ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربین عکاسی خبرنگارها

ARAS71
08-08-2010, 01:57
سلام
سلام عکاس های خبری(البته بیشتر خارجی ها) از چه دوربین یا نرم افزار هایی استفاده می کنند که عکس ها یک حالت خاص دارند مثل این عکس ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما

مال سایت تابناکه که عکس ها رو از خبرگزاری مهر برداشته همه این خبر نگار ها هم از slr استفاده میکنند ولی کیفیت این عکس ها با عکس هایی که بالا گذاشتم از زمین تا اسمون فرق می کنه چه دوربینی بگیرم تا مثل خارجکی ها باشه؟

poonel
08-08-2010, 10:28
دوربینهای که بیشترین کاربرد رو برای عکاسی خبری و ورزشی دارند مدلهای canon EOS-5D و سری Canon EOS-1D و Nikon D3X هستند که بهترین دوربینهای حرفه ای موجودند. قیمت این دوربینها با اضافه کردن یه لنز تله به راحتی از مرز 10-12 میلیون تومان میگذرد.
عکسهای خارجی که گذاشتی با دوربین Canon EOS-1D Mark II گرفته شده و با نرم افزار فتوشاپ ادیت شده . این دوربین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادیت عکس خبری فقط در حد تنظیم رنگ و نور ، برش عکس و کم کردن حجم آن است. در واقع خبرنگارها با نرم افزار کار زیادی انجام نمی دهند .
خبرنگارهای ایرانی از همان دوربینها و نرم افزارهایی که خبرنگارهای خارجی استفاده می کنند بهره می برند و چیزی کم ندارند.
عکس های ایرانی که گذاشتی با خاجی ها فرقی ندارند . فقط عکس هاس خارجی بدلیل رنگی بودن موها و لباسها شیک تر و رنگی ترند.

hmontazeran
08-08-2010, 10:40
سلام اگر از دوستان كسي در رابطه با دوربين هاي يك چشمي براي طبيعت گردي اطلاعاتي دارد ارايه نمايد

sastwhc
08-08-2010, 11:17
همینطوره
معمولا از SLR های با سیلینگ بالا استفاده می شود و البته مهم ترین نکته یعنی لنز های سریع با F های بالا
البته همیشه SLR Like یا Compact هم همراهمشو هست چون شکار لحظه از کیفیت مهمتره
ادیت هم در حد متعارف و نه بیشتر

ARAS71
08-08-2010, 16:50
سلام
ممنون که جواب دادید
زیر یک میلیون شبیه به این ها چیزی نمی شناسید؟
یک سوال دیگه هم دارم این شرکت کونیکا دوربین های slr شبیه این نیکون های حرفه ایه (البته من فقط شکل قاب اون رو می تونم مقایسه کنم:sad:) ولی خیلی ارزونه .اونو بخرم؟یا مارک های معروف رو بگیرم

poonel
08-08-2010, 17:28
سلام
ممنون که جواب دادید
زیر یک میلیون شبیه به این ها چیزی نمی شناسید؟
یک سوال دیگه هم دارم این شرکت کونیکا دوربین های slr شبیه این نیکون های حرفه ایه (البته من فقط شکل قاب اون رو می تونم مقایسه کنم:sad:) ولی خیلی ارزونه .اونو بخرم؟یا مارک های معروف رو بگیرم

SLR زیر یک میلیون EOS-550D . بدون لنز جانبی حدود 900 تومنی هست. برای کارهای خانگی و آتلیه خوبه . به نظرم برای عکس خبری هم اونقدر بد نیست ولی برای عکس ورزشی اصلا مناسب نیست . خبرنگاران سرویس سیاسی و ورزشی معمولا دنبال دوربینهایی هستند که سرعت بالایی دارند .
مثلا دوربین Canon EOS-1D Mark IV با سرعت 10 فریم در ثانیه عکس پی در پی میگرد و فوکوسش 45 نقطه ای است اما EOS-550D سرعتش 3.7 فریم در ثانیه است و فوکوسش 9 نقطه است !!!
در مورد شرکت کونیکا ، تا اونجایی که من میدونم بخش دوربینش رو سونی چندین سال پیش خرید و الآن دوربینهای سونی در واقع کونیکای سابقند. پس اون دوربینی که گفتی احتمالا خیلی قدیمی است و فکر کنم نگاتیوی باشه یعنی دیجیتال نیست.
اگه کار شما خبرنگاری نیست با همین دوربینهای ارزون SLR هم میتونید عکسهای خیلی خوبی بگیرید .

ARAS71
08-08-2010, 17:40
شرمنده بالنز زیر یک میلیون ( 400-700)

یک آشنا داشتم می گفت اگه می خوای دوربین خوبی بگیری لنز و بدنه رو جدا بخری راست می گه؟

poonel
08-08-2010, 18:56
شرمنده بالنز زیر یک میلیون ( 400-700)

یک آشنا داشتم می گفت اگه می خوای دوربین خوبی بگیری لنز و بدنه رو جدا بخری راست می گه؟
کاملا درسته . لنزهای فابریک این دوربینها برای کار حرفه ای مناسب نیست . بیشتر به علت F بالا (F 3.5 ) و زوم کم باید یه لنز با زوم بالاتر و F پایین تر براش تهیه کرد (مثلا F2.8 یا کمتر) که خیلی از این لنزها قیمتشون چندین برابر دوربین است .
بودجه یک میلیون برای عکاسی حرفه ای یا خبری خیلی کمه .

ARAS71
08-08-2010, 19:05
برای خبر نگاری نمی خواهم می خواهم کیفیتش یک خورده شبیه اون باشه

poonel
08-08-2010, 20:19
برای خبر نگاری نمی خواهم می خواهم کیفیتش یک خورده شبیه اون باشه
اگه دنبال عکاسی خیلی حرفه ای نیستی Canon 550D دوربین خوبی برای شماست . با همون لنز فابریکش میشه عکسهای با کیفیتی گرفت بخصوص در فضای باز و روشن روز

tirdad_60
08-08-2010, 22:09
شما میتونید به راجتی یک 500D خریداری کنید با لنز 18-55 بعد مدتی که عکاسی کردید و نیازهای خود را شناختید
لنزی بهتر تهیه کنید
500Dو550D
تفاوت خیلی زیادی با هم ندارند و 500D با توجه به افت قیمتی که داشته انتخاب بهتری هست

اگر واقعا برای کار خبری میخواهید که باید لااقل 50D بگیرید

santamove
08-08-2010, 22:16
بستگی داره اگه خبرنگار ورزشی باسی یه سوپر تله ثابت بگیر
لنزهای ثابت سرعتشون خیلی زیاده
اگه زیاد کلوزاپ کار می کنی یه لنز
semi-wide
ثابت بگیر
+ بدنه eos500کانن

ARAS71
09-08-2010, 18:23
سلام

Nikon D300 و canon 450D
چطوره کیفیتش مثل اونها هست؟
کنون ها ساخت کجا اند؟

tirdad_60
09-08-2010, 18:40
کنون ها ساخت ژاپن هستند
شما واقعا میخواهید کار خبرنگاری انجام بدید یا فقط میخواهید اطلاعات داشته باشید؟

ARAS71
09-08-2010, 20:37
برای خودم می خوام ولی کیفیتش تقریبا مثل اونها باشه

tirdad_60
09-08-2010, 22:37
میزان هزینه مورد نظرتون چقدره؟

ARAS71
10-08-2010, 11:12
میزان هزینه مورد نظرتون چقدره؟
400-800 یک سوال دیگه از این عکس هایی که دیافراگ باز می مونه هم میشه با این دوربین ها گرفت؟
مثل این

AliSub
10-08-2010, 12:05
400-800 یک سوال دیگه از این عکس هایی که دیافراگ باز می مونه هم میشه با این دوربین ها گرفت؟
مثل این

سلام
نوردهی های چند ثانیه ای دوربینهای کامپکت هم میتونند انجام بدند!

شما اگه میخاین دوربین حرفه ای بردارید باید کار حرفه ای انجام بدید . اگه این طور نباشه بیشتر از این دوربینا خسته میشد و کلا از عکاسی هم زده میشید.

اگه فقط میخاین دکمه شاتر فشار بدین و کمتر به تنظیمات و . . . دوربینای حرفه ای احتیاج دارید (یا اصلا احتیاج ندارید) بهتره برید سراغ دوربینهایی مثل G11 - FZ35 - FZ100 - SX20 و . . .

آخه من کسایی دیدم که اول رفتن یه دوربین حرفه ای برداشتند و بعد انقدر از رسیدگی به دوربین خسته شدند که رفتند اونو فروختند وکامپکت برداشتند.

:11::11::11:

tirdad_60
10-08-2010, 18:06
اگر واقعا تصمیم دارید SLR بگیرید که باید CANON 500D بگیرید
اما اگر زیاد جدی نیستید به توصیه های پست قبلی توجه کنید

sastwhc
10-08-2010, 21:45
برای SLR بودجه حداقل بالای 1.5 میلیون و تازه برای شروع پیشنهاد میشه(بنظر من یه چیزی حدود 3.4 الی 4)

اگر بودجت کمتره برو دنباله SLR Like

tirdad_60
10-08-2010, 21:50
برای SLR بودجه حداقل بالای 1.5 میلیون و تازه برای شروع پیشنهاد میشه(بنظر من یه چیزی حدود 3.4 الی 4)

اگر بودجت کمتره برو دنباله SLR Like

سلام

من با این رویکرد موافق نیستم
به عنوان مثال همین 500d که دوربین خوبی هم هست و با لنز کیت 18-55 میشه تا 700 تومن هم تهیه کرد
و اگر پول زیادی هم داشته باشی مثلا تا یک میلیون میشه یه 55-250 هم خرید که از لحاظ رنج هم مشکلی نباشه

هزینه بیشتر از این برای کسی که میخوا تفننی عکاسی کنه شاید لازم نباشه و حتی اگر بتواند بالاتر هزینه کند برای شروع بی مورد

اما دنیای slr چیز دیگریست

ARAS71
12-08-2010, 00:18
سلام
لنز شو واید بگیرم یا معمولی؟

sastwhc
12-08-2010, 17:57
سلام

من با این رویکرد موافق نیستم
به عنوان مثال همین 500d که دوربین خوبی هم هست و با لنز کیت 18-55 میشه تا 700 تومن هم تهیه کرد
و اگر پول زیادی هم داشته باشی مثلا تا یک میلیون میشه یه 55-250 هم خرید که از لحاظ رنج هم مشکلی نباشه

هزینه بیشتر از این برای کسی که میخوا تفننی عکاسی کنه شاید لازم نباشه و حتی اگر بتواند بالاتر هزینه کند برای شروع بی مورد

اما دنیای slr چیز دیگریست

به هر حال این جمله جمله ی استاندارد و جهانی در مورد عکاسی با SLR است.اگه دلت بخواد میتونم دلالیل درستی این جمله رو برات بگم
اتفاقا شاید برای خیلی ها مفید باشه

ARAS71
12-08-2010, 18:46
اگه میشه بگید .ممنون

starpars
12-08-2010, 19:44
ما 500D کنن داریم با لنز 18-55 دوربین خوبیه البته کار به اون شکل حرفه ای باهاش نمی کنیم ولی خوب گاهی وقتا واسه جشن های پایان تحصیلات مهد کودک ها و مدارس میبرم. بیشتر هم واسه مسافرت استفاده میشه.
فیلم هم باکیفیت HD میگیره البته 20 فریم(کیفیت پایین تر 30 فریم) که اصلا واسه صحنه های سریع خوب نیست ولی برای صحنه هایی که نیاز به حرکت زیاد دوربین نداره فیلمش خیلی خوبه تو این صحنه ها کیفیتش از دوربین فیلم برداری مون هم بهتره

ARAS71
12-08-2010, 20:13
من راستش اطلاعات دقیقی ندارم فقط این رو شنیدم که دوربینی خوبه که قابلیت فیلم برداری نداشته باشه

tirdad_60
14-08-2010, 22:54
ممنون میشم دلایل این جمله رو بگید

چون در ایران این قانون برای من اثبات نشده

sastwhc
15-08-2010, 07:38
عرض کنم که مشکل از جایی آغاز میشه که شخص بسراغ عکاسی پرتره و تله و ماکرگرافی میره و این برای یه علاقه‌مند به SLR کاملاً طبیعی محسوب میشه.

حتی پرتره:
Fبالای لنز کیت در برابر F 2٫8 یک لایک که DOF بیشتری ایجاد میکند خیلی زودشخص رو متوجه این موضوع میکنه که لنز کیت برای عکاسی پرتره بهترین انتخاب نیست در ضمن خیلی وقت‌ها با کمک تأثیر مناسب زوم بالا بر پرسپکتیو پرتره که در این مثال در لایک وجود دارد رضایت چندانی از یک 18-55 با F3٫6 نخواهد داشت.

استفاده از تله:
موضع وقتی محسوس تر خواهد بود که برای عکاسی در مناظری باشید که استفاده از تله زوم بتونه کادر بندی و اندازه متفاوتی رو برای سوژه ایجاد کنه.مثلا وقتی دارید از تله 400 میلیمتری یه لایک استفاده میکنید٫واقعاً شاید با هیچ ترفندی نشه از 55 میلیمتر یه لنز کیت خروجی مناسبی بدست اورد.

ماکرو:
گرچه تکنیک لنز معکوس میتونه برای 18-55 استفاده بشه اما هیچ وقت نمیتونه با ماکروگرافی یه لایک برابری کنه.

برای کسی که از SLR استفاده میکنه در خوش‌بینانه ترین حالت یه لنز walk around و یه لنز واید توصیه میشه تا بتونه رنج مناسبی رو برای عکاسی در اختیار داشته باشه.(و این یعنی حداقل بعد از مدتی بتونه مثلاً فقط یه walk aroun بخره)

البته مسلماً اگه کاربرد خاصی مد نظر باشه شاید SLR بتونه با لنز نرمال(لنز کیت) از پسش بر بیاد.

دلم میخواست همه ی این‌ها را با مثال بگم اما عدم دسترسی به اینترنت پرسرعت تا هفته ی دیگه کار رو موکول به یه فرصت دیگه کرد.

tirdad_60
15-08-2010, 18:55
البته این مطالب در جای خود صحیح هست و حتی پای کیفیت و شارپنس و ca و... مطلب دیگه هم به میان میاد
اما شخصی که در دو راهی slr و like مانده و از طرفی علاقه زیادی به عکاسی داره
و دید بلند مدت و یا با انگیزه ای داره خرید like و جذب شدن به تله و ماکرو اون یه لذت زودگذر خواهد بود

من 500D به همره 18-55 و 55-250 رو پیشنهاد دادم
که فکر کنم با مطالب شما در یک سو هستند فقط ارزانتر از 5D با 24-70 , 70-200 هستند
و طبیعتا پول کمتری هم برایشان پرداخت میشود

در مورد استفاده از تله هم باید بگم کمتر عکاسی بجز حیات وحش یا ورزشی از لنز بالای 200 میلیمتر استفاده میکنه
و فاصله 400 در بین استفاده کنندگان عادی بیشتر در بین LIKE دارها موردتوجه هست

sastwhc
15-08-2010, 22:06
البته این مطالب در جای خود صحیح هست و حتی پای کیفیت و شارپنس و ca و... مطلب دیگه هم به میان میاد
اما شخصی که در دو راهی slr و like مانده و از طرفی علاقه زیادی به عکاسی داره
و دید بلند مدت و یا با انگیزه ای داره خرید like و جذب شدن به تله و ماکرو اون یه لذت زودگذر خواهد بود

من 500D به همره 18-55 و 55-250 رو پیشنهاد دادم
که فکر کنم با مطالب شما در یک سو هستند فقط ارزانتر از 5D با 24-70 , 70-200 هستند
و طبیعتا پول کمتری هم برایشان پرداخت میشود

در مورد استفاده از تله هم باید بگم کمتر عکاسی بجز حیات وحش یا ورزشی از لنز بالای 200 میلیمتر استفاده میکنه
و فاصله 400 در بین استفاده کنندگان عادی بیشتر در بین LIKE دارها موردتوجه هست

وقتی حداکثر برای لنز کیت 55 است فکر نکنم 200 یا 400 چندان فرقی کند از ان کذشته اگر قرار است شخص تا 1 میلیون هزینه کند که می شود همان جمله معروف.(بگذریم آدم 1 میلیون هزینه کند ومثلا 1.400 برای D90 با 18-200 نیکور هزینه نکند!!!)
اومدی نسازی:46:

یه جمله دیگه

اگه تا حالا با 55-250 و مثلا 18-200 عکس انداخته باشی انصافا به این لنز جه امتیازی میدهی
من نه از این لنز خوشم میاد نه 500 دی
بنظر من 450 دی یا 550 دی هر دو شون عالیند و دی 90 نیکون هم عالیه

tirdad_60
15-08-2010, 22:35
در دوربینهای slr تنوع لنز و تنوع کیفیت و تنوع رشته های عکاسی زیاده
اشخاص زیادی رو دیدم که با سرمایه زیاد اومدن دوربین و لنز خریدن بعد از چند وقت دیدن یا دوربین با نیازهاشون سازگار نیست
یا لنزهای خوبی برای مواردی که میخوان استفاده کنند ندارند

مثله همین 24-40 و 70-200 canon که اتفاقا خودم هر دو رو دارم
دوستی 24-70 داشت و بسیار ناراضی چرا؟
سنگینی و نداشتن is
در مقابل بسیاری در دنیا این لنز رو از بهترینهای کنون میدونند
70-200 f4 is هم از روی شهرتی که داره زیاد طرفدار داره اما خیلی از کسانی که دارند
در ته کیفشون داره خاک میخوره

بخاطر همین من همیشه نظرم روی خرید با کیت هست در غیر اینصورت فرد باید
به نیازها و بودجه و کیفیت لنزهای مختلف تسلطی نسبی داشته باشه

اتفاقا من مدتی 500d داشتم و خیلی راضی بودم در مورد نویز هم در عکسها تفاوت چندانی با 450 نداشت
مساله اینه که ریویو در خیلی از جاها آدم رو به اشتباه میندازه
و آدم دنبال کیفیتی میره که شاید هیچگاه بود و نبودش به چشم نیاد

55-250 لنز خوبیست و واقعا به قیمتش میارزه
تا 200 میلی متر که خیلی خوبه در 250 هم فکر نکنم کیفیتی غیر قابل استفاده بده
اما با داشتن 18-55 و 55-250 میشه فهمید که چه لنزهایی در آینده مورد نیاز هست
و به راحتی تصمیم گرفت

یکی از دوستانم به سرعت میخواست 40d که داشت رو بفروشه
پرسیدم چرا ؟
گفت 2 ماه پیش برای یکی از دوستام به اصرار خودش canon 5D MII گرفتیم حالا میگه بدردم نمیخوره و میخواد یه تومن زیر قیمت بفروشه
خلاصه این قصه سر دراز دارد

sastwhc
16-08-2010, 08:41
در دوربینهای slr تنوع لنز و تنوع کیفیت و تنوع رشته های عکاسی زیاده
اشخاص زیادی رو دیدم که با سرمایه زیاد اومدن دوربین و لنز خریدن بعد از چند وقت دیدن یا دوربین با نیازهاشون سازگار نیست
یا لنزهای خوبی برای مواردی که میخوان استفاده کنند ندارند

مثله همین 24-40 و 70-200 canon که اتفاقا خودم هر دو رو دارم
دوستی 24-70 داشت و بسیار ناراضی چرا؟
سنگینی و نداشتن is
در مقابل بسیاری در دنیا این لنز رو از بهترینهای کنون میدونند
70-200 f4 is هم از روی شهرتی که داره زیاد طرفدار داره اما خیلی از کسانی که دارند
در ته کیفشون داره خاک میخوره

بخاطر همین من همیشه نظرم روی خرید با کیت هست در غیر اینصورت فرد باید
به نیازها و بودجه و کیفیت لنزهای مختلف تسلطی نسبی داشته باشه

اتفاقا من مدتی 500d داشتم و خیلی راضی بودم در مورد نویز هم در عکسها تفاوت چندانی با 450 نداشت
مساله اینه که ریویو در خیلی از جاها آدم رو به اشتباه میندازه
و آدم دنبال کیفیتی میره که شاید هیچگاه بود و نبودش به چشم نیاد

55-250 لنز خوبیست و واقعا به قیمتش میارزه
تا 200 میلی متر که خیلی خوبه در 250 هم فکر نکنم کیفیتی غیر قابل استفاده بده
اما با داشتن 18-55 و 55-250 میشه فهمید که چه لنزهایی در آینده مورد نیاز هست
و به راحتی تصمیم گرفت

یکی از دوستانم به سرعت میخواست 40d که داشت رو بفروشه
پرسیدم چرا ؟
گفت 2 ماه پیش برای یکی از دوستام به اصرار خودش canon 5D MII گرفتیم حالا میگه بدردم نمیخوره و میخواد یه تومن زیر قیمت بفروشه
خلاصه این قصه سر دراز دارد

۱۰۰٪ موافقم.نیاز و بعبارتی سبک عکاسی مورد علاقه شخص مهم ترین فاکتوره

منم 500 دی داشتم هم 450 هم 550 دی.نویز 500 دی برای آدم وسواسی مثل من خیلی آزار دهنده بود.من همیشه عکس ها رو با کرا 100 هم بازبینی میکنم.

55-250 هم داشتم گرچه قیمت عالی و رنج خوبی داره اما شارپ نس لنز مخصوصا در انتهای رنج برای من قابل تحمل نیست.
550 دی نویز ریداکشن موثری داره که گرچه تاثیرش روی عکس در نهایت مثل بقیه کنون ها کمی سافت شدنه عکسه اما در هر حال بعد از 7D و MarkII من واقعا میپسندمش

ولی این نکته هم جای خود داره که اگر کسی تنونه بعدا لنز اضافه کنه رنج 18-55 رنج کاملا محدودیه و به هیچ وجه پاسخگوی نیاز کسی نیست.بنابراین اگر کسی همه بودجش در حد کیت 18-55 بهتره محدودیت شدید این رنج رو در نظر بگیره