PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيام نور تهران يا غير انتفاعي شهرستان

Mr Unknown
06-08-2010, 22:23
سلام دوستان

با توجه به رتبه درخشان من:دي فقط مي تونم پیام نور و غير انتفاعي قبول بشم
حالا بين پیام نور تهران و غير انتفاعي شهرستانهاي دور و نزديك تو رشته نرم افزار كدوم بهتره؟
مرسي

Amin.M.1986
06-08-2010, 23:08
دوست گرامی پیام نور برعکس بدنام بودنش از لحاظ علمی خیلی تو امتحانات سخت گیری میکنه و قبولی تو امتحاناتش خیلی سخت تره .. از طرفی هم غیرانتفاعی شهرستان خیلی جالب نیست .. اگه غیر انتفاعی در شهر خوبی میتونید بخونید به نظرم برید غیر انتفاعی یا یک سال بیشتر پشت کنکور بمونید و با یک پشتوانه علمی بهتر سعی کنید رتبه ی بهتری رو برای سال بعد کسب کنید

Mr Unknown
07-08-2010, 09:01
نكته اين كه سال دوممه

Mr Unknown
07-08-2010, 17:04
نظري نبود؟:31:

soheilsh
07-08-2010, 17:07
من پیام نور کرجم ، حرف نداره ، اگر درس بخونی خوب میتونی پیشرفت کنی . البته امتحانات به شدت سختن و هر درسی رو دوبار باید امتحان بدی :41:

DrXoX
07-08-2010, 17:49
من پیام نور کرجم ، حرف نداره ، اگر درس بخونی خوب میتونی پیشرفت کنی . البته امتحانات به شدت سختن و هر درسی رو دوبار باید امتحان بدی :41:
سهیل جان یکی از اقوام رشته تجربی هستش و قراره من براش انتخاب رشته کنم
چند تا سوال در مورد پیام نور کرج داشتم ممنون میشم جواب بدی
از تهران تا دانشگاه پیام نور کرج مسافت چقدره؟
تو خود شهره یا خارج شهر؟
محیط دانشگاه چطوره ؟

فعلا همین

soheilsh
08-08-2010, 00:16
سهیل جان یکی از اقوام رشته تجربی هستش و قراره من براش انتخاب رشته کنم
چند تا سوال در مورد پیام نور کرج داشتم ممنون میشم جواب بدی
از تهران تا دانشگاه پیام نور کرج مسافت چقدره؟
تو خود شهره یا خارج شهر؟
محیط دانشگاه چطوره ؟

فعلا همین

ادرس محل تشکیل کلاس های پیام نور :کرج ، میدان حصارک ، دانشگاه تربیت معلم ، جاش مرگ نداره ، یعنی یه حالت پارک مانند داره ... سلف سرویس هم عالی
محیط دانشگاه عالی ، یعنی شما تو جمع 200 نفره فقط 10 تا اقا میبینی ، همه خانوم ...

Mr Unknown
08-08-2010, 08:51
تو هفته معمولا چند روز كلاس هست؟
تا چه رتبه اي نرم افزار ميشه قبول شد؟
ممنون

hamid_diablo
08-08-2010, 09:04
سلامدر مورد کلاسها بستگی به تعداد واحدها و همچنین برنامه کلاسی دارهمیبینی یه ترم تمام کلاسهات میوفته تو یک روز از 8 صبح تا 6 بعدازظهر سر کلاسیامتحانات پایان ترم پیام نور هم به شدت یسخته مخصوصا مهندسی نرم افزارحجم کتابها زیاد و تدریس استادها معمولا سطح پایین

amirreza.13
08-08-2010, 09:27
من که تصمیم گرفتم بزنم کاردانی غیرانتفاعی شهر خودم البته پیام نور کارشناسی قبول میشم ولی به نظرم خیلی درس خوندن تو پیام نور سخته !

دختر خالم پیام نور میخونه کاملا در جریانم . بازم خودت میدونی .

در اصل من الان به این نتیجه رسیدم که فوق دیپلم غیرانتفاعی برم ولی کارشناسی پیام نور نرم !

soheilsh
08-08-2010, 10:51
تو هفته معمولا چند روز كلاس هست؟
تا چه رتبه اي نرم افزار ميشه قبول شد؟
ممنون

کلاس ها همه 5شنبه و جمعه هست، هیچ روز دیگه ای نداره ، بین فراگیر و سراسری ها هیچ فرقی نیست ، اگر درس درست نخونی همه ترم هارو می افتی ،الان بچه های نرم افزار 6 و 7 ترم افتاده هم دارن !!! به شدت سخت ، امتحانات وحشتناک سخت . البته اینم بگما سال تحصیلی جدید 88-89 که بودیم وضعیت امتحان ها خیلی بهتر شد ، مثلا نمره کل پایان ترم دست کامپیوتر نیست و 6 نمره دست استاد اومده که معمولا همه 6 نمره رو میگیرن ، مشکل سر 4 نمره گرفتن از کامپیوتر میمونه که معمولا پوست میکنه :5:

Mr Unknown
08-08-2010, 23:41
پیام نور فقط بايد واحدهاي تحت پوشش شهر بومي رو انتخاب كنيم؟
يعني نميشه واحدهاي يه شهر ديكه رو انتخاب كنيم؟

Mr Unknown
09-08-2010, 10:31
دوستان کسی اطلاع نداره اگه واحدهای شهرهای دیگه رو انتخاب کنم آیا انتخابهام حذف میشه یا نه؟

aligsm
09-08-2010, 11:52
این سوال منم هست . اگه کسی میدونه توضیح بده لطفا
(البته از يكي از دوستام كه پيام نور هست پرسيدم گفت نميشه ولي بازم مطمين نبود)
دوستاني كه ميدونن لطفا بگن چيزي به پايان زمان انتخاب رشته نمونده
باتشكر از كسي كه جواب ميده

DrXoX
09-08-2010, 12:29

نمیشه ، صفحه 7 دفترچه شماره 2 انتخاب رشته در این مورد کامل توضیح داده

کسی که تهران باشه و محل تولدش هم تهرانه و سال آخر دبیرستان رو هم تهران خونده باشه نمی تونه پیام نور شیراز رو انتخاب کنه
ولی اگر همین داوطلب محل تولدش شیراز باشه ، هم می تونه پیام نورهای تهران رو بزنه هم پیام نورهای شیراز

بازم مثال:

داوطلب متولد تهران هستش ، سال آخر دبیرستان رو شیراز خونده یعنی دیپلمش رو از شیراز گرفته ، و از سال 87 تو مشهد زندگی کرده ، و الان شاغل همدان هستش

این داوطلب پیام نورهای: تهران ، شیراز ، مشهد و همدان رو می تونه انتخاب کنه