مشاهده نسخه کامل
: گارانتی گوشی های نوکیا
سلام
یک سر به علا الدین زده بودم که یک سری گوشی های کارکرده رو که قیمت کردم و از یکیشون درباره گارانتی پرسیدم گفت که گوشی ای که از جعبه در اومده باشه که دیگه گارانتی نداره !!!
هر چی هم گفتم که مگه گارانتی ها (مثلا همین گارانتی اصلی نوکیا ) 1 ساله نیستن خوب بالاخره یه چند ماهیش مونده دیگه، گفت هر کی هم که گفت گارانتی داره الکی گفته...
ما که نفهمیدیم.
یکی کلا درباره این گارانتی ها (بهترینشون و خدماتشون ) یه توضیحاتی بده ممنون میشم
The Black Dahlia
14-08-2010, 16:36
سلام
یک سر به علا الدین زده بودم که یک سری گوشی های کارکرده رو که قیمت کردم و از یکیشون درباره گارانتی پرسیدم گفت که گوشی ای که از جعبه در اومده باشه که دیگه گارانتی نداره !!!
هر چی هم گفتم که مگه گارانتی ها (مثلا همین گارانتی اصلی نوکیا ) 1 ساله نیستن خوب بالاخره یه چند ماهیش مونده دیگه، گفت هر کی هم که گفت گارانتی داره الکی گفته...
ما که نفهمیدیم.
یکی کلا درباره این گارانتی ها (بهترینشون و خدماتشون ) یه توضیحاتی بده ممنون میشم
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این طوریه که هیچ گوشی گارانتی نداره!
starpars
14-08-2010, 16:53
یعنی چی گوشی که از جعبه در اومده گارانتی نداره یعنی باید گوشیو که خریدیم از تو جعبش در نیاریم تا گارانتیش بمونه!!!
aydin_eb7777
14-08-2010, 18:31
سلام
ما که نفهمیدیم.
------------------
زیاد تعجب نکن دوست عزیز متاسفانه تو ایران بیشتر افراد تخصصی در کاری که انجام می دن ندارن و با تمام احترامی که برای دمپایی فروشها و سبزی فروشها دارم بگم که بیشتر موبایل فروشها و فروشنده های کامپیوتر سبزی فروش یا دمپایی فروش سابق بودن که الان دارن این کار را انجام می دن! باور کنید وقتی می ری داخل یک مغازه تعمیر موبایل یا فروش موبایل می پرسی سیتم عامل این گوشی چیه آیا فایلهای به فرض sisx را ساپورت می کنه یا نه می گه اینارو نپرس فقط بگو چی می خوای یا کامپیوتر هم همینطور
به هر حال همشون می گن گارانتی دوروغه اما خودم یک گوشی N95 8GB را توسط گارانتی تعویض کردم البته اونموقع اتصالات گارانتی می کرد!
ممنون از پاسخ.
همین منظورم اینه که الان با این اوضاع کدوم گارانتی خوبه ؟
این گارانتی که میگن گارانتی اصلی و با sms میشه چک کرد و اینا (مال خود نوکیا ) این اوضاعش چطوره ؟
maziarzar
29-08-2010, 23:50
ممنون از پاسخ.
همین منظورم اینه که الان با این اوضاع کدوم گارانتی خوبه ؟
این گارانتی که میگن گارانتی اصلی و با sms میشه چک کرد و اینا (مال خود نوکیا ) این اوضاعش چطوره ؟
این همون گارانتی اصلی نوکیا هست
بهترینش همینه که پشتیبانی تو ایران داره
ali_power42
30-08-2010, 01:19
بنظر من هنوز هم اتصالات اینترنشنال از گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا بسیار مطمئن تره چون مواردی از معیوب بودن گوشی از همون روز اول و یا عدم توانایی در درست کردن گوشی معیوب در گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا در همین سایت و یا اطرافیان دیدم که در اتصالات کمتر دیده شده.
maziarzar
30-08-2010, 02:31
بنظر من هنوز هم اتصالات اینترنشنال از گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا بسیار مطمئن تره چون مواردی از معیوب بودن گوشی از همون روز اول و یا عدم توانایی در درست کردن گوشی معیوب در گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا در همین سایت و یا اطرافیان دیدم که در اتصالات کمتر دیده شده.
اتصالات الان طو بازرارکمتره نسبت به اصلی نوکیا
ali_power42
30-08-2010, 12:00
اتصالات الان طو بازرارکمتره نسبت به اصلی نوکیا
بله بخاطر نابسامانی اوضاع تلفن همراه در ایران مجبور به کاهش فعالیت شده.حتی بعضیها میگن دیگه گارانتی اصلی نیست
maziarzar
30-08-2010, 17:49
بله بخاطر نابسامانی اوضاع تلفن همراه در ایران مجبور به کاهش فعالیت شده.حتی بعضیها میگن دیگه گارانتی اصلی نیست
صحبت مغازه ها معمولا برای منصرف کردن مشتری از نظر شه وبرتری محصولت وعقاید خودشون.
SAEEDSAMSUNG
30-08-2010, 21:17
صحبت مغازه ها معمولا برای منصرف کردن مشتری از نظر شه وبرتری محصولت وعقاید خودشون.
نوکیا هیچ وقت گارانتی نداشته در ایران و نخواهد داشت. دلیلش رو هم نمیدونم واقعا چیه. اگر کسی میدونه برام توضیح بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.