مشاهده نسخه کامل
: کدوم برنامه نویسی؟ روشهای حل عددی و معادلات پیچیده
fingulii
23-08-2010, 10:56
برای نوشتن یک مدل برای پایان نامه ام باید از یک برنامه کامپیوتری استفاده کنم، توی برنامه نویسی ام باید از روشهای حل عددی، ماتریکسها و معادلات و روشهای یکم پیچیده استفاده کنم، بنظرتون کودوم برنامه نویسی جواب میده؟ خودم تا اندکی با دلفی آشنا هستم ولی نمیدونم کدوم برنامه نویسی بهتره
سلام
دوست عزیز، اصولاً این کارها بیشتر مربوط به الگوریتم برنامه نویسی میشود و جزء مواردی نیست که زبان برنامه نویسی محدودیتی ایجاد کند.
(فقط مناسب تر است که زبان برنامه نویسی تحت ویندوز باشد و توانایی ساخت exe هم داشته باشد، اینطوری خیلی راحت تر خواهید بود و در ارائه نتیجه نهایی هم بهتر میتوانید عمل کنید.)
فرضاً شاید آقای X نتواند فلان الگوریتم را در صحیح در زبان Y بنویسید، یا بگوید کار سختی است ولی این ربطی به زبان Y ندارد و مربوط به اطلاعات کم آقای X میشود!
مخصوصاً که نسخه نهایی زبان های برنامه نویسی فعلی خیلی قوی شده اند و هر کاری انجام میدهند.
برای انجام این کارهای این تیپی روی ماتریس و اعداد (مخصوصاً که بزرگ هم شوند) معمولاً هر زبانی که قابلیت تعریف class و struct و operators overload داشته باشد مناسب است و به خوبی جواب میدهد.
در خصوص دلفی اطلاعات کمی دارد، ولی زبان برنامه نویسی معروف و قوی است و باید حتماً باید سه مورد فوق الذکر را داشته باشد.
(اگر در مورد #C و VB.Net هم سوال و مشکلی داشتید در انجمن Framework در خدمتتان هستیم.)
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.