ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : cpu 3GHz

masood hashemy
22-08-2010, 12:27
با سلام
ببخشید من میخوام یک لپ تاپ بخرم cpu زیر رو داره:
i7-820QM-3GHz

یعنی هر هسته 3 گیگا؟
یعنی در جمع هسته ها میشه 12 ؟

با تشکر

abizaki
22-08-2010, 15:25
تا اون جایی که من می دونم، برای intel ها اینطوریه. اما برای AMD نه. البته من چیز زیادی در این باره نمی دونم.
به احتمال زیاد لپتاپ شما یه وایو هست با مشخصات زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پردازنده، بسیار عالی هستش. شما بگین برای چی کاری می خواین تا من هم بتونم بهترین لپتاپ رو پیشنهاد بدم. اگه برای گرافیک می خواین، (مثل مایا و تری دی مکس) من پیشنهاد می کنم که بیخود پول حروم نکنید. یه DELL Studio 1557 بگیرین. درسته که از این لپتاپ سیپیوش پایین تره. اما از نظایر خودش که این پردازنده رو دارن سر تره. من یه تاپیک دادم مبنی بر تغییر پردازنده ی DELL Studio1557 به i7-920 . اگه اون رو دوستان جواب بدن، من می گم که این دل روبگیرین و پردازندش رو ارتقا بدین.
i7 - 930 :

hamidsfa
23-08-2010, 04:20
بله پردازنده مورد نظر شما دارای هشت هسته است که چهار تا مجازی و چهار تا حقیقی هستند و هر هسته هم 3 هست البته در حالتی که از تمام توان پردازنده استفاده بشه هر هسته 3 'گیگ می شه و چهار تا حقیقی می شه 12 و اون مجازی ها هم تاثیر زیادی دارند .

SANBOR
24-08-2010, 11:46
بله پردازنده مورد نظر شما دارای هشت هسته است که چهار تا مجازی و چهار تا حقیقی هستند و هر هسته هم 3 هست البته در حالتی که از تمام توان پردازنده استفاده بشه هر هسته 3 'گیگ می شه و چهار تا حقیقی می شه 12 و اون مجازی ها هم تاثیر زیادی دارند .

سلام دوست من
جواب ما رو ندادی یا تو پست وب کم لپ تاپ
اگه میشه سریعتر من گیرم

hamedevil4
28-08-2010, 12:21
دوست عزيز i7 يعني هفت قسمتي تازه يك قسمت مجازي هست كه ميشه 8

M E H R A N
28-08-2010, 15:09

این اطلاعات رو شما از تو جوب پیدا میکنید یا یکی بهتون گفته. :18:

دوست عزیز خواستی در مورد هر چیزی و هر برنامه ای و هر سخت افزاری در اینترنت اطلاعات دقیق خواستی کسب کنی برو سایت خودش.

مثلا اگر پردازنده ای مربوط به i7 که چندین نوع داره مد نظرت هست باید بری سایت Intel دنبال اطلاعات اصلی و دقیقش باشی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا مثلا اگر دنبال اطلاعات دقیقی در مورد برند OCZ هستید و میخواهید رمی رو از این برند بخرید میرید سایت زیر.

Intel Core i7 هم 4 هسته حقیقی داره و 4 هسته مجازی. غیر از این هر کسی اطلاعاتی بهتون داد غلطه چون منبع اصلی Intel همینو میگه نه من.

موفق باشید.

hamedevil4
28-08-2010, 15:24
این اطلاعات رو شما از تو جوب پیدا میکنید یا یکی بهتون گفته. :18:

دوست عزیز خواستی در مورد هر چیزی و هر برنامه ای و هر سخت افزاری در اینترنت اطلاعات دقیق خواستی کسب کنی برو سایت خودش.

مثلا اگر پردازنده ای مربوط به i7 که چندین نوع داره مد نظرت هست باید بری سایت Intel دنبال اطلاعات اصلی و دقیقش باشی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا مثلا اگر دنبال اطلاعات دقیقی در مورد برند OCZ هستید و میخواهید رمی رو از این برند بخرید میرید سایت زیر.

Intel Core i7 هم 4 هسته حقیقی داره و 4 هسته مجازی. غیر از این هر کسی اطلاعاتی بهتون داد غلطه چون منبع اصلی Intel همینو میگه نه من.

موفق باشید.
كجاي اين صفحه در مورد (Intel Core i7 هم 4 هسته حقیقی داره و 4 هسته مجازی)نوشته

hamedevil4
28-08-2010, 15:32
درضمن اگر منظور شما
هست بايد بگم كه منظور چهار هسته توان همزماني داره نه چهارتا مجازي باشه وچهارتا هم هقيقي

M E H R A N
28-08-2010, 22:04
درضمن اگر منظور شما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست بايد بگم كه منظور چهار هسته توان همزماني داره نه چهارتا مجازي باشه وچهارتا هم هقيقي

اگر توی سایت یخورده میگشتی پیداش میکردی.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونی داخل PDF هایی هم که گذاشته طرز کارش رو بخونی. :46:

این فیلم رو هم نگاه کن

hamedevil4
28-08-2010, 22:12
اگر توی سایت یخورده میگشتی پیداش میکردی.

میتونی داخل PDF هایی هم که گذاشته طرز کارش رو بخونی. :46:

این فیلم رو هم نگاه کن

مگه صفحه كه من گذاشتم نديده اي كه توان هسته 4 زده توان هم زماني هسته هست نه واقعي يا مجازي بودن
چون اگه تمامي هسته ها باهم كار كنه سيستم هنگ ميكنه اينو ميتوني با يه برنامه تبديل كه هسته هاي CPU رو استفاده كني وبعد مي بيني كه هنگ ميكنه

masood hashemy
28-08-2010, 23:33
سلام
ببخشید من اصلا یادم رفته بود اینجا تاپیک زدم! از بس سرم شلوغه
ولی من میخوام یک لپ تاپ با سی پی یو بالا بگیرم و عموما نرم افزارهای غیر گرافیکی باز مینکه (البته ممکنه یک وقتی فتوشاپ هم باز بشه) به همین خاطر گفتم سی پی یو بالا که گفتم خوبه یا نه
ماشالله اقای abizaki خوب زده توی هدف! دقیقا همین لپ تاپ هست :
به خمین خاطر سوال کردم
اما یکی از مشکلاتی که دارم همین هست که میخوام وژنش کم باشد!
مثلا 13 یا 14 اینچ

M E H R A N
29-08-2010, 01:15

كجاي اين صفحه در مورد (Intel Core i7 هم 4 هسته حقیقی داره و 4 هسته مجازی)نوشته

درضمن اگر منظور شما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهست بايد بگم كه منظور چهار هسته توان همزماني داره نه چهارتا مجازي باشه وچهارتا هم هقيقي

مگه صفحه كه من گذاشتم نديده اي كه توان هسته 4 زده توان هم زماني هسته هست نه واقعي يا مجازي بودن
چون اگه تمامي هسته ها باهم كار كنه سيستم هنگ ميكنه اينو ميتوني با يه برنامه تبديل كه هسته هاي CPU رو استفاده كني وبعد مي بيني كه هنگ ميكنه

من نمیدونم منظور شما از ادامه دادن این بحث چیه. دوست عزیز سی پی یوی i7 قران و کتاب های آسمانی نیستند که مفسر بخواد و تفسیر بشه. چیزینه که معلومه و لینک منابع هم از خود اینتل هست. حالا شما توی ذهن خودت چه برداشتی از این سی پی یو داری و چطور فکر میکنی دلیل نمیشه که همه مثل شما فکر کنند و یا اینتل بیاد نظر شما در سایتش بنویسه.

سی پی یوی i7 همانطور که گفتم و از منابع هم مشخصه 4 هسته حقیقی داره. یعنی یکی سی پی یوی 4 هسته ای واقعی است. اما هر هسته شامل یک Thread هم هست(اشاره به فیلم اینتل که گذاشتم).

یکمی بحث های خودتون رو از اول این تاپیک بخونید. همه رو براتون نقل قول کردم تا بخونید و متوجه بشید که بحث شما چی بوده. سی پی یوی i7 هفت قسمت داره و یک قسمت مجازی؟ الان هم در آخرین پستتون میگید اگر سی پی یو به 100 درصد برسه کامپیوتر هنگ میکنه. اول شما بیا به من بگو کدوم سی پی یویی در دنیا وجود داره که وقتی از تمام توان خودش استفاده کنه و به 100 درصد برسه سرعت اون کامپیوتر رو کم نمیکنه؟ دوما اینکه کامپیوتر هنگ بکنه و یا نکنه چه ربطی به 7 هسته ای بودن سی پی یو در ذهن شما و 4 هسته ای بودن آن طبق منابع گفته شده داره؟ اینو من نفهمیدم ربطش به بحث اصلی چی بود.

در ضمن جهت اطلاع شما بگم که سی پی یوی i7 رو من بارها آزمایش کردم و حتی شده از 100 درصد تمام هسته هاش و تمام ترد هاش استفاده کردم اما کامپیوتر هنگ نکرده بلکه سرعتش کم شده. کم شدن سرعت هم طبیعی هست. همانگونه که اگر 80 درصد بیشتر رم در یک سیستم استفاده بشه سرعت کم میشه این مسئله هم به همین شکل اتفاق میوفته.

مسلما اگر حرف شما درست باشه موقعی که سی پی یو به 100 درصد مصرف خودش رسیده باشه پس من نمیتونستم عکس زیر رو براتون بگیرم چون کامپیوتر من هنگ کرده بود. اما این اتفاق برای من نیوفتاد و الان هم دارم پستم رو در انجمن میدم. اگر دقت کنی فایرفاکس هم اون پایین باز هست.

hamedevil4
29-08-2010, 10:25
اول سيستم عامل شما ويستا هست يا هفت
دوم من كي گفتم چند تا برنامه باز كني سي پي يو (100%)بشه هنگ ميكنه من يك برنامه تبديل كه هسته ها رو دستي فعال كني رو ميگم

masood hashemy
29-08-2010, 11:39
آقا یکی جواب ما رو بده
ماشاالله شما آخر بحث سخت افزرای هستین و سی پی یو i7 تست میکنید ما هم سی پی یو 2 هسته ای 3 سال پیش رو کامپیوتر داریم!
اقای مهران اولین بار هست که یک عکس میبینم که توی task manager قسمت سی پی یو 8 تا کادر داره :) ایول
ولی دلم یک لپ تاپ سبک سی پی یو خفن میخواد ram هم ddr3 باشه فعلا هارد خیلی مهم نیست.

M E H R A N
29-08-2010, 14:30
اول سيستم عامل شما ويستا هست يا هفت
دوم من كي گفتم چند تا برنامه باز كني سي پي يو (100%)بشه هنگ ميكنه من يك برنامه تبديل كه هسته ها رو دستي فعال كني رو ميگم

دوست عزیز فرق نمیکنه سیستم عامل چی باشه. البته برای من چون با وجود اینکه ویستا سنگین تر از 7 است اما دونه به دونه ی سرویس هاش رو بررسی میکنم که چیزی اضافه ای کار نکنه و فقط سرویس هایی جرا بشند که سیستم عامل بهش احتیاج داره نه سرویسی مانند index کردن فایل ها.

در مورد تبدیل یا کانورت هم اگر شما دوباره به عکس نگاه کنی آیکون یک فایل تصویری رو بر روی صفحه ی دسکتاپ میبینی به اسم Black book. از سمت راست به چپ جایی که آیکون برنامه های باز شده رو نشون میده, بغل sv یک آیکون هست که عدد 3.19 رو داره نشون میده.

این آیکون مربوط به برنامه ی AVS Video Converter هست و عمل کانورت کردن یک فایل بلو ری رو داره انجام میده.
اگر این کار انجام نمیشد مطمئن باش با باز کردن ده ها برنامه بطور همزمان سی پی یو از 10 درصد بالاتر نمیرفت چون برنامه باز میشه و بعد فقط در حافظه ی رم میشینه.

تعداد برنامه هایی رو هم که باز کردم به این دلیل بوده که نشون بدم حتی در هنگام کانورت کردن هم میشه برنامه هایی رو باز کرد و ازشون استفاده کرد. اما سرعت کامپیوتر به دلیل مصرف شدن تمام توان سی پی یو میاد پایین.

راستی ویندوز هم 7 است. :46: از استارت و تسکبارش معلومه.

M E H R A N
29-08-2010, 14:41
آقا یکی جواب ما رو بده
ماشاالله شما آخر بحث سخت افزرای هستین و سی پی یو i7 تست میکنید ما هم سی پی یو 2 هسته ای 3 سال پیش رو کامپیوتر داریم!
اقای مهران اولین بار هست که یک عکس میبینم که توی task manager قسمت سی پی یو 8 تا کادر داره :) ایول
ولی دلم یک لپ تاپ سبک سی پی یو خفن میخواد ram هم ddr3 باشه فعلا هارد خیلی مهم نیست.

مسعود جان, بحث داغ بود شرمنده :20:

ببین دوست عزیز شما 2 لپ تاپ رو فرض کن دقیقا با یک کانفیگ. یعنی هیچ فرقی در سی پی یو , رم , حجم هارد, و غیره.. با هم ندارند.
تنها فرقی که بین این 2 لپ تاپ وجود داره اینه که یکیشون 16.4 اینچیه و اونیکی 13 اینچ.

فقط به خاطر اینکه لپ تاپ 13 اینچیه کوچکتر از 16 اینچیه هست حداقل 500 هزار تومن میتونه گرونتر از 16 اینچیه باشه با وجود اینکه کانفیگشون هم یکیه.

شما اول مقدار بودجه ات رو تعیین کن.
بعد تصمیم بگیر ببین حاضری 400 تا 500 هزار تومن و بیشتر و در مواقعی حتی تا 1 ملیون و 2 ملیون بیشتر بدی به لپ تاپی که فقط سایزش کوچکتره یا اینکه میتونی با یدونه 15.4 و یا 14 اینچی بسازی اما پول اضافه ندی؟

به اینها که خوب فکر کردی اونوقت گیر آوردن لپ تاپ کاری نداره و میشه راحت پیدا کرد. مثلا در 14 اینچی ها با سی پی یوی خوب و قیمت مناسب میشه ASUS N82JQ رو پیشنهاد داد. فکر نمیکنم با قیمتی که N82 داره بتونی لپ تاپی گیر بیاری که سی پی یوی i7 داشته باشه و 14 اینچ هم باشه. البته Sony یدونه 13 اینچ با این سی پی یو زده اما قیمتش نزدیک 3.6 ملیونه. :46: اما N82JQ تقریبا قیمتش یک سوم مدلیه که سونی زده و کیفیت ASUS رو هم فکر کنم بدونی که چجوریه و حرفی در این مورد نمیشه زد.

یک سر به این تاپیک ها بزن...

hamedevil4
29-08-2010, 15:12
راستی ویندوز هم 7 است. از استارت و تسکبارش معلومه.
يعني ويستا اين شكلي نيست ديگه
اقا من بخيال شدم من هرچي بگم شما يه چيزي ميگي من يك برنامه تبديل مي گم شما 11 برنامه باز ميكني
منظور هسته هاي سي پيو بود

THE END

M E H R A N
29-08-2010, 15:25
يعني ويستا اين شكلي نيست ديگه
اقا من بخيال شدم من هرچي بگم شما يه چيزي ميگي من يك برنامه تبديل مي گم شما 11 برنامه باز ميكني
منظور هسته هاي سي پيو بود

THE END

دوست عزیز پست قبلی من رو دقیق تر بخون. گفتی تبدیل درسته؟ مطمئنی از همون تبدیلی که هسته های سی پی یو رو استفاده میکنه صحبت نکردم؟

در پست قبلی هم گفتم که از AVS Video Converter استفاده کردم تا بتونم مصرف تمام هسته های سی پی یو رو که در عکس نشون دادم به 100 درصد برسونم.

در ضمن بهتره یخورده با ویندوز 7 کار کنی تا بدونی که ویندوز 7 رو میشه با تنظیمات کاستوم هم استفاده کرد. من از تسکبار ویندوز 7 خوشم نمیاد به همین دلیل شکل تسکبار رو دوست دارم مثل ویندوز اکس پی باشه. گرفتی :46:

به عکس زیر نگاه کن ببین ویستا میبینی یا 7؟
در ضمن آیکون AVS رو نگاه کن و بعد به عکس قبلی که 100 درصد سی پی یو مصرف شده هم نگاه کن. آیکونها درقیقا یکین و فرقی با هم ندارند. دیگه یدونه مقایسه رو که میتونید انجام بدید. :31:

masood hashemy
29-08-2010, 19:12
ببخشید این ASUS N82JQ که میگویید کانفیگ خوبی دارد؟
من دلم توی ایسوز نیست! (همیشه به محدودیت برمیخورم!)

M E H R A N
29-08-2010, 19:32
ببخشید این ASUS N82JQ که میگویید کانفیگ خوبی دارد؟
من دلم توی ایسوز نیست! (همیشه به محدودیت برمیخورم!)

شوخی میکنی؟ جدی نمیگی که دلت به ایسوس نمیره؟ :18:

سونی, ایسوس و توشیبا بهترین برندهای ساخت لپ تاپ هستند. این برندها از لحاظ کیفیت ساخت و کم بودن مشکلات بعد از فروششون جزو بهترین برندها هستند و اگر از هر کدوم از اینها لپ تاپ بگیری همیشه ازش راضی خواهی بود.

برندی که من پیشنهاد نمیکنم بری سمتش DELL هست. به هر حال هر طور خودت صلاح میدونی.

N82JQ چون 14 اینچی هست و شما هم وزرن کم میخواستید بهتون بیشنهاد دادم. اما مطمئن باش اگر کانفیگ N82 رو برند سونی داشته باشه حداقل 500 هزار تومن باید پول بیشتر فقط بابت اسمش بدی. اینم در نظر بگیر که ایسوس برای تمام لپ تاپ هاش گارانتی 2 ساله بین المللی میده. :46:

کانفیگش هم اینه...
Intel Core i7-720QM Quad-Core Processor 1.6 GHz with turbo boost up to 2.8 GHz
4 GB of DDR3 1066MHz SDRAM, 2 slots, 8 GB Max
Nvidia G335M graphics with 1 GB DDR3 VRAM
500 GB Hard Drive (7200 RPM).
Super Multi Optical Disk Drive
Wi-Fi 802.11 bgn
HDMI Port; USB 3.0 port; Bluetooth; 2.0 MP Webcam
14-Inch HD (1366x768) LED Display
Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System
USB 3.0

کارت گرافیکش هم میتونه آخرین بازیهای سال 2010 رو براحتی اجرا کنه و برای بازیهایی که به گرافیک بالاتری احتیاج دارند میشه اونها رو با جزئیات کمتری بازی کرد.

سی پی یوش هم دقیقا همون سی پی یویی هست که عکسش رو گذاشتم 8 تا از ترد هاش 99 درصد استفاده شده. یعنی سی پی یوش با لپ های رده بالا هیچ فرقی نداره اما با قیمت کمتری میتونید اینو تهیه کنید. کانفیگش رو خوب بخون که USB 3.0 رو از قلم نندازی.:46:

به اون 2 تا تاپیکی که در پست قبلی بهت معرفی کردم سر بزن. بیشتر بحث شده.

اینم یک فیلم 9 دقیقه ای هست که تمام قسمت هاش رو نشون میده. نگاه کن. :46: اگر پیلتر بود میدونی دیگه با چی باید باز کنی؟

mrmbmh
30-08-2010, 02:28
مسعود جان, بحث داغ بود شرمنده :20:

ببین دوست عزیز شما 2 لپ تاپ رو فرض کن دقیقا با یک کانفیگ. یعنی هیچ فرقی در سی پی یو , رم , حجم هارد, و غیره.. با هم ندارند.
تنها فرقی که بین این 2 لپ تاپ وجود داره اینه که یکیشون 16.4 اینچیه و اونیکی 13 اینچ.

فقط به خاطر اینکه لپ تاپ 13 اینچیه کوچکتر از 16 اینچیه هست حداقل 500 هزار تومن میتونه گرونتر از 16 اینچیه باشه با وجود اینکه کانفیگشون هم یکیه.

شما اول مقدار بودجه ات رو تعیین کن.
بعد تصمیم بگیر ببین حاضری 400 تا 500 هزار تومن و بیشتر و در مواقعی حتی تا 1 ملیون و 2 ملیون بیشتر بدی به لپ تاپی که فقط سایزش کوچکتره یا اینکه میتونی با یدونه 15.4 و یا 14 اینچی بسازی اما پول اضافه ندی؟

به اینها که خوب فکر کردی اونوقت گیر آوردن لپ تاپ کاری نداره و میشه راحت پیدا کرد. مثلا در 14 اینچی ها با سی پی یوی خوب و قیمت مناسب میشه ASUS N82JQ رو پیشنهاد داد. فکر نمیکنم با قیمتی که N82 داره بتونی لپ تاپی گیر بیاری که سی پی یوی i7 داشته باشه و 14 اینچ هم باشه. البته Sony یدونه 13 اینچ با این سی پی یو زده اما قیمتش نزدیک 3.6 ملیونه. :46: اما N82JQ تقریبا قیمتش یک سوم مدلیه که سونی زده و کیفیت ASUS رو هم فکر کنم بدونی که چجوریه و حرفی در این مورد نمیشه زد.

یک سر به این تاپیک ها بزن...

با تشکر از اطلاعات فنی تون.. بسیار لذت بردیم:)

فقط یک نکته ای به ذهنم رسید، فکر می کنم سی پی یو های core i7 که روی سری جدید z استفاده میشن، از سری 620M باشن که در واقع دو هسته این، فکر نکنم فعلا در ابعادی که سونی z داره بشه از CPU های 4 هسته ای استفاده کرد، حداقل تا زمانی که خط تولید 4 هسته ای ها روی مقیاس 32 نانومتر نرفته.
با این حساب، فکر می کنم حتی N82JQ از معدود 14 اینچی هایی باشه که از CPU 4 هسته ای استفاده می کنه.. که همین این نوت بوک را در رده قیمتش بسیار خاص می کنه

M E H R A N
30-08-2010, 03:05
با تشکر از اطلاعات فنی تون.. بسیار لذت بردیم:)

فقط یک نکته ای به ذهنم رسید، فکر می کنم سی پی یو های core i7 که روی سری جدید z استفاده میشن، از سری 620M باشن که در واقع دو هسته این، فکر نکنم فعلا در ابعادی که سونی z داره بشه از CPU های 4 هسته ای استفاده کرد، حداقل تا زمانی که خط تولید 4 هسته ای ها روی مقیاس 32 نانومتر نرفته.
با این حساب، فکر می کنم حتی N82JQ از معدود 14 اینچی هایی باشه که از CPU 4 هسته ای استفاده می کنه.. که همین این نوت بوک را در رده قیمتش بسیار خاص می کنه

مگه این hamedevil4 اعصاب برا آدم میزاره.:31: حامد کجایی بیا :10:

بله درست میگید دوست عزیز, اشتباه از من بود. یک لحظه قاطی کردم. سی پی یوی سونی سری z از سری 620qm هست و 2 هسته ای هست.

در مورد ایسوس N82jq اینو میدونم که اولین لپ تاپ ایسوس و اولین لپ تاپ 14 اینچی هست که با این سی پی یو عرضه شده. اگر اشتباه نکنم سری N در ایسوس اولین لپ تاپ هایی هم هستند که از USB 3.0 بهره بردند.

hamedevil4
30-08-2010, 11:26
مگه این hamedevil4 اعصاب برا آدم میزاره.:31: حامد کجایی بیا :10:

بله درست میگید دوست عزیز, اشتباه از من بود. یک لحظه قاطی کردم. سی پی یوی سونی سری z از سری 620qm هست و 2 هسته ای هست.

در مورد ایسوس N82jq اینو میدونم که اولین لپ تاپ ایسوس و اولین لپ تاپ 14 اینچی هست که با این سی پی یو عرضه شده. اگر اشتباه نکنم سری N در ایسوس اولین لپ تاپ هایی هم هستند که از USB 3.0 بهره بردند.

عروس بلد نيست برقصه ميگه اتاق كجه
شما كه اطلاعات كافي نيست براي چي نظر ميدي
حالا كي اطلاعات ازتو جوب پیدا میکنیه ميگه
من هرچي بلد هستم ميگم هيچ موقعه خالي نمي بند

hamedevil4
30-08-2010, 11:38
معلوم اطلاعات كه ميزاري همش سوراخه كه ازش بادميره
من فيلم كه گذاشته بودي رو به يك استاد دانشكاه نشون دادم گفت چهار هسته هم زماني هست ورودي همه هسته ها يا رشته ها با هم هست گه اگه توجه كرده باشي وقي همه چهار هسته توانش كامل ميشه وديگه اگر هسته ديگهاي وارد بشه هنگ ميكنه
پس من درست ميگفتم

hamedevil4
30-08-2010, 20:15
دوست عزيز masood hashemy از چقدر تا چقدر ميخاي بدي بگو تا معرفي كنم
مثال
cpu i5
msi-gx640
قيمت 1800000 تومان
,

سبك
Apple iPad Wifi - 32GB
850 هزار تومان
,

masood hashemy
03-09-2010, 11:41
ببخشید برای 13 اینچ Fujitsu LifeBook S-760-A خوب هست؟
در 13 اینچها بهتر از این هم هست؟
سی پی یو i5 با i7 چه فرقی میکنه؟

hamedevil4
03-09-2010, 12:31
در 13 اینچها بهتر از این هم هست؟
سی پی یو i5 با i7 چه فرقی میکنه؟

بستگي به كار شما داره كه از سيستم چي مي خاي اگر كار ميكس يا كار گرا فيكي سنگين يا كاري كه سيستم مشقول كنه
هر هسته يك كار رو مي كنه
i5 يعني 5 هسته ويك هسته مجازي
i7 يعني 7 هسته ويك هسته مجازي

hamedevil4
03-09-2010, 13:07

Sony VAIO S11J7E

Product Description: Sony VAIO S Series VPC-S11J7E/B.AE1- Core i5 520M 2.4 GHz - 13.3" TFT
Dimensions (WxDxH): 32.9 cm x 22.9 cm x 3.2 cm
Weight: 1.9 kg
System Type: Notebook
Built-in Devices: Stereo speakers, wireless LAN aerial, Bluetooth aerial, cellular aerial
Embedded Security: Fingerprint reader
Processor: Intel Core i5 520M / 2.4 GHz ( 2.93 GHz ) ( Dual-Core )
Cache Memory: 3 MB - L3 Cache
RAM: 6 GB (installed) / 8 GB (max) - DDR3 SDRAM - 1066 MHz - PC3-8500
Card Reader: Yes
Hard Drive: 128 GB Solid State Drive
Optical Storage: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - integrated
Display: 13.3" TFT 1366 x 768 ( WXGA )
Graphics Controller: NVIDIA GeForce 310M
Video Memory: 512 MB
Audio Output: Sound card
Telecom: Wireless cellular modem - 7.2 Mbps
Networking: Network adapter - Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Bluetooth 2.1 EDR
Notebook Camera: Integrated - 0.3 Megapixel
Input Device: Touchpad, backlit keyboard
Battery: Lithium Ion
Run Time (Up To): 5.3 hour(s)
Operating System: Microsoft Windows 7 Professional 64-bit Edition

,