مشاهده نسخه کامل
: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011
H A M A S
07-01-2011, 21:04
فلیپ ملو گفته بود که یووه سال 2011 رو طوفانی شروع میکنه!
که البته طوفانی معکوس بود
کاسانو هم نشون داد که میلان خرید بد نداره
با این وضع تیم های سری آ قهرمانی داره بد جوری به میلان چشمک میزنه
البته وضع تیم ها که بد نیست...تیمها واقعا قدرتمند هستن
شما تیم های لازیو - ناپولی رو ببین که چه بازیکن هایی دارن و روند نتیجه گیری اونا رو هم ببین...یا مثلا همین پالرمو
تازه تیم های رم و اینتر هم هستن
ولی به نظر من یووه میتونه برگرده و توی کورس قرار بگیره
هنوز کلی از رقابت های فصل باقی مونده...ولی خودم هم نظرم اینه که میلان قهرمان میشه
واقعا امسال میلان نسبت به سال های قبل قوی تر شده
البته میلان خیلی وقته که دیگه 2-4-4 کلاسیک با دو بال کناری بازی نمیکنه...ولی یووه همچنان توی این سبک خوبهمنظورم این بود که بازیکن های ایتالیایی این سبک رو خوب بازی می کنن ... و چون دل نری همیشه 2-4-4 بازی می کنه بازیکن های ایتالیایی تو اولویتش هستن.
فلیپ ملو گفته بود که یووه سال 2011 رو طوفانی شروع میکنه!
که البته طوفانی معکوس بود این ملو یا بازی رو یک نفره جمع می کنه، یا اخراج میشه یک نفره گند می زنه :دی
--
به نظر من هم میلان به احتمال خیلی خیلی زیاد قهرمان میشه. از بقیه تیم ها خیلی قوی تره. یووه هم برمی گرده توی کورس ولی نهایتا دوم میشه. رقابت اصلی سال های بعدیه.
به نظر خودم هم یووه جزو نمایندگان ایتالیا در فصل بعد اروپا باشه بهتره
فکر نکنم بشه برای فصل بعد امیدی به لازیو یا ناپولی برای رقابت های اروپایی داشت
کم تجربه هستن و ممکنه به مشکل بخورن
البته ممکنه برعکس این قضیه هم اتفاق بیفته و خوب عمل کنن
ولی نظر خودم بیشتر روی حضور چهار نمانیده همیشگی ایتالیاست (میلان - رم - یووه - اینتر)
سایت tuttomercatoweb یک خبر عجیب گذاشته بود که امشب خوندمش:
Gioca contro Milan, Karimi licenziato
تیتر خبر به انگلیسی:
Play against Milan, Karimi fired
مثل این که کریمی بخاطر شرکت در بازی دوستانه الاهلی مقابل میلان از باشگاه استیل آذین اخراج شده
توضیحات اضافی رو هم توی سایت tuttomercatoweb گذاشته...
این هم لینک خبر...البته به زبان ایتالیاییه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H A M A S
08-01-2011, 10:37
به نظر خودم هم یووه جزو نمایندگان ایتالیا در فصل بعد اروپا باشه بهتره
فکر نکنم بشه برای فصل بعد امیدی به لازیو یا ناپولی برای رقابت های اروپایی داشت
کم تجربه هستن و ممکنه به مشکل بخورن
البته ممکنه برعکس این قضیه هم اتفاق بیفته و خوب عمل کنن
ولی نظر خودم بیشتر روی حضور چهار نمانیده همیشگی ایتالیاست (میلان - رم - یووه - اینتر)
الان سهمیه ایتالیا مگر سه تا نشد؟؟
یعنی تیم چهارم ایتالیا باید بره توی پلی آف مثل سمپدوریا؟؟
davy jones
08-01-2011, 10:58
سهمیه ی ایتالیا اون موقع که 4 تا بود هم باید تیمهای سوم و چهارم لیگ سری آ میرفتن برای پلی آف. ولی الان فکر کنم سهمیه ی چمپیونز لیگ برای ایتالیا کلا شده 3 تا تیم. یعنی تیم چهارم سری آ مستقیما میره برای جام یوفا
وین رونی
08-01-2011, 11:18
چرا رونالدینیهو از میلان رفت؟خود میلان نخواستش؟
H A M A S
08-01-2011, 12:29
دینو دیگه خراب شده بود...
فقط ازش یه اسم مونده بود و یه هیکل چاق ...
پله: اگر رونالدینیو گرمیو را دوست دارد باید مجانی برای این تیم بازی کند
سایت گل- پله اسطوره فوتبال برزیل زبان به انتقاد از رونالدینیو، ستاره برزیلی میلان گشوده است. ماجرای جدایی رونالدینیو از میلان و پیوستنش به تیمی دیگر هنوز حل نشده است و پله معتقد است که رونالدینیو باید با پیوستن به گرمیو، وفاداری اش را به کودکی اش ثابت کند.
انتظار می رود که این بازیکن 30 ساله برای سال 2011 به برزیل بازخواهد گشت و تیمهای فلامنگو، کورینتیانس و پالمیراس در کنار گرمیو خواهان جذب رونالدینیو هستند. البته پله دقیقا می داند که رونالدینیو باید برای چه تیمی بازی کند.
پله در صحبتهایی به گلوبوسپورته گفت:« اگر او واقعا گرمیو را دوست دارد باید به صورت مجانی به این تیم بپیوندد. او تا به امروز زندگی اش را بسته است. این طور نیست؟؟ این نظر شخصی من است.»
پله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که او در سال 1974 دقیقا همین کار را با پیوستن به سانتوس انجام داده:« من بدون دریافت وجهی یک فصل کامل برای سانتوس بازی کردم. سانتوس در بحران مالی گرفتار بود و من برای کمک به آنها حقوقم را به آنها دادم.»
اسطوره فوتبال برزیل در ادامه با انتقاد از رونالدینیو که تیمهای مختلف برزیلی را به جان هم انداخته اعلام کرد که چنین شرایطی به سیستم فوتبال برزیل لطمه می زند:« برای تیمهای برزیلی قابل قبول نیست که به چنین رفتارهایی برای جذب یک بازیکن ادامه دهند. این به منزله بی بها کردن بازی هاست. از سوی دیگر رونالدینیو هم برای هر تیمی بازی نخواهدکرد. چون او تیم منتخبش را دوست دارد، چون این تیم را دوست دارد و می خواهد به هواداران برزیلی ثابت کند که هنوز هم می تواند بازی کند. او برای کسی بازی می کند که بیشترین پول را به او بدهد و به نظر من این اشتباه است.»
2011/1/8
سهمیه ایتالیا برای فصل 2012-2013 3تا شده
الان برای فصل بعد هم 3 تیم اول لیگ مستقیم میرن چمپیونزلیگ و تیم چهارم میره پلی آف
ولی از 2012 2تیم اول مستقیم میرن cl و تیم سوم میره پلی آف.
H A M A S
08-01-2011, 14:47
سهمیه ایتالیا برای فصل 2012-2013 3تا شده
الان برای فصل بعد هم 3 تیم اول لیگ مستقیم میرن چمپیونزلیگ و تیم چهارم میره پلی آف
ولی از 2012 2تیم اول مستقیم میرن cl و تیم سوم میره پلی آف.
میدونم روش زیاد بحث شد اما کلا حرکت عجیبی بود به نظر من سهمیه ها تقریبا عادلانه بود دیگه نیازی به تغییر نداشت
محرومیت سه جلسه ای ملو برای رفتار خشن
فلیپه ملو، بازیکن برزیلی باشگاه یوونتوس، به خاطر خطای خشنی که در جریان دیدار تیمش مقابل پارما مرتکب شد، با سه جلسه محرومیت مواجه شده است
سایت گل- خطای خشن فلیپه ملو برروی ماسیمو پاچی، بازیکن پارما در جریان دیدار دو تیم که با شکست 1-4 یووه همراه بود، محرومیتی سه جلسه ای را برای این ستاره برزیلی به همراه داشت.
دردقیقه 17 این بازی بود که ملو این خطای خشن را مرتکب شد و از همین رو شانس حضور در دیدارهای یووه مقابل ناپولی، باری و سمپدوریا را از دست خواهد داد.
جیامپائولو توسل، قاضی ورزشی نیز با انتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی «لگاسری آ»، خبر این محرومیت را تائید کرد:« ملو به خاطر لگد زدن به صورت بازیکن حریف با محرومیتی سه جلسه ای همراه خواهد بود.»
در جریان دیدار،فلیپه ملو با دریافت کارت قرمز زمین را ترک کرد و شایداین اخراج در شکست سنگین 1-4 یووه مقابل پارما تاثیرگذار بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم روش زیاد بحث شد اما کلا حرکت عجیبی بود به نظر من سهمیه ها تقریبا عادلانه بود دیگه نیازی به تغییر نداشت
سهمیه ها الان به همون دلیلی تغییر کرد که سال 2002 تغییر کرد و باعث شد آلمان 3سهمیه ای بشه
اگه شما بتونی بگی چرا اون موقع آلمان با وجود اینکه طی 97تا2002 تیماش 4بار رسیدن فینال و 2بارم قهرمان شدن سهمیش کم شدخود به خود جواب خودتم دادی.
اگه الان عجیب بوده خب اون موقع هم خیلی عجیب بوده حرکتشون.
خوب مثل این که از لیست بلند بالای مصدومان میلان دو بازیکن آماده بازی با اودینزه شدن
مصدومان میلان : آبیاتی - زامبرتا - نستا - پیرلو - بواتنگ - فلامینی - اینزاگی بودن که مثل این که پزشکان میلان تونستن فلامینی و نستا رو به بازی مقابل اودینزه برسونن که در هر حال خبر خوشحال کننده ایه.
ولی آمبروزینی به دلیل محرومیت این بازی رو از دست میده...ولی از اونطرف محرومیت زلاتان تموم میشه و در بازی فردا مقابل اودینزه حاضره.:8:
این هم ترکیب احتمالی میلان در بازی مقابل اودینزه که هب احتمال 90% همین ترکیب به زمین میره:
Marco Amelia; Ignazio Abate, Alessandro Nesta, Thiago Silva, Luca Antonini; Rodney Strasser, Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso; Robinho/Alexander Merkel; Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato.
بازیکنان دعوت شده از سوی آلگری برای بازی مقابل اودینزه:
Goalkeepers: Marco Amelia, Flavio Roma, Davide Di Fabio (no. 50);
Defenders: Ignazio Abate, Luca Antonini, Daniele Bonera, Bruno Montelongo, Massimo Oddo, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes;
Midfielders: Gennaro Gattuso, Alexander Merkel, Clarence Seedorf, Rodney Strasser;
Forwards: Antonio Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Nnamdi Oduamadi, Alexandre Pato, Robinho.
طبق این لیست فلامینی و نستا برای این بازی دعوت نشدن و الگری ریسک نکرده و اونا رو دعوت نکرده تا مصدومیتشون تشدید نشه.
در کل مصدوم زیاد داریم و تیم تحت فشاره
به امید پیروزی در بازی مقابل اودینه
H A M A S
08-01-2011, 20:57
شاید این مصدومیت ها یه جور توفیق اجباری بوده که امثال مرکل و استراسر کم کم خودشون نشون بدن
امثال سیدورف -اینزاگی-نستا -گتوزو هم دیگه فصل بعد باید خداحافظی کنن
نستا هنوز خیلی خوبه و میتونه به کار تیم بیاد
ولی با بقیه گزینه ها موافقم
لئوناردو: مورینیو، به من کمک می کند
لئوناردو مربی برزیلی اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که ژوزه مورینیو،مربی سابق اینتر به او کمک می کند تا راحت تر در جوزپه مئاتزا جا بیفتد
سایت گل- لئوناردو مربی جوان باشگاه اینتر درصحبتهایی اعلام کردکه ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید که سال گذشته هدایت اینتر را برعهده داشت، به او کمک می کند تا با شرایط مربیگری در اینتر تطبیق پیدا کند.
لئوناردو پنجشنبه شب توانست اولین حضورش برروی نیمکت مربیگری اینتر را با برد 1-3 مقابل ناپولی سپری کند و در انتظار بردهای بیشتری با تیم جدیدش است.
لئوناردو درصحبتهایی گفت:« من هیچ وقت با فکر نتیجه ای به جز پیروزی، گام به ورزشگاه نگذاشته ام، چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان مربی. تیمی مثل اینتر هم نباید به شیوه دیگری فکر کند.»
این مربی برزیلی معتقد است که کلید موفقیت او در اینتر استفاده از نصایح مربی سابق این تیم، مورینیو است:« من با مورینیو صحبت می کنم.ما با هم دوست هستیم.او مربی رئال مادرید است ولی به خوبی از من استقبال کرد و ما راجع به خیلی چیزها با هم صحبت کردیم. او همیشه به من نزدیک بوده و از همین ابتدای کارم در اینتر به کمک من آمده است.»
مبخش فارسی سایت گل
هفته نوزدهم سری آ- تساوی برای میلان،برد اینتر و شکست لاتزیو
سایت گل – هفته نوزدهم رقابتهای سری آ با شکست تیم رم مقابل سمپدوریا آغاز شد. هشت دیدار دیگر این هفته رقابتها به صورت همزمان برگزار شد و در مهمترین دیدارها اینتر مقابل کاتانیا به برتری دست یافته و فیورنتینا و لاتزیو مغلوب حریفان شدند.میلان هم در پایان نود دقیقه تلاش نتوانست به نتیجه ای بهتر از تساوی مقابل اودینزه دست بیابد تا دو امتیاز حساس را از دست بدهد و تیمهای بالانشین سری آ از این بابت بسیار خوشحال شدند. دیدار حساس و تماشایی ناپولی و یوونتوس که با توجه به جایگاه دو تیم از حساسیت ویژه ای برخوردار است تا ساعاتی دیگر آغاز می شود.
بدین ترتیب و در حالی که با برگزاری دیدار یووه و ناپولی هفته نوزدهم رقابتهای سری آ به پایان خواهد رسید، میلان با 40 امتیاز صدرنشین جدول است. لاتزیو با 34 امتیاز در رده دوم قرار دارد و ناپولی که هنوز بازی هفته نوزدهم خود را انجم نداده، فعلا با 33 امتیاز سوم است. رم 32 امتیازی رده چهارم را به خود اختصاص داده و یووه با یک بازی کمتر و 31 امتیاز در جایگاه پنجم قرار دارد.
اینتر هم با دو بازی کمتر و 29 امتیاز رده هفتم جدول را به خود اختصاص داده است.
در دیدارهای برگزار شده نتایج زیر به دست آمد:
سمپدوریا 2- رم 1
گلها: پوتزی (58،پنالتی) و گوبرتی (83) برای سمپدوریا و ووچینیچ (18) برای رم
میلان 4- اودینزه 4
گلها: پاتو (45) و (82) ، بناتیا (78، گل به خودی) و زلاتان (90) برای میلان و دی ناتاله (35) و (66) ، سانچس (53) و دنیس (89)برای اودینزه
باری 0- بولونیا 2
گلها:اکدال (39)و دی وایو (69) برای بولونیا
کاتانیا 1- اینتر 2
گلها: گومس (71) برای کاتانیا و کامبیاسو (75) و(79)برای اینتر
چزنا 0-جنوا 0
کیه وو0- پالرمو 0
فیورنتینا 3- برشیا2
گلها: جیلاردینو (72) ، سانتانا (86)و جاجیک (88) برای فیورنتینا و دیامانتی (30) و کوردووا (45) برای برشیا
لاتزیو 1- لچه 2
گلها: مائوری (47) برای لاتزیو و موسلرا (39، گل به خودی)، و گراسمولر (72) برای لچه
پارما 1- کالیاری 2
گلها: جیوینکو (53) برای پارما و آکوافرسکا (22 و 32)برای کالیاری
قابل ذکر است که بازی دو تیم ناپولی و یوونتوس تا ساعاتی دیگر آغاز می شود.
منبع:
sAeEd_kHaAn
10-01-2011, 18:35
دومين برد لئوناردو با اينتر رو تبريك ميگم :46:
ميلاني هاي عزيز منتظر باشيد ما داريم ميايم :31:
pcforlife
10-01-2011, 19:59
4 بازی بسیار فشرده و نسبتا سخت داریم! خوشبختانه 3 تاش تو خونست... ایشالا امتیازات لازم رو ازش بگیریم... امیدوارم لئوناردو به همین روندش ادامه بده... دمش گرم...:31:
راستی بازی میلان - اودینزه عجب بازی بودش!:18:
H A M A S
10-01-2011, 20:03
اینتر هنوز راه طولانی در پیش داره
این برد های اینتر هشداری به ناپولي -لاتزيو- آاس رم -پالرمو - يوونتوس هست
نه میلانی که اون بالا بالا هست
davy jones
10-01-2011, 20:30
ناپولی هم عجب شاخی شده!! 3 بر هیچ یووه رو زد!
بذارید مصدومای میلان برگردن اون موقع بهتون میگیم
فعلا که هنوز اون بازی ها رو نبردین و زوده که خط و نشون بکشین
ولی بازی میلان و اودینزه آخر بازی بود...قشنگ ترین بازی بود که توی این چند سال دیده بودم
ناپولی هم که بدجور داره امتیاز جمع میکنه...ولی در هر حال میلان قهرمان میشه
خوب رونالدینیو هم بصورت رسمی به فلامینگو پیوست
قبلا همه اخبار پیرامون انتقال رونالدینیو به گرمیو بود ولی توی این مبارزه برای به خدمت گیری رونی فلامینگو بود که برنده شد
این هم خبری که بصورت رسمی منتشر شده:
رونالدینیو رسما به فلامنگو پیوست
وب سایت رسمی باشگاه فلامنگو در گزارشی اعلام کرد که رونالدینیو با قراردادی که تا سال 2014 اعتبار دارد از میلان به رختکن این تیم منتقل شد
سایت گل- سران باشگاه فلامنگو از طریق وب سایت رسمی شان از خرید رونالدینیو، بازی ساز سرشناس برزیلی با قراردادی سه سال و نیمه خبر دادند.
این انتقال با مبلغ 3 میلیون یورو صورت گرفت و دستمزدهفتگی رونالدینیو در این تیم، 130هزار یورو خواهد بود که این مبلغ از سوی کمپانی های سرمایه گذاری «ترافیک» و «المپیاکوس» پرداخت می شود.
پاتریسیا اموریم، رئیس باشگاه فلامنگو در صحبتهایی با اعلام این خبر در کنفرانس خبری گفت:« ما این افتخار را داریم تا خبر حضور رونالدینیو در رختکن تیممان برای 4 سال آینده را اعلام کنیم. فلامنگو توانست با پشت سرگذاشتن مذاکراتی سخت، این انتقال را نهایی کند.از این به بعد ما فقط از «ما» صحبت می کنیم و نه از «من».فلامنگو برای یک نفر خیلی بزرگ است.هرروز و همه جا همه در مورد رونالدینیو صحبت می کردند ولی او در نهایت به اینجا آمد. ما فقط یک بازیکن را به خدمت نگرفته ایم، بلکه این یک چالش بزرگ بود تا بتوانیم اوضاع را بهتر کنیم.»
رئیس فلامنگو ادامه داد:« خیلی ها از برادر و مدیربرنامه های رونالدینیو ایراد می گرفتند ولی ما نشانه ها را دریافت کردیم.او می گفت که این سران میلان هستند که باید تصمیم گیری بکنند ؛ پس ما به سراغ سران میلان رفتیم. نشانه هایی بود که گویای آن بود که شاید رونالدینیو با تیمهای دیگر به توافق نرسد.»
منبع:
[
H A M A S
11-01-2011, 11:04
واقعا حیف شد این بازی جذاب لیگ ایتالیا رو بارسا تی وی پخش نکرد
چون همه دسترسی به ماه....و آره و نت پرسرعت ندارن(چفتشون هم داشتنش جرمه:31:)
حیف!!!
sAeEd_kHaAn
11-01-2011, 11:57
ولی در هر حال میلان قهرمان میشه
:31: %100
ولي جوجه رو آخر فصل ميشمرن
100%
ولی شما از جوجه هم جوجه تری :31:
pcforlife
11-01-2011, 12:10
100%
ok! شما هم تیم ملیه فرانسه بیدن! (همون خروسین:31:) (شاید هم مرغ!!:27:):46:
sAeEd_kHaAn
11-01-2011, 13:02
100%
ببخشيد ولي منظورتو متوجه نشدم
ok! شما هم تیم ملیه فرانسه بیدن! (همون خروسین:31:) (شاید هم مرغ!!:27:):46:
زهی خیال باطل :27:
دو تا برد داشتین جوگیر شدی حسین جان
بازی های سختتون در راهه :31:
ببخشيد ولي منظورتو متوجه نشدم
عیبی نداره...آخر فصل به خوبی متوجه میشی :27:
H A M A S
11-01-2011, 15:17
زهی خیال باطل :27:
دو تا برد داشتین جوگیر شدی حسین جان
بازی های سختتون در راهه :31:
عیبی نداره...آخر فصل به خوبی متوجه میشی :27:
ما که جوجه ها رو اخر پاییز امسال شمردیم دیدیم میلان صدر جدوله اون با اختلاف زیاد!!!
پاییز سال دیگه هم بشماریم که مربوط به فصل دیگه سری آ هست!!!
sAeEd_kHaAn
12-01-2011, 09:18
100%
ادبياتت مشكل داره دوست عزيز لطفا بدون چي داري ميگي منظورتو ميتونستي با يه جمله قشنگ ترم بگي
نه توهين كني اين بارو گزارش تخلف نميدم ميدارم به حساب ...
H A M A S
14-01-2011, 08:04
نقل و انتقالات با حضور مدیر ورزشی میلان
آریدو برایدا و چکیده ای از صحبت های جامع وی راجع به نقل و انتقالات میلان ...
Milan Channel :
آریدو برایدا در مورد نقل و انتقالات زمستانی میلان اینگونه سخن گفت :
در مورد بوسینگوا :
فعلا به دنبال او نیستیم و این خبر و احتمال پیوستن او به میلان کمتر از 1% است اما شاید بعدا به بوسینگوا هم فکر کردیم.
در مورد فن بومل :
از نظر من این انتقال صورت نخواهد گرفت .
زیرا ما در زمستان که مطمئنا نمی توانیم او را به خدمت بگیریم و در تابستان هم می توان به گزینه های بهتری فکر کرد
در مورد خط دفاع :
خب مسلما به من گفته شده که خط دفاع نیاز به بازیکن دارد و به احتمال قریب به بقین ما در این پست بازیکن خواهیم گرفت و من فعلا از بین گزینه های شایع شده فقط مکسس را تایید می کنم.
در مورد خط حمله :
مسلما ما در این پست خریدی نخواهیم داشت.
در مورد لاتزاری :
در مورد این خبر من هنوز نمی توانم هیچ چیز را تایید یا تکذیب کنم ولی اگر میلان بخواهد این بازیکن را بر عهده بگیرد مسلما اکثر بار این انتقال بر روی دوش جناب گالیانی خواهد بود.
در مورد دروازه بان :
ما در فصل جاری 3 دروازه بان داریم و مسلما تا آخر فصل نیز همین 3 با ما خواهند بود ولی در پایان این فصل قرارداد آملیا و روما با میلان تمام می شود ولی آبیاتی تا 2013 با ما قرارداد دارد.
در صورت تمدید نشدن قرارداد آملیا ، گزینه ی اول ما سیریگو است.
در مورد تیم های پایه :
ما چند خرید در پایه های مختلف و تیم های مختلف سطح پایه مان داشتیم و از این تیم ها نیز کاملا راضی هستیم همچنین احتمال برگشت زود تر از هنگام دومنیک آدیا و آلبرتاتزی وجود دارد و در مورد زیگونی هم احتمالا قرارداد قرضی او با جنوا برای یک فصل دیگر تمدید خواهد شد.
در مورد افرادی که می روند :
انیوو از بین ما رفت و تا پایان قراردادش با میلان در توئنته انشنت هلند باقی خواهد ماند و ماندن او در میلان بستگی به رضایت کادر فنی دارد تا در پایان فصل قرارداد را با او تمدید کنیم یا نه.
مارک یانکلوفسکی هم در اولین فرصت مناسب از ما جدا خواهد شد اما بقیه بازیکنان تا آخر فصل همراه ما هستند.
---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 08:04 AM ----------
نقل و انتقالات با حضور مدیر ورزشی میلان
آریدو برایدا و چکیده ای از صحبت های جامع وی راجع به نقل و انتقالات میلان ...
Milan Channel :
آریدو برایدا در مورد نقل و انتقالات زمستانی میلان اینگونه سخن گفت :
در مورد بوسینگوا :
فعلا به دنبال او نیستیم و این خبر و احتمال پیوستن او به میلان کمتر از 1% است اما شاید بعدا به بوسینگوا هم فکر کردیم.
در مورد فن بومل :
از نظر من این انتقال صورت نخواهد گرفت .
زیرا ما در زمستان که مطمئنا نمی توانیم او را به خدمت بگیریم و در تابستان هم می توان به گزینه های بهتری فکر کرد
در مورد خط دفاع :
خب مسلما به من گفته شده که خط دفاع نیاز به بازیکن دارد و به احتمال قریب به بقین ما در این پست بازیکن خواهیم گرفت و من فعلا از بین گزینه های شایع شده فقط مکسس را تایید می کنم.
در مورد خط حمله :
مسلما ما در این پست خریدی نخواهیم داشت.
در مورد لاتزاری :
در مورد این خبر من هنوز نمی توانم هیچ چیز را تایید یا تکذیب کنم ولی اگر میلان بخواهد این بازیکن را بر عهده بگیرد مسلما اکثر بار این انتقال بر روی دوش جناب گالیانی خواهد بود.
در مورد دروازه بان :
ما در فصل جاری 3 دروازه بان داریم و مسلما تا آخر فصل نیز همین 3 با ما خواهند بود ولی در پایان این فصل قرارداد آملیا و روما با میلان تمام می شود ولی آبیاتی تا 2013 با ما قرارداد دارد.
در صورت تمدید نشدن قرارداد آملیا ، گزینه ی اول ما سیریگو است.
در مورد تیم های پایه :
ما چند خرید در پایه های مختلف و تیم های مختلف سطح پایه مان داشتیم و از این تیم ها نیز کاملا راضی هستیم همچنین احتمال برگشت زود تر از هنگام دومنیک آدیا و آلبرتاتزی وجود دارد و در مورد زیگونی هم احتمالا قرارداد قرضی او با جنوا برای یک فصل دیگر تمدید خواهد شد.
در مورد افرادی که می روند :
انیوو از بین ما رفت و تا پایان قراردادش با میلان در توئنته انشنت هلند باقی خواهد ماند و ماندن او در میلان بستگی به رضایت کادر فنی دارد تا در پایان فصل قرارداد را با او تمدید کنیم یا نه.
مارک یانکلوفسکی هم در اولین فرصت مناسب از ما جدا خواهد شد اما بقیه بازیکنان تا آخر فصل همراه ما هستند.
pcforlife
16-01-2011, 13:28
ماشالا اینتر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب ترکوند بولونیا رو!! حیف بازی رو ندیدم!!! وسطای بازی تیم ملی وقتی دیدم زیرنویس زد بازی رو می پخشه، گفتم ببینمش! اما این p30world که نمیزاره که!:31: به کل یادم رفت... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان کسی بازی رو دیده؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه امشب لچه یه حرکتی جلو میلان بزنه مشعشع بشیم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه حسین جون...لچه هیچ حرکتی جلوی میلان نمیزنه
این میلانه که جلوی لچه و بقیه تیم ها حرکت میزنه تا حال کنین
برد میلان رو هم پیشاپیش تبریک میگم
davy jones
17-01-2011, 12:48
ظاهرا لچه یه حرکتایی زده :13::31:
میلان چه مرگش شده؟:41:
pcforlife
17-01-2011, 13:23
دم لچه گرم!:20: به بالا جدولی ها روحیه داد!!
اگه رم و لاتزیو با اون گلای دیر هنگامشون (خصوصا رم) نمیبردند، خیلی بهتر میشد!!:31::21:
به هر حال! اگه دو بازی عقب افتادمون رو ببریم، میرسیم به یک قدمی میلان!:20:
عیبی نداره
هنوز کلی بازی مونده...در ضمن قراره بازی برگشت رو هم ببازین :31:
pcforlife
17-01-2011, 22:29
عیبی نداره
هنوز کلی بازی مونده...در ضمن قراره بازی برگشت رو هم ببازین :31:
In Your Dreams!!:31: (همون زهی خیالی باطل!):31:
گزارش تصویری:برای کسانی که دلشان برای بوفون تنگ شده
سایت گل- جیانلوئیجی بوفون، دروازه بان باتجربه و نامدار تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس که در جریان رقابتهای جام جهانی 2010 از ناحیه کمر مصدوم شد برای مدتی طولانی از میادین ورزشی دوربود.
او اخیرا پس از پشت سرگذاشتن روزهای سخت مصدومیت به میادین ورزشی بازگشته و باردیگر در دروازه یووه قرار می گیرد.
بوفون در دیدار یکشنبه شب تیمش که با پیروزی بینکونری نیز همراه بود در دروازه تیمش قرار گرفت:
1
2
واکنش بوفون بعد از دریافت گل
بوفون با مدافعانش، کیه لینی و بونوچی صحبت می کند
دروازه بان باتجربه یووه آماده مهار توپ می شود
منبع : بخش فارسی سایت گل
pcforlife
21-01-2011, 15:43
بازی رم - لاتزیو که چند شب پیش پخش شد، 15 - 20 دقیقه آخرش عجب بازی جالبی بود! انصافا لذت بردم!:20:
اتوئو: هنوز با مورینیو و گواردیولا در تماسم، اما با بنیتس نه!
مهاجم اینتر گفته با مربیان سابقش مشکلی ندارد.
سایت گل – ساموئل اتوئو گفته اینتر در زمان رافا بنیتس مشکلاتی در رختکن داشت. او البته از دو مربی سابق خود بسیار ستایش کرده است.
اتوئو در برنامه تلویزیونی ایتالیایی «شب کیامبرتی» گفته است: «هنگامی که فوتبال بازی میکنید، مهمترین نکته این است که پیروز شوید.
فصل پیش، در موقعی ویژه، میدانستیم که باید بیشتر تلاش کنیم. هنگامی که مورینیو از من خواست پستم را عوض کنم، تلاش کردم و همه چیز عالی پیش رفت. بینش مورینیو از اینتر با دیگران متفاوت بود. او شماره یک است و این را ثابت کرد.»
با آن که چندین همتیمی اتوئو علنا بنیتس را محکوم کردهاند، اما اتوئو میگوید: «با این روش دیدن چیزها موافق نیستم. تا قبل از بازی با یوونتوس ما عالی بازی کرده بودیم.»
اتوئو همچنین از پپ گواردیولا، مربیاش در بارسلونا خوب گفت، هرچند که شایعه شده بود که مشکلات شخصی بین این دو باعث رفتن اتوئو از بارسا شد.
او گفت: «پپ مربی بزرگی است. ما بحثهایی داشتیم که در هر تیمی روی میدهد، اما هنگامی که بارسلونا را ترک کردم هیچ پشیمانی، چه داخل و چه خارج از میدان نداشتم. در واقع من هنوز هم با گواردیولا و مورینیو در تماس هستم. اما با بنیتس؟ نه.»
«سامو» درباره دستاوردهایش گفت: «من ثروتمندتر هستم، نه به خاطر پول، بلکه به این دلیل که رویایم را به حقیقت رساندم. خدا میخواست این کار را انجام دهم و من کارم را عالی انجام دادم. کمتر پسر سیاهپوستی به گنجی که در زندگی داشتم میرسد، اما ما داریم میجنگیم تا افراد بسیار بیشتری به این فرصتها برسند.
موسسه من و موسسه دیدیه دروگبا برای رسیدن به این هدف تلاش میکنند.»
2011/1/21
زانتی:می خواهم فوتبالم را با اینتر تمام کنم
سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر می خواهد فوتبالش را با اینتر به پایان برساند.
این ستاره 37 ساله آرژانتینی از سال 1995 تاکنون در اینتر توپ می زند و سال گذشته با این تیم قهرمانی سه گانه دلچسبی را تجربه کرد.
زانتی به ایی اس پی ان گفت:« من خیلی خوشحالم.اصلا انتظارش را هم نداشتم که مدتی تا این حد طولانی در تیمی مهم مثل اینتر باشم.خیلی خوشحالم که در تمامی این سالها و در تمام بازیها با پیراهن آبی و مشکی اینتر به میدان رفته ام و این دلیل خوبی است که به این موضوع افتخار کنم.»
زانتی ادامه داد:« من قراردادی دارم که به من اجازه می دهد تا دو سال دیگر برای اینتر بازی کنم. و پس از آن با بررسی احساسم در آن زمان قضاوت خواهم کرد ولی قطعا فوتبالم را در اینتر به پایان خواهم برد.»
اودینزه 3-1 اینتر؛ لئوناردو بالاخره باخت
با این شکست اختلاف شش امتیازی نرآتزوری با میلان صدرنشین دست نخورده باقی ماند.
سایت گل- در اولین دیدار از بازی های امروز سری آ، تیم اودینزه موفق شد دست به کار بزرگی بزند و تیم اوج گرفته اینتر را با نتیجه 3-1 شکست داد.
در این دیدار که در ورزشگاه فریولی برگزار شد، تیم اینتر بازی را بهتر آغاز کرد و سرانجام در دقیقه 16 توسط استانکوویچ به گل رسید.
اما این برتری چندان دوام نداشت و زاپاتا در دقیقه 21 بازی را به تساوی کشاند. بعد از این گل بازیکنان اودینزه به حملات شان ادامه دادند و دی ناتاله در دقیقه 25 تیم میزبان را پیش انداخت.
نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید تا نیمه دوم با حملات اینتری ها آغاز شود اما پس از نرسیدن نرآتزوری به گل تساوی در دقایق ابتدایی، بار دیگر بازیکنان اودینزه حملات شان را به سمت دروازه حریف آغاز کردند و حاصل این حملات گل سوم آنها توسط دومیتزی در دقیقه 69 بود.
بازی در نهایت با همین نتیجه به پایان رسید تا اولین شکست اینتر بعد از ورود لئوناردو رقم بخورد. با این شکست اختلاف شش امتیازی نرآتزوری با میلان صدرنشین دست نخورده باقی ماند.
ترکیب اصلی دو تیم:
اودینزه: هاندانوویچ- دومیتزی، زاپاتا، بناتیا- آرمرو، اینلر، آساموا، پینزی، ایسلا- دی ناتاله، سانچس
اینتر: کاستلاتزی- مایکون، کوردوبا، لوسیو، چیوو- زانتی، کامبیاسو، موتا- استانکوویچ- پاندف، اتوئو
2011/1/23
پسردایی مسی در راه سری آ
امانوئل بیانکوچی کوکسیتینی، پسردایی لیونل مسی ممکن است به زودی به رقابتهای سری آ منتقل شود.
سایت گل- بیانکوچی 22 ساله که در حال حاضر در تیم مونیخ آلمان توپ می زند، ممکن است به زودی به ایتالیا منتقل شود.
این روزها سران باشگاه چزنا که تیمشان در رده هفدهم جدول رقابتهای سری آ قرار دارد ،به فکر جذب این ستاره که پسردایی لیونل مسی نیز هست افتاده اند.
این ستاره آرژانتینی یکی از بازیکنان تیم جوانان نویل اولد بویز بود که در نهایت به لیگ آلمان منتقل شد. او پاسپورت ایتالیایی هم دارد و در صورتی که بتواند از تستهای پزشکی با موفقیت خارج شود، سران چزنا در بازار زمستانی او را به خدمت خواهند گرفت.
2011/1/23
davy jones
24-01-2011, 08:06
برد میلان رو تبریک میگم خدمت همه ی بر و بچ:40:
ما شالله همه ی بزرگان تو این هفته یا باختند و یا مساوی کردند (البته به جز ناپولی که نمیدونم چرا همه اش داره میبره بازی هاش رو ...) و الان دیگه رقابت تقریبا بین تیمهای آث میلان و ناپولی شده. البته تو سری آ، تکلیف قهرمانی معمولا به این زودی ها مشخص نمیشه. (به جز اون دوره ی کالچوپولی که همه ی رقبای اینتر ضعیف شدند و اینتر چند سالی رو راحت قهرمان شد) ولی انگار دیگه کم کم داره فاصله ی میلان با بقیه ی تیمها خودشو نشون میده.
گزارش تصویری: هنرنمایی ایبرا مقابل چزنا
سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ این روزها یک تنه میلان را رو به جلو می راند.گلهای حرفه ای و تماشایی او بارها سه امتیاز ارزشمند را برای میلان کسب کرده و در دیدار یکشنبه شب روسونری مقابل چزنا، باز هم این ستاره سوئدی بود که مرد شماره یک الگری در میدان بود. ایبرا می تازد و رو به جلو می رود.
بازیکن حریف هم متعجب،به حرکت زلاتان نگاه می کند!
بدون شرح
این هم شادی پس از گل ایبرا
لحظه ای که زلاتان دروازه حریف را باز کرد
ایبرا از حمایت هواداران تشکر می کند
ایبرا گل تیمش را با هم تیمی اش کاسانو جشن می گیرد
پی نوشت : میلان 2 - چزنا 0
و مرتبط با عکسهای ورزشی
امانوئلسون رو هم که میلان خرید
خیلی به درد میلان میخوره...یک بازیکن چپ پا و با تکنیک که قابلیت بازی در پست دفاع - هافبک و مهاجم کاذب رو داره
راستی برد میلان رو هم تبریک میگم...ولی این مصدومیت امان تیم رو بریده
اگه همه مصدومان میلان برگردن تیم از اینی که هست خیلی بهتر و قوی تر میشه
امانوئلسون رو هم که میلان خرید
خیلی به درد میلان میخوره...یک بازیکن چپ پا و با تکنیک که قابلیت بازی در پست دفاع - هافبک و مهاجم کاذب رو داره
پس با این حساب دیگه میلان سراغ مارسل اشملزر نمیره
خیلی خوبه،دورتموند اگه بتونه تا 2-3 سال بازیکنای اصلیشو نفروشه و هر سال تو چمپیونزلیگ حاضر باشه میشه همون تیم اواخر دهه نود.
MCSE MAN
24-01-2011, 15:22
نيم فصل اول رم جلوي همه تيم هاي بزرگ نتيجه گرفت و به تيم هاي ضعيف امتياز داد. ببينيم نيم فصل دوم چيكار ميكنه
بالاخره اين لئوناردو هم باخت تا يكمي حال كنيم
ميلانم كه امسال جوگير شده و تو نقل و انتقالات داره ميتركونه
پس با این حساب دیگه میلان سراغ مارسل اشملزر نمیره
خیلی خوبه،دورتموند اگه بتونه تا 2-3 سال بازیکنای اصلیشو نفروشه و هر سال تو چمپیونزلیگ حاضر باشه میشه همون تیم اواخر دهه نود.
از همون اول هم مشخص بود که این بازیکن مد نظر میلان نیست
کلا یک مدته میلان به اون صورت به سراغ بازیکنان شاغل در لیگ آلمان نمیره
البته امانوئلسون پست اصلیش هافبک چپ کناره است...در اصل یک وینگره
الان هم که هنوز اخبار پیرامون میلان و انتقال کریشیتو مدافع چپ جنوا به میلان ادامه داره
اگه میلان مدافع چپ بگیره به احتمال 90% کریشیتو خواهد بود...چونکه میتونه توی لیگ قهرمانان هم برای میلان بازی کنه
نيم فصل اول رم جلوي همه تيم هاي بزرگ نتيجه گرفت و به تيم هاي ضعيف امتياز داد. ببينيم نيم فصل دوم چيكار ميكنه
البته بازی با میلان حق رم برد نبود
خود بوریلو هم نفهمید که چطور اون توپ گل شد :31:
کلا یک مدته میلان به اون صورت به سراغ بازیکنان شاغل در لیگ آلمان نمیره
به همین خاطره که گالیانی الان تو آلمانه واسه فن بومل؟:دی
البته یوونتوس بیشتر پلاس بوندسلیگا هستش
ژکو و گومز و هونتلار و شواین اشتایگر و روبن و .......
استعدادیابای یووه تو بوندسلیگا خیلی فعالن ولی هیشکی رو هم نمیتونن بخرن:دی
آره دیگه :31:
شما یک نگاهی به وضعیت مصدومین خط میانی میلان بنداز...!
گتوزو - پیرلو - سیدورف - فلامینی - بواتنگ - استراسر...دیگه اینقدر به بحران در خط هافبک خوردیم که تیاگو سیلوا رو در خط میانی بازی دادیم...هر چند عملکردش خیلی خوب بود
حالا به این لیست زامبروتا - اینزاگی - نستا - یانکلوفسکی - آملیا رو هم اضافه کن :41:
به هر حال خرید فن بومل با این وضعیت مصدومین میتونه به میلان کمک کنه
حالا که توی بازی های لیگ قهرمانان نمیتونه بازی کنه میشه از اون در بازی های سری آ استفاده کرد تا بقیه بازیکنان برای بازی های لیگ قهرمانان استراحت کنن
توی نقل و انتقالات زمستانی اکثر بازیکنان درجه یک یا با باشگاه قرارداد دارن یا این که قیمتشون خیلی بالاست
در ضمن قرارداد فن بومل با میلان گفته میشه یک و نیم ساله باید باشه
MCSE MAN
25-01-2011, 17:44
البته بازی با میلان حق رم برد نبود
خود بوریلو هم نفهمید که چطور اون توپ گل شد :31:
كلا امسال رم خيلي بازيا رو حقش نبود ببره ولي برد و خيلي بازيا رو حقش بود ببره ولي نبرد!!!
ولي آخر گل بودااااااااا :31:
با اينكه طرفدار رم هستم ولي امسال اينتر قهرمان نشه،هر كي شد،شد
كلا امسال رم خيلي بازيا رو حقش نبود ببره ولي برد و خيلي بازيا رو حقش بود ببره ولي نبرد!!!
ولي آخر گل بودااااااااا
با اينكه طرفدار رم هستم ولي امسال اينتر قهرمان نشه،هر كي شد،شد
خوب میلان هم از این بازی ها زیاد داشته
نمونه اش بازی دور رفت با چزنا که داور دو گل صحیح پاتو رو نپذیرفت و میلان بازی رو باخت
هرچند داور به سری ب فرستاده شد...ولی دردی از میلان دوا نمیکرد :41:
راستی فن بومل هم بصورت رسمی به میلان پیوست
با این همه مصدومی که در خط هافبک داشتیم و داریم به نظرم میتونه خیلی بهمون کمک کنه
شب باشکوه اینتری ها در مراسم اسکار فوتبال ایتالیا؛ دیه گو میلیتو برنده 3 جایزه اصلی
مورینیو که نتوانست در این مراسم حضور پیدا کند، در پیامی ویدئویی اعلام کرد که دوران حضورش در ایتالیا او را به مربی بهتری تبدیل کرده است.
سایت گل- در مراسم اسکار فوتبال ایتالیا که شب گذشته برگزار شد، اینتری ها بیشتر جوایز را از آن خود کردند.
دیه گو میلیتو، مهاجم آرژانتینی نرآتزوری با کسب سه جایزه، بهترین بازیکن سال، بهترین مهاجم و بهترین بازیکن خارجی، ستاره این مراسم بود.
ژوزه مورینیو، سرمربی فصل گذشته اینتر نیز به عنوان مربی سال انتخاب شد.
تیم اینتر نیز به عنوان باشگاه سال انتخاب شد و به این ترتیب هر پنج جایزه اصلی را از آن خود کرد.
ژولیو سزار، دروازه بان برزیلی اینتر، به عنوان دروازه بان سال انتخاب شد و جایزه مدافع سال نیز به طور مشترک به والتر ساموئل از اینتر و جورجیو کیه لینی از یوونتوس رسید.
جایزه بهترین گل سال را نیز داگلاس مایکون از اینتر به خاطر گلی که وارد دروازه یوونتوس کرد، به دست آورد.
آنتونیو دی ناتاله، مهاجم اودینزه نیز، به عنوان بهترین بازیکن و گلزن ایتالیایی سری آ انتخاب شد.
خاویر پاستوره، ستاره آرژانتینی پالرمو نیز با شایستگی عنوان بازیکن جوان سال را به دست آورد.
مورینیو که به دلیل حضور در اسپانیا و دیدار حساس رئال مقابل سویا در کوپا دل ری که فردا شب برگزار می شود، نتوانست در این مراسم حضور پیدا کند، در پیامی ویدئویی اعلام کرد که دوران حضورش در ایتالیا او را به مربی بهتری تبدیل کرده است.
" از اینکه نتوانستم در این مراسم در کنار شما باشم، بسیار متاسفم. دیدار نیمه نهایی کوپا دل ری مقابل سویا مانع حضور من شد.
به دست آوردن این جایزه فوق العاده است. این هدیه ای است که بازیکنانم به من دادند و من همیشه آن را حفظ خواهم کرد.
لیگ ایتالیا بسیار جذاب و دشوار است و این به دلیل حضور مربیان بزرگی است که در سری آ کار می کنند.
من در پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا کار کرده ام و سختی کار در ایتالیا سبب شد تا مربی بهتری شوم."
MCSE MAN
25-01-2011, 22:17
خوب میلان هم از این بازی ها زیاد داشته
نمونه اش بازی دور رفت با چزنا که داور دو گل صحیح پاتو رو نپذیرفت و میلان بازی رو باخت
هرچند داور به سری ب فرستاده شد...ولی دردی از میلان دوا نمیکرد :41:
راستی فن بومل هم بصورت رسمی به میلان پیوست
با این همه مصدومی که در خط هافبک داشتیم و داریم به نظرم میتونه خیلی بهمون کمک کنه
ميلان كه امسال فقط بازيكن خريد
راستي كاسانو اومده ميلان؟؟؟ اگه اومده،از كي اومد؟
منظورت از این که میلان امسال یک بازیکن خرید چیه؟!
تابستان که آملیا - یپس - سوکراتیس - بواتنگ - روبینیو - زلاتان و مونتلونگو به تیم اضافه شدن
زمستان هم کاسانو - امانوئلسون و فن بومل به میلان اومدن.
بعد شما میگی میلان فقط یک بازیکن خرید؟!!! :13:
davy jones
26-01-2011, 08:39
میلان چرا اون بازیکن آمریکایی خط دفاعیش رو فروخت؟ منظورم اوگوچی انیوو هستش.
کسی میدونه؟ مدافع خوبی بود. یه دوره طولانی مصدوم شد ولی تا حالش خوب شد و موقع بازی کردن رسید قرضی به مدت 2 ساله فروختنش فکر کنم.
MCSE MAN
26-01-2011, 10:51
منظورت از این که میلان امسال یک بازیکن خرید چیه؟!
تابستان که آملیا - یپس - سوکراتیس - بواتنگ - روبینیو - زلاتان و مونتلونگو به تیم اضافه شدن
بعد شما میگی میلان فقط یک بازیکن خرید؟!!! :13:
دوست من،لطفا دوباره پستمو با دقت بخون،من كي گفتم يك بازيكن خريده؟!!!. گفتم ميلان امسال فقط بازيكن خريده (يعني بازيكن زياد خريده):19:
آهان پس كاسانو زمستان اومده ميلان. ميلان كوفتش شه اين همه فوروارد
میلان چرا اون بازیکن آمریکایی خط دفاعیش رو فروخت؟ منظورم اوگوچی انیوو هستش.
کسی میدونه؟ مدافع خوبی بود. یه دوره طولانی مصدوم شد ولی تا حالش خوب شد و موقع بازی کردن رسید قرضی به مدت 2 ساله فروختنش فکر کنم.
اونیوو زیاد به درد میلان نمیخورد و کیفیت لازم رو نداشت
چون نه لئوناردو از اون استفاده میکرد و نه الگری به اون اعتقادی داشت
حالا هم اونو بصورت قرضی به توئنته هلند واگذار کردن....البته گزینه ای هم برای خرید توی قراردادش هست
دوست من،لطفا دوباره پستمو با دقت بخون،من كي گفتم يك بازيكن خريده؟!!!. گفتم ميلان امسال فقط بازيكن خريده (يعني بازيكن زياد خريده)
آهان پس كاسانو زمستان اومده ميلان. ميلان كوفتش شه اين همه فوروارد
شرمنده...اشتباه شد دیگه :31:
اره دیگه...شما نگاه کن به قول خودت میلان فقط امسال بازیکن خریده
ولی همین الانش یازده یا دوازده تا مصدوم داره...اگه اونا نبودن حساب کن چی میشد
کاسانو رو هم جایگزین رونالدینیو کردیم:31:
vahidgame
26-01-2011, 22:33
میلان 2 بر 1 با گل های پاتو تونست سمپدوریا رو ببره
تبریک به طرفداران
الان رفتم ترکیب میلان رو دیدم یکمی تعجب کردم. اولی رو می دونستم رفته ولی دومی و سومی رو نه!
پس توی خرید ها داره خیلی خوب عمل می کنه. قبلا همش بازیکن مسن بی استفاده رو می خرید. منظورم چند فصل پیشه
ولی الان خرید هاش خیلی بهتر شده. سه تا بازیکن که گرفته خوبن و می تونن تاثیر گذار باشن
اره
توی همین بازی امانوئلسون و فن بومل واقعا خوب بودن
مرکل هم خیلی خوب داره بازی میکنه...با این که تنها 18 سالشه ولی فوق العاده است
از بر و بچ آکادمی میلانه:31:
davy jones
27-01-2011, 08:06
اینتر هم در ضربات پنالتی تونست ناپولی رو 5 بر 4 تو جام حذفی شکست بده و راهی مرحله ی بعد بشه. بازی تو وقت عادی و اضافه بدون گل بود.
تبریک به اینتری های عزیز!:11:
MCSE MAN
27-01-2011, 10:24
آره امسال ميلان خريداي خوبي كرد ولي فكر كنم هنوز يه دفاع وسط خوب و نسبتا جوون ميخواد
امشب هم كه شبكه 3 بازي رم - يووه رو نشون نميده. بازي هاي قبل از فينال رو هيچوقت نشون نميده!
اگه turksat رو می گیری کانال ntv spor بازی رو نشون میده
به نظر من بازی قشنگی میشه...هر دو تیم هم جزو تیم های بزرگ سری آ هستن
خیلی وقته با هم رقابت دارن و کلا یک حس تنفر نسبت به هم بین این دو تیم هست
بازی باید جنجالی باشه :31:
از قرار معلوم اینتر پاتزینی رو خرید
بازی سمپدوریا با برمن رو که دیده بودم بازیکن خیلی خوبی نشون داده بود
ولی خب نمیتونه بازی بکنه جلوی بایرن
چه عجب اینتر بالاخره دو تا بازیکن ایتالیایی گرفت
میلان هم به گفته مطبوعات Didac Vila بازیکن با استعداد تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا و مدافع چپ 21 ساله تیم اسپانیول رو داره خریداری میکنه.
مطبوعات که همه چیز رو تموم شده دونستن و مبلغ انتقال هم چیزی بین 3 تا 4 میلیون برآورد شده.
احتمالا این بازیکن فردا قرارداد خودش با میلان رو ثبت میکنه
MCSE MAN
28-01-2011, 11:07
اگه turksat رو می گیری کانال ntv spor بازی رو نشون میده
به نظر من بازی قشنگی میشه...هر دو تیم هم جزو تیم های بزرگ سری آ هستن
خیلی وقته با هم رقابت دارن و کلا یک حس تنفر نسبت به هم بین این دو تیم هست
بازی باید جنجالی باشه :31:
من كه بازي رو نديدم ولي از اونجا كه رم برده پس معلومه بازي قشنگي بوده:31:
خوب اينم از يووه، بازنده بعدي كيه؟؟؟؟:46:
بازی نیمه اول که خیلی کسل کننده بود
یووه هم به شدت بد بازی میکرد...باز رم بهتر بود
هر دو گل رم هم روی ضعف مفرط دفاعی یووه به ثمر رسید هر چند هر دو گل خیلی زیبا بود
ولی بازی اونی که انتظار داشتم نبود
در کل حالا رم باید مقابل اینتر قرار بگیره و توی دو بازی رفت و برگشت تیم صعود کننده مشخص میشه
از اونطرف هم میلان به مصاف پالرمو میره
خوب Didac Villa هم بصورت رسمی به میلان پیوست:
این مدافع چپ 21 ساله و اسپانیایی تیم اسپانیول به میلان اومد و این هم اولین صحبت های اون:
من خیلی خوشحالم که اینجا هستم و آماده رقابت هستم.
امیدوارم هواداران همونطور که در اسپانیول از من حمایت میشد به من علاقه نشون بدن.
من یک مدافع چپ هستم ولی هم در دفاع و هم در حمله قابلیت های خوبی دارم.
من فکر کنم به بهترین باشگاه اروپایی یا در اصل به پرافتخارترین تیم جهان اومدم.
shutdown
28-01-2011, 23:33
خوب Didac Villa هم بصورت رسمی به میلان پیوست:
این مدافع چپ 21 ساله و اسپانیایی تیم اسپانیول به میلان اومد و این هم اولین صحبت های اون:
من خیلی خوشحالم که اینجا هستم و آماده رقابت هستم.
امیدوارم هواداران همونطور که در اسپانیول از من حمایت میشد به من علاقه نشون بدن.
من یک مدافع چپ هستم ولی هم در دفاع و هم در حمله قابلیت های خوبی دارم.
من فکر کنم به بهترین باشگاه اروپایی یا در اصل به پرافتخارترین تیم جهان اومدم.
:16:اینجاش رو یکم چرت اومد....بهترین تیم اروپا؟؟؟؟؟پر افتخار ترین تیم جهان؟؟؟؟؟
رئال با 9 و میلان با 7قهرمانی بهترین ها هستند ولی پر افتخار ترین تیم رئال هست
تو همین ایتالیا میلان بهترین تیم نیس چه برسه جهان....سوژه ای هست واسه خودش این مدافع چپ با معلومات:31:
البته میلان الان پر افتخارترین تیم جهانه
بیشترین کاپ و افتخارات بین المللی در اختیار میلانه
یک سرچ گوگل کافیه
همین متن زیر لوگوی میلان که روی پیراهن ثبت شده نشانه همینه
تو همین ایتالیا میلان بهترین تیم نیس چه برسه جهان
این قسمت رو متوجه نشدم؟!
میلان با 17 قهرمانی ایتالیا و 7 قهرمانی اروپا پرافتخارترینه
اینتر 18 قهرمانی داره
یووه هم 27
shutdown
29-01-2011, 11:01
پر افتخار ترین تیم جهان رئال مادرید هست....31قهرمانی اسپانیا و 9 قهرمانی اروپا.....
تو همون ایتالیا پر افتخار ترین نیس منظورم اینه که یوونتوس از میلان 10بار بیشتر قهرمان شده...کلی هم باز از میلان بیشتر جام برده الان متوجه شدی یا بازم توضیح بدم برات؟....الان که صدر جدوله میشه گفت بهترین تیم ایتالیا تا به ایتجای فصل....خودت میگی اینتر 18قهرمانی یوونتوس 27 و میلان 17...میلان تو ایتالیا سوم هست:21:....تو اروپا هم دوم...پس نمیتونی بگی پر افتخار ترین...
ببین من با میلان پدر کشتگی ندارم ولی بد ترجمه کردی قبول کن....حتما گفته پر افتخار ترین تیم اروپایی ایتالیا....
اگه باشگاه های جهان رو هم حساب کنی...یا همون بین المللی بازم رئال 1قهرمانی از میلان بیشتر کسب کرده....
این هم برای شما که بدون اطلاع حرف نزنی
وقتی میگم پرافتخارترین تیم جهان بحث کاپهای لیگ اون کشور کنار گذاشته میشه و کاپ های بین الملل محاسبه میشه:
AC Milan of Italy. They have won the most internationally recognized titles in the world.
Their team also has:
The top European Scorer: Flippo Inzaghi
الان لباس باشگاه رو نگاه کنی زیر لوگوی باشگاه شده جمله the most successful club نوشته شده...البته به زبان ایتالیایی که میشه پرافتخارترین تیم جهان.
این هم به این دلیله که هیچ تیم به اندازه میلان کاپ ها بین المللی کسب نکرده.
shutdown
29-01-2011, 13:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این که فقط 1 عکسه من با فوتوشاپ 10تا از این ها برات میسازم...در عرصه بین المللی 7یار قهرمانی اروپا+5بار سوپر جام و 2بار جام در جام اروپا...در اروپا شد 14 قهرمانی....در جهان هم 1بار قهرمان باشگاه های جهان....مجموع=15جام اروپایی و جهانی
ولی رئال مادرید 9 قهرمانی اروپا+1بار سوپر کاپ اروپا+2بار هم جام در جام اروپا+3بار هم قهرمانی باشگاه های جهان که در مجموع میشه 15 و با هم برابر میشن...اما چون لیگ قهرمانان اروپا از همه معتبر تره رئال رو به عنوان پر افتخار ترین تیم یاد میکنن....برترین گل زن رقابت های اروپایی هم Flippo Inzaghi نیس....طبق امار از سال 1955 و جدول all time ranking رائول گونزالس با 68 گل زده در صدر هست...بعد اون هم نیستلروی.و بعد شوچنکو و بعد تیری انری و بعد اینزاگی با 50 گل.....یعنی 5مین نفر . هم یه زبون ایتالیایی نوشتم هم انگلیسی که شبه پیش نیاد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب من به شما میگم برو توی سایت رسمی میلان زیر لباس رسمی باشگاه رو نگاه کن...همین عبارت به زبان ایتالیایی نوشته شده
سر در خود باشگاه هم همین عبارت و بالای درب باشگاه نصب شده
حداقل برو نگاه کن بعد بیا اینجا و ایراد بنی اسرائیلی بگیر
European
UEFA Champions League
* Winners (7): 1962–63, 1968–69, 1988–89, 1989–90, 1993–94, 2002–03, 2006–07
UEFA Cup Winners' Cup
* Winners (2): 1967–68, 1972–73
UEFA Super Cup
* Winners (5): 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
Latin Cup
* Winners (2): 1951, 1956
* Mitropa Cup
o Winners (2): 1981–82
Worldwide
* Intercontinental Cup
o Winners (3): 1969, 1989, 1990
* FIFA Club World Cup
o Winners (1): 2007
میلان مارکتی را برای تابستان در نظر دارد
میلانیها برای آینده دارند تصمیم میگیرند.
سایت گل – میلان قصد دارد فدریکو مارکتی، دروازهبانی که در کالیاری روزهای خوبی را نمیگذراند را در آینده بخرد.
آدریانو گالیانی پس از آمدن دیداک ویلا از اسپانیول گفت که دیگر در زمستان خریدی انجام نمیدهد، اما این بازیکن 27 ساله استثنا است.
مارکتی ممکن است در تابستان به میلان برود، چرا که ظاهرا دو باشگاه بر سر انتقال او توافق کردهاند.
او در این فصل برای کالیاری بازی نکرده و دروازهبان سوم تیمش شده است.
بعید است که او بخواهد همچنان در حواشی کالیاری بماند.
جنوا هم قصد خرید او را داشت، چرا که ادواردو در این فصل اعتماد مربیان را جلب نکرده است.
ماسیمو چلینو، رییس کالیاری گفته بود جنوا به خرید مارکتی نزدیک است، اما حالا به نظر میرسد این دروازهبان ملیپوش سرنوشت دیگری مییابد.
او در جام جهانی 2010 به جای جیان لوییجی بوفون مصدوم مقابل پاراگوئه به میدان رفت و هرچند ایتالیا بازی را یک بر صفر باخت، ولی گل را بوفون دریافت کرده بود. او البته در دو بازی بعدی مقابل نیوزیلند و اسلواکی، از پنج ضربه داخل چارچوب چهار بار دروازهاش باز شد.
shutdown
29-01-2011, 20:38
حداقل واسه رئال رو هم یه نگاه میکردی.....این که رو سر در باشگاه نوشته واقعا احمقانس چون هیچوقت رکورد ها ثابت نمیمونه....من اصلا این حرف رو قبول ندارم....بر فرض محال اگه این حرف درست باشه قرار نیس تا ابد همینطور بمونه...رکورد ها عوض میشه من زبون ایتالیایی رو بلدم....مطمئنی اشتباه نمیکنی؟؟؟
ببین من امروز تو ساختمون نطام مهندسی از همه پرسیدم...گفتم شاید من اشتباه میکنم....از هرکی پرسیدم گفتند اول رئال مادرید...اگه هم بر فرض محاله محال میلان پر افتخار ترین باشه قرار نیس همینطور بمونه...اگه یه تیم دیگه جاش رو بگیره مسئولین میلان چه کار میکنن؟؟؟؟سر در و لوگوی میلان رو عوض میکنن؟؟؟؟!!!!
هر تیمی یک شعاری داره حتما اون هم اشتباه معنی کردی....
جناب چرا متوجه نیستی
سر در باشگاه ننوشتن...یک تابلو یا یک همچین چیزی نصب شده
حالا که این رکورد ثابت مونده و رئال هم خیلی وقته به غیر از اسپانیا که مربوط به چند سال پیش میشه توی اروپا و بین الملل مقامی نیاورده
بله رکوردها هم عوض میشه...و ثابت نمیمونه...این رو هم به شما بگم که بعد میلان این تیم بوکاجونیورزه آرژانتیه که بیشترین مقام های بین المللی رو بعد از میلان کسب کرده
اگر هم رکورد میلان جابجا شد خوب بالطبع اون متن رو حذف میکنن ولی خیلی وقته که این متن همچنان پابرجاست
از سال 2007 این رکورد هنوز در اختیار میلانه.
این هم متنی که به زبان ایتالیایی نوشته شده...شما که ایتالیایی ات به لطف ترنسلیت گوگل خوبه برو این رو هم معنی کن: :31:
Il club più titolato al mondo.
این چیزیه که دقیقا روی پیراهن تیم میلان و زیر لوگوی باشگاه ثبت شده
shutdown
30-01-2011, 00:39
مرغ شما که مثل مرغ ما 1پا داره.....شما اولین نفری هستی که میگی میلان پر افتخار ترین...پس شما بر همین باور باش...ما هم هستیم....
من داداشم فلورنس زندگی میکنه...واسه همین گفتم...این جمله به معنای موفق ترین باشگاه جهان هست نه پر افتخار ترین
حالا من کاری به اون مرغ ندارم
ولی این حرف آخرت از اون حرف ها بود هاااا
به نظرت موفق ترین باشگاه جهان به چه تیمی میگن؟!...غیر از اینه که قهرمانی های اونو مورد سنجش قرار میدن؟!
shutdown
30-01-2011, 01:24
نه ببین...بینشون خیلی فرقه...موفق ترین و پر افتخار ترین خیلی فرق میکنه...موفقترین یه نوع شعاره واسه یه باشگاه....تو افتخاراتشون خلاصه نمیشه....چون افتخارات چیز ثابتی نیست....
مثل منچستر ما که شعارش we are united هست.....این موفق ترین یه جور شعار هست واسه باشگاه....مطمئن باش انقدر عقلشون میرسه که یه چیز ثابت واسه لوگوی باشگاهشون انتخاب کنن....
من تو نت تحقیق کردم...گویا مسئولین باشگاه میلان در هنگام تاسیس این نام رو واسه باشگاه انتخاب کردند چون میخواستن همیشه موفق باشند...نام که نه...این شعار رو....
اون تحقیق و متن رو هم بده ما بخونیم
من هم متنی رو به شما میدم که نشون میده و توضیح میده که میلان پرافتخارترین باشگاه جهانه
از نظر داشتن عناوین بین المللی میلان به طور مشترک همراه با بوکا جونیورز 18عنوان دارن
بعد ایندیپندنت آرژانتین 16تا،رئال 15تا،الاهلی مصر 14 عنوان،یووه لیورپول سائوپائولو و بارسلونا 11عنوان و ..........
pcforlife
30-01-2011, 01:37
یادمه همین چند وقت پیش تو یکی از مصاحبه های مورینیو که اتفاقا تو فروم هم گذاشته شده بود خوندم، مورینیو بعد از مشاهده قهرمانی اینتر در سوپر کاپ ایتالیا و جام باشگاه های جهان گفتش که بنیتش فقط تونست با انجام سه بازی دو جام کسب کنه! منظورش این بود که کسب جام هایی که بی شباهت به مسابقات تدارکاتی نیستند و با یکی دو بازی تکلیف قهرمانش معلوم میشه، نه ارزش جنگیدن دارن و نه کسب اونا کار بزرگی محسوب میشه!:20:
طبیعتا تورنومنت هایی مثل لیگ؛ جام حذفی، EL و CL به مراتب معتبرتر هستند!
البته در پرانتز بگم که این فقط یه نظر بود! همین!:31:
یاعلی:11:
دمت گرم بردیا خان...بفرما جناب
دیگه ایشون خوراکش اطلاعات فوتبالی از هر لحاظه
حرف من رو قبول نداری دیگه نمیتونی حرف ایشون رو رد کنی
البته حسین جان این حرف رو میزنی چون دستتون از این جام ها کوتاه مونده :31:
درکت میکنم...شاید بعده ها بتونین همچین جام هایی رو ببینین...ولی حالا حالاها کار میبره :46:
مورینیو هم که صحبت هاش برای من پشیزی ارزش نداره
shutdown
30-01-2011, 01:47
ولی بنده باز نظرم به اینه که رئال پر افتخار ترین باشگاه جهانه....چون به قول حسین قهرمانی که با 2/3تا برد مشخص میشه ارزش نداره....اگه جام میتروپا و جام لاتین رو جساب کنی اره حرف شما درسته والا باز هم با 15جام با رئال برابر میشه
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
دمت گرم بردیا خان...بفرما جناب
دیگه ایشون خوراکش اطلاعات فوتبالی از هر لحاظه
حرف من رو قبول نداری دیگه نمیتونی حرف ایشون رو رد کنی
درکت میکنم...شاید بعده ها بتونین همچین جام هایی رو ببینین...ولی حالا حالاها کار میبره :46:
برا من حرف ایشون اوشون فرقی نداره...حرف هر کیو که بخوام قبول نکنم قبول نمیکنم....
کسب جام هایی که بی شباهت به مسابقات تدارکاتی نیستند و با یکی دو بازی تکلیف قهرمانش معلوم میشه، نه ارزش جنگیدن دارن و نه کسب اونا کار بزرگی محسوب میشه!:20:
طبیعتا تورنومنت هایی مثل لیگ؛ جام حذفی، EL و CL به مراتب معتبرتر هستند!
البته در پرانتز بگم که این فقط یه نظر بود! همین!:31:
کاملا مخالفم
به هر حال برای رسیدن به همون تورنومنتایی که با 2-1 بازی قهرمانشون مشخص میشن باید از 7خوان رستم رد شد
طبیعتا تیمی که میاد از میون 32 تیم قهرمان cl میشه شانس اینو داره که توی بقیه کاپا هم شرکت کنه چون فقط تیمای قهرمان تو همچین مسابقاتی شرکت میکنن
طبعا تیمی مثل بارسلونا یا اینتر یا میلان یا.... که میان با انجام 2-3تا بازی قهرمان جام باشگاهای جهان یا سوپرکاپ یا .... میشن قبلا کار اصلیو با قهرمان شدن تو چمپیونزلیگ انجام دادن و شایستگیشون(حالا جدا از بحثای داوری و حمایتای پشت پرده و....)نشون دادن
ولی بنده باز نظرم به اینه که رئال پر افتخار ترین باشگاه جهانه....چون به قول حسین قهرمانی که با 2/3تا برد مشخص میشه ارزش نداره....اگه جام میتروپا و جام لاتین رو جساب کنی اره حرف شما درسته
اگه اون تیم ها هم میتونستن میومدن و این کاپها رو کسب میکردن...گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
برا من حرف ایشون اوشون فرقی نداره...حرف هر کیو که بخوام قبول نکنم قبول نمیکنم....
شما هم حواستون باشه باز هم امسال به منچستر ما نخورید....شاید بعد ها بتونید کمتر از 4تا بخورید
خوب این مشکل شماست...حالا مشکل ذهنی یا روحی هست رو نمیدونم
ولی کلا جواب هایی که میدی و نوع صحبتت خیلی چیزها رو میرسونه
من هم خودم رو زیاد درگیر نمیکنم
ولی...
البته نمیخوام برد منچستر رو لوث کنم
ولی خودم هم توقع برد از میلان نداشتم...خودم هم میدونستم حذف میشه
چون لئو یک مربی کاملا بی تجربه بود و اولین سال مربی گری خودش رو پشت سر میذاشت
بالطبع نمیتونست جلوی تفکرات و تجربه فرگوسن دوام بیاره و کار خاصی بکنه
البته عادت ندارم نتیجه ها رو با حالت تمسخر به تیم دیگه و طرفدارانش دیکته کنم
ولی منچستر هم تا بوده جلوی میلان حذف شده و این اولین بازی بود که منچستر توی تاریخش از سد میلان گذشته بود
و اولین باری بود که توانسته بود توی سن سیرو به میلان گل بزنه
حق دارین...همه این مسائل بصورت یک کینه و عقده شده بود و باید یک جوری خالی میشد
ولی بنده باز نظرم به اینه که رئال پر افتخار ترین باشگاه جهانه....چون به قول حسین قهرمانی که با 2/3تا برد مشخص میشه ارزش نداره....اگه جام میتروپا و جام لاتین رو جساب کنی اره حرف شما درسته والا باز هم با 15جام با رئال برابر میشه
این افتخارات دو تیم بر اساس جامهایی هست که هر 2تیم فرصت حضور توشونو داشتن و ربطی به جام تیرتاپارو میتراپارو تیرتوپرو ... نداره
UEFA Champions League Or European Champions Clubs' Cup
رئال9
میلان 7
Intercontinental Cup
رئال 3
میلان3
FIFA Club World Cup
میلان 1
رئال 0
UEFA Cup Winners' Cup
میلان2
رئال0
UEFA Europa League
رئال2
میلان0
UEFA Super Cup
میلان5
رئال1
جمع:
میلان18
رئال15
حیف اینجا دکمه تشکر نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا منتظر نظر کارشناسانه دوستمون هستیم...بعلاوه یک ایراد بنی اسرائیلی دیگه
shutdown
30-01-2011, 02:17
ببین سعی کن شخصیت خودت رو حفظ بکنی....چرا با حرث و توهین صحبت میکنی؟داریم دوستانه بحث میکنم پستت رو 1بار بخون ببین چند بار از کلمات زشت استفاده کردی...من فکر میکنم شما طرف مورد بحث مناسبی نیستی....
رئال در سال های 1960 و 1998 و 2002 قهرمان باشگاه های جهان شده که اقای بردیا به جای 3 نوشتن صفر...
اون جام باشگاه های جهان فعلی نیست و یک اسم دیگه داشته
اگه بخوایم اون رو هم حساب کنیم میلان هم سه بار اون جام رو کسب کرده که اینجا ذکر نشده
shutdown
30-01-2011, 02:30
یعنی میگید که جام باشگاه های جهان الان با قبلا فرق داشته؟؟!!!
ببین سعی کن شخصیت خودت رو حفظ بکنی....چرا با حرث و توهین صحبت میکنی؟داریم دوستانه بحث میکنم پستت رو 1بار بخون ببین چند بار از کلمات زشت استفاده کردی...من فکر میکنم شما طرف مورد بحث مناسبی نیستی....
رئال در سال های 1960 و 1998 و 2002 قهرمان باشگاه های جهان شده که اقای بردیا به جای 3 نوشتن صفر...
اگه درست دقت کنی این قهرمانیایی که گفتی مال جام باشگاهای جهان نیست و بلکه مال جام بین قاره ای هستش که منم تو متن نوشتم که هم میلان هم رئال هرکدوم سه بار این جامو بردن.
جام باشگاهای جهان کمتر از 8ساله که شروع شده و رئال چون طبیعتا 8ساله دستش از CL دور بوده نتونسته توش شرکت کنه.
shutdown
30-01-2011, 02:34
اگه منظورشون کنفدراسون ها بود پس باید اون پست رو اصلاح کنند....چون میلان فقط در سال 2007 قهرمان باشگاه های جهان شده
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
پس یاز هم جلوی رئال نباید 0 مینوشتی
اون جام باشگاه های جهان فعلی نیست و یک اسم دیگه داشته
اگه بخوایم اون رو هم حساب کنیم میلان هم سه بار اون جام رو کسب کرده که اینجا ذکر نشده
چرا ذکر شده که همون جام بین قاره ای هستش
Intercontinental Cup
هم میلان هم رئال 3بار این جامو بردن
یعنی میگید که جام باشگاه های جهان الان با قبلا فرق داشته؟؟!!!
قبلا به مدت بیشتر از 40سال تا سال 2004 بین قهرمان اروپا و امریکای جنوبی یه بازی برگزار میشد که برندش فاتح جام بین قاره ای یا همون intercontinental cup میشده.
از سال 2004 به بعد اگه اشتباه نکنم فرمتش عوض شد و جام بین قاره ای دیگه برگزار نشد و جاشو به جام باشگاهای جهان داد
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
اگه منظورشون کنفدراسون ها بود پس باید اون پست رو اصلاح کنند....چون میلان فقط در سال 2007 قهرمان باشگاه های جهان شده
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
پس یاز هم جلوی رئال نباید 0 مینوشتی
ببین منظور از جام باشگاهای جهان Fifa Club World Cup هستش که چند ساله راه افتاده بین تیمای قهرمان رقابتای هر قاره که توش میلان 1بار قهرمان شده ولی رئال نشده پس 0-1 میلان
حله؟دیگه ابهامی نداری؟
من اسامیشو انگلیسی کردم دیگه قاطی نکنید
UEFA Champions League Or European Champions Clubs' Cup
رئال9
میلان 7
Intercontinental Cup
رئال 3
میلان3
FIFA Club World Cup
میلان 1
رئال 0
UEFA Cup Winners' Cup
میلان2
رئال0
UEFA Europa League
رئال2
میلان0
UEFA Super Cup
میلان5
رئال1
جمع:
میلان18
رئال15
shutdown
30-01-2011, 02:45
شما میگید 8سال از بین رفته بعد الان میگید سال 2004 به بعد...یعنی الان ما تو سال 2012 هستیم؟؟؟!!!
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
اون دوستمون گفته بود پر افتخار ترین تیم جهان....نگفت پر افتخار ترین تیم اروپایی....تو همین ایتالیا هم میلان از نظر افتخار سوم هست....
شما میگید 8سال از بین رفته بعد الان میگید سال 2004 به بعد...یعنی الان ما تو سال 2012 هستیم؟؟؟!!!
ببین من گفتم کمتر از 8ساله داره برگزار میشه با این فرمت نه 8 سال
الان حله؟
جام باشگاهای جهان کمتر از 8ساله که شروع شده و رئال چون طبیعتا 8ساله دستش از CL دور بوده نتونسته توش شرکت کنه.
اینم اطلاعات کامل
جام باشگاهای جهان برای اولین بار در سال 2000 با شرکت 8تیم برگزار شد که کورینیتیانس قهرمانش شد و منچستر یونایتد برای شرکت تو این رقابتا مجبور شده بود از FA Cup کناره گیری کنه.
بعد این رقابتا کنسل شد تا سال 2005 با فرمت جدیدی اغاز به کار کرد و رقابتای بین قاره ای درین رقابتا ادغام شد.
وقتی رئال از سال 2002 به بعد نتونسته قهرمان cl بشه و قاعدتا نتونسته تو جام باشگاهای جهان شرکت کنه پس در نتیجه تعداد قهرمانیاش تو این کاپ صفر میشه.
الان حله دیگه؟مشکلی نیست؟
اون دوستمون گفته بود پر افتخار ترین تیم جهان....نگفت پر افتخار ترین تیم اروپایی....تو همین ایتالیا هم میلان از نظر افتخار سوم هست....
together with Boca Juniors the club(Milan) is the most successful in the world in terms of international competitions won, with a record of 14 European trophies and four World titles
موفق ترین،همین که شعار میلان هم هستش که میشه پرافتخارترین تیم در زمینه عناوین بین المللی.
مرسی جناب بردیای عزیز
واقعا حق داشتم که گفتم از نظر اطلاعات کاملی :31:
خوبه دیگه یک دیکشنری ورزشی اینجا داریم و مشکلمون رو حل کردی
دستت درد نکنه
امیدوارم این دوستمون هم بالاخره قانع شده باشن
vahidgame
30-01-2011, 04:50
ای بابا همون اولین اینارو قبول کنید تا این قدر کش پیدا نکنه :31:
اصلا امیدوارم میلان توی لیگ قهرمانان به منچستر بخوره و همون بلای سال 2007 رو سرش بیاره :21:
+
میلان با وجود این که از دقیقه 54 با اخراح فن بومل 10 نفر شده بوده ولی 2 بر صفر با گل های روبینیو و زلاتان تونست کاتانیا رو توی زمین خودش ببره
جالبه 2 تا گلش رو هم بعد از اخراح فن بومل زده
اره...ولی به نظر من داور توی اخراج فن بومل اشتباه کرد
کلا داوری خوب نبود...ولی این هم مانع میلان نشد
امیدوارم بقیه رقبا هم امتیاز از دست بدن تا یک حال اساسی بکنیم :31:
کاتانیا صفر – میلان 2: کارت قرمز برای فانبومل!
او در اولین دیدارش برای میلان اخراج شد.
سایت گل – میلان دهنفره با وجود اخراج مارک فانبومل در اولین دیدارش با پیراهن این تیم، توانست کاتانیا را ببرد.
میلان در دقیقه 54 دهنفره شد. مارک فانبومل که به دلیل خطا روی نیکولاس اسپولی اخطار داشت، مانع حرکت پابلو لدسما شد و کارت زرد دوم را گرفت.
چهار دقیقه بعد، ضربه ایستگاهی فوقالعاده ایبراهیموویچ با دفع ناقص ماریانو آندوخار همراه شد و روبینیو با ضربهای محکم از فاصله 4 متری گل اول را زد.
در دقیقه 85 هم روبینیو پاس گل اول را جبران کرد و با فرار از سمت راست، توپ را به زلاتان سپرد تا او گل سیزدهم فصل خود را بزند.
میلان با هفت امتیاز اختلاف صدرنشین است و دیهگو سیمئونه تلاش میکند اولین امتیازش به عنوان مربی در فوتبال ایتالیا را بگیرد.
pcforlife
31-01-2011, 00:55
به به بردیم!! اونم چه بردی!:31::40: این صحبت ها رو میخواستم دیشب ارسال کنم! اما ناجور چشامو خواب گرفتش... به هر حال!:20:
.
.
دست اینتر از جام کوتاه مونده؟! لطیفه میگی بهزاد جون؟!:31::46: دادا اینتر تیم بی افتخاری نیست!! حوصله ندارم دوباره بحثای بی خودیه تیم من فلان جام رو برده، تیم تو نبرده رو انجام بدم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو به نظر من حرف حسابی رو زده! طبیعتـــا حرف حساب جوابی جز اینی که شما میدید!! نداره!:31:
کاملا مخالفم
به هر حال برای رسیدن به همون تورنومنتایی که با 2-1 بازی قهرمانشون مشخص میشن باید از 7خوان رستم رد شد
طبیعتا تیمی که میاد از میون 32 تیم قهرمان cl میشه شانس اینو داره که توی بقیه کاپا هم شرکت کنه چون فقط تیمای قهرمان تو همچین مسابقاتی شرکت میکنن
طبعا تیمی مثل بارسلونا یا اینتر یا میلان یا.... که میان با انجام 2-3تا بازی قهرمان جام باشگاهای جهان یا سوپرکاپ یا .... میشن قبلا کار اصلیو با قهرمان شدن تو چمپیونزلیگ انجام دادن و شایستگیشون(حالا جدا از بحثای داوری و حمایتای پشت پرده و....)نشون دادن
مخالفتتون بی مورده! به خاطره اینکه:
1- اعتبار هر تورنومنت بستگی به خیلی چیزا داره! یکی از مهمترین اونا تعداد تیم های شرکت کننده در اون تورنومنت هستش و تعداد بازی هایی هست که اون تیم ها انجام میدن (اون هم با تیم های مختلف)!
2- برای اثبات معتبر بودن یک جام از نظر فنی خیلی بهتره که از خود اون جام مایه گذاشت نه از یه جامه دیگه و پرداخت به نحوه صعود تیمی از یه سری تورنومنت دیگه به نیمه نهایی یا تک بازی فیناله تورنومنت هایی که اصله بحث و صحبته ماست! (نمیشه که فرضا = سوپرکاپ آن است که سی ال بود پهلوان!:31:)
3- من از حرف شما اینطور برداشت کردم که فرضا جامی مثل سوپرکاپ اروپا از CL یا EL ارزشش بیشتره و همچنین دو بازی ای که قهرمان اروپا و امریکای جنوبی در جام جهانی باشگاه ها انجام می دهن، بهترین نحوه انتخاب تیم باشگاهیه برتر میانه قاره های مختلف هستش!
نمیدونم... شاید (تاکید میکنم شاید) استدلال شما اینه که فرضا اعتبار تک بازیه کامیونیتی شیلد از پریمیر لیگ و اف ای کاپ بیشتره! چون قهرمان این دو تورنومنت با هم مصاف می کنند! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من! شما یه دو دوتا چهارتای ساده بکنی میبینی رسمی ترین تریبل در فوتبال از سه جام، حذفی لیگ و جام اروپایی به دست میاد نه از جام بین قاره ای و....!
الان به نظر شما اعتبار قهرمانی در بوندسلیگا بیشتره یا قهرمانی در سوپر کاپ اروپا یا جام جهانی باشگاه ها؟؟؟!!
نتیجه گیری کلی: به نظر من رئالی که افتخارات CLش از همه بیشتره، حقیقتا در زمینه بین المللی پر افتخارترین تیم اروپایی و یا شاید جهانی هستش! مطمئن باشید من نه عاشق رئالم و نه متنفر از میلان (البته رو این دومیه میتونید یه کوپولو شک کنید!:31::46:)
قسمت بولد شده:
با کمال احترام باید صریح بگم کنایه ی تکراری و تاریخ مصرف گذشته ای بود!! نبش قبر نمیکنم! فقط یه صحبت کوچیکی بر مبنای نامه سرگشاده!! راجع به بخش بولد شده میکنم:
طرفدار تیمی که ده نفره شدن منچستر رو عامل اصلی حذف منچستر از CL پارسال نمیدونه و اونو توجیه مناسبی و منطقی ای از سوی هواداران این تیم نمیدونه، چطور میتونه عواملی، خارج از زمین بازی رو، که سند قطعی ای راجع به صحت اون ها وجود نداره را دلیل و توجیه (فک کنم اصلی ترین توجیه) شکست بایرن در فینال CL10 قلمداد کنه؟!!
قربون همتون:10::40:
مخالفتتون بی مورده! به خاطره اینکه:
1- اعتبار هر تورنومنت بستگی به خیلی چیزا داره! یکی از مهمترین اونا تعداد تیم های شرکت کننده در اون تورنومنت هستش و تعداد بازی هایی هست که اون تیم ها انجام میدن (اون هم با تیم های مختلف)!
2- برای اثبات معتبر بودن یک جام از نظر فنی خیلی بهتره که از خود اون جام مایه گذاشت نه از یه جامه دیگه و پرداخت به نحوه صعود تیمی از یه سری تورنومنت دیگه به نیمه نهایی یا تک بازی فیناله تورنومنت هایی که اصله بحث و صحبته ماست! (نمیشه که فرضا = سوپرکاپ آن است که سی ال بود پهلوان!:31:)
3- من از حرف شما اینطور برداشت کردم که فرضا جامی مثل سوپرکاپ اروپا از CL یا EL ارزشش بیشتره و همچنین دو بازی ای که قهرمان اروپا و امریکای جنوبی در جام جهانی باشگاه ها انجام می دهن، بهترین نحوه انتخاب تیم باشگاهیه برتر میانه قاره های مختلف هستش!
نمیدونم... شاید (تاکید میکنم شاید) استدلال شما اینه که فرضا اعتبار تک بازیه کامیونیتی شیلد از پریمیر لیگ و اف ای کاپ بیشتره! چون قهرمان این دو تورنومنت با هم مصاف می کنند! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من! شما یه دو دوتا چهارتای ساده بکنی میبینی رسمی ترین تریبل در فوتبال از سه جام، حذفی لیگ و جام اروپایی به دست میاد نه از جام بین قاره ای و....!
الان به نظر شما اعتبار قهرمانی در بوندسلیگا بیشتره یا قهرمانی در سوپر کاپ اروپا یا جام جهانی باشگاه ها؟؟؟!!
نتیجه گیری کلی: به نظر من رئالی که افتخارات CLش از همه بیشتره، حقیقتا در زمینه بین المللی پر افتخارترین تیم اروپایی و یا شاید جهانی هستش! مطمئن باشید من نه عاشق رئالم و نه متنفر از میلان (البته رو این دومیه میتونید یه کوپولو شک کنید!:31::46:)
قسمت بولد شده:
با کمال احترام باید صریح بگم کنایه ی تکراری و تاریخ مصرف گذشته ای بود!! نبش قبر نمیکنم! فقط یه صحبت کوچیکی بر مبنای نامه سرگشاده!! راجع به بخش بولد شده میکنم:
طرفدار تیمی که ده نفره شدن منچستر رو عامل اصلی حذف منچستر از CL پارسال نمیدونه و اونو توجیه مناسبی و منطقی ای از سوی هواداران این تیم نمیدونه، چطور میتونه عواملی، خارج از زمین بازی رو، که سند قطعی ای راجع به صحت اون ها وجود نداره را دلیل و توجیه (فک کنم اصلی ترین توجیه) شکست بایرن در فینال CL10 قلمداد کنه؟!!
قربون همتون:10::40:
مطمئنا سطح جام باشگاهای اروپا خیلی بالاتر از جام باشگاهای جهان هستش ولی من هنوز عقیدم اینه تیمی که میاد تو CL قهرمان میشه این شانسو برای خودش ایجاد میکنه که توی تورنومنتای دیگه با تیمای ضعیف تر از خودش بازی کنه و به جاماش اضافه کنه و زحمت اصلیو با قهرمان شدن توی قوی ترین تورنومنت باشگاهی جهان کشیده.
شما به عنوان یه طرفدار اینتر مسلما خوشحال شدی از قهرمان شدن تو جام باشگاهای جهان،ماهم نیومدیم تیکه بندازیم که هنر کردید تیپی مازمبه کنگو رو بردید و قهرمان شدید چون به هر حال اینتر با قهرمان شدن تو cl این فرصتو واسه خودش درست کرده بود.
درباره نتیجه گیری کلیتون:رئال 9قهرمانی CL داره که 5تاش مال 5دوره ابتدایی جام باشگاها بوده،کافیه یه دور یه نگاهی به تیمایی که اون موقع تو کاپ شرکت میکردن بکنید،تیمایی که الان دیگه هیچ اثری ازشون نیست تو سطح اول فوتبال.
رئال توی 5دوره اول 5بار قهرمان شد ولی توی 50دوره بعد 4بار قهرمان شد،در حالی که به طور مثال میلان طی 22دوره قبلی 45بار قهرمان شده.واقعا چرا؟
میتونه دلیلی به جز این داشته باشه که رئال نتونست سطح تیم قدرتمندیو که اون موقع با بازیکنایی مثل پوشکاش و دی استفانو داشت و همه تیمای بی نام و نشون رو درهم میکوبید و راحت قهرمان میشد هماهنگ با بالارفتن سطح بازیا بالا بکشه؟
تیمی که ثبات داشته باشه شایستگی بیشتری داره واسه عناوین مختلف.
پی نوشت:اینم بگم که رئال توی قهرمانی توی فرمت جدید جام باشگاها یا همون چمپیونزلیگ از نظر قهرمانی با 3قهرمانی برابر هستش با میلان ولی در کل ثبات تیمی میلان از نظر قهرمانی بیشتر بوده.
به نظر من مبدا فوتبال مدرن از دهه هفتاد هستش و افتخارات مربوط به قبل ازین دوره زیاد ارزش بحث نداره چه در سطح جام جهانی چه جام باشگاها(این شامل یه قهرمانی آلمان تو جام جهانی هم میشه پس فک نکنید از روی قصد و غرض و کوچیک کردن سایر تیما همچین حرفایی رو میزنم)
درباره قسمت بولد شده:اتفاقا من هیچ قصد و غرضی از زدن اون حرف نداشتم و اصلا هم کنایه یا نامه سرگشاده نبودش،خوبه گفتم جدا از کلیه این بحثا.بنابراین جوابتونم نمیدم چون قبلا به قدر کافی بحث کردم راجع بهش و حوصله ادامه دادنشم ندارم.
گزارش تصویری: مصدومیت شدید لگروتالیه
سایت گل- در جریان دیدار میلان و لاتزیو، نیکلا لگروتالیه ،خرید جدید روسونری، به شدت مصدوم شد. ازناحیه پیشانی دچار خونریزی شد و پزشکان،
با استفاده از محافظ های ویژه پزشکی و با نگرانی از اینکه مبادا او دچار ضایعات نخاعی یا استخوانی شده باشد، او را از زمین خارج کردند
این مصدومیت در پی برخورد او با لیبور کوزاک ،فوروارد لاتزیو اتفاق افتاد
H A M A S
04-02-2011, 10:48
باری صفر – اینتر 3: اینتر به رتبه سوم رسید
سایت گل – اینتر در ورزشگاه سان نیکولا توانست باری را سه بر صفر ببرد.
باری در نیمه اول توپ و میدان را در اختیار داشت و اینتر در اواخر این نیمه توانست دست به حمله بزند، ولی با دفاع مستحکم باری روبرو شد.
باری در نیمه دوم هم بازی را در اختیار گرفت، اما در دقیقه 61 گل خورد. ساموئل اتوئو، توپ را از بین آندرهآ ماسیلو و کمیل گلیک به حسین خرجه سپرد تا این هافبک تازهوارد از فاصله 6 متری گل اول را بزند.
باری پس از گل خرجه تلاش کرد بازی را به تساوی بکشاند، اما در نهایت با دو گل دقایق 94 و 96 جیامپائولو پاتزینی و وسلی اسنایدر شکست خورد.
در جریان بازی، کریستین چیوو به مارکو روسی مشت زد ولی داور صحنه را ندید. البته به نظر می رسد چیوو با بازبینی تصاویر ضبط شده محروم شود.
باری با پنج امتیاز فاصله با تیم نوزدهم، در قعر جدول قرار دارد و اینتر در رده سوم است و تنها ناپولی و میلان را بالای خود میبیند؛ آنها یک بازی کمتر هم انجام دادهاند.
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
گانتز: ایبرا و کاسانو میلان را قهرمان میکنند
سایت گل – مائوریتسیو گانتز، مهاجم سابق میلان میگوید زلاتان ایبراهیموویچ و آنتونیو کاسانو، ستارههای میلان، راه را برای فتح اسکودتو هموار خواهند کرد.
او گفته است: «تا حالا میلان نشان داده قویترین تیم لیگ است و خرید ایبراهیموویچ هم نقطه روشن آنها بود. او تا انتهای فصل امتیازات بسیار زیادی برای تیم کسب خواهد کرد. او بازیکنی کامل است، تیم را به پیش میراند و همیشه حاضر است.»
میلان مقابل لاتزیو به تساوی بدون گل رسید، اما گانتز نگران نیست: «ایبرا موقعیتهایی عالی داشت، اما بداقبال بود. میلان پتانسیل فتح لیگ را دارد. آنها تیمی فشرده هستند و بازیکنان بزرگی دارند. این هدفی است که آنها سالها گم کرده بودند.»
آمدن کاسانو هم قدرتی اضافی به میلان میبخشد: «به نظرم او و ایبرا زوجی کامل هستند. کاسانو گل میزند و گل میسازد. او استعدادی ویژه است.»
H A M A S
05-02-2011, 19:35
بازهم ماتراتزي را روانه بيمارستان مي كنم!!
ابرا به سبك خود جواب ماركو ماتراتزي را داد ...
چندي پيش ماركو ماتراتزي مدافع اينتر عنوان كرده بود كه ميلان از ترس اينتر است كه رو به تقويت تيمش آورده و زلاتان در جواب او گفته بود كه اين چنين نيست ...
اما بار بعدي كه مجددا ماتراتزي در مصاحبه اي عنوان كرده بود : ميلان را با همه ي خريد هاي ريز و درشتش در بازي برگشت مي بريم و اينبار ابرا سخن هم تيمي سابقش را تحمل نكرد و گفت :
اگر اين نيمكت نشين هميشگي خيلي دلش كتك مي خواهد مي توانم همان طور كه در بازي رفت او را نقش زمين كردم مجددا همين كار را بكنم.
ابرا در پايان حرفش با تمسخر گفت :
همينجا از ماركو به خاطر پنالتي اي كه در بازي رفت به ميلان داد تشكر مي كنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!!
H A M A S
05-02-2011, 21:51
مصاحبه مطبوعاتی ماکسی آلگری پیش از بازی فردا شب برابر جنوا در قالب هفته 24 سری آ ایتالیا...
ماکسی آلگری سرمربی موفق این روزهای روسونری که توانسته پس از چندین سال دوری روسونری ها را که با صدر سری آ بیگانه بودند آشتی دهد در صحبت های اعلام کرد که از عملکرد پاتو بسیار خوشحال است و به هیچ وجه نگران اینتر نیست.
او گفت " هیچ تیمی را نمی توان تصور کرد که در کورس رقابت با ما برای فتح اسکودتو نمی باشد"
روسونری ها در حال حاضر با 5 اختلاف امتیاز نسبت به نزدیکترین تعقیب کننده یعنی ناپولی در صدر جدول به سر می برند اما از طرفی اینتر این روزها که عملکرد خوبی داشته توانسته خود را تا رده سوم بالا بکشد و به نظر می رسد این می تواند یک وزنه روحی سنگین برای میلانی ها باشد.
آلگری در این باره به خبرنگاران چنین گفت :
آیا اینتر ما را نگران و مظطرب می کند؟ "به هیچ وجه نه,ما هیچ وقت فکر نکردیم تنها مدعی سری آ ایتالیا هستیم و تیم های دیگر هم شانس قهرمانی در سری آ را دارند.ما در سخت ترین زمان هستیم و در مرحله مهمی از این فصل قرار داریم.هنوز 15 بازی باقی مانده است و ما باید تا آن جا که ممکن است پیروزی کسب کنیم تا فاتح اسکودتو لقب گیریم."
او ادامه داد :
"اگر میلان خواهان برد است پس باید تنها بر روی بازی های خود تمرکز کنیم.من از اینکه با 5 اختلاف امتیاز نسبت به ناپولی و 4 امتیاز(با احتساب برد 1 بازی معوقه)نسبت به اینتر در صدر قرار داریم راضی هستم."
"پیش از انکه ما منتظر این باشیم که دیگر رقبان ما چکار می کند و به تماشای آن ها بنشینیم من ترجیح می دهم به بازی خود در سری آ,کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا بدون رویاپردازی به افق های دور فکر کنیم و مشغول باشیم.
از طرفی زمانی که لیگ متعادل و رقابت نزدیکتر است سرگرم کننده و لذت بخش تر است."
با توجه به انتقاد اخیر برخی رسانه ها از بازی های پاتو به نظر می رسد که در بازی یکشنبه شب برابر جنوا زوج آنتونیو کاسانو و زلاتان ایبراهیموویچ به میدان بروند.
آلگری در این باره گفت :
"او خوب و خوشحال است,بنابراین با پاتو هیچ گونه اختلافی وجود ندارد.او جوان و بازیکن فوق العاده سرعتی است بنابراین او به ماند دیگر ان فقط نیاز به تمرین,تلاش و آموزش دارد
این را هم نباید فراموش کنیم او به دلیل مصدومیت نتوانسته بازی های زیادی در این فصل انجام دهد اما با این حال او موفق شده 8 گل در سری آ و 2 گل در جام حذفی به ثمر برساند.
او فقط نیاز به کمی تمرکز دارد و با گذشت زمان در کنار ایبرا بهبود خواهد یافت و پیشرفت می کند".
ماریو بالوتلی؟
"من پاتو را دارم و قصد دارم او را نگه دارم,او به زودی به فرم ایده آل خود خواهد رسید,مثل تمام بازیکنانی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی می یاند او فقط به کمی زمان احتیاج دارد"
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
مصاحبه مطبوعاتی ماکسی آلگری پیش از بازی فردا شب برابر جنوا در قالب هفته 24 سری آ ایتالیا...
ماکسی آلگری سرمربی موفق این روزهای روسونری که توانسته پس از چندین سال دوری روسونری ها را که با صدر سری آ بیگانه بودند آشتی دهد در صحبت های اعلام کرد که از عملکرد پاتو بسیار خوشحال است و به هیچ وجه نگران اینتر نیست.
او گفت " هیچ تیمی را نمی توان تصور کرد که در کورس رقابت با ما برای فتح اسکودتو نمی باشد"
روسونری ها در حال حاضر با 5 اختلاف امتیاز نسبت به نزدیکترین تعقیب کننده یعنی ناپولی در صدر جدول به سر می برند اما از طرفی اینتر این روزها که عملکرد خوبی داشته توانسته خود را تا رده سوم بالا بکشد و به نظر می رسد این می تواند یک وزنه روحی سنگین برای میلانی ها باشد.
آلگری در این باره به خبرنگاران چنین گفت :
آیا اینتر ما را نگران و مظطرب می کند؟ "به هیچ وجه نه,ما هیچ وقت فکر نکردیم تنها مدعی سری آ ایتالیا هستیم و تیم های دیگر هم شانس قهرمانی در سری آ را دارند.ما در سخت ترین زمان هستیم و در مرحله مهمی از این فصل قرار داریم.هنوز 15 بازی باقی مانده است و ما باید تا آن جا که ممکن است پیروزی کسب کنیم تا فاتح اسکودتو لقب گیریم."
او ادامه داد :
"اگر میلان خواهان برد است پس باید تنها بر روی بازی های خود تمرکز کنیم.من از اینکه با 5 اختلاف امتیاز نسبت به ناپولی و 4 امتیاز(با احتساب برد 1 بازی معوقه)نسبت به اینتر در صدر قرار داریم راضی هستم."
"پیش از انکه ما منتظر این باشیم که دیگر رقبان ما چکار می کند و به تماشای آن ها بنشینیم من ترجیح می دهم به بازی خود در سری آ,کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا بدون رویاپردازی به افق های دور فکر کنیم و مشغول باشیم.
از طرفی زمانی که لیگ متعادل و رقابت نزدیکتر است سرگرم کننده و لذت بخش تر است."
با توجه به انتقاد اخیر برخی رسانه ها از بازی های پاتو به نظر می رسد که در بازی یکشنبه شب برابر جنوا زوج آنتونیو کاسانو و زلاتان ایبراهیموویچ به میدان بروند.
آلگری در این باره گفت :
"او خوب و خوشحال است,بنابراین با پاتو هیچ گونه اختلافی وجود ندارد.او جوان و بازیکن فوق العاده سرعتی است بنابراین او به ماند دیگر ان فقط نیاز به تمرین,تلاش و آموزش دارد
این را هم نباید فراموش کنیم او به دلیل مصدومیت نتوانسته بازی های زیادی در این فصل انجام دهد اما با این حال او موفق شده 8 گل در سری آ و 2 گل در جام حذفی به ثمر برساند.
او فقط نیاز به کمی تمرکز دارد و با گذشت زمان در کنار ایبرا بهبود خواهد یافت و پیشرفت می کند".
ماریو بالوتلی؟
"من پاتو را دارم و قصد دارم او را نگه دارم,او به زودی به فرم ایده آل خود خواهد رسید,مثل تمام بازیکنانی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی می یاند او فقط به کمی زمان احتیاج دارد"
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :31:
H A M A S
05-02-2011, 22:36
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :31:
پیری و هزار دردسر من جمله فراموشی
H A M A S
06-02-2011, 21:54
بازم مساوی کرد میلان...
اوضاع بشدت وخیم شد دو هفته پشت سر هم مساوی
ببینیم نتیجه رم و اینتر چی میشه!!
pcforlife
06-02-2011, 23:05
خداکنه رم رو ببریم! برد تو بازی امشب (یه ربع دیگه:31:) بی نهایت مهمه! چون با پیروزی میتونیم قدم بزرگی واسه رسیدن به میلان و ایضا قهرمانی برداریم!:20: ایشالا که میبریم...:40:
pcforlife
06-02-2011, 23:31
چقدر سایت کند شده! 10 مین پیش یکی زدیم!:40: ماشالا اینتر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
W. Sneijder 3'
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
eeeee.... همین الان گل خوردیم!:41:
1-1
بی باک بی بال
07-02-2011, 00:01
چه عجب من این اقا حسین سر یه تیم به توافق رسیدم
اقا کسی ادرس این رئیس صدا سما رو نداره بریم توروش کنیم خیال ملتی رو راحت کنیم
Masoud-Susa
07-02-2011, 01:24
پسر عجب بازی بوده این بازی!!!:18:حیف شد که از دست دادیم!:13:
LiverBarca
07-02-2011, 03:17
منم دلم با اینتره.........
چون 10تومنی شرط بستم روش.......:31:
اینتر 5 – رم 3: بازگشت رم دهنفره، دیرهنگام بود
به نظر میرسید اینتر بازی را برده اما رم بازگشت دیرهنگامی داشت.
سایت گل – اینتر باز هم به میلان نزدیکتر شد. آنها در سنسیرو در دیداری تماشایی پنج بر سه رم را شکست دادند.
ابتدا در دقیقه 3، وسلی اسنایدر در گوشه محوطه جریمه توپ را از مایکون گرفت و پس از کنترل، با شوتی محکم آن را به گوشه دروازه رم زد.
رم به دنبال گل تساوی بود و در دقیقه 13 به آن رسید. مارکو کاستی توپی را به دهانه دروازه فرستاد و فابیو سیمپلیسیو آن را در غفلت مایکون به گل تبدیل کرد.
در دقیقه 35، ساموئل اتوئو با اشتباه یان آرنه ریسه وارد محوطه جریمه شد و توپ را وارد دروازه ژولیو سرجیو کرد.
در دقیقه 61، نیکولاس بوردیسو، مدافع سابق اینتر به دلیل خطا روی جیامپائولو پاتزینی کارت قرمز گرفت. بوردیسو آخرین مدافع رم بود. ساموئل اتوئو نالتی حاصل را به گل سوم تبدیل کرد.
در دقیقه 71، وسلی اسنایدر که در طول بازی بسیار درخشان بود توپ را روی دروازه سانتر کرد و روی یک رفت و برگشت تیاگو موتا به آسانی گل چهارم را زد.
در دقیقه 75، روی ضربه ایستگاهی دانیله دروسی، میرکو ووچینیچ یکی از گلهای خورده را پاسخ گفت.
در دقیقه 81، کرنری برای رم با ضربه سر ژوان همراه شد و سیمونه لوریا گل سوم را هم زد.
رمیها به شدت به دروازه اینتر میتاختند، انگار که یک بازیکن بیشتر هم دارند، اما در نهایت در دقیقه 90، استبان کامبیاسو گل پنجم اینتر را هم زد.
اینتر 44 امتیازی است و با یک بازی کمتر در رده سوم قرار دارد، و رم با 39 امتیاز و یک بازی کمتر به رده هفتم سقوط کرد.
ایول دمشون گرم . به این میگن بازی . واقعا برای صدا و سیما متاسفم که بازی بارسا با بتیس رو پخش میکنه . اما بازی اینتر با رم روپخش نمیکنه.
H A M A S
07-02-2011, 12:43
ایول دمشون گرم . به این میگن بازی . واقعا برای صدا و سیما متاسفم که بازی بارسا با بتیس رو پخش میکنه . اما بازی اینتر با رم روپخش نمیکنه.
این حرف ما هم هست...
کلا بازی ها سری آ این فصل خیلی جذابتر شده
اما بارسا تی وی چسبیده به در #@* دو تا تیم!!
davy jones
07-02-2011, 12:45
مگه نمیدونی!!؟ قراره از این به بعد دوش گرفتن بازیکنای بارسا بعد بازی رو هم زنده پخش کنن :27::2:
vahidgame
07-02-2011, 12:49
این چند روز که افتضاح تر شده کلا هیچی نشون نمیده
حالا طرفای 11-12 شب یه سری برنامه چرت و پرت دارن به خاطر اون فوتبال نشون نمیده
ولی دیگه ساعت هایی مثل 4 و 7 و اینا دیگه از این برنامه های چرت و پرت ندارن ولی بازم نشون نمیدن!
دیشب حداقلش بازی چلسی و لیورپول و همین طور اینتر و رم رو باید می دادن
کلا افتضاح به تمام معنا شده
H A M A S
07-02-2011, 13:33
مگه نمیدونی!!؟ قراره از این به بعد دوش گرفتن بازیکنای بارسا بعد بازی رو هم زنده پخش کنن :27::2:
دمشان گرم بابا:18::18:
اگر اینجوری کارشان درسته!!!
shutdown
07-02-2011, 18:21
بچه ها زیاد گیر ندید...این روزها روزهای دهه فجر هست و نمیتونن برنامه های انقلابی رو قطع کنند...یه چیزهایی دست صدا و سیما نیست...سال های قبل هم همین برنامه تو ایران حاکم بود...
بابا اینا که خوبه حالا
یادتون نیست سر نشون دادن سریالای درپیتشون بازیای بایرن منچستر و بارسا آرسنال رو مستقیم نشون نمیدادن؟
این که 2تا بازی لیگ بیشتر نیست
H A M A S
07-02-2011, 19:08
بارسلونا تیم محبوب در بین علمای و طلاب حوزه علمیه قم هست!!!
باور ندارید!!؟؟؟
بازی های پخش شده بارسا از بارسا تی وی رو بشمارید!!!
حساب کار میاد دسته تون!!
از شنبه هم که دهه فجر تموم میشه دوباره بارسا تی وی روال پخش زنده تیم محبوب بارسا(البته بین بعضی ها!) رو از سر میگیره!
اینم لینکش
بی باک بی بال
07-02-2011, 19:26
فعلا که خبری از پخش هیچ بازی نیست چه اسپانیا چه انگلیس چه ایتالیا :2:
گ.................م.....................م...... ......بزار بگم :27:
sAeEd_kHaAn
07-02-2011, 20:54
1 . ميلان 24 بازي 49 امتياز
2 .
3 . اينتر 23 بازي 44 امتياز
گفتم كه جوجه رو اخر فصل مشمرن :31:
عجب بازي بوده اين اينتر - رم بازي 2 تا غول ايتاليا رو نشون نميدن بازي او بارسا ... با يه تيم محلي هم باشه پخش مستقيمه
واي كه اينجا ايرانه :41:
پاتو:مشکلی در بازی در کنار زلاتان ندارم
سایت گل- الکساندر پاتو مهاجم برزیلی میلان در صحبتهایی انتشار اخباری که سبک بازی اش در خط حمله میلان با سبک زلاتان جور در نمی آید را تکذیب کرد.
در هفته های اخیر شنیده می شد که این دو بازیکن، زوج مکمل و خوبی برای یکدیگر نیستند ولی روز یکشنبه و در دیدار میلان مقابل جنوا، ایبرا و پاتو درک خوبی از هم داشتند و پاتوو از روی همکاری مشترکشان، گل تساوی بخش روسونری را به ثمر رساند.
این بازی با تساوی 1-1 پایان یافت ولی پاتو در پایان مسابقه در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ مشکلی با بازی کردن در کنار مهاجم سوئدی ندارد
پاتوبه اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من هیچ مشکلی در بازی کردن در کنار ایبرا ندارم.»
خاویر زانتی و رویای حضور در کوپا آمهریکای 2011
کاپیتان اینتر گفته هر کاری از دستش بربیاید انجام میدهد تا در این رقابتها بازی کند.
سایت گل – خاویر زانتی، اسطوره آرژانتین و اینتر امروز گفت که رویای آن را دارد که در کوپا آمهریکای 2011 برای آرژانتین بازی کند. او چهارشنبه 139 امین بازی ملیاش را میخواهد مقابل پرتغال انجام دهد.
این کاپیتان فاتح لیگ قهرمانان هنوز یکی از باثباتترین و قابل اعتمادترین بازیکنان دنیا به شمار میرود، هرچند که در آگوست امسال 38 ساله میشود. دیهگو مارادونا او را برای جام جهانی دعوت نکرد. با این حال سرخیو باتیستا، جانشین مارادونا او را به تیم ملی برگرداند و او که در ترکیب ثابت تیم جا داشته احتمالا در کوپا آمهریکا هم حاضر خواهد بود.
زانتی میگوید: «برای خودم تاریخ بازنشستگی تعیین نکردهام. رویای من بودن در کوپا آمهریکا است، بیش از همه به این دلیل که کشورمان میزبان است.»
زانتی که در ژنو برای تمرینات تیم ملی به سر میبرد افزود: «بازیهای ملی همیشه مهم هستند، و خوشحالم که یک بار دیگر در این دیدارها حضور مییابم. تعهد بزرگ بعدی ما کوپا آمهریکا است و این نوع مسابقات (بازی دوستانه با پرتغال در چهارشنبه) راهی عالی برای آماده شدن است.»
زانتی که با 138 بازی ملی بیشترین بازی ملی را در تاریخ آرژانتین دارد، در نهایت درباره لیونل مسی صحبت کرد: «میدانیم که هرگاه بازی کند، میتواند تفاوت را رقم بزند و از فرم او خوشحالیم. لذتبخش است که در زمین در کنار چنین استعداد غریزیای بازی کنید.»
By Hamidreza Keshavarz
2011/2/8
فیگو: وقتی در اسپانیا 30ساله می شوی، همه تو را «پدربزرگ» می دانند
لوئیس فیگو، ستاره پرتغالی در گفتگویی با مجله اشپورت بیلد از یکی از دلایلش برای جدایی از رئال پرده برداشت
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، لوئیس فیگو، اسطوره پرتغالی دنیای فوتبال که سابقه بازی در رئال مادرید و بارسلونا را دارد در صحبتهایی اعلام کرد که در فوتبال اسپانیا، زمانی که بازیکنی از مرز 30 سالگی عبور می کند، همه با او طوری رفتار می کنند که گویی یک پدربزرگ است ولی شرایط در ایتالیا کاملا متفاوت است.
فیگو در گفت و گو با مجله اشپورت بیلد گفت: «دو سال آخر حضورم در رئال اصلا خوب نبود، ولی نه فقط برای من، بلکه برای تمام تیم. زمان برای آغاز فصل جدیدی فرا رسیده بود.»
فیگو معتقد است که ذهنیت موجود در اسپانیا، یکی از دلایلی بود که او را مجبور کرد که در سال 2005 رختکن رئال را به مقصد اینتر ترک کند. البته این دلیل اصلی جدایی او نبود: «به علاوه در اسپانیا زمانی که کسی 30 سال را رد می کند، همه با او مثل پدربزرگ رفتار می کنند، در صورتی که در ایتالیا شرایط متفاوت است و همه به خاطر تجربه به او احترام زیادی می گذارند.»
By Ghazal Ziari
2011/2/9
H A M A S
12-02-2011, 07:00
پیرلو تنها بایساز تیم دوباره و توی تمرینات به مدت 6 هفته مصدوم شد
برنامه بازیهای 25 سری A؛ یووه- اینتر مصاف تماشایی هفته
سایت گل- هفته بیست و پنجم رقابتهای سری آ، شنبه شب با برگزاری دیدار تیمهای میلان و پارما و رویارویی رم و ناپولی آغاز می شود.
یکی دیگر از دیدارهای تماشایی این هفته مصاف یوونتوس و اینتر است. نرآتزوری پس از روی کار آمدن لئوناردو جان تازه ای گرفته و عزم خود را برای رسیدن به صدرجدول جزم کرده.آنها برای محقق کردن خواسته شان به کسب حداکثر امتیازهای هربازی نیاز مبرمی دارند.
این در حالی است که در پایان هفته بیست و چهارم این رقابتها میلان با 49 امتیاز صدرنشین است. ناپولی با 46 امتیاز در رده دوم قرار دارد و اینتر با یک بازی کمتر و 44 امتیاز، رده سوم جدول را به خود اختصاص داده.تیمهای لاتزیو، پالرمو، اودینزه، رم و یوونتوس به ترتیب با 42، 40، 40، 39 و 38 امتیاز در رده های بعدی هستند.
برنامه دیدارهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:
شنبه 23 بهمن (12 فوریه)
میلان – پارما (ساعت 20.30)
رم – ناپولی (ساعت 23.15)
یکشنبه 24 بهمن (13 فوریه)
پالرمو – فیورنتینا (ساعت 15)
برشا – لاتزیو (ساعت 17.30)
سمپدوریا- بولونیا (ساعت 17.30)
باری- جنوا (ساعت 17.30)
کالیاری – کیه وو (ساعت 17.30)
کاتانیا – لچه (ساعت 17.30)
چزنا – اودینزه (ساعت 17.30)
یوونتوس- اینتر (ساعت 23.15)
pcforlife
12-02-2011, 10:58
رم – ناپولی (ساعت 23.15)
ناپولی تیم نیست سروش که بولدش نکردی؟!:31::46:
ایشالا یووه رو بزنیم...:20: هر چند خیلی سخته، چون بازی تو خونه یووه هستش... ضمنا بالاخره دربی دی ایتالیا هستش دیگه...:20:
ناپولی بی دون دیگو ی کبیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( هرچند با همشیک این روزها خوب ظاهر میشن ) . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلگری: زلاتان و مسی بهترین بازیکنان دنیا هستند
سایت گل – ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان گفته زلاتان ایبراهیموویچ به خوبی لیونل مسی بارسلونا است.
او در آستانه دیدار تیمش مقابل پارما گفته: «هیچ بازیکنی در دنیا بهتر از زلاتان ایبراهیموویچ نیست. او و مسی با فاصله زیادی بهترین بازیکنان دنیا هستند. او شخصیت و اراده دارد و امسال در بسیاری از رویدادها سرنوشتساز بوده است.»
ایبراهیموویچ گفته بود خسته است، که این حرف او باعث نگرانی شد، اما آلگری میگوید: «مرتبا با زلاتان صحبت میکنم. او بازیهای بسیاری انجام داده و هرگز یک هفته کامل استراحت نکرده است.
اما در حال حاضر حس میکنم مشکل او ذهنی است تا فیزیکی.»
آلگری همچنین میخواهد تیمش در آستانه دیدار با پارما و تاتنهام روحیه بالایی داشته باشد: «ما در مهمترین و حساسترین فاز فصل هستیم.
از امروز به نظرم سرنوشت قهرمانی مشخص میشود.
سهشنبه لیگ قهرمانان داریم و بعد جام حذفی سر میرسد و بعد هم لیگ.
ما هنوز درگیر هر سه رقابت هستیم ولی نمیتوانیم اشتباه کنیم، وگرنه به حریفان خود امتیاز میدهیم.»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/2/12
موراتی: یوونتوس اسکودتوی 2006 را پس نخواهد گرفت
سایت گل – ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر بر این باور است که یوونتوس امید کمی برای بازگرداندن اسکودتوی 2006 دارد.
یوونتوسیها بر این باورند که این اسکودتو که به دلیل رسوایی کالچوپولی 2006 از آنها پس گرفته شد باید به دلیل کشفهای جدید دادگاه ناپل به آنها برگردانده شود.
اتحادیه فوتبال ایتالیا به دلیل درخواست یوونتوس، خودش وارد عمل شده و به ماجرای کالچوپولی رسیدگی کرده است.
با این حال، موراتی حس میکند یوونتوس کاری نمیتواند از پیش ببرد: «کالچوپولی ماجرایی بسیار جدی بود.
اسکودتوی 2006؟ فکر نمیکنم برگرداندن آن به یوونتوس پایه و اساسی داشته باشد.
آندرهآ آنیلی را بسیار دوست دارم و او را سالهاست میشناسم. مطمئنم که او یوونتوس را به اوج برمیگرداند.»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/2/12
H A M A S
12-02-2011, 15:38
افراد دعوت شده برای بازی با پارما:
: Christian Abbiati; Massimo Oddo, Sandro Nesta, T. Silva, Luca Antonini; Rino Gattuso, Mark van Bommel, Mathieu Flamini; Robinho; Alexandre Pato, Antonio Cassano
این پیرلو بهتره آخر فصل از میلان جدا بشه
اگه از مرکل استفاده کنیم میتونه در آینده ستاره میلان بشه
واقعا استعداد بالایی داره وخیلی خونسرد و سر بالا بازی میکنه و مهم تر از همه بازیکن اکادمی خود میلانه
من که به شدت با بازی اون حال میکنم :8:
H A M A S
12-02-2011, 20:59
گلزنی سیدورف برای میلان!!!!
27' AC Milan [2 - 0] Parma
8' [1 - 0] C. Seedorf
17' [2 - 0] A. Cassano
feryshad
12-02-2011, 21:55
دیدم شده 3-0 رفتم ببینم گل رو کی زده دیدم شده 4-0 :دی
هر دو تا رو روبینیو تو دقایق 61 و 65 زده
میلان 4- پارما 0؛ روسونری همچنان به پیش
میلان موفق شد تا در دیدار این هفته خود به برد آسانی دست بیابد
سایت گل- میلان موفق شد تا در دیداری که با حضور 45 هزار تماشاگر در سن سیرو برگزار شد، به برد آسانی با نتیجه 0-4 دست بیابد
کلارنس سیدورف که این روزها صحبتهای متعددی در مورد احتمال جدایی او از رختکن روسونری و پیوستنش به یکی از تیمهای حاضر در بوندسلیگا به گوش می رسد در دقیقه 8 اولین گل بازی را به ثمر رساند
آنتونیو کاسانو در دقیقه 17 بازی را 0-2 کرد تا نیمه اول این مسابقه با برتری نسبی روسونری میزبان به پایان برسد
ولی این پایان کار پارما در این دیدار نبود، چرا که روبینیو در دقایق 62 و 65 دوبار دیگر دروازه این تیم را باز کرد تا میلان با اقتدار تمام و با 4 گل از سد میهمانش پارما عبور کرده و با کسب سه امتیاز این بازی به صدرنشینی مقتدرانه اش ادامه دهد
H A M A S
13-02-2011, 07:56
خب به سلامتی بردیم با اختلاف تا جواب روزنامه هایی که میگفتن میلان توی بحران هست رو با قاطعیت بدیم
امشب ببینیم بچه دل نری چکار میکنن
تیم هم باید بزی با ا تاتنهام خودشو آماده کنه
واقعا حیفه که از کاسانو و فن بومل نمیتونیم استفاده کنیم
آره واقعا حیف...مخصوصا کاسانو که غوغا کرده
توی این بازی هم نمره 9 گرفت
ولی عجب بازیی میکنه این مرکل...واقعا یک بازیکن با استعداده :8:
H A M A S
13-02-2011, 09:18
خدا رو شکر در نبود پیرلو مرکل هست که میتونیم بهش اتکا کنیم مخصوصا توی سی ال
توی بازیهای پیش فصل میلان هم خوب درخشیده بود
البته فکر نکنم به مرکل توی این بازی ها به اون صورت بازی برسه
چون به فرض این که کم تجربه است و تنها 18 سال داره ممکنه الگری به مرکل به اون صورت بازی نده
یا این که اصلا بازی نکنه
ولی به نظر خودم میشه روی مرکل حساب کرده
خیلی خونسرد و سر بالا بازی میکنه و قدرت دریبلینگ خیلی خوبی داره
پاس های دقیقی هم میده که همه این مولفه ها میتونه اون رو به یک بازیکن با کلاس تبدیل کنه
در آینده بیشتر از اون خواهیم شنید
روبینیو: بازی کردن در کنار کاسانو را دوست دارم
مهاجم برزیلی میلان اکنون به دیدار روز سه شنبه تیمش مقابل تاتنهام در لیگ قهرمانان فکر می کند.
سایت گل- روبینیو، مهاجم برزیلی میلان، که در دیدار شب گذشته تیمش مقابل پارما دو بار گلزنی کرد تا روسونری 4-0 به پیروزی برسد، اکنون به دیدار روز سه شنبه تیمش مقابل تاتنهام در لیگ قهرمانان فکر می کند.
سیدورف و کاسانو در نیمه اول میلان را 2-0 پیش انداختند و روبینیو در نیمه دوم در فاصله 4 دقیقه دوبار دیگر گلزنی کرد تا جایگاه میلان در صدر جدول سری آ تثبیت شود.
او در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" بسیار خوشحالم که بازی فوق العاده ای به نمایش گذاشتیم و توانستیم به پیروزی برسیم.
برای ما این پیروزی بسیار مهم بود. بازی کردن در کنار کاسانو را دوست دارم. او پاس گل فوق العاده ای به من داد.
اکنون باید به بازی مقابل تاتنهام فکر کنیم. ما می خواهیم در همه رقابت ها به قهرمانی برسیم. اگر ما به بازی های خوب مان ادامه بدهیم، می توانیم اسکودتو را فتح کنیم."
H A M A S
13-02-2011, 14:46
آنتونیو کاسانو بعد از چند بازی بالاخره موفق به گلزنی شد
در بازی مقابل پارما کاسانو قطعا بهترین بازیکن زمین بود و توانست هم گلزنی کند و هم 2 پاس گل بدهد. او پس از این مسابقه گفت
"اگر به همین شکل بازی کنیم هیچ کس جلو دار میلان نیست"
او ادامه میدهد" مهمترین چیز برایم برد تیم است. از ابتدای بازی توانستیم خوب بازی کنیم. بسیار خوشحالم که توانستم صدمین گلم در سری آ را در سن سیرو جشن بگیرم. گتوزو بازیکن بسیار ارزشمندی برای من است. نزدیک 10 سال است که او را میشناسم و از زمانی که به میلان آمدم بسیار به من کمک کرد تا بتوانم زودتر با تیم هماهنگ شوم"
کاسانو درباره تیم ملی گفت"چهارشنبه گذشته همراه با تیم ملی بازی خوبی داشتم و این نقطه شروع دوباره ای در کارنامه فوتبالی من است. از حالا میخواهم همه چیز را همراه باشگاه و تیم ملی ام به دست بیاورم و با باشگاهی مثل میلان و تیم ملی ایتالیا این کار مقدور است"
"فکر میکنم پاتو بهترین بازیکن در رده سنی خودش است اما فشار زیادی رویش است. او به افرادی نیاز دارد که نزدیکش شوند و کمکش کنند. مطمئنم که در بازی سه شنبه به تیم کمک زیادی خواهد کرد تا به مرحله بعد صعود کند. بیرون نشستن از لیگ قهرمانان و تماشای بازی از بیرون برایم سخت است. دوست داشتم میتوانستم در بازی با تاتنهام بازی کنم. اما سه شنبه آنجا خواهم بود تا به عنوان یک هوادار هم تیمی هایم را تشویق کنم"
" مهمترین چیز در بازی دیشب پاس گلی بود که به روبینیو دادم. بعد از آن همه آمدند و من را در آغوش گرفتند. خوشحالم که میتوانم به هم تیمی هایم کمک کنم"
سپس صحبت های جالبی درباره رقیبان میلان انجام میدهد" هیچ رقابتی بین پاتزینی و کاسانو نبود. میلان صدر جدول است و بقیه باید دنبال ما باشند. پاتزینی دوست من است اما امیدوارم تیمش در آخر پس از میلان قرار بگیرد. تیم ما فقط یک بازیکن فوق العاده دارد و آن زلاتان است. من جزئی از این تیم فوق العاده هستم. بازیکانان بسیار خوبی اینجا هستند اما زلاتان فوق العاده است"
پیش بازی: اینتر-یووه، همه در انتظار درخشش اسنایدر
سایت گل- اسنايدر کليدي ترين مهره بازي هجومي اينتر در فصل گذشته و يکي از اصلي ترين رازهاي پيروزيهاي باورنکردني نراتزوري به شمار مي رفت. او به محض اينکه به شرايط جسماني مناسب رسيد، چشم بسته با ديگر بازيکنان هماهنگ شد و مقابل رم نمايشي بي نظير ارائه داد.
شايد تنها کاري که باقي مانده، هماهنگي صد درصد با پاتزيني در خط حمله باشد. براي اينکه اسنايدر بيشتر به پاسکاري با اتوئو عادت کرده و اين موضوع هفته گذشته در بازي برابر رم هم مشاهده شد، ولي شايد با گذشت زمان اين موضوع هم به سادگي حل شود. حالا که همه چيز به گذشت زمان منوط شده، اسنايدر مي تواند روي ظهور چشمگير در ادامه رقابتهاي اين فصل حساب کند.
براي اينکه استراحت در زمان کافي براي او معجزه کرده است .استراحت در فضايي دور از فشار و استرس معمول نياز داشت. اسنايدر براي اينکه دوباره متولد شود و به آرامشي نسبي دست يابد، اين دوره استراحت را بايد پشت سر مي گذاشت. پس از دوازده ماه فشرده و فصلي استثنايي با اينتر که قهرماني در سه جام را به همراه داشت و يک جام جهاني خاطره انگيز که تا پيش از گل اينيستا در لحظات پاياني شيرين ترين لحظات دوره ورزشي او را رقم زده بود و بعد از فراهم کردن مقدمات ازدواجش در تابستان، احساس خستگي زيادي مي کرد.
براي همين از ماه سپتامبر به بعد اسنايدر هيچ شباهتي به بازيکن فصل پيش اينتر نداشت. پاهاي او قدرت جنگندگي نداشتند و دوندگي هايش در زمين نامنظم و بي تداوم به نظر مي رسيدند. حتي مغز اسنايدر هم بعد از يک سال توأم با فشار و تنش، کارايي لازم را نداشت.
حتي اواسط ماه نوامبر در جريان ديدار اينتر و برشا، اسنايدر به حدي خسته بود که نتوانست در ديدار بعدي اينتر حاضر باشد. اما پس از اين ماجرا به طور جدي آسيب ديد و در نيمه نهايي جام باشگاه هاي جهان در 15 دسامبر با کشيدگي عضله مواجه شد و براي همين دو ماه به استراحت اجباري پرداخت. در اين دو ماه هافبک هلندي اينتر خودش را درمان و از همه مهمتر استراحت کرد و با همان خصوصيات قبلي به ميادين بازگشت.
او در يک هفته دو بازي کامل و يک بازي نصفه انجام داد و سه گل به ثمر رساند. اولين گل را روز سوم فوريه و بعد از اينکه در نيمه دوم وارد زمين شد وارد دروازه باري کرد و نتيجه بازي را به نفع اينتر تغيير داد. گل دوم را يکشنبه گذشته با يک ضربه استثنايي به رم تحميل کرد و 90 دقيقه تمام هافبکهاي جلوروسي را آزار داد.
گل سوم او هم شاهکاري بود که در بازي دوستانه هلند برابر اتريش با يک ضربه پاي راست تماشايي از پشت محوطه 18 قدم که زيباترين گل ديدارهاي دوستانه هفته گذشته انتخاب شد، به ثبت رساند. اسنايدر فصل قبل که اينتر در ماه هاي ابتدايي فصل جاري بيهوده در ميادين به دنبال او مي گشت، يک بار ديگر ظهور کرده است و حالا که بازيهاي مهم و سرنوشت ساز از راه مي رسند و در ماه هاي فوريه و مارس بايد زمينه را براي پيروزي هاي مهم آخر فصل مهيا کرد، اسنايدر در اوج آمادگي به سرمي برد.
بيست و سوم فوريه، اينتر در ليگ قهرمانان به مصاف بايرن مونيخ مي شتابد و اينتر از چند هفته پيش دورخيزي جدي براي بازگشت به جمع مدعيان بالاي جدول ليگ ايتاليا آغاز کرده که بازي امشب مقابل يوونتوس در داربي ايتاليا به آن اهميت بيشتري مي بخشد. اين اولين باري است که اسنايدر در ورزشگاه المپيک تورين به ميدان مي رود.
سال گذشته او در بازي دو تيم در زمين يووه به دليل مصدوميت غايب بود و به همين دليل براي رويارويي با بينکونري لحظه شماري مي کند: «حالم خوب است و به مرز 100 درصد آمادگي نزديک شده ام. مسلماً براي بازي با يووه آماده ام. اين ديدار خيلي براي ما مهم است براي اينکه با يک پيروزي ديگرفشار بيشتري به ميلان وارد مي کنيم واين هدف اصلي ماست.»
یادداشت روز: چرا دیدار یوونتوس – اینتر دربی ایتالیا نامیده شد؟/ خوشه های خشم
سایت گل- اینتر و یوونتوس، نرآتزوری و بیانکونری، بنه آماتا و بانوی پیر. این دو باشگاه بزرگ تاریخ فوتبال ایتالیا هستند و رقابت و دشمنی آنها، اهمیت دربی های میلان و تورین را در سایه قرار داده است.
در سال 1967 جیانی بره را ، روزنامه نگار معروف ایتالیایی این دیدار را دربی ایتالیا نامید؛ عنوانی که اساسا معنای دربی را به چالش کشید اما شاید بهترین عنوان برای رویارویی دو تیم از بهترین های اروپا بود که قهرمانی ها و جام های زیادی را در ویترین افتخارات شان داشتند.
اما با گذشت زمان شرایط تغییرات زیادی کرد. میلانی ها با پیشی گرفتن از اینتر در تعداد قهرمانی ها به تیم اول شهر میلان تبدیل شدند و شکوه یوونتوس نیز با رسوایی کالچوپولی و سقوط به سری B خدشه دار شد.
جرقه های دشمنی این دو باشگاه به حدود نیم قرن قبل برمی گردد. فصل 61-1960 بود و تیم های یوونتوس، اینتر و میلان رقابت سخت و فشرده ای برای قهرمانی در سری آ داشتند. این سه شانه به شانه هم پیش آمده بودند تا اینکه دیدار حساس یوونتوس- اینتر در روز 16 آوریل فرا رسید. نبردی که می توانست سرنوشت قهرمانی را رقم بزند اما ورود تعدادی از تماشاگران به داخل زمین موجب قطع شدن بازی شد.
کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا ابتدا نتیجه دیدار را 2-0 به سود اینتر اعلام کرد اما یک هفته مانده به پایان رقابت ها، حکم به برگزاری بازی تکراری داده شد.
این در حالی بود که یوونتوسی ها با دو امتیاز برتری پای به بازی هفته پایانی می گذاشتند. اینتر در دیدار با کاتانیا به طور ناباورانه ای 2-0 شکست خورده بود و امیدهایش برای قهرمانی را کم رنگ می دید.
اما این حکم دیگر خیلی باورنکردنی بود. به این ترتیب یوونتوس می توانست دوازدهمین قهرمانی اش در رقابت های سری A را جشن بگیرد اما آنجلو موراتی، پدر ماسیمو موراتی، معتقد بود این حکم فدراسیون فوتبال ایتالیا به دلیل نفوذ امبرتو آنیلی صادر شده است.
به همین دلیل از سرمربی تیمش، هلینو هراه را خواست در دیدار تکراری که روز 10 جولای 1961 برگزار شد، دیداری که تاثیری در قهرمانی نداشت، تیم زیر 20 ساله های باشگاه را به زمین بفرستد.
یوونتوسی ها نیز به تیم جوان اینتررحم نکردند، 9-1 به پیروزی رسیدند تا بسیاری این روز را آغاز دشمنی دو باشگاه بدانند.
از آن پس رویارویی های دو تیم همواره با سروصدا و درگیری های زیادی همراه بوده که یکی از معروف ترین آنها در 26 آوریل 1998 رقم خورده است.
مردان جی جی سیمونی در دل آلپی به مصاف یوونتوس لیپی رفتند در حالی که اختلاف دو تیم تنها یک امتیاز بود. این بار بیانکونری به لطف گلزنی الکس دل پیرو به پیروزی رسید اما این باعث نشد تا اینتری ها به راحتی شکست را بپذیرند. تیم میلانی تیم حریف را متهم می کردند که در سراسر فصل 98-1997 از داوری سود برده است اما عدم اعلام پنالتی از سوی پیه رو چکارینی به دلیل ضربه مارک یولیانو به سینه رونالدو، خشم اینتری ها را بیش از پیش برانگیخت.
یک بار دیگر یوونتوس اسکودتو را فتح کرد و باز هم از سوی حریف متهم شد که جام را به کمک داوران به دست آورده است.
داستان چند سال اخیر دو تیم را نیز که همه می دانند. کالچوپولی و تهمت هایی که دو باشگاه نثار هم کرده اند. دو قهرمانی ای که از یوونتوس گرفته شد و زلاتان و ویرایی که مستقیما از یوونتوس راهی اینتر شدند؛ قهرمانی های پی در پی برای اینتر و سقوط به سری B و حقارت برای یوونتوس. باید دید آیا دیدار امشب دو تیم فصل جدیدی در رقابت و دشمنی دو باشگاه خواهد بود یا خیر؟
اسکوربورد ایتالیا: برد لاتزیو، فیورنتینا و اودینزه
سایت گل –
پالرمو 2 – فیورنتینا 4
گلها: پاستوره (7) و نوچرینو (48) برای پالرمو، جیلاردینو (36)، کامپورزه (70)، بووو (78 – گل به خودی) و مونتولیوو (88) برای فیورنتینا
برشا صفر - لاتزیو 2
گل ها: گونسالس (17)، کوزاک (58)
باری صفر – جنوا صفر
کالیاری 4 – کیهوو 1
گلها: کونتی (19)، کانتینی (29)، نهنه (43 و 71) برای کالیاری، ترئائو (84) برای کیهوو
کاتانیا 3 – لچه 2
گلها: سیلوستره (45)، لودی (80 و 85) برای کاتانیا، جدا (56) و موناری (61) برای لچه
چزنا صفر – اودینزه 3
گلها: دیناتاله (41 و 75)، اینلر (70)
سمپدوریا 3 – بولونیا 1
گلها: پالومبو (8)، گاستالدلو (14)، ماکارونه (15) برای سمپدوریا، پاپونی (65) برای بولونیا
البته فکر نکنم به مرکل توی این بازی ها به اون صورت بازی برسه
چون به فرض این که کم تجربه است و تنها 18 سال داره ممکنه الگری به مرکل به اون صورت بازی نده
یا این که اصلا بازی نکنه
ولی به نظر خودم میشه روی مرکل حساب کرده
خیلی خونسرد و سر بالا بازی میکنه و قدرت دریبلینگ خیلی خوبی داره
پاس های دقیقی هم میده که همه این مولفه ها میتونه اون رو به یک بازیکن با کلاس تبدیل کنه
در آینده بیشتر از اون خواهیم شنید
استعداداي جوون آلماني اينن ديگه:دي
عجب بازی ای بود این یوونتوس اینتر :دی
اینتر انصافا بد نبود ولی بازی دفاعی خیلی خوب یووه و خراب کردن دروازه خالی اتوئو دست به دست هم داد تا 1-0 تموم بشه.
تبریک به طرفدارهای یووه (و میلان:دی)
آرمان اسپویلر
شبکه سه ایران داره لایو نشون میده
:31:
استعداداي جوون آلماني اينن ديگه:دي
البته اصلیت آلمانی نیست
توی قزاقستان متولد شده ولی برای تمامی رده های سنی آلمان بازی کرده به غیر از بزرگسالان
توب باشگاه اشتوتگارت بازی میکرد که برایدا فهمید بازیکن با استعدادیه و اونو به میلان آورد
الان هم که نسبت به سن کمی که داره (18) واقعا داره خوب بازی میکنه
آفرین به یووه
هم تونست خودش رو بالا بکشه و هم این که نذاشت اختلاف میلان و اینتر کم بشه
این ماتری مصدوم شده بود نمیتونست دیگه راه بره ولی دلنری در کمال تعجب تعویضش نکرد و یک سری بازیکن دیگه رو عوض کرد
ولی یووه واقعا خوب دفاع کرد...هر چقدر خلاقیت تیم کم بود ولی از نظر ساختار دفاعی خوب بودن
mahdishata
14-02-2011, 01:26
شبکه سه ایران داره لایو نشون میده
:blink:
مسعود فراستی و جیرانی که انتنو قورت داده بودن!!
H A M A S
14-02-2011, 08:49
8 امتیاز اختلاف!!!
لئو مرد روزهای بزرگ نیست!!!
راستی بارسا تی وی بازی رو نشون داد یا نه؟؟
یوونتوس 1 – اینتر صفر: برد بینکونری با گل ماتری
دربی ایتالیا با گل الساندرو ماتری به سود یووه به پایان رسید.
سایت گل – یوونتوس با برد یک بر صفر مقابل اینتر فاتح دربی ایتالیا شد.
تنها گل دیدار را الساندرو ماتری در دقیقه 30 زد. ابتدا میلوش کراسیچ از سمت راست نفوذ کرد و سپس پاس رو به عقب او را فردریک سورنسن، مدافع جوان یوونتوس روی دروازه ارسال کرد که با ضربه سر دقیق و زیبای ماتری وارد دروازه ژولیو سزار شد.
دو تیم در نیمه اول مانند دیدار رفت در جوزپه مئاتزا با احتیاط بازی کردند. اولین فرصت دو تیم در دقیقه 10 به دست آمد، زمانی که ضربه سر لوکا تونی روی سانتر جورجیو کیه لینی به بیرون رفت. کمی بعد، یوونتوسی ها اعتقاد داشتند تکل ایوان کوردوبا روی پای الساندرو ماتری خطای پنالتی بوده است، اما داور چنین اعتقادی نداشت. اینتر در کل در نیمه اول توپ را بیشتر در دست داشت اما نمی توانست موقعیتی جدی ایجاد کند.
با این حال بازی در نیمه دوم شتاب زیادی گرفت و دو تیم موقعیت های فراوانی ساختند که جیامپائولو پاتزینی و ماتری نتوانستند آنها را به گل تبدیل کنند. اتوئو هم چند بار روی دروازه یووه خطرساز شد که با واکنش های بوفون روبرو شد. یک بار هم که در دقیقه 89 بوفون تسلیم شده بود، اتوئو روی پاس عالی وسلی اسنایدر در دوقدمی دروازه صاحب توپ شد اما آن را به تیر دروازه زد!
یوونتوس با این برد به رده ششم جدول رسید و به امیدهای اینتر برای رسیدن به میلان صدرنشین آسیبی جدی وارد کرد. یووه با 41 امتیاز ششم است و اینتر با 44 امتیاز و یک بازی کمتر، چهارم. اینتر بازی عقب افتاده خود را در خانه فیورنتینا در چهارشنبه برگزار می کند و سپس میزبان کالیاری است. یوونتوس هم هفته بعد در خانه لچه بازی می کند.
2011/2/14
8 امتیاز اختلاف!!!
لئو مرد روزهای بزرگ نیست!!!
راستی بارسا تی وی بازی رو نشون داد یا نه؟؟
والا Barca TV که نشون نداد اما شبکه سه خودمون چرا. بازم سری آ که با تاخیر نشون میده. خبری از بارسا اتلتیکو و اسپانیول رئال نبود.
pcforlife
14-02-2011, 12:31
کل بازی دست اینتر بود! خصوصا نیمه دوم! فک کنم اتوئو دقیقه 90 یه دیرک هم زد... حیف شد...
اما در مجموع تبریک به هوادارای یووه...
H A M A S
14-02-2011, 13:07
یوونتوس 1 – اینتر صفر: برد بینکونری با گل ماتری
والا Barca TV که نشون نداد اما شبکه سه خودمون چرا. بازم سری آ که با تاخیر نشون میده. خبری از بارسا اتلتیکو و اسپانیول رئال نبود.
یادمه چند هفته پیش هم بازی میلان-رم با تاخیر یه ماهه نشون دادن
کارشان خیلی درسته:2:
vahidgame
14-02-2011, 13:11
خوب شد با این باخت اینتر یکمی از میلان عقب افتاد
واقعا اگه میلان قهرمان نشه دیگه باید طرفدارانش برن خودکشی کنن! :31:
چون دیگه قهرمانی در این فصل یکمی راحته
حالا بياييد و صدر جدول را بگيريد
به نقل از توتواسپورت ايتاليا، ماسيميليانو آلگري اظهار داشت: ميلان با قدرت از صدر جدول و رتبهاي كه استحقاقش را دارد محافظت ميكند و آن را به هيچ رقيبي واگذار نخواهد كرد.
وي ادامه داد: هرگز بحران نداشتيم و اين روزنامههاي رم بودند كه علاقه داشتند ما را بحران زده نشان دهند. ميلان با قدرت به سمت قهرماني حركت ميكند.
ميلان با نتيجه 4 بر صفر پارما را در هم كوبيد تا با با 25 بازي و كسب 52 امتياز در صدر جدول بماند و جاي پايش محكم شود.
سيدورف 8، كاسانو 17 و روبينيو 62 و 65 برابر پارما گلزني كردند.
mahdishata
14-02-2011, 13:40
از شادي هواداران احساس غرور ميكنم
سرمربي تيم فوتبال يووتوس پس از پيروزي يك بر صفر برابر اينترميلان گفت: از شادي هواداران احساس غرور ميكنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، جيجي دلنري مردي كه پس از پيروزي يووه برابر اينترميلان محبوبيت مضاعفي كسب كرده درخصوص اين موفقيت گفت: يوونتوس يك روند صعودي را طي كرده است. ابتدا مقابل پالرمو بسيار خوب بازي كرديم اما به پيروزي نرسيديم، سپس كالياري را در زمين خودش شكست داديم و امروز هم برابر اينترميلان پيروز شديم و ثابت كرديم از لحاظ رواني تيم فوق العاده قوي و با انگيزهاي هستيم.
وي ادامه داد: اين پيروزي براي ما بسيار با ارزش بود زيرا ميتواند سر آغاز دوران جديدي در فصل جاري باشد و همه چيز را به سود يوونتوس تغيير دهد. شكست دادن اينترميلاني كه با مربيگري لئوناردو احيا شده كار آساني نبود و از اين بابت از همه بازيكنانم متشكرم. اضافه شدن ماتري، توني و بارزالي براي تقويت يوونتوس بسيار خوب بود. وقتي بي مهاجم بوديم دوران بسيار سختي را سپري كرديم زيرا در فوتبال وقتي به پيروزي ميرسي كه بتواني گلزني كني.
دل نري تاكيد كرد: يوونتوس مسير بسيار دشواري را پيش روي خود دارد و بايد مراقب تمام تيمها باشيم. ما رقباي بزرگي داريم و رسيدن به منطقه اروپايي و حفظ اين جايگاه كار بسيار سختي است.
Milan, still confirmed for Ganso. There is an agreement with the DIS
خبرهای زیادی هم پیرامون انتقال گانسو به میلان منتشر شده و میشه و همچنان ادامه داره
و مثل این که این جریان چیزی بیشتر از شایعه است که امیدوارم اینطور باشه
گانسو میتونه یکی مثل کاکا برای میلان باشه...هر چند که یک سری تفاوت با کاکا داره ولی واقعا بازیکن خوبیه و اگه بگیریمش از هر نطر سود کردیم
به یک جایگزین درست و حسابی برای سیدورف احتیاج داریم که گانسو میتونه این کارو انجام بده و نقش هافبک تهاجمی رو به بهترین نحو انجام بده
امیدوارم بعد این فصل سیدورف با خاطره خوش از میلان بره....بعد هم ببینیم که چه بازیکنی شماره 10 میلان رو میپوشه؟!
مثل این که مبلغ در نظر گرفته شده برای گانسو هم 54 میلیونه...
روابط باشگاه سانتوس با گانسو هم لحظه بدتر و بدتر میشه (البته دلیلش رو نمیدونم)
اینتر هم خیلی تلاش میکنه که اونو به تیم لئو بیاره
ولی گفته شده که میلان یک سری توافقات اولیه رو انجام داده...ولی به نظرم این قیمت 54 میلیونی خیلی زیاده
البته اگه گالیانی کار همیشگی خودش رو بکنه میتونه این قیمت رو نصف کنه
DIS هم 45% مالیکت گانسو رو در اختیار داره و گفته شده که میلان با اونا به توافق رسیده
H A M A S
14-02-2011, 16:00
Milan, still confirmed for Ganso. There is an agreement with the DIS
خبرهای زیادی هم پیرامون انتقال گانسو به میلان منتشر شده و میشه و همچنان ادامه داره
و مثل این که این جریان چیزی بیشتر از شایعه است که امیدوارم اینطور باشه
گانسو میتونه یکی مثل کاکا برای میلان باشه...هر چند که یک سری تفاوت با کاکا داره ولی واقعا بازیکن خوبیه و اگه بگیریمش از هر نطر سود کردیم
به یک جایگزین درست و حسابی برای سیدورف احتیاج داریم که گانسو میتونه این کارو انجام بده و نقش هافبک تهاجمی رو به بهترین نحو انجام بده
امیدوارم بعد این فصل سیدورف با خاطره خوش از میلان بره....بعد هم ببینیم که چه بازیکنی شماره 10 میلان رو میپوشه؟!
مثل این که مبلغ در نظر گرفته شده برای گانسو هم 54 میلیونه...
روابط باشگاه سانتوس با گانسو هم لحظه بدتر و بدتر میشه (البته دلیلش رو نمیدونم)
اینتر هم خیلی تلاش میکنه که اونو به تیم لئو بیاره
ولی گفته شده که میلان یک سری توافقات اولیه رو انجام داده...ولی به نظرم این قیمت 54 میلیونی خیلی زیاده
البته اگه گالیانی کار همیشگی خودش رو بکنه میتونه این قیمت رو نصف کنه
DIS هم 45% مالیکت گانسو رو در اختیار داره و گفته شده که میلان با اونا به توافق رسیده
دقیقا به گالیانی گفتن که اینتر داره با گانسو به توافق میرسه
گالیانی هم گفت پس فکر کردین برای چی برای فروش رونالدینیو یکسر هم رفتم برزیل؟؟!
بازیش چه طوریه؟؟فقط دریبل میده یا بازیسازی هم انجام میده؟؟
امیدوارم فصل بعد گانسو و مرکل بتونن جانشین های شایسته پیرلو و سیدورف بشن
هم دريبل و تکنيک خيلي خوبي داره
هم اين که پاس هاي خوبي ميده و واقعا يک هافبکه کامله
فصل بعد کلا يک حالي به اين خط هافبک داده ميشه
دفاع هم مطمئنا يک سري تغييرات خواهد داشت
زلاتان: تجربه میلان در چمپیونزلیگ برای غلبه بر تاتنهام کافی است
زلاتان مطمئن است تجربه میلانی ها در دیدار مقابل تاتنهام بسیار به کمک آنها خواهد آمد
سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، ستاره سوئدی میلان، آماده است تا به تیمش کمک کند تا تاتنهام را در لیگ قهرمانان اروپا شکست دهد.
زلاتان مطمئن است تجربه میلانی ها در دیدار مقابل تاتنهام بسیار به کمک آنها خواهد آمد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" امتیاز بسیار بزرگی است که بازیکنانی باتجربه در تیم تان داشته باشید. در تیم میلان بازیکنان زیادی هستند که تجربه قهرمانی در چمپیونزلیگ را دارند.
تاتنهام تیمی است که دائما در حال پیشرفت است و بازیکنان فوق العاده ای در ترکیبش دارد.
من همیشه به دنبال گلزنی هستم زیرا برای پیروزی این مسئله اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این باید مراقب باشیم تا گلی دریافت نکنیم."
او همچنین در مورد حضور احتمالی اش در لیگ برتر گفت:" نمی دانم. اما هرگز نمی توانید بگویید نه. البته فکر می کنم وقتی به جای منچسترسیتی، میلان را انتخاب کردم، نشان دادم که دوست دارم آینده در کجا شکل بگیرد.
از بودن در میلان خوشحال هستم و می خواهم در چهار سال آینده در این تیم باشم."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%D9%84%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C
یووه دندون تیز کرده برای پیرلو
طبق اخبار گزتا میلان و پیرلو هنوز برای تمدید قرارداد به توافق نرسیدن و مسئولان یووه هم که به دنبال آماده سازی تیم برای اینده هستن به دقت وضعیت پیرلو و میلان رو زیر نظر گرفتن تا در صورت عدم توافق باشگاه و پیرلو وارد عمل بشن.
توی یک سری خبرها هم از منچستر سیتی - رئال مادرید - چلسی و بارسلونا هم به عنوان تیم های خواهان پیرلو یاد شده بود
البته اصلیت آلمانی نیست
توی قزاقستان متولد شده ولی برای تمامی رده های سنی آلمان بازی کرده به غیر از بزرگسالان
توب باشگاه اشتوتگارت بازی میکرد که برایدا فهمید بازیکن با استعدادیه و اونو به میلان آورد
الان هم که نسبت به سن کمی که داره (18) واقعا داره خوب بازی میکنه
البته از پدر و مادری با اصلیت آلمانی تو قزاقستان متولد شده
مثل کلوزه که از پدری المانی تو لهستان متولد شده.
ميلان با مكسس به توافق اوليه رسيد
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه ميلان با مدافع مركزي رم به توافق اوليه دست يافتهاند اما تلاش در پنهان كردن روند اين مذاكرات دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه آبولا چاپ ليسبون در تيتر اول صفحه مربوط به فوتبال ايتاليا از توافق اوليه باشگاه ميلان با فيليپه مكسس نوشته و نويسنده اطمينان دارد كه در فصل آينده اين مدافع 28 ساله را با لباس روسونري تماشا خواهيم كرد.
اين در حالي است كه آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان در تماس با دو روزنامه پرتيراژ رم اين خبر را قويا تكذيب كرده و معتقد است ميلان هيچ نيازي به يك مدافع آن هم در حد مكسس ندارد.
باشگاه رم دچار مشكلات شديد مالي است و بسياري بر اين باورند كه ثروتمندان فوتبال اروپا قصد ماهي گرفتن از اين آب گل آلود را دارند.
روسلا سنسي مالك افتخاري رم عملا اين باشگاه را به دو بانك آمريكايي سپرده تا بدهي خود را پرداخت كرده باشد.
روزنامه گازتادلواسپورت ايتاليا در چاپ صبح امروز خود خبر توافق اوليه مكسس با ميلان را منتشر كرده اما در سايت خبري وابسته به خود همين خبر را از قول آلگري، سرمربي ميلان تكذيب كرده است.
mahdishata
20-02-2011, 09:42
ناآرامی های خاورمیانه به باشگاه رم هم رسید
به دنبال نارضایتی مردمی در برخی کشورهای خاورمیانه ، هواداران باشگاه رم هم با تجمع چند ساعته در پشت درهای زمین تمرین باشگاه خواهان برکناری کلودیو رانیری شدند.
حدود 200 نفر از هواداران پس از چندین ساعت نشستن روی زمین درمقابل ورودی زمین تمرین وسردادن شعارهای اعتراض آمیز ،با پرتاب فشفشه و مواد محترقه به داخل محوطه خواهان کناره گیری رانیری شدند . این اقدام آنها دخالت پلیس را به همراه داشت هرچند درگیری جدی بین تظاهر کنندگان و نیروهای پلیس رخ نداد. آنها اعلام کردند این تجمعات تا زمان قطعی شدن برکناری رانیری ادامه خواهد یافت . رم در آخرین بازی مقابل تیم شاختار دونتسک اکراین در لیگ قهرمانان با نتیجه 3-2 مغلوب شد . اما رانیری با نادیده گرفتن این اعتراضات تاکید کرد قصد استعفا ندارد و د ربازی یکشنبه مقابل جنوا روی نیمکت خواهد بود.شرایط سخت مالی در باشگاه آنها را به مذاکره با شرکت امریکایی دی بندتو وادار کرده و گفته میشود مسئولان این شرکت علاقه ای به ادامه حضور رانیری درتیم ندارند .
یورو اسپورت/19 فوریه
mahdishata
20-02-2011, 10:11
يک ربع قرن اقتدار؛ نبرد روسونري با امضاي نخست وزير
امروز در بازي ميلان برابر کيه وو در شهر ورونا، بازيکنان روسونري با پيراهن ويژه اي با امضاي سيلويو برلوسکوني نخست وزير ايتاليا به مناسبت بيست و پنجمين سال حضور او در مقام رياست باشگاهي که بيستم فوريه سال 1986 از سوي وي خريداري شده، به ميدان خواهند رفت.
قصه برلوسکوني و ميلان به يک ربع قرن رسيده و براي همين مسؤولان تيم از ايده پيراهنهاي امضا شده از طرف برلوسکوني که در کنار مارک اسپانسر تيم و آرم باشگاه قرار مي گيرد، استقبال کردند. اوايل سال 1986 ميلان که دو بار به دسته پايين تر سقوط کرده بود، درآستانه ورشکستگي قرار داشت، اما پيش از اينکه حساب و کتابهاي باشگاه به دادگاه ارسال شوند، سيلويو برلوسکوني پس از مذاکراتي طولاني روز بيستم فوريه سال 1986 اين باشگاه را خريداري کرد. برلوسکوني تاريخ اين باشگاه را براي هميشه تغيير داد و ميلان را به تيمي تبديل کرد که بيشترين عناوين قهرماني را در جهان تصاحب کرده است. اين در حالي است که او اوايل دهه هشتاد ميلادي دو بار تلاش کرده بود باشگاه اينتر را خريداري کند.
اما برلوسکوني هميشه گفته، هيچ گاه به اينترعلاقه اي نداشته و از نظر او خريداري کردن ميلان يک ماجراجويي رمانتيک بوده است. در 25 سال تحت رياست او باشگاه روسونري به همه عناوين ممکن دست يافت. فهرست بلندي از جامهاي گوناگون با اولين اسکودتو تحت هدايت برلوسکوني درفصل 1988 - 1987 به دست آمد. روي نيمکت ميلان، مربياني همچون نيلس ليدولم و آريگو ساکي نشستند. رود گوليت و مارکو فان باستن ستاره هاي هلندي ميلان آن روزها بودند که فرانک ريکارد هم به آنها اضافه شد. در يک ربع قرني که برلوسکوني ميلان را در اختيار داشته، اين تيم پنج بار به عنوان قهرماني ليگ قهرمانان رسيده و هفت اسکودتو فتح کرده و سه بار قهرمان جهان شده است. ضمن اينکه پنج سوپر جام ايتاليا و پنج سوپر جام اروپا و يک جام حذفي هم در اين مدت به کلکسيون افتخارات اين تيم اضافه شده اند.
ميلان تأثير زيادي در تغيير وجهه فوتبال دنيا داشت. خريدهاي نجومي اين تيم، ورود رئيس باشگاه با هليکوپتر به تمرين تيم، ساخت لابراتوار ميلان و مرکز تحقيق علمي براي بهبود بازدهي فيزيکي ورزشکاران همگي جزو دستاوردهاي باشگاه در اين مدت بوده اند. ضمن اينکه در اين مدت قهرمانان نام آشنايي به تيم ملحق شدند و سه کاپيتان تاريخي به نامهاي بارزي، پائولو مالديني و ماسيمو آمبروزيني در اين تيم حضور داشته اند. به موازات اين افتخارات، برلوسکوني که در ايتاليا مؤسس تلويزيونهاي تجاري بود، درعرصه سياسي هم روند موفقي را سپري کرد.
در ماه مي 1994 او در انتخابات با حزب زنده باد ايتاليا موفق شده و وارد کاخ نخست وزيري ايتاليا شد. روي نيمکت ميلان مربيان مختلفي نشستند. از فابيو کاپلو که چهار اسکودتو، يک سوپر جام اروپا و يک ليگ قهرمانان در پنج فصل براي اين تيم به ارمغان آورد، گرفته تا آلبرتو زاکروني که در اولين فصل حضورش در اين تيم، ميلان را فاتح يک اسکودتو ديگر کرد، کارلو آنچلوتي که هم در نقش بازيکن و هم در نقش مربي فاتح ليگ قهرمانان شد تا لئوناردو و آلگري هدايت تيم را در سالهايي که گذشت، برعهده داشته اند. البته در اين ميان مربياني هم بوده اند که در مدت کوتاهي با ميلان همراه شده اند.
تابارس اروگوئه اي و تريم ترک از آن جمله هستند. حتي به دنبال کالچوپولي در پايان فصل 2006 - 2005 و جريمه کردن ميلان با کسر 30 امتياز و کسر هشت امتياز ديگر در رقابتهاي باشگاهي فصل بعد هم علاقه برلوسکوني به ميلان کاهش نيافت. برلوسکوني چند سال پيش گفت: «من 25 سال ديگر رئيس ميلان خواهم بود» دميتريو آلبرتيني از بازيکنان بزرگ تاريخ باشگاه که امروز عنوان نايب رئيس فدراسيون فوتبال ايتاليا را هم در اختيار دارد، اين فرضيه را که برلوسکوني مي خواهد شاخص ترين چهره فوتبالي همراه با بيزينس باشد، رد مي کند. «به نظر من او فرهنگ کار کردن و تلاش و تعلق خاطر به باشگاه را براي همه در اين تيم پرورش داد. بيشتر بازيکنان ما در آن سالها ميلاني بودند. براي همين تعصب به پيراهن تيم خيلي زياد بود. برلوسکوني حضوري دايم در ميلانلو داشت و هرشنبه به تيم سرمي زد. او نصيحت مي کرد و نظرش را در هر مورد به زبان مي آورد. حتي يادم مي آيد يک بار بدون جوراب داشتم در ميلانلو راه مي رفتم و او متوجه اين موضوع شد و به من تذکرداد که زندگي ورزشي يک بازيکن خيلي مهم است و بهتر و عاقلانه تراست که جوراب داشته باشم. من حتي مي توانم او را يک مربي سياسي بنامم.»
H A M A S
20-02-2011, 19:35
سه امتیاز حساس مقابل کیه وو رو گرفتیم تا با اختلاف در صدر بمونیم
عجب زمین خرابی کیه وو داشت!!
دم پاتو گرم انصافا
به هیچ وجه نمیشه زش چشم پوشی کرد
powerslave
20-02-2011, 19:44
میلان که با زور و بد بختی برد. اما یکم سرتر بود. و گل اولشون رو هم که روبینیو هند کرد. میلان 2 کیوو 1
نکته عجیب بازی رم بود. 2 بر صفر و 3-1 جلو بود. آخرش 4-3 باخت!! این رانیری پدر رم رو در آورده. هر چند نیروی جوان درست حسابی هم تولید نکردن.
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
آره زمین کیوو خیلی داغون بود. توپ هی کله میکرد و بازیکن ها نمیتونستن درست حرکت کنن. تو ایتالیا خیلی از ورزشگاه ها مشکل زمین دارن که هی درستش میکنن و هی دوباره خراب میشه.
H A M A S
20-02-2011, 20:27
راستی این جوون آلمانیمون مرکل که از اول فیکس هم بود همچین مالی هم نبود!!
ولی کلا از سیدورف که حرکاتش آدمو یاد عزیزان بهزیستی می ندازه خیلی بهتره!!
H A M A S
20-02-2011, 20:27
راستی این جوون آلمانیمون مرکل که از اول فیکس هم بود همچین مالی هم نبود!!
ولی کلا از سیدورف که حرکاتش آدمو یاد عزیزان بهزیستی می ندازه خیلی بهتره!!
بابا مرکل خیلی خوب بود
حتی بیرهوف بازی هاش رو زیر نظر داره تا برای تیم ملی المان دعوتش کنه
واقعا دونده بود...هم توی دفاع شرکت میکرد و هم توی حمله
ولی این زمین خراب کیوو نمیذاشت هیچ کدوم از بازیکنان میلان خوب کار کنن
من خیلی از بازی های اونو دیدم...مطمئن باشین که استعداد خوبی داره
H A M A S
20-02-2011, 22:07
بابا مرکل خیلی خوب بود
حتی بیرهوف بازی هاش رو زیر نظر داره تا برای تیم ملی المان دعوتش کنه
واقعا دونده بود...هم توی دفاع شرکت میکرد و هم توی حمله
ولی این زمین خراب کیوو نمیذاشت هیچ کدوم از بازیکنان میلان خوب کار کنن
من خیلی از بازی های اونو دیدم...مطمئن باشین که استعداد خوبی داره
توی بازیهای پیش فصل خیلی ازش تعریف میشد منکه خیلی امیدارم توی قحطی بازی ساز توی تیم یکی بشه جای پیرلو رو پر کنه
ولی جدا این زمین کیه وو تمام بازی میلان رو خراب کرده بود
نباید یه لیگی در حد سری آ همچین زمینی داشته باشه
===========================================
بازی بعدی میلان با ناپولی هم شاید پخش بشه
چون با بازی های رئال-بارسا تداخل نداره
فکر کنم میلان و ناپولی دوشنبه بازی میکنن
لاوتزی هم با سه جلسه محرومیتی که نصیبش شده بازی میلان رو از دست داد
کلا خبر خوبیه :31:
کیه وو 1- میلان 2؛ صدرنشین همچنان می تازد
میلان در دیدار یکشنبه شب خود موفق شد تا سه امتیاز بازی را مال خود کند.
سایت گل- پاتو،مهاجم برزیلی میلان که به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شد، توانست گلی دیرهنگام را برای میلان به ثمر رسانده و سه امتیاز ارزشمند را کسب کند. اولین گل این دیدار در دقیقه 25 توسط روبینیو از راه رسید و گلنسون فرناندس در دقیقه 61 بازی را به تساوی کشاند ولی پاتو بعد از ورودش به میدان در دقیقه 82 دومین گل میلان را به ثمر رساند تا روسونری در دیداری خارج از خانه به سه امتیاز ارزشمند برسد آنتونیو کاسانو بازی را در کنار روبینیو و زلاتان در خط حمله آغاز کرد و کریستین آبیاتی به رغم مصدومیتی که در دیدار مقابل تاتنهام از ناحیه سر گریبانگیر او شده بود،در درون دروازه میلان قرار داشت. خرهای پرنده هم با سیستم 2-4-4 به میدان رفتند و سرخیو پلیسیه در خط حمله این تیم بود.
کلودیو رانیری از رم رفت
مربی سابق یوونتوس و چلسی دیگر مربی رم نیست.
سایت گل – کلودیو رانیری از مربیگری رم استعفا داد. این کنارهگیری پس از چهارمین باخت پیاپی رم روی داد.
رم در خانه جنوا سه بر صفر پیش بود اما بازی را با نتیجه چهار بر سه باخت، آنچه که باعث شد مقامات باشگاه اعلام کنند روز دوشنبه آینده رانیری را بررسی خواهند کرد. البته کلودیو پیشدستی کرد و کنارهگیری کرد. او گفت: «همیشه تلاش کردم به نهایت منافع تیم فکر کنم. پس از مسابقهای مانند دیدار امروز، به نظرم بهتر است پیامی بفرستم. هنگامی که سوت پایان را شنیدم، به رختکن رفتم و از تیم تشکر کردم و تصمیم گرفتم کنارهگیری کنم. امیدوارم این تصمیم من باعث تقویت تیم شود.»
این پایانی بسیار بد برای رانیری بود که زمانی به نظر میرسید آیندهای درخشان در رم دارد.
رانیری در سال 2009 ویرانههای رم را تحویل گرفت و در اولین فصلش چیزی نمانده بود رم را در حضور اینتر قهرمان کند، اما تیم در نهایت با اختلاف دو امتیاز دوم شد.
فصل 11-2010 برای رم فاجعهای بزرگ بوده. رم پس از آخرین بازی رانیری در رده هشتم جدول قرار گرفت و عملا به دور از نبرد برای رسیدن به لیگ قهرمانان ماند.
آنها در لیگ قهرمانان به سختی بازل و کلوژ را پشت سر گذاشتند و در مرحله یک هشتم نهایی هم باخت بدی در خانه مقابل شاختار دونتسک متحمل شدند.
رم هنوز بیانیهای درباره استعفای رانیری منتشر نکرده، و به این ترتیب مشخص نیست چه کسی جانشین او میشود. البته رسانههای ایتالیایی گفتهاند وینچنتزو مونتلا که یک دهه را در رم بازی کرد و بیش از 100 گل رسمی برای این تیم زد جانشین رانیری خواهد شد.
خبر فوري: وينچنزو مونتلا سرمربي رم شد
خبرها از ايتاليا حاكي از اين است كه مهاجم سال هاي نه چندان دور جالوروسي هدايت اين تيم را برعهده گرفت
سايت گل- وينچنزو مونتلا جانشين كلوديو رانيري در تيم رم شد و تا پايان فصل هدايت جالوروسي را برعهده خواهد داشت.
او امروز صبح جلسه اي با مديران رم داشت و در مورد شرايط كاري با آنها بحث كرد.
در حالي كه هنوز خبر رسمي در اين مورد از سوي باشگاه رم منتشر نشده است، اسكاي اسپورت ايتاليا گزارش داد او براي پذيرش هدايت تيم پايتخت نشين با مديران باشگاه به توافق رسيد.
رانيري پس از شكست ديروز رم مقابل جنوا از هدايت جالوروسي استعفا داد.
احتمالا مراسم معارفه مونتلاي 36 ساله فردا انجام خواهد شد.
مونتلا پيش از اين هدايت تيم زير 15 ساله هاي باشگاه رم را برعهده داشت. بر اساس اين قرارداد او سالانه 500 هزار يورو دستمزد دريافت مي كرد و تا سال 2012 نيز با اين باشگاه قرارداد داشت اما هنوز چيزي از جزئيات قرارداد او به عنوان سرمربي تيم اول باشگاه منتشر نشده است.
گزارش ویژه: کارنامه درخشان و ناشناختهمانده کلودیو رانیری، مردی بزرگ که هرگز قدر ندید
سایت گل – نام کلودیو رانیری برای بسیاری تداعیکننده ناکامی است، اما کارنامهای که او در دوران مربیگری خود به جا گذاشته نقاط درخشان بسیاری دارد که شاید به دلیل شخصیت نه چندان جذاب او کسی از آنها یاد نمیکند.
رانیری مانند مورینیو حرف زدن بلد نیست، مانند گواردیولا کاریزما ندارد و مانند مانچینی خوشتیپ نیست. با این حال، مرور عملکرد او نشان میدهد او چه مربی بزرگی بوده است.
ابتدای دوران
رانیری در سال 1988 هدایت کالیاری را در سری C1 به دست گرفت و جزیرهنشینان را با دو قهرمانی متوالی در دستههای پایینتر به سری آ آورد.
او سپس هدایت ناپولی را در دست گرفت و در دورانی که دیهگو مارادونا از این تیم جدا شد، جیانفرانکو زولا را به تدریج جانشین فوق ستاره آرژانتینی کرد. زولا در سالهای پیش رو تبدیل به یکی از بزرگترین ستارگان سری آ و لیگ برتر شد.
رانیری سپس مربی فیورنتینا شد که به سری ب سقوط کرده بود، آن هم با وجود حضور گابریل باتیستوتای کبیر. هرچند رانیری فیورنتینا را به سری آ برگرداند، اما تمایل باتیستوتا به قهرمانی باعث شد در نهایت مسئولان در سال 1997 عذر رانیری را بخواهند و جیووانی تراپاتونی را به جای او مربی تیم کنند. با تراپ بود که فیورنتینا به لیگ قهرمانان رسید.
(تصویر مطلب مربوط به رانیری در دوران مربی گری فیورنتینا است)
رفتن به خارج
رانیری سپس راهی لالیگا شد تا هدایت والنسیا را در دست بگیرد. او این تیم را که در آن هنگام تیمی متوسط بود به تیمی قدرتمند تبدیل کرد و آنها را به فتح جام حذفی، و به لیگ قهرمانان رساند. او بود که بازیکنان جوان باشگاه مانند گایزکا مندیهتا، میگل آنخل آنگولو و خاویر فارینوس را به ترکیب اصلی آورد و سانتیاگو کانیزارس را از رئال مادرید خریداری کرد.
شاهکار رانیری اما در چلسی رقم خورد؛ تیمی که مدیر دیوانهاش، کن بیتس، آن را دچار مشکلات فراوانی کرده بود. با این حال رانیری چلسی را به آرامش رساند و آنها را به موفقیت رهنمون شد. دوران جدید چلسی با رانیری آغاز شد.
رانیری در سال دوم حضور در چلسی، بازیکنانی مانند فرانک لمپارد را از وستهم، امانوئل پتی و بودوین زندن را از بارسلونا، ویلیام گالاس را از مارسی و یسپر گرونشایر را از آژاکس خریداری کرد. او چلسی را در روز پایانی فصل، بالاتر از لیورپول به لیگ قهرمانان رساند، آن هم در حالی که باشگاه در مشکلات مالی غوطهور شده بود و تنها توانسته بود یک خرید انجام دهد. رانیری در آن فصل چند بازیکن جوان را به تیم اصلی فراخواند: روبرت هوث، کارلتون کول، و البته جان تری.
با موفقیتهای اخیر چلسی بود که رومن آبراموویچ قانع شد چلسی را خریداری کند. سرمایهدار روس نیوکاسل و چلسی را زیر نظر گرفته بود، اما در نهایت چلسی را به دلیل نتایج خوب و آینده درخشانی که در انتظار این باشگاه بود خریداری کرد. به رانیری بودجه خرید قابل توجهی داده شد ولی او میدانست که آیندهای در این باشگاه ندارد و آبراموویچ به دنبال مربی جاهطلبتری است. با این حال رانیری این بار هم خریدهای خوبی انجام داد: دمین داف، وین بریج، جو کول، خوان ورون، هرنان کرسپو، کلود ماکهلهله و آدرین موتو.
رانیری با این تیم در فصل 04-2003 بالاترین امتیاز چلسی در 49 سال پیش از آن را به دست آورد؛ آنها بداقبال بودند که نتوانستند قهرمان شوند، چون آرسنال در آن فصل به طرز خیرهکنندهای بدون شکست باقی ماند و در نهایت فتحی تاریخی را رقم زد.
رانیری پیش از آن که چلسی را به ژوزه مورینیو واگذار کند تا این تیم با آقای خاص به موفقیتهای پرشمار برسد، بازیکنان دیگری هم خرید: آرین روبن و پیتر چک. به این ترتیب او بود که بنیان چلسی نوین را بنا نهاد. جالب آن که رانیری در چهار سال حضور در چلسی، هر فصل امتیاز بیشتری نسبت به فصل قبل کسب کرد.
پس از چلسی
او سپس به والنسیا رفت، اما نتوانست موفقیتهایش را تکرار کند. بعد از آن به پارما رفت و این تیم را در سری آ نگه داشت.
اما موفقیت بعدی او پس از پیوستن به یوونتوس در سال 2007 رقم خورد. یووه تازه از سری ب برگشته بود و رانیری آنها را در همان فصل به لیگ قهرمانان رساند. سال بعد او در فاصله دو بازی مانده به پایان فصل اخراج شد، چرا که نتوانسته بود یوونتوس را مدعی جدی قهرمانی سازد. چیرو فرارا، مربی جدید تیم با پیروزی در دو دیدار باقیمانده یوونتوس را به رده دوم رساند، موفقیتی که باز هم بر پایههایی بود که رانیری بنیان نهاده بود.
برای درک آنچه رانیری در یوونتوس انجام داد کافی است در نظر گرفت که یووه فصل بعد با هدایت فرارا رتبهای بهتر از هفتم به دست نیاورد و آخرین سهمیه لیگ اروپای ایتالیا را کسب کرد. آنها در لیگ اروپای امسال با شش تساوی در تمامی دیدارهایشان در همان مرحله گروهی حذف شدند و در حال حاضر هم در رده ششم جدول به سر میبرند.
رانیری سپس مربی رم شد، تیمی که از کودکی طرفدارش بود. در حالی که رم در بحران شدید مالی به سر میبرد، رانیری در فاصله پنج هفته مانده به پایان رقابتهای فصل 10-2009 رم را به صدر جدول رساند. آنها در نهایت با یک لغزش دوم شدند و رقابت را به اینتر واگذار کردند که با ژوزه مورینیو به پیش میتاخت و فصلی تازه را در فوتبال اروپا رقم می زد؛ این در حالی بود مورینیو در دوران حضور در اینتر از هیچگونه طعنه و کنایهای به رانیری فروگذار نکرد و او را تا میتوانست با حرفهای خود تحقیر کرد.
رانیری در حالی رم را ترک کرد که بحران مالی این تیم، مشکلات مدیریتی و ابهامهای بزرگ درباره آینده باشگاه آن را به مخاطره انداخته بود. با این حال این رانیری بود که قربانی میشد؛ نقشی که دیگر به ایفای آن عادت کرده است.
ویچنزو مونتلا
یادش بخیر توی نسخه های قدیمی فیفاچقدر باهاش گل میزدم:دی
رانیری مربی متین و قابل احترامی بود
برعکس مورینیو که اخلاقش افتضاحه و هر جا رفته مربیان علیه اون موضع گرفتن
در کل امیدوارم رانیری به هر تیم دیگه ای رفت موفق باشه
نکته ای که وجود داشت این بود که مورینیو همیشه رانیری رو تحقیر و سرزنش می کرد ( و احتمالا خواهد کرد ) ، به خصوص در مورد افتخاراتش با چلسی و مقایسه اون با دوران رانیری و رانیری هم معمولا مظلوم واقع می شد ،
به قول مانوک خدابخشیان : " امثال رانیری و ونگر بیش از حد جنتلمن هستند "
گتوزو:محرومیتم مثل یک ماه زندان است
ستاره ایتالیایی محرومیتش را با سپری کردن یک ماه در زندان مقایسه می کند
سایت گل- جنارو گتوزو، ستاره ایتالیایی باشگاه میلان پس از برخوردی که درپایان دیدار تیمش مقابل تاتنهام در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، با جو جردن، دستیار هری ردنپ داشت ، با محرومیتی 4 جلسه ای مواجه شد. دلیل این محرومیت هم برخورد غیرورزشی او عنوان شده است.
البته این محرومیت، جدای از عدم حضور او دردیدار برگشت این دو تیم در وایت هارت لین خواهد بود و عملا او برای 5 دیدار شانس حضور در رقابتهای اروپایی را از دست خواهد داد.
جنارو گتوزو در گفت و گو با برنامه تلویزیونی له له نه گفت:« من حرکت احمقانه ای انجام دادم ولی احترام بسیار مهم است. آنها مرا برای 5 دیدار محروم کردند که مثل یک ماه حضور در زندان می ماند.من می خواستم دیدار برگشت دو تیم را از نزدیک تماشا کنم ولی به من توصیه شد که این کار را نکنم، چون حدود 37هزار تماشاگر در وایت هارت لین حاضر خواهند بود و احتمالا با صورتی متورم به میلان بازخواهم گشت، چون 37هزار سیلی خواهم خورد. آنتونیو کاسانو به من گفت:" چه مثال خوبی زدی.من باید مشاور تو باشم."»
گتوزو ادامه داد:« من پس از سوت پایانی بازی به طرف جو جردن رفتم و او عینکش را به نشانه بی اعتنایی برداشت و شروع به داد زدن کرد.»
H A M A S
23-02-2011, 15:24
رانیری و ونگر و صد البته پپ گواردیولا به لحاظ اخلاقی خیلی آدم های گلی هستن و بشدت تو دل برو
به قول خودم خدابخشیان:مورینیو بیش از حد شارلاتان است...
گزارش تصويري: خوشگذاري آدريانو در برزيل و خشم باشگاه رم
آدریانو که برای طی دوران نقاهت به برزیل برگشته، در یک پیتزافروشی به همراه دوستانش نشسته است. او برای سومین بار در موعد مقرر به تمرینات رم برنگشت.
بازنگشتن او به تمرینات اینتر بود که باعث شد قرارداد او با اینتر فسخ شود. آیا قرارداد او با رم هم فسخ می شود؟
گالیانی و ستایش از 25 سال ریاست برلوسکونی بر میلان
گالیانی امیدوار است که تیمش لیگ قهرمانان 2011 را فتح کند.
سایت گل – آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان به 25 سال ریاست سیلویو برلوسکونی بر میلان پرداخته است.
برلوسکونی در 20 فوریه 1986 میلان را خرید و در این مدت از میلان تیمی موفق ساخت. میلانیها در دوران حضور او 26 افتخار بزرگ کسب کردند، از جمله هفت اسکودتو و پنج جام باشگاههای اروپا، و جام باشگاههای جهان را در سال 2007 بردند.
گالیانی گفته است: «پس از 25 سال هیچ چیز عوض نشده. میلان در قلب سیلویو برلوسکونی است. میلان خود سیلویو برلوسکونی است.
این 25 سال نماینده خوبی برای رییس است و سالهایی فوقالعاده بوده.
برلوسکونی نوآور بزرگی در زمینه فوتبال است.»
گالیانی امیدوار است میلان با برلوسکونی در امسال به فتح لیگ قهرمانان برسد: «رویای ما این است که دوباره فاتح لیگ قهرمانان شویم.»
ميلان به دنبال سرخيو راموس و آلي سيسوخو
مديران باشگاه ميلان قصد دارند براي فصل آينده يك مدافع راست و يك مدافع چپ به خدمت بگيرند و از هم اكنون تلاش هاي شان را آغاز كرده اند
سايت گل- به گزارش نشريه كوريه ره دلو اسپورت، باشگاه ميلان قصد دارد در تابستان آينده سرخيو راموس، مدافع ملي پوش رئال مادريد، را به خدمت بگيرد.
به گزارش اين روزنامه، مديران باشگاه ميلان قصد دارند براي فصل آينده يك مدافع راست و يك مدافع چپ به خدمت بگيرند و از هم اكنون تلاش هاي شان را آغاز كرده اند.
گفته مي شود راموس 24 ساله پيشنهاد تمديد قرارداد باشگاه رئال را نپذيرفته و اين مسئله حاكي از آن است كه قصد دارد فوتبالش را در خارج از اسپانيا دنبال كند.
ميلاني ها شرايط راموس را به دقت زير نظر دارند و گفته مي شود در صورتي كه نتوانند اين بازيكن را به خدمت بگيرند، براي خريد ماتيا كاساني، بازيكن پالرمو يا ماركو كاستي، مدافع رم دست به كار خواهند شد.
ميلاني ها همچنين براي پست مدافع چپ، آلي سيسوخو، بازيكن lyon را در نظر دارند. اين بازيكن 2 فصل پيش نيز در آستانه پيوستن به ميلان قرار داشت.
آريدو برايدا، مدير ورزشي ميلان، هفته گذشته براي ديدن بازي lyon رئال به فرانسه رفته بود. همچنين او در حال شام خوردن با رئيس باشگاه lyon ديده شد.
H A M A S
25-02-2011, 17:36
سیسخو شاید بشه اما انتقال راموس به میلانو عملیات غیر ممکنه!!
تنها امیدمون هم جناب آدریانو گالیانی هست!!
این انتقال راموس هم من یاد انتقال ایبرا به میلان میندازه!!! چون از قبل جام جهانی میلان روی این انتقال کار کرد
راموس یک سری مشکل با مورینیو داره و قراردادش با رئال رو هم تمدید نکرده
خود مطبوعات اسپانیا هم یک سری خبر در مورد انتقال راموس در آخر فصل به میلان منتشر کردن
میلان هم فصل بعد به شدت دنبال یک دفاع درجه یک میگرده
راموس و مکسس از گزینه های جدی میلان هستن
برنامه بازيهاي هفته بيستوهفتم سري آ: سمپدوريا- اينتر: بازگشت پاتزيني به ماراسي
در اين هفته دو ديدار حساس برگزار مي شود
سايت گل- ديدارهاي هفته بيست و هفتم سري آ، فردا شب با ديدار تيم هاي يوونتوس و بولونيا آغاز مي شود. بيانكونرها كه هفته گذشته مقابل لچه شكست خوردند، به شدت به دنبال پيروزي در اين ديدار هستند. آنها در اين بازي بوفون را كه هفته گذشته از زمين اخراج شد را در اختيار نخواهند داشت
در اين هفته دو ديدار حساس برگزار مي شود. يك شنبه شب در ورزشگاه جورجيو فراريس جنوا، اينتر مقابل سمپدوريا قرار خواهد گرفت. نكته مهم اين ديدار، بازگشت پاتزيني به جنواست. هرچند او اعلام كرده در صورتي كه به تيم سابقش گل بزند، خوشحالي نخواهد كرد.
دوشنبه شب نيز مهمترين ديدار هفته بين تيم هاي اول و دوم جدول رده بندي، ميلان و ناپولي انجام خواهد شد. در صورتي كه شاگردان والتر ماتزاري بتوانند روسونري را شكست دهند، مي توانند با تيم صدرنشين هم امتياز شوند.
شنبه
يونتوس – بولونيا ساعت 23:15
يكشنبه
كاتانيا – جنوا ساعت 15
رم – پارما ساعت 17:30
پالرمو – اودينزه ساعت 17:30
برشا – لهچه ساعت 17:30
كالياري – لاتزيو ساعت 17:30
باري – فيورنتينا ساعت 17:30
چزهنا – كيهوو ساعت 17:30
سامپدوريا – اينترميلان ساعت 23:15
دوشنبه
ميلان – ناپولي ساعت 23:15
H A M A S
26-02-2011, 12:10
درايتاليا بعد از نتايج کسب شده تيمهاي اين کشور در رقابتهاي ليگ قهرمانان و ليگ اروپا يک بار ديگر فرياد رسوايي سرداده شده است.
رسانه هاي ايتاليايي با اشاره به اينکه فوتبال اين کشورمثل هميشه در اين لحظات به معجزه متوسل شده، صعود تيمهاي خود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان را غير ممکن و دشوار نمي دانند اما در مورد اينکه چرا همچنان براي نمايندگان ايتاليايي حاضر در اروپا راه عبور از تيمهاي ديگر اين قاره تا اين اندازه دشوار به نظر مي رسد، بحث و تبادل نظر داغ است.
در واقع تيمهاي ايتاليايي براي قرار گرفتن در حالت تساوي و سپس صعود به مرحله يک چهارم نهايي اروپا به چهار گل در دور بعدي نياز دارند: يک گل ميلان در وايت هارت لين مقابل تاتنهام، يک گل اينتر در مونيخ برابر بايرن و دو گل از رم در اوکراين براي جبران فاجعه بازي رفت.
فوتبال ايتاليا روي لبه پرتگاهي قدم بر مي دارد که يک لغزش کوچک مي تواند يک حماسه را به نابودي تبديل کند. فوتبالي که بدون ساخت يک پايگاه مستحکم با بازيکنان باارزش و کيفيت بازي بالا و اجراي بازي مدرن وهجومي و برنامه ريزي شده هيچ آينده روشني را پيش روي خود تصور نمي کند.
در ايتاليا ستاره هايي همچون اتوئو و ايبراهيموويچ بازي مي کنند ولي اگر در يک بازي پاي آنها به گل باز نشود واگر آنها به نجات تيمهايشان نرسند، هيچ راه حل ديگري براي باز شدن گره کور فوتبال ايتاليا وجود ندارد. بايرن امروز که با حضور روبن، ريبري، مولر و شواين اشتايگر متولد شده براي سران اين باشگاه هزينه زيادي در برداشته ولي مسلما متحول کردن تيم باواريايي به اندازه تحولات اينتر و ميلان خرج نداشته است.
بايرن مونيخ مثل بارسلونا و رئال مادريد، منچستريونايتد و چلسي مطمئنا باشگاه ثروتمندي است و نه تنها سرمايه گذاري و برنامه ريزي دقيق و دراز مدت را در دستور کار خويش قرارداده بلکه با افزايش قابليتهاي تکنيکي و سازماندهي تيمي به اين مرحله رسيده است. بايرن و باشگاههاي ديگر مشابه در اروپا تنها به خاطر ثروتي که در اختيار دارند در جايگاه کنوني نايستاده اند. فاصله ميان آنها و فوتبال ايتاليا فقط يک گلي که ماريو گومز در دقيقه نود يک بازي زيبا و تماشايي درون دروازه ژوليوسزار قرارداد نيست. براي اينکه ميلان در برابر تاتنهام عملا هيچ کاري انجام نداد و رم مقابل شاختار خيلي زود تسليم شد.
معجزه هميشه ممکن است ولي حتي اگر قرار باشد تيمهاي ايتاليايي با معجزه به مرحله بعدي راه يابند، آيا واقعا شايسته اين صعود هستند؟ در اين ميان تاسف براي شکست اينتر قهرمان سال قبل اروپا به مراتب بيشتر از آنچه در مورد ميلان و رم رخ داده، خواهد بود. فوتبال ايتاليا امروز تقريبا براي همه کشورهاي ديگر اين قاره قابل تسخير به نظرمي رسد. شايد اگر اينتر واقعا فوتبال دفاعي که فن خال پيش از بازي دو تيم مدعي شده بود را به نمايش مي گذاشت و بازي با تساوي بدون گل تمام مي شد، تاسف کمتري وجود داشت. اما شکست يک بر صفر با گل ثانيه هاي آخر تلخ و غير قابل هضم است و دراين شرايط ادامه حضور نراتزوري پرافتخارترين تيم ايتاليايي حال حاضر در ليگ قهرمانان را هم غير ممکن مي کند. از دست دادن اينتر در بين نماينده هاي اين کشور در اروپا ضربه جبران ناپذيري خواهد بود.
لئوناردو سومين شکست خود را با اينتر در اين فصل تجربه کرد. او دو شکست ديگر در ليگ ايتاليا خورده که هنوز فرصت جبران براي اينتر را مهيا مي کند. اما باخت برابر بايرن را نمي توان راحت جبران کرد. نراتزوري با مورينيو ابهت از دست رفته گذشته خود را بازيافته بودند. الان تکرار آن حماسه هاي شيرين يک فصل گذشته واقعا دشوار به نظرمي آيد. اگرچه مي توان هنوز اميدوار ماند. اما خوش بيني در اين لحظات چه سودي دارد؟
براي تيم لئوناردو جاي سرزنشي باقي نمي ماند. مربي سابق ميلان با شرايطي که وجود داشت بهترين ترکيب ممکن را برگزيد و بازيکنان اين تيم هم در طول مسابقه دو تيم کم کاري نکردند. رانوکيا پيش از مصدوميت بازي زيبايي ارائه کرد و اتوئو چند بارمثل روزهاي اوجش مقابل دروازه حريف درخشيد و ديگران هم تلاش مضاعفي نشان دادند که البته مثل سال گذشته نتيجه نداشت. بايرن در حال حاضر نسبت به سال گذشته اش يک پله بالاتر رفته و بازي هجومي که ازقبل وعده آن را داده بود به معرض نمايش گذاشت. در اينتر فعلي جاي خالي بازيکني مثل ميليتو با شرايط سال گذشته خالي است. به هرحال تنها يک اشتباه از سوي دروازه بان تيم مي تواند براي وداع با اروپا کافي باشد. اشتباهي که مي تواند کمر اينتر و فوتبال ايتاليا را بيشتر خم کند.
اسکوربورد ایتالیا- برد عجیب اودینزه و تساوی رم و پارما
سایت گل- هفته بیست و هفتم رقابتهای سری آ امشب با برگزاری دیدارهایی دنبال شد و در مهمترین دیدارها دو تیم رم و پارما به تساوی 2-2 رسیدند و پالرمو در خانه با نتیجه 7-0 مغلوب میهمانش اودینزه شد، الکسیس سانچس ستاره شیلیایی اودینزه که مورد توجه تیمهای مطرح اروپایی نیز هست، 4 گل از 7 گل تیمش را به ثمر رساند.
در دیدارهای برگزارشده امشب در ایتالیا نتایج زیر به دست آمد:
کاتانیا2- جنوا1
گلها: ماکسیمیلیانو لوپس (51) و گونسالو برگسیو (56) برای کاتانیا و فلورو فلورس (19) برای جنوا
برشا 2- لچه 2
گلها:کاراچیولو (16 ) و زوبولی (18) برای برشا و کورویا (30) و موناری (70)برای لچه
رم 2- پارما 2
گلها: فرانچسکو توتی (19،پنالتی) و خوان دوس سانتوس (36) برای رم و آمائوری (74 و 79) برای پارما
باری 1- فیورنتینا 1
گلها: عبدالقادر غزال (87) برای باری و جیلاردینو (21) برای فیورنتینا
پالرمو 0- اودینزه 7
گلها: آنتونیو دی ناتاله (10 ، 41 و( 60،پنالتی)) و الکسیس سانچس (19، 28، 42 و 48)
کالیاری 1- لاتزیو 0
گل: آندره دیاس (40،گل به خودی)
چزنا 1- کیه وو 0
گل: آنتونیو لوئیس خیمنس گراسس (90،پنالتی)
دیدار دو تیم سمپدوریا و اینتر نیز امشب برگزار می شود و با برگزاری بازی میلان و ناپولی در روز دوشنبه دیدارهای این هفته سری آ به پایان می رسد
پیش بازی میلان- ناپولی:فينال سرنوشتساز در سن سیرو
سایت گل- در حاليكه در ابتداي فصل پيش بيني ميشد كه باز هم اينتر ميلان مدعي اصلي قهرماني باشد اما با گذشت 26 هفته از اين رقابتها اين رقيب همشهري يعني ميلان است كه صدر جدول را در اختيار داشته و تيم شگفتي ساز ناپولي كه فراتر از انتظار ظاهر شده در رتبه دوم قرار دارد.
رويارويي امشب دو تيم در سنسيرو ميتواند تا حد زيادي براي تعيين قهرمان فصل سرنوشت ساز باشد. اگر چه هنوز 12 هفته تا پايان فصل باقي مانده اما شايد پيروزي احتمالي ميلانيها باعث شود تا اين تيم با روحيهاي بهتر براي ادامه فصل تلاش كند.
مسئولان برگزاري مسابقات تصميم گرفتند اين ديدار را به جاي يكشنبه، يك روز ديرتر برگزار كنند تا ناپولي كه پنجشنبه شب در مصاف با ويارئال 2 بر يك شكست خورد و از ليگ اروپا كنار رفت فرصت بيشتري براي استراحت و بازيابي قوا داشته باشد.
اين بهترين فرصت براي والتر ماتزاري، سرمربي ناپولي است تا تواناييهاي تيمش را به رخ اصليترين رقيب خود كشيده و فاصله 3 امتيازي خود با روسونري را جبران كند.
مثل يك پدر
ديدار رفت در ناپل را ميلانيها با پيروزي 2 بر يك پشت سر گذاشتند و حالا به دنبال اين هستند تا بتوانند حداقل يكي از رقباي اصلي را پشت سر گذاشته و براي داربي مهم ميلان آماده شوند.
با اين شرايط ماتزاري معتقد است اين مسابقه ميتواند فينال كالچو بوده و تيم برنده تا حد زيادي از فتح اسكودتو مطمئن باشد:«ما در حالي ليگ اروپا را ترك كرديم كه شايسته صعود بوديم و با سرافرازي كنار رفتيم. حالا در انتظار يك فينال ديگر برابر تيمي بزرگ هستيم اما هنوز هم نميخواهم درباره اسكودتو و قهرماني در آن صحبت كنم. با بازيكنانم مثل يك پدر رفتار ميكنم؛ در مواقع لزوم سختگيري ميكنم اما زماني كه لازم باشد به حرفهايشان نيز گوش ميكنم. به همين دليل است كه آنها هميشه بهترين بازي خود را ارائه ميكنند و براي پيروزي تمام تلاش خود را به كار ميگيرند.»
شايد مشكل اصلي او در خط حمله باشد، جاييكه اگر چه ادينسون كاواني با 20 گل زده در صدر جدول گلزنان ليگ قرار دارد اما محروميت ازكوئيل لاوتزي ميتواند بسيار تاثير گذار باشد.
ناپولي اگر چه در هر دو مسابقه رفت و برگشت رم را شكست داد و برابر يوونتوس نيز با 3 گل به برتري رسيد اما آمار خوبي برابر تيمهاي ميلاني ندارد و هر دو مسابقه خود برابر آنها را واگذار كرده است. اين براي تيمي كه ميخواهد در ادامه فصل نيز يكي از مدعيان قهرماني باشد كمي نگران كننده است
sAeEd_kHaAn
28-02-2011, 12:56
به به اينتر هم كه به 2 امتيازي ميلان رسيد هفته هاي باقي مونده خيلي جزابه ببينيم امشب ميلان چيكار ميكنه
امشب دوباره این اختلاف به 5 امتیاز میرسه
ولی امسال عجب لیگی شد این سری آ...سه تا مدعی قهرمانی چسبیده به هم حرکت میکنن
آلگری: بازی میلان و ناپولی تعیینکنده سرنوشت قهرمان است
مربی میلان گفته این دیدار فاتح اسکودتو را مشخص خواهد کرد.
سایت گل – ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان بر این باور است که دیدار تیمش با ناپولی در تعیین سرنوشت فاتح اسکودتو نقشی کلیدی دارد.
آلگری میداند که ناپولی در این فصل عالی بوده است: «بازی با ناپولی دیدار مهمی است. ما مانند دیگر هفتهها خود را برای این دیدار آماده کردهایم و میدانیم که بازی آسانی نداریم.
تنها 12 بازی مانده و حتی اگر امتیازات بیشتری هم برای گرفتن مانده باشد، به نظرم ناپولی با بخت و اقبال در رده دوم (تا پیش از بازی دیشب اینتر) ننشسته. آنها بازیکنان تاکتیکی و تکنیکی فراوانی دارند و سرشار از شور هستند. آنها میخواهند مقابل همه استعدادهای خود را نشان دهند.
این مهمترین دیدار فصل است. مانند دیدار هفته گذشته که البته به دلیل دیگری مهم بود. ما مقابل ناپولی انگیزه فراوانی داریم و آنها هم همین طور. به نظرم این بازی به حدی مهم است که بتواند روی اسکودتو تاثیر بگذارد.
برتری سه امتیازی ما مقابل ناپولی نباید تعیینکننده سبک بازی ما باشد، و ما باید بازی کنیم تا ببریم. هنوز مسیری طولانی مانده و 36 امتیاز در پیش است تا به دست آوریم.
نمیتوانیم با این سه امتیاز برتری فکر کنیم که اسکودتو را میبریم.»
ميلان به دنبال الانو
ميلاني ها در بازار به دنبال يافتن گزينه اي براي جانشيني كلارنس سيدورف هستند
سايت گل- به گزارش رسانه هاي برزيلي، با ابراز علاقه باشگاه ميلان براي به خدمت گرفتن الانو، هافبك سانتوس، اين بازيكن ممكن است به زودي به فوتبال اروپا بازگردد.
ميلاني ها در بازار به دنبال يافتن گزينه اي براي جانشيني كلارنس سيدورف هستند. قرارداد اين هافبك باتجربه هلندي در پايان فصل تمام مي شود و گفته مي شود كه ماسيميليانو آلگري الانو را جايگزيني مناسب براي سيدورف مي داند.
الانو دوران فوتبالش را از سانتوس آغاز كرد و در اروپا براي تيم هاي شاختار دونتسك، منچسترسيتي و گالاتاسراي به ميدان رفت و در نهايت در دسامبر گذشته به سانتوس برگشت.
اين بازيكن به دنبال اين است كه به فوتبال اروپا برگردد و پيشنهاد ميلان مي تواند تجربه حضور در فوتبال اتتاليا را براي الانو فراهم كند.
الانو تا سال 2013 با سانتوس قرارداد دارد اما ميلاني ها قصد دارند او را با پيشنهادي 5 ميليون يورويي به خدمت بگيرند.
Milan 3-0 Napli
خوب بازی دو تیم صدر جدولی با پیروزی مقتدرانه میلان تموم شد
میلان با این پیروزی فاصله خودش با اینتر رو با 5 امتیاز حفظ کرد و با ناپولی هم شش امتیاز اختلاف انداخت.
گل های میلان رو هم در این بازی زلاتان در دقیقه 49 از روی نقطه پنالتی - بواتنگ در دقیقه 77 روی پاس زیبای پاتو و گل سوم رو هم خود پاتو از پشت محوطه با یک ضربه زیبا به ثمر رسوند.
واقعا بازی قشنگ و جذابی بود...بسی لذت بردیم
هفته بعد هم میلان با یوونتوس در تورین بازی داره
davy jones
01-03-2011, 09:19
تبریک به همه ی میلانی های عزیز :11: (از جمله خودم:31:)
پاتو: کورس قهرمانی ادامه دارد
پاتو معتقد است که روسونری باید با احتیاط فراوان رو به جلو حرکت کند
سایت گل- الکساندر پاتو از برد 0-3 تیمش مقابل ناپولی بسیار خوشحال است ولی در صحبتهایی اعلام کرده که نمی تواند جام اسکودتو را در دستانش تصور کند
این مهاجم برزیلی در دیدار دوشنبه شب یکی از سه گل تیمش را به ثمر رساند و دو گل دیگر نیز به نامهای زلاتان و بواتنگ ثبت شد
در پایان مسابقه پاتو به خبرنگاران گفت:« ما توانستیم به پیروزی ارزشمندی دست پیدا کنیم و از این بابت بسیار خوشحالیم. کسب این سه امتیاز در مسیر اسکودتو ؟ هنوز بازیهای زیادی باقی است و راهی طولانی پیش رو داریم. الان باید به مصاف با یوونتوس فکر کنیم. ما تیم متحدی هستیم.»
Ali_BlueBoy
01-03-2011, 11:44
خب مام می تبریکیم برد خوبی بود......
فقط امیدوارم هفته ی بعد هم هفته ی خوبی باشه....:20:
با این بازی که میلان انجام داد به نظرم یوونتوس رو هم شکت میده
نکته جالب اینجاست که میلان توی بازی های خارج از خانه عملکرد بهتری داشته
در بازی های خارج از خانه فقط یک شکست داشته
با این بازی که میلان انجام داد به نظرم یوونتوس رو هم شکت میده
نکته جالب اینجاست که میلان توی بازی های خارج از خانه عملکرد بهتری داشته
در بازی های خارج از خانه فقط یک شکست داشته
با این حالی که یوونتوس داره از تیم میلان که سهله از کالیاری هم ممکنه شکست بخوره:31:
یووه باید یک تغییر اساسی توی تیمش بده
خیلی از بازیکنانش رو باید رد کنه بره و بجای اونا یک سری بازیکنان با کیفیت بگیره
یووه اگه میخواد برگرده باید توی تابستان یک تکان حسابی به تیمش بده
sAeEd_kHaAn
01-03-2011, 19:42
برد ميلانو تبريك ميگم عجب ليگي شده امسال كجان اين مسئولاي نامرد uefa كه اين ليگ جزابو پايينتر از ليگ المان ميدونن
به اميد تكرار قهرماني ابي و مشكي ها :31:
خاویر زانتی: سه تیم می توانند قهرمان سری آ شوند
کاپیتان اینتر، معتقد است رقابت قهرمانی این فصل سری آ بین 3 تیم است: اینتر، میلان و ناپولی
سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، معتقد است رقابت قهرمانی این فصل سری آ بین 3 تیم است: اینتر، میلان و ناپولی.
علی رغم پیروزی 3-0 شب گذشته میلان مقابل ناپولی و افزایش فاصله با سایر رقبا، این ستاره آرژانتینی معتقد است هر سه تیم هنوز از شانس قهرمانی برخوردارند.
او در مصاحبه با توتواسپورت گفت:" بدون در نظر گرفتن نتیجه دیدار میلان مقابل ناپولی، من از شیوه بازی مان بسیار راضی و خوشحال هستم. رقابت های این فصل لیگ فوق العاده و شانه به شانه است و سه تیم می توانند تا آخرین هفته برای قهرمانی بجنگند."
زانتی از اینکه تیمش دوران بازی های فشرده اش را پشت سر گذاشته بسیار خوشحال است. شاگردان لئوناردو در 2 ماه اخیر 15 بازی انجام داده اند.
" انجام 15 بازی در دو ماه تا اندازه ای به ما ضربه زد. اکنون زمان بیشتری برای تمرین کردن داریم و بازیکنان مصدوم نیز می توانند به تیم برگردند."
این بازیکن 37 ساله همچنین معتقد است اینتر می تواند با جبران یک گل عقب افتادگی مقابل بایرن مونیخ، به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه پیدا کند.
" ما صد در صد به قابلیت های مان ایمان داریم. ما برای صعود به آلمان می رویم. می دانیم کار آسانی نیست اما تلاش مان را خواهیم کرد."
زانتی یه کم سرخوش تشریف داره :31: !
نوبتی هم باشه امسال نوبت میلانه !
عذرخواهی آدریانو از رم: همه چیز تقصیر من بود
سایت گل- آدریانو مهاجم برزیلی رم،از سران این باشگاه ایتالیایی عذرخواهی کرده و اعلام کرده که آماده هر کاری است.
آدریانو با تاخیر از برزیل به اردوی رم بازگشت و بدین ترتیب جلسه پزشکی از پیش تعیین شده اش را از دست داد. از همین رو خود او در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از همه به خاطر هر آنچه اتفاق افتاده عذرخواهی کردم.چرا جلسه پزشکی را از دست دادم؟ قرار این جلسه برای روز بیست وششم فوریه بود ولی آنها این جلسه رابه روز یکشنبه منتقل کردند.من فکر می کردم که این جلسه دریک کلینیک خواهد بودولی آنها جلسه را به تریگوریا( کمپ تمرینی رم)منتقل کردند و به علاوه من اندکی مریض بودم. »
آدریانو ادامه داد:« من با نرفتنم به این جلسه کار اشتباهی کردم و خودم می دانم.من واقعا عصبانی بودم ولی از هواداران و از همه عذرخواهی می کنم.امیدوارم که بتوانم به زودی به روزهای اوج بازگشته و به رم کمک کنم.»
گزارشهای منتشره حاکی از آن است که عدم فرمانبرداری آدریانو از قوانین باشگاه رم ممکن است عواقب بدی را برای او دربرداشته باشد.
خود آدریانو ادامه داد:« آینده من ؟ باید ببینیم.من برای همه چیز آماده ام و اگرسران رم می خواهند با من صحبت کنند هم آماده ام.»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپی نوشت : امیدوارم آدریانو :40:به زودی به اوج برگرده و از لحاظ فیزیکی رونالدوی برزیلی رو درس عبرت قرار بده .
مدیر برنامه های بالوتلی: او تابستان آینده با میلان نمی رود
همچنان شایعات زیادی در مورد بازگشت ماریو بالوتلی، مهاجم منچسترسیتی، به فوتبال ایتالیا در مطبوعات جزیره به چشم می خورد
سایت گل- همچنان شایعات زیادی در مورد بازگشت ماریو بالوتلی، مهاجم منچسترسیتی، به فوتبال ایتالیا در مطبوعات جزیره به چشم می خورد و از میلان به عنوان مقصد احتمالی او یاد می شود اما مینو رایولا، مدیر برنامه های این بازیکن این اخبار را تکذیب کرد.
رایولا اعلام کرد این بازیکن 20 ساله به این زودی منچسترسیتی را به مقصد میلان ترک نخواهد کرد. او در مصاحبه با مدیاست گفت:" بالوتلی در میلان؟
نه، این اتفاق به این زودی رخ نخواهد داد. انتقال بالوتلی به میلان چیزی نیست که ما در حال حاضر روی آن کار کنیم."
بالوتلی که در تیم های پایه اینتر پرورش پیدا کرد، تابستان گذشته از این باشگاه به منچسترسیتی پیوست و در رقابت های این فصل لیگ برتر، در 10 دیداری که برای سیتی انجام داد، 6 گل برای تیمش به ثمر رساند.
البته دیروز خبری در مطبوعات ایتالیایی منتشر شده بود مبنی بر این که بالوتلی در میلان به دنبال خرید خانه است
پسر رئیس باشگاه اودینزه: تیم ما شبیه بارسا بازی می کند
نتایج اخیر اودینزه موجب تعجب جینو پوتزو نشده و او معتقد است این تیم، تنها تیم ایتالیایی است که با فلسفه فوتبال اسپانیا سازگار شده است
سایت گل- اودینزه یکی از تیم های شگفتی ساز این فصل رقابت های سری آ بوده است و نمایش های خوب آنها موجب شده تا در رتبه پنجم جدول رده بندی صعود کنند. بازی های خوب اخیر آنها و به ویژه پیروزی 7-0 شان برابر پالرمو موجب شد تا پسر جیامپائولو پوتزو، رئیس باشگاه، در مورد دلایل این موفقیت صحبت کند.
نتایج اخیر اودینزه موجب تعجب جینو پوتزو نشده و او معتقد است این تیم، تنها تیم ایتالیایی است که با فلسفه فوتبال اسپانیا سازگار شده است.
او در مصاحبه با لا رپوبلیکا گفت: "همه از این اتفاق به عنوان یک شگفتی و پدیده یاد می کنند. در حالی که ما مدت هاست به شیوه ای خاص کار می کنیم اما به تازگی نتیجه اش را دیده ایم.
اودینزه در حال حاضر تنها تیمی است که با فلسفه فوتبال اسپانیا سازگار شده است. برای ما اولویت استفاده از بازیکنان تکنیکی است تا بتوانند با سبک بازی ما همراه شوند و تعیین کننده باشند.
ما از این نظر کمی شبیه به بارسلونا هستیم. به نظر من آنها سبک منحصر به فردی دارند و علاوه بر این بهترین تیم جهان هستند."
By Behnam Jafarzadeh
2011/3/2
خبر فوری : توافق اولیه مکسس با میلان
مدافع فرانسوی باشگاه رم فیلیپ مکسس تابستان راهی سن سیرو خواهد شد
به گزارش اسپورت مدیاست مدافع ناراضی رم با میلان بر سر قراردادی 4 ساله به ارزش 4 میلیون یورو به ازای هر فصل به توافقات اولیه رسیده است و این بازیکن باید در تابستان راه میلان و سن سیرو را در پیش بگیرد
گفته می شود مکسس مدافع باشگاه جلوروسی پیشنهاد باشگاه رئال را رد کرده است تا در ایتالیا به فوتبال خود ادامه دهد.
همانطور که انتظار می رفت سران روسونری در همان ژانویه کار را تمام کرده اند اما این مدافع به امید ارائه قراردادی با شرایط خاص از جانب رم ترجیح داد تا صبر کند و انتقالش به میلان را به تعویق بیاندازد.
اما در حال حاضر او تصمیم خود را گرفته است و قصد ترک رم به مقصد میلان را دارد.
آن طور که گفته می شود همه چیز برای انتقال این بازیکن ملی پوس فرانسوی به میلان مهیا است و انتظار می رود تا خبر رسمی انتقال او در ماه ژوئن اعلام شود.
موراتی: برد میلان مقابل ناپولی سرنوشت اسکودتوراتعیین نمی کند
موراتی معتقد است که اینتر می تواند در صدر جدول به میلان برسد.
سایت گل- ماسیمو موراتی ، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی از برد میلان مقابل ناپولی صحبت کرده است.
میلان در رقابتهای این هفته سری آ موفق شد تا با نتیجه 0-3 از سد ناپولی عبور کرده و باعث شود اینتردر رده دوم جدول سری آ قرار بگیرد. روسونری اکنون با 5امتیاز فاصله نسبت به اینتر رده دوم درصدر جدول قرار دارد و آتزوری (ناپولی) با 6 امتیاز فاصله نسبت به میلان در رده سوم است.
البته این موضوع برای موراتی اهمیت چندانی ندارد و رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی گفت:« همه اینها برای لذت بردن است؛ تازه اوضاع جذاب و هیجان انگیز می شود. من اعتقاد دارم که اینتر در زمان لازم طوفانی ظاهر خواهد شد.»
موراتی در پاسخ به این سوال که آیا نتیجه داربی شهر میلان فاتح اسکودتو را معلوم خواهد کرد یا خیر گفت:« این طور فکر نمی کنم. ناپولی هم هنوز از کورس قهرمانی خارج نشده؛ آنها تیمی قدرتمند هستند و همیشه عملکرد خوبی داشته اند. در هر صورت ما باید عملکرد خوبی داشته باشیم و امتیازات لازم را کسب کنیم ولی بازیهای آسانی را پیش رو نداریم.»
اینتر یکشنبه آتی میزبان جنوا خواهد بود و میلان شنبه شب در تورین به مصاف یوونتوس خواهد رفت
فیلیپ مکسس و رد پیشنهاد لیورپول و آرسنال/ مدافع فرانسوی در راه میلان
این مدافع فرانسوی در حال مذاکره با مدیران باشگاه رم است تا قراردادش را که در انتهای فصل به پایان می رسد، با این باشگاه تمدید کند اما اکنون گفته می شود باشگاه میلان به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع 28 ساله با انتقالی آزاد است
سایت گل- به گزارش رسانه های ایتالیایی، فیلیپ مکسس، مدافع رم، آماده است تا پیشنهادهای باشگاه های لیورپول و آرسنال را رد کند تا به میلان بپیوندد.
این مدافع فرانسوی در حال مذاکره با مدیران باشگاه رم است تا قراردادش را که در انتهای فصل به پایان می رسد، با این باشگاه تمدید کند اما اکنون گفته می شود باشگاه میلان به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع 28 ساله با انتقالی آزاد است.
به گزارش اسپورت ویرجیو، مکسس با قراردادی 4 ساله و با دستمزد سالانه 4.5 میلیون یورویی به میلان خواهد پیوست تا به این ترتیب آخرین قرارداد مهم دوران حرفه اش را امضا کرده باشد.
خبرها از پایتخت ایتالیا حاکی از آن است که این بازیکن پیشنهادهایی از لیورپول و آرسنال نیز دارد اما پیشنهاد میلان بسیاری بهتر از آن است که بتواند آن را رد کرد.
احتمال غيبت زلاتان در بازي يوونتوس
ماسيمو آلگري در سفر به تورين آنتونيو كاسانو، آلكساندر پاتو و روبنيو سه مهاجم نابغه خود را در اختيار خواهد داشت.
سايت گل ـ زلاتان ابراهموويچ مهاجم سوئدي ميلان بعد از درخشش در مسابقه ميلان مقابل ناپولي ممكن است در بازي حساس هفته آينده روسونري مقابل يوونتوس به گزارش سايت گل درد پشت زلاتان در روزهاي گذشته او را ميآزارد و حتي باعث شد او امروز تمرين را نيمهكاره رها كند و با همين مسأله ايبرا ممكن است بازي تورين را از دست بدهد.
هنوز چيزي در اين مورد قطعي نيست اما به نظر ميرسد ميلانيها ترجيح ميدهند او را براي بازي حساس چهارشنبه مقابل تاتنهام در ليگ قهرمانان اروپا سرحال در اختيار داشته باشند.
ماسيمو آلگري در سفر به تورين آنتونيو كاسانو، آلكساندر پاتو و روبنيو سه مهاجم نابغه خود را در اختيار خواهد داشت.
با اين حال همه ميدانند كه زلاتان ستاره بيجانشيني در ميان ميلانيهاست.
یوونتوس: فصل برای محمد سیسوکو تمام شد؛ کیهلینی شاید به دیدار با میلان نرسد
سیسوکو آسیب دیده است.
سایت گل – محمد سیسوکو احتمالا دیگر برای یوونتوس بازی نکند. او در فرانسه تحت عمل جراحی قرار گرفت و تا پایان فصل را از دست داد و شاید هم در پایان فصل به تیم دیگری برود.
این هافبک اهل مالی مشکلاتی همیشگی با زانوی چپش داشت و به این دلیل در این فصل بسیار رنج کشید.
در بیانیه باشگاه یوونتوس آمده است: «محمد سیسوکو تحت عمل جراحی قرار گرفت تا مشکل غضروف زانوی چپش بهبود یابد. این درمان در بوردو و توسط دکتر ژامبو انجام شد. بازگشت او به میدان سه ماه دیگر تخمین زده شده است.»
آنها همچنین اعلام کردند که جورجیو کیهلینی، فابیو گروسو و حسن صالح حمیدزیچ هم شاید به دیدار شنبه مقابل میلان نرسند.
گروسو دچار مشکل از ناحیه ساق پاست و دست کم ده روز دور از میادین است. صالح حمیدزیچ از ناحیه ران چپ مشکل دارد و زانوی کیهلینی در بازی شنبه مقابل بولونیا ضربه خورد.
روبرتو باجو: لیپی، کاپلو و ساکی به من حسودی می کردند
سایت گل-روبرتو باجو، اسطوره دهه 90 فوتبال ایتالیا، معتقدند مربیان سابقش، فابیو کاپلو، آریگو ساکی و مارچلو لیپی به او حسودی می کردند.
او در مصاحبه با نشریه چمپیونز گفت که مربیان سابقش به استعداد او حسودی می کردند. "الهه دم اسبی" در تیم ملی ایتالیا با آریگو ساکی کار کرد و لیپی و کاپلو نیز در تیم های یوونتوس و میلان هدایت او را برعهده داشتند.
" من هرگز دلیل واقعی مشکلاتی که با آنها داشتم را درک نکردم. شاید آنها به اینکه مردم من را دوست داشتند، حسودی می کردند. شاید من باعث شده بودم توجهات به آنها و سایر بازیکنان کمتر شود.
فوتبال مدرن باعث شده آنهایی که روی نیمکت می نشینند به افراد خود شیفته ای تبدیل شوند."
فوتبال مدرن باعث شده آنهایی که روی نیمکت می نشینند به افراد خود شیفته ای تبدیل شوند."You To0 .:5:
نستا: لیگ قهرمانان در دسترس میلان نیست؛ یوونتوس زخمخورده است
او گفته میلان آماده فتح لیگ قهرمانان نیست.
سایت گل – الساندرو نستا امیدش به قهرمانی میلان در لیگ قهرمانان را از دست داده است.
پیام نگرانکننده او زمانی منتشر میشود که آنها در حالی باید با تاتنهام بازی برگشت مرحله یکهشتم نهایی را برگزار کنند که دیدار رفت را یک بر صفر باختهاند.
نستا به کانال میلان گفت: «امسال لیگ آسانتر شده، چون تیم ما قویتر شده و به نظرم میتوانیم فاتح لیگ شویم.
اما در لیگ قهرمانان کار ما دشوار است. در حال حاضر شاید ما به اندازه کافی برای فتح آن مجهز نباشیم.»
میلان با یوونتوس در شنبه بازی دارد و این در حالی است که آنها در دور رفت به یووه باختهاند.
نستا میگوید: «آنها همیشه مقابل ما نهایت تلاش را انجام میدهند. یوونتوس تیمی زخمخورده است و با رویکردی متفاوت به دیدار ما میآید.»
فن بومل:دربی تعیین کننده نیست
هافبک با تجربه میلان مارک فن بومل،معتقد است که دربی میلان در آوریل برای اسکودتو تعیین کننده نخواهد بود...
اینتر 5 امتیاز از صدر نشین جدول عقب است.اما ازماه دسامبر که لئوناردو به عنوان سرمربی آنها شروع به فعالیت کرده آنها نتایج بسیار خوبی کسب کرده اند.
فن بومل به اسکای گفت:"دربی مسابقه مهمی است اما من فکر نمیکنم سرنوشت کل فصل را مشخص کند."
"ما هنوز بازی های زیادی داریم که باید بازی کنیم.ما باید روی یوونتوس،تاتنهام،باری و پالرمو تمرکز کنیم."
"آلگری مربی خوبی است.او بسیار آرام است."
"بازی کردن برابر یوونتوس همیشه احساس خوبی دارد.این نوع بازی بسیار زیباست و برای من بسیار احساسی خواهد بود چون دوست نزدیکم حسن سالیح حمیدزیچ در آنجا بازی میکند."
"آنها بازی های زیادی را باخته اند،اما این بازی ها بسیار پیچیده است چون همه باور دارند که ما آنها را شکست خواهیم داد."
"من به شما میگویم که این بازی آسان نخواهد بود چون ما باید در خانه آنها به میدان برویم."
تیاگو سیلوا: باید کاملا مراقب یووه باشیم
تیاگو سیلوا از دیدار میلان و یوونتوس می گوید
سایت گل- تیاگو سیلوا از میلان خواسته تا به صدرنشینی اش در رقابتهای سری آ ادامه دهد؛چرا که کارسختی را مقابل یوونتوس پیش رو خواهد داشت.
سیلوا در آستانه دیدار حساس شنبه اندکی نگران مصاف با یووه است،چون در مصاف اخیر مغلوب بینکونری شده است.
مدافع برزیلی درصحبتهایی اعلام کرد که تیمش نباید هیچ گونه لغزشی داشته باشد. سیلوا به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« یوونتوس تیم بزرگی است و نمی دانم که چرا در شرایط سخت گرفتار شده است. آنها تیم بزرگی دارند وبازی سختی را پیش رو خواهیم داشت.باید کاملا مراقب باشیم.»
او در ادامه در مورد هموطنش،پاتو هم صحبت کرد:« پاتو اخیرا تغییر کرده است. او بازیکن بزرگی است که اخیرا عملکرد خوبی نداشت ولی الان فوق العاده شده است.امیدوارم که او به روند پیشرفتش ادامه دهد تا بتواند به دست خودش قهرمانی را کسب کند.»
میلان و یووه شنبه شب ساعت 23.15 به وقت تهران مقابل هم قرار خواهند گرفت
برنامه بازیهای هفته28 سری آ- همه نگاه ها به سمت تورین
سایت گل- هفته بیست و هشتم رقابتهای سری آ جمعه شب با برگزاری دیدار لچه و رم آغاز می شود.سایر رقابتهای این هفته نیز در روزهای شنبه و یکشنبه دنبال خواهد شد.
این در حالی است که در پایان هفته بیست و هفتم این رقابتها،میلان با 58 امتیاز در صدر جدول رقابتها قرار دارد. اینتر با 53 امتیاز در رده دوم است و تیمهای ناپولی، لاتزیو و اودینزه با 52، 48 و 47 در تعقیب صدرنشینان هستند. رم و یووه هم هریک با 43 و41 امتیاز رده های ششم و هفتم را به خود اختصاص داده اند.
برنامه دیدارهای این هفته رقابتهای سری آ بدین ترتیب است:
جمعه 13 اسفند (4 مارس)
لچه – رم (ساعت 23.15)
شنبه 14 اسفند ( 5 مارس)
یوونتوس – میلان (ساعت 23.15)
یکشنبه 15 اسفند ( 6 مارس)
سمپدوریا – چزنا (ساعت 15)
بولونیا – کالیاری (ساعت 17.30)
کیه وو- پارما (ساعت 17.30)
اینتر – جنوا (ساعت 17.30)
اودینزه – باری (ساعت 17.30)
ناپولی – برشا (ساعت 17.30)
فیورنتینا – کاتانیا (ساعت 17.30)
لاتزیو – پالرمو (ساعت 23.15)
پی نوشت : ناپولی هم به خاطر حسین :46:
الکساندر پاتو: دل پیرو الگوی من است
مهاجم برزیلی میلان کاپیتان بیانکونری را با رونالدو و مالدینی مقایسه کرد
سایت گل- میلان، صدرنشین فعلی سری آ، این هفته به تورین می رود تا مقابل
یوونتوس قرار بگیرد، دیداری که برای الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی روسونری
از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا الساندرو دل پیرو، کاپیتان حریف،
الگوی او در دوران نوجوانی بوده است.
پاتو در مصاحبه با توتواسپورت گفت:" یوونتوس در بازی رفت مقابل میلان
بازی فوق العاده ای به نمایش گذاشت. نمی توانم از بیرون قضاوت کنم که چرا
آنها از تداوم لازم برخوردار نیستند. من واقعا مسائل تیم های دیگر را
دنبال نمی کنم.
آنها بازیکنان خوبی دارند. بوفون در درون دروازه، کیه لینی در خط دفاعی و
ملو در خط میانی. و البته الساندرو دل پیرو، او فردی فوق العاده و
بازیکنی عالی است. دل پیرو یکی از الگوهای من است. وقتی بچه بودم و پلی استیشن بازی می کردم، او را همیشه به تیمم اضافه می کردم. او الگویی است که می توان همیشه چیزهای زیادی از او یاد گرفت، ضمن اینکه کارهای زیادی برای یوونتوس و تیم ملی ایتالیا انجام داده است.
او مانند رونالدو و پائولو مالدینی است. من تلاش خواهم کرد تا بعد از بازی پیراهنم را با او عوض کنم. ضربات آزاد او همیشه ویژه بوده است. من بازی های خوب او مقابل رئال مادرید را هنوز به یاد دارم. او واقعا بازیکن فوق العاده ای است."
امشب يووه - ميلان؛ ايبرا در برابر تيم سابقش؛ زلاتان: سن «الکس» را داشتم، خداحافظي کرده بودم/
من خودم را شماره یک دنیا می دانم
سایت گل - زلاتان ايبراهيموويچ شاخص ترين چهره نبرد امشب يوونتوس و ميلان است. ايبرا که سابقه بازي در تورين راهم دارد، به عنوان مهاجم ميلان امشب مقابل تيم قبلي خود به ميدان خواهد رفت. البته درد کمرمهاجم سوئدي درروزهاي پيش سبب شده بود که حضور او در اين مسابقه در هاله اي از ابهام قرارگيرد. ايبراهيموويچ در گفتگويي پيش از اين مسابقه در مورد اين نبرد حرف زده است.
وضعيت کمرت چگونه است؟
چهارشنبه به دليل درد کمر تمرين نکردم ولي بعد از آن تمريناتم را از سر گرفتم. مقابل يووه مي توانم بازي کنم.
فکرنمي کني بهتراست ريسک نکني تا براي بازي در لندن آماده باشي؟
نه، بازي با يووه خيلي مهم است. دو تيم بزرگ برابرهم مي ايستند و مي خواهم در اين مسابقه حاضر باشم.
آخرين باري که يووه واقعا تيم بزرگي بود، تو هم در آن تيم بازي مي کردي.
در زمان من يووه به نحوي رفتار مي کرد که انگار قرار است هميشه برنده باشد. اما نمي دانم امروز مسوولان باشگاه چه خط مشي براي تيم در نظر گرفته اند. امسال شانس نداشتند.
*در پايان اکتبر وقتي که يووه، ميلان را در سن سيرو شکست داد و اينتر با بنيتس به سختي نتيجه مي گرفت، فکر کردي که
يوونتوس حريف اصلي شما باشد؟
فصل ازلحظات مختلفي تشکيل شده و نمي توان با نگاه به يک بخش از فصل پيش بيني کرد. واقعيت اين است که ميلان براي تقويت جايگاه خود در صدر جدول به تورين مي رود و يووه هم براي اينکه فاصله خود را با مدعيان کمترکند به ميدان مي آيد. يووه هنوز مي تواند بين سه تيم اول قرارگيرد.
توجزو معدود آدم هايي هستي که اين طور فکر مي کنند.به نظر تو بدشانسي مي تواند اين سقوط و افت بيش از حد يووه را توجيه کند؟
به هرحال تاثير دارد ولي نمي تواند در مورد هر 38 هفته ليگ صدق کند.
به نظرت يووه هنوز تاوان کالچوپولي را پس مي دهد؟
آنها در 5 سال گذشته و در اين مدت سرمايه گذاريهاي بزرگي انجام داده و بازيکنان زيادي خريده اند. آنها تيم قبلي وجديد خود را مثل ميلان با هم مخلوط کرده اند. به نظرمن اين شرايط ربطي به کالچوپولي ندارد.
آنيلي رئيس يوونتوس خواسته که اسکودتويي که بعد از کالچوپولي به اينتر تعلق گرفت را ازاين تيم سلب کنند و به يوونتوس برگرداند.
آن اسکودتو حق ما است. براي قهرماني آن فصل خيلي زحمت کشيده بوديم و چون بهترين تيم ايتاليا بوديم آن جام را فتح کرديم. براي همين نبايد از بازگرداندن آن اسکودتو حرف زد. براي اينکه چيزي که گرفته شده را پس نمي دهند در حالي که من هيچ وقت آن اسکودتو را به اينتر ندادم.
ولي تو جزوبازيکناني بودي که بعد از کالچوپولي ازاين تيم رفتي.
مديريت تيم عوض شده بود.
* چه ربطي به هم دارد؟
من سکو را در نقشي که تا قبل از آن به موجي تعلق داشت نمي توانستم بپذيرم. تا قبل از آن سکو شخصي بود که فقط زمان و ساعت تمرين و حرکت اتوبوس را به من مي گفت. من قبل از جام جهاني 2006 احساس کردم که جايي در يووه ندارم. اينکه دشان خواسته بود تا مرا نگه دارند مهم نبود. او براي يووه به تورين مي آمد نه براي من.
اگرآن تغييرات درباشگاه رخ نمي دادند، تو مي ماندي؟
به هرحال تيم به دسته دوم رفته بود. من مي خواستم در بازي هاي بزرگ با تيمهاي قدرتمند حضورداشته باشم.
دل پيرو انتخاب ديگري کرد.
با اين حال به دليل حضور تو زماني که کاپلو مربي بود، زياد روي نيمکت نشست.
.باورنکردني است. اگرسن او راداشتم، مدتها بود از فوتبال خداحافظي کرده بودم.
منظورت چيست؟
در 33 سالگي قراردادم تمام مي شود. ولي نمي دانم آن را تمديد مي کنم يا نه. همه چيز به شرايط فيزيکي و روحي من بستگي خواهد داشت. به نظرمن اگر رشد و پيشرفتي در کار نباشد، معنا ندارد که تا آخرين قطره خونم فوتبال بازي کنم.
دل پيرو از 18 سال پيش در يک تيم مانده و تو در هفت سال چهار تيم عوض کرده اي. هيچ وقت نخواستي پيشکسوت تيمي
بماني؟
نه، انسان با تغيير شرايط ، چيزهاي زيادي مي آموزد. يک بازيکن وقتي هميشه در خانه خودش بازي کند، بهترين به نظرمي رسد. ولي بايد تفاوت را در زمان سخت و با حضور در نبردهاي جديد نشان داد.
وقتي سال 2004 به ايتاليا آمدي، گفتي که هدف تو اين است که بهترين بازيکن دنيا شوي. بعد از 7 سال به نظرت به اين هدف نزديک ترشدي يا فاصله گرفتي؟
من خودم را شماره يک مي دانم. نمي توانم کمتر از اين را قبول کنم. اگر تا حالا توپ طلايي را به من نداده اند، دليل نمي شود بهترين نباشم. توپ طلايي هميشه به بهترين ها تعلق نگرفته است.
پس چون خودت را بهترين مي داني هميشه از پاتو انتقاد مي کني؟
من ازدست همه آنهايي که فکرمي کنم مي توانند بهتر باشند، عصباني مي شوم. نه فقط از دست پاتو. درست مثل وقتي که خوب نيستم، ديگران از من انتقاد مي کنند.
ايبراهيموويچ از هيچ تصميمي پشيمان نشده است؟
نه، حتي وقتي به بارسلونا رفتم. آنجا هم چيزهاي زيادي ياد گرفتم.
وانتخاب ميلان؟
ميلان خيلي از جاه طلبيهاي مرا تضمين مي کرد. از اول مي دانستم که اين تيم براي اسکودتو مي جنگد. البته به نظر من سال بعد همه چيز بهتر مي شود.
چرا؟
براي اينکه تيم تقريبا آخرين لحظه چيده شد. من و روبينيو آخر تابستان آمديم. کاسانو و فن بومل ژانويه به جمع ما اضافه شدند. امسال سال ساختن تيم بود و ميلان واقعي سال آينده به چشم مي آيد.
شايد وقتي که آلگري هم تجربه بيشتري دارد.
او مربي بزرگي است ولي براي اولين باردر يک تيم بزرگ مربيگري مي کند. او هم بايد در کنار ما پيشرفت کند. او مثل مورينيو نيست که وقتي به اينتر آمد، مربي بزرگي بود.
مورينيو هم مي خواهد مادريد را ترک کند و به ايتاليا برگردد.
او مثل من است و بايد هميشه انگيزه هاي جديد براي خودش درست کند. در اسپانيا مشکلاتي دارد نه براي اينکه اسپانيا از ايتاليا متفاوت است. همه چيز به لحظه اي که شما در آن قرار داريد، بستگي دارد. او در مادريد بايد با بارسلونا رقابت سختي را تحمل کند.
ميلان براي اسکودتو، ليگ قهرمانان را فدا مي کند؟
بايد درهر دو آنها جنگيد براي اينکه ازهر جام مي توان به نفع ديگري بهره برد. در ليگ ما جلوهستيم و با توجه به اينکه فقط 11 بازي باقيمانده همه چيز راحت است. در ليگ قهرمانان شرايط سخت تر است براي اينکه در بازي رفت باختيم ولي اگردر لندن در نيمه اول به تاتنهام لطف نکنيم مي توانيم برنده باشيم.
موراتي گفته که امشب طرفدار يووه است و ازنظر او تيم واقعي ميلان، اينتر است. به نظرت اين جملات را براي تحريک کردن ميلانيها گفته است؟
او رئيس اينتر است. من هم اگرمالک تيمي باشم، مي گويم که تيمم ازهمه زيباتر و بهتراست
موجی بازی یووه-میلان را ازنزدیک تماشا می کند
موجی امشب به ورزشگاه خواهد رفت
سایت گل- لوچانو موجی یکی از روسای سابق باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که بلیط دیدار امشب بازی میلان و یوونتوس را خریداری کرده است.
این دیدار امشب در ورزشگاه شهر تورین برگزار خواهد شد.
موجی که درکانون جنجال کالچوپولی قرار داشت در سال 2006 با محرومیت از دنیای فوتبال کنار رفت و از 7 می 2006 که برای دیدار یووه مقابل پالرمو، تاکنون، برای تماشای دیدارهای بینکونری به ورزشگاه نرفته بود.
ولی موجی امشب در ورزشگاه الیمپیکوی تورین حاضر خواهد بود تا این بازی را تماشا کند.
موجی در گفت و گویی با برنامه تلویزیونی چیامبرتی نایت اعلام کرد که با تعدادی از دوستانش به ورزشگاه خواهد رفت.
گزارشهای منتشره حاکی از آن است که موجی ممکن است به کادر مدیریتی یووه بازگردد؛چون این تیم پس از سال 2006 و کنار رفتن موجی ، برای رسیدن به ثبات تلاش زیادی انجام می دهد.
زبیگنیو بونیئک، ستاره سابق یوونتوس: نتایج ضعیف یووه تقصیر همه اعضای باشگاه است
بینکونری در رقابت های این فصل نتایج ضعیفی کسب کرده اند و نتاج این تیم در سال جدید موجب شده تا فاصله زیادی با مدعیان قهرمانی پیدا کنند
سایت گل- زبیگنیو بونیئک معتقد است جی جی دل نری تنها مقصر بحران یوونتوس نیست و همه اعضای باشگاه بابت این نتایج مسئول هستند. بینکونری در رقابت های این فصل نتایج ضعیفی کسب کرده اند و نتاج این تیم در سال جدید موجب شده تا فاصله زیادی با مدعیان قهرمانی پیدا کنند. جی جی دل نری به دلیل این نتایج با انتقادات زیادی مواجه شده اما ستاره سابق یووه معتقد است او تنها مشکل تیم در این فصل نیست.
او در مصاحبه با رادیو اسپورتیووا گفت:" وقتی تیمی در شرایط بدی قرار می گیرد، تقصیر همه است. مشکل تنها یک نفر نیست. یووه از شخصیت بالایی برخوردار است. این باشگاه همیشه چنین شرایطی داشته است.
بازیکنان نتوانسته اند انتظارات هواداران را برآورده کنند. امیدوارم آنها بتوانند بهترین بازی شان را ارائه دهند.
در ابتدا خوش بینی زیادی در مورد دل نری وجود داشت اما خیلی زود از بین رفت. یوونتوس دوره خوبی را سپری نمی کند. یک شکست دیگر کافی است تا تیم را به دردسر بیندازد."
بوریلو و توضیح درباره صحنه عجیب پنالتی بازی رم و لچه
بوریلو درباره اتفاقی صحبت میکند که بین او و داوید پیزارو روی داد.
سایت گل – مارکو بوریلو، مهاجم رم درباره دعوا با داوید پیزارو، همتیمیاش بر سر پنالتی علیه لچه توضیح داده است.
رمیها در دقیقه 90 صاحب ضربه پنالتی شدند و بوریلو در ابتدا قصد داشت آن را بزند. اما پیزارو او را به کنار زد و دانیله دروسی هم گفت که پیزارو قرار بوده ضربه را بزند.
این بازیکن شیلیایی سرانجام پنالتی را گل کرد و برد دو بر یک رم را رقم زد تا امیدهای رم برای رسیدن به لیگ قهرمانان زنده بماند.
بوریلو گفت: «پیزارو پنالتیزن اصلی ماست و مربی او را برگزیده. او به من توپ را داد و پرسید آیا به جایش میتوانم ضربه بزنم.
خوشحال بودم که این کار را میتوانم انجام دهم و یک مهاجم همیشه میخواهد گلهای بیشتری بزند. پس آماده شدم، اما ناگهان نظرش برگشت و احساس کرد آماده زدن ضربه است. در هر حال مهم این است که بردیم.»
این مهاجم 28 ساله افزود: «این پیروزی بسیار بامعنی است. در دیگر دیدارها ما در 20 دقیقه آخر بیشتر میباختیم، اما این بار مبارزه کردیم و سه امتیاز را گرفتیم. این رشد ما را نشان میدهد.»
گزارش : الکساندر پاتو کلیدی برای انتقال گانسو
آخرین گزارشات حاکی از آن است الکساندر پاتو یک سلاح مخفی در انتقال گانسو برزیلی می باشد...
مدتی است که رقابتی تنگاتنگ بر سر انتقال گانسو بین دو تیم همشهری میلان و اینتر به وجود آمده است و همچنین برای خود گانسو ستاره برزیلی تیم سانتوس نیز نامشخص است که در نهایت راهی کدام باشگاه خواهد شد و در صحبت های اخیر گانسو همواره تناقض هایی وجود داشته است.
به گزارش میلان نیوز ایتالیا روسونری ها برگ برنده ای به نام الکساندر پاتو در کشاندن کانسو به سن سیرو و رختکن روسونری دارند.
پاتو و هنریکو گانسو دوستان بسیار صمیمی و نزدیکی هستند و آخرین گزارشات حاکی از آن است که پاتو در تلاش است تا از شیوه های مختلف این بازیکن را متقاعد کند تا میلان را به اینتر ترجیح دهد و به او ملحق شود.
از طرفی این هافبک مهاجک برزیلی در آخرین مصاحبه خود تیر خلاص را برای هر دو تیم همشهری زد و در صحبت هایی عجیب اعلام کرد که قصد دارد در حال حاضر در سانتوس بماند و به محض بهبود یافتن کامل مصدومیتش قصد تمدید قرارداد با باشگاه سانتوس برزیل را دارد.
البته این نمی تواند مانعی برای انتقال او شود .چرا که در آن صورت دو باشگاه همشهری با باشگاه سانتوس و گانسو رو به رو هستند و کار این دو همشهری کمی سخت تر خواهد شد.
منابعی معتبر در برزیل اعلام کردند که حتی در صورت تمدید گانسو در قرارداد او بندی وجود خواهد داشت که در سال های آینده در صورت تمایل بتواند به باشگاهی دیگر نقل مکان کند و محتمل است که این بازیکن در تابستان راهی یکی از این دو باشگاه ایتالیایی شود.
گانسو حدود 1 ماه دیگر به میادین باز خواهد گشت.او اخیرا به تمرینات سبک و فردی پس از مصدومیت طولانی پرداخته است این بازیکن به محض بهبودی توسط استعداد یاب میلان مورد بررسی قرار خواهد گرفت کسی که در برزیل به دنبال استعداد های دیگر بازیکنان برزیل می باشد.
sAeEd_kHaAn
05-03-2011, 18:26
اميدوارم بازي جذابي باشه و ما هم حال كنيم و ميلانم متوقف بشه تا بيشتر حال كنيم :31:
ولي از اين كاستانو خيلي خوشم مياد حيف اينتر نخريدش
vahidgame
05-03-2011, 23:05
امیدوارم میلان یوونتوس رو نابود کنه
pcforlife
06-03-2011, 01:28
چقدر یووه بد بازی کرد! برد حق میلان بود! ولی انصافا گل مفتی خورد بوفون! قشنگ میتونست توپ رو بگیره یا حداقل بفرستش به کرنر!:20:
میلان هم بازی با یووه رو با پیروزی پشت سر گذاشت تا فعلا اختلافش رو با اینتر تیم دوم به هشت امتیاز برسونه
چه فازی میده اینتر به جنوا امتیاز بده :31:
نکته مهم دفاع خیلی خوب میلان توی این بازی بود...یووه یک ضربه هم داخل چهارچوب نداشت
یعنی بازیکنای میلان نذاشتن که داشته باشه :8:
vahidgame
06-03-2011, 03:22
ایول مبارکه
وقتی گتوزو گل زد کلی تعجب کردم! :31:
یوونتوس صفر - میلان 1؛روسونری تورین را فتح کرد
سایت گل - سومین باخت متوالی یووه در بازی بزرگ ایتالیا رقم خورد. این یک نمایش کامل از سوی میلان بود که حالا یک گام دیگر به قهرمانی نزدیکتر شد.
به گزارش یووه دات آی آر بازی در شرایطی آغاز شد که یوونتوس رو به جلو بازی می کرد و در 10 دقیقه ی اول مارتینز و کراسیچ بسیار فعال بودند و در حملات یووه بسیار تاثیر گذار بازی می کردند ولی بعد از ان به دلیل خطراتی که تیم میلان بر روی دروازه ی یوونتوس ایجاد کرد دو بازیکن کناری یووه به عقب متمایل شدند.از کار افتادن بازیکنان کناری یووه باعث تنها شدن تونی و ماتری مهاجمان یووه شد و تیم میلان که از لحاظ بدنی قوی تر از یووه نشان داد بازی بهتری را به نسبت تیم تورینی انجام داد و مرکز میدان به صورت کامل در اختیار بازیکنان روسونری بود.
نیمه دوم اوضاع برای یوونتوس بسیار بد تر شد و تک حملاتی که بانوی پیر در نیمه اول را ترتیب می داد نتوانست در نیمه دوم ترتیب دهد و دل نری سرمربی یووه هیچ طرح و اندیشه ای برای بهتر شدن اوضاع تیم خود در سر نداشت.
در بیست دقیقه ی ابتدایی نیمه دوم تیم میلان صاحب مطلق توپ و میدان بود و بازیکنان این تیم از تمامی روش ها برای رسیدن به گل بر روی دروازه ی یوونتوس حمله ور شدند و در طرف مقابل یووه بدون برنامه و استراتژی خاصی بازی را دنبال می کرد و در خط دفاعی تنها به دفع توپ و در خط میانی نیز عدم هماهنگی به شدت به چشم می خورد.
جیانلوییجی بوفون در این دیدار تا اواسط نیمه دوم نمایش خوبی داشت، اما سرانجام در دقیقه 68 تسلیم شد، زمانی که گتوزو پاس روبینیو تازهوارد را گرفت و شوت ضعیفی زد که بوفون به شکلی عجیب توپ را رها کرد و اجازه داد اولین گل فصل گتوزو به ثمر برسد.
. بعد از این گل همه ی طرفداران یووه تصور می کردند بعد از دریافت گل حملات یووه شدت خواهد گرفت اما برنامه ی هجومی تیم یوونتوس هیچ تغییری پیدا نکرد و حتی یک حمله ی خطرناک را نتوانست بر روی دروازه ی تیم صدرنشین سری آ انجام دهد و تیم میلان در ان سمت میدان صاحب موقعیت های مسلم گلزنی شد.
در نهایت ورود دل پیرو که در دقایق پایانی به میدان امد بدون ثمر بود و میلان حتی با همکاری کلارنس سیدورف و زلاتان ایبراهیموویچ میتوانست به گل دوم هم برسد. نمایش میلان در این دیدار فوقالعاده بود و آنها حالا با 61 امتیاز و یک بازی بیشتر نسبت به ناپولی و اینتر در صدر جدول قرار دارند.
فشار بر لوییجی دلنری و مردانش هم بیشتر شد. آنها با 41 امتیاز هفتم هستند و امیدوارند بتوانند به رقابتهای اروپایی فصل بعد راه یابند.
الگری و تمجید از مارک فان بومل
سایت گل- میلان شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-1 از سد یوونتوس عبور کند و در پایان این دیدار ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان زبان به تمجید از عملکرد خوب تیمش گشود و مارک فان بومل را مورد تمجید قرار داد.
الگری به یورو سپورت گفت:«حتی در دیدار مقابل ناپولی چنین عملکردی را به نمایش نگذاشتیم.شاید ما در آن دیدار تیم قوی تری بودیم.شنبه شب هم فرصتهای خیلی کمی برای گلزنی در اختیار یووه قرار دادیم.»
مربی میلان ادامه داد:«کاسانو، روبینیو و سیدورف بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و فان بومل هم فوق العاده بود. سران باشگاه به درستی او و کاسانو و امانوئلسون را خریداری کردند.فان بومل بازیکن بسیار باهوشی است که همین الان فوتبال ایتالیا را خیلی خوب درک می کند و به خوبی به خط دفاع پوشش می دهد.»
الگری در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« در پایان مسابقه اندکی عصبانی بودم که چرا بازی را به نحو دیگری به پایان نبردیم.»
بدین ترتیب میلان به صدرنشینی اش در رقابتهای سری آ ادامه خواهد داد.
دل نری: باید آستین هایمان را بالا بزنیم
سایت گل- لوئیجی دل نری، مربی یوونتوس در پایان دیدار شنبه شب شهر تورین به تمجید از تلاشهای شاگردانش در مصاف با میلان پرداخت.
یووه در این دیدار در گلزنی ناکام ماند تا میلان با نتیجه 0-1 به برتری برسد. دل نری معتقد است که تیمش باید با جدیت بیشتری تمرین کند تا به چنین مشکلاتی غلبه کند.
دل نری در صحبتهایی درپایان دیدار به یوروسپورت گفت:« پسرهایم هرکاری که می توانستند انجام دادند ولی گلزنی مقابل چنین میلانی کار بسیار سختی است. حتی میلان هم کار آسانی برای گلزنی نداشت. ما بعد از گل میلان به شدت تلاش کردیم ولی باید آستین هایمان را بالا بزنیم و به تمرینات بازگردیم.»
در دیدار یووه-میلان،هواداران نام موجی را فریاد می زدند
هواداران یوونتوس در جریان دیدار شنبه شب تیمشان مقابل میلان که با شکست بینکونری همراه بود، خواسته قلبی شان را مطرح کرده و یک صدا از لوچانو موجی می خواستند تا به باشگاه تورینی برگردد
سایت گل- یوونتوس شنبه شب با تقبل شکستی دیگر با یک گل مغلوب میلان شد تا روند نارضایتی هواداران این تیم ادامه داشته باشد.
در جریان این دیدار بود که هواداران حاضر در ورزشگاه نام لوچانو موجی، مدیر سابق باشگاه را فریاد می زدند.
این اتفاق در جریان دیدار شنبه شب یوونتوس-میلان که با شکست خانگی 0-1 بینکونری همراه بود رخ داد و هواداران از مدیر سابق 74 ساله شان می خواستند تا به تورین بازگردد.
خود موجی هم در ورزشگاه حاضر بود تا بازی را از نزدیک تماشا کند. تنها گل این دیدار در دقیقه 68 توسط جنارو گتوزو به ثمر رسید.
موجی که سابقا کارگر راه آهن بود ، در سال 2006 به خاطر جنجال کالچوپولی از باشگاه یوونتوس و فوتبال ایتالیا کنار رفت.
ماروتا عليه هواداران يووه:دل نری می ماند
با او پیش می رویم و راه خود را ادامه می دهیم اما در شرایط سکوت. مهم این است که ارامش خود را بازیابیم و گروه باید ارامش داشته باشد. بازیکنان باید بار دیگر خود را بازیابند و این مسئله مهمی برای ماست.
سايت گل - شاید بسیاری از تیفوسی های یووه منتظر مصاحبه مدیر ورزشی و مرکزی باشگاه پس از اتمام دیدار برابر میلان بودند تا شاهد خبر برکناری مربی تیم خود باشند اما این مصاحبه همان طور که از پیش نیز قابل پیش بینی بود انجام و بر ماندگاری جیجی دل نری بر روی نیمکت هدایت بانوی پیر تاکید شد !
به گزار ش يووه دات آي آر جوزپه ماروتا در پاسخ به این سوال که یووه هرگز شوتی به دروازه حریف نداشت گفت: می تواند چنین باشد اما میلان نیز شانس زیادی برای شوت زنی نداشت. یک بازی ناخوشایند و زشت از نظر من بود. انها بسیار قدرتمندتر از ما بازی کردند . اما ما نسبت به دو بازی گذشته بهتر بودیم و از نظر بازی و کیفیت نمایش رشد کرده بودیم. خوب ما با مشکلات زیادی مواجه هستیم.
از ماروتا در خصوص اینده دل نری و سرنوشتش پس از این بازی می پرسند و او می گوید " دل نری می ماند " مجموعه باید شرایط و نتایج در کنار اهدافی که داشتیم را بررسی و انالیز کند، مربی مقصر بودن ما در این شرایط هست اما برخی مسائل قابل پیشگیری نیستند و او نمی توانست برابر مصدومیت بازیکنان مقابله کند.با او پیش می رویم و راه خود را ادامه می دهیم اما در شرایط سکوت. مهم این است که ارامش خود را بازیابیم و گروه باید ارامش داشته باشد. بازیکنان باید بار دیگر خود را بازیابند و این مسئله مهمی برای ماست.
ماروتا در واکنش به خریدهای اتی باشگاه نیز گفت: مطمئنا ستاره ها و بازیکنانی باکیفیتی راهی یووه خواهد شد که در این میان تجربه بین المللی نیز داشته باشند. متاسفیم برای انچه که انتظارش را در این سال داشتیم و انجام نشد.
سيلوا:با اين برد،يك گام به قهرماني نزديكتر شديم
تياگوسيلوا با اينكه مريض بود ولي توانست بازي خوبي را به نمايش بگذارد...
مدافع ميلان،تياگو سيلوا با اينكه از درد معده رنج ميبرد ولي توانست با يك نمايش خوب به كمك نستا،دفاع ميلان را مستحكم نگه دارد...او در مصاحبه اش به مدياست گفت:
"من همچون فلاميني و پاتو از درد معده رنج ميبردم ولي پاتو وضعيتش بدتر از ما بود...با اين حال،ما يك
بازي فوق العاده و راضي كننده را به نمايش گذاشتيم.با اين برد مهم،يك قدم به قهرماني نزديكتر شديم.ما ميدانستيم كه ميتوانيم در تورينو پيروز ميدان شويم و ما بايد به همين روند،بازيهاي خوب خود را ادامه دهيم.
از اين كه در كنار بازيكن بزرگي همچون نستا بازي ميكنم خوشحال هستم.زوج بودن با او،براي من آرامش بخش است...يوونتوس با 2 مهاجم بازي خود را شروع كرد،در ابتدا از سوي مهاجمان فشار به ما وارد شد ولي رفته رفته اين فشار كمتر شد و در آخر ما توانستيم به خوبي كار خود را انجام دهيم
نتایج این هفته سری آ ایتالیا:
چزنا 3-2 سمپدوریا
کالیاری 2-2 بولونیا
پارما 0-0 کیوو
کاتانیا 0-3 فیورنتینا
جنوا 2-5 اینترمیلان
برشیا 0-0 ناپولی
باری 0-1 اودینزه
تنها بازی باقی مانده این هفته هم بین دو تیم لازیو و پالرمو ساعت 23:15 امشب برگزار میشه
sAeEd_kHaAn
06-03-2011, 20:22
بازي جذابي بود ديشب :31:
اينتر هم كه امروز جنوا رو تركوند و داره ميشه همون اينتر فصل پيش
اميدوارم 3تا تيم ايتاليايي تو cl برن مرحله بعد
pcforlife
06-03-2011, 20:26
اوووف! درگیر داربی یونایتد - لیورپول بودم، اینتر به کل از یادم رفت! ماشالا! دمش گرم که حالم رو بهتر کرد! چه لیگی شده این سری آ...:5:
ضمنا تبریک به دادا سعید too!:10::31:
اینتر 5 – جنوا 2: آتشبازی در نیمه دوم
سایت گل – اینتر با نمایش درخشان در نیمه دوم توانست جنوا را پنج بر دو شکست دهد و فاصله با میلان صدرنشین را به پنج امتیاز برساند.
مایکون در این دیدار از محرومیت برگشته بود و دیهگو میلیتو، استبان کامبیاسو و والتر ساموئل، سه بازیکن آرژانتینی اینتر هم مصدوم بودند.
در نیمه اول یک گل از ساموئل اتوئو و یک گل از آلبرتو پالوسکی به دلیل آفساید بودن مردود اعلام شد.
جنوا در دقیقه 40 به گل رسید. پاس عبدالله کونکو به رودریگو پالاسیو رسید و او پس از این که به محوطه جریمه رفت با شوتی دقیق توپ را به گوشه پایین دروازه زد.
اینتر در اوایل نیمه دوم از جنوا پیش افتاد. ابتدا جیامپائولو پاتزینی در دقیقه 50 روی سانتر مایکون گل تساوی را زد، و سپس در دقیقه 51 روی اشتباه عجیب ادواردو، ساموئل اتوئو به راحتی گل دوم را زد.
اتوئو در دقیقه 57 گل دوم خود را به ثمر رساند. او پس از فریب جیاندومنیکو مستو، از سد دو مدافع دیگر گذشت و توپ را وارد دروازه جنوا کرد.
گل چهارم اینتر با همکاری اسنایدر، اتوئو و ضربه تمامکننده گوران پاندف به ثمر رسید. مورتی روی این صحنه آفساید را پر کرده بود.
نام یوتو ناگاتومو هم در دقیقه 84 لیست گلزنان ثبت شد. او و حسین خرجه، بازیکنان تازهوارد اینتر با هم همکاری کردند و روی پاس خرجه بود که این مدافع توپ را به شکل مهاجمان به سقف دروازه جنوا کوبید.
جنوا در دقیقه 90 یک گل زد. مائورو بوسلی آرژانتینی در اولین دیداری که در سری آ به میدان رفت با ضربه سر گل دوم تیمش را زد.
اینتر با این برد 56 امتیازی شد و در رده دوم است. جنوا هم با 35 امتیاز دوازدهم است.
بابا ایول اینتر . لیگ ایتالیا دوباره داره جذاب میشه و به روزهای خوبش بر میگرده. امیدوارم هر سه ایتالیایی تو چمپیونز لیگ موفق باشن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.