مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن سیستم !!! (مشکل عجیب)
سلام
دوستان دیشب اومدم خونه رفتم که کیس روشن کنم دیدم وقتی پاور کیس میزنم روشن نمی شه !!!(برای اولین بار که اینجور شد تواین 2 سالی که این سیستمو جمع کردم)
بعد کیس کشیدم جلو دستمو بردم واسه پاور که دیدم روشن شد خلاصه دیشب گذشت امروز باز موقع روشن شدن دیدم روشن نمی شه یه تکونی دادم روشن شد
خاموش کردم رفتم الان که اومدم روشن کنم دیدم هیچ جوره روشن نمی شه تکون این فایده نداره !!!!
هر کار ی کردم روشن نشد
سیم های پاور کیس چک کردم دیدم درسته گفتم دستی روشن کنم ببینم میشه (از روی مادر بورد) که باز نشد
بعد پاور من از اون مدل پاور های AC BEL که وقتی برق روکاملا تخلیه ممیکنی بعد از وصل دوباره وصل شدن برق خودش سیستمو روشن می کنه به مدت 5 ثانیه چک می کنه خاموش می کنه اونکارو کردم دیدم درسته
چراغ پاور روی مادر بورد هم روشن بود دیگه مونده بودم مشکل از چی !!!!
آقا رفتم که همه ی سیم ها رو از پشت کیس در بیارو اول از همه LAN رو که سیم مودم ADSL وصل بود بش در بیارم در اوردم دیدم سیستم روشن شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تعجب کردم بعد سریع سیستمو خاموش کردم گفتم دوباره روشن کنم ببینم میشه باز نمی شد بعد LAN وصل کردم سیستم روشن شد !!!!!!!!!!!
خیلی عجیبه مندم مشکل از چی؟؟؟؟
اینم بگم وقتی سیستم روشن میشه بدون هیچ مشکلی کار میکنه فقط مشکلش موقع روشن شدن
دوستان به نظر شما مشکل از چی؟؟؟ مادربود یا پاور ؟؟؟ خیلی عجیبه برام !!!
اینم عکس مادر بورد (قسمتی که در هنگام خاموش بودن سیستم چراغ پاور روشن (پس یعنی نشون می ده پاور مشکلی نداره؟؟؟)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بهتر باشه تمام اجزای کیس رو اعم از مادربرد ، هارد دیسک ، کارت گرافیکی ، رم و پاور رو دربیاری و یک تست رو میز بگیری و بگذاری یه چند ساعتی تو اون وضعیت سیستم کار کنه ببینی آیا هنوز مشکل داری یا نه
قطعات کیس خودت رو هم رو سایر سیستمها تست کنی بد نیست
alborz_k
01-08-2010, 18:19
سلام. منظورتون از روشن نشدن ، یوت نشدن هست و یا اصلأ روشن نمی شه؟! منظورم اینه که وقتی دکمه ی پاور رو می زنید، فن ها شروع به چرخش می کنند و .... یا خیر؟
مشخصات کامل سیستم و پاور رو می گین؟
وقتی دکمه پاور میزنم هیچ چیزی روشن نمی شه
مشخصات سیستم
Ram 2gig
CPU AMD 4200
VGA 9600GSO 768
MOTHERBORD ASUS M2N-PLUS
POWER AC BER 400W
============
سیستم شده که بیش از 15 ساعت هم روشن بوده ولی هیچ مشکلی نداشته
ولی جدیدا هنگام روشن شدن این مشکل براش پیش اومده!!!!
A.M.D.D.E.V.I.L
01-08-2010, 19:03
پاورت سوخته
پاورت سوخته
اگه پاور سوخته الان چطور من دارم ازاش استفاده می کنم !!!!!
حرف های خنده هار نزن داش سوخته باشه که سیستم اصلا روشن نمی شه
alborz_k
01-08-2010, 20:44
اگه پاور سوخته الان چطور من دارم ازاش استفاده می کنم !!!!!
حرف های خنده هار نزن داش سوخته باشه که سیستم اصلا روشن نمی شه
ممکنه نسوخته باشه ، ولی به احتمال 90% مشکل از پاور هست ، ممکنه یکی از خازن های اصلیش خراب شده باشه ، در این صورت کاملأ طبیعی هست که گاهی اوقات روشن بشه و گاهی اوقات روشن نشه! اگه یک پاور دیگه دارین ، با اون تست کنید .
اون 10% دیگه هم بر می گرده به ماردبرد و بایوسش .
پاورتون گارانتی داره؟
ممکنه نسوخته باشه ، ولی به احتمال 90% مشکل از پاور هست ، ممکنه یکی از خازن های اصلیش خراب شده باشه ، در این صورت کاملأ طبیعی هست که گاهی اوقات روشن بشه و گاهی اوقات روشن نشه! اگه یک پاور دیگه دارین ، با اون تست کنید .
اون 10% دیگه هم بر می گرده به ماردبرد و بایوسش .
پاورتون گارانتی داره؟
تا 15 مرداد گارانتی داره یعنی 4 روز دیگه
یک سوال اگه مشکل از پاور چرا وقتی لن کشیدم بیرو روشن شد ؟ و بعد وقتی خاموش کردم زدم باز روشن نشد بعد وقتی دوباره لن زدم روشن شد
pooria.rio
01-08-2010, 21:16
یک سوال اگه مشکل از پاور چرا وقتی لن کشیدم بیرو روشن شد ؟ و بعد وقتی خاموش کردم زدم باز روشن نشد بعد وقتی دوباره لن زدم روشن شد
یه امکانم هست که واسه خودمم پیش اومده بود اونم اتصال به بدنه هست،یعنی مادربردت با بدنه کیس تماس داره
یه نگاه به اینم بکن
amd>intel
01-08-2010, 21:19
با يك پاور ديگه چك كن .با دستگاه دمنده داخل كيست رو تميز كن
اول از همه دکمه ی پاور و کابل برقو چک کن اگه درست نبود ایراد یا از پاوره یا مین
برای چک کردن دکمه ی پاور هم میتونی از اهم متر استفاده کنی هم میتونی جای دکمه ی ریست و پاور رو عوض کنی
ببینی با دکمه ی ریست روشن میشه یا نه
دکمه ها رو چک کردم مشکل از اونا نیست چون من دستی هم حتی امتحان کردم یعنی قسمت فیش روی مادر بورد (قسمت پاور که سیم کیس بهش وصل می شه)که اگه با یه تیکه آهن بهم بچسبونی کیس روشن می شه ولی نشده
نمی دونم واقعا خیلی عجیبه
:41:
alborz_k
01-08-2010, 22:04
این بیشتر شبیه احتمالات هست!! یعنی اگه هر بار پورت لن رو بکشید و روشن بشه ، یعنی مشکل از مادربرد یا لن و .... هست . ولی وقتی گاهی اوقات با کشیدن لن روشن می شه و گاهی اوقات نمی شه + در کل گاهی روشن می شه و گاهی نمی شه ، می شه نتیجه گرفت که ربط زیادی به لن نداره.
چی نوشتم!! :دی
--------------------------------------------
در کل اگه پاور ر به شرکت گارانتی نشون بدین ضرری نداره ، اگه مشکلی نداشت ، همونو تحویلتون می دن. اگه هم مشکل داشت ،عوضش می کنند .
آقا الان pc خاموش کردم گفتم یه تستی بزنم ببینم چی می شه
لن کشیدم روشن نشد ! پشت کیش که داشتم فیشارو امتحان می کردم وقتی مثلا به فیش usb رو در اوردم بکم کشیدم رو بدن معلوم بود که کیش برق داره
چند بار امتحان کردم روشن نشد با بادر بورد داشتم ور میرفتم اون زیر که جای پیچ داره که پیچ می شه با کیس دیدم که روش ن شد خاموش ککردم دوباره امتحان کردم دیگه نشد
خلاصه نمی دونم اعصابمو خورد کرده تا به حال اینجور نشده بود دیشب اینجور شد نمیدونم چرا
*Batman*
01-08-2010, 23:19
سلام.
بورد شما با بدنه اتصال داره و پاور نشتی !
یه سیم از کیس به زمین بدید.همچنین خوب بررسی کنید که بورد از پشت با شاسی تماس نداشته باشه.
اگه اتصال داره سعی کنید یه پلاستیک یا کاغذ رو به عنوان عایق سر راه قرار بدید.البته طوری که مشکل آفرین نباشه و باعث داغ شدن بورد نشه.
من هفته پیش به مورد مشابهی برخوردم.از آخر فلاپی رو قطع کردم درست شد!!!!!
موفق باشید.
من تا جایی که نگاه کردم اتصالی نداشته از اول همینجور بوده که الان هم هست
امروز زنگ زدم شرکت گارانتی پاورم گفتم روشن نمی شه و.... یارو گفت مشکل از مادربورد !!!؟؟؟!!!
ای بابا خیلی ضد حال
برخی احتمالات:
قاطی کردن MainBoard:
گاهی وقتا پیش میاد که MainBoard گیج میزنه
شما اول کابل برق رو دربیار . بعد باطری روی MainBoard رو جدا کن و 10 ثانیه بعد دوباره جا بزن و چک کن
اتصال ناقص منبع تغذیه:
گاهی پیش میاد که با اینکه کابل برق وصله اما اتصال بصورت ناقص برقراره. در این صورت بعضا صدای جرقه موقع وصل کردن کابل میاد و حتی چراغ روی MainBoard روشن هم میشه (با اینکه ظاهرا نشدنی به نظر میاد ، اما این موضوع رو به عینه دیدم)
می تونی کابل برق رو عوض کنی
ضعیف بودن Power برای Start:
موقع Start سیستم ، توان زیادی از Power گرفته میشه
در این صورت میتونی تمام Device های اضافی رو قطع کنی و تست کنی و تک تک وصل کنی
عدم تخلیه بارهای اضافی:
ممکنه بارهای الکتریکی اضافه از سیستمت تخلیه نشه
حتی می تونه این بار اضافه بوسیله مودم و LAN به سیستمت منتقل بشه
کافیه یه سیم Earth وصل کنی بین سیستمت و زمین (یا پایه شوفاژ یا پنجره و ...)
و ........
برخی احتمالات:
قاطی کردن MainBoard:
گاهی وقتا پیش میاد که MainBoard گیج میزنه
شما اول کابل برق رو دربیار . بعد باطری روی MainBoard رو جدا کن و 10 ثانیه بعد دوباره جا بزن و چک کن
اتصال ناقص منبع تغذیه:
گاهی پیش میاد که با اینکه کابل برق وصله اما اتصال بصورت ناقص برقراره. در این صورت بعضا صدای جرقه موقع وصل کردن کابل میاد و حتی چراغ روی MainBoard روشن هم میشه (با اینکه ظاهرا نشدنی به نظر میاد ، اما این موضوع رو به عینه دیدم)
می تونی کابل برق رو عوض کنی
ضعیف بودن Power برای Start:
موقع Start سیستم ، توان زیادی از Power گرفته میشه
در این صورت میتونی تمام Device های اضافی رو قطع کنی و تست کنی و تک تک وصل کنی
عدم تخلیه بارهای اضافی:
ممکنه بارهای الکتریکی اضافه از سیستمت تخلیه نشه
حتی می تونه این بار اضافه بوسیله مودم و LAN به سیستمت منتقل بشه
کافیه یه سیم Earth وصل کنی بین سیستمت و زمین (یا پایه شوفاژ یا پنجره و ...)
و ........
موارد 2,3 تست شده و جواب نداده
اخه مسله اینه که دیگه گاهی اوقات نیست الان 2 روز اینجوره و کار از گاهی اوقات گذشته
يه تست ساده انجام بده اگه روشن شد پاور رو سريع ببر گارانتي تا گارانتيش تموم نشده
وقتي سيتم روشن نميشه برق كيس را در بيار روي سه فيش پاور دست بزن بعد كابل برق را وصل كن ببين روشن ميشه
منظور از سه شاخه اينه راستي كليد را روي صفر قرار بده بعد...
دوستان تو این چند روزه تست کردم تنها راه روشن کردن سیستم بیرون کشیدن LAN (مشکل مادر بورد درسته؟)
راستی بیرون راخل کردن لن که مودم adsl وصل بهش ضرر که نداره !!!؟؟؟
alborz_k
05-08-2010, 13:27
دوستان تو این چند روزه تست کردم تنها راه روشن کردن سیستم بیرون کشیدن LAN (مشکل مادر بورد درسته؟)
راستی بیرون راخل کردن لن که مودم adsl وصل بهش ضرر که نداره !!!؟؟؟
نه ، هیچ ضرری نداره . یک نگاهی به تنظیمات بایوس بندازین که مکانیزم روشن شدن با لن فعال نباشه ....
amd>intel
05-08-2010, 15:57
اگر گارانتي پاورت تموم شد يك پاور غير گرين بگير من خودم 430 گرين داشتم الان 550gx از كولر مستر گرفتم عاليه .البته انرمكس هم عاليه. من مشكلات زيادي تو قطعات usb داشتم.
نه ، هیچ ضرری نداره . یک نگاهی به تنظیمات بایوس بندازین که مکانیزم روشن شدن با لن فعال نباشه ....
زفیق من اصلا به تنظیمان بایوس دست نزدم
حالا اگه بخوام نگاه کنم باید از کدام قسمت وارد بشم ؟؟؟
صفحه ی داس؟
alborz_k
05-08-2010, 21:58
زفیق من اصلا به تنظیمان بایوس دست نزدم
حالا اگه بخوام نگاه کنم باید از کدام قسمت وارد بشم ؟؟؟
صفحه ی داس؟
در صفخه ی boot سیستم ، دکمه ی delete رو بزنین ، وقتی وارد بایوس شدین ، در تنظیمات بوت ببینید که گزینه ی روشن شدن با پورت lan یا همچین چیزایی :دی روشن نباشه .
در صفخه ی boot سیستم ، دکمه ی delete رو بزنین
آقا من رفتم این قسمت بعد رفتم قسمت Power ببینید همه چیزدرسته!(عکس زیر)
کسی از دوستان نظری در رابطه با عکسی که بالا انداختم نداره؟؟؟
همه چی درسته؟
شرمنده دوستان دوباره پست دادم چون جوابی ندیدم
لطفا راهنمایی کنید توی صفحه ی داس اون عکسی که انداختم چیزی اشتباه نیست؟
fromhonololo
16-08-2010, 15:53
بایوس سیتمت رو آپدیت کن و یا اگه ورژن جدیدی هم نبود همون ورژن که الان رو مادربوردت هست رو دانلود کن و با همون آپدیتش کن به هر حال اگه مشکلت حل نشه ضرری هم نداره و یه چیز دیگه هم اینه که اول آخر باید بری پیش تعمیرکار پس درنگ نکن چون اینقدر که پول اینترنت میدی به تعمیرکار نخواهی داد!!!(چه چیز مسخره ای گفتم!!!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.