ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ''غیرانتفاعی'' یا ''آزاد

kaka22
04-08-2010, 02:27
سلام من سراسری و آزاد کنکور دادم چندتا سوال داشتم از خدمت دوستان:

1.اگه من غیرانتفاعی برم مثلا کارشناسی اقتصاد بازرگانی تو کرمان هزینه شهریه+هزینه خوابگاه حدودا میشه ترمی 500 هزار تومن(اگه اشتباه میگم تصحیح کنید) ولی اگه همین اقتصاد بازرگانی که انتخاب اولم تو دانشگاه آزاد هست(واحد تهران مرکز زدم) رو برم چون ساکن تهرانم نیازی به خوابگاه ندارم و فقط باید هزینه شهریه رو بدم که حدودا میشه 600-700 تومن(بازم اگه اشتباه میگم تصحیح کنید لطفا) /// حالا به نظرتون از نظر هزینه ها کدوم به صرفه تره ؟؟؟ (اگه کسی قیمت دقیقتر داره حتما بگه) :11:

2.کلا به نظرتون اگه اقتصاد بازرگانی آزاد تو تهران مرکز قبول شدم برم یا اقتصاد بازرگانی غیرانتفاعی تو کرمان ؟؟؟

3.مدرک آزاد تهران مرکز معتبرتره یا غیرانتفاعی مثلا تبریز یا اصفهان یا مشهد یا شیراز و ... ؟؟؟
خیلی ممنون بابت توجهتون:10:

p30time
04-08-2010, 03:30
سلام

اول اينكه رشته ات چي بوده؟ رياضي؟ انساني؟

ثانيا به نظر من:

1- هزينه ها تقريبا همونايي مي شه كه گفتي، ولي يه سري هزينه هست كه ديده نميشه (البته الان ديده نمي شه!!) مثل هزينه رفت و آمد، غذا (چون فقط ناهار بهتون مي دن!) و هزينه خونه (غير انتفاعي خوابگاه نمي ده! خود گردان هم اصلا توصيه نمي شه و فقط مي مونه خونه دانشجويي!)
بنابراين آزاد شهر خودت خيلي به صرفه تره ...

2- كلا به نظر من تهران بهتره!

3- آزاد تهران هم از نظر اعتبار خوبه، ولي سجاد مشهد هم از نظر سطح علمي خوبه ... ولي مشكلش همون هزينه بالاي غيرانتفاعي شهر ديگه است! مخصوصا اينكه فاصله ات تا كرمان زياده ...

مي گم رتبه ات و اينا كلا چند شده؟

موفق باشي

kaka22
04-08-2010, 03:34
رشتم تجربیه ولی آزاد انسانی دادم واسه اقتصاد بازرگانی/رتبم 24000 تو سهمیه منطقه 1 :41:

p30time
04-08-2010, 03:41
آها، خب براي تجربي اصلا رتبه خوبي نيست .... فكر مي كني بتوني يك سال بموني؟

اگر يه ذره همت كني، مي توني سال ديگه رتبه ات رو حداقل نصف كني (البته براي يك رشته خوب، بايد زير 5000 بياري!)

با تمام احترام به دوستان، ولي به نظر من رشته هايي مثل "اقتصاد بازرگانی" و "مديريت بيمه" و اينا ... فقط براي خانم هايي خوبه كه مي خوان خانه دار باشن :31: (خواهشا به كسي بر نخوره!!)

شما آينده شغلي لازم دارين، و به نظر من اين رشته مناسب نيست براي شما ....

فقط 1 سال تلاش كنيد و يك رشته خوب قبول بشيد! حالا درسته كه دانشگاه باز خودش 100 تا بدبختي داره :31: ولي هر طور باشه بلاخره مي گذره ...

اين نظر من بود ...

kaka22
04-08-2010, 03:46
من پدرم بازنشسته بانکه واسه همین دارم میرم اقتصاد که جایگزین بابام تو بانک شم ... حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 04:46 AM ---------- Previous post was at 04:44 AM ----------

اصلا هم نمیتونم صبر کنم واسه سال بعد!!!!!!!!

p30time
04-08-2010, 03:47
آهان ... اگر اينطوري باشه و آينده شغلي تون تضمين باشه، خب خيلي خوبه ....

به نظر من آزاد تهران بهتر هستش .... شهر ديگه دردسر داره ... همه دوستان تا جايي كه مي تونن شهر خودشون يا نزديك به شهر خودشون بزنن! الان گرم ايد مي گيد هرجا باشه مشكلي نيست :31: بعد كه قبول بشيد، مي فهميد كه مشكلاتش همچين كم هم نيست :31:

kaka22
04-08-2010, 03:56
یه سوال دیگه : من چون رشتم تجربی بود هیچی از انسانی نزدم و فقط درس زبان english رو حدود 50% زدم //// با این درصد میتونم اقتصاد بازرگانی رو که اولویت اولم هست تو تهران مرکز قبول شم؟؟؟؟؟؟؟

mehran_pqqp
04-08-2010, 04:06
سلام من سراسری و آزاد کنکور دادم چندتا سوال داشتم از خدمت دوستان:

1.اگه من غیرانتفاعی برم مثلا کارشناسی اقتصاد بازرگانی تو کرمان هزینه شهریه+هزینه خوابگاه حدودا میشه ترمی 500 هزار تومن(اگه اشتباه میگم تصحیح کنید) ولی اگه همین اقتصاد بازرگانی که انتخاب اولم تو دانشگاه آزاد هست(واحد تهران مرکز زدم) رو برم چون ساکن تهرانم نیازی به خوابگاه ندارم و فقط باید هزینه شهریه رو بدم که حدودا میشه 600-700 تومن(بازم اگه اشتباه میگم تصحیح کنید لطفا) /// حالا به نظرتون از نظر هزینه ها کدوم به صرفه تره ؟؟؟ (اگه کسی قیمت دقیقتر داره حتما بگه) :11:

2.کلا به نظرتون اگه اقتصاد بازرگانی آزاد تو تهران مرکز قبول شدم برم یا اقتصاد بازرگانی غیرانتفاعی تو کرمان ؟؟؟

3.مدرک آزاد تهران مرکز معتبرتره یا غیرانتفاعی مثلا تبریز یا اصفهان یا مشهد یا شیراز و ... ؟؟؟
خیلی ممنون بابت توجهتون:10:
سلام
بین این دو تایی که گفتی مطمئنا آزاد تهران بهتره به چند دلیل:
1-اساتید بهتر
2-هزینه های جانبی کمتر
3-نزدیکی به خانه

برادر من غیر انتفاعی شهرستان کاردانی کامپیوتر خوند بعدش برای کارشناسی خوندتهران قبول شد
خیلی سخت نگیرید ، به نظرم همین امسال برو دانشگاه ، حیفه یک سال بیفتی عقب ، نهایت اینه که تا کارشناسی می خونی بعد واسه ارشد یه دانشگاه عالی قبول میشی

برای معتبر بودن هم خیلی ذهنت رو مشغول نکن ، تو ایران آخرین مدرکت رو نگاه می کنن مثلا شما کارشناسیت رو مشهد می گیری بعد ارشد میری دانشگاه شریف تهران ، وقتی مدرک ارشد شریف رو داشته باشی دیگه مدارک قبلی اصلا براشون مهم نیست ، این مورد رو تجربه کردم و دیدم

در کل غیر انتفاعی شهری غیر از شهر خودت هزینش با آزاد شهر خودت تقریبا برابر میشه

kaka22
04-08-2010, 04:11
من اگه کارشناسی رو از آزاد بگیرم بعدا میتونم کارشناسی ارشد رو برای دولتی کنکور بدم؟؟؟

kaka22
04-08-2010, 04:32
یه سوال دیگه : من چون رشتم تجربی بود هیچی از انسانی نزدم و فقط درس زبان english رو حدود 50% زدم //// با این درصد میتونم اقتصاد بازرگانی رو که اولویت اولم هست تو تهران مرکز قبول شم؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. .................................................. .................................................

من اگه کارشناسی رو از آزاد بگیرم بعدا میتونم کارشناسی ارشد رو برای دولتی کنکور بدم؟؟؟

p30time
04-08-2010, 08:06

راستش آزاد تهران كه قبولي اش سخته، ولي بايد ديد كه محبوبيت رشته چطوريه؟!

بله! حتي به نظر من بهترين كار اينه كه شما بري دانشگاه و ترم 2 رو مرخصي بگيري يا درسهات رو سبك برداري و بشيني بخوني براي كنكور!

Ali-ch
04-08-2010, 08:44
سلام اگه میشه جواب من رو هم بدید
من تو منطقه 1 رتبم شد 3352 می خواستم فقط معماری تهران هم میخوام
اصلا شانسی دارم؟ با توجه به اینکه ظرفیت 40 نفر رفته بالا احتمال داره دانشگاه های خوب قبول شم؟
حالا اگه بین غیر انتفاعی سوره . علم و فرهنگ ..... و آزاد بخواید اولویت بدید چه پیشنهادی میکنید
ممنون میشم اگه جواب بدید

new life
04-08-2010, 11:12
اصلا شانسی دارم؟ با توجه به اینکه ظرفیت 40 نفر رفته بالا احتمال داره دانشگاه های خوب قبول شم؟
حالا اگه بین غیر انتفاعی سوره . علم و فرهنگ ..... و آزاد بخواید اولویت بدید چه پیشنهادی میکنید
ممنون میشم اگه جواب بدید
منظورتون معماری دانشگاه تهران و ..ایناست که باید بگم شانس قبولی زیاد نیست ):
اول ازاد بعد غیر انتفاعی علم و فرهنگ بعد از اینا سوره
به من گفتن مدرک سراسری و ازاد universe شده اما غیرانتفاعی و پیام نور نه !
شما که میتونید روزانه و شبانه سراسری بعضی رشته های تهران (اطراف تهران که صد در صد ) بیارید
چرا ازاد و غیر انتفاعی ؟:41:
ولی اگه شما تهرانی حتما بزن چیزی رو که از دست ندادی اخه شنیدم امسال بومی گزینی رو بیشتر تاثیر میدن(:

dampayi
04-08-2010, 12:49
سلام
به نظر من فکر خوابگارم نکن که بیچاره می شی ....

حقیقتش رو نمی دونم ولی آزاد از دید عموم بهتر از غیر انتفاعیه

mehran_pqqp
04-08-2010, 13:07
ممنون میشم اگه جواب بدید

سلام
بین این سه تا علم و فرهنگ ، سوره بعد آزاد
سطح عملی دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ حتی با دانشگاههای روزانه تهران هم میشه گفت برابری می کنه
پسر دایی من دانشجو اونجاست ، واقعا ارزشش رو داره که بعد از روزانه ها علم و فرهنگ و بعد سوره رو بزنی

شما رتبت خیلی خوبه ، حتما روزانه های تهران رو اول بزن بعد غیر انتفاعی های تهران
با فکر مردم چه کار داری؟؟ اونا فکر می کنن دانشگاه غیر انتفاعی هم مثل مدرسه های غیر انتفاعی بچه هاشونه ولی اصلا اینطوری نیست ، به جرات می تونم بگم سطح عملی بعضی از دانشگاههای غیر انتفاعی از بعضی از روزانه ها هم بالاتره
نمی گم آزاد بده ولی اگر شهر خودت باشه غیر انتفاعی شهر خودت از آزاد شهر خودت بهتره

kaka22
04-08-2010, 14:33
راستش آزاد تهران كه قبولي اش سخته، ولي بايد ديد كه محبوبيت رشته چطوريه؟!
خب محبوبیت اقتصاد بازرگانی خیلی بالاست/رو انتخاب دوم چی میتونم حساب باز کنم منظورم اقتصاد پولی بانکی هست

mr7
04-08-2010, 15:06
به نظر من آزاد تهران سطحش حتی از سراسری های خیلی شهرا بالاتره
کاری نداره خودت ستاد بودی راضی میشدی از تهران بری یه شهر کوچیک درس بدی به خاطر اعتبارش؟

siafu
04-08-2010, 15:26
ترازش چنده؟؟

---------

بله

kaka22
04-08-2010, 23:08
اگه منظورت اقتصاد بازرگانیه ترازش 5200 - 5300 هست

linkinkurd
05-08-2010, 00:27
برادر همون شهر خودت بمونی خیلی بهتره. به شرایطت هم میخوره کاملا. هزینه هاتم کمتره.