مشاهده نسخه کامل
: خرید Acer 5741G از کجا؟
سلام،
دوستان من با دفتر سازگار در شیراز تماس گرفتم اما مدل 5741G با گرافیک GF 320M رو نداشتن. گفت 2 هفته اس که سفارش گرفتیم، اما دفتر تهران نداره.
نمی دونید دیگه از کجا با یه گارانتی معقول میشه تهیه کرد؟
اینجا تبلیغ میشه تو پروفایلتون فرستادم.
asire_eshgh
04-08-2010, 18:26
اقا اگه میشه برای 5738 z بفرست
اگه بدون کارنتی باشه بهتره
اینجا تبلیغ میشه تو پروفایلتون فرستادم.
مرسی. توی یکی دو تا مغازه پیدا کردم.
فقط اینکه میگفتن 1 سال گارانتی سازگار داره، و کیف و ماوس هم باهاش نیست.
یکیشون که اسوس هم داشت، کلی رو مخم کار کرد که اسوس بردارم، که کیف و ماوس، هیت سینک و آنتی وایروس و از این چیزا باهاش هست و 2 سال گارانتی کاملتر هم داره (شامل باتری و شارژر و ...)
حالا موندم چکار کنم.
یکیشون که اسوس هم داشت، کلی رو مخم کار کرد که اسوس بردارم، که کیف و ماوس، هیت سینک و آنتی وایروس و از این چیزا باهاش هست و 2 سال گارانتی کاملتر هم داره (شامل باتری و شارژر و ...)
حالا موندم چکار کنم.
یه چیز از از دهنش نیفتاد؟؟ قیمت رو میگم..
اگه ایسوس رو با کیف و موس میده و 2 سال گارانتی میشه گارانتی اصلیش و بالاترین قیمتش.
آنتی ویروس و .... اینا کلا تو لپتاپهای با سیستم عامل اریجینال هست.
asire_eshgh
05-08-2010, 12:46
اقا اگه میشه برای 5738 z بفرست
اگه بدون کارنتی باشه بهتره
اقا جواب من ندادیا توشیراز کجا بدون گارانتی گیر میاد
لطفا تو بیغام خصوصی به من بگید
5شنبه از نماینده سازگار تماس گرفتن، گفتن یه دونه فقط مونده که باید از تهران سفارش بدن بیاد. به قیمت 889 با یه کیف 15 تومنی. البته با رنگ قهوه ای. منم قبول کردم. کلی هم قول گرفت که بعدا سر رنگ قهوه ای دبه نکنم.
حالا یعنی این رنگ قهوه ای اینقدر بده؟
اصلا کلا چرا این لپتاپ کم گیر میاد؟ نکنه خوب نیست و مشتری نداره؟
لطفا تو بیغام خصوصی به من بگید
عزیز من فقط طبقه اول PC Center دیدم که با گارانتی بود. و البته این یه دونه هم که خود سازگار برام قرار بیاره.
توی پاساژ 900 تومن و بدون کیف بود.
گفتم که من تا به حال شیراز رو ندیدم.... تو کدوم کشور هست؟:31:
اصلا کلا چرا این لپتاپ کم گیر میاد؟ نکنه خوب نیست و مشتری نداره؟
اگر هم زیاد پیدا میشد همین شما میومدی میگفتی : اینقدر زیاده پس کسی نمیخره پس به درد نمیخوره ( صریح گفتم ببخشید):46:
این مدل خوبه و نیاز اکثر کابران معمولی رو برطرف میکنه( حتی بیشتر).
فقط اینکه میگفتن 1 سال گارانتی سازگار داره، و کیف و ماوس هم باهاش نیست.
معمولا گارانتی ها کیف و موس نمیدن مگر گارانتی مخصوص برند،
dell 5010 خوب هست يا acer 5741g?
اختلافشون تو گرافيكشونه:dell:ati 5470 1gb ddr3
acer:nvidia gt 320 1gb ddr3
تو سايت nvidia نوشته gt320 دايركت ايكس-----directX 10.1 را حداكثر پشتيباني ميكنه و 11 اون جواب نميده!ميدونستي؟
به دله n5010 هم ميگن!:21:
dell 5010 خوب هست يا acer 5741g?
اختلافشون تو گرافيكشونه:dell:ati 5470 1gb ddr3
acer:nvidia gt 320 1gb ddr3
تو سايت nvidia نوشته gt320 دايركت ايكس-----directX 10.1 را حداكثر پشتيباني ميكنه و 11 اون جواب نميده!ميدونستي؟
به دله n5010 هم ميگن!:21:
5741G چندین کانفیگ داره ، کانفیگ همرده n5010 هم با گرافیک ATI 5470 داره
شما یه سر به تالار مشکلات سخت افزاری بزنید حجم بالای مشکلات سری 5010 رو میبینید ، به نظر من سری Inspiron خیلی بی کیفیت شده ، من 5741G با GT320 دارم انصافا کیفیت خوبی داره و مشکلی ندیدم
از نظر کیفیت بخواین دل 5010 اصلا با 5741 قابل مقایسه نیست
این directX 10.1 و 11 خیلی تفاوت ایجاد میکنه و مهم هست؟
اکثر ati ها 11 رو ساپورت میکنن ولی نون ویدیا ها 10.1 هستن (توی هم رنج ها)
این directX 10.1 و 11 خیلی تفاوت ایجاد میکنه و مهم هست؟
اکثر ati ها 11 رو ساپورت میکنن ولی نون ویدیا ها 10.1 هستن (توی هم رنج ها)
معلومه كه مهمه!:31:
مثلا اگه به زمان قبل رجوع كني مي فهمي كه DirectX 5 براي بزيهاي كوچيك شروع شد و بالا اومد تا رسيد به dirctX 8 كه بازيهايي مثل GTA Vice city,Knight of Honor,Counter Strike , ... را اجرا ميكرد.:5:
حالا بهترين بازيهاي روز با مدل 9 دايركت ايكس بال مياد مثل GTA episods from liberty city,GTA iv,Batman,...كه همون 10.1 هم حالا حالا ها جواب ميده .:8::8::8:
البته بگم كه گرافيك اينويديا از ati اونهم اين مدل 8 رده سرتره:18:
شما یه سر به تالار مشکلات سخت افزاری بزنید حجم بالای مشکلات سری 5010 رو میبینید ، به نظر من سری Inspiron خیلی بی کیفیت شده ، من 5741G با GT320 دارم انصافا کیفیت خوبی داره و مشکلی ندیدم
با تشكر
ولي ببين تو يه بحث ديگه دوستم اينو نوشته بود كه من جواب خودم را اينطور نوشتم تو هم راهنماييش كن با تشكر!:40::40::40::11:
بهترين كارت گرافيك تو اين سري لپ تاپ ها همين مدل gt 320 چون يك گيگ دتيكيت داره مال اينويديا و 8 رده از 5470 دل كه مال اي تي آيه و 23 رده از 5145 اسوس و 28 رده از Gt310 كه مال msi بالا تره تنها مشكلشم اينه كه از directx 11 ساپورت نمي كنه ولي بهترين واسه بازيه!:8::8::8:
تازه رجوع شود به صحبت دوستم در اين باره كه :
یعنی چی گرافیک و این کیفیت رو نداشت؟؟؟؟؟؟
علمی حرف بزنید و الکی یه مدل رو بد نام نکنید ..
هیچ ضعفی در گرافیک n5010 وجود نداره و یکی از بهترین لپتاپهای جدید دل در چند سال اخیر محسوب میشه اینو من نمیگم بلکه تجربه و آمار رضایت کاربرانش هست .. از لحاظ داغ کردن(اشتباه نوشتید فن مگه داغ میکنه ؟:46:)
گرماش هم کاملا عادی هستش مثل تمام لپتاپهای دیگه .. میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید که چقدر این لپتاپ ازش تعریف شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
n5010 جواب پس داده و واقعا کیفیت عالیی داره .. acer 5471 هم گزینه خوبیه ...
داشتم كه ميگم من كارم طوريه كه بالپتاپ سر كار دارم.:21:
اين چيزايي كه ميگي هم تو مشخصات ونوشته و اينهاست!:2:
ولي من باهاش كار كردم و ديدم كه نسبت به 5741g چقدر ضعيف تره!:46:
علمي هم مي خواي برو تو همين انجمن ببين چند نفر از داغ كردن 5010 شكايت داشتند و بد نوشتند!:18::21:
من براي داداش كوچيكم كه بازي زياد مي كرد n5010 گرفتم تازه با كول پد عالي دكمه هاي qwertasdfبه شدت داغ ميكرد كه دستتو مي سوزوند:41::41::2:
.فن خنك كنندگي هم داغ مي كنه وقتي ميخود هوا را بده بيرون مثل باد جهنم ميده بيرون كه واقعا داغه اگه هم خاموش كني و بعد يه ربع دستتو به كنارش بزني ميسوزي و ديگه دست نميزني!:31:پس داغ ميكنه كه ميگم!
شما تازه كاريد يا اينكه فرق فروش زياد باخرابي زياد رو نميدوني!
تازه آمارتو از كجا اوردي؟ بگو برم ببينم!
تازه اشتباهات آماري را هم در نظر بگير كه همه جا هست!
تازه اكثر بچه هاي انجمن هم حرف منو تاييد ميكنند!:10:
سري اينسپايرون تازگي كيفيتش كم شده!:2:
ناراحت نشي ها ولي خوب حقيقت تلخه!:46: :40::11:شنيديد؟
مرسي ولي اينم يه نگاه بنداز!
بهترين كارت گرافيك تو اين سري لپ تاپ ها همين مدل gt 320 چون يك گيگ دتيكيت داره مال اينويديا و 8 رده از 5470 دل كه مال اي تي آيه و 23 رده از 5145 اسوس و 28 رده از Gt310 كه مال msi بالا تره تنها مشكلشم اينه كه از directx 11 ساپورت نمي كنه ولي بهترين واسه بازيه!:8::8::8:
تازه رجوع شود به صحبت دوستم در اين باره كه :
یعنی چی گرافیک و این کیفیت رو نداشت؟؟؟؟؟؟
علمی حرف بزنید و الکی یه مدل رو بد نام نکنید ..
هیچ ضعفی در گرافیک n5010 وجود نداره و یکی از بهترین لپتاپهای جدید دل در چند سال اخیر محسوب میشه اینو من نمیگم بلکه تجربه و آمار رضایت کاربرانش هست .. از لحاظ داغ کردن(اشتباه نوشتید فن مگه داغ میکنه ؟:46:)
گرماش هم کاملا عادی هستش مثل تمام لپتاپهای دیگه .. میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید که چقدر این لپتاپ ازش تعریف شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
n5010 جواب پس داده و واقعا کیفیت عالیی داره .. acer 5471 هم گزینه خوبیه ...
داشتم كه ميگم من كارم طوريه كه بالپتاپ سر كار دارم.:21:
اين چيزايي كه ميگي هم تو مشخصات ونوشته و اينهاست!:2:
ولي من باهاش كار كردم و ديدم كه نسبت به 5741g چقدر ضعيف تره!:46:
علمي هم مي خواي برو تو همين انجمن ببين چند نفر از داغ كردن 5010 شكايت داشتند و بد نوشتند!:18::21:
من براي داداش كوچيكم كه بازي زياد مي كرد n5010 گرفتم تازه با كول پد عالي دكمه هاي qwertasdfبه شدت داغ ميكرد كه دستتو مي سوزوند:41::41::2:
.فن خنك كنندگي هم داغ مي كنه وقتي ميخود هوا را بده بيرون مثل باد جهنم ميده بيرون كه واقعا داغه اگه هم خاموش كني و بعد يه ربع دستتو به كنارش بزني ميسوزي و ديگه دست نميزني!:31:پس داغ ميكنه كه ميگم!
شما تازه كاريد يا اينكه فرق فروش زياد باخرابي زياد رو نميدوني!
تازه آمارتو از كجا اوردي؟ بگو برم ببينم!
تازه اشتباهات آماري را هم در نظر بگير كه همه جا هست!
تازه اكثر بچه هاي انجمن هم حرف منو تاييد ميكنند!:10:
سري اينسپايرون تازگي كيفيتش كم شده!:2:
ناراحت نشي ها ولي خوب حقيقت تلخه!:46: :40::11:ok?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.