مشاهده نسخه کامل
: +مباحث مربوط به دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی+
bahador2009
03-08-2010, 18:29
خیلی بحث هست که غیر انتفاعی از آزاد بهتر نیست و در این میان سوالات متعددی پیش میاد :
1 اولی اینه که اونایی که میگن غیر انتفاعی خوب نیست لطفا دلایلش رو بگن و بگن چرا ؟
2 این که حالا که میگن غیر انتفاعی بده منظورشون کل غیر انتفاعی هاست یا بعضی ها از این قاعده مستسنان؟
3 اینکه کلا شرایط غیر انتفاعی چطوریه ؟ (وام و خوابگاه و و ...)
و کلی سوال دیگه
Lady Negar
03-08-2010, 19:55
با سلام
اين موضوع جاي بحث زياد داره.من تا اونجايي كه بتونم نكاتي رو ميگم اگه سوالي بود درخدمتم
1. دانشگاه هاي غيرانتفاعي و آزاد رو نميشه همگي به يه چشم نگاه كرد...خيلي مهمه كه منظور از آزاد چه ازادي باشه و منظور از غيرانتفاعي چه غيرانتفاعي اي!
2.غيرانتفاعي ها عموما "موسسه"هستند.وتا پارسال ما تنها 4تا "دانشگاه"غيرانتفاعي داشتيم(علم و فرهنگ تهران،شيخ بهايي اصفهان،غيرانتفاعي قزوين،غيرانتفاعي قم)
3.نكته اي كه در مورد دانشگاه غيرانتفاعي وجود داره و بعضي اون رو ملاك برتري اون ميدونن مهر وزارت فناوري اطلاعاته.
4.تا اونجايي كه من اطلاع دارم مدرك غيرانتفاعي كاملا معتبر بوده و دانشجويان فارغ التحصيل بيكار نخواهند موند.
(يه جورايي اگه كسي فقط يه كم دراين مورد فكر كنه كه امكان داره مدركي كه از طرف وزارت كشور بهش اعطا ميشه فاقد اعتبارباشه مطمئنا خنده ش ميگيره)
5.اما نكته منفي اي كه درمورد اين دانشگاه ها(غيرانتفاعي)وجود داره امكانات بعضا كم و فضاي كم اون،
6.همچنين دانشگاه هاي غيرانتفاعي بعضا استادان بدون سابقه كاري رو استخدام ميكنن(البته براي بچه هاي ترم صفري)
ولي نظر من شخصا اينه كه اگه قراره بري غيرانتفاعي بهتره دانشگاه باشه نه موسسه وگرنه نميارزه.
bahador2009
03-08-2010, 20:08
با سلام
اين موضوع جاي بحث زياد داره.من تا اونجايي كه بتونم نكاتي رو ميگم اگه سوالي بود درخدمتم
1. دانشگاه هاي غيرانتفاعي و آزاد رو نميشه همگي به يه چشم نگاه كرد...خيلي مهمه كه منظور از آزاد چه ازادي باشه و منظور از غيرانتفاعي چه غيرانتفاعي اي!
2.غيرانتفاعي ها عموما "موسسه"هستند.وتا پارسال ما تنها 4تا "دانشگاه"غيرانتفاعي داشتيم(علم و فرهنگ تهران،شيخ بهايي اصفهان،غيرانتفاعي قزوين،غيرانتفاعي قم)
3.نكته اي كه در مورد دانشگاه غيرانتفاعي وجود داره و بعضي اون رو ملاك برتري اون ميدونن مهر وزارت فناوري اطلاعاته.
4.تا اونجايي كه من اطلاع دارم مدرك غيرانتفاعي كاملا معتبر بوده و دانشجويان فارغ التحصيل بيكار نخواهند موند.
(يه جورايي اگه كسي فقط يه كم دراين مورد فكر كنه كه امكان داره مدركي كه از طرف وزارت كشور بهش اعطا ميشه فاقد اعتبارباشه مطمئنا خنده ش ميگيره)
5.اما نكته منفي اي كه درمورد اين دانشگاه ها(غيرانتفاعي)وجود داره امكانات بعضا كم و فضاي كم اون،
6.همچنين دانشگاه هاي غيرانتفاعي بعضا استادان بدون سابقه كاري رو استخدام ميكنن(البته براي بچه هاي ترم صفري)
ولي نظر من شخصا اينه كه اگه قراره بري غيرانتفاعي بهتره دانشگاه باشه نه موسسه وگرنه نميارزه.
مرسی بابت اظهار نظری که داشتی .
Mahdi_Co_1368
04-08-2010, 20:32
در مورد اینکه آزاد بهتره یا غیرانتفاعی ، باید بگم که ؛
1- هزینش فوق العلاده نسبت به آزاد پایین تره (آزاد که تا شیره ی تو رو نکشه دست بردار نیست)
2-اگه سرت توی کتاب باشه و بتونی شاگرد اول یا دوم و یا سوم بشی ، از شهریه ی ثابت یا بخشی از اون معاف میشی.(البته در 80% موسسات غیرانتفاعی).مثلا ، نفر اول از 100% شهریه ی ثابت و نفر دوم از 70% شهریه ی ثابت و نفر سوم از 50% شهریه ی ثابت معاف میشه.اصلا خودم رو مثال میزنم ؛ من در این ترم شاگرد اول شدم و دیگه ترم بعد شهریه ثابت نمیدم.از طرفی وام دانشجویی هم گرفتم.با توجه به این دو ، من میتونم ترم بعد 20 واحد بردارم و هیچ پولی نمیدم و بدون هیچ هزینه ای میرم توی کلاس میشینم
3-میتونی به راحتی از ترم دوم وام دانشجویی بگیری (در مقطع کاردانی ششصد هزار تومن و در مقطع کارشناسی یک ملیون و دویست هزار تومن) در صورتی که در دانشگاه آزاد وام نمیدن و یا اگه هم بدن ، باید هفت خان رستم رو پشت سر بزاری و مقدارش هم کمتر از موسسات غیرانتفاعی هست.
4-روی مدرک تو ، مهر وزارت علوم و تحقیقات میخوره و همه ی کشور های خاورمیانه مدرک تو رو به عنوان مدرک رسمی کشور ایران میشناسن در صورتی که روی مدرک دانشگاه آزاد مهر وزارت علوم و تحقیقات نمیخوره.من از دوستام شنیدم که آزمون ورودی شرکت نفت یا پالایش یا یه همچین چیزی ، تنها مدارکی رو قبول میکنه که مهر وزارت علوم داشته باشه.(به طور کل ، مدرک تو عین مدرک های روزانه هست ، فقط عبارت {موسسه ی غیردولتی و غیرانتفاعی} روی اون نوشته شده)
5- نصف استاد هایی که مشغول تدریس در موسسات غیرانتفاعی هستند (به خصوص دروس اصلی و تخصصی) ، از دانشگاه معتبر اون حوالی گرفته میشن.
6-حراست موسسات غیرانتفاعی سخت گیر تر از حراست دانشگاه های آزاد هست (این البته نظر شخصی منه)
Maziar_69
04-08-2010, 21:03
ببخشید مهدی جان 1 میلیون و 200 هزار تومن یه بار بهتون میدن یه جا؟
یا کلا تو 4 سال چند تیکش میکنن؟
bahador2009
05-08-2010, 11:09
حالا هزینه ی هر ترم توی رشته ی مهندسی از 400 تومان بیشتر میشه ؟
Mahdi_Co_1368
05-08-2010, 13:16
ببخشید مهدی جان 1 میلیون و 200 هزار تومن یه بار بهتون میدن یه جا؟
یا کلا تو 4 سال چند تیکش میکنن؟
سلام
هر ترم فقط 200 هزار تومن به شما برای انتخاب واحد داده میشه...البته به شرطی که مدارک شما برای ثبت نام وام دانشجویی کامل باشه.
حالا هزینه ی هر ترم توی رشته ی مهندسی از 400 تومان بیشتر میشه ؟
نه نقریبا...اگه فرض کنیم 20 واحد برداری ، بین 400 تا 450 میشه...یعنی از 450 تجاوز نمیکنه
babak17184
05-08-2010, 14:42
سلام دوستان
رتبه کل در سهميه: 17184
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه):40658
استان بومی: اصفهان
آیا من مهندسی مکانیک، صنایع یا مواد موسسه غیرانتفاعی صنعت فولاد فولادشهر اصفهان قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با جوابتون یک جوون را از نگرانی در بیارید!!
اینقدر تاپیک هست آدم گیج میشه کجا سوالش را بپرسه!
new life
05-08-2010, 19:38
سلام دوستان
رتبه کل در سهميه: 17184
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه):40658
استان بومی: اصفهان
آیا من مهندسی مکانیک، صنایع یا مواد موسسه غیرانتفاعی صنعت فولاد فولادشهر اصفهان قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با جوابتون یک جوون را از نگرانی در بیارید!!
اینقدر تاپیک هست آدم گیج میشه کجا سوالش را بپرسه!
مواد وصنایع احتمالش هست ولی مکانیک رو بعید می دونم
شما از انتخاب رشته گزینه 2 استفاده کنید ..میزنه براتون چه رشته هایی احتمالش هست
ali kaka
05-08-2010, 23:56
كي گفته.پسر خاله ي من 5 سال پيش تو غير انتفاعي رفسنجان خونده.
Heidari1388
06-08-2010, 00:33
اگه میخوای کارشناسی ارشد یه دانشگاه درست و حسابی دولتی قبول بشی برو پیام گور:31:
من که دهنم آسفالت شد تو این خراب شده پیام نور ، هر کتاب رو 5 دور کامل میخونم تازه میشم مثلا 13:13:
البته ناگفته نماند که من الان تست های کارشناسی ارشد رو مثل هلو میزنم ، اینم از مزیت پیام نور :5:
من که دیگه ترم های آخرمه ولی از من میشنوید و فقط میخواهید تا کارشناسی بخونیدی همون آزاد یا غیرانتفاعی بخونید
آزاد که خیلی فاجعه هست یعنی شما اصلا نخون معدلت بالای 15 میشه ، به کسی جسارت نشه ولی من به عینن دیدم(البته باید یکم روابط عمومیتون بالا باشه ، منظورمو که میفهمید؟!:31::46:)
دانشگاه غیرانتفاعی پسرعموم میخونه ، از نظر سختی به پیام نور نمیرسه ولی سطحش از آزاد خیلی بیشتره و اونطور که پسرعموم میگه خیلی از استاداش از خارج کشور میان و نمیدونم هرکدوم یه وانت مقاله ISI دادن (دروغش پای خودش):13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.