ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کولر برای Asus M4A89GTD PRO

mey 2009
13-08-2010, 03:54
سلام به همه دوستان P30World.
عرض کنم خدمت شما که من میخوام واسه Asus M4A89GTD PRO یک کولر خوب بخرم. سی پی یو من هم Phenom II X6 1055t هست. الان با فن خودش روی 3.47 اورکلاک شده ولی دماش زیادی بالا میره(نرم افزار h.W monitor برای دمای CPU حدود 60 رو نشون میده!! ولی دمای هسته ها رو حدود 52 درجه نشون میده). من میخوام یک فن بهتر بگیرم که هم بی سر و صدا باشه و هم اینکه روی این برد نصب بشه. مشکل من با این برد اینه که اسلات رمها زیادی نزدیک سوکت سی پی یو هست و این واسه نصب رم مشکل ساز میشه. بودجه هم حداکثر 50 تومنه! حالا با توجه به شکل مادر برد چند تا کولر معرفی کنید. در ضمن اگر کسی کولری داره که قصد فروش داره Pm بده:5:.

چند تا اعکس از مادر برد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultra_Black
13-08-2010, 10:35
سلام
زیر 50 تومن Tower 120 Extreme بهترین گزینه بود که ظاهرا دیگه تو بازار موجود نیست و تولید نمیشه!
بعد اونها:
Core Contact Freezer
OCZ Vendetta 2
CoolerMaster TX3
Thermaltake Sonic Tower
کولرهای خوبی هستند و همگی زیر 50 تومن

hostironi
13-08-2010, 10:54
HP-1216X 53toman

sina-star
13-08-2010, 12:19
با سلام

آقا بنظر من شما یک NOCTUA NH-U9B تهیه کنید

قیمتش 69 تومنه ولی باور کنید ارزش 20 تومن هزینه اضافی رو هم داره ! :41: من خودم مشکل شما رو دارم و میخوام اینو بگیرم.

بعدشم بیا به من بگو که چطور رو سیستمت نصب شده .

میتونی از دیگر دوستان نظرشون رو در مورد این کولر بپرسی :46:

amd>intel
13-08-2010, 13:17
coolermaster v6GT عاليه .

mey 2009
13-08-2010, 13:29
با سلام

آقا بنظر من شما یک NOCTUA NH-U9B تهیه کنید

قیمتش 69 تومنه ولی باور کنید ارزش 20 تومن هزینه اضافی رو هم داره ! :41: من خودم مشکل شما رو دارم و میخوام اینو بگیرم.

بعدشم بیا به من بگو که چطور رو سیستمت نصب شده .

میتونی از دیگر دوستان نظرشون رو در مورد این کولر بپرسی :46:

دوست عزیز من تاپیک شما رو خوندم. عرض کنم که شما برای نصب کولر روی بردهای AMD جهتی رو میتونید انتخاب کنید که ضامن های پایه پلاستیکی اطراف سوکت بهتون اجازه میده! برای مثال توی عکس زیر برای برد خودم اگه توجه کنید میبینید که ضامن ها در بالا و پایین سوکت هستن و این یعنی اینکه شما فن رو فقط در حالتی که هوا رو از جلوی کیس بگیره و به پشت کیس هدایت کنه میتونید نصب کنید.

البته این که میگم بستگی به پایه های فن شما هم داره. من چند روز پیش یک فن خریدم که این مشکلی که سما میگفتین رو داشت. درست مثل بوفالو که فقط به به جهت نصب میشد.
ولی فنی که شما میخواهین بخرین این نشیمنگاه سوکت به صورت جدا هست و شما میتونید اونو هر جهتی که میخواهین نصب کنین. متأسفنه سرعت اینترنتم کمه وگرنه چندتا عکس براتون آپلود میکردم تا بیشتر متوجه حرف من بشین. یه لطفی کنین توی عکس های گوگل مدل فنتون رو سرچ کنید عکس های مربوط به پایه های سوکت AMD این فن رو نگاه کنید و همینطور ضامن های سوکت مادر برد خودتون رو هم ببینید که کدوم طرفی هستش و اونطوری بیشتر متوجه میشین که کدوم طرفی میتونید اونو نصب کنید. امیدوارم که موفق باشین

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

HP-1216X 53toman

این رو من توی یک مغازه دیدم همین قیمتی که شما دارین میگفت ولی مشکل من اینه که میخوام روی این برد حتما جا بشه و اینکه بی صدا باشه. این فن ار شرکت Pc clooler هست و یک نمونه از فن هاشو خریدیم که چندان کارایی بالایی نداشت و هم توی دورهای بالا صدا میداد. باز هم از شما متشکرم دوست عزیزم.

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

coolermaster v6GT عاليه .

دوست عزیز این توی بازار پیدا میشه؟ قیمت هم لطف کنید آدرسی هم دارین برام بفرستین.

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

سلام
زیر 50 تومن Tower 120 Extreme بهترین گزینه بود که ظاهرا دیگه تو بازار موجود نیست و تولید نمیشه!
بعد اونها:
Core Contact Freezer
OCZ Vendetta 2
CoolerMaster TX3
Thermaltake Sonic Tower
کولرهای خوبی هستند و همگی زیر 50 تومن

نظرتون راجع به Cm hyper 212 plus چی هست؟ توی بازار پیدا میشه؟

sina-star
13-08-2010, 16:03
لبته این که میگم بستگی به پایه های فن شما هم داره. من چند روز پیش یک فن خریدم که این مشکلی که سما میگفتین رو داشت. درست مثل بوفالو که فقط به به جهت نصب میشد.
ولی فنی که شما میخواهین بخرین این نشیمنگاه سوکت به صورت جدا هست و شما میتونید اونو هر جهتی که میخواهین نصب کنین. متأسفنه سرعت اینترنتم کمه وگرنه چندتا عکس براتون آپلود میکردم تا بیشتر متوجه حرف من بشین. یه لطفی کنین توی عکس های گوگل مدل فنتون رو سرچ کنید عکس های مربوط به پایه های سوکت AMD این فن رو نگاه کنید و همینطور ضامن های سوکت مادر برد خودتون رو هم ببینید که کدوم طرفی هستش و اونطوری بیشتر متوجه میشین که کدوم طرفی میتونید اونو نصب کنید. امیدوارم که موفق باشین

سلام

خیلی ممنون از پاسخ شما ، دوست عزیزم
طبق اضحارات شما من یک تحقیقی کردم و انگار که مشکل عمود بر گرافیک نصب شدن رو این کولر نداره ، ولی بازم اگر شما یک لینکی قرار بدی که کاملا مشخص باشه ، خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی ممنون میشم :11:

راستی اگر شما و سایر دوستان اطلاعاتی از این کولر دارید ، میشه بگید که این کولر 2 تا فن داره یا یکی ؟
تا جایی که من میدونم 2 تا فن باید داشته باشه ولی تو بعضی عکسها دیدم که یک فن داره ! حالا جریان چیه ؟

mey 2009
13-08-2010, 20:34
سلام

راستی اگر شما و سایر دوستان اطلاعاتی از این کولر دارید ، میشه بگید که این کولر 2 تا فن داره یا یکی ؟
تا جایی که من میدونم 2 تا فن باید داشته باشه ولی تو بعضی عکسها دیدم که یک فن داره ! حالا جریان چیه ؟
[/COLOR]

این مدل Noctua NH-U9B SE2 دوتا فن داره و این مدل Noctua NH-U9B یک فن بیشتر نداره!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sina-star
14-08-2010, 11:15
این مدل Noctua NH-U9B SE2 دوتا فن داره و این مدل Noctua NH-U9B یک فن بیشتر نداره!

خیلی ممنون ! :11:

حالمونو گرفتی :41:

mey 2009
14-08-2010, 12:14
خیلی ممنون ! :11:

حالمونو گرفتی :41:

من مخلصتم. خودت ميتوني يه فن ديگه روش بذاري جا براي نصب فن روش هست. حدود 10 تا 12 تومن يه فن معمولي از zalman ميخري نصب ميكني روش! ولي با يه فن هم كار ميكنه و براي CPU هاي Amd كافي هستش. تو review ها خيلي خوب هستش ولي يكم گرونه! با 60 تومن Zalman performa گزينه بهتري هست.

mey 2009
14-08-2010, 12:24
كسي نظرش رو راجع به Cooler master hyper 212 pluse نگفت؟ كسي چيزي راجه بهش ميدونه؟ قيمت و اينكه ارزش خريد داره يا نه؟ توي review ها ميگن خوبه ولي باز هم اگه كسي نظري داره بگه.

دوستان كولر دست دوم دارين PM بدين!!:5:

sina-star
14-08-2010, 14:50
من مخلصتم. خودت ميتوني يه فن ديگه روش بذاري جا براي نصب فن روش هست. حدود 10 تا 12 تومن يه فن معمولي از zalman ميخري نصب ميكني روش! ولي با يه فن هم كار ميكنه و براي CPU هاي Amd كافي هستش. تو review ها خيلي خوب هستش ولي يكم گرونه! با 60 تومن Zalman performa گزينه بهتري هست.

مرسی عزیزم :11:

آخه اندازه فن این کولر 92 میلیمتری هست ، و فن به این اندازه خیلی سخت گیر میاد ، تازه اگرم گیر بیارم دو تا گیره هم برای نصبش باید باشه که نیست !!

حالا بنظر شما Zalman performa بهتره ؟ من تعریف نوکوتا خیلی شنیدم ها !
راستی دما هم برام خیلی مهمه ، چون اورکلاک میکنم

ولی در کل من از این برند Zalman نمیدونم چرا اصـــــــــــــــــــــــ لا خوشم نمیاد ! :31:

sina-star
14-08-2010, 15:40
كسي نظرش رو راجع به Cooler master hyper 212 pluse نگفت؟ كسي چيزي راجه بهش ميدونه؟ قيمت و اينكه ارزش خريد داره يا نه؟ توي review ها ميگن خوبه ولي باز هم اگه كسي نظري داره بگه.

دوستان كولر دست دوم دارين PM بدين!!:5:

نسبت به قیمتش خیلی خوبه ، خیلی هم خوب عمل میکنه
منم اگر این نوکوتا رو نگیرم ، به احتمال زیاد همین مدل رو میگیرم

mey 2009
14-08-2010, 16:47
آخه اندازه فن این کولر 92 میلیمتری هست ، و فن به این اندازه خیلی سخت گیر میاد ، تازه اگرم گیر بیارم دو تا گیره هم برای نصبش باید باشه که نیست !!آره. شرمنده من به این اصلاً دقت نکرده بودم. فن 92 میلیمتری سخت گیر میاد. حالا چرا گیر دادی به این؟

حالا بنظر شما Zalman performa بهتره ؟ من تعریف نوکوتا خیلی شنیدم ها !
راستی دما هم برام خیلی مهمه ، چون اورکلاک میکنمعزیز منم واسه اورکلاک میخوام بخرم اگه امضای منو ببینی منم کم و بیش اور میکنم. سی پی یوت چیه؟ و رو چه بردی این کارو میخواهی انجام بدی؟

ولی در کل من از این برند Zalman نمیدونم چرا اصـــــــــــــــــــــــ لا خوشم نمیاد !برند خوبیه و کولر های خوبی میزنه.

sina-star
15-08-2010, 10:21
آره. شرمنده من به این اصلاً دقت نکرده بودم. فن 92 میلیمتری سخت گیر میاد. حالا چرا گیر دادی به این؟

تاکید خاصی روی این کولر ندارم ، فقط قیمتش با توجه به کاراییش برام منطقی اومد ! واگر کولر بهتری پیشنهاد بشه اونو میگیرم
ولی سقف بودجم 60 تومنه

عزیز منم واسه اورکلاک میخوام بخرم اگه امضای منو ببینی منم کم و بیش اور میکنم. سی پی یوت چیه؟ و رو چه بردی این کارو میخواهی انجام بدی؟

Cpu : AMD Phenom IIx4 965
M.B : Gigabyte GA - MA 790FTX - UD5P
البته شاید cpu رو به 1055 تغییر بدم !

برند خوبیه و کولر های خوبی میزنه.

در اون که شکی نیست ! ولی قیمتاش مثل کولر مستر یکم فضایی ! مثل همین قیمت پاور 1000 واتش

خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی ممنون از لطفتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mey 2009
15-08-2010, 11:20
Cpu : AMD Phenom IIx4 965
M.B : Gigabyte GA - MA 790FTX - UD5P
البته شاید cpu رو به 1055 تغییر بدم !

مادر بردتون رو قبلاً خريدين؟ چون اگه نگرفتين ميتونين چيپ سري هشتصد بخرين كه بهترن.

ولی قیمتاش مثل کولر مستر یکم فضایی ! مثل همین قیمت پاور 1000 واتش

اينو باهاتون موافقم. فكر ميكنم كه به خاطر اينكه برند هست و شركت هاي گارانتي كننده هم تا حدودي پول همين برند رو ميگيرن.

نظرت راجع به اين چيه؟
فروشنده حاضر بود تا 53 تومن بهم بده! ولي چون كولر نام آشنايي نبود دست نگه داشتم! اينم لينكش.

يك شركت چيني هست! يكي از فن هاشو من براي E8400 خريدم. صدا نمي داد و از كولر Stock اينتل در حالت فول لود حدود 8 تا 9 درجه خنك تر بود! فقط با 21 تومن!

sina-star
15-08-2010, 12:13
نظرت راجع به اين چيه؟
فروشنده حاضر بود تا 53 تومن بهم بده! ولي چون آشنا نبود دست نگه داشتم!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1540

يك شركت چيني هست! يكي از فن هاشو من براي E8400 خريدم. صدا نمي داد و از كولر Stock اينتل در حالت فول لود حدود 8 تا 9 درجه خنك تر بود! فقط با 21 تومن! __________________

والا این کولری که لینکش رو گذاشتی خیلی عالیه و از مدلی که من انتخاب کردم بهتره
ولی فقط از قیمتش سردرنیاوردم ! :41: یه بار گفتی 53 تومن یه بار گفتی 21 تومن ! :31:
البته خوب 21 که نمیشه ولی به 53 تومن خیلی مناسبه .
حالا تو بازار این کولر موجود هست ؟
اگر باشه و قیمتشم این باشه واقعا از نوکوتا خیلی بهتره.

ولی در کل اگر در مورد این کولر بیشتر توضیح بدی ممنون میشم :11:

مادر بردتون رو قبلاً خريدين؟ چون اگه نگرفتين ميتونين چيپ سري هشتصد بخرين كه بهترن.

یه هشت ، نه ماهی از خریدش میگذره !

mey 2009
15-08-2010, 12:27
والا این کولری که لینکش رو گذاشتی خیلی عالیه و از مدلی که من انتخاب کردم بهتره
فكر كنم كه خيلي خوب باشه!

ولی فقط از قیمتش سردرنیاوردم ! :41: یه بار گفتی 53 تومن یه بار گفتی 21 تومن ! :31:
من كولري كه براي E8400 خريدم رو گفتم كه 21 تومن بوده و كارايي خوبي داشت! از همين شركت هستش!
اين كولري كه لينكش رو گذاشتم 53 هزار تومنة!

حالا تو بازار این کولر موجود هست ؟

اره توي بازار هستش.

ولی در کل اگر در مورد این کولر بیشتر توضیح بدی ممنون میشم :11:

خيلي راجع بهشش review نيست. يك مدل از Extreamgear هست به همين اسم و تقرياً با همين شكل كه توي گوگل ريوو اينو مياره!

sina-star
15-08-2010, 12:55
دقیقا یک دونه از این کولر دست دومش بود 45 تومن که متاسفانه با اختلاف چند دقیقه از دستم پرید :41:

اگه دیروز میگفتی خریده بودمش ! :31:

اگر مشکل اصلیش رو هم حل کنید دیگه حله ها ! اونم اینه که حالا این کولر رو AMD به چه حالتی نصب میشه ؟ :31:

راستی این فن نوکوتا رو هم از همون فروشندش پرسیدم که گفت 2 تا فن داره

mey 2009
15-08-2010, 13:31
دقیقا یک دونه از این کولر دست دومش بود 45 تومن که متاسفانه با اختلاف چند دقیقه از دستم پرید :41:

بي خيال بابا. لابد قسمت نبود! از فروشنده اش بپرس صدا ميداده يا نه؟

اگر مشکل اصلیش رو هم حل کنید دیگه حله ها ! اونم اینه که حالا این کولر رو AMD به چه حالتی نصب میشه ؟ :31:
ببين اين عكس از كولر هستش كه نشون ميده كه گيره سوكت به كدوم طرف ميخوره!
اين هم سوكت مادربرد شما!

به نظر مياد كه به همون حالتي كه شما ميخواهين نصب بشه! حالت اول توي تاژيكي كه خودتون گفته بودبن!

راستی این فن نوکوتا رو هم از همون فروشندش پرسیدم که گفت 2 تا فن داره
شما كجا ساكن هستين؟

sina-star
15-08-2010, 13:51
ببين اين عكس از كولر هستش كه نشون ميده كه گيره سوكت به كدوم طرف ميخوره!

البته این گیره فکر کنم برای اینتل هست .

شما كجا ساكن هستين؟

گاهی ارومیه ، گاهی تبریز :25:

بي خيال بابا. لابد قسمت نبود! از فروشنده اش بپرس صدا ميداده يا نه؟

البته فروشنده خودش 2 تا فن دیگه ال ای دی جاش نصب کرده بود ، ولی بگفته خودش اصلا صدایی نداشت !

mey 2009
15-08-2010, 17:59
البته این گیره فکر کنم برای اینتل هست .
توی جعبه فن یک سری متعلقات هست که گیره سوکت AMD هم داخلش هست. باید اونو نگاه کنی و ببینی که کدوم طرفی نصب میشه.

DIAKO-HAWK
16-08-2010, 13:56
بنظر من performa عالیه نسبت به قیمت وکاراییش حرف نداره ن در موردش تحقیق کردم توی سایتی که متاسفانه یادم نیست توتست با خنک کننده های دیگه که از نظرقیمت خیلی بالاتر بودن رتبه دوم گرفته بود scythe mugen-2 scm-2000 رتبه اول
تست با
CPU. i7 970 - MB.Giga X58-UD3
من هم خریدم

mey 2009
16-08-2010, 16:55
بنظر من performa عالیه نسبت به قیمت وکاراییش حرف نداره ن در موردش تحقیق کردم توی سایتی که متاسفانه یادم نیست توتست با خنک کننده های دیگه که از نظرقیمت خیلی بالاتر بودن رتبه دوم گرفته بود scythe mugen-2 scm-2000 رتبه اول
تست با
من هم خریدم

من هم این بنچمارک رو دیدم. آره خوبه! مبارکه.

sina-star
16-08-2010, 22:45
تست با
من هم خریدم

یعنی از نوکوتا بهتره ؟ نوکوتا دو تا فن داره ها !
در هر صورت بازم مثل همیشه ، مشکل من اینکه نمیدونم چطور روی AMD نصب میشه ! :41:

mey 2009
17-08-2010, 02:51
یعنی از نوکوتا بهتره ؟ نوکوتا دو تا فن داره ها !
در هر صورت بازم مثل همیشه ، مشکل من اینکه نمیدونم چطور روی AMD نصب میشه ! :41:

پاورت بالای کیست نصب شده؟
بابا سخت نگیر اینها طوری ساخته میشن که به هر دو طرف نصب بشن. سازنده ها هم میدونن که بعضی از کیس ها به اصطلاح اسمبل معکوس نیستن و برای هر دو شرایط کولرشون رو طراحی میکنن. نگرانی بی موردی داری. در مورد بوفالو هم گه گفتی به یه جهت نصب میشه، مشکل اون این بود که گیره روی خود کولر به صورت پیش فرض نصب هستش و شما نمیتونی اونو تغییر بدی!

sina-star
17-08-2010, 15:54
پاورت بالای کیست نصب شده؟
بابا سخت نگیر اینها طوری ساخته میشن که به هر دو طرف نصب بشن. سازنده ها هم میدونن که بعضی از کیس ها به اصطلاح اسمبل معکوس نیستن و برای هر دو شرایط کولرشون رو طراحی میکنن. نگرانی بی موردی داری. در مورد بوفالو هم گه گفتی به یه جهت نصب میشه، مشکل اون این بود که گیره روی خود کولر به صورت پیش فرض نصب هستش و شما نمیتونی اونو تغییر بدی!

حرف شما صحیح ، اما اگر فن بصورت عمودی نصب بشه ، دیگه کاراییش صفر میشه ، حتی زیر صفر هم میشه :41: یعنی از فن استوک هم ضعیف تر عمل میکنه !

کیسم هم معکوس هست ، گرین اینفینیتی

mey 2009
17-08-2010, 19:15
حرف شما صحیح ، اما اگر فن بصورت عمودی نصب بشه ، دیگه کاراییش صفر میشه ، حتی زیر صفر هم میشه :41: یعنی از فن استوک هم ضعیف تر عمل میکنه !

چرا؟ منظورتونو نمی فهمم! بیشتر توضیح میدی؟

sina-star
19-08-2010, 15:40
چرا؟ منظورتونو نمی فهمم! بیشتر توضیح میدی؟

اول از همه ببخشید که دیر جواب دادم :11:

یعنی زمانی که کولر مثل حالت دوم نصب میشه و فن کولر درست بالاسر کارت گرافیک قرار میگیره اگر کارت گرافیک دماش زیاد باشه ، فن هم هوای گرم گرافیک رو گرفته و به پردازنده میده او اینم که باعث گرمی بیشتر پردازنده میشه

به عنوان مثال من کارت گرافیکم 4870x2 هست که حرارتش دیگه معروف هست و زمانی که فن کولر درست بالاسر این کارت کار میکنه ، نه تنها نسبت به کولر استوک بهتر عمل نمیکنه ، بلکه 12 درجه هم از کولر استوک ضعیف تر عمل میکنه :18:

علتشم که مشخصه ، هوای فوق العاده داغ تولید شده از 4870x2 رو میگیره و تحویل پردازنده میده ! یعنی در حقیقت بجای اینکه پردازنده رو خنک کنه ، کارت گرافیک رو خنک میکنه :31: