتم.
هرچند، من رفتم یه کلیپ از skyrim دیدم، یه کم از دراگون ایج زده شدم. الان بیشترذ دوست دارم اونو بازی کنم تا این که برم دارگون ایج دو رو بازی کنم. که بچه ها توی همین تاپیک می گفتن نسبت به اوریجین افت داشته...
آقا یه چیز باحال! (نمیدونم! 73 صفحه رو نخوندم!)
تونستم توی عصر اژدهای2 پالادین بسازم! :دی!
یه شمشیر و یه شیلد پیدا کردم که مخصوص واریور نیست، و Shield & sword هم لازم نداره، دادمشون دست هیروی میج ام:دی!
هنوز که لول هفت (:دی!) نشدم، ولی قرار است فورس میج رو انتخاب کنم،که بیشتر با زور و ایناش کار کنه!
همین جوریشم که هیل و اینا میکنه.
چارج کردنش با سپر، توسط یه میج خیلی جذابه! (جالبیشم اینه که هردوتا آیتم هاش با لول آپ خودم،قوی میشن. مثل بیانکای وریک)
(اینم بگم تا الان این بازی رو 2 بار تموم کردم! نگید تازه واردی! ولی الان کشفشون کردم! :دی!)
خواستم بگم شدنیه!
راستی! تمامی اسپنشن هاش رو نصب کردم و با اونا اضافه شده (mark of assassin و میراث و همه ی پک ها)
prince_fable
05-03-2012, 02:15
سلام
بازی dragon age II نسخه ps3 رو گرفتم و یه ذره بازی کردم.
تقریبا همون اولای بازی یهو بازی فریز شد(کرد) که فقط صدای بازی میومد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی
hp-world
08-03-2012, 14:48
کسی در مورد کرک گروه THETA اطلاعی داره ؟ یجا نوشته ویژگی این کرک این هست که 14 DLC به بازی اضافه می کنه اما جاهای دیگه دیدم DLCهارو برای دانلود گذاشتن اونم با حجم 2 گیگ !!!!
farzan311
28-03-2012, 17:41
این بایووار نمی خواد ول کنه
گیم اسپات به بازی امتیاز 7 داده
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xbox360%2Frpg%2Fdragon-age-ii-mark-of-the-assassin%2Findex.html)
سلام
دوستان کسی لینک این dlc و legacy رو داره بذاره؟
خوب خودم اولی رو پیدا کردم
لینک ها مستقیم شده هرکس خواست دانلود کنه
Mohammad_es66
16-06-2012, 18:30
من این بازی رو تازه دانلود کردم ولی همش با کیبرده یعنی نمیشه با موس یا با گیمپد بازی کرد ؟؟!!
من دیروز ریختمش
چرا کلاس الف نداره؟
من یه سال پیش پیش اوریجین رو پاک کرده بودم ولی وقتی داشتم بازی میکردم و دیدم که میتونستم سیو شماره 1 رو بدم به این بازی حسرت خوردم
از شخصیتای سری قبلی کسی نیستش؟
موریگان آلیستر یا لیلیا؟
..............................
وقتی کسی از کاراکترات توی نبرد میمرد و بعش زنده میشد یه پنالتی بهت میدادن که مثلا 20تا از خونش کم میشد
تا چقدر این جریمه میمونه؟
من الان با ایزابلا رومنس دارم
مریل هم اومد توی خونم ولی من چون سیو داشتم یه بار قبولش کردم یه بار ردش کردم:دی
میشه با هر 2تاشون رابطه داشت بدون اینکه یکی مچتو بگیره؟توی روند بعدی بازی چه تاثیری میزاره؟
من یه سوال از دوستانی که تو این بازی پروفشنال هستند داشتم
تو این بازی گنج یا چیز با ارزش یا سلاح خاص با ارزشی هست که متعلق به شخصیت مهمی تو بازی باشه ؟
برای یه مسابقه طراحی کاراکتر سه بعدی با موضوع دراگون ایج می خواستم بدونم . مرسی
من یه سوال از دوستانی که تو این بازی پروفشنال هستند داشتم
تو این بازی گنج یا چیز با ارزش یا سلاح خاص با ارزشی هست که متعلق به شخصیت مهمی تو بازی باشه ؟
برای یه مسابقه طراحی کاراکتر سه بعدی با موضوع دراگون ایج می خواستم بدونم . مرسی
اره سلاح با ارزش و خاص زیاد داره . که ممکنه توی یک کتابی یا نوشته ای درباره اش نوشته باشه . سلاح هایی که اسم خاص دارن از اونان . حتی ایتمهای خاص هم زیاد داره .
پیشنهاد میکنم یه سری به ویکی این بازی بزنی و lore های بازی رو نگاه کنی . همچنین قسمت ایتمها که به همراه lore اون ایتم هست . lore همون تاریخ و داستان مربوط به اون ایتم خاصه .
Dark Soul
14-08-2014, 15:10
وقتی اوریجین منتشر شد بالا بودن زیرنویس (یا بهتر بگیم داشتن بالانویس به جای زیرنویس) اعتراض ملت را در پی نداشت که اینا در این نسخه این ایده مسخره را باز اجرا کردن ؟
حالا اوریجین یه ماد داشت که زیرنویس را بیاره پایین اما این چی ... اولین ضد حال بزرگ اول کار .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.