ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم و زیاد شدن خفیف نور مانیتور asus k52

hamidsfa
12-08-2010, 18:38
سلام من یک asus k52 یا به قولی x52j گرفتم صفحه مانیتورش به صورت خیلی خیلی خفیف کم نور و پرنور می شه البته اون قدر خفیف که فقط خودم متوجه می شم بیشتر تو صفحه های سفید و با نور lcd کم مشخص می شه می خواستم بدونم طبیعی هست یا لپ تاپ من مشکل داره اون یکی لپ تاپم sony nw این مشکل رو نداره ممنون می شم راهنمایی کنید

H@mid-Vista
13-08-2010, 08:56
اگر نور مانیتور را در حداقل بذارین ممكنه به طور طبیعی این ایراد به چشم بیاد
اما اگر در بیش از 30 درصد نور حداكثر این مشكل هست ایراد داره و باید مشكل ریشه یابی بشه

hamidsfa
13-08-2010, 11:45
الان نگاه کردم وقتی نور صفر درصد باشه این مشکل وجود نداره تو 10 درصد و 40 درصد خیلی خیلی کمه و تقریبا به نظر نمی اید تو 20 و 30 درصد به حداکثر می رسه این مشکل و تو 50 و 60 و تا 100 درصد مشکل کاملا حل می شه ممنون واسه راهنماییت

hamidsfa
13-08-2010, 12:34
یه چیز دیگه فهمیدم این که این مشکل موقعی که لپ تاپم مدتی مثلا 10 دقیقه بی کار می مونه کاملا به چشم می اید و شدید تر می شه گفتم شاید این نکته هم مهم باشه

M E H R A N
13-08-2010, 14:11
یه چیز دیگه فهمیدم این که این مشکل موقعی که لپ تاپم مدتی مثلا 10 دقیقه بی کار می مونه کاملا به چشم می اید و شدید تر می شه گفتم شاید این نکته هم مهم باشه

این مشکل ربطی به کم و زیاد بودن نور صفحه نداره و کاملا طبیعیه. کم کردن نور صفحه به خاطر محافظت از ال سی دی انجام میشه. البته این کم کردن نور بیشتر در حالتی اتفاق میوفته که شما از High Performance استفاده نکنید. دقیقا مثل اینه که بعد از 10 دقیقه Screen Saver فعال بشه و اسمش رو بزاریم مشکل.

شما باید Power4Gear را داشته باشید. داخل این برنامه حالت استفاده از لپ تاپ را بر روی high Performance قرار بدید و دوباره امتحان کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidsfa
13-08-2010, 16:29
این مشکل ربطی به کم و زیاد بودن نور صفحه نداره و کاملا طبیعیه. کم کردن نور صفحه به خاطر محافظت از ال سی دی انجام میشه. البته این کم کردن نور بیشتر در حالتی اتفاق میوفته که شما از High Performance استفاده نکنید. دقیقا مثل اینه که بعد از 10 دقیقه Screen Saver فعال بشه و اسمش رو بزاریم مشکل.

شما باید Power4Gear را داشته باشید. داخل این برنامه حالت استفاده از لپ تاپ را بر روی high Performance قرار بدید و دوباره امتحان کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون از راهنمایی ها ولی مشکل من اون طوری که شما فهمیدی نیست من نور صفحه مانیتورم به صورت مداوم کم و زیاد می شه تقریبا چند بار در ثانیه که شدت کم و زیاد شدن ها بعد از مدتی بی کار موندن لپ تاپم بیشتر می شه و وقتی مانیتور لپ تاپ در اثر عدم استفاده خاموش می شه و بعد روشنش می کنیم به حداکثر می رسه و چند دقیقه بعد عادی می شه و تمام این قضایا در نور کمتر از 50 درصد اتفاق می افته و روی حالت های مختلف مثل high performane یا power saver و یا بقیه حالت ها فرقی هم نداره

M E H R A N
13-08-2010, 20:03
ممنون از راهنمایی ها ولی مشکل من اون طوری که شما فهمیدی نیست من نور صفحه مانیتورم به صورت مداوم کم و زیاد می شه تقریبا چند بار در ثانیه که شدت کم و زیاد شدن ها بعد از مدتی بی کار موندن لپ تاپم بیشتر می شه و وقتی مانیتور لپ تاپ در اثر عدم استفاده خاموش می شه و بعد روشنش می کنیم به حداکثر می رسه و چند دقیقه بعد عادی می شه و تمام این قضایا در نور کمتر از 50 درصد اتفاق می افته و روی حالت های مختلف مثل high performane یا power saver و یا بقیه حالت ها فرقی هم نداره

FN+A رو همزمان بزن.

اگر کار نکرد Fn+Q رو همزمان با هم بگیر تا Light Sensor غیر فعال بشه.

hamidsfa
13-08-2010, 20:44
FN+A رو همزمان بزن.

اگر کار نکرد Fn+Q رو همزمان با هم بگیر تا Light Sensor غیر فعال بشه.

هر دو تا رو امتحان کردم فکر کنم لپ تاپ من این سنسور رو نداره اصلا

majid_3ma
14-08-2010, 07:27
سلام من یک asus k52 یا به قولی x52j گرفتم صفحه مانیتورش به صورت خیلی خیلی خفیف کم نور و پرنور می شه البته اون قدر خفیف که فقط خودم متوجه می شم بیشتر تو صفحه های سفید و با نور lcd کم مشخص می شه می خواستم بدونم طبیعی هست یا لپ تاپ من مشکل داره اون یکی لپ تاپم sony nw این مشکل رو نداره ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
مشکل شما از های ولتاژ هستش(های ولتاژ مثل همون ترانس مهتابی) یا فلورسنت( که دستگاه های جدید ال ای دی هست )
بیشتر فکر میکم های ولتاژ باشه
منم قبلن این مشکل رو روی دستگاه خودم داشتم

hamidsfa
14-08-2010, 09:23
یک کم توضیح می دید در مورد این مشکل و نحوه حل کردنش مال شما چه طوری درست شد

hamidsfa
14-08-2010, 09:43
راستی این لپ تاپ رو ده روزه خریدم ممکنه همچین مشکلی داشته باشه

hamidsfa
15-08-2010, 21:22
دوستان بی زحمت جواب بدید

bkhorram
02-04-2015, 23:20
سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباشید این مشکل مربوطه به ویندوزه و نه لپ تاپ و برای رفعش برحسب نوع گرافیکتون میتونید اقدام کنید
من خودم این مشکلو داشتم گرافیکمم اینتل بود از طریق راست کلیک روی دستاپ وارد graphic properties شدم و بعد تو قسمت power در پانل on battery گزینه display power saving technology رو غیرفعال کردم و درست شد