PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک کد رشته برای چند دانشگاه !!! این یعنی چی آخه ؟

B.i.r.i.y.a
07-08-2010, 17:30
سلام بچه ها
تو دفترچه راهنما اگه صفحه ی 104 رو نگاه کنید مثلا برای دانشگاه های مختلف رشته ی ارتباط تصویری یک کد رشته زده ! بیشتر جدولهای دوره های مختلف گروه هنر همینطورین. این نمونه رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یعنی چی آخه ؟!
من میخوام مثلا این اولویت رو بچینم :
1. ارتباط تصویری ؛ دانشگاه هنر اصفهان
2. ارتباط تصویری ؛ دانشگاه شهید چمران اهواز محل تحصیل شوشتر

ولی چون هردوشون یه کد رشته دارن نمیشه ، تکلیف چیه ؟
من خودم دانشجو هستم و اینو واسه یکی دیگه میپرسم. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

mr7
07-08-2010, 18:51
یه مقدار عجیبه!!!
بهترین راه حل اینه که بری تو فرم انتخاب رشته سایت سنجش کدرشته رو وارد کنی بعد بری صفحه بعد ببینی چه شهریو واست زده

B.i.r.i.y.a
07-08-2010, 20:35
یه مقدار عجیبه!!!
بهترین راه حل اینه که بری تو فرم انتخاب رشته سایت سنجش کدرشته رو وارد کنی بعد بری صفحه بعد ببینی چه شهریو واست زده

خب اینطوری که مسخرس که !
خودش عشقی یه چیزی برام انتخاب میکنه !؟
یعنی چی آخه ؟!

Tarannom_
07-08-2010, 20:51
خب انتخاب رشته های نیمه متمرکز اینطوریه دیگه.
هر رشته ای که دوس داری کدشو وارد کن...شهریور ماه جواب پذیرشت تو ازمون عملی میاد...اگه عملی رو قبول شدی بعدش می تونی بر اساس دانشگاه مورد علاقه انتخاب رشته کنی.

B.i.r.i.y.a
08-08-2010, 13:25
خب انتخاب رشته های نیمه متمرکز اینطوریه دیگه.
هر رشته ای که دوس داری کدشو وارد کن...شهریور ماه جواب پذیرشت تو ازمون عملی میاد...اگه عملی رو قبول شدی بعدش می تونی بر اساس دانشگاه مورد علاقه انتخاب رشته کنی.

پس با این حساب اگه مثلا شهریور مشخص بشه که برای شرکت تو آزمون پذیرفته شده ، اونوقت اینم مشخص میشه که تو کدوم دانشگاه باید آزمون بده یا دست خودشه که کجا بره برای آزمون ؟
چطوریه ، یکم گیج شدم ؟!
بعد شما فرمودی که بعد از قبولی تو آزمون باید بر اساس علاقه دوباره انتخاب رشته کنه یا انتخاب دانشگاهی که مشمول اون کد اولی میشه ؟!
ببخشید اگه ممکنه یه مقدار بیشتر درموردش توضیح بدید ؛
ممنون.

B.i.r.i.y.a
09-08-2010, 10:44
پس با این حساب اگه مثلا شهریور مشخص بشه که برای شرکت تو آزمون پذیرفته شده ، اونوقت اینم مشخص میشه که تو کدوم دانشگاه باید آزمون بده یا دست خودشه که کجا بره برای آزمون ؟
چطوریه ، یکم گیج شدم ؟!
بعد شما فرمودی که بعد از قبولی تو آزمون باید بر اساس علاقه دوباره انتخاب رشته کنه یا انتخاب دانشگاهی که مشمول اون کد اولی میشه ؟!
ممنون.

کسی نیست مارو روشن کنه ؟ :19:

:40:...یاحق...:40:

B.i.r.i.y.a
09-08-2010, 11:44
بابا میخوام انتخاب رشته کنم دیگه !!!
یکی کمک کنه ، وگرنه :21:
.
.
.
.
.
.
.
هیچی بابا ، میشینم منتظر تا جواب بدید ! :13:
چه کنیم ؛ ما هم دلمون خوشه به بچه های این انجمن دیگه...

Tarannom_
09-08-2010, 12:38
شما هر کدی رو انتخاب کنی تو قبولی شهریور برات میزنه فلان رشته رو قبول شدی و کلا میری یه ازمون عملی میدی و این برای همه ی دانشگاه ها محسوب میشه...جواب قبولی ازمون عملیم فکر می کنم آذر میاد که اون موقع می تونی دانشگاه مورد علاقت رو انتخاب کنی.

B.i.r.i.y.a
09-08-2010, 13:01
چطوریه ، یکم گیج شدم ؟!
ممنون.

شما هر کدی رو انتخاب کنی تو قبولی شهریور برات میزنه فلان رشته رو قبول شدی و کلا میری یه ازمون عملی میدی و این برای همه ی دانشگاه ها محسوب میشه...جواب قبولی ازمون عملیم فکر می کنم آذر میاد که اون موقع می تونی دانشگاه مورد علاقت رو انتخاب کنی.

خب این امتحان عملی رو کجا باید بده ؟
تو شهرستان خودمون میشه یا باید جای خاصی بره ؟
ممنون رفیق.
:40...یاحق...:40:

Tarannom_
09-08-2010, 14:39
همون بعد از اعلام نتایج چندبرابر ظرفیت گفته میشه کجا باید ازمون عملی رو بدی...من برای نمایش و طراحی لباس رو که دیدم بچه ها اومدن تهران امتحان دادن...و فکر می کنم اگه تهران جزو شهرهای کد انتخابی باشه، معمولا ازمون تو تهران برگزار میشه...البته بازم %100 مطمئن نیستم.

B.i.r.i.y.a
09-08-2010, 15:23
همون بعد از اعلام نتایج چندبرابر ظرفیت گفته میشه کجا باید ازمون عملی رو بدی...من برای نمایش و طراحی لباس رو که دیدم بچه ها اومدن تهران امتحان دادن...و فکر می کنم اگه تهران جزو شهرهای کد انتخابی باشه، معمولا ازمون تو تهران برگزار میشه...البته بازم %100 مطمئن نیستم.

Tarannom جان بابت همه ی اطلاعاتی که دادی ممنونم :11: ؛ امیدوارم بتونم جبران کنم.
همین حالا براش انتخاب رشته کردم.
دیگه باقیشو میسپاریم به حضرت دوست.

:40:...یاحق...:40:

Tarannom_
09-08-2010, 20:29
خواهش می کنم...امیدوارم موفق باشی....منم هنرم، دعا کن نمایش روزانه قبول شم:31: