مشاهده نسخه کامل
: ارتقاي گرافيك لپ تاپ كاري معقول يا نامعقول!
farzanferrari
05-08-2010, 14:29
بعضي ها مي گويند كه باز كردن لپ تاپ ريسك است و به ريسكش نمي ارزد آيا اين عقيده درست است واگر نيست مي توان كارت گرافيكه geforceر و با ATIتعويض كرد. مثلاً ميشه در مدل SONY F111FXاز كارته گرافيكه ATI5740استفاده كرد. و آيا اگر كارت گرافيكه لپ تاپي عوض شود مشخص مي شود يا نه؟
M E H R A N
05-08-2010, 16:05
باز کردن لپ تاپ برای کسی که تجربه ش رو داره خطرناک که نیست هیچ بلکه باعث میشه بتونید فن لپ تاپ را تمیز کنید, رم و هارد را راحت ارتقا بدید و عوض کنید.
گرافیک لپ تاپ به دلیل جایی که براشون تعیین شده و شیاره ها و پیچ هایی که بسته شدند گاهی اوقت در بعضی مدلها قابل ارتقا هست. به شرطی که مادر برد هم ساپورت کارت گرافیک بالاتر رو بکنه. اما گرافیک Nvidia رو با یک برند دیگه مثلا ATI به هیچ وجه نمیشه عوض کرد.
مثلا در لپ تاپی که گرافیک Nvidia Geforce 230M داره میشه گرافیک رو با یک مدل مشابه از لحاظ ساختار فیزیکی مثلا با Nvidia Geforce 240M عوض کرد. چون شیارها و پیچ ها تقریبا یجور روی مادر برد سوار میشند. با این حال باز هم باید دقت کنید که گرافیکی Nvidia Geforce 230M در یک لپ تاپ سونی با یک لپ تاپ ASUS فرق میکنه و ممکنه تغییراتی را از لحاظ سوار شدن و بسته شدن روی لپ تاپ داده باشند. به همین دلیل گرافیک باید از برندی که لپ تاپ هست تهیه بشه.
در کل: تعویض و ارتقای گرافیک لپ تاپ کار سخت و دشواریه و پیشنهاد نمیشه.
پیشنهاد: شما بهتره به دنبال یک گرافیک External باشید. به زودی گرافیک ATI 5830 HD بصورت External وارد بازار خواهد شد.
در کل: تعویض و ارتقای گرافیک لپ تاپ کار سخت و دشواریه و پیشنهاد نمیشه.
کاملا درسته..
دردسر زیادی داره!:20:
king-hitler2
05-08-2010, 17:07
ميشه مدل insperon 1564 رو عوض كني با مدل مشابه
البته گرافيك من از رم ميگيره و از نوع intel HD هستش
و راه افزايش گرافيك چيه كه بشه بيشتر از رم شر كنه
و گرافيك اكسترنال رو اين مدل جواب ميده و حدود قيمتشون چنده
شرمنده چند سوال اينجا مطرح كردم
M E H R A N
05-08-2010, 17:39
ميشه مدل insperon 1564 رو عوض كني با مدل مشابه
البته گرافيك من از رم ميگيره و از نوع intel HD هستش
و راه افزايش گرافيك چيه كه بشه بيشتر از رم شر كنه
و گرافيك اكسترنال رو اين مدل جواب ميده و حدود قيمتشون چنده
شرمنده چند سوال اينجا مطرح كردم
گرافیک های اینتل رو که اصلا نمیشه کاریش کرد. فراموش کن.
گرافیک اکسترنال 5830 هم قراره وارد بشه. در نمایشگاه 2010 در معرض دید قرار گرفته و به بازار اومدنش معلوم نیست. اما شما قیمت 250 هزار تا 350 هزار را براش در نظر بگیر.
در ضمن گرافیک اکسترنال بر روی همه سیستم ها کار میکنه. به شرطی بتونه به سیستم به نحوی وصل بشه. گرافیک اکسترنال ATI XGP Radeon 5830 حتی بر روی نت بوک های 10 اینچی هم جواب میده و میتونی آخرین بازیها رو باهاش اجرا کنی. :31:
فیلمش...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
oghyanoos
05-08-2010, 21:21
گرافیک من اینتل onboard هست. این گرافیک اکسترنال به لپ تاپ من میخوره؟
کسی از دوستان از این گرافیک ها عکسی نداره!؟
M E H R A N
05-08-2010, 21:57
گرافیک من اینتل onboard هست. این گرافیک اکسترنال به لپ تاپ من میخوره؟
کسی از دوستان از این گرافیک ها عکسی نداره!؟
اگر لپ تاپت ورودی PCI Express داشته باشه فرقی نمیکنه گرافیگ لپ تاپت چی باشه. پس واسه چی اسمش گرافیک اکسترنال هست؟ انگار داری یک هارد اکسترنال میخری و از طریق پورت ساتا یا یو اس بی به سیستم وصلش میکنی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oghyanoos
05-08-2010, 22:05
حالا این کارت ها اومده تو بازار ایران یا نه؟؟؟ چند هست؟ و از همه مهمتر وزن و هیکلش چقدره؟ مرسی از راهنماییتون:)
M E H R A N
05-08-2010, 22:06
اینم مدل قدیمیشه که سفیده و کنار لپ تاپ به 3 تا مونیتور وصل شده.
این مشکیه هم 5830 هست که به نت بوک 10 اینچی وصل شده.
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
حالا این کارت ها اومده تو بازار ایران یا نه؟؟؟ چند هست؟ و از همه مهمتر وزن و هیکلش چقدره؟ مرسی از راهنماییتون:)
پست 5..........
mahdishata
05-08-2010, 22:17
سلام
اينم يه گرافيك اكسترنال از MSI كه تو كامپيوتكس رو نمايي كرد.ولي خوب قيمت و كارايي رو تا نيومده نميشه چيزي گفت
ایده کارتهای گرافیکی اکسترنال برای لپتاپها امسال قرار است به مرحله تولید نزدیک شوند. MSI یک کارت گرافیکی رادئون HD 5670 را در یک باکس نقرهای به زودی کنار یک نوتبوک میگذارد تا اجرای بازی روی لپتاپها آسانتر شود. مهمترین مشکل برای این ایده، انتقال دادهها از کارت به دستگاه بود که قرار است از طریق رابط PCI Express این مشکل برطرف شود. این شرکت اعلام کرده با اصلاحاتی که در ساخت کانکتورها و قطعات این دستگاه انجام داده میتواند نرخ عملی انتقال اطلاعات را به بیش از 70 درصد در حالت تئوری برساند.
king-hitler2
05-08-2010, 23:08
مدل های قدیمی و ارزونتر چی هست
یه کمی هم کوچکتر
پیشنهاد: شما بهتره به دنبال یک گرافیک External باشید. به زودی گرافیک ATI 5830 HD بصورت External وارد بازار خواهد شد.
من گرافيك دستگام مشكل خورده بنظرتون ببرم تعمير يا اكسترنال بخرم؟(vostro 1310)
در ضمن به pc وصل ميشه؟ يعني يه pc بگيرم با گرافيك onboard بعد يه اكسترنال بگيرم برا هم pc وهم laptop
pooriya_hp
06-08-2010, 10:32
گرافیک لپ تاپ : VGA laptop
در کل تمام گرافیک لپ تاپ ها آنبرد هستند و تعویض نمی شوند.
و اگر برای گرافیک لپ تاپی مشکل ایجاد شود باید مادربورد تعویض شود.
گرافیک حساس ترین نقطعه لپ تاپ هست که با فشار زیاد به سوختن منجر می شود.
به همین دلیل من بازی کردن رو با لپ تاپ توصیه نمی کنم (( هر چقدر گرافیکتون قدرتمند باشه ))
اما بریم سر بحث گرافیک اکسترنال: External VGA
این دسته از گرافیک ها حدود 3 سال هست که سروصدا می کنند ولی متاسفانه کارایی ندارند.
زیرا هنوز سرعت usb به مقدار مطلوب قرار نگرفته است.
و قیمت این دستگاه ها قیمت بالایی هست.
در نهایت هنوز مونده که گرافیک اکسترنال جای خودش رو در بازارهای عموم پیدا کنه.
را های جلو گیری از سوختن گرافیک:
1. از بازی کردن جدا پرهیز کنیم.
2. رم را افزایش دهیم.
3. از کول پد استفاده کنیم.
4. لپ تاپ را به مدت طولانی روشن نگه نداریم.
5. لپ تاپ را روی فرش یا سطوح پرزدار قرار ندهیم.
6. به چیپ گرافیک استراحت دهیم.
7. و.....
oghyanoos
06-08-2010, 20:30
لپ تاپ من usb3 هست، میتونه ساپورت کنه!؟
pooriya_hp
06-08-2010, 21:20
باید صبر کنی تا کاملا در بازار عموم جای خودش رو پیدا کنه.
من شنیده بودم 4.7 gb براش کم هست. (usb v.3)
oghyanoos
06-08-2010, 23:07
من فقط در حد pes2010 گرافیک میخوام:31:
pooriya_hp
07-08-2010, 09:42
ببین عزیز لپ تاپ واسه بازی نیست !!!!!!
اگه دنبال بازی هستی برو یه کنسول تهیه کن.
زیاد هم به گرافیک اکسترنال فکر نکن.
اګه واقعا فضای باند usb 3 4.7 ګیګابایته حالا حالا ها مونده چون ګرافیک دستګاه من ۴۶۵۰ فضای باندش ۲۱ gb هه.
majid_3ma
09-08-2010, 20:27
من فقط در حد pes2010 گرافیک میخوام:31:
میتونی بازی کنی فقط رزولوشن رو باید بیاری پایین یه مقدار (اگه کند بود)
sepand_salehi
10-08-2010, 21:01
می شه راجع به پورت PCI Express یه توضیحی بدین. خصوصا اینکه آیا سرعت انتقال داده ها با این پورت به اندازه ی حالت onboard نظیر این دستگاه ها است یا خیر؟
sepand_salehi
15-08-2010, 14:37
می شه راجع به پورت PCI Express یه توضیحی بدین. خصوصا اینکه آیا سرعت انتقال داده ها با این پورت به اندازه ی حالت onboard نظیر این دستگاه ها است یا خیر؟
لطفا تحویل بگیرید. اگر می شود عکسی هم از این پورت بزارید. من تو وب گشتم فقط سر سیمشو پیدا کردم و درگاه رو اصلا ندیدم.
pooriya_hp
15-08-2010, 15:09
PCI Express یه خشاب مانند کنار لپ تاپها هست که بعضی از قطعات جانبی مثل: کارت صدا یا ----t و... داخل اون قرار میگیرند.
در دو نوع 34 و 54 عرضه میشه.
که 54 میل کارا تر هست.
مثلا: کنار dv6000 همچین پورتی هست و داخل اون به جای درپوش یک ریموت کنترل قرار داره.
sepand_salehi
26-08-2010, 12:06
PCI Express یه خشاب مانند کنار لپ تاپها هست که بعضی از قطعات جانبی مثل: کارت صدا یا ----t و... داخل اون قرار میگیرند.
در دو نوع 34 و 54 عرضه میشه.
که 54 میل کارا تر هست.
مثلا: کنار dv6000 همچین پورتی هست و داخل اون به جای درپوش یک ریموت کنترل قرار داره.
یعنی همون پورتی هست که با آن می توان مموری های مموری استیک یا میکرو دیسک را درون لپ تاپ گذاشت؟
M E H R A N
26-08-2010, 13:25
یعنی همون پورتی هست که با آن می توان مموری های مموری استیک یا میکرو دیسک را درون لپ تاپ گذاشت؟
نه دوست عزیز. ExpressCard به اینها میگن.
sepand_salehi
26-08-2010, 21:24
نه دوست عزیز. ExpressCard به اینها میگن.
ممنون. یه سوال دیگه
آیا این کارت های گرافیکی الان تو ایران هستند؟ با چه مشخصات و مدلی؟
دوم اینکه نرخ انتقال اطلاعات این نوع کارت ها چقدره؟ آیا اندازه ی حالت onboard هست یا نه؟
من الان رسیدم سر بحث ولی هنوز ایران نیومدن مثل این که چون فروش اینترنتی پیدا نکردم
ولی من از این پورت ها دارم !! خیلی خوشحال شدم یه امیدواری هست بالاخره.
hamed_hymn
24-03-2011, 16:12
من لپ تاپ دل vostro 1015 دارم و آنبورد است
گرافیکم اینتل سری 4 با 1024 مگابایت مموری
cpu : core2 duo
ram : 2012 mg
DDR2
آیا میشه گرافیکشو ارتقا داد؟
مثلا جی فروس استفاده کنیم
یا ای تی ای؟
یا همون اینتل مدل بالاتر؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.