PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر خواهي در مورد لپ تاب ASUS K52JR

sohrab29
07-08-2010, 10:11
سلام خدمت تمامي دوستان
من بعد از حدود يك هفته جستجو و پرس و جو شبانه روزي در مورد خريد يك لپ تاب خوب با بودجه حدود يك ميليون تصميم گرفتم لپ تاب ASUS K52JR با كانفيگ زير را خريداري كنم:

Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA ATI Radeon HD5470 1GB Price: 1,000,000T

به نظرم نسبت به قيمتش و موارد مقايسه اي لپ تاب خيلي خوبي مياد.ولي هنوز كاملا در مورد تصميمم يقين ندارم. مي خواستم از تمامي اساتيد عزيز نظرشون را جويا بشم.
لازم به ذكر است كه من كه اكثر تاپيكهاي اينجا را مطالعه كردم و واقعا خيلي چيزها ياد گرفتم كه جاي تشكر و قدرداني فراوان داره.
همچنين در مورد اينكه كدام شركت بهترين گارانتي ASUS را در ايران داره را لطفا بگيد.چون چندين شركت فعال در اين زمينه وجود داره مثل: سازگار-امرتات-ويستا پخش(الماس)-ديجيتال
كاربرد من از لپ تاب بيشتر براي اجراي نرم افزارهاي كاربردي مهندسي و گرافيكي و فيلم و اينترنت است.البته نه در حد حرفه اي.اصلا هم اهل گيم نيستم.
من احتمالا سعي مي كنم بعد از پاسخهاي شما براي خريد بروم. لطفا نظر خودتان را اعلام كنيد.
بي نهايت سپاسگذارم

kiuq
07-08-2010, 13:02
بسیار عالی .!!
راسته کار خودته عزیز..من دیگه مدلی معرفی نمیکنم تا بری تو شک همین خوبه.
بخر مبارکت باشه..
در مورد گارانتی ، امرتات واقعا خوبه ( همه راضی) ، بقیه هم خوبن ، الانه گارانتی ها خوب پشتیبانی میکنن.:46:

Nikola
07-08-2010, 13:07
سلام،
اگه اهل گیم نیستی، لنوو G560 گمون می کنم با یه هارد اکسترنال 250، و با گارانتی سازگار، 840 تومن در میاد. من باهاش کار نکردم ولی به نظر مناسب میاد.
مشخصاتش هم تا حدودی شبیه همین اسوس هست.

piroooz
07-08-2010, 13:08
این مدل از آپشن های اساسی در رنج یه تومن هست...
از هر لحاظ هم مناسبه و برند ایسوس هم کیفیتش مناسبه...
دیگه فکر کنم به اندازه کافی توی همین تاپیک ها مورد بررسی قرار گرفته...
تنها چیزی که میمونه وزن و سایز هست که تصمیم گیری با شماست...
در این مورد بیشتر دقت کنید...
چون میدونید که بیس اولیه لب تاپ قابل حمل بودن اون هست
راستی گارانتی هم سازگار به نظرم مناسب تره

sohrab29
07-08-2010, 15:11
بسیار عالی .!!
راسته کار خودته عزیز..من دیگه مدلی معرفی نمیکنم تا بری تو شک همین خوبه.
بخر مبارکت باشه..
در مورد گارانتی ، امرتات واقعا خوبه ( همه راضی) ، بقیه هم خوبن ، الانه گارانتی ها خوب پشتیبانی میکنن.:46:

دوست عزيز ممنون از راهنماييت
در مورد گارانتي من هر چي سايت امرتات را زير رو رو كردم هيچي در مورد گارانتي و يا مدل هاي ارائه شده لپ تاب ASUS نتونستم توش پيدا كنم.و اين من را به شك انداخته. بيشتر تبليغاتش روي برند سوني متمركز شده.
راستي اينكه OS را نداره كه مشكلي ايجاد نمي كنه. من خودم قصد دارم Win 7 روش نصب كنم.
اگه پاسخ بديد سپاسگذارم

sohrab29
07-08-2010, 15:30
این مدل از آپشن های اساسی در رنج یه تومن هست...
از هر لحاظ هم مناسبه و برند ایسوس هم کیفیتش مناسبه...
دیگه فکر کنم به اندازه کافی توی همین تاپیک ها مورد بررسی قرار گرفته...
تنها چیزی که میمونه وزن و سایز هست که تصمیم گیری با شماست...
در این مورد بیشتر دقت کنید...
چون میدونید که بیس اولیه لب تاپ قابل حمل بودن اون هست
راستی گارانتی هم سازگار به نظرم مناسب تره
ممنون از راهنمايي هميشه خوبت
در مورد وزن و سايز تقريبا مطمئنم چون براي كاربرد من با اين مشخصات و قيمت و استفاده اين سايز مناسب ترين است.
راستي اگه امكان داره برات لطفا من را در مورد مكان مناسب خريد در تهران راهنمايي كن.حتي در پيغام خصوصي

kiuq
07-08-2010, 16:23
راستي اينكه OS را نداره كه مشكلي ايجاد نمي كنه. من خودم قصد دارم Win 7 روش نصب كنم.
اگه پاسخ بديد سپاسگذارم
هیچ مشکلی نیست میتونید به راحتی یه سون 64بیتی روش نصب کنید..

در مورد گارانتي من هر چي سايت امرتات را زير رو رو كردم هيچي در مورد گارانتي و يا مدل هاي ارائه شده لپ تاب ASUS نتونستم توش پيدا كنم
به صورت کلی به شما گفتم که الانه همشون خوبن ( به خاطر رقابت) ،سازگار هم خوبه....