مشاهده نسخه کامل
: سوالات متداول گرافیک سه بعدی
N O V A L I S
05-08-2010, 19:28
دیشب تو یه تاپیک یه پیشنهادی دادم و شهاب هم تمایل نشون داد و گفت تاپیکش رو بسازم.
لطفا دوستان تو این تاپیک سوالاتی که معمولا زیاد از طرف کاربرای مبتدی و متوسط (و شاید پیشرفته؟!) می شنون رو بنویسن (همراه با جواب) تا بعد تاپیک رو ویرایش کنیم و فقط سوال و جواب ها رو نگه داریم تا منبعی برای استفاده همه باشه..
سوالهایی مثل :
- چرا نوار ابزار اصلی ناپدید شده؟ ( و یا ابزارها ناقص اند.)
- چرا نمی تونم Gizmo رو ببینم؟
- چطور موتور رندر رو عوض کنم؟
- چرا هیچ موضوعی رو نمی تونم انتخاب کنم؟ (فعال شدن Selection Lock Toggle با Spacebar)
- چرا کیفیت تکسچر تو رندر پائینه؟
- منتال ری چیه؟ وی ری چه برنامه ایه؟
- "یه استوانه ساختم و با تنظیماش بازی می کنم ولی هیچ خطی روی استوانه دیده نمی شه!"
- تو Editable Poly لبه ها رو انتخاب می کنم ولی قرمز نمیشن!
- چه جور یه موضوع رو به یه موضوع دیگه اضافه کنم؟
- مکس یا مایا؟! (یه جواب منطقی و منصفانه!)
- و.. دیگه یادم نمی آد، باقیش رو شما بگید..
دوستان مبتدی هم می تونن سوالاتشون رو اگر تو قالب این تاپیک هست اینجا مطرح کنن تا بعد پستشون پاک بشه و دوستان سوالشون همراه با جواب رو تو یه پست بدن.
از پست بعدی شروع می کنیم و سوالات رو همراه با جواب می نویسیم..
دوستان همراهی کنند. :11:
ویرایش 1 :
عنوان تاپیک توسط مدیران تغییر کرد و تاپیک فقط به 3ds Max اختصاص نداره و شامل تمام برنامه های مرتبط با گرافیک سه بعدی میشه. بنابراین سوالات متداول مربوط به مثلا برنامه ی مایا هم همین جا مطرح و جواب داده میشه.
SSS_HHH_OOO
05-08-2010, 23:17
دوستان فقط رعایت کنید به هیچ وجه پست خارج از بحث ندین و فقط اگه سوالی رو بلدین جواب بدین
در غیر این صورت هر پسی داده بشه پاک میشه.
تاپیک استیکی میشه
N O V A L I S
10-08-2010, 00:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رفع این مشکل به آدرس ...Customize>custom UI and Defaults switcher برید و از قسمت UI schemes یکی از آرایش ها رو انتخاب کنید و روی دکمه Set کلیک کنید. اگر لازم شد یک بار برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید.
N O V A L I S
10-08-2010, 01:03
برای انتخاب موتور رندری که قصد دارید از اون برای رندر صحنه تون استفاده کنید، قبل از هر چیز باید اون موتور رندر در برنامه نصب شده باشه. مثلا موتور رندر Vray همراه با برنامه نصب نمیشه و اون رو باید جداگانه و بعد از نصب برنامه، نصب و به موتور رندرهای برنامه اضافه کنید. اما موتور رندر Mental Ray همراه نصب 3ds Max نصب خواهد شد و نیازی نیست اون رو نصب کنید.
برای انتخاب موتور رندرمورد نظرتون کلید F10 رو بزنید (و یا از منوی Rendering گزینه ی ...Render Setup رو انتخاب کنید.) حالا به تب Common برید و اون جا به آخرین کرکره یعنی کرکره ی Assign Renderer برید و روی مریع مقابل عنوان Production کلیک کنید. پنجره ای باز میشه که می تونید از لیست، موتور رندر مورد نظرتون رو انتخاب و OK کنید.
Lord-Voldemort
10-08-2010, 12:27
چرا نمی تونم Gizmo رو ببینم؟چرا هیچ موضوعی رو نمی تونم انتخاب کنم؟ (فعال شدن Selection Lock Toggle با Spacebar)
برای دیدن گیزمو ها xرو بزنید حتما یادتون باشه ادیت پلی انتخاب نباشه ....
-سوال دوم شاید شما space رو زده باشین و مربع پایین صفحه فعال شده Selection Lock Toggle این نمی دونم چیه ؟
iCeCream
10-08-2010, 16:07
سلام
توي مكس وقتي يك شي رو انتخاب مي كنيم يه كادر سفيد رنگ اطرافش ديده مي شه كه بعضي وقتا مزاحمه براي اينكه ديده نشه چه كار بايد كرد؟
مرسي
سلام
توي مكس وقتي يك شي رو انتخاب مي كنيم يه كادر سفيد رنگ اطرافش ديده مي شه كه بعضي وقتا مزاحمه براي اينكه ديده نشه چه كار بايد كرد؟
مرسي
اگه اذیتت میکنه با کلید((J)) ناپدید میشه این کاد سفید رنگ
Borhan72
10-08-2010, 21:45
از NOVALIS عزيز عذر خواهی و تشكر ميكنم به خاطر مطلب مفيدشون.
راه ديگه ای هم وجود داره برای برگردوندن نواز ابزار وقتی كه به حالت زير در ميان :
كافيه 3 مرحلهی زير رو كه در عكس مشاهده ميكنيد رو انجام بديد.
در اين روش لازم به ريست و باز و بسته كردن نرم افزار هم نيست.
N O V A L I S
11-08-2010, 00:18
راه حل سریع : کلید F2 رو بزنید.
راه حل دوم : روی لیبل + در یکی از پنجره های دید کلیک کنید (بسته به نسخه ی برنامه کلیک راست یا چپ) و از لیست گزینه ی ...Configure رو انتخاب کنید. در پنجره ای که باز می شه به تب Rendering Method برید و در قسمت Rendering Options گزینه ی Shade Selected Faces رو فعال و OK کنید.
درخواست از دوستان :
- از دوستانی که دارن همکاری می کنن خواهش می کنم هر سوال (همراه با جوابش رو) تو یه پست بنویسن و تو یه پست از چند سوال استفاده نکنن (اگر ارتباط و تشابهی بین سوالها وجود نداره و لزومی به کنار هم آوردنشون نیست.)
- اگر به سوال دوستان جواب می دید (که این سوالها بعد از جواب داده شدن برای منظم بودن تاپیک پاک خواهند شد) لطفا سوال و جواب رو در قالب یه پست بنویسید و از نقل قول و محاوره استفاده نکنید. از سبک پست 3 و 4 و ..یا هر سبکی که به نظر خودتون نظم داره استفاده کنید.
ممنونم..
Borhan72
27-08-2010, 10:20
سؤال:
من يه عكس بدون زمينه تو فوتوشاپ درست كردم (يه لوگوست) و ميخوام به عنوان متريال بيارمش روی بدنه يك شي ای ...
ولي هر كاري ميكنم با زمينه وارد كار ميشه ...
هم PNG هم GIF ...
راه حل: ( از N O V A L I S عزيز )
اول مطمئن شو که فایل رو تو فتوشاپ درست ذخیره می کنی و زمینه نداره..
حالا تو مکس بعد از این که به Diffuse Map ات این تصویر رو دادی یه کپی (از نوع Copy - نه Instance) بنداز توی Opacity Map (و یا اگه از منتال ری استفاده می کنی توی Cutout Map).. حالا توی تنظیمات Map ات توی Cutout Map این گزینه رو انتخاب کن :
Borhan72
12-09-2010, 13:09
راه حل سريع : كليد J رو بزنيد :
01-12-2010, 14:00
سلام آیا میشه با موتور رندر منتال ، جلوه های افتر برن رو رندر کرد؟ اگه میشه لطفا بگید چه جوری و اگر نه چه پلاگین دیگری رو برای ایجاد جلوه های آتش و مه و ... در حد real و واقعی پیشنهاد می کنید.
SSS_HHH_OOO
02-12-2010, 15:02
با منتال ری afterburn رو نمیشه رندر کرد ولی یه پلاگین دیگه از همون شرکت هست که آتش رو خیلی حرفه ای شبیه سازی میکنه و با منتال ری هم کار میکنه
Fum fx
با این پلاگین میتونی ولی بهترین راه اینه که جلوه های دود و آتش و انفجار رو با موتور رندر دیفالت مکس بگیری و بعد با نرم افزار میکس کنی رو کار اصلیت
saeed pm
04-12-2010, 14:45
چطور میشه در نرم افزار Swift 3D فارسی تایپ کرد البته من ازدو نرم افزار مریم ولئو مون استفاده کردم ولی بعضی از حروف به حروف دیگه تبدیل میشه مثلا حرف (ف) به ( آ )ی جدا تبدیل میشه .......آیا راهی هست مشکل چیست؟
iCeCream
08-12-2010, 15:03
با ديفالت مكس چجوري متريالاي شيشه و فلز و پلاستيك ايجاد كنيم؟
3d-meysam
08-12-2010, 21:50
خوب اگه Vray یا Mental Ray بلد نیستی از Architectural پیش فرض خود مکس استفاده کن. داخل لیستش میتونی Metal و wood و.. استفاده کنی.
سلام به همه
میشه از مدلایی که صرفا در زیبراش ساخته میشه با منتال ری در مایا رندر گرفت؟
برای رندر گرفتن از کاراکتر بوسیله منتال ری از کجا باید شروع کرد؟
:11:
Reza Azimy_RW
09-01-2011, 14:00
سلام دوستان
چجوری میشه خودمونو تو کشیدن بلوپرینت تقویت کنیم !؟!
من یه کاراکترو از رو به رو بلوپرینتش رو قشنگ کشیدم ولی از بقل مغزم نمیکشه ! گفتم شاید ترفندی باشه .
3d-meysam
09-01-2011, 14:43
سلام دوستان
چجوری میشه خودمونو تو کشیدن بلوپرینت تقویت کنیم !؟!
من یه کاراکترو از رو به رو بلوپرینتش رو قشنگ کشیدم ولی از بقل مغزم نمیکشه ! گفتم شاید ترفندی باشه .
من یه بار واسه کاراکتر چی توز بلوپرینت ساختم، دقیق در اومد :31: اول جلو رو کشیدم و بعد برگه نیمرخشو گذاشتم روی تصویر جلو و طبق اون و مماس با خط چشم و دهن و .... کشیدم. واسه همه بلوپرینتی جواب میده :27:
maya master
12-01-2011, 22:09
سلام دوستان من دو تا مشکل توی تری دی مکس دارم مشکل اول مربوط به تکسچره من وقتی نقاط رو جا به جا میکنم تکسچرمثل تصویر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به هم میریزه مثلا یه جا بزرگه یه جا کشیده میشه یه جا کوچیک میشه
مشکل دوم هم اینه که چه طوری میشه مثلا یه plane ایجاد کرد و هرقسمتش رو که می خوام به صورت دلخواه بهش تکسچر اختصاص داد
در ضمن من از uvw map استفاده کردم کلی بالا پایین کردم ولی درست نشد در مورد قسمت دوم سوالم اموزشی توی انجمن ها وجود داره
باید چه چیزی رو سرچ کنم
xixterminator
23-01-2011, 21:52
سلام
شرمنده اگه سوالم بی ربطه:41:
میشه بگید برای ساخت کاراکتر انسان باید از طرح استفاده کرد یا خیر ؟ توضیح بدید
Mohammad King
26-01-2011, 16:39
سلام
وقتی میخوام تری دی مکس8 رو توی ویندوز7 اجرا کنم Aero یا همون کریستالی بودن ویندوز را خراب میکنه؟
علت چیه؟
چه طوری میشه درستش کرد؟
N O V A L I S
26-01-2011, 21:32
سلام
وقتی میخوام تری دی مکس8 رو توی ویندوز7 اجرا کنم Aero یا همون کریستالی بودن ویندوز را خراب میکنه؟
علت چیه؟
چه طوری میشه درستش کرد؟
نمی دونم!
فقط همینو بگم که Autodesk اجرا شدن صحیح مکس 2010 رو تو ویندوز 7 تضمین نکرده،
چه رسد به مکس 8 !
mehran2190
30-01-2011, 22:11
من برنامه 3D MAX 2009 را نصب کردم ولی متریال نداره. از یک سی دی دیگه هم متریال می ریزم نشون نمیده. تو فولدر متریال به شکل short cut نمایش میده ولی داخل نرم افزار اجرا نمیشه.
لطفا من را راهنمایی کنید.
N O V A L I S
31-01-2011, 08:49
شما اول باید متریال رو Load کنید. فایل متریال ها توی پوشه ها معمولا به این شکل نشون داده میشه :
اول Material Editor رو باز کنید. بعد به یکی از 2 روش زیرMaterial/Map Browser رو باز کنید و مرحله ی دوم رو هم برای Load کردن بانک متریال مورد نظر انجام بدید.
حالا بانک متریال مورد نظرتون وارد Material/Map Browser شده. متریالی که می خوان رو از لیست انتخاب کنید و OK یا Double Click کنید.
mehran2190
31-01-2011, 19:25
واسه من این شکلی نیست، بصورت short cut هستش. وقتی می خوای load کنی داخل فولدر متریال خالی هستش. چیزی نشون نمیده.
شاید نسخه ای که نصب کردی مشکل داره ولی اگه بتونی یه عکس ار پنجره متریالت بزاری شاید بشه کاری کرد!
N O V A L I S
01-02-2011, 23:50
خوب تو حالت پیش فرض تو هیچ کدوم از فولدرهای Project Folder از جمله materiallibraries هیچ فایلی وجود نداره.. بعدم در مورد ظاهرشون همون طور که گفتم :
"فایل متریال ها توی پوشه ها معمولا به این شکل نشون داده میشه" و به اون شکلی که شما گفتین هم دیدم.
Mandana3
17-02-2011, 23:02
سلام به دوستان هنرمند و با ذوق من بتازگي عضو شدم
وفقط توي flash Mx يه چيزايي ساختم و کارم طراحي وب هست و بعضي وقتا
يه طرحهايي ميزنم
اما 3Dmax رو تازه نصب کردم .و هیچی بلد نیستم.... به انیمیشن علاقه زیادی دارم....
لطفا به من بگيد که چطوري جلو برم ؟؟ کلاس؟ کتاب؟ يا مجموعه آموزشي حرفه اي تري دي مکس از کمپاني 3D Palace که اينجا هم تبليغش شده؟؟
ممنون
YAHYA-PRO
25-02-2011, 00:09
دوستان فرق بین مش و استاتیک مش چیه ؟
vahidshah
25-02-2011, 16:44
تو مکس2011 جطوری میشه نوشته فارسی نوشت"؟با جشتجو نرم افزار رویا رو دانلود کردم .نوشته رو اونجا مینویسم تو مکس پیست می کنم اما یا علامت سوال نشون میده یا حروف بی ربط.چه باید کرد؟
Lord-Voldemort
25-02-2011, 19:03
مریم رو دانلود کن بعد به همین روش کار کن
vahidshah
26-02-2011, 11:18
مریم رو دانلود کن بعد به همین روش کار کن
نسخه کرک شده مریم رو دانلود و نصب کردم ویندوزم هم 7 32 بیتی هست.برنامه اجرا نمیشه
vahidshah
04-03-2011, 13:57
لطفا یه راهنمایی بکنید درباره فارسی نوشتن تو تر دی مکس2011
N O V A L I S
04-03-2011, 14:44
لطفا یه راهنمایی بکنید درباره فارسی نوشتن تو تر دی مکس2011
می تونی از ترکیب فتوشاپ و مکس استفاده کنی، به سادگی و تمیزی روش های بالا (اگر جواب بدن) نیست، اما کار راه اندازه.
من از این روال استفاده می کنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Lord-Voldemort
04-03-2011, 19:44
نسخه کرک شده مریم رو دانلود و نصب کردم ویندوزم هم 7 32 بیتی هست.برنامه اجرا نمیشه
دوتا مورد می تونه داشته باشه یکی اینکه شما ویروس کشتون بهش ایراد می ده و کرکش رو پاک می کنید شما ویروس کشتون رو خاموش کنید بعد امتحان کنید و اینجوری نصب کنید
شما روی setup راست کلید کنید و run as administori رو بزنید بعد نصب کنید و کرک کنید و برای باز کردن هم راست کلید کنید و باز کنید من خودم روی سون نصب کردم و کار کرده
سلام به هر چی گله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کاراکتری هست به اسم mroger
اناتومی یه دختر هستش همه اعضاشو ساختم
فقط مونده دستش
هر کاری میکنم به دلم نمیچسبه
خوب در نمیاد
نمیدونم طریقه ساخت بازو و دست رو کسی میتونه بهم بگه
یا اینکه لینکی از ادرس سایت آموزشی بهم بده :20:
با تشکر
سلام به هر چی گله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کاراکتری هست به اسم mroger
اناتومی یه دختر هستش همه اعضاشو ساختم
فقط مونده دستش
هر کاری میکنم به دلم نمیچسبه
خوب در نمیاد
نمیدونم طریقه ساخت بازو و دست رو کسی میتونه بهم بگه
یا اینکه لینکی از ادرس سایت آموزشی بهم بده :20:
با تشکر
سلام
راستش شما وقتی پا رو ساخته باشی ، دست هم مثل همون باید باشه !
اما به هر حال روشای زیادی برای ساخت هست
شما میتونی کاراکترتو به صورت low poly توی نرم افزارت بسازی و بعد توی زیبراش بهش جزئیات بدی و بعد بیاری توی نرم افزار
با این آموزش :
یا اینکه میشه مستقیم توی همون برنامه ( که نگفتی با چی ، کار میکنی ) بسازیش با این آموزش :
این لینکی که این بالا گزاشتم برای 3dsmax هست
اگه با این نرم افزار کار میکنی این لینک یکی از بهتریناست
امید وارم مفید باشه
خیلی خیلی خیلی ممنون
من نمیتونم گزینه تشکر رو بزنم به خاطر همین اینطوری تشکر میکنم
امیدوارم که ببخشید
دیدم بدون تشکر نمیشه :20:
rezax001
28-04-2011, 11:42
سلام دوستان
چجوری میشه واسه متن در تری دی مکس استروک گذاشت مثل فتوشاپ ؟
دوستام با مدیفایر id color این کار رو می کنند ولی مکس من این مدیفایر رو نداره . . . .
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر از همه
N O V A L I S
28-04-2011, 13:26
همچین Modifier ای وجود نداره. احتمالا منظورتون Material ID هست. باید این کار رو دستی انجام بدید. Polygon ها رو انتخاب کنید بهشون Material ID های مختلف بدید، بعد بهش یه متریال Multi/Sub-Object بدید. تصویر پائین رو ببینید :
rezax001
28-04-2011, 16:54
همچین Modifier ای وجود نداره. احتمالا منظورتون Material ID هست. باید این کار رو دستی انجام بدید. Polygon ها رو انتخاب کنید بهشون Material ID های مختلف بدید، بعد بهش یه متریال Multi/Sub-Object بدید. تصویر پائین رو ببینید :
سلام دوست عزیز
از راهنمایی شما بسیار ممنونم و دکمه تشکر برای من وجود نداشت که از شما تشکر کنم
من تازه کار هستم و اون راه ها رو رفتم ولی نتونستم انجامش بدم مخصوصا قسمت inset tool & set id اگه میشه آموزشش رو برام بذارید ممنون میشم
اون مدیفایر رو که میگم دوستم فایلش رو برام فرستاده و از پوشه stdplugs در شاخه نصب شده مکس استخراجش کرده ، من اون فایل رو برای شما میذارم تا ببینیدش :
N O V A L I S
29-04-2011, 01:18
من این پلاگین رو نمی شناسم و تو سرچی هم که کردم چیزی دستگیرم نشد،
در هر حال در مورد روشی که گفتم این رو ببینید (یا هیتلرشکن دانلود کنید.) :
Excel-VB
05-06-2011, 16:48
خوب اگه Vray یا Mental Ray بلد نیستی از Architectural پیش فرض خود مکس استفاده کن. داخل لیستش میتونی Metal و wood و.. استفاده کنی.
سلام دوست عزیز
اگر محبت کنید کار با Mental Rey رو توضیح مختصری بدهید و یک نمونه ارائه کنید بی نهایت سپاسگزار خواهیم شد ..
ارادتمند
N O V A L I S
05-06-2011, 22:49
سلام دوست عزیز
اگر محبت کنید کار با Mental Rey رو توضیح مختصری بدهید و یک نمونه ارائه کنید بی نهایت سپاسگزار خواهیم شد ..
ارادتمند
شما در مورد VRay هم پرسیده بودید، برای اطلاعات بیشتر در مورد هر دو شون به تاپیک زیر مراجعه کنید اون جا بعضی از دوستان توضیحات خوبی دادن، سوالاتتون رو اون جا ادامه بدید تا به رونق اون تاپیک که می تونه تاپیک خوبی هم باشه کمک کنید و به جواب هاتون هم برسید..
بررسی نقاط قوت و ضعف موتور های رندر :
به طور خلاصه VRay و Mental Ray (اولی دارای اصالت بلغارستانی و دومی آلمانی) دو موتور رندر قوی هستند که فکر می کنم بیشترین کاربر رو بین موتورهای رندر دارن.. هر دو امکانات خیلی خوبی دارن و مقایسه ی این که کدوم خروجی بهتری داره شاید اصلا ممکن نباشه..
سرعت Mental Ray از VRay بیشتر و به اعتقاد برخی کار با Mental Ray مشکل تر هست..
Mental Ray یه پلاگین نیست و همراه برنامه ی 3ds Max یا Maya خود به خود نصب میشه اما VRay رو به شکل یه پلاگین باید بعد از نصب برنامه نصب کنید.
یک نمونه رندر با Mental Ray :
selena gomez
09-06-2011, 14:23
سلام من تاره دیبلم کامبیوتر کرفتم میخوام انیمیشن بخونم میخواستم بدونم این رشته رو کدوم دانشکاه داره؟ شهرهای دیکه هم این رشته رو دارن یا فقط تهران دارن؟ باید کنکور هنر بدم؟
masoudn2006
14-06-2011, 12:49
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگ دارم با vray
هر کاری که آماده میکنم که توش از Object های archmodel استفاده کنم و می خوام رندر بگیرم
زمان رندر زیاد
سیستم من 2.500.000 براش پول دادم
xeon5620 2.4ghz
6gb ddr3
3TB HDD
quadro 2000 1GB GDDR5
windows7 (64bit)
Excel-VB
20-06-2011, 13:30
سلام دوستان
دو سوال ساده:
1) چرا در مکس وقتی یک plane ساده می کشیم و در perspectiveآنرا با orbit می چرخانیم و زیر آنرا می بینیم، هنگام رندر چیزی دیده نمی شود؟؟ حتی با اعمال edit mesh هم چیزی در رندر دیده نمی شود و در Modify هم چیزی به عنوان تنظیمات رندر نداریم که تیک Visible را ببینیم یا ..
2) حال فرض کنیم همین plane را پس از edit mesh ، نقاط وسطی آنرا از دید بالا انتخاب کنیم و از دید front آنرا به سمت بالا بکشیم .. طبعا توخالی می شود حال اگر دستور shell را به آن بدهیم درب آنرا از زیر می بندد در صورتی که می خواهیم فقط ضخامت ایجاد شود و درب بسته نشود چیزی مثل cap بالا و پایین ...
PrimeP30Master
21-06-2011, 12:11
یک سوال ساده
1 ) - دوست عزیز این به خاطر جهت نرمال های plane تون هست که رو به سمت بالا هستند و اگه می خواید بر عکس بشن می تونی مدیفایر نرمال رو بهش اعمال کنی :
Modifier---->Normal
و بعد تیک مربع Flip Normals رو فعال کنی تا نرمال هاش بر عکس بشن؟!!
2 ) - این چیزی که شما گفتید یه جورایی بر عکسه یعنه وقتی Shell بهش میدی دارای ضخامت میشه و هیچ گونه درپوشی ایجاد نمیشه ؟!! دوباره امتحان کنید حتما مشکل جایی دیگه است؟!!
موفق باشید.
Excel-VB
23-06-2011, 08:54
1 ) - دوست عزیز این به خاطر جهت نرمال های plane تون هست که رو به سمت بالا هستند و اگه می خواید بر عکس بشن می تونی مدیفایر نرمال رو بهش اعمال کنی :
Modifier---->Normal
و بعد تیک مربع Flip Normals رو فعال کنی تا نرمال هاش بر عکس بشن؟!!
2 ) - این چیزی که شما گفتید یه جورایی بر عکسه یعنه وقتی Shell بهش میدی دارای ضخامت میشه و هیچ گونه درپوشی ایجاد نمیشه ؟!! دوباره امتحان کنید حتما مشکل جایی دیگه است؟!!
موفق باشید.
با تشکر از شما دوست عزیز .. همانطور که فرمودید صحیح است ..
و یک سوال دیگر: برای هموار سازی سطوح لبه تیز کدام روش بهتر است؟
متشکرم
.:PAR3A:.
23-06-2011, 13:17
از مادیفایر Mesh Smooth استفاده کنین...
milad_takjoo
24-06-2011, 12:29
سلام دوستان..من 3ds max 2011 نصب کردم تمش سیاه هست...میگم نمیشه به همون حالت رنگی چند ورژن قبل بردش؟
Excel-VB
24-06-2011, 16:45
از مادیفایر Mesh Smooth استفاده کنین...
نه منظورم از بین روش های modeling بود ... edit Poly یا edit patch ؟؟
Excel-VB
24-06-2011, 21:49
سلام دوستان
یک سوال در مورد highlight در Vray
همانطور که در تصویر زیر می بینید قسمت بالای star درصد glossy Highlight زیاد شده است .. اگر بخواهم این درصد را کم کنم ولی تاثیری روی لبه های smooth شده نگذارد چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟ منبع نور 2 عدد spot و omni می باشد و گزینه default lights تیک ندارد و با vray رندر شده
با تشکر
ضمنا این هم یک لینک آموزش تایر
PrimeP30Master
26-06-2011, 09:29
نه منظورم از بین روش های modeling بود ... edit Poly یا edit patch ؟؟
با توجه به بداشتی که من از سوالتون کردم جوابم اینه :
در Editable Poly باید به کناره های لبه های تیز ، Poly اضافه کنی که موقع Mesh کردن دچار تیزی نشن..؟!
mostafa<>khan
27-06-2011, 12:12
ببخشید تو این انجمن بخشی برای اتوکد 3 بعدی وجود نداره!؟؟
سلام دوستان..من 3ds max 2011 نصب کردم تمش سیاه هست...میگم نمیشه به همون حالت رنگی چند ورژن قبل بردش؟
سلام،
منوی Customize بالای برنامه رو باز کنید، اولین گزینه رو بزنید،
از دیالوگ باز شده قسمت Colors رو بیارید. روی دکمه ی Load کلیک کنید و مسیر زیر رو ادامه بدید:
3dsmax folder/UI
در اونجا چند تمپ اولیه هست که روشن و تیره هست... میتونین انتخاب کنید.
سلام دوستان
چجوری میشه واسه متن در تری دی مکس استروک گذاشت مثل فتوشاپ ؟
دوستام با مدیفایر id color این کار رو می کنند ولی مکس من این مدیفایر رو نداره . . . .
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر از همه
بجز اینکه با انتخاب یک قسمت از Poly ها میتونین اون متریال جدید رو اضافه کنید یه modifier هم هست که این کارو بکنه،
اسمش material هست... برای اینکه از یک متریال کپی تکراری نگیرید میتونین از اینجا برای کل mesh یک ID انتخاب کنید و بعد متریال multisub رو اضافه کنید، مثل این عکس:
Excel-VB
28-06-2011, 12:03
سلام دوستان
به نظر شما برای آب داخل شیشه ادکلن چه کاری باید انجام دهم که واقعی تر شود؟ به نظرم این متریال برای آب خوب نشد
با وی ری رندر شده متریال هم وی ری می باشد
ضمنا یک سوال دیگر:
چرا وقتی رندر می گیریم کیفیت خروجی عالیست ولی وقتی به فرمت های jpg یا tiff می بریم کیفیت بسیار پایین می آید؟ من هم در خود صفحه رندر نهایی در قسمت خروجی به عکس این کار را کردم و هم از همان ابتدا در تنظیمات رندر با قرارداد file outputضمنا رزولوشن را هم 800 در 600 می گذارم .. چرا کیفیت اینقدر پایین است؟
متشکرم
ضمنا یک سوال دیگر:
چرا وقتی رندر می گیریم کیفیت خروجی عالیست ولی وقتی به فرمت های jpg یا tiff می بریم کیفیت بسیار پایین می آید؟ من هم در خود صفحه رندر نهایی در قسمت خروجی به عکس این کار را کردم و هم از همان ابتدا در تنظیمات رندر با قرارداد file outputضمنا رزولوشن را هم 800 در 600 می گذارم .. چرا کیفیت اینقدر پایین است؟
متشکرم
سلام! :20:
با اجازه ی اساتید سوال دومتون رو پاسخ میدم،
وقتی با فرمت JPEG یک عکس را از قسمت rendered frame ذخیره میکنید، این دیالوگ را میبینید که به شما میگه کیفیت و smoothing چطور باشه!
smoothing یکم چیز بدیه! البته خودش کار post effect داره ولی اگه میخوایین همون چیزی که توی صفحه ی رندر میبینید خارج بشه تنظیمات ذخیره رو اینطور قرار بدین:
Quality: 100
File size: large
smoothing: 0
اینم یه عکس:
:10:امیدوارم کمک کنه.
Excel-VB
01-07-2011, 11:42
سلام! :20:
با اجازه ی اساتید سوال دومتون رو پاسخ میدم،
وقتی با فرمت JPEG یک عکس را از قسمت rendered frame ذخیره میکنید، این دیالوگ را میبینید که به شما میگه کیفیت و smoothing چطور باشه!
smoothing یکم چیز بدیه! البته خودش کار post effect داره ولی اگه میخوایین همون چیزی که توی صفحه ی رندر میبینید خارج بشه تنظیمات ذخیره رو اینطور قرار بدین:
Quality: 100
File size: large
smoothing: 0
اینم یه عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:10:امیدوارم کمک کنه.
سلام دوست من
ضمن تشکر از پاسخ شما همانطور که فرمودید انجام شد ولی تاحدودی کیفیت بهتر است .. در واقع منظور من یک خروجی بسیار عالی می باشد .. در حالتی که شما فرمودید نهایتا می توان تنظیمات را روی 800 در 600 قرار داد ولی من یک خروجی بسیار بزرگتر و با کیفیت بسیار بهتر می خواهم فرض کنید می خواهیم این خروجی را برای طراحی روی بیلبورد و در اندازه بسیار بزرگی استفاده کنیم .. فتوشاپ هم فقط زمانی بدرد می خورد که عکس بسیار باکیفیت و با رزولوشن بسیار بالا وارد آن شود در غیر اینصورت یک عکس با کیفیت معمولی را نمی تواند برای بیلبورد آماده کند .. متشکرم
matrix_3s
01-07-2011, 17:21
دوستان سلام(نمی دونم سوالم رو جای درستی مطرح میکنم یا نه)
من خیلی علاقه به 3d دارم ولی نمیدوم با کدوم برنامه شروع کنم تری دی مکس یا مایا یا برنامه های دیگه (اصلا یه راهنمایی بکنین بدوم فرق این دو برنامه چیه؟؟؟؟:31:)
از کجا باید شروع کنم....
همین فروشگاه p30world صد تا آموزش واسه برنامه های مختلف و شرکت های مختلف گذاشته که منو گیج کرده.....:31:(همشون هم بالای 20 تا DVD)
دوستان سلام(نمی دونم سوالم رو جای درستی مطرح میکنم یا نه)
من خیلی علاقه به 3d دارم ولی نمیدوم با کدوم برنامه شروع کنم تری دی مکس یا مایا یا برنامه های دیگه (اصلا یه راهنمایی بکنین بدوم فرق این دو برنامه چیه؟؟؟؟:31:)
از کجا باید شروع کنم....
همین فروشگاه p30world صد تا آموزش واسه برنامه های مختلف و شرکت های مختلف گذاشته که منو گیج کرده.....:31:(همشون هم بالای 20 تا DVD)
به اینجا یه نگاهی بندازید :
سلام دوست من
ضمن تشکر از پاسخ شما همانطور که فرمودید انجام شد ولی تاحدودی کیفیت بهتر است .. در واقع منظور من یک خروجی بسیار عالی می باشد .. در حالتی که شما فرمودید نهایتا می توان تنظیمات را روی 800 در 600 قرار داد ولی من یک خروجی بسیار بزرگتر و با کیفیت بسیار بهتر می خواهم فرض کنید می خواهیم این خروجی را برای طراحی روی بیلبورد و در اندازه بسیار بزرگی استفاده کنیم .. فتوشاپ هم فقط زمانی بدرد می خورد که عکس بسیار باکیفیت و با رزولوشن بسیار بالا وارد آن شود در غیر اینصورت یک عکس با کیفیت معمولی را نمی تواند برای بیلبورد آماده کند .. متشکرم
آهان!
داخل render setup که خیلی خوب میشه دید تنظیماتشو:
Excel-VB
07-07-2011, 10:50
سلام دوستان
چگونه می توان تسلسل انیمیشن را روی فیل خروجی مثلا avi انجام داد؟ یعنی هنگام پخش فایل avi هنگامی که به آخر انیمیشن برسد بدون پرش به ابتدا باز گردد و با تنظیم برنامه KM PLAYER فایل پشت سر هم بدون وقفه یا پرش پخش شود .. قبلا یادمه آخرین فریم را در یک پنجره ای که فراموش کرده ام روی فریم اول کپی می کردیم و یک سری عملیات هم انجام می دادیم که فراموش کردم ..
متشکرم
meysam 3d
07-07-2011, 12:17
سلام یه سؤال خیییلی فوری و ساده
چطوری یه شی رو روی یه اسپیلاین تکثیر میکردیم؟ یادم رفته :41:
mojtaba_14
07-07-2011, 12:40
با spacing tool.
shitf+I
سلام دوستان
چگونه می توان تسلسل انیمیشن را روی فیل خروجی مثلا avi انجام داد؟ یعنی هنگام پخش فایل avi هنگامی که به آخر انیمیشن برسد بدون پرش به ابتدا باز گردد و با تنظیم برنامه KM PLAYER فایل پشت سر هم بدون وقفه یا پرش پخش شود .. قبلا یادمه آخرین فریم را در یک پنجره ای که فراموش کرده ام روی فریم اول کپی می کردیم و یک سری عملیات هم انجام می دادیم که فراموش کردم ..
متشکرم
خوب کافیه توی آخرین فریم انیمیشن ، مدل ها دقیقا همون وضعیت فریم اولو داشته باشن !
یعنی توی همون پزیشن و همون شکل باشن !
سلام دوستان
متشکرم
سلام دوست عزیز،
نمیدونم دقیقا شما منظورتون Looping هست یا چیز دیگه.
پرش یعنی چی؟ منظورتون کاملا شبیه هم بودن اولین فریم و آخرین فریمه؟ یا تکرار یک سری از فریم ها؟
اگه اولین فریمها مثل هم هستند که مشکلی نیست، این دیگه خود برنامه ی پخش کننده هست که باید این خاصیت رو داشته باشه.
من هر موقع بخوام انیمیشنم تکرار خودکار داشته باشه اینطور عمل میکنم:
این مسیر رو طی کنید:
Rendering menu > Video Post > Video Post toolbar > Add Loop Event
حالا اول یک سکانس ایجاد کنید، بعد دکمه ی Add looping event رو بزنید و تنظیماتشو انجام بدین.
اگر هم منظورتون شبیه هم کردن اولین و آخرین فریمه اینکارو میکنیم:
اول حالت کار رو روی Set key قرار بدین، بعد مثلا من تا فریم 25 یه سری تغییرات انجام میدم و میخوام به طور خودکار برنامه دوباره برعکس اینا رو تا حالت توی فریم 1 بره... (دقیقا تا فریم 50)
میام فریم اول رو کلیدش رو انتخاب میکنم، دکمه ی Shift رو از کیبورد نگه میدارم و اون فریم رو میکشم تا فریم 50 ، اینطوری کپی میشه... یه موقع Ctrl+C نزنید که دوربین میسازه اون کپی نمیکنه. :46:
mojtaba_14
07-07-2011, 13:11
ببخشید تو این انجمن بخشی برای اتوکد 3 بعدی وجود نداره!؟؟
تو این تاپیک بچه ها سوالاشونو می پرسن.البته بیشتر 2 بعدی.احتمالاً جواب سوالات 3بعدی رو هم می تونن بدن:
Excel-VB
07-07-2011, 18:21
دوستان این گزینه چه کاری انجام می دهد؟ :
با تشکر
من قبلا اینجا رو خونده بودم، چیز ساده ایه، اگه اینا رو بخونین کمک میکنه:
fabregasmm
11-07-2011, 11:41
یه سوال زیر خط مبتدی
من می خوام یه حرکت ساده رو رندر کنم فرم به فرم رندر می شه ولی هیچ کدوم save نمیشه فرم اخرو می تونم دستی save کنم
3dmax رندر ساده .. قبلا یه جا عکس به عکس save میشد الان نیست .
از پنجره render setup و قسمت render output گزينه file رو بزن.مسير و فرمت رو اينجا تعيين ميكني
kamron_devil
17-07-2011, 15:58
سلام من پلاگین dreamscape رو نصب کردم ولی بلد نیستم کرک کنم توضیح انگلیسیش این بود که autoris یک چیزی تو این مایه ها ویندوز من سون هستش لطفا راهنمایی کنید
shadowless
18-07-2011, 11:37
سلام
وقتی که چند تا باکس رو از توی یه باکس دیگه بولین میکنم، بهد از تبدیلش به editable poly شکل اصلی به هم می خوره یا یه سری edge اضافه میشه به جسم. کار کردن رو جسمم رو خیلی سخت میکنه.چیکار کنم؟! ممنون میشم کمکم کنید
سلام
وقتی که چند تا باکس رو از توی یه باکس دیگه بولین میکنم، بهد از تبدیلش به editable poly شکل اصلی به هم می خوره یا یه سری edge اضافه میشه به جسم. کار کردن رو جسمم رو خیلی سخت میکنه.چیکار کنم؟! ممنون میشم کمکم کنید
به جای boolean از pro boolean استفاده کن
بیشتر مواقع edge ها رو بهم نمیریزه
شاید به کاره شمام بیاد
آقا من میخوام یه نور بذارم که فقط سایش soft باشه.نمیخوام سایه کاملا واضح باشه.چکار کنم؟
shadowless
18-07-2011, 14:09
از پروبولین هم که استفاده می کنم باز همونطور میشه.روش دیگه واسه کم کردن یه جسم از جسم دیگه وجود نداره؟
خب ببین تو وقتی یه جسمو از داخل یه جسم دیگه برداری باید یه سری گراه هایی اضافه بشه. فک نمیکنم راهی وجود داشته باشه.
shadowless
18-07-2011, 14:18
آره خوب . به مش که تبدیل میشه اینطوری نمیشه ااا . بازم ممنون
mohammad.y1993
19-07-2011, 10:10
سلام...
من يك راهنمايي مي خواستم..البته احتمالا مربوط به اين تاپيك نميشه اما به راهنمايي دوستان نياز داشتم...
مي خواستم شروع كنم و در تابستان كار با مكس رو ياد بگيرم...حالا سوالم اين بود : از كجا شروع كنم و چطوري..؟
كتاب خاصي يا پك آموزشي هست كه واقعا براي شروع خوب باشه ...؟
من پك هاي آموزشي توي فروشگاه p30world رو كه نگاه كردم تا اونجاي كه من فهميدم فقط واسه حرفه اي ها هست و منم هم كه هنوز اول راهم...فقط يه آموزش فارسي بود كه واسه تازه كارا داشت...
در هر صورت اگه دوستاني كه توي اين مبحث استاد هستن يه لطفي بكنن و راهنمايي كنن ممنون ميشم...
راستي...من اين نرم افزار رو مي خوام واسه خودم ياد بگيرم...يعني رشتم گرافيك يا معماري يا رشته خاصي نيست...همين طوري مي خوام فقط ياد بگيرم...
ممنون....:11::11::11:
Directori
20-07-2011, 14:17
با عرض سلام، دوستان خواستم بدونم چطور میشه استخوان ها رو به طرح ساخته شده متصل کرد تا بتوان در زمان حرکت آدمک اجزا نیز متحرک بشن ؟ ممنون! :46:
سلام...
من يك راهنمايي مي خواستم..البته احتمالا مربوط به اين تاپيك نميشه اما به راهنمايي دوستان نياز داشتم...
مي خواستم شروع كنم و در تابستان كار با مكس رو ياد بگيرم...حالا سوالم اين بود : از كجا شروع كنم و چطوري..؟
كتاب خاصي يا پك آموزشي هست كه واقعا براي شروع خوب باشه ...؟
من پك هاي آموزشي توي فروشگاه p30world رو كه نگاه كردم تا اونجاي كه من فهميدم فقط واسه حرفه اي ها هست و منم هم كه هنوز اول راهم...فقط يه آموزش فارسي بود كه واسه تازه كارا داشت...
در هر صورت اگه دوستاني كه توي اين مبحث استاد هستن يه لطفي بكنن و راهنمايي كنن ممنون ميشم...
راستي...من اين نرم افزار رو مي خوام واسه خودم ياد بگيرم...يعني رشتم گرافيك يا معماري يا رشته خاصي نيست...همين طوري مي خوام فقط ياد بگيرم...
ممنون....:11::11::11:
سلام
خوب من به شما پیشنهاد میکنم که با یه آموزش تصویریه فارسی ، که مقدمات رو بهتون یاد بده شروع کنید
و خیلی تمرین کنید ، و کار با ابزار ها رو یاد بگیرید
بعد با دانلود آموزش های ساخت مدل ،مدل سازی رو کار کنید ، اما دقت کنید که باید صبور باشید و یه عالمه تمرین و تکرار کنید
حتما از آموزش های مقدماتی شروع کنید تا پایه ی کار با مکس براتون واضح ، درک بشه
فقط کارو برای فردا نندازید ;)
با عرض سلام، دوستان خواستم بدونم چطور میشه استخوان ها رو به طرح ساخته شده متصل کرد تا بتوان در زمان حرکت آدمک اجزا نیز متحرک بشن ؟ ممنون! :46:
شما این کارو با ابزار skin میتونید انجام بدید
آبجکتتون رو انتخاب کنید از قسمت مدیفایر لیست SKIN رو انتخاب کنید
و بعد با زدن دکمه ی add استخون ها رو انتخاب کنید
حالا با تکون دادن استخونا ، پوسته ی اون ها هم حرکت میکنه
برای تنظیمات بیشتر میتونید با دکمه های دیگه ی این دستور کار کنید
از پروبولین هم که استفاده می کنم باز همونطور میشه.روش دیگه واسه کم کردن یه جسم از جسم دیگه وجود نداره؟
خوب شما باید بدونید که معمولا یه مدل ساز خیلی کم از این ابزار استفاده میکنه
و سعی میکنه با قرار دادن سگمنت ها سره جای مناسب این برش رو دستی ایجاد کنه
چون فقط در این صورته که میتونید سگمنت های مناسب ایجاد کنید
شما اگه با پرو بولین هم نتونستید به شکل دلخواه خودتون برسید سعی کنید خودتون با ابزار های edit poly این برش رو مدل کنید
آقا من میخوام یه نور بذارم که فقط سایش soft باشه.نمیخوام سایه کاملا واضح باشه.چکار کنم؟
خوب شما تنظیمات رندر رو به منتال ری تغییر بدید
بعد از یه نور فتومتریک استفاده کنید
و بعد از تنظیمات اونجا که از لیست نوشته point اونو بزار روی ریستنگل ( مستطیل ) و یکمی ابعاد مستطیلشو زیاد کن
اینطوری سایت نرم میشه
Sorosh MAX
21-07-2011, 00:15
یک سوال ، چرا اینجا خلوته ... ؟ ؟ ؟
SevenART
21-07-2011, 00:57
یک سوال ، چرا اینجا خلوته ... ؟ ؟ ؟
چون دخملا رفتن :D
مسابقه هم برگزار نمیشه
بچه ها هم خرشون از پل گذشت پی سی فرامووووش :8:
ولی اگه یه ذره اراده بشه میشونیم کاری کنیم که همه بگردن مثه قبل...
.:PAR3A:.
21-07-2011, 01:17
چون دخملا رفتن :D
مسابقه هم برگزار نمیشه
بچه ها هم خرشون از پل گذشت پی سی فرامووووش :8:
ولی اگه یه ذره اراده بشه میشونیم کاری کنیم که همه بگردن مثه قبل...
هن؟؟؟ چی شد؟؟؟
واللا 2-3 تا دختر تو فروم گرافیک بیش نبودن که فک نکنم 2-3 نفر خیلی فروم رو خلوت کنه :دی
مسابقه هم برگزار بشه کسی شرکت نمیکنه چون خالیه فروم 3دی :دی
خر کسی هم که تا حالا روی پل نبوده که بخواد بگذره :دی
اراده هم مگه اینکه بریم تو کار احضار روح و اینا بعد از یه روح خواهش کنیم که بره روح اونایی که دیگه نمیان رو به سمت پی 30 هدایت کنه :دی ربط اراده رو به اینکه بچه های سابق برگردن نفهمیدم من :دی
SevenART
21-07-2011, 08:25
هن؟؟؟ چی شد؟؟؟
واللا 2-3 تا دختر تو فروم گرافیک بیش نبودن که فک نکنم 2-3 نفر خیلی فروم رو خلوت کنه :دی
مسابقه هم برگزار بشه کسی شرکت نمیکنه چون خالیه فروم 3دی :دی
خر کسی هم که تا حالا روی پل نبوده که بخواد بگذره :دی
اراده هم مگه اینکه بریم تو کار احضار روح و اینا بعد از یه روح خواهش کنیم که بره روح اونایی که دیگه نمیان رو به سمت پی 30 هدایت کنه :دی ربط اراده رو به اینکه بچه های سابق برگردن نفهمیدم من :دی
اولا یه ذره فکر می خواد این حرفهایی که گفتم .. :
همیشه دخترها باعث این میشن که یک مکان شلوغ و پر تحرک این برای من و برای خیلیها ثابت شدس ...
مسابقه هم اگه به دست یکی که تجربه دار باشه برگذار بشه چرا شرکت هم می کنن ( مثلا مدیر محترم ! من خودم یه مدت بود یه مسابقاتی برگذار می شد یکی از بچه ها که نمیشناختم برگذار کرده بود من شرکت نکردم ! )
اراده هم حالا بعدا بهت میگم مهم اینه که این اراده ای که من گفتم انجام شد ... حاللللا :10:
فرشتهی مهربون
27-07-2011, 14:31
میخوام برای یه مدل بنا یه فایل تکسچر dds درست کنم که هر قسمت از بنا رو همین یه دونه پر کنه و مدل رو با تکسچرش بذارم تو بازی اگرم بگید که چه جوری فایل dds باز کنم بهتر هم میشه.
کمک کنید
ممنون
میخوام برای یه مدل بنا یه فایل تکسچر dds درست کنم که هر قسمت از بنا رو همین یه دونه پر کنه و مدل رو با تکسچرش بذارم تو بازی اگرم بگید که چه جوری فایل dds باز کنم بهتر هم میشه.
کمک کنید
ممنون
شما ابتدا مدلتونو بسازید
بعد با Unwarp (ابزار توی مکس ) UV مدلتو تنظیم کنید ، بعد از منوی tool گزینه ی render UV رو بزنید و بعد عکسو سیو کنید
بعد توی فتوشاپ متناسب با عکس که محل قرار گرفتن UV ها رو نشون میده ، تکسچرو بسازید
برای ساخت DDs هم به یه پلاگین توی فتوشاپ نیاز دارید که فتوشاپتون بتونه عکس های DDS رو باز و سیو کنه
Excel-VB
27-07-2011, 20:20
سلام دوستان
در راستاي هرچه فعال تر شدن اين تاپيك يك سوال ديگر مطرح مي كنم و از دوستاني كه شرح كاملي مي دهند سپاسگزارم
فرض كنيد يك باكس داريم با 1 سگمنت در هر وجه
حال آنرا به edit poly تبديل كرده و يك وجه آنرا انتخاب كرده و در حالت element به آن tesselate مي زنيم حال مي خواهيم ماده noise را به اين وجه بدهيم (توجه كنيد فقط به يك سطح باكس نه كل آن) چه بايد كرد؟ وقتي ماده را اعمال مي كنيم به كل باكس اعمال مي شود نه يك وجه آن!
متشكرم
یه توضیح راجع به گزینه helper> crowd بدین و بگین که چگونه چندین کارکتر را با crowd کنترل و برای اونها حرکت تعریف کرد و برای اونها هوش مصنوعی هم گذاشت طوری که نسبت به موانع و مسیر ... خودشونو تطبیق بدن
خیلی حیاتیه خواهشن اگه منبعی ...لینکی یا .... تو این تایپیک واسم بزارین
اگر هم script داره بزارین با تشکر ازدوستان
قبل از اعمال noise از mesh select استفاده کنید و همون وجه مورد نظر رو انتخاب کنید.
فرشتهی مهربون
27-07-2011, 22:31
خیلی ممنون "hadi665" ولی من کار با UVunwarp رو بلد نیستم درضمن متریالم multi/sub object هست. اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم.
سلام دوستان
در راستاي هرچه فعال تر شدن اين تاپيك يك سوال ديگر مطرح مي كنم و از دوستاني كه شرح كاملي مي دهند سپاسگزارم
فرض كنيد يك باكس داريم با 1 سگمنت در هر وجه
حال آنرا به edit poly تبديل كرده و يك وجه آنرا انتخاب كرده و در حالت element به آن tesselate مي زنيم حال مي خواهيم ماده noise را به اين وجه بدهيم (توجه كنيد فقط به يك سطح باكس نه كل آن) چه بايد كرد؟ وقتي ماده را اعمال مي كنيم به كل باكس اعمال مي شود نه يك وجه آن!
متشكرم
جواب شما رو که دوستمون گفتن
کاملا روش درستی رو اشاره کردن
یه توضیح راجع به گزینه helper> crowd بدین و بگین که چگونه چندین کارکتر را با crowd کنترل و برای اونها حرکت تعریف کرد و برای اونها هوش مصنوعی هم گذاشت طوری که نسبت به موانع و مسیر ... خودشونو تطبیق بدن
خیلی حیاتیه خواهشن اگه منبعی ...لینکی یا .... تو این تایپیک واسم بزارین
اگر هم script داره بزارین با تشکر ازدوستان
دوست من ، این چیزی که میگید یه روند طولانی داره که توضیحش کمی سخته
اما شما اگه help مکس رو داشته باشید توش کاملا مرحله به مرحله توضیح داده و به راحتی میتونید اینکارو کنید
خیلی ممنون "hadi665" ولی من کار با UVunwarp رو بلد نیستم درضمن متریالم multi/sub object هست. اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم.
شما وقتی میخواید کلا تکسچر ساختمونتون توی یه عکس قرار بگیره پس نباید از multi استفاده کنی
باس متریالت یه تکسچر داشته باشه و تمام وجوه مدلت از همون تکسچر استفاده کنند
Excel-VB
28-07-2011, 08:45
قبل از اعمال noise از mesh select استفاده کنید و همون وجه مورد نظر رو انتخاب کنید.
سلام دوست عزيز
من متوجه منظور شما نشدم؟! Mesh Select چه گزينه ايست؟؟ اگر منظور شما انتخاب آن وجه قبل از اعمال متريال است كه اينرا خودم گفتم و مگر مي شود قبل از انتخاب آبجكتي متريالي را اعمال كرد؟!!! احتمالا منظور شما از mesh Select انتخاب يك وجه باكس قبل از اعمال متريال است درسته؟ در اين حالت نيز ماده به كل باكس اعمال مي شود نه فقط آن قسمت از مش هاي انتخاب شده و نكته عجيب اينجاست
متشكرم
Mesh select اسم یکی از مدیفایر هاست... که باید در این نمونه زیر Noise قرار بدین.
از زیر مجموعه ی mesh select به قسمت polygon برید و ضلعتون رو انتخاب کنید، همونطور رهاش کنید و نویز رو اضافه کنید حل میشه.
Excel-VB
28-07-2011, 11:27
Mesh select اسم یکی از مدیفایر هاست... که باید در این نمونه زیر Noise قرار بدین.
از زیر مجموعه ی mesh select به قسمت polygon برید و ضلعتون رو انتخاب کنید، همونطور رهاش کنید و نویز رو اضافه کنید حل میشه.
نه منظورم noise در متريال بود نه مديرفاير ضمن اينكه اون روشي كه شما فرموديد هم جواب نمي دهد چون نويز درست است كه سطح را متحول مي كند ولي در نهايت كل باكس را تغيير مي دهد كه منظور من اين نبود ..
Excel-VB
28-07-2011, 11:59
جواب شما رو که دوستمون گفتن
کاملا روش درستی رو اشاره کردن
با سلام
دوست عزيز خير اشتباه فرموديد ... راهش را خودم پيدا كردم .. در حالت edit poly اين كار جواب نمي دهد ولي در حالت edit mesh درست مي شود كافيست وجه مورد نظر را در حالت polygon انتخاب و متريال نويز را اعمال كنيم .. مشكل من اين بود كه در حالت edit poly اين كار را مي كردم كه جواب نمي داد و به كل باكس اعمال مي شد!
با سلام
دوست عزيز خير اشتباه فرموديد ... راهش را خودم پيدا كردم .. در حالت edit poly اين كار جواب نمي دهد ولي در حالت edit mesh درست مي شود كافيست وجه مورد نظر را در حالت polygon انتخاب و متريال نويز را اعمال كنيم .. مشكل من اين بود كه در حالت edit poly اين كار را مي كردم كه جواب نمي داد و به كل باكس اعمال مي شد!
e
شما متریال noise میخواستید اعمال کنید ؟
من فکر کردم ابزار نویز میخواید اعمال کنید
این دوستمون هم منظورو بد متوجه شد
شما با همون edit poly هم میتونید ، کافیه پلیگان های دلخواهتونو انتخاب کنید بعد از قسمت ID یه شماره بهش بدید
بعد متریالی که میسازید ، multi subject باشه ، و شماره ی ID ای که به پلیگان های دلخواه دادیدو توی مترایل تنظیم کنید
Excel-VB
29-07-2011, 18:46
e
شما متریال noise میخواستید اعمال کنید ؟
من فکر کردم ابزار نویز میخواید اعمال کنید
این دوستمون هم منظورو بد متوجه شد
شما با همون edit poly هم میتونید ، کافیه پلیگان های دلخواهتونو انتخاب کنید بعد از قسمت ID یه شماره بهش بدید
بعد متریالی که میسازید ، multi subject باشه ، و شماره ی ID ای که به پلیگان های دلخواه دادیدو توی مترایل تنظیم کنید
سلام دوست من
بله كاملا درست است ... همانطور كه شما فرموديد ...
با تشكر از شركت شما در بحث فوق
و يك سوال ديگر:
به نظر شما بهترين راه مدل سازي يك ماشين چيست؟ استفاده از يك باكس و اعمال edit mesh و ....
و يا استفاده از تكنيك هاي ديگر مانند استفاده از Nurbs و يا ...
متشكرم
سلام همگی!!!
برای اینکه اینجا خلوت نمونه منم گفتم دو تا سوال بیارم!
سوال اول:
مثلا من یک قطار ساختم که انعطاف پذیره! و مدلش رو یکپارچه توی خط راست درست کردم، حالا میخوام در انیمیشن، سر پیچها قطارم خم بشه! چیکار کنم؟
راهنمایی: یه spline برای مسیر راه آهن درست کردم.
سوال دوم:
حالا اگر بخوام قطار توی پیچها خم نشه و فقط مسیر رو دنبال کنه باید چکار کنم؟
Excel-VB
30-07-2011, 20:56
سلام همگی!!!
سوال اول:
مثلا من یک قطار ساختم که انعطاف پذیره! و مدلش رو یکپارچه توی خط راست درست کردم، حالا میخوام در انیمیشن، سر پیچها قطارم خم بشه! چیکار کنم؟
سوال دوم:
ممكنه فايل مكستون رو آپ كنيد
سلام دوست من
بله كاملا درست است ... همانطور كه شما فرموديد ...
با تشكر از شركت شما در بحث فوق
و يك سوال ديگر:
به نظر شما بهترين راه مدل سازي يك ماشين چيست؟ استفاده از يك باكس و اعمال edit mesh و ....
و يا استفاده از تكنيك هاي ديگر مانند استفاده از Nurbs و يا ...
متشكرم
خوب برای ساخت ماشین و مدل های مشابه بهترین حالت اینه که شما از یه plane شروع کنید و با اضافه کردن پلی گان ها ، کپی کردن edge ها کم کم plane رو شبیه به بلوپرینت کنید
nurbs پیشنهاد نمیکنم چون کنترلش سخته ، البته میشه با این روش هم ساخت
سلام همگی!!!
سوال اول:
سوال دوم:
سوال اولتون یه ابزار داره که میشه باهاش اینکارو کرد یادمه چندین ساله قبل به طوره اتفاقی همچین ابزاری رو دیده بودم اما الآن هرچی گشتم پیداش نمیکنم !
نمیدونم اسمش تغییر کرده توی این مکس ها یا من پیر شدم یادم نمیاد : دی
برای سوال دوم کافیه هر واکن رو جداگونه یه آبجکت در نظر بگیری ، و بعد از قسمت motion توی قسمت assign controller روی پزیشن کلیک کنی و دکمه ی بالاشو بزنی و path constraint رو انتخاب کنی
حالا از قسمت تنظیمات add position targets رو بزنیو خطتو انتخاب کنی
خیلی ممنون آقا هادی. لطف کردین.
سوال اول یه مدیفایر داره که جسم رو خم میکنه در طول یک مسیر! قسمت space warps یا همچین چیزی بود، اسمشم path deform بود. البته به تازگی کشفش کردم. :31:
راه حل سوال دو رو هم باید امتحان کنم، مرسی.
کار کرد! ممنونم؛
ولی نمیشه یه جوری به برنامه فهموند که خودش بر حسب واگن اولی، دومی و سومی رو پشتش بزاره؟ اینطوری همش باید فاصله رو توی هر واگن یا آبجکتی که بینشون هست تنظیم کرد... :41:
نمیدونم راستش تاحالا امتحان نکردم
ولی کلا خیلی هم سخت نیست
کافیه برای هر واگن که اینکارو کردی ، بعد واگن ها رو تک تک انتخاب کنی و توی time line اون نقطه های مربوط به انیمیت رو یکمی جلو تر ببری
اینطوری واگن کمی دیر تر حرکت میکنه
فرشتهی مهربون
11-08-2011, 13:59
چجوری تو زیبراش zsphere را به مدل قابل ویرایش تغییر دهیم
با سلام
دوستان کسی آموزش تنظیم بلو پرینت فارسیشو داره اگه دارید بزارید لطفآ چون نیاز اساسی دارم
من اول Alt+B رو میزنم واز Aspect گزینه mach bitmap وسپس Display Backround و Lock Zoom/Pan تیکشو میزنم
حالا تصاویر بلو پرینت رو میارم تو تصاویر نمای top رو در نمای top قرار میدم و برای سایر ویو پورت ها هم همین کارو میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی یه باکس رو برای اطمینان کار
به عنوان مقیاس قرار میدم اصلآ با هم همخونی ندارن :18:
لطفآ کمک کنید
چجوری تو زیبراش zsphere را به مدل قابل ویرایش تغییر دهیم
الآن زیبراش نصب ندارم اما زیر دکمه ی save یه جا هست نوشته polygun یا یه همچین چیزی ، اونو که بزنید تبدیل میشه
با سلام
دوستان کسی آموزش تنظیم بلو پرینت فارسیشو داره اگه دارید بزارید لطفآ چون نیاز اساسی دارم
من اول Alt+B رو میزنم واز Aspect گزینه mach bitmap وسپس Display Backround و Lock Zoom/Pan تیکشو میزنم
حالا تصاویر بلو پرینت رو میارم تو تصاویر نمای top رو در نمای top قرار میدم و برای سایر ویو پورت ها هم همین کارو میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی یه باکس رو برای اطمینان کار
به عنوان مقیاس قرار میدم اصلآ با هم همخونی ندارن :18:
لطفآ کمک کنید
سلام
من بتون پیشنهاد میکنم اصلا با این روش اینکارو انجام ندید
شما اول 3 تا plane بکشید ، بعد تصاویر بلوپرینت را از نماهای مختلف روی این plane ها بندازید ، و بعد تو نما های مختلف این ها رو ست کنید
این روش دردسرش کمتره
فرشتهی مهربون
12-08-2011, 22:19
توی زیبراش چجوری UVmap درست کنم برا مدلم.
ممنون.:11:
با سلام خدمت دوستان عزیز
مشکل من اینه که زمانی که صحنه رو رندر میگیرم صحنه یا کلا سفید میشه یا کلا مشکی
میشه کمک کنین؟
واسه کسی این مشکل پیش نیومده؟
N O V A L I S
20-08-2011, 10:16
با سلام خدمت دوستان عزیز
مشکل من اینه که زمانی که صحنه رو رندر میگیرم صحنه یا کلا سفید میشه یا کلا مشکی
میشه کمک کنین؟
واسه کسی این مشکل پیش نیومده؟
سلام. چه صحنه ای؟ چه موتوری (وی ری، منتال) ؟ چه نور و تنظیماتی؟ بیشتر توضیح بدید..
احتمالا Daylight روشنه و یا سیستم sunlight گذاشتید و از Expressure control استفاده نمیکنید. داخل تنظیمات Render settings کنترلر Expresure رو پیدا کنید و مقدارش رو تغییر بدین و دوباره رندر کنید.
mehrdadsaghi
23-08-2011, 10:55
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و مدیران محترم و همه ی کاربرای گل سایت
من یه مشکل داشتم
وقتی می خوام یکی یکی بلو پرینت ها رو وارد اون دایره ها کنم متریال ادیتور.
بعد از انتخاب بلو پرینت وقتی اوکی می کنم از گرافیک پلو پرینت ها کم می شه . یعنی خط هایی که برای کشیدن بلو پرینت استفاده می شه از بس بی کیفیت می شه . خط ها نقطه نقطه میشن
کسی می تونه تو این زمینه بنده رو راهنمایی کنه؟
میخوام بلوپرینت هام با همون کیفیتی که قبل بوده بمونه
پیشاپیش ممنون
توی زیبراش چجوری UVmap درست کنم برا مدلم.
ممنون.:11:
پلاگین UVmaster وجود داره که اینکارو میکنه
PrimeP30Master
23-08-2011, 17:33
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و مدیران محترم و همه ی کاربرای گل سایت
من یه مشکل داشتم
وقتی می خوام یکی یکی بلو پرینت ها رو وارد اون دایره ها کنم متریال ادیتور.
بعد از انتخاب بلو پرینت وقتی اوکی می کنم از گرافیک پلو پرینت ها کم می شه . یعنی خط هایی که برای کشیدن بلو پرینت استفاده می شه از بس بی کیفیت می شه . خط ها نقطه نقطه میشن
کسی می تونه تو این زمینه بنده رو راهنمایی کنه؟
میخوام بلوپرینت هام با همون کیفیتی که قبل بوده بمونه
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز ورودتون به P30World و مخصوصا انجمن گرافیکش رو خیر مقدم عرض میکنم ؛
حتما قبل از طرح سوال یه جستجو تو فروم بکنید اون وقت اگه به نتیجه نرسیدیت سوالتون رو مطرح کنید؟!!
این سوال رو قبلا مطرح کردن و جوابش هم داده شده ولی چون دقیقا شماره صفحه اش یادم نیست دوباره براتون میگم:
تو همون پنجره Material Editor این مسیر رو دنبال کنید و آخرین گزینه ( HardWare Display With Maps ) رو انتخاب کنید :
Material Editor Window :
Material ---------------> Show Materials in Viewport As --------------> HardWare Display With Maps
موفق باشید و سر بلند%:46:
mehrdadsaghi
19-09-2011, 17:58
سلام
ببخشید من یه کاربر مبتدی ام و یه مشکل داشتم
اینکه نمی دونم چرا اما محور ها رو نشون نمیده منظورم مثلا واسه move
محور های x y Z رو نشون نمی ده اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون
x را بزن رفیق !! اگه با مکس کار میکنی
mary&max
19-09-2011, 22:43
های.خسته نباشید.متریال شیشه گلخونه که یه جاهاییش بخار کرده رو چه طور تو مکس دربیارم؟البته با روش میکس انجامش دادم ولی خیلی جالب و طبیعی نشده.
mary&max
19-09-2011, 23:13
یه بار دیگه های.خیلی از مرحله عقب موندم که اینقدر دیر عضو سایتتون شدم،ولی خب بالآخره... .من چون جدیم به زمان های بحث و گفت و گوهاتون وارد نیستم البته اگرکه تایم مشخص داشته باشه و چه خوب که بالآخره یکی پیدا شد که زی-براش کار کنه البته تو کاربرهای شما.
البته منم فکر میکنم بهتره از opacity استفاده کنی
از تکسچری استفاده کنی که جاهای بدون بخارش کاملا سیاه باشه تا حذف شه و جاهایی که بخار داره یکمی سفید رنگ
یه طوری که توازن داشته باشه
البته شاید راه دیگه ای داشته باشه ف اما از این راه هم میشه
;)
mahdi_ctr
01-11-2011, 13:32
سلام
یه سوال در مورد گوگل اسکچاپ دارم
دقیقا اصلاح این کارم رو نمیدونم به همین خاطر باید توضیح بدم!
وقتی روی صفحه کلیک چپ میکنی و نگه میداری و موس رو حرکت میدی یه مستطیلی باز میشه و اگه موضوعاتی توش قرار بگیره انتخاب میکنه!
مشکل من دقیقا همین مستطیل هست
وقتی کلیک چپ میکنم و موس رو حرکت میدم تا این مستطیل باز بشه این کار خیلی کند انجام میشه یعنی اون مستطیل دیر تر از موس حرکت میکنه
در ضمن من برنامه رو روی سیستم خونگی نصب کردم و مشکلی نداشت اما روی لپتاپم اینجوریه
ممنون میشم راهنماییم کنید که برای چی اینجوریه؟!
hosienmax100
01-11-2011, 19:24
شايد بخاطر كارت گرافيك لپ تاپ باشه (مدلش چيه ؟) درايورهاشو آپديت كن
YAHYA-PRO
01-11-2011, 21:17
دوستان یه سوالی داشتم نمیدونم باید اینجا میپرسیدم یا جاش نیست
یه سری تاپیک رو سر سری خوندم که سوالم تکراری نباشه
اگه میشه در مورد انواع مختلف تکسچرها توضیح بدید
مثلا دیفیوز به چه کاری میاد یا نورمال مپ و یا بامپ مپ و ....
ممنون
mahdi_ctr
01-11-2011, 23:56
شايد بخاطر كارت گرافيك لپ تاپ باشه (مدلش چيه ؟) درايورهاشو آپديت كن
گرافیک لپتاپم NVIDIA GeForce 540 1gig ddr3 هست
فکر نکنم کم بیاره
البته لپتاپم دوتا گرافیک داره که من نرم افزار رو با گرافیک 1 گیگ مچ کردم که کار کنه
hosienmax100
02-11-2011, 00:50
گرافيكت كه خوبه ..نمي دونم دقيقآ به نظرم از سايت گوگل بپرسي بهتره ../
دوستان یه سوالی داشتم نمیدونم باید اینجا میپرسیدم یا جاش نیست
یه سری تاپیک رو سر سری خوندم که سوالم تکراری نباشه
اگه میشه در مورد انواع مختلف تکسچرها توضیح بدید
مثلا دیفیوز به چه کاری میاد یا نورمال مپ و یا بامپ مپ و ....
ممنون
difuse:بجاي كالر مپ قرار ميگيره و در واقع تكسچر اصلي هست (البته بستگي بكاربردش داره ميزان تاثيرش )
bump: كه در واقع همون تكسچر اصلي هست كه به رنگ سياه سفيد در مياد و برجستگي هاي سطح رو به تكسچر اصلي ميده تا طرح خشك و فلت نباشه برامدگي هاست :دي
normal map: اينم زماني بكار مياد ابجكت توي يه نرم افزار (مثله زبراش و مادباكس) highpoly شده براي دادن جزئيات اما چون استفاده از همون ابجكت توي نرم افزار هاي سه بعدي مادر (مكس و مايا ..) با ploy هاي زياد امكانپذير نيست از نرمال مپ استفاده ميكنن تا جزئيات رو در رندر به ابجكت كم حجم بدن .../
.....
من كمي خيابوني كارشون رو گفتم چون حقيقتش توضيح علمي شون بلد نيستم فقط باهاشون كار ميكنم :دي
موفق باشيد
mahdi_ctr
02-11-2011, 12:19
گرافيكت كه خوبه ..نمي دونم دقيقآ به نظرم از سايت گوگل بپرسي بهتره ../
مرسی عزیز
فقط یه سوال
دقیقا اصطلاح اون کاری که من انجام میدم چیه؟
hosienmax100
03-11-2011, 15:40
Selecting multiple entities
موفق باشيد /
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده تو مکس علامتهای Gizmo ناپدید شدن
تو منوی view علامت show transfor gizmo فعاله ولی اون علامت فلش نیست
لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده تو مکس علامتهای Gizmo ناپدید شدن
تو منوی view علامت show transfor gizmo فعاله ولی اون علامت فلش نیست
لطفا راهنماییم کنید
کلید X رو بزن ببین درست میشه ؟
سلام دوستان.
تو تنظیمات کیفیت نمایش تکستچر و میپ مپ ها، چرا وقتی مکس بسته میشه تنظیمات ذخیره نمیشه و هر دفعه که برنامه رو باز می کنم باید برم منوی کاستومایز و دوباره تنظیماتو اعمال کنم؟
سلام
من چنتا سوال دارم که خیلی تو طراحی ها آزارم میده .
1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟!
2- وقتی یه edge رو ریموو میکنم ورتکساش میمونه چیکار کنم همزمان ورتکساش پاکشه ؟ الان مثلا یه سری edge رو پاک میکنم باید دوباره بیام ورتکساش رو هم پاک کنم .
3- چجوری یه مدل که مش شده رو به پولی تبدیل کنم ؟ یعنی 3 ضلعی ها رو بکنم 4 ضلعی ؟ رو مدل کلیک راست کردم و کانورت تو پولی رو زدم ولی نشد . !؟
4- جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
ممنون
سلام
کسی نیست به داد من برسه ؟
برای این که اسپم نشه :
میخوام یه مدل two side درست کنم . چجوری باید این کارو انجام بدم ؟
سلام iload جان دستم بنده چند دقیقه دیگه میام جوابطو مینویسم .
- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟!
در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.
- وقتی یه edge رو ریموو میکنم ورتکساش میمونه چیکار کنم همزمان ورتکساش پاکشه ؟ الان مثلا یه سری edge رو پاک میکنم باید دوباره بیام ورتکساش رو هم پاک کنم
نباید اینطور باشه یا سیستم قاطی کرده که احتمالش کمه و یا اون ورتکسا به اون edge ها وصل نیستند و فقط مکانشون یکیه و اگه اشتباه نکنم احتمالا مدلتو از مایا وارد مکس کردی و درست تبدیل نشده.
به هر حال میتونی برای چسبوندنشون همه ورتکسارو Select کنی و اونارو Weld کنی البته با Treshold مناسب مثلا شاید 0.01 بستگی به مدلت داره. البته بعضی موقع ها یه سری ورتکسا به اشتباه درست میشن که به هیچ edge و faceای وصل نیستن برای پاک کردنشون اول همه polygon هارو انتخاب کن و بعد مقدار مشخصی مثلا 1000 واحد مثلا در راستای z جابجا کن . بعد برو به مود vertex حالا ورتکسای آزاد و اضافی رو میتونی بهتر ببینی و راحت انتخاب کنی و پاکشون کن. بعد دوباره polygon ها رو برگردون سر جای خودش (مثلا در راستای z به مقدار 1000- واحد جابجا کنی به حالت اول بر میگرده.)
- چجوری یه مدل که مش شده رو به پولی تبدیل کنم ؟ یعنی 3 ضلعی ها رو بکنم 4 ضلعی ؟ رو مدل کلیک راست کردم و کانورت تو پولی رو زدم ولی نشد . !؟
اینو دیگه گمون نکنم بشه چون یه اشکال منطقی وجود داره و مکس مقصر نیست چون بعد از تبدیل دیگه بین edge ها فرقی وجود نداره مگه اینکه دستی edge های دلخاهتو select کنی بعد اونارو برای EditPoly با استفاده از دکمه remove مخفی کنی و برای EditMesh از دکمه InVisible انارو مخفی کنی.
جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه
بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .
موفق باشی.
راستی برای مدل towside باید متریالت رو towside تنظیم کنی و یا اگه منظورت تو Viewport هست باید روی جسمت کلیک راست کنی و ObjectProperty رو باز کنی و checkbox مربوط به Backface Cull رو غیر فعال کنی.
راستی برای مدل towside باید متریالت رو towside تنظیم کنی و یا اگه منظورت تو Viewport هست باید روی جسمت کلیک راست کنی و ObjectProperty رو باز کنی و checkbox مربوط به Backface Cull رو غیر فعال کنی.
نه برای بازی میخوام واقعا میخوام دو طرفه باشه .
در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.
نباید اینطور باشه یا سیستم قاطی کرده که احتمالش کمه و یا اون ورتکسا به اون edge ها وصل نیستند و فقط مکانشون یکیه و اگه اشتباه نکنم احتمالا مدلتو از مایا وارد مکس کردی و درست تبدیل نشده.
به هر حال میتونی برای چسبوندنشون همه ورتکسارو Select کنی و اونارو Weld کنی البته با Treshold مناسب مثلا شاید 0.01 بستگی به مدلت داره. البته بعضی موقع ها یه سری ورتکسا به اشتباه درست میشن که به هیچ edge و faceای وصل نیستن برای پاک کردنشون اول همه polygon هارو انتخاب کن و بعد مقدار مشخصی مثلا 1000 واحد مثلا در راستای z جابجا کن . بعد برو به مود vertex حالا ورتکسای آزاد و اضافی رو میتونی بهتر ببینی و راحت انتخاب کنی و پاکشون کن. بعد دوباره polygon ها رو برگردون سر جای خودش (مثلا در راستای z به مقدار 1000- واحد جابجا کنی به حالت اول بر میگرده.)
اینو دیگه گمون نکنم بشه چون یه اشکال منطقی وجود داره و مکس مقصر نیست چون بعد از تبدیل دیگه بین edge ها فرقی وجود نداره مگه اینکه دستی edge های دلخاهتو select کنی بعد اونارو برای EditPoly با استفاده از دکمه remove مخفی کنی و برای EditMesh از دکمه InVisible انارو مخفی کنی.
بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .
موفق باشی.
1- این کذینه رو انتخاب کردم ولی باز بعضی ورتکس های پشتی رو میگیره ! نمیدونم چرا ! قبلا این کارو کرده بودم ولی نشده بود .
2- اینو ببین :
حالا ریموو کردمش ببین ورتکس ها موندن :
3- فکر کنم نمیشه .
4- اره ولی تو مایا هم همین جوری میشد یه مقداری رو افزایش میدادیم درست میشد . برای دوربین خود ویو پورت بود .
ممنون که جواب دادی :11:
- اینو ببین :
کد:
حالا ریموو کردمش ببین ورتکس ها موندن :
کد:
3- فکر کنم نمیشه .
این دو تا کد که یکین!
- اره ولی تو مایا هم همین جوری میشد یه مقداری رو افزایش میدادیم درست میشد . برای دوربین خود ویو پورت بود .
فکر کنم اونقدر هم بزرگ نکردیشون این چیزی که گفتی احتمالا منظورت Viewport Clipping هست که با کلیک روی اسم هر نما که در بالا سمت چپ Viewport هست منویی باز میشه که با انتخاب Viewport Clipping یک خط عمودی زردرنگ در ضلع راست Viewport ظاهر میشه که دوتا فلش روشه با تغیر اون فلشها میتونی محدوده ابتدا و انتهای فاصله قابل نمایش رو تغییر بدی.
این دو تا کد که یکین!
فکر کنم اونقدر هم بزرگ نکردیشون این چیزی که گفتی احتمالا منظورت Viewport Clipping هست که با کلیک روی اسم هر نما که در بالا سمت چپ Viewport هست منویی باز میشه که با انتخاب Viewport Clipping یک خط عمودی زردرنگ در ضلع راست Viewport ظاهر میشه که دوتا فلش روشه با تغیر اون فلشها میتونی محدوده ابتدا و انتهای فاصله قابل نمایش رو تغییر بدی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون
بله دیدمشون. متشکرم. فکر میکنم اشکالش همونیه که عرض کردم وگرنه چیز دیگه ای به نظرم نمیاد!
Mostafa 3D
08-11-2011, 11:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون
وقتی میخوای edge رو پاک کنی اگه کلید Backspace رو بزنی فقط خط ها رو پاک میکنه و ورتکس ها باقی میمونن ولی با نگه داشتن کلید Ctrl و Backspace میتونی خطوط و ورتکس ها رو با هم پاک کنی
موفق باشی ...
نه برای بازی میخوام واقعا میخوام دو طرفه باشه .
سلام
اگه میخوای واقعا مدلت دوطرف پلیگان داشته باشه باید به مدلت ابزار shell بدی
این ابزار به جسمت ضخامت میده
سلام
ممنون از همه که کمک کردن . ولی من بازم سوال دارم .!؟
1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟!
2- جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
3- من یه کاراکتر ساختم نصفش کردم و بعد میرور کردم و کامل شده حالا چجوری نقاتش رو با هم ولد کنم خیلی زیاده باید یکی یکی این کارو بکنم یا روشی هست ؟
4- چیکار کنم هر کاری یه طرف مدل میکنم سمت دیگه هم اتفاق بیوفته مثل تو زی براش که x رو میزنیم میرور میشه !
ممنون
1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟!
2- جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
ای بابا ! این دوتا رو که جواب دادم. پستای قبلی رو درست بخون.
- من یه کاراکتر ساختم نصفش کردم و بعد میرور کردم و کامل شده حالا چجوری نقاتش رو با هم ولد کنم خیلی زیاده باید یکی یکی این کارو بکنم یا روشی هست ؟
4- چیکار کنم هر کاری یه طرف مدل میکنم سمت دیگه هم اتفاق بیوفته مثل تو زی براش که x رو میزنیم میرور میشه !
از Modifier->Symetry استفاده کن هم Mirror میکنه هم Weld میکنه اگرم خاستی دستی Weld کنی میری تو نمای Front خیلی راحت همهی vertex هایی که قراره weld شن با هم Selet میکنی بعد تو EditPoly روی دکمه کوچک کنار Weld کلیک میکنی Dialog مربوط به Weld باز میشه با انتخاب Treshold مناسب آستانه Weld شدن ورتکس های نزدیک هم رو مشخص میکنی بعدم دکمه تایید رو میزنی.
موفق باشی.
ای بابا ! این دوتا رو که جواب دادم. پستای قبلی رو درست بخون.
از Modifier->Symetry استفاده کن هم Mirror میکنه هم Weld میکنه اگرم خاستی دستی Weld کنی میری تو نمای Front خیلی راحت همهی vertex هایی که قراره weld شن با هم Selet میکنی بعد تو EditPoly روی دکمه کوچک کنار Weld کلیک میکنی Dialog مربوط به Weld باز میشه با انتخاب Treshold مناسب آستانه Weld شدن ورتکس های نزدیک هم رو مشخص میکنی بعدم دکمه تایید رو میزنی.
موفق باشی.
سلام
شما اینو به من گفتید دیگه ؟
در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.من انجام دادم ولی جواب نداد .
بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .در مورد جسم بزرگ هم گفتید "خیلی بزرگ نگیری" ولی من میخوام جسمم بزرگ باشه .
موفق باشی.
یه جا دیدم که هر کاری این ور میکرد اون ور مدل هم میشد اون چیه ؟
:11:
یه جا دیدم که هر کاری این ور میکرد اون ور مدل هم میشد اون چیه ؟
همین Symetry هست ولی باید بعد از اعمال کردن بری تو لایه EditPoly که در زیر Symetry داری و در پنل Modifier دکمه ای هست که Show Result و یا End Result یا یه همچین چیزی (البته روش ننوشته اگه موستو روش نگه داری مینویسه) اونو فعال کنی بعد هر کاری میخای تو EditPoly انجام بده به صورت عانی نتیجشو برات نمایش میده همون چیزی که میخواستی ، همون چیزی که میگفتم.
در مورد قبلی ها هم فکر میکنم اشتباه انجام میدی که نمیشه چون این Ignor BackFace مخصوص همین کاره.
موفق باشی.
b.zemiri
10-11-2011, 15:17
دوست عزیز نصف ورتکسهای جسم رو انتخاب کن و اونها رو Hide کن گزینه اش هم توی پارامترهای ورتکس هستش البته نمیدونم که این گزینه تو edit mesh هم وجود داره یا نه؟ ولی تو ادیت پولی این گزینه هست.
سلام دوباره
آقا باز سوال دارم ! :11:
من میخوام ورتکس ها رو که جا به جا میکنم یو وی خراب نشه ! تو مایا یه امکانی داشت تو مکس داره ؟ اگه داره چجوری باید استفاده کنم .؟
ممنون
من میخوام ورتکس ها رو که جا به جا میکنم یو وی خراب نشه ! تو مایا یه امکانی داشت تو مکس داره ؟ اگه داره چجوری باید استفاده کنم .؟
سلام اگه منظورت از خراب شدن کشیده شدن هست که خوب خاصیت یو وی همینه که با ورتکس ها کشیده میشه فکر نمیکنم راهی براش وجود داشته باشه مگه اینکه از UVW Modifier استفاده کنی و در زیر اون هر کار میخوای انجام بدی و روی همه لایه ها در مدیفیر این UVW یو وی رو به صورت RealTime اعمال کنه مثل همون Symetry که صحبتش شده بود.
Red EXotic
15-11-2011, 17:55
سلام دوباره
آقا باز سوال دارم ! :11:
ممنون
فکر کنم باید از گزینه Preserve UVاستفاده کنی،دقیقا" یادم نیست!
اقا من بخوام مدرک طراحی 3 بعدی یا مدلینگ بگیرم بایید برم گرافیک رایانه ای از کجا بایید شروع کنم برای تحصیل بایید دیپلم گرافیک داشته باشم
(BLIZZARD)
24-11-2011, 11:29
تو خارجشم این جور رشته ای ندارند چه برسه ایران
mojtaba_14
24-11-2011, 21:19
تو خارجشم این جور رشته ای ندارند چه برسه ایران
اینهمه دانشگاه رو یهو با یه پست کردی زیر آب؟؟:31:
یا مثلاً اینا که کاملاً توضیح دادن:
Bobby Sands
29-11-2011, 18:37
دوستان کسی میدونه Render ی هست مثل Octane که GPU based باشه برای کارت گرافیک های ATI؟
دوستان کسی میدونه Render ی هست مثل Octane که GPU based باشه برای کارت گرافیک های ATI؟
لطف میکنی بیشتر توضیح بدی؟ ممنون.
Bobby Sands
29-11-2011, 21:21
لطف میکنی بیشتر توضیح بدی؟ ممنون.
معمولا کسایی که کار سه بعدی انجام میدن برای خروجی گرفتن از کارشون از یک سری موتور رندر استفاده میکنن که دارای تنظیمات حرفه ای تر و امکانات بالاتر نسبت به خود نرم افزار اصلیه. موتورهای رندر مختلفی هم وجود داره برای این کار که هر کدوم مزایا و معایبی دارن مثل V ray یا maxwell یا octance و ...
عملیات رندر گرفتن یک کار پیچیده و سنگینه که کاملا بستگی به قدرت cpu داره یعنی هرچی cpu قویتر باشه این کار سریعتر انجام میشه . شرکت انویدیا برای کارتهای گرافیکش یک تکنولوژی توسعه داده به اسم CUDA که باعث میشه عملیات پردازش گرافیکی بصورت موازی توسط GPU انجام بگیره که این کار باعث کاهش شدید عملیات رندر میشه .موتور رندر octanceاز اون نمونه نرم افزار هاست که GPU based هستش و بر اساسCUDA کار میکنه . سرعت رندر توسط این موتور نسبط به موتورهایی که CPU based هستن بین 10 تا 50 برابر بیشتر هستش. حالا شما تصور کنین یک رندر سنگین که قبلا مثلا 10 ساعت طول میکشیده الان 10 دقیقه طول میکشه!
این موتور رندر octance و متورهای مشابه مثل furryball فقط با کارتهای انویدیایی که قابلیت CUDA رو دارن کار میکنه و برای کارتهای ATI این تکنولوِی موجود نیست . یه چیزی مثل فیزیک که اونم انحصاری انویدیاست.
امیدوارم توضیحاتم قضیه رو براتون روشن کرده باشه .
اما اگر از اساتید کسی در این مورد چیزی میدونه اینجا بذاره ما استفاده کنیم. منظورم برای کارتهای ATI هستش.
ممنون
معمولا کسایی که کار سه بعدی انجام میدن برای خروجی گرفتن از کارشون از یک سری موتور رندر استفاده میکنن که دارای تنظیمات حرفه ای تر و امکانات بالاتر نسبت به خود نرم افزار اصلیه. موتورهای رندر مختلفی هم وجود داره برای این کار که هر کدوم مزایا و معایبی دارن مثل V ray یا maxwell یا octance و ...
عملیات رندر گرفتن یک کار پیچیده و سنگینه که کاملا بستگی به قدرت cpu داره یعنی هرچی cpu قویتر باشه این کار سریعتر انجام میشه . شرکت انویدیا برای کارتهای گرافیکش یک تکنولوژی توسعه داده به اسم CUDA که باعث میشه عملیات پردازش گرافیکی بصورت موازی توسط GPU انجام بگیره که این کار باعث کاهش شدید عملیات رندر میشه .موتور رندر octanceاز اون نمونه نرم افزار هاست که GPU based هستش و بر اساسCUDA کار میکنه . سرعت رندر توسط این موتور نسبط به موتورهایی که CPU based هستن بین 10 تا 50 برابر بیشتر هستش. حالا شما تصور کنین یک رندر سنگین که قبلا مثلا 10 ساعت طول میکشیده الان 10 دقیقه طول میکشه!
این موتور رندر octance و متورهای مشابه مثل furryball فقط با کارتهای انویدیایی که قابلیت CUDA رو دارن کار میکنه و برای کارتهای ATI این تکنولوِی موجود نیست . یه چیزی مثل فیزیک که اونم انحصاری انویدیاست.
امیدوارم توضیحاتم قضیه رو براتون روشن کرده باشه .
اما اگر از اساتید کسی در این مورد چیزی میدونه اینجا بذاره ما استفاده کنیم. منظورم برای کارتهای ATI هستش.
ممنون
ممنون از توضیحات کاملتون. خیلی جالبه اگه یه همچین چیزی باشه خیلی خوبه ولی از این جهت که به سخت افزار خاصی محدوده خوب نیست. حالا کیفیتش نسبت به Renderer های دیگه چطوره؟ یعنی مثل محیط های گیم میشه یا خیلی Real تر؟
سلام میخواستم ببینم چطور میشه از یک صحنه رند یگیرم و انو ی نرم افزاری مثل ادیوس روی یک فیلم دیگه بزارم بدون اینکه زمینه سیاه آن باشد ومیخوام بجای آن فیلم ژشتی را نشان دهد
Bobby Sands
01-12-2011, 15:43
ممنون از توضیحات کاملتون. خیلی جالبه اگه یه همچین چیزی باشه خیلی خوبه ولی از این جهت که به سخت افزار خاصی محدوده خوب نیست. حالا کیفیتش نسبت به Renderer های دیگه چطوره؟ یعنی مثل محیط های گیم میشه یا خیلی Real تر؟
در اینکه کیفیتش چطوره طبق نتایج کارهاشون که تو سایتهای مختلف میشه دید باید گفت هیچ کمی و کاستی در کیفت رندر توسط این موتورها وجود نداره و کاملا باموتورهای رندر معروف میتونن رقابت کنن.
طبق ادعاهای سازندگان اونا این سیستم رو به نام realtime rendering اسم گذاری کردن!!!
برای اینکه با قدرت یکی از این موتورهای رندر و کیفیتش آشنا بشین من یک عکس میذارم که طبق ادعای سازندگان Furryball اونو توسط یک سیستم با کارت گرافیک gforce GTX 460 بطورت فول اچ دی در عرض 30 ثانیه رندر گرفتن!
حالا خودتون قضاوت کنین اینو با یک CPU Based Renderer در عرض چه مدتی میشه رندر گرفت!
در اینکه کیفیتش چطوره طبق نتایج کارهاشون که تو سایتهای مختلف میشه دید باید گفت هیچ کمی و کاستی در کیفت رندر توسط این موتورها وجود نداره و کاملا باموتورهای رندر معروف میتونن رقابت کنن.
طبق ادعاهای سازندگان اونا این سیستم رو به نام realtime rendering اسم گذاری کردن!!!
برای اینکه با قدرت یکی از این موتورهای رندر و کیفیتش آشنا بشین من یک عکس میذارم که طبق ادعای سازندگان Furryball اونو توسط یک سیستم با کارت گرافیک gforce GTX 460 بطورت فول اچ دی در عرض 30 ثانیه رندر گرفتن!
حالا خودتون قضاوت کنین اینو با یک CPU Based Renderer در عرض چه مدتی میشه رندر گرفت!
خیلی ممنون. عالیه!!!
من برنامه های PixelShader و VertexShader برای استفاده تو DirectX نوشتم اونها هم سخت افزاری اجرا میشه و میدونم چقدر سریع تر میشه و واقعا قابل مقایسه نیست البته اونا کیفیتشون مناسب برای بازیه ولی این چیزی که می فرمایید واقعا عالیه و. من قبلا اینو نشنیده بودم ولی فکر میکردم یه چیزی مثل VertexShader و PixelShader برای این Renderer های real و طبیعی با سخت افزار مخصوص ساخته شه که حالا شما می فرمایید این کارو کردن. بله وقتی ما میدونیم محاسباتمون چی لازم داره و نخوایم تغیرش بدیم (Renderer) چه نیازیه که هر دفه cpu خودشو هلاک کنه برای محاسبات مشخص خوب یه سخت افزاری می سازیم که اونارو به موازات هم محاسبه کنه و سرعتو چند برابر کنه. از PixelShader ها هم انشاالله یه عکس میگذارم ببینید و مقایسه کنید الان رو سیستمم نیست.
سلام میخواستم ببینم چطور میشه از یک صحنه رند یگیرم و انو ی نرم افزاری مثل ادیوس روی یک فیلم دیگه بزارم بدون اینکه زمینه سیاه آن باشد ومیخوام بجای آن فیلم ژشتی را نشان دهد
خوب اینکار سادست
شما با زدن دکمه ی 8 وارد محیط enviroment بشید
بعد رنگ بک گرند رو سبز یا یه همچین رنگی کنید !
بعد هم رندر کنید
حالا عکس رندرو سیو کنید
و حالا میتونید توی هر برنامه ی دیگه خیلی ساده رنگ سبزو حذف کنید !
mahdi_ctr
19-12-2011, 14:15
من امروز میخواستم یه رندر بگیرم ولی بعد از اینکه R میزنم تا رندر بگیره بعد از چند دقیقه مکثی که میکنه هیچ اتفاقی نمیوفته و صفحه رندر گیری باز نمیشه!
در ضمن هیچ اروری هم نمیده
سیستمم هم تقریبا قوی هست
گرافیک 5850 جیفرس داردم
رم 4 گیگ 1333 دارم
سی پی یو هم 4 هسته ای 925 هست!
نمیدونم مشکل از کجاست؟
البته اینو میدونم که حجم فایلم بالا رفته اینجوری شده
الان حجم فایلم 79 mb هست!
به نظرتون مشکل از منه یا مشکل از vray؟
راستی یه مشکل دیگه هم هست
وقتی روی لپتاپم رندر میگیرم این ارور رو میده و رندر نمیگیره:
البته روی PC این ارور رو نمیده ولی باز رندر نمیگیره!
mahdi_ctr
02-01-2012, 22:51
هیچکس نبود مارو راهنمایی کنه!آخر خودم یه راهی پیدا کردم
از اونجایی که رم در رندر گیری استفاده زیادی میشه فکر کردم شاید سیستم رم کم میاره
رم لپ تاپم 8 هست ولی چون ویندوز 32 بیتی از 4 گیگ بیشتر رم رو ساپورت نمیکرد ویندوز 64 بیتی نصب کردم و الان دارم راحت رندر میگیرم
seyed_mahdi
25-01-2012, 10:55
سلام
من یه سوال در مورد نرم افزار مایا داشتم
میخاستم یه کسی یه کلیتی از این دوتا برام بگه
Final Gathering
و
Global Illumination
که مربوط به Mental ray میشه
خواهشا آموزش معرفی نکنید که دارم میخام اول یه کلیتی ازش بدونم که وقتی داره توضیح میده متوجه باشم همین.
N O V A L I S
25-01-2012, 22:37
سلام
من یه سوال در مورد نرم افزار مایا داشتم
میخاستم یه کسی یه کلیتی از این دوتا برام بگه
Final Gathering
و
Global Illumination
که مربوط به Mental ray میشه
خواهشا آموزش معرفی نکنید که دارم میخام اول یه کلیتی ازش بدونم که وقتی داره توضیح میده متوجه باشم همین.
سلام. از FG و GI در منتال ری (چه مکس، چه مایا، چه سافت ایمیج) برای محاسبه نورپردازی غیرمستقیم صحنه استفاده میشه. مثلا نور ملایمی که سایه ی یه صندلی (که زیر نور مستقیم خورشید قرار گرفته) رو فرض کنید، اگر نورپردازی غیر مستقیم رو حذف کنیم این سایه به جای این رنگ و سایه ی ملایم کاملا سیاه و تیره است که فکر می کنم در طبیعت هیچ وقت این حالت رو نداشته باشیم.
در GI این نورپردازی وایسته به Photon هاییه که از منبع نور می تابه (باید از منابع نوری استفاده کرد که Photon رو به صحنه گسیل می دن مثلا نور Skylight این کار رو نمی کنه ولی نورهای فتومتریک می کنند.) این محاسبه به موقعیت دوربین بستگی نداره و با فرض تغییر ندادن مشخصات نور یک بار محاسبه GI برای تمام نماهای دوربین کافیه. GI دقت فیزیکی داره (Physically Accurate) (اما FG این دقت رو نداره و تنها اون رو شبیه سازی می کنه.)
در FG این نورپردازی وابسته به موقعیت و دید دوربینه. پرتوهای FG فقط تو منطقه ای که تو دید دوربین قرار گرفته محاسبه میشه و اگر دید دوربین تغییر کنه تمام محاسبات یا بخشی از محاسبات مجددا باید انجام بشه (این نکته رو به خصوص در رندر انیمیشن باید در نظر گرفت.)
روش حرفه ای استفاده از FG و GI به طور همزمان با همه که با تنظیمات خوب نتیجه ی خیلی خوبی رو به ما میده.
seyed_mahdi
26-01-2012, 22:12
سلام خیلی خیلی ممنون از توضیحاتت واقعا کمک کرد
میشه یکم بیشتر در مورد فوتان و final gathering بگی
در FG این نورپردازی وابسته به موقعیت و دید دوربینه
یعنی چی منظورت دوربین پرسپکتیوه؟
یعنی لایت نمیخاد باشه درسته روی اشیا تاثیر میزاره
من Ambit Color رو زیاد کردم با رنگ قرمز و دیدم که نورش افتاد روی شکل میشه در این مورد هم توضیح بدی ممنون
N O V A L I S
27-01-2012, 12:50
سلام خیلی خیلی ممنون از توضیحاتت واقعا کمک کرد
میشه یکم بیشتر در مورد فوتان و final gathering بگی
یعنی چی منظورت دوربین پرسپکتیوه؟
یعنی لایت نمیخاد باشه درسته روی اشیا تاثیر میزاره
من Ambit Color رو زیاد کردم با رنگ قرمز و دیدم که نورش افتاد روی شکل میشه در این مورد هم توضیح بدی ممنون
Photon (نه فوتان) - اگر نور رو مجموعه ای از ذرات در نظر بگیریم به هر کدوم از این ذرات یه Photon می گیم. درMental Ray میانگین تعداد فوتون ها برای تمام نورهای صحنه در حالت پیش فرض 20000 هست. این میانگین هست و این تعداد از یه منبع نور تا منبع نور دیگه بسته به شدت نور متفاوته. در GI نورپردازی غیرمستقیم با تنظیم رفتار و تعداد و... این فوتون ها محاسبه میشه اما FG با فوتون کاری نداره و این محاسبه نورپردازی غیرمستقیم از پنجره ی دید (viewport) شما که حالا ممکنه دوربین، پرسپکتیو یا نماهای بالا و پایین و... باشه با گسیل دادن پرتوهای FG از این پنجره ی دید و محاسبات مربوط به خودش انجام میشه. معنی این حرف این نیست که شما نیاز به نورپردازی ندارید!
من نمی دونم منظورت از Ambient color برای کجاست، متریال، محیط..؟ ولی الان نیازی به اون نیست و فکرت رو منحرف می کنی..
شما که مایا کار می کنید آموزش های مقدماتی خوبی برای Mental Ray داره.. آموزش های Jeff Patton هم برای مکس خیلی خوبه که خیلی قدم به قدم و دقیق همه چیز رو توضیح میده. برای مکسه ولی اصول یکسانی داره.. تو سایت ها و بلاگ های زبان اصلی و توی هلپ و توتوریال های مکس و مایا اموزش های خوبی هست..
سعی کن اول سراغ اینا بری چون این بحث نسبتا پیچیده است و سوالات تموم نمیشه و بهتره خودت به جواباشون برسی...
seyed_mahdi
27-01-2012, 13:56
ممنون از بابت جوابت
اینم که گفتم فوتان چون تلفظش به انگلیسی همینه
مثله Color که میشه کالر نه کولور.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش دارم از دیجیتال تیوتورز اما خوب خارجیه اما مثله اون توضیحی که در مورد سایه زیر صندلی دادی منظورم بود که خیلی خوب بود میخاستم با مثال برام بگی
منظورم از Ambient color اینه که وقتی یه شی داریم به هر شکلی و اونو مثلا قرمز میکنیم و Ambient color رو به بالاترین حد میبریم و Final رو فعال میکنیم و این شی رو کنار یک شی دیگه میزاریم میبینیم که نوری قرمز رنگ روی شی دوم میفته منظورم این بود چون تو آموزش دقیقا همین رو میگه و برای فهم Final این مثال رو میاره
اما خوب میخاستم یه چیزی بهتر ازش با کمک شما متوجه بشم اما بازم ممنون که جواب دادی :46:
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
راستی مایا در ابتدای شروعش همیشه یه پنجره هم باهاش باز میشه به نام output win
میشه یه کاری کرد که دیگه نیاد ؟
با سلام چه حوری میشه به عکس رو برای مدل سازی ایمپرت کرد و چجوری از کارمون سیو بگیریم که بشه تو فتو شاپ روش کار کرد
با سلام چه حوری میشه به عکس رو برای مدل سازی ایمپرت کرد و چجوری از کارمون سیو بگیریم که بشه تو فتو شاپ روش کار کرد
سلام.
از پنل Create یک Plane بساز و یک عکس از پنجره MyComputer درگ کن روی Plane ای که ساختی، حالا باید عکسو روش ببینی. برای سیو هم باید از صحنه رندر بگیری دکمشم اون بالا سمت راسته زیر منوها که ایکنش هم شکل قوریه. اونو بزن بعد یه صفحه ای باز میشه که عکس خروجی نهایی کم کم توش کامل میشه بعد اون بالا سمت چپ پنجره باز شده، دکمه Save هست که میتونی با فرمت Jpg یا BMP یا ... ذخیرش کنی.
سلام.
از پنل Create یک Plane بساز و یک عکس از پنجره MyComputer درگ کن روی Plane ای که ساختی، حالا باید عکسو روش ببینی. برای سیو هم باید از صحنه رندر بگیری دکمشم اون بالا سمت راسته زیر منوها که ایکنش هم شکل قوریه. اونو بزن بعد یه صفحه ای باز میشه که عکس خروجی نهایی کم کم توش کامل میشه بعد اون بالا سمت چپ پنجره باز شده، دکمه Save هست که میتونی با فرمت Jpg یا BMP یا ... ذخیرش کنی.
از راهنماییتون متشکرم دوست عزیز اما موقع save کلمه غیر فعال و وقتی مسیرش رو انتخاب میکنم و save v رو میزنم
کلیدش فعال میشه و وقتی به مسیری که فایل رو save کردم میرم هیچی وجود نداره چند بار هم امتحان کردم اگه ممکنه کمک کنید
از راهنماییتون متشکرم دوست عزیز اما موقع save کلمه غیر فعال و وقتی مسیرش رو انتخاب میکنم و save v رو میزنم
کلیدش فعال میشه و وقتی به مسیری که فایل رو save کردم میرم هیچی وجود نداره چند بار هم امتحان کردم اگه ممکنه کمک کنید
فکر کنم باید پسوند فایلو براش مشخص کنی که در حالت پیش فرض روی All هست که هیچی سیو نمی کنه. مطمئنی که مسیر درست رو باز کردی دیدی نیست؟ غیر از اینا چیزی به نظرم نمیاد. اگه نشد بگو.
با سلام....
آقا کسی از دوستان هست که طراحی معماری رو از روی پلان در تریدی مکس بلد باشه...؟
من میخوام ببینم دوستانی که از روی پلان نمای داخلی ساختمان رو در تریدی مکس 3d میکنند مقیاس دهی رو به چه صورت در نظر میگیرند...؟
و اگر کسی از دوستان نقشه خونی بلده اگر امکانش هست برای ما هم توضیح بده مثلا این پلان قسمت پله هاش برام گیج کنندست که ارتفاع اونو باید چند در نظر بگیرم و اینکه ارتفاع هم که مشخص شد انتهای راه پله به کجا خطم میشه؟
از دوستان که در زمینه طراحی معماری مهارت دارند خواهش میکنن بنده رو هم راهنمایی بفرمایند..
با تشکر...
hajhossssein
08-02-2012, 19:52
سلام یه سوال
تو مکس 2012 چطوری می تونم از آرک شدر استفاده کنم
یعنی کلا می خوام بدونم چه شکلی می تونیم متریال از قبل آماده رو تو متریال لایبراری اد کن
3dkhorshid
11-02-2012, 22:22
باسلام کسی میتونه بگه من چطوری باید رندر خارجیم رو قوی کنم باید از کجا اموزش پیدا کنم تو کار با uv unrap هم مشکل دارم
mojtaba_14
17-02-2012, 11:10
من میخوام ببینم دوستانی که از روی پلان نمای داخلی ساختمان رو در تریدی مکس 3d میکنند مقیاس دهی رو به چه صورت در نظر میگیرند...؟
و اگر کسی از دوستان نقشه خونی بلده اگر امکانش هست برای ما هم توضیح بده مثلا این پلان قسمت پله هاش برام گیج کنندست که ارتفاع اونو باید چند در نظر بگیرم و اینکه ارتفاع هم که مشخص شد انتهای راه پله به کجا خطم میشه؟
اول در مورد مقیاس،ببین شما باید حتماً فایل auto cad رو import کنی با drag کردن احتمال خطا و وارد کردن با مقیاس اشتباه هست،اول ببین فایل auto cad چطوری ترسیم شده،یهنی وقتی تو کد یه خط به طول 1 می کشی،یک سانتی متره،یک متره یا ...،اونوقت اگه مثلاً به متر بود،موقع import،یه گزینه scale داره که اونو می زاری متر.
در مورد پله،ببین اون خط کج که خورده تو پله،یعنی اینکه پله تا طبقه بالا میره،عدد 2.20 یعنی کد کف طبقه ای که داری میکشی،عدد 4.40 یعنی کد ارتفاعی پا گرد(یعنی پا گرد به اندازه 4.40 منهای 2.20 که میشه 2.20 متر از کف طبقه بالاتره) کف طبقه بعدی رو هم می تونی از پلان طبقه بعدی بدست بیاری.پس شما کافیه یه پله بکشی که عرض پله مثل اون چیزیه که تو پلانه،و کلاً از کف طبقه شروع میشه و رو کف طبقه بالا،تموم میشه و تعداد پله هاش هم به تعداد پله های نقشه هست.اینی که تو پلان شما هست خیلی راحت با uytypestair قابل ترسیمه.
سلام یک مدل دارم که حجمش 3 مگ هست مدل highpoly وقتی آنرپ می کنم حجمش 20 مگ میشه که توی صحنه خیلی کند لود میشه .چطور میشه حجم فایل رو کم کرد .هنوز تکسچر روش نداختم که فکر کنم با انداختن تکسچر حجمش بیشتر میشه. برای مدل سازی از edit poly استفاده کردم . روشی برای کم کردن حجم وجود دارد.
فایل کارکترای آماده ای رو که از اینترنت دانلود کردم حجمش 5 تا 6 مگ هست با تکسچر. تو این فایلا مدل به صورت سه ضلعی هست چطور میشه حجم مدل رو بعد از تکسچر کم کرد.
سلام یک مدل دارم که حجمش 3 مگ هست مدل highpoly وقتی آنرپ می کنم حجمش 20 مگ میشه که توی صحنه خیلی کند لود میشه .چطور میشه حجم فایل رو کم کرد .هنوز تکسچر روش نداختم که فکر کنم با انداختن تکسچر حجمش بیشتر میشه. برای مدل سازی از edit poly استفاده کردم . روشی برای کم کردن حجم وجود دارد.
فایل کارکترای آماده ای رو که از اینترنت دانلود کردم حجمش 5 تا 6 مگ هست با تکسچر. تو این فایلا مدل به صورت سه ضلعی هست چطور میشه حجم مدل رو بعد از تکسچر کم کرد.
سلام.
مدل رو Convert To Poly کن البته اگه از EditableMesh استفاده کنی حجمش کمتر میشه .
در ضمن برای کاهش حجم همیشه فایلارو به حالت فشرده ذخیره کنید. برای این کار گزینه زیر رو فعال کنید:
Customize\Prefrences\Files\Compress On Save
morho917
11-03-2012, 19:42
سلام
می خوام یه جسم توی تری دی مکس یا اتوکد طراحی کنم(دو بعدی یا سه بعدی) بعد مثلا با تقسیم بندی محورهای مختصات با دقت 1 میلیمتر مختصات نقطه به نقطه x,y,z جسم طراحی شده رو از برنامه بگیرم،کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
می خوام یه جسم توی تری دی مکس یا اتوکد طراحی کنم(دو بعدی یا سه بعدی) بعد مثلا با تقسیم بندی محورهای مختصات با دقت 1 میلیمتر مختصات نقطه به نقطه x,y,z جسم طراحی شده رو از برنامه بگیرم،کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام.
طراحی با مکس رو بلدی ؟
اگه بلدی طراحی رو انجام بده بعد با استفاده از ابزار Snap و تنظیم اون روی حالت Face با فعال کردن ابزار Move یا Rotate یا Scale موس رو تو Viewport هر کجا روی جسم قرار بدی، تو قسمت پایین صفحه، xyz اون نقطه رو برات می نویسه. نیازی به تقسیم بندی محور ها هم نداری.
morho917
12-03-2012, 14:12
منظورم این نبود
می خوام یه جسم طراحی کنم بعد مختصات "نقطه به نقطه جسم" رو از برنامه بگیرم.
مثلا بدونم به ازای x=1,2,3,4,5 مقدار y چقدره و تمام این مختصات رو توی یه فایل مثل txt ذخیره کنم....
djjafar80
12-03-2012, 18:53
سلام کی مدیفایر skin رو فوله
میخواستم بدونم چه جوری میتونم با ابزار paint کاراکترم رو rigg کنم
اگه میشه نحوه استفاده از weight painting رو توضیح بدین که چه جوری میتونم بعضی نقاط رو اضافه کنم و بعضی نقاط رو کم کنم
اگه کسی کرک پلاگین bones pro رو هم داره بگه!!!!!
منظورم این نبود
می خوام یه جسم طراحی کنم بعد مختصات "نقطه به نقطه جسم" رو از برنامه بگیرم.
مثلا بدونم به ازای x=1,2,3,4,5 مقدار y چقدره و تمام این مختصات رو توی یه فایل مثل txt ذخیره کنم....
اگه تعداد نقاط زیاد نیست دستی این کار رو انجام بده و اگر زیادن یا باید اسکریپت بنویسی یا همون روشی که گفتم. مخصوصا اگه بخوای اتوماتیک بنویسه تو فایل باید از اسکریپت نویسی استفاده بشه.
روش دستی هم خیلی سادس یه جسم با ابزار Move تو اون نقطه میبری بعد مختصاتشو میبینی.
دوستان می خواستم بدونم کار با blueprint کلا base کار هست یا فقط برای شروعه؟(منظورم اینه که الان حرفه ای ها هم با blueprintطراحی می کنند؟)
sahar_amini
11-06-2012, 19:30
سلام من 3d 2010 رو نصب کردم همراه با سرویس پک 1 روی ویندوز 7
ولی وقتی برنامه رو ران میکنم
چهار دید بالا و پایین و ... رو نشون نمیده
میشه راهنماییم کنید
باید پروژه ام رو انجام بدم
Mohammad Yek110
11-06-2012, 19:43
میشه راهنماییم کنید
سلام
توی مایا با زدن اسپیس میشه این کارو انجام داد
توی مکس نمیتونین؟
sahar_amini
12-06-2012, 13:40
منظورم اینه که انگار کامپیوترم نکشه صفحه دسکتاپ رو نشون میده
ولی لب تابم قدیمی نیست
N O V A L I S
13-06-2012, 20:41
میشه راهنماییم کنید
یه عکس ار محیط برنامه بذارید ببینیم چه جور نمایش داده میشه.
شایدم به درایور کارت گرافیک مربوط باشه.
شایدم لازم باشه Display Driver رو تغییر بدید.( توی Preferences Settings از تب Viewports بخش
Choose Driver)
ترجیحا هم درویندوز 7 از مکس 2010 استفاده نکنید. از نسخه 2011 استفاده کنید که نسخه خیلی خوبی هم هست.
سلام
من تو مکس با شیفت و کلیک چپ موس پولی ایجاد میکنم . این کار رو چجوری میتونم تو مایا انجام بدم ؟ یعنی کلید میان برش چی هست ؟
Excel-VB
02-07-2012, 13:45
با سلام
دوست عزيز به نظر شما اگر بخواهم درون يك ساختمان 5 طبقه را با حركت دوربين بصورت طبقه به طبقه و اتاق به اتاق نشان دهم بهترين كار براي شروع چيست؟ يك باكس بكشم و درون آنرا با باكس ديگر بولين و خالي كنم و سپس درونش را شروع كنم به طبقه گذاري و پله گذاري و ... ؟ در اين صورت مقياس اين باكس اوليه كه در واقع نماي ساختمان مي باشد، چقدر باشد بهتر است؟ پس از اينكه به تدريج درون اين باكس پر شود آيا حجم نهايي را روز به روز سنگين تر و سنگين تر نمي كند و احتمالاً در يك نقطه اي ارور بدهد و از برنامه بپرد بيرون؟ چون من قبلاً به اين مسائل برخورده ام .. البته سنگين شدن كه طبيعي است ولي با توجه به مقياس ساختمان آيا اين سنگيني ارتباطي به بزرگي و كوچكي باكس اوليه دارد يا خير؟
متشكرم
دوست عزیز برای ساخت دیوار و آبجکت های معماری در مکس بخشی برا ی این کار ها وجود داره که میتونه نیاز شما رو تا حدی رفع کنه
Excel-VB
03-07-2012, 12:45
دوست عزیز برای ساخت دیوار و آبجکت های معماری در مکس بخشی برا ی این کار ها وجود داره که میتونه نیاز شما رو تا حدی رفع کنه
با سلام
و ضمن تشكر از توجه شما
منظورم اين بود كه ابعاد اوليه موضوع و سپس افزودن ديتيل مرحله به مرحله، چه مقدار در گرفتن حافظه سيستم دخيل است .. من اگر ديتيل زيادي داشته باشم (شما يك ساختمان را با 5 طبقه و 2 واحد تصور كنيد كه دوربين بايد از واحد 1 شروع كند به ديدن و پله ها را بالا برود و درون تك تك واحدها را ببيند و هر واحد هم خودش ديتيل كامل و اشياء زيادي دارد) بنابراين آيا با رم مشكلي ندارم؟؟ من قبلاً 2 طبقه طراحي مي كردم پس از يك اشتباه در محاسبه پلي گان هاي يك شي، سيستم ارور مي داد و بيرون مي پريد. مي خواهم بدانم ابعاد اشياء تاثيري در سرريزي حافظه دارند يا خير؟
ضمناً در اين حالت شما چه نوع طراحي را پيشنهاد مي كنيد كه دوربين پله به پله بالا برود و درون واحدها را بچرخد.
متشكرم
بله دوست عزیز هر چه میزان جزییات بیشتر باشه مسلمآ میزان حافظه بیشتری رو اشغال میکنه این یه امر طبیعیه
ولی من یه پیشنهادی دارم به شما اونم اینکه بعد از ساخت هر طبقه اشیاء داخل اونرو بصورت یه جعبه وایر فریم تبدیل کنی که خیلی در سبک شدن و کمتر اشغال شدن حافظه تا ثیر داره برای این کار ابتدا شما جسم مورد نظر رو انتخاب کنید و سپس Object Properties رو انتخاب کنید و سپس تیک گزینه Display AS Box رو انتخاب کنید یه راه دیگه ای هم وجود داره میتونید آبجکتهای ساخته شده رو مخفی کنید که البته روش اول بهتره چون کنرل بیشتری روی موضوعات دارید
در مورد بزرگی یا کوچکی موضوعات که آیا فضای بیشتری را اشغال میکند باید بگم که امتحانش راحته شما یه باکس کوچک بسازید و سپس ذخیره کنید بعد یه باکس از اون بزرگتر بسازید و انرو هم ذخیره کنید و سپس حجم دو باکس رو با هم مقایسه کنید
چقدر زیاد نوشتم :دی
Excel-VB
04-07-2012, 13:41
بله دوست عزیز هر چه میزان جزییات بیشتر باشه مسلمآ میزان حافظه بیشتری رو اشغال میکنه این یه امر طبیعیه
ولی من یه پیشنهادی دارم به شما اونم اینکه بعد از ساخت هر طبقه اشیاء داخل اونرو بصورت یه جعبه وایر فریم تبدیل کنی که خیلی در سبک شدن و کمتر اشغال شدن حافظه تا ثیر داره برای این کار ابتدا شما جسم مورد نظر رو انتخاب کنید و سپس Object Properties رو انتخاب کنید و سپس تیک گزینه Display AS Box رو انتخاب کنید یه راه دیگه ای هم وجود داره میتونید آبجکتهای ساخته شده رو مخفی کنید که البته روش اول بهتره چون کنرل بیشتری روی موضوعات دارید
در مورد بزرگی یا کوچکی موضوعات که آیا فضای بیشتری را اشغال میکند باید بگم که امتحانش راحته شما یه باکس کوچک بسازید و سپس ذخیره کنید بعد یه باکس از اون بزرگتر بسازید و انرو هم ذخیره کنید و سپس حجم دو باکس رو با هم مقایسه کنید
چقدر زیاد نوشتم :دی
با سلام
و ضمن تشكر از پاسخ شما و وقتي كه براي آن گذاشتيد ..
بنابراين چنانچه دوربين وارد يك واحد مي شود اشياء بوضوح قابل مشاهده هستند و به محض چرخيدن دوربين و خارج شدن از واحد، بايد اشياء داخل آن طبقه به باكس تبديل شوند تا حجم كمتري اشغال كنند و سرعت پردازش بيشتر شود؟
سوال بعدي من اين است كه تبديل يك شي به حالت وايرفريم يا بقول شما تبديل به باكس، يك حالت ظاهري است و نه واقعي! بنابراين در مورد تعداد فيس ها و پلي گان ها و ... تغييري عملا بوجود نمي آيد پس چگونه سرعت پردازش و رندر زيادتر شده و حجم كار كمتر مي شود؟؟ بعيد به نظر مي رسد.
متشكرم
دوست عزیز شما منظور من رو دقیق متوجه نشدید بنده که گفتم در حین کار اشیا به صورت وایر فریم دیده میشود فقط برای اینکه میزان فضای اشغال شده RAM و CPU فقط در حین کار کمتر شود و اصلآ تاثیری در رندرینگ نداره!!! اینکار چون شما گفتی در حین مدلینگ و افزودن جزییات بودی این اتفاق برات افتاد چون خود من هم با این مشکل مواجه شدم فقط میتونه در حین انجام کار به شما کمک کنه و در مورد کمتر شدن زمان رندرینگ شما باید یه سری نکاتی رو یاد بگیرید تا بتونید زمان اون رو کاهش بدین
Excel-VB
07-07-2012, 16:05
دوست عزیز شما منظور من رو دقیق متوجه نشدید بنده که گفتم در حین کار اشیا به صورت وایر فریم دیده میشود فقط برای اینکه میزان فضای اشغال شده RAM و CPU فقط در حین کار کمتر شود و اصلآ تاثیری در رندرینگ نداره!!! اینکار چون شما گفتی در حین مدلینگ و افزودن جزییات بودی این اتفاق برات افتاد چون خود من هم با این مشکل مواجه شدم فقط میتونه در حین انجام کار به شما کمک کنه و در مورد کمتر شدن زمان رندرینگ شما باید یه سری نکاتی رو یاد بگیرید تا بتونید زمان اون رو کاهش بدین
سلام دوست من ضمن تشكر از توجه شما
من متوجه ميل شما نشدم! مفهوم نيست ..
من اصلا بحثي روي رندرينگ ندارم - با وي ري كار مي كنم و نكاتش را مي دانم - بحثم روي مدلينگ است كه در حين كار بدليل يك اشتباه روي يك دستور تعداد پلي گان ها ناگهان بالا مي رود و بافر سرريز مي كند و از برنامه بيرون مي پرد. عرضم اين بود كه ابعاد سابجكت ها چه تاثيري بر روي سرريزي بافر دارد .. همين
متشكرم
Excel-VB
15-07-2012, 10:23
يك بحث داغ البته اگر دوستان همراهي كنند:
آيا بهترين راه شروع Splline نيست؟ درسته كه بستگي به موضوع ما دارد ولي با توجه به قابليت هاي splline ها، خصوصا در سابجكت هايي كه انحنا دارند، بهترين راه شروع چيست؟
با سپاس از همراهي دوستان
pachinoo
16-07-2012, 23:03
سلام وقتی بلوپرینت ها رو داخل تری دی مکس2009 وارد میکنم یه تغییرات کلی روی عکس ها میده یعنی تنظیماتی که با فتوشاپ روی عکس انجام داده بودم رو به هم میریزه، ولی داخل مکس 2012اینطور نیست، لطفا اگه تنظیماتی داره که غیر فعالشون کنم بهم بگید ممنون.
Excel-VB
18-07-2012, 09:32
سلام وقتی بلوپرینت ها رو داخل تری دی مکس2009 وارد میکنم یه تغییرات کلی روی عکس ها میده یعنی تنظیماتی که با فتوشاپ روی عکس انجام داده بودم رو به هم میریزه، ولی داخل مکس 2012اینطور نیست، لطفا اگه تنظیماتی داره که غیر فعالشون کنم بهم بگید ممنون.
گزينه match bitmap از قسمت aspect ratio و lock zoom/pan را تيك زديد؟
pachinoo
18-07-2012, 13:31
بله تیک زدم
Excel-VB
18-07-2012, 14:55
مدل سازي يك هواپيماي بوئينگ - فوق العاده جالب و كاربردي
pachinoo
28-07-2012, 09:19
سلام وقتی بلوپرینت ها رو داخل تری دی مکس2009 وارد میکنم یه تغییرات کلی روی عکس ها میده یعنی تنظیماتی که با فتوشاپ روی عکس انجام داده بودم رو به هم میریزه، ولی داخل مکس 2012اینطور نیست، لطفا اگه تنظیماتی داره که غیر فعالشون کنم بهم بگید ممنون.با سلام دوباره سوالی که پرسیده بودم جوابشو پیدا کردم گفتم اینجا هم بگم که در تنظیم بلوپرینت خیلی اساسیه، باید ابعاد عکس یکی باشه یعنی طول وعرضش یکی باشه تا مشکل بالا پیش نیاد.
سلام دوستان خسته نباشید
من خیلی مبتدی هستم و قبل از اینکه سوالم رو مطرح کنم به خاطر این بی سوادی خودم از اساتید معذرت خواهی میکنم
من میخوام که بر روی یک آبجک از متریال هی مختلفی استفاده کنم. یعنی میخوام که بعضی از قسمت های آبجکت من بافتش با سایر قسمت ها متفاوت باشه
چطور میتونم یه بخش دلخواه از آبجکت خودم رو انتخاب کنم و نوع متریالش رو تغییر بدم؟؟؟
از اساتید خواهش میکنم یه جوری پاسخ بدن که من مبتدی متوجه بشم
ممنون.
Lord-Voldemort
09-08-2012, 17:47
بفرما
اگه نتونستی ببینی برو اینجا و درخواست بده
بازم سلام
ببخشید که دوباره مزاحم میشم
من یه فایل مکس دارم که توی سیستم خودم باز میشه اما نمیتونم اونو توی سیستمای دیگه باز کنم
وقتی میخواد باز بشه این ارور رو میده
بعدشم این میاد
تورو خدا کمک کنید که باید چکار کنم
دوستان یه سایت خوب میخوام برای بلو پرینت های میزون
یعنی طرح هر 4 نما با هم برابر باشه
موضوع هم مهم نیست
N O V A L I S
11-08-2012, 19:49
بازم سلام
ببخشید که دوباره مزاحم میشم
من یه فایل مکس دارم که توی سیستم خودم باز میشه اما نمیتونم اونو توی سیستمای دیگه باز کنم
وقتی میخواد باز بشه این ارور رو میده
بعدشم این میاد
تورو خدا کمک کنید که باید چکار کنم
مشکل از کمبود رم باید باشه
دوستان یه سایت خوب میخوام برای بلو پرینت های میزون
یعنی طرح هر 4 نما با هم برابر باشه
موضوع هم مهم نیست
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت خوبیه
مشکل از کمبود رم باید باشه
رم من 4گیگه و مشکلی نیست و لی روی سیستمای دیگه که رم 4 دارن مشکل داره
برای رفع این مشکل باید چکار کنم؟؟؟؟؟
چطور میتونم میزان رم مورد نیاز رو کم کنم؟؟؟؟
jafarsydi
20-08-2012, 12:07
دوست عزیز اگه از مکس 64 بیتی استفاده میکنی،عوضش کن به مکس 32 بیتی.دیگه اون پیغام رو خیلی کمتر میبینی...
مشخصات سیستم من:
ویندوز 7 64 بیتی با مکس 2009 32 بیتی.
همه عالم و آدم و متخخصصان وصاحب نظران میگن که 64 بیتی خوبه ولی من و همه دوستان عملا دیدیم که محصولات AutoDesk 64 بیتی هاش خوب نیست!
با سلام من یه سری آبجکت و مدل دانلود کردم ولی وقتتی باز میکنم انگاری در حالت NEW OBJECT قرار داره هیچی از اون مدل رو نشون نمیده
Bobby Sands
03-09-2012, 12:50
دوستان کسی برنامه ای رو میشناسه که بشه باهاش شبیه سازی جریان آب رو انجام داد؟
من برای پروژه دانشگاهیم که بررسی عملکرد انواع سرریز ها هستش از برنامه flow 3d استفاده میکنم. اما این یک برنامه مهندسی هستش که بر اساس محاسبات عددی و روش المان محدود کار میکنه و نتایج رو بصورت نمودار و جداول میده . حالتهای شماتیکی هم داره و شبیه سازی رو هم نشون میده اما از اونجایی که صرفا یک نرم افزار مهندسی هستش خروجی ویژوال زیاد خوبی نداره .
من میخوام یک برنامه باشه که در کنار این بتونم یک شبیه سازی واقعی رو هم داشته باشم و یک فیلم از اون تهیه کنم که کیفیت خوبی برای نمایش داشته باشه و ویژوال تر و واقعی تر باشه .
کسی از دوستان همچین برنامه ای میشناسه؟ یه چیزی باشه که در عین برآورده کردن خواسته های من زیاد هم پیچیده نباشه چون وقت زیادی ندارم که بخوام روش بذارم
شما باید بین سادگی و طبیعی بودن یکی رو انتخاب کنید اگر میخواید کاملا طبیعی باشه نرم افزار هایی مثل Real flow و Glu3D مخصوص این کار هستن.
اما اگر میخواید آسون و سریع باشه میتونید توی مسیری که میخواید آب باشه یک سطح صاف ایجاد کنید و مدیفایر Noise رو به اون اعمال کنید و فاز اون رو انیمیت کنید و در نهایت یک متریال آب به اون بدید.
دوستان کسی برنامه ای رو میشناسه که بشه باهاش شبیه سازی جریان آب رو انجام داد؟
من فکر میکنم یکی از بهترین نرم افزارهایی که میتونی استفاده کنی بلندر هست
قوانین فیزیک رو رعایت میکنه با کیفیت بالا هم خروجی میده
معرفی شبیه سازی مایعات بلندر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bobby Sands
05-09-2012, 08:07
شما باید بین سادگی و طبیعی بودن یکی رو انتخاب کنید اگر میخواید کاملا طبیعی باشه نرم افزار هایی مثل Real flow و Glu3D مخصوص این کار هستن.
اما اگر میخواید آسون و سریع باشه میتونید توی مسیری که میخواید آب باشه یک سطح صاف ایجاد کنید و مدیفایر Noise رو به اون اعمال کنید و فاز اون رو انیمیت کنید و در نهایت یک متریال آب به اون بدید.
مد نظر من واقعی و طبیعی بودنه چون همین برنامه که گفتم الان دارم باهاش کار میکنم بصورت ساده نشون میده و چون یک نرم افزار مهندسیه اتفاقه همون چیزی که در واقعیت اتفاق می افته رو مدل میکنه و کاملا قوانین فیزیک سیالات رو رعایت میکنه اما همونطور که گفتم من چیزی میخوام که واقعی تر باشه و در کنار این برنامه برای پرزنت کارم از اون استفاده کنم . همونطور که میدونید این روزها مردم عقلشون به چشمشونه و هرچیزی که خوشگل قشنگ تر باشه رو بیشتر میپسندن! استادای ما هم از این قاعده مستثنا نیستن ، گرچه خودم هم علاقه دارم به این کار که یه کار نویی رو انجام بدم که تا حالا از دانشجوها کسی نکرده . کلا به گرافیک کامپیوتری علاقه خاصی دارم و بیشتر به این خاطر هستش که دنبال این قضیه ام .
من فکر میکنم یکی از بهترین نرم افزارهایی که میتونی استفاده کنی بلندر هست
قوانین فیزیک رو رعایت میکنه با کیفیت بالا هم خروجی میده
معرفی شبیه سازی مایعات بلندر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از راهنماییت . بله من خودم هم دیروز دنبال این قضیه زیاد گشتم و به تنایچ خوبی هم رسیدم . چندین برنامه پیدا کردم برای این کار و تو یوتیوب هم نتیجه کارهایی که باهاشون انجام دادن رو دیدم . فکر کنم یه 20 ، 30 تا کلیپ دانلود کردم از یوتیوب:31:. خیلی جالب بودن و کاملا هم واقعی .
در آخر سر من یه این دو تا برنامه رسیدم : Real Flow و NAIAD که طبق اون نظراتی که من دیروز خودندم انگار در حال حاضر بهترین برنامه های برای این کار هستن . اما یک سوال برای من پیش اومده و اون اینه که آیا این چیزی که این برنامه ها شبیه سازی میکنن همون چیزیه که در واقعیت اتفاق میوفته؟ منظورم اینه که این برنامه ها هم دقیقا از همون قوانین فیزیک سیالات استفاده می کنن؟
میدونید چرا این رو میگم . چون توی یکی از همین کلیپهایی که گفتم دیروز دیدم ، دقیقا همین دو برنامه رو با هم مقایسه کرده بود . اما چیزی که خیلی عچیب بود نتیجه ای که داشتن به مقدار زیاد با هم فرق میکرد در حالی که دقیقا یک مدل ساده رو در هردو شبیه سازی کرده بودن. برای همین این موضوع منو به شک انداخته که نکنه این برنامه ها فقط روی واقعی بودن از نظر بصری کار میکنن و زیاد قوانین فیزیکی در اونها معنی نداره و هرکدوم ممکنه از یک الگوریتم خاص در برنامه هاشون استفاده کردن .
میخواستم بدونم نظر شما چیه چون این قضیه برام خیلی خیلی مهمه.
من فکر میکنم شبیه سازی حرکت اب به طور دقیق امکانپذیر هست ولی هم خیلی کار مشکلیه هم به سخت افزار فوق العاده قوی نیاز داره
حتی شور و شیرین بودن اب یا املاحی که تو اب وجود داره باعث میشه تا حدی جریان اب تغییر کنه که احتمالا متفاوت بودن نتیجه شبیه سازی اب تو نرم افزارهای مختلف هم تحت تاثیر همین هست
یعنی مشخصات دقیق فیزیکی اب + مشخصات محیطی که اب درش جاری میشه و کلی متغیر دیگه تو شبیه سازی تاثیر میزاره و اصلا نمیشه توقع داشته باشی که دو تا نرم افزار که ادعای رعایت قوانین فیزیک رو دارن شبیه هم شبیه سازی کنن
اگه نظر منو میخوای ببین بین این نرم افزارها کدوم زودتر و با کیفیت تر از بقیه بهت تصویر میده سیستم مورد استفادت رو هم در نظر بگیر چون پروسه سنگینی هست
بخوای دنبال شبیه سازیه دقیقه دقیق بری گیر میکنی
منم علاقه شدید به شبیه سازی همه چی دارم :31: کارمم مدلینگه
اون سایتیم که من گزاشتم یه کلیپ داره از شبیه سازی ریختن اب تو لیوان اونم ببین اگه جواب دقیق تر هم از این سوال میخوای مجید انلاین فکر کنم بچه های متخصص زیاد داره
موفق باشی
Bobby Sands
05-09-2012, 13:10
من فکر میکنم شبیه سازی حرکت اب به طور دقیق امکانپذیر هست ولی هم خیلی کار مشکلیه هم به سخت افزار فوق العاده قوی نیاز داره
حتی شور و شیرین بودن اب یا املاحی که تو اب وجود داره باعث میشه تا حدی جریان اب تغییر کنه که احتمالا متفاوت بودن نتیجه شبیه سازی اب تو نرم افزارهای مختلف هم تحت تاثیر همین هست
یعنی مشخصات دقیق فیزیکی اب + مشخصات محیطی که اب درش جاری میشه و کلی متغیر دیگه تو شبیه سازی تاثیر میزاره و اصلا نمیشه توقع داشته باشی که دو تا نرم افزار که ادعای رعایت قوانین فیزیک رو دارن شبیه هم شبیه سازی کنن
اگه نظر منو میخوای ببین بین این نرم افزارها کدوم زودتر و با کیفیت تر از بقیه بهت تصویر میده سیستم مورد استفادت رو هم در نظر بگیر چون پروسه سنگینی هست
بخوای دنبال شبیه سازیه دقیقه دقیق بری گیر میکنی
منم علاقه شدید به شبیه سازی همه چی دارم :31: کارمم مدلینگه
اون سایتیم که من گزاشتم یه کلیپ داره از شبیه سازی ریختن اب تو لیوان اونم ببین اگه جواب دقیق تر هم از این سوال میخوای مجید انلاین فکر کنم بچه های متخصص زیاد داره
موفق باشی
آره حرفات دقیقا درسته . پیچیدگیی که در سیالات و قوانین حاکم برشون هست بسیار بیشتر از جامداته بخاطر همین بود که منم رفتم دنبال سیالات نه جامدات :31:!
درمورد اون سایتی که معرفی کردی رفتم کلیپشو هم دانلود کردم. قبلا کمی بلندر کار کرده بودم . تمام اون تمرینی که گفته بود رو هم انجام دادم اما ننایجش چنگی به دل نمیزد . حتی اون رزلوشن رو هم که میگفت به مقدار زیادی بالا بردم اما بنظرم این قسمت شبیه سازی بلندر کار زیادی داره تا درست بشه . بهرحال از یه برنامه مجانی 25 مگی بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت!
فکر کنم باید برم دنبال همون ریل فلو یا ناید .
بهرحال ممنون از توضیحاتت . میرم مچید انلاین ببینم چیزی گیرم میاد در این مورد یا نه.
سلام دوستان
ببخشید نمیدونم سوالم چقدر با تاپیک در ارتباطه
من چند روزی هست که دنبال یه آموزشگاه خوب برای آموزش مایا میگردم
هنوز گزینه مناسبی پیدا نکردم
خواهش میکنم دوستان آموزشگاه هایی رو که میشناسن معرفی کنن
خیلی به کمکتون نیاز دارم
samadsam
13-09-2012, 00:34
سلام به همگی ببخشید چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید.چند سال برنامه نویسی میکنم الان باید برای یکی از نرم افزارم یه ویدیو اموزشی درست کنم این ویدیو باید یک شخص رو متحرک کرد فقط یک مسیر راه بره؟ وقت زیاد برای مدلینگ ندارم آیا مشکلی نیست از یک شخصیت اماده استفاده کنم؟نرم افزار مناسبی برای انجام این کار سراغ دارید مثل Poser که بشه راحت کار رو جلو برد؟خودم نزدیک به سه سال قبل با استفاده از 3ds max نمونه کارهایی خوبی داشتم و با محیط اشنام.لطفا راهنماییم کنید./
Devicestreet
13-09-2012, 20:44
میشه یه اموزش تصویری برای نصب و کرک وی-ری بزارید؟
یه اموزش قدیمی تو انجمن هست ولی بدردم نخورد
من میخام v-ray1.5 برای مکس 2011 نصب کنم
persian.ir_mci
27-09-2012, 15:22
سلام. من تو نرم افزار مایا وقتی یه ورتکس انتخاب میکنم و کلید c رو فشار میدم (از ابزارای اسنپ) هر کاری میکنم یه خط ها یا همون edge ها نمیچسبه اما کلیدهای x و v کاملا کار میکنند.
ehsanyacoza0021
09-11-2012, 20:42
سلام من اینجا کلاس رفتم واقعا عالیه
هم استادش عالیه و همینطور با کمتازیا از کل کلاس فیلم میگیره که بهترین جزوه هست
school.mabioca.net
سلام ، توی تری دی نمیدونم چرا وقتی با move کار میکنم فلشهای جهت نماش مشخص نیستند ناپدید شدند ، یه بار برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بعد چند روز دوباره اینطوری شد خواهشا کسی بلده بهم بگه ممنون
N O V A L I S
22-11-2012, 23:53
سلام ، توی تری دی نمیدونم چرا وقتی با move کار میکنم فلشهای جهت نماش مشخص نیستند ناپدید شدند ، یه بار برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بعد چند روز دوباره اینطوری شد خواهشا کسی بلده بهم بگه ممنون
اسم تاپیک هست سوالات متداول تری دی... اگه لاقل چن تا صفحه ی اول تاپیک رو ببینید به خیلی جواب ها می رسید. راه حل شما تو پست پنج تاپیک اومده : کلید x رو وقتی مثلا دستور move رو فعال کردید چند بار بزنید تا شاهد خاموش و روشن شدن نمایش gizmo باشید.
با سلام من بعد از نصب ویندوز 8 تری دی مکس 2012 رو سیستم نصب کردم اکتیو هم کردم بعد وقتی مخاهم اجرا کنم باز که میشه طبق معمول پلاگینها لود میشه به مرحله start 3dmax2012.... که میرسه صفحه نرم افزار بالا نمیاد
سلام
من 2013 - 2012 3dmax رو وقتی رو لبتاپم نصب میکنم متریال شیشه یا سایه رو برفکای سیاه سفید نشون میده اما 2011 که از کینگ میریزم اینطور نیست - چرا؟
Mohammad Yek110
28-12-2012, 20:41
سلام من اینجا کلاس رفتم واقعا عالیه
هم استادش عالیه و همینطور با کمتازیا از کل کلاس فیلم میگیره که بهترین جزوه هست
school.mabioca.net
من فیلمایی که از کلاس ضیط کرده رو دارم...
خیلی خوب هست
Davood2549
12-01-2013, 14:38
سلام دوستان. به یه سایت نیاز دارم که تصاویر الگو داشته باشه. برای مدلسازی بهشون نیاز دارم. منظور اینکه مثلا تصویر یک آدم رو از زوایای مختلف داشته باشه. خودم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم، بجز سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اونم ظاهرا تصویر مجانی نداره. وقت زیادی ندارم اگه سریعتر جواب بدین ممنون میشم. :n28::n16:
Davood2549
15-01-2013, 23:43
میخواستم یه انیمیشن با 3Ds max بسازم. سئوالم اینه که یک شی رو چطوری میشه از یه پروژه به یک پروژه دیگه کپی کنم؟!:n13: کلا شما وقتی یک انیمیشن رو طراحی میکنید، همه آبجکتها رو فقط تو یه پروژه میسازید؟ یا هر کدوم رو تو یه پروژه جدا میسازید و آخر کار میزاریدشون کنار هم؟
راستش میخواستم یک دریا طراحی کنم که یک قایقی روی اون در حال حرکته و یسری زباله هم روی آب شناور هستند. اگه براتون مقدور هست لینک آموزشی در اینباره بهم بدید.:n16: میترسم یک دریا رو طراحی کنم ولی نشه این کارها رو روش انجام داد، منظور اینکه مثلا اون دریا واقعی نباشه و نشه قایق و زباله ها رو بهش اضافه کرد. وقت زیادی هم ندارم دوستان.
ممنون.
میخواستم یه انیمیشن با 3Ds max بسازم. سئوالم اینه که یک شی رو چطوری میشه از یه پروژه به یک پروژه دیگه کپی کنم؟!:n13: کلا شما وقتی یک انیمیشن رو طراحی میکنید، همه آبجکتها رو فقط تو یه پروژه میسازید؟ یا هر کدوم رو تو یه پروژه جدا میسازید و آخر کار میزاریدشون کنار هم؟
راستش میخواستم یک دریا طراحی کنم که یک قایقی روی اون در حال حرکته و یسری زباله هم روی آب شناور هستند. اگه براتون مقدور هست لینک آموزشی در اینباره بهم بدید.:n16: میترسم یک دریا رو طراحی کنم ولی نشه این کارها رو روش انجام داد، منظور اینکه مثلا اون دریا واقعی نباشه و نشه قایق و زباله ها رو بهش اضافه کرد. وقت زیادی هم ندارم دوستان.
ممنون.
برای سوالت باید بگم شما میتونی با دستور merge اینکارو کنی
وقتی یه مدلی یا اینیمیشنی رو توی یه فایل قبلا ساختی و حالا میخوای توی یه فایل دیگه از اون استفاده کنی باید بری توی منوی file و import>>>merge بعد اون فایلی که میخوای بیاریش اینجا رو وا کن بعد هم از لیست مدلایی که میخوای انتخاب کن و ok
Variable
21-01-2013, 00:36
سلام دوستان نیاز به یک اموزش برای استقاده صحیح از فایلهای موشن کپچر bvh در مکس دارم
به طوری که درست توضیح بده
مممنون
majid_sd2009
28-01-2013, 15:22
سلام
اومدم بعد یه مدت تری دی کار کنم
مکس 12 رو نصب کردم شروع کردم به ساخت ولی یه جا گیر کردم! من قبلا از مکس 9 استفاده میکردم. زمانی که میخواستم چند تا ورتکس انتخاب کنم اگه یکی از ورتکس ها اشتباه انتخاب میشد راحت میشد با نگه داشتن کنترل و کلیک موس روی اون ورتکس غیر فعالش کنم ولی الان توی مکس12 نمیشه! باید چیکار کنم؟
mohsen_33
31-01-2013, 14:00
سلام آقا من میخواستم یه فایل توی تری دی مکس 2013 ذخیره کنم حالا میخوام بدونم با تری دی مکس 2012 اجرا میشه؟؟؟
sepehr1380
31-01-2013, 14:38
سلام آقا من میخواستم یه فایل توی تری دی مکس 2013 ذخیره کنم حالا میخوام بدونم با تری دی مکس 2012 اجرا میشه؟؟؟
خیر چون اون ورژنش بیشتره مثل افیس که نمیشه
N O V A L I S
31-01-2013, 15:47
خیر چون اون ورژنش بیشتره مثل افیس که نمیشه
بله می تونید. می تونید با نسخه های 2010 و 2011 و 2012 باز کنید. فقط باید با توجه به نسخه ای که می خوان فایل رو باهاش باز کنید از اون save as بگیرید :
سلام
اومدم بعد یه مدت تری دی کار کنم
مکس 12 رو نصب کردم شروع کردم به ساخت ولی یه جا گیر کردم! من قبلا از مکس 9 استفاده میکردم. زمانی که میخواستم چند تا ورتکس انتخاب کنم اگه یکی از ورتکس ها اشتباه انتخاب میشد راحت میشد با نگه داشتن کنترل و کلیک موس روی اون ورتکس غیر فعالش کنم ولی الان توی مکس12 نمیشه! باید چیکار کنم؟
اگر در انتخاب ورتکس ها یا آبجکت ها یا هر چیز دیگری اشتباه کردید و باید کلید Alt رو نگه دارید و روی ورتکسی که اشتباهی انتخاب کردید کلیک کنید. اینطوری انتخاب غیر فعال میشه
net118.net
24-02-2013, 09:29
سلام به همه اساتيد
من مخواستم بدونم براي شروع كار 3D چه نرم افزاري رو پيشنهاد ميديد؟
farzadzz
12-03-2013, 11:46
سلام به دوستان هنرمند و با ذوق من بتازگي عضو شدم
وفقط توي flash Mx يه چيزايي ساختم و کارم طراحي وب هست و بعضي وقتا
يه طرحهايي ميزنم
اما 3Dmax رو تازه نصب کردم .و هیچی بلد نیستم.... به انیمیشن علاقه زیادی دارم....
لطفا به من بگيد که چطوري جلو برم ؟؟ کلاس؟ کتاب؟ يا مجموعه آموزشي حرفه اي تري دي مکس از کمپاني 3D Palace که اينجا هم تبليغش شده؟؟
ممنون
فقط و فقط از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده كنيد و قول ميدم دو ماهه فول فول بشيد
MasoudBJ
21-03-2013, 16:25
سلام
من یک نرم افزار برای طراحی دکور و کمد میخوام
چی توصیه میکنید؟
ممنون
سلام .:n18:
من یه تازه کارم.:n26::n26::n26:
اگه به من چند تا آموزش ویدیو ای معرفی کنین ممنون میشم. :n16:
GOLDFINCH
03-04-2013, 01:58
سلام دوستان
چه جوری میشه فایل های RealFlow رو تو مایا Import کرد ؟
با تشکر
mohammad ahmadi
17-04-2013, 15:41
سلام دوستان لطفا کمک کنید امروز داشتم با مکس کار میکردم نمیدونم دستم رو کدوم دکمه ها رفت که حالا فلش هایی که چیزی رو باش جابجا میکنیم روشن نمیشن
JUSTIN11
01-06-2013, 22:16
سلام بر اساتید محترم
من آماتورم بشدت به طراحی و انیمیشن و اینا علاقه دارم میخوام تازه کارمو شروع کنم.
این عکس رو ببینید ، با چه برنامه ایی خلق شده / میشه خلق کرد ؟ این چه سبکیه؟ در کدوم زیر مجموعه از Digital Painting قرار داره؟
JUSTIN11
01-06-2013, 22:17
....................
ALI3DMAXAMATOR
02-06-2013, 10:12
کلید x رو بزن درست میشه
ALI3DMAXAMATOR
02-06-2013, 10:13
سلام دوستان لطفا کمک کنید امروز داشتم با مکس کار میکردم نمیدونم دستم رو کدوم دکمه ها رفت که حالا فلش هایی که چیزی رو باش جابجا میکنیم روشن نمیشن
کلید x رو بزن درست میشه
ALI3DMAXAMATOR
02-06-2013, 10:16
سلام بر اساتید محترم
من آماتورم بشدت به طراحی و انیمیشن و اینا علاقه دارم میخوام تازه کارمو شروع کنم.
این عکس رو ببینید ، با چه برنامه ایی خلق شده / میشه خلق کرد ؟ این چه سبکیه؟ در کدوم زیر مجموعه از Digital Painting قرار داره؟
دوست عزیز این کار پینت نیست و یه کار 3d هستش...اره میشه این کار و کارای خیلی خفن و انجام داد ک با دیدنش مخت سوت میکشه :n02:من چند تا نرم افزار بهت معرفی میکنم......maya--3ds max---soft image...mudbox...zbrush...موفق باشی...راستی با مکس یا مایا شروع کن:n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.