ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

صفحه ها : 1 [2] 3

ritzdvb
03-03-2011, 08:33
دانگل یو اس بی را به تلویزیونex-710 وصل کردم واز آنطرف هم وایرلس لبتاب را روشن کردم اما اتصالی برقرار نمیشود.نحوه اتصال چگونه است؟

---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------

سلام دوستان من ميخوام يه دونه ال اي دي سوني 40 اينچ ex710 بخرم به نظر شما چطوره يا ال اي دي سامسونگ بخرم مرسي از همه دوستان خوبم ...

من که ex-710گرفتم 40اینچ ودارم حالشو میبرم .معرکه است.:11:

dooste.man83
03-03-2011, 10:22
دوستان من تو گرفتن شبکه 6 مشکل دارم و همه شبکه ها هست اما این شبکه نیست چیکار کنم؟ آنتنمم درسته ...ممنون

dooste.man83
03-03-2011, 10:45
سلام به نظرتون اگر براي دريافت شبكه ها از يه ريسيور full hd استفاده كنم كيفيت تصاوير دريافتي بهتر ميشه يا نه
ممنون
چون نوع خروجی شما از طریق HDMI هست تصاویر شارپ تر میشه و کیفیت تصاویر مقداری بهتر میشه اما مسئله اصلی این هست که منبعی که هر شبکه از اون پخش میشه چه کیفیتی رو میفرسته تا شما دریافت کنید... مثلا اگه HD بفرسته شما HD دریافت میکنید و با بالاترین کیفیت اما اگه SD بفرسته شما با گیرنده HD نمی تونید کیفیت بالاتری از این چیزی که الان دارید رو دریافت کنید... کلا اگه پول دارید 300 - 400 تومن گیرنده HD بگیرید پشیمون نمیشید ... اما انتظار معجزه نداشته باشید ازش

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

یک عدد دانگل یو اس بی سونی مخصوص تلویزیونهای ex-700وex-710رابرایم امروز ازبانه به مبلغ40هزارتومان آوردند.آیا برای استفاده بایستی اول آن رابا شارژرش شارژکامل نمایم؟چند ساعت؟
دوست عزیز شارژر دیگه چیه !!!! اون پایه واسه اینه که بتونید در گوشه ای قرارش بدید و یک چیز دراز از بغل دستگاه نزنه بیرون ...گرونم بهت داده من 20 خریدم از بانه

dooste.man83
03-03-2011, 10:50
سلام دوستان من ميخوام يه دونه ال اي دي سوني 40 اينچ ex710 بخرم به نظر شما چطوره يا ال اي دي سامسونگ بخرم مرسي از همه دوستان خوبم ...
ببینید تصاویر هر دو رو برید ببینید و ببینید کدوم رو میپسندید
سونی از لحاظ امکانات جانبی ضعیف هست مثل توانایی خوندن فرمت های مختلف با USB اما سامسونگ کیفیت صداش خیلی پایین تر از سونی هست ... و قیمت سونی هم گرون تر هست تو مدل های هم رده
راستی چندین نمایندگی که رفتم اعلام کردن مدل های زیر EX-700 مونتاژ ایران هست و این موضوع هم بعد تحقیق فهمیدم کاملا درسته و حتما از بانه خرید کنید که اونجا جنس ها اصل و ایرانی نیست
راستی قیمت تلویزیون تو بانه خیلی زیاد شده تو این چند روزه

mazarei
03-03-2011, 12:04
تو بانه به خاطر بالا رفتن دلار ال سی دی کم شده

من چند روزه به بانه تماس داشتم کسی سونی ex710 نداشت آخر مجبور شدم از نمایندگی سونی سنتر جمهوری بخرم کنترل زده مالزی رو پنل زده سونی کورپیشن
اما اگر مونتاژایران عالی کار کرده

به نظر تون با مالزی چه فرقی میکنه

hamed8470
03-03-2011, 14:02
راستی چندین نمایندگی که رفتم اعلام کردن مدل های زیر EX-700 مونتاژ ایران هست و این موضوع هم بعد تحقیق فهمیدم کاملا درسته و حتما از بانه خرید کنید که اونجا جنس ها اصل و ایرانی نیست
راستی قیمت تلویزیون تو بانه خیلی زیاد شده تو این چند روزه[/QUOTE]
با سلام تقريبا ميشه گفت فقط مدلهاي nx و به بالا مونتاژ ايران نيستن البته ببخشيد كه اينو ميگم ولي دوست صميمي من نمايندگي سوني داره حتي ex710 هم مونتاژ ايرانه ولي زياد تو كيفيت پنل تاثير گذار نيست چون توي ايران فقط مونتاژ ميشه ولي سري ساخت گاهي اوقات تفاوت داره با تشكر

dooste.man83
04-03-2011, 14:46
البته اونایی که از بانه میاد که فکر نکنم مونتاژ ایران باشه درسته؟
من دوستم خودش جایی که مونتاژ میکنن سونی رو رفته میگه کاملا زیر نظر متخصص های سونی از ژپن هست و کارگرهاشم کاملا ماهر هستن و هر کسی رو استخدام نمیکنن ... منطقی هم به نظر می یاد چون در صورت اشکال دار بودن مجبورن هر دستگاه رو تعویض کنند که رقم زیادی بهشون خسارت میخوره و اسم سونی هم به هر حال جاهای دیگه خراب میشه و فروشش هم اینجا کم میشه و اینجا بهش به جای سونی میگن سوتی

hamed8470
04-03-2011, 20:56
البته اونایی که از بانه میاد که فکر نکنم مونتاژ ایران باشه درسته؟
من دوستم خودش جایی که مونتاژ میکنن سونی رو رفته میگه کاملا زیر نظر متخصص های سونی از ژپن هست و کارگرهاشم کاملا ماهر هستن و هر کسی رو استخدام نمیکنن ... منطقی هم به نظر می یاد چون در صورت اشکال دار بودن مجبورن هر دستگاه رو تعویض کنند که رقم زیادی بهشون خسارت میخوره و اسم سونی هم به هر حال جاهای دیگه خراب میشه و فروشش هم اینجا کم میشه و اینجا بهش به جای سونی میگن سوتی
مواردي كه از بانه مياد مسلما كار ايران نيست در مورد مونتاژ ايران بودن هم كه عرض كردم خدمتتون مشكل خاصي نيست فقط در حد همون مونتاژ هست توي كيفيت جنس تاثير گذار نيست همونطور كه خودتون هم اشاره كردين كاملا زير نظر كارشناسهاي خودشونه البته اين موضوع منحصر به سوني نيست ال جي وسامسونگ وجديدا شارپ هم بعضي از مدلهاشون توي ايران مونتاژ ميشن

omdm
04-03-2011, 22:29
سلام.

من این تی وی رو دارم.

تیونر دیجیتال داره و خیلی عالی وبا کیفیت کانالها رو میگیره.

در مورد روشنایی لبه ها اصلا" اینطور نیست که محسوس باشه و اگه کسی راجع به این نوع ال ای دی اطلاعات نداشته با شه اصلا" متوجه نمیشه.حساسیت برای کسانی است که این تکنولوجی رو میشناسن و همش فکر میکنن که لبه ها روشنتره. البته اگه شدت نور پشت زمینه رو خیلی زیاد کنیم و اتاق هم تاریک باشه در صحنه هایی که اطرافش سیاه باشه یکم دیده میشه ولی در تنظیم نرمال بهیچ عنوان مشهود نیست.

و اما در مورد کیفیت تصویر و رنگها میشه اونو بدلخواه تنظیم کرد و بهترین حالت رو بدست آورد.
در حالت کلی کارخونه یه سری تنظیمات خاصی رو قرار داده که من خودم شخصا" نپسندیدم و اونو تغییر دادم.

مثلا" motion flow و live color خاموش بود که من خودم تنظیم کردم و یا در مورد نور پشت زمینه روی 5 بود که من اونو 3 گذاشتم و یا روشنایی تصویر ماکزیمم بود من 80 گذاشتم و یا رنگ 50 بود 38 گذاشتم و البته خیلی چیزای دیگه که البته به سلیقه هم بستگی داره.

یه چیزی که خیلی تو کیفیت تاثیر گذاره سنسور نور محیطه که وقتی خاموش میکنی خیلی کیفیت تصویر بالا میره.

با سلام

شما دوست عزیز :KDL-40EX710 - تنظیمات اولیه در دیجیتال و ذخیره کردن کانال ها را بلد هستید. چون زمانی که خاموش می کنم , به حالت اولیه کارخانه , شروع می آید. واز سر نو, بقیه مراحل. با تشکر.

موفق باشید.

shkz
05-03-2011, 00:56
دوستان من تو گرفتن شبکه 6 مشکل دارم و همه شبکه ها هست اما این شبکه نیست چیکار کنم؟ آنتنمم درسته ...ممنون

سلام

اول کانال 6 رو انتخاب کن و به این مسیر که میگم برو:

Home>Setting>Digital Set-Up>Digital Manual Tuning

حالا تو اون قسمت Channel نوشته 31 اونرو به 37 تغییر بده و OK کن. البته من نمیدونم شما کجایی ولی اگه احیانا" با این کانال درست نشد کانالهای دیگه رو هم امتحان کن.

shkz
05-03-2011, 01:01
با سلام

شما دوست عزیز :KDL-40EX710 - تنظیمات اولیه در دیجیتال و ذخیره کردن کانال ها را بلد هستید. چون زمانی که خاموش می کنم , به حالت اولیه کارخانه , شروع می آید. واز سر نو, بقیه مراحل. با تشکر.

موفق باشید.

سلام
راستش من همون اول که تنظیم کردم دیگه موردی پیش نیومده که دوباره بخوام این کار رو تکرار کنم و دقیقا" یادم نیست که چه مراحلی داشت ولی مطمئنن شما آخر کار باید چیزی رو save یا ok کنی و شاید اینکار انجام نمیشه مشکل شما در حد همین کاراست

dooste.man83
05-03-2011, 01:01
سلام

اول کانال 6 رو انتخاب کن و به این مسیر که میگم برو:

حالا تو اون قسمت Channel نوشته 31 اونرو به 37 تغییر بده و OK کن. البته من نمیدونم شما کجایی ولی اگه احیانا" با این کانال درست نشد کانالهای دیگه رو هم امتحان کن.
ممنون از جوابت اما این کار رو که می کنم 6 تا شبکه اصلی رو فقط می گیره و اون مستند و جام جم و بقیه رو نمی گیره !!!! چیکار کنم؟

shkz
05-03-2011, 01:08
ممنون از جوابت اما این کار رو که می کنم 6 تا شبکه اصلی رو فقط می گیره و اون مستند و جام جم و بقیه رو نمی گیره !!!! چیکار کنم؟

دوست عزیز چیزی که در مورد کانالهای دیجیتال من فهمیدم اینه که در یک کانال با یک فرکانس مشخص چندین شبکه میشه دریافت کرد. شما اون شبکه هایی که میگیری شماره کانال یکیشرو دوباره اسکن کن ببین کانالهایی که نمیگیری توش هست یا نه اگه بود شماره کانالهایی که نمیگیری رو به اون تغییر بده.

dooste.man83
05-03-2011, 01:31
ممنون از جوابتوت میشه بگید چطوری این کار رو بکنم؟

argu
05-03-2011, 11:23
سلام دوستان عزیز
دوستانی که 46ex710 از بانه خریداری کرده اند. چند سوال ممنون میشم جواب بدید.
لوازم و قطعات استاندارد داخل جعبه چیه؟
آیا روی کارتن اینها نوشته usb wifi داخل کارتن هست؟ اگه آره ، usb wifi رو هم می ذارن بمونه یا برمیدارن و جدا میفروشند؟

baghbanzadeh
06-03-2011, 02:06
با سلام

موفق باشید.

سلام

البته من NX700 دارم ولي تنظيمات اين دو باهم حدودآ يكيه شما اول TV رو ریست فکتوری کنید توی منو زبان رو انگليسي و کشور رو استرالیا و انتخاب گزینه ی HOME ادامه تنظیمات..... در آخر اون قسمت که میگه بعد از هر بار روشن شدن تنظیمات منو دوباره از اول شروع بشه >NO رو میزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FarzinK
09-03-2011, 10:01
ضمن تشکر از دوستان متخصصي که در اين فروم به سئوالات پاسخ ميدن، يه خواهشي دارم ازشون که:
در يک پست بصورت دقيق و جامع و آيتم وار، از لحظه تحويل دستگاه به خريدار کليه مواردي رو که ميبايد خريدار انجام بده (براي يه آيتم مشخص مثلاً EX700) بنويسن:
از قبيل: نحوه چک مشخصات ظاهري جهت اطمينان از صحت فيزيکي، نحوه اتصال به برق، آشنايي با منو ها و تنظيمات ضروري، نحوه فعال سازي تيونر ديجيتال و .......... حتي آپديت کردن ، شبکه ساختن، اتصال به کامپيوتر ، پخش از USB و ............

طوريکه اين پست به عنوان دستورالعمل راه اندازي دستگاه، مورد استفاده خريدار بي تجربه (مثل من) قرار بگيره

و ساير پستها به سئوال و جواب در خصوص رفع مشکل واريته هاي مختلف اين دستگاه، باشه
اينجوري که هر مورد در پست جداگانه و به درخواست کسي که به مشکل برميخوره، توضيح داده ميشه براي استفاده کننده اي که آگاهي زيادي نداره، گيج کننده و حتي گاهي اوقات، گمراه کننده ميشه و ممکنه با استفاده از يک پيشنهاد، مشکل خاصي براش پيش بياد.

ممنون ميشم اگه اساتيد اين فروم، در اين خصوص راهکار و تمهيد مناسبي رو پيشنهاد بدن.

mahmood1000
09-03-2011, 14:42
دوستان به داد من برسید
من تازه این LED رو خردیم (EX710) . حالا میخوام کانالهای دیجیتال رو تنظیم کنم میخوام برم تو مسیر
برای تنظیم. اما یه مشکل بزرگ این وسط . گزینه Digital Manual Tuning تو تنظیماتم نیست.
چکار کنم؟؟؟؟؟
ترو خدا راهنمایی کنید

با تشکر از همه

ehsan500
09-03-2011, 15:49

منم همین مشکل رو داشتم بعد فهمیدم که از آنتن هست شما احتمالا آنتنت مشکل داره یا منطقتون کلا مشکل آنتن داره . من با عوض کردن آنتن مشکلم حل شد . :5:

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

سلام دوستان عزیز
دوستانی که 46ex710 از بانه خریداری کرده اند. چند سوال ممنون میشم جواب بدید.
لوازم و قطعات استاندارد داخل جعبه چیه؟
آیا روی کارتن اینها نوشته usb wifi داخل کارتن هست؟ اگه آره ، usb wifi رو هم می ذارن بمونه یا برمیدارن و جدا میفروشند؟

من این مدل رو از بانه خریدم . خیر USB wifi توش نیست و باید جدا بخرید . کلا در داخل کارتن خود تلویزیون و کنترل و باتری هاش و دفترچه هاش هست . همین

mahmood1000
09-03-2011, 20:06
دوستان من سیستم رو موقع تنظیم زبان سیستم رو انگلیسی گذاشتم و اسم کشور رو گذاشتم استرالیا . شبکه های دیجیتال هم دارم.
حالا میخواستم بدوم رهی نداره که زبان فارسی رو فعال کنم؟

یه سوال دیگه اینکه من قبل از اینکه سیسم رو روی استرالیا ست کنم برای شبکه های دیجیتال موقع روشن شدن نوشته SONY اولش میومد. اما الان دیگه نه. چطوری میتونم کاری کنم که بیاد.

با تشکر

fafarnana
09-03-2011, 21:48
دوستان من سیستم رو موقع تنظیم زبان سیستم رو انگلیسی گذاشتم و اسم کشور رو گذاشتم استرالیا . شبکه های دیجیتال هم دارم.

یه سوال دیگه اینکه من قبل از اینکه سیسم رو روی استرالیا ست کنم برای شبکه های دیجیتال موقع روشن شدن نوشته SONY اولش میومد. اما الان دیگه نه. چطوری میتونم کاری کنم که بیاد.

با تشکر

خیلی عجیبه !!!!

mhmdor
10-03-2011, 10:29

با تشکر

راهی برای فارسی بودن و گرفتن شبکه های دیجیتال به طور همزمان نیست.
اون عبارت سونی زمانی میاد که شما برق سیستم رو قطع کنی و دوباره وصل کنی (یا با دکمه کنار پنل یا کابل برق) و ارتباطی به سیستم دیجیتال نداره

Raminrt_2006
10-03-2011, 14:51
من چندروز پیش KDL-46EX710 خریدم 1800000.حالا میخوام آپدیتش کنم.فریمور تی وی خودم pkg4.072gal-0107 هست.الآن تو سایت 3تا فایل هست به این اسم:
sony_tvupdate_2010_0489_ghl
sony_tvupdate_2010_0489_gtl
sony_tvupdate_2010_0489_gal
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل ها با هم چه فرقی دارن؟فرق نمیکنه هر کدوم رو بریزیم؟مشکلی واسش پیش نمیاد؟

اگه این فایل ها(منظورم به غیر از خاور میانه هست) رو بریزم زبان فارسی از بین نمیره؟

من درست متوجه نشدم که تیونر دیجیتال چیه.کسی میتونه بیشتر توضیح بده؟در کل کشور میشه ازش استفاده کرد؟
ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم:31:

khollar
10-03-2011, 15:05
سلام
یه ال سی دی سونی ex700دارم که هر وقت با کلید اصلی خاموش روشن میشه اتومات از روی ویدیو که قبل از خاموشی بوده میره روی کانالهای tv
اونم کانالای دیجیتال با اسمای عجیب و غریب
قبلا یه بار داخل منوی مخفی رفتم
اشکال از کجاست
راستی همه کانالهای سیو شده هم پاک میشن وقتی با کلید اصلی خاموش روشن میشه
؟؟؟
مرسی

khollar
10-03-2011, 15:14
کمکم کنین
مرسی

morteza1358
10-03-2011, 15:26
با سلام
لطفا بفرماييد كه اين ورودي و خروجي مولفه 1 و 2 مربوطبه چيه ؟
ممنون

shkz
11-03-2011, 10:20
من چندروز پیش KDL-46EX710 خریدم 1800000.حالا میخوام آپدیتش کنم.فریمور تی وی خودم pkg4.072gal-0107 هست.الآن تو سایت 3تا فایل هست به این اسم:
sony_tvupdate_2010_0489_ghl
sony_tvupdate_2010_0489_gtl
sony_tvupdate_2010_0489_gal

چون نرمافزار فعلی gal هست پس همون رو انتخاب کنید.

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

سلام
یه ال سی دی سونی ex700دارم که هر وقت با کلید اصلی خاموش روشن میشه اتومات از روی ویدیو که قبل از خاموشی بوده میره روی کانالهای tv
اونم کانالای دیجیتال با اسمای عجیب و غریب
قبلا یه بار داخل منوی مخفی رفتم

سلام
اونجا که رفتی نکنه شیطونی هم کردی:21:

khollar
12-03-2011, 21:51
سلام دوستان من با روتر میتونم به ال سی دی متصل بشم
توی تنظیمات ال سی دی که میرم همه چیز درسته هم کانکشن رو میشناسه هم میتونم فایلامرو از لپ تاب شر کنم
اما توی به روز رسانی که میرم میگه چند لحظه صبر کنید بعدش مینویسه که هیچ فیلمی پیدا نشد
چطور میتونم اسم یه سایت مرتبط با یه ویدئو رو به ال سی دی بدم؟
نمیتونم چیزی پیدا کنم از طریق ال سی دی که به اینترنت کانکت هست,چیزی پیدا نمیکنه

mhmdor
13-03-2011, 21:47
یک سوال راجع به bravia sync؟؟
من یه سینما خانگی ال جی مدل 738 گرفتم، با کابل hdmi خود سینما، وصلش کردم به ex710 ، اما مشکل اینجاست که تلویزیون ، سینما رو نمی شناسه و عمل sync رو انجام نمیده در حالی که سایر قسمتهای سینمای خانگی سالمه. به نظرتون اشکال می تونه از کابل باشه؟ چون خودش هم در ارورش میگه please check cable and connections
مرسی

t_tanhayam
13-03-2011, 22:30
یک سوال راجع به bravia sync؟؟
من یه سینما خانگی ال جی مدل 738 گرفتم، با کابل hdmi خود سینما، وصلش کردم به ex710 ، اما مشکل اینجاست که تلویزیون ، سینما رو نمی شناسه و عمل sync رو انجام نمیده در حالی که سایر قسمتهای سینمای خانگی سالمه. به نظرتون اشکال می تونه از کابل باشه؟ چون خودش هم در ارورش میگه please check cable and connections
مرسی

-معمولا sync كردن توي همه برند ها مربوط ميشه به وسايل صوتي تصويري همون مارك براي بهبود بخشيدن وسرعت عمل وكم كردن كنترلر ها و...

samanajan
14-03-2011, 01:36
سلام

ما یک ex-700 sony

گرفتیم . چطوری میشه فهمید .که تقلبی هست یا نه .

mehdy55
14-03-2011, 14:14
با سلام خدمت دوستان گرامي

مي خواستم ازعزيزاني كه EX700 يا EX710 دارم بپرسم كه آيا از كنسول بازي Wii (نينتندو) در اين تلويزيون استفاده كردند ياخير؟ و آيا مشكلي در اين مورد براشون ايجاد نشده، در بعضي از ريويوها و فرومهاي غير وطني گزارشاتي از عدم امكان استفاده از اين كنسول بازي در اين تلويزيون مشاهده كردم و مي خواستم صحت و سقم اين مطلب رو جويا بشم.
باسپاس از شما

shkz
14-03-2011, 21:24
سلام

ما یک ex-700 sony

گرفتیم . چطوری میشه فهمید .که تقلبی هست یا نه .

سلام.
مبارک باشه.دوست عزیز شما مگه لواشک خریدی که نگران تقلبی بودنش هستی؟:31:این تی وی حتی مونتاژ چین هم نداره چه برسه به تقلبی:27:برو با خیال راحت استفاده کن فقط نگفتی چند خریدی و از کجا چون تو نمایندگیها دیگه این مدل نیست.

hesam68
14-03-2011, 22:14
سلام
میخوام تی وی 46 اینچ بگیرم
بهترین گزینه همین مدله به نظرم تو این قیمت
میخواستم بدونم یو اس بیش چه فرمتایی تصویری رو ساپورت میکنه و گیرنده ی دیجیتالش خوب هست
زاهدان امروز نمایندگی داشت
گفت 2.130
خوبه قیمتش؟

samanajan
14-03-2011, 23:09
سلام.
مبارک باشه.دوست عزیز شما مگه لواشک خریدی که نگران تقلبی بودنش هستی؟:31:این تی وی حتی مونتاژ چین هم نداره چه برسه به تقلبی:27:برو با خیال راحت استفاده کن فقط نگفتی چند خریدی و از کجا چون تو نمایندگیها دیگه این مدل نیست.

از بانه

راستش بردارم گرفته حدود 1.400 تا 1.700 دقیق نگفت .

abcdwxyz
15-03-2011, 01:05
سلام خدمت همگی دوستان.
سوالم در مورد EX710 هست ولی تاپیکی براش ندیدم و اینکه فکر کنم EX700 و EX710 تقریبا یکی باشند لذا اینجا مطرح کردم.
مشکل اینه که تو چیدمان شبکه های تلویزیون دیجیتال، ترتیب کانال ها به این صورته که اول کانالهای با رقم اول 1 رو میچینه و بعد اونایی که با 2 شروع میشند و الی آخر. یعنی اول 1 بعد 11 بعد 12 تا 19 و بعد 2 و همینطور بقیه. مشکلی که بوجود میاد اینه که وقتی کانال ها رو با دکمه Prog جلو عقب میکنم اول 1 تا 19 هستش بعد میرسه به 2. هرچی گشتم تنظیمی برای برطرف کردن این مشکل پیدا نکردم. دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد کمک کنه.
دوستانی که EX700 دارند این مشکل رو ندارند؟
یه چیز دیگه اینکه آیا میشه سینما خانگی رو ( LG 790 ) از طریق HDMI با TV کنترل کرد؟ ( شنیدم میگند بعضی مواقع میشه ! )

Remon
15-03-2011, 14:35
سلام به همه دوستان
ممنون از مطالب خیلی مفیدی که تو این تاپیک نوشتید.
من هم یکی شو خریدم و راضی هستم البته خیلی فرصت نداشتم همه چی شو چک کنم.
سوالم اینه که آیا به جای دانگل sony که روی تلویزیونه (مال من رو ظاهراً مغازه دار برداشته) می شه نمونه دیگه ای از کارت شبکه وایرلس گذاشت؟
من خودم یک zyxel داشتم نشناختش.

t_tanhayam
15-03-2011, 16:02
سلام به همه دوستان
ممنون از مطالب خیلی مفیدی که تو این تاپیک نوشتید.
من هم یکی شو خریدم و راضی هستم البته خیلی فرصت نداشتم همه چی شو چک کنم.
سوالم اینه که آیا به جای دانگل sony که روی تلویزیونه (مال من رو ظاهراً مغازه دار برداشته) می شه نمونه دیگه ای از کارت شبکه وایرلس گذاشت؟
من خودم یک zyxel داشتم نشناختش.

-معمولا توي همه برندها شما فقط ميتونيد از دانگل usb ‌مربوط به همون برند ومارك استفاده كنيد

---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

یه چیز دیگه اینکه آیا میشه سینما خانگی رو ( LG 790 ) از طریق HDMI با TV کنترل کرد؟ ( شنیدم میگند بعضی مواقع میشه ! )

-اين هم مربوط به bravia sync ميشه كه باز هم بايد وسايلي با مارك خود برند باشه

shkz
15-03-2011, 18:56
سلام
میخوام تی وی 46 اینچ بگیرم
بهترین گزینه همین مدله به نظرم تو این قیمت
میخواستم بدونم یو اس بیش چه فرمتایی تصویری رو ساپورت میکنه و گیرنده ی دیجیتالش خوب هست
زاهدان امروز نمایندگی داشت
گفت 2.130
خوبه قیمتش؟

سلام
قیمتش باید همین حدود باشه من 7ماه پیش 40 اینچ رو گرفتم 2.300
گیرندش مشکلی نداره ولی روی فرمتهای تصویریش حساب نکن تنها فرمتی که بدون مشکل و روون پخش میکنه MPEG 1 هست.

hesam68
15-03-2011, 22:24
مرسی از جوابتون
فرمت دایویکس و wmv رو با اپدیتم نمیخونه؟

بعد شبکه ی تهران و گیرنده ی دیجیتال میگیره؟

shkz
15-03-2011, 23:13
مرسی از جوابتون
فرمت دایویکس و wmv رو با اپدیتم نمیخونه؟

بعد شبکه ی تهران و گیرنده ی دیجیتال میگیره؟

تا الان آپدیت کردن تاثیری روی قابلیتهای یو اس بی نداشته و بیشتر برای اینترنت و مسائل مربوط به اون هست.
من خودم هر کاری کردم دایویکس پخش نکرد wmv هم که از اول جزوش نبود.

تو تهران 14 کانال دیجیتال میگیره اما اگه منظور شما اینه که شبکه تهرانو تو شهر شما هم میگیره یا نه باید از صدا و سیمای منطقتون بپرسی یا از کسی که گیرنده دیجیتال داره.

Crespo
16-03-2011, 03:13
سلام دوستان
چند روز پیش من یه 46EX700 o خریدم. (یعنی بابایی واس خونه! :31:)
میخواستم یه توضیح کامل و جامع در مورد کارایی مثل آپگرید و اینجور چیزاش بگین. چون من تا الان نمیدونستم که TV رو هم میشه آبدیت و آپگرید کرد! :13:

parviz85
16-03-2011, 09:46
AVI,dIVX ,mp4,TS فرمت هایی هست که میشناسه ولی ممکنه که کدکشون رو نخونه.
خب بزارید یه توضیح بیشتر بدم :)
وقتی شما فایلها رو روی USB کپی می کنید و وصل می کنید اگر فرمت برای تلویزیون تعیین نشده باشه اصلا فایل رو نشون نمیده پس مرحله اول باید فایل رو بشناسه که فرمت هایی مه تا حالا برای من شناخته اینا بودن :
ts,mpg,avi,divx,mp4
ولی برای پخش باید کدک رو هم بشناسه یعنی ممکنه فایل شما avi باشه ولی کدکش رو تلویزیون نشناسه و پخش نکنه.
کدک هایی که تا حالا واسه من کار کرده:
AVCH,H264,Divx,mpeg2,mpeg4
البته اینا ممکنه خودشون شامل شرایط دیگه ای باشه که موجب بشه نشناسه مثلا هر کدومشون زیر کد های خودشون رو دارن.
برای Divx هم باید TV رجیستر کنید که دوستان توضیح دادن قبلا.

Crespo
16-03-2011, 14:17
AVI,dIVX ,mp4,TS فرمت هایی هست که میشناسه ولی ممکنه که کدکشون رو نخونه.
خب بزارید یه توضیح بیشتر بدم :)
وقتی شما فایلها رو روی USB کپی می کنید و وصل می کنید اگر فرمت برای تلویزیون تعیین نشده باشه اصلا فایل رو نشون نمیده پس مرحله اول باید فایل رو بشناسه که فرمت هایی مه تا حالا برای من شناخته اینا بودن :
ts,mpg,avi,divx,mp4
ولی برای پخش باید کدک رو هم بشناسه یعنی ممکنه فایل شما avi باشه ولی کدکش رو تلویزیون نشناسه و پخش نکنه.
کدک هایی که تا حالا واسه من کار کرده:
AVCH,H264,Divx,mpeg2,mpeg4
البته اینا ممکنه خودشون شامل شرایط دیگه ای باشه که موجب بشه نشناسه مثلا هر کدومشون زیر کد های خودشون رو دارن.

مرسی دوست عزیز. اما من در مورد رجیستر و آبدیت و این چیزاش اصلاً هیچ سر رشته ای ندارم. میشه لینک اون تاپیک رو بدی؟!

shkz
16-03-2011, 18:56
AVI,dIVX ,mp4,TS فرمت هایی هست که میشناسه ولی ممکنه که کدکشون رو نخونه.....

سلام
من برای دایویکس رجیستر هم کردم ولی باز هم نشد.
هندی کم سونی هم دارم که با فرمت MPEG4 فیلم میگیره ولی اونم که وصل کردم پخش نکرد.
البته همونطوری که شما هم گفتید فایل رو نشون میده ولی نمیتونه پخش کنه.حالا اگه راه حل اونو میدونید لطف کنید راهنمایی کنید.:11:

hesam68
16-03-2011, 21:17
ما هم امروز یکدونه 46 اینچ خریدیم
واسه من که تا الان با 25 اینچ تی ویمیدیدم خیلی با حاله

هنوز هیچیشو امتحان نکردم
کم کم باید ببینم چه جوریاست

R@R#M@N
16-03-2011, 23:21
سلام دوستان !
ما هم 710 خریدیم !
فقط میخاستم ببینم واسه تیونرش که دیجیتاله چه آنتنی باید وصل کرد ! اصلآ میخاد آنتن ؟
کلاً تی ویشو چجوری میشه راه انداخت ؟؟
اینم بگم که سمنان --- داره !

hesam68
17-03-2011, 01:49
سلام
امشب یکدونه سی دی فیلم گذاشت تو دستگاه دی وی دی که به ایکس 700 وصله
نمیدونم چرا صدای متنه فیلم از صدای بازیگرا خیلی بیشتر بود
دلیلش چیه؟
چه جوری میتونم درستش کنم؟

راستی از امروز عصره شبکه های دیجیتالی که ظهر میگرفت نشون نمیده
این پیغامو میده:
no event information
دلیلش چیه؟
من فک کنم صدا و سیما شهرمون انگاری امواج دیجیتال و قطع کردن

ممنون میشم کمکم کنین

parviz85
17-03-2011, 08:19
مرسی دوست عزیز. اما من در مورد رجیستر و آبدیت و این چیزاش اصلاً هیچ سر رشته ای ندارم. میشه لینک اون تاپیک رو بدی؟!

تو همین تاپیک ex700 حدود صفحه های 3 و 4 نوشته بودن.
شما برو تو menu و برو به منوی اول (از سمت راست اول :5:) اونجا یه قسمتی هست که divx register نوشته و یه سریال به شما میده (آدرس سایتش هم هست) که اون سریال رو باید ببرید و در قسمتی از برنامه Divx convertor plus وارد کنید که اونوقت یه فایل ویدئویی دانلود میشه که اون رو باید رو Tv پخش کنید تا tv رجیستر بشه.
برنامه رو هم تو سایت های دانلود ایرانی یا همون سایت divx میتونید بگیرید ولی اگه از سایت ای ایرانی بگیرید می تونید کرکش رو هم همراهش داشته باشید.

سلام
من برای دایویکس رجیستر هم کردم ولی باز هم نشد.
هندی کم سونی هم دارم که با فرمت MPEG4 فیلم میگیره ولی اونم که وصل کردم پخش نکرد.
البته همونطوری که شما هم گفتید فایل رو نشون میده ولی نمیتونه پخش کنه.حالا اگه راه حل اونو میدونید لطف کنید راهنمایی کنید.:11:
شما رو Pc با برنامه ای مثل Kmplayer فیلم رو پخش کن و موقع پخش Info فیلم رو نگاه کن(با کلیک راست +گزینه Info یا Alt+j) اونجا تو اطلاعات بخش video ببین کدک تصویرت چی هست.
فایل ممکنه avi باشه ولی dvix نباشه یه کنترلی بکنید.
واسه دوربین من امتحان نکردم ولی اونجور که گفتن باید پخش می کرد!! کدک اون رو هم کنترل کنید.:27:

paml
18-03-2011, 22:44
باسلام . لطفا یه راهنمایی برای LED EX710 Sony 46 درخصوص بهترین تنظیمات و نحوه آپ گرید آن بفرمایید . باسپاس

paml
18-03-2011, 22:55
باسلام دوستان اگه ممکنه یه بار دیگه نحوه رجیسترکردن LED EX710 Sony 46 را برایم توضیح دهید یا صفحه ای که قبلا توضیح داده شده را برایم بگویید چون تعداد صفحه زیاد است و من نمی دانم کجا قبلا توضیح داده شده . باسپاس .

parviz85
19-03-2011, 08:10
باسلام دوستان اگه ممکنه یه بار دیگه نحوه رجیسترکردن LED EX710 Sony 46 را برایم توضیح دهید یا صفحه ای که قبلا توضیح داده شده را برایم بگویید چون تعداد صفحه زیاد است و من نمی دانم کجا قبلا توضیح داده شده . باسپاس .
تو پست صفحه قبل که توضیح دادم:3:

mstf666
19-03-2011, 14:37
دوستان شما شبکه خبر دیجیتال رو میگیرید ؟
چیکارش کنم ؟ نمیگیره

hesam68
21-03-2011, 22:57
سلام
واسه دیدن دی وی دی تو این تی وی بهترین تنظیم چیه؟
اخه دی وی دی که میزارم یک جوری نشون میده
باید تنظیمش بکنم
نه؟

Behzad_68
24-03-2011, 11:51
درود دوستان ما چند وقته یدونه 46ex700 خریدیم تقریبا همه جزویاتشو در آوردم وبلدم اما یه مشکل دارم کانالهای دیجیتال که گرفتم با شماره کانال 350 به بعد اومدن یعنی وقتی میزنم 1 میگه کانالی با این شماره وجود نداره باید بزنم 350 یا 353 مثلا یا با دکمه تعویش کانال یکی یکی برم جلو مال شمام همینجوره؟

mv2833
24-03-2011, 20:51
سلام
کشورتو عوض کن درست ممیشه

Behzad_68
25-03-2011, 00:31
سلام
کشورتو عوض کن درست ممیشه

شما الان جواب منو دادی؟؟!!!!!
اگه آره من کشورم الان رو استرالیاست کجا بزارم؟

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

دوستان با آپدیت جدید من تونستم در حالی که دیجیتال ها رو گرفتم ساعت و تاریخم دستی بهش دادم

khollar
25-03-2011, 13:00
توی تنظیمات ال سی دی که میرم همه چیز درسته هم کانکشن رو میشناسه هم میتونم فایلامرو از لپ تاب شر کنم
اما توی به روز رسانی که میرم میگه چند لحظه صبر کنید بعدش مینویسه که هیچ فیلمی پیدا نشد

Behzad_68
25-03-2011, 21:45

دوست عزیز ظاهرا اینترنت ویدئو برای ایران وجود نداره
ضمنا منم همین جوریه یعنی شبکه داخلی وصل میشه اما اینترنت را میزنه اشکال داره

mohammadjooon
26-03-2011, 13:02
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم. من یک تلویزیون EX7 32" دارم و نمیدونم --- داره یانه و چگونه میشه فعالش کرد؟ خیلی ممنون :11:

mgt3861
27-03-2011, 09:12
سلام
سال نو مبارک
میشه یکی از دوستان لطف کنه و به جزئیات نحوه رجیستر کردن divx رو توضیح بده من تو سایتی که اعلام کرده رفتم متوجه نشدم باید کجا کد وارد کنم اصلا پولیه یا نه
ممنون

parviz85
27-03-2011, 12:59
سلام
سال نو مبارک
میشه یکی از دوستان لطف کنه و به جزئیات نحوه رجیستر کردن divx رو توضیح بده من تو سایتی که اعلام کرده رفتم متوجه نشدم باید کجا کد وارد کنم اصلا پولیه یا نه
ممنون
می بایست برنامه divx convertor رو دانلود کنید و بعد از طریق برنامه یک video رو هم دانلود کنید و روی tv پخش کنید.

STON-COLD
27-03-2011, 17:32
حل شد:5::5:

Behzad_68
29-03-2011, 14:40
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم. من یک تلویزیون EX7 32" دارم و نمیدونم --- داره یانه و چگونه میشه فعالش کرد؟ خیلی ممنون :11:

EX732!!!!!!
اگه داشته باشه باید ریست کنی تو منو کشورتو استرالیا یا سنگاپور انتخاب کنی
اطلاعات بیشتر تو پستهای قبلی هست

Behzad_68
29-03-2011, 14:48
دوستان برای پخش ویدیو 1080 باید فرمت xvid تبدیل کنید توپ میخونه من با برنامه Total.Vid.Convert.3.71 تبدیل کردم خیلی راحت پخش کرد
فقط اگه بدردتون خورد تشکر یادتون نره

hesam68
30-03-2011, 03:28
دوستان برای پخش ویدیو 1080 باید فرمت xvid تبدیل کنید توپ میخونه من با برنامه Total.Vid.Convert.3.71 تبدیل کردم خیلی راحت پخش کرد
فقط اگه بدردتون خورد تشکر یادتون نره

مرسی از راهنماییت
دقیقا میشه بگی وقتی کانورت کردی رو چه رزولیشن و سایز تصویری گذاشتی؟

parviz85
31-03-2011, 07:52
اول کدک و فرمت فایل رو کنترل کنید چون شاید نیاز به تبدیل نباشه.
فرمت های Avi,mpg,mp4, TS با کدک AVCHD رو راحت می خونه.
پس اول کدک رو کنترل کنید ،دست اخر اگه لازم شد پسوند رو rename کنید.

sirus1970
02-04-2011, 10:44
با سلام
من حدود پانزده روز پيش يك اي اكس 700 52" خريدم البته بدون گارانتي .امروز متوجه چند نقطه سياه در صفحه ال اي دي شدم كه گرد و غبار نيست و فكر مي كنم پيكسل سوخته باشد.چطور بايد مطمئن شوم آيا اين اتفاق يعني سوختن پيكسل ها مدام رخ مي دهند يا نه و راه تعميير دارد يا فقط صفحه ال اي دي بايد تعويض شود.

Behzad_68
02-04-2011, 22:42
مرسی از راهنماییت
دقیقا میشه بگی وقتی کانورت کردی رو چه رزولیشن و سایز تصویری گذاشتی؟

بله که میشه!!! من فیلم نمونه ویندوز 7 (اون که پرنده ها و حیونا رو نشون میده) خودش رزلوشن 720 هست اما wmv تبدیل کردم به xvid 1080p و خیلی راحت خوند.
اما متاسفانه فلشم 2 گیگ بوده و هارد اکسترنال هم که نمیخونه بنابراین نتونستم فیلمای حجم بالا رو دانلود کنم

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

اول کدک و فرمت فایل رو کنترل کنید چون شاید نیاز به تبدیل نباشه.
فرمت های Avi,mpg,mp4, TS با کدک AVCHD رو راحت می خونه.
پس اول کدک رو کنترل کنید ،دست اخر اگه لازم شد پسوند رو rename کنید.

گاهی تغییر پسوند کاری میکنه که کامپیوترم نمیخونه دیگه باید کانورت بشه نه پسوند عوض کنی

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

دوستان میشه بگید این AVCHD چیه دقیقا؟حتما باید رو cd یا dvd باشه؟

mgt3861
04-04-2011, 09:13
سلام
آقا من این divx رو رجیستر کردم اما باز فایلها رو نمی شناسه و پخش نمیکنه
چکار کنم؟

mhd1360
04-04-2011, 10:48
سلام دوستان
من يک Kdl-Ex700 46 خريدم
وقتی ميخوام فيلم از رو usb با زير نويس فارسی (فايل زير نويس پسوندش .SRT) هست ببينم ظاهراً فونت رو نميشناسه و
به صورت نا مشخص نشون ميده
آيا راهی داره که اين مشکل درست بشه ؟

mostafup
05-04-2011, 09:40
با سلام
من یه 46ex710 دارم. مشکلم توی اتصال به کامپیوتر بوسیله کابل شبکه هست. من تلوزیون رو مستقیما با کابل به کامپیوتر وصل کردم.
تلوزیون ظاهرا به کامپیوتر شناخته میشه اما اجازه ساختن homegroup توی کامپیوتر به من داده نمیشه. شبکه هم به صورت Unidentifide نشون داده میشه. خیلی امتحان کردم. آخرین خطایی که داده مربوط به IPv6 هست. کسی می دونه این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟

parviz85
05-04-2011, 10:48
سلام دوستان
من يک Kdl-Ex700 46 خريدم
وقتی ميخوام فيلم از رو usb با زير نويس فارسی (فايل زير نويس پسوندش .SRT) هست ببينم ظاهراً فونت رو نميشناسه و
به صورت نا مشخص نشون ميده
آيا راهی داره که اين مشکل درست بشه ؟
می بایست از زیرنویس sub/idx (استخراجی از DVD) استفاده کنید یا اینکه زیرنویس رو با فیلمتون یکی کنید که این یکی نیاز به برنامه داره.

سلام
آقا من این divx رو رجیستر کردم اما باز فایلها رو نمی شناسه و پخش نمیکنه
چکار کنم؟
مطمئنید فایلهاتون divx هستن.؟
برای رجیستر کردن اون فایل ویدئویی رو دانلود و پخش کردید؟

گاهی تغییر پسوند کاری میکنه که کامپیوترم نمیخونه دیگه باید کانورت بشه نه پسوند عوض کنی
....
دوستان میشه بگید این AVCHD چیه دقیقا؟حتما باید رو cd یا dvd باشه؟
ببینید من گفتم که اگر کدک درست باشه با تغییر پسوند میشه پخشش کرد.مثلا شما فایلهای DAT رو که از VCD میگیرید نمی تونید اینجا پخش کنید چون تلویزیون کلا این فرمت رو نمیشناسه ولی با تغییرش به MPg مشکل حل میشه .
این AVCHD هم نوعی کدک تصاویر HD هست که اتفاقا توسط خود سونی توسعه داده شده.

kiaelectro
05-04-2011, 13:39
سلام
دوستانی که Ex710 یا Ex700 دارند ایا این مدلها هم مانندEx500 فیلمهای قابل پخش در usb را که رزولیشن پایین دارند کوچک نشان می دهد

mhd1360
05-04-2011, 14:12
سلام
دوستانی که Ex710 یا Ex700 دارند ایا این مدلها هم مانندEx500 فیلمهای قابل پخش در usb را که رزولیشن پایین دارند کوچک نشان می دهد
برای من که کوچيک نيست

mnaderpour
06-04-2011, 00:09
سلام . من دستگاهم رو ریست کردم . بعد از اون شبکه 6 رو دیگه نمیگیره . نگاه کردم همه شبکه ها روی channel 38 هستش فقط شبکه 6 روی channel 32 . ولی هرچه سعی میکنم این شبکه رو هم ببرم توی کانال 38 نمیشه و بعد از تغییر کانال از 32 به 38 دوباره به منو که میرم میبینم روی 32 هستش . البته من 3 تا ex700 دارم که هر 3 این مشکل رو داره . ممکنه کمک کنید

با تشکر

shkz
06-04-2011, 12:43
سلام . من دستگاهم رو ریست کردم . بعد از اون شبکه 6 رو دیگه نمیگیره . نگاه کردم همه شبکه ها روی channel 38 هستش فقط شبکه 6 روی channel 32 . ولی هرچه سعی میکنم این شبکه رو هم ببرم توی کانال 38 نمیشه و بعد از تغییر کانال از 32 به 38 دوباره به منو که میرم میبینم روی 32 هستش . البته من 3 تا ex700 دارم که هر 3 این مشکل رو داره . ممکنه کمک کنید

با تشکر

سلام

چون این اولین پست من در سال جدید هست همینجا سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم.

برای رفع مشکل باید کانال تعویض بشه و همونطوری که گفتین مستقیما" نمیشه شما همونجا که می خوای کانال رو عوض کنی برو و scan up رو بزن تا کانال بعدی پیدا بشه و چک کن ببین شبکه 6 هم دریافت شده یا نه اگه بود تو اون ستون سمت چپ کانال 6 رو select کن و در قسمت سمت راست به اون شماره 6 بده و select کن.

راستی از 3 تا تی وی چطوری استفاده میکنی؟

mgt3861
06-04-2011, 13:04
مطمئنید فایلهاتون divx هستن.؟
برای رجیستر کردن اون فایل ویدئویی رو دانلود و پخش کردید؟

ببینید من گفتم که اگر کدک درست باشه با تغییر پسوند میشه پخشش کرد.مثلا شما فایلهای DAT رو که از VCD میگیرید نمی تونید اینجا پخش کنید چون تلویزیون کلا این فرمت رو نمیشناسه ولی با تغییرش به MPg مشکل حل میشه
.

سلام
بله من فایل رو از سایت گرفتم توی تلویزیون پخش کردم در قسمتی که قبلا توی تلویزیون کد داده بود الان می نویسه این تلویزیون رجیستر شده و دیگه کد نیست
در خصوص اینکه فایلمم دایوایکس هست با همین نرم افزاری که از سایت گرفتم و هم از نرم افزار کنورتور استفاده کردم و فایل رو به دایوایکس تبدیل کردم اما از یواس بی تنها فایلی که پخش میکنه همون فیلمیه که از سایت دانلود کردم برای رجیستر

بعد در خصوص تغییر فایل dat به mpg ایا باید از کنورتور استفاده کرد یا روش خاصی داره یا با ری نیم میشه این کار رو کرد میشه با جزئیات توضیح بدید
ممنون

Behzad_68
06-04-2011, 19:08
سلام
بله من فایل رو از سایت گرفتم توی تلویزیون پخش کردم در قسمتی که قبلا توی تلویزیون کد داده بود الان می نویسه این تلویزیون رجیستر شده و دیگه کد نیست
در خصوص اینکه فایلمم دایوایکس هست با همین نرم افزاری که از سایت گرفتم و هم از نرم افزار کنورتور استفاده کردم و فایل رو به دایوایکس تبدیل کردم اما از یواس بی تنها فایلی که پخش میکنه همون فیلمیه که از سایت دانلود کردم برای رجیستر

بعد در خصوص تغییر فایل dat به mpg ایا باید از کنورتور استفاده کرد یا روش خاصی داره یا با ری نیم میشه این کار رو کرد میشه با جزئیات توضیح بدید
ممنون

منظور دوستمون این بوده که اگه کدک یکی باشه با تغییر پسوند درست میشه اما در غیر اینصورت کانورتر میخواد

parviz85
07-04-2011, 23:25
منظور دوستمون این بوده که اگه کدک یکی باشه با تغییر پسوند درست میشه اما در غیر اینصورت کانورتر میخواد
دقیقا منظور همین بوده :10:
من وقتی می خوام کدک یک فیلم رو کنترل کنم،چون برای پخش روی windows 7 از Kmplayer استفاده می کنم، با استفاده از ALT+J پنجره ی Info رو میارم بالا و codec رو کنترل میکنم که چیه.شما هم همین کار رو بکنید ببیند کدک همون Divx هست؟

اماستیاف
09-04-2011, 14:04
حداکثر حجم فایل چقدر باید باشه ؟

من یه فیلم رو 10 دقیقش رو با رزولوشن 1080p تبدیل کردم و راحت پخش کرد
بعد زدم کل فیلم رو با همون تنظیمات کانورت کنه .حجم فایل نهایی 3.8 گیگ شد (جوری تنظیم کردم که روی Fat32 بشه کپی کرد )
اما پخشش نکرد

mnaderpour
09-04-2011, 14:36
سلام

چون این اولین پست من در سال جدید هست همینجا سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم.

برای رفع مشکل باید کانال تعویض بشه و همونطوری که گفتین مستقیما" نمیشه شما همونجا که می خوای کانال رو عوض کنی برو و scan up رو بزن تا کانال بعدی پیدا بشه و چک کن ببین شبکه 6 هم دریافت شده یا نه اگه بود تو اون ستون سمت چپ کانال 6 رو select کن و در قسمت سمت راست به اون شماره 6 بده و select کن.

راستی از 3 تا تی وی چطوری استفاده میکنی؟

مرسی درست شد.

به راحتی . 2 تا تو خونه خودم . یکی خونه مادرم . و از دیشب یه ex710 خونه خواهرم

mgt3861
13-04-2011, 06:45

دقیقا منظور همین بوده :10:
من وقتی می خوام کدک یک فیلم رو کنترل کنم،چون برای پخش روی windows 7 از Kmplayer استفاده می کنم، با استفاده از ALT+J پنجره ی Info رو میارم بالا و codec رو کنترل میکنم که چیه.شما هم همین کار رو بکنید ببیند کدک همون Divx هست؟

سلام
فایلهایی که دارم dat هستند و توی اطلاعاتش زده mpeg اما با ری نیم پسوندش عوض نمیشه میشه لطف کنید بفرمائید چطور پسوند رو عوض میکنید
ممنون

parviz85
13-04-2011, 18:10
سلام
فایلهایی که دارم dat هستند و توی اطلاعاتش زده mpeg اما با ری نیم پسوندش عوض نمیشه میشه لطف کنید بفرمائید چطور پسوند رو عوض میکنید
ممنون
خب مون Rename دیگه!!
اگه ویندوز 7 هست وقتی Rename رو میزنید برید آخر اسم فایل و Dat رو پاک کنید و Mpg بنویسید.
شاید هم شما نمی تونید پسوند رو ببینید چون Hideشده ؟اگه که اینطوره تو Folder Option تیک Hide Extension ....رو بردارید.

R@R#M@N
14-04-2011, 10:12
دوستان واسه دریافت امواج دیجیتال باید از چه آنتنی استفاده کرد ؟
اصلاً آنتن میخاد ؟؟
آنتنش مخصوصه یا همون آنتنه آنالوگه ؟؟

poonel
14-04-2011, 12:54
دوستان واسه دریافت امواج دیجیتال باید از چه آنتنی استفاده کرد ؟
اصلاً آنتن میخاد ؟؟
آنتنش مخصوصه یا همون آنتنه آنالوگه ؟؟
اینطور که من از مسئولین صدا و سیما شنیدم نیازی به تعویض آنتن نیست و با همون آنتن های قدیمی میشه دیجیتال گرفت.

reza4040
14-04-2011, 16:53
سلام دوستان
من سوني اي ايكس 600 دارم ميخواستم از اهل فن بپرسم كه تفاوتش با اي ايكس 700 چيه؟ در ضمن 5 ماه قبل از بانه به قيمت 1440000 تومان خريدمش
با تشكر

mazarei
15-04-2011, 16:11
آپدیت جدید برای EX710 دیروز به تاریخ 25/1 /90 تو سایت سونی اومده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GTL-0108)
»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GHL-0108)
»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GAL-0108)

AFTABQOM
15-04-2011, 16:20
سلام برای دریافت کانال دیجیتال زبان را انگلیسی قراردهید و کشور سنگاپور را انتخاب کرده سپس سرچ کنید برای پخش فایلهای ویدیویی هم اپدیت را از سایت
بگیرید اول مدل دستگاه خود را سرچ کنید

R@R#M@N
16-04-2011, 10:01
دوستان مطمئنید برای گرفتن کانالهای دیجیتال آنتن آنالوگ کافیه ؟؟

shkz
16-04-2011, 12:45
دوستان مطمئنید برای گرفتن کانالهای دیجیتال آنتن آنالوگ کافیه ؟؟

بله:31:مطمئن باش کافیه.

R@R#M@N
16-04-2011, 20:17
مرسی !
پس برم فردا یه آنتن بخرم تست کنم :دی

shkz
16-04-2011, 23:14
مرسی !
پس برم فردا یه آنتن بخرم تست کنم :دی
حالا که بحث خرید پیش اومد یکم بیشتر راهنماییت کنم.
در مناطقی که قدرت فرستنده خوب باشه با یک آنتن رومیزی کوچک هم براحتی میگیره ولی برای اطمینان و ثبات بیشتر بهتره از آنتن هوایی استفاده بشه.
من خودم از این آنتنهای ساده(بدون بوستر) با روکش سفید پلاستیکی گرفتم که حدود نیم متر طولشه و روی تراس طبقه دوم نصب کردم و با اینکه نسبت به جهت فرستنده پشت ساختمان قرار گرفته ولی گیرندگی خیلی خوبی داره شما هم اگه در جایی هستی که کیفیت و قدرت فرستنده خوبه یک آنتن کوچک ولی با کیفیت تهیه کنی کافیه .

erfandj
17-04-2011, 22:03
حالا که بحث خرید پیش اومد یکم بیشتر راهنماییت کنم.
در مناطقی که قدرت فرستنده خوب باشه با یک آنتن رومیزی کوچک هم براحتی میگیره ولی برای اطمینان و ثبات بیشتر بهتره از آنتن هوایی استفاده بشه.
من خودم از این آنتنهای ساده(بدون بوستر) با روکش سفید پلاستیکی گرفتم که حدود نیم متر طولشه و روی تراس طبقه دوم نصب کردم و با اینکه نسبت به جهت فرستنده پشت ساختمان قرار گرفته ولی گیرندگی خیلی خوبی داره شما هم اگه در جایی هستی که کیفیت و قدرت فرستنده خوبه یک آنتن کوچک ولی با کیفیت تهیه کنی کافیه .
آقا من آنتن خفاشی(بوستر دار) استفاده کردم و علاوه بر دریافت از فرستنده استان قزوین،کانالهای فرستنده کرج و گاهی اوقات قم رو هم دریافت میکنم(قم ضعیفه بیشتر وقتا قطعه).

shahab.77
18-04-2011, 18:28
ex 710 بهتره یا ex700 ؟

poonel
18-04-2011, 21:40
ex 710 بهتره یا ex700 ؟

زیاد فرقی نمیکنه. بیشتر تو دیزاین متفاوتند.
هر دو تا Edge LED هستند و مشکل ابری شدن رو دارند.

shahab.77
18-04-2011, 21:43
کلا tv 40 یا 42 اینچ چی بگیرم نمه عمر پنل بال باشه کلان خو باش هروز نبریمش تعمیر گاه مسه سامسونگا؟؟

shahab.77
18-04-2011, 22:20
زیاد فرقی نمیکنه. بیشتر تو دیزاین متفاوتند.
هر دو تا Edge LED هستند و مشکل ابری شدن رو دارند.

این مشکل ابری شدن دقیقا چی هست؟

poonel
18-04-2011, 22:30
کلا tv 40 یا 42 اینچ چی بگیرم نمه عمر پنل بال باشه کلان خو باش هروز نبریمش تعمیر گاه مسه سامسونگا؟؟
اگه نیما عمر خوب بخوای باید بری سراغ پلاسما
نیمه عمر پلاسماها معمولا 100.000 ساعته ولی LCD و LED حدود 60.000
مدل 42v20 پاناسونیک از همه نظر عالیه
بالاترین کنتراست
روشنایی خوب
رنگهای طبیعی
بدون مشکل زاویه دید
وضوح حرکتی بالا
مصرف برق کم مثل LCD
بدون افت کیفیت

mgt3861
19-04-2011, 08:25
خب مون Rename دیگه!!
اگه ویندوز 7 هست وقتی Rename رو میزنید برید آخر اسم فایل و Dat رو پاک کنید و Mpg بنویسید.
شاید هم شما نمی تونید پسوند رو ببینید چون Hideشده ؟اگه که اینطوره تو Folder Option تیک Hide Extension ....رو بردارید.

سلام
ممنون
مشکلم حل شد

Nikonian
19-04-2011, 08:52
اگر رفتیم داخل منوی مخفی ساعت کارکرد رو که نشون نمیده ! ظاهرا تعداد دفعات روشن شدن تلویزیون رو میشه فهمید ؟تعداد دفعات بوت کدوم یکی از اون گزینه هاست که میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nikonian
19-04-2011, 11:58
اگر رفتیم داخل منوی مخفی ساعت کارکرد رو که نشون نمیده ! ظاهرا تعداد دفعات روشن شدن تلویزیون رو میشه فهمید ؟تعداد دفعات بوت کدوم یکی از اون گزینه هاست که میاد ؟

آقایون توروخدا یکی جواب بده من یک تلویزیون گرفتم میخوام ببینم کارکرده نباشه ، تمام جاهاشو نگاه کردم گردو غبار و این چیزا نبود ولی با صحبتهایی که شده ( تاپیک های مختلف ) به شک افتادم ، میخوام مطمئن بشم !

paml
22-04-2011, 09:57
باسلام من 46 اینچ 710 گرفتم لطفا نرم افزار آپ دیت و فریمور آنرا برایم بذارید با تشکر

roshan111
24-04-2011, 00:05
سلام دوستان من میخوام یه ex710 40 f'dvl ldo,hsjl kzvj,k, fndn:11:

samira_googleOne
24-04-2011, 08:36
سلام دوستان من میخوام یه ex710 40 f'dvl ldo,hsjl kzvj,k, fndn:11:
ما كه دقيق نفهميديم چي گفتي
ولي اگر ميخواي ex710 بخري بهترين مدل در سوني ها رو انتخاب كردي از نظر كيفيت تصوير:

كامنت هاي پايين اين صفحه رو بخون كامل متوجه ميشي

ehsan500
24-04-2011, 14:07
سلام
من یه 710 دارم . کسی میدونه چطوری میشه اینترنت اینو به کار انداخت ؟ البته نمیدونم اصلا چی هست این اینترنت ویدئو :41:ولی خیلی دوست دارم بفهمم:31: . لطفا در مورد این گزینه ولی روش به کار انداختنش :8:توضیح بدید .

Behzad_68
25-04-2011, 12:18
سلام
من یه 710 دارم . کسی میدونه چطوری میشه اینترنت اینو به کار انداخت ؟ البته نمیدونم اصلا چی هست این اینترنت ویدئو :41:ولی خیلی دوست دارم بفهمم:31: . لطفا در مورد این گزینه ولی روش به کار انداختنش :8:توضیح بدید .

اونجوری که من شنیدم این امکان توی ایران غیر فعاله و شما فقط و فقط از قابلیت شیرینگ در شبکه داخلی خونه یا مکانی که تلویزیون توشه میتونی استفاده کنی و نه جای دیگه:2:

paml
25-04-2011, 18:14
باسلام من 46 اینچ 710 گرفتم لطفا نرم افزار آپ دیت و فریمور آنرا برایم بذارید با تشکر
مسئولین محترم خواهش میکنم جواب بدید.

Behzad_68
25-04-2011, 18:38
مسئولین محترم خواهش میکنم جواب بدید.

توی سایت سونی خاورمیانه میتونی بگیری

paml
25-04-2011, 18:39
مسئولین محترم خواهش میکنم جواب بدید .
من وارد سایت Divx میشوم کد Divx تلویزیون را هم یاداشت کردم ولی نمی دونم سریال را کدام قسمت باید وارد کنم تا فرمت Divx در LED فعال بشه .لطفا یه راهنمایی بفرمایید باسپاس

ehsan500
26-04-2011, 11:02
من وارد سایت Divx میشوم کد Divx تلویزیون را هم یاداشت کردم ولی نمی دونم سریال را کدام قسمت باید وارد کنم تا فرمت Divx در LED فعال بشه .لطفا یه راهنمایی بفرمایید باسپاس

شما اون نرم افزارش رو باید دانلود کنید بعد توی نرم افزار سریال رو وارد کن بعد یه کلیپ بهت میده دانلودش کن بریز رو فلش و روی تلویزیون پخشش کن . درست میشه

paml
26-04-2011, 13:01
باتشکر . دوست عزیز مهم همون نرم افزاره که نمی دونم از کجا ی سایت باید دانلود کنم از کدوم قسمت

mhd1360
27-04-2011, 16:12
باتشکر . دوست عزیز مهم همون نرم افزاره که نمی دونم از کجا ی سایت باید دانلود کنم از کدوم قسمت

ميتونين از اينجا دانلود کنين

ehsan500
27-04-2011, 21:34

از آدرس زیر دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فايل زيپ :

paml
01-05-2011, 21:28
از آدرس زیر دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فايل زيپ :
دوست عزیز این لینک رو من دانلود کردم 45 مگ ولی هیچ اتفاقی نیفتاد بدون دانلود این هم وارد سایت میشدم اما نمی دونم کجا باید سریال led رو بهش بدم تا فیلم رو بهم بده تا با فلش وصل کنم به تلویزیون تا Divex فعال بشه این هم سریال دایوکس led من لطفا اگه شما می دونید این فیلم را برایم بزارید باسپاس

ehsan500
02-05-2011, 19:18
دوست عزیز این لینک رو من دانلود کردم 45 مگ ولی هیچ اتفاقی نیفتاد بدون دانلود این هم وارد سایت میشدم اما نمی دونم کجا باید سریال led رو بهش بدم تا فیلم رو بهم بده تا با فلش وصل کنم به تلویزیون تا Divex فعال بشه این هم سریال دایوکس led من لطفا اگه شما می دونید این فیلم را برایم بزارید باسپاس

شما چرا اینقدر می پیچی ؟ :18: این نرم افزار که دانلود کردی رو نصب کن بعد اونجا باید سریال رو بزنی و فیلم رو دانلود کنی. کاری نداره .
این فیلم مختص هر تلویزیون است و مثلا فیلم تلویزیون من به مال شما نمیخوره

paml
04-05-2011, 15:16
باتشکر مشکل حل شد . دوست عزیز یه سوال دیگه شاید شما کمک کنید . وقتیLed Sony 710 خریدم سیستم دیجیتال داخلی هم داره ولی نماینده که اومد سیستم رو نصب کنه گفت برای اولین بار باید آپ دیت بشه تا بتوانی سیستم دیجیتال رو داشته باشی و هزینه آنهم 15000 تومان هست . قبول کردم یک یواس بی گذاشت و سیستم دیجیتال فعال شد . حال اون چه فایلی را در یو اس بی داشت که دیجیتال فعال شد آیا خودم هم میتوانم از اینترنت دانلود کنم ؟ لطفا نام فایل و از چه سایتی میشود اینکار را انجام داد . باسپاس

Behzad_68
04-05-2011, 23:29
باتشکر مشکل حل شد . دوست عزیز یه سوال دیگه شاید شما کمک کنید . وقتیLed Sony 710 خریدم سیستم دیجیتال داخلی هم داره ولی نماینده که اومد سیستم رو نصب کنه گفت برای اولین بار باید آپ دیت بشه تا بتوانی سیستم دیجیتال رو داشته باشی و هزینه آنهم 15000 تومان هست . قبول کردم یک یواس بی گذاشت و سیستم دیجیتال فعال شد . حال اون چه فایلی را در یو اس بی داشت که دیجیتال فعال شد آیا خودم هم میتوانم از اینترنت دانلود کنم ؟ لطفا نام فایل و از چه سایتی میشود اینکار را انجام داد . باسپاس

فایل آپدیت که میتونی دانلود کنی اما ربطی به دیجیتال نداره دیجیتال برای ایران باید کشورتو بذاری سنگاپور فایل آپدیت هم من گرفتن حدود 30 مگ بود

behzad00
05-05-2011, 17:29
Sony UWA-BR100 Wireless LAN Adapter توانمندي اینترنت بیسیم يکي از قابليت هاي بسيار ارزشمند تلويزيون LED Sony است که امکان وصل شدن بي سيم کاربر را به اينترنت به راحتي ميسر کرده است. با استفاده از يک روتر خانگي که شبکه بي سيم را پشتيباني کند، کاربران به راحتي قادرند تلويزيون خود را به اينترنت يا به رايانه شخصي خود در ساير اتاق هاي منزل به صورت بي سيم متصل کنند.(پیام بدید)

paml
06-05-2011, 14:43
فایل آپدیت که میتونی دانلود کنی اما ربطی به دیجیتال نداره دیجیتال برای ایران باید کشورتو بذاری سنگاپور فایل آپدیت هم من گرفتن حدود 30 مگ بود مرسی دوست عزیز نگفتی این فایل رو از کجا بگیرم اگه میشه همینجا لطف کنید بزارید باسپاس

Behzad_68
06-05-2011, 23:53
مرسی دوست عزیز نگفتی این فایل رو از کجا بگیرم اگه میشه همینجا لطف کنید بزارید باسپاس

راستشو بخوای من ندارم الان ولی راهنمایی که میتونم بکنم اینه که تو همین تاپیک پیداش کردم فکر کنم و ضمنا دوتاست جا به جا نگیری باید ورژن خاورمیانه رو بگیری

mahdavi2
09-05-2011, 11:29
راستشو بخوای من ندارم الان ولی راهنمایی که میتونم بکنم اینه که تو همین تاپیک پیداش کردم فکر کنم و ضمنا دوتاست جا به جا نگیری باید ورژن خاورمیانه رو بگیری

با سلام
این ورژن چه قابلیتهایی را به تلویزیون اضافه می کند؟ بعد آیا زمانی که تلویزیون دیجیتال را می گیریم منوی فارسی حذف می شود یا این مشکل با آپدیت تلویزیون قابل حل است؟

با تشکر

aminashtari
09-05-2011, 11:47
سلام
دوستان شاید اینجا جاش نباشه. اما در مورد nx710 هیچ تاپیکی انگار وجود نداره. گفتم شاید شما سونی دارهای عزیز اطلاعاتی راجع بهش یا لینکی داشته باشین.
ممنون

BEST 2
13-05-2011, 15:44
System Software Update Version PKG4.099GAL-0108
ورژن خاورمیانه 46 اینچ

تغییرات:بهبود عملکرد و ثبات ویژگی های از تلویزیون پروتکل اینترنت ( تلویزیون پروتکل اینترنت )

mgt3861
17-05-2011, 07:45
سلام
دوستانی که تلویزیونشون اروپاییه (تولید چک) برای گرفتن دیجیتال رو کدوم کشور تنظیم کردن
ممنون

Behzad_68
17-05-2011, 10:26
کانال مستند دو کسی با دیجیتال گرفته؟تو اصفهان چی؟

alivolvo
19-05-2011, 08:30
دوستان
من ميخوام موزيك و عكس رو از طريق لب تاپ بر روي ال سي دي پخش كنم اما نه با كابل چون نويز داره و تصويرش هم فول اچ دي نيست. در واقع اين كار رو ميخوام وايرلس انجام بدم. مثلا صفحه مانيتور لب تاپ رو روي ال سي دي تلوزيون ببينم.
1 - اگر دانگل سوني رو بخرم به ال سي دي وصل كني cx520 اون وقت ميتونم همچين استفاده اي ازش بكنم. اين دانگل رو بخرم به نظرتون؟
2- تو تهران قيمت گارانتي دارش چنده؟

Behzad_68
26-05-2011, 13:44
دوستان
من ميخوام موزيك و عكس رو از طريق لب تاپ بر روي ال سي دي پخش كنم اما نه با كابل چون نويز داره و تصويرش هم فول اچ دي نيست. در واقع اين كار رو ميخوام وايرلس انجام بدم. مثلا صفحه مانيتور لب تاپ رو روي ال سي دي تلوزيون ببينم.
1 - اگر دانگل سوني رو بخرم به ال سي دي وصل كني cx520 اون وقت ميتونم همچين استفاده اي ازش بكنم. اين دانگل رو بخرم به نظرتون؟
2- تو تهران قيمت گارانتي دارش چنده؟

ظاهرا یه کارایی میشه کرد اما فکر نکنم عملا مفید باشه اول با کابل امتحان کن اگه شد بعد وایرلس بگیر
ظمنا تلوریون اینترنتی تو ایران کار نمیکنه

siamak_r60
28-05-2011, 05:59
سلام دوستان يه سوال دارم شايد تكراري باشه ولي لطفا جواب بديد
led ex710 رو با كابل مستقيم به اينترنت وصل ميكنم و شروع ميكنه به وصل شدن بدون ايراد ولي آخر ميزنه كه به روز رساني انجام نشد و قسمت اينترنت ويديو هم كه اصلا كار نميكنه
ميخواستم ببينم اصلا اين اينترنت به جز اينترنت ويديو به درد ديگه هم ميخوره تو ايران؟
اينكه به اينترنت وصل نميشه به خاطر تحريمه؟ بايد از چيزي استفاده كرد كه اي پي ايران رو نشناسه؟
ممنون

mgt3861
29-05-2011, 12:09
سلام
دوستانی که تلویزیونشون اروپاییه (تولید چک) برای گرفتن دیجیتال رو کدوم کشور تنظیم کردن
ممنون

سلام
دوستان همه تلویزیونشون مالزیه کسی تولید چک نداره ببینیم رو کدوم کشور برای گرفتن دیجیتال استفاده کرده
:41:

paml
17-06-2011, 21:06
System Software Update Version PKG4.099GAL-0108
ورژن خاورمیانه 46 اینچ

تغییرات:بهبود عملکرد و ثبات ویژگی های از تلویزیون پروتکل اینترنت ( تلویزیون پروتکل اینترنت )

باتشکر دوست عزیز. اگه ممکنه برای Ex 710 Sony برای 46 اینچ را بزارین. باسپاس

parjoon
29-06-2011, 10:20
با سلام من تولید چک دارم رو انگلیس وزبان انگلیسی هم دیجیتال دارم البته تو اصفهان

paml
29-06-2011, 16:19
من Ex 710 Sony LED 46 اینچ دارم . برای اینکه بتوانم کانالهای دیچیتال داشته باشم همون روز اول نصاب گفت باید آپ گرید بشه تا دیجیتال داشته باشی درضمن منوی فارسی هم به انگلیسی تبدیل میشه که من قبول کردم و یک فلش گذاشت و همه چی ردیف شد . حالا کسی میدونه این فایل آپگرید را که نصاب انجام داد از کجا باید تهیه کنم و چطور بدونم تلویزیون منو روی چه کشوری تنظیم کرده ؟ باسپاس

0037
12-07-2011, 12:38
تلویزیون (ex700) من ساخت اسلواکی هست وقتی کشور رو روی United Kingdom و یا France قرار دادم هیچ کانال دیجیتالی پیدا نمیکنه ، کسی میدونه باید چیکار کرد ؟ استرالیا و سنگاپور اصلا تو لیست کشورها نیست

shkz
12-07-2011, 16:32
تلویزیون (ex700) من ساخت اسلواکی هست وقتی کشور رو روی United Kingdom و یا France قرار دادم هیچ کانال دیجیتالی پیدا نمیکنه ، کسی میدونه باید چیکار کرد ؟ استرالیا و سنگاپور اصلا تو لیست کشورها نیست
سلام
دستگاه شما چون ورژن خاورمیانه نیست بعید می دونم تو ایران بتونی استفاده کنی.

majid_306
13-07-2011, 05:46
باتشکر دوست عزیز. اگه ممکنه برای Ex 710 Sony برای 46 اینچ را بزارین. باسپاس

paml
16-07-2011, 18:05
باسلام. و تشکر از آقا مجید 306 . فقط نمی تونم دانلود کنم یعنی هرچی میگردم گزینه دانلود رو نمی تونم پیدا کنم. اگه شما میدانید لطفا یه راهنمایی بفرمایید. باسپاس

پیدا کردم . واقعا دست شما درد نکنه عالی بود .

mgt3861
18-07-2011, 10:10

سلام
دستگاه شما چون ورژن خاورمیانه نیست بعید می دونم تو ایران بتونی استفاده کنی.

سلام
راستش برای من هم چکه
توی بانه خریدم طرف برای تست تند تند اوکی میزد و میرفت نفهمیدم رو کدوم کشوره ولی تا سرچ دیجیتال زدم همه رو گرفت اگه یکی بگه چطوری میشه فهمید رو کدوم کشور تنظیمه نگاه میکنم و خبر میدم
راستش میترسم برم تنظیمات اولیه

mir_ir
22-07-2011, 11:47
تا مبلغ 1300 میخوام از بانه خرید کنم
40 اینچ باشه.
امکاناتش بروز باشه."گیرنده دیجیتال + اینترنت + سه بعدی"
بین مدل های nx و exو Hx گیر کردم.
لطفا بهترین و به صرفه ترین ال ای دی رو معرفی کنید.

a67
22-07-2011, 17:23
سلام دوستان
من یه تلوزیون سونی ال ای دی مدل ex700 دارم و می خوام دانگل وایرلس zyxel رو بهش وصل کنم ولی نمیشناسه مودم منم zyxel بیسیمه و میخوام با dlna فیلم و عکس رو به tv انتقال بدم.
اما تلوزیون دانگل وایرلس zyxel منو نمیشناسه و مینویسه که "دستگاه usb بیسیم یافت نشد " چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید

hesam68
23-07-2011, 02:26
سلام
من همین تی ویو دارم
تازه یکدونه ر ی س ی و ر فول اچ دی خریدم
بعضی موقع ها که یک شبکه ی م ا هوار ه ای رزوبیشنش پایینه یهو تصویر میپره و وقتی رزوبیشن ر س ی و ر و پایین میارم نشون میده
به نظرتون باید چی کار کنم که همه ی شبکه ها رو با کیفیتای مختلف نشون بده؟
رزولیشن تی ویو باید دستکاری کنم؟

mgolchin13
25-07-2011, 16:28
سلام دوستان
من یه تلوزیون سونی ال ای دی مدل ex700 دارم و می خوام دانگل وایرلس zyxel رو بهش وصل کنم ولی نمیشناسه مودم منم zyxel بیسیمه و میخوام با dlna فیلم و عکس رو به tv انتقال بدم.
اما تلوزیون دانگل وایرلس zyxel منو نمیشناسه و مینویسه که "دستگاه usb بیسیم یافت نشد " چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید

دوست گرامی باید از دانگل خود سونی استفاده کنید که توی سایت saghezshop یا banehlcd به قیمت حدود 50000 تومن میتونید تهیه کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdirezaiyan
25-07-2011, 23:31
شرکت سونی بالاخره روش اتصال این تلویزیون و مدلهای مشابه اون رو در ایران بدست آورد باید از نمایندگی بپرسید یه فایل پی دی اف به نمایندگی های سونی در کشور دادن از روی اون مراحل اتصال رو گفتن چطوره به اینترنت وصل بشن با تلویزیون.

jey53
31-07-2011, 16:54
سلام
من يه تي وي nx720 چهل و شش اينچ گرفتم .نظرتون چيه ؟ ترفندهاي خاصي داره ؟
در ضمن من نمي تونم كد vod رو تو سايت وارد كنم براي رجيستر كردن . گام به گام برام توضيح مي ديد ؟ بدجوري موندم . مرسي

mgolchin13
06-08-2011, 00:19
شرکت سونی بالاخره روش اتصال این تلویزیون و مدلهای مشابه اون رو در ایران بدست آورد باید از نمایندگی بپرسید یه فایل پی دی اف به نمایندگی های سونی در کشور دادن از روی اون مراحل اتصال رو گفتن چطوره به اینترنت وصل بشن با تلویزیون.

کسی این فایل یا مراحلش رو نداره بذاره بقیه هم فیض ببرن؟

marahimi
06-08-2011, 01:09
سلام خدمت همگی دوستان.
سوالم در مورد EX710 هست ولی تاپیکی براش ندیدم و اینکه فکر کنم EX700 و EX710 تقریبا یکی باشند لذا اینجا مطرح کردم.
مشکل اینه که تو چیدمان شبکه های تلویزیون دیجیتال، ترتیب کانال ها به این صورته که اول کانالهای با رقم اول 1 رو میچینه و بعد اونایی که با 2 شروع میشند و الی آخر. یعنی اول 1 بعد 11 بعد 12 تا 19 و بعد 2 و همینطور بقیه. مشکلی که بوجود میاد اینه که وقتی کانال ها رو با دکمه Prog جلو عقب میکنم اول 1 تا 19 هستش بعد میرسه به 2. هرچی گشتم تنظیمی برای برطرف کردن این مشکل پیدا نکردم. دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد کمک کنه.

من هم با 32CX520 همین مشکل ترتیب کانال‌ها رو دارم. یا باید ترتیب شماره‌ای درست بشه یا ترتیب‌ لیست. نتونستم جفتشون رو تنظیم کنم.

mahdirezaiyan
06-08-2011, 08:39
کسی این فایل یا مراحلش رو نداره بذاره بقیه هم فیض ببرن؟

سلام دوستان اینم فایل مربوطه

البته اگر کسی تونست وصل بشه اینجا اعلام کنه مراحل کار رو دقیق تر آخه تو بعضی قسمتها یک کم مبهم هست ولی شدنیه چون خود نمایندگی این کار رو انجام داده

موفق باشید

jey53
06-08-2011, 10:41
تكرار مي كنم تا جواب بگيريم . خواهشا بگيد:
سلام
در ضمن من نمي تونم كد vod رو تو سايت وارد كنم براي رجيستر كردن . گام به گام برام توضيح مي ديد ؟ بدجوري موندم . مرسي

mgolchin13
06-08-2011, 18:25
تكرار مي كنم تا جواب بگيريم . خواهشا بگيد:
سلام
دوست عزیز تو پست های قبلی نحوه رجیستر کردن divx توضیح داده شده زحمتتون میشه ولی اگر بخونید جواب میگیرید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

marahimi
08-08-2011, 11:16
سلام خدمت همگی دوستان.

کشور رو به جای استرالیا اگه بذاری سنگاپور مشکل ترتیب کانالها حل میشه.

siamak_r60
09-08-2011, 05:37
سلام دوستان اینم فایل مربوطه

البته اگر کسی تونست وصل بشه اینجا اعلام کنه مراحل کار رو دقیق تر آخه تو بعضی قسمتها یک کم مبهم هست ولی شدنیه چون خود نمایندگی این کار رو انجام داده

موفق باشید

اين توضيحات خيلي ناقصه من امتحان كردم جواب نداد
اصلا كانكشن ها رو توضيح نداده
تو اين حالت تلويزيون بايد با با كامپيوتر لن بشه و ازش ديتاي اينترنت بگيره كه با اين توضيحات نميشه
كسي نيست كه جواب گرفته باشه؟

siamak_r60
09-08-2011, 12:38
دوستان من تو سایت divx رجیستر کردم
فقط یه مشکل دارم اونم فونت زیرنویسه چکار کنم درست بشه و فارسی نشون بده؟

a.aleh
10-08-2011, 00:58
به نظرتون بین
46ex520
و
46ex700
کودوم رو بخرم؟
هر دو دوسال گارانتی دارن و 520 1900 و 700 2 ملیونه
ممنون

parviz85
14-08-2011, 09:50
آخرین نسخه آپدیت هم اومده به تاریخ 3 آگوست و به شماره PKG4.105GAL
این هم صفحه دانلود برای تلویزیون های ساخته شده برای آسیا.قبل از دانلود از نسخه مناسب برای TV اتون مطمئن بشید.برای من آسیا ست.

در ضمن من تا حالا دانلودش نکردم.

mgolchin13
14-08-2011, 18:06
اين توضيحات خيلي ناقصه من امتحان كردم جواب نداد
اصلا كانكشن ها رو توضيح نداده
تو اين حالت تلويزيون بايد با با كامپيوتر لن بشه و ازش ديتاي اينترنت بگيره كه با اين توضيحات نميشه
كسي نيست كه جواب گرفته باشه؟
در واقع کامپیوتر به عنوان ------ عمل میکنه واز چی چی پی-ان اون استفاده میکنه. من خودم چون چی پی-ان ندارم هنوز امتحان نکردم ولی توی تئوری باید جواب بده!

hero2011
16-08-2011, 15:02
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟

REDALERT
16-08-2011, 20:11
دوستان یک مشکل دارم می خوام بدونم چطور میتونم به NX-720 هارد اکسترنال وصل کنم؟
یه هارد 1 ترا وصل کردم بعد 5 دقیقه بازم نشناخت!! کار خاصی باید انجام بدم یا کلا هارد اکسترنال ساپورت نمیکنه؟

Farshid72
16-08-2011, 20:24
دوستان یک مشکل دارم می خوام بدونم چطور میتونم به NX-720 هارد اکسترنال وصل کنم؟
یه هارد 1 ترا وصل کردم بعد 5 دقیقه بازم نشناخت!! کار خاصی باید انجام بدم یا کلا هارد اکسترنال ساپورت نمیکنه؟
ممکنه اشکال از هارد باشه.شما هاردتو defragment کن بعد وصل کن

REDALERT
17-08-2011, 09:47
آخه هارد سالمه به سیستم خودم و دوستمو چند تا سیستم دیگه وصل کردم حتی رفیقم به یک ال سی دی سامسونگ وصل کرده راحت جواب داده

mgolchin13
17-08-2011, 15:02
آخه هارد سالمه به سیستم خودم و دوستمو چند تا سیستم دیگه وصل کردم حتی رفیقم به یک ال سی دی سامسونگ وصل کرده راحت جواب داده
فکر کنم هارد اکسترنال فقط تا 500 گیگ ساپورت میکنه.

Farshid72
17-08-2011, 16:42
عزیزم ربطی به مقدار حافظه نداره بهتره شما هاردت رو با هر دوتا کابل usbایش وصل کنی.شما بهتره از این کابلا ک دوتا usb دارن ویکیش برای برق هست اشتفاده کنی.چون برق هاردت تامین نمیشه

REDALERT
18-08-2011, 01:26
اگه مقدار حافظه ربطی نداره که خوب هارد آدابتوری که اصلا ربطی نداره !!! هارد 2.5 اینچی اصلا نیازی به برق نداره و برقش رو از همون یو اس بی که وصله استفاده می کنه که حدود 4.5 ولت هست

REDALERT
18-08-2011, 01:47
حالا من یک مشکل دیگه هم دارم ؛ چطور میتونم کامپیوترم رو به صورت بی سیم به تلوزیون وصل کنم و فایل تصویری پخش کنم و بخونه؟
من سیستم رو وصل کردم و دستگاه هم تایید کرد ولی نوشته برای این کار نرم افزار خاصی می خواد کسی میدونه چی می خواد؟ اینطوری دیگه نیازی به هارد و فلش نیست مستقیم میزنی هر چی دوست داری از تو سیستم میره و از تلوزیون وصل میشه.
مدل هم NX-720

mgolchin13
18-08-2011, 08:48
حالا من یک مشکل دیگه هم دارم ؛ چطور میتونم کامپیوترم رو به صورت بی سیم به تلوزیون وصل کنم و فایل تصویری پخش کنم و بخونه؟
من سیستم رو وصل کردم و دستگاه هم تایید کرد ولی نوشته برای این کار نرم افزار خاصی می خواد کسی میدونه چی می خواد؟ اینطوری دیگه نیازی به هارد و فلش نیست مستقیم میزنی هر چی دوست داری از تو سیستم میره و از تلوزیون وصل میشه.
مدل هم NX-720
یک نرم افزار به نام wild media server هست که اگر تاپیک رو از اول مرور کنی همه چیز راجع بهش گفته شده فقط ایرادش اینه که کرک نشده 15 روزه هست.
یکی دیگه به اسم home media server هست که نسخه روسی همینه که ازاده ولی فقط به زبان روسی هست! و من که نتونستم زبانش رو عوض کنم. سازنده برنامه در واقع خواسته به همشهری هاش رشوه بده که کرکش نکنن.
برنامه های دیگه ای هم هستن مثل mezzmo و... که همه رو میتونید بگوگلید!:31:

REDALERT
19-08-2011, 17:04
یک نرم افزار به نام wild media server هست که اگر تاپیک رو از اول مرور کنی همه چیز راجع بهش گفته شده فقط ایرادش اینه که کرک نشده 15 روزه هست.
یکی دیگه به اسم home media server هست که نسخه روسی همینه که ازاده ولی فقط به زبان روسی هست! و من که نتونستم زبانش رو عوض کنم. سازنده برنامه در واقع خواسته به همشهری هاش رشوه بده که کرکش نکنن.
برنامه های دیگه ای هم هستن مثل mezzmo و... که همه رو میتونید بگوگلید!:31:

ظاهرا این برنامه ها همگی تریال هستن و بعد از 15 روز از کار می افتن و دیگه هم نمیشه نصیشون کرد!
نرم افزاری نیست که بشه کرکش کرد یا حد اقل بعد از 15 روز دوباره پاک و نصب بشه؟

mgolchin13
19-08-2011, 21:52
ظاهرا این برنامه ها همگی تریال هستن و بعد از 15 روز از کار می افتن و دیگه هم نمیشه نصیشون کرد!
نرم افزاری نیست که بشه کرکش کرد یا حد اقل بعد از 15 روز دوباره پاک و نصب بشه؟
]چرا home media serverا هست ولی زبانش روسیه.میتونید wild media server رو در کنار اون نصب کنید و از روی اون تنضیمات رو انجام بدید ومعنی نوشته های ایکون ها رو بفهمید. ضمنا برای ویدئو full hd باید اکسس پوینت ورژن N باشه تا سکته نزنه.

antiriom
23-08-2011, 15:50
سلام به همه دوستان
بالاخرهاين مشكل نخوندن هارد 1 ترا حل نشد ؟ منم اين مكشل رو دارم كسي مي دونه چرا ؟

REDALERT
23-08-2011, 20:47
سلام به همه دوستان
بالاخرهاين مشكل نخوندن هارد 1 ترا حل نشد ؟ منم اين مكشل رو دارم كسي مي دونه چرا ؟

نه عزیز ؛ البته من هنوز هارد 500 روش امتحان نکردم ولی اینطور که پیداست سونی هم به سرنوشت نوکیا دوچار میشه و خودش رو خیلی دست بالا گرفته!!!! نمیدونم یه پورت H.D.D چقدر برای این غول الکترونیک هزینه داره که از گداشتنش دریغ کرده ؛

apadana.1001
23-08-2011, 23:22
دوستان عزیز سلام
من قصد تهیه این تلویزیون رو دارم . قیمتش رو دارید ؟؟؟
1 جایی شنیدم قیمتش در بانه 1 میلیون 700 تومنه !!!
میشه قیمتش رو بدید ؟؟

REDALERT
24-08-2011, 01:17
دوستان عزیز سلام
میشه قیمتش رو بدید ؟؟

سلام
چه مدلی رو می خواید قیمت در بیارم؟

mgolchin13
24-08-2011, 13:08
دوستان عزیز سلام
میشه قیمتش رو بدید ؟؟
به تاپیک قیمت ها برید. این دو تا سایت هم قیمت دارن: سقز شاپ وبانه ال سی دی.

jesus11077
29-08-2011, 01:34
با سلام خدمت اساتید
1- من EX710 خریدم اما هر منوشو که گشتم نتونستم کشور رو عوض کنم( فقط زبان رو میشه عوض کرد ) چکار کنم؟
2- اگه کابل انتن بزنم و جستجو رو بزنم کانالهای دیجیتال رو میاره؟
ممنونم

mgolchin13
29-08-2011, 14:52
با سلام خدمت اساتید
1- من EX710 خریدم اما هر منوشو که گشتم نتونستم کشور رو عوض کنم( فقط زبان رو میشه عوض کرد ) چکار کنم؟
2- اگه کابل انتن بزنم و جستجو رو بزنم کانالهای دیجیتال رو میاره؟
ممنونم

از توی منو ریست به حالت کارخانه(factory reset ) کنید و بعد میتونید از اول کشور رو انتخاب کنید.البته این برای ex-700 هست شاید 710 فرق کنه.

jesus11077
30-08-2011, 23:18
ممنون جناب mgolchin13
من اینکارو کردم و کشور رو سنگاپور گزاشتم و زبان انگلیسی اما فقط آنالوگ برفک پیدا کرد و هیچی دیجیتال پیدا نکرد
به نظر شما ممکنه از آنتن باشه؟
با تشکر

mgolchin13
04-09-2011, 17:19
ممنون جناب mgolchin13
من اینکارو کردم و کشور رو سنگاپور گزاشتم و زبان انگلیسی اما فقط آنالوگ برفک پیدا کرد و هیچی دیجیتال پیدا نکرد
به نظر شما ممکنه از آنتن باشه؟
با تشکر

چون گفتید که انالوگ هم چیزی پیدا نکرده اگر تو منطقه شما صدا وسیما پخش دیجیتال داره پس حتما از انتن باید باشه.

hero2011
05-09-2011, 22:25
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟

hadi***mahdi
16-09-2011, 14:07
سلام.من تونستم هارد 1ترا 2.5 به ex710 متصل کنم.
برای این کار با ویندوز 7 فرمت هارد به fat 32 تغییر دادم و هارد روی ال ای دی باز کرد.
ولی با پارتیشن مجیک که فرمت کردم نشد.

mtksh2000
19-09-2011, 15:37
سلام دوستان من یه 40ex520 خریدم اپدیت که کردم حالا فارسی رو برعکس و حرف به حرف نشون می ده چکار کنم؟

REDALERT
19-09-2011, 19:01
عجب پس هارد اکسترنال 1 ترا با فت32 جواب میده! جالب شد باید روی NX-720 امتحان کنم ببینم اگه کار کنه خیلی خوبه ، دوستان اگر راهی برای نشون دادن زیر نویس دارند هم بگن ؛ من هم اسم ویدئو زیرنویس ریختم ولی باز نکرد ، احتمال میدم که نمیشه!

mgolchin13
20-09-2011, 16:09
سلام دوستان من یه 40ex520 خریدم اپدیت که کردم حالا فارسی رو برعکس و حرف به حرف نشون می ده چکار کنم؟
شاید فایلی که اپدیت کردی مال یک منطقه دیگه بوده. اگر از صحیح بودنش مطمئنی یک بار دیگه اپدیت کن

Shr776
20-09-2011, 22:37
سلام بچه ها.sony ex710 40 ساعت داره که زمانو نشون بده یه طوری که بالای صفحه همیشه بمونه؟اگه هست چی کار باید کرد

silverlord20032001
26-09-2011, 23:57
سلام خدمت همه مهندسان.....اقا پشت تلویزیون سونی ex-700 بنده تولید رو زده سونی کورپوریشن sony corp ..این یعنی مال کجا هستش؟ضمنا از نمایندگی هم گرفتم........حدود 7 ماه پیش.....و اینکه اگه اپدیت جدیدی برای این تلویزیون هم هست لطف کنید بزارید.....

hovo
27-09-2011, 09:29
ای ول سونی

برای این کار با ویندوز 7 فرمت هارد به fat 32 تغییر دادم و هارد روی ال ای دی باز کرد.

یعنی حال اساسی داد
ولی برای من جای سوال داره چرا با پارتیشن مجیک نشده ولی با سون شده
یه زحمت دیگه هم برات دارم اگه سختت نیست با اکرونیس دیسک دایرکتور هم یه بار فرمت بزن ببین میشناسه یا نه؟

شاید فایلی که اپدیت کردی مال یک منطقه دیگه بوده. اگر از صحیح بودنش مطمئنی یک بار دیگه اپدیت کن

نه دوست من مشکلی نداره ایشون زبانشون فارسی بوده آبدیت کردند زبان انگلیسی کردن یا بعد زبان رو فارسی کردن (چه قدر هی بعد بعد شد) بعد مشکل پیدا کردن دوست خوبم شما اصلا نگران نباش تی وی تون خراب نشده مطمئن باش
این مشکل برای من هم پدید اومد البته من خیلی اذیتش میکنم ولی شما رو نمیدونم
راه حل اینه:
برو داخل تنظیمات و تنظیمات سیستم
ریست فکتوری کن
سیستم خاموش و روشن میشه همه چیز ریست میشه اون وقت زبان رو انگلیسی کن و کشور رو سنگاپور
بر گرد دوباره ریست کن این بار فارسی رو انتخاب کن فونت ها بر میگرده سر جاش نگران نباش
در ضمن اصلا به هیچ عنوان زبان فارسی و آسیا خاور میانه توصیه نمیشه دلائلش هم زیاده (نام کانالها-تفکیک رادیویی و تی وی و-....- کیفیت بهتر اضافه شدن خصوصیت گاید- و- تایم اجهانی سنگاپور با 7 8 ساعت اختلاف با تهران:31:) کلا متاسفانه فارسیش خوب نیست

دوستان در مورد زیر نویس با فلش هم هیچ راه حلی فعلا وجود نداره
مگر استریم با وایر لش
یا پخش با نوت بوک یا پی سی و کابل اچ دی ام ای
یا سینمای خانواده سونی و سی رایت کردن

در ضمن با فلش فقط srt می خونه و فونت 56 که عربی هست رو ساپورت نمیکنه
این مطلب فلا هیچ راه حلی نداره تلاش نکنید
بچه های فرم 520 هم مشکل باهاش دارن

---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

سلام خدمت همه مهندسان.....اقا پشت تلویزیون سونی ex-700 بنده تولید رو زده سونی کورپوریشن sony corp ..این یعنی مال کجا هستش؟ضمنا از نمایندگی هم گرفتم........حدود 7 ماه پیش.....و اینکه اگه اپدیت جدیدی برای این تلویزیون هم هست لطف کنید بزارید.....

در مرود ساخت که اختلاف نظر زیاده....

در مورد فریمور و آبدیت وارد سایت سونی آسیا بشید مدل تی وی رو انتخاب کنید برید قسمت دانلود سیستم عاملتون رو انتخاب کنید و بعد آخرین فریمور رو براتون میاره

روی تی وی آپشن رو بزنید آخرین گزینه سیستم اینفرمیشن حالا ورژن فعلی تی وی شما نمایش داده میشه

با سایت چک کنید اگه پایین تر بود دان کنید و آبدیت کنید طریقه آبدیتش رو هم همون جا قبل از دانلود داده خیلی راحته

hovo
27-09-2011, 09:35
این هم خدمت شما
System Software Update (Version PKG4.105GAL) For Asia

Article ID:464189(modified 04 Aug 2011)
Applicable Models

KDL-32EX400, KDL-32EX500, KDL-32EX600, KDL-32EX700, KDL-32EX710, KDL-40EX400, KDL-40EX500, KDL-40EX600, KDL-40EX700, KDL-40EX710, KDL-40HX700, KDL-46EX500, KDL-46EX700, KDL-46EX710, KDL-46HX700, KDL-52EX700, KDL-55EX500, KDL-55EX710, KDL-55HX700, KDL-60EX700

لینک دانلود با ویندوز 7

hovo
27-09-2011, 10:08
سلام به همه دوستان

حل شده
روش کار فعلا این طوریه فقط و فقط با ویندوز سون جواب داده
کل هارد رو با fat32 فرمت کنید تی یو به راحتی میشناسه روی nx720 به نقل قول از یکی از بچه ها جواب داده
اما مثلا اگه با پارتیشن مجیک فرمت کنی جواب نمیده

silverlord20032001
27-09-2011, 17:09
در مرود ساخت که اختلاف نظر زیاده....

در مورد فریمور و آبدیت وارد سایت سونی آسیا بشید مدل تی وی رو انتخاب کنید برید قسمت دانلود سیستم عاملتون رو انتخاب کنید و بعد آخرین فریمور رو براتون میاره

روی تی وی آپشن رو بزنید آخرین گزینه سیستم اینفرمیشن حالا ورژن فعلی تی وی شما نمایش داده میشه

با سایت چک کنید اگه پایین تر بود دان کنید و آبدیت کنید طریقه آبدیتش رو هم همون جا قبل از دانلود داده خیلی راحته[/QUOTE]
.................................................. ............

اقا واسه قسمت دوم سوالم که دستتون درد نکنه شدیدا.....ممنون از زحمتت...اما برای قسمت اول سوال میشه بیشتر توضیح بدین وبگین اون اختلاف نظرها در مورد کدوم کشور ها هست؟خدای نکرده چینی که نیست؟ممنون میشم واسم کامل توضیح بدی که منم از سردرگمی در بیام....مرسی

hovo
28-09-2011, 10:28
ببین داداش اینها که من میدونم فقط در حد شنیده است و سندی براش ندارم
تی وی های سونی یا توی اراک یا توی قم یا توی مالزی اسمبل میشن

چین جای بدی نیست درجه بندی تولیداتشه که مهمه متاسفانه درجه 5 وارد ایران میشه 5 هم به زور 6 یا 7
این که تولید کجاست باز هم اختلافه
من ترجیح میدم وارد یه همچین مشکل عظیمی نشم والا باور کن همه فقط دارن حدس میزنن یا چیز هایی که میگن در حد شنیده هاست

mgolchin13
29-09-2011, 01:25

به احتمال زیاد مونتاژ ایران هست چون مال من پشتش زده made in malaysia البته توی اروپا هم مونتاژ میشه ولی ورژن اروپاییه که کمی مشخصاتش فرق داره.

silverlord20032001
29-09-2011, 17:20
اقا من امروز به شرکت بازرگانی ایران وارد کننده اصلی سونی تو ایران زنگ زدم....شماره سریال و شماره خود دستگاه رو دادم بعد بررسی گفتن که فطعات همه ژاپنی و مونتاژ مالزی هست.... در رابطه با ویدیو اینترنتی تی وی های سونی هم تو خود سایت سونی زده برای فیلم های عادی اینترنت 2 مگ لازم هست و برای پخش فسلم های اچ دی اینترنت 10 مگ..که هر دو حالت تو ایران ما کاربر عادی نداریم که به این نت دسترسی داشته باشه...:5::5::5:

mosi-comp
05-10-2011, 18:05
کلا از اون اول که من پیگیری کردم همه آپدیت ها فقط برای ارتقای "تلوزیون اینترنتی" بوده. ولی حالا برای اینکه لذت دانلود و آپدیت تلوزیونتون رو از دست نداده باشید اینو میذارم:31::
لینک آپدیت جدید مربوط به 11 شهریور 1390 ( 03Oct 2011 ):
ُSystem Software Update (Version PKG4.107GAL) For Asia

Article ID:473252(modified 03 Oct 2011)
Applicable Models

KDL-32EX400, KDL-32EX500, KDL-32EX600, KDL-32EX700, KDL-32EX710, KDL-40EX400, KDL-40EX500, KDL-40EX600, KDL-40EX700, KDL-40EX710, KDL-40HX700, KDL-46EX500, KDL-46EX700, KDL-46EX710, KDL-46HX700, KDL-52EX700, KDL-55EX500, KDL-55EX710, KDL-55HX700, KDL-60EX700

hovo
12-10-2011, 06:02
سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv

REDALERT
12-10-2011, 11:52
سلام
یه اتفاق خیلی بد برام افتاد الان خیلی ناراحتم!!!
بدون هیچ دلیلی یک خط افقی رو led افتاده ، یعنی رنگشو از دست داده!
تصویرشو اینجا قرار دادم! به نظرم که مشکل خیلی جدیه حالا اهل فن بگن که چه خاکی باید بریزم تو سرم!؟؟

مدلش هم : NX-720

_____ والا من لینکو همینجوری پیست می کنم اونطوری که شما گفتی هم پیست کردم ولی نشد!! اصلا نمیدونم چرا تو این سایت ننمیتونم عکس بذارم.

hovo
12-10-2011, 15:19
دوست خوبم عکس رو هر جا پلود میکنی تو همین فرم هم میتونی لینکش رو بزاری تا بقیه ببینند(بقل راست چین دکمه ای که عکس کوه و خورشید داره رو بزن و لینک رو داخلش پیست کن) شاید کسی بتونه کمکت کنه
هول نشو نگران نباش امید وار باش چیز خاصی نباشه

REDALERT
13-10-2011, 01:52
اینم از عکس ، تا حالا سایتی رو ندیدم که لینکی توش بذاری فیلتر کنه!!! عجبآآآآآآآآآآ

REDALERT
13-10-2011, 01:54
اینم لینک عکس: من از یکی پرسیدم گفت باید قید درست شدنشو بزنی!!! چون گارانتی نداره! یعنی اصلا اون موقع با گارانتیش نبود تو بازار ، یا باید 2 ماه صبر می کردیم یا باید قاچاق می خریدیم:41:

hovo
13-10-2011, 06:43
والا فکر نکنم مشکل خاصی باشه !
این که هیچ تعمیر کاری تعمیرش نمیکنه چون بدون گارانتیه و قاچاقه یه حرف الکیه
اگه آشناداشته باشی تو همون شرکت سونی هم برات تعمیر میکنن
اما اگه نداری یه تعمیر کار خوب توی شهرتون پیدا کن برات درستش کنه
راستش یه پیشنهاد دیگه هم دارم
شما تی وی رو آبدیت کردی؟
پیشنهاد میکنم به آخرین ورژن آبدیت کن شاید درست شد خدا رو چه دیدی
راستی روی خود پنل نه رو یلبه ها بالا و پایین فشار نیاوردی؟
من به نظرم مشکلت خیلی ناجور و بد نیست
والا من خیلی سخت افزار بلد نیستم ولی اینی که میبینم فکر نکنم خیلی بد جور باشه (باور کن نمیخوام روحیه الکی بهت بدم ولی خدایی خیلی افتضاح نیست )

---------- Post added at 06:43 AM ---------- Previous post was at 06:41 AM ----------

راستی عکس رو توی یه پست بزاری کافیه
شما پست 445 رو ویرایش کن و عکس رو بردار

REDALERT
13-10-2011, 16:25
والا فکر نکنم مشکل خاصی باشه !
این که هیچ تعمیر کاری تعمیرش نمیکنه چون بدون گارانتیه و قاچاقه یه حرف الکیه
اگه آشناداشته باشی تو همون شرکت سونی هم برات تعمیر میکنن
اما اگه نداری یه تعمیر کار خوب توی شهرتون پیدا کن برات درستش کنه
راستش یه پیشنهاد دیگه هم دارم
شما تی وی رو آبدیت کردی؟
پیشنهاد میکنم به آخرین ورژن آبدیت کن شاید درست شد خدا رو چه دیدی
راستی روی خود پنل نه رو یلبه ها بالا و پایین فشار نیاوردی؟
من به نظرم مشکلت خیلی ناجور و بد نیست
والا من خیلی سخت افزار بلد نیستم ولی اینی که میبینم فکر نکنم خیلی بد جور باشه (باور کن نمیخوام روحیه الکی بهت بدم ولی خدایی خیلی افتضاح نیست )

---------- Post added at 06:43 AM ---------- Previous post was at 06:41 AM ----------

راستی عکس رو توی یه پست بزاری کافیه
شما پست 445 رو ویرایش کن و عکس رو بردار

ممنون بابت دلگرمی شما ، راستش نمیدونم علتش چی هست ولی همون طور که گفتی (فشار نیاوردی) دقیقا بالای اون خط جای یک اثر انگشت خیلی قوی پیدا کردم احتمال می دم این برادر من که از نظر شعور زیر خط فقر هست دستش رو اونجا گذاشته باشه زاویه بالا پایئن رو درست کرده باشه!
در ضمن آپدیت هم همین دیروز زدم و الان فول آپدیت هست (البته آنلاین آپدیتش کردم ، از طریق وایرلس) حالا برم چند جا بپرسم ببینم تعمیر می کنن یا نه، خدا کنه تعمیر بشه ، اگر نشه دیگه قید سینما خانگی رو هم می زنم چون دیگه ارزشی نداره واسش سینما خانگی 1 تومنی بگیری

نمیدونم چرا نمیتونم پستی که میزنم رو پاک کنم ، دلیل دو بار ارسال پست هم این بود که نمیدونم چرا به یک باره پست های من باید قبل از نمایش توسط مدیر تایید بشن.:41:

hovo
13-10-2011, 22:06
در مورد تی وی نگران نباش امید وارم زود خوب بشه حالش عین اولش
در ضمن برای پست هم آروم آروم همه چی خوب میشه و بدون نظارت میشی یه چند تا پست که بدی بهت اطمینان کنن ادب رو که رعایت کنی که میدونم بچه با حال ی هستی این نظارت رو هم ازت برمیدارن نگران نباش
برای حذف هم نمیشه حذف کرد ولی دکمه ادیت بقل دکمه نقل قول و تشکر هست اون رو بزن و عکس رو انتخاب کن و حذفش کن همین

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

اگه نشد هم طوری نیست خودت رو اذیت نکن حالا دو تا عکس باشه مگه چی میشه بی خیالش اصلا

REDALERT
13-10-2011, 22:29
در مورد تی وی نگران نباش امید وارم زود خوب بشه حالش عین اولش
در ضمن برای پست هم آروم آروم همه چی خوب میشه و بدون نظارت میشی یه چند تا پست که بدی بهت اطمینان کنن ادب رو که رعایت کنی که میدونم بچه با حال ی هستی این نظارت رو هم ازت برمیدارن نگران نباش
برای حذف هم نمیشه حذف کرد ولی دکمه ادیت بقل دکمه نقل قول و تشکر هست اون رو بزن و عکس رو انتخاب کن و حذفش کن همین

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

اگه نشد هم طوری نیست خودت رو اذیت نکن حالا دو تا عکس باشه مگه چی میشه بی خیالش اصلا

اطمینان که خوب آخه این ف-ی=لتر کردن 2 تا سایتی که من فقط اونجا آپلود می کردم اصلا اعصابمو به هم ریخت ، این خطم که افتاده بیشتر قاطی کردم :) سر همین کنترل کردن که الان دیگه کنترل برداشته شد؛ حالا شماره نمایندگی رو می خوام بدم بابام زنگ بزنه ببینه چی می گن ، اگر درست شدنی باشه حتما راضیشون می کنه با هزینه خودمون درستش کنن ولی اگر تعویض باشه که دیگه فاتحه ، 2.3 الان دیگه 1000 تومنم نمی ارزه.
در ضمن خودت باحالی :10: که پست منو جواب دادی ;)

mosi-comp
14-10-2011, 22:19
برخی از مدلهای سونی مانند این مدل و EX-710 در کارخانه شهاب الکترونیک و با نظارت مدیر تولید ژاپنی مونتاژ میشه.

hovo
15-10-2011, 22:19
برخی از مدلهای سونی مانند این مدل و EX-710 در کارخانه شهاب الکترونیک و با نظارت مدیر تولید ژاپنی مونتاژ میشه.

شنیدی یا خوندی یه جایی
منبع هم داری
؟
عکسی مجله ای خبری؟

REDALERT
16-10-2011, 09:55

اگر منظورت NX-720 هست که 100% اشتباه می کنی چون ما اون موقع خریدیم اصلا نمایندگی سونی نداشتش! پشت دستگاه هم نوشته ساخت مالزی

mosi-comp
16-10-2011, 18:52
منبعم یکی از اقوامه که تو همین شرکت کار می کنه:20: خودمم یه EX-710 ازشون خریدم و خیلی راضیم.
سونی قطعات رو وارد می کنه و شهاب مونتاژ میکنه و شرکت بازرگانی ایران هم گارانتیش رو تقبل میکنه. تو کیفیتش هم اصلا شک نکنین برادر سرکارگر ژاپنیمون ماهی 12 هزار دلار حقوق میگیره که اسم سونی خراب نشه:31:

mosi-comp
16-10-2011, 18:54
اگر منظورت NX-720 هست که 100% اشتباه می کنی چون ما اون موقع خریدیم اصلا نمایندگی سونی نداشتش! پشت دستگاه هم نوشته ساخت مالزی
من در مورد سری NX اطلاعی ندارم و نظری ندادم. حالا دوباره دیدمش ازش میپرسم و اطلاعات دقیق رو به سمع و نظرتون میرسونم:31:

REDALERT
17-10-2011, 01:07
من در مورد سری NX اطلاعی ندارم و نظری ندادم. حالا دوباره دیدمش ازش میپرسم و اطلاعات دقیق رو به سمع و نظرتون میرسونم:31:

اگر بپرسی که ممنون می شم ؛ این مشکل منم ازش سئوال کن: که اگر پیکسل سوخته در ال ای دی به وجود بیاد ، که در تلوزیون NX-720 به صورت سری هست و یک پیکسل بسوزه یک خط سوخته میشه درستش کرد یا باید تعویض بشه؟

hamid337
18-10-2011, 13:57
سلام برای راه اندازی گیرنده دیجیتال در این تلویزیون مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی نمایید

mosi-comp
21-10-2011, 11:23
دوست عزیز متاسفانه به احتمال زیاد کل پنل باید عوض بشه. اگر گارانتیه که هیچ، سریع برو بده بشون تا عوض کنن برات. اگرم نیست که باش بساز جون واسه تعویضش باید به قدر کل قیمت تلوزیون باید هزینه کنی.

mosi-comp
23-10-2011, 11:37
FAT32 که فایده نداره. چون محدودیت حجم هر فایل در این سیستم 3.2 Gb است. اکثر فیلمهای من بالای این مقدار حجم دارند. البته به خاطر نقطه ضعف بسیار بزرگتر این تلوزیون که عدم توانایی در پخش فایلای MKV هست، این ایرادش درجه اهمیت کمتری داره. هارد شما فقط یک درایو داره؟ اگر نه همه درایوها رو تلوزیون نشون میده؟ اگر فقط یکی از درایوها FAT32 باشه چی؟ اونو نشون میده؟

mosi-comp
23-10-2011, 18:19
سلام برای راه اندازی گیرنده دیجیتال در این تلویزیون مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی نمایید
سلام دوست عزیز. در این تاپیک بسیار زیاد در مورد راه اندازی دیجیتال مطلب موجود هست.

mosi-comp
23-10-2011, 18:27
شنیدی یا خوندی یه جایی
منبع هم داری
؟
عکسی مجله ای خبری؟
اخیراً هم خود شرکت بازرگانی ایران در شمس آباد کارخونه زده و مونتاژ میکنه.

hovo
24-10-2011, 14:52

همین تاپیک رو بخونی مشکلت حله

اخیراً هم خود شرکت بازرگانی ایران در شمس آباد کارخونه زده و مونتاژ میکنه.
به شرطی از فردا همشو بریزن توی کارتن بگن خود مشتری سر هم کنه استفاده کنه مثله چرخ های کوهستان دیدید؟

paml
26-10-2011, 01:04
باسلام مجدد. شما قبلا زحمت کشیدید و فایل تلویزیون منو گذاشتید. فایل جدید اگه آمده لطفا برایم قرار دهید باسپاس فراوان

DVB98
05-11-2011, 09:38
سلام

من مدل kdl-52ex700 دارم

بهش انتن مرکزی وصل کردم و شبکهای داخلی را خوب می گیرد

هر کاری که می کنم پخش دیجتالش کار نمی کنه سرچ می کنه ولی شبکه ای را نمی گیره در مشهد هم هستم

با اخرین نرم افزار ابگریت هم کردم

ممنون می شوم راهنمای بکنید

hovo
05-11-2011, 10:02
سلام

من مدل kdl-52ex700 دارم

بهش انتن مرکزی وصل کردم و شبکهای داخلی را خوب می گیرد

هر کاری که می کنم پخش دیجتالش کار نمی کنه سرچ می کنه ولی شبکه ای را نمی گیره در مشهد هم هستم

با اخرین نرم افزار ابگریت هم کردم

ممنون می شوم راهنمای بکنید

وقتی دکمه دیجیتال /آنالوگ رو ری کنترل میزنی شبکه عوض میشه یا نه هیچ اتفاقی نمیافته؟

hovo
05-11-2011, 13:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

hadi***mahdi
05-11-2011, 21:08
FAT32 که فایده نداره. چون محدودیت حجم هر فایل در این سیستم 3.2 Gb است. اکثر فیلمهای من بالای این مقدار حجم دارند. البته به خاطر نقطه ضعف بسیار بزرگتر این تلوزیون که عدم توانایی در پخش فایلای MKV هست، این ایرادش درجه اهمیت کمتری داره. هارد شما فقط یک درایو داره؟ اگر نه همه درایوها رو تلوزیون نشون میده؟ اگر فقط یکی از درایوها FAT32 باشه چی؟ اونو نشون میده؟

هارد من 3تا پاتیشن داشت 2تا fat32 یکی هم ntfs که 2تا fat32 باز میکرد
البته موقعی که هاردم تازه خریده بودم این کار شد ولی حالا یه مشکلی پیدا کرده که دیگه روی ال سی دی باز نمیکنه .فکر کنم بخاطر اینه که درایو fat 32 باید پارتیشن اول باشه
ضمنا باید حجم درایو شظ 30gig کمتر باشه تا بشه با win7 فرمت بزنی

hadi***mahdi
05-11-2011, 21:44
من به تازگی یک دانگل br 100 خریدم ولی هر کار میکنم ال سی دی با لپ تاپم کانکت نمیشه
وقتی با ال سی دی مرور میزنم شبکه لپ تاپم میشناسه و کد امنیتی وارد میکنم و اتصال میزنم ولی کانکت نمیشه.لطفا دوستانی که وصل شدند طریقه استفاده دانگل و شبکه شدن بگذارند

hovo
06-11-2011, 07:41
من به تازگی یک دانگل br 100 خریدم ولی هر کار میکنم ال سی دی با لپ تاپم کانکت نمیشه
وقتی با ال سی دی مرور میزنم شبکه لپ تاپم میشناسه و کد امنیتی وارد میکنم و اتصال میزنم ولی کانکت نمیشه.لطفا دوستانی که وصل شدند طریقه استفاده دانگل و شبکه شدن بگذارند

چند خرید کردید؟
از کجا؟
میشه یه دو تا عکس ازش بزاری

hovo
06-11-2011, 07:52
هارد من 3تا پاتیشن داشت 2تا fat32 یکی هم ntfs که 2تا fat32 باز میکرد
البته موقعی که هاردم تازه خریده بودم این کار شد ولی حالا یه مشکلی پیدا کرده که دیگه روی ال سی دی باز نمیکنه .فکر کنم بخاطر اینه که درایو fat 32 باید پارتیشن اول باشه
ضمنا باید حجم درایو شظ 30gig کمتر باشه تا بشه با win7 فرمت بزنی
وقتی هارد ور خریدید یه سری فایل از قبل داخل هارد بوده که اونها باعث میشه داخل سیستمهای مولتی مدیا و سیستمهای قدیمی usb1شناسایی بشه احتمالا شما با فرمت هارد اون فایلها رو از دست دادید
یه نفر که سر مارک هارد شما رو داره گیر بیارید فایها رو از هاردش کپی کنید درست میشه ضمنا فولدر آپشن و شو هیدن فایل و سیستمی ها یادتون نره

راستی در مورد ست آپ وایر لس و شبکه کردن کلا کار ساده ای
همه چی رو بزار رو اتوماتیک هم آی پی سیستم رو هم شبکه کردن از روی نت ورک ستینگ تی وی

samira_googleOne
06-11-2011, 08:59
یه چیزی رو می دونستید:
تلویزیون 46 اینچ شارپ کواترون سه بعدی مدل le8300 تو ایران به همراه یه بلوری پلیر و سینمای خانگی 2 میلیون و چهارصده که گیرنده دیجیتال داخلی هم داره ولی
همین مدل تو بانه بدون گیرنده دیجیتال، بلوری و سینما قیمتش 2 میلیون و 200 تومن هست. خیلی خوبه که قیمت ها رسیده به قیمت بانه. آفرین به شارپ

hovo
06-11-2011, 10:11
یه چیزی رو می دونستید:
تلویزیون 46 اینچ شارپ کواترون سه بعدی مدل le8300 تو ایران به همراه یه بلوری پلیر و سینمای خانگی 2 میلیون و چهارصده که گیرنده دیجیتال داخلی هم داره ولی
همین مدل تو بانه بدون گیرنده دیجیتال، بلوری و سینما قیمتش 2 میلیون و 200 تومن هست. خیلی خوبه که قیمت ها رسیده به قیمت بانه. آفرین به شارپ
اون وقت چه ربطی داشت به فورم سونی؟
بحث همون شقیقه است دیگه
من به شخصه حاضر نیستم 1 تک هزار تومنی هم پول گارانتی تو ایران بدم و ندادم
خدایی بانه خرید کردن بهترین و عاقلانه ترین کاره

monavari
06-11-2011, 16:59
دوستان سلام
ما کل تاپیک رو خوندیم بالاخره ندوستیم کسی تونسته از این دانگل معروف کاربردی بگیره یا نه
اگر اره دقیقا چه کاربردی و اصلا ارزش خریدن رو داره یا خیر
ممنون

mgolchin13
06-11-2011, 23:52
دوستان سلام
ما کل تاپیک رو خوندیم بالاخره ندوستیم کسی تونسته از این دانگل معروف کاربردی بگیره یا نه
اگر اره دقیقا چه کاربردی و اصلا ارزش خریدن رو داره یا خیر
ممنون

حتما با دقت نخوندی!
باهاش میشه فیلم و عکس وموسیقی رو به صورت بی سیم از روی لپ تاپ فرستاد به تی وی و تماشا کرد. البته اگر ویندوز سون باشه یک برنامه مدیا سرور باید نصب کنی. ولی با ویندوز ویستا خود مدیا پلیر (البه ورژن 12) هم این کار رو از گزینه send to انجام میده.
ضمنا تی وی هم اتوماتیک اپدیت میشه (گزینه اون باید فعال بشه تو منو)
اینترنت تی وی هم با چیز پی ان و سرعت دو مگ به بالا قابل استفاده هست.
قیمتش هم بین 60 تا 80 تومنه.

hadi***mahdi
08-11-2011, 00:24
چند خرید کردید؟
از کجا؟
میشه یه دو تا عکس ازش بزاری

از بانه به قیمت 45تومن با هزینه پست 50 تومنی شد
از سایت بانه ویترین[

hadi***mahdi
08-11-2011, 00:32
وقتی هارد ور خریدید یه سری فایل از قبل داخل هارد بوده که اونها باعث میشه داخل سیستمهای مولتی مدیا و سیستمهای قدیمی usb1شناسایی بشه احتمالا شما با فرمت هارد اون فایلها رو از دست دادید
یه نفر که سر مارک هارد شما رو داره گیر بیارید فایها رو از هاردش کپی کنید درست میشه ضمنا فولدر آپشن و شو هیدن فایل و سیستمی ها یادتون نره

راستی در مورد ست آپ وایر لس و شبکه کردن کلا کار ساده ای
همه چی رو بزار رو اتوماتیک هم آی پی سیستم رو هم شبکه کردن از روی نت ورک ستینگ تی وی

روی اتوماتیک هم گزاشتم ولی موقعی که ال سی دی ای پی لپ تاپ پیدا میکنه اتصال که میزنم کانکت نمیشه
اگه میشه روشی که خودتون امتحان کردید کامل بگویید.فکر کنم مشکل از تنظیمات لپ تاپ یا ساختن ای پی باشه

hovo
08-11-2011, 06:32
خوب من اتصال وایرلس نوت بوک با پنلم یکم با شما فرق میکنه
خوب ما راستش اون مودم سونی رو نخریدیم و از مودم وایرلس ای دی اس ال برای استریم استفاده میکنم
و از اونجایی که مودم رو کانفیگ کردم بعد از اتصال وایر به مودم و پنل داخل تنظیمات پنل بعد از نت ورک ستینگ وارد وایر ست آپ میشم و همه چی روی اتوماتیک میرم جلو خودش آی پی رو روی 192.168.1.101(ممکنه از شما فرق داشته باشه) تنظیم میکنه،شما خود مودم رو که پورت یو اس بی هست مستقیم میزنی پس نیازی نیست وایر ست آپ بری جلو باید وایر لس ست آپ رو انتخاب کنی
بعد روی نوت بوک من آی پی رو دستی می زارم(توضیح امید وارم ناراحت نشی)
روی نت ورک اند شیرینگ کلیک میکنم
وارد ادونس شیرینگ میشم
روی کانکشن وایر لس رایت کلیک میکنم
پراپرتیس
تب نت ورک
روی اینتر نت پروتکل ورژن 4 کلیک میکنم دکمه پراپرتیس زیرش فعال میشه کلیک میکنم
حالا ای پی رو دستی میدم

IP Address: 192.168.0.102
Sub net Mask: 255.255.255.0
آی پی مودم ممکنه از شما فرق داشته باشهDefault gateway: 192.168.0.101
ممکنه از شما فرق داشته باشه Preferred DNS server: 192.9.4.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4

mosi-comp
10-11-2011, 00:33
تبدیل فرمت خیلی هم کار آسونی نیستا و بسته به قدرت CPU و حجم RAM زمان های مختلفی رو میگیره و مثلا برای امثال بنده که کانفیگ لپتاپم خیلی حرفه ای نیست کار بسیار طاقتفرساییه.
من کلی روی PS3Muxer و نرم افزارهای مشابه وقت گذاشتم. اینها همه از پروژه منبع بازی به نام TSMuxer که مدتی هم است که متوقف شده استفاده میکنند. روی همه فایلهای MKV هم جواب نمیده و بعضی از اونا رو درست تبدیل نمیکنه. و در صورت تبدیل صحیح به M2TS هم مشکل زیرنویس همچنان پابرجاست.
استفاده از نرم افزارهای مدیا سرور هم جوابگو نیست چون یا با افت کیفیت همراهه یا باز هم به کامپیوتر قوی نیاز داره.
در مجموع من به این نتیجه رسیدم که چاره دیدن فیلم HD با زیرنویس در LCD سونی یا اتصال لپتاپ به تلوزیون از طریق کابل HDMI (در صورت وجود پورت آن در لپتاپ) یا اتصال از طریق کابل PC (برای تصویر) و کابل استریو (برای صدا) هست. که خودم از روش دوم استفاده می کنم و بسیار راضیم.
برای دوستانی هم که میخواهند از سینمای خانگی و امکانات 5 کاناله بودن صدای فیلمها استفاده کنند توصیه می کنم مولتی مدیا پلیر ها استفاده کنند. که معروفترینش هم مدل LIVE PLUS وسترن دیجیتال هست.( که البته به دلیل سیل تایلند و زیر آب رفتن کارخانه وسترن دیجیتال قیمتش سه برابر شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafar01
14-11-2011, 19:54
باسلام
لطفاکمکم کنید چطورمیتونم ex-720 راآپدیت کنم ؟ باتشکر jafar01

shamika
14-11-2011, 21:18
باسلام
لطفاکمکم کنید چطورمیتونم ex-720 راآپدیت کنم ؟ باتشکر jafar01

کاری نداره که اینو داونلود کن بریز روی فلش و وصل کن به تلویزیون !

jafar01
14-11-2011, 22:28
باسلام
ایا این فایل bin نیست چرا tv 40ex-720اورانمیشناسد؟ باتشکر فراوان ازدوستان و shamika

shamika
14-11-2011, 23:00
باسلام
ایا این فایل bin نیست چرا tv 40ex-720اورانمیشناسد؟ باتشکر فراوان ازدوستان و shamika

یه فولدر هست به نام sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 باید بریزی تو Root فلش ، خود تلویزیون به طور اتومات فایل رو شناسایی میکنه .

hadi***mahdi
16-11-2011, 00:44
خوب من اتصال وایرلس نوت بوک با پنلم یکم با شما فرق میکنه
خوب ما راستش اون مودم سونی رو نخریدیم و از مودم وایرلس ای دی اس ال برای استریم استفاده میکنم
و از اونجایی که مودم رو کانفیگ کردم بعد از اتصال وایر به مودم و پنل داخل تنظیمات پنل بعد از نت ورک ستینگ وارد وایر ست آپ میشم و همه چی روی اتوماتیک میرم جلو خودش آی پی رو روی 192.168.1.101(ممکنه از شما فرق داشته باشه) تنظیم میکنه،شما خود مودم رو که پورت یو اس بی هست مستقیم میزنی پس نیازی نیست وایر ست آپ بری جلو باید وایر لس ست آپ رو انتخاب کنی
بعد روی نوت بوک من آی پی رو دستی می زارم(توضیح امید وارم ناراحت نشی)
روی نت ورک اند شیرینگ کلیک میکنم
وارد ادونس شیرینگ میشم
روی کانکشن وایر لس رایت کلیک میکنم
پراپرتیس
تب نت ورک
روی اینتر نت پروتکل ورژن 4 کلیک میکنم دکمه پراپرتیس زیرش فعال میشه کلیک میکنم
حالا ای پی رو دستی میدم

IP Address: 192.168.0.102
Sub net Mask: 255.255.255.0
آی پی مودم ممکنه از شما فرق داشته باشهDefault gateway: 192.168.0.101
ممکنه از شما فرق داشته باشه Preferred DNS server: 192.9.4.3

Alternate DNS server: 4.2.2.4

ممنون از راهنماییتون
من آی پی رو به صورت دستی وارد میکنم باز هم متصل نمیشه.وقتی دانگل رو به ال سی دی وصل میکنم مشخصات و ای پی که نشون میده دستی وارد لپ تاپم میکنم باز هم نمیشه .این روش با کابل که میزنم اتصال نمیشه.
شما میتونید کابل رو مستقیم از تی وی به سیستمتون وصل کنید و گزینه اتصال با سیم بزنید ببینید کانکت میشه؟

hovo
16-11-2011, 03:39
ممنون از راهنماییتون
من آی پی رو به صورت دستی وارد میکنم باز هم متصل نمیشه.وقتی دانگل رو به ال سی دی وصل میکنم مشخصات و ای پی که نشون میده دستی وارد لپ تاپم میکنم باز هم نمیشه .این روش با کابل که میزنم اتصال نمیشه.
شما میتونید کابل رو مستقیم از تی وی به سیستمتون وصل کنید و گزینه اتصال با سیم بزنید ببینید کانکت میشه؟
دقیقا با همین روش من کانکت میکنم واستریم میکنم
کابل رو از ÷شت مودم میزنم به تی وی و تی وی همه چیز رو اتوماتیک میشناسه
تنظیمات نوت بوک هم روی اتوماتیک هست
شما با کابل به pc هم وصل بشی همه چیز رو بذار روی اتوماتیک حله من دقیقا از همین روش کانکت میشم

aminmokhi
14-12-2011, 04:17
سلام.
اگه میشه اینک آخرین ورژن برای آپدیت تلویزیون Sony Led Nx700
رو بزارید.
اگه میشه بگید چجوری بفهمیم ورژن فعلی خودش چیه.تا حالا آپدیت نشده.
مرسی ممنون

hesam68
13-01-2012, 01:55
سلام دوستان

به راهنماییتون نیاز دارمم

من الان مشکلی که با این تلویزیون دارم اینه که وقتی ر ی س ی و ر و روشن میکنم باید صدای تلویزیون و تا اخر بلند بکنم تا صدای شبکه های م ا ه وا ر ه ای و خوب بشنوم
و وقتی تلویزیون با کنترل خاموش میکنم یهو میره رو تلویزیون و صدای خود تلویزیون چون قبلا به خاطر ر س ی ور بلند بوده خیلی بلند میشه و اذیت میکنه
کلا یا باید مشکل از تلویزیون باشه یا رسی و ر ؟؟؟
میشه کاری کرد که وقتی تلویزیون و روشن میکنی خود به خود از مد hdmi4 مثلا بالا بیاد؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

mgolchin13
15-01-2012, 08:24
سلام دوستان

به راهنماییتون نیاز دارمم

من الان مشکلی که با این تلویزیون دارم اینه که وقتی ر ی س ی و ر و روشن میکنم باید صدای تلویزیون و تا اخر بلند بکنم تا صدای شبکه های م ا ه وا ر ه ای و خوب بشنوم
و وقتی تلویزیون با کنترل خاموش میکنم یهو میره رو تلویزیون و صدای خود تلویزیون چون قبلا به خاطر ر س ی ور بلند بوده خیلی بلند میشه و اذیت میکنه
کلا یا باید مشکل از تلویزیون باشه یا رسی و ر ؟؟؟
میشه کاری کرد که وقتی تلویزیون و روشن میکنی خود به خود از مد hdmi4 مثلا بالا بیاد؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

احتمالا کنترل تلویزیون ایراد داره چون وقتی دگمه خاموش رو زدی قاعدتا باید خاموش بشه نه اینکه بپره به کانال تلویزیون!
شما روی هر کدام از ورودی ها که خاموش کنید روی همون باید روشن بشه.

sana01
17-01-2012, 16:14
من نمیتونم با استفاده از فلش مموری فیلم های سه بعدی را ببینم . لطفاً مر راهنمایی کنید.

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

آیا دیدن فیلم های سه بعدی روش خاصی دارد و تنظیمات خاصی نیاز دارد. لطفا راهنمایی کنید

jey53
28-01-2012, 14:44
سلام به سروران گرامي
من يك دستگاه تي وي KDL-46NX720 دارم كه آخزين ورژن نرم افزاريش رو ازسايت ساپورت سوني دانلود كردم . پس ازدانلود فايل زيپ شده رو باز كردم و اون فايلي رو كه خود سايت گفته بود با همون حجم مشخص روي يو اس پي ريختم كه تي وي رو آپگريد كنم . مشكل اينجاست كه پس از اتصال يو اس پي به تي وي هيچ اتفاقي نمي افته و عمل نميكنه . ترفند خاصي داره ؟ ممنون مي شم اگه كمكم كنيد . اگه فايل رو هم خواستيد بگيد تا قرار بدم اسم فايلش sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 مي باشد كه آپديت جديدبراي چند روز پيشه .
وقتي فلش رو وصل ميكنم اين پيغام رو مي ده و ديگه هيچ اتفاقي نمييفته :

usb device detected .]
note : please make sure the device is inactive before disconnecting .

اينم آدرس آخرين فايل آپديتش :

متشكرم .

hovo
29-01-2012, 14:32
سلام به سروران گرامي
من يك دستگاه تي وي KDL-46NX720 دارم كه آخزين ورژن نرم افزاريش رو ازسايت ساپورت سوني دانلود كردم . پس ازدانلود فايل زيپ شده رو باز كردم و اون فايلي رو كه خود سايت گفته بود با همون حجم مشخص روي يو اس پي ريختم كه تي وي رو آپگريد كنم . مشكل اينجاست كه پس از اتصال يو اس پي به تي وي هيچ اتفاقي نمي افته و عمل نميكنه . ترفند خاصي داره ؟ ممنون مي شم اگه كمكم كنيد . اگه فايل رو هم خواستيد بگيد تا قرار بدم اسم فايلش sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 مي باشد كه آپديت جديدبراي چند روز پيشه .

usb device detected .]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fswdl%2Fond%2F2011%2Fas%2Fmain%2FF18414700_PS041 372%2Fsony_tvupdate_2011_3904_gaa_auth.zip)

متشكرم .

شما اگه درست دانلود کرده باشی که همین طور به نظر میرسه!@ نباید فایل آپدیت رو از داخل فولدر خودش در بیاری
برای استفاده از فایل آبدیت باید روی فایل زیپ دانلود شده راست کلیک کنید و اکسترکت هیر رو بزنید تاکید میکنم فقط اکسترکت هیر
یه فولدر بهتون میده با یه فایل داخلش
اون فولدر رو بریزید داخل روت اصلی فلشتون
یادتون باشه فلش باید fat32 باشه

jey53
30-01-2012, 07:15
شما اگه درست دانلود کرده باشی که همین طور به نظر میرسه!@ نباید فایل آپدیت رو از داخل فولدر خودش در بیاری
برای استفاده از فایل آبدیت باید روی فایل زیپ دانلود شده راست کلیک کنید و اکسترکت هیر رو بزنید تاکید میکنم فقط اکسترکت هیر
یه فولدر بهتون میده با یه فایل داخلش
اون فولدر رو بریزید داخل روت اصلی فلشتون
یادتون باشه فلش باید fat32 باشه

سلام . ممنونم از راهنمايي شما . مشكل .فلش مموريم بود . فايل رو ريختم روي يك فلش ديگه و جواب داد .
با اينكه آخزين فايل آپديت بود من تغييراتي احساسن كردم.:40::40:

behnaa
27-02-2012, 01:06
دوستان متخصص سلام
هدف از این تایپیک معرفی led سونی ex700 می باشد
لطفا همه داشته ها را بیان نمایید
همچنین کلیه راه حل ها برای پوشش نقاط ضعف ان را بیان کنید
بعنوان مثال عدم ساپورت فرمت mkv از پورت usb آن فکر می کنم نقطه ضعف بزرگی باشه راهی هست مثلا با ابگرید میشه این ایراد رو حل کرد؟

متخصصین بفرمایید:

من میخوام بین ال ای دی 46ex520 و40ew720یکی رو انتخاب کنم.قیمتش مهم نیست.اما با توجه به چیزایی که راجع به جا موندن تصویر در سرعت های بال در مورد ex520 شنیدم خیلی دو دل شدم.آخه ترجیح میدادم 46 اینچ باشه،اما حالا نمی دونم کدومو باید بگیرم.فرصت زیادی هم ندارم.فقط هم همین دو گزینه رو دارم،نمایندگی اینجا(بندرعباس)فعلا فقط همین دو تا رو داره.لطفا اگه کسی می تونه راهنماییم کنه،مرسی.

Abbasi65
04-03-2012, 16:08
من تازيه اين تلويزيونو گرفتم بعضي وقت ها گيرنده ديجيتالش بهم ميريزه. از همسايه پرسيدم مشكلي با آنتن تلويزيون نداشتن.
كسي مي دونه گيرنده ديجيتال اين تلويزيون ضعيف هست يا مشكل از منطقه ماست؟

venus90
05-03-2012, 12:52
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
اطلاعاتی درمورد قیمت و کیفیت مخصوصا 3 بعدی مدلهای ال ای دی سونی زیر میخواستم. لطفا راهنمایی کنید
46ex720 46ex710 46ex700
46nx700 46nx710 46nx720
و همین مدلها در رده H خیلی ممنون

zxcvbnm12
05-03-2012, 13:01
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
اطلاعاتیدرمورد قیمت و کیفیت مخصوصا 3 بعدی مدلهای ال ای دی سونی زیر میخواستم. لطفاراهنمایی کنید
46ex720 46ex710 46ex700
46nx700 46nx710 46nx720
و همینمدلها در رده H خیلی ممنون

کلا سری ای ایکس ضعف دارند تو 3 بعدی و کمی سایه میزنه و زود ازتماشا کردن فیلهای 3 بعدی خسته میشوید

سری ان ایکس و اچ ایکس خوبه

ولی در کل 3 بعدی زیاد حساب باز نکنید توصیه نمیشه

hesam68
10-03-2012, 05:08
سلام دوستان

من یکدونه هدفون بلوتوس دارم

میخواستم بدونم این تلویزیون گیرنده ی بلتوس واسش هست جدا بخرم که با اون بتونم با هدفون بلوتوس با تلویزیون فیلم ببینم؟

hovo
11-03-2012, 06:59
سلام دوستان

من یکدونه هدفون بلوتوس دارم

میخواستم بدونم این تلویزیون گیرنده ی بلتوس واسش هست جدا بخرم که با اون بتونم با هدفون بلوتوس با تلویزیون فیلم ببینم؟
گیرنده بلوتوث همون هدفون یا هدست شماست که بلوتوث داره
اون دستگاهی که با جک 3.5 میلیمتری متصل به تی وی شما میشه اسمش لینکر هست
شما باید اون رو پیدا کنید
طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فروش اون دستگاه لینکر جرم محسوب میشه
کریتیو هم که میفروخت از روی هدفون های بلوتوثش برداشته و قیمتش رو نصف کرده
توی مارک انرژی سیستم
linker4440 هست میتونی بخری البته همراه با هدستش هست

اینم شمارشون تهران
22850440

---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------

بلوتوث کیفیتش 10 برابر بیشتر از وای فای هست
اما فقط تا 10 متر رو ساپورت میکنه یادت باشه یه دایره به شعاع 10 متر
اگه فاصله بیشتری میخوای
یه وای فای تو سونی هست که با جک 3.5 آب طلا کار شده کارش درسته 200 حدود قیمتشه
البته یه سومیک 33 تونی هم کارت رو راه میندازه

amin1222
13-03-2012, 11:04
سلام به سروران گرامي

usb device detected .]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fswdl%2Fond%2F2011%2Fas%2Fmain%2FF18414700_PS041 372%2Fsony_tvupdate_2011_3904_gaa_auth.zip)

متشكرم .
سلام به همه دوستان، منم همین مشکل رو دارم. ضمن اینکه فایل دانلود شده، توی سایت حجم فایل رو 71,138,754 bytes اعلام میکنه اما رو سیستم من 71,126,240 bytes نشون میده، چند بار هم دانلودش کردم تغییری نکرد. لطفا راهنمایی کنی.

ehsan500
16-03-2012, 20:55
سلام دوستان متخصص
همین طور که میدونید توی سیستم دیجیتال وقتی یک کانال را میزنید بالای صفحه مینویسه که چه برنامه ای در حال پخش هست و برنامه بعدی و یک سری توضیحات روهم مینویسه اما توی تلویزیون من یعنی Ex710 از چپ به راست می نویسه و همه حرف ها از هم جداست . این مشکل راه حلی داره یعنی میشه توی تنظیماتش اینو از راست به چپ بکنیم تا خوانا باشه ؟

hovo
17-03-2012, 00:02
سلام دوستان متخصص
همین طور که میدونید توی سیستم دیجیتال وقتی یک کانال را میزنید بالای صفحه مینویسه که چه برنامه ای در حال پخش هست و برنامه بعدی و یک سری توضیحات روهم مینویسه اما توی تلویزیون من یعنی Ex710 از چپ به راست می نویسه و همه حرف ها از هم جداست . این مشکل راه حلی داره یعنی میشه توی تنظیماتش اینو از راست به چپ بکنیم تا خوانا باشه ؟

نه متاسفانه سونی فارسی رو ساپورت نمیکنه
شما دکمه i+ رو فشار بدی دلت بیشتر هم میسوزه و شروع میکنی پدر و مادر سونی رو مهمونی کردن
خلاصه که هم با زیر نویس هم با mkv فول اچ دی و هم با گاید مشکل داره
حالا ببینیم چی میشه

ehsan500
17-03-2012, 12:07
نه متاسفانه سونی فارسی رو ساپورت نمیکنه
شما دکمه i+ رو فشار بدی دلت بیشتر هم میسوزه و شروع میکنی پدر و مادر سونی رو مهمونی کردن
خلاصه که هم با زیر نویس هم با mkv فول اچ دی و هم با گاید مشکل داره
حالا ببینیم چی میشه

اره من هم تحقیق کردم اما شنیدم که اگر آپدیت کشور های عربی که از راست به چپ می نویسند رو نصب کنیم درست میشه اما خودم نکردم . شما چیزی در این رابطه نشنیدید ؟ نمیدونم هم چه جوری میشه