مشاهده نسخه کامل
: سوالات متداول گرافیک سه بعدی
JUSTIN11
02-06-2013, 12:21
دوست عزیز این کار پینت نیست و یه کار 3d هستش...اره میشه این کار و کارای خیلی خفن و انجام داد ک با دیدنش مخت سوت میکشه :n02:من چند تا نرم افزار بهت معرفی میکنم......maya--3ds max---soft image...mudbox...zbrush...موفق باشی...راستی با مکس یا مایا شروع کن:n06:
مرسی.خیلی دوست دارم یاد بگیرم.الانم میخوام این کار رو برای تفریح انجام بدم.بنظر شما باید حتما برم کلاس؟ یا خودم تو خونه میتونم یاد بگیرم؟
savajjad
12-08-2013, 20:14
ببخشید دوستان همین صفحه قبل مشکلی که من داشتم رو یه نفر داشنتد جوابشو گرفتم برای همین پست رو ویرایش کردم ...
D4RK3NZZ
13-08-2013, 07:11
با سلام و خسته نیاشید
یه عکس میزارم اون قسمتها که با فلش قرمز نشون داده شده یعنی هر چی سمت چت هستش میخاهم عین اون کپی بشه سمت راست ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lord-Voldemort
14-08-2013, 13:06
یه چیزی به نام syemetry هست
Mesh-> Mirror Geometry
mehdi2388
22-10-2013, 10:10
این برای اون دوست عزیزمون که دنبال انیمیشن های سه بعدی برای پاورپوینت میگشت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید کلی مقاله و جزوه دانلود کنید.
arash-king
18-12-2013, 13:04
دوستان من میخوام توی لپ تاپ فیلم 3D ببینم ! باید چه کارهایی انجام بدم !؟؟؟
nasim-breeze
12-01-2014, 18:00
سلام دوستان.
در 3d max 2014 وقتی که می خوام یه تصویر رو به پس زمینم بفرستم و اون رو lock zoom pan konam پیداش نمی کنم بنظرتون باید چیکارکنم؟؟
اینم تصویر که lock zoom pan نداره !!:n27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
در 3d max 2014 وقتی که می خوام یه تصویر رو به پس زمینم بفرستم و اون رو lock zoom pan konam پیداش نمی کنم بنظرتون باید چیکارکنم؟؟
اینم تصویر که lock zoom pan نداره !!:n27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
atoowatoo
17-05-2014, 19:54
یه سوال دارم با V-Ray می خوام رندر بگیرم متریالی که دادمو فقط به صورت رنگ می بینم مثلا به کف پارکت دادم اما توی رندر فقز رنگ یه دست قهوه ای نشون می ده چرا ؟ چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
atoowatoo
17-05-2014, 19:57
یه سوال دارم من باV-Ray وقتی رندر می گیرم متریالهایی که دادمو نشون نمی ده فقط یه تک رنگ ازشون نشون میده مثلا به کف پارکت دادم اما توی رندر فقط رنگ قهوهای نشون میده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ehsan_wwe
17-05-2014, 21:55
فکنم UV یادت رفته بکتی کف رو
تو مکس ۲۰۱۴ این آپشنو (lock pan zoom ) بر داشتن !. مکس ۲۰۱۲ داره اینو . احتمالا چون کاربردی نبوده . اگه اصرار داری تو ۲۰۱۴ کار کنی چندتا plane با همون تناسب طول و عرض تصویرت بساز و عکسهای رفرنس (بلو پرینتو) روشون بنداز ..آموزش تو این زمینه زیاده خودتم فکر می کنم وارد باشی.
سلام دوستان لطفا کمک کنید امروز داشتم با مکس کار میکردم نمیدونم دستم رو کدوم دکمه ها رفت که حالا فلش هایی که چیزی رو باش جابجا میکنیم روشن نمیشن
یا alt+shift زدی فارسی شده کیبردت یا capslock روشنه ..
سلام کسی بلده ی انیمیشن ساده ساده رفتگری که اشغال جارو میکنه بعدشم میریزه تو سطل اشغال رو با ماکرو مدیا فلاش پلیر طراحی کنه؟
همینجا اپ کنید واسه از گرافیک دانشگاه میخوام
ehsan_wwe
24-05-2014, 13:07
سلام چرا دوستان بلد هستن حدود 2 تا 3 ملیون هزینه داره برات تا انجامش بدن
:n12:
سلام
تو مكس ٢٠١٤ براي افزودن عكس تو background viewport گزينه no lock نداره.چيكار بايد كرد؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
رفیق خوب
14-07-2014, 18:28
دوستان من یه مشکل عجیب با مکس 2014 دارم بعضی وقتا که کلید L رو می زنم میره به نمای چپ ولی جالبه نما کاملا از چپ نیست !! و چیزی شبیه به نمای user میشه !! همین مشکلو بعضی وقتا با نماهای دیگه هم دارم اولا میخوام بدونم این مشکلو کسه دیگه ای هم داره؟ یا فقط منم؟ چجوری می تونم مشکلمو حل کنم، راستی اینم بگم ویندوز که عوض کردم هیچ مکسم دو بار از اول نصب کردم !!!
please Help Me
Lord-Voldemort
16-07-2014, 20:56
سلام
تو مكس ٢٠١٤ براي افزودن عكس تو background viewport گزينه no lock نداره.چيكار بايد كرد؟؟
آرمین جان این روش از 2014 به بعد منسوخ شده :دی الان که یه سرچی زدم تنها راه حل از طریق استدیو مجازی
یا همون عکس رو بندازی رو پلن و شروع به مدلسازی کنی!
البته من خیلی وقته دیگه عکس رو روی بگراند نمیندازم ، پیشنهاد منم همینکه از عکس روی پلن استفاده کنید.
دوستان من یه مشکل عجیب با مکس 2014 دارم بعضی وقتا که کلید L رو می زنم میره به نمای چپ ولی جالبه نما کاملا از چپ نیست !! و چیزی شبیه به نمای user میشه !! همین مشکلو بعضی وقتا با نماهای دیگه هم دارم اولا میخوام بدونم این مشکلو کسه دیگه ای هم داره؟ یا فقط منم؟ چجوری می تونم مشکلمو حل کنم، راستی اینم بگم ویندوز که عوض کردم هیچ مکسم دو بار از اول نصب کردم !!!
please Help Me
سلام بر رفیق خوب :11: چطوری ؟
این مشکلی که میگی میشه گفت یه نوع باگه ، منم همین مشکل رو دارم بعضی مواقع پس زیاد نگران نباش .
البته تا یادم میاد این مشکل بعد از سیو پیدا میشه ...
این service pack 5 برای 2014 دانلود و نصب کنید احتماالا مشکل رفع بشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آرمین جان این روش از 2014 به بعد منسوخ شده :دی الان که یه سرچی زدم تنها راه حل از طریق استدیو مجازی
یا همون عکس رو بندازی رو پلن و شروع به مدلسازی کنی!
البته من خیلی وقته دیگه عکس رو روی بگراند نمیندازم ، پیشنهاد منم همینکه از عکس روی پلن استفاده کنید.
سلام بر رفیق خوب :11: چطوری ؟
این مشکلی که میگی میشه گفت یه نوع باگه ، منم همین مشکل رو دارم بعضی مواقع پس زیاد نگران نباش .
البته تا یادم میاد این مشکل بعد از سیو پیدا میشه ...
این service pack 5 برای 2014 دانلود و نصب کنید احتماالا مشکل رفع بشه .
اره خودمم هرچي گشتم تو سايتا ديدم هيچ راه حلي نداره.بعضي وقتا بكار بود ولي.همون پلن رو استفاده ميكنيم.فقط من چون سبستمم خوب نيست زياد رزولوشن عكس خيلي مياد پايين هرچي هم موتور برنامه رو عوض ميكنم بازم فرقي نميكنه
Lord-Voldemort
17-07-2014, 01:08
دریاور گرافیکیت رو چی انتخاب کردی ؟ nitrous ؟ یا open gl
لطفا هرکی میدونه جواب سوال منو بده . چجوری میتونیم شدت نور را در تری دی مکس و در محیط ویری اعشاری کنیم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
mahyarSAMSUNG
21-07-2014, 14:39
این ارور رو کسی میتونه برام بگه چطوری رفعش کنم که نیاد . البته نرم افزار مکس من بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی این ارور رو میخوام ببینم چیه . حتی وقتی نرم افزار رو پاک میکنم دوباره نصب میکنم هم همینو میده
این اولین ارور که موقع شروع برنامه میده
اینم یه ارور دیگه که توی برنامه میده که جفت عکسها یکی هستن . ارورش طولانی بود دوتا عکس گرفتم
hadi_khan2
29-07-2014, 12:38
سلام
چند تا سوال مهم داشتم :
1 - چطوری میشه 2 تا حجمو یکی کرد یعنی انگاری که 1 حجم بشن و بشه editpoly روش انجام داد (اگه یکی نباشن editpoly کار نمی کنه یعنی فقط روی حجم اولی کار میکنه و دومی هم جدا که من می خوام حجما رو یکی کنم تا edit poly رو یک حجم کار کنه !!!!؟؟
2 - اگه بخوایم یک سطح دیوار که حجم اون مکعب مسطیل نباشه مثلا ذوزنقه باشه بعد از دادن سگمنت به اون گوشه ها ی دیوار و کشیدن سگمنت ها بر اثر اشتباه ممکنه سطح دیوار تا بخوره مثلا از وسط به طوری که فقط از رندر قابل مشاهده است و در محیط خود نرم افزار قابل مشاهده نباشه !!!!
برای تسطیح سطح دیوار چه راهکاری هست ببینید مثلا برای احجام گرد ما می تونیم smoth فعال کنید و بهش مقدار بدیم که کجی ها و گوشه های گرد یک دست بشه اگر حجممون شکسته باشه و بخوایم شکسته بمونه و سطحشم صاف بمونه چه راحل هایی هست !!!!؟؟؟؟
سلام من میخوام خط های افقی و عمودی ویو پوورتم سیاه باشن
راهی هست؟
رفیق خوب
06-09-2014, 11:53
جــــناب Lord-Voldemort ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا اون سرویس پک برای مکس رو یه بار دیگه آپلود کن دانلود نمیشه، اگه لطف کنی و یه جای بهتر آپلود کنی تا برای بقیه هم بمونه خیلی خیلی ممنونت میشم
deelaram
19-01-2015, 13:11
جواب این سوال رو از کجا پیدا کنم؟ تو Editable Poly لبه ها رو انتخاب می کنم ولی قرمز نمیشن!
mahyarSAMSUNG
20-01-2015, 20:43
کسی میتونه مشکل منو برطرف کنه ؟ من از ورژن 3.007 64BIT استفاده کردم برای 2015 مشکلی نداشتم ولی به دلایلی ویندوز رو عوض کردم و دوباره نصب کردم و به همون روش کرک کردم دیگه فعال نمیشه و تو تنظیمات وی ری سربرگ ها خالی هستن :(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alirazaebram
24-01-2015, 00:20
یه استوانه ساختم و با تنظیماش بازی می کنم ولی هیچ خطی روی استوانه دیده نمی شه؟
با فعال کردن کلید میانبر f4
alirazaebram
24-01-2015, 00:35
جواب این سوال رو از کجا پیدا کنم؟ تو Editable Poly لبه ها رو انتخاب می کنم ولی قرمز نمیشن!
در Editable Poly چن گزینه دارد که
vertex که به صورت نقطه می باشد
edge به صورت خط دراین هر کدام کاری را انجام می دهد
شاید هم صفحه lock شده است که با کلید میانبر اسپیس باز می شود
بنظرتون این آموزش ارزش خریدن رو داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.