مشاهده نسخه کامل
: بررسی NX700 LED سونی
saeed20020
01-12-2010, 23:22
سلام
دوستان
بهترین مارک مودم وایرلس که با فیلم hdمشکل نداره چیه هست؟ لینک سیس 160 که سرعتش300هست و تی پی لینک 300 هست ولی با هم تی پی لینک 85 هزار تومان و 150 هزار تومان اختلاف قیمت لینک سیس هست و ایا من با کابل به tv وصل از طریق پورت مودم وصل بشم برای رایانه هم یک usbوایرلس با سرعت 300 نیاز هست یا یکی سرعتش بالا باشه کافی هست؟ من ex700 دارم با تشکر
baghbanzadeh
02-12-2010, 13:33
سلام
دوستان
بهترین مارک مودم وایرلس که با فیلم hdمشکل نداره چیه هست؟ لینک سیس 160 که سرعتش300هست و تی پی لینک 300 هست ولی با هم تی پی لینک 85 هزار تومان و 150 هزار تومان اختلاف قیمت لینک سیس هست و ایا من با کابل به tv وصل از طریق پورت مودم وصل بشم برای رایانه هم یک usbوایرلس با سرعت 300 نیاز هست یا یکی سرعتش بالا باشه کافی هست؟ من ex700 دارم با تشکر
سلام
مودم وایرلس من از نوع Access point g هست و با فیلم HD مشکل داره هر چند ثانيه Dropped میده یا سکته میزنه ! چون وایرلس TV از Access point سری N هست و مودم سری G این مشکل رو دارم . برای پخش HD حتما از مودم باسرعت بالا و سری N استفاده کنید . در مورد این دو مدل مودم باید ببینید کدوم مشخصاتش بالاتر هست .
baghbanzadeh
02-12-2010, 14:16
با تشكر از شما مثل اينكه سوالم را بد مطرح كردم طريقه ارتباط بين تلويزيون و كامپيوتر از طريق ارتباط داخلي ميخواستم چون من اينترنت ندارم.
شما باید مودمتون رو به DLAN تی وی وصل كنيد و در منوی TV گزینه network شبكه رو انتخاب و network set-up و بعد DLNA Wirel- set-up جستجوي اتوماتيك شبکه رو بزنید . بعد از اسکن کردن شبکه لپ تاپ یا کامپیوتری که پیدا کرده رو انتخاب میکنید. البته باید حتما برای کامپیوتر یوزر و پسورد بزارید. نرم افزار مدیا سرور رو هم نصب کنید درایو هارد روی سیستم رو هم شر کنید . البته در صورتی که شما قبلآ پیکر بندی شبکه رو انجام داده باشید میتونید TV تون رو شبکه کنید .
baghbanzadeh
05-12-2010, 15:00
با تشكر از شما اين كد امنيتي شبكه را از كجا بايد پيدا كنيم
با تشكر از شما مثل اينكه سوالم را بد مطرح كردم طريقه ارتباط بين تلويزيون و كامپيوتر از طريق ارتباط داخلي ميخواستم چون من اينترنت ندارم.
در ضمن اگر شما کد امنیتی شبکه تون رو ندارید میتونید وارد تنظیمات روترمودم بشید و در قسمت Security
کد امنیتی شبکه رو عوض کنید یا تیک کنار اونو بردارید در این صورت شبکه تون بدون کد امنیتی خواهد بود .
saeed20020
07-12-2010, 16:17
سلام دوستان
نرم افزاری وجود داره که تصویر رایانه توی tvنشون بده؟ tv به صورت وایرلس مونیتور بشه نه از طریق کابل مثلا بشه به صورت وایرلس بازی کرد یا اینترنت کار کرد؟dlna فقط میشه عکس و فیلم دید ؟
baghbanzadeh
19-12-2010, 09:49
سلام دوستان
نرم افزاری وجود داره که تصویر رایانه توی tvنشون بده؟ tv به صورت وایرلس مونیتور بشه نه از طریق کابل مثلا بشه به صورت وایرلس بازی کرد یا اینترنت کار کرد؟dlna فقط میشه عکس و فیلم دید ؟
سلام دوست عزیز در مورد اینکه نرم افزاری باشه که بشه به صورت وایرلس تمام کارهای روی رایانه رو روی TV دید فکر نمیکنم چنین نرم افزاری باشه اگه دوستان اطلاعی در این مورد دارند خوشحال میشویم راهنمایی کنند . ولی بهترین روش برای دیدن صفحه دسکتاپ PC ودیدن فایلها وپوشه ها وکلآ کار با PC و اینترنت و بازی ودیدن فیلم ها اتصال از طریق کابل HDMI هست اگر لپ تاپ یا PC تون خروجی HDMI داره این بهترین روشه ولی از طریق شبکه فقط میتونید فایلهای تصویری و صوتی و عکسها تون رو به اشتراک بذارین :20:
baghbanzadeh
21-12-2010, 16:13
سلام دوستان
جدیدترین آپدیت NX700/800 از سایت سونی آسیا - ورژن System Software Updae Version PKG4.087GAH-0108
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fafarnana
23-12-2010, 17:08
سلام دوستان
من به تازگی یک سرویسv.p.n. خریداری کرده ام. آیا با داشتن این سرویس می شود از طریق تی وی به اینترنت وصل شد؟ کسی از دوستان تنظیمات خاصی را انجام داده که بشود.
مرسی
baghbanzadeh
01-01-2011, 13:24
سلام دوستان
من به تازگی یک سرویسv.p.n. خریداری کرده ام. آیا با داشتن این سرویس می شود از طریق تی وی به اینترنت وصل شد؟ کسی از دوستان تنظیمات خاصی را انجام داده که بشود.
مرسی
سلام دوست عزیز فکر خوبیه :20:
ما که از طریق سرویس ADSL هر کار کردیم نشد . ظاهرا تا حالا کسی نتونسته از طریق سرویس v.p.n هم با این TV به اینترنت وصل بشه یا امتحان کنه پیشنهاد میکنم خودتون دست به کار بشید و آزمایش کنید شاید به نتیجه برسید :king:
در صورت موفقیت ما را هم فراموش نکنید :11::7:
سپاس
سلام دوست عزیز فکر خوبیه :20:
ما که از طریق سرویس ADSL هر کار کردیم نشد . ظاهرا تا حالا کسی نتونسته از طریق سرویس v.p.n هم با این TV به اینترنت وصل بشه یا امتحان کنه پیشنهاد میکنم خودتون دست به کار بشید و آزمایش کنید شاید به نتیجه برسید :king:
در صورت موفقیت ما را هم فراموش نکنید :11::7:
سپاس
خبری نیست :31::5:
ما که تونستیم و حالشو داریم میبریم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
baghbanzadeh
26-01-2011, 10:18
بسیار عالی : میشه لطف کنید و بیشتر راهنمایی کنید تا ما هم بتونیم از امکانات اینترنتی این TV استفاده کنیم .
باسپاس
fafarnana
30-01-2011, 21:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز و وقت به خیر
اگه زحمتی نیست برای دوستان این بخش توضیح بدهید چطوری این کار را کردید.
پاینده باشید.
تمام مطالب این پست با ذکر نام من hosn7 حسین و سایت وزین p30world.com مجاز است.
سلام به همه دوستان - ببخشید اگه دیر جواب دادم - یه مدتی سرم شلوغ بود حال هیچ کاری رو نداشتم-شما برای اتصال به این سرویسها نیاز به خرید وی پی ان - ندارید - اگه adsl دارید کافیه برنامه QuickHideIP رو از اینترنت بگیرید - بعد جدید ترین ------ سرور رو که باید سرعتش هم بالا باشه رو از توش در بیارید رو کاغذ نوشته بعد حالا از طریق کابل شبکه که از طریق مودمتون به tv وصل شده ارتباط میدین (تلویزیون رو به اینترنت کانکت میکنین ) بعد تو تلویزیون در داخل تنظیمات بعد شبکه بعد تنظیمات شبکه و از طریق باسیم و در قسمت اتصال از طریق ------ کدی رو که رو کاغذ نوشته بودین در اون قسمت با کنترل تی وی تایپ میکنین بعد اتصال اوکی شد سریعا به قسمت محتویات اینترنت را تازه سازی کنید رفته و انجام دهید که در این قسمت یه مقدار صبر کنید و عجله نکنین تا تمام بر نامه ها و ویدجت ها رو دانلود کنه. بعد حالشو ببرید - اگه نشد آدرسهای دیگه ------ رو که اون برنامه میده تست کنین - این ایده رو خیلی وقت پیش داشتم که جواب نداده بود اما این برنامه خیلی بروزه و جدید ترین کدها رو بهتون میده که برا من بار دوم جوب داد - سربلند باشین :5:
راستی رو سرعتهای پایین اینترنت اصلا جواب نمیده - حداقل سرعت 512 تقریبا واقعی نیاز میباشد (یعنی 512 اسمی نباشه) :21:
iranyirany
01-02-2011, 21:18
دوستان گرامی سلام من یک nx700 چهل اینچ دارم که در آن کشور سازنده نوشته نشده وچند روزی است که در وسط تصویر یک خط عمودی با نویز سفید و وز وز کم و زیاد میشود ورژن آن قدیمی است وفکر میکنم نیاز به آپدیت دارد برنامه را از سایت دانلود کردم ولی وقتی یو اس بی را میزنم پیغامی در کنار تصویر میآید وشروع به آپدیت نمیشود البته همین مشکل را یکی از دوستان در پستهای قبلی مطرح کرده وجوابی داده نشده از استادان عزیزخواهش میکنم در مورد این نویز مرا راهنمایی کنند سپاسگذارم
iranyirany
01-02-2011, 21:35
آقایان با عر ض معذرت از بانه برام آوردن وساخت مالزی است
دوستان اگه کسی تونسه انجام بده - خبری - عکسی بزاره - ممنون [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تلویزیون خودشون رو با محافظ برق به پریز وصل کردن ؟ (یعنی محافظ برا نوسانات برق دارید ؟)
دوستان تلویزیون خودشون رو با محافظ برق به پریز وصل کردن ؟ (یعنی محافظ برا نوسانات برق دارید ؟)
مال من آره و حتمآ همین کارو باید بکنین - چون وسایل الکترونیکی اونم این امروزی ها - بعدشم این وسایلی که ساخت چین و مالزی و .... این کشورهای دره پیت هستن باید محافظ داشته باشن . راستی وقتی من میخواستم که سینما خانگی رو از نمایندگی بخرم - طرف میدانست که ال سی دی خریده بودم بهم بزور یه محافظ برق که خیلی هم خوشگل بود و ساخت چین بود انداخت میگفت این محافظایی که تو بازار هست به افت ولتاژ حساسن اما این به نوسان آمپر حساسسه و به به و چه چه و ....- ما هم خر شدیم خریدیم 25 تومن - یه روز tv خاموش بود. داشتم با کامپیوتر کار میکردم - یهو برق شدیدآ ضعیف شد و لامپها شدیدا کم نور شدن( برا مدت 2 ساعت)- تمام وسایلم که اتفاقا از این محافظای معمولی دارن جریان برق رو قطع کردن بجز اون محافظ ال سی دیه دیدم چراغ tv روشنه و برق رو قطع نکرده بود سریعا اونو از برق کشیدم - ببخشید بی ادبییه ولی سریعا یه فحش نثار ارواح خبیسه صاحب نمایندگی سونی نثار کردم - پس مواظب باشین سرتون کلاه نره .[/][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]
iranyirany
02-02-2011, 15:20
با سلامی دوباره
دوستان با محافظ برق هم امتحان کردم حتی از پریز های دیگر هم استفاده کردم وتمام دستگاههای برقی را از پریز در آوردم ولی نویز های سفید رنگ عمودی در تصویر وجود دارد خواهش میکنم برای رفع این مشکل راهنمائیم کنید . سپاسگذارم
دوستان کسی هست که یه سری مشخصات برای محافظ یا مارک یا مدل خوب معرفی کنه ؟
مال ما الان نداره میترسم یه مشکلی پیش بیاد .
fafarnana
02-02-2011, 23:56
دوستان اگه کسی تونسه انجام بده - خبری - عکسی بزاره - ممنون [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
من نرم افزار را دانلود کردم. ولی کار نمی کند. یعنی ------ نمی دهد. اگر نرم افزار درست و حسابی داردید اینجا آپلود کنید تا بردارم و امتحان کنم.
مرسی
baghbanzadeh
03-02-2011, 13:07
با سلامی دوباره
دوستان با محافظ برق هم امتحان کردم حتی از پریز های دیگر هم استفاده کردم وتمام دستگاههای برقی را از پریز در آوردم ولی نویز های سفید رنگ عمودی در تصویر وجود دارد خواهش میکنم برای رفع این مشکل راهنمائیم کنید . سپاسگذارم
سلام:
فکر کنم مربوط به آنتن باشه اگر منطقه ی شما دیجیتال زمینی راه افتاده میتونید تیونر دیجیتال TV رو فعال کنید و کیفیت شبکه ها رو خیلی بهتر داشته باشید بدون کوچکترین پارازیت و این چیزا >
baghbanzadeh
03-02-2011, 13:13
برای من هم جواب نداد > البته ADSL من سرعتش 256 هست نباید مشکلی پیش میومد <
سپاس
baghbanzadeh
03-02-2011, 13:18
مبارک باشه :11:
چند خریدید با پایه فلزی .
baghbanzadeh
03-02-2011, 13:42
دوستان گرامی سلام من یک nx700 چهل اینچ دارم که در آن کشور سازنده نوشته نشده وچند روزی است که در وسط تصویر یک خط عمودی با نویز سفید و وز وز کم و زیاد میشود ورژن آن قدیمی است وفکر میکنم نیاز به آپدیت دارد برنامه را از سایت دانلود کردم ولی وقتی یو اس بی را میزنم پیغامی در کنار تصویر میآید وشروع به آپدیت نمیشود البته همین مشکل را یکی از دوستان در پستهای قبلی مطرح کرده وجوابی داده نشده از استادان عزیزخواهش میکنم در مورد این نویز مرا راهنمایی کنند سپاسگذارم
دوست عزیز روش آپدیت NX700 در پست 153 همین تاپیک هست. ولی دوباره بازگو میکنم . اگر مراحل گفته شده رو دقیق انجام بدید راحت آپدیت میشه .
1- فایل رو از سایت سونی دانلود میکنید این هم آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود کردن فایل فشرده با این نام sony_tvupdate_2010_0487_gah_.zip رو باید از حالت فشرده خارج کنید وروی فلش که قبلآ با FAT32 فرمت شده کپی کنید چک کنید ببینید این پوشه با این نام
sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 روی فلش حجمش 41.6 MB باشه .
2-TV رو روشن میکنید و فلش رو به TV وصل میکنید پیغامی رو میبینید که TV در حال آپدیت هست فقط یادتون باشه از زمانی که فلش رو به تی وی وصل میکنید تا آخرین مرحله به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .
3- تی وی در هنگام آپدیت خاموش میشه و کنار چراغ قرمز یک چراغ زرد روشن میشه باید صبر کنید و به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .
4-در این مرحله TV خودش روشن میشه و بعد از چند ثانیه یک پیغام میده The system update is complete که آپدیت با موفقیت انجام شده وشما باید OK روبزنید . حالا کار تمام هست ولی دو الی سه دقیقه دیگه هم صبر کنید بعد فلش رو از tv جداکنید .
این رو هم بگم که بعد از آپدیت تغییر ظاهری رو در منو ندیدم فقط احساس میکنم که سرعت منوها بیشتر شده احتمالآ ایراداتی رو رفع کرده تو سایت سونی گفته شده که کارایی اینترنت بهتر شده وچند سایت اضاف .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
iranyirany
03-02-2011, 16:09
درود بر دوستان گرامی
دوستان من با نرم افزار 15-12-2010 آپدیت کردم ولی نویز ها در تصاویر آنالوگ و دیجیتال وجود دارد حتی در تصاویر دی وی دی هم نویز ها بصورت عمودی در تقریبا وسط تصویر دیده میشود البته نرم افزار 29-12-2010 هم در سایت سونی هست که با آن آپدیت نشد اگر چاره ای برای رفع نویزها دارید راهنمایی کنید
میگفت این محافظایی که تو بازار هست به افت ولتاژ حساسن اما این به نوسان آمپر حساسسه و به به و چه چه [/]
سلام
اون محافظ ظاهرا" درست کار کرده چون همونطوری که فروشنده گفته به تغییر جریان حساسه نه ولتاژ.
و چون تی وی شما خاموش بوده پس تغییر جریان نداشته که عمل بکنه.
ولی محافظهای معمولی هم که به تغییرات لحظه ای ولتاژ عکس العمل نشون میدن کافی هستند و نیاز نیست در این مورد پول خیلی زیادی داد.:20:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
درود بر دوستان گرامی
دوستان من با نرم افزار 15-12-2010 آپدیت کردم ولی نویز ها در تصاویر آنالوگ و دیجیتال وجود دارد حتی در تصاویر دی وی دی هم نویز ها بصورت عمودی در تقریبا وسط تصویر دیده میشود البته نرم افزار 29-12-2010 هم در سایت سونی هست که با آن آپدیت نشد اگر چاره ای برای رفع نویزها دارید راهنمایی کنید
سلام.
دوست عزیز بهرحال خرید از بانه و وسایل غیر گارانتی ممکنه همچین اشکالاتی بوجود بیاره من فکر میکنم اشکال شما سخت افزاری باشه.
سلام دوستان خسته نباشید
من کانال های دیجیتال TV رو کامل تنظیم می کنم،اما وقتی خاموشش می کنم و د.باره روشن می کنم همه چی به حالت اولیه برمی گرده و دوباره باید تنظیمش کنم
ازاساتید و دوستن درخواست راهنمایی در مورد حل این مشکل دارم
لطفا دقیق و کامل بفرمایید که دیگه اشتباه نکنم و اطلاعاتم کامل باشه
ممنون
baghbanzadeh
05-02-2011, 13:30
درود بر دوستان گرامی
سلام
دوست عزیز همین ورژن (Version PKG4.087GAH-0108) به تاریخ 15-12-2010 جدیدترین فریمور برای محصولات فروخته شده در استرالیا ، هند ، اندونزی ، مالزی ، خاور میانه و آفریقا ، نیوزیلند ، فیلیپین ، سنگاپور ، آفریقای جنوبی ، تایلند و ویتنام می باشد . ولی ورژن (Version PKG4.089GHH-0108) که در 29-12-2010 معرفی شده مربوط به محصولات فروخته شده در هنگ کنک میباشد توصیه میشه که با این ورژن به هیچ وجه آپدیت نکنید .
در مورد نویز ها که بصورت عمودی دیده میشه خوب دلایل زیادی ممکنه وجود داشته باشه که یکیش وجود امواج الکترومغناطیس با فرکانسهاي ناخواسته و تداخل این فرکانسها میتونه باشه پیشنهاد می کنم که مکان TV تون رو عوض کنید شاید مشکل بر طرف بشه .
par joon
06-02-2011, 07:10
با سلام
EX700 دارم و نیاز به نرافزار ویلد مدیا سرور
یکبار نصب کردم و 15 روزه تموم شد حالا که از سایت اصلیش دوباره دانلود میکنم و نصب میکنم نمیشه؟
لطفا میشه بگید اشکال در چیه؟ هر جا سوال کردم بی جواب موندیم شما من بی جواب نزارید ممنون
baghbanzadeh
06-02-2011, 13:13
سلام :
ورژن پائین تر Wild.Media.Server.v1.03 ورژن 1.03 این نرم افزار رو نصب کنید یه کرک هم داره که روی فولدر اصلی میشه ریخت .
از اینجا دانلود کنید
baghbanzadeh
07-02-2011, 11:04
سلام دوستان خسته نباشید
من کانال های دیجیتال TV رو کامل تنظیم می کنم،اما وقتی خاموشش می کنم و د.باره روشن می کنم همه چی به حالت اولیه برمی گرده و دوباره باید تنظیمش کنم
ازاساتید و دوستن درخواست راهنمایی در مورد حل این مشکل دارم
لطفا دقیق و کامل بفرمایید که دیگه اشتباه نکنم و اطلاعاتم کامل باشه
ممنون
سلام
شما یک بار TV رو ریست فکتوری کنید توی منو گزینه ی HOME رو انتخاب و کشور رو استرالیا و ادامه تنظیمات..... در آخر اون قسمت که میگه بعد از هر بار روشن شدن تنظیمات منو دوباره از اول شروع بشه >NO رو میزنید :20:
سلام دوستان خسته نباشید من 40nx700 دارم ولی کانالهای دیجیتال رو نمیشه گرفت یعنی فقط آنالوگ رو پیدا میکنه چیکار کنم
ممنون
fafarnana
10-02-2011, 14:42
سلام دوستان خسته نباشید من 40nx700 دارم ولی کانالهای دیجیتال رو نمیشه گرفت یعنی فقط آنالوگ رو پیدا میکنه چیکار کنم
ممنون
سلام دوست عزیز
شما ابتدای نصب باید یا سنگاپور یا استرالیا را انتخاب کنید تا بتوانید از امکانات دیجیتال استفاده کنید.
پاینده باشید
سلام
شما یک بار TV رو ریست فکتوری کنید توی منو گزینه ی HOME رو انتخاب و کشور رو استرالیا و ادامه تنظیمات..... در آخر اون قسمت که میگه بعد از هر بار روشن شدن تنظیمات منو دوباره از اول شروع بشه >NO رو میزنید :20:
سلام و از لطفتون ممنون
یه سئوال دیگه هم برام پیش اومده .
اینکه برای sort کردن کانال های دیجیتال به مشکل خوردم و نمیدونم چی باید بکنم
در واقع تو عوض کردن اسم program کانال ها دچار مشکلم.
اگه یه بار دیگه لطف کنید و کمک کنید ممنون میشم
مرسی:11:
iranyirany
12-02-2011, 09:27
درود بر دوستان گرامی
از همه دوستان که برای رفع مشکل بنده راهنمایی کردند سپاسگزارم من حتی برای رفع آن به شرکت سونی مراجعه کردم وگفتند که از پنل است ولی بعد از چند روز مشکل خود به خود حل شد ضمنن سری ان ایکس مجهز به سیستم خود عیب یابی است ومن چون خودم سفر به مالزی داشته ام وبه گفته بسیاری از کارشناسان اجناس ساخت مالزی وسنگاپور جزو بهترین کالاهای دنیا میباشد . دوباره از بذل توجه دوستان کمال سپاسگزاری را مینمایم.
سلام دوست عزیز
شما ابتدای نصب باید یا سنگاپور یا استرالیا را انتخاب کنید تا بتوانید از امکانات دیجیتال استفاده کنید.
پاینده باشید
سلام خیلی ممنون درست شد کانال های دیجیتال گرفتم خیلی کیفیتش بالاست فقط تو منو قسمت زبان فارسی نمیشه خاموشه چه کنم درست شه :11:
air_damned
12-02-2011, 23:40
دوست عزیز روش آپدیت NX700 در پست 153 همین تاپیک هست. ولی دوباره بازگو میکنم . اگر مراحل گفته شده رو دقیق انجام بدید راحت آپدیت میشه .
1- فایل رو از سایت سونی دانلود میکنید این هم آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود کردن فایل فشرده با این نام sony_tvupdate_2010_0487_gah_.zip رو باید از حالت فشرده خارج کنید وروی فلش که قبلآ با FAT32 فرمت شده کپی کنید چک کنید ببینید این پوشه با این نام
sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 روی فلش حجمش 41.6 MB باشه .
2-TV رو روشن میکنید و فلش رو به TV وصل میکنید پیغامی رو میبینید که TV در حال آپدیت هست فقط یادتون باشه از زمانی که فلش رو به تی وی وصل میکنید تا آخرین مرحله به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .
3- تی وی در هنگام آپدیت خاموش میشه و کنار چراغ قرمز یک چراغ زرد روشن میشه باید صبر کنید و به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .
4-در این مرحله TV خودش روشن میشه و بعد از چند ثانیه یک پیغام میده The system update is complete که آپدیت با موفقیت انجام شده وشما باید OK روبزنید . حالا کار تمام هست ولی دو الی سه دقیقه دیگه هم صبر کنید بعد فلش رو از tv جداکنید .
این رو هم بگم که بعد از آپدیت تغییر ظاهری رو در منو ندیدم فقط احساس میکنم که سرعت منوها بیشتر شده احتمالآ ایراداتی رو رفع کرده تو سایت سونی گفته شده که کارایی اینترنت بهتر شده وچند سایت اضاف .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
دوست من بنده هم مثل این دوستمون nx700 "40 و میخوام اپدیت کنم.
این فایلی که گذاشتاید ایا واسه 46" نیست ؟؟
من اینو پیدا کردم ایا درسته و دانلودش کنم ؟؟
سلام خیلی ممنون درست شد کانال های دیجیتال گرفتم خیلی کیفیتش بالاست فقط تو منو قسمت زبان فارسی نمیشه خاموشه چه کنم درست شه :11:
دوست عزیز وقتی شما کشور رو استرالیا یا سنگاپور انتخاب میکنید دیگه نمیتونین زبان فارسی داشته باشین.
baghbanzadeh
13-02-2011, 09:32
دوست من بنده هم مثل این دوستمون nx700 "40 و میخوام اپدیت کنم.
این فایلی که گذاشتاید ایا واسه 46" نیست ؟؟
من اینو پیدا کردم ایا درسته و دانلودش کنم ؟؟
این فایل که گذاشتم هم واسه ی 46 و هم واسه ی 40 و 52 هستش با خیال راحت آپدیت کنید .
نه درست نیست این فایل که شما گذاشتید ورژن (Version PKG4.089GHH-0108) که در 29-12-2010 معرفی شده مربوط به محصولات فروخته شده در هنگ کنک میباشد توصیه میکنم که با این ورژن به هیچ وجه آپدیت نکنید .
این ورژن Version PKG4.087GAH-0108 مخصوص 40NX700 و 46NX700 و 52NX800 هست که در خاور میانه و استرالیا عرضه شده این فایل رو دانلود کنید . این آدرسش
سلام دوستان من هنوز نتونستم با وایرلس شبکه کنم یعنی هنوز شروع نکردم ایا برای شبکه کردن بیسیم باید اینترنت پر سرعت هم وصل باشه یا بدون اینترنت هم می شه یعنی adsl 512 میخواد .خواهش می کنم راهنمایی کنید چطوری شبکه کنم تشکر
با سلام.امروز یه دونه چهل اینچ رو گرفتم.گیرنده دیجیتال داره؟چه جوری فعالش کنم؟شیراز دیجیتالی شده.با تشکر.
دوست عزیز وقتی شما کشور رو استرالیا یا سنگاپور انتخاب میکنید دیگه نمیتونین زبان فارسی داشته باشین.
باتشکر از شما من کانال های دیجیتالی را دارم ولی اسم اون ها مثلآ کانال 1 از 350 شروع شده چطور اسم program کانال ها را عوض کنم و کانال های رادیو رو میخوام پاک کنم ولی نمیشه :20:
fafarnana
13-02-2011, 21:23
باتشکر از شما من کانال های دیجیتالی را دارم ولی اسم اون ها مثلآ کانال 1 از 350 شروع شده چطور اسم program کانال ها را عوض کنم و کانال های رادیو رو میخوام پاک کنم ولی نمیشه :20:
دوست من
میرید تو منوی دیجیتال و در قسمت تنظیم دستی (نه اتومات) کانالهای مورد نیاز را دوباره سرچ دستی میکنید و در پنجره سمت چپ کانال مورد نظر را مارک میکنید و آنگاه در پنجره سمت راست استیشن مورد نیاز را انتخاب میکنید. جهت حذف کانالها در همان منو از گزینه digital program sorting استفاده میکنید و روی کانال مورد نظر رفته و دکمه option را میزنید و بعد هم حذف را میزنید.
امیدوارم مفهوم بوده باشد.
دوست من
میرید تو منوی دیجیتال و در قسمت تنظیم دستی (نه اتومات) کانالهای مورد نیاز را دوباره سرچ دستی میکنید و در پنجره سمت چپ کانال مورد نظر را مارک میکنید و آنگاه در پنجره سمت راست استیشن مورد نیاز را انتخاب میکنید. جهت حذف کانالها در همان منو از گزینه digital program sorting استفاده میکنید و روی کانال مورد نظر رفته و دکمه option را میزنید و بعد هم حذف را میزنید.
امیدوارم مفهوم بوده باشد.
سلام خیلی ممنون کمکم کردید امشب تنظیم میکنم این تلویزیون خیلی عالیه فقط عیبش فارسی نشدن روی دیجیتاله اگه منوش فارسی میشد خیلی خوب بود یعنی اصلا راهی نداره درست شه ببرم نمایندگی نرم افزارش رو عوض کنه یا نه نمیشه
سلام خیلی ممنون کمکم کردید امشب تنظیم میکنم این تلویزیون خیلی عالیه فقط عیبش فارسی نشدن روی دیجیتاله اگه منوش فارسی میشد خیلی خوب بود یعنی اصلا راهی نداره درست شه ببرم نمایندگی نرم افزارش رو عوض کنه یا نه نمیشه
من که اصلا منو فارسیشو خوشم نمیاد.هم بیریخته هم بی کلاسه هم یه جاهایی بد ترجمه شده.یه کم انگلیسی بلد باشی راحت میتونی ازش استفاده کنی
من که اصلا منو فارسیشو خوشم نمیاد.هم بیریخته هم بی کلاسه هم یه جاهایی بد ترجمه شده.یه کم انگلیسی بلد باشی راحت میتونی ازش استفاده کنی
دوست گرامی و عزیز درسته که خوب ترجمه نشده من هم موافقم ولی شما به زبان شیرین فارسی با این همه ادبیات و آثار فلسفی پربار و شاعران زبانزد که تحت حفاظت و همایت یونسكو و زبان شناسان جهان هست و آثار شعر و ادبیات فارسی بر سردر سازمان ملل می درخشد ! به این زبان میگویید بیریخت وبی کلاس ؟ دوست گرامی بهتره خودمان را باور داشته باشیم نه اینکه تاريخ كهن و ويژگيهاي پربار و غني ادبي کشور عزیزمان ایران را زیر سئوال ببریم . بیایید به خودمان احترام بگذاریم. در هر صورت منوی فارسی رو گذاشتند واین قابل تحسینه چون برای فارسی زبانها احترام قائل شدند.
لازمه یاد آوری کنم که یونسکو سه اثر برتر تاریخ بشر رو معرفی کرد که یکی از اون آثار شاهنامه یا خدای نامه فردوسی ست . آیا باعث افتخار نیست . این اعجاز زبان فارسی ست نظرتون چیه بزرگوار .... یا باز هم می گویید بی ....
-
-
دوست گرامی و عزیز درسته که خوب ترجمه نشده من هم موافقم ولی شما به زبان شیرین فارسی با این همه ادبیات و آثار فلسفی پربار و شاعران زبانزد که تحت حفاظت و همایت یونسكو و زبان شناسان جهان هست و آثار شعر و ادبیات فارسی بر سردر سازمان ملل می درخشد ! به این زبان میگویید بیریخت وبی کلاس ؟ دوست گرامی بهتره خودمان را باور داشته باشیم نه اینکه تاريخ كهن و ويژگيهاي پربار و غني ادبي کشور عزیزمان ایران را زیر سئوال ببریم . بیایید به خودمان احترام بگذاریم. در هر صورت منوی فارسی رو گذاشتند واین قابل تحسینه چون برای فارسی زبانها احترام قائل شدند.
لازمه یاد آوری کنم که یونسکو سه اثر برتر تاریخ بشر رو معرفی کرد که یکی از اون آثار شاهنامه یا خدای نامه فردوسی ست . آیا باعث افتخار نیست . این اعجاز زبان فارسی ست نظرتون چیه بزرگوار .... یا باز هم می گویید بی ....
-
-
در هر صورت نظر شماست و محترمه ولی من با انگلیسیش بیشتر حال میکنم.زبون فارسی رو هم نه اینکه بدم بیاد ولی خداییش منوی انگلیسی تو این تی وی هم کامل تره هم قشنگ تره.من به شاهنامه و ادبیات ایران هم توهین نکردم اتفاقا خیلی هم بهشون افتخار میکنم. این که میگید واسه فارسی زبانها احترام قائل میشند هم از این خبرا نیست.زبان فارسی رو اضاف کردن که فروششون تو ایران بالاتر بره و به فکر جیب خودشونن.در هر صورت فکر میکنم از طریق منوی مخفی بتونی تنظیمات تی وی رو تغییر بدی که زبون فارسی و --- t رو باهم داشته باشی(من بلد نیستم وتوصیه هم نمی کنم)
دوستان،من زبونش رو هم انگلیسی کردم،چه جوری ----t شو راه بندازم؟چه چیزایی لازم داره.
لطفا کمک کنید.
help.
baghbanzadeh
17-02-2011, 12:54
دوستان،من زبونش رو هم انگلیسی کردم،چه جوری ----t شو راه بندازم؟چه چیزایی لازم داره.
لطفا کمک کنید.
help.
شما باید TV رو ریست فکتوری کنید بعد از اون تنظیمات از اول شروع میشه شما زبان رو انگلیسی بعد کشور رو استرالیا و بعد ادامه تنظیمات و اسکن کانال و ... تمام
شما باید TV رو ریست فکتوری کنید بعد از اون تنظیمات از اول شروع میشه شما زبان رو انگلیسی بعد کشور رو استرالیا و بعد ادامه تنظیمات و اسکن کانال و ... تمام
بعد همین آنتن هوایی باید باشه یا دیش؟یا اصلا نیاز نداره؟
با تشکر.
baghbanzadeh
17-02-2011, 21:26
بعد همین آنتن هوایی باید باشه یا دیش؟یا اصلا نیاز نداره؟
با تشکر.
هین آنتن هوایی رو وصل میکنید حله :20::10:
مگه شیراز دیجیتال نشده؟!زدم بگرده،ولی هیچی پیدا نکرد.
با تشکر.
با تشکر.
الان بیشتر مراکز استانها به دیجیتال مجهز شدن اما ممکنه در حال تست باشن و مدام قطع و وصل بشن.به هر حال زنگ بزنین روابط عمومی صداسیمای شیراز ازشون سوال کنین.
baghbanzadeh
19-02-2011, 00:15
با تشکر.
اسکن رو در روز انجام بدید (البته تجربه ی شخصی ) :20:
baghbanzadeh
20-02-2011, 15:29
سلام دوستان من هنوز نتونستم با وایرلس شبکه کنم یعنی هنوز شروع نکردم ایا برای شبکه کردن بیسیم باید اینترنت پر سرعت هم وصل باشه یا بدون اینترنت هم می شه یعنی adsl 512 میخواد .خواهش می کنم راهنمایی کنید چطوری شبکه کنم تشکر
دوستان زیادی هستند که هم با شبکه شدن HDTV شون و هم با نرمافزار Wild Media Server مشکل دارند خوب برای شناسایی TV به شبکه نیازی نیست که حتمآ به اینترنت وصل باشید اصلآ ADSL نیاز ندارید . فقط کافیه برید تو منوی TV و تنظیمات رو به ترتیب زیر انجام بدید
جهت شناسايي روتر مودم به TV
وارد منوي TV شويد > انتخاب آیکون Scan < Wireless set-up < network set-up < network < Settings
بعد از اسکن نام مودم تون رو انتخاب و بعد WEP key و Enter رو میزنید حال صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد ( البته اگر مودمتون کد امنیتی داشته باشه )
حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه حالا باید نرم افزار Wild Media Server رو هم روی لپ تاپ یا کامپیوتر نصب کنید اگر آخرین ورژن رو از سایت خودش دانلود و کنید بهتره چون نسخه های کرک شده با بعضی از سیستم عامل ها مشکل داره. --- از اینجا دانلود کنید
بعد از نصب نرم افزار Wild Media Server رو اجرا کنید حالا تنظیمات نرم افزار رو به ترتیب زیر انجام بدید
1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
3
4
5
این روش برای HDTV های سونی NX700 و EX700 و EX710 کاربرد داره و خیلی عالی جواب میده
حالا فایلهای Share شده روی کامپیوتر یا لپ تاپ رو توی منوی TV دارید ( البته فایلهای مدیا ) و از طریق ریموت کنترل TV میتونید فیلم رو اجرا کنید . من به همین روش تی ویم رو با لپ تاپ شبکه کردم وتمام فایلها و فیلمهام رو بصورت بیسیم با کیفیت بسیار عالی میبینم و با کنترل تی ویم قابل اجرا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگر TV تون بدون دانگل Wireless هست باید با کابل شبکه وصل بشید فقط کافیه بجای انتخاب Wireless set-up گزینه DLNA Wirel- set-up رو انتخاب کنید بقیه مراحل یکیه .
امیدوارم که مفید باشه سپاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
baghbanzadeh
24-02-2011, 10:18
ناگفته نماند که نرم افزار Wild Media Server بعد از 15 روز اکسپایر میشه و دیگه کار نمیکنه ولی نگران نباشید من بعد از اینکه کل اینترنت رو زیرو رو کردم نسخه ی کامل و بدون محدودیت زمانی ورژن 1.17 رو پیدا کردم تست کردم خیلی خوب جواب داد ولی به زبان روسی هست . می تونید از اینجا دانلود کنید
من هر کاری کردم نتونستم زبانش رو تغییر بدم .
payeezan2000
25-02-2011, 01:21
سلام من چندوقتی که این تلویزون رو خریدم اما الان چند روزی که وقتی دارم تلویزون روی حالت دیجیتال نگاه میکنم تصویر میره چند روز قبل هم داشتم با لپ تاب فیلم می دیدم یک دفعه تلویزون خاموش روشن شد کسی میدونه علت چیه مشکل چیه ایا باید تعمیر کار خبر کنم یا نه:::
payeezan2000
25-02-2011, 01:50
دوستان اگر لطف کنین منو راهنمایی وکمک کنین ممنونم ایمیل بنده farahani.t.t.c@gmail.com
اما مشکل بنده :بنده برج 7 که ازدواج کردم ایک تلویزون nx700خریدم واز طرق همین جا تونستم اونو راه اندازی کنم وکاناهالی دیجتال ایران رو بگیرم تا اینکه الان چند هفته ای هست که کانال 6 ایران iri nnرو پخش نمیکنه ودیگر این که گاهی هنگام دیدن کانالها یک دفعه تصویر وسیگنال میره دومرتبه ازنو ریست فکتوری کردم وکانالها رو تنظیم کردم اما هنوز این مشکل هست میخواست بدونم مشکل از تلویزون هست یا سیستم پخش دیجیتال درتهران هست ایا ربطی به این نویزهایی که میفرستن داره یا خیر در ضمن من ساکن نبردجنوبی در تهران هست لازم به ذکر هست که بگم یکبار هم درهنگام دیدن دی وی دی توسط لب تابه به تی وی وصل بود یک دفعه زنگ بندی تلویزون تغیر وخاموش روشن شد و 2با هم هنگامی با لب تاب داشتم فیلم میدیدم این اتفاق افتاد
خیلی حالم گرفتست بد جوری خورده توذوقم راحل چیه میشه کمکم کنین ؟
baghbanzadeh
26-02-2011, 10:12
دوستان اگر لطف کنین منو راهنمایی وکمک کنین ممنونم ایمیل بنده farahani.t.t.c@gmail.com
اما مشکل بنده :بنده برج 7 که ازدواج کردم ایک تلویزون nx700خریدم واز طرق همین جا تونستم اونو راه اندازی کنم وکاناهالی دیجتال ایران رو بگیرم تا اینکه الان چند هفته ای هست که کانال 6 ایران iri nnرو پخش نمیکنه ودیگر این که گاهی هنگام دیدن کانالها یک دفعه تصویر وسیگنال میره دومرتبه ازنو ریست فکتوری کردم وکانالها رو تنظیم کردم اما هنوز این مشکل هست میخواست بدونم مشکل از تلویزون هست یا سیستم پخش دیجیتال درتهران هست ایا ربطی به این نویزهایی که میفرستن داره یا خیر در ضمن من ساکن نبردجنوبی در تهران هست لازم به ذکر هست که بگم یکبار هم درهنگام دیدن دی وی دی توسط لب تابه به تی وی وصل بود یک دفعه زنگ بندی تلویزون تغیر وخاموش روشن شد و 2با هم هنگامی با لب تاب داشتم فیلم میدیدم این اتفاق افتاد
خیلی حالم گرفتست بد جوری خورده توذوقم راحل چیه میشه کمکم کنین ؟
سلام
اصلا نگران نباش مشکل بهم ریختن کانالها مربوط به فرسنده و سیکنال های دیجییتالی هست . این مشکل رو چند نفر از دوستان EX700 دار هم داشتند که با سرچ دستی مشکل برطرف شده . تاپیک EX700 رو مطالعه کنید اونجا مطرح شده .
در مورد مشکل دوم که TV یک دفعه خاموش و روشن میشه خب زیاد جای نگرانی نیست چون یکی از آشنایان ما هم همین مشکل رو داشت من هم فریمور HDTV شون رو آپدیت کردم مشکل بر طرف شد . پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری اول نرم افزار HDTV تون رو با آخرین ورژن آپدیت کنید چون بیشتر باگها در ورژن جدید برطرف شده .
:20:
ناگفته نماند که نرم افزار Wild Media Server بعد از 15 روز اکسپایر میشه و دیگه کار نمیکنه ولی نگران نباشید من بعد از اینکه کل اینترنت رو زیرو رو کردم نسخه ی کامل و بدون محدودیت زمانی ورژن 1.17 رو پیدا کردم تست کردم خیلی خوب جواب داد ولی به زبان روسی هست . می تونید از اینجا دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید من هر کاری کردم نتونستم زبانش رو تغییر بدم .
سلام دوست گرامي آقا خيلي ممنون من هم تونستم با راهنمايي شما تلويزيون رو با كامپيوترم شبكه كنم خيلي حال كردم تمام فايل ها ي عكس موزيك و فيلم روي هارد كامپيوترم رو شناخت و همشون پخش شدن من قبل از اين كه بتونم شبكه كنم ميخواستم اچ دي پلير بگيرم ولي حالا با شبكه شدن تي ويم كامپيوترم يك اچ دي پلير بيسيم شده :18: كلا جالب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط جندتا سئوال من همين نرمافزار مديا سرور روسي را نصب كردم و طبق عكسها يي كه گذاشتيد تنظيم كردم فايلهاي كامپيوتر رو توي منوي تي وي نشون داد فقط چطور اسم پوشه ها كه به زبان روسي شدن رو عوض كنم بعد اينكه چطور صفحه كامپيوتر رو تو تلويزيون نشون ميده كه بشه با كامپيوتر كار كرد آيا بايد تو نرم افزار مديا سرور تنظيم كنم يا برم تو تنظيمات منوي تلويزيون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتشكر
tornado66
27-02-2011, 23:46
باسلام
من تبلیغ سونی سری nx رو تو روزنامه جام جم مورخ هشت اسفند 89 دیدم که به این مدل ها super led گفته
این در حالی است که همه دوستان میدانند که این واقعیت ندارد و این مدل ها هم از نور پس زمینه ولی از کنار برخوردار هستند
super led ها اصلا نور پس زمینه ندارند و در حال حاضر فقط در بعضی از گوشی های موبایل به کار رفته اند
و قیمت بسیار بالایی دارند و حتی در زیر نور آفتاب هم قابل دیدن هستند و رنگها بسیار زنده و شفاف هستند و مصرف برق پایینی دارند
انشا الله اگر عمری بود مانیتور ها و تلویزیون های واقعا super led رو استفاده کنیم :20:
دوستان زیادی هستند که هم با شبکه شدن HDTV شون و هم با نرمافزار Wild Media Server مشکل دارند خوب برای شناسایی TV به شبکه نیازی نیست که حتمآ به اینترنت وصل باشید اصلآ ADSL نیاز ندارید . فقط کافیه برید تو منوی TV و تنظیمات رو به ترتیب زیر انجام بدید
وارد منوي TV شويد > انتخاب آیکون Scan < Wireless set-up < network set-up < network < Settings
بعد از اسکن نام مودم تون رو انتخاب و بعد WEP key و Enter رو میزنید حال صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد ( البته اگر مودمتون کد امنیتی داشته باشه )
حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه حالا باید نرم افزار Wild Media Server رو هم روی لپ تاپ یا کامپیوتر نصب کنید اگر آخرین ورژن رو از سایت خودش دانلود و کنید بهتره چون نسخه های کرک شده با بعضی از سیستم عامل ها مشکل داره. --- از اینجا دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از نصب نرم افزار Wild Media Server رو اجرا کنید حالا تنظیمات نرم افزار رو به ترتیب زیر انجام بدید
1
2
3
4
5
این روش برای HDTV های سونی NX700 و EX700 و EX710 کاربرد داره و خیلی عالی جواب میده
حالا فایلهای Share شده روی کامپیوتر یا لپ تاپ رو توی منوی TV دارید ( البته فایلهای مدیا ) و از طریق ریموت کنترل TV میتونید فیلم رو اجرا کنید . من به همین روش تی ویم رو با لپ تاپ شبکه کردم وتمام فایلها و فیلمهام رو بصورت بیسیم با کیفیت بسیار عالی میبینم و با کنترل تی ویم قابل اجرا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگر TV تون بدون دانگل Wireless هست باید با کابل شبکه وصل بشید فقط کافیه بجای انتخاب Wireless set-up گزینه DLNA Wirel- set-up رو انتخاب کنید بقیه مراحل یکیه .
امیدوارم که مفید باشه سپاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز دستت درد نکنه برای توضیحاتتون ولی برادر این مطالب رو برای مهندسینی مثل خودتون فرمودین یه عنایت کنید بگید برای کامپیوتر دقیقا چی بخریم و برای تلویزیون هم همینطور بعد مراحل رو با جزئیات بگید شما که مهربونید و دوستان رو راهنمایی می فرمائید
این هم یه سپاس کردی:11:
baghbanzadeh
01-03-2011, 18:29
سلام دوست عزیز دستت درد نکنه برای توضیحاتتون ولی برادر این مطالب رو برای مهندسینی مثل خودتون فرمودین یه عنایت کنید بگید برای کامپیوتر دقیقا چی بخریم و برای تلویزیون هم همینطور بعد مراحل رو با جزئیات بگید شما که مهربونید و دوستان رو راهنمایی می فرمائید
این هم یه سپاس کردی:11:
سلام
خواهش ميكنم بزرگوار بنده مهندس نيستم من هم از تجربيات شما دوستان بامرام بهرمندم . شما اگر پستهاي قبل رو با دقت مي خونديد متوجه ميشدي . مطالب هم از اين واضح تر وساده تر نميشه . تنظيمات ارتباط HDTV رو با مودم كه بترتيب نوشتم لينك دانلود نرم افزار Wild Media Server رو هم گذاشتم تنظيمات نرم افزار Wild Media Server رو هم كه با عكس ملاحظه مي فرماييد . ديگه از اين ساده تر ...
خب مصلمآ براي شبكه شدن به صورت بيسيم با HDTV تون حتما به يك مودم بيسيم نياز داريد ترجيحآ سري N با سرعت 300 كه مشكلي با پخش فايلهاي HD نداشته باشيد
براي كامپيوتر هم يك كابل شبكه كه به مودم وصل مي كنيد . ولي اگر لپ تاپ داريد مي تونيد به صورت بيسيم كانكت بشيد
براي TV هم كه قبلآ توضيح دادم 800/ NX700 خودش Wi-Fi داخلی داره ولي براي EX700 و EX710 دانگل Wi-Fi سوني نياز داره . البته با كابل هم مي تونيد وصل كنيد.
baghbanzadeh
01-03-2011, 19:02
سلام دوست گرامي آقا خيلي ممنون من هم تونستم با راهنمايي شما تلويزيون رو با كامپيوترم شبكه كنم خيلي حال كردم تمام فايل ها ي عكس موزيك و فيلم روي هارد كامپيوترم رو شناخت و همشون پخش شدن من قبل از اين كه بتونم شبكه كنم ميخواستم اچ دي پلير بگيرم ولي حالا با شبكه شدن تي ويم كامپيوترم يك اچ دي پلير بيسيم شده :18: كلا جالب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط جندتا سئوال من همين نرمافزار مديا سرور روسي را نصب كردم و طبق عكسها يي كه گذاشتيد تنظيم كردم فايلهاي كامپيوتر رو توي منوي تي وي نشون داد فقط چطور اسم پوشه ها كه به زبان روسي شدن رو عوض كنم بعد اينكه چطور صفحه كامپيوتر رو تو تلويزيون نشون ميده كه بشه با كامپيوتر كار كرد آيا بايد تو نرم افزار مديا سرور تنظيم كنم يا برم تو تنظيمات منوي تلويزيون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتشكر
سلام
خوشحالم كه تونستيد شبكه كنيد.براي فارسي كردن اسم پوشه ها در قسمت سمت چپ نرم افزار مديا سرور روي پوشه ي مورد نظر راست كليك كرده و اولين گزينه را انتخاب و در پنجره ي باز شده در قسمت زرد رنگ اسمِ جديد را تايپ كرده در اينجا ميتونيد به زبان انگيليسي تايپ كنيد و oK . طبق عكس :
------ از اسم اين نرم افزار مشخصه كه فقط فايلهاي مديا را به تلويزيون مي فرستد.
سلام
خواهش ميكنم بزرگوار بنده مهندس نيستم من هم از تجربيات شما دوستان بامرام بهرمندم . شما اگر پستهاي قبل رو با دقت مي خونديد متوجه ميشدي . مطالب هم از اين واضح تر وساده تر نميشه . تنظيمات ارتباط HDTV رو با مودم كه بترتيب نوشتم لينك دانلود نرم افزار Wild Media Server رو هم گذاشتم تنظيمات نرم افزار Wild Media Server رو هم كه با عكس ملاحظه مي فرماييد . ديگه از اين ساده تر ...
خب مصلمآ براي شبكه شدن به صورت بيسيم با HDTV تون حتما به يك مودم بيسيم نياز داريد ترجيحآ سري N با سرعت 300 كه مشكلي با پخش فايلهاي HD نداشته باشيد
براي كامپيوتر هم يك كابل شبكه كه به مودم وصل مي كنيد . ولي اگر لپ تاپ داريد مي تونيد به صورت بيسيم كانكت بشيد
براي TV هم كه قبلآ توضيح دادم 800/ NX700 خودش Wi-Fi داخلی داره ولي براي EX700 و EX710 دانگل Wi-Fi سوني نياز داره . البته با كابل هم مي تونيد وصل كنيد.
دوست عزیز ممنونم
یک سوال دیگه نمیشه با کابل مستقیم کارت شبکه کامپیوتر رو وصل کرد به پشت تلویزیون یا حتما باید به سوئیچ یا روتر وصل شه
ممنون
baghbanzadeh
02-03-2011, 22:39
دوست عزیز ممنونم
یک سوال دیگه نمیشه با کابل مستقیم کارت شبکه کامپیوتر رو وصل کرد به پشت تلویزیون یا حتما باید به سوئیچ یا روتر وصل شه
ممنون
خواهش ميكنم
البته ميتونيد باكابل مستقيم TV رو با كامپيوتر بدون سوئیچ یا روتر وصل كنيد اما نه با كابل شبكه نميتونيد وصل كنيد بايد از كابل اتصال دو كامپيوتر كه اصطلاحآ به اون گراس ميگن استفاده كنيد در موقع خرید کابل باید حتما به فروشنده بگيد که کابل را برای اتصال دوكامپيوتر می خواهید نه براي شبكه جون نحوه ي بستن فيشهاي آن متفاوت هست.
baghbanzadeh
02-03-2011, 23:00
دوست عزيز نگفتيد HDTV تون چه مدلي هست ولي اگر NX700 داريد بهتره يك مودم يا روتر بيسيم تهيه كنيد و ارتباط كامپيوتر رو با TV به صورت بيسيم داشته باشيد اينطوري لطفش بيشتره
دوست عزيز نگفتيد HDTV تون چه مدلي هست ولي اگر NX700 داريد بهتره يك مودم يا روتر بيسيم تهيه كنيد و ارتباط كامپيوتر رو با TV به صورت بيسيم داشته باشيد اينطوري لطفش بيشتره
سلام وسپاس فراوان
مدل دستگاه من ex710 هست و تهیه دانگل خود تلویزیون برام راحته موقع خرید روش نبود ولی می تونم ازبانه اون رو بخرم اما در خصوص بقیه تجهیزات خیلی ببخشید بوقم مثلا شما فرمودید مودم سری n فکر میکنم اسب شاخداره
و روم نشد دوباره بپرسم به خاطر همین اگه لطف کنید بفرمائید دقیقا اسم تجهیزات شبکه ای که استفاده کردید چیاست ممنون میشم تا من هم اونا رو تهیه کنم
و سوال بعد اینکه ایا تمام فایلهای ویدوئی در صورت شبکه شدن پخش میشه یا فقط فایلهایی که تلویزیون ساپورت میکنه مثلا mkv و ارسال اطلاعات و کیفیت چطوره
به نظرتون ارسال اطلاعات با بیسیم بهتره یا باسیم
ممنون
dooste.man83
03-03-2011, 11:16
سلام وسپاس فراوان
مدل دستگاه من ex710 هست و تهیه دانگل خود تلویزیون برام راحته موقع خرید روش نبود ولی می تونم ازبانه اون رو بخرم اما در خصوص بقیه تجهیزات خیلی ببخشید بوقم مثلا شما فرمودید مودم سری n فکر میکنم اسب شاخداره
و روم نشد دوباره بپرسم به خاطر همین اگه لطف کنید بفرمائید دقیقا اسم تجهیزات شبکه ای که استفاده کردید چیاست ممنون میشم تا من هم اونا رو تهیه کنم
و سوال بعد اینکه ایا تمام فایلهای ویدوئی در صورت شبکه شدن پخش میشه یا فقط فایلهایی که تلویزیون ساپورت میکنه مثلا mkv و ارسال اطلاعات و کیفیت چطوره
ممنون
دوست عزیز ارسال اطلاعات مشخص هست که با سیم بهتره و سریع تر و بدون قطعی اما بدون سیم خوب ویژگی های خودش رو داره ... در مورد مودم هم مربوط به بخش سخت افزار کامپیوتر هست اگه اونجا بپرسی خیلی بیشتر از اینجا بچه ها کمکت میکنن و کلی مدل بهت معرفی میکنن با مشخصات و قیمت
baghbanzadeh
03-03-2011, 12:26
سلام وسپاس فراوان
ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز خوشحال میشوم بتونم کمکتون کنم اصلا این فروم واسه همینه که بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم.
در مورد مودم بیسیم سری n خب این سری مودم ها با سرعت 300 مگابیت در ثانیه بالا ترین سرعت رو در انتقال اطلاعات نسبت به سری a.b و g داره . اما مودمی که من دارم مودم وايرلس تندا مدل W548D با چهار پورت LAN و سری g هست با سرعت انتقال اطلاعات 54 مگابیت بر ثانیه که حداکثر سرعتشه تمام فیلمها رو تا رزولوشن 1280 و HD رو به راحتی وبا کیفیت اصلی ارسال میکنه بدون هیچ مشکلی اما با ارسال فیلمهای FULL HD مشکل داره هر چند ثانیه فریز میشه . واسه ی همین شما سری n رو تهیه کنید مثل مدل TP-LINK 8960 که با فیلمهای فول اچ دی مشکلی نداشته باشید .
تجهیزاتی که من شبکه کردم چهار تا کامپیوتر دسکتاب یک لپ تاپ سونی و HDTV سونی مدل 46NX700
بله تمام فایلهای ویدوئی عکس و موزیک که روی هارد و شبکه دارید مثل MPEG 1 MPEG 2 و .... m2t,m2ts,mpeg,mpg,ts,vob و Mkv و mp3 jpe ,jpeg ,jpg رو بدون کوچکترین افت کیفیت پخش میکنه .
به نظر من ارسال اطلاعات بصورت بیسیم بهتره و ارزش داره مقداری هزینه کنید بقول معروف حال میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما میگید که EX700 سرتره از C6960 Samsung تو 40 اینچ!!!؟
من از قابلیتهای جانبیشون: پخش فرمتهای مختلف، Wi Fi و ... میخوام استفاده کنم؟
NX700 الان تو چه مایه قیمتیه؟
بی گارانتی یا با گارانتی؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
آیا برای وصل شدن لبتاب دارای وایرلسinspiron1525 به ال ای دی سونی710 نیاز به مودم بیسمی هست؟
fafarnana
04-03-2011, 10:18
سلام دوستان
عزیزانی که با Version PKG4.087GAH-0108 دستگاه خود را به روز کرده اند در مورد مزایا و امکانات جدیدی اگر اضافه شده بنده را راهنمائی کنند. می خواهم من هم به روز کنم .
ممنون و پاینده باشید.
خواهش میکنم دوست عزیز خوشحال میشوم بتونم کمکتون کنم اصلا این فروم واسه همینه که بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم.
در مورد مودم بیسیم سری n خب این سری مودم ها با سرعت 300 مگابیت در ثانیه بالا ترین سرعت رو در انتقال اطلاعات نسبت به سری a.b و g داره . اما مودمی که من دارم مودم وايرلس تندا مدل W548D با چهار پورت LAN و سری g هست با سرعت انتقال اطلاعات 54 مگابیت بر ثانیه که حداکثر سرعتشه تمام فیلمها رو تا رزولوشن 1280 و HD رو به راحتی وبا کیفیت اصلی ارسال میکنه بدون هیچ مشکلی اما با ارسال فیلمهای FULL HD مشکل داره هر چند ثانیه فریز میشه . واسه ی همین شما سری n رو تهیه کنید مثل مدل TP-LINK 8960 که با فیلمهای فول اچ دی مشکلی نداشته باشید .
تجهیزاتی که من شبکه کردم چهار تا کامپیوتر دسکتاب یک لپ تاپ سونی و HDTV سونی مدل 46NX700
بله تمام فایلهای ویدوئی عکس و موزیک که روی هارد و شبکه دارید مثل MPEG 1 MPEG 2 و .... m2t,m2ts,mpeg,mpg,ts,vob و Mkv و mp3 jpe ,jpeg ,jpg رو بدون کوچکترین افت کیفیت پخش میکنه .
به نظر من ارسال اطلاعات بصورت بیسیم بهتره و ارزش داره مقداری هزینه کنید بقول معروف حال میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا خیلی خیلی ممنونم
خیال داشتم اچ دی پلیر بخرم با این کار دیگه هیچ وقت به تجهیزات و پلیر های جدید نیاز نمی شه
مممممنونم
air_damned
05-03-2011, 12:08
سلام دوستان.
وقتی فایل اپگرد رو رو usb که قبلا فرمت کردم ریختم و وصل tv میکنم این eroor رو میده...
usb device detected
note : please make sure device is inactive before disconnenting
baghbanzadeh
06-03-2011, 00:45
سلام دوستان.
وقتی فایل اپگرد رو رو usb که قبلا فرمت کردم ریختم و وصل tv میکنم این eroor رو میده...
usb device detected
note : please make sure device is inactive before disconnenting
سلام
دوست عزيز شما فايل آپگرد رو از پوشه sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 خارج نكنيد همين پوشه با فايل داخلش رو روي فلش بريزيد .
اين eroor نيست . پيغام توجه براي مطمئن شدن غير فعال دستگاه و disconnenting
قبل از خارج شدن كارتهاي USB و فلش مموري
اگر بعد از وصل فلش به HDTV آپديت شروع نميشه . Auto usb start در منوي TV رو از روي OFF خارج كنيد ... وارد منوي تي وي شويد بترتيب زير و .....
Settings >>> System Settings >>> general set-up >>> Auto usb start >>> sho slid
baghbanzadeh
06-03-2011, 01:22
آیا برای وصل شدن لبتاب دارای وایرلسinspiron1525 به ال ای دی سونی710 نیاز به مودم بیسمی هست؟
بله حتمآ به يك مودم يا روتر بيسيم نياز داريد .
baghbanzadeh
06-03-2011, 01:28
یعنی شما میگید که EX700 سرتره از C6960 Samsung تو 40 اینچ!!!؟
من از قابلیتهای جانبیشون: پخش فرمتهای مختلف، Wi Fi و ... میخوام استفاده کنم؟
NX700 الان تو چه مایه قیمتیه؟
بی گارانتی یا با گارانتی؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دوست بزرگوارمون آقاي t_tanhayam بهتر ميتونند شما رو راهنمايي كنند.
baghbanzadeh
06-03-2011, 01:46
سلام دوستان
عزیزانی که با Version PKG4.087GAH-0108 دستگاه خود را به روز کرده اند در مورد مزایا و امکانات جدیدی اگر اضافه شده بنده را راهنمائی کنند. می خواهم من هم به روز کنم .
ممنون و پاینده باشید.
سلام : بنده HDTV رو آپديت كردم هيچ تغييري در ظاهر ديده نميشه تو سايت سوني گفته كارايي اينترنت بهتر شده و ساپورت سايت بيشتر .... احتمالآ باگهايي رو هم برطرف كرده احساس ميكنم سرعت منو كمي بهتر شده پيشنهاد مي كنم حتمآ حتمآ آپديت كنيد.
سپاس
سلام : بنده HDTV رو آپديت كردم هيچ تغييري در ظاهر ديده نميشه تو سايت سوني گفته كارايي اينترنت بهتر شده و ساپورت سايت بيشتر .... احتمالآ باگهايي رو هم برطرف كرده احساس ميكنم سرعت منو كمي بهتر شده پيشنهاد مي كنم حتمآ حتمآ آپديت كنيد.
سپاس
علاوه بر بهبود هایی که شما فرمودین مشکل بزرگی که من داشتم و با آپدیت برطرف شد این بود که گاهی اوقات پس از روشن کردن تی وی یکدفعه خودبه خود خاموش وروشن میشد.بعد از آپدیت دیگه این مشکل وجود نداره
baghbanzadeh
07-03-2011, 16:14
علاوه بر بهبود هایی که شما فرمودین مشکل بزرگی که من داشتم و با آپدیت برطرف شد این بود که گاهی اوقات پس از روشن کردن تی وی یکدفعه خودبه خود خاموش وروشن میشد.بعد از آپدیت دیگه این مشکل وجود نداره
بله دقیقآ همینطوره که می فرمایید . یکی از آشنایان ماهم TV شون همین مشکل رو داشت بعد از اینکه فریمور TV شون رو آپدیت کردم کاملا مشکل برطرف شده .
دوستان آپدیت HDTV تون رو فراموش نکنید.
fafarnana
08-03-2011, 21:12
مرسی از همه بزرگواران
من هم به روز رسانی کردم و همانطور که دوست عزیزمان آقای باغبان زاده فرمودند سرعت منوها بهتر شده. ولی سرعت تعویض کانالها چه در حالت دیجیتال و چه در حالت آنالوگ مثل قبل کمی کند است !!
payeezan2000
09-03-2011, 07:31
[سلام من که با falsh usp upgrat کردم فایده ای نداشت اصلن تا می زارم روی شبکه دیجیتال ریست میکنه تلویزون یعنی خاموش روشن میشه اخر تصمیم گرفتم برم یک ریسور بگیرم روی نایلست یا اینتلست شبکه هارو بیگرم[/
fafarnana
09-03-2011, 09:13
سلام دوستان
عزيزاني كه آپگريد كرده اند توجه كنند كه آيا آيتم Activate Enhanced Features درNetwork يعني آخرين گزينه در منوي HOME مثل سابق وجود دارد يانه؟ ازمن كه وقتي روي Network مي روم ديگر آن آيتم نمي آيد. در ضمن كيفيت تصوير نسبت به قبل تغييري كرده يا نه؟
ممنون
baghbanzadeh
09-03-2011, 14:52
سلام دوستان
عزيزاني كه آپگريد كرده اند توجه كنند كه آيا آيتم Activate Enhanced Features درNetwork يعني آخرين گزينه در منوي HOME مثل سابق وجود دارد يانه؟ ازمن كه وقتي روي Network مي روم ديگر آن آيتم نمي آيد. در ضمن كيفيت تصوير نسبت به قيل تغييري كرده يا نه؟
ممنون
سلام
البته این قسمت مربوط به فعال کردن ویژگی های پیشرفته شبکه اینترنت هست که قبلآ می بایست با اتصال به اینترنت اکتیو می کردید تا امکان برقراری با سایتهای مربوطه فراهم میشد ولی با آپدیت جدید خودش فعال شده . مال من هم این قسمت Activate Enhanced نیست انگار یه جورایی بعد از آپدیت اکتیو شده متاسفانه من هنوز نتونستم امکانات اینترنتیش رو فعال کنم.
سپاس
baghbanzadeh
09-03-2011, 15:02
كيفيت تصوير بعد از آپدیت هیچ تغييري نکرد فقط تنظیمات دستی که انجام داده بودم پاک شده بود که دوباره تنظیم کردم همین
fafarnana
09-03-2011, 15:05
جناب باغبان زاده
مرسي از پاسخ شما
ولي من متوجه نشدم. ميشه كاملتر بگيد لطفا.
شما فرموديد : "مال من هم این قسمت Activate Enhanced نیست "
بعدهم : "انگار یه جورایی بعد از آپدیت اکتیو شده متاسفانه من هنوز نتونستم امکانات اینترنتیش رو فعال کنم."
اگر نباشد كه نمي تواند داخل Network آيكني وجود داشته باشد جهت فعال سازي.
ممنون
دوستان کارشناس ، با توجه به سابقه قبلي، پيش بيني شما از کاهش قيمت 40-NX710 در کوتاه مدت (سي چهل روز آينده) چيه؟
به نظر شما چند درصد کاهش قيمت ميگيره بعد از عيد؟
البته منظورم گارانتي دارشه
baghbanzadeh
09-03-2011, 15:13
مرسی از همه بزرگواران
من هم به روز رسانی کردم و همانطور که دوست عزیزمان آقای باغبان زاده فرمودند سرعت منوها بهتر شده. ولی سرعت تعویض کانالها چه در حالت دیجیتال و چه در حالت آنالوگ مثل قبل کمی کند است !!
خواهش میکنم بزرگوار : در مورد سرعت تعویض کانالها در حالت دیجیتال خب از اول هم همینطور بوده و طبیعیه برای من هم مثل قبل است ولی در حالت آنالوگ سرعت تعویض کانالها بیشتر ار دیجیتاله .
baghbanzadeh
09-03-2011, 15:30
جناب باغبان زاده
مرسي از پاسخ شما
ولي من متوجه نشدم. ميشه كاملتر بگيد لطفا.
شما فرموديد : "مال من هم این قسمت Activate Enhanced نیست "
بعدهم : "انگار یه جورایی بعد از آپدیت اکتیو شده متاسفانه من هنوز نتونستم امکانات اینترنتیش رو فعال کنم."
اگر نباشد كه نمي تواند داخل Network آيكني وجود داشته باشد جهت فعال سازي.
ممنون
بله گزینه ی Activate Enhanced در قسمت Network وجود نداره چون اکتیو شده دیکه نیازی بهش نیست واسه من هم خالی هست
اگر تونستید به اینترنت وصل بشید در منوی Network اسم سایت های و یدجت ها میاد
fafarnana
09-03-2011, 15:35
بله گزینه ی Activate Enhanced در قسمت Network وجود نداره چون اکتیو شده دیکه نیازی بهش نیست واسه من هم خالی هست
اگر تونستید به اینترنت وصل بشید در منوی Network اسم سایت های و یدجت ها میاد
ممنون از شما دوست عزيز
پس نتيجه گيري جهت ديگر دوستان
1-چون من قبلا توسط اتصال به سايت سوني دستگاه خودم را رجيستر كرده ام ، با آپديت كردن دستگاه منوي
Activate Enhanced Features پاك مي شود.
2-با آپديت كردن دستگاه، كيفيت تصوير تغييري نميكند.
3-سرعت منوها بيشترمي شود ولي در سرعت تعويض كانالهاي ديجيتال تغييري رخ نمي دهد.
4- سرعت تعويض كانالهاي آنالوگ بيشتر از ديجيتال است.
:10:
baghbanzadeh
09-03-2011, 15:43
خواهش می کنم
دقیقا همینطوره
ولی در گزینه 3 واسه من سرعت منو ها کمی بهتر شده
baghbanzadeh
09-03-2011, 15:54
[سلام من که با falsh usp upgrat کردم فایده ای نداشت اصلن تا می زارم روی شبکه دیجیتال ریست میکنه تلویزون یعنی خاموش روشن میشه اخر تصمیم گرفتم برم یک ریسور بگیرم روی نایلست یا اینتلست شبکه هارو بیگرم[/
سلام :
دوست عزیز آیا با فریمور خودش آپدیت کردید ? با چه ورژنی
air_damned
10-03-2011, 23:22
سلام
دوست عزيز شما فايل آپگرد رو از پوشه sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 خارج نكنيد همين پوشه با فايل داخلش رو روي فلش بريزيد .
اين eroor نيست . پيغام توجه براي مطمئن شدن غير فعال دستگاه و disconnenting
قبل از خارج شدن كارتهاي USB و فلش مموري
اگر بعد از وصل فلش به HDTV آپديت شروع نميشه . Auto usb start در منوي TV رو از روي OFF خارج كنيد ... وارد منوي تي وي شويد بترتيب زير و .....
Settings >>> System Settings >>> general set-up >>> Auto usb start >>> sho slid
با تشکر دوست من
بله روی این گزینه بود ولبی همون پیغام رو میداد.
و اینکه موقعی که tv رو روشن کردم باید tv در حالت انالوگ باشه یا دیجیتال ؟؟
baghbanzadeh
12-03-2011, 10:46
با تشکر دوست من
بله روی این گزینه بود ولبی همون پیغام رو میداد.
و اینکه موقعی که tv رو روشن کردم باید tv در حالت انالوگ باشه یا دیجیتال ؟؟
خواهش میکنم :
خب یکه بار دیگه فلشتون رو با FAT 32 فرمت کنید وفایل آپدیت رو از حالت فشرده خارج کرده بعد پوشه با فایل داخلش رو روی روت فلش کپی کنید تی وی رو روشن کنید و فلش رو وصل کنید آپدیت شروع میشه
Tv در حالت انالوگ یا دیجیتال فرقی نمیکنه .
دوستان کارشناس ، با توجه به سابقه قبلي، پيش بيني شما از کاهش قيمت 40-NX710 در کوتاه مدت (سي چهل روز آينده) چيه؟
به نظر شما چند درصد کاهش قيمت ميگيره بعد از عيد؟
البته منظورم گارانتي دارشه
سلام
آقا بی خیال گارانتی
با پول یه دونه گارانتی دار میشه تو بانه دو تا بدون گارانتی خرید یکیش که سوخت از اون یکی استفاده کرد الاف هم نمیشی اگرهم که نسوخت که چه بهتر
سلام
آقا بی خیال گارانتی
با پول یه دونه گارانتی دار میشه تو بانه دو تا بدون گارانتی خرید یکیش که سوخت از اون یکی استفاده کرد الاف هم نمیشی اگرهم که نسوخت که چه بهتر
البته اختلاف قیمت در حدی نیست که بشه دو تا خرید ولی خوب 400 تا 500 تومان هم رقم قابل توجهی لااقل یک میز و یک دی وی دی می شه باهاش خرید.
با عرض سلام خدمت دوستان و
جناب باغبانزاده
که به لطف راهنمایی های ایشون تونستم تلویزیون رو شبکه کنم البته فعلا با کابل کراس
نرم افزار wild media server رو هم هر دونوع انگلیسی 15 روزه رو نصب کردم هم روسیش رو که هر دوتا مثل هم عمل می کنند و نوع روسی 15 روزه نیست و ورژنش جدید تره ولی خوب تنظیماتش سخته که با نگاه به نوع انگلیسیش میشه توی روسی هم تنظیمات رو انجام داد نکته ای که توی روسی هست زیر نویس رو روسی نشون می ده که باید توی تنظیمات زیر نویس زبان رو fas بزنید درست میشه و فارسی روهم نشون میده در ابتدا فکر می کردم همه فرمتها رو نشون نمی ده بلکه تنها فرمتی که نتونستم با هاش اجرا کنم dat فایل یا فایلهایی بود که عنوانشون avseqe هست که امیدوارم دوستان و مخصوصا جناب باغبانزاده بزرگوار اگه راه حلی براش دارند عنوان کنند
سپاسگزارم:11:
baghbanzadeh
14-03-2011, 14:43
سلام :
خواهش میکنم . واسه من اکثر فرمتها رو پخش میکنه حتی DVD از روی DVD Rom کامپیوتر با کنترل TV قابل اجرا هست احتمالا ویندوز شما کدک مناسب برای پخش فایل رو نداره میتونید یکی از نرم افزارهای Codec رو نصب کنید مثل CoreCodec CoreAVC البته تنظیمات هم باید دقیق باشه طبق پست 308 تنظیم کنید مرحله 4 در Home media server روسی روی یکی از دو گزینه طبق عکس زیر تنظیم کنید
.
payeezan2000
14-03-2011, 22:36
سلام من که به غلط کردن افتادم 2400000ازپول بی زیون رو ریختم دور آقا کسی جایی رو سراغ داره که این تلویزون رو 1-گارانتی کنه؟ 2- ایا کسی میتونه بگه ممکنه تلوبزون ویروسی بشه؟؟؟؟
3- کسی میتونه ادرس یا تلفونی بذاره که بتونه تلویزون رو بتونه بیاد منزل تلویزون رو سرویس کنه بروز رسانی کنه؟
4- ادرس نمایندگی یا تلفنی از سونی داره که بیاد ببینه تلویزیون رو؟
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
آقا من اول هیچ مشکلی نداشتم بعداز 3-4 ماه یک دفعه کانالهای دیجییتالم مشکل پیدا کرد تصویر یک دفعه قاطی میکرد تلویرون ریست مکیرد بعد الان انالوگ هم داره این جوری میشه بد جوری کپ کردم واقعا نمیدونم چیکار کنم کسی میتونه کمک کنه من رو؟؟
payeezan2000
15-03-2011, 15:24
sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201
sony_tvupdate_2010_0487_gah_
ba in up kardam
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
سلام :
دوست عزیز آیا با فریمور خودش آپدیت کردید ? با چه ورژنی
sony_tvupdate_2010_0487_gah
BA IN UPDAT KARDAM_
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
sony_tvupdate_2010_0487_gah_
payeezan2000
15-03-2011, 15:38
AAGHA NAZARETON RAJEH BE IN CHEEEE
baghbanzadeh
15-03-2011, 16:43
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAAGHA NAZARETON RAJEH BE IN CHEEEE
نه درست نیست این فایل که شما گذاشتید ورژن (Version PKG4.089GHH-0108) که در 29-12-2010 معرفی شده مربوط به محصولات فروخته شده در هنگ کنک میباشد توصیه میکنم که با این ورژن به هیچ وجه آپدیت نکنید .
دوباره با این ورژن Version PKG4.087GAH-0108 مخصوص 40NX700 و 46NX700 و 52NX800 هست که در خاور میانه و استرالیا عرضه شده این فایل رو دانلود کنید . این آدرسش
کد:
payeezan2000
15-03-2011, 16:49
SALAM BALE MOTAVAJEH SHODAM
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
VAL BAZ KHOD BEKHOD RISET MIKOEH وقتی هم کانال دیجتالو میگرم که کلن قاط میزنه جایی رو سراغ دارین بشه تلویزون رو نشون داد تا بشه مشکلش رو حل کرد
DARZMEN SYSTEMO UPDAT KARDAM AMA FAYEDIHI NADAREH
payeezan2000
15-03-2011, 16:55
جایی رو سراغ داره که این تلویزون رو 1-گارانتی کنه؟ 2- ایا کسی میتونه بگه ممکنه تلوبزون ویروسی بشه؟؟؟؟
3- کسی میتونه ادرس یا تلفونی بذاره که بتونه تلویزون رو بتونه بیاد منزل تلویزون رو سرویس کنه بروز رسانی کنه؟
4- ادرس نمایندگی یا تلفنی از سونی داره که بیاد ببینه تلویزیون رو؟
baghbanzadeh
15-03-2011, 18:39
دوست عزيز از سايتي كه خدمتتون گذاشتم دانلود كنيد نه سايت ديگه اي
به احتمال زياد شما با فايل آپديت منطقه ديگه اي آپديت كرديد .
payeezan2000
18-03-2011, 20:05
salam in hast dg
aghay baghebanzadeh anche man daryaftam vaghti signalhay daryafti zaeef bashe ya keyfiyat nadashteh basheh in jori misheh hala nmeidonam ino chetor hal konam?
payeezan2000
18-03-2011, 20:21
rasti man adsl daram bebinam agar kable shabakaro mostaghiem be modem vasl konam aya mishe az internet estefadeh kard?
baghbanzadeh
21-03-2011, 16:20
salam in hast dg
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدaghay baghebanzadeh anche man daryaftam vaghti signalhay daryafti zaeef bashe ya keyfiyat nadashteh basheh in jori misheh hala nmeidonam ino chetor hal konam?
سلام:
آره همينه فايل آپديت NX700/800 هم واسه 40 و هم واسه 46 و 52 و 60 اينچ هست ميتونيد دانلود كنيد .
خب دوست عزيز آنتن و كابل رو چك كنيد به احتمال زياد كابل آنتن مشكل داره از كابل مرغوب استفاده كنيد و كابل از آنتن تا tv تون يكسره باشه اگه كابل تكه تكه باشه سيكنال بسيار ضعيف ميشه .
دوست عزيز از قوانين سايت اينه كه فارسي تايپ كنيد .:46:
baghbanzadeh
21-03-2011, 16:32
سال نو بر شما مبارك
1/1/1390
payeezan2000
24-03-2011, 22:23
salam vali ma ke halam geretest dorost nashod ke nashod
payeezan2000
24-03-2011, 22:39
سلام من یک تلویزیون kld-4nx700گرفتم حدود 5 ماهی میشه اما الان حدود 1 ماهه اولان که کانالهای دیجتال رو وقتی میخوام بگیرم تصویر در جا فریز میشه وانالوگ هم وقتی دارم تلویزون تما شما میکنی گاهی اینطوری میشه بعد هی خودش ریست میکنه وخاموش روشن میشه واصلن تصویری دیگه نداره بعد باید بزارم یک نیم ساعت تلویزون خاموش باشه بعد باز ریست فکتوری کنم تا بتونم انالوگ بیگرم دیجتال که جواب نمیده به نظر شما چه گلی به سرم باید بگیرم درضمن نرم افزار تلویزیون هم به روز کردم فایده ای نداشت ؟
من امروز با استفاده از dlna تلویزیون رو با کامپیوترم شبکه کردم . خیلی حال داد میتونستم عکسها و فیلمها و موزیکهام رو روی tv ببینم - البته من کابل hdmi به طول 10 متر گرفته بودم و از خروجی کارت گرافیکم میتونستم تصویر کامپیوتر رو رو tv ببینم و با استفاده از یه موس وایرلس اونو کنترل بکنم . در کل حال داد. :31:خواستین عکس هم بزارم :5:
سلام دوست عزیز....
این dlna رو می شه با یک مودم وایرلس ای دی اس ال که روتر هم هست استفاده کرد...!! ممکن هست که شما بگین که کامپیوترتون چیه و چطور شبکه کردین؟ یعنی حتی می شه دسکتاپ رو هم دید..؟
ممنون
fafarnana
26-03-2011, 21:23
تمام مطالب این پست با ذکر نام من hosn7 حسین و سایت وزین p30world.com مجاز است.
سلام به همه دوستان - ببخشید اگه دیر جواب دادم - یه مدتی سرم شلوغ بود حال هیچ کاری رو نداشتم-شما برای اتصال به این سرویسها نیاز به خرید وی پی ان - ندارید - اگه adsl دارید کافیه برنامه QuickHideIP رو از اینترنت بگیرید - بعد جدید ترین ------ سرور رو که باید سرعتش هم بالا باشه رو از توش در بیارید رو کاغذ نوشته بعد حالا از طریق کابل شبکه که از طریق مودمتون به tv وصل شده ارتباط میدین (تلویزیون رو به اینترنت کانکت میکنین ) بعد تو تلویزیون در داخل تنظیمات بعد شبکه بعد تنظیمات شبکه و از طریق باسیم و در قسمت اتصال از طریق ------ کدی رو که رو کاغذ نوشته بودین در اون قسمت با کنترل تی وی تایپ میکنین بعد اتصال اوکی شد سریعا به قسمت محتویات اینترنت را تازه سازی کنید رفته و انجام دهید که در این قسمت یه مقدار صبر کنید و عجله نکنین تا تمام بر نامه ها و ویدجت ها رو دانلود کنه. بعد حالشو ببرید - اگه نشد آدرسهای دیگه ------ رو که اون برنامه میده تست کنین - این ایده رو خیلی وقت پیش داشتم که جواب نداده بود اما این برنامه خیلی بروزه و جدید ترین کدها رو بهتون میده که برا من بار دوم جوب داد - سربلند باشین :5:
سلام دوست عزیز
شماره port را چند گذاشتید؟
مرسی
fafarnana
29-03-2011, 21:37
سلام دوستان عزیز
عید شما مبارک باشه.
بهترین سینمای خانگی که با این تلویزیون سازگاری کامل داره چیه؟ من میخواهم یک سینمای خانگی بخرم .
مرسی
با سلام دوستان عزیز
سال جدید مبارک
با راهنمایی شما دوستان و اساتید اینجا تلویزون رو با کامپیوتر شبکه کردم بصورت بیسیم حالا میخوام به اینترنت هم وصل باشه هر کار می کنم نمیشه ADSL که گرفتم هم 128 سرعتشه اصلا با این سر عت اینترنت میشه یا نه
دوستان ببخشید سوال من خارج از بحث های تخصصی NX700 هستش ولی خوب باعث تنوع میشه :31:
چه نوع میزی برای این تلویزیون خوبه یعنی با هاش ست میشه دوستانی که تمایل دارند و اگه امکانش هست عکس از میز و تلوزیونشون رو بذارند.:11:
باتشکر
.همونطور که تو کاتالوگش هست ... میزی کوتاه و نه چندان بلند ... که شلوغ هم نباشه و ساده باشه .
اگر این مشخصات رو داشته باشه تلویزیون بیشتر خودشو نشون میده .
ما سال پیش که تلویزیون رو خریدیم .... رفتم جمهوری و یه میز با همین مشخصات از نمایندگی پاناسونیک خریدیم .... اونجا میزای خوب و قشنگی داشت
خیلی ممنون آقا امین
امکان داره یک عکس از میز تی ویت بذاری .
erfanfarsi1
12-04-2011, 10:19
از دوستان عزیز خواهش دارم اگه کسی میتونه آموزش وصل کردن کامپیوتر به LED NX700 رو توضیح بده؟
در ضمن من از ویندوز XP استفاده میکنم.
hadikhob
12-04-2011, 12:36
باسلام
در مورد اتصال به کامپیوتر من مطالعه کردم در یک تاپیک در قسمت سخت افزار کامپیوتر در مورد DLNA که پروتکل اتصال TV و کامپیوتر و ... میباشد کامل توضیح داده شده اگه لینک پیدا نکردی بگو تا ادرس دقیق برات بزارم
hadikhob
12-04-2011, 12:49
سلام دوست عزیز....
این dlna رو می شه با یک مودم وایرلس ای دی اس ال که روتر هم هست استفاده کرد...!! ممکن هست که شما بگین که کامپیوترتون چیه و چطور شبکه کردین؟ یعنی حتی می شه دسکتاپ رو هم دید..؟
ممنون
سلام
این دوست عزیر کامپیوتر را با HDMI به کامپیوتر وصل کرده
برای شبکه کردن از LDNA استفاده میشه و از کابل شبکه یا WI-FI وایرلس استفاده کرد و به مدم وصل میشه و از طریق یک برنامه مدیا سرور که در کامپیوتر نصب میشه با TV لینک میشی در مورد روتر وایرلس باید تلویزیون یا وای فای وایرلس یا USB مودم وایرلس داشته باشی
erfanfarsi1
12-04-2011, 17:16
باسلام
در مورد اتصال به کامپیوتر من مطالعه کردم در یک تاپیک در قسمت سخت افزار کامپیوتر در مورد DLNA که پروتکل اتصال TV و کامپیوتر و ... میباشد کامل توضیح داده شده اگه لینک پیدا نکردی بگو تا ادرس دقیق برات بزارم
با سپاس از راهنماییت
میتونی آدرس تاپیک رو برام بزاری آخه پیداش نکردم ممنون
سلام
دوستان چطور در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ثبت کنم؟
hadikhob
13-04-2011, 09:42
با سپاس از راهنماییت
میتونی آدرس تاپیک رو برام بزاری آخه پیداش نکردم ممنون
سلام این ادرس نحوه اتصال TV و کامپیوتر
erfanfarsi1
13-04-2011, 10:52
باتشکر از hadikhob ولی چیزی نفهمیدم:41:
من دیروز یه کابل vga به طول 5 متر خریدم وقتی اونو به Led NX700 وصل میکنم هیچ تصویری نمیاد کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟
فکر کنم تو تنظیمات ورودی هاش یه جا بود روی سورس vga باید بزاری
باتشکر از hadikhob ولی چیزی نفهمیدم:41:
؟
من تی ویم رو با کامپیوتر شبکه کردم .
در همین تایپیک در صفحه های قبلی آقای baghbanzadeh آموزش شبکه با تی وی رو گذاشتن
اگه یادتون باشه قبلا تونسته بودم که تی وی رو به اینترنت وصل کنم و ویجت ها رودانلود کنم اما تی وی چون آپدیت اتو ماتیکش فعال بود . خودش اتوماتیک آپدیت شده بود و تمام ویجتهام پرید . (البته شاید علتش چیز دیگه ای بوده)وقت و حوصلش هم نداشتم تا اینکه امشب (شب جمعه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقت کردم و دوباره کار های قبل رو کردم و دوباره بعد 10 دقیقه ویجت هارو دانلود کردم (آفرین به خوذم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اینم عکساش ....البته اینم بگم یه چند تایی ویجت جدید هم اضافه شده.
fafarnana
19-04-2011, 13:52
سلام دوستان عزيز
با راهنمائيهاي دوست خوبمون آقايhosn7 من هم توانستم قسمت اينترنت و ويجت اين تلويزيون را فعال كنم و كلي برنامه هاي مربوط به اينترنت را بگيرم. شما هم طبق دستور ايشان عمل كنيد تاموفق شويد.
پاينده باشيد.
سلام دوستان عزيز
من نرم افزار QUIK IP رو از اینترنت دانلود کردم ولی کار نمیکنه با کرک از کجا دانلود کنم در ضمن سرعت ADSL من 128 است کار میکنه با تی وی
fafarnana
20-04-2011, 10:50
سلام دوستان عزيز
من نرم افزار QUIK IP رو از اینترنت دانلود کردم ولی کار نمیکنه با کرک از کجا دانلود کنم در ضمن سرعت ADSL من 128 است کار میکنه با تی وی
سلام دوست عزيز
اگر تو اينترنت بگردي ورژنهاي متفاوتي براي نرم افزارمورد اشاره است. بايد آنها را نصب كني تا ببيني كدام يك كار مي كند. در ضمن من با سرعت512 با تأخير و كندي مي توانم كار كنم . فكر كنم با 128 مشكل زيادي داشته باشيد.
به هر حال نرم افزارهاي ديگري هم به غير از quick ip هست كه اگردر google بگردي مي تواني پيدا كنيد كه همان كار را انجام مي دهد.
پاينده باشيد.
سلام.من یه nx700 گرفتم تصاویرکیفیت بالاکه میزارم تصویرازچپ به راست خط داراست( افقی). کل صفحه همینطورهست.کیفیت خیلی بد. ایا مدلش هست یاخراب هست.لطفا کمک کنید.ممنون
با تشكر از پاسخ هاي بسيار خوب دوستان، يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم راهي وجود داره كه بشه ترتيب عوض شدن كانالها با كليد افزايش و يا كاهش كانال را تصحيح كرد؟
ترتيب عوض شدن كانالها با كليد افزايش كانال در دستگاه من (40NX700) به صورت زير هستش.
(1-->10-->11-->12-->...19-->2-->20-->21-->.....)
با تشكر
aminashtari
08-05-2011, 00:41
سلام
دوستان شاید اینجا جاش نباشه اما هرچی گشتم تاپیک Nx710 رو پیدا نکردم. چون میخواستم بگیرم کسی از دوستان اطلاعاتی یا لینک تاپیک راجع بهش داره؟ ممنون
دوستان امروز دقت میکردم دیدم 2 تا از پیکسلهای تی ویم سوخته خیلی حالم گرفته شد.علتش چیه و آیا راهی واسه درست شدنش نیست؟
با تشكر از پاسخ هاي بسيار خوب دوستان، يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم راهي وجود داره كه بشه ترتيب عوض شدن كانالها با كليد افزايش و يا كاهش كانال را تصحيح كرد؟
ترتيب عوض شدن كانالها با كليد افزايش كانال در دستگاه من (40NX700) به صورت زير هستش.
(1-->10-->11-->12-->...19-->2-->20-->21-->.....)
با تشكر
کشور رو بزار روسنگاپور ترتیب کانال هااز شماره 1 تا شماره 28 ردیف میشه ولی از 28 به بعد یهو میره رو 500 !!!
سلام دوست عزیزاقای hosn7 لطفاادرس برنامه QuickHideIP رابزارید.ممنون
سلام دوست عزيز
اگر تو اينترنت بگردي ورژنهاي متفاوتي براي نرم افزارمورد اشاره است. بايد آنها را نصب كني تا ببيني كدام يك كار مي كند. در ضمن من با سرعت512 با تأخير و كندي مي توانم كار كنم . فكر كنم با 128 مشكل زيادي داشته باشيد.
به هر حال نرم افزارهاي ديگري هم به غير از quick ip هست كه اگردر google بگردي مي تواني پيدا كنيد كه همان كار را انجام مي دهد.
پاينده باشيد.
این نرم افزار quick ip چی کار میکنه؟ یه توضیحی هم از نحوه کار کردن باها ش میدید؟
hero2011
16-08-2011, 15:06
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
آره هم شبکه هم اینترنت راه اندازی شده . پستهای قبل رو بخونید.
mgolchin13
17-08-2011, 15:07
به تاپیکex-700 هم یک سری بزنید یک روش دیگه هم اونجا توضیح دادن که البته به چی چی پی ان نیاز داره.
دو سه روزی میشه که شبکه های دیجیتال روی تی وی من خود به خود به هم ریخته ؟؟؟ بعضی از کانال ها رو نشون نمیده . میزنه No Signal در صورتی که بقیه کانال ها رو خوب نشون میده . آنتن رو هم چک کردم درسته سیکنال و کیفیت روی 100 هست . بنظر شما اشکال از کجاست؟ آیا از فرستنده صدا وسیما نیست. من مشهد هستم لطفآ بگید چکار کنم درست شه ...:13:
ممنون
سلام
آپدیت جدید nx700 آمده تاریخ 03-08-2011
آپدیت کنید
omid_fakhrayi
27-08-2011, 05:26
بعد از نصب نرم افزار Wild Media Server رو اجرا کنید حالا تنظیمات نرم افزار رو به ترتیب زیر انجام بدید
1
2
3
4
5
سلام و تشکر از پست مفیدتون.
پستتون خیلی به کارم اومد.فقط یه سوال اونم اینکه میشه با این برنامه از ------ لب تاپم واسه tvکه بخام باtv بدون فیلتر برم نت میشه یا نه؟ یه تنظیماتی داره خودش اگه میشه راهنماییم کنین
mgolchin13
29-08-2011, 15:10
این نرم افزار quick ip چی کار میکنه؟ یه توضیحی هم از نحوه کار کردن باها ش میدید؟
این برنا مه ای پی واقعی کامپیوتر رو مخفی میکنه و یک ------ میده که ای پی رو یک چیز دیگه معرفی میکنه. یعنی سایت هایی که میرید متوجه نمیشن شما از ایران وصل شدید وفکر میکنن شما از کشوری که آی پی مال اون هست متصل شدید. با این روش میشه تحریم رو دور زد.
یک نکته ای که توجه کنید اینه که آی پی رو حتما برای کشور آمریکا ست کنید تا اینترنت سونی قبول کنه و بتونید از اون استفاده کنید.
نکته دوم این که حتما باید با کابل شبکه tv رو وصل کنید وبا وایرلس یک سری دنگ وفنگ هایی داره که به دردسرش نمی ارزه.
نکته سوم واز همه مهمتر ابن که کلا اصلا ارزش نداره چون تقریبا همه سایت هایی که ویجت هاشون میاد پولی هستن وباید اشتراک داشته باشید الباقی هم فیل خیس(تر)هستن وسرعت اینترنت هم کمتر از یک مگ فکرشو نکنید!
نتیجه اخلافیش هم این که خودتونو اذیت نکنید! مالی نیست!
alirafaat
03-09-2011, 17:32
سلام
دوستان كسي با وسيله اي به غير از بلو ري پلير با اين تلويزيون 3 بعدي ديده ؟
ما شب قبل با يه لپ تاپ هر كاري كرديم نتونستيم موفق شيم
فيلمها خودشون 3 بعدي بود ( از نوع 2 رنگ و 2 قسمتي )
تمام كارهايي كه در 2 دفترچه راهنما اومده بود انجام دادم اما موفق نشدم
مثل اينكه اينطوريه كه و قتي تلويزيون سيگنال 3 بعدي دريافت كنه خودش ميفهمه و اعلام مي كنه ! ؟
جالبه كه با يه عينك 2 رنگي 5 هزار تومني تصاوير تا حدود زيادي 3 بعدي بود اما با عينك خودش هيچ تفاوتي ديده نمي شد ( در حاليكه فكر كنم سيگنال هم دريافت مي كرد چون چراغ قرمزش هر 3 ثانيه يه بار چشمك ميزد )
با تشكر
hero2011
05-09-2011, 22:25
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
.......
....
...
..
.
اول یه سوال دارم بعد یه درخواست
میخواستم بپرسم شما تا حالا با این نرم افزار فیلم فول اچ دی هم ریت کردید گیر نداشته؟
من فیلم thr 2011 با کیفیت 1080p ریت کردم هر 3 تا 4 ثانیه ریپ مزد تصویر گیر میکرد
با نت متر چک کردم دیدم فقط داره 512 کیلو بر ثانیه آپلود میکنه
توی تنظیمات همون جاییی هست که مدل رو انتخاب میکنی یه گزینه دارهکه داخلش 512 تایپ شده
زیادش کردم
حد اکثرش 51200 هست اما با اون عدد کار نمیکنه اصلا من از 10000 تا 40000 بالا بردم و زمان نگه داشتن تصویر همون مکث کمتر شد و آپلود تا 1 مگ هم بالا اومد البته هر چند ثانیه یک بار یه ثانیه 5 مگ آپلود مکنه که فکر کنم ماله زیر نویسه
بگذریم این نرم افزار توی کیفیت 720P و 1080P مشکل داره و حد اکثر آپلودش بیشتر از 1 مگ نمیشه و این باعث قطعی تصویر میشه
مودم هم از سری N 300 MG
فکر کنم مشکل دقیقا از آپلود باشه به نظر شما راه حلی داره؟
البته با تصاویر I مثله 480 560 720 حتی 1080 I هم مشکلی نداشت و با همون عدد 20000 و با 1 مگ آپلود بدون وقفه کار میکنه عالی
---------- Post added 06-09-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 05-09-2011 at 11:57 PM ----------
در خواستم هم اینه که اگه امکانش براتون هست این آموزش رو براش یه تاپیک بزنید تا بقطه هم استفاده کنند خیلی از بچه ها این رو نمیشناسژن اسلا و در گیر فلش زدن هستن و مشکلات عظیم زیر نویس
سلام دوست عزیزاقای hosn7 لطفاادرس برنامه QuickHideIP رابزارید.ممنون
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
اول یه سوال دارم بعد یه درخواست
میخواستم بپرسم شما تا حالا با این نرم افزار فیلم فول اچ دی هم ریت کردید گیر نداشته؟
من فیلم thr 2011 با کیفیت 1080p ریت کردم هر 3 تا 4 ثانیه ریپ مزد تصویر گیر میکرد
با نت متر چک کردم دیدم فقط داره 512 کیلو بر ثانیه آپلود میکنه
توی تنظیمات همون جاییی هست که مدل رو انتخاب میکنی یه گزینه دارهکه داخلش 512 تایپ شده
زیادش کردم
حد اکثرش 51200 هست اما با اون عدد کار نمیکنه اصلا من از 10000 تا 40000 بالا بردم و زمان نگه داشتن تصویر همون مکث کمتر شد و آپلود تا 1 مگ هم بالا اومد البته هر چند ثانیه یک بار یه ثانیه 5 مگ آپلود مکنه که فکر کنم ماله زیر نویسه
بگذریم این نرم افزار توی کیفیت 720P و 1080P مشکل داره و حد اکثر آپلودش بیشتر از 1 مگ نمیشه و این باعث قطعی تصویر میشه
مودم هم از سری N 300 MG
فکر کنم مشکل دقیقا از آپلود باشه به نظر شما راه حلی داره؟
البته با تصاویر I مثله 480 560 720 حتی 1080 I هم مشکلی نداشت و با همون عدد 20000 و با 1 مگ آپلود بدون وقفه کار میکنه عالی
---------- Post added 06-09-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 05-09-2011 at 11:57 PM ----------
در خواستم هم اینه که اگه امکانش براتون هست این آموزش رو براش یه تاپیک بزنید تا بقطه هم استفاده کنند خیلی از بچه ها این رو نمیشناسژن اسلا و در گیر فلش زدن هستن و مشکلات عظیم زیر نویس
آقای باغبانزاده نیستی؟
راه حلش رو توی تاپیک زیر پیدا کردم ممنون
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
arashp30world
24-10-2011, 15:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از نصب نرم افزار Wild Media Server رو اجرا کنید حالا تنظیمات نرم افزار رو به ترتیب زیر انجام بدید
1
2
3
4
5
نسخه روسی این نرم افزار را از کجا میشه دانلود کرد؟ لطفا لینک بگذارین.
mgolchin13
31-10-2011, 23:22
نسخه روسی این نرم افزار را از کجا میشه دانلود کرد؟ لطفا لینک بگذارین.
این هم لینک برای دانلود نسخه روسی که ورژن های مختلفش هست و بدون محدودیت.
من خودم نسخه انگلیسی رو هم نصب دارم (البتهexpire شده)که از روی اون معنی کلمات ورژن روسی رو پیدا میکنم و استفاده میکنم:
noodyroof
11-11-2011, 13:27
برنامهpms را یه امتحانی بکنید (ps3 media server ) هم رایگانه
هم امکانات زیادی داره من یه فیلم فول اچ دی را با زیرنویس فارسی با یه
مودم زایکسل g بدون فریز استریم کردم
mehran_ma2002
09-12-2011, 19:35
با سلام من می خواستم سوال کنم چطور می تواتم وقتی توی سایتی فیلم رو می بینیم روی تلویزیون پخش کنم . من فیلم روی کامپیوتر دارم می توانم روی tv پخش کنم با برنامهwild media server ایا امکان داره که از روی سایت پخش کنم به tv
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
اطلاعاتیدرمورد قیمت و کیفیت مخصوصا 3 بعدی مدلهای ال ای دی سونی زیر میخواستم. لطفاراهنمایی کنید
46ex720 46ex710 46ex700
46nx700 46nx710 46nx720
و همینمدلها در رده H خیلی ممنون
zerocold5
01-04-2012, 23:53
من روشی رو که دوستان گفته بودن برای متصل شدن به اینترنت انجام دادم
کانکت میشه و video ها رو هم میاره حتی چند تا تریلر فیلم هم کامل نگاه کردم :5:
ولی
نمی دونم چرا Widget ها کار نمی کنن. یعنی وقتی کلید Widget رو میزنم هیچ اتفاقی رخ نمیده
شاید دلیلش این باشه که هنگام متصل شدن Error 5006 رو میده و درست و کامل کانکت نمیشه.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.