ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

pcforlife
15-05-2011, 13:20
آن‌ها در اين فصل از فرصت استفاده كرده و به تمسخر رقيب همشهري خود پرداختند.
قابل پیش بینی بود!:31:

B3HZ@D
15-05-2011, 18:12
:31:
البته حق هم داشتن :46:

B3HZ@D
15-05-2011, 18:46
با قهرماني در كالچو

فن بومل: حضور در ميلان تصميم خوبي بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال هلند اعلام كرد از اينكه تصميم گرفته بايرن مونيخ را ترك كرده و به ميلان بپيوندند، رضايت كامل دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت تراي بال، فن بومل 34 ساله ميلان كه در پايان فصل قراردادش با بايرن به پايان مي‌رسد، هنوز هم منتظر دريافت پيشنهاد تمديد قرارداد از سوي سران باشگاه است.

مارك فن بومل در اين خصوص گفت: از بودن در ميلان احساس رضايت مي‌كنم. بايرن را ترك كردم و به سن سيرو آمدم. اين يكي از بهترين تصميم‌هاي من در دوران فوتبالم بود.

وي در مورد ماندن در ميلان نيز گفت:‌ اينجا بسيار راحت هستم و علاقمندم در روسونري بمانم ولي اين موضوع تنها به من مربوط نمي‌شود. اگر سران باشگاه از من بخواهند در تيم بمانم، نمي‌توانم پيشنهاد آنها را رد كنم. شرايط حاكم بر باشگاه به شكلي است كه نمي‌توانم از آن دور باشم. اينجا همه چيز دارم. شما براي قهرماني به روحيه‌اي بالا و فوق‌العاده نياز داريد. همه بايد با يكديگر متحد باشند تا تيمي موفق شود. اين ويژگي‌ها در ميلان وجود دارد.

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

B3HZ@D
15-05-2011, 21:38
شكست رم و يوونتوس؛ سمپدوريا سقوط كرد

تيم فوتبال يوونتوس با قبول شكست مقابل پالرمو نهمين باخت فصلش را تجربه كرد.

هفته‌ي سي و هفتم سري A با انجام 6 ديدار پيگيري شد و يوونتوس مقابل پارما با يك گل تن به شكست داد؛ رم هم با نتيجه‌ي 2 بر يك مقابل كاتانيا مغلوب شد.

در ديگر ديدارها اودينزه با نتيجه‌ي 2 بر صفر كيه‌وو را از پيش رو برداشت.

چزه‌نا با يك گل برشا را شكست داد و ديدار تيم‌هاي فيورنتينا و بولونيا با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

پيش از اين ميلان كه قهرماني‌اش را مسجل كرده بود با نتيجه‌ي 4 بر يك كالياري را شكست داده بود.

در آخرين ديدار هفته‌ي سي و هفتم پيكار حساس بين تيم‌هاي دوم و سوم جدول برگزار مي شود و اينتر در صورت كسب حتي يك تساوي نايب قهرماني‌اش را قطعي خواهد كرد.

سمپدوريا هم كه براي فرار از سقوط به مصاف پالرمو رفته بود با نتيجه‌ي 2 بر يك تن به شكست داد و به سري B سقوط كرد.

لچه هم با پيروزي 2 بر صفر مقابل باري، در سري A باقي ماند

در جدول پس از ميلان كه قهرماني‌اش را مسجل كرده، اينتر و ناپولي در رده‌هاي بعدي قرار دارند. در انتهاي جدول هم باري، برشا و سمپدوريا سقوطشان قطعي شده است.

منبع:

B3HZ@D
15-05-2011, 23:05
بر روی انتقال بزرگ بعدی میلان کار می کنم!

مینو رایولا مدیر برنامه مشهور در صحبت هایی اعلام کرد که پس از ژانویه در حال حاضر بر روری انتقال بزرگ بعدی میلان کار می کند..

ایجنت و مدیر برنامه های زلاتان ایبراهیموویچ در صحبت هایی کوتاه با اسکای اسپورت ایتالیا اذعان کرد که از ژانویه تا کنون بر روی خرید بزرگ میلان تمرکز کرده است.

هنوز کسی نمی تواند حدس بزند خرید بزرگ میلانی ها که برلوسکونی وعده آن را بارها داده است چه کسی می تواند باشد.در این بین نام های متعددی از جمله آرین روبن , کریستیانو رونالدو , میشل اسین , گانسو و..به میان آورده می شود اما مینو رایولا قصد ندارد چه بازیکنی قرار است به میلان و سن سیرو منتقل شود.

رایولا در مصاحبه با خبرگزاری sunday چنین گفت
" من از ژآنویه تا کنون بر روی خرید بزرگ میلان تمرکز و کار می کنم و امیدوارم تا 30 اگوست به این امر مهم دست یابم و موفق شوم."

"چه کسی است ؟ من پیش خود نام بازیکن را نگه خواهم داشت و شاید در روز 29 اگوست نام آن را فاش کردم"

"گانسو , لاملا یا رونالدو ؟ همه آن ها بازیکن بسیار خوبی هستند اما من فکر نمی کنم این بازیکنان رهسپار میلان شوند"

میلان توانست پس از 7 سال دوری از اسکودتو و سری آ بار دیگر فاتح اسکودتو شود و مینو رایولا کسی است که باعث شد تا بازیکنانی چون زلاتان ایبراهیموویچ , مارک فن بومل , اوربی امانوئلسون به میلان آورده شود کسانی که بدون شک نقش بسزایی در قهرمانی
میلان داشته اند.

او گفت
" من خوشحال هستم بازیکنانی که من به میلان آوردم بسیار عالی بودند : زلاتان ایبراهیموویچ , فن بومل و روبینیو.احساس خیلی خوبی بین من و باشگاه وجود دارد اما اعتبار آن به بازیکنان و باشگاه خواهد رفت "

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!

B3HZ@D
15-05-2011, 23:49
گالیانی در مورد نقل و انتقالات میلان صحبت کرد:

نائب رئیس باشگاه میلان آدریانو گالیانی در مصاحبه اش گفت:

بازار نقل و انتقالات شروع شده ولی اولویت ما تمدید قرارداد با بازیکنانی است که قرارداد انها در 30 ژوئن به پایان میرسه.
مذاکرات ساده ای برای تمدید قرارداد نخواهیم داشت ولی باید ببینیم چی پیش می اید؟!

در مورد جذب بازیکن جدید هم بگویم که کاکا به میلان باز نخواهد گشت
گانسو هم فقط در صورتی به ما ملحق میشه که قانون سهمیه بازیکنان غیر اروپایی سری آ تغییر کنه و اجازه جذب بازیکنان خارجی بیشتری به ما داده بشه.

مارکو بوریلو احتمالا در رم باقی میماند و قصد نداریم که ماریو بالوتلی رو جذب کنیم

بر خلاف گفته رسانه ها ما به دنبال جذب کریستیانو رونالدو و مایکل اسین نیستیم
کوین پرنس بواتنگ هم در میلان خواهد ماند.

ترجمه شده توسط خودم:

B3HZ@D
16-05-2011, 03:32
ناپولی 1 – اینتر 1: صعود مستقیم ناپولی به لیگ قهرمانان

اینتر هم جایگاه دومی خود را تثبیت کرد.

سایت گل – اینتر با تساوی در خانه ناپولی رتبه دوم خود را قطعی ساخت و ناپولی هم بی‌تردید در پایان فصل تیم سوم خواهد بود و به این ترتیب به صورت مستقیم به لیگ قهرمانان فصل بعد رسید.

بازی با سرعت بسیار بالایی آغاز شد.

ساموئل اتوئو در دقیقه 15 گل اول را زد. دیه‌گو میلیتو توپ را به او سپرد و او با شوتی سهمگین با پای راست توپ را وارد دروازه مورگان سانکتیس کرد.

ناپولی تلاش کرد بلافاصله بازی را به تساوی بکشاند، اما نبود ادینسون کاوانی محروم از زهر خط حمله آنها کاسته بود.

اما در ثانیه‌های پایانی نیمه اول بود که خوان زونیگا گل تساوی را زد. کریستین ماجو به شکلی عالی به پیش برد و زونیگا از فاصله پنج متری گل زد. این گل با اشتباهات مضحک خط دفاعی اینتر همراه بود.

نتیجه بازی در نهایت باعث شد دیدارهای پایانی دو تیم ارزش چندانی نداشته باشد، چرا که رتبه‌های دوم و سوم برای آنها تضمین شد.

منبع:

pcforlife
16-05-2011, 12:33
اما در ثانیه‌های پایانی نیمه اول بود که خوان زونیگا گل تساوی را زد. کریستین ماجو به شکلی عالی به پیش برد و زونیگا از فاصله پنج متری گل زد. این گل با اشتباهات مضحک خط دفاعی اینتر همراه بود.

فکر کنم مزخرف ترین گل تاریخ سری آ رو خوردیم...:18:
به هر حال نائب قهرمانی تنوعی بود بعد چندین فصل!!:31:

B3HZ@D
16-05-2011, 14:59
البته اینتر گل الکی هم این فصل زیاد زده :31:
پس فعلا خودتون رو عادت بدین به نائب قهرمانی برای چند سال دیگه :46:

B3HZ@D
16-05-2011, 15:55
توتو اسپورت: رایولا در حال کار بر روی فابرگاس یا اسین

روز پیش مینو رایولا ایجنت مشهور که مدیر برنامه بازیکنانی همچون زلاتان ابراهیموویچ و فن بومل است گفته بود که از تعطیلات زمستانی ژانویه تا به الان در حال کار بر روی انتقال بزرگ بعدی میلان است.

امروز هم توتو اسپورت در روزنامه خودش نام بازیکنانی همچون اسین و فابرگاس رو مطرح کرد.

مایکل اسین هافبک غنایی تیم چلسی از گزینه های مورد علاقه آلگری برای تقویت قدرت خط هافبک میلان است.این بازیکن با قدرت بدنی بالا و قابلیت های فردی خوبی که داره به بازیکن مورد علاقه آلگری تبدیل شده.
گزینه بعدی هم سسک فابرگاس هافبک طراح تیم آرسنال انگلیس است که یک فصل بدون جام دیگه رو پشت سر گذاشته و احتمال جدایی اون از آرسنال وجود داره.

ترجمه شده توسط خودم:

B3HZ@D
16-05-2011, 18:47
فان بومل: قهرمانی با میلان، یکی از زیباترین لحظات فوتبالم بود

ستاره باتجربه در صحبتهایی اعلام کرد قهرمانی با میلان یکی از لذت بخش ترین لحظات کارنامه ورزشی اش بوده است

سایت گل- مارک فان بومل، ستاره هلندی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که قهرمانی با میلان در رقابتهای سری آ، یکی از بهترین قهرمانی هایی که در کارنامه ورزشی اش کسب کرده بوده است.

ستاره هلندی 8 عنوان قهرمانی را درکارنامه ورزشی اش می بیند و با آیندهوون4 قهرمانی در لیگ هلند ، با بارسا، قهرمانی در لالیگا و با بایرن مونیخ 2قهرمانی در بوندس لیگا را تجربه کرده است.

او که با میلان فاتح اسکودتو شد در صحبتهایی در این رابطه گفت:« من در کارنامه ورزشی ام 8 جام قهرمانی کسب کرده ام ولی این برایم زیباترین قهرمانی بود. خوشحالم که اینجا هستم و از گالیانی که مرا به اینجا آورده متشکرم. او زندگی من را متحول کرد. فوتبال عجیب غریب است. در ماه ژانویه در یک روز یکشنبه برای بایرن مونیخ بازی کردم و سه روز بعد در جام حذفی ایتالیاپیراهن میلان را پوشیدم.»

این ستاره 34 ساله با قراردادی قرضی به مدت شش ماه در بازار نقل و انتقالات زمستانی به بایرن مونیخ پیوست و از آن زمان تاکنون یکی از مهره های کلیدی روسونری بود.

منبع:

B3HZ@D
16-05-2011, 19:29
آباته در این فصل بهتر از مایکون بود

جینو باچی باور دارد که در حال حاضر آباته از مایکون , مدافع راست اینتر بهتر است

بعد از یک فصل زیر نظر لئوناردو , آباته چیز خاص و جالب توجهی ارائه نداد.
ولی بعد از روی کار آمدن آلگری و با کمک تاسوتی الان آباته میتونه حتی در تیم ملی هم جایگاهی داشته باشه.

جینو باچی ژورنالیست ایتالیایی که در Telelombardia مقاله نویسی هم میکنه , باور دارد که آباته مدافع راست میلان عملکرد خیلی بهتری نسبت به مایکون مدافع اینتر داشته.
مایکون در سال 2010 بهترین مدافع راست جهان شناخته میشد.

"اگر از من بخواهند که بین آباته و مایکون انتخاب کنم که چه بازیکنی در این فصل بهتر بازی کرده من میگم آباته.برای اینکه اون پیشرفت فوق العاده ای داشته و توانسته در باشگاه بزرگی مانند میلان یکی از بهترین ها باشه.

ترجمه شده توسط خودم:

B3HZ@D
16-05-2011, 21:11
میلان آماده ارائه پیشنهاد 30 میلیونی برای جذب مارک همسیک

میلان بصورت جدی برای به خدمت گرفتن بازیساز جوان ناپولی مارک همسیک وارد عمل شده . گالیانی و آلگری به نظر برای جذب این بازیکن برنامه ریزی کرده اند.

طبق اخبار به نظر میرسد بازیساز تیم ناپولی , مارک همسیک به عنوان یکی از گزینه های جدی میلان برای نقل و انتقلات تبدیل شده و گالیانی و آلگری برای تقویت خط هافبک این بازیکن رو در صدر لیست نقل و انتقلات خود قرار دادن.

مارک همسیک در این فصل هم بعنوان یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان ناپولی بوده و کمک زیاد به این تیم برای رسیدن به لیگ قهرمانان کرده است.

به نظر نمیرسد ناپولی به این راحتی ها این بازیکن 23 ساله رو از دست بدهد و به نقل گازتا باید مبلغی نزدیک به 30 میلیون برای این بازیکن پرداخت بشه.

به گزارش این روزنامه ایتالیایی در این هفته دو مسئول میلانی برای بررسی شرایط جذب این بازیکن با مسئولان ناپولی دیدار خواهند کرد.

ترجمه شده توسط خودم:

B3HZ@D
17-05-2011, 00:32
شایعه روز : فلامینی در ازای ساندرو!

به گزراش میلان نیوز ایتالیا میلانی ها که به دنبال هافبک باشگاه تاتنهام می باشند قصد دارند تا فلامینی را در ازای به خدمت گرفتن وی بدهند ..

طبق آخرین خبر های به دست رسیده سران میلان علاقه ی زیادی برای به خدمت گرفتن ساندرو هافبک جوان برزیلی تیم تاتنهام هاتسپور دارند.

البته گفته می شود میلانی ها برای خرید او می خواهند تا به جای پول فلامینی را وجه معامله قرار دهند . فلامینی که سابقا در لیگ انگلیس حضور هم داشته ولی به نظر نمی رسد که شخص او تمایلی برای این انتقال داشته باشد.

ساندرو در مورد این انتقال اینگونه صحبت می کند :
" میلان واقعا تیم بزرگی است و آن ها به تازگی در لیگ کشورشان که به نظر من بهترین لیگ دنیا است هم قهرمان شده اند . علاوه بر این ها میلان به خانه ی برزیلی ها مشهور است و این مسائل همه باعث می شود تا من برای پیوستن به چنین تیم بزرگی وسوسه شوم . اما من فعلا فقط به تاتنهام فکر می کنم . "

البته ماتیو فلامینی در سال های گذشته هم از سوی تاتنهام مورد توجه قرار گرفته بود ولی با توجه به اینکه او خود به میلان علاقه مند است و از همه مهمتر اینکه فصل فوق العاده ای را در میلان سپری کرد - فعلا - احتمال وقوع این انتقال چیزی شبیه غیر ممکن است.

منبع:

B3HZ@D
17-05-2011, 03:28
انتقال بوآتنگ را تمام شده بدانید!

صحبت های گالیانی و انریوکو پرزیوسی پیرامون روند دائمی شدن انتقال کوین پرینس بوآتنگ..

کوین پرینس بوآتنگ در اولین فصل حضورش در میلان بسیار عالی کار کرد و علاوه بر دل هواداران وی جایی برای خودش در قلب گالیانی نیز پیدا کرده است.

او طی قراردادی قرضی به مدت یک فصل از جنوا راهی میلان شده بود و حالا زمان این است که قرارداد قرضی اش تبدیل به یک قرارداد دائمی شود.

آدریانو گالیانی در آخرین صحبت هایش در رابطه با بوآتنگ گفت :
" او بازیکن ارزشمندی برای ما است و من به هواداران قول می دهم که او در میلان خواهد ماند و ما به هر وسیله ای که بتوانیم او را در میلان نگه می داریم و اگر بخواهم به زبان صریح تر سخن بگویم باید اینطور بیان کنم که بوآتنگ مطمئنا بازیکن ما است . "

انریکو پرزیوسی نیز صحبت های گالیانی را تایید کرد :
" در حال حاضر 50% از مراحل دائمی شدن قرارداد انجام شده است و برای طی کردن ادامه راه نیز مشکلی وجود ندارد . البته من باید برای صحبت کردن در رابطه با وضعیت آملیا ، زیگونی ، برتا و استراسر با گالیانی صحبت کنم اما در رابطه با بوآتنگ تنها می توانم بگویم برای او در میلان آرزوی موفقیت های بیشتری در ادامه مسیرش دارم . "

منبع:

B3HZ@D
17-05-2011, 17:35
از همین حالا می گویم که رسما بازیکن میلان هستم

از همین حالا می گویم که رسما بازیکن میلان هستم

فلیپ مکسس مدافع فرانوسی رم در صحبت هایی انتقالش را به میلان تایید کرد...

" من از همین حالا می گویم که رسما بازیکن میلان هستم . "

وی در ادامه صحبت هایش را این چنین ادامه داد :

" من به زودی و پس از پایان لیگ رسما قراردادی چهار ساله با میلان امضا خواهم کرد و این قرارداد کاملا دو طرفه است و طرفین آن هم من و میلان هستیم و به دلیل این که قرارداد من با باشگاه رم به زودی تمام می شوند هیچ اسمی از آن ها در این انتقال وجود ندارد. "

او که شدیدا منتظر لحظه ی رسیدنش به روسونری ها است گفت
" بعد از مدت ها من بالاخره می خواهم در یک تیم قهرمان بازی کنم . البته من شایستگی این را داشتم که زودتر از این در چنین تیم بزرگی بازی کنم ولی حالا هم دیر نیست و من نمی خواهم افسوس گذشته را بخورم و تنها منتظر ماه آگوست هستم تا به رویایم رنگ واقعیت ببخشم . "

این مدافع فرانسوی به دلیل مصدومیت حدودا تا اواسط ماه سپتامبر میلادی قادر به حضور در مستطیل سبز نیست اما با توجه به اینکه او می تواند از ابتدای فصل آینده در بازی ها حضور داشته باشد به نظر نمی رسد مصدومیتش مشکل جدی ای داشته باشد.

" من به رم پیشنهاد کردم که تابستان گذاشته من را به میلان بفروشند قبل از اینکه بازیکن آزاد شوم اما ان ها هیچ کاری انجام ندادند"

"من چندین سال شگفت انگیز را در پایتخت ایتالیا رم گذراندم ,رم برای من خانواده دوم است اما من در حال حاضر به یکی از باشگاه های بزرگ و موق در دنیا آمده ام."

او در پایان گفت
"من در اینجا هستم تا برنده شوم و افتخار کسب کنم.باشگاه روسونری یکی از باشگاه های منتخب در جهان می باشد و هدف من لیگ قهرمانان اروپا می باشد."

منبع:

B3HZ@D
17-05-2011, 19:18
من بهترین نیستم / ویدیچ بهترین است!

بدون شک تیاگو سیلوا یکی از بهترین مدافعان برزیلی حال حاضر می باشد که نقش بسزایی در قهرمانی این فصل روسونری ها داشته است و بارها از جانب ماکس آلگری مورد تحسین واقع شده است.

در اینجا می توانید مصاحبه اختصاصی تیاگو سیلوا با اسکای اسپورت ایتالیا را مشاهده کنید

"من دوست ندارم در رابطه با محاسن و توانایی های خود صحبت کنم. ما در این فصل توانستیم به لطف همه به خصوص خط حمله موفق به فتح اسکودتو شویم."

"من واقعا این فصل در کنار الساندرو نستا پیشرفت های زیادی داشته ام و من شخصا می خواهم فوتبال خود را تا 40 سالگی در میلان ادامه دهم"

" از تمام کسانی که می گویند من بهترین هستم سپاسگذرام اما به نظر من مدافع منچستر یونایتد نمانیا ویدیچ بهترین است."

سیلوا در رابطه با آینده خود اعلام کرد که می خواهد تا مدت های طولانی که ممکن است در این باشگاه ایتالیایی باقی بماند و امیدوار است هم تیمی برزیلی خود گانسو از سانتوس به میلان نقل مکان کند.

سیلوا اضافه کرد
" من دو روز قبل با گانسو صحبت کردم و او متقاعد شده است که می خواهد در اروپا بازی کند و من امیدوارم که میلان برای خریدن او اقدامات لازم را انجام دهد"

"من همچنین امیدوارم که هیچ یک از بازیکنان حال حاضر باشگاه را ترک نکنند ما یک تیم فوق العاده هستیم و من بسیار افتخار می کنم که پیراهن چنین باشگاه بزرگی را بر تن دارم"

او در پایان گفت
"هدف ما در فصل آینده بدون شک لیگ قهرمانان اروپا می باشد"

میلان امروز با کلارنس سیدورف جلسه ای ترتیب خواهد داد تا در رابطه با آینده وی در میلان مذاکرات لازم انجام شود.سیدورف قراردادش در ماه آینده به پایان خواهد رسید.

مارک فن بومل , ماسیمو آمبروزینی , آندرا پیرلو و الساندرو نستا تنها بخشی از بازیکنانی هستند که قراردادشان در انتهای فصل با میلان به پایان خواهد رسید.

منبع:

B3HZ@D
17-05-2011, 20:53
آدریانو گالیانی: خرید پاستوره؟ ما اولویت های دیگری داریم

رسانه های ایتالیایی گزارش دادند که گالیانی با برلوسکونی ملاقات داشته تا با او در مورد انتقال این ستاره آرژانتینی به سن سیرو گفتگو کند

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، شایعات اخیر در مورد تمایل این باشگاه برای خرید خاویر پاستوره از پالرمو را به شدت رد کرد.

رسانه های ایتالیایی گزارش دادند که گالیانی با برلوسکونی ملاقات داشته تا با او در مورد انتقال این ستاره آرژانتینی به سن سیرو گفتگو کند.

اما گالیانی ضمن رد این شایعه اعلام کرد میلان اولویت های دیگری دارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما ابتدا باید در مورد تمدید قرارداد ها تصمیم بگیریم و سپس به خرید کردن فکر کنیم. نمی دانم این شایعات از کجا به وجود می آید.

همان طور که قبلا گفتم اول باید به فکر تمدید قراردادها باشیم."

میلانی ها که هفته قبل قهرمانی سری آ شدند، در آخرین دیدار این فصل به مصاف اودینزه می روند.

منبع:

B3HZ@D
17-05-2011, 23:18
خبر رسمی : قرارداد سیلوا , فن بومل تمدید شد

میلان رسما با انتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی خود خبر از تمدید قرارداد این بازیکنان را اعلام کرد..

وب سایت رسمی باشگاه با انتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی خود امروز غروب اعلام کرد مدافع جون برزیلی خود تیاگو سیلوا قرادادی تا 30 ژوئن سال 2016 میلادی با باشگاه روسونری با امضا رسانید.

این بدان معنی است که تمام احتمالاتی که گفته می شد این ستاره برزیلی راهی رئال مادرید , بارسلونا و منچستر یونایتد می شود رد خواهد شد.

از آن طرف همچنین مارک فت بومل قراردادی جدید با میلان تا 30 ژوئن سال 2012 میلادی به امضا رسانید.

این دو بازیکن که در نهایت با باشگاه قراردادی جدید تنظیم کردند از جمله بازیکنانی بودند که آینده آن ها در میلان در هاله ای از ابهام قرارداشت که در نهایت تصمیم به تمدید گرفته شد.

فلاویا روما هم که دروازه بان شماره 3 میلان در این فصل بود در نهایت با باشگاه میلان قرارداد خود را تا 30 ژوئن سال 2012 تمدید کرد.

بازیکنان دیگری که قرارداد آن ها در ماه ژوئن به اتمام خواهد رسید آندرا پیرلو , الساندرو نستا , ماسیمو آمبروزینی , پیپو اینزاگی و کلارنس سیدورف می باشد.

منبع:

B3HZ@D
18-05-2011, 17:21
تایه تایوو به میلان رسید

تایه تایوو برای گذراندن آزمایشات پزشکی دیشب به شهر میلان ایتالیا رسید..

اتنظار می رود تایه تایوو خرید جدید میلانی آزمایشات پزشکی خود را امروز در میلانلو پشت سر بگذارد تا مراحل انتقالش را نهایی سازد.

روسونری ها توانستند این ستاره خط دفاعی مارسی را به عنوان بازیکن آزاد به خدمت بگیرند و قرارداد این مدافع نیجریه ای 26 ساله می تواند در روز چهارشنبه نهایی شود.

این مدافع نیجزیه ای دیشب به شهر میلان ایتالیا رسید جایی که شام را با آدریانو گالیانی صرف کرد.

او قرار است امروز آزمایشات پزشکی خود را قبل از نهایی کردن قرارداد خود پشت سر بگذارد.

تایه تایوو تنها 26 سال سن دارد و دومین خرید میلانی ها در پنجره نقل و انتقالات تابستانی پس از فیلیپ مکسس از رم می باشد.

این مدافع جوان پس از عملکرد فوق العاده ای که در مارسی فرانسه داشت مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی قرار گرفت اما در نهایت این مدافع باشگاه روسونری را برگزید.

مدافع:

hojjatinho
18-05-2011, 17:36
پس از حضور يك ساله و قرضي
په‌په: مي‌خواهم در يوونتوس بمانم
خبرگزاري فارس: هافبك 27 ساله اودينزه كه از ابتداي فصل به شكل قرضي به يوونتوس پيوسته بود اعلام كرد علاقمند است در تورين باقي بماند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، يوونتوسي‌ها براي قرارداد يك ساله و قرضي وي 2.6 ميليون يورو به اودينزه پرداخته‌اند و براي اينكه بتوانند قرارداد وي را قطعي كنند بايد 7.5 ميليون يورو ديگر نيز به اين تيم بپردازند.

سيمونه په‌په در اين خصوص گفت: در يوونتوس همواره بهترين بازي‌هايم را ارائه دادم و اميدوارم همين موضوع براي ماندنم در تورين كافي باشد. بدون شك دوست دارم در بيانكونري به فوتبالم ادامه دهم، اينجا باشگاه بزرگي است و ماندن در يووه يكي از آرزوهاي من است.

په‌په در مورد اين فصل نيز گفت: بايد اين فصل را به فراموشي بسپاريم، در كل عملكرد خوبي نداشتيم. بايد مشكلات اين فصل را شناسايي كرده و به رفع آنها بپردازيم. نتايج اين فصل به هيچ وجه در خور تيم بزرگي مانند يوونتوس نبود.

B3HZ@D
18-05-2011, 18:53
فیورنتینا به دنبال آنتونیو کاسانو

بنفش ها بعد از فصل ناامیدکننده ای که پشت سر گذاشتند،به دنبال تقویت تیم شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و این مهاجم ملی پوش را به عنوان یکی از گزینه های اصلی در نظر دارند

سایت گل- به گزارش نشریه لا رپوبلیکا، آنتونیو کاسانو، مهاجم میلان، مورد توجه فیورنتینا قرار گرفته و ممکن است در تابستان سن سیرو را ترک کند.

بنفش ها بعد از فصل ناامیدکننده ای که پشت سر گذاشتند، به دنبال تقویت تیم شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و این مهاجم ملی پوش 28 ساله را به عنوان یکی از گزینه های اصلی در نظر دارند.

کاسانو بعد از درگیری هایی که با ریکاردو گارونه، رئیس باشگاه سمپدوریا پیدا کرد، در ژانویه به میلان پیوست و با گلزنی هایش نقش مهمی در قهرمانی روسونری در رقابت های این فصل داشت.

با این وجود او نتوانست به ترکیب اصلی میلان راه پیدا کند و ممکن است این مسئله به جدایی اش از این تیم منجر شود.

کاسانو تا سال 2014 با میلان قرارداد دارد اما گفته می شود اگر پیشنهاد مناسبی برای این بازیکن ارائه شود، مدیران روسونری حاضر به فروش او هستند.

منبع:

B3HZ@D
18-05-2011, 20:09
الساندرو نستا قراردادش با میلان را تا 2012 تمدید کرد

میلان رسما اعلام کرد که این مدافع قرارداد جدیدی امضا کرده است.

سایت گل – الساندرو نستا یک فصل دیگر در میلان می‌ماند. این باشگاه اعلام کرد او قراردادش را تا سال 2012 تمدید کرده است.

در بیانیه‌ای از سوی این باشگاه آمده: «میلان اعلام می‌کند که الساندرو نستا قراردادش را تا 30 ژوئن 2012 تمدید می‌کند.»

شایعات بسیاری درباره آینده نستا شنیده می‌شد و حتی می‌گفتند او ممکن است بازنشسته شود.

اما حرکت اخیر میلان این شایعات را نقض کرد. نستا چهارمین بازیکن (پس از تیاگو سیلوا، مارک فان‌بومل و فلاویو روما) می‌شود که قراردادش را اخیرا با میلان تمدید کرده.

نستا 35 ساله در این فصل 26 بازی انجام داد و با میلان فاتح سری آ شد. او از فصل 03-2002 در میلان بازی می‌کند.

منبع:

pcforlife
18-05-2011, 20:57

اینتر 13 میلیون یورو برای فرناندو می‌دهد
فینالیست جام حذفی به دنبال تقویت خط میانی‌اش است

سایت گل – اینتر قصد دارد فرناندو را از پورتو خریداری کند و آماده پیشنهادی 13 میلیون یورویی برای خرید این ستاره سابق تیم جوانان برزیل است.
باشگاه اینتر به دنبال تقویت خط میانی خود در تابستان است و پیشرفت این بازیکن 23 ساله را مدتی است که زیر نظر گرفته.
این بازیکن سابق ویلانووا قهرمان جهان را متقاعد کرده که کیفیت بالایی دارد و آنها به دنبال پیشنهادی رسمی هستند.
اینتر در اواخر این هفته با پورتو تماس می‌گیرد، چرا که قهرمان پرتغال فعلا با براگا باید فینال لیگ اروپا را برگزار کند.
انتظار می‌رفت فرناندو به یوونتوس برود اما حالا اینتر مقصد بهتری به نظر می‌رسد.

آدرس منبع خبر:

موراتی: شاید زلاتان را برگردانم
رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که ممکن است تصمیم به بازگرداندن زلاتان به رختکن تیمش بگیرد

سایت گل - ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که در اینده ای نزدیک و در صورتی که شرایط مساعد باشد، ممکن است برای بازگرداندن زلاتان ایبراهیموویچ وارد عمل شود.
این ستاره سوئدی از شرایطش در میلان راضی است. ایبرا در سال 2009 با قراردادی جنجالی، اینتر را به مقصد بارسلونا ترک کرد ولی دوره حضور او در تیم کاتالان ناامید کننده بود تا با قراردادی قرضی به میلان پیوسته و به ایتالیا بازگردد.
ستاره سابق باشگاه آژاکس در ترکیب میلان بسیار خوش درخشید و توانست 21 گل به ثمر رسانده و 14 پاس گل دهد و نقش پررنگی در قهرمانی میلان در رقابتهای این فصل داشته باشد تا این تیم برای اولین بار بعد از سال 2004 قهرمانی در سری آ را تجربه کند
در این میان ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در این رابطه به کلس تی وی گفت:« اگر دست من بود همین امروز زلاتان را برمی گرداندم. با وجود تمام مسائل، او یکی از بازیکنانی است که به تیم کمک می کند تا به قهرمانی برسد.»
اینتر بعد از فصلی پرتلاطم، رقابتهای این فصل را در رده دوم جدول سری آ به پایان خواهد برد. مارکو برانکا، یکی از مدیران اینتر هم در این رابطه گفت:« درتابستان تغییر زیادی نخواهیم داشت؛ چون تنها کافی است تا رختکن تیم را با تراوت کنیم.»

آدرس منبع خبر:

زامپارینی: اینتر برای خرید پاستوره کاری نکرده
او شایعات مبنی بر این که ستاره‌اش در راه خروج است را رد کرد

سایت گل – مائوریتسیو زامپارینی، رییس باشگاه پالرمو گفت که خاویر پاستوره در سیسیل می‌ماند و شایعات مبنی بر این که اینتر این بازی‌ساز 21 ساله را می‌خواهد را رد کرد.
ماسیمو موراتی، رییس نراتزوری گفته بود اینتر بختی پنجاه، پنجاه برای خرید این بازیکن آرژانتینی دارد.
اما زامپارینی بلافاصله پاسخ داده و گفته اینتر هرگز برای خرید پاستوره پا پیش ننهاده: «اینتر از ما درباره پاستوره چیزی نپرسیده. دستیاران موراتی هم پیش نیامده‌اند.
ما قیمتی برای پاستوره تعیین نکرده‌ایم چون او فروشی نیست.»
پاستوره مورد توجه رئال مادرید و بارسلونا هم هست و اخیرا گفته بود سبک بارسا را می‌پسندد.

آدرس منبع خبر:

باستوس: نبود یوونتوس در لیگ قهرمانان تاثیری روی تصمیم من نمی‌گذارد
ستاره برزیلی می‌گوید که دوست دارد فصل بعد را در یووه بگذراند

سایت گل – میشل باستوس، بال لیون گفته دوست دارد در این تابستان به یوونتوس برود.
این ملی‌پوش برزیلی مورد توجه این باشگاه قرار دارد و لیون هم آماده مذاکره است.
باستوس 27 ساله گفته است: «همیشه تلاش کرده‌ام بازی خود را بهبود بخشم و به همین دلیل است که علاقه از یوونتوس برایم بسیار خوشایند است.
به نظرم برای خانواده‌ام زمان تغییر فرارسیده و باید چیزهای جدیدی را تجربه کنیم.
اما می‌دانم که هنوز دو سال از قراردادم در لیون مانده و من تنها زمانی از لیون می‌روم که قراردادم هم برای من و هم برای باشگاه مناسب باشد.
آیا نرسیدن یوونتوس به لیگ قهرمانان برای من مشکل‌ساز است؟ ما داریم درباره یووه صحبت می‌کنیم و به نظرم زمان تغییر فرارسیده است.»
او لالیگا را هم دوست دارد: «نمی‌توانم تصور کنم در باشگاه دیگری در فرانسه بازی کنم و رویای من رفتن به ایتالیا و اسپانیا است. انگلیس و آلمان در حال حاضر برای من جذابیتی ندارند.»
باستوس در سال 2009 از لیل به لیون پیوست و تبدیل به یکی از بازیکنان کلیدی شد.

آدرس منبع خبر:

السیو تاکیناردی: کونته گزینه مناسبی برای هدایت یوونتوس است
بازیکن سابق یووه معتقد است که هم تیمی سابقش ذهنیت پیروزی طلبانه دارد و می تواند یووه را به موفقیت برساند

سایت گل - السیو تاکیناردی، بازیکن سابق خط میانی یوونتوس معتقد است که آنتونیو کونته، مربی کنونی سیه نا گزینه مناسبی برای جایگزینی لوئیجی دل نری برروی نیمکت مربی گری یوونتوس است
این روزها بیش از هر فرد دیگری نام کونته که سابقه بازی در یووه را نیز دارد، به عنوان جانشین لوئیجی دل نری به گوش می رسد.
دل نری فصل ناامید کننده ای را با یوونتوس پشت سرگذاشت و اکنون شنیده می شود که کنته 41 ساله پیشنهاد هدایت یووه را دریافت کرده و در این میان تاکیناردی هم به حمایت از هم تیمی سابقش برخاسته است.
تاکیناردی به رادیو اسپورتیووا گفت:« کونته گزینه مناسبی برای راه انداختن مجدد یوونتوس است. من افتخار این را داشتم تا در کنار او بازی کنم. کونته در زمین مسابقه هم یک مربی بود. او همیشه به فکر کسب پیروزی بود. آنتونیو می داند که پیروزی چه معنایی دارد. من می دانستم که او بعد از دوران فوتبالی اش مبدل به یک مربی بزرگ می شود.»
البته تاکیناردی 35 ساله هشدار داد که کونته کار آسانی را پیش رو نخواهد داشت:« باید ببینیم که او در مقابل فشارهایی که در تورین خیلی هم زیاد است، چطور واکنش نشان می دهد. البته فکر می کنم که او شخصیت لازم برای رویارویی با این چالش را دارد؛ هر چند که کار آسانی نباشد. او تیمش را هدایت می کند و سعی می کند تا تیم را به مسیر برد بازگرداند.»
کونته در حال حاضر مربی سیناست و این تیم را به رقابتهای سری آ در فصل 12-2011 رساند.

آدرس منبع خبر:

الساندرو ماتری: تنها دل نری را نباید سرزنش کرد
دل نری به دلیل نتایج ضعیف یووه در نیم فصل دوم تحت انتقادات شدیدی قرار دارد، این در حالی است که آنها در نیم فصل اول نتایج امیدوار کننده ای کسب کردند

سایت گل - الساندرو ماتری، مهاجم یوونتوس، اعلام کرد که تنها لوئیجی دل نری مقصر نتایج این تیم در رقابت های این فصل نیست.
دل نری به دلیل نتایج ضعیف یووه در نیم فصل دوم تحت انتقادات شدیدی قرار دارد، این در حالی است که آنها در نیم فصل اول نتایج امیدوار کننده ای کسب کردند.
رسانه های ایتالیایی اعلام کردند که دل نری پس از دیدار این هفته مقابل ناپولی اخراج خواهد شد و آنتونیو کونته، کایپتان سابق تیم و سرمربی فعلی سیه نا جای او را خواهد گرفت.
با این وجود ماتری که در ژانویه به طور قرضی از کالیاری به یووه پیوست، از سرمربی تیمش دفاع کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دل نری من را انتخاب کرد و به توانایی های من ایمان داشت. من او را به خوبی می شناسم و از او دفاع می کنم.
مربی را نباید به خاطر این شرایط سرزنش کرد. همیشه سرزنش کردن یک نفر ساده تر از سرزش کردن همه است."
یوونتوس در حال حاضر در رده هفتم قرار دارد و شانس زیادی برای رسیدن به رقابت های فصل بعد لیگ اروپا نخواهند داشت. آنها در آخرین دیدار این فصل مقابل ناپولی قرار می گیرند.

آدرس منبع خبر:

سیدورف: نمی دانم آیا فصل بعد با میلان خواهم بود یا نه
بازیکن هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز قراردادش را با میلان تمدید نکرده است

سایت گل - کلارنس سیدورف بازیکن هلندی خط میانی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که از آینده اش اطمینانی ندارد
قراردادسیدورف با میلان در پایان ماه آتی میلادی به اتمام می رسد و هنوز توافقی برسرتمدید قرار داد او حاصل نشده است
سیدورف در گفت و گو با گل دات کام ایتالیا اعلام کرد که هنوز مشخص نیست که فصل بعد پیراهن چه تیمی را برتن خواهد کرد. او بعد از مذاکره ای که در روز سه شنبه با آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی روسونری داشت، در این رابطه گفت:« روند مذاکره سه شنبه خوب پیش رفت.نمی دانم که آیا فصل بعد را در میلان سپری خواهم کرد یا نه ولی دیدار ما دیداری کاملا دوستانه بود و هفته آینده مجددا با هم صحبت خواهیم کرد. قبل از هر چیزی می خواهیم فصل را با کسب یک پیروزی مقابل اودنیزه به پایان ببریم و بعد سر میز مذاکره خواهیم نشست.»
ستاره سابق رئال مادریدادامه داد:« رابطه من با روسونری خوب خواهد بود؛ حتی اگر دیگر با هم همکاری نکنیم. ما همیشه رابطه خوبی داشته ایم و سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه و گالیانی همیشه با محبت با من رفتار کرده اند.»
باشگاه بوتافوگوی برزیل خواهان به خدمت گرفتن این ستاره 35 ساله است و سیدورف هم اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که تمایل زیادی دارد تا برای ادامه فوتبالش به آمریکای جنوبی برود.

آدرس منبع خبر:

B3HZ@D
18-05-2011, 21:45
تایه تایوو به میلان پیوست

این مدافع چپ نیجریه‌ای قراردادی سه‌ساله با میلان امضا کرد.

سایت گل – تایه تایوو، مدافع چپ مارسی تست پزشکی را هم با موفقیت پشت سر گذراند و با میلان بر سر قراردادی سه‌ساله به توافق رسید.

این ملی‌پوش نیجریه‌ای ماه گذشته با میلان به توافق کلی رسیده بود و حالا آنها بر سر تمامی جزئیات و مسائل شخصی هم به توافق رسیده‌اند.

تایوو به صورت آزاد در تابستان به میلان می‌رود.

او اخیرا به دلیل سخنان تندی که علیه پاری سن ژرمن، پس از پیروزی در جام حذفی مقابل مون‌پلیه انجام داد یک جلسه محروم شد.

به این ترتیب او فرصت خداحافظی با تماشاگران مارسی در دیدار یکشنبه مقابل والنسین را از دست داد.

مارسی در حال حاضر سه امتیاز کمتر از لیل صدرنشین دارد، در حالی که لیل یک بازی هم کمتر انجام داده است

منبع:

B3HZ@D
18-05-2011, 23:39
پیرلو : خداحافظ میلان!

پیرلودر صحبت هایی عجیب با اسکای اسپورت اعلام خداحافظی با باشگاه روسونری کرد.

پیرلو که آینده اش در باشگاه روسونری در هاله ای از ابهام قراردادشت به نظر می رسد به پایان راه با باشگاه میلان رسیده است و طی صحبت هایی اعلام کرد
" من از همین جا اعلام خداحافظی می کنم, 10 سال حضور من در باشگاه میلان سال های فراموش نشدنی بود و این جدایی رضایت طرفین می باشد"

این هافبک بازیساز ایتالیایی یکی از بازیکنانی است که قراردادشان در پایان فصل به اتمام خواهد رسید و این در حالی است که بازیکنانی چون الساندرو نستا , مارک فن بومل , فلاویو روما , اینزاگی قرارداد خود را باشگاه تمدید کرده اند و به نظر می رسد پیرلو تصمیم خود را مبنی بر جدایی گرفته است.

او امروز بعد از ظهر در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت " من از همین جا اعلام خداحافظی می کنم"من 10 سال فراموش نشدنی را با پیراهن روسونری گذراندم."

او در پایان گفت
"آیا من امیدوارم که میلان حسرت از دست دادن من را خواهد خورد؟ در جواب باید بگویم بله."

طبق آخرین گزارشات به نظر می رسد پیرلو به یوونتوس ایتالیا نقل مکان کند.

منبع:

B3HZ@D
19-05-2011, 02:38
با وجود تمايل‌ رئال مادريد

مدير برنامه‌هاي آخرو به تورين رفت، هواداران يووه خوشحال شدند

خبرگزاري فارس: روز گذشته مدير برنامه‌هاي بازيكن آرژانتيني اتلتيكو مادريد در شهر تورين ديده شده كه اين موضوع خوشحالي هواداران يوونتوس را در پي داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت تراي بال، سرخيو آخرو از مدت‌ها پيش زير نظر بيانكونري بوده و آنها به شدت در پي امضاي قرار داد با وي بوده‌اند.
خوزه سگوي روز سه‌شنبه براي ديدار با جوزپه ماروتا و آندره آنيلي كه مدير و رئيس باشگاه يوونتوس هستند به تورين آمده بر اساس گزارش‌هاي منتشر شده آنها با يكديگر ملاقات داشته‌اند.

بانوي پير در اين فصل به هيچ وجه در اندازه‌هاي نامش ظاهر نشد تا هوادارانش را نااميد كند. بدين ترتيب سران اين باشگاه تصميم گرفته‌اند سرمايه گذاري هنگفتي براي فصل آينده انجام دهند تا بتوانند اين باشگاه را به روزهاي اوج بازگردانند.
علاوه بر تمايل مسئولان باشگاه يوونتوس، خوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد نيز براي جذب آخرو ابراز تمايل كرده و خواهان حضور اين مهاجم آرژانتيني در تركيب مردان برنابئو است.
سرخيو آخرو از سال 2006 در تيم دوم شهر مادريد حضور دارد و در 173 بازي توانسته 71 گل به ثمر برساند.

منیع:

B3HZ@D
19-05-2011, 12:10
خشم شدید طرفداران سمپدوریا از سقوط

این باشگاه جنوایی هفته گذشته سقوطش قطعی شد.

سایت گل – گروهی از هواداران خشمگین در جلسه تمرینی چهارشنبه سمپدوریا حاضر شدند.

سمپ هفته گذشته دو بر یک در خانه به پالرمو باخت و با این نتیجه به دسته دوم و سری ب سقوط کرد.

آلبرتو کاوازین، مربی تیم در مرکز انتقاد طرفداران در مجتمع گلوریانو مونیاینی قرار داشت و این گروه از هواداران به شدت به این مربی 55 ساله توهین کردند.

جیان‌لوکا کورچی، دروازه‌بان و ماسیمو ماکارونه، مهاجم باتجربه تیم هم زیر توفان انتقادات قرار داشتند.

تنها بازیکنی که از او انتقاد نشد، آنجلو پالومبو کاپیتان تیم بود که پس از شکست مقابل پالرمو تصاویر گریه کردن او منتشر شده بود.

هواداران از این هافبک 29 ساله خواستند در این تیم بماند.

سمپدوریا فصل را با حضور در پلی‌آف لیگ قهرمانان آغاز کرد و با اندکی اقبال می‌توانست وردربرمن را حذف کند و به مرحله گروهی برسد، اما حالا در میان سه تیم قعر جدول جا دارد و بسیاری از طرفداران جدایی آنتونیو کاسانو و جیامپائولو پاتزینی را دلیل این ناکامی می‌دانند.

منبع:

B3HZ@D
19-05-2011, 15:16
ووچینیچ: هرگز نگفتم که از رم می روم

مهاجم مونته نگرویی می خواهد در رم بماند.

سایت گل – میرکو ووچینیچ، مهاجم رم گفته هرگز اعلام نکرده که در تابستان از رم می رود.

توماس دی بندتو، تاجر آمریکایی اخیرا رم را خریده و آینده ووچینیچ و شماری دیگر از بازیکنان در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

با این حال او گفته است: «من هرگز نگفتم که می خواهم از رم بروم. من حتی درباره آینده با مدیر برنامه هایم حرف هم نزده ام، چه برسد به این که تصمیم بگیرم.»

در هر حال این بازیکن 27 ساله گفته منتظر آن است که ببیند برنامه های مالکان برای فصل بعد چیست: «می خواهم منتظر بمانم و ببینم برنامه های مدیران جدید چیست، و سپس تصمیم خود را بر این مبنا بگیرم.

اخیرا شایعات زیادی درابره آینده ام می شنوم که صحت ندارند.»

قرارداد فعلی ووچینیچ با رم در ژوئن 2013 به پایان می رسد. او در این فصل 27 بازی کرد، 9 گل زده و 2 پاس گل داده است.

منبع:

B3HZ@D
19-05-2011, 17:45
کوتاه از ایتالیا

مهمترین اخبار امروز فوتبال ایتالیا را با هم مرور می کنیم

سایت گل-

نقل و انتقالات

باشگاه یوونتوس هفته آینده خبر خرید آندره ا پیرلو (میلان) میشله پاسینسا (ناپولی) و رتو سیگلر (سمپدوریا) را اعلام خواهد کرد.

یوونتوسی ها همچنین به دنبال خوان مانوئل وارگاس، بازیکن فیورنتینا، هستند.

اینتر برای به خدمت گرفتن الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی اودینزه 15 میلیون یورو+ماریگا را پیشنهاد کرده اما اودینزه به جای ماریگا، کوتینیو را می خواهد.

ویویانو، دروازه بان جوان و ملی پوش بولونیا، در دوراهی ماندن یا رفتن به اینتر مانده است.

ادینسون کاوانی، ستاره اروگوئه ای ناپولی، قراردادش را با این باشگاه تا سال 2016 تمدید کرده است.

گفته می شود موسلرا، دروازه بان و لیششتاینر، مدافع لاتزیو از این باشگاه جدا خواهند شد.

سری آ

پاتو، مهاجم جوان میلان گفت:" می خواهم با میلان و برزیل به قهرمانی های بیشتری برسم."

کوپا ایتالیا

حضور اشنایدر، ستاره هلندی اینتر، در دیدار فینال جام حذفی ایتالیا در هاله ای از ابهام قرار دارد اما لوسیو و استانکوویچ می توانند در این دیدار به میدان بروند.

منبع:

B3HZ@D
19-05-2011, 18:45
میلان یک هافبک چپ می خواهد

صحبت های گالیانی پیرامون انتقال فان در فارت , پاستوره و بوآتنگ

گالیانی در صحبت هایی اعلام کرد میلان به دنبال یک هافبک چپ می باشد.

به نظر می رسید روسونری ها در هفته های اخیر شدیدا به دنبال یک هافبک مهاجم می باشند اما گالیانی در صحبت هایی اعلام کرد که ماکس آلگری می خواهد که ما یک هافبک دیگر نیز جذب کنیم.

گالیانی گفت " میلان به دنبال یک هافبک چپ می باشد"

آخرین گزارشات حاکی از آن است که میلان در اندیشه به خدمت گرفتن هافبک تاتنهام فان در فارت یا خاویر پاستوره از پالرمو می باشد.با این اوصاف گالیانی فکر نمی کند که میلان قصد به خدمت گرفتن اسامی نام برده شده باشد.

"فان در فارت؟ من فکر نمی کنم.پاستوره؟ من نمی دانم,آلگری پرسید آیا او می تواند به عنوان هافبک چپ بازی کند.هافبک مهاجم یا دفاعی ؟ بدون شک کاملا مهاجم چرا که دفاع ما با ورود مکسس و تایوو کامل می باشد"

گفته می شود اینتر نیز تمایل دارد تا با کوین پرینس بوآتنگ نیز وارد مذاکره شود و این در حالی است گفته می شود آینده آنتونیو کاسانو در میلان نامشخص می باشد.

"اینتر و بوآتنگ؟ این یک معامله بین باشگاه میلان و جنوا می باشد و من هفته آینده انریکو پرزیوسی را ملاقات می کنم و مشکل را حل می کنیم."

"کاسانو می خواهد باشگاه را ترک کند؟ او به هیچ وجه مایل به ترک نیست و هیچ مشکلی وجود"

منبع:

B3HZ@D
19-05-2011, 19:35
واکنش گالیانی به شایعه جدایی پیرلو: هرچیزی آغاز و پایانی دارد

او انتقال بازیکنانی مانند گانسو، خاویر پاستوره و مارک همسیک به سن سیرو را رد کرد اما گفت که از بازار نقل و انتقالات برای برطرف کردن نقاط ضعف تیم استفاده خواهند کرد

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگه میلان، در مورد جزئیات خریدهای تابستانی این باشگاه صحبت کرد اما اعلام کرد بعید است این باشگاه بتواند ستاره های بزرگی را به خدمت بگیرد.

او انتقال بازیکنانی مانند گانسو، خاویر پاستوره و مارک همسیک به سن سیرو را رد کرد اما گفت که از بازار نقل و انتقالات برای برطرف کردن نقاط ضعف تیم استفاده خواهند کرد.

تایه تایوو و فیلیپ مکسس در همین هفته براساس قانون بوسمن به میلان پیوستند و گالیانی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما به نبال یک هافبک چپ هستیم. اگر هیچ یک از مهاجمان تیم را ترک نکنند، ما تیم کاملی خواهیم داشت. با حضور تایوو و مکسس، ما دیگر مشکلی در خط دفاعی نخواهیم داشت.

پاستوره، همسیک و گانسو؟ این های بازیکنان بزرگی هستند اما ما توانایی خرید آنها را نداریم."

از رافا فن در فارت، ستاره هلندی تاتنهام، نیز به عنوان یکی از گزینه های میلان در بازار نقل و انتقالات یاد می شود اما گالیانی در مورد خرید او گفت:" من این طور فکر نمی کنم."

پیرلو روز گذشته اعلام کرد بعد از 10 سال میلان را ترک خواهد کرد اما گالیانی معتقد است جدایی این بازیکن تاثیر زیادی روی تیم نخواهد گذاشت به ویژه اگر آمبروسینی قراردادش را تمدید گکند.

" هر چیزی شروعی و پایانی دارد. این چیزی است که کارد فنی در مورد آن تصمیم می گیرد. مربی فکر می کند بازیکن دیگری باید جلوی فن بومل بازی کند. اگر ماسیمو آمبروسینی قراردادش را تمدید کند، او می تواند با فن بومل ترکیب خوبی تشکیل دهد."

منبع:

B3HZ@D
19-05-2011, 21:00
می خواهم به مانند پائولو مالدینی باشم

در اینجا می توانید مصاحبه اختصاصی و کامل الکساندر پاتو با روزنامه گازتا دلا اسپورت را مشاهده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 34x422.jpeg

السکساندر پاتو در صحبت هایی اعلام کرد می خواهد تا پایان دوران حرفه ای خود در میلان بماند "من می خواهم به مانند پائولو مالدینی باشم"

به دنبال موفقیت میلان در کسب اسکودتو الکساندر پاتو ستاره برزیلی میلان در مصاحبه اختصاصی با روزنامه گازتا دلا اسپورت اعلام کرد او بسیار از بودن در میلان خوشحال است و می خواهد برای مدت ها د راین باشگاه بماند.

"من به مانند زلاتان ایبراهیموویچ فکر نمی کنم و معتقد نیستم که برای کسب موفقیت های مختلف الزامی به بازی کردن در تیم های بزرگ مختلف نمی باشد."

"من می خواهم در اینجا بمانم و مبدل به سمبل باشگاه شوم درست به مانند پائولو مالدینی, با این اوصاف برای تبدیل شدن به سمبل یک باشگاه نیاز به بردهای فراوان و کسب افتخار نیز می باشد"

هر چند پاتو در این فصل 3 بار پیاپی دچار مصدومیت شد اما بدون شک این ستاره برزیلی یکی از عوامل کلیدی میلان در فتح اسکودتو 18 روسونری ها بود و این ستاره برزیلی توانست اولین اسکودتو خود با میلان را کسب کند.

او اضافه کرد
" این لذت وصف ناپذیر است,من واقعا در رم متوجه مهم بودن موضوع نشدم اما روز بعد پس از خواندن روزنامه ها متوجه شدم چه چیز مهمی را ما بدست آورده ایم"

"رونالدینیو قبل از باری با رم ضمن خوشحالی آرزو بودن در جمع ما را داشت این اسکودتو نیز به او تعلق دارد"

این قهرمانی برای این ستاره برزیلی چندان بدون مشکل به دست نیامده است کسی که چندین مرتبه در طی فصل دچار مصدومیت شد.

"من متاسفانه به دلیل مصدومیت های زیاد در طول فصل نتوانستم زیاد بازی کنم من به مدت 6 ماه در کل دچار مصدومیت شدم و فقط در کل موفق به بازی به صورت یک نیم فصل شدم"

"من باید اعتراف کنم در ابتدا شروع بسیار نگران بودم اما این دوره ای بود که پس از مصدومیت هر بازیکنی باید آن را سپری کند و می گذرد"

او در ادامه گفت
"در عین حال این مسائل به من کمک کرد تا بهتر درک کنم که باید بیشتر بر روی عضلات خود کار کنم تا به یک تعادل فیزیکی برسم.در حال حاضر من سخت کار می کنم تا دیگر دچار مصدومیت نشوم و من مطمئن هستم برای فصل بعد شرایط هم بهتر خواهد شد."

پس از طعم موفقیت مهاجم برزیلی همچنان تشنه کسب موفقیت است و می خواهد در سال 2011 موفقیت های بیشتری کسب کند.

"من موفق به کسب اسکودتو شدم اما من نمی خواهم همین جا متوقف شوم.من می خواهم در رقابت های کوپا آمریکا و سوپر جام ایتالیا نیز به کسب عنوان قهرمانی دست یابم"

او در پایان گفت
" سال بعد من می خواهم بر روی لیگ قهرمانان تمرکز کنم با تیمی که ما داریم از هیچ تیمی نباید بترسیم
ما این فصل برابر تاتنهام بسیار بد شانس بودیم اما ما از اشتباهاتمان به خوبی درس گرفتیم و ما نمی خواهیم دوباره آن اشتباهات را تکرار کنیم"

منبع:

B3HZ@D
19-05-2011, 22:26
آمادگی دل پیرو برای انتقال به ام.ال.اس

اسطوره فوتبال ایتالیا آماده است تا ماجراجویی جدیدی را در آمریکا آغاز کند و از احتمال حضور کنته برروی نیمکت مربیگری یووه نیز استقبال می کند

سایت گل – الساندرو دل پیرو، مهاجم باشگاه یوونتوس شاید قراردادش را با این باشگاه تمدید کرده باشد ولی درعین حال تمایل زیادی دارد تا در آینده در ام.ال.اس ، لیگ فوتبال آمریکا توپ بزند.

این بازیکن باتجربه ایتالیایی اخیرا قراردادش را تا ژوئن 2012 با تیمش تمدید کرد و با وجود داشتن 36 سال سن یکی از کلیدی ترین مهره های یووه محسوب می شود.

با این وجود دل پیرو در صحبتهایی اعلام کرد که می تواند برای مدتی هم در ام.ال.اس بازی کند. او به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« فکر می کنم هنوز می توانم بازی کنم. حضور در آمریکا؟ این هم یک احتمال است که وجود دارد. آمریکا کشوری است که از آن خوشم می آید.به علاوه می توانم از چنین فرصت استثنایی ای برای تماشای بازی تیمهایی مثل لس آنجلس لیکرز (که یکی از تیمهای معروف بسکتبال آمریکاست) بهره ببرم.»

کاپیتان یوونتوس در مورد احتمال حضور آنتونیو کنته برروی نیمکت مربیگری تیمش در فصل بعد اظهار نظر کرد:« خوشحال می شوم که با کنته دیدار و سلام و احوالپرسی کنم؛ چه او مربی جدید تیمم باشد و چه نه. اگر مربی جدید تیم ما کنته است، از او استقبال می کنم.»

یوونتوس فصل 11-2010 فصل ناکامی داشت و زیر نظر لوئیجی دل نری، نتوانست به نتایج خوبی دست یابد ودرحالی که تنها یک هفته تا پایان رقابتهای سری آ باقی است، سه امتیاز با آخرین جایگاه کسب سهمیه رقابتهای لیگ اروپا فاصله دارد.

منبع:

B3HZ@D
19-05-2011, 23:45
ادينسون كاواني و قرارداد پنج‌ساله با ناپولي

مهاجم اروگوئه‌اي تبديل به ستاره بي‌چون‌وچراي تيمش شده است.

سايت گل – ناپولي، تيم شگفتي‌ساز اين فصل سري آ توانست با ادينسون كاواني، مهاجم اروگوئه‌اي با موفقيت مذاكره كند و او قراردادي به مدت پنج سال تا سال 2016 با اين باشگاه بست.

اين مهاجم ارزشمند با قراردادي يك‌ساله و به صورت قرضي از پالرمو به ناپولي پيوسته بود و اكنون اين قرارداد با مبلغ 16 ميليون يورو با توافق دو باشگاه قطعي مي‌شود.

طبق توافق قبلي، اگر كاواني مي‌خواست در ناپولي بماند تا سال 2015 در اين تيم مي‌ماند اما او به دنبال قراردادي جديد با دستمزد بيشتر بود، به ويژه آن كه در اين فصل 26 گل زده بود.

آئورليو دلائورنتيس، رييس ناپولي در ابتدا گفته بود كه قصد ندارد قرارداد كاواني را بهتر كند، اما با حضور اين تيم در ليگ قهرمانان او نظرش عوض شد.

كاواني طبق قرارداد جديد سالانه 2 ميليون يورو دستمزد مي‌گيرد و مي‌تواند بر مبناي عملكرد تيم در سري آ و ليگ قهرمانان مبلغ بيشتري هم دريافت كند.

اين قرارداد جديد جانشين قرارداد قبلي مي‌شود كه قرار بود تا سال 2015 اعتبار داشته باشد.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 00:36
اولویت یک هافبک با کیفیت است

ماکس آلگری تایید کرد که قصد دارند تا یک هافبک را جذب کنند..

آلگری : اولویت یک هافبک با کیفیت است

آدریانو گالیانی امروز در صحبت هایی اعلام کرد که میلان می خواهد یک هافبک چپ را به خدمت بگیرد و در حال حاضر ماکس آلگری در مصاحبه با ریپابلیکا تایید کرد که او می خواهد تا باشگاه یک هافبک با کیفیت را جذب کند.

"هدیه پریزیدنت برلوسکونی ؟ پس از بررسی و حل مشکل تمدید یا عدم تمدید قرارداد بازیکنان یک هدیه وجود خواهد داشت."

هافبک سابق باشگاه پسکارا و مربی حال حاضر روسونری ها در ادامه گفت
"اولویت ما ؟ یک هافبک با کیفیت می باشد"

آندرا پیرلو دیروز در صحبت هایی اعلام کرد در حال ترک باشگاه روسونری پس از 10 سال حضور در میلان می باشد و حتی الام خداحافظی از میلان کرد.

"پیرلو ؟ انتخاب ها گاهی ناخوشایند هستند و بستگی به نیاز مربی,باشگاه و بازیکن بستگی دارد.پیرلو در تاریخ میلان باقی خواهند ماند و او هنوز چیزهای زیادی برای ارائه دارد."

میلان موفق به کسب اسکودتو شده است و آخرین بازی خود را یکشنبه شب برابر اودینزه انجام خواهد داد

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 11:59
ایجنت پاستوره : هیچ کس غیرقابل فروش نیست , هر چیزی قیمتی دارد.

صحبت های مدیر برنامه خاویر پاستوره در مورد وضعیت این بازیکن در بازار نقل و انتقالات:

پاستوره در بازار نقل و انتقالات؟
همه بازیکنان دنیا در بازار نقل و انتقالات قرار دارن و هر کسی قیمتی دارد.حتی همسر من!
از مارسلو سیمونیان سوالاتی در مورد آینده موکل او خاویر پاستوره مطرح شد و خواستار اطلاعاتی در مورد آینده این ستاره 21 ساله در ترکیب روسانرو شدن.
در مصاحبه با توتو مرکاتو وب از او سوال شد:
شما میگین که پاستوره 100% در پالرمو باقی خواهد ماند؟! " دقیقا بخوام بگم باید بگویم نه! "

از میلان به عنوان مشتری جدی این ستاره 21 ساله آرژانتینی نام برده میشه.

ترجمه شده توسط خودم:

B3HZ@D
20-05-2011, 12:39
اسطوره تعصب از بانوي سالخورده دل مي كند؟ مطبوعات آمريكا: دل پيه رو با بكام همبازي مي شود

اسطوره تعصب از بانوي سالخورده دل مي‌كند؟
مطبوعات آمريكا: دل‌پيه‌رو با بكام همبازي مي‌شود

خبرگزاري فارس: منابع خبري آمريكا از احتمال مي‌دهند اسطوره يوونتوس هم‌‌تيمي ديويد بكام در لوس‌آنجلس شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه واشنگتن‌پست، آلساندرو دل‌پيه‌رو در تمام سال‌هاي فعاليتش نسبت به تيم يوونتوس معروف به "بانوي سالخورده‌ " وفادار باقي مانده است. اين ستاره 36 ممكن است به دوره طولاني تعصب و پايبندي تيمي خاتمه دهد. زيرا اكنون با پيشنهاد تيم لوس‌آنجلس‌‌گالاكسي مواجه شده است.
سران تيم آمريكايي كه از چهار سال قبل ديويد بكام را در اختيار دارند، با كسب رضايت ستاره 36 ساله انگليسي مبني بر ادامه همكاري، به دل‌پيه‌رو نيز پيشنهاد داده‌اند.
ستاره‌ ايتاليايي‌ها كه تاكنون در 489 بازي براي را‌ه‌راه‌پوشان 205 گل زده، نسبت به اين پيشنهاد هنوز هيچ واكنش جدي نداشته است.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 14:11
خبر رسمی : آمبروزینی تا 2012 تمدید کرد

از مقر میلان خبر های خوبی به گوش می رسد.ماسیمو آمبروزینی کاپیتان شماره یک میلانی ها پس از ملاقات امرورز با گالیانی قرارداد خود را تا پایان فصل آینده با میلان تمدید کرد..

آمبروزینی بیش از این بارها ابزار تمایل به ماندن کرده بود و امروز به خواسته خود ابقا در میلان دست یافت.

آث میلان با انتشار بیانیه ای در وب سایت خود اعلام کرد که ماسیمو آمبروزینی قرارداد خود را تا 30 ژوئن 2012 تمدید کرد.

بدین ترتیب فلاویو روما , مارک فن بومل , فیلیپو اینزاگی , و الساندرو نستا همه قرارداد خود را تا سال 2012 تمدید کردند و تنها از بازیکنانی که قرارداد خود را تمدید نکرده اند کلارنس سیدورف و نیکولا لگروتالیه می باشند.

مارک یانکولووسکی و آندرا پیرلو در حال حاضر رفتن خود از باشگاه در انتهای فصل را تایید کردند.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 16:21
اینتر در آستانه خرید اور بانگا از والنسیا

مدیران نرآتزوری به دنبال تقویت خط میانی شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و پیش از این به دنبال فرناندو، بازیکن هافبک پورتو، بودند

سایت گل- به گزارش نشریه گاتزتا دلو اسپورت، اور بانگا، ستاره آرژانتینی والنسیا، یک قدم به ترک این باشگاه نزدیک شده زیرا باشگاه اینتر حاضر است برای خرید او 8 میلیون یورو بپردازد.

مدیران نرآتزوری به دنبال تقویت خط میانی شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و پیش از این به دنبال فرناندو، بازیکن هافبک پورتو، بودند.

اما باشگاه پرتغالی علاقه ای به دست دادن ستاره برزیلی اش نداشت و به همین دلیل اینتری ها اکنون بانگا را مد نظر قرار داده اند.

اینتری ها اول قدم شان برای خرید این بازیکن 22 ساله را در آوریل گذشته برداشتند و به نظرمی رسد اکنون که متقاعد شده اند این بازیکن می تواند در سری آ موفق شود، قصد دارند پیشنهادی رسمی برای او ارائه دهند.

بانگا که در سال 2008 از بوکا جونیورز به والنسیا پیوست، خیلی زود به یکی از بازیکنان کلیدی این تیم تبدیل شد اما نیاز مالی شدید باشگاه والنسیا موجب شده تا آنها حاضر شوند در صورت ارائه یک پیشنهاد مناسب او را به تیم دیگری واگذار کنند.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 17:38
کاسانو در تابستان از میلان نمی‌رود

این مهاجم اروپایی دوست دارد در میلان بماند و برنامه‌ای برای رفتن ندارد.

سایت گل – آنتونیو کاسانو پس از تابستان هم در میلان خواهد ماند و علاقه‌ای به رفتن ندارد.

جوزپه بوتزو، مدیر برنامه‌های او گفته که کاسانو از میلان جدا نمی‌شود.

این مهاجم ملی‌پوش در ژانویه از سمپدوریا به میلان پیوست و قراردادش تا سال 2014 اعتبار دارد.

هرچند او نمایش‌های خوبی برای تیم ماسیمیلیانو آلگری در نیمه دوم فصل 11-2010 داشت، اما شایعات حاکی از آن بود که او می‌خواهد برود.

بوتزو می‌گوید: «آنتونیو در میلان می‌ماند. او بسیار راضی است و دلیلی ندارد که بخواهد برود.»

این بازیکن 28 ساله در این فصل سری آ برای میلان 16 بازی کرد، 4 گل زد و 7 گل ساخت.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 18:02
مدیر برنامه های میلوش کراسیچ: او مشکلی برای کار کردن با کونته ندارد

این ملی پوش صربستانی تابستان گذشته از زسکا مسکو به یوونتوس پیوست و یکی از معدود بازیکنان این تیم بود که بازی های درخشانی ارائه داد

سایت گل- ولادو بوروزان، مدیر برنامه های میلوش کراسیچ، اعلام کرد این بازیکن مشکلی برای کار کردن با آنتونیو کونته ندارد.

این ملی پوش صربستانی تابستان گذشته از زسکا مسکو به یوونتوس پیوست و یکی از معدود بازیکنان این تیم بود که بازی های درخشانی ارائه داد.

او در 32 دیداری که برای یوونتوس به میدان رفت، 6 بار گلزنی کرد و 7 پاس گل نیز داد و به عنوان بازیکن فصل یوونتوس نیز انتخاب شد.

اما شایعه اخراج دل نری در پایان دیدار این هفته مقابل ناپولی موجب شد تا آینده این بازیکن 26 ساله نیز در هاله ای از ابهام قرار بگیرد زیرا برخی معتقدند او نمی تواند در تاکتیک مورد استفاده آنتونیو کونته به خوبی بازی کند.

با این وجود بورزان اعلام کرد کراسیچ مشکلی برای بازی در تورین زیر نظر یک مربی جدید ندارد:" او کاملا مناسب تاکتیک های مورد نظر کونته است. من هرگز فکر نمی کنم که کراسیچ بخواهد در تابستان تورین را ترک کند."

یوونتوس در حال حاضر در رتبه هفتم جدول قرار دارد و سه امتیاز برای رسیدن به لیگ اروپا فاصله دارند البته در صورتی که سایر رقبا در هفته پایانی شکست بخورند.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 20:28
تایه تایوو آزمایشات پزشکی را با موفقیت گذراند

آماده هستم تا قدم در راه بازیکنی چون پائولو مالدینی بگذارم..

خرید جدید میلانی ها تایه تایوو آزمایشات پزشکی با موفقیت پشت سر گذاشت و در انتظار اولین بازی خود با پیراهن روسونری ها می باشد.

این ملی پوش نیجریه ای پس آن که قراردادش در انتهای فصل با باشگاه مارسی فرانسه به پایان رسید به صورت انتقال آزاد به باشگاه روسونری نقل مکان کرد

این بازیکن بدین منظور خریداری شد تا نقطه ضعف میلانی ها در سمت چپ خط دفاعی که چند سالی است از آن رنج می برد را برطرف سازد.جایی که اسطوره ی بزرگی چون پائولو مالدینی سال ها وظیفه آن را برعهده داشت.و زمانی که پائو مالدینی پس از سال ها در میلان کفش های خود را آویخت میلان در آن پست با مشکلات جدی رو به رو شده است.

تایوو مطمئن است که می تواند فشار وارده ای که بر روی او در میلان است را مدیریت کند و از عهده آن بر می آید و اعلام کرد از اینکه قراردادی 3 ساله با قهرمان سری آ بسته است تردیدی ندارد.

او گفت " این باشگاه خیلی خیلی بزرگ می باشد و من افتخار می کنم که به اینجا آمده ام"

"زمانی که شما از باشگاه دیدن می کنید تمدن و فرهتگ آن را درک خواهید کرد"

"در حال حاضر همه چیز تمام شده است و من می توانم با خیال راحت استراحت کنم و به تعطیلات بروم"

او در پایان گفت
" من با دانستن این موضوع با قدرت هر چه تمام تر بازخواهم گشت تا در پست خود وظیفه خود را انجام دهم و بتوانم بهترین بازی ها را در جایی که بازیکن برزگی چون پائولو مالدینی سال ها وظیفه آن را بر عده داشت را ارائه دهم"

منیع:

B3HZ@D
20-05-2011, 21:18
رایولا: 5 ماه است روی خرید بزرگ میلان کار می‌کنم

این ایجنت مشهور گفته در بازار به دنبال خریدی بزرگ برای میلان است.

سایت گل – مینو رایولا، ایجنت مشهور گفته میلان در تابستان خریدی بزرگ خواهد داشت.

رایولا که مدیر برنامه‌های زلاتان ایبراهیموویچ و ماریو بالوتلی و چند بازیکن دیگر است، گفته 5 ماه است دارد بازار را می‌گردد: «از خریدهای بزرگ میلان در ژانویه تاکنون دارم کار می‌کنم.

امیدوارم که کارم را تا پیش از 30 آگوست انجام دهم.»
رایولا حاضر نشد نامی ببرد و گفت: «شاید 29 آگوست اسمش را به شما گفتم!»

میلان که اخیرا برای اولین بار پس از سال 2004 فاتح سری آ شده قصد دارد در تابستان چند خرید انجام دهد.

آنها قرارداد ماسیمو آمبروزینی، تیاگو سیلوا، مارک فان‌بومل، فلاویو روما، الساندرو نستا و فیلیپو اینتزاگی را تمدید کرده و مکسس و تایه تایوو را هم خریده‌اند.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 21:56
آقای ایکس ما خارج از ایتالیا می باشد!

مصاحبه کامل آدریانو گالیانی با گازتا دلا اسپورت پیرامون نقل و انتقالات تابستانی..

در اینجا می توانید مصاحبه کامل و اختصاصی روزنامه گازتا دلا اسپورت با آدریانو گالیانی را مشاهده کنید

نائب رئیس باشگاه میلان آدریانو گالیانی در مصاحبه ای اختصاصی با گازتا دلا اسپورت از نقل و انتقالات تابستانی و شکست دادن اینتر در کسب دومین ستاره طلایی در ایتالیا سخن می گوید.

گالیانی گفت
" ما باید ستاره دوم را قبل از اینتر بدست آوریم , این اسکودتو بسیار مهم بود زیرا اینتر را پس از 5 قهرمانی پیاپی در سری آ متوقف شد"

یک ستاره طلایی بر روی پیراهن باشگاهی در ایتالیا قرار می گیرد که موفق شود 10 عنوان قهرمانی در سری آ را کسب کند.یوونتوس دو ستاره بر روی پیراهن خود دارد اما اینتر و میلان تنها یک ستاره بر روی پیراهن خود دارا می باشند و هر کدام به صورت مساوی دارای 18 قهرمانی در سری آ می باشند و تنها دو قهرمانی تا رسیدن به دو ستاره طلایی فاصله دارند.

روسونری ها موفق به کسب اسکودتو پس از اخراج لئوناردو برزیلی و استخدام ماکس آلگری ایتالییایی شدند.

گالیانی اضافه کرد
" سرمربی ما بسیار عالی است, با این حال نباید از اعتباری که مالک باشگاه سیلویو برلوسکونی وارد باشگاه کرد گذشت"

"او به ما اجاره این اجازه را داد تا زمانی که مارکو بوریلو را به رم واگذار کردیم یک ستاره دیگری به نام روبینیو را در لحظات پایانی نقل و انتقالات به خدمت بگیریم"

خرید های تابستانی

گالیانی ابتدا خرید کاکا از رئال مادرید و رافائل فان در فارت از تاتنهام را کاملا رد کرد.

او گفت
" کاکا به میلان باز نخواهد گشت زیرا میلان نمی تواند آن را از رئال به خدمت بگیرد و باشگاه مادریدی حاضر به قرض دادن او به ما نیست و همچنین او دستمزد بالاتری نسبت به زمانی که در ایتالیا بود در اسپانیا دریافت می کند.من دیوانه وار به او علاقه مند هستم اما بدست آوردن دوباره او غیر ممکن است"

" فان در فارت ؟ آلگری بیشتر به یک بازیکن درگیر و جنگنده احتیاج دارد , من نمی دانم چرا اما ما همیشه با آلگری هم نظر هستیم و به توافق می رسیم.برای مثال ما در رابطه با گانسو به توافق رسیدیم.ما به یک بازیکن خلاق و پویا احتیاج داریم به مانند شماره 10 های کلاسیک که سخت کار نمی کنند و بیشتر معمولا خلاقیت و پویایی آن ها است که نمایان می شود"

او ادامه می دهد
"ما با هیچ کسی از ایتالیا وارد مذاکره نخواهیم شد.آقای ایکس ما,یک هافبک سمت چپ شبیه آساموا بازیکن اودینزه است.بنابراین آقای ایکس ما خارج از ایتالیا است.ما آسوموآ را نمی خواهیم چرا که حتی هیچ صحبت یا مذاکره ای بین دو باشگاه صورت نگرفته است"

"ما یک بازیکن را خریداری خواهیم کرد و اگر کلارنس سیدورف باشگاه را ترک کند ما در نهایت یه جای یک بازیکن دو خرید خواهیم داشت"

گفته می شود میلان نیز قصد دارد تا مارکتی و آندرا لازاری و داوید آستوری را به خدمت بگیرد.

گالیانی در پایان در این باره گفت
"خرید مارکتی بستگی به آینده آملیا در میلان دارد.در رابطه با لازاری باید بگویم ما هیچ برنامه ای برای جذب او نداریم اما در رابطه با داوید آستوری باید بگویم که او می تواند به میلان بازگردد"

آملیا در حال حاضر به صورت قرضی از باشگاه جنوا به میلان پیوسته است.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 23:00
میلان تنها و اخرین باشگاه ایتالیایی برای گتوزو است

صحبت های آندرا دی آمیکو ایجنت گتوزو پیرامون آینده گتوزو در باشگاه روسونری..

گنارو گتوزو اگر در انتهای فصل تصمیم به ترک میلان بگیرد به هیچ وجه به باشگاه ایتالیی دیگر در سری آنخواهد پیوست.

قهرمان جام جهانی 2006 در حالی که او در حال حاضر 33 سال سن دارد پیشنهاد خوبی به او شده است.

با این حال برخلاف آندرا پیرلو کسی که به نظر می رسد فصل آینده پیراهن یوونتوس را بر تن خواهد کرد, مدیر برنامه های گتوزو اعلام کرد که گتوزو به هیچ وجه لباس و رنگ دیگری را در ایتالیا به جز پیراهن میلان بر تن نخواهد کرد و میلان تنها و آخرین تیم ایتالیایی برای او خواهد بود.

آندرا دی آمیکو مدیر برنامه های وی گفت
" من فکر می کنم او در میلان خواهد ماند, به هر حال اگر او به هر نحو او باشگاه را ترک کند او به هیچ باشگاه ایتالیایی در سری آ نخواهد پیوست."

"آیا او مورد توجه باشگاه های ایتالیایی در سری آ است ؟ تنها پیشنهاد جدی که ما دریافت کرده ایم از روسیه و باشگاه Anzhi Makhachkala می باشد"

گتوزو از سال 1999 تا کنون در باشگاه میلان توپ می زند و از باشگاه سالرنیتانا به میلان ایتالیا پیوست.

منبع:

B3HZ@D
20-05-2011, 23:55
بوآتنگ سه شنبه به احتمال 90 درصد میلانی خواهد شد

صحبت های مالک باشگاه جنوا انریکو پریزیوسی پیرامون انتقال دائمی کوین پرینس بوآتنگ به میلان..

مالک باشگاه جنوا انریکو پرزیوسی در صحبت هایی اعلام کرد با احتمال 90 درصد بوآتنگ در میلان خواهد ماند .

بوآتنگ در تابستان از باشگاه پورتسموث توسط جنوا خریداری شد اما بلافاصله به صورت قرضی به میلان داده شد تا در صورت تمایل میلان بتواند با قیمت توافقی آن را در انتهای فصل خریداری کند.

پریزیوسی در این باره گفت
" ما با آدریانو گالیانی در روز سه شنبه دیدار خواهیم کرد.اگر ما نتوانیم آن را حل کنیم بنابراین این بدان معنی است که مشکل جدی وجود خواهد داشت"

"اگر من بخواهم درصدی اعلام کنم می گویم به احتمال 90 درصد بوآتنگ سه شنبه بازیکن میلان خواهد شد.من بسیار خوشحال می شم این انتقال تکلیفش مشخص شود. ومن فکر نمی کنم این یک مشکل عمده بین دو باشگاه باشد."

معاملات و مذاکرات متعدد دیگری نیز میان دو باشگاه وجود دارد که باید بررسی شود از جمله مارکو آملیا و آلبرتو پالوسچی.

منبع:

B3HZ@D
21-05-2011, 16:39
اسامي محرومان هفته پاياني كالچو

خبرگزاري فارس: بر اساس اعلام كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا، دوازده بازيكن از حضور در ديدار پاياني اين فصل محروم هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدارهاي ليگ سراسري ايتاليا، روز يكشنبه(فردا) با برگزاري 10 ديدار به پايان خواهد رسيد و سرنوشت تيم هاي راه يافته به جام هاي اروپايي مشخص خواهد شد. اين در حالي است كه تيم هاي باري، برشا و سمپدوريا به سري B سقوط كرده اند.

در ديدارهاي اين هفته، گاستون راميرس از بولونيا تنها بازيكني است كه از دو بازي آينده تيمش محروم شده و ساير بازيكنان تنها از يك بازي محروم هستند.

محروم از دو بازي:
راميرس (بولونيا)

محروم از يك بازي:
كرولدروپ (فيورنتينا)، باچينوويچ، هرناندس (پالرمو)، برتيوس (بولونيا)، دسترو (جنوا)، زمائيلي (پارما)، هتماج،‌ كونه (برشا)، موتا (يوونتوس)، پاريسي (باري)، تاموويچ(لچه).

برنامه بازي‌هاي هفته آخر كه يكشنبه برگزار مي‌شود به شرح زير است:
بولونيا - باري
برشا - فيورنتينا
كالياري - پارما
جنوا - چزنا
اينتر ميلان - كاتانيا
پالرمو - كيه‌وو
رم - سمپدوريا
يوونتوس - ناپولي
لچه - لاتزيو
اودينزه - ميلان

منبع:

H A M A S
21-05-2011, 18:24
با رفتن پیرلو باید از بین نصری یا فابرگاس باید یکی رو بگیریم
همسیک-پاستوره دردی رو دوا نمیکنن
احتمال حضور روبن یا اسین هم هست که دومی محتمل تر است
شاید یهو هم گالیانی از تو کلاهش کریس رو دراورد

Ezel
22-05-2011, 12:14
مارسلو بیلسا در راه رم؟

سایت گل – گزینه جدیدی به لیست مربیان احتمالی رم برای فصل بعد اضافه شد: مارسلو بیلسا.

رم و توماس دی بندتو، مالک جدید آنها به دنبال جانشینی بزرگ برای وینچنتزو مونته‌لا هستند.

بیلسا جدیدترین نامی است که به لیست کاندیداها اضافه شده. او 20 سال تجربه مربی‌گری دارد.

او در سال‌های اخیر سابقه هدایت تیم‌های ملی آرژانتین و شیلی را داشته ولی از سال 1998 که مربی اسپانیول بود دیگر مربی باشگاهی نبوده است.

آرژانتین با بیلسا در کوپا آمه‌ریکا 2004 دوم شد و در المپیک 2004 به قهرمانی رسید .

او در سال 2007 مربی شیلی شد و آنها را به جام جهانی 2010 رساند، اما در اعتراض به تغییرات اتحادیه فوتبال شیلی در سال 2011 استعفا داد.

پی نوشت : بیلسا با اون افکار خلاقانه ی تاکتیکی انتخاب بسیارخوبی هست ، اگر خودش موافقت بکنه .

B3HZ@D
22-05-2011, 13:19
جایگزین پیرلو یک بازیکن باکیفیت و سطح بالا می باشد

آندرا پیرلو در حال ترک کردن میلان در انتهای فصل است و ماکس آلگری در اندیشه جایگزینی برای او می باشد..

ترک آندرا پیرلو دیگر در حد شایعه نمی باشد و پس از 10 سال حضور در میلان پیرلو باشگاه روسونری را در پایان فصل ترک خواهد کرد.
خروج او از میلان می تواند شروع نسل جدیدی در خط میانی و همچنین پایانی برای گارد قدیمی در خط میانی باشد و میلان در حال حاضر در فکر جایگزینی شایسته برای او می باشد.

ماکس آلگری در کنفرانس مطبوعاتی امروز بعد از ظهر چنین گفت
" نقل و انتقالات ؟ میلان به دنبال جایگزینی برای آندرا پیرلو می باشد"

او اضافه کرد
" میلان همیشه با بازیکنانی با سطح بالا که دارای کلاس جهانی می باشند بازی کرده است و جایگزین پیرلو نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد"

انتظار می رود پیرلو زمانی که در انتهای فصل قراردادش رسما به پایان رسید به باشگاه تورینی یوونتوس نقل مکان کند.

آلگری در این باره گفت
" این انتقال برای یوونتوس بدون شک خریدی بزرگ خواهد بود, او بازیکنی عالی و بزرگ است و یوونتوس بهترین کار ممکن را انجام می دهد"

میلان آخرین بازی فصل خود را فردا شب برابر اودینزه انجام خواهد داد.همچنین گفته می شود میلانی ها علاقه مند به جذب آساموآ بازیکن اودینزه می باشند.

"آساموآ ؟ او بازیکن خوبی است اما من ترجیح می دهم درباره او صحبتی نکنم"

منبع:

B3HZ@D
22-05-2011, 20:04
استقبال همسیک از شایعات پیرامون انتقال وی به میلان

مصاحبه جالب و عجیب مارک همسیک پیرامون انتقال احتمالی وی به سن سیرو..

این ملی پوش اسلواکی در مطبوعات ایتالیایی یکی از گزینه های اصلی روسونری ها به عنوان تقویت خط میانی میلان نام برده شده است همچنین از آن طرف مطبوعات کشور این هافبک خوش آتیه نیز با روزنامه های ایتالیایی در هفته های اخیرهمراه بودند.

این هافبک در این باره چنین گفت
" این فوق العاده است که میلان مرا می خواهد البته من به چیزهایی که در روزنامه ها نوشته می شوند و واقعیت ندارند عادت کرده ام"

او در پایان گفت
" اگر پیشنهادی ارائه شود من ابتدا با باشگاه صحبت خواهم کرد.من دوست دارم تا برای باشگاهی بازی کنم که به طور منظم و همواره برای اسکودتو و لیگ قهرمانان می جنگد"

منبع:

B3HZ@D
23-05-2011, 00:12
پیشنهاد رئال را برای میلان رد کردم

صحبت های کوتاه فیلیپ مکسس با خبرگزاری France Football ...

خرید جدید روسونری ها در صحبت هایی اذاعان کرد که او می توانست به باشگاه مادریدی برود.

او در صحبت هایی اعتراف کرد که وسوسه شده بود که شانس خود را در کشورهای مختلف امتحان کند همانطور که فرصت حضور در مادرید را داشته است اما او معتقد است در نهایت به باشگاهی پیوسته است که با جاه طلبی های خود مطابق است.

مدافع فرانسوی در مصاحبه با فرانس فوتبال گفت " تنها رم و میلان می توانستند مرا در ایتالیا نگه دارند

او ادامه می دهد
" البته من فرصت اینکه ایتالیا را ترک کنم داشتم و احتمال من به مادرید وجود داشت اما من می خواستم با میلان در ایتالیا بمانم"

منبع:

B3HZ@D
23-05-2011, 04:45
نتایج هفته 38 رقابت های سری آ:

بولونیا صفر – باری 4

گل‌ها: گراندولفو (28، 47 و 54)، هوسکلپ (78)

برشا 2 – فیورنتینا 2

گل‌ها: ادر (19)، آکاردی (88) برای برشا، وارگاس (2) و چرچی (78) برای فیورنتینا

کالیاری 1 – پارما 1

گل‌ها: فلچر (54، گل به خودی) برای کالیاری، بوژینوف (34) برای پارما

جنوا 3 – چزنا 2

گل‌ها: فلورس (6 و 17)، پالاسیو (45) برای جنوا، بوگدانی (49) و خیمنس (86) برای چزنا

اینتر 3 – کاتانیا 1

گل‌ها: پاتزینی (15 و 48)، ناگاتومو (63) برای اینتر، لدسما (66) برای کاتانیا

پالرمو 1 – کیه‌وو 3

گل‌ها: نوچرینو (15) برای پالرمو، پلیسیر (41)، کنستان (67) و پولتزتی (80) برای کیه‌وو

رم 3 – سمپدوریا 1

گل‌ها: توتی (30)، ووچینیچ (70) و بوریلو (86) برای رم، مانینی (26) برای سمپدوریا

یوونتوس 2 – ناپولی 2

گل‌ها: کیه‌لینی (47)، ماتری (84) برای یوونتوس، ماجو (22) و لوکارلی (70) برای ناپولی

لچه 2 – لاتزیو 4

گل‌ها: کاپولا (33)، پیاتی (41) برای لچه، روکی (6)، ساراته (35 و 54، پنالتی) و ویوس (62، گل به خودی) برای لاتزیو

اخراج: بناسی (52) از لچه

اودینزه صفر – میلان صفر

پنالتی از دست رفته: دی‌ناتاله (74) از اودینزه

B3HZ@D
23-05-2011, 12:47
الساندرو نستا: پیرلو به اندازه 10 بازیکن می ارزد

این ملی پوش ایتالیایی در تابستان از میلان جدا خواهد شد و گفته می شود که احتمالا به یوونتوس خواهد رفت

سایت گل- الساندرو نستا، مدافع باتجربه میلان، هم تیمی اش آندره ا پیرلو را که شب گذشته آخرین بازی اش را برای این تیم انجام داد ستایش کرد.

این ملی پوش ایتالیایی در تابستان از میلان جدا خواهد شد و گفته می شود که احتمالا به یوونتوس خواهد رفت.

پیرلو در سال 2001 به میلان پیوست و با این تیم دو بار قهرمان سری آ و چمپیونزلیگ شد. آنها در سال 2003 نیز کوپا ایتالیا را فتح کردند.

نستا به لا استامپا گفت:" پیرلو یکی از آخرین بازیکنانی است که می توان از او به عنوان نابغه فوتبال یاد کرد. اکثر اوقات به نظر می رسد خواب است اما او واقعا مانند صخره است و به اندازه 10 بازیکن می ارزد.

ما دوستان بسیار نزدیکی هستیم و خیلی حیف می شود اگر او از میلان برود اما به نظر می رسد او راهش را انتخاب کرده است."

قرارداد نستا نیز در همین تابستان به اتمام می رسد اما او با باشگاه برای امضا یک قرارداد یک ساله به توافق رسید. این مدافع 35 ساله گفت:" من تصمیمی برای بازنشستگی ندارم. من به دلیل مصدومیت یک فصل را از دست دادم و می خواهم آن را جبران کنم. اگر با میلان به توافق نمی رسیدم، به یک تیم خارجی می رفتم.

هیچ کس نمی داند در آینده چه رخ خواهد داد. دوست دارم مربی شوم اما فکر می کنم این کاری نیست که برایش ساخته شده باشم. من علاقه زیادی به همسر و دو فرزندم دارم بنابراین نمی توانیم دائما آنها را از این سو به آن سو برای کار کردن بکشانم."

میلانی ها رقابت های این فصل را با تساوی 0-0 مقابل اودینزه به پایان رساندند.

منبع:

B3HZ@D
23-05-2011, 21:56
آدریانو گالیانی: وضعیت پاتو آنطور که فکر می کردیم بد نیست

در دیدار این هفته میلان مقابل اودینزه از ناحیه شانه دچار آسیب دیدگی شد و حضورش در رقابت های کوپا آمریکا در هاله ای از ابهام قرار گرفت

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان در مورد شرایط جدید الکساندرپاتو، مهاجم برزیلی تیمش صحبت کرد و گفت که این بازیکن ممکن است بتواند در کوپا آمریکا به میدان برود.

این در حالی است که پاتو در دیدار این هفته میلان مقابل اودینزه از ناحیه شانه دچار آسیب دیدگی شد و حضورش در رقابت های کوپا آمریکا در هاله ای از ابهام قرار گرفت.

اما گالیانی خوش بین است که این ستاره 21 ساله بتواند در این رقابت ها که بین 1 تا 24 جولای در آرژانتین برگزار می شود، حضور پیدا کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پاتو امروز صبح برگشت و اکنون در حال استراحت کردن است.

او هیچ شکستگی ای ندارد فقط شانه او دچار دررفتگی شد که پزشکان آن را سر جایش گذاشتند. به نظر می رسد او برای دو تا سه هفته از میادین دور باشد که در واقع مان دو هفته خواهد بود.

کسی چه می داند. امیدواریم او بتواند در کوپا آمریکا بازی کند."

گالیانی همچنین در مورد اخراج آنچلوتی از چلسی گفت:" من با کارلو صحبت کردم. او هفته آینده به دیدن من می آید. او مربی بزرگی است و مطمئنا یک تیم بزرگ که شایسته اش باشد، پیدا خواهد کرد."

منبع:

A.N.A.P
24-05-2011, 12:50
پیرلو: بدترین خاطره ام در میلان شکست مقابل لیورپول در فینال چمپیونزلیگ است

در فینال استانبول میلانی ها در نیمه اول 3-0 از حریف پیش افتادند اما در نیمه دوم لیورپولی ها در 8 دقیقه بازی را به تساوی کشیدند و در ضربات پنالتی پیروز شدند

سایت گل- آندره ا پیرلو، هافبک در آستانه جدایی میلان، از شکست مقابل لیورپول در فینال لیگ قهرمانان 2005 در استانبول را به عنوان بدترین خاطره اش در دوران حضورش در روسونری نام برد.
این ستاره 32 ساله در دیدار این هفته مقابل اودینزه آخرین بازی اش را برای روسونری انجام داد. این دیدار چهارصدمین بازی رسمی پیرلو برای میلان بود.
در فینال استانبول میلانی ها در نیمه اول 3-0 از حریف پیش افتادند اما در نیمه دوم لیورپولی ها در 8 دقیقه بازی را به تساوی کشیدند و در ضربات پنالتی پیروز شدند.
پیرلو در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه میلان گفت:" من دو خاطره فوق العاده دارم. اولی زمانی که برای اولین بار پیراهن میلان را پوشیدم و دیگر اولین بار که با میلان قهرمان چمپیونز لیگ شدم (در سال 2003 با پیروزی مقابل یوونتوس).
بدترین خاطره ام شکست مقابل لیورپول در استانبول بود. هنوز نمی دانم چطور اجازه دادیم بازی از دست مان خارج شود."
و همچنین در مورد رکورد بازی هایش با پیراهن میلان گفت:" 400 بازی بسیار زیاد است به ویژه وقتی برای تیمی مانند میلان بازی می کنید.
وقتی این هفته داشتم از بازیکنان تیم در میلانلو خداحافظی می کردم، واقعا ناراحت شدم. جدایی از دوستان و هم تیمی ها واقعا دشوار است، با کسانی که خاطرات فوق العاده ای با آنها دارید اما این جزئی از فوتبال است. زندگی ادامه خواهد داشت.
من از نستا جدا خواهم شد، یک دوست فوق العاده اما همچنان همدیگر را خواهیم دید. خداحافظی با کسانی که 10 سال با آنها بودید، اصلا آسان نیست."
گفته می شود پیرلو به یوونتوس خواهد رفت و قراردادی سه ساله با این باشگاه امضا خواهد کرد.

B3HZ@D
24-05-2011, 21:13
پيرلو در تست پزشكي باشگاه يوونتوس

انتظار می رود بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی مراحل پایانی انتقال نیز در یکی دو روز آینده انجام شود و پیرلو قراردادی سه ساله با یوونتوس امضا کند

سایت گل- به گزارش نشریه توتواسپورت، آندره ا پیرلو امروز در تورین تست پزشکی را پشت سر خواهد گذاشت و به این ترتیب باشگاه یوونتوس یک قدم به خرید این بازیکن نزدیک تر شد.

این ستاره 32 ساله اخیرا اعلام کرد براساس قانون بوسمن در همین تابستان از میلان جدا خواهد شد و یوونتوس بیش از هر باشگاه دیگری برای خرید او ابراز تمایل کرد.

انتظار می رود بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی مراحل پایانی انتقال نیز در یکی دو روز آینده انجام شود و پیرلو قراردادی سه ساله با یوونتوس امضا کند.

این ملی پوش ایتالیایی دوران حرفه ای اش را با تیم برشا آغاز کرد و پیش از پیوستن به میلان در سال 2001 پیراهن رجینا و اینتر را نیز به تن کرد.

او بعد از 10 فصل بازی برای میلان و کسب دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با روسونری، اکنون در آستانه پیوستن به یوونتوس قرار دارد.

منبع:

B3HZ@D
25-05-2011, 15:46
مدیر برنامه های زلاتان: غیرممکن است او به رئال برود

ایبرا در این فصل به طور قرضی از بارسا به میلان پیوست و با زدن 21 گل و کسب هشتمین قهرمانی پیاپی اش در لیگ های مختلف، فصل خوبی را پشت سر گذاشت

سایت گل- مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان ابراهیموویچ اعلام کرد غیرممکن است این بازیکن در تابستان پیش رو به رئال مادرید برود ور در مقابل انتظار دارد این مهاجم سوئدی قراردادی دائم با میلان امضا کند.

ایبرا در این فصل به طور قرضی از بارسا به میلان پیوست و با زدن 21 گل و کسب هشتمین قهرمانی پیاپی اش در لیگ های مختلف، فصل خوبی را پشت سر گذاشت. با این وجود مسائل انظباطی و انتقادهایی که در مورد هماهنگی او با دیگر بازیکنان ایجاد کرده، آینده او در سن سیرو را در هاله ای از ابهام قرار داده است.

رسانه های ایتالیایی و اسپانیایی روز گذشته اعلام کردند ژوزه مورینیو، سرمربی سابق ایبرا در اینتر، به دنبال به خدمت گرفتن اوست زیرا باشگاه مادریدی قصد ندارد قرارداد قرضی آدبایور را دائمی کند اما مدیر برنامه های زلاتان این شایعات را رد کرد.

رایولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من این احتمال را که میلان آخرین این زلاتان باشد، رد نمی کنم. من این را 10 سال است که می گویم. من هیچ اتفاق یا سناریویی را رد نمی کنم زیرا وقتی ما به بارسا رفتیم قصدمان این نبود که تنها بعد از یک سال این باشگاه را ترک کنیم.
زلاتان می خواهد فوتبالش را در میلان به پایان برساند اما من نمی دانم چه اتفاقی رخ خواهد داد. من احتمال پیسوتن او به تیم دیگر را هم رد نمی کنم اما نه برای فصل آینده. اگر باشگاهی می خواهد او را از میلان بگیرد، باید برای فصل 13-2012 تلاش کند.

من چیزی در مورد علاقه مندی مورینیو برای خرید او نمی دانم. او تماسی با باشگاه میلان یا من نداشت. در واقع این فلورنتینو پرس است که باید با گالیانی تماس بگیرد و با او به توافق برسد. اما غیرممکن است زلاتان در این فصل تیمش را تغییر دهد و آن هم به دو دلیل: اول اینکه میلان نمی خواهد او را بفروشد و دوم اینکه او نمی خواهد از میلان برود حتی اگر مورینیو به دنبالش باشد. اما اگر فردا پرس برای خرید او پیشنهادی 100 میلیون یورویی به گالیانی داد، این دیگر مشکل گالیانی است. ما تنها بعد از آن تصمیم می گیریم زیرا بازیکن است که همیشه تصمیم نهایی را می گیرد."

منبع:

H A M A S
25-05-2011, 18:59
خبری از شکار جدید میلان نیست؟!!

B3HZ@D
25-05-2011, 20:15
نه فعلا خبری نیست..قعلا اخبار پیرامون تمدید قراردادهاست
اون بازیکنی که برلو قولش رو داده بود در ماه ژوئن معرفی میشه که چه بازیکنیه

در ضمن پالوسچی دوباره به میلان برگشت

B3HZ@D
25-05-2011, 21:33
باشگاه‌های لیگ برتری به دنبال اسکوییل لاوتزی

مدیر برنامه‌های لاوتزی گفته تاتنهام او را می‌خواهد.

سایت گل – اسکوییل لاوتزی مورد توجه تاتنهام قرار گرفته، و الخاندرو ماتزونی مدیر برنامه‌های او گفته او زیر نظر است.

لاوتزی 26 ساله در 31 بازی در این فصل شش گل برای ناپولی زد و کمک کرد تیمش به مرحله گروهی لیگ قهرمانان برسد.

مدیر برنامه‌های او در پاسخ به این پرسش که آیا تاتنهام پیشنهادی داده یا نه، گفت: «نمی‌توانم این خبر را تایید یا رد کنم. می‌دانم که آنها او را زیر نظر دارند اما چیزی را با قطعیت نمی‌توانم بگویم.

می‌توانم بگویم دو یا سه تیم به لاوتزی علاقه دارند، اما هیچ چیز قطعی نیست.

چند باشگاه درباره‌اش دارند اطلاعات جمع می‌کنند، مثلا از دستمزد او، اما هیچ فردی با من یا ناپولی صحبت نکرده است.»

از او پرسیدند آیا میلان هم او را می‌خواهد یا نه و او گفت: «نمی‌دانم. می‌توانم بگویم تیم‌های انگلیسی او را تعقیب می‌کنند، اما درباره میلان این را نمی‌توانم بگویم.

ال‌پوچو در ناپولی راضی است و طرفداران او را دوست دارند و بازی در لیگ قهرمانان بسیار برایش جذاب است.

او در ناپل قایق هم خریده است!»

منبع:

H A M A S
25-05-2011, 21:34
نه فعلا خبری نیست..قعلا اخبار پیرامون تمدید قراردادهاست
اون بازیکنی که برلو قولش رو داده بود در ماه ژوئن معرفی میشه که چه بازیکنیه

در ضمن پالوسچی دوباره به میلان برگشت

یعنی بازیکنی که برلو قول داده با فرد مورد نظر رایولا که گفنه آگوست معرفی میکنه فرق میکنه؟؟
این پالسوچی دقیقا تو چه پستی بازی میکنه؟مالی هم هست؟؟

B3HZ@D
25-05-2011, 22:00
بازیکنی که قول دادن مسلما یک هافبکه
حالا هافبک تهاجمی یا هافبک مرکزی رو من نمیدونم...باید منتظر باشیم
خود برلو گفته بود بازیکن مورد نظر از امریکای جنوبی میاد

این پالوسچی هم از بازیکنان تیم جوانان میلان بوده که توی پارما و جنوا بصورت قرضی بازی کرد
20 یا 21 سال سن داره...
توی یک بازی به یاد موندنی در سال 2007 که میلان مقابل سیه نا انجام داد و پالوسچی چند ثانیه بعد از ورودش به زمین از پشت محوطه یک گل زیبا به سیه نا زد و میلان با همون تک گل این بازیکن برنده بازی شد

امسال که یک مدت مصدوم بود...ولی توی بازی جنوا مقابل آ.اس رم عملکرد فوق العاده ای داشت
رم که نیمه اول رو سه بر صفر برده بود در نیمه دوم 4 گل از جنوا خورد...دو گلش رو همین بازیکن زد

بازیکنیه که میشه روی پیشرفتش حساب کرد...میگن میتونه اینزاگی جدید ایتالیا و میلان بشه
خود اینزاگی هم اونو جانشین خودش معرفی کرده و گفته بعد من لایق شماره 9 میلانه :20:

همین دیگه:31:

B3HZ@D
25-05-2011, 23:09
تراژدی سامپدوریا: از یک دقیقه ای لیگ قهرمانان تا سری ب

سامپدوریا تنها یک دقیقه تا مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا فاصله داشت. در آخرین بازی پلی آف، آنها با وردربرمن آلمان دیدار کردند.

سایت گل - یکشنبه گذشته، فصل 2010/11 لیگ ایتالیا به پایان رسید. سامپدوریا با 36 امتیاز در رده هجدهم جدول قرار گرفت و به سری ب سقوط کرد! سامپدوریایی که سال گذشته با رهبری لیوجی دل نری توانست 67 امتیاز جمع آوری کند و در رده چهارم قرار بگیرد، فصل آینده در سری ب بازی خواهد کرد.

این اتفاق یکی از غمناک ترین اتفاق های یک دهه اخیر لیگ ایتالیا بود که بدون شک تمام طرفداران کالچیو (به جز هواداران جنوآ) از این رویداد متاثر شدند. اما چگونه سامپدوریا به سری ب سقوط کرد؟

سامپدوریای اروپایی به سری ب سقوط کرد

سامپدوریا تنها یک دقیقه تا مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا فاصله داشت. در آخرین بازی پلی آف، آنها با وردربرمن آلمان دیدار کردند. آلمانی ها تا واپسین لحظات بازی رفت سه بر صفر پیشی گرفته بودند، تا اینکه جیامپائولو پاتزینی در وقت های تلف شده گلزنی کرد تا امیدهای بلوکارچیاتی دوباره تازه شود. بازی برگشت در ورزشگاه معروف لیوجی فراریس شهر جنوآ برگزار شد. ورزشگاهی که همیشه مملو از هواداران متعصب سامپدوریا و جنوآ است. در نیمه اول پاتزینی موفق شد دو گل به ثمر برساند. نتیجه دو بر صفر به سود ایتالیایی ها بود. در دقیقه هشتاد و پنجم کاسانو گل سوم را نیز به ثمر رساند تا آلمانی ها ناکام تر از پیش شوند. دی کارلو، سرمربی وقت سامپدوریا، در واپسین دقایق کاسانو را تعویض کرد. همه چیز برای جشن صعود به لیگ قهرمانان مهیا بود. اما گل مارکوس روزنبرگ در آخرین لحظات سرنوشت سامپدوریا را تغییر داد. ماراتزی در سکوتی عمیق فرو رفت. بازی باید تا 30 دقیقه دیگر ادامه پیدا می کرد در حالی که کاسانو روی نیمکت بود. در وقت اضافی اول، وردربرمن گل دوم را نیز به ثمر رساند تا تیر خلاص را به سامپدوریا شلیک کرده باشد.

سامپدوریا از لیگ قهرمانان حذف شد. رویای ریکاردو گارونه، رئیس باشگاه، به باد رفت. اما آنها باید به تمرکز خود روی بازی های داخلی ادامه می دادند تا بار دیگر فرصت حضور در بازی های اروپایی را داشته باشد. اما پس از انجام هشت بازی در لیگ، اوضاع سامپدوریا اندکی آشفته شد. در ماه اکتبر، آنتونیو کاسانو و ریکاردو گارونه طی یک اختلاف نظر، مشکلات بزرگی را برای سامپدوریا پدید آوردند. پس از اختلاف نظر رئیس باشگاه و ال تلانتینو، کاسانو از ترکیب تیم خط خورد و روزهای سیاه سامپدوریا آغاز شد. آمار و ارقام سامپدوریا، قبل از خط خوردن کاسانو از ترکیب تیم را بررسی می کنیم:

1 / تعداد باخت های سامپدوریا

2 / تعداد پیروزی های سامپدوریا

4 / تعداد گل های کاسانو در هشت بازی

5 / تعداد تساوی ها تیم

10 / تعداد گل های زده

11 / تعداد امتیاز جمع آوری شده

ریکاردو گارونه اعلام کرد که قرارداد کاسانو فسخ خواهد شد. تیم هایی چون آ.ث میلان و اینترمیلان آماده به خدمت گرفتن این بازیکن بودند. گارونه حتی حاضر نشد در برابر فروختن کاسانو پولی دریافت کند. وی نه تنها سود نکرد، بلکه مجبور شد نصف ارزش قرارداد کاسانو با رئال مادرید را نیز پرداخت کند. در ماه ژانویه، ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینترمیلان اعلام کرد که نراتزوری قصد به خدمت گرفتن کاسانو را ندارد. این موضوع مسیر را برای آدریانو گالیانی و آ.ث میلان گشود. پس از فسخ قرارداد کاسانو، آ.ث میلان و سامپدوریا هرکدام نصف ارزش قرارداد کاسانو و رئال مادرید (5 میلیون یورو) را پرداخت کردند و ال تلانتینو به میلان پیوست.

از وقتی که کاسانو از ترکیب تیم حذف شد تا زمان فروش او، سامپدوریا توانست با کمک جیامپائولو پاتزینی، خود را در اواسط جدول رده بندی نگاه دارد. کاسانو به همراه آ.ث میلان به دبی سفر کرد تا تور زمستانه خود را با هم تیمی های جدیدش بگذراند. او اولین بازی خود را در برابر الاهلی امارات انجام داد و پس از آن در اولین بازی رسمی اش در مقابل کالیاری به میدان رفت و توانست با پاس گلش در واپسین دقایق سه امتیاز را برای میلان بخرد.

گر چه این کل ماجرا نیست. ریکاردو گاراونه در فصل نقل و انتقالات زمستانی، پاتزینی را نیز فروخت تا اوضاع را بدتر از پیش کند. اینترمیلان علاقه خود به جذب پاتزینی را به صورت رسمی اعلام کرد. سامپدوریا اقدام به خرید ماکارونه از پالرمو و ماکدا از منچستریونایتد کرد. خرید دو مهاجم از فروش احتمالی پاتزینی خبر می داد. اینترمیلان در ازای پاتزینی، جاناتان بیابیانی را نیز به سامپدوریا فرستاد تا دی کارلو، سه مهاجم جدید در ترکیب تیمش داشته باشد. نگاهی خواهیم داشت به آمار سامپدوریا، پس از خط خوردن کاسانو از لیست (دوره حضور پاتزینی):

4 / تعداد پیروزی های سامپدوریا

4 / تعداد باخت های سامپدوریا

4 / تعداد تساوی های سامپدوریا

10 / تعداد گل های زده

16 / تعداد امتیازهای جمع آوری شده

فروش پاتزینی به اینتر، موج شدیدی از اعتراضات به رئیس باشگاه را آغاز کرد. سامپدوریا باید 18 بازی دیگر انجام می داد. شاید بدبین ترین هواداران سامپدوریا نیز هیچ گاه چنین سرنوشتی را برای تیمشان پیش بینی نمی کردند. بلوکارچیاتی 13 باخت را در این مدت تجربه و به سری ب سقوط کرد!

اولین سه بازی آنها پس از فروش کاسانو و پاتزینی، بدون پیروزی و حتی بدون گلزنی سپری شد! پس از آنها سامپدوریا توانست سه بر یک بلونیا را شکست دهد. بعد از شکست دادن بلونیا، پالومبو و یارانش تا 9 بازی طعم پیروزی را نچشیدند. پیروزی بعدی در برابر باری اتفاق افتاد. تیم قعرنشینی که از لحاظ روحی بسیار پایین تر از سامپدوریا بود.

روز هفتم مارچ، پس از شکست خانگی سامپدوریا در برابر چزنا، دومنیکو دی کارلو از سرمربی گری تیم برکنار شد و آلبرتو کاواسین جای او را گرفت. ریکاردو گارونه پشت دی کارلو پنهان شده بود. چرا که فروش کاسانو و پاتزینی تصمیم دی کارلو نبود و نقل و انتقالات تیم کاملا تحت نظر رئیس باشگاه صورت گرفته بود. سوال اینجاست که، سرمربی تیم هیچ نقشی در خرید و فروش بازیکنان نداشته است، پس چرا او متهم ردیف اول است؟ گارونه، یکی از احمقانه ترین کارهای تاریخ فوتبال ایتالیا را انجام داد و در آخر سرمربی تیمش را اخراج کرد!

پاتزینی و کاسانو، زوج رویایی خط حمله سامپدوریا

سامپدوریا با سیستم 2-4-4 بازی می کرد. سیستمی که تا حد زیادی وابسته به تحرک بازیکنان میانه میدان و همچنین آنتونیو کاسانو بود. تیم دی کارلو به طور طبیعی بازی ساز نداشت و کاسانو تیم را هدایت می کرد. پاتزینی نیز، بازیکنی نیست که بتواند برای خودش موقعیت سازی کند. حال با فروش این دو مهره اساسی، ماکارونه و بیابیانی باید در کنار یکدیگر بازی می کردند. بازیکنانی که هیچگاه نمی توانستند مکمل یکدیگر باشد و هیچ آشنایی با بازیکنان خط میانی همچون کاپیتان پالومبو، آندری پولی یا مانینی ندارند. با حضور پوتزی در ترکیب، خط هجومی سامپدوریا پیشرفت اندکی را احساس کرد اما کافی نبود.

در هفته سی و پنجم، مانینی در آخرین لحظات دروازه برشیا را باز کرد تا سامپدوریا بتواند بازی را با نتیجه سه بر سه به پایان برساند. این یک امتیاز، شاگردان کاواسین را برای بقا در سری آ امیدوار کرده بود. سه بازی دیگر باقی ماند بود. دربی در برابر جنوآ، پالرمو و آ.س رم که به هیچ عنوان آسان به نظر نمی رسید.

شب دربی فرا رسید و هواداران جنوآ، ظرفیت ورزشگاه را کاملا پر کردند تا شاهد شکست سامپدوریا و سقوط رقیب دیرینه اشان به سری ب باشند. بازی تا آخرین لحظات با نتیجه یک بر یک سپری شد اما جنوآ موفق شد در دقیقه نود و ششم دروازه سامپدوریا را باز کند. داور بلافاصله بعد از گل، سوت پایان را به صدا در آورد تا جنوآ دربی را در دقیقه نود و ششم پیروز شود! بدترین سناریوی ممکن برای سامپدوریا اتفاق افتاد. شانس نیز با آنها یار نبود، چرا که از سویی دیگر، لچه بازی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته بود. تنها یک هفته بعد، بار دیگر ظرفیت ورزشگاه ماراتزی پر شد اما این بار عشاق سامپدوریا برای حمایت تیمشان در برابر پالرمو به ورزشگاه آمده بودند. تنها 180 دقیقه به پایان فصل زمان باقی بود و بازی آنها در برابر پالرمو، بازی مرگ و زندگی بود. ابتدا فابریزیو میکولی دروازه سامپدوریا را باز کرد! اما جاناتان بیابیانی گل تساوی را به ثمر رساند تا حساسیت بازی دو چندان شود. سامپدوریا در پانزده دقیقه آخر نیمه دوم، از تمام قدرت خود برای گلزنی استفاده کرد. این دقیقا چیزی است که دلیو روسی، سرمربی پالرمو به آن علاقه دارد: ضدحمله! وقتی که تمام بازیکنان سامپدوریا برای حمله کردن جلو کشیده بودند، ماورسیو پینیلا با سرعت هرچه تمام تر به سوی دروازه سامپدوریا حرکت کرد و توانست در دقیقه هشتاد و ششم، گل دوم پالرمو را به ثمر برساند. از سویی دیگر، لچه بار دیگر پیروز شده و سه امتیاز کسب کرده بود تا سامپدوریا جلوی بیست و پنج هزار هوادار به سری ب سقوط کند. آن لحظه تا حدی غمناک بود که حتی پینیلا پس از گلزنی خوشحالی نکرد!

پالومبو از هواداران سامپدوریا پوزش خواست

سوت پایان به صدا در آمد و سامپدوریا به طور رسمی به سری ب سقوط کرد. پالومبو، کاپیتان متعصب تیم دیوانه وار اشک می ریخت. او به سمت هواداران رفت. هوادارانی که ورزشگاه را ترک نکرده بودند و همراه با پالمبو اشک می ریختند و او را تشویق می کردند. کاپیتان، از هواداران تیم معذرت خواهی می کرد و در مقابل از سوی آنها تشویق می شد. آمار و ارقام سامپدوریا پس از فروش کاسانو و پاتزینی به شرح زیر است:

2 / تعداد پیروزی های سامپدوریا

3 / تعداد تساوی های سامپدوریا

4 / تعداد گل های به ثمر رسیده توسط مهاجمان جدید در 18 بازی

9 / تعداد امتیازهای جمع آوری شده در این مدت

10 / تعداد بازی های بدون گل زده

13 / تعداد باخت های سامپدوریا

13 / تعداد گل های زده در این مدت

18 / رتبه سامپدوریا در جدول رده بندی

31 / تعداد گل های خورده در این مدت

بازی آخر سامپدوریا در برابر آ.اس رم برگزار شد و با نتیجه سه بر یک به سود جالاروسی به پایان رسید. داستان سامپدوریای اروپایی که به سری ب سقوط کرد، برای همیشه در ذهن تمام مالکین باشگاه ها در ایتالیا باقی خواهد ماند. بدون تردید، گارونه، اولین و آخرین مقصر در سقوط سامپدوریا به سری ب است. او با فروش کاسانو و پاتزینی، تیم را نابود کرد.

نکته جالب اینجاست که سال 1992، فینال لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه وبملی برگزار شد. روز 20 می 1992، سامپدوریا و بارسلونا در ورزشگاه ومبلی شهر لندن فینال را برگزار کردند. امسال نیز فینال در ومبلی برگزار می شود و بارسلونا یک طرف فینال است. اما سامپدوریا دیگر نیست. سامپدوریا به سری ب سقوط کرده است.

منبع:

H A M A S
26-05-2011, 08:58
بازیکنی که قول دادن مسلما یک هافبکه
حالا هافبک تهاجمی یا هافبک مرکزی رو من نمیدونم...باید منتظر باشیم
خود برلو گفته بود بازیکن مورد نظر از امریکای جنوبی میاد

این پالوسچی هم از بازیکنان تیم جوانان میلان بوده که توی پارما و جنوا بصورت قرضی بازی کرد
20 یا 21 سال سن داره...
توی یک بازی به یاد موندنی در سال 2007 که میلان مقابل سیه نا انجام داد و پالوسچی چند ثانیه بعد از ورودش به زمین از پشت محوطه یک گل زیبا به سیه نا زد و میلان با همون تک گل این بازیکن برنده بازی شد

امسال که یک مدت مصدوم بود...ولی توی بازی جنوا مقابل آ.اس رم عملکرد فوق العاده ای داشت
رم که نیمه اول رو سه بر صفر برده بود در نیمه دوم 4 گل از جنوا خورد...دو گلش رو همین بازیکن زد

بازیکنیه که میشه روی پیشرفتش حساب کرد...میگن میتونه اینزاگی جدید ایتالیا و میلان بشه
خود اینزاگی هم اونو جانشین خودش معرفی کرده و گفته بعد من لایق شماره 9 میلانه :20:

همین دیگه:31:

پس یا لاملا یا گانسو هست
ولی به شخصه دوست دارم نصری یا فابرگاس یکیشون بیاد
================================================== ==
در مورد سامپدوریا هم خیلی نارحت شدم.شیره این تیم رو میلان و اینتر کشیدن

B3HZ@D
26-05-2011, 10:58
دقیق مشخص نیست چه بازیکنی مد نظر مسولان میلانه!!!
یکی میگه گانسو - اون یکی میگه لاملا - بعدش میگن پاستوره

الان هم توی یک نظرسنجی برای بازیکن مورد نظر میلان , هواداران میلان بیشترین رای رو به فابرگاس دادن

B3HZ@D
26-05-2011, 17:21
زامپارینی: پاستوره به احتمال 50 درصد از پالرمو می‌رود

آینده ال‌فلاکو در پالرمو مبهم است.

سایت گل – مائوریتسیو زامپارینی، رییس پالرمو ممکن است راضی به فروش خاویر پاستوره شود.

پاستوره پس از فصل درخشان دیگری که در سیسیل داشت مورد توجه چندین باشگاه اروپایی قرار گرفته.

رییس پالرمو گفته بود این بازی‌ساز ستاره یک فصل دیگر در این باشگاه می‌ماند، اما موضع او کمی نرم‌تر شده و اکنون گفته است: «50 درصد احتمال دارد که او بماند. امیدوارم که او نرود.

همه می‌دانند که او را میلان، اینتر، یوونتوس، منچسترسیتی، چلسی، رئال مادرید و بارسلونا می‌خواهند. همه ما را محاصره کرده‌اند.

تنها یک باشگاه بزرگ درباره او از من سوال کرده و دیگران با ایجنت او تماس گرفته‌اند.»

از او پرسیدند کدام باشگاه با او تماس گرفت و او گفت: «میلان، اینتر یا یوونتوس. یکی از آنها.

تا جایی که می‌دانم او در بازار نیست. سه سال از قراردادش مانده و آماده تمدید آن هستم، اما اگر فردی به من پول زیادی پیشنهاد بدهد....»

اگر پاستوره که قیمتش 40 میلیون یورو است برود، زامپارینی می‌گوید: «پیراهن بارسلونا به او می‌آید. اما بگذاریم او آرام باشد. او فینال جام حذفی را پیش رو دارد و بعد هم کوپا آمه‌ریکا را.»

منبع:

B3HZ@D
26-05-2011, 22:16
هیچ کس در فوتبال فرشته نیست

تاسوتی می گوید که واهمه ای از رفتار مکسس ندارد

این مدافع با قراردادی آزاد راهی سن سیرو شده است.اما همه او را به خاطر آمار ضعیف کارت گرفتن و بی نظمیش در زمین میشناسند.

"آیا ما باید با بعضی از بد رفتاری ها و فراز و نشیب ها برخورد کنیم؟من معتقدم این مسائل همیشه در فوتبال ایتالیا وجود داشته است و ما همین فصل هم باید با این مسائل کنار می آمدیم."

"مشخصا بهتر است که این اتفاقات صورت نگیرد.اما هیچ کس در فوتبال فرشته نیست."

"این باعث تاسف است که مکسس درست قبل از پیوستن به میلان دچار یک مصدومیت شدید شده است.اما ما منتظر او خواهیم ماند."

تاسوتی یکی از مدافعان معروف تیم تاریخی IL Grande Milan بود و حالا یکی از دستیاران ماسیمو آلگری است.

"خط دفاع کار بسیار بزرگی را در این فصل انجام داد و ما گل های بسیار کمتری را نسبت به رقبای دیگر دریافت کردیم.کل تیم زحمت کشیدند و کار تیمی آنها موجب شد تا دفاع کار راحت تری داشته باشد."

منبع:

nw_nk
27-05-2011, 20:12
فوتبال باشگاهی در ایتالیا | پیش فصل 2011-2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])