مشاهده نسخه کامل
: لطفا یکی مشکل سیستم نو من رو حل کنه
با سلام و ادب
من حدود سه هفته پیش یه سیستم نو خریدم که از روز اول یه مشکل داشت و تا امروز حل نشده که دیگه تصمیم گرفتم از اساتید این سایت کمک بگیرم. سیستم من صبح که بخوای روشنش کنی صفحه اول میاد و رمها هم تست میکنه و اکی میده ولی قبل از بالا امدن صفحه ویندوز ریست میشود. و اگر سیستم را خاموش و روشن نکنم این ریست ادامه پیدا میکند و ویندوز هم نمیاد بالا، یعنی هر دفه که بخوام ویندوز را روشن کنم بایستی دو بار کلید پاور را بزنم. تمام قطعات هم نو خریدم. یک بار هم پاور را مجدد عوض کردم و باز مشکل حل نشد. لطفا منو راهنمایی کنید.
مشخصات سیستمم:
مادربرد گیگابایت EP41T-UD3L
رم - 2 تا رم 2 گیگ گذاشتم DDR 3
CPR 3.8 اینتل
ضمنا" سرعت سیستم هم زیاد بالا نیست و ویندوزم از سی پی یو قبلی که 2.5 بود کندتر بالا میاد. خواهش میکنم راهنمایی کنید منو ( 600 هزار تومن پول قطعات فوق و کیس و پاور دادم و الانم خیلی ناراضیم):41:
ess_1362
21-08-2010, 09:53
مشكل از ظاهرا از فركانس رم شما هست
سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذاريد
بایوس رو آپدیت و سپس دیفالت کن
اسکن ویروس بکن و ویندوز رو عوض کن
اگه جواب نداد سه قطعه ی هارد -رم و پاور باید چک بشه
ess_1362 سلام و تشکر از پاسخ شما، چند تا عکس گرفتم و میگذارم امیدوارم متوجه مشکل رستارت سیستم من بشوید ( همینطور کندی) راستی همشهری هستیم، هوامو داشته باش:46: 5 تا لینک گرفتم، cpu،memory،spd(2 ta dasht)،graphic لطفا" گرافیک را هم بررسی کنید. گرافیک 2 گیگ خریدم ولی با این نرم افزار cpu-z نشان نداد، عکسای همه رو گذاشتم. بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایوس رو آپدیت و سپس دیفالت کن اسکن ویروس بکن و ویندوز رو عوض کن
اگه جواب نداد سه قطعه ی هارد -رم و پاور باید چک بشه سلام، من نحوه آپدیت کردن بایوس را بلد نیستم، لطفا" راهنماییم کنید. ویندوز را تازه نصب کردم و آنتی ویروس کسپراسکای 2011 الان نصب کردم.
شما باید 3قطعه ای که گفتم چک کنید اگه این 3قطعه ایراد نداشت برید سراغ آپدیت بایوس که برای آپدیت از نرم افزار داخل سی دی
مین باید استفاده کنید که به اینترنت وصل میشوید و اتوماتیک بایوس آپدیت میشود
دقیقا مین سیستم من مین شماست که راحت با این روش بایوس سیستم خودم رو آپدیت کردم
پس اول اون 3قطعه رو چک کنید بعد اگه درست نشد آپدیت بایوس
ess_1362
21-08-2010, 18:57
شما اول باياس را آپديت كنيد
چون طبق اين سه شات نبايد مشكلي داشته باشيد
نحوه آپديت باياس هم در سايت گيگابايت موجود هست
اگر با آپديت باياس مشكل شما حل نشد بعدش بايد به مسير fsb مقداري ولتاژ بدي كه بعدا به شما ميگم چيكار كني
شما باید 3قطعه ای که گفتم چک کنید اگه این 3قطعه ایراد نداشت برید سراغ آپدیت بایوس که برای آپدیت از نرم افزار داخل سی دی مین باید استفاده کنید که به اینترنت وصل میشوید و اتوماتیک بایوس آپدیت میشود دقیقا مین سیستم من مین شماست که راحت با این روش بایوس سیستم خودم رو آپدیت کردم
پس اول اون 3قطعه رو چک کنید بعد اگه درست نشد آپدیت بایوس سلام،مهردادجان با تشکر، لطفا" اسم نرم افزار داخل سی دی رو بگید و یه توضیح تا آپدیت کنم؟ بنظرم این مادربردی که خریدم خوب نیست که اذیت میکنه؟ ولی خب اینکه مادربرد شما هم مثل من هست با تجربیات شما حتما" محاسنی داشته؟ راستی هارد من نو نیست و نمیدونم چطور چکش کنم و 250 گیگ هست. پاورم مطمئنم سالمه چون هفته پیش عوضش کردم و باز با اینم مشکل ریست شدن اولی رو داره، رمها هم که دو تا 2 گیگ هست و هر دو نو گرفتم و بنظرم سالمه، بهرحال لطفا بگید اسم نرم افزاری که داخل سی دی هست که الان اپدیت کنم بایوس را تا شاید درست شد.:41:
شما اول باياس را آپديت كنيد چون طبق اين سه شات نبايد مشكلي داشته باشيد
نحوه آپديت باياس هم در سايت گيگابايت موجود هست اگر با آپديت باياس مشكل شما حل نشد بعدش بايد به مسير fsb مقداري ولتاژ بدي كه بعدا به شما ميگم چيكار كني همشهری عزیز صمیمانه متشکرم بخاطر پاسخهاتون، سعی میکنم اپدیت کنم. دیروز با یه مهندس کامپیوتر اهوازی چت میکردم میگفت احتمال قوی مشکل از I/O مادربردت هست و بعدشم قطع شدم و نفهمیدم منظورش چی بود. بنظر شما مادربرد من مشکل داره و باید ببرم گارانتی؟ این I/O چی هست؟ میگفت احتمالا خازنها نیمسوز شده و دفه اول که روشن میکنی بالا نمیاد ولی وقتی سری دوم دوباره خاموش میکنی و دوباره روشن بالا میاد چون خازنها پر میشه، آخرشم که دی سی شدم از روم و گمش کردم و نفهمیدم منظورش درست چی بود...:41:
شما باید 3قطعه ای که گفتم چک کنید اگه این 3قطعه ایراد نداشت برید سراغ آپدیت بایوس که برای آپدیت از نرم افزار داخل سی دی مین باید استفاده کنید که به اینترنت وصل میشوید و اتوماتیک بایوس آپدیت میشود مهرداد من نرم افزار BIOS@ را از سی دی نصب کردم ولی وقتی گزینه اول یعنی Update BIOS from gigabayte server رو میزنم. میگه یکی از سرورها رو انتخاب کن( تایوان،چین،ژاپن،آمریکا)که همه رو تست کردم ولی این پیغام error رو میده که Cann't get "bios.ini file in selected @BIOS server حالا چکار کنم؟
منم حس میکنم سیستمم کنده اینایی رو هم که گفتین من چک کردم درسته...فقط بایوس رو بلد نیستم آپدیت کنم...راهنمایی کنید لطفا
نحوه آپديت باياس هم در سايت گيگابايت موجود هست اگر با آپديت باياس مشكل شما حل نشد بعدش بايد به مسير fsb مقداري ولتاژ بدي كه بعدا به شما ميگم چيكار كنيهمشهری، آخرین ورژن فایل P41TUD3L.F7 را از سایت گیگابایت دانلود کردم و با همان نرم افزار BIOS@ و از قسمت Update BIOS from file آنرا آپدیت کردم. و پیغام داد که بایوس آپدیت شد. حالا چکار باید کنم؟
مهرداد من نرم افزار BIOS@ را از سی دی نصب کردم ولی وقتی گزینه اول یعنی Update BIOS from gigabayte server رو میزنم. میگه یکی از سرورها رو انتخاب کن( تایوان،چین،ژاپن،آمریکا)که همه رو تست کردم ولی این پیغام error رو میده که Cann't get "bios.ini file in selected @BIOS server حالا چکار کنم؟
وقتی میخواین این کارو بکنید به اینترنت وصلید؟
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
خوب حالا که بایوس رو آپدیت کردید بعد بایو سرو دیفالت کنید ببینید بازم مشکل ریست دارید یا نه؟
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
برای چک کردن هارد از نرم افزار hdd regenerator استفاده کنید برای چک کردن رم هر دفعه یک رم رو چک کنید رو تمام اسلات های حافظه
با memory test یه تست هم از رم ها بگیرید
متاسفانه مشکل سیستم من حل نشد، بایاس را آپدیت کردم، هارد و رم و پاور هم سالمه، لطفا یکی راهنمایی کنه، چرا سیستمم دفه اول که روشن میکنی نمیاد بالا و ریست میشه ولی بعد از یک خاموش و روشن درست میشه!!!!؟
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
نحوه آپديت باياس هم در سايت گيگابايت موجود هست اگر با آپديت باياس مشكل شما حل نشد بعدش بايد به مسير fsb مقداري ولتاژ بدي كه بعدا به شما ميگم چيكار كني آقااحسان آپدیت کردم ولی باز مثل قبل هست. fsb چیه و کجاست و چکار کنم؟:41:
هوالعلیم
با سلام ، بنده چند تا سوال از شما میپرسم خواهشمندم دقیقا جواب سوال را بدهید تا انشاالله بتوانم کمک تان کنم ، سوال اول بفرمایید که دقیقا در کدام قسمت لود ویندوز شما دچار اشکال میشوید (خیلی مهم ) نوع ویندوز را نام ببرید آیا قبل از RESET شدن برای یک لحظه کوتاه صفحه آبی مشاهده مشود یا خیر ،بعد در هنگام کار در ویندوز البته بعد از طی مرحله RESET شما دچار کندی در کار ویا هنگ های متوالی میشوید یا خیر و در آخر اینکه بعد از روشن ماندن سیستم پس از یکساعت درب کیس را باز کرده و هدسینک پل شمالی که در نزدیکی CPU قرار دارد را با دست لمس کرده و وضعیت حرارت آن را شرح دهید (یعنی اینکه آیا بعد از مکث کوتاه در لمس کردن هدسینک پل شمالی ، دستتان میسوزد و گرما غیر قابل تحمل میشود یا خیر؟)
بایو س سیستم رو دیفالت کردید؟
بایو س سیستم رو دیفالت کردید؟آره مهرداد جان هم قبل از اپدیت و هم بعدش زدم default optimize ولی باز مشکل دارم :41::41:
هوالعلیم
با سلام ، بنده چند تا سوال از شما میپرسم خواهشمندم دقیقا جواب سوال را بدهید تا انشاالله بتوانم کمک تان کنم ، سوال اول بفرمایید که دقیقا در کدام قسمت لود ویندوز شما دچار اشکال میشوید (خیلی مهم ) نوع ویندوز را نام ببرید آیا قبل از RESET شدن برای یک لحظه کوتاه صفحه آبی مشاهده مشود یا خیر ،بعد در هنگام کار در ویندوز البته بعد از طی مرحله RESET شما دچار کندی در کار ویا هنگ های متوالی میشوید یا خیر و در آخر اینکه بعد از روشن ماندن سیستم پس از یکساعت درب کیس را باز کرده و هدسینک پل شمالی که در نزدیکی CPU قرار دارد را با دست لمس کرده و وضعیت حرارت آن را شرح دهید (یعنی اینکه آیا بعد از مکث کوتاه در لمس کردن هدسینک پل شمالی ، دستتان میسوزد و گرما غیر قابل تحمل میشود یا خیر؟)
سلام ممنون دوست عزیز
جواب سوال اول: بعد از عبور صفحه اول که مشخصات سیستم رو میاره و قبل از آمدن صفحه ویندوز یهو یه صفحه میاد و هارد جلو نمیره و یا گاهی ریست میشه، ولی همین که خاموش و روشن کنم درست میشه :41:
جواب سوال دوم: ویندوز XP ، خیر ، فقط دیشب که با برنامه HDD REGENRETOR کار کردم یه دفه اینطور شد و باز درس شد.
جواب سوال سوم: معمولا" سیستم هنگ نمیکنه، تنها مشکل ریست شدن انهم برای اولین بار است .
جواب سوال چهارم: هدسینگ پل شمالی را متوجه نشدم
این همه استاد تو این فروم هستند واقعا یکی نمیدونه مشکل سیستم من از کجاست ؟ انهم سیستمی که تمام قطعات نو هست جز هارد که انهم حدود 3 ماه بیشتر کار نکرده با یک سیستم دیگر :41::41::41:
با نرم افزار hdd reegenerator داشت هاردو چک میکرد اینطور شد؟
با نرم افزار hdd reegenerator داشت هاردو چک میکرد اینطور شد؟ اره اخر شب زدم چک کنه بعد خوابم برد. صبح یه لحظه روشن کردم و صفحه ابی اومد، ولی بعد دیگه درست شد. این مشکل ریست اولی من هنوز باقی هست مهرداد چکار کنم؟:41:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
متاسفانه مشکل سیستم من حل نشد، بایاس را آپدیت کردم، هارد و رم و پاور هم سالمه، لطفا یکی راهنمایی کنه، چرا سیستمم دفه اول که روشن میکنی نمیاد بالا و ریست میشه ولی بعد از یک خاموش و روشن درست میشه!!!!؟
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
آقااحسان آپدیت کردم ولی باز مثل قبل هست. fsb چیه و کجاست و چکار کنم؟:41:
کاکو کجایی؟ یه راهی بگو که درست شه سیستم به اصطلاح نو من :41:
سلام ممنون دوست عزیز
جواب سوال اول: بعد از عبور صفحه اول که مشخصات سیستم رو میاره و قبل از آمدن صفحه ویندوز یهو یه صفحه میاد و هارد جلو نمیره و یا گاهی ریست میشه، ولی همین که خاموش و روشن کنم درست میشه :41:
جواب سوال دوم: ویندوز XP ، خیر ، فقط دیشب که با برنامه HDD REGENRETOR کار کردم یه دفه اینطور شد و باز درس شد.
جواب سوال سوم: معمولا" سیستم هنگ نمیکنه، تنها مشکل ریست شدن انهم برای اولین بار است .
جواب سوال چهارم: هدسینگ پل شمالی را متوجه نشدم
این همه استاد تو این فروم هستند واقعا یکی نمیدونه مشکل سیستم من از کجاست ؟ انهم سیستمی که تمام قطعات نو هست جز هارد که انهم حدود 3 ماه بیشتر کار نکرده با یک سیستم دیگر :41::41::41:
هوالعلیم
با سلام ، شما لطفا ram های سیستم را بصورت مجزا و تک تک تست کرده و نتیجه را گزارش کنید در بعضی از مواقع اشکالاتی در ماژول های ram بوجود می آید که نرم افزار cpu-z آن را نشان نمیدهد پس اگر ram دیگری در دسترس تان است سیستم را با آن چک کنید والا با ram خودتان بصورت مجزا این کار را انجام داده تا ram معیوب مشخص گردد لطفا مواردی را که عرض شد بادقت انجام دهید اگر مشکلتان حل نشد مجددا درخواست کنید تا مرحله به مرحله راهنمایی شوید ان شاالله مشکلتان حل میشود ناراحت نباشید.:20:
ممکنه ایراد از هارد باشه با توجه به اینکه صفحه ی آبی اومده اگه یه هارد دیگه داری با اون تست کن
رم چی با یه رم دیگه امتحان کردی؟
از کجا میدونی رمت سالمه اول جای رمو عوض کن اگه جواب نداد با یه رم دیگه امتحان کن
چون گفتم اگه بایوس سالم باشه این ایراد از 3 قطعه میتونه باشه رم-هارد-پاور
ممکنه ایراد از هارد باشه با توجه به اینکه صفحه ی آبی اومده اگه یه هارد دیگه داری با اون تست کن رم چی با یه رم دیگه امتحان کردی؟از کجا میدونی رمت سالمه اول جای رمو عوض کن اگه جواب نداد با یه رم دیگه امتحان کن هارد رو دوباره با اون نرم افزار اسکن کردم هیچ بدسکتوری پیدا نکرد و سالمه، مهرداد اون روز یه مهندس تو روم میگفت احتمال زیاد I/O مادربردت دچار مشکل شده؟ و میگفت خازنها چون اول خالی هست نمیتونن بکشن ولی وقتی یک بار سیستم روشن خاموش بشه خازنها شارژ میشن و مشکل حل میشه، یعنی باید مادربرد گیگا رو ببرم گارانتی ؟ اینم از خرید سیستم نو تو ایران :41::41::41::41:
رمتو هم چک کن اگه درست نشد برو سراغ مین
من تعجبم من از این مین زیاد برای مشتری بستم تا حالا خرابی نداشت
رمتو هم چک کن اگه درست نشد برو سراغ مین من تعجبم من از این مین زیاد برای مشتری بستم تا حالا خرابی نداشترمها رو چطور چک کنم؟ اول که میخواد سیستم بیاد بالا اکی میزنه یعنی سالمه! اگه غیر از اینه بگو چطور تستشون کنم؟ واقعا دیگه موندم چکار کنم. اخه سیستم هیچ مشکلی نداره، یعنی اگر یه بار خاموش روشن کنی تا فاصله زمانی 2-3 ساعت هم باز روشن میشه ولی اگه مثلا" سرشب خاموش باشه تا صبح بعد دیگه صبح بخوای روشن کنی بایستی دو بار بزنی که بیاد بالا! اصلا اگه مشکلی برای مادربرد پیش نیاد که بیخیال این عیب شم و همیشه دو بار روشنش کنم؟
احسان شیرازی داداش شما کجا غیبتون زد؟ ولتاژ چی رو گفتی زیاد کنم؟ لطفا بیا یه راهنماییم کن همشهری:41:
رم هارو تک تک چک کن
رو همه ی اسلاتها
یه رم نمیتونی از یکی قرض بگیری امتحان کنی؟
من امشب یکی از رمها رو بیرون میارم که ببینم صبح روشن میشه یا نه ولی یک سوال: این دو رمی که دارم اگه بزارم روی اسلاتهای سفید و ابی بوق ممتد میزنه و نمیاد بالا، ولی حتما باید هر دو رو بزارم روی شیار سفید یا شیار ابی ، ماجرای این رنگ شیارها چی هست و باید دو تا رم روی کدامیک گذاشت؟ اصلا بنظرتون یکی رو برای همیشه بردارم ؟ چون 4 گیگ بنظرم زیاد هست و برق مادربرد نمیکشه و اینطور میشه - ممکنه ؟ ای خدا خسته شدم.... اینم از پول زبون که دادم برای این سیستم
من امشب یکی از رمها رو بیرون میارم که ببینم صبح روشن میشه یا نه ولی یک سوال: این دو رمی که دارم اگه بزارم روی اسلاتهای سفید و ابی بوق ممتد میزنه و نمیاد بالا، ولی حتما باید هر دو رو بزارم روی شیار سفید یا شیار ابی ، ماجرای این رنگ شیارها چی هست و باید دو تا رم روی کدامیک گذاشت؟ اصلا بنظرتون یکی رو برای همیشه بردارم ؟ چون 4 گیگ بنظرم زیاد هست و برق مادربرد نمیکشه و اینطور میشه - ممکنه ؟ ای خدا خسته شدم.... اینم از پول زبون که دادم برای این سیستم
هوالعلیم
با سلام ، دوست عزیز اگر میخواهید مشکلتان رفع شود لطفا به راهنماییهای بنده توجه بفرمایید و فقط کارهایی که به شما گفتم را انجام دهید آن مهندسی که کفته مشکل از io مادربرد تان است و خازنها باید شارژشود کاملا اشتباه و غیر علمی گفته و حرف خیلی خنده داری زده ،شما قرار بود ram ها را بصورت مجزا تست کنید و نتیجه را اعلام نمایید
هوالعلیم
با سلام ، دوست عزیز اگر میخواهید مشکلتان رفع شود لطفا به راهنماییهای بنده توجه بفرمایید و فقط کارهایی که به شما گفتم را انجام دهید آن مهندسی که کفته مشکل از io مادربرد تان است و خازنها باید شارژشود کاملا اشتباه و غیر علمی گفته و حرف خیلی خنده داری زده ،شما قرار بود ram ها را بصورت مجزا تست کنید و نتیجه را اعلام نماییدسلام من دیشب یکی از رمهای 2 گیگ را برداشتم و خوشبختانه امروز دیگه ریست نشد و همون دفه اول اومد بالا، حالا بنظرتون مشکل از رم بوده؟ اخه هر دو رم نو خریدم و با گارانتی، ضمنا" رم 2 گیگ که الان گذاشتم بنظرم برای سیستمم کم هست، چکار کنم که 4 گیگ بزارم و اون مشکل رو بهم نزنه ؟ ضمنا با نرم افزار cpu-z هر دو رم را سالم نشون میده، منتظر راهنمایی شما و دیگر اساتید هستم. با تشکر
سلام من دیشب یکی از رمهای 2 گیگ را برداشتم و خوشبختانه امروز دیگه ریست نشد و همون دفه اول اومد بالا، حالا بنظرتون مشکل از رم بوده؟ اخه هر دو رم نو خریدم و با گارانتی، ضمنا" رم 2 گیگ که الان گذاشتم بنظرم برای سیستمم کم هست، چکار کنم که 4 گیگ بزارم و اون مشکل رو بهم نزنه ؟ ضمنا با نرم افزار cpu-z هر دو رم را سالم نشون میده، منتظر راهنمایی شما و دیگر اساتید هستم. با تشکر
هوالعلیم
با سلام ، طبق عرایضی که دیروز داشتم گفتم که برنامه cpu-z یک برنامه کامل و مدونی نیست که بشه کاملا به محاسباتش اعتماد کرد عملیاتی که معمولا یک قطعه انجام میدهد به این ترتیب است اول ورود ولتاژ و درایو شدن قطعه ، دوم ارتباط سیگنالی و فرکانسی قطعه با بقیه قطعات و ارسال سیگنال IRQ به پرداژشگر و سوم ترانسفر دیتا سخت افزار شما اگردر هر یک از این سه عامل دچار نقص یا اشکال شود سیتم یا اصلا کار نمیکند یا به درستی کار نمیکند بنده وارد بحث تخصصی نمیشوم چون در حوصله شما نیست فقط برای متوجه شدن شما باید عرض کنم وقتی که CPU -Z بدون هیچ اشکالی سلامت RAM شما را اعلام میکند سلامت 2 بخش یعنی بخش ولتاژ جهت درایو شدن قطعه و بخش ارتباط فرکانسی را گزارش میدهد اما بخش ترانسفر دیتا را چک نمیکند البته این ضعف این نرم افزار است شما در خط ترانسفر دیتا به شماره STUD6 دچار اشکال شدید یعنی یکی از RAM های شما در قسمت ماژول حامل دیتا دچار اشکال است البته این اشکال بصورت تنها در سیستم دچار ایراد نمیکند یعنی هر کدام از RAM ها را بصورت تک تک وصل کنید سیستم دچار اشکال نمیشود وقتی که یکی از RAM های شما ماژول مورد بحثش سالم است و آن یکی دچار اشکال است RAM ها باهم بنا به نا سازگاری میگذارند و سیستم شما دچار اشکال میشود شما میتوانید با یک RAM دیگر RAM های خود را تک تک تست کنید و ببینید که RAM جدیدی که آوردید با کدام یک از RAM های شما دچار این اشکال میشود.
موفق باشید
هوالعلیم
با سلام ، طبق عرایضی که دیروز داشتم گفتم که برنامه cpu-z یک برنامه کامل و مدونی نیست که بشه کاملا به محاسباتش اعتماد کرد عملیاتی که معمولا یک قطعه انجام میدهد به این ترتیب است اول ورود ولتاژ و درایو شدن قطعه ، دوم ارتباط سیگنالی و فرکانسی قطعه با بقیه قطعات و ارسال سیگنال IRQ به پرداژشگر و سوم ترانسفر دیتا سخت افزار شما اگردر هر یک از این سه عامل دچار نقص یا اشکال شود سیتم یا اصلا کار نمیکند یا به درستی کار نمیکند بنده وارد بحث تخصصی نمیشوم چون در حوصله شما نیست فقط برای متوجه شدن شما باید عرض کنم وقتی که CPU -Z بدون هیچ اشکالی سلامت RAM شما را اعلام میکند سلامت 2 بخش یعنی بخش ولتاژ جهت درایو شدن قطعه و بخش ارتباط فرکانسی را گزارش میدهد اما بخش ترانسفر دیتا را چک نمیکند البته این ضعف این نرم افزار است شما در خط ترانسفر دیتا به شماره STUD6 دچار اشکال شدید یعنی یکی از RAM های شما در قسمت ماژول حامل دیتا دچار اشکال است البته این اشکال بصورت تنها در سیستم دچار ایراد نمیکند یعنی هر کدام از RAM ها را بصورت تک تک وصل کنید سیستم دچار اشکال نمیشود وقتی که یکی از RAM های شما ماژول مورد بحثش سالم است و آن یکی دچار اشکال است RAM ها باهم بنا به نا سازگاری میگذارند و سیستم شما دچار اشکال میشود شما میتوانید با یک RAM دیگر RAM های خود را تک تک تست کنید و ببینید که RAM جدیدی که آوردید با کدام یک از RAM های شما دچار این اشکال میشود.
موفق باشید
مرسی از توضیحاتی که دادین ولی اخرش متوجه نشدم که با دو تا رم کار کنم یا فقط با یکی ؟ الان که دارم تایپ میکنم یکی رو گذاشتم و مشکلی هم نیست. ولی سرعت سیستم حس میکنم کمتر شده. بنظرت با ضرر یکی از رمها رو بفروشم؟ راستش به این نتیجه رسیدم سی پی یو amd خیلی سرعتش از Intel بیشتره چون یه سیستم هم وا سه سرکارم خریدم همین حدود 600 شد ولی اون خیلی سرعتش بیشتره
morteza_22
26-08-2010, 09:00
اشكاله سيستم شما يا از پاورتونه كه بايد قوي باش يا رم هاتود اول يكيشو درار اگه درست نشد رم هاي شما با مينتون همخواني ندارن.
اشكاله سيستم شما يا از پاورتونه كه بايد قوي باش يا رم هاتود اول يكيشو درار اگه درست نشد رم هاي شما با مينتون همخواني ندارن.پاورم 330 وات هست، با توجه به اینکه دو تا رم 2 گیگ و کار گرافیک هم GT 220 ( دو گیگ) هست بنظر شما توان این پاور کمه؟ فعلا" دارم با یکی از رمها کار میکنم و یکی رو الکی گذاشتم کنار تا دیگه ریست نشه اولین دفعه که روشن میکنی:41:
احسان جان و دیگر اساتید، اینکاری که گفتی در مورد تغییر ولتاژ و افزایش FSB هر چی داخل بایوس گشتم اصلا گزینه ای به این نام نبود. فقط یه قسمت بود بنام MOTHER BORD VOLTAGE که این گزینه های زیر را داشت.
CPU VCORE
MCH CORE
ICH
I/O
DRAM VOLTAGE
و هر کدام میزدی یه AUTO داشت و یک NORMAL و چند تا ولتاژ که میشد یکی رو انتخاب کرد و چیزی بنام MANUAL اصلا نداشت.حالا من تو کدام قسمت برم و چه ولتاژی رو انتخاب کنم و چکار کنم؟ جون من دقیقتر بگو تا این مشکلم حل شه، مواردی که شما گفتید بروی این مادربرد اصلا به اون شکل نیست و خیلی گشتم ولی واقعا نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.