ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هشدار هشدار در مورد انتخاب رشته

bargozideh
04-08-2010, 14:45
سلام بر دوستان گرامی مخصوصا بچه هایی که دارن انتخاب رشته می کنن من هم پارسال کنکور داشتم و شرایط رو درک می کنم ولی یک مطلبی هست که من به دفعات در مطالبی که بچه ها برای انتخاب رشته میذارن دیدم اینه که طرف میگه مثلا معدن امیر کبیر رو میزنم بهد از دو ترم تغییر رشته میدن نفت!!!یا ریاضی محض میزنم بعد میرم برق!!!!!! اگه یکم فکر کنید می فهمید که چنین چیزی وجود نداره اولین شرط برای تغییر رشته اینه که رتبه شما از رتبه آخرین نفر در همان سهمیه کمتر نباشد یهنی اگر آخرین نفری که نفت امیر کبیر رفته رتبش 1000 باشه نفر 1001 نمیتونه به نفت تغییر رشته بده(البته اینو بگم تو دانشگاه شریف یا مثل اون شرایط فرق داره که با اونا کاری نداریم:31:)
توصیه اکید من اینه که فقط رشته هایی که علاقه دارید رو بزنید نگید علاقه ایجاد میشه که والله نمیشه اول روزانه بعد شبانه و غیر انتفاعی و پیام نور اگر نشد آزاد اگر اونم نه سال دیگه:21:
شما دارید واسه یه عمر تصمیم میگیرید مراقب باشد به امید موفقیت همه:40:

netwait
04-08-2010, 15:06
(البته اینو بگم تو دانشگاه شریف یا مثل اون شرایط فرق داره که با اونا کاری نداریم)

این مثل اون ،دانشگاه تهران جزئشون هست؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟

bargozideh
04-08-2010, 15:14
خوب راستش رو بخوای دقیق نمی دونم (ایشالله بچه هایی که دانشگاه تهران درس می خونن کمک کنن)ولی یه قانون کلی هست اگر موردی که در بالا شد نباشد حتما باید 2 ترم یا چهار ترم معدلت بالای 17 باشه که کار حضرت فیله:31:

netwait
04-08-2010, 16:03
اینو تو دفترچه تجربی پیدا کردم(صفحه14)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه های ریاضی هم لطفاً یه نگاهی بندازید ببینید ضوابطی برای دانشگاه های فنی مهندسی داره

noble savior
04-08-2010, 19:25
سلام
یه سوال داشتم که تاپیکم باسش زدم ولی کسی جوابی نداد حالا اینجا شاید ایجاد کننده تاپیک بدونه
انتقالی گرفتن از یه دانشگاه شهر تهران به یه دانشگاه دیگه شهر تهران ممکنه؟مثلا از خواجه نصیر به امیر کبیر
از لحاظ نمره نمیگما فرض کنید نمره مشکلی نباشه
با تشکر

bargozideh
04-08-2010, 21:41
سلام
یه سوال داشتم که تاپیکم باسش زدم ولی کسی جوابی نداد حالا اینجا شاید ایجاد کننده تاپیک بدونه
انتقالی گرفتن از یه دانشگاه شهر تهران به یه دانشگاه دیگه شهر تهران ممکنه؟مثلا از خواجه نصیر به امیر کبیر
از لحاظ نمره نمیگما فرض کنید نمره مشکلی نباشه
با تشکر

تو قوانین اومده که انتقال به هر یک از دانشگاه های تهران ممنوعه مگر اینکه مثلا یه زن و شوهر باشن که دختره مجبور باشه بیاد تهران یا معلولیت ولی جایی باشه که درباره انتقال بین دانشگاه های تهران باشه ندیدم:13:

behdana
05-08-2010, 00:44
سلام بر دوستان گرامی مخصوصا بچه هایی که دارن انتخاب رشته می کنن من هم پارسال کنکور داشتم و شرایط رو درک می کنم ولی یک مطلبی هست که من به دفعات در مطالبی که بچه ها برای انتخاب رشته میذارن دیدم اینه که طرف میگه مثلا معدن امیر کبیر رو میزنم بهد از دو ترم تغییر رشته میدن نفت!!!یا ریاضی محض میزنم بعد میرم برق!!!!!! اگه یکم فکر کنید می فهمید که چنین چیزی وجود نداره اولین شرط برای تغییر رشته اینه که رتبه شما از رتبه آخرین نفر در همان سهمیه کمتر نباشد یهنی اگر آخرین نفری که نفت امیر کبیر رفته رتبش 1000 باشه نفر 1001 نمیتونه به نفت تغییر رشته بده(البته اینو بگم تو دانشگاه شریف یا مثل اون شرایط فرق داره که با اونا کاری نداریم:31:)
توصیه اکید من اینه که فقط رشته هایی که علاقه دارید رو بزنید نگید علاقه ایجاد میشه که والله نمیشه اول روزانه بعد شبانه و غیر انتفاعی و پیام نور اگر نشد آزاد اگر اونم نه سال دیگه:21:
شما دارید واسه یه عمر تصمیم میگیرید مراقب باشد به امید موفقیت همه:40:

در این صفحه مطالبی نوشته شده در مورد دانشجوی ممتاز و تسهیلات مخصوص این دانشجویان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجور که من متوجه شدم از این نوشته ، دانشجویی که بتونه به شرط معدل دست پیدا کنه شرط نمره آزمون ورودی برداشته میشه.
نمیدونم آيا برداشت من درست بوده یا نه؟
دوستان راهنمایی کنن.

ضمنا ورود به دانشگاه به امید تغییر رشته کاری پر ریسک و اشتباه است.:20:

dampayi
05-08-2010, 10:02
در این صفحه مطالبی نوشته شده در مورد دانشجوی ممتاز و تسهیلات مخصوص این دانشجویان

این صفحه فقط مال امیر کبیره هااا
ضوابط تو دانشگاهها متفاوته ....

behdana
05-08-2010, 10:20
از یکی از دانشجویان دانشگاه تهران پرسیدم گفتش تو اینجا باید دو ترم رو پشت سر هم معدل بالای 17 بگیری بعدش درخواست تغییر رشته میتونی بدی.
البته معدل بالای 17 کار بسیار سختیه.
ولی نمیشه گفت غیر ممکنه.

farzaneh*f
05-08-2010, 10:35
چه باحال مثلا من بزنم معدن دانشگاه تهران بعد بگم می خوام برم معماری؟؟؟ :31: :31: :31:...معدلم که مشکل نداره ترم اول کل درسای عمومی رو برمی داریم ترم بعدم کل دروس پایه رو که می گن اکثرا تکرار همون درسای پیش و دبیرستانه نمره ی خوب گرفتن توشون راحت تره...درست می گم؟؟؟:46:

dampayi
05-08-2010, 11:12
چه باحال مثلا من بزنم معدن دانشگاه تهران بعد بگم می خوام برم معماری؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معدلم که مشکل نداره ترم اول کل درسای عمومی رو برمی داریم ترم بعدم کل دروس پایه رو که می گن اکثرا تکرار همون درسای پیش و دبیرستانه نمره ی خوب گرفتن توشون راحت تره...درست می گم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترم اول که خودشون برات انتخاب واحد می کنن .... :دی
ترم دومم تهران بازم چندتا واحد خودشون برات بر می دارن بقیشو می تونی یه فکری بکنی :دی

ولی بهتره برید تو سایتش ضوابطشو پیدا کنید ...
به این سادگی نیست ... و من احتمال می دم که قطعا باید 4 ترم رو بخونید بعد تغییر رشته می شه داد .

موفق باشید :دی

masud-000000
05-08-2010, 11:28
دوستان حالا تغییر رشته دادن سخته ...درست!!:20:
ولی آیا امکان انتقالی گرفتن از یه دانشگاه به دانشگاه نزدیکتر به محل سکونت وجود داره؟!(فرض کنیم دوره هم روزانه است)

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

برای مثال میشه دانشگاه زاهدان روزانه قبول شد...بعد درخواست انتقالی به اهواز داد؟

mohammadds
05-08-2010, 11:44
نه.انتقالی فقط اگه بابای آدم عضو هیت علمی باشه میشه.والا تقریبا غیر ممکن(اتجربه برادرم)ولی میشه 1 ترم مهمان بیای.اگه زاهدان بزنی که ترم بعدی وجود نداره بخوای مهمان بشی:21:

BossX
05-08-2010, 11:46
سلام
من شنیدم که از چهار ترم اول 3 ترم رو بالای 17 بشه معدلت ممتاز میشی و میتونی چند تا کار بکنی مثلا کاملا تغییر رشته بدی ، دو رشته بخونی ، واحد بیشتر ورداری!
البته اینا برای امیرکبیر بود ، آیا دانشگاه های دیگه هم از اینا داره؟

dampayi
05-08-2010, 12:35
نه.انتقالی فقط اگه بابای آدم عضو هیت علمی باشه میشه.والا تقریبا غیر ممکن(اتجربه برادرم)ولی میشه 1 ترم مهمان بیای.اگه زاهدان بزنی که ترم بعدی وجود نداره بخوای مهمان بشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر می کنم داستان اون هیئت علمی با این انتقالی تفاوت داره ...
یکی از دوستان من زنجان می خونه یه چیزایی در این باره می گفت ...که اگه نمی دونم معدلم فلان شه می تونم بیام تهران ادامه بدم و ... از این حرفا ....باباش هیئت علمی هم نبود اگه بود که از همون اول می رفت برق شریف دیگه :دی

مهمان شدن هم اگه اشتباه نکنم در دوران تحصیل فقط دو ترم می شه ..... :دی

سلام
من شنیدم که از چهار ترم اول 3 ترم رو بالای 17 بشه معدلت ممتاز میشی و میتونی چند تا کار بکنی مثلا کاملا تغییر رشته بدی ، دو رشته بخونی ، واحد بیشتر ورداری!
البته اینا برای امیرکبیر بود ، آیا دانشگاه های دیگه هم از اینا داره؟

سلام
کلا تو دانشگاه آدمی رو که جز استعداد های درخشان حساب بشه (تعریفش تو هر دانشگاه فرق داره) رو سرشون می ذارن
هر کاری بخواد می تونه بکنه ...:دی حتی کار های اجرایی :دی به وضوح دیده شده برای برپایی مثلا یه جشن حرف هیچکی قبول نمی شه ولی تا شاگرد اول می ره همه چیز اوکیه :دی

واحد بیشتر برداشتن هم حتی اگه یه ترم بالای 17 بشی ترم بعدش می تونی بیشتر برداری
یعنی در کل هر ترمیو که بالا 17 بشی ترم بعد می تونی تا 24 واحد برداری (حالت عادی 20 تا بیشتر نمی شه :دی)
اونورشم هست :دی هرکی معدلش پایین 12 بشه بهش می گن مشروط 14 واحد بیشتر نمی تونه برداره :دی

موفق باشید

behdana
05-08-2010, 12:50
خوب میشه دوستانی که در دانشگاه تهران درس میخونن هم اطلاعاتی در مورد شرایط تغییر رشته تو اون دانشگاه بدن . :46:

seyyedi
05-08-2010, 16:17
دوستان سلام

برای مثال میشه دانشگاه زاهدان روزانه قبول شد...بعد درخواست انتقالی به اهواز داد؟
میشه ولی راحت نیست
باید یک ترم زاهدان بخونی
بعد دو ترم متوالی از زاهدان مهمان بگیری برای اهواز
این دو ترمی که اهوازی معدل خوب کسب کنی بعدش درخواست انتقال دائم بدی
اینجوری احتمال زیاد قبولی
اما به اینها هم توجه داشته باش
اگه توی زاهدان معدل خیلی خوبی کسب کنی چون دانشجوی زرنگ توی رتبه اونها هم تاثیر داره هیئت علمی و دانشگاه امکان داره حتی با درخواست مهمانت هم موافقت نکنن
اگه معدل بدی کسب کنی دانشگاه مقصد از دانشجوی تنبل خوشش نمیاد پس خیلی سخته مهمان رو قبول کنن
معمولا دانشگاهی که توش مهمان میشی توی مدتی که مهمان هستی(یک یا دو ترم) بهت تسهیلات نمیده
علی علی

bargozideh
05-08-2010, 17:40
یه قانون هم هستا اگه استعداد درخشان بودیم که همون رشته دلخواه در شهر دلخواه قبول میشدیم دیگه نیازی نبود انتقال یا تغییر رشته بدیم:31: حالا صبر کن وقتی رفتین دانشگاه(ان شا الله)میفهمین نمره گرفتن چه طوریه یهو دیدی که امتحان که فکر می کردی 15 بشی شدی بیست(زبان من اینطوری شد) یه درس هم که فکر میکنی بشی 16 یا 17 میشی 9.5(فیزیک2 من:41:)
واسه انتقالی هم بستگی به دانشگاه مقصد داره که قبول کنه یا نه یه جایی شنیدم که مدرکتو از طرف دانشگاه مبدا می دن

noble savior
05-08-2010, 21:28
اینجا ضوابطو زده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبصره 5 ماده 36:در صورت موافقت با انتقال دانشجو كليه سوابق وي به مركز يا دانشگاه مقصد ارسال و ارتباط او با مركز يا دانشگاه مبدأ قطع مي‌شود.
یعنی چرت گفته؟:31:منبع خبرتون که مدرک از مبدا صادر میشه موثقه؟باسه این می پورسم چون هیچ بعید نیست قانون یه چیز باشه ولی رعایت نشه

Maziar_69
05-08-2010, 21:44
یه قانون هم هستا اگه استعداد درخشان بودیم که همون رشته دلخواه در شهر دلخواه قبول میشدیم دیگه نیازی نبود انتقال یا تغییر رشته بدیم:31:

نه دیگه برگزیده جان. :31:
همین دوستم که جریانش رو بهت گفتم استعداد درخشانه!
تو کنکور یه مشکلی واسش پیش اومده خراب کرده. :41:
واقعا بی عدالتیه این!!!
وقتی از جلالی 19 گرفته دیگه بقیشو حساب کن!!!

ریاضی 2 شده 18.5!!!! :18:

bargozideh
06-08-2010, 05:33
نه دیگه برگزیده جان. :31:
همین دوستم که جریانش رو بهت گفتم استعداد درخشانه!
تو کنکور یه مشکلی واسش پیش اومده خراب کرده. :41:
واقعا بی عدالتیه این!!!
وقتی از جلالی 19 گرفته دیگه بقیشو حساب کن!!!

ریاضی 2 شده 18.5!!!! :18:

:18: بالاخره هرجا یه استثنا وجود داره