PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

صفحه ها : 1 2 [3]

hovo
18-03-2012, 23:12
آبدیت برای دو منطقه در آسیا ارائه میشه
خاور میانه و آسیای دور
که خوب ما هم در خاور میانه هستیم
شما میتونید منوی تی وی رو فارسی کنید اما استفاده از زیر نویس فارسی و اینفورمیشن یا همون گاید رو به زبان فارسی فراموش کنید مگر اینکه سونی آبدیت جدیدی بده

mehdi speed 700
21-03-2012, 00:46
دوستان تاپیک جدید ایجاد کردم برای کلیپ های سه بعدی.میتونین واسه دانلود بهش مراجعه کنید خودم لیچ کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alfa2
16-06-2012, 10:04
سلام دوستان

من تلویزیون sony kdl-46ex700 رو خریدم باکابل اینترنت به تلویزیون وصل میکنم ولی ارور میده به سرور وصل نمیشه چیکارکنم؟؟؟؟

به ورژن 110gal اپدیت کردم ولی نشد لطفا راهنماییم کنید.

tambal2oi
27-06-2012, 18:07
سلام دوستان

من تلویزیون sony kdl-46ex700 رو خریدم باکابل اینترنت به تلویزیون وصل میکنم ولی ارور میده به سرور وصل نمیشه چیکارکنم؟؟؟؟

به ورژن 110gal اپدیت کردم ولی نشد لطفا راهنماییم کنید.

اگه مودم شما جای 4 پورت لن داشته باشه شما مستقیم از مودم به تلوزیون کابل بکشید و در تنطیمات شبکه تلوزیون auto رو انتخاب کنید . و اگه پشت مودمتون جای یه لن باشه شما از همون برای اینترنت تلوزیون و از پورت usb مودم برای اینترنت کامپیوترتون استفاده کنید . زیاد سخت نیست چون اتومات همه چی رو تنظیم میکنه
----------------------------------------
دوستان یه سئوال کسی هست بتونه به من بگه از usb wifi مارک های دیگه مثل dilink یا tplink واسه تلوزیون میشه استفاده کرد ؟ آیا جواب میده ؟ مرسی

271351
25-07-2012, 05:16
لطفا کمک کنید من هنگام فعال کردن دیجیتال kdl-46ex700 بودم برق قطع شد حال تلوزیون لود نمیشه فقط لامپ فلورسنت روشن میشه البته دیودهای پاور روشن وخاموش فعال میشه وهر از چند دقیقه رله صداش میاد که قطع ووصل میشه ولی لود نمیشه لطفا از اساتید خواهشمندم کمک کنند در ضمن پروگرمر SUPERPRO-3000Uهم دارم اگه با پروگرم کردن بشه درست کرد لطفا راهنمایی کنید متشکرم

89arya
29-09-2012, 23:25
سلام بردوستان عزیز من LED sony46مدلEX700گرفتم تو قسمت زبانش می روم فارسی ندارد آیا میشه منویش رافارسی کرد.باتشکر

majid_em
19-11-2012, 14:20
ایا مودم وایرلسی هست که جای خود مودم وایرلس سونی بشه به تلویزیون وصل کرد.؟
خودم مودم اصلی نایاب شد کسی هم که داره 190000 تومان میفروشه.
اگه راهی هست یا کسی ارزو سراغ داره پیغام بگذاره. ممنون

ziba12
28-11-2012, 11:37
یکی از اشناها این تی وی رو داره چجوری باید اپدیتش کنیم ؟

liverpooli
30-11-2012, 13:53
سلام . من تمام کانالهای دیجیتال را دارم.فقط کانال ورزش رو میخوام بیارم.ولی نمیخوام از اول سرچ اوتوماتیک کنم که کانالها جابجا بشن.چطوری میشه با سرچ دستی فقط کانال ورزش رو آورد؟
با سپاس.

Masoud.Neshat
03-02-2013, 15:52
سلام؛ دوستان گلم سلام. ببخشید نمیدونم پست دادنم اینجا خلاف مقرراته یا نه ولی با موضوع گفتگو 100% مرتبطه.
یه عدد دانگل وای فای مخصوص محصولات سونی درحد آکبند دارم که در کل 2 الی 3 ساعت کار کرده. بسیار کیفیت ساخت بالایی داره جوری که وقتی حتی جعبه ش رو تو دستت میگیری متوجه میشی. بدنه محکم و باکیفیتی داره، یه استند سنگین هم داره با کابل USB فابریک وبسیار مرغوب. مدل دقیقش:

Sony Wireless Adapter UWA-BR100

اینم لینکشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همینطور که میبینید 80 دلاره! من قیمت نمیدم. شما پیشنهاد بدید.
هزینه ارسال پیشتازشم 10.000 تومن در نظر می گیریم که با خریداره.
اگر کسی خواست به من پیغام خصوصی بده.
ساکن مشهد هستم البته نیازی نیست که حتما در مشهد باشید، با پست پیشتاز می فرستم.
علت فروش: دانگل های سونی فقط برای محصولات سونی جواب میده و دانگل های سامسونگ فقط برای سامسونگ و... من اینو قبلا خریدم برای تلویزیون سونی که دارم. ولی خود تلویزیون فرمت های چندانی رو برای پخش ساپورت نمیکرد. الان دستگاه بلوری سامسونگ خریدم و این دانگل سونی روی اون جواب نمیده. اگر بلوری سونی داشتم مشکلی نبود. ولی بودجه م نمی رسید که بخرم. دانگل کاملا سالمه بدون هیچ اشکال. جعبه و دفترچه ش هم هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژیل
03-02-2013, 21:40
تی وی من Ex720 دارمنمیتونم کدDivxثبت کنم چطوری

wreza1987
27-02-2013, 02:22
سلام
دوستان روش اجرای فایل‌های سه‌بعدی رو توضیح بدین (کار با عینکش منظورمه)
ممنون:n16:

matinpour
28-02-2013, 00:03
تی وی من Ex720 دارمنمیتونم کدDivxثبت کنم چطوری

دوست عزیز
اول باید به سایت مربوطه که در تلویزیونتان گفته بروید و فایل نرم افزاری برنامه را دانلود و در کامپیوتر تان نصب کنید وسپس در قسمت منوی ابزار ریجستری آن رافعال کنید و کدی را که تلویزیون به شما می دهد در ریجستری وارد وبه شما یک فایل نمایشی میدهد که آن را از طریق usb به تلویزیون تان وصل کنید و فیلم مربوطه را نمایش بدهید و سیستم خودبخود ثبت می شود لازم به تذکر است که این نرم افزار زبان فارسی را ساپورت می کند . ولی اگر شما به قسمت ریجستری تلویزیو نتان دست نزده باشید لازم به این کارها نیست

momk98
31-05-2014, 15:58
با سلام به مدیران سایت من دوتا تلویزیون سونی دارم که میخواستم دیجیتالشون رو فعال کنم .درصورت امکان روش فعال کردن دیجیتالشون رو توضیح دهید با روش ریستفکتوری که در سایت نوشته شده نمیشه چون زبان انگلیسی داره ولی منطقه که باید سنگاپور یا استرالیا انتخاب بشه نداره.باتشکر KLV-32S 550A KLV-32S 400A