ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی نگهداری باتری لپ تاپ

hno
19-08-2010, 10:05
با سلام
من یه لپ تاپ دل دارم که خیلی باهاش کار میکنم و تقریبا روزی 2 بار شارژش میکنم.سوالم اینه که چطوری نگهداری از باتری بهتر هست منظورم اینه که مداوم شارژش کنم و وقتی شارژش تموم شد دوباره شارژش کنم یا بهتره که مداوم به برق متصل باشه؟در کدوم حالت عمر باتریش بیشتر میشه؟

باتشکر

symbian-freak
19-08-2010, 13:42
با سلام
من یه لپ تاپ دل دارم که خیلی باهاش کار میکنم و تقریبا روزی 2 بار شارژش میکنم.سوالم اینه که چطوری نگهداری از باتری بهتر هست منظورم اینه که مداوم شارژش کنم و وقتی شارژش تموم شد دوباره شارژش کنم یا بهتره که مداوم به برق متصل باشه؟در کدوم حالت عمر باتریش بیشتر میشه؟

باتشکر
اگر همیشه به برق وصله و از باتری زیاد استفاده نمی کنید پیشنهاد میشه باتری رو در حد 40 درصد شارژ کنید و درش بیارید. بعد ماهی یک بار وصلش کنید. و شارژش کنید روی 40 درصد.بعضی ها هم میگن اگر همیشه با برق کار میکنید باتری رو روی دستگاه بگذارید .چون تا 100 شارژ میشه و باتری از مدار شارژ خارج میشه . مدت زیادی طول میکشه تا برسه به 95 درصد و بعد از اون دوباره میره روی شارژ . ولی مشکل حرارت لپ تاپه که عمر باتری رو کم میکنه. باتری تعداد محدودی قابلیت شارژ و دشارژ داره. اگر همیشه به برق وصله خب از باتری استفاده نکنید و بگذارید روی برق باشه. یا اگر گرما زیاده جداش کنید. هر چند بعضی برندها مثل لنوو میگن که باتری رو جدا نکنید چون گرد و غبار وارد دستگاه میشه .ولی من جداش کردم.

mjzaret
31-08-2010, 14:48
من هم نظر دوستومن symbian-freak رو تاييد مي‌كنم.

براي استفاده بهتر از باطري براي يه بار هم كه شده اون رو كاملاً خالي كرده و دوباره شارژش كنيد.

شاد باشيد :40:

ebicross
31-08-2010, 16:19
ببینید باتری لپتاب نباید هیچ وقت خالی بشه. 40 درصد که شد شارژش کنید.
باتری های لپتاب حتما باید یا شارژ بشن و یا شارژشون خالی بشه. اگر لپتابتون شارژ داره از باتریش ستفاده کنید. به روایتی هر روز شارژ و دشارژ نشدن باتری 1درصد از عمرش رو کاهش میده.
باتری از شارژ شدن خراب نمیشه. حرارت و زیادی شارژ شدن باتری رو خراب میکنه و همچنین شارژ نشدن.
به محض اینکه پیام فول شارژ ظاهر شد باید برق رو قطع کنید. به هیچ وجه شب تا صبح باتری رو شارژ نکنید.
همچنین توی خونه از برق استفاده نکنید. باعث حرارت و خرابی باتری و لپتاب میشه.

mehrdad_a
17-10-2010, 11:49
دوست من 1 - زمانی که در منزل برای مدت طولانی از لپ تاپ استفاده میکنی حتما باطری رو خارج کن 2 - ماهی حتما یکبار باطری رو کاملا مثل شارژ اولیه پر کن و سپس بدون استفاده از برق از لپ تاپ با باطری استفاده کن تا روس باطری کشیده بشه تا حدی که خاموش بشه و روشن نشه 3 - زمانیکه از نرم افزارهای سنگین مثل سه بعدی سازی یا کاتیا استفاده میکنی تا سعی داری از باطری استفاده نکن 4 - تا سعی داری موقع شارژ از لپ تاپ استفاده نکن