ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریو یا 206 تیپ 2

radicalmajid
11-08-2010, 13:06
سلام دوستان من بین 206 تیپ 2 و ریو دو دل شدم بنظرتون کدومش بهتره؟ البته از نظر خودم کفه ترازو بیشتر سمت ریو هست.

irinn65
11-08-2010, 23:58
قطعا به نظرتون که ریو هست بیشتر فکر کنید ریو اتاق بزرگتر کم مصرفتر خرج بسیار ارزانتری داره و همینطور قیمت کمتری هم نسبت به 206داره در ضمن به نسبت 206 قطعه ایرانی کمتری درش بکار رفته....

farshad bugatti
12-08-2010, 13:47
سلام دوستان من بین 206 تیپ 2 و ریو دو دل شدم بنظرتون کدومش بهتره؟ البته از نظر خودم کفه ترازو بیشتر سمت ریو هست.

ریو مزیت هایی که نسبت به 206 تیپ 2 داره اینه که جادارتره (کاربردش بیشتره) و قوی تره.
206 تو طراحی داخلی و خارجی جذاب تره.
هر دوشون بخصوص 206 کم مصرف هستند.
مهم اینه که کدومش به دل شما بشینه و با سلیقه شما سازگار باشه.

Maziar_69
13-08-2010, 00:32
البته شما نگفتی برای خودت میخوای یا خانواده.
206 جوون پسند تر هست و راحت تر اسپورت میشه.
اما اگر من بودم با اینکه برای خونواده هم نمیخوام بازم ریو رو انتخاب میکردم.
به خاطر موتور قوی تر و جاداریه بیشتر.

vatan2009
13-08-2010, 17:20
موتور تیپ2 مستقیما از فرانسه میاد و نهایتا قطعات اون ساخت لهستان هستند اما کیا بشدت چینی دوست هست و خیلی از قطعات ریو زده ساخت کره ولی چینی هست و تحت لیسانس کره
قیمت قطعات هم به نظر من فرقی ان چنانی ندارند مثلا تسمه تایم تیپ 2 ساخت انگلستان کنتینال 12 تومن هست و ریو ساخت چین(زده کره) 14 تومن هست(قیمتهای مال 1 سال پیش هست)
صدای موتور ریو هم که زبان زد عام و خواص هست توضیحی من نمیدم ماشالله از 100 متری مشخص هست
در مورد زیبایی داخلی و خارجی هم که مسلما ماشین اسیایی بهترین مدلش با بدترین مدل ماشین اروپایی قابل مقایسه نیست تازه 206 مستثنی است و طراحی داخلیش جزو معدود طراحی های برتر دنیاست (اینه های ریو را در ذهن بیارید هرجا میبینم دلم میخواد با لگد بشکنمشون)
در مورد نرم تر بودن ریو هم با اون رینگهای فرقون مسلما 206 هم نرم میشه
در مورد جاداری هم ریو جادار تره ولی به نظر من همچین ماشین جاداری هم نیست اگه کسی ماشین جادار بخواد تو این رنج ماشینهای بهتری هم هست
در مورد ساخت بدنه ایرانخودرو یه چیزش به استاندارد های جهانی خیلی نزدیکه اونم کیفیت رنگ و مونتاژ خود بدنه هست(یه روآ را بزارید کنار یه مزدا 3 تا بفهمید سالن رنگ ایرانخودرو چقدر عالیه البته منظور خود بدنه هست نه سپر و...)
موتور ریو یخورده به بنزین حساسه و کاملا صدای کوبش با بنزین های ایران بگوش میرسه حالا واقعا نمیدونم اگه چندسال کار کنه چی میشه
لذت رانندگی هم من اصلا در ریو ندیدم اما در 206 کاملا قابل حسه
حالا نظر من
به نظر من یه 206 صندوقدار بگیر با موتور 1600 و از زندگی لذت ببر.هم نرمتر از 206 هاچبک هست هم عقبش که سنگن تره به نظر من تعادل بهتری داره که البته از لحاظ قیافه بیرونی اصلا قابل مقایسه با هاچبک نیست(نظر شخصی)

irinn65
14-08-2010, 01:12
موتور تیپ2 مستقیما از فرانسه میاد و نهایتا قطعات اون ساخت لهستان هستند اما کیا بشدت چینی دوست هست و خیلی از قطعات ریو زده ساخت کره ولی چینی هست و تحت لیسانس کره
قیمت قطعات هم به نظر من فرقی ان چنانی ندارند مثلا تسمه تایم تیپ 2 ساخت انگلستان کنتینال 12 تومن هست و ریو ساخت چین(زده کره) 14 تومن هست(قیمتهای مال 1 سال پیش هست)
صدای موتور ریو هم که زبان زد عام و خواص هست توضیحی من نمیدم ماشالله از 100 متری مشخص هست
در مورد زیبایی داخلی و خارجی هم که مسلما ماشین اسیایی بهترین مدلش با بدترین مدل ماشین اروپایی قابل مقایسه نیست تازه 206 مستثنی است و طراحی داخلیش جزو معدود طراحی های برتر دنیاست (اینه های ریو را در ذهن بیارید هرجا میبینم دلم میخواد با لگد بشکنمشون)
در مورد نرم تر بودن ریو هم با اون رینگهای فرقون مسلما 206 هم نرم میشه
در مورد جاداری هم ریو جادار تره ولی به نظر من همچین ماشین جاداری هم نیست اگه کسی ماشین جادار بخواد تو این رنج ماشینهای بهتری هم هست
در مورد ساخت بدنه ایرانخودرو یه چیزش به استاندارد های جهانی خیلی نزدیکه اونم کیفیت رنگ و مونتاژ خود بدنه هست(یه روآ را بزارید کنار یه مزدا 3 تا بفهمید سالن رنگ ایرانخودرو چقدر عالیه البته منظور خود بدنه هست نه سپر و...)
موتور ریو یخورده به بنزین حساسه و کاملا صدای کوبش با بنزین های ایران بگوش میرسه حالا واقعا نمیدونم اگه چندسال کار کنه چی میشه
لذت رانندگی هم من اصلا در ریو ندیدم اما در 206 کاملا قابل حسه
حالا نظر من
به نظر من یه 206 صندوقدار بگیر با موتور 1600 و از زندگی لذت ببر.هم نرمتر از 206 هاچبک هست هم عقبش که سنگن تره به نظر من تعادل بهتری داره که البته از لحاظ قیافه بیرونی اصلا قابل مقایسه با هاچبک نیست(نظر شخصی)

اتفاقا تمامی قطعات ریو کره هستش کذب که گفته میشه چینیه درسته یه 2 ماهی سایپا سوو استفاده کرد که به شدت از طرف کیا واکنش داده شد و از اون مدت باز قطعات اصل کره شد خواهشا شایعه درست نکنید از دیدگاه کارشناسان بیشترین کیفیت خودرو زیر20میلیون ال90ریو و بعد 206هستش
واینکه 206به اثبات رسیده پرخرج ترین خودروست و ریو مقداری از پراید خرجش بالاتره که به عینه دیدم
تعصبی صحبت کنید اما نه تخریب خودرویی دیگه!

farshad bugatti
14-08-2010, 17:06
تعصبی صحبت کنید اما نه تخریب خودرویی دیگه!

نه تعصبی صحبت بشه و نه خودروی دیگه ای تخریب بشه!
بحث بشه و بتونیم نتیجه گیری درست بکنیم.
مشکلات ریو:
امکانات کم (البته تو رنج خودش طبیعیه) - قطعات نسبتا گران - عایق بندی ضعیف کابین - کیفیت پایین قطعات به کار رفته داخل کابین!
محاسن ریو
موتور قوی و کم مصرف - شتاب خوب - دوام قطعات موتور نسبتا خوب - استهلاک پایین
مشکلات 206
قطعات بسیار گران چه موتور و چه بدنه!
امکانات خیلی کم در مدل تیپ 2
موتور ضعیف و در پی ان قدرت و شتاب و کشش پایین!
محاسن 206 (تیپ 2)
استیل خوب
کیفیت ساخت خوب
کم مصرف

pooria-ir
14-08-2010, 17:34
اون دوستمون که نمیدونم اطلاعات از کجا آورده که میگه قطعات زده کره اما چینیه !!!
مگه اونجا ایرانه ؟؟ که بیان اعتبار خودشون رو زیر سوال ببرن؟؟؟مگه الکیه که بزنه MADE IN KOREA بعد چینی باشه
این مسئله که منتفیه
بقیه موارد هم خیلی احساسی نظر دادین،(اینه هاشو میبینم دلم میخواد با لگد بزنم !!!!:13:)
ببینین این 2تاماشین قیمتشون خیلی نزدیکه،ولی خوب 206 طی 2 -3 سال اخیر افزایش نامعقولی داشته تو قیمت،تیپ 2 واقعا از نظر امکانات هیچ چی نداره،موتور ضعیفی داره که دیگه همه میگن مخصوصا اگه کولر روشن باشه واقعا ناتوانه
اما از اونطرف طراحی بسیار چشم نوازی داره،چه در داخل و چه در خارج،از معدود خودروهای زیر 20 میلیو هست که طراحیش هم عامه پسند هستش هم کارشناس پسند !
یه سری مسائل داره از جمله اینکه قطعات گرونی داره،یعنی قطعاتش با قیمت ماشین زیاد همخونی نداره،اصطحلاک بالایی هم داره،اما در عین حال کیفیت ساختش هم مناسبه
ایمنی خوبی هم داره،البته اربگ و ABS نداره و چون ریوی معمولی هم اینارو نداره کلا از این مسئله صرف نظر میکنیم
در مورد ریو باید بگم که ماشین تقریبا به روزی هستش (به نسبت ماشین هایی که در ایران هستن،و زیر 20 ملیون)
شتاب واقعا خوبی داره،بالاخص با بنزین سوپر،مصرفش هم تقریبا در حد همون 206 تیپ 2
بدنه ی محکمی داره،عید ما باهاش تصادف داشتیم بهمون ثابت شد،اما اگه میخواید بخرید بجنبید چون رفته رفته داره درصد داخلی سازیش میره بالا
به طور کلی اگه بخوام براساس نظرریات شخصیم جمع بندی کنم اینجوری میگم
206 تیپ 2
معایب :
1-موتور ضعیف
2-شتاب پایین
3-اطاق کوچیک
4-اصطحلاک بالا و قطعات گران
5-قیمت نامناسب
مزایا
1-طراحی زیبا و متناسب
2-کیفیت ساخت نسبتا بالا
3-مصرف پایین سوخت

ریو
معایب
1-صدای نسبتا زیاد موتور در کابین از دور 3000به بالا
2-عدم جذابیت نشانگرهای صفحه کیلومتر
3-ستفاده ازرینگ و لاستیک نامناسب با خودرو

مزایا
1-مصرف پایین سوخت
2-موتور پرشتاب و کم اصطحلاک
3-اتاق جادار در مقایسه با 206
4-قیمت مناسب قطعات
5-کیفیت ساخت نسبتا بالا
6-بدنه ی محکم

.:HAMED:.
14-08-2010, 17:56
رفقا تيپ هاي مختلف 206 رو از كجا ميشه تشخيص داد؟ روش نوشته؟

Переклад не
14-08-2010, 18:00
بچه ها حالا كه گريزي هم به 206 زديم فرق 206 تيپ 2 و 3 رو هم بگين و اينكه كدوم بهتره
ممنون

farshad bugatti
14-08-2010, 18:19

نه متاسفانه از عیب های بزرگ 206 اینه که تیپش رو روش مشخص نکردن!
تیپ 2 و 3 رو از وجود کیسه هوا روی داشبود - برقی بودن شیشه های عقب - کولر که مال تیپ 2 دستی و مال تیپ 3 اتوماتیکه که یه مانیتور کوچک داره!
اون یکی ها هم همین طور اگه بخوای کامل میگم.

بچه ها حالا كه گريزي هم به 206 زديم فرق 206 تيپ 2 و 3 رو هم بگين و اينكه كدوم بهتره
ممنون

فرق تیپ 2 و تیپ 3
1- ترمزabs
2- کیسه هوا
3- شیشه ها ی عقب برقی + اینه های برقی همراه با گرمکن
4- کولر اتوماتیک

و اينكه كدوم بهتره

معلومه تیپ 3 :31:

pooria-ir
14-08-2010, 19:28

اگه منظورتون موقع خرید هستش که خوب تو سند و کارت ماشین..
اما اگه منظورتون موقع دبدن ماشینه،یکی اینه که 206 تیپ 2 آرم پژوی عقبش کوچیک تر هست و توی دستگیره ی صندوق عقبه،ولی تیپ 3 و بالاتر از اون آرم پژو بزرگتر شده و به روی در صندوق انتقال پیدا کرده (اینارو زیاد مطمئن نیستم،اگه اشتباهه بقیه دوستان ذکر کنند)،ضمنا تیپ 3 پشت سری صندلی عقب داره اما تیپ 2 خیر
ضمنا از ویژگی های فنی که با هم تفاوت داره،میشه به داشتن ترمزABS , ایربگ،شیشه بالابر عقب برقی،آینه های جانبی برقی و یه سری چیزای دیگه اشاره کرد (اینا تفاوت های تیپ 2 و بود)
و تیپ 5 هم که به تاریخ پیوست علاوه بر ویژگی های تیپ 3 تهویه اتومات+موتور 1600 سی سی 16 سوپاپ داره
تیپ 6 هم علاوه بر تمام اینها گیربکس اتومات داره

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

من پست فرشاد رو ندیده بودم اینو هم زدم،تقریبا مکمل همدیگه هستن

sh-a
14-08-2010, 21:51
اینی که شما نوشتی ویژگی های تیپ 3 نیست . تیپ 3 فقط یه ABS اضافه داره و یه سری چیزهای جزئی وگرنه موتورش همون موتور ضعیف 206 تیپ 2 هست

206 تیپ 5 یا همون V8 موتور پرقدرت 1600 با 110 اسب بخار قدرت داره که از موتور سمند و پارس هم قویتره و سوخت خیلی کمتری داره و فول آپشن هست . یه نگاهی به سایت ایران خودرو بندازی متوجه میشی

تیپ 6 هم همون امکانات قبلی رو داره فقط گیربوکسش اتومات هست

pooria-ir
14-08-2010, 21:58
اینی که شما نوشتی ویژگی های تیپ 3 نیست . تیپ 3 فقط یه ABS اضافه داره و یه سری چیزهای جزئی وگرنه موتورش همون موتور ضعیف 206 تیپ 2 هست

206 تیپ 5 یا همون V8 موتور پرقدرت 1600 با 110 اسب بخار قدرت داره که از موتور سمند و پارس هم قویتره و سوخت خیلی کمتری داره و فول آپشن هست . یه نگاهی به سایت ایران خودرو بندازی متوجه میشی

تیپ 6 هم همون امکانات قبلی رو داره فقط گیربوکسش اتومات هست

پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بخونی !!!!

irinn65
14-08-2010, 23:55
206تیپ 2(جدید)به بازار میاد که امکانات اون ایربگ و ای بی اس هستش!قیمتشم 14900هستش!!!!!!!!!!!!!!!ادم 300تومن بذاره تیپ 3 بگیره که بهتره!! اما با همه این صحبتها ریو خیلی بهتره و ارزانتره و اینکه دیگه میشه با ای بی اس سفارش داد...در ضمن ریو اتوماتیک که از کل اینها سرتره و تمامی امکاناتو داره و حدود15500هستش.....

Highbury
15-08-2010, 00:01
یعنی میشه ریوی معمولی رو با ترمز ABS بگیریم؟قیمتش چقدر در میاد؟

Переклад не
15-08-2010, 09:49
من دوتا سوال آخرم بپرسم در روال تاپيك به اينا هم جواب بدين خيلي ممنون ميشم
با تشكر از دوستان
1.چرا 206 تيپ 5 به تاريخ پيوسته؟ يعني ديگه ايران خودرو صفرشو نميزنه؟
2.قيمتش چنده؟

kasra_khan2003
15-08-2010, 10:05
با تشكر از دوستان
2.قيمتش چنده؟

دلیلش معلوم نیست! اما حدس من اینه بخاطر اینکه قیمتش اون موقع واسه خریدار خیلی بالا بود. البته گویا الان تو تعداد محدود دارن میزنن! حالا کیفیتش مثل تیپ 2 جدید پایین اومده یا نه نمیدونم. منم در حال حاضر در به در دنبال یه تیپ 5 هستم!!!

قیمتش رو نمیدونم. اما حتما نزدیک به تیپ 6 بوده.

pooria-ir
15-08-2010, 10:27
با تشكر از دوستان
2.قيمتش چنده؟

من این رو یه جا خوندم یادم نیست کجا بود
گفته بود که همزمان با تولید SD 206 و بعد از اینکه ایرانخودرو متوجه شد ازش زیاد استقبالی نمیشه،ایران فرقون اومد تولید تیپ 5 رو متوقف کرد که اونایی که دنبال موتور 1600 و دنده مانوئل هستن مجبور شن برن SD بخرن :13:

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

یعنی میشه ریوی معمولی رو با ترمز ABS بگیریم؟قیمتش چقدر در میاد؟

بله عزیز،میتونی سفارش بدی که با ABS باشه حدود 450 تومن گرونتر درمیاد

sh-a
15-08-2010, 14:27

دوست عزیز کافی از 118 تلفن نزدیکترین نمایندگی رو بگیری و خودت بشنوی که ریو ABS ندارد . قابل سفارش نیست و اصلا هم معلوم نیست کی به این ترمز مجهز بشود .

Highbury
15-08-2010, 15:01
ولی مدل اتوماتش مثل اینکه abs داره

farshad bugatti
15-08-2010, 16:49

تیپ 2 و تیپ 3 درسته موتورشون با هم یکیه
اما از لحاز اپشن زمین تا اسمون با هم فرق میکنن!

منم از نمایندگی پرسیدم گفت ریو معمولی abs دار نداریم!
این سایپا هیچ چیزش معلوم نیست!

irinn65
16-08-2010, 02:06
دوستان الان ریو با ای بی اس نیست اما گفته شده از مهر سفارشهاش شروع میشه یعنی از پاییز ریو ای بی اس دار میشه البته معمولیش,که اتوماتیکش روش هست که به نظرم از 206 و ال90سرتره...

pooria-ir
16-08-2010, 08:41
منم از نمایندگی پرسیدم گفت ریو معمولی abs دار نداریم!
این سایپا هیچ چیزش معلوم نیست!

والا اینی که میگم مال نمایندگی ذکایی مقدم هستش (نرسیده به میدان آزادی،خیابان لعل آخر)،که گفت ABS داریم

Geronimo_AD
16-08-2010, 09:39
یه فرق دیگه در ظاهر بین 206 تیپ 2 و بقیه بجز اون آرم پژو تو صندوق عقب که جابجا شده فکر کنم این باشه که شاسی تیپ 2 پائینتره البته من اینطور احساس میکنم که شاسیش یه مقدار شیب داره و ماشین ایرودینامیکتره...(دوستان نظری ندارن؟)

من خودم یه 206 تیپ 2 دارم مال 82... تا حالا ماشالله یه آخ هم نگفته... مانورش برای سبقت گرفتن تو شهر خوبه، فقط موتورش تو سربالایی تابلو کم میاره....شنیدم میگن این قدیمیاش بیشتر فرانسوی هست تا جدیدا...

Maziar_69
16-08-2010, 10:37
از پاییز ریو ای بی اس دار میشه البته معمولیش,که اتوماتیکش روش هست که به نظرم از 206 و ال90سرتره...

شما میشه یه ذره این نظراتت رو که میدی توضیحم باهاش بدی؟ :27:
از 206 تیپ 2 شاید بهتر باشه اونم فقط موتوری و یه ذره جادار بودن ولی تیپ 3 و 6 و SD ها چی؟

16-08-2010, 12:09
یه فرق دیگه در ظاهر بین 206 تیپ 2 و بقیه بجز اون آرم پژو تو صندوق عقب که جابجا شده فکر کنم این باشه که شاسی تیپ 2 پائینتره البته من اینطور احساس میکنم که شاسیش یه مقدار شیب داره و ماشین ایرودینامیکتره...(دوستان نظری ندارن؟)

من خودم یه 206 تیپ 2 دارم مال 82... تا حالا ماشالله یه آخ هم نگفته... مانورش برای سبقت گرفتن تو شهر خوبه، فقط موتورش تو سربالایی تابلو کم میاره....شنیدم میگن این قدیمیاش بیشتر فرانسوی هست تا جدیدا...
اي بابا يعني اين 206 كه ميگين از پرايد هم ضعيف تره؟
مثله همن؟

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

راستي اين پرايد چند سوپاپيه؟

Maziar_69
16-08-2010, 12:50
اي بابا يعني اين 206 كه ميگين از پرايد هم ضعيف تره؟
مثله همن؟

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

راستي اين پرايد چند سوپاپيه؟

پراید 1300 سی سی و 206 1400 هست.
از پراید که قوی تره. :46:

هر دو 8 سوپاپ هستن.

sh-a
16-08-2010, 13:40
پراید 1300 سی سی و 206 1400 هست

البته منظور ایشون 206 تیپ 2 هست چون موتور 206 تیپ 5 یعنی 206 SD V8 دارای 110 اسب بخار قدرت و 1600 و 16 سوپاپ هست و متورش از سمند و پارس هم قویتره و محض اطلاع همین موتور روی سمند TU5 گذاشته میشه و صادر میشه به ترکیه و دیگر کشورها

در مورد ریو شاید هیچ کس نباشه که مثل من به خاطر حرفها و وعده های سایپا دو بار پشت سر هم ریو ثبت نام کرده باشه و هر بار 6 ماه انتظار بکشه و بعد با دیدن اینکه از ABS خبری نیست ماشین رو بفروشه.

و باز هم محض اطلاع دوستان ریو اتومات هم متاسفانه ABS ندارد شما اینها رو با یه تلفن از نمایندگی هم میتونین بپرسین . دیگه از این بالاتر که من یک ماه پیش زنگ زدم به مدیریت فروش و سایپا یدک گفتن هنوز هیچ طرحی برای این نوع ترمز روی ریو وجود نداره . یارو میگفت تازه از روی که بخوان تصمیم بگیرن نصب کنند بالای 6 ماه طول میکشه تا تولید بشه باید قطعاتش بیاد بارها تست بشه بعد تولید انبوه بشه

من واقعا آینده ای برای ریو نمیبینم .

pooria-ir
16-08-2010, 14:16
البته منظور ایشون 206 تیپ 2 هست چون موتور 206 تیپ 5 یعنی 206 SD V8 دارای 110 اسب بخار قدرت و 1600 و 16 سوپاپ هست و متورش از سمند و پارس هم قویتره و محض اطلاع همین موتور روی سمند TU5 گذاشته میشه و صادر میشه به ترکیه و دیگر کشورها

در مورد ریو شاید هیچ کس نباشه که مثل من به خاطر حرفها و وعده های سایپا دو بار پشت سر هم ریو ثبت نام کرده باشه و هر بار 6 ماه انتظار بکشه و بعد با دیدن اینکه از ABS خبری نیست ماشین رو بفروشه.

و باز هم محض اطلاع دوستان ریو اتومات هم متاسفانه ABS ندارد شما اینها رو با یه تلفن از نمایندگی هم میتونین بپرسین . دیگه از این بالاتر که من یک ماه پیش زنگ زدم به مدیریت فروش و سایپا یدک گفتن هنوز هیچ طرحی برای این نوع ترمز روی ریو وجود نداره . یارو میگفت تازه از روی که بخوان تصمیم بگیرن نصب کنند بالای 6 ماه طول میکشه تا تولید بشه باید قطعاتش بیاد بارها تست بشه بعد تولید انبوه بشه

من واقعا آینده ای برای ریو نمیبینم .
شما این موتور 206 تیپ 5 رو تا حالا توی 100000 تا تاپیک گفتی
اولا اینکه اینجا بحث تیپ 5 نیست،بحث سر تیپ 2 هست ،شما هم اگه دوبار ثبت نام کردی و بعد 6 ماه بهت دادن دگه یا از کم اطلاعیت بوده یا از شانست چون اینجا ایرانه
ما تا حالا 2 تا نوشتیم،یکی رو داریم استاده میکنیم یکیم 0 فروختیم
طبق وعده هم بهمون تحویل دادن
ریو اتومات ABS داره
خواستین آدرس میدم برین ببینین
ضما تا زمانی که 405 و 206 نیپ 2 13-14 تومن هستن مطمئنا آینده برای ریو هم وجو داره !!

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

پراید 1300 سی سی و 206 1400 هست.
از پراید که قوی تره. :46:

البته 206 هم دقیق 1400 نیست اونهم 1380 و خورده ای فک کنم،پراید هم 1335 هستش
از لحاظ شتاب من پشت 206 تیپ 3 نشستم و پراید هم که الا ماشالله،من بین انژکتوری (زیمنس)پراید با 206 تیپ 3 (از نظر شتاب)فرقی حس نکردم

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

از 206 تیپ 2 شاید بهتر باشه اونم فقط موتوری و یه ذره جادار بودن ولی تیپ 3 و 6 و SD ها چی؟
دوست عزیز از 206 تیپ 2 که واضحه بهتره،مخصوصا تا وقتی که قیمت تیپ 2 اینیه که الان هستش
اونم نه فقط به دلایلی مثل جادارتر بودن،میتونین به صفحات قبل رجوع کنین اونجا توضیحات کامل داده شده
یه بار دیگه هم میگم اینجا بحث 206 تیپ 2 هست بحث رو به 3 و 5 . SD نکشونین
آخه SD 17-9 میلیونی چه ربطی به ریو 13 میلیونی داره ؟؟؟:13:
دوما فرمودبد تیپ 3 بهتره،اما آیا مشکل موتوری که در تیپ 2 هست در این مدل وجود نداره ؟

16-08-2010, 14:31
پوريا چرا قاطي كردي يهويي؟

sh-a
16-08-2010, 16:00
پسرم !

ریو اتومات ABS ندارد . آدرس کجا رو بدی برم ببینم !؟

ولی در عوض من به شما یک آدرس میدم تا تغییرات ریو اتومات رو ببینی و متوجه اشتباهت بشی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این فایل رو به دقت مطالعه کن

بعدشم دوبار ثبت نام کردن با وعده های ABS چه ربطی به کم اطلاعاتی داره ؟ اینو میشه توضیح بدی ؟

به سایت سایپا که اعتماد داری پسرم ؟

این رو بدقت اگر خونده باشی طبق اظهارات سایپا ریو بایستی از تیر امسال ABS میداشت ! ولی کو ؟؟ مطمئن باش تا آخر امسال هم خبری نیست

به این سایت هم یک سری بزن :

میبنی ک هیچ خبری از ABS تا دی ماه نیست . با توجه به اینکه تحویل ریو از لحظه ثبت نام بین 5 تا 6 ماه طول میکه اگر تازه آخر امسال گذاشتن این نوع ترمز قطعی بشه مشتریان برای اواسط سال بعد میتونن

پس اینا ارتباطی به بی اطلاعی نداره اینها نشان از دروغ پردازی و وعده های شرکت سازنده و متاسفانه متعصب بودن و ندیدن حقیقت برای افرادی مثل شما هست

امیدوارم اینقدر تعصبی به این ماشین ها نگاه نکنین .

pooria-ir
16-08-2010, 17:46
پوريا چرا قاطي كردي يهويي؟

داداش من مخلص شما هم هستم
اما اینجا متاسفانه یه سری میان چندتا چیز رو بهم ربط میدن میرن رو مخ
بحت 206 نیپ 2ئه،یکی میگه sd یکی میگه تیپ 5
آدم دیوانه میشه آخه :دی 

pooria-ir
16-08-2010, 17:53
پسرم !

ریو اتومات ABS ندارد . آدرس کجا رو بدی برم ببینم !؟

ولی در عوض من به شما یک آدرس میدم تا تغییرات ریو اتومات رو ببینی و متوجه اشتباهت بشی

این فایل رو به دقت مطالعه کن

بعدشم دوبار ثبت نام کردن با وعده های ABS چه ربطی به کم اطلاعاتی داره ؟ اینو میشه توضیح بدی ؟

به سایت سایپا که اعتماد داری پسرم ؟

این رو بدقت اگر خونده باشی طبق اظهارات سایپا ریو بایستی از تیر امسال ABS میداشت ! ولی کو ؟؟ مطمئن باش تا آخر امسال هم خبری نیست

به این سایت هم یک سری بزن :

میبنی ک هیچ خبری از ABS تا دی ماه نیست . با توجه به اینکه تحویل ریو از لحظه ثبت نام بین 5 تا 6 ماه طول میکه اگر تازه آخر امسال گذاشتن این نوع ترمز قطعی بشه مشتریان برای اواسط سال بعد میتونن

پس اینا ارتباطی به بی اطلاعی نداره اینها نشان از دروغ پردازی و وعده های شرکت سازنده و متاسفانه متعصب بودن و ندیدن حقیقت برای افرادی مثل شما هست

امیدوارم اینقدر تعصبی به این ماشین ها نگاه نکنین .
عزیز دل من پدر جان
اولا 2 تا جا میتونی بری ببینیش
یکی نمایندگی آیت الله کاشانی سایپا هستش،از در که بری تو،چشای مبارک رو که باز کنی رو به روت یه ریو دنده اتومات گذاشتن مشخصاتشم پشت شیشش زده
2ومین جا نمایندگی ذکایی مقدم هستش نرسیده به میدان آزادی خیابان لعل آخر
ضمنا پدرم لینک سومت هم خرابه
منم نگفتم سایپا مومنه،همشون سر وته یه کرباسن
ضمنا اگه دقت کرده باشین و سایر نوشته هام رو خونده باشین همه جا گفتم زیر 20 تومن تندر -SD V8 -سمند TU5 , و بعدش ریو
پس تعصبی ندارم روش
اما وقتی با 206 تیپ 2 مقایسه شه برتره،بقیه هم تقریبا موافق بودن با این نظر
اون لینک pdf که دادی واسه سال 88 ئه،سال 89 نظرشون خبرمرگشون عوض شد،گفتن ریو های اتومات رو با abs میدن
که الانم با ABS هستن

Maziar_69
16-08-2010, 17:54
داداش من مخلص شما هم هستم
اما اینجا متاسفانه یه سری میان چندتا چیز رو بهم ربط میدن میرن رو مخ
بحت 206 نیپ 2ئه،یکی میگه sd یکی میگه تیپ 5
آدم دیوانه میشه آخه :دی 

من جواب اونی رو دادم که میاد میگه از 206 و ال 90 بهتره بدون گفتن تیپ 206. :46:
وگرنه که اصلا حرف ال 90 هم نبود تو این تاپیک...

بعدشم گفتم از تیپ 2 بهتره.
راستی پوریا جان ریو تحویل فوری دیگه ندارن.
تحویل آذر ماه اسم مینویسن.

pooria-ir
16-08-2010, 17:59
من جواب اونی رو دادم که میاد میگه از 206 و ال 90 بهتره بدون گفتن تیپ 206. :46:
وگرنه که اصلا حرف ال 90 هم نبود تو این تاپیک...

بعدشم گفتم از تیپ 2 بهتره.
راستی پوریا جان ریو تحویل فوری دیگه ندارن.
تحویل آذر ماه اسم مینویسن.

ممنون از تو دوست عزیز بابت اطلاع رسانیت
پس جدیدا ثبت نامی شده

radicalmajid
17-08-2010, 09:49
دوستان با تشکر از همتون
راستش دکمه تشکر نمی بینم برا همین مجبور شدم تو تاپیک تشکر کنم از همگی

راستش من به 206 تیپ بالا فکر نمی کنم
206 تیپ 2 و ریو. البته 206 SD v20 هم تو همین رنج قیمته .
پسر عموی من کارشناس فنی ایران خودرو هست و خودش 206 v8 داره و کاملا راضیه.
نظرشو در مورد 206 تیپ 2 پرسیدم گفت: " در حقیقت 206 تیپ 2 پراید با کلاسه"
البته گفت در مورد ریو اطلاعات زیادی نداره.

من ماشین رو برای حداقل سالی 2 بار مسافرت خانوادگی می خوام.
می دونم قیافه 206 بهتر از ریو هست ولی راستش برای من قیافه ماشین آخرین فاکتوره و در ضمن از قیافه ریو هم بدم نمی یاد. مخصوصا با کمی تغییر در چراغ جلو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farshad bugatti
18-08-2010, 15:12
دوستان با تشکر از همتون
راستش دکمه تشکر نمی بینم برا همین مجبور شدم تو تاپیک تشکر کنم از همگی

راستش من به 206 تیپ بالا فکر نمی کنم
206 تیپ 2 و ریو. البته 206 SD v20 هم تو همین رنج قیمته .
پسر عموی من کارشناس فنی ایران خودرو هست و خودش 206 v8 داره و کاملا راضیه.
نظرشو در مورد 206 تیپ 2 پرسیدم گفت: " در حقیقت 206 تیپ 2 پراید با کلاسه"
البته گفت در مورد ریو اطلاعات زیادی نداره.

من ماشین رو برای حداقل سالی 2 بار مسافرت خانوادگی می خوام.
می دونم قیافه 206 بهتر از ریو هست ولی راستش برای من قیافه ماشین آخرین فاکتوره و در ضمن از قیافه ریو هم بدم نمی یاد. مخصوصا با کمی تغییر در چراغ جلو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس همون ریو برای شما خوبه!

irinn65
19-08-2010, 03:24
شما میشه یه ذره این نظراتت رو که میدی توضیحم باهاش بدی؟ :27:
توضیح که خیلی دادم
تعجب میکنم شما این حرفو میزنی!!ریو با هم قیمتش داره مقایسه میشه یعنی تیپ 2ریوی 13تومانی کجا تیپ6, 19تومانی کجا تازه اتوماتیکش که 15 تومانه فوق العاده بیشتر میصرفه
در ضمن ریو اتوماتیک ای بی اس داره دوستم تحویل گرفته که قراره تو پاییز روی معمولی هام نصب بشه

sh-a
20-08-2010, 11:57
من از همه شما که ریو اتومات با ABS تحویل گرفتن خواهش میکنم عکس اسکن شده سند ماشین رو اینجا بذارن !

شما البته میتونین به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم مراجعه کنید و حسابی تحقیق کنید

برادران من والله به خدا ریو هیچ مدلیش توی ایران ABS نداره چرا خودتون رو گول میزنین من دوستم حسابداره شرکت سایپا هست . فامیلمون توی شمال نمایندگی سایپا داره .

توی این لینک هم :

که فایل شامل تغیرات خود سایپا رو گذاشتم چرا دلتون الکی خوشه ؟ ریو اگر ABS داشت که ایران خودرو جلو پلاک کردن اتوماتش رو همین دو ماه پیش نمیگرفت و تو تلویزیون نمیگفت

pourya_bo2pmc
20-08-2010, 12:10
دوستان سلام

این ریو اتومات abs دار قیمتش چنده ؟ ثبت نام چقدر ؟
کیسه هوا چند تا داره ؟

اتومات دارش خوب جواب داده ؟ 

ممنون

pooria-ir
20-08-2010, 12:20
دوستان سلام

این ریو اتومات abs دار قیمتش چنده ؟ ثبت نام چقدر ؟
کیسه هوا چند تا داره ؟

اتومات دارش خوب جواب داده ؟ 

ممنون

قیمتش بین 16-16200 هستش
اطلاعط از وضعیت ثبت نامش ندارم،میتونی با نمایندگگی ها تماس بگیری
نمیشه زیاد روی خوب یا بد بودنش نظر داد،چون جدید اومده،ولی با توجه به اینکه گیربکسش وارداتی از کیا کره هستش بعید میدونم چیز بدی باشه

Переклад не
20-08-2010, 13:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو چطوري بايد اينطوريش كنيم؟
اون قسمت پوشيده شده وقتي چراغ روشن ميشه داغ نميكنه اونجا؟
نظرتون در مورد تايراش چيه؟
و رنگ مشكي متاليكش
ممنون

Dark.Life
20-08-2010, 13:56
جلو پنجرش که عوض نشده
فقط کافیه از این چسب سفیدا بزنی رو چراغاش
البته این فتوشاپه شاید در عمل اینجوری نشه ولی خشگل شده

pooria-ir
20-08-2010, 14:47
اينو چطوري بايد اينطوريش كنيم؟
اون قسمت پوشيده شده وقتي چراغ روشن ميشه داغ نميكنه اونجا؟
نظرتون در مورد تايراش چيه؟
و رنگ مشكي متاليكش
ممنون

حالا قحطی طرح که نیست
1000 تا طرح میشه جلوی ماشین پیاده کرد،این زیاد هماهنکی نداره با طراحی ماشین،شما اگه گرفتی طرح مهمون خودم :دی
تایراشم حتما باید عوض شه،این لاستیکا شدیدا اینمنی و ظاهر ماشین رو خراب کرده
رنگ مشکی متالیکشم خیلی شیکه اما تمیز کردنش بیچاره میکنه آدمو

Переклад не
20-08-2010, 15:26
پوريا جون ريو شما چه تيپيه يه چنتا عكس بذار در ضمن اگه بحث خوب پيش بره ميريم تو قسمت مربوطه ميحرفيم
ممنون

pooria-ir
20-08-2010, 23:30
والا مال ما دیگه یه کم پیر شده :دی
2 سال پیش خریدیمش ،همون تیپ معمولی LS
عکسش رو میزارم،البته الان یه کم طرحش رو تغییر دادم،اینم بالاخره یه طرحه دیگه،یه چیز کاملا سلیقه ای،شاید خیلیا اینجا خوششون نیاد،خیلیا هم علاقه مند بشن
اگه خواستی بیشتر صحبت کنی خود ریو تو بخش سایپا تاپیک داره،اونجا درخدمتم[COLOR="Silver"]

irinn65
21-08-2010, 01:24
سفیدش دیگه خیلی زیاد شده اما سایپا مسی روشن متالیکم هم داره که خیلی بهش میاد یه جورایی انگار سفارشی شده!

rshafiiy
21-08-2010, 02:13
چه سوال جالبی

به نظر من 206 البته اگه واسه خانواده بخوای قبول دارم جادار نیست خوب برو 206 اس دی بخر ، به نظر من 206 تیپ 3 واقعا عالیه هم ABS داره هم کولر اتوماتیک هم کیسه هوا . هم تکنولوژی فرانسه داره در مورد ریو حرف نمی زنم چون تا حالا باهاش رانندگی نکردم ولی نظر شخصیم در مورد محصولات سایپا اینه که همشون پرایدن فقط رنگ و لعاب عوض می کنن :31:

30vil
21-08-2010, 07:26
چه سوال جالبی

به نظر من 206 البته اگه واسه خانواده بخوای قبول دارم جادار نیست خوب برو 206 اس دی بخر ، به نظر من 206 تیپ 3 واقعا عالیه هم ABS داره هم کولر اتوماتیک هم کیسه هوا . هم تکنولوژی فرانسه داره در مورد ریو حرف نمی زنم چون تا حالا باهاش رانندگی نکردم ولی نظر شخصیم در مورد محصولات سایپا اینه که همشون پرایدن فقط رنگ و لعاب عوض می کنن :31:

چه جالب پس زانتیا هم نوعی پرایده چه رنگ لعابی دادن بهش این زانتیا رو:31:

دوست عزیز محض اطلاع شما 206 تیپ 3 کیسه هوا و تهویه اتوماتیک مطبوع نداره اونی که گفتی تیپ 5 نه 3

vanish
21-08-2010, 10:29
دوست عزیز محض اطلاع شما 206 تیپ 3 کیسه هوا و تهویه اتوماتیک مطبوع نداره اونی که گفتی تیپ 5 نه 3
تیپ 3 اینا رو داره :18:

pooria-ir
21-08-2010, 14:13
چه سوال جالبی

همه ی اینایی که گفتی هست امنا موتورش چیه ؟؟
موتور تیپ 2 دیگه ....تقریبا از لحاظ کشش در حد پرایده
ضمنا اون حرفتم زیاد جالب نیست که محصولات سایپا همه مثه پرایدن....:13:

farshad bugatti
21-08-2010, 14:25

به غیر از تیپ 2 سیستم تهویه بقیه اتوماتیک هستش.

تیپ 3 اینا رو داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

تیپ 3 فول اپشن هستش.
فقط موتورش ضعیفه و همون موتوری است کگه روی تیپ 2 و مدل v20 SD گذاشتن!

meto_895
22-08-2010, 12:01
خواب باید بگی از ماشین برای چه کاری میخوای استفاده کنی

اگه بخوای داخل شهر باهاش بری 206 از ریو بهتره

اما 206 برای مسافرت مناسب نیست ریو خیلی بهتره

به نظر من ریو بخر چون هم برای توشهر خوبه هم برای بیرون شهر اما 206 فقط داخل شهر

pooria-ir
22-08-2010, 13:27
خواب باید بگی از ماشین برای چه کاری میخوای استفاده کنی

اگه بخوای داخل شهر باهاش بری 206 از ریو بهتره

اما 206 برای مسافرت مناسب نیست ریو خیلی بهتره

به نظر من ریو بخر چون هم برای توشهر خوبه هم برای بیرون شهر اما 206 فقط داخل شهر

میشه دلایل حرفاتون رو بگین ؟

oghyanoos
26-08-2010, 02:09
دوستان در یه جمع بندی کدوم بهتره که بخرم؟؟؟

Maziar_69
26-08-2010, 10:38
اگه من جای شما بودم ریو رو انتخاب می کردم.

وقتی خریدیش با یه 300 الی 400 هزار تومن خرج چیزایی که سایپا از روش دزدیده رو میزاری و اونوقت ماشین خیلی خوبی میشه.
هرچند همینجوریشم هست.
الان هم سایپا اسم مینویسه برای تحویل دی ماه.

radicalmajid
26-08-2010, 11:27
میشه بگید چه چیزایی رو منظورتون هست؟
که با 300 - 400 تومان می شه خرید؟

oghyanoos
26-08-2010, 11:50
اگه من جای شما بودم ریو رو انتخاب می کردم.

وقتی خریدیش با یه 300 الی 400 هزار تومن خرج چیزایی که سایپا از روش دزدیده رو میزاری و اونوقت ماشین خیلی خوبی میشه.
هرچند همینجوریشم هست.
الان هم سایپا اسم مینویسه برای تحویل دی ماه.

الان قیمت ریو 13میلیون و 600 هست. موقع تحویل خودرو در دی ماه چقدر زیره قیمت بازار میدن؟؟

pooria-ir
26-08-2010, 12:49

البته 300-400 که نه ولی 1 تومن اگه خرجش کنید تو رنج خودش واقعا ماشین مناسبی میشه

Maziar_69
26-08-2010, 14:10

رینگ 14 - زه کنار درب ها - پروژکتورهای جلو - عایق کاری کاپوت و داشبورد و کف - اگه اشتباه نکنم یه فیلتر هم بود باید خریداری می شد اسمش رو یادم رفته. :دی
گل پخش کن برای چرخ ها. فعلا همینا به نظرم اومد. :11:

در مورد قیمت هم قیمت کارخونه ای ریو 12700 هست. :46:

oghyanoos
26-08-2010, 14:30

یعنی تو دی تحویل بگیرم ، 1 تومن زیر قیمت بازاره؟

Maziar_69
26-08-2010, 17:29
والا من خبر ندارم چجوری قیمت رو حساب میکنن.
زمانی که تحویل 30 روزه بود قیمتش 12700 بود.
حالا که 7 درصد سود مشارکت داره احتمالا کمتر میشه.

بازم از خود نمایندگی ها سوال کن.

oghyanoos
26-08-2010, 17:43
بهترین رنگ ریو کدومه؟

pooria-ir
26-08-2010, 18:10
رینگ 14 - زه کنار درب ها - پروژکتورهای جلو - عایق کاری کاپوت و داشبورد و کف - اگه اشتباه نکنم یه فیلتر هم بود باید خریداری می شد اسمش رو یادم رفته. :دی
گل پخش کن برای چرخ ها. فعلا همینا به نظرم اومد. :11:

عزیز همه ی اینایی که شما میگی کفش میشه 400 اما بازم ریو همونه :10::46:
رینگ 14 + لاستیک 14 =رینگ هر عدد 15 تومن + لاستیک 14/185 بریجستون حلقه ای 45
زه کنار درب = 14 تومن
پروژکتورهای جلو اصلی کیا با سیم کشی و کلید فابریک =110 تومن
عایق کاپوت =22 تومن (نمد کاری هم بسته به انصاف )
گل پخش کن :28 تومن
جمع= حداقل :410 تومن

من نظرم رو این تغییرات هستش :

رینگ و لاستیک 15/195*205 = لاستیک گودیر کره حلقه ای 85 تومن + رینگ اسپرت از حلقه ای حداقل 50 تومن تا ...

استرس بار : HP DESIGN 63 تومن

شمع سوزنی ایریدیوم : دستی 50-60 تومن مارک NGK

تعویض موکت های کف با نمونه ی لاستیکی (موکت خودش خیلی زود کثیف میشه) : 13 تومن )عکس نداریم :دی)

دزدگیر تصویری همراه با صندوق پران برقی :مارک MATRIX,TELEMATIX,MAGICAR حداقل 145 تا 200 تومن

پروژکتور نیاز نداره نور جلوش مناسبه

جمع :حدود 900 تومن
========================
اما واقعا با این تغییرات شدیدا رو به راه میشه (هم امنیتی ،هم زیبایی و هم ایمنی) و نیازها و خواسته هاتون رو در رنج زیر 20 میلیون پوشش میده

oghyanoos
26-08-2010, 20:51
چه رنگی بیشتر به ریو میاد؟؟؟

Maziar_69
26-08-2010, 20:55
من نوک مدادی و زیتونیش رو بیشتر از بقیه دوست دارم.
سفید هم بهش میاد.

oghyanoos
26-08-2010, 23:28
نوک مدادی خوبه ولی کیفیت رنگ چون خوب نیست زود تغییر چهره میده.!
نقره ایش چطوره؟

oghyanoos
26-08-2010, 23:35
نوک مدادی خوبه ولی کیفیت رنگ چون خوب نیست زود تغییر چهره میده.!
نقره ایش چطوره؟

pooria-ir
26-08-2010, 23:35
من نوک مدادی و زیتونیش رو بیشتر از بقیه دوست دارم.
سفید هم بهش میاد.

والا سفیدش رو من خیلی دوست دارم ولی زیاد شده متاسفاه
الان 3 تا رنگ خوب داره از نظر من
اطلسی -مشکی-نقره ای
من خودم اگه بازم یخوام ریو بخرم این دفعه اطلسی رو میگیرم
مشکی هم واقعا قشنگه اما تمیز کردنش بیچاره میکنه ....:19::19::19:

irinn65
27-08-2010, 02:12
بنظرم اتفاقا ریو کیفیت رنگ خوبی داره بستگی به طرف داره چه جوری از ماشینش محافظت کنه که ظاهرش عوض نشه!
بژ-بنفش(بادمجانی میشه ازرا:31:)و زیتونی خیلی زیبا میشه چون کم کسی داشته و به نوعی حکم سفارشی شدن پیدا میکنه

SAEEDSAMSUNG
27-08-2010, 15:39
رنگ چیه بابا! ماشین خوبی نیست باید قبول کنید! آخه خدایی ظاهرش نمیخوره ماشین بالای 10 تومن باشه! بیشتر میخوره تو کلاس پراید باشه.

D r i v e r
27-08-2010, 23:56
الان این دومین تاپیکی هست که به خاطر سوال هایی که فقط باعث انحراف تاپیک میشن رو قفل میکنم
اگه ایجاد کننده تاپیک اصرار بر ادامه داشت ممنون میشم داخل پروفایل اعلام کنه
با تشکر
قفل شد