مشاهده نسخه کامل
: مشکل با لایه بندی در ورژن جدید CS5
Dariushtanha
24-08-2010, 01:43
با سلام خدمت اساتید گرامی:
بنده تا امروز با ورژن cs1 کار میکردم ولی حالا که ورژن جدید
یعنی cs5 را نصب کردم وقتی میخوام عکسها یا کلا هر پروندهای را بازخوانی(Browse)کنم بصورت یک پنجره جدید در کنار و چسبیده پنجره پروژهام (پنجره اصلی که در cs1 همیشه یکی بود) ظاهر میشه و نه بصورت لایه جدید روی لایههای قبلی!!!
حسابی گیج شدهام :18:
چکار کنم تا بتونم مثل ورژن cs1 بشه کار کرد؟
با سپاس فراوان
huti_421
24-08-2010, 03:16
برای ایجاد حالتهای مختلف قرار گیری پروژهها در محیط فتوشاپ، کافیه از منوی Window و بخش Arrange گزینههای مختلف رو بررسی کنید و اونی که تمایل دارید رو انتخاب کنید
در ورژن CS تا جایی که خاطرم هست اسم مودش Float All in Windows هست
Saeed kmss-D
24-08-2010, 13:56
سلام...
دوست عزیز،
اگه میشه توضیحات کامل تری درباره مشکلتون بدید!
من درست متوجه نشدم!
موفق باشی♥♥♥
spiring water
24-08-2010, 16:23
سلام.
دوست عزیز چیزی که شما گفتید یه چیزه طبیعیه!
شما هر سند (documents) ی که در فوتوشاپ بازمیکنید قرار نیست که به صورت یک لایه در فایل قبلی ظاهر بشه! بلکه خودش جداگانه در یک سند جدید و به صورت background layer در میاد.
حالا واسه اینکه شما بتونید تصاویری که میخواهید رو بصورت لایه در فایل قبلیتون داشته باشید کافیست روی لایه ی تصویر دومتون راست کلیک کرده و گزینه ی duplicate رابزنید. در کادری که باز میشه در قسمت destination، نوار را باز کرده و فایل اولیتون رو بزنید. با این کار تصویر دوم بصورت یک لایه ی جدید در سند اول شما ظاهر میشود.
امیدوارم چیزی که تو نظرت بوده رو گفته باشم.... :46:
با سلام خدمت اساتید گرامی:
بنده تا امروز با ورژن cs1 کار میکردم ولی حالا که ورژن جدید
یعنی cs5 را نصب کردم وقتی میخوام عکسها یا کلا هر پروندهای را بازخوانی(Browse)کنم بصورت یک پنجره جدید در کنار و چسبیده پنجره پروژهام (پنجره اصلی که در cs1 همیشه یکی بود) ظاهر میشه و نه بصورت لایه جدید روی لایههای قبلی!!!
حسابی گیج شدهام :18:
چکار کنم تا بتونم مثل ورژن cs1 بشه کار کرد؟
با سپاس فراوان
از منوی Edit و در زیر منوی Preferences گزینه Interface رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، تو بخش Panels & Documents یه گزینه هست به نام Open Documents As Tabs . کافیه تیک اونو بردارین.
Dariushtanha
26-08-2010, 13:57
سپاسگزارم استاد عزیز
Dariushtanha
02-09-2010, 19:11
از منوی Edit و در زیر منوی Preferences گزینه Interface رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، تو بخش Panels & Documents یه گزینه هست به نام Open Documents As Tabs . کافیه تیک اونو بردارین.
ضمن تشکر از همه اساتید گرامی میخواستم بگم که من نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم ولی دوست عزیزمون Pezhmax منظورم رو متوجه شده که با بجا آوردن توصیهاش مشکلم حل شد.
باز هم سپاسگزارم استاد گرامی Pezhmax:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.