ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیمات Embassy Security در xp و 7 همزمان

a6l3i
16-08-2010, 17:57
سلام دوستان

یکی از دوستان ، رو یه Latitude-E6400 هم XP ریختم و هم 7.
حالا تنظیمات اثر انگشت و غیره رو باید تو 7 انجام بدم یا XP که قاطی نکنه؟

ممنون . .

Pami
16-08-2010, 20:33
حالا تنظیمات اثر انگشت و غیره رو باید تو 7 انجام بدم یا XP که قاطی نکنه؟چرا قاطی کنه ؟ شما اگه درایور های هر دو سیستم عامل رو دارید نصب کنید نباید مشکلی پیش بیاد
تنظیمات یک سیستم عامل هم مجزا از دیگری هست ، به هم قاعدتا ارتباطی ندارند

a6l3i
18-08-2010, 14:07
ممنون ، درایور چیپست Fingerprint رو تو هر دو ریختم و مشکلی نیست (مثل تمام درایورهای دیگه) ، همونطور که گفتین درایور ها تو سیستم عامل ها 100% از هم جدان ، ولی تو این مورد ، اطلاعات اصلی مثل اثرانگشت ها و system password و H.D.D password مستقیم روی مادر برد ریخته میشه تا موقع بوت شدن تو بازخوانی بشن و دیگه به ویندوز مربوط نیست. و هر دو سیستم بعامل موقع login شدن باید از همین اطلاعات (خصوصا اثر انگشت) استفاده کنن.
درواقع موضوع اینه که :
فرض کنیم با 7 ، اثر انگشت اشاره رو ثبت کنیم و بگیم موقع بوت شدن سیستم و همچنین ورود به ویندوز از کاربر بخواد.
اگه همین کار رو بخوایم تو xp انجام بدیم ، آیا تنظیمات 7 هم اتومات عوض میشه؟

راستش سیستم زیر دست خودم بود ، پوستشو میکندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، ولی این سیستمیه که واسه یکی از دوستان از تهران گرفتم و همه چیش رو راست و ریست کردم . اون تهران نیست و نمیدونم چی پیش میآد !

Pami
18-08-2010, 18:54
سری Latitude تنظیمات امنیتی و نگهداری پسوورد ها و اطلاعات FingerPrint با چیپ TPM هست .
من فکر کردم برای استفاده داخل سیستم عامل منظورتون هست ، اگر برای Login شدن بخواهید جداگانه تعریف کنید فکر نکنم امکان پذیر باشه
شما نمونه اثر انگشتی که تعریف میکنید قاعدتا باید برای هر کدوم یکسان عمل کنه

majid_3ma
19-08-2010, 09:16
ممنون ، درایور چیپست Fingerprint رو تو هر دو ریختم و مشکلی نیست (مثل تمام درایورهای دیگه) ، همونطور که گفتین درایور ها تو سیستم عامل ها 100% از هم جدان ، ولی تو این مورد ، اطلاعات اصلی مثل اثرانگشت ها و system password و H.D.D password مستقیم روی مادر برد ریخته میشه تا موقع بوت شدن تو بازخوانی بشن و دیگه به ویندوز مربوط نیست. و هر دو سیستم بعامل موقع login شدن باید از همین اطلاعات (خصوصا اثر انگشت) استفاده کنن.
درواقع موضوع اینه که :
فرض کنیم با 7 ، اثر انگشت اشاره رو ثبت کنیم و بگیم موقع بوت شدن سیستم و همچنین ورود به ویندوز از کاربر بخواد.
اگه همین کار رو بخوایم تو xp انجام بدیم ، آیا تنظیمات 7 هم اتومات عوض میشه؟

راستش سیستم زیر دست خودم بود ، پوستشو میکندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، ولی این سیستمیه که واسه یکی از دوستان از تهران گرفتم و همه چیش رو راست و ریست کردم . اون تهران نیست و نمیدونم چی پیش میآد !
سعی کن تا جایی که میشه روی بایوس پسورد یا فینگر استفاده نکنی اگه 1% کار نکنه
1- باید یه فاتحه واسش بخونی (چون هزینه زیادی باید برای برداشتن پسورد بدی)
2- از این اتفاقا زیاد افتاده که پسورد بایوس دیگه کار نکرده

a6l3i
22-08-2010, 13:35
ممنون ، به خود Ebmassy Security یه ایمیل زدم و اونها هم جواب دادن ، نتیجه ی نهایی رو همین جا میگم. . .
نکته ی جالب این بود که ایمیل Reply اولشون رفته بود تو Junk و ندیده بودم. بعد از 3 روز از مرکز پشتیبانی شون تو امریکا ، رو موبالم زنگ زد تا پیکیری کنه!!
به این میگین CRM قوی . . .