ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض مادربورد و رم برای داشتن امکان ارتقا در اینده

vahidreza2007
16-08-2010, 20:57
سلام دوستان

اقا من می خوام مادربورد و رم سیستم رو ارتقا بدم تا در اینده اگه احتیاج به ارتقا داشتم بتونم راحت ارتقا بدم .

این قعات مهم سیستم من هستش :

1- mb: abit - ip35 - pro - xe

2- cpu : intel q6600 - 2.4 with coller master fan ( این رو حدالمقدور نمی خوام دست بزنم . )

3- ram : 2*2 gb ddr 2 bus 800

4- hdd : samsung 320 gab sata 2 ( اینم به وقتش می خوام 1 ترابایتش کنم و فعلا قصد تعویض ندارم )

5- vga : sapphire hd 3870 - 512 mb - gddr4 - ultimate - silent

خوب دوستان من بعلاوه پول این 3 تا قطعه بالا که مادربورد و رم و کارت گرافیک هستش 200 تومن هم می خوام بزارم روش تا اقدام به تعویض این قطعات کنم و بیشتر هدفم بازی های کامپیوتری و سرعت عالی کامپیوتر و عدم کم اوردن در اجرای نرم افزار های سنگین به صورت همزمان هستش .

البته نمی دونم پول اون 3 تا قطعه رو اگه بخوام بدم ححداقل چقدر دست من رو می گیره ؟ اگه دوستان با تجربه می تونند بگن ممنون میشم قیمت حداقلی دستم بیاد برای فروش این سه تا .

دوستان تو این رنج می خوام برای خودش بهترین باشه و حداقل از سیستم فعلی یه سرو گردن بالاتر باشه .

شاید تونستم تا 300 هم هزینه کنم به علاوه پول اون سه تا قطعه خودم .

منتر بهترین پیشنهاداتون هستم . مرسی

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

فقط دوستان با این می خوام با این هزینه ای که می کنم که 300 خودم می زارم و فکر کنم و اگه اشتباه نکنم حداقل 200 هم از این 3 تا قطعه دستم رو بگیره بهترین و قوی ترین و سریعترین و با دوام ترین و بروز ترین قطعات رودر عوضش بگبرم تا حداقل بازم خیالم از بابت اجرای بازی ها اونم نه در حد عالی بلکه در حد قابل قبول راحت بشه . چون من همه بازی هام رو رو رزولوشن 1024 &768 بازی میکنم و هیچ وقت رو رزولوشن بالاتر بازی ها بهم نمی چسبه و عادت کردم به این تنظیم .

در هر صورت منتظر بهترین پیشنهاداتون هستم . مرسی

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

راستی فقط دو دل هستم که cpu رو هم عوض کنم یا نه ؟ خودم که دلم راضی نمیشه چون یکی از بهترین مدل های 4 هسته ای هستش و هنوز زمینه برای قدرت نمایی این مدل مهیا نشده چون همه بازی ها حداکثر با 2 هسته کار میکنند .

ولی اگه بخوام عوضش کنم باز هم پول نقدم همون 300 می تونه باشه اونم نهایتش . و فکر کنم اگه این رو هم 120 بردارن کل پولم بشه 600 تا 620

در هر صورت در این مورد هم می خوام نظر بدین که ایا به صرفه هستش یا نه ؟

Ultra_Black
16-08-2010, 21:09
سلام
چرا میخوایین مادربرد رو عوض کنید؟!
اصلا نمیصرفه که مادربرد رو عوض کنید چون باید با همون سوکت مادربرد بگیرید و این یعنی دور انداختن پولتون!
رم هم خوبه و نیازی به تعویضش نیست
اگه میخوایین سیستم رو ارتقا بدین بهتره با همون 300 تومن یه کارت گرافیک قدرتمند مثل 5850 بگیرید و CPU رو هم حداقل تا 3.0Ghz اورکلاک کنید
Q6600 در حال حاضر هم جزو پردازنده های خوب حساب میشه
پاورتون چیه؟

vahidreza2007
17-08-2010, 00:16
سلام دوست عزیز
خوشبختانه پاور سیستمم پاور خوبی هستش و از مارک acbel اصل و با قدرت 510 وات واقعی هستش .

یعنی به نظرتون با همین سیستم ادامه بدم ؟

البته حق با شماست الان که فکر میکنم میبینم نمی ارز ه مادربورد و رم رو عوض کنم . برای کارت گرافیک نمی خوام اون قدر خرج کنم و می خوام با فروش کارت گرافیک خودم از برند نویدیا کارتی بگیرم چون حالت 3 بعدی رو پشتیبانی میکنند .

به نظرتون بهترین انتخاب با نهایتا 200 تومن از برند نویدیا که قدرت وپردازش خوبی داشته باشه و کم نیاره تو بازی ها چی می تونه باشه .

راستی به سوال به سرم زده بود سی پی یو رو هم عوض کنم و از مدل های جدید بگیرم اما گفتم با تقویت کارت گرافیک این سیستم تا 2 سال فکر نکنم نتونم بازی رو رو حالت نرمال بازی نکنم . پس با همین سیستم بمونم و 2 سال بعد یه ایکس باکس مدل جدید همون دوره رو بگیرم بهتر باشه . به نظرتون اینطور بهتر نیست ؟

راستی فکر میکنم این سیستمم برای کار های عادی ونرذم افزار ها و ... ( به غیر از بازی ) تا 5 سال نیاز به تعویض ذاشته باشه چون با خرید گنسول این سیستم جوابگوی نیاز هام می تونه باشه تا 4-5 سال ؟ این طور نیست به نظرتون .

vahidreza2007
17-08-2010, 00:32
در کل با نظر قصد بالایی من موافقید برای یه چشم انداز 5 ساله یا نه ؟ ممنون از شما .

vahidreza2007
17-08-2010, 02:24
نظرتون در مورد این کارت گرافیک چی هستش ؟

HIS - ATI RADEON HD 5750 IceQ+ / 1GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
190,000 Toman

مارزه بخرمش ؟ راستی با پاور من هم همخونی داره ؟ نکنه همه پاور رو به خودش اختصاص بده و سیستم لنگ بمونه ؟

Ultra_Black
17-08-2010, 09:55
تا 200 تومن بهترین انتخاب Sapphire 5770 1Gb هست
فکر Nvidia رو هم نکنید که بد جور ضرر می کنید
پاورتون هم فعلا کافیه

مارزه بخرمش ؟ راستی با پاور من هم همخونی داره ؟ نکنه همه پاور رو به خودش اختصاص بده و سیستم لنگ بمونه ؟
با وجود 5770 نه نمیارزه
پاور هم حداقل 500 وات براش توصیه شده که کافیه

در کل با نظر قصد بالایی من موافقید برای یه چشم انداز 5 ساله یا نه ؟ ممنون از شما .
بله موافقم
سیستم منم یه چیزی تو مایه های سیستم شماست و من که حسابی باهاش پرواز میکنم

kourosh4
17-08-2010, 11:33
دوست من اول برای این 6600 بدبخت یک کولر خوب بخرید و تا 3.2 اورکلاکش کنید تازه اون موقع به قدرت این cpu پی میبرید!
برای گرافیک هم 260 تومن جور کنید و 5830 از برند ساپفایر یا پاور کولر رو بخرید و تا 2 سال بازیها رو راحت اجرا کنید.....
رم و مادربورد هم کافیه......

vahidreza2007
17-08-2010, 12:05
ممنون دوست عزيز بله حق باش ماست الان مشخصات 5770 سفاير مدا ويپور ايكس رو كه ميديدم خيلي عالي بود وقيمتش هم 270 هزار هستش . و به احتمال زياد همين رو بگيرم .

راستي اين مدل رو كه بگيرم نكنه پاور كم بيارم . هر چند كه من به پاورم ايمان دارم چون واقعا كار درست هستش و مثل ساعت كار ميكنه . و 510 واقعي هستش .

فكر نكنم قطعات ديگه زياد از پاور استفاده كنند ؟ و همين پاور كار رو راه ميندازه خوب و بي مشكل ؟

راستي يه سوال من الان اگه بخوام كارت گرافيك حودم رو كه sapphire hd 3870 - 512 mb - gddr4 - ultimate - silent هستش تو بازار بفروشم چند مي خرن ازم . حداقلش چند مي خرن تا يه وقت سرم كلاه نره تو فروش ؟

و اينكه اين مدل هاردم رو هم بخوام بفروشم كه مدلش samsung 320 gab sata 2 بافر 32 و 7200 هستش رو بخوام بفروشم حداقلش بايد چند بفروشم كه ضرر نكنم و سرمون كلاه نره ؟

ممنون از شما دوست عزيز .

kourosh4
17-08-2010, 12:11
خرید 5770 به قیمت 270 تومن اشتباهه ......
با این پول میشه gtx 460 یا 5830 خرید......

vahidreza2007
17-08-2010, 12:14
دوست من اول برای این 6600 بدبخت یک کولر خوب بخرید و تا 3.2 اورکلاکش کنید تازه اون موقع به قدرت این cpu پی میبرید!
برای گرافیک هم 260 تومن جور کنید و 5830 از برند ساپفایر یا پاور کولر رو بخرید و تا 2 سال بازیها رو راحت اجرا کنید.....
رم و مادربورد هم کافیه......

سلام دوست عزيز

اره منم تو فكرش بودم اتفاقا كه يه خنك كننده خوب و قوي بگيرم براش اورش كنم تا 3 تا 3.2 ؟

راستي بهترين خنك كننده براي اين مدل چي هستش كه زياد هم گرون نباشه كه اصلا بودجه ام ياري نميكنه :19:

ولي براي جنس خوب و عالي شايد بتونم كمي اضافه تر جور كنم .

در مورد كارت گرافيك هم فكر نكنم با اين قيمت كه فرمودين بشه 5830 خريد چون من 5770 رو به قيمت 270 ديدم البته با خنك كننده حرفه اي ويپور ايكس .

فقط در مورد خريد اون فن يه مشاوره تخصصي مي خوام چون مي خوام بهترين مدل رو بگيرم در حدود قيمت 60 -70 تومن شايدم 10 تومن بيشتر .

من خودن يه خنك كننده توربيني از كولر مستر خريده بودم براش كه اصلا راضي نيستم ازش چون انتظاري كه داشتم رو براوردن نكرد . هر چند كه الان روي 3 اور كردمش و خنك كننده توربيني داره رو حالت عادي و بدون كاركرد 45 درجه رو نشون ميده و بايد تو بازي هم امتحان كنم تا ببينم چي نشون ميده ولي در هر صورت مي خوام يه مدل حرفه اي تر بگيرم تا اورش كه مي كنم دما تو حالت بازي هم نهايت 45- 50 بشه و از اون بالاتر نره .

راستي اين مقدار اور كه براش خطرناك نيستش ؟ يه وقت كاري دست من نده ؟

يه سوال ديگه مطمئن ترين اف اس پي كه ميشه رم رو هم اور باس 800 رو اور كلاك كرد چنده ؟ منظورم چقدر بالاتر از 800 اورش كنم بسه و مشكلي بوجود نمياره ؟ تا 900 ميشه اور كرد يا نهايت 850 كافيه ؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

Ultra_Black
17-08-2010, 12:22
ممنون دوست عزيز بله حق باش ماست الان مشخصات 5770 سفاير مدا ويپور ايكس رو كه ميديدم خيلي عالي بود وقيمتش هم 270 هزار هستش . و به احتمال زياد همين رو بگيرم .
5770 حداکثر 200 تومن ارزش خرید داره!
و 270 دادن برای 5770 اشتباهه و با 270 میشه GTX460 یا 5830 خرید که خیلی قویترند

فكر نكنم قطعات ديگه زياد از پاور استفاده كنند ؟ و همين پاور كار رو راه ميندازه خوب و بي مشكل ؟
برای 5770 و 5830 کافیه
ولی برای GTX460 بالای 550 وات توصیه میشه

راستي يه سوال من الان اگه بخوام كارت گرافيك حودم رو كه sapphire hd 3870 - 512 mb - gddr4 - ultimate - silent هستش تو بازار بفروشم چند مي خرن ازم . حداقلش چند مي خرن تا يه وقت سرم كلاه نره تو فروش ؟
حداکثر 60-70 تومن

و اينكه اين مدل هاردم رو هم بخوام بفروشم كه مدلش samsung 320 gab sata 2 بافر 32 و 7200 هستش رو بخوام بفروشم حداقلش بايد چند بفروشم كه ضرر نكنم و سرمون كلاه نره ؟
حداکثر 25 تومن

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

فقط در مورد خريد اون فن يه مشاوره تخصصي مي خوام چون مي خوام بهترين مدل رو بگيرم در حدود قيمت 60 -70 تومن شايدم 10 تومن بيشتر .
Thermalright Ultra 120 Extreme حدود 75 تومن

راستي اين مقدار اور كه براش خطرناك نيستش ؟ يه وقت كاري دست من نده ؟

من Q6600 خودمو با فن خودش تا 3.0Ghz اور کردم و مشکلی هم نداره

يه سوال ديگه مطمئن ترين اف اس پي كه ميشه رم رو هم اور باس 800 رو اور كلاك كرد چنده ؟ منظورم چقدر بالاتر از 800 اورش كنم بسه و مشكلي بوجود نمياره ؟ تا 900 ميشه اور كرد يا نهايت 850 كافيه ؟
مدل رمهاتون چیه؟
البته اور رم تو کارایی تاثر خیلی کمی داره و من توصیه نمی کنم

kourosh4
17-08-2010, 12:28
برای خنک کننده Tower 120 Extreme با قیمت 48 تومن مناسبه و با این فن راحت تا 3.2 میتونی ببریش مشکلی هم نداره....
چرا دیروز تو شیراز 5830 پاور کولر رو 270 میدادن که احتمال 99 درصد تهران ارزونتر هم گیر میاد .....
در ضمن اون مدل 5770 سرو صدای زیادی داره و بخاطر یکم اورکلاک به این قیمت میدن که شما میتونید 5770 force3d رو که از همین خنک کننده استفاده میکنه رو به قیمت 195 تومن بخرید و راحت تا اون مقدار اورکلاکش کنید(940/1440) و لازم به این همه هزینه نیست.....
اما میتونید به 460 انویدیا هم فکر کنید که مدل 768 مگ اون حدود 240-50 تومن هست و کاراییه خوبی داره!
در ضمن توصیه میکنم رمها رو اصلا اورکلاک نکنید چون هیچ گونه افزایش کارایی نداره و فقط به رمها فشار میاد و چون مادربورد خوبی برای اورکلاک دارید میتونید بدون اور رمها cpu رو اورکلاک کنید .....

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

الترا جان ببخشید پستها همزمان شد

vahidreza2007
17-08-2010, 12:31
5770 حداکثر 200 تومن ارزش خرید داره!
و 270 دادن برای 5770 اشتباهه و با 270 میشه GTX460 یا 5830 خرید که خیلی قویترند

برای 5770 و 5830 کافیه
ولی برای GTX460 بالای 550 وات توصیه میشه

حداکثر 60-70 تومن

حداکثر 25 تومن

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

Thermalright Ultra 120 Extreme حدود 75 تومن

من Q6600 خودمو با فن خودش تا 3.0Ghz اور کردم و مشکلی هم نداره

مدل رمهاتون چیه؟
البته اور رم تو کارایی تاثر خیلی کمی داره و من توصیه نمی کنم

در مورد قيمت ها من از بازار و قيمت هاش خبر ندارم و اين قيمت ها رو از سايت رايان صبا برداشتم .

راستي بالاخره با 260 من چي بخرم و چه مدلي دقيقا با مشخصات لطف كنيد و اگه عكسي هم ازش بود ممنون

ميشم بذاريد و قيمت روزش رو هم بگيد تا دستم باشه قيمتش موقع خريد . راستي نمي خوام هم فعلا پاور رو عوض كنم چون اصلا بودجه اي عوض كردنش رو ندارم پس مدلي بگيد كه با اين پاور هم خوني داشته باشه و با احتساب استفاده ساير قعات و اين مدل جديد كارت گرافيك پاور كم نياره و به خوبي و بدون مشكل جواب گو باشه و دردسر درست نكنه برام .

مدل رم هام هم ترنسند هستشش و سي ال 6 و باس 800 و دي دي ار 2 . 2 تا 2 گيگ مثل هم انداختم كنار هم .

vahidreza2007
17-08-2010, 12:39
برای خنک کننده Tower 120 Extreme با قیمت 48 تومن مناسبه و با این فن راحت تا 3.2 میتونی ببریش مشکلی هم نداره....
چرا دیروز تو شیراز 5830 پاور کولر رو 270 میدادن که احتمال 99 درصد تهران ارزونتر هم گیر میاد .....
در ضمن اون مدل 5770 سرو صدای زیادی داره و بخاطر یکم اورکلاک به این قیمت میدن که شما میتونید 5770 force3d رو که از همین خنک کننده استفاده میکنه رو به قیمت 195 تومن بخرید و راحت تا اون مقدار اورکلاکش کنید(940/1440) و لازم به این همه هزینه نیست.....
اما میتونید به 460 انویدیا هم فکر کنید که مدل 768 مگ اون حدود 240-50 تومن هست و کاراییه خوبی داره!
در ضمن توصیه میکنم رمها رو اصلا اورکلاک نکنید چون هیچ گونه افزایش کارایی نداره و فقط به رمها فشار میاد و چون مادربورد خوبی برای اورکلاک دارید میتونید بدون اور رمها cpu رو اورکلاک کنید .....

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

الترا جان ببخشید پستها همزمان شد

واقعا دارم استفاده مي كنم از حضور هر دو دوست عزيزم كه با اطلاعات عالي و خب دارن كمكمي كنند ممنون .

در مورد خنك كننده الترا جان هم يه مدل معرفي كردند به نظرتون كدوم مدل بهر هستش و سرو صداي كمتري داره و خنك كنندگي بيشتريداره و عمر بيشتر يميكنه و كارايي بهتري ميده . چون مي خوام سي پي يو رو روي اور 3 يا نهايتا 3.2 نگهش دارم براي هميشه .

در مورد رم هم هم بله حق با شماست الان از حالت اور خارجشون ميكنم . در مورد ماردبورد هم حق با شماست بد جور ازازدي عمل داره براي اور كلاك ولي حيف كه كلا ابيت ديگه هيچ كدوم از ماردبورد هاشو ساپورت نميكنه از لحاظ اپديت بايوس و ... كه اين خيلي بد هستش .

در مورد كارت گرافيك هم ممنون ميشم با توجه مدل پاور سيستم من و اينكه نمي خوام ديگه بالاتر از 250 هزينه كنم كدوم مدل رو بگيرم ممنون ميشم مشخصات دقيق و يه عكس ازش بذاريد و قيمت بروزش هم لطف كنيد .

در مورد اون مدل فورس تري دي هم كه گفتين با 190 ميشه تهيه اش كرد اگه اين مدل هم كارايي خوب يميده من همي ن رو بگيرم چون بودجه خيلي محدود هستش و اگه اين مدل كارايي خوبي ميده و تا 2 سال مي تونم روش به خوبي حساب كنم بگيرمش والا همون 5830 رو با ذكر مدل دقيق و مارك و قيمت بروز بفرماييد تا برمم براي خريدش

Ultra_Black
17-08-2010, 12:48
در مورد قيمت ها من از بازار و قيمت هاش خبر ندارم و اين قيمت ها رو از سايت رايان صبا برداشتم . رایان صبا که....:41:

راستي بالاخره با 260 من چي بخرم و چه مدلي دقيقا با مشخصات لطف كنيد و اگه عكسي هم ازش بود ممنون PowerColor PCS+ 5830 1Gb حدود 260-270 تومن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل رم هام هم ترنسند هستشش و سي ال 6 و باس 800 و دي دي ار 2 . 2 تا 2 گيگ مثل هم انداختم كنار هم نیازی به اورکلاک نیست ولی اگه اصرار دارین حداکثر تا 850 میشه اورش کرد

vahidreza2007
17-08-2010, 12:59
اقا اين مدل پاور كالر رو ميشه بهش اطمينان كرد ؟ اخه زياد ازش چيز زيادي نشنيدم و به اندازه كارت هاي ديگه استحكام و كيفيت داره چون واقعا مي ترسم بعد مدتي خراب بشه و دردسر بشه . من تو اين موارد بد شانسم كاملا .

اگه برندمعتبر وبا دوام و با كيفيتي است من همين رو بخرمش . يا اگه نه كه يه مدل پايين تر از اين باشه ولياز مارك خوب و با كيفيت باشه تا حداقل خيالم راخت باشه .

در مورد رمها هم الان ميرم بر ميگردونم به حالت ديفالتش . ممنون.

Ultra_Black
17-08-2010, 13:12
اقا اين مدل پاور كالر رو ميشه بهش اطمينان كرد ؟ اخه زياد ازش چيز زيادي نشنيدم و به اندازه كارت هاي ديگه استحكام و كيفيت داره چون واقعا مي ترسم بعد مدتي خراب بشه و دردسر بشه . من تو اين موارد بد شانسم كاملا .
PowerColor تو ایران زیاد شناخته شده نیست چون مقصد محصولاتش بیشتر اروپا و آمریکاست
و از لحاظ کیفی هم در سطح خیلی خوبیه و کاملا میشه به محصولاتش اطمینان کرد

اگه برندمعتبر وبا دوام و با كيفيتي است من همين رو بخرمش . يا اگه نه كه يه مدل پايين تر از اين باشه ولياز مارك خوب و با كيفيت باشه تا حداقل خيالم راخت باشه .
نه عزیز چیزی از Gigabyte و Sapphire و MSI و Asus و... کم نداره
خیالتون کاملا راحت باشه