ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم برنامه نویسی؟ روشهای حل عددی و معادلات پیچیده

fingulii
23-08-2010, 10:56
برای نوشتن یک مدل برای پایان نامه ام باید از یک برنامه کامپیوتری استفاده کنم، توی برنامه نویسی ام باید از روشهای حل عددی، ماتریکسها و معادلات و روشهای یکم پیچیده استفاده کنم، بنظرتون کودوم برنامه نویسی جواب میده؟ خودم تا اندکی با دلفی آشنا هستم ولی نمیدونم کدوم برنامه نویسی بهتره

_H2_
25-08-2010, 20:53
سلام
دوست عزیز، اصولاً این کارها بیشتر مربوط به الگوریتم برنامه نویسی میشود و جزء مواردی نیست که زبان برنامه نویسی محدودیتی ایجاد کند.
(فقط مناسب تر است که زبان برنامه نویسی تحت ویندوز باشد و توانایی ساخت exe هم داشته باشد، اینطوری خیلی راحت تر خواهید بود و در ارائه نتیجه نهایی هم بهتر میتوانید عمل کنید.)

فرضاً شاید آقای X نتواند فلان الگوریتم را در صحیح در زبان Y بنویسید، یا بگوید کار سختی است ولی این ربطی به زبان Y ندارد و مربوط به اطلاعات کم آقای X میشود!
مخصوصاً که نسخه نهایی زبان های برنامه نویسی فعلی خیلی قوی شده اند و هر کاری انجام میدهند.

برای انجام این کارهای این تیپی روی ماتریس و اعداد (مخصوصاً که بزرگ هم شوند) معمولاً هر زبانی که قابلیت تعریف class و struct و operators overload داشته باشد مناسب است و به خوبی جواب میدهد.

در خصوص دلفی اطلاعات کمی دارد، ولی زبان برنامه نویسی معروف و قوی است و باید حتماً باید سه مورد فوق الذکر را داشته باشد.

(اگر در مورد #C و VB.Net هم سوال و مشکلی داشتید در انجمن Framework در خدمتتان هستیم.)
موفق باشید.