ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی NX700 LED سونی

صفحه ها : [1] 2

LIQUID_PRO
14-08-2010, 15:37
بررسی NX700 سونی

باسلام به همه ی دوستان و اساتید محترم

هدف ایجاد این تاپیک بررسی تمام مزیتها امکانات و احیانا" معایب LED سونی سری NX700 میباشد.
با توجه به کیفیت خوب و امکانات زیاد نظیر شبکه بی سیم LAN Wi-Fi و..... ولی بزرگترین عیب بازتاب نور و رفلکس آن میباشد البته توی فروشگاه اینطور به نظر میاد. دوستانی که این مدل رو دارند لطفا نظرات خودشون رو درج کنند و اگر اطلاعات مفيدي از این مدل دارند بیان کنند تا بغیه دوستان استفاده کنند. یه سئوال از اساتید محترم داشتم که این مدل کیفتش از EX700 بالاتر هست یا نه ؟

با سپاس

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NX700

توضيحات كلي :
تکنولوژی Edge LED

کاربرد تکنولوژی نور پس زمینه Edge LED منجر به ارائه تلویزیون های براویا با ضخامت بسیار باریک تر و سبک تر نسبت به تلویزیون های دارای سیستم نور پس زمینه از نوع مستقیم شده است.
این نوع سیستم نوردهی که کاربرد آن در مانیتورهای کامپیوتر با سایز کوچک و متوسط بیشتر مرسوم است، توسط سونی در تلویزیون های LCD به کار گرفته شده است. نتیجه کار، ایجاد فرآیند انتقال و عبور نور با بازدهی بالاتر و کاهش مصرف برق بوده بدون این که کوچک ترین تاثیر منفی در کیفیت تصاویر داشته باشد.
تکنولوژی ™Live Colour
تکنولوژی رنگ های زنده (™Live Colour)، از طریق یک پردازشگر تصاویر که با استفاده از یک الگوریتم ویژه و خاص که توسط سونی ابداع گشته عمل کرده و این قابلیت را دارد تا رنگ های زنده و پر طراوت را به طرز باور نکردنی دوباره ایجاد کند و در صفحه تصویر نمایش دهد. با توجه به در دسترس بودن چهار حالت متفاوت تنظیم و ذخیره شده توسط کاربران، شما می توانید تصاویر را به همان شفافیت و وضوحی که مورد نظر شخص خودتان است مشاهده کنید. با استفاده از تکنولوژی ™Live Colour، همه چیز جلوه فوق العاده و حیرت انگیزی به خود خواهد گرفت، حال می خواهد به رنگ آبی آسمان باشد یا به قرمزی یک گل سرخ!
شبکه بی سیم LAN (Wi-Fi)
از اتصال ساده و راحت به اینترنت از طریق مدل های Wi-Fi Integrated و Wi-Fi Ready لذت ببرید. این امکانات شما را قادر می سازد تا به استفاده از سیستم تلویزیون اینترنتی براویا و گجت های ( BRAVIA Internet TV & Widgets) گوناگون آن بدون وجود هیچ سیم اضافه ای بپردازید. در نتیجه می توانید لذت حقیقی رها بودن از سیم و شلوغی و سایر مشکلات مرتبط با آن را تجربه کنید.
تکنولوژی Internet Video براویا
با استفاده از تکنولوژی Internet Video براویا، اکنون تلویزیون براویا شما تبدیل به یک مرکز سرگرمی همه کاره شده که این امکان را برای شما مهیا می سازد تا به وب سایت های ویدئویی مورد علاقه خود از طریق تلویزیون براویا دسترسی پیدا کنید. به این ترتیب به سایت های YouTube، Style.com، BlipTV، Singing Fool و بسیاری دیگر از سایت های که شما را برای ساعت ها سرگرم می سازد، به سرعت دسترسی خواهید یافت!
سیستم هماهنگ کننده تلویزیون های براویا (Bravia Sync)
سیستم هماهنگ کننده در تلویزیون های براویا (BRAVIA Sync)، باعث می شود تا تنها با یک اشاره ساده به منظور روشن کردن/ خاموش کردن تلویزیون، کلیه دستگاه های جانبی سازگار را به صورت هماهنگ و در ارتباط با تلویزیون براویا در آورید. به علاوه، قادر خواهید بود تا این دستگاه های جانبی را با استفاده از کنترل از راه دور تلویزیون براویا خود کنترل کنید. کار کردن با سیستم BRAVIA Sync یعنی آسایش و راحتی، چرا که هیچ کار سخت و اضافه ای در هنگام تفریح و سرگرمی جایز نمی باشد!
تکنولوژی MPEG Noise Reduction
تلویزیون های براویا، دارای تکنولوژی هوشمند کاهش دهنده پارازیت و اختلالات MPEG (NR) است که از ایجاد نقاط لکه مانند در اطراف زیرنویس ها جلوگیری کرده و پارازیت های ایجاد شده در تصاویر به خصوص در صحنه های با سرعت زیاد را به کلی از بین می برد. تکنولوژی MPEG NR برای تصاویر SD، HD و حتی تصاویر تبدیل نشده بسیار موثر بوده و در هر لحظه تصویری با کیفیت عالی و با لبه های تیز و واضح را تضمین می کند.
مشخصات :
مدل

اندازه صفحه LCD
46 اینچ (117 سانتی متر )،16:9
سیستم تلویزیون
دیجیتال : ----T - فقط SIN آنالوگ:B/G, D/K, I, M
سیستم رنگ
NTSC 3.58, NTSC 4.43 :فقط در حالت AV ،PAL, PAL60 : فقط در حالت AV , SECAM
سیگنال ویدیویی
480/60i, 480/60p, 576/50i, 576/50p, 720/50p, 720/60p, 1080/50i, 1080/60i, 1080/50p (HDMI™ / Component), 1080/60p (HDMI™ / Component), 1080/24p (HDMI™)

تصویر

وضوح تصویر
Full HD 1080 (1920 x 1080)
پردازشگر تصویر
موتور براویا 3
فناوری حرکت فریم سریع
100 هرتز
مدول نور زمینه
LED
فناوری تولید رنگهای زنده
بله
سینما واقعی 24 P
بله
تصویر هوشمند
تصویر هوشمند
سیستم کاهنده نویز تصویر MPEG
بله
زاویه دید
178 درجه
فرمت صفحه
تلویزیون :تمام صفحه / نرمال / زوم عریض / زوم ،کامپیوتر :نرمال / تمام صفحه 1 / تمام صفحه 2
حالت تصویر
Vivid / Standard / Custom / Cinema / Game-Standard / Game-Original / Graphics / Sports / Photo-Vivid / Photo-Standard / Photo-Original / Photo-Custom

صدا

ساراند اصلی سونی
صدای فراگیر S-Force
حالت صدا
Dynamic / Standard / Clear Voice
حالت فراگیر
Cinema / Music / Live Sports / Game
سیستم استریو
NICAM, A2
قدرت خروجی صدا
20 وات (10W x 2)

تر مینال ها

ورودی صوتی / HDMI
4(2 پهلو / 2 عقب )
رابط USB2.0
1(پهلو ):عکس - JPEG, RAW ، موسیقی - MP3،فیلم -AVC, AVCHD, MPEG4
رابط اتصال اترنت
1(عقب )
ورودی صوتی / کامپوننت
1(پهلو ،ورودی کامپوزیت )
ورودی صوتی /کامپوزیت
2(پهلو ،ورودی کامپوزیت )
ورودی HD15 PC/صوتی
1(پهلو )
خروجی صوتی دیجیتال
1(عقب )خروجی دیجیتال اپتیکال
خروجی صدا
1(عقب )
خروجی هدفون
1(پهلو )

ویژگیهای دیگر

عملکرد سازگار با براویا
بله
ارتباط شبکه زنده دیجیتال DLNA
Photo (JPEG), Music (MP3, LPCM), Video (MPEG2, AVCHD)
Photo MAP
بله
حالت فریم تصویر
بله
نمایش عکس با کیفیت HD بر روی صفحه بزرگ
بله
XMB™
بله
ساعت
بله
تایمر خواب
بله
تایمر روشن / خاموش شدن
بله
تله تکست
بله(1000 صفحه )
تصویر و تصویر(PAP)
بله(یک تیونر )
PIP(تصویر در تصویر )
بله (ورودی PC )
زبان اطلاعات روی صفحه
انگلیسی،چینی،عربی،فارسی،و یتنامی،تایلندی،فرانسوی،رو سی
قابل چرخش به بالا/ پایین و چپ/راست
بله / بله :0°/6°

سرگرمی

BRAVIA Internet Video
بله
BRAVIA Internet Widgets
بله
Wi-Fi
Wi-Fi داخلی

ویژگی های ECO

مدیریت مصرف برق PC
بله
سنسور نور
بله
حالت های صرفه جویی در مصرف برق
بله
کلید صرفه جویی در مصرف برق
بله
حالت Idle TV Standby
بله
مواد چاپی
کاغذ بازیافتی (بیش از 70 درصد)

موارد کلی

برق مورد نیاز
AC 110-240V, 50/60Hz
مصرف برق
129 وات (در حالت کارکرد)
مصرف برق در حالت آماده Standby
0.23 وات
ابعاد (عرض *طول *پهنا) با پایه
320 * 748 * 1127 میلی متر
ابعاد (عرض *طول *پهنا) بدون پایه
64 * 716 * 1127 میلی متر
وزن با پایه تقریبا 27.8 کیلوگرم - وزن بدون پایه تقریبا 24کیلوگرم

لوازم جانبی عرضه شده

کنترل از راه دور
RM-GD011
باتری ها : 2 عدد باتری اندازه AAA

fabio montari
14-08-2010, 15:46
من الان ex500 دارم این بازتاب رنگ رو که شما میگی نداره ابلته این مدل led نیست میخواستم بدونم ایم مشکل مخصوصه led هاست

LIQUID_PRO
14-08-2010, 15:55
من الان ex500 دارم این بازتاب رنگ رو که شما میگی نداره ابلته این مدل led نیست میخواستم بدونم ایم مشکل مخصوصه led هاست

fabio montari عزیز

فقط این مدل NX700 یک صفحه ی گلاسی و براق روی پنل داره که نور اطراف رو انعکاس میده.

t_tanhayam
14-08-2010, 21:57
LIQUID_PRO عزيز
-در مورد تفاوت ex700 و nx700 صحبتي شد توي تاپيك سوني اينجا دوباره بازگو ميكنم :

-ديزاين Monolithic Designمتفاوت وفوق العاده nx700
-به امكانات جانبي نظير BRAVIA Internet Video and DLNA
-همينطور مشكي عميق اين پنل Deep Black Panel نسبت به ex700
-استند وپايه Brushed aluminum الومينيومي كه البته جداگونه تهيه ميشه

-درمورد Monolithic Design يعني طراحي يك پارچه اي داره يك صفحه شيشه اي يك پارچه در جلو كه در حاشيه كمي با قاب فلزي گرفته شده
-جالبه بدونيد اين طراحي جديد 6 درجه عمودي زاويه ديد رو بيشتر كرده
-در مورد امكانات جانبي خوب سري nx گويا wi-fi ‌داره و ex نداره كه البته ميشه با يك دانگل wi-fi usb حلش كرد
سري هاي nx از glossy screen جديدي استفاده ميكنند كه حتي توي خونه هاي روشن كنتراست عميقي رو ميتونند نشون بدند
-در واقع يك ف.ي.ل.ت.ر جديد به نام Opticontrast رو در اين صفحت معرفي كرده
-در ضمن nx800 رفرش ريت 240 هرتز داره كه خيلي به جلوگيري از بلور تصاوير كمك ميكنه

-البته در هر دو سري nx و ex از يك در واقع موتور MotionFlow استاندارد استفاده ميكنه كه متفاوت هست با Motion flow pro كه در سري هاي 3d استفاده ميشه
كه خود سوني هم هنوز فاش نكرده چه تفاوت هايي بين اين دو هست ولي مشابه سيستم سامسونگ هست

-خوب توي سري هاي nx از منوي مخصوص و در واقع بهبود يافته كه معروف به XMB menu interface هست براي دسترسي به امكانات عالي شبكه اي اينترنتي و.. ..كه ين مدل داره استفاده شده

-داشتن Bravia Internet Video and widget كه مي تونيد به netfix,amazon video .you tube.npr.soy picture,sony music… و جاهاي ديگه جديد ترين اخبار و اب وهوا و... رو ببينيد

-يك light sensor داره كه به صورت اتوماتيك روشنايي رو توي اتاقتون اندازه ميگيره وتنظيم ميكنه با شرايط محيطيتون
DLNA compliance داره كه خوب گفته شد ميتونيد راحت شبكه كنيد با home network توي منزلتون

-با وجود اين تفاوت ها بايد بدونيد سري هاي ex دو تا سنسور خوب وكار امد دارند كه nx ها ندارند

Ambient:
-كه اين سنسور رنگ رو توي محيط خونه تنظيم ميكنه

Presence:
-اين سنسور مثلا اجازه نميده بچه كوچيك جلو hdtv بشينه و تصوير خاموش ميشه و فقط صدا مياد يا تنظيم ميشه اگه استند باي بود وكاي نكردين بعد 30 دقيقه خاموش ميشه كه اينها توي ايران شايد اصلا مهم نباشه ولي خوب در سطح دنيا براي تبليغ و محيط زيست خيلي مهمه به قول فرنگيا eco-friendly هست
------------
البته اين سنسور ورژن پايين تري از سنسوري هست كه روي مدل هاي 3d سوني نظير lx900 استفاده شده

-------------------
در مورد مقايسه سري هاي اين جدول ها رو هم ببينيد:

hosn7
15-08-2010, 00:46
من هرکاری میکنم وارد اینترنت بشم نمیشه (همه جی درست هست و اتصال برقرار میشه اما نمیتونم ویجت ها رو دانلود و استفاده کنم ) شاید از اینکه تو ایرانم اجازه نمیده- دوستان اگه کسی وارد شده لطفآ کمک کنه:11:

LIQUID_PRO
15-08-2010, 10:48
t_tanhayam عزیز از شما بابت اطلاعات خوبتون بسیار سپاسگزارم یه سئوال ؟ آیا این امکان ایترنتی که فرمودید این مدل NXنسبت به EX داره تو ایران قابل استفاده هست کلا" میشه از تمام سایتها استفاده کرد .

سپاس

t_tanhayam
15-08-2010, 13:22
t_tanhayam عزیز از شما بابت اطلاعات خوبتون بسیار سپاسگزارم یه سئوال ؟ آیا این امکان ایترنتی که فرمودید این مدل NXنسبت به EX داره تو ایران قابل استفاده هست کلا" میشه از تمام سایتها استفاده کرد .

سپاس

خواهش ميكنم عزيز
والا تا جايي كه من ميدونم براي استفاده محدود هست از همين سايت هايي كه ذكر كردم ودر واقع پلاگينشون رو روي tv موجود دارند
و نميشه اون استفاده زيادي كه مدنظرتون هست رو داشت ازش
من نديدم كسي استفاده كنه دوستان ديگه رو اطلاع ندارم عزيز :46:

fabio montari
15-08-2010, 21:14
و فقط nx700 تو ایران هست دوستان دنباله nx500 نرن نیستش ! معلوم نیست چه کلکی این نمایدگیه سوین داره سوار میکنه فکر کنم بخاطر اینکه nx700 ببیشتر سود داره

ehsan500
15-08-2010, 22:04
کسی قیمت NX700 و EX700 را در سایز 40 و 46 میداند ؟

t_tanhayam
15-08-2010, 22:18
کسی قیمت NX700 و EX700 را در سایز 40 و 46 میداند ؟

تاپيك قيمت ها يك سري بزنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

LIQUID_PRO
17-08-2010, 09:19
t_tanhayam عزیز

گفته میشه که nx700 و nx800 سوپر LED هست منظور از سوپر LED چیه و کلا" چه فرقی با LED معمولی داره؟

سپاس

baghbanzadeh
17-08-2010, 11:01
من هرکاری میکنم وارد اینترنت بشم نمیشه (همه جی درست هست و اتصال برقرار میشه اما نمیتونم ویجت ها رو دانلود و استفاده کنم ) شاید از اینکه تو ایرانم اجازه نمیده- دوستان اگه کسی وارد شده لطفآ کمک کنه:11:

دوست من در مورد مشکل شما اطلاعی ندارم اما اساتید میتونند پاسخ بدن . سئوالی داشتم میخواستم ببینم TV شما NX700 هستش آیا ازش راضی هستین کیفیتش چطوره اون انعکاسی که دوستان میگن روی تلویزیون می اوفته خیلی تو دیدن تصویر تاثیر داره چشمو اذیت نمیکنه میشه بگین چند خریدین ؟

با تشکر

baghbanzadeh
17-08-2010, 11:21
---

دوستان میشه با nx700 از طریق اینترنت فیلم دید اصلا سرعت پایین اینترنت ایران جوابگو هست ؟

ممنون

t_tanhayam
17-08-2010, 12:52
---

دوستان میشه با nx700 از طریق اینترنت فیلم دید اصلا سرعت پایین اینترنت ایران جوابگو هست ؟

ممنون

-اگه منظورتون از اينترنت مربوط به خود tv رو ميگين اصلا همچين كارايي رو نداره ويا خيلي محدود اون هم بيشتر ا سايتهايي نظير you tube ....
اما اگه منظورتون wi_fi و dlna و اتراك گذاري هست بدون هيچ محدوديتي ميتونيد ببينيد

t_tanhayam
17-08-2010, 12:58
t_tanhayam عزیز

گفته میشه که nx700 و nx800 سوپر LED هست منظور از سوپر LED چیه و کلا" چه فرقی با LED معمولی داره؟

سپاس

والا عزيز من نشنيدم
اگه منظورشون deep black panel هست بله خوب كيفيت پنل سري nx بالاست وبخاطر همين تكنولوژي متفاوت مشكي خوبي ارائه ميكنه

hosn7
17-08-2010, 18:14
دوست من در مورد مشکل شما اطلاعی ندارم اما اساتید میتونند پاسخ بدن . سئوالی داشتم میخواستم ببینم TV شما NX700 هستش آیا ازش راضی هستین کیفیتش چطوره اون انعکاسی که دوستان میگن روی تلویزیون می اوفته خیلی تو دیدن تصویر تاثیر داره چشمو اذیت نمیکنه میشه بگین چند خریدین ؟

با تشکر
سلام -بله nx700 46 اینچ هست و خدا وکیلی کلمه راضی بودن در موردش بی انصافی هست چون اینقدر کیفیتش عالی و عالی و عالی هست که جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمیگذاره - در مورد انعکاس هم بگم چون یه لایه محافظ مثل شیشه بر روی صفحه این تلویزیون هست و وقتی که به تلویزیون نگاه میکنی امکان داره (با توجه به محل تلویزیون شما) انعکاس کم رنگی از لامپ یا لوستر شما روی تصویر بیفته اما اینقدر نیست که شما رو اذیت کنه و همه تلویزیون ها این انعکاس رو دارن (کنتراست و تیزی تصویر پخش شده اینقدر بالاست که اصلا انعکاس هیچ چیزی رو لمس نمیکنی )- من با یه کابل hdmi به طول 10 متر کامپیوتر و tv رو به هم وصل کردم مانیتورم سامسونگ 23700 فول اچ دی هست -به خدا بی تعصب میگم وقتی این دو رو با هم مقایسه میکنم از کیفیت بسیار پایین مانیتور واقعا حالم میگره که با این مانیتور چه بلایی به سر چشمام میارم:11:
ببخشید اینو میگم من اینو به قیمت 2میلیون و نهصد بدون گارانتی خریدم پایه معروفش رو هم جداگانه 120 گرفتم :11:

amin GT
17-08-2010, 18:30
ما حدود 2...3 ماهی هست که 40Nx700 داریم ... واقعا طراحیش فوق العادست .

اون رفلکس هم اون جوری که میگن نیست ... حداقل منو که اذیت نکرده و تاثیری نداشته .

واقعا همون طور که تو شعار تبللیغاتی این مدل اومده . چه در حالت خاموش وچه در حالت روشن حال و هوای شما و خونتون رو عوض میکنه .

hosn7
17-08-2010, 20:10
t_tanhayam عزیز

سپاس
دوست عزیز این توضیح شرکت سونی در مورد سوال شماست
سوني را مانند ماركهاي ديگر نمي شناسد. سوني با بازتعريف سيستم نوردهي LED توانسته LED شفافيت و وضوح بالاتري را از تلويزيون هاي خود به دست آورد. سيستم نوردهي در LED تلويزيونهاي سوني داراي قدرت تفكيك پذيري و نوردهي بهتري مي باشد و اين باعث مي شود كه تصاوير با تفكيك بيشتر و بهتر و حركتهاي تصوير نيز با جزئيات كامل تر و نرم تر به چشم برسند. همچنين اين سيستم نوردهي با جايگذاري بهينه مي تواند مصرف انرژي را تاحد زيادي در مقايسه SUPER LED در سوني LED كاهش دهد. براي همين به سيستم نوردهي CCFL با سيستم هاي گفته ميشود.

hosn7
17-08-2010, 20:17
t_tanhayam عزیز

سپاس

یه عکس هم در مورد سوال شما

baghbanzadeh
18-08-2010, 10:57
[QUOTE=hosn7;5288249]سلام -بله nx700 46 اینچ هست و خدا وکیلی کلمه راضی بودن در موردش بی انصافی هست چون اینقدر کیفیتش عالی و عالی و عالی هست که جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمیگذاره - .................................................. .................
.................................................. .................................................. .................................................. ..................

باسلام
دوست عزیزم از پاسخ کامل شما بسیار ممنونم:11:

baghbanzadeh
18-08-2010, 11:35
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .
آیا اون مشکلی که میگن تمام led ها دارن یعنی ميزان روشنايي در لبه ها بيشتر از وسط صفحه است تو NX700 هم این مشکل وجود داره یا برطرف شده ؟
ممنون

t_tanhayam
18-08-2010, 14:00
آیا اون مشکلی که میگن تمام led ها دارن یعنی ميزان روشنايي در لبه ها بيشتر از وسط صفحه است تو NX700 هم این مشکل وجود داره یا برطرف شده ؟
ممنون

دوست عزيز اين قضيه در مورد اكثر led‌ها و گاها lcd ها هم وجود داره نگران اين مطلب نباشيد چون شرايط تصويري كه اين حالت رو بتوند ببينيد به ندرت پيش مياد و اينكه ادمي باشين كه توي hdtv دنبال ديدن اين قضيه باشين تا نگاه كردن به برنام هاي مود نظرتون :46:

hosn7
18-08-2010, 19:57
ممنون

با اجازه اساتید محترم این مشکل در سری جدید led های سونی با استفاده از تکنولوژی suprer led اللخصوص سری nx700 ,nx800 برطرف شده :11:

amin GT
19-08-2010, 19:09
من چون فقط میخواستم برند سونی بخرم و مدلای جدید سونی مثل مدلای سال قبل (W و X) طراحی جالبی ندارن و فقط سری های NX و بالاتر طراحی فوق العاده ای دارن سری NX رو انتخاب کردم. .

حتی بدون اون پایه استیل هم طراحی سری NX فوق العادست حتی اگر با پایه خود تلویزون وصلش کنیین .

سری EX وقتی رو دیوار وصله قشنگ به نظر میاد اما وقتی با پایه روی میز قرار میگیره خیلی تو ذوق میزنه (انگار به نظر میاد ارتفاع پایش خیلی کمه و یه جوری ناقصه)

برا ثابت شدن حرفم توصیه میکنم این مدل های سونی رو تو مغازه روی میز ببینین نه روی دیوار تا تفاوت رو حس کنیین.

از لحاظ مشخصات فنی هم تقریبا مشابه EX700 هستش . (البته میگن کنتراست NX بالاتره +داشتن WiFi و قاب محافظ و . . . )

البته شما میتونیین برای EX700 هم Wifi به طور جداگانه بخرین که حدود 170...180 تومنه .(خود سونی به صورت آپشن برای این مدل داره)

تلویزیون فوق العاده ایه من که کاملا از خریدم راضیم و به تکنولوژی سونی ایمان دارم.

سوالی بود در خدمت دوستان هستم

erfandj
20-08-2010, 23:02
ما حدود 2...3 ماهی هست که 40Nx700 داریم ... واقعا طراحیش فوق العادست .

اون رفلکس هم اون جوری که میگن نیست ... حداقل منو که اذیت نکرده و تاثیری نداشته .

واقعا همون طور که تو شعار تبللیغاتی این مدل اومده . چه در حالت خاموش وچه در حالت روشن حال و هوای شما و خونتون رو عوض میکنه .
سلام آقا امین.ایشالا که خوب هستی.ایشالا حال تلویزیونت هم خوب باشه!!!.آقا تو این مدت که باهاش کار کردی چه نکته ومسئله مهمی که بدرد من هم بخوره ازش در آوردی؟منو مخفیشو پیدا کردی؟.
راستی از همون جا که آدرس دادم گرفتی؟چند گرفتی؟قیمت46 اینچش چند؟.راستی یه سوال فنی ازت دارم.من قسمت دیجیتال این تلویزیون رو راه اندازی کردم اما کانالها پشت سر هم نمیان .یعنی مثلا کانال 1(irib tv1)میره روی شماره 2 وکانال2(irib tv2)میره مثلا رو شماره17 ..هر کاری کردم درست نشد.شما میدونی چجوری باید همه رو سر جای خودش بزاریم؟یعنی کانال 1 بره رو شماره1و2 بره رو2 و...

love021
20-08-2010, 23:48
دوست عزيز اين قضيه در مورد اكثر led‌ها و گاها lcd ها هم وجود داره نگران اين مطلب نباشيد چون شرايط تصويري كه اين حالت رو بتوند ببينيد به ندرت پيش مياد و اينكه ادمي باشين كه توي hdtv دنبال ديدن اين قضيه باشين تا نگاه كردن به برنام هاي مود نظرتون :46:
سلام به نظر من این مشکل خیلی بزرگیه چون خیلی راحت دیده میشه طوری که من قبل از خریدن lcd یم راجبش تحقیق نکرده بودم یه بار که داشتم فیلم میدیدم فکر کردم lcd مون خراب شده و به خاطرش زنگ زدم نمایندگی اومدن گفتن طبیعیه سرویس کار نمایندگی البته میگفت که به مرور زمان این مشکل بیشترم میشه!

t_tanhayam
21-08-2010, 00:03
سلام به نظر من این مشکل خیلی بزرگیه چون خیلی راحت دیده میشه طوری که من قبل از خریدن lcd یم راجبش تحقیق نکرده بودم یه بار که داشتم فیلم میدیدم فکر کردم lcd مون خراب شده و به خاطرش زنگ زدم نمایندگی اومدن گفتن طبیعیه سرویس کار نمایندگی البته میگفت که به مرور زمان این مشکل بیشترم میشه!

-مسلما عيب محسوب ميشه
-منتها در مورد كنار اومدنش و ديدنش والا چي بگم هر كسي نظري داره :46:

hosn7
21-08-2010, 12:53
من امروز با استفاده از dlna تلویزیون رو با کامپیوترم شبکه کردم . خیلی حال داد میتونستم عکسها و فیلمها و موزیکهام رو روی tv ببینم - البته من کابل hdmi به طول 10 متر گرفته بودم و از خروجی کارت گرافیکم میتونستم تصویر کامپیوتر رو رو tv ببینم و با استفاده از یه موس وایرلس اونو کنترل بکنم . در کل حال داد. :31:خواستین عکس هم بزارم :5:

baghbanzadeh
21-08-2010, 14:11
من امروز با استفاده از dlna تلویزیون رو با کامپیوترم شبکه کردم . خیلی حال داد میتونستم عکسها و فیلمها و موزیکهام رو روی tv ببینم - البته من کابل hdmi به طول 10 متر گرفته بودم و از خروجی کارت گرافیکم میتونستم تصویر کامپیوتر رو رو tv ببینم و با استفاده از یه موس وایرلس اونو کنترل بکنم . در کل حال داد. :31:خواستین عکس هم بزارم :5:

سلام

آیا از طریق شبکه NX700 همه ی فرمت ها رو میشناسه مثل فایلهای AVI و MP3
عکس TV رو بزارید.
ممنون

baghbanzadeh
21-08-2010, 14:17
با سلام

t_tanhayam گرامی میشه چند تا عکس از NX700 از زوایای مختلف بزارید؟ ممنون

t_tanhayam
21-08-2010, 15:57
با سلام

t_tanhayam گرامی میشه چند تا عکس از NX700 از زوایای مختلف بزارید؟ ممنون

خواهش ميكنم :

hosn7
21-08-2010, 20:00
سلام

آیا از طریق شبکه NX700 همه ی فرمت ها رو میشناسه مثل فایلهای AVI و MP3
عکس TV رو بزارید.
ممنون
آره mkv.avi .mp3.mp4, jpeg رو تست زدم مشکلی نداره. من تو ویندوز 7 می رم رو فایلی که میخوام از tv پخش بشه کلیک راست کرده و play to رو زده بعد kdl nx700 رو زده بعد روی tv رفته و از اونجا پخش می کنیم . فقط یه مشکل هست زیرنویس ها رو نمی خونه :11:

amin GT
21-08-2010, 23:58
سلام آقا امین.ایشالا که خوب هستی.ایشالا حال تلویزیونت هم خوب باشه!!!.آقا تو این مدت که باهاش کار کردی چه نکته ومسئله مهمی که بدرد من هم بخوره ازش در آوردی؟منو مخفیشو پیدا کردی؟.
راستی از همون جا که آدرس دادم گرفتی؟چند گرفتی؟قیمت46 اینچش چند؟.راستی یه سوال فنی ازت دارم.من قسمت دیجیتال این تلویزیون رو راه اندازی کردم اما کانالها پشت سر هم نمیان .یعنی مثلا کانال 1(irib tv1)میره روی شماره 2 وکانال2(irib tv2)میره مثلا رو شماره17 ..هر کاری کردم درست نشد.شما میدونی چجوری باید همه رو سر جای خودش بزاریم؟یعنی کانال 1 بره رو شماره1و2 بره رو2 و...

سلام . آره از همون جا گرفتم . منتها کابل HDMI بهم نداد (گفت تموم شده )

اون موقع که ما رفتیم 46 نداشت و قیمتش رو گفت حدود 3 تومنه .

راستش من تصاویر رو از طریق ر.س.ی.ور میگیرم با این گیرنه دیجیتالش زیاد ور نرفتم .

baghbanzadeh
22-08-2010, 09:50
سلام

t_tanhayam گرامی میخواستم بدونم که چه فرقی بین NX700 و NX800 هست ؟ چون میخوام این TV رو بخرم ولی موندم کدوم یکی انتخاب معقول تری هست البته با توجه به قیمت و امکانات ؟

ممنون

t_tanhayam
22-08-2010, 13:36
سلام

t_tanhayam گرامی میخواستم بدونم که چه فرقی بین NX700 و NX800 هست ؟ چون میخوام این TV رو بخرم ولی موندم کدوم یکی انتخاب معقول تری هست البته با توجه به قیمت و امکانات ؟

ممنون

-دوست عزيز در مورد تفاوت ها بايد بگم خيلي مشابه هم هستند بغير از دو مورد

-120 و 240 هرتز بودن
-سايز هاي متفاوت 40.46 براي 700 و 52.60 براي 800

و البته ريموت كنترلشون كه كمي متفاوت هست نسبت به سري هاي قبل منتها نميدونم اپشنال هست يا با خود tv همراه هست

-كاملا لمسي و بصورت led هست

hosn7
22-08-2010, 18:04
کنترل های مدل nx700 وnx800 هردو مدل RM-GD011 هست این هم عکساش :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin GT
22-08-2010, 18:33
کنترل Nx700 هم کاملا مثل اینه و یه دکمه رو قسمت بالاش هست که بزنی دکمه ها مثل عکس به رنگ آبی روشن میشن .
و خوبیش اینه که با اون 4 تا دکمه سفید رنگ قسمت بالای کنترل (که به رنگ قرمز روشن میشن) میتونی تنظیم کنی و دستگاه های دیگه مثل DVD...AMP... و غیره رو باهاش کنترل کنی .

تنها چیزی که از Nx700 تو ذوق من خورد اینه که نمیشه همه حالتهای تنظیم تصویر رو برای وروری هایی مثل ر.سیور و دی وی دی و . . . در اختیار داشت

LIQUID_PRO
22-08-2010, 19:55
کنترل های مدل nx700 وnx800 هردو مدل RM-GD011 هست این هم عکساش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 63237[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 63239

دوست عزيز عكسهايي كه شما ميزاريد قابل مشاهده نيست !!!

hosn7
22-08-2010, 23:17
دوست عزيز عكسهايي كه شما ميزاريد قابل مشاهده نيست !!!
لینکها رو درست کردم اگه دوستان مشکل دارند لطفآ اعلام کنن :20:

LIQUID_PRO
23-08-2010, 10:13

سپاسگزارم مشکلی نیست عکسها مشاهده شد.

mgolchin13
23-08-2010, 18:00
دوست عزيز با كابل HDMI وصل شده بوديد يا وايرلس؟

hosn7
23-08-2010, 19:52
کابل hdmi فقط برای ارتباط با کامپیوتر و دیدن فیلمهای hd و شنیدن صداشون با کیفیت دالبی بود - اما من از وایرلس استفاده نکردم چون یه دیوار کلفت بین هال و اطاق خواب هست که باعث قطع و وصل شدن میشه بنابراین من از یه کابل شبکه 10 متری برای dlna استفاده میکنم- شایدم روزی تونستم راه وصل شدن به اینترنت رو تو این کشور .... کشف کنم و با tv وارد اینترنت بشم :46:

baghbanzadeh
23-08-2010, 20:16

دوست من ميشه لطف كنيد عكسارو با رزولوشن پايينتري مثلا 800 در 600 بزاريد چون خيلي طول ميكشه تا لود شه
ممنون

hosn7
23-08-2010, 20:47
دوست من ميشه لطف كنيد عكسارو با رزولوشن پايينتري مثلا 800 در 600 بزاريد چون خيلي طول ميكشه تا لود شه
ممنون
ok دوست عزیز :31:

baghbanzadeh
25-08-2010, 10:08
سلام

دوستان میخواستم بدونم آیا USB NX700 همه فرمتها رو ساپورت میکنه میشه یه هارد اکسترنال بهش وصل کرد کلا" هارد رو میشناسه ؟

ممنون :20:

t_tanhayam
25-08-2010, 15:29
سلام

دوستان میخواستم بدونم آیا USB NX700 همه فرمتها رو ساپورت میکنه میشه یه هارد اکسترنال بهش وصل کرد کلا" هارد رو میشناسه ؟

ممنون :20:

گويا تفاوتي با ساير usb هاي سوني نداره و محدوديت ساپورت داريم

baghbanzadeh
28-08-2010, 09:22
دوستان سلام من میخوام این NX700 رو بخرم ولی قبل ازاون چطور میتونم وارد منوی مخفیش بشم وساعت TV رو بفهمم ؟ لطفا" مرا راهنمایی کنید . ممنون

t_tanhayam
28-08-2010, 14:57
دوستان سلام من میخوام این NX700 رو بخرم ولی قبل ازاون چطور میتونم وارد منوی مخفیش بشم وساعت کارکرد TV رو بفهمم ؟ لطفا" مرا راهنمایی کنید . ممنون

مطمئن نيستم گويا به اين صورت هست دوستاني كه دارند امتحان كنند :

zerocold5
28-08-2010, 17:24
دوستان من از هرجا سوال میکنم قیمت nx700 رو 3.200 میگن !

تازه این قیمت 40 اینچ هستش !!

البته این قیمت رو از نمایندگی سونی گرفتم...

دوستانی که با قیمت پایین تر خریدن میشه بگن کی و از کجا گرفتن؟؟

من بدون گرانتی میخام... تو تهران جایی هست که بدون گارانتی بفروشه؟

amin GT
28-08-2010, 18:35
من 2ماه پیش که نمایندگی مرکزی 7الی8 تا تازه آورده بود از بانه به قیمت 2.470 خریدم . (شما اگه میتونید برید همون جا ...هم فال هم تماشا)

erfandj
28-08-2010, 19:12
اقا امین درست میگن شما اگه میتونی بری بانه حتما برو.ما تو فصل بهار وماه اردیبهشت رفتیم بانه.واقعا سرزمین کردستان جای قشنگیه.سرسبز و بکر وزیبا.

mgolchin13
28-08-2010, 19:13
دوستان من از هرجا سوال میکنم قیمت nx700 رو 3.200 میگن !

تازه این قیمت 40 اینچ هستش !!

البته این قیمت رو از نمایندگی سونی گرفتم...

دوستانی که با قیمت پایین تر خریدن میشه بگن کی و از کجا گرفتن؟؟

من بدون گرانتی میخام... تو تهران جایی هست که بدون گارانتی بفروشه؟

اين مدل رو نميدونم ولي من ex700 بدون گارانتي گرفتم از تهران خيابان جمهوري نبش فلسطين.

zerocold5
28-08-2010, 19:59
من 2ماه پیش که نمایندگی مرکزی 7الی8 تا تازه آورده بود از بانه به قیمت 2.470 خریدم . (شما اگه میتونید برید همون جا ...هم فال هم تماشا)

واقعا ؟

این که خیلی خوبه !

اگه اینجوری باشه من همین هفته میرم میگیرم :8:

شماره تماس از فروشنده داری ؟؟

zerocold5
28-08-2010, 20:05
اين مدل رو نميدونم ولي من ex700 بدون گارانتي گرفتم از تهران خيابان جمهوري نبش فلسطين.

کی و چند گرفتین؟؟

راستی از Ex700 راضی هستی؟؟

من که بد جوری از nx700 خوشم اومده !:40:

mgolchin13
28-08-2010, 20:34

من روي ex700 امتحان كردم درسته. ولي جايي ساعت كار كرد رو نداشت فقط يكجا boot counter داشت كه احتمالا تعداد دفعات روشن شدن رو نشون ميده.اينم بگم كه سخت تونستم از منوش سر در بيارم!
كليد هاي 1 و4 براي حركت توي منو هاست و كليد 3و6 براي تغيير انتخاب ها وكليد 0 رو كه مزنيد كلمه write به رنگ قرمز ظاهر ميشه كه ok ميكنيد و وارد منو ميشيد .

mgolchin13
28-08-2010, 20:45
کی و چند گرفتین؟؟

راستی از Ex700 راضی هستی؟؟

من که بد جوری از nx700 خوشم اومده !:40:

تقريبا دو هفته پيش گرفتم 2.370.000 تومن.
تصويرش خوبه ولي usb واقعا بيخودي داره كه فقط چند تا فرمت رو اون هم با كلي ناز وادا اجرا مي كنه . كه اين راجع به همه مدل هاي سوني صادقه. كلا به نسبت امكاناتش به قيمتش نمي ارزه! من هم به اسرار خانمم سوني گرفتم . اگر رو برند تعصب نداري سام وlg مدل هاي خوبي دارن.
اين nx700 هم با پايه خودش قيافه انچناني نداره وحتي كمي بي ريخت هم هست! ولي با اون پايه مخصوصي كه البته جداگانه بايد بخري قضيه خيلي فرق ميكنه!!

baghbanzadeh
28-08-2010, 22:48
من روي ex700 امتحان كردم درسته. ولي جايي ساعت كار كرد رو نداشت فقط يكجا boot counter داشت كه احتمالا تعداد دفعات روشن شدن رو نشون ميده.اينم بگم كه سخت تونستم از منوش سر در بيارم!
كليد هاي 1 و4 براي حركت توي منو هاست و كليد 3و6 براي تغيير انتخاب ها وكليد 0 رو كه مزنيد كلمه write به رنگ قرمز ظاهر ميشه كه ok ميكنيد و وارد منو ميشيد .

دوست من سلام ميشه لطف كنيد بيشتر توضيح بديد و به ما هم بگيد چطوري منوي مخفي رو آورديد :11:
با تشكر

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

ببخشيد به چه صورت هست ؟؟؟؟:46:

t_tanhayam
28-08-2010, 22:54
ببخشيد به چه صورت هست ؟؟؟؟

hdtv تون رو خاموش كنيد و كليد هاي گفته شده رو به ترتيب بزنيد از چپ به راست

display---5---vol+----power on

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

بله كمي مشكل هست ميتونيد اينجا رو مطالعه كنيد شايد جواب سوالاتتون رو گرفتين :

mgolchin13
29-08-2010, 13:56
والٌا ديشب من وارد منو سرويس tv شدم و چون پست #58 دوست عزيز t_tanhayam هنوز روي سايت نبود خودم شروع كردم به ازمايش تا كاركرد كليد ها رو پيدا كنم و در اين اثنا دگمه ها رو زدم تا ببينم چكار مي كنند. يكجايي يكهو كه كليد 3 رو زدم صفحه كلا سفيد شد و فقط صدا ي تلويزيون پخش ميشد! هر چي رو كه زدم فقط شدت سفيدي كم وزياد ميشد .خاموش و روشن كردم افاقه اي نكرد! باز صفحه سفيد بود . خلاصه ترسيدم نكنه جاييش سوخته باشه! از دگمه كناري خاموش كردم واز برق كشيدم.بعد دوباره روشن كردم درست شد.رفتم توي منوي عادي ديدم چند تا ايتم جديد هست!!! مثلا تو network ايتم روشن كردن وايرلس داخلي بود كه زدم وerror داد . يا وقتي presence sensor رو زدم يك صفحه جديد باز شد كه ايتم هاش كمرنگ بودن و نوشت camera error خلاصه فهميدم كه منوي NX700 رو فعال كردم!
دوباره با ترس ولرز رفتم منو سرويس وخوشبختانه يك چيزايي از پارامتر هايي كه اولين بار ديده بودم يادم مونده بود و تونستم برگردونمش به حالت اول.
نكته اخلاقي داستان اين كه پسران عزيزوار!! اگر وارد نيستيد تو منو سرويس نريد!

t_tanhayam
29-08-2010, 15:00
والٌا ديشب من وارد منو سرويس tv شدم و چون پست #58 دوست عزيز t_tanhayam هنوز روي سايت نبود خودم شروع كردم به ازمايش تا كاركرد كليد ها رو پيدا كنم و در اين اثنا دگمه ها رو زدم تا ببينم چكار مي كنند. يكجايي يكهو كه كليد 3 رو زدم صفحه كلا سفيد شد و فقط صدا ي تلويزيون پخش ميشد! هر چي رو كه زدم فقط شدت سفيدي كم وزياد ميشد .خاموش و روشن كردم افاقه اي نكرد! باز صفحه سفيد بود . خلاصه ترسيدم نكنه جاييش سوخته باشه! از دگمه كناري خاموش كردم واز برق كشيدم.بعد دوباره روشن كردم درست شد.رفتم توي منوي عادي ديدم چند تا ايتم جديد هست!!! مثلا تو network ايتم روشن كردن وايرلس داخلي بود كه زدم وerror داد . يا وقتي presence sensor رو زدم يك صفحه جديد باز شد كه ايتم هاش كمرنگ بودن و نوشت camera error خلاصه فهميدم كه منوي NX700 رو فعال كردم!
دوباره با ترس ولرز رفتم منو سرويس وخوشبختانه يك چيزايي از پارامتر هايي كه اولين بار ديده بودم يادم مونده بود و تونستم برگردونمش به حالت اول.
نكته اخلاقي داستان اين كه پسران عزيزوار!! اگر وارد نيستيد تو منو سرويس نريد!

همينطوره من هم از دوستان در خواست ميكنم كه زياد با سرويس منو كاري نداشته باشند چيز خاصي نداره :46:

amin GT
29-08-2010, 20:18
تقريبا دو هفته پيش گرفتم 2.370.000 تومن.
تصويرش خوبه ولي usb واقعا بيخودي داره كه فقط چند تا فرمت رو اون هم با كلي ناز وادا اجرا مي كنه . كه اين راجع به همه مدل هاي سوني صادقه. كلا به نسبت امكاناتش به قيمتش نمي ارزه! من هم به اسرار خانمم سوني گرفتم . اگر رو برند تعصب نداري سام وlg مدل هاي خوبي دارن.
اين nx700 هم با پايه خودش قيافه انچناني نداره وحتي كمي بي ريخت هم هست! ولي با اون پايه مخصوصي كه البته جداگانه بايد بخري قضيه خيلي فرق ميكنه!!

البته اون پایه فلزی با خود تلویزیون داده میشه (این پایه طراحی فوق العاده ای داره و ساخت خود ژاپن هستش)

البته با پایه خودش هم خیلی جذابه چون قابلیت گردش در 4جهت رو داره (در صورتی که EX700 و سایر مدلها فقط در 2جهت چپ و راست میچرخن)

ولی مدلای NX700 هم چپ و راست و هم بالا و پایین (یعنی میتونی کاری کنی که با پایه معمولی هم مثل اون پایه استیل تو حالت زاویه 6درجه وایسه!!!!)

آدرس و شماره مغازه تو بانه رو هم دارم .(علاوه بر من یکی دیگه از دوستان هم از اونجا یه 46NX700 خرید کرده بود و به نظر آدم درستی میومد)

mgolchin13
29-08-2010, 21:44
البته اون پایه فلزی با خود تلویزیون داده میشه (این پایه طراحی فوق العاده ای داره و ساخت خود ژاپن هستش)

البته با پایه خودش هم خیلی جذابه چون قابلیت گردش در 4جهت رو داره (در صورتی که EX700 و سایر مدلها فقط در 2جهت چپ و راست میچرخن)

ولی مدلای NX700 هم چپ و راست و هم بالا و پایین (یعنی میتونی کاری کنی که با پایه معمولی هم مثل اون پایه استیل تو حالت زاویه 6درجه وایسه!!!!)

آدرس و شماره مغازه تو بانه رو هم دارم .(علاوه بر من یکی دیگه از دوستان هم از اونجا یه 46NX700 خرید کرده بود و به نظر آدم درستی میومد)

راستش سليقه ايه. اگر چشمت NX700 رو گرفته و باقيمت هم مشكل نداري خوب حتما همونو بگير. نهايتا يك سينما هم ميگيري مشكل محدوديت usb هم حل ميشه.
راجع به پايه هم من توي تاپيك خدا بيامرز قيمت ها توي اون شهر مرزي كه اسمشو نگو(به قول بعضي اعضاي فوروم) خوندم كه چند نفر كه گرفته بودن اينطور ميگفتن.باز هم شما يك پرس وجو بكنيد .

erfandj
29-08-2010, 23:26
راستش سليقه ايه. اگر چشمت NX700 رو گرفته و باقيمت هم مشكل نداري خوب حتما همونو بگير. نهايتا يك سينما هم ميگيري مشكل محدوديت usb هم حل ميشه.
راجع به پايه هم من توي تاپيك خدا بيامرز قيمت ها توي اون شهر مرزي كه اسمشو نگو(به قول بعضي اعضاي فوروم) خوندم كه چند نفر كه گرفته بودن اينطور ميگفتن.باز هم شما يك پرس وجو بكنيد .
آقا من از همون شهر مرزی گرفتم پایه رو هم داد آقا امین هم این تی وی رو داره و از همون جا گرفته.به ایشون هم پایه رو مجانی داده

baghbanzadeh
30-08-2010, 14:05
با سلام به همه ی دوستان و اساتید محترم ازهمه دوستان واساتید که اطلاعات خوبی رو در این تاپیک گذاشتند ممنونم چون واقعآ در انتخاب درست تاثیر بسزایی داشت من بلاخره این NX700 رو با راهنمایی و تجربه شما دوستان انتخاب کردم و خریدم . . اون پایه فلزی رو هم جدا حساب کردند .:11::11::40:

erfandj
30-08-2010, 17:15
با سلام به همه ی دوستان و اساتید محترم ازهمه دوستان واساتید که اطلاعات خوبی رو در این تاپیک گذاشتند ممنونم چون واقعآ در انتخاب درست تاثیر بسزایی داشت من بلاخره این NX700 رو با راهنمایی و تجربه شما دوستان انتخاب کردم و خریدم . البته هنوز به دستم نرسیده . اون پایه فلزی رو هم جدا حساب کردند .:11::11::40:
آقا مبارک باشه .چند تموم شد براتون؟

zerocold5
30-08-2010, 21:05

میشه ادرس و تلفن رو واسه من پیغام بدی ؟؟

فوریه :19:

دارم میرم بانه چند روز دیگه :5:

baghbanzadeh
30-08-2010, 22:05
خيلي ممنون درباره قيمت پيغام خصوصي فرستادم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يه سئوال ميخواستم بدونم كه شما از قابليت اينترنت ويدئو NX700 استفاده كرديد يا نه اگه جواب مثبت هست ميشه بگيد چطور ؟

سپاس

erfandj
31-08-2010, 00:29
خيلي ممنون درباره قيمت پيغام خصوصي فرستادم .:11:

يه سئوال ميخواستم بدونم كه شما از قابليت اينترنت ويدئو NX700 استفاده كرديد يا نه اگه جواب مثبت هست ميشه بگيد چطور ؟

سپاس
خیلی متشکرم.نه هنوز راه ننداختم.اگه اشباه نکنم مودم وایرلس میخواد(درسته؟) که من ندارم.راستی هر چی ترفندو غیره ازش یاد گرفتی ماروهم بی خبر نزار.
یه چیزم بگم اگر خواستی تیونر دیجیتالشو فعال کنی بایستی کشور رو استرالیا انتخاب کنی .به این طریق که یا اولین باره که تلویزیون روشن میشه و تنظیمات اولیه پدیدار میشه که کشور رو استرالیا میذاری
یا اینکه قبلا روشن شده و کشور مثلا ایران انتخاب شده که در این صورت باید یه بار ریست فکتوری بکنی و دوباره توی تنظیمات اولیه کشور رو استرالیا بزاری(در این صورت متاسفانه زبان فارسی تلویزیون فعال نمیشود)
این ترفندو دوست بسیار عزیزمونsony shop بهم آموزش داد

baghbanzadeh
31-08-2010, 14:55
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

خیلی متشکرم.نه هنوز راه ننداختم.اگه اشباه نکنم مودم وایرلس میخواد(درسته؟) که من ندارم.راستی هر چی ترفندو غیره ازش یاد گرفتی ماروهم بی خبر نزار.
یه چیزم بگم اگر خواستی تیونر دیجیتالشو فعال کنی بایستی کشور رو استرالیا انتخاب کنی .به این طریق که یا اولین باره که تلویزیون روشن میشه و تنظیمات اولیه پدیدار میشه که کشور رو استرالیا میذاری
یا اینکه قبلا روشن شده و کشور مثلا ایران انتخاب شده که در این صورت باید یه بار ریست فکتوری بکنی و دوباره توی تنظیمات اولیه کشور رو استرالیا بزاری(در این صورت متاسفانه زبان فارسی تلویزیون فعال نمیشود)
این ترفندو دوست بسیار عزیزمونsony shop بهم آموزش داد

ممنونم : حتمآ : اینکه گفتید تنضیمات ----- رو رو کشور استرالیا بزارید یعنی هیچ زبان دیگه ای رو نمیشه انتخاب کرد مثلآ انگلیسی ؟ در مورد مشکل زبان فارسی که تو ----- فعال نیست نمیشه فریمورش رو آپدیت کرد تا درست شه راهی نیست که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟؟
سپاس
:11:

erfandj
31-08-2010, 16:37
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

ممنونم : حتمآ : اینکه گفتید تنضیمات ----- رو رو کشور استرالیا بزارید یعنی هیچ زبان دیگه ای رو نمیشه انتخاب کرد مثلآ انگلیسی ؟ در مورد مشکل زبان فارسی که تو ----- فعال نیست نمیشه فریمورش رو آپدیت کرد تا درست شه راهی نیست که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟؟
سپاس
:11:
سلام من منظورم ر س ی و ر نبود.تلویزیون nx 700 خودش مجهز به تیونر دیجیتاله.میتونید کانالهای صداوسیمارو باکیفیت دیجیتال وبه وسیله آنتن معمولی دریافت کنید .بدون نیاز به ر س ی و ر وست تاپ باکس و هر چیز دیگه ای.
فقط کافیه کشور رو تو تنظیمات تلویزیون استرالیا بزارید.چون سیستم پخش دیجیتالی تو این تلویزیون برای کشور ایران برنامه ریزی نشده.فقط همون طور که گفتم زبان فارسی رو در این حالت نمیتونید انتخاب کنید که البته مسئله ای نیست.من خودم با انگلیسی بیشتر حال میکنم.:46:
ذر ضمن کشور رو اگه استرالیا بزارید میتونید زبان دستگاه رو انگلیسی بزارید.فقط فارسی رو نمیتونید

mohammad2003
02-09-2010, 09:55

سلام ميشه آدرس و شماره مغازه رو براي من هم بفرستي
با تشكر

amin GT
03-09-2010, 14:16
آدرس مغازه :

هر کس خواست یه پیغام خصوصی بده بهش آدرسو بدم.

baghbanzadeh
04-09-2010, 10:03
باسلام به همه دوستان

همینطور که گفتم من این NX700 46 رو خریدم خیلی TV قشنگیه واقعآ دیزاین و طراحی زیبایی داره البته با پایه ی فلزیش خیلی زیباتره حتی اگر خاموش هم باشه زیبایی خاصی به دکور منزل میده از بابت تصویر هم همینطور که دوستان قبلآ گفتند تصویر شارپ و با کنتراست خیلی خوبی داره به نظر من فقط تنها مشکلی که تصویر داره یه مقدار کمی به آبی تمایل داره اون هم تو تصاویر تاریک و مشکی البته خیلی کم اگه دقت بیشتری داشته باشید مشهود هست . امکانات این TV هم که زیاده مثل شبکه . بیسیم . تیونر دیجیتال و اینترنت ویدئو و امکانات دیگه که خیلی خوبه ولی من که نتونستم از اینترنت ویدئو استفاده کنم هر کار کردم نشد نمیدونم چرا ؟ شبکه ی بیسیم رو هم نتونستم راش بندازم بیسیم رو که فعال کردم قبول کرد ولی به لپ تابم کانکت نمیشه اگه دوستانی تونستند این امکانات رو فعال کنند راهنمایی کنند ممنون میشم .
در آخر من که واقعآ از خریدم راضی هستم وازهمه دوستان واساتید بابت اطلاعات خوبی که در این تاپیک گذاشتند سپاسگزارم:11:

mgolchin13
04-09-2010, 15:16
باسلام به همه دوستان

همینطور که گفتم من این NX700 46 رو خریدم خیلی TV قشنگیه واقعآ دیزاین و طراحی زیبایی داره البته با پایه ی فلزیش خیلی زیباتره حتی اگر خاموش هم باشه زیبایی خاصی به دکور منزل میده از بابت تصویر هم همینطور که دوستان قبلآ گفتند تصویر شارپ و با کنتراست خیلی خوبی داره به نظر من فقط تنها مشکلی که تصویر داره یه مقدار کمی به آبی تمایل داره اون هم تو تصاویر تاریک و مشکی البته خیلی کم اگه دقت بیشتری داشته باشید مشهود هست . امکانات این TV هم که زیاده مثل شبکه . بیسیم . تیونر دیجیتال و اینترنت ویدئو و امکانات دیگه که خیلی خوبه ولی من که نتونستم از اینترنت ویدئو استفاده کنم هر کار کردم نشد نمیدونم چرا ؟ شبکه ی بیسیم رو هم نتونستم راش بندازم بیسیم رو که فعال کردم قبول کرد ولی به لپ تابم کانکت نمیشه اگه دوستانی تونستند این امکانات رو فعال کنند راهنمایی کنند ممنون میشم .
در آخر من که واقعآ از خریدم راضی هستم وازهمه دوستان واساتید بابت اطلاعات خوبی که در این تاپیک گذاشتند سپاسگزارم:11:

دوست عزيز اگر تاپيك EX-700 رو بخوانيد راجع به شبكه و اينترنت مطالبي هست كه جواب بعضي از سوال هاتون رو ميده. كلا اين دو مدل شباهت زيادي دارن.

baghbanzadeh
05-09-2010, 11:23
دوست عزيز اگر تاپيك EX-700 رو بخوانيد راجع به شبكه و اينترنت مطالبي هست كه جواب بعضي از سوال هاتون رو ميده. كلا اين دو مدل شباهت زيادي دارن.

ممنون دوست من: این تاپیک رو خواندم اطلاعات خوبی داشت ولی بازم نتونستم به شبکه وصل بشم بیسیم رو هم فعال کردم بازم به لپ تابم کانکت نمیشه فکر کنم تنظیمات NX با EX متفاوت باشه ! چون NX وایرلس داخلی داره ! وقتی وایرلس رو فعال میکنم یک کد میده نمیدونم باید کجا این کد رو بدم تا کانکت بشم فکر کنم مشکل همین باشه ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.:20::46:

mgolchin13
05-09-2010, 16:15
دوست عزيز با دقت نخونديد! شماره 71 رو بخوانيد.
براي شبكه كردن tv هم برنامه اي بايد روي لپ تاپ نصب كنيد كه media server باشه مثل mezzmo يا wild media server
كل پست ها رو از اول بخونيد!

baghbanzadeh
06-09-2010, 10:06
دوست عزيز با دقت نخونديد! شماره 71 رو بخوانيد.
براي شبكه كردن tv هم برنامه اي بايد روي لپ تاپ نصب كنيد كه media server باشه مثل mezzmo يا wild media server
كل پست ها رو از اول بخونيد!

بابت راهنماییتون ممنون media server رو نصب کردم شبکه درست شد . یه فیلم HD به صورت بیسیم اجراکردم بدون فریز نشون داد ولی کیفیتش پایین بود فکر کنم مودم وایرلس که من استفاده میکنم سری N نیست از کجا بفهمم که سری N هست یا نه ؟ تو روتر مودم رفتم تو قسمت setting روتر quality of service رو فعال کردم اما کیفیت بالا نرفت ! البته یه قسمت هم تو این quality of service بود به به اسم qos go که یه سری اطلاعات باید وارد میکردی که من نمیدونستم چیه و دستش نزدم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
در ضمن روی فایل با فرمت MKV 1080P نمیشه Player to TV کرد این گزینه در دسترس نیست !!!:13:

mgolchin13
06-09-2010, 13:57
من خودم فيلم demo ويندوز 7 رو كه توي public video هست و1280*720 كه hd محسوب ميشه رو وايرلس G اجرا كردم وبدون نقص بود ولي فيلم هاي هندي كم سوني xr-500 كه 1920*1080 هست رو سكته دار اجرا ميكنه. البته كيفيت فيلم يا bit rate اون توي hd مهمه يعني با چند كيلو يا مگابايت بر ثانيه كد شده. شايد كم بودن كيفيت به دليل bit rate فيلم باشه.
ضمنا از روي مدل روتر يا مودم ميشه فهميد n يا g هست. خود سوني N رو پيشنهاد كرده و روي tv هاش هم اين رو گذاشته. البته مال شما داخليه و مال ما به صورت usb dongle .

baghbanzadeh
07-09-2010, 00:11
من خودم فيلم demo ويندوز 7 رو كه توي public video هست و1280*720 كه hd محسوب ميشه رو وايرلس G اجرا كردم وبدون نقص بود ولي فيلم هاي هندي كم سوني xr-500 كه 1920*1080 هست رو سكته دار اجرا ميكنه. البته كيفيت فيلم يا bit rate اون توي hd مهمه يعني با چند كيلو يا مگابايت بر ثانيه كد شده. شايد كم بودن كيفيت به دليل bit rate فيلم باشه.
ضمنا از روي مدل روتر يا مودم ميشه فهميد n يا g هست. خود سوني N رو پيشنهاد كرده و روي tv هاش هم اين رو گذاشته. البته مال شما داخليه و مال ما به صورت usb dongle .

من هم همین فيلم demo ويندوز 7 رو به صورت وايرلس اجرا کردم باز هم با کیفیت پایین نشون داد ولی سکته نداشت نمیدونم مشکل کجاست ؟؟ شاید مودم من پایینتر از g باشه .:13:

zerocold5
07-09-2010, 01:33
سلام دوستان

چند ساعت پیش منم nx700 رو خریدم !

در مورد زیبایی ها و کیفیت اون فکر کنم دیگه دوستان کامل توضیح دادن !

ممنونم از راهنمایی هایی که کردین.

mgolchin13
07-09-2010, 12:45
من هم همین فيلم demo ويندوز 7 رو به صورت وايرلس اجرا کردم باز هم با کیفیت پایین نشون داد ولی سکته نداشت نمیدونم مشکل کجاست ؟؟ شاید مودم من پایینتر از g باشه .:13:

مدل مودم رو گوگل كن مشخصاتش رو ببين. ضمنا توي wms برو تو setting---device اونجا گزينه sony tv(dlna 1920*1080) رو انتخاب كن شايد درست بشه.

erfandj
08-09-2010, 18:07
سلام دوستان.میخواستم بپرسم مدل NX700 قابلیت پخش DivX رو داره؟تو تاپیک ex 700 خوندم که باید یه کدی رو تو یه سایتی وارد کنیم.بعدش یه فایلی دانلود کنیم و با tv پخش کنیم تا فعال بشه .ولی هر چی گشتم کدی پیدا نکردم.در ضمن فایلهای بافرمت divx رو اصلا نمایش هم نمیده یعنی انگارنه انگار که تو فلش هست(there are no items).من فقط یه بار موفق شدم یه فیلمی رو به فرمت avc تبدیل کنم که تو فلش ریختم و پخش کرد.تازه اونم بدون صدا!!.کلا تو پخش از usb مدلای سونی خیلی ضعیفن از حق نگذریم سامسونگ و الجی تو این یه مورد سرتر از سونی هستن

amin GT
08-09-2010, 18:26
این مشکلات USB با خرید یه سینمای خانگی حله .... من احتمالا تو هفته آینده میرم جمهوری از مدلای جدیدی که اومدن یکی میخرم .

erfandj
08-09-2010, 22:24
این مشکلات USB با خرید یه سینمای خانگی حله .... من احتمالا تو هفته آینده میرم جمهوری از مدلای جدیدی که اومدن یکی میخرم .
آره میدونم خوش به حالت.اما من که حالا حالا ها نمیتونم سینما خانگی بگیرم باید باهمین usb خودش سر کنم.چیکار کنیم نداریه دیگه!!!!

t_tanhayam
08-09-2010, 22:48
آره میدونم خوش به حالت.اما من که حالا حالا ها نمیتونم سینما خانگی بگیرم باید باهمین usb خودش سر کنم.چیکار کنیم نداریه دیگه!!!!

عرفان جان يكدونه hd media player ‌بگير هم قيمتش مناسبه هم اينكه با فرمتها مشكل نداري حتي گه سينماي خونگي هم بگيري باز به همچين چيزي نياز داري
:10:

mgolchin13
08-09-2010, 23:39
من هم با hdd media player موافقم. سينما هاي موجود اولا فايل ها رو فقط از رو ديسك اجرا ميكنند واز usb فقط mp3 وjpeg ميخونند پس فايده اي ندارند. ولي hdd media player هاي جديد تمام فرمت ها رو اجرا ميكنن.
در ضمن با تحقيقاتي كه من كردم seagate theater plus و patriot box office بهترين هاي بازار هستن.
پاتريوت يك هارد نوت بوكي هم ميشه داخلش نصب كرد وكابل hdmi هم رو خودش داره و 3 تا usb داره وقابليت انتقال فايل از هارد به usb و برعكس رو داره ولي خروجي component نداره. باكسش هم كمي بي ريخته.
سيگيت يك docking station مخصوص هارد هاي خودش داره(كه به درد من ميخوره) 2 تا usb داره وشيك تره.
از لحاظ cpu وغيره هم عينا يكي هستن وچيپ realtek دارن.
قيمت هردو هم 145000 تومنه.

mgolchin13
09-09-2010, 00:01
اين هم مشخصاتشون:
براي سيگيت

براي پاتريوت

baghbanzadeh
09-09-2010, 10:08
مدل مودم رو گوگل كن مشخصاتش رو ببين. ضمنا توي wms برو تو setting---device اونجا گزينه sony tv(dlna 1920*1080) رو انتخاب كن شايد درست بشه.

سلام
مودم وایرلس من سری G و B رو ساپورت میکنه . توی media server اون گزینه sony tv(dlna 1920*1080
رو فعال کردم هیچ تاثیری نداشت باز هم همون کیفیت رو پخش میکنه ! کیفیت به صورت VCD هست .
البته من هنوز NX700 رو رجیسترش نکردم امکان داره از این باشه ؟؟؟
سپاس

baghbanzadeh
09-09-2010, 10:36
دوستان نظرتون در باره این چیه ?
وسترن دیجیتال مدل : WD TV HD Media Player live
از این دو مدل سيگيت و پاتريوت بهتره یا نه؟
قیمتش 145000 تومنه .

t_tanhayam
09-09-2010, 11:15
دوستان نظرتون در باره این چیه ?
وسترن دیجیتال مدل : WD TV HD Media Player live
از این دو مدل سيگيت و پاتريوت بهتره یا نه؟
قیمتش 145000 تومنه .

-من فكر ميكنم يكم شسته رفته تر هست نسبت به بقيه مدل ها
-البته نظر شخصي هر كسي هست تفاوت ها اونقدر فاحش نيست :46:

baghbanzadeh
09-09-2010, 11:21
سلام دوستان.میخواستم بپرسم مدل NX700 قابلیت پخش DivX رو داره؟تو تاپیک ex 700 خوندم که باید یه کدی رو تو یه سایتی وارد کنیم.بعدش یه فایلی دانلود کنیم و با tv پخش کنیم تا فعال بشه .ولی هر چی گشتم کدی پیدا نکردم.در ضمن فایلهای بافرمت divx رو اصلا نمایش هم نمیده یعنی انگارنه انگار که تو فلش هست(there are no items).من فقط یه بار موفق شدم یه فیلمی رو به فرمت avc تبدیل کنم که تو فلش ریختم و پخش کرد.تازه اونم بدون صدا!!.کلا تو پخش از usb مدلای سونی خیلی ضعیفن از حق نگذریم سامسونگ و الجی تو این یه مورد سرتر از سونی هستن

سلام
دوست عزیز درسته که سونی USB ضعیفی داره ولی اصل کیفیت تصویره این امکانات جانبی مثل usb خیلی راحت با خرید WD حل میشه . سونی بیشتر رو بالا بردن کیفیت تصویر کار میکنه مثل پردازشگر BRAVIA تا این امکانات جانبی این رو در نظر داشته باشید مهمترین گزینه توی انتخاب یه LCD خوب داشتن تصویر خوب وبا کیفیت هست . آیا شما کیفیت تصویر رو فدای usb میکنید؟؟؟؟
تازه usb سامسونگ و الجی هم تا حدودی محدودیت فرمت دارند در این صورت باز هم شما نیاز به WD دارید .

erfandj
09-09-2010, 18:03
دوست عزیز درسته که سونی USB ضعیفی داره ولی اصل کیفیت تصویره این امکانات جانبی مثل usb خیلی راحت با خرید WD حل میشه . سونی بیشتر رو بالا بردن کیفیت تصویر کار میکنه مثل پردازشگر BRAVIA تا این امکانات جانبی این رو در نظر داشته باشید مهمترین گزینه توی انتخاب یه LCD خوب داشتن تصویر خوب وبا کیفیت هست . آیا شما کیفیت تصویر رو فدای usb میکنید؟؟؟؟
تازه usb سامسونگ و الجی هم تا حدودی محدودیت فرمت دارند در این صورت باز هم شما نیاز به WD دارید .
سلام صددرصد درصد درست میفرمایید.من وشما هم اگه کیفیت فوق العاده تصویر وصدا و مرغوبیت کالا و خوشنامی سونی نبود سراغ اون نمیرفتیم که تازه قیمتش هم بیشتر از بقیه س .سونی همیشه انتخاب اوله و حتی اگه این امکانات جانبی رو هم نداشته باشه بازم بهترینه.اینم بگم برندهای دیگه چون از مسئله اصلی یعنی کیفیت از سونی عقب موندن رفتن و امکانات جانبیشو قوی تر کردن
بهر حال باید برم سراغ همون wd یا شاید هم سینما خانگی
از تمام اساتید و دوستانی که درمورد wd media player توضیح دادن هم تشکر میکنم.

zerocold5
11-09-2010, 23:01
دوستان کسی تونسته از اینترنت nx700 استفاده کنه ؟؟

همون صفحه های پیش فرض خودش مثل یوتیوب و امازون...

و اون گجت های با حالی که داره مثل گجت اب و هوا و توییتر ....

mgolchin13
12-09-2010, 15:04
[QUOTE=zerocold5;5399349]دوستان کسی تونسته از اینترنت nx700 استفاده کنه ؟؟

همون صفحه های پیش فرض خودش مثل یوتیوب و امازون...

و اون گجت های با حالی که داره مثل گجت اب و هوا و توییتر ...تا اين لحظه متاسفانه خير!!!
احتمالا به دليل اين كه اين سرويس ها براي كشور هاي مختلف فرق ميكنه وبراي ايران طبق معمول سرويس يوخدي !!!!
و دوستان توي نمايندگي سوني هم صداش رو در نميارن نكنه از سود ناچيز شون كم بشه.

erfandj
13-09-2010, 20:13
سلام بچه ها میخوام آخرین آپدیت NX700 رو از آدرس زیر بگیرم و TV رو آپدیت کنم .
عنوان آپدیتش این هست:System Software Update (Version PKG4.068GAH-0107) Sony Middle East & Africa
اولا مشکلی که پیش نمیاد خدای نکرده؟این فایلی که تو این لینک گذاشته شده مخصوص NX700 هست؟
دوما اگه آپدیتش کنم امکانداره چیزی به قابلیت هاش اضافه شه؟ یا کاراییش بهبود پیدا کنه؟در کل ارزششو داره این کارو بکنم یا نه به ریسکش نمیرزه؟
hamedj480
15-09-2010, 19:48
آقا nx700 سايز 40 تو بانه چنده

baghbanzadeh
16-09-2010, 08:43
عنوان آپدیتش این هست:System Software Update (Version PKG4.068GAH-0107) Sony Middle East & Africa
اولا مشکلی که پیش نمیاد خدای نکرده؟این فایلی که تو این لینک گذاشته شده مخصوص NX700 هست؟
دوما اگه آپدیتش کنم امکانداره چیزی به قابلیت هاش اضافه شه؟ یا کاراییش بهبود پیدا کنه؟در کل ارزششو داره این کارو بکنم یا نه به ریسکش نمیرزه؟
سلام
این فایل آپدیت Version PKG4.068GAH-0107 مربوط به NX700 و NX800 هست . طبق مراحل گفته شده در سایت سونی نباید مشکل خاصی به وجود بیاد . اما پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید چون چیز خاصی به قابلیت های TV اضافه نمیکنه . ظاهرا کارایی اینترنت رو بهتر میکنه که اون هم فعلا تو ایران کارایی نداره !!
کلا" به ریسکش نمیرزه چون اگه به هر دلیلی در حین آپدیت برق TV قطع بشه دیگه واویلا !!!

LIQUID_PRO
19-09-2010, 09:05
آقا nx700 سايز 40 تو بانه چنده

در تاپیک قیمتها مطرح کنید .

دوستانی هم تو همین تاپیگ خریدن میتونید پیغام خصوصی بدید و قیمت بگیرید .

zerocold5
21-09-2010, 13:23
بلاخره update کردی یا نه؟

erfandj
21-09-2010, 14:08
بلاخره update کردی یا نه؟
سلام هنوز نه .راستش میترسم چون کار خطرناکیه.در ضمن طبق نوشته های موجود در سایت سونی این آپدیت فقط کارایی اینترنتو بالا میبره که اون هم زیاد واجب نیست.جناب BAGHBANZADEH هم پیشنهاد کردن این کار رو نکنم.از طرفی تا حالا کسی از بروبچه های NX700 دار اینجا این کارو نکرده.اگه یه نفر پیدا بشه که جرئت کنه آپدیت کنه وموفق هم بشه شاید منم اینکار رو بکنم.

mgolchin13
21-09-2010, 16:17
سلام هنوز نه .راستش میترسم چون کار خطرناکیه.در ضمن طبق نوشته های موجود در سایت سونی این آپدیت فقط کارایی اینترنتو بالا میبره که اون هم زیاد واجب نیست.جناب BAGHBANZADEH هم پیشنهاد کردن این کار رو نکنم.از طرفی تا حالا کسی از بروبچه های NX700 دار اینجا این کارو نکرده.اگه یه نفر پیدا بشه که جرئت کنه آپدیت کنه وموفق هم بشه شاید منم اینکار رو بکنم.

دوست عزيز اونقدر ها هم خطرناك نيست! اگر دستورالعمل ها رو دقيق اجرا كنيد هيچ مشكلي پيش نمياد.
ضمنا اگر دستگاه رو از طريق wifi يا با كابل شبكه به اينترنت وصل كنيد وگزينه اتوماتيك آپديت رو فعال كنيد يكي دو روز بعد يكدفعه ميبينيد كه خودش به اخرين ورژن اپديت شده.

ebess
22-09-2010, 08:35
چند گرفتی NX700? 40"

LIQUID_PRO
22-09-2010, 14:17
سلام دوستان
یه سری تست تصویر روی NX700 دوستم که تازه خریده بود انجام دادم و متوجه شدم که نور صفحه خیلی کم یکدست نیست یک فایل BMP با رنگ مشکی از روی فلش اجرا کردم متاسفانه نور در کناره های صفحه LCD بیشتر از مرکز دیده میشد بدتر از اون زمانی که چراغ اتاق رو خاموش کردم لکه های نور کاملآ مشخص بود لکه های نور در بالا و پایین وکناره ها دیده میشد و زمانی که منو رو زدم صفحه با نور کمی منو رو نشون داد و کاملآ مشکی نبود . من فقط همین عیب رو تونستم تشخیص بدم که اون هم تو اتاق کاملآ تاریک دیده شد. نمیدونم بقیه دوستانی که این TV رو دارند به این نتیجه رسیدند یا نه ؟....ولی انصافآ کیفیت تصاویر SDپخش شده بسیار خوب بود
البته مزایا وکیفیت خوب این TV محفوظ که دوستان توضیح دادند.

m3rdyid
22-09-2010, 14:36
سلام دوستان
یه سری تست تصویر روی NX700 دوستم که تازه خریده بود انجام دادم و متوجه شدم که نور صفحه خیلی کم یکدست نیست یک فایل BMP با رنگ مشکی از روی فلش اجرا کردم متاسفانه نور در کناره های صفحه LCD بیشتر از مرکز دیده میشد بدتر از اون زمانی که چراغ اتاق رو خاموش کردم لکه های نور کاملآ مشخص بود لکه های نور در بالا و پایین وکناره ها دیده میشد و زمانی که منو رو زدم صفحه با نور کمی منو رو نشون داد و کاملآ مشکی نبود . من فقط همین عیب رو تونستم تشخیص بدم که اون هم تو اتاق کاملآ تاریک دیده شد. نمیدونم بقیه دوستانی که این TV رو دارند به این نتیجه رسیدند یا نه ؟....ولی انصافآ کیفیت تصاویر SDپخش شده بسیار خوب بود

این ایراد تمام تلویزیون هایی هست که نور از لبه دارن (LCD یا Edge LED). هیچ ربطی هم به برند و قیمت ش نداره. فقط کم و زیاد داره. اما در محیط تاریک و تصویر مشکی حتما دیده میشه.

erfandj
22-09-2010, 18:52
سلام دوستان
آره متاسفانه این ایراد وجود داره که ویژگی بنیادی edge led هست.ولی اصلا آزاردهنده نیست.درمقابل ویژگی های خوب وعالیش چیزی نیست.

ebess
22-09-2010, 21:16
من هم NX700 خریدم به قیمت 2250،000 تومان و عالی مخوصآ داری باهاش XBOX360 ELite (Model 2010 With Ram Graphic Up 256) بازی می کنی.خیلی با HD 1080 p حال می کنم.

baghbanzadeh
22-09-2010, 22:08
سلام دوستان

بله اين مشكل اكثر LED هاست اما فقط توي اتاق تاريك ديده ميشه .

baghbanzadeh
22-09-2010, 22:28
سلام : تو تاپيك EX700 خوندم كه يكي از دوستان تلويزيونش EX700 رو آپديت كرده ولي متاسفانه كيفيت تصوير بعد از آپديت افت داشته !! ممكنه كه با آپديت براي سري NX700 و NX800 هم اين مشكل پيش بياد يا خير ؟

Artam01
22-09-2010, 22:46
LIQUID_PRO
یه دو تا عکس از تی وی موقع پخش SD میگیری؟

aftab_azad20
22-09-2010, 23:09
این تی وی واسه sdبهتره با ex700یعنی می ارزه اینقدر هزینه کنی

t_tanhayam
22-09-2010, 23:31
سلام : تو تاپيك EX700 خوندم كه يكي از دوستان تلويزيونش EX700 رو آپديت كرده ولي متاسفانه كيفيت تصوير بعد از آپديت افت داشته !! ممكنه كه با آپديت براي سري NX700 و NX800 هم اين مشكل پيش بياد يا خير ؟

-قطعا اين اتفاق نميتونه عموميت داشته باشه

erfandj
23-09-2010, 00:42
تصویرشو نمیدونم ولی قطعا زیبایی ظاهری nx700 خیلی بیشتر از ex700 هست و ارزش قیمت بیشترشو داره درضمن کنتراست بالاتر،وایرلس وشیشه دودی روی صفحه امکانات اضافی این تی وی نسبت به ex 700 هست

LIQUID_PRO
23-09-2010, 11:14
LIQUID_PRO
یه دو تا عکس از تی وی موقع پخش SD میگیری؟

بله حتما سر فرصت میرم چندتا عکس میگیرم و اینجا میزارم . :5:

LIQUID_PRO
23-09-2010, 11:35

بله دوست عزیز به علت کنتراست بالاتر و پنل متفاوت کیفیت NX700 به مراتب بالاتر هست . میتونید یک سری به پست 4 اقای t_tanhayam تو همین تاپیک بزنید . من یک VCD پخش کردم واقعآ کیفیتش عالی بود انگار DVD میدیدی !!! :8:

hosn7
25-09-2010, 13:13
راستی کسی میدونه کنتراست دینامیک nx700 چنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

[/URL]

mgolchin13
25-09-2010, 16:38
راستی کسی میدونه کنتراست دینامیک nx700 چنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

[/URL]

خير سوني ديگه كنتراست ها رو اعلام نميكنه! چون از نظر اونها كنتراست به تنهايي نشانه كيفيت نيست و كره اي ها رو به سوء استفاده از اين موضوع براي تبليغات ميكنه.

hosn7
25-09-2010, 20:44
خير سوني ديگه كنتراست ها رو اعلام نميكنه! چون از نظر اونها كنتراست به تنهايي نشانه كيفيت نيست و كره اي ها رو به سوء استفاده از اين موضوع براي تبليغات ميكنه.
دوست عزیز منم میدونم که سونی این موضوع رو اعلام نمیکنه وگرنه این سوال رو اینجا مطرح نمی کردم - اما در برخی آزمایشگاهها یا بعضی سایتها که تجهیزات کامپیوتری یا وسایل برقی رو تست میکنن - مشخصات کامل این وسایل رو اعلام میکنن - بنده منظورم همینها بود که اگه دوستی به چشمش خورده اینجا اعلام کنه - بازم از جواب و بذل توجهت ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mgolchin13
26-09-2010, 14:35
دوست عزیز منم میدونم که سونی این موضوع رو اعلام نمیکنه وگرنه این سوال رو اینجا مطرح نمی کردم - اما در برخی آزمایشگاهها یا بعضی سایتها که تجهیزات کامپیوتری یا وسایل برقی رو تست میکنن - مشخصات کامل این وسایل رو اعلام میکنن - بنده منظورم همینها بود که اگه دوستی به چشمش خورده اینجا اعلام کنه - بازم از جواب و بذل توجهت ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست گرامي من پس از كلي جستجو توي فوروم هاي خارجي وسايت هاي مختلف به همين جوابي رسيدم كه خدمتت عرض كردم! البته اين مال يكي دو ماه قبل بود كه من براي خريد ex700 داشتم تحقيق مي كردم.
از من ميشنوي : نگرد نيست گشتيم نبود!
ضمنا كيفيت تصوير خودش با آدم حرف ميزنه و نبايد به اين حربه هاي تبليغاتي زياد اعتنا كرد.

hosn7
26-09-2010, 21:55
دوست گرامي من پس از كلي جستجو توي فوروم هاي خارجي وسايت هاي مختلف به همين جوابي رسيدم كه خدمتت عرض كردم! البته اين مال يكي دو ماه قبل بود كه من براي خريد ex700 داشتم تحقيق مي كردم.
از من ميشنوي : نگرد نيست گشتيم نبود!
ضمنا كيفيت تصوير خودش با آدم حرف ميزنه و نبايد به اين حربه هاي تبليغاتي زياد اعتنا كرد.
طبق اعلام این سایت یک به 1000000 - راستی نیاز به چند ماه گشتن و تحقیق نبود تو چند دقیقه گشتن یه سایت پیدا کردم - البته من زیاد برام مهم نیست چون من دو ماهه که خریدم و ازش راضیم جهت استحضار جنابعالی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hosn7
26-09-2010, 22:05
راستی یه سایت دیگه [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

mgolchin13
27-09-2010, 13:11
طبق اعلام این سایت یک به 1000000 - راستی نیاز به چند ماه گشتن و تحقیق نبود تو چند دقیقه گشتن یه سایت پیدا کردم - البته من زیاد برام مهم نیست چون من دو ماهه که خریدم و ازش راضیم جهت استحضار جنابعالی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزيز اين كه اگر درست باشه خيلي ضايع است!!!يعني از سام و ال جي 2008 هم كمتره؟!!!
هر چيزي كه توي هر سايت چسقله اي نوشته كه نميتونه مورد استناد قرار بگيره.من خودم چند جا خوندم 1به 5000000 براي nx700 وبراي ex700 3000000 چقدر درست باشه نميدونم ولي اصلا اين حرفا كه شما ميفرماييد نيست.

amin GT
27-09-2010, 19:40
من که اصلا دنبال کنتراست و . . . نبودم .

مهم برند سونی هستشس که واقعا خیلی قابل اعتمادتر از برند های کره اییه . و NX700 هم یکی از مدلهای تاپ سونی هستش که هر کسی از خرید اون پشیمون نخواهد شد

mgolchin13
28-09-2010, 15:29
من که اصلا دنبال کنتراست و . . . نبودم .

مهم برند سونی هستشس که واقعا خیلی قابل اعتمادتر از برند های کره اییه . و NX700 هم یکی از مدلهای تاپ سونی هستش که هر کسی از خرید اون پشیمون نخواهد شد

منظور من هم دقيقا همين بود.

*Alucard*
28-09-2010, 22:19
امروز این پنلو قیمت کردم قیمت 46 اینچو 4400 گذاشته بودن و 40 اینچو 3200 پنل فوق العاده زیبایی هست و به دید من از نظر دیزاین زیبا ترین پنلی هست که در حال حاضر میشه تو بازار پیدا کرد.
صفحه روی پنل شیشه ای هست ولی توی مغازه که رفلکشن قابل قبولی داشت که نور نسبتا زیادی هم داشت البته موقعی که نماهای تاریک نمایش میده و درصد زیادی از تصویر رنگهای تیره و یا مشکی هست به راحتی سایه افراد در اون دیده میشه ولی فکر نمیکنم زیاد مشکلی از این بابت تو نور معمول اتاق به وجود بیاد من از استایلش واقعا خوشم اومد خیلی زیباس.

baghbanzadeh
29-09-2010, 11:31
امروز این پنلو قیمت کردم قیمت 46 اینچو 4400 گذاشته بودن و 40 اینچو 3200 پنل فوق العاده زیبایی هست و به دید من از نظر دیزاین زیبا ترین پنلی هست که در حال حاضر میشه تو بازار پیدا کرد.
صفحه روی پنل شیشه ای هست ولی توی مغازه که رفلکشن قابل قبولی داشت که نور نسبتا زیادی هم داشت البته موقعی که نماهای تاریک نمایش میده و درصد زیادی از تصویر رنگهای تیره و یا مشکی هست به راحتی سایه افراد در اون دیده میشه ولی فکر نمیکنم زیاد مشکلی از این بابت تو نور معمول اتاق به وجود بیاد من از استایلش واقعا خوشم اومد خیلی زیباس.

بله همین طور که فرمودین سری NX واقعآ دیزاین بسیار زیبایی داره حتی وقتی هم که TV خاموشه زیبایی خاصی به دکور منزل میده . از نظر رفلکس توی نور منزل اصلا" سایه افراد دیده نمیشه ولی با توجه به زاویه ای که با TV دارید و منبع نوری اصلی مثل چراغها رفلکس نور کمی دیده میشه که اون هم کم پیش میاد . از نظر تصویر کیفیت و وضوح بسیار بالایی داره مخصوصا تصاویر Full HD تو پخش تصاویر SD هم بسیار خوب عمل میکنه من که واقعآ راضیم . ولی در مورد قیمتش خوب کمی گرونه ؟! باید کنار بیاین دیگه :46::11:
سپاس

LIQUID_PRO
29-09-2010, 14:48

مگه گرون شده ؟ من چند روز پیش رفتم نمایندگی سونی قیمت NX700 رو 4115 گذاشته بودن البته 46 اینچو و قیمت 52 اینچ NX800 رو 8280 گذاشته بودن !!!! که وقعا" تعجب کردم ! بااین مبلغ میشه ماشین خرید؟:18:

amin GT
01-10-2010, 10:17
البته حدود 300 هزار تومن پول اون پایه استیل اضافست (که بر خلاف پنل ساخت خود ژاپن هم هست) ... ما موقعی که میخواستیم بخریم بدون پایش رو هم میشد خرید ولی کل تلویزیون و پولی که برا خریدش میدید یه طرف و اون پایه یه طرف .

کل طراحی تلویزیون به اون پایست .

البته با پایه خودش که داخل کارتون هستش هم واقعا قشنگ تر از مدلای دیگست (به دلیل اون صفحه براق مشکیش)

LIQUID_PRO
02-10-2010, 10:59
این هم مدل سه بعدی سری NX/7/8

Enjoy truly engaging movie experiences right in your living room with Sony's 3D Capable 46" NX710 LCD TV. Whether it’s on or off, the slim and stunning 46" NX710/810 blends beautifully with any surroundings and performs impeccably.

3D Capability (Full HD 3D)
Dynamic Edge LED Backlight with OptiContrast Panel
Motionflow™ PRO 100Hz with Image Blur Reduction
BRAVIA Internet Video
BRAVIA Internet Widgets
Wi-Fi Integrated

fafarnana
03-10-2010, 14:22
سلام دوستان
تو سايت سوني ايران وقتي صفحه مشخصات NX700 را مي بينيم در قسمت سيستم تلويزيون نوشته :

دیجیتال :----T - فقط SIN آنالوگ:B/G, D/K, I,
منظور از " فقط SIN" چيه؟
ممنون

baghbanzadeh
03-10-2010, 14:35
سلام
فکر کنم مربوط به سیستم تیونر سینگ صدا با تصویر توی فرمت آنالوگ:B/G, D/K, I باشه . نگران این موضوع نباشید همه ی شبکه های ایران رو بدون مشکل میگیره .

fafarnana
03-10-2010, 15:10
سلام
فکر کنم مربوط به سیستم تیونر سینگ صدا با تصویر توی فرمت آنالوگ:B/G, D/K, I باشه . نگران این موضوع نباشید همه ی شبکه های ایران رو بدون مشکل میگیره .

ممنونم دوست عزيز. از اينكه پست اسپم زدم شرمنده. دكمه تشكرجهت من موجود نيست.

shkz
03-10-2010, 20:53
سلام دوستان
تو سايت سوني ايران وقتي صفحه مشخصات NX700 را مي بينيم در قسمت سيستم تلويزيون نوشته :

دیجیتال :----T - فقط SIN آنالوگ:B/G, D/K, I,
منظور از " فقط SIN" چيه؟
ممنون

سلام.

اون کلمه یعنی سنگاپور. یعنی اگه شما بخوای از تیونر دیجیتال استفاده کنی باید در ابتدای تنظیمات کشور رو سنگاپور انتخاب کنی.(البته استرالیا هم میشه)

fafarnana
05-10-2010, 11:07
سلام.

اون کلمه یعنی سنگاپور. یعنی اگه شما بخوای از تیونر دیجیتال استفاده کنی باید در ابتدای تنظیمات کشور رو سنگاپور انتخاب کنی.(البته استرالیا هم میشه)

ممنون دوست عزيز

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

سلام دوستان
به پيشنهاد دوست عزيزمان آقاي باغباتزاده من هم يك 46NX700 خريدم. خدائيش در حالت خاموش جذابتر و ديدنيتر از حالت روشن مي باشد. در روزهاي آينده بيشتر مزاحم اساتيد اين تاپيك ميشوم و لطف ميكنيد كه تحملم خواهيد كرد.
پاينده باشيد.

baghbanzadeh
05-10-2010, 12:12
ممنون دوست عزيز

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

سلام دوستان
به پيشنهاد دوست عزيزمان آقاي باغباتزاده من هم يك 46NX700 خريدم. خدائيش در حالت خاموش جذابتر و ديدنيتر از حالت روشن مي باشد. در روزهاي آينده بيشتر مزاحم اساتيد اين تاپيك ميشوم و لطف ميكنيد كه تحملم خواهيد كرد.
پاينده باشيد.

سلام : مبارکتون باشه و بابت انتخاب شایسته ای که داشتید تبریک میگم. کیفیت پخش تصاویر وکیفیت ساخت پنل واقعآ بی نظیره لذتشو ببرید.
سپاس

fafarnana
06-10-2010, 12:01
سلام دوست عزيز
واقعا حق با شماست. اينجاست كه تفاوتهاي مارك معروف از ديگر ماركها معلوم مي شود.
راستي يك سوال؟ دقت كرده ايد كه كيفيت صداي شبكه هاي ايران روي آنالوگ قويتر از حالت ديجيتال است؟ علتش را ميدانيد؟ من ساكن اصفهان هستم. ممكن است از پخش شبكه اي اصفهان باشد؟
ممنون

baghbanzadeh
06-10-2010, 15:04
سلام دوست عزيز
واقعا حق با شماست. اينجاست كه تفاوتهاي مارك معروف از ديگر ماركها معلوم مي شود.
راستي يك سوال؟ دقت كرده ايد كه كيفيت صداي شبكه هاي ايران روي آنالوگ قويتر از حالت ديجيتال است؟ علتش را ميدانيد؟ من ساكن اصفهان هستم. ممكن است از پخش شبكه اي اصفهان باشد؟
ممنون

سلام دوست عزيز : آره صدا در حالت دیجیتال کمی ضعیفتره ! خوب مشکلات پخش دیجیتال زمینی همینه دیگه .:46:

fafarnana
08-10-2010, 20:08
سلام دوستان
از همه اساتید و دوستانی که این مدل را دارند خواهش می کنم در صورت امکان بهترین تنظیمات پارامترهای منوی picture به جز حالت vivid را که خودشان امتحان کرده اند جهت دستیابی به بهترین کیفیت تصویر در اختیار بنده قرار دهند. هر چه می خواهم تست کنم بچه ام کنترل را میگیرد و ......
ممنونم

erfandj
08-10-2010, 20:46
دوستان سلام نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه البته صددرصد چون خودم NX700 دارم به موضوع ربط پیدا میکنه.
موضوع از این قراره که من TV رو دقیقا جلوی رادیاتور شوفاژ گذاشتم.رادیاتورش هم 20 پره ایتالیایی از اون خفنا.با توجه به اینکه فصل سرما نزدیکه و چند هفته دیگه باید سیستم گرمایی رو روشن کنیم میخواستم ببینم که آیاگرمای رادیاتور برای تلویزیون ضررداره و آسیب بهش میزنه؟
خواهشا اساتید زودتر راهنمایی کنید که اگر جواب YES هست باید یا جای تلویزیونو عوض کنم یا جای شوفاژو!!

t_tanhayam
08-10-2010, 21:32
دوستان سلام نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه البته صددرصد چون خودم NX700 دارم به موضوع ربط پیدا میکنه.
موضوع از این قراره که من TV رو دقیقا جلوی رادیاتور شوفاژ گذاشتم.رادیاتورش هم 20 پره ایتالیایی از اون خفنا.با توجه به اینکه فصل سرما نزدیکه و چند هفته دیگه باید سیستم گرمایی رو روشن کنیم میخواستم ببینم که آیاگرمای رادیاتور برای تلویزیون ضررداره و آسیب بهش میزنه؟
خواهشا اساتید زودتر راهنمایی کنید که اگر جواب YES هست باید یا جای تلویزیونو عوض کنم یا جای شوفاژو!!

-مطمئنا در معرض مستقيم باد يا گرما ويا سرما قرار گرفتن تاثيرات نا مطلوبي هم به برد پنل وهم به سيستم كاري كريستال هاي مايع ميزنه و كلا hdtv ها

-توصيه ميكنم حتما اينكار رو انجام بدين

fafarnana
09-10-2010, 08:04
صبح به خير دوستان
پست 137 را فراموش نكنيد.ممنون

baghbanzadeh
09-10-2010, 10:12
سلام دوستان
از همه اساتید و دوستانی که این مدل را دارند خواهش می کنم در صورت امکان بهترین تنظیمات پارامترهای منوی picture به جز حالت vivid را که خودشان امتحان کرده اند جهت دستیابی به بهترین کیفیت تصویر در اختیار بنده قرار دهند. هر چه می خواهم تست کنم بچه ام کنترل را میگیرد و ......
ممنونم

سلام دوست عزیز گالیبره کردن و تنظیم پارامترهای تصویر بستگی به نور محیط اتاقتون داره و سلیقه ای هست .
این یه پیشنهاده امتحان کنید.

Picture mode = Custom
Backlight = 6-7
Contrast = 95
Brightness =50
Colour = 45
Sharpness = 22
Colour temperature = Nature
Noise reduction = OFF
Motionflow = Standard
Live Colour = LOW
Adv. Contrast Enhancer = Low
Light Sensor= Off

fafarnana
09-10-2010, 15:34
سلام دوستان عزيز
الان در حال مطالعه Sound Adjustment از i-Manual online سايت سوني هستم. اول صفحه نوشته :
“Equalizer” is available depending on your region/country
كسي امتحان كرده كدام كشور/منطقه را اگر در تلويزيون انتخاب كنيم اين امكان فعال ميشود؟
در ضمن در بعضي از ديگر منوها چنين عبارتي نيز پيدا مي شود. شايد با انتخاب يك كشور/منطقه خاص بتوان خيلي از امكانات ديگر را فعال كرد.
مرسي

baghbanzadeh
09-10-2010, 15:50
سلام دوستان عزيز
الان در حال مطالعه Sound Adjustment از i-Manual online سايت سوني هستم. اول صفحه نوشته :
كسي امتحان كرده كدام كشور/منطقه را اگر در تلويزيون انتخاب كنيم اين امكان فعال ميشود؟
در ضمن در بعضي از ديگر منوها چنين عبارتي نيز پيدا مي شود. شايد با انتخاب يك كشور/منطقه خاص بتوان خيلي از امكانات ديگر را فعال كرد.
مرسي

سلام
نرم افزار TV شما چه ورژنی هست ؟

fafarnana
10-10-2010, 09:20
سلام

سلام و صبح به خير

الان سر كار هستم. شب مي بينم و بهتون خبر مي دهم. مرسي از همكاري شما

baghbanzadeh
10-10-2010, 10:36
سلام دوستان
ممنونم

سلام
اون دکمه زرد رنگ رو قسمت بالای کنترل رو که بزنید مد سینما فعال میشه ونیازی به وارد شدن به منو نیست بازدن دوباره از مد سینما خارج میشه .. البته خوبیش اینه که با خاموش کردن TV هم به حالت قبل از فعال کردن مد سینما برمیگرده . :31:

smoedrib
11-10-2010, 02:58
یک نمایندگی سونی توصادقیه ، بلوار فردوس هست که سونی 46X450 و 46NX ( نمیدونم 700 هست یا 800 ) کنار هم گذاشته و یک تصویر رو تو هر دوتاشون نمایش میده
اگه برین میبینین که X تصویر بهتری داره و انگار کنتراست بالاتری داره تصویر تو X آیا اینجوریه یا به نظر میاد ؟ من هر چه قدر دقت کردم برتری رو تو 46X450 دیدم
کسی اونجا رد نمیشه ببینه نظرشو بگه ؟
NX رو رو پایه استیل گذاشته و پنل کج هست آیا این زاویه باعث پایین اومدن کیفیت شده ؟
اگه کیفیت تصویر X بالاتره پس قیمت بالای NX فقط به خاطر امکانات جانبیشه
46X450 هم قیمت 40NX700 هست
پارسال همین موقع نمایندگی سونی 46X450 به قیمت 5،500،000 هزار تومان میفروخت

fafarnana
12-10-2010, 07:47
سلام

سلام دوست عزيز

با عرض پوزش از تأخير جواب سوال شما. ورژن دستگاه من به قرار زير است:

PKG2.078GAH-0103

متشكرم

baghbanzadeh
12-10-2010, 10:17
سلام دوست عزيز

با عرض پوزش از تأخير جواب سوال شما. ورژن دستگاه من به قرار زير است:

PKG2.078GAH-0103

متشكرم

سلام : دوست عزیز فکر کنم فریمور دستگاه شما دو سه ورژن گذشته هست . معمولآ تنظیمات مورد نظر در این ورژنها کاملتر هست

Version PKG4.053GAH-0107
یا
Version PKG4.068GAH-0107

و آخرین ورژن

Version PKG4.078GAH-0108

baghbanzadeh
12-10-2010, 14:56
یک نمایندگی سونی توصادقیه ، بلوار فردوس هست که سونی 46X450 و 46NX ( نمیدونم 700 هست یا 800 ) کنار هم گذاشته و یک تصویر رو تو هر دوتاشون نمایش میده
اگه برین میبینین که X تصویر بهتری داره و انگار کنتراست بالاتری داره تصویر تو X آیا اینجوریه یا به نظر میاد ؟ من هر چه قدر دقت کردم برتری رو تو 46X450 دیدم
کسی اونجا رد نمیشه ببینه نظرشو بگه ؟
NX رو رو پایه استیل گذاشته و پنل کج هست آیا این زاویه باعث پایین اومدن کیفیت شده ؟
اگه کیفیت تصویر X بالاتره پس قیمت بالای NX فقط به خاطر امکانات جانبیشه
46X450 هم قیمت 40NX700 هست
پارسال همین موقع نمایندگی سونی 46X450 به قیمت 5،500،000 هزار تومان میفروخت

سری x450 تولید سال 2008 هست در 46x450 تکنولوژی LED RGB استفاده شده به همین دلیل کنتراست بالاتری داره شاید تنظیم پارامترهای تصویر در هر دو TV باهم فرق داشته . از نظر سونی اختلاف محسوسی بین LED RGB و LED WHITE نیست شاید به همین دلیل تولید X450 رو متوقف کرده ؟ و فعلآ سونی از تکنولوژی LED RGB در تولید پانلها استفاده نمیکنه . سری NX700 و NX800 هم تولید سال 2010 هست و از تکنولوژی LED WHITE بهره گرفته و با امکانات زیاد و دیزاین عالی :20:

fafarnana
12-10-2010, 16:23
سلام : دوست عزیز فکر کنم فریمور دستگاه شما دو سه ورژن گذشته هست . معمولآ تنظیمات مورد نظر در این ورژنها کاملتر هست

Version PKG4.053GAH-0107
یا
Version PKG4.068GAH-0107

و آخرین ورژن

Version PKG4.078GAH-0108

مرسي دوست عزيز
به هر حال جواب پست 142 چه ميشود؟ كسي امتحان نكرده؟
ممنون

amin GT
12-10-2010, 22:24
مدلهای سریX دیگه نیستن و اینایی که موندن مدلهای ویترینی هستند که با تخفیف فروخته میشن ... به نظر من حتی اگر کیفیت و امکاناتش هم دو برابر NX باشه چون دیگه آکبندش نیست وباید کارکردشو خرید بدرد نمیخوره .

baghbanzadeh
13-10-2010, 11:32
سلام دوستان عزيز
مرسي

مرسي دوست عزيز
به هر حال جواب پست 142 چه ميشود؟ كسي امتحان نكرده؟
ممنون

ربطی به انتخاب يك كشور یا منطقه خاصی نداره فقط ورودی ها برای کشورها متفاوت هست . نمیدونم شاید با آپدیت نرم افزار TV این گزینه رو بشه فعال کرد !

baghbanzadeh
14-10-2010, 13:49
..................از طرفی تا حالا کسی از بروبچه های NX700 دار اینجا این کارو نکرده.اگه یه نفر پیدا بشه که جرئت کنه آپدیت کنه وموفق هم بشه شاید منم اینکار رو بکنم.

دوستان سلام آخرین آپدیت نرم افزار NX700 و NX800 این ورژن هست PKG4.076GAH-0108 که جدیدآ تو سایت سونی آسیا گذاشته شده
من دیشب موفق شدم تی ویم رو آپدیت کنم اولش یکمی دلهره داشتم ولی به قول دوستمون آقای erfandj یکم جرآت میخواست که شد . مراحل آپدیت تو سایت سونی هست . من هم روش کار رو اینجا میگم تا دوستان nx700 دار اگه خواستند update کنند راحتتر بتونند مراحل کار به این صورته

1- فایل رو از سایت سونی دانلود میکنید این هم آدرسش

بعد از دانلود کردن فایل فشرده با این نام sony_tvupdate_2010_0476_gah رو باید از حالت فشرده خارج کنید وروی فلش که قبلآ با FAT32 فرمت شده کپی کنید چک کنید ببینید این پوشه با این نام
sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 روی فلش حجمش 41.6 MB باشه .

2-TV رو روشن میکنید و فلش رو به TV وصل میکنید پیغامی رو میبینید که TV در حال آپدیت هست فقط یادتون باشه از زمانی که فلش رو به تی وی وصل میکنید تا آخرین مرحله به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .

3- تی وی در هنگام آپدیت خاموش میشه و کنار چراغ قرمز یک چراغ زرد روشن میشه باید صبر کنید و به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .

4-در این مرحله TV خودش روشن میشه و بعد از چند ثانیه یک پیغام میده The system update is complete که آپدیت با موفقیت انجام شده وشما باید OK روبزنید . حالا کار تمام هست ولی دو الی سه دقیقه دیگه هم صبر کنید بعد فلش رو از tv جداکنید .

این رو هم بگم که بعد از آپدیت تغییر ظاهری رو در منو ندیدم فقط احساس میکنم که سرعت منوها بیشتر شده احتمالآ ایراداتی رو رفع کرده تو سایت سونی گفته شده که کارایی اینترنت بهتر شده وچند سایت اضافه . شاید در آینده ای نچندان دور بچه های ما بتونند از امکانات ویدئو اینترنتی استفاده کنند.:46:
موفق باشید

افرا58
15-10-2010, 00:32
[QUOTE=amin GT;5338503]البته اون پایه فلزی با خود تلویزیون داده میشه (این پایه طراحی فوق العاده ای داره و ساخت خود ژاپن هستش)

آدرس و شماره مغازه تو بانه رو هم دارم .(علاوه بر من یکی دیگه از دوستان هم از اونجا یه 46NX700 خرید کرده بود و به نظر آدم درستی میومد)[/QUOT

آقاي امير ما هم مي خواهيم از بانه برويم و يك تلويزيون 52 اينچي سوني بخريم لطفا آدرش و شماره تلفن مغازه اي را كه خريد كرده ايد به من هم بدهيد ضمنا اين كه مي گويند تلويزيونهاي بانه تقلبي مي شوند تا حد مي تواند درست باشد؟؟؟؟؟؟؟ ما چگونه تست سريال انجام دهيم ؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما EX 700 بخريم يا NX 700???????خيلي ممنون از راهنماييتان

amin GT
15-10-2010, 12:58
دوست خوبم من امین هستم نه امیر :31:

شما کاربر تازه وارد هستین و احتمالا نمیشه براتون پیغام خصوصی فرستاد (فکر کنم هنو این قسمت براتون فعال نشده)

ولی من اینجا براتون میزارم وبرا اینکه تاپیک به مشکل نخوره بعد 3 روز پاک میکنم . (علاوه بر من خیلیای دیگه هم از اینجا خریدن)

فروشگاه سامی.شعبه 1:بانه بلوار شهرداری جنب پاساژ الماس. شماره های تماس:08754236535

البته تلفنا فکر نمیکنم جواب بدن .... اگر مدل خاصی مدنظرتون هستش از بچه هایی که تازه رفتن یا میخوان برن اطلاعات قیمت .و موجود بودن مدل رو بگیرین .

سریال هم داخل خود منو تلویزیون هم بغل تلویزیون و هم پشت اون و هم روی جعبه نوشته شده که باید یکی باشه ..... اگر بودجه دارین NX واقعا جذاب تر و بهتره و از خرید اون پشیمون نخواهید شد . البته به مدلهای سه بعدی هم میتونیین فکر کنیین .

MEHRAN2744
17-10-2010, 10:42
سلام من هفته پيش اين NX700 سوني 40 را خريدم ! ولي اصلا ازش راضي نيستم ! نميدونم به نظر مياد كيفيت تصويرش اصلا خوب نيست ! (در مقايسه با ال سي دي قديمي ها رده V ) به نظر من شارپ نيست و رنگ ها هم زنده نيست !‌ ستينگ هاش هم تغيير دادم ولي فرقي نكرد ! به نظر شما اين دستگاه ايراد داره ؟

مثلا وقتي به HD پلير وصل ميشه و فيلم فول اچ دي 1080 ميبيني خيلي بهتره ! ولي به ر س ي و ر كه اچ دي نيست وصل ميشه تصوير شارپ نيست ! وقتي كه صفحه مشكيه به نظر پيكسل پيكس مياد ! و اگر تو تصوير نوشته داشته باشه به نظر من تاره !
ميشه لطفا اساتيد نظر بدن !

air_damned
18-10-2010, 09:36
سلام من هفته پيش اين NX700 سوني 40 را خريدم ! ولي اصلا ازش راضي نيستم ! نميدونم به نظر مياد كيفيت تصويرش اصلا خوب نيست ! (در مقايسه با ال سي دي قديمي ها رده V ) به نظر من شارپ نيست و رنگ ها هم زنده نيست !‌ ستينگ هاش هم تغيير دادم ولي فرقي نكرد ! به نظر شما اين دستگاه ايراد داره ؟

مثلا وقتي به HD پلير وصل ميشه و فيلم فول اچ دي 1080 ميبيني خيلي بهتره ! ولي به ر س ي و ر كه اچ دي نيست وصل ميشه تصوير شارپ نيست ! وقتي كه صفحه مشكيه به نظر پيكسل پيكس مياد ! و اگر تو تصوير نوشته داشته باشه به نظر من تاره !
سلام دوست من
بنده میخوام تو همین چند روز یه nx700 بخرم.
شما میفرمایید تصویرش خوب نیست ؟؟

air_damned
18-10-2010, 10:05
دوستان شنیدم یه سری مورده kdl و klv هستش که میگن سفارش اسیا و سفارش اروپا هست.
کدوم رو بگیرم و برای نگاه کردن سریال در منو تلوزیون چه دکمه رو بزنم ؟؟؟

air_damned
18-10-2010, 11:21
دوستان kdl و klv چه فرقی دارند ؟؟

baghbanzadeh
18-10-2010, 12:16

سلام دوست عزیز همانطور که قبلآ خدمتون عرض کردم کلآ درHDTV های جدید تکنولوژیهای روز و جدید رو به کار میبرند که تصاویر غیر HD رو که رزولوشن کمتری داره بهتر به نمایش در بیاد مثل موتور پردازش تصویر BRAVIA که کار اصلیش همینه ولی در کل تصاویر SD کیفیتی به مراتب پایینتر از HD دارند ولی نه به این صورت که کل تصویر پيكسل پيكسل باشه . احتمالآ تی وی شما مشکل داره . من ثصاویر SD رو با تمام ورودیهای TV چک کردم کیفیت قابل قبول بود . با ورودی کامپوننت کیفیت بهتری داشتم بهتره شما هم از این ورودی استفاده کنید ( البته دستکاه پخش DVD یا ----- هم باید این خروجی رو داشته باشه ) پیشنهاد میکنم فریمور TV تون رو آپدیت کنید شاید درست بشه مراحل آپدیت تو همین تاپیک هست پست 153 رو ببینید .

سپاس

erfandj
18-10-2010, 12:54
من هم با تصاویر sd مشکلی ندارم و احساس میکنم تصویر sd تو این تی وی بهتر از lcd های دیگه ست

MEHRAN2744
18-10-2010, 14:33
سلام دوست من
بنده میخوام تو همین چند روز یه nx700 بخرم.
شما میفرمایید تصویرش خوب نیست ؟؟

والا به نظر من فقط فول اچ دي را خوب نشون ميده و كيفيتش براي تصوير SD يه كمي خوب به نظر نمياد ! زنگ زدم به نمايندگي يارو ميگه برو آقا دلت خوشه اين مدل همينه كه هست اين همه ازش تو دنيا داره فروش ميره ! :41:

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

سلام دوست عزیز همانطور که قبلآ خدمتون عرض کردم کلآ درHDTV های جدید تکنولوژیهای روز و جدید رو به کار میبرند که تصاویر غیر HD رو که رزولوشن کمتری داره بهتر به نمایش در بیاد مثل موتور پردازش تصویر BRAVIA که کار اصلیش همینه ولی در کل تصاویر SD کیفیتی به مراتب پایینتر از HD دارند ولی نه به این صورت که کل تصویر پيكسل پيكسل باشه . احتمالآ تی وی شما مشکل داره . من ثصاویر SD رو با تمام ورودیهای TV چک کردم کیفیت قابل قبول بود . با ورودی کامپوننت کیفیت بهتری داشتم بهتره شما هم از این ورودی استفاده کنید ( البته دستکاه پخش DVD یا ----- هم باید این خروجی رو داشته باشه ) پیشنهاد میکنم فریمور TV تون رو آپدیت کنید شاید درست بشه مراحل آپدیت تو همین تاپیک هست پست 153 رو ببینید .

سپاس

دوست عزيز منم از همين تعجب ميكنم كه بايد تصوير SD را بهتر از تي وي هاي قديمي نشون بده ولي به نظر من اينطور نيست ! خداييش تو HD خيلي فوق العادست ! ولي بقيه نه ! شايد من زياد حساسم ! ولي اگه دقت بفرماييد كاملا مشخصه ! وقتي بك گراند تصوير مشكيه از جلو دقت كنيد كاملا تصوير پيكسل پيكسله !
ستينگ ها را تغيير دادم و كابل ها را هم كلا عوض كردم به نظر يه كمي بهتر مياد ! :20:

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

من هم با تصاویر sd مشکلی ندارم و احساس میکنم تصویر sd تو این تی وی بهتر از lcd های دیگه ست

به قول يكي از دوستان كه گفته بود خاموشش بهتره از روشنش ! منم اين نظر را دارم :31:

outpost
18-10-2010, 16:06
دوست عزيز منم از همين تعجب ميكنم كه بايد تصوير SD را بهتر از تي وي هاي قديمي نشون بده:

كلا تلويزونهاي جديد رو براي پخش HD بهينه ميكنن ، اما من تصاوير اين TV رو در پخش DVD ديدم. به نظرم تصاويرش مشكلي نداشت.

شما پليرتون ، كابل هاتون و فيلمي رو كه ميخواين تست بگيريد رو يه چك بكنيد.

هر كدوم از اينا ميتونه روي كيفيت تصوير خيلي موثر باشن.

دوست عزيز اين كه اگر درست باشه خيلي ضايع است!!!يعني از سام و ال جي 2008 هم كمتره؟!!!
هر چيزي كه توي هر سايت چسقله اي نوشته كه نميتونه مورد استناد قرار بگيره.من خودم چند جا خوندم 1به 5000000 براي nx700 وبراي ex700 3000000 چقدر درست باشه نميدونم ولي اصلا اين حرفا كه شما ميفرماييد نيست.

در مورد انواع كنتراست خيلي صحبت كرديم.

بطور كلي ريسپانش تايم و كنتراستي كه در كاتالوگ محصولات كره اي هستش ، همشون براي فريب مصرف كننده است.

air_damned
18-10-2010, 19:41
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟
دوستان شنیدم یه سریال nx700 در برخی kdl و klv هستش که میگن سفارش اسیا و سفارش اروپا هست.
در ضمن برای nx700 چه کابلی بگیرم که کیفیتش خوب باشه برای پخش sd ??

hosn7
18-10-2010, 20:56
دوستان شنیدم یه سریال nx700 در برخی kdl و klv هستش که میگن سفارش اسیا و سفارش اروپا هست.
دوست عزیز با سلام - اینکه شما شنیدین و اتفاقآ یکی از دوستان در همین تاپیک فرمایش کردند که kdl اروپایی و klv برا ایرانه اصلا واقعیت نداره جهت اطلاع میگم که tv های ال ای دی سونی با پیشوند kdl شروع میشه و ال سی دی های سونی با پیشوند klv شروع میشه - بنده الان 46 nx700 دارم که kdl هست و کلیه زبانهای فارسی عربی انگلیسی - فرانسه و ..... رو داره و منزل پدرم هم ال سی دی 40 nx500 رو با پیشوند klv که اونم همون زبانها رو داره - هردو ساخت مالزی - هردو عالی - و کیفیت ساخت nx 700 کمی بالاتره پس برو بخر و حالشو ببر و به حرفهای بی پایه و اساس و پارازیتهای بعضی از حضرات گوش نکن [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

air_damned
19-10-2010, 11:00
برای نگاه کردن سریال دستگاه در منو تلوزیون چه دکمه رو بزنم ؟؟؟

mgolchin13
19-10-2010, 11:30
دوستان kdl و klv چه فرقی دارند ؟؟

سري kdl تيونر ديجيتال دارن

mgolchin13
19-10-2010, 11:50

اين كه براي هر منطقه وبعضا براي يك كشور خاص مدل هاي متفاوتي با مشخصات وكيفيت هاي متفاوت از يك مدل مشخص توليد مشه كاملا درسته ولي در اين مورد بايد بگم kdl يا klv تفاوتشون فقط در تيونر ديجيتال هست.
براي ديدن سريال دستگاه هم بايد وارد منوي مخفي بشي كه اين دگمه ها رو از چپ به راست و بدون مكث بايد بزنيد البته بايد tv خاموش باشه.

---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

اين كه براي هر منطقه وبعضا براي يك كشور خاص مدل هاي متفاوتي با مشخصات وكيفيت هاي متفاوت از يك مدل مشخص توليد مشه كاملا درسته ولي در اين مورد بايد بگم kdl يا klv تفاوتشون فقط در تيونر ديجيتال هست.
براي ديدن سريال دستگاه هم بايد وارد منوي مخفي بشي كه اين دگمه ها رو از چپ به راست و بدون مكث بايد بزنيد البته بايد tv خاموش باشه.

baghbanzadeh
19-10-2010, 11:57

دوست عزیز کلآ سری NX700/800 و EX700 با سریال KDL شروع میشه و ربطی به سفارش اروپا یا آسیا نداره ولی بقیه مدلها با KLV هستند . خوب مدلهایی که با KDL شروع میشن امکانات بیشتری نسبت به KLV ها دارن مثل تیونر دیجیتال ----T - .شبکه بیسیم Wi-Fi . امکان استفاده از سیستم تلویزیون اینترنتی و گجت های ( BRAVIA Internet TV & Widgets)
منوي مخصوص XMB menu interface و سنسورهای نوری light sensor بیشتر.

جهت دیدن شماره سریال TV از طریق منوی اصلی به این صورت وارد شوید .
1- با زدن دکمه HOME از روی کنترول وارد منو شوید
2- رفتن به آیکون Settings
3- Product Support
4- System Information
حالا اطلاعات دستگاه مثل نام مدل , شماره سریال , و شماره نسخه نرم افزار رو میتونید ببینید .

.

MEHRAN2744
19-10-2010, 12:12
دوستي كه فرمودند حرف هاي بي پايه و اساس و پارازيت لطف كنيد توجه كنيد كه اينجا يك جاي عمومي است و هر كسي نظر خودشو ميده ! لزومي نداره كه منم بگم هر كي ميگه اين TV بي نقصه داره چرت و پرت ميگه ! پس بهتره متوجه باشيد چي داريد مينويسيد !

MEHRAN2744
19-10-2010, 12:18
كلا تلويزونهاي جديد رو براي پخش HD بهينه ميكنن ، اما من تصاوير اين TV رو در پخش DVD ديدم. به نظرم تصاويرش مشكلي نداشت.

شما پليرتون ، كابل هاتون و فيلمي رو كه ميخواين تست بگيريد رو يه چك بكنيد.

هر كدوم از اينا ميتونه روي كيفيت تصوير خيلي موثر باشن.

در مورد انواع كنتراست خيلي صحبت كرديم.

بطور كلي ريسپانش تايم و كنتراستي كه در كاتالوگ محصولات كره اي هستش ، همشون براي فريب مصرف كننده است.

دوست عزيز ممنون از راهنمايي ! در خصوص DVD كابل اچ دي ام اي را عوض كردم و اصل خود سوني را گرفتم كه تصوير بهتره ! فقط با اچ دي پلير و فيلم فول اچ دي 1080 تصوير خداييش بي نقصه ! بقيه دستگاه ها را هم كابل ها را عوض كردم ! ولي بازهم به نظر من تصوير SD ايراد داره (‌در مقايسه دارم ميگم البته )
براي مقايسه يك فيلم و يك پلير و يك كابل را استفاده ميكنم در هر 2 تا tv !

baghbanzadeh
19-10-2010, 13:05
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

والا به نظر من فقط فول اچ دي را خوب نشون ميده و كيفيتش براي تصوير SD يه كمي خوب به نظر نمياد ! زنگ زدم به نمايندگي يارو ميگه برو آقا دلت خوشه اين مدل همينه كه هست اين همه ازش تو دنيا داره فروش ميره ! :41:

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

دوست عزيز منم از همين تعجب ميكنم كه بايد تصوير SD را بهتر از تي وي هاي قديمي نشون بده ولي به نظر من اينطور نيست ! خداييش تو HD خيلي فوق العادست ! ولي بقيه نه ! شايد من زياد حساسم ! ولي اگه دقت بفرماييد كاملا مشخصه ! وقتي بك گراند تصوير مشكيه از جلو دقت كنيد كاملا تصوير پيكسل پيكسله !
ستينگ ها را تغيير دادم و كابل ها را هم كلا عوض كردم به نظر يه كمي بهتر مياد ! :20:

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

خوب قطعآ از فاصله ی خیلی کم پیکسلها اون هم در تصویر مشکی دیده میشه دیگه :46:
در ضمن گزینه MPEG Noise Reduction رو حتمآ فعال کنید مخصوصآ برای تصاویر SD خیلی به بهبود کیفیت کمک میکنه .

*Alucard*
19-10-2010, 16:10
دوست عزيز ممنون از راهنمايي ! در خصوص DVD كابل اچ دي ام اي را عوض كردم و اصل خود سوني را گرفتم كه تصوير بهتره ! فقط با اچ دي پلير و فيلم فول اچ دي 1080 تصوير خداييش بي نقصه ! بقيه دستگاه ها را هم كابل ها را عوض كردم ! ولي بازهم به نظر من تصوير SD ايراد داره (‌در مقايسه دارم ميگم البته )
براي مقايسه يك فيلم و يك پلير و يك كابل را استفاده ميكنم در هر 2 تا tv !
در خصوص تصاویر SD اولین مشکلی که معمولا دوستان به خصوص خریدارای سایزهای بالاتر از 32 اینچ HDTV ـها باهاش مواجه میشن کیفیت تصاویر SD هست لطفا شما بگید در قیاس با چه پنلی و با چه مشکلی در HDTV جدیدتون مواجه شدید؟

air_damned
19-10-2010, 18:12
دوستان خواهشا میشه بفرمایید چطور میشه فهمید led nx700 سونی که تحویل گرفتم واقعا اکبند بوده یا پشته ویترینی هست ؟؟
یعنی کارکرد رو میشه از روی منویی فهمید ؟؟؟ اخه از بانه میخوان فردا برام بیارن...

hosn7
20-10-2010, 01:11
دوستي كه فرمودند حرف هاي بي پايه و اساس و پارازيت لطف كنيد توجه كنيد كه اينجا يك جاي عمومي است و هر كسي نظر خودشو ميده ! لزومي نداره كه منم بگم هر كي ميگه اين TV بي نقصه داره چرت و پرت ميگه ! پس بهتره متوجه باشيد چي داريد مينويسيد !
دوست عزیز مثل اینکه خیلی بهتون بر خورده :15: اینکه اینجا مکان آزادی برای ارائه نظرات هست درست - اما وقتی کسی سوالی میپرسه و انتظار جواب درست از اساتیدی مثل شما رو داره . نباید هرکسی حتی خودم هرچی که به مغزمان میرسه و دلمان میخواد (بدون دلیل و مدرک و منبع )در موردش نظرات کارشناسی در حد تیم ملی بدیم که باعث گمراهی و به اشتباه انداختی طرف بشه - مثلا بعدش طرف میره tv بخره نظری که جنابعالی رو عنوان کردین به فروشنده میگه که باعث مسخره شدن و دست انداختن خودش میشه -:11:

hosn7
20-10-2010, 01:25
دوست عزیز کلآ سری NX و EX با سریال KDL شروع میشه و ربطی به سفارش اروپا یا آسیا نداره ولی بقیه مدلها با KLV هستند . خوب مدلهایی که با KDL شروع میشن امکانات بیشتری نسبت به KLV ها دارن مثل تیونر دیجیتال ----T - .شبکه بیسیم Wi-Fi . امکان استفاده از سیستم تلویزیون اینترنتی و گجت های ( BRAVIA Internet TV & Widgets)
منوي مخصوص XMB menu interface و سنسورهای نوری light sensor بیشتر.

جهت دیدن شماره سریال TV از طریق منوی اصلی به این صورت وارد شوید .
3- Product Support
4- System Information
حالا اطلاعات دستگاه مثل نام مدل , شماره سریال , و شماره نسخه نرم افزار رو میتونید ببینید .

.
دوست عزیز - nx وex مختص به kdl نیست وانواع klv-nx400, 500 و klv-ex .400.500 و ............. رو داریم - لازم به ذکر است برا بار چندم میگم :31: klv ها ال سی دی هستن و kdl ها انواع ال ای دی های دو بعدی و سه بعدی رو در بر میگیرن - با تشکر:11:

MEHRAN2744
20-10-2010, 10:37
در خصوص تصاویر SD اولین مشکلی که معمولا دوستان به خصوص خریدارای سایزهای بالاتر از 32 اینچ HDTV ـها باهاش مواجه میشن کیفیت تصاویر SD هست لطفا شما بگید در قیاس با چه پنلی و با چه مشکلی در HDTV جدیدتون مواجه شدید؟

دوست عزيز در تصوير SD در مقايسه با سري V 40 قديمي سوني اين تفاوت اشكاره :

رنگها شارپ نيست
تصاوير زنده نيست
اگر بك گراند مشكي باشه يه جوري شبيه به اينه كه تصاوير پكسل پيكسله ( سايه داره )
تو يه تصوير بطور مثال دور اجسام تيز تيزه ( از فاصله نزديك )
دور نوشته ها يه هاله داره

baghbanzadeh
20-10-2010, 11:35
دوست عزیز - nx وex مختص به kdl نیست وانواع klv-nx400, 500 و klv-ex .400.500 و ............. رو داریم - لازم به ذکر است برا بار چندم میگم :31: klv ها ال سی دی هستن و kdl ها انواع ال ای دی های دو بعدی و سه بعدی رو در بر میگیرن - با تشکر:11:

دقیقآ حق باشماست . اشتباه تایپی شده. منظورم NX700/800 و EX700 هست . که مورد سئوال بود .
سپاس

baghbanzadeh
20-10-2010, 11:49
دوستان خواهشا میشه بفرمایید چطور میشه فهمید led nx700 سونی که تحویل گرفتم واقعا اکبند بوده یا پشته ویترینی هست ؟؟
یعنی کارکرد رو میشه از روی منویی فهمید ؟؟؟ اخه از بانه میخوان فردا برام بیارن...

متاسفانه گزینه ای نیست که بشه ساعت کارکرد TV رو فهمید حتی منوی مخفی من که ندیدم.:41:

t_tanhayam
20-10-2010, 12:07
hosn7 دوست عزيز باهاتون در مورد kdl و klv موافق نيستم

SONY KLV-46EX500

در سايت خاور ميانه وافريقا سوني :

SONY KDL-46EX500

در سايت امريكا سوني :

-هر دو LCD با بك لايت CCFL

- و اما در مورد اينكه مي فرماييد شما NX با پيشوند KDL دارين و زبان شيرين فارسي رو هم داره خوب بزرگوار سري هاي جديد سوني اسيايي (ايراني) هم با همون پيشوند اروپايي KDL در ايران نامگذاري ميشوند

به نقل از هفته نامه عصر ارتباط :

-حالا نظرتون چيه بزرگوار ؟

mgolchin13
20-10-2010, 14:25

دوستان همون طور كه قبلا عرض كردم kdl ها تيونر ديجيتال دارن و klv ها فقط انالوگ دارن.

hosn7
20-10-2010, 20:18
hosn7 دوست عزيز باهاتون در مورد kdl و klv موافق نيستم

SONY KLV-46EX500

در سايت خاور ميانه وافريقا سوني :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSONY KDL-46EX500

در سايت امريكا سوني :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-هر دو LCD با بك لايت CCFL

- و اما در مورد اينكه مي فرماييد شما NX با پيشوند KDL دارين و زبان شيرين فارسي رو هم داره خوب بزرگوار سري هاي جديد سوني اسيايي (ايراني) هم با همون پيشوند اروپايي KDL در ايران نامگذاري ميشوند

به نقل از هفته نامه عصر ارتباط :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-حالا نظرتون چيه بزرگوار ؟
سلام - واز ابراز نظر بسیار جالب و حرفه ای شما که با دلیل و مدرک جواب دادین ممنونم - کاملا حق با شماست اما دوست عزیز قرار گرفتن این مدل ال سی دی در شاخه kdl ها هم علت دارد - داشتن تیونر دیجیتال در این مدل اینو وارد شاخه kdl ها میکنه - و چون آمریکای شمالی دارای بیشترین فرستنده دیجیتال ATSC میباشد این مدل مجهز به تیونر دیجیتال شده :46:
اما در مورد مطلب دوم که من گفتم nx700 دارم با زبان فارسی و ....... و همین و چیزی در مورد مدل اروپایی یا آمریکایی اون که نگفتم .بحث بنده در مورد پیشوند این مدلها بود - وگرنه هر آدم عاقلی میدونه که زبان فارسی تو مدل اروپایی یا آمریکایی وجود نداره چون بدرشون نمیخوره :27:
به هر حال از توجه ویژه شما ونظرتون کمال تشکر رو دارم [][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fafarnana
25-10-2010, 09:25
سلام دوستان
هر چه گشتم تاپيكي پيدا نكردم كه اين سوال را بپرسم. پس ميبخشيد اينجا ميپرسم.
آيا كابلهائي هست كه مثلا از خروجي كامپوزيت يا كامپوننت رسيور يا DVD به وردي HDMI وصل شود؟ اگر بله آيا در كيفيت تصوير هم اثري دارد؟
مرسي

LIQUID_PRO
25-10-2010, 09:46
سلام . در مورد ريسپانس تایم پنلهای سونی کمتر صحبت شده یک جا خوندم که ریسپانس تایم NX700 و EX700 حدودآ 4ms است و پنل ساخت یک شرکت دیگه است . آیا واقعآ همینطوره !؟ ؟

t_tanhayam
25-10-2010, 10:13
سلام دوستان
هر چه گشتم تاپيكي پيدا نكردم كه اين سوال را بپرسم. پس ميبخشيد اينجا ميپرسم.
آيا كابلهائي هست كه مثلا از خروجي كامپوزيت يا كامپوننت رسيور يا DVD به وردي HDMI وصل شود؟ اگر بله آيا در كيفيت تصوير هم اثري دارد؟
مرسي

-يادم نيست تاپيكي بود در اين مورد گويا
-بله مبدل وجود داهر منتها بايد ببينيد مي تونسد توي ايران پيدا كنيد يا نه ؟

-من فكر نميكنم تفاوتي در خروجي داشته باشه چون به هر حال شما از كامپوننت ميگيريد واين تنها يك رابط هست

fafarnana
26-10-2010, 08:10
سلام دوستان و صبح به خير
از عزيزاني اگر كسي يك كليپ با فرمت HD دارد كه بتوانم در اين مدل با فلش مموري ببينم لطفا عنايت كنند.خودم چند تا كليپ دارم ولي نتوانستم ببينم و پيغام فرمت نا مناسب ميزند(mp4)
مرسي

mgolchin13
26-10-2010, 13:12
سلام . در مورد ريسپانس تایم پنلهای سونی کمتر صحبت شده یک جا خوندم که ریسپانس تایم NX700 و EX700 حدودآ 4ms است و پنل ساخت یک شرکت دیگه است . آیا واقعآ همینطوره !؟ ؟

پنل هاي سوني اكثرا samsung هست ولي بعضي مدل هاش هم شارپ ميزنه براي اطلاعات بيشتر اينجا رو ببينيد:

baghbanzadeh
26-10-2010, 14:48
پنل هاي سوني اكثرا samsung هست ولي بعضي مدل هاش هم شارپ ميزنه براي اطلاعات بيشتر اينجا رو ببينيد:

بهتره بگیم از پنل های مشترک .

منبع
[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

-

baghbanzadeh
26-10-2010, 15:19
پنل هاي سوني سری NX700/800 و سری EX700 اكثرا از شارپ هست .

EX700

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NX700

air_damned
27-10-2010, 08:23
دئوستان بنده تلویزیون nx700 و سینما dz910 رو از بانه گرفتم و خودم با کمی زحمت نصب کردم.چند سوال
1-ایا حتما بالشتک ها رو باید نصب میکرم روی پایه فلزی ؟؟
2-پشت تلویزیون یه قاب بزگتر به غیر از اون کوچیکه که پیچ کردم تو کاتالوگ بود که من ندیدم ایا شما دیدید ؟؟
3-ایا کاتولوگ tv به غیر از کاتولوگ نصب شما دیدید تو کارتون ؟؟
4-چه کابلی برای اتصال سینما و تلویزیون بگیرم بهتره ؟؟ HDMI یا کامپونت ؟؟

baghbanzadeh
27-10-2010, 11:32
سلام دوستان و صبح به خير
از عزيزاني اگر كسي يك كليپ با فرمت HD دارد كه بتوانم در اين مدل با فلش مموري ببينم لطفا عنايت كنند.خودم چند تا كليپ دارم ولي نتوانستم ببينم و پيغام فرمت نا مناسب ميزند(mp4)
مرسي

سلام : دوست گرامی بسیاری از فرمت های تصویری در ورودی USB های سونی قابل پخش نیست مثل همین فایل های HD و FULL HD اگر کامپیوتر تون خروجی HDMI داره میتونید از طریق کابل HDMI به تی وی وصل کنید و فیلمها و فایلهای مورد نظرتون رو روی TV ببینید از این طریق تمام فرمت ها قابل پخش هستند.
یا اینکه یک WD تهیه کنید . :20:

fafarnana
27-10-2010, 19:55
سلام دوستان و شب به خیر
من یک مودم وایرلس D-Link مدل DSL-2640U دارم و یک گوشی سامسونگ مدل I8910 HD که از DLNA هم پشتیبانی میکنه. آیا می توانم با این ابزار فیلم و عکسهای روی گوشیم را با تلویزیون ببینم؟ در ضمن مقاله ای از دوستان هست که بتوانم با کمک آن کامپیوترم را با تلویزیون مرتبط کنم و عکس و فیلم ببینم.
مرسی

t_tanhayam
27-10-2010, 20:11
سلام دوستان و شب به خیر
من یک مودم وایرلس D-Link مدل DSL-2640U دارم و یک گوشی سامسونگ مدل I8910 HD که از DLNA هم پشتیبانی میکنه. آیا می توانم با این ابزار فیلم و عکسهای روی گوشیم را با تلویزیون ببینم؟ در ضمن مقاله ای از دوستان هست که بتوانم با کمک آن کامپیوترم را با تلویزیون مرتبط کنم و عکس و فیلم ببینم.
مرسی

-فكر ميكنم اين تاپيك بدردتون بخوره :

fafarnana
27-10-2010, 22:50
-فكر ميكنم اين تاپيك بدردتون بخوره :

شب به خیر دوست عزیز
ممنون از حسن یاری شما. من توانستم گوشیم را به تلویزیون وصل کنم و گوشی را از طریق روتر وایرلس به عنوان یک سرور شناخت. ولی هر کاری می کنم لپ تاپم را نمی شناسد و در ویندوز مدیا پلیر لپ تاپ هم نمی توانم تی وی را شناسائی کنم. نمی دانم مربوط به تنظیمات روتر است یا چیز دیگر. گیج شده ام. چون گوشی را شناخت ولی نمی دانم چرا کامپیوتر را نمی شناسد.
ممنون از راهنمائی احتمالی شما

t_tanhayam
27-10-2010, 23:32
شب به خیر دوست عزیز
ممنون از حسن یاری شما. من توانستم گوشیم را به تلویزیون وصل کنم و گوشی را از طریق روتر وایرلس به عنوان یک سرور شناخت. ولی هر کاری می کنم لپ تاپم را نمی شناسد و در ویندوز مدیا پلیر لپ تاپ هم نمی توانم تی وی را شناسائی کنم. نمی دانم مربوط به تنظیمات روتر است یا چیز دیگر. گیج شده ام. چون گوشی را شناخت ولی نمی دانم چرا کامپیوتر را نمی شناسد.

-بزرگوار متاسفانه بنده چون اين پنل رو ندارم و از اين قابليت استفاده نميكنم نميتونم بصورت تجربي بهتون توضيح بدم
اميدوارم دوستان خوب وفعالي كه در اين تاپيك و تاپيك ex700 هستند راهنماييتون كنند (شرمندتون شديم)

يك سري بحث هايي اينجا بود :

baghbanzadeh
28-10-2010, 09:51
شب به خیر دوست عزیز

باید نرم افزار wild media server رو روی لپ تاپ نصب کنید .
دوست عزیزمون آقای mgolchin13 توی تاییک EX700 توضیح داده اند

air_damned
28-10-2010, 09:56
دوستان بنده تلویزیون nx700 و سینما dz910 رو از بانه گرفتم و خودم با کمی زحمت نصب کردم.چند سوال
2-پشت تلویزیون یه قاب بزگتر به غیر از اون کوچیکه که پیچ کردم تو کاتالوگ بود که من ندیدم ایا شما دیدید ؟؟

baghbanzadeh
28-10-2010, 10:07
دئوستان بنده تلویزیون nx700 و سینما dz910 رو از بانه گرفتم و خودم با کمی زحمت نصب کردم.چند سوال

1- حتمآ بالشتکهارو نصب کنید چون اگه نصب نکنید زیر قاب فلزی TV صدمه میخوره .
2- اون در پوش یا قاب بزرگتر مربوط به NX800 هست NX700 این درپوش رو نداره .
3- غیر از کاتولوک TV کاتولوک نصب پایه فلزی هم باید باشه البته توی کارتن پایه فلزی .
4- HDMI

air_damned
28-10-2010, 12:20
سلام دوستان NX700
دوباره یه سری سوال پیش اومده برام.
1-چطوری میشه ورژن دستگاه رو دید ؟؟
2-اتصال کامپیوتر و تبادل اطلاعات و فیلم از کامپیوتر (به غیر از فلش و هارد اکسترنال) از چند طریق به tv میشه ؟؟
3-اگه از مودمی هست که به کامپیوتر متصل هست ...باید به پورت لن به tv وصل شد یا از وایرلس ؟؟
3-چه مودمی بگیرم این سری G منظورتون چی هست ؟

baghbanzadeh
28-10-2010, 13:08
سلام دوستان NX700
دوباره یه سری سوال پیش اومده برام.
1-چطوری میشه ورژن دستگاه رو دید ؟؟
2-اتصال کامپیوتر و تبادل اطلاعات و فیلم از کامپیوتر (به غیر از فلش و هارد اکسترنال) از چند طریق به tv میشه ؟؟
3-اگه از مودمی هست که به کامپیوتر متصل هست ...باید به پورت لن به tv وصل شد یا از وایرلس ؟؟
3-چه مودمی بگیرم این سری G منظورتون چی هست ؟

دوست گرامی پستهارو از اول بخونید بهتره ولی مختصر اینجا میگم

جهت دیدن شماره سریال TV و شماره نسخه نرم افزار از طریق منوی اصلی به این صورت وارد شوید .
3- Product Support
4- System Information

اتصال کامپیوتر از طریق کابل HDMI و کابل شبکه و وایرلس .

با مودم وایرلس هم میتونید با کابل شبکه وصل بشید وهم با وایرلس .

مودمتون باید سری N رو ساپورت کنه سونی سری N رو پیشنهاد کرده.

air_damned
28-10-2010, 13:58
دوست گرامی پستهارو از اول بخونید بهتره ولی مختصر اینجا میگم

جهت دیدن شماره سریال TV و شماره نسخه نرم افزار از طریق منوی اصلی به این صورت وارد شوید .
3- Product Support
4- System Information

از طریق کابل HDMI و کابل شبکه و وایرلس

هم میتونید با کابل وصل بشید وهم با وایرلس

مودمتون باید سری N رو ساپورت کنه
دوست من برای فیلم دیدن (مثل اون دوستمون که عکس صفحه pc رو آورده بود رو tv)بهتره با کابل وصل بشم یا با مودم وایرلس دار..در ضمن مودم
TP-LINK Modem TD-W8960N رو تایید میکنید ؟

baghbanzadeh
28-10-2010, 14:14
دوستان جهت اینکه بدونید در TV تون چه پنلی باچه مارکی بکار رفته از طریق منوی مخفی قابل تشخیصه .

سرویس منو

این شماره پنل TV هست .

اگر شماره ای با حرف T شروع بشه پنل MVA از شرکت AUO, panel هست .
اگر شماره ای با پیشوند حروف LTY باشه پنل PVA مشترک از شرکت PVA panel from Sony-Samsung
و اگر شماره ای با پیشوند حروف LK باشه پنل ASV از شرکت Sharp میباشد.

در 46NX700 این شماره مشاهده شد LK460D3LA8T

اینجا رو ببینید:

baghbanzadeh
28-10-2010, 15:36
دوست من برای فیلم دیدن (مثل اون دوستمون که عکس صفحه pc رو آورده بود رو tv)بهتره با کابل وصل بشم یا با مودم وایرلس دار..در ضمن مودم
TP-LINK Modem TD-W8960N رو تایید میکنید ؟

دوست عزیز بهترین روش برای دیدن صفحه دسکتاپ PC ودیدن فایلها وپوشه ها وکلآ کار با PC اتصال از طریق کابل HDMI هست اگر لپ تاپ یا PC تون خروجی HDMI داره این بهترین روشه ولی از طریق شبکه فقط میتونید فایلهای تصویری و صوتی و عکسها تون رو به اشتراک بذارین .
مودمتون ظاهرآ سری N رو ساپورت میکنه ولی بهتره از سایت سازنده اطلاعات بگیرید .

Sx3D
28-10-2010, 15:58
برای من منو فارسی نداره و همه زبان های اروپا رو داره
فکر کنم سفارش اروپا باشه

و حالا مشکل اصلی
با usb برای آپ دیت این اررور رو میده

فلش دیسک رو با fat و همچنین fat32 تست کردم
فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00020201 بعد از آن زیپ کردن در روت قرار دادم

با آپدیت اروپا و همچنین آسیا هم همین ارور رو داد

از کجا میتونم بفهمم ساخت کجاست ؟

راستی برای دریافت دیجیتال هم موفق نشدم !

داره کم کم میره رو اعصابم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fafarnana
28-10-2010, 16:15
باید نرم افزار wild media server رو روی لپ تاپ نصب کنید .
دوست عزیزمون آقای mgolchin13 توی تاییک EX700 توضیح داده اند

سلام دوست عزیز
برنامه ای که گفتید را نصب کردم. ورژن 1.05.1 ولی هر کار میکنم تی وی را نمی شناسد. راهنمای استفاده از این نرم افزار هست که بتوانم استفاده کنم؟
ممنون

baghbanzadeh
28-10-2010, 16:15
برای من منو فارسی نداره و همه زبان های اروپا رو داره
فکر کنم سفارش اروپا باشه

و حالا مشکل اصلی
با usb برای آپ دیت این اررور رو میده

---

فلش دیسک رو با fat و همچنین fat32 تست کردم
فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00020201 بعد از آن زیپ کردن در روت قرار دادم

با آپدیت اروپا و همچنین آسیا هم همین ارور رو داد

از کجا میتونم بفهمم ساخت کجاست ؟

راستی برای دریافت دیجیتال هم موفق نشدم !

داره کم کم میره رو اعصابم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست گرامی روش آپدیت تو همین تاپیک هست پست 153 رو بخونید .
اگر باز هم همین ارور رو داشتید بهتره از یک فلش دیگه استفاده کنید
و حتمآ باید ورژن اروپا رو دانلود کنید .

پشت تی وی نوشته ساخت کجاست .
برای دریافت شبکه های دیجیتال باید تیونر دیجیتال رو فعال کنید بهتره پستها رو از اول بخونید :20:

baghbanzadeh
28-10-2010, 16:25
سلام دوست عزیز
برنامه ای که گفتید را نصب کردم. ورژن 1.05.1 ولی هر کار میکنم تی وی را نمی شناسد. راهنمای استفاده از این نرم افزار هست که بتوانم استفاده کنم؟
ممنون

سلام دوست عزیز بعد از نصب نرم افزار رو اجرا کنید . بعد روی فایل مورد نظر مثلا فیلم راست کلیک کنید و SEND to TV و بعد NX700 رو انتخاب کنید. پیشنهاد میکنم پستها رو از اول بخونید.

Sx3D
28-10-2010, 16:45
دوست گرامی روش آپدیت تو همین تاپیک هست پست 153 رو بخونید .
اگر باز هم همین ارور رو داشتید بهتره از یک فلش دیگه استفاده کنید
و حتمآ باید ورژن اروپا رو دانلود کنید .

پشت تی وی نوشته ساخت کجاست .
برای دریافت شبکه های دیجیتال باید تیونر دیجیتال رو فعال کنید بهتره پستها رو از اول بخونید :20:

ممنون
روش پست 153 رو عینا ً اجرا کردم همون ارور رو داد !
ورژن اروپا رو دانلود کردم
پشت tv هم خیلی گشتم :31: ننوشته ساخت کجاس :18:

برای دریافت شبکه های دیجیتال باید تیونر دیجیتال رو فعال کردم اما بعد از جستجو هیچی پیدا نمیکنه
میگم نکنه چون برا اروپاس چیزی پیدا نمیکنه

baghbanzadeh
28-10-2010, 16:53
ممنون
روش پست 153 رو عینا ً اجرا کردم همون ارور رو داد !
ورژن اروپا رو دانلود کردم
پشت tv هم خیلی گشتم :31: ننوشته ساخت کجاس :18:

برای دریافت شبکه های دیجیتال باید تیونر دیجیتال رو فعال کردم اما بعد از جستجو هیچی پیدا نمیکنه
میگم نکنه چون برا اروپاس چیزی پیدا نمیکنه

از یه فلش دیگه استفاده کنید شاید فرجی بشه.
معمولا سفارش اروپا ساخت کشور اسلواکی هستش.

تی وی تون رو ریست فکتوری کنید احتمالآ درست میشه بعد کشور رو فرانسه انتخاب کنید البته باید ببینید کدام کشور سیستم دیجیتال زمینیش با ایران یکیه امتحان کنید.

fafarnana
28-10-2010, 22:16
سلام دوست عزیز بعد از نصب نرم افزار رو اجرا کنید . بعد روی فایل مورد نظر مثلا فیلم راست کلیک کنید و SEND to TV و بعد NX700 رو انتخاب کنید. پیشنهاد میکنم پستها رو از اول بخونید.

سلام دوست عزیز
ممنون که حوصله به خرج می دهید و جواب سوالات ما را میدهید.
راستش من گوشیم را توسط مودم وایرلس به تلویزیون وصل کرده ام. طبق راهنمائی جنابعالی هم نرم افزار را نصب کرده ام ولی هیچ ارتباطی بین نرم افزار و تی وی از طریق لپ تاپ برقرار نیست. وقتی هم که روی یک فیلم راست کلیک می کنم گزینه send to دیده نمی شود . توی یک مقاله خواندم که از طریق ویندوز مدیا پلیر نسخه 11 به بالا هم می شود به تی وی وصل شد که من با وجود داشتن نسخه 11 به بالا نتوانستم. کلا فکر میکنم کامپیوتر با تی وی از طریق روتر نمی تواند ارتباط برقرار کند.
به هر حال ممنون از همکاری شما

baghbanzadeh
29-10-2010, 01:01
سلام دوست عزیز
ممنون که حوصله به خرج می دهید و جواب سوالات ما را میدهید.
راستش من گوشیم را توسط مودم وایرلس به تلویزیون وصل کرده ام. طبق راهنمائی جنابعالی هم نرم افزار را نصب کرده ام ولی هیچ ارتباطی بین نرم افزار و تی وی از طریق لپ تاپ برقرار نیست. وقتی هم که روی یک فیلم راست کلیک می کنم گزینه send to دیده نمی شود . توی یک مقاله خواندم که از طریق ویندوز مدیا پلیر نسخه 11 به بالا هم می شود به تی وی وصل شد که من با وجود داشتن نسخه 11 به بالا نتوانستم. کلا فکر میکنم کامپیوتر با تی وی از طریق روتر نمی تواند ارتباط برقرار کند.
به هر حال ممنون از همکاری شما

سلام
دوست بزرگوار احتمالآ هنوز تنظيمات شبكه در TV تون انجام نشده كه نمي توانيد ارتباط بر قرار كنيد .
جهت شناسايي روتر مودم به TV به ابن طريق عمل كنيد .
1- وارد منوي TV شويد
2- انتخاب آیکون Settings
3- network
4- network set-up
5- Wireless set-up
6- Scan
7- حالا انتخاب روتر شبكه
8- WEP key زدن دكمه Enter
9- صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد .
حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه
موفق باشيد

fafarnana
29-10-2010, 10:27
سلام دوست عزیز

با تشکر از زحمات شما. از طریق ویندوز مدیا پلیر نسخه 11 به بالا در ویندوز ویستا توانستم بین TV و LAP TOP ارتباط برقرار کنم. خیلی اتفاقی و جالب. نرم افزا ESET 4 را از روی کامپیوتر remove کردم و توانستم وصل شوم.
به هر حال باز هم از شما متشکرم.

amin GT
29-10-2010, 20:37
1- حتمآ بالشتکهارو نصب کنید چون اگه نصب نکنید زیر قاب فلزی TV صدمه میخوره .
2- اون در پوش یا قاب بزرگتر مربوط به NX800 هست NX700 این درپوش رو نداره .
3- غیر از کاتولوک TV کاتولوک نصب پایه فلزی هم باید باشه البته توی کارتن پایه فلزی .
4- HDMI

توی دفترچه نوشته شده که بالشتک های اضافه که همراه پایه هست برای مدل 46 به بالاست ... من اول وصل کردم ولی دیدم بالاتر وای میسته برداشتم دوباره و اون وقت قشنگ جا رفت و فیت شد ...

راستی چه جوری برم تو اون منو ، که ببینیم پنل ساخت کجاست ؟

air_damned
30-10-2010, 08:05
بله دوست من .بنده هم موقع گذاشتن مشکل بالااتر واستادن و پیچ نشدن رو در مدب 40 داشتم.
ولی tv رو عمودی کردم و پیچها رو بستم. و مشکل حل شد.
دوستان دیگه همینکارو کردن؟؟
در ضمن برای کابل hdmi باید از کجا خوبشو بگیرم؟؟ از خود سونی خوبه ؟؟

baghbanzadeh
30-10-2010, 09:17
...........
راستی چه جوری برم تو اون منو ، که ببینیم پنل ساخت کجاست ؟

روش رفتن به منوی مخفی
اينجا رو مطالعه كنيد. تو همین تاپیک پست 57 آقای T_tanhayam

[QUOTE=t_tanhayam;5334741]hdtv تون رو خاموش كنيد و كليد هاي گفته شده رو به ترتيب بزنيد از چپ به راست

display---5---vol+----power on

baghbanzadeh
30-10-2010, 11:25
بله دوست من .بنده هم موقع گذاشتن مشکل بالااتر واستادن و پیچ نشدن رو در مدب 40 داشتم.

در مورد کابل HDMI گویا تاپیکی بود.
سونی ورژن 1.3 یا ورژن 1.4

دوست بزرگوارمون آقای t_tnhayam بهتر میتونند راهنمایی کنند.

mpi
30-10-2010, 13:54
سلام دوستان
این مدل 700 NX سه بعدی هم هست؟

سونی سه بعدی کسی می شناسه؟
باتشکر

afshin49
30-10-2010, 14:16
سلام دوستان
این مدل 700 NX سه بعدی هم هست؟

سونی سه بعدی کسی می شناسه؟
باتشکر
سلام
NX 700,NX 800 هیچکدام سه بعدی نیستند و فعلا برای ایران 3 بعدی سونی معرفی نشده اما در سایت خاورمیانه مدل های متعددی معرفی شدن نظیرLX 900 ,HX 800 , NX 815 , NX710 .
فعلا همون52NX 800 رو سونی شاپ به قیمت 7.950 میده!

t_tanhayam
30-10-2010, 14:49

-در مورد كابل ها تاپيك هاي خوبي هست ميتونيد مطالعه كنيد :

-در مورد تفاوت كابل ها هم همينطور عزيز :

amin GT
31-10-2010, 19:04
اگر اون بالشتک ها نسب بشه دیگه اون زاویه 6درجه رو نمیشه به تلویزیون داد و باید صاف گذاشتش که به نظرم اصلا اون جوری جالب نیست .

(تو خود دفترچه هم گفته برای سایز های بالا باید اون بالشتک ها گذاشته بشه )

LIQUID_PRO
03-11-2010, 10:08
سلام دوستان : تو نمایندگی سونی NX700 رو دیدم که فیلم تبلیغاتی سونی در حال پخش بود قسنت بالای تصویر یک نوار مشخصات NX7 و نوشته بود BRAVIA و تمام امکانات این TV رو نشون میداد فروشنده کفت که این نوار تبلیغاتی مربوط به منوی تی وی هست و ربطی به فیلم پخش شده نداره ! آیا همینطوره دوستان این منو رو دیدند. در این مورد حرفی زده نشده.

amin GT
03-11-2010, 22:54
دوستان چنتا مشکل :

اول وقتی میخوای اون دکمه های گفته شده رو تو حالت خاموش بزنی (برای رفتن به منوی مخفی) وقتی دکمه Display رو زدی ومیخوای 5 رو بزنی تلویزیون روشن میشه و منوی مخفی هم نمیاد.

2- کنترل ما یه مشکلی که پیدا کرده اینه که : بالای کنترل چنتا دکمه سفید هست که با انتخاب اونها میتونی دستگاه های دیگه مثل AMP و DVD و . . . رو کنترل کنی ولی وقتی اونا رو میزنی که چراغشون روشن بشه ، نمیشه و فقط همون دکمه TV قرمز میشه .

3- وقتی اون دکمه ای رو که قسمت بالا سمت چپ هستش و برا روشن کردن نور دکمه های کنترل هستش رو میزنی دیگه اون چراغ آبی کلیدها روشن نمیشه .

دوستان خواهشن راهنمایی کنن .

erfandj
04-11-2010, 10:29
سلام منم نمیتونم منو مخفی رو بیارم.دقیقا همین چیزی که شما میگی اتفاق میفته.
اما دومی وسومی که گفتی واسه من فعاله.

baghbanzadeh
04-11-2010, 11:34
دوستان چنتا مشکل :

اول وقتی میخوای اون دکمه های گفته شده رو تو حالت خاموش بزنی (برای رفتن به منوی مخفی) وقتی دکمه Display رو زدی ومیخوای 5 رو بزنی تلویزیون روشن میشه و منوی مخفی هم نمیاد.

2- کنترل ما یه مشکلی که پیدا کرده اینه که : بالای کنترل چنتا دکمه سفید هست که با انتخاب اونها میتونی دستگاه های دیگه مثل AMP و DVD و . . . رو کنترل کنی ولی وقتی اونا رو میزنی که چراغشون روشن بشه ، نمیشه و فقط همون دکمه TV قرمز میشه .

3- وقتی اون دکمه ای رو که قسمت بالا سمت چپ هستش و برا روشن کردن نور دکمه های کنترل هستش رو میزنی دیگه اون چراغ آبی کلیدها روشن نمیشه .

سلام منم نمیتونم منو مخفی رو بیارم.دقیقا همین چیزی که شما میگی اتفاق میفته.
اما دومی وسومی که گفتی واسه من فعاله.

دوستان دکمه های گفته شده رو بدون مکث وسریع بزنید منوی سرویس می یاد.

display---5---vol+ ----power on

baghbanzadeh
04-11-2010, 11:43
دوستان چنتا مشکل :

شاید مقداری آب وارد کنترل شده . باتریها رو خارج کنید کنترل رو باز باشه تا رطوبت خارج شه:46:

pouyan33
04-11-2010, 17:01
عرفان جان يكدونه hd media player ‌بگير هم قيمتش مناسبه هم اينكه با فرمتها مشكل نداري حتي گه سينماي خونگي هم بگيري باز به همچين چيزي نياز داري
:10:
پسوند زیرنویس فارسی srt.idx.sub مشکل نداری در hd media player

erfandj
04-11-2010, 19:15
دوستان دکمه های گفته شده رو بدون مکث وسریع بزنید منوی سرویس می یاد.

display---5---vol+ ----power on
آره اومد مرسی :11:

baghbanzadeh
05-11-2010, 13:11
آره اومد مرسی :11:
خواهش ميكنم :11:
بلاخره تونستي شماره پنل تي ويت رو ببيني ؟ مال من 46NX700 این شماره نوشته شده
LK460D3LA8T
حتمآ مال شما هم پنل شارپ هست .

erfandj
05-11-2010, 23:10
خواهش ميكنم :11:
بلاخره تونستي شماره پنل تي ويت رو ببيني ؟ مال من 46NX700 این شماره نوشته شده
LK460D3LA8T
حتمآ مال شما هم پنل شارپ هست .

داخل منو مخفی شدم ولی چیزی ازش سردر نیاوردم.ترسیدم بیشتر ور برم یه مشکلی پیش بیاد واسه همین زود تی وی رو خاموش کردم.حالا کجای منو مخفی شماره پنلو نوشته و چجوری میاد؟

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

هنوز که نخریدم مدیا پلیر رو.از دوستانی که دارن بپرس

t_tanhayam
05-11-2010, 23:47

-اكثرا كمي با sub هاي فارسي مشكل دارند بعلت ساپورت نكردن اين زبان و استفاده از زبان عربي به جاي فارسي

baghbanzadeh
06-11-2010, 11:38
داخل منو مخفی شدم ولی چیزی ازش سردر نیاوردم.ترسیدم بیشتر ور برم یه مشکلی پیش بیاد واسه همین زود تی وی رو خاموش کردم.حالا کجای منو مخفی شماره پنلو نوشته و چجوری میاد؟

دوست عزیز اصلآ نگران نباش اگه سرویس منو رو دستکاری نکنی هیچ مشکلی بوجود نمیاد مطمئن باش ... . فقط همون صفحه ی اول اطلاعات نوشته شده نیازی نیست با سرویس منو ور برید. پست 202 همین تاپیک توضیح داده شده . :20:

erfandj
06-11-2010, 18:40
دوست عزیز اصلآ نگران نباش اگه سرویس منو رو دستکاری نکنی هیچ مشکلی بوجود نمیاد مطمئن باش ... . فقط همون صفحه ی اول اطلاعات نوشته شده نیازی نیست با سرویس منو ور برید. پست 202 همین تاپیک توضیح داده شده . :20:
سلام بله در صفحه اصلی منو مخفی واسه من هم یک جایی دقیقا شماره LK460D3LA8Tنوشته شده بود.با این حساب واسه ما هم شارپه.یعنی پنل ساخت ژاپن؟

LIQUID_PRO
07-11-2010, 14:18
لطف کنید جواب ما رو هم بدید.:5:

سلام دوستان : تو نمایندگی سونی NX700 رو دیدم که فیلم تبلیغاتی سونی در حال پخش بود قسمت بالای تصویر یک نوار مشخصات NX7 و نوشته بود BRAVIA و تمام امکانات این TV رو نشون میداد فروشنده کفت که این نوار تبلیغاتی مربوط به منوی تی وی هست و ربطی به فیلم پخش شده نداره ! آیا همینطوره دوستان این منو رو دیدند. در این مورد حرفی زده نشده.

IVISN
08-11-2010, 11:44
سلام. آیا nx800 هم مثل nx700 گیرنده دیجبتال داره ؟ اگر داره برای فعال سازی آن باید چه کار کرد.

IVISN
08-11-2010, 11:47
سلام . آیا nx800 هم مثل nx700 گیرنده دیجیتال داره ؟ اگر داره برای فعال سازیش باید چیکار کرد؟

erfandj
08-11-2010, 20:04
سلام . آیا nx800 هم مثل nx700 گیرنده دیجیتال داره ؟ اگر داره برای فعال سازیش باید چیکار کرد؟
آقا اگه kdl باشه حتما داره(kdl nx800 ) برای فعال کردنش اگه همین تاپیک و تاپیک ex700 رو بخونی متوجه میشی

baghbanzadeh
09-11-2010, 10:22

سلام : هیچ فرقی بین امکانات و دیزاین NX700 و NX800 نیست تنها فرقشون 200 هرتز بودن NX800 و 100 هرتز بودن NX700 هست همین . برای فعال سازیش اینجا رو بخونید پست 68

baghbanzadeh
09-11-2010, 10:45
سلام دوستان : تو نمایندگی سونی NX700 رو دیدم که فیلم تبلیغاتی سونی در حال پخش بود قسمت بالای تصویر یک نوار مشخصات NX7 و نوشته بود BRAVIA و تمام امکانات این TV رو نشون میداد فروشنده کفت که این نوار تبلیغاتی مربوط به منوی تی وی هست و ربطی به فیلم پخش شده نداره ! آیا همینطوره دوستان این منو رو دیدند. در این مورد حرفی زده نشده.

لطف کنید جواب ما رو هم بدید.:5:

این نوار تبلیغاتی دموی TV هستش که با اولین بار که تلویزیون روشن میشه یا با ریست فکتوری تنظیمات اولیه دیده میشه این دمو رو با انتخاب گزینه ی SHOP میشه فعال کرد که خب توی اکثر فروشگاه ها این دمو نمایش داده میشه :20:

koh
14-11-2010, 12:18
زمان پاسخ گویی به تصویر در nx700 و nx800 چند میلی ثانیه است؟؟
آیا nx800 در سایز 46 در ایران وجود دارد؟ قیمت؟
ممنون

baghbanzadeh
20-11-2010, 10:35
زمان پاسخ گویی به تصویر در nx700 و nx800 چند میلی ثانیه است؟؟
آیا nx800 در سایز 46 در ایران وجود دارد؟ قیمت؟
ممنون

توی سایت Sony اطلاعاتی در این مورد نیست اما تو یه سایتی آدرسش یادم نیست نوشته بود ms 0/04 ثانیه و یه سایت دیگه هم ms 0/03 ثانیه نوشته بود نمیدونم کدوم درسته ؟؟

nx800 در سایز 46 برای آسیا. استرالیا. آفریقا و اروپا معرفی نشده . این سایز فقط برای آمریکا و کانادا هست.

A.N.A.P
21-11-2010, 23:45
این قسمت توضیح ویژگی های NX700 هست و اطلاعاتش میاد ولی نوشته موجود نیست چرا ؟؟؟

یعنی دیگه ساخته نمیشه ؟؟؟

baghbanzadeh
28-11-2010, 13:24
سلام دوستان این سنسور یا دوربین تشخیص حضور فرد در NX700 رو من نتونستم فعال کنم تو منو در این مورد ندیدم . دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون.

DALIR
29-11-2010, 22:36
دوستان سلام
من تازگي يك تلويزيون سوني مدل40NX700خريدم كه از WI FIو DNLN پشتيباني ميكند خواهشمندم دوستان طريقه ارتباط دادن اين دو را با هم از طريق مودمG WIRELESS USB NETWORK ADAPTERراهنمايي كنند در ضمن مودم از WI FI پشتيباني ميكند و سيستم عامل كامپيوتر WIN 7 مباشد با تشكر

hosn7
29-11-2010, 22:41
سلام دوستان این سنسور یا دوربین تشخیص حضور فرد در NX700 رو من نتونستم فعال کنم تو منو در این مورد ندیدم . دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون.

دوست من این مدل از سونی فاقد سنسور حضور هست :5:

baghbanzadeh
30-11-2010, 09:52
دوست من این مدل از سونی فاقد سنسور حضور هست :5:

آره ولی تو سایت سونی شاپ نوشته که سنسور حضور فرد داره ؟!! امکان داره سری جدید این مدل داشته باشه ؟

baghbanzadeh
30-11-2010, 10:21
دوستان سلام
من تازگي يك تلويزيون سوني مدل40NX700خريدم كه از WI FIو DNLN پشتيباني ميكند خواهشمندم دوستان طريقه ارتباط دادن اين دو را با هم از طريق مودمG WIRELESS USB NETWORK ADAPTERراهنمايي كنند در ضمن مودم از WI FI پشتيباني ميكند و سيستم عامل كامپيوتر WIN 7 مباشد با تشكر

سلام دوست بزرگوار در این مورد در پستهای قبل توضیح داده شده اينجا دوباره بازگو ميكنم .

1- وارد منوي TV شويد
2- انتخاب آیکون Settings
3- network
4- network set-up
5- Wireless set-up
6- Scan
7- حالا انتخاب روتر شبكه
در ضمن نرم افزار مدیا سرور رو هم باید روی لپ تاپ نصب کنید
موفق باشيد

baghbanzadeh
30-11-2010, 10:34
این قسمت توضیح ویژگی های NX700 هست و اطلاعاتش میاد ولی نوشته موجود نیست چرا ؟؟؟

یعنی دیگه ساخته نمیشه ؟؟؟

احتمالا دلیلش اتمام موجودی انبار بوده نه اینکه تولید نشه سایت سونی مالزی این مدل معرفی شده و هست .

DALIR
01-12-2010, 09:19
سلام دوست بزرگوار در این مورد در پستهای قبل توضیح داده شده اينجا دوباره بازگو ميكنم .

1- وارد منوي TV شويد
2- انتخاب آیکون Settings
3- network
4- network set-up
5- Wireless set-up
6- Scan
7- حالا انتخاب روتر شبكه
در ضمن نرم افزار مدیا سرور رو هم باید روی لپ تاپ نصب کنید
موفق باشيد

با تشكر از شما اين كد امنيتي شبكه را از كجا بايد پيدا كنيم

baghbanzadeh
01-12-2010, 10:35
با تشكر از شما اين كد امنيتي شبكه را از كجا بايد پيدا كنيم

خواهش میکنم:
با شرکتی که سرویس اینترنت رو گرفتید تماس بگیرید.

DALIR
01-12-2010, 14:39
خواهش میکنم:
با شرکتی که سرویس اینترنت رو گرفتید تماس بگیرید.

با تشكر از شما مثل اينكه سوالم را بد مطرح كردم طريقه ارتباط بين تلويزيون و كامپيوتر از طريق ارتباط داخلي ميخواستم چون من اينترنت ندارم.