مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد رشته ی برق
farhad1122
17-08-2010, 23:33
سلام
من امسال کنکور دادم در رشته ی ریاضی منطقه 2 شدم 11000 و می خوام یک سال دیگه بخونم چون از رشته ی برق خوشم میاد و یه دانشگاه خوب قبول نمی شدم. می خوام برم برق صنعتی اصفهان اما این طور که شنیدم برق صنعتی اصفهان زیاد جالب نیست و اصلا به پای مکانیکش نمی رسه! می خواستم ببینم حقیقت داره؟ بعد برق صنعتی اصفهان معمولاً تا چه رتبه ای قبولی داشته؟ برق شریف تا چه رتبه ای قبولی داشته؟ ما خونمون شاهین شهره و فقط 20 دقیقه تا صنعتی اصفهان راهه، می خواستم بپرسم من اگه رتبه ی دو رقمی بشم سال دیگه و برق شریف هم بتونم برم، بهتره برم شریف یا صنعتی اصفهان؟(لطفاً بهم نخندین بگین چه خوش خیال!!:31: امسال جدی دارم می خونم و رتبه ام به احتمال زیاد خیلی خوب میشه و الکی نمی پرسم!!) منظورم اینه که واقعاً چه فرقی داره برق شریف با برق صنعتی اصفهان؟ چون اصفهان بخوام برم خیلی راحت ترم و بعد از دانشگاه میام خونه و خیلی از مشکلاتی رو که اگه بخوام برم تهران و خوابگاه بگیرم یا خونه اجاره کنم رو ندارم برا همین می پرسم که ارزش 4 سال زندگی توی تهران اونم تنها رو داره؟ چون خیلیا میگن بعدش که بخوای بری سر کار فقط می پرسن رشتت چیه و میگم برق و دانشگاه اون قدر مهم نیست! می دونم سوالای زیادی پرسیدم اما لطفاً به همه ی سوالام جواب بدین چون برام مهمه. ممنون:11:
سلام
من امسال کنکور دادم در رشته ی ریاضی منطقه 2 شدم 11000 و می خوام یک سال دیگه بخونم چون از رشته ی برق خوشم میاد و یه دانشگاه خوب قبول نمی شدم. می خوام برم برق صنعتی اصفهان اما این طور که شنیدم برق صنعتی اصفهان زیاد جالب نیست و اصلا به پای مکانیکش نمی رسه! می خواستم ببینم حقیقت داره؟ بعد برق صنعتی اصفهان معمولاً تا چه رتبه ای قبولی داشته؟ برق شریف تا چه رتبه ای قبولی داشته؟ ما خونمون شاهین شهره و فقط 20 دقیقه تا صنعتی اصفهان راهه، می خواستم بپرسم من اگه رتبه ی دو رقمی بشم سال دیگه و برق شریف هم بتونم برم، بهتره برم شریف یا صنعتی اصفهان؟(لطفاً بهم نخندین بگین چه خوش خیال!!:31: امسال جدی دارم می خونم و رتبه ام به احتمال زیاد خیلی خوب میشه و الکی نمی پرسم!!) منظورم اینه که واقعاً چه فرقی داره برق شریف با برق صنعتی اصفهان؟ چون اصفهان بخوام برم خیلی راحت ترم و بعد از دانشگاه میام خونه و خیلی از مشکلاتی رو که اگه بخوام برم تهران و خوابگاه بگیرم یا خونه اجاره کنم رو ندارم برا همین می پرسم که ارزش 4 سال زندگی توی تهران اونم تنها رو داره؟ چون خیلیا میگن بعدش که بخوای بری سر کار فقط می پرسن رشتت چیه و میگم برق و دانشگاه اون قدر مهم نیست! می دونم سوالای زیادی پرسیدم اما لطفاً به همه ی سوالام جواب بدین چون برام مهمه. ممنون:11:
عزیز من : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دوستانه بهت میگم ، وقت خودتو با این حرف ها نگیر الآن موقع فکر کردنبه انتخاب رشته اونهم یک سال دیگه نیست الآن موقع خوندن پس بخون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
از ديد من نقدو بچسب.. كه از فردا چيزي معلوم نيست..!
farhad1122
19-08-2010, 13:06
دوستان ممنون از راهنماییتون. اما آدم باید هدفش مشخص باشه تا بتونه به چیزی که می خواد برسه. منم می خوام اول هدفو مشخص کنم و متناسب با هدفم تلاش کنم. می دونم 10 ماه مونده تا کنکور سال دیگه ولی نمی خوام یک سال خودمو بکشم بعد برق شریف هم بتونم قبول شم بعد اونجا تصمیم بگیرم برق صنعتی اصفهان برم. اگه هدفم برق شریف باشه باید خودمو بکشم تو یک سال تا قبول شم اما برق صنعتی اصفهان راحت تر قبول میشم و لازم نیست روزی 12 ساعت بخونم! لطفاً راهنماییم کنید و به سوالای پست اولم جواب بدین تا بتونم هدفمو مشخص کنم. ما یکی از فامیلامون رفته برق شریف و الان آمریکاس و یکی دیگه هم برق صنعتی اصفهان رفته و اینجاست ولی 20 سال قبل رفته و همه چی خیلی فرق کرده و دیدم زیاد فایده نداره ازش بپرسم. لطفاً سوالامو جواب بدین بالاخره یا سال دیگه قبولم یا نیستم ولی می خوام اینارو بدونم و الانم می خوام بدونم تا هدفم رو مشخص کنم و براش تلاش کنم.
linkinkurd
19-08-2010, 14:16
من جای شما بودم فعلا فقط درس میخوندم.
=========================
حالا بفرض که الان شما رتبت اینقدر خوبه که هم میتونی برق شریف بری و هم برق صنعتی اصفهان.
ببین برادر- دانشگاه صنعتی اصفهان برا رشته برق یکی از بهترین های کشوره. من 2 نفر از دوستان صمیمی خودم اونجان. شما اگه هرکدوم از برق این دو دانشگاه بتونی قبول شی آینده ات تضمینه. البته اگه نرمال باشی تو تحصیلت.
از یه طرف هم دوری از خونه و خوابگاه و دردسر و خونه گرفتن و... اذیت داره. کمک هم میکنه مستقل باشی و از اون حالت خونگی در بیای. ولی خونه موندن یه چی دیگس... مخصوصا اگه با دانشگاه صنعتی اصفهان 20 دقیقه باشی...
نتیجه اخلاقی: من بعنوان یه دانشجو برق میگم جای شما بودم صنعتی اصفهان میخوندم و خونه کیف میکردم تا برم خوابگاه و با هم اتاقی کل بندازم. (نظر شخصی)/
farhad1122
19-08-2010, 16:24
من جای شما بودم فعلا فقط درس میخوندم.
=========================
حالا بفرض که الان شما رتبت اینقدر خوبه که هم میتونی برق شریف بری و هم برق صنعتی اصفهان.
ببین برادر- دانشگاه صنعتی اصفهان برا رشته برق یکی از بهترین های کشوره. من 2 نفر از دوستان صمیمی خودم اونجان. شما اگه هرکدوم از برق این دو دانشگاه بتونی قبول شی آینده ات تضمینه. البته اگه نرمال باشی تو تحصیلت.
از یه طرف هم دوری از خونه و خوابگاه و دردسر و خونه گرفتن و... اذیت داره. کمک هم میکنه مستقل باشی و از اون حالت خونگی در بیای. ولی خونه موندن یه چی دیگس... مخصوصا اگه با دانشگاه صنعتی اصفهان 20 دقیقه باشی...
نتیجه اخلاقی: من بعنوان یه دانشجو برق میگم جای شما بودم صنعتی اصفهان میخوندم و خونه کیف میکردم تا برم خوابگاه و با هم اتاقی کل بندازم. (نظر شخصی)/
ممنون از جوابتون.:11: آخه تو همین تاپیک یکی از دوستان پرسیده بود که برق صنعتی اصفهان بره یا صنایع امیرکبیر، که دیدم همه گفتن برق صنعتی اصفهان به درد نمی خوره و اله و بله! دیگه داشتم می گفتم اگه این قدر به درد نخوره پس حتی اگه 20 دقیقه تا خونمون راه باشه هم ارزششو نداره برم! حالا باز خوبه شما یه کم از این دانشگاه تعریف کردی امیدوار شدیم! این دیگه آخرین سواله و دیگه بقیه سوالامو میذارم سال دیگه که رتبم اومد می پرسم، برق صنعتی اصفهان تا چه رتبه ای در منطقه 2 قبولی داشته و آخرین رتبه قبولی در این یکی دو سال گذشته چند بوده؟ برق شریف رو هم آخرین رتبه قبولیش رو بگین(در منطقه 2) ممنون میشم، تا بدونم برا چه رتبه ای باید بخونم و برنامه ریزی کنم. ممنون
farhad1122
19-08-2010, 16:33
عزیز من : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دوستانه بهت میگم ، وقت خودتو با این حرف ها نگیر الآن موقع فکر کردنبه انتخاب رشته اونهم یک سال دیگه نیست الآن موقع خوندن پس بخون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستام پارسال قبل از اینکه بریم پیش دانشگاهی همش می گفت من می خوام برم مکانیک شریف و دیگه هیچ جا نمی خوام برم! یکی دیگه از دوستامم بود که همش می گفت فقط می خوام برم مکانیک صنعتی اصفهان! امسال اون که می خواست بره مکانیک شریف رتبش شد 86 منطقه 2 و اون یکی دوستم شد 1120 منطقه 2 و به احتمال زیاد همون جا که می خواستن برن قبول میشن... منم که هدف نداشتم و اصلاٌ نمی دونستم برق برم یا مکانیک یا رشته ی دیگه و یا اصلا کدوم دانشگاه برم شدم 11000 مطقه 2. پس اول آدم باید هدف داشته باشه و بعد بشینه بخونه چون روزایی میرسه که آدم ناامید و خسته میشه ولی وقتی به یاد هدفش میفته دوباره انرژی پیدا می کنه... در ضمن آینده چیزیه که خودمون میسازیم پس آینده دست خودمونه و اشتباهه که بگیم کسی از آینده خبر نداره! (مگر اینکه اتفاق خیلی خاصی بیفته مثلاً تریلی از رومون رد شه! تانتونیم آینده رو اون جوری که می خوایم بسازیم!!)
ممنون از جوابتون.:11: آخه تو همین تاپیک یکی از دوستان پرسیده بود که برق صنعتی اصفهان بره یا صنایع امیرکبیر، که دیدم همه گفتن برق صنعتی اصفهان به درد نمی خوره و اله و بله! دیگه داشتم می گفتم اگه این قدر به درد نخوره پس حتی اگه 20 دقیقه تا خونمون راه باشه هم ارزششو نداره برم! حالا باز خوبه شما یه کم از این دانشگاه تعریف کردی امیدوار شدیم! این دیگه آخرین سواله و دیگه بقیه سوالامو میذارم سال دیگه که رتبم اومد می پرسم، برق صنعتی اصفهان تا چه رتبه ای در منطقه 2 قبولی داشته و آخرین رتبه قبولی در این یکی دو سال گذشته چند بوده؟ برق شریف رو هم آخرین رتبه قبولیش رو بگین(در منطقه 2) ممنون میشم، تا بدونم برا چه رتبه ای باید بخونم و برنامه ریزی کنم. ممنون
توی یادگار ماندگار 88 اینجوری زده:
برق شریف آخرین رتبه منطقه دو: 200
برق صنعتی اصفهان آخرین رتبه منطقه دو: 1192
Benyamin100
20-08-2010, 14:39
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
[/COLOR]
سلام
سلام
اگه بتونی برق شریف قبول بشی که نونت تو روغنه:5:
من شنیدم الان یه مهندس برق شریف بالای 8 ملیون درامد ماهیانش:5:
به هر حال به نظر من اگه بتونی برق شریف رو بری خیلی خیلی بهتره :21:
فقط یادت باشه تو این دانشگاه خیلی سخت می گیرن. خیلی ها تو این دانشگاه کم میارن و درجا می زنند
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
[/COLOR]
سلام
فقط یادت باشه تو این دانشگاه خیلی سخت می گیرن. خیلی ها تو این دانشگاه کم میارن و درجا می زنند
ببخشید . ولی شما اشتباه شنیدی!
درآمد هرکسی بستگی به عرضه اون آدم تو کارش داره . ربطی به داشتن مدرک از شریف یا جای دیگه نداره
masih eia
20-08-2010, 15:58
درآمد هرکسی بستگی به عرضه اون آدم تو کارش داره . ربطی به داشتن مدرک از شریف یا جای دیگه نداره
دقیقا دقیقا .پسر عمو من برق همین دانشگاه خونده بود 3 سال پیش لیسانس گرفت و همین فکر را کرد گفت میرم سربازی وبا سالی چند میلیون حال میکنم.وبرای ارشد نخوند.بعد از سربازی 1سال با ماهی 600 کار میکرد.الانم کار را برای ارشد خوندن کنار گذاشته.
Benyamin100
20-08-2010, 16:46
دقیقا دقیقا .پسر عمو من برق همین دانشگاه خونده بود 3 سال پیش لیسانس گرفت و همین فکر را کرد گفت میرم سربازی وبا سالی چند میلیون حال میکنم.وبرای ارشد نخوند.بعد از سربازی 1سال با ماهی 600 کار میکرد.الانم کار را برای ارشد خوندن کنار گذاشته.
سلام
حرف شما درست البته به جز قسمت آخرش
آیا همین که طرف داره برق شریف می خونه نشونه ی با عرضه بودنش نیست؟
بهتره بدونی کسی که مدرک برق شریف داره آدم با عرضه ای چون
1- کسی که تو چنین رشته ای قبول می شه(رتبه ی کشوری زیر 200-300) علاوه بر درس خون بودنش قدرت روحی بالایی هم داشته چون تونسته با استرسش کنار بیاد-اعتماد به نفس بالایی داشته-برنامه ریز خوبی بوده و ... خلاصه به نظر من قبولی تو این رشته یه موفقیت محسوب می شه که کار آدم های بی عرضه نیست
2- نمی دونم می دونید یا نه تو این دانشگاه و این رشته خبلی ها کم می یارن و درجا می زنند بازم باید به شما دوست گلم بگم که گرفتن مدرکش هم کلی عرضه می خواهد
3- به خاطر استادای بسیاری خوبی که داره - امکانات آموزشی بالا - و محیط رقابتی بالایی که داره فردی که فارغ تحصیل
می شه دارای مهارت دانشی بالایی خواهد بود که اگه یه تجربه ی کاریه 4-5 ساله هم جفتش بذاره نونش تو روغنه و بالای 8 ملیون حقوق ماهیانش خواهد بود :31::31::31:
دوست داشتید بازم بگم:5:
M A T I N
20-08-2010, 17:00
8 میلیون کجا بود بابا , مطمعا باش در بهترین حالت از 3 4 بیشتر به کسی نمیدن اونم سابقه خیلی بالایی میخواد.
[/COLOR]
سلام
سلام
حرف شما درست البته به جز قسمت آخرش
آیا همین که طرف داره برق شریف می خونه نشونه ی با عرضه بودنش نیست؟
بهتره بدونی کسی که مدرک برق شریف داره آدم با عرضه ای چون
1- کسی که تو چنین رشته ای قبول می شه(رتبه ی کشوری زیر 200-300) علاوه بر درس خون بودنش قدرت روحی بالایی هم داشته چون تونسته با استرسش کنار بیاد-اعتماد به نفس بالایی داشته-برنامه ریز خوبی بوده و ... خلاصه به نظر من قبولی تو این رشته یه موفقیت محسوب می شه که کار آدم های بی عرضه نیست
2- نمی دونم می دونید یا نه تو این دانشگاه و این رشته خبلی ها کم می یارن و درجا می زنند بازم باید به شما دوست گلم بگم که گرفتن مدرکش هم کلی عرضه می خواهد
3- به خاطر استادای بسیاری خوبی که داره - امکانات آموزشی بالا - و محیط رقابتی بالایی که داره فردی که فارغ تحصیل
می شه دارای مهارت دانشی بالایی خواهد بود که اگه یه تجربه ی کاریه 4-5 ساله هم جفتش بذاره نونش تو روغنه و بالای 8 ملیون حقوق ماهیانش خواهد بود :31::31::31:
دوست داشتید بازم بگم:5:
دوست عزیز 8 میلیون کجا بود!!!!!!
الان پایه حقوق رشته برق کارشناسی حدود 600-800 هست نه بیشتر!
===========================================
ولی در مورد اینکه دانشجوهای قویی داره حرفی نیست!
عموی من پرفسورای برق داره و تو دانشگاه بریستول درس میده. تعریف میکنه میگه دانشجوهایی که از این دانشگاهها میان اینجا درس بخونن برای ادامه تحصیل؛ انقدر قوی هستند که معمولا رتبه های بالای دانشگاه میارند.
خیلی از استادای همونجا هم میگه کف میکنند وقتی این دانشجوها میبینند!
Benyamin100
20-08-2010, 18:12
دوست عزیز 8 میلیون کجا بود!!!!!!
الان پایه حقوق رشته برق کارشناسی حدود 600-800 هست نه بیشتر!
===========================================
ولی در مورد اینکه دانشجوهای قویی داره حرفی نیست!
عموی من پرفسورای برق داره و تو دانشگاه بریستول درس میده. تعریف میکنه میگه دانشجوهایی که از این دانشگاهها میان اینجا درس بخونن برای ادامه تحصیل؛ انقدر قوی هستند که معمولا رتبه های بالای دانشگاه میارند.
خیلی از استادای همونجا هم میگه کف میکنند وقتی این دانشجوها میبینند!
یعنی می گی فارغ تحصیل برق شریف با فارغ تحصیل برق ...آباد یه مقدار حقوق می گیرن:18:
8 میلیون کجا بود بابا , مطمعا باش در بهترین حالت از 3 4 بیشتر به کسی نمیدن اونم سابقه خیلی بالایی میخواد.
باز خوبه تا 3-4 تاش رو قبول کردید:31:
مثل این که باید حالا حالاها پست بزنم تا بتونم شما رو قانع کنم:19:
یعنی می گی فارغ تحصیل برق شریف با فارغ تحصیل برق ...آباد یه مقدار حقوق می گیرن:18:
باز خوبه تا 3-4 تاش رو قبول کردید:31:
مثل این که باید حالا حالاها پست بزنم تا بتونم شما رو قانع کنم:19:
از . . . آباد احتمالا منظورت علی اباد نیست؟
ما که از خدامونه حرفه شما درست باشه!
من رشته برقم
S c a r l e t t
20-08-2010, 18:43
کی میگه برق شریف 8 میلیون میگیره ؟؟؟؟؟؟ خیلی خنده م گرفت
پسر خاله من برق شریف ورودی 83 هستن
ایشون الان 1/200 میگیره حدودی حالا یکم بالا یکم پائین
تهرانم کار میکنه
ارشد هم نداده هنوز حال نداره :D
این حرف که از شریف مدرک برق بگیری میلیونی درآمد داری کاملا اشتباهه.اینا تصورات دوران دبیرستانه.
تو شرکت ها و در محل کار به توانایی های فرد در عمل حقوق میدن نه به مدرک و اسم و رسم دانشگاه.
ممکنه یه نفر از نظر تئوری و آکادمیک در بالاترین سطح باشه ولی در عمل و در کار نتونه با دیگران رقابت کنه.
Benyamin100
20-08-2010, 22:52
با سلام
چرا با این موضوع انقدر سخت برخورد می کنید و موضع می گیرید
اشکال می دونید چیه؟من و شما پشت کامپیوترمون نشستیم و داریم با هم بحث می کنیم شاید اگر روبروی هم نشسته بودیم بهتر می تونستیم با هم کنار بیایم
ببینید من هم دارم مثل شما تو ایران زندگی می کنم و می دونم که کار پیدا کردن تو ایران خیلی سخته (با توجه به رشد سریع جمعیت در ایران - جمعیت الان حدود 2 برابر زمان انقلاب هست) و حتما شما فکر کردید من می گم حقوقی که از دولت می گیره انقدره؟نه خیر رییس جمهور و نمایندگان مجلس هم همچنین حقوقی نمی گیرند
ولی بیشتر دانشجویان رشته ی برق صنعتی شریف به خارج کشور میرند و بعد از تحصیل یا به ایران برمی گردند و تو خود دانشگاه شریف استاد می شن که کلی درامد دارند و یا خیلی هاشون هم همون جا مشغول کار می شن و کلی بهشون می رسند.(پست های خوب - حقوق خوب)اون هایی هم که تو ایران می مونند خودشون یه بیزینس راه میندازند و حتی به نظر من بیشتر از این هم می تونند در بیارند
پسر دایی من تو دانشگاه تهران جنوب درس می خونه . می گه چندتا از استاداشون از صنعتی شریف می یاد.(اول دانشجوی این دانشگاه بودند و بعد از ادامه ی تحصیل تو امریکا برگشتند و استاد این دانشگاه شدند) می گه یکی شون با ایران خودرو و سایپا کار میکنه و هر چند وقت یه بار از طرف خود شرکت ایران خودرو و سایپا میان و یه ماشین مدل بالا در خونش می ذارند
یکی دیگه از استاداشون هم تو پروژه ی ساخت برج میلاد مشارکت داشته و چند ملیارد تومنی گیرش اومده (تا حالا هم چند تا پروژه مثل این داشته)
یا حتی معلم کنکور خود ما که برق خواجه نصیر خونده بود و وضع مالیش توپ بود. تو شرکت آسانسور سازی 2 روز در هفته کار می کرد با حقوق 3 ملیون و بقیه روزاش هم کنکور درس می داد و به قول خوش 7-8 ملیون در می ورد
البته هستند بعضی ها هم که با پارتی میرن تو این دانشگاه(فرزندان هییت علمی دانشگاه) یا اون هایی که سهمیه ی جانبازان و .. دارند مثل دوست من که درصدهاش نزدیک خودم بود ولی چون باباش 6 سال اسیر بود و جانباز, رتبش شد دویست و خورده ای و من هم بیست هزار و خورده ای(این ها جز نابغه هایی که من گفتم نیستند)
اگه گفتم نابغه چون بیشتر رتبه های یک رقمی و دو رقمی , این رشته و این دانشگاه رو انتخاب می کنند
البته ممکنه چند تا بی عرضه هم پیدا بشه که بعد از فارغ تحصیلی از این دانشگاه اون هم برق حقوقش اندازه ی یه راننده تاکسی بیسواد یا یه بقال بی سواد یا .. باشه. پیش میاد دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید
ببخشید انقدر زیاد شد باور کنید من آدم پرحرفی نیستم فقط خواستم نظرم رو بدم تا شاید قانع بشید البته آدم منطقی هستم اگر تونستید دلیل قانع کننده ای بیارید برای این که اون هایی که برق شریف می خونند درامد بالایی ندارند شاید اون وقت من حرفتون رو قبول کردم(AliSub عزیز گفته بود 600 تا 800) ( masih eiaعزیز گفته بود 600 ) ( Scarlett عزیز هم گفته بود 1200 )
آره راس میگه . تازه اونم در صورتیه که تو عقاب سمنان استخدام شی :31::31:
این حرف که از شریف مدرک برق بگیری میلیونی درآمد داری کاملا اشتباهه.اینا تصورات دوران دبیرستانه.
در صورتی می تونی به اون میلیون ها دسترسی داشته باشی که بری خارج کار کنی. چون خارج هم برای صنعتی شریف یه تفاوتی قائل می شن، باعث می شه راحت تر ، کار پردرآمد تری رو بدست بیاری.
همین.
farhad1122
21-08-2010, 12:11
کی میگه برق شریف 8 میلیون میگیره ؟؟؟؟؟؟ خیلی خنده م گرفت
پسر خاله من برق شریف ورودی 83 هستن
ایشون الان 1/200 میگیره حدودی حالا یکم بالا یکم پائین
تهرانم کار میکنه
ارشد هم نداده هنوز حال نداره :D
خوب بستگی به خود آدم هم داره... اگه یکی بره برق شریف بگیره و به لیسانس اکتفا کنه معلومه که نمی تونه 8 میلیون بگیره! ما هم یکی از فامیلای نزدیکمون برق صنعتی اصفهان خوند اما به لیسانس اکتفا کرد و ادامه نداد و الان هم همش توی عسلویه و این جور جاها کار می کنه و به زور ماهی 2 میلیون میگیره. اما برادرش رتبش 30 منطقه شد و رفت دانشگاه شریف و 2 تا لیسانس همزمان از این دانشگاه گرفت یکی لیسانس برق قدرت و یکی لیسانس نفت. بلافاصله که 2 تا لیسانسو گرفت سربازیشو درست کردن و رفت آمریکا و اونجا هم 2 تا رشته اش رو همزمان ادامه داد و 2 تا دکترا همزمان گرفت! و الان هم اونجا کار می کنه و در حد یه سوپراستار هالیوود پول درمیاره 8 میلیون که هیچی... ولی داشنگاهی مثل شریف زمینه ی مناسبی رو برای ادامه تحصیل و آینده ی بهتر فراهم می کنه ولی در صورتی که فرد بخواد و دانشگاه شریف به تنهایی باعث نمی شه فرد میلیونر بشه. من بیشتر با نظر جناب benyamin100 موافقم.
S c a r l e t t
22-08-2010, 15:45
آقااا
تو ایران هیچی نمیشی با درس خوندن
اینو جدی میگم
تحصیلات دانشگاهی از همه نوع شریف و غیر شریف اشباع شده
و از طرفی واقعا تو دانشگاه های ایران درس یاد نمیدن همه چی تئوریه
من اینو از یکی از اقوام که دارن فوق مکانیک میخونن تو کانادا شنیدم
خودش میگفت من تازه دارم میفهمم رشته ای که خوندم چیه!!!
برق 4تا گرایش داره.کدومشو می خوای؟
من خودم مخابرات خوندم ،خیلی رشته ی خوبیه.ولی فقط تو دانشگاه.3ماهه دنبال کار می گردم وی پیدا نمی کنم. در ضمن برق شریف خیلی قویه. اگه اونجا قبول شی حداقلش اینه که از دوران دانشجوئیت لذت میبری. :46:
farhad1122
24-08-2010, 23:54
برق 4تا گرایش داره.کدومشو می خوای؟
من خودم مخابرات خوندم ،خیلی رشته ی خوبیه.ولی فقط تو دانشگاه.3ماهه دنبال کار می گردم وی پیدا نمی کنم. در ضمن برق شریف خیلی قویه. اگه اونجا قبول شی حداقلش اینه که از دوران دانشجوئیت لذت میبری. :46:
سلام
من بیشتر تعریف قدرت رو شنیدم و بیشتر دوست دارم برم قدرت. برق رو واقعاً دوست دارم البته شنیدم که خیلی بازار کار تو ایران براش خوب نیست و به پای مکانیک یا عمران نمیرسه ولی خوب از برق خیلی خوشم میاد. فعلاً با اینکه 2 ماه قبل کنکور دادم و یه کم از درس خوندن خسته شدم اما دارم روزی 7 ساعت می خونم تا از مهر برم کانون ثبت نام کنم و با برنامه ی بیشتری بخونم. تمام تلاشمو می کنم که بتونم برق شریف و یا حداقل صنعتی اصفهان قبول شم.صنعتی اصفهان تا رتبه هزار هم قبولی داشته و زیاد سخت نیست این رتبه رو اوردن ولی شریف زیر 150 می خواد و سخته! یه تست اشتباه ریاضی باعث میشه نتونم قبول شم! راستی گفتین تو شریف از دانشجویی لذت میبرید، اتفاقاً میگن تو دانشگاه هایی مثل شریف یا صنعتی اصفهان خیلی سخت می گیرن و پدر دانشجو رو درمیارن، درسته دانشجوها رو باسوادتر می کنن اما فکر نکم بهشون خوش بگذره!!!:31:
LiveTime
26-08-2010, 21:12
رشته فقط برق
گرایش فقط الکترونیک
درس فقط الکترومغناطیس
برین دنبال ارشد برق که بهترینه
لیسانس رو اصرار به یه دانشگاه خاص نداشته باشین
این حرفم رو 6 سال بعد میفهمین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.