مشاهده نسخه کامل
: يك سيستم سريع تا سقف 1 ميليون بدون مانيتور نياز دارم .
programmer 1
01-08-2010, 06:07
سلام
من قصد دارم سیستم را ارتقا بدم و یه جوری باشه که کلا از لحاظ سرعت کم نیاره ،
به جز بازی و كار با نرم افزارهاي طراحي انيميشن و ميكس و مونتاژ با کامپیوتر هر کاری می کنم ، برنامه نويسي دسكتاپ ، برنامه نويسي تحت وب كه در اينجا احتياج به كار نرم افزارهاي گرافيكي هم دارم ، تماشاي فيلم ، كپي و انتقال فايل ها خيلي زياد انجام مي دهم ، هر از گاهي كار با نرم افزارهاي كاربردي مختلف . مثلا انتظار دارم كه سرعت
انتقال اطلاعات از هارد به هارد و يا از هارد به فلش و بالعكس عالي باشه ، وقتي بين 500 هزارتا فايل دنبال يك فايل خاص هستم سيستم تاخير خيلي كمي داشته باشه يا مثلا وقتي كل سيستم رو به صورت كامل و عميق براي ويروس سرچ ميكنم سرعت عالي باشه و سرعت اجراي نرم افزار هايي مثل OneNote و ورد و فتوشاپ و ... خيلي سريع باشه و در نهايت اينكه من خيلي از وظايف را به صورت موازي انجام ميدم مثلا در حالي كه ويندوز در حال جستجوي يك فايل بين چند هزار فايل در كل هارد هست ، مديا پلير رو باز مي كنم و 100 تا فايل موسيقي رو باز مي كنم و مدياپلير رو مينيمايزش ميكنم و مي رم سراغ كپي فايلهاي جستجو شده به داخل فلشم و انتظار دارم همه اين كارها در كوتاهترين زمان ممكن انجام بشه.
سرعت نصب برنامه ها برام خیلی مهمه مخصوصا نرم افزارهایی سنگین مانند Visual Studio و MSDN و اجرای سریع این برنامه ها خیلی برام مهمه ، تعداد نرم افزارهايي هم كه من نصب مي كنم معمولا زياده و با اين نصب وحذف برنامه ها زياد سرو كار دارم ( كمتر از 50 تا نرم افزار راه نداره ، من به اين نرم افزارها نياز دارم ) .
و از همه اينها مهمتر سرعت لود سيستم عامل برام خيلي خيلي مهمه ، انتظار دارم ويندوز سون با 15 تا نرم افزار كه در Startup قرار داره كه يكي از اونها آنتي ويروس هست وهمچنین 30 تا سرویس مربوط به نرم افزارهای مختلف ، در حداكثر 2 دقيقه آماده كار بشه .
به هيچ عنوان قصد اوركلاك سيستم را ندارم (هيچ كدام از قطعات) ، پس لطفا اگر قطعه اي تنها به دليل قابليت اوركلاكش قيمتش رفته بالا رو معرفي نكنيد .
همچنین اگر قیمت بعضی از قطعات فقط به دلیل زیبایی ظاهری افزایش پیدا کرده معرفی نکنید .
قیمت بعضی از قطعات هم که صرفا به دلیل وجود بعضی ویژگی های افزونه که افراد خاصی به آن احتیاج دارند مثلا انیماتورها و ... را صرفنظر کنید .
راستی یک موضوع خیلی خیلی مهم ، من معمولا كتابهاي الكترونيكي زياد مطالعه مي كنم و به همين دليل هرچه صداي سيستم كمتر باشه من بازدهي بالاتري به دست مي آرم ،
هيچ اطلاعي از سيستم هاي واتر كولينگ ندارم ، هرچيزي كه به نظرتون در ساكت كردن بيشتر سيستم تاثير داره رو معرفي كنيد و در انتخاب و پيشنهاد قطعات هم اين فاكتور مهم رو فراموش نكنيد ، مثلا اگر دو كيس از نظر شما خوب بود كه يكي قابليت خنك سازي خوبي داره و اون يكي صداي كمتري داره ولي خنك سازي اش معمولي است دومي رو معرفي كنيد .
حداکثر بودجه : 1میلیون ( انشاءالله كه بشه با اين بودجه اون چيزي رو كه ميخوام خريداري كنم)
با این بودجه فقط قصد خرید قطعات زیر را دارم :
1- Motherboard
2- CPU
3- Ram
4- VGA Card
5- Power Supply
6- Hard
7- Case
براي افزايش سرعت سيستم هم يه نقشه هايي دارم مثلا يكي از اونها اينه كه به جاي خريد يك هارد 1 ترابايت ، 1 هارد 30 گيگ SSD و 4 تا هارد 320 گيگ و يا كمتر كه به صورت Raid0 به هم بسته شده خريداري كنم . حالا اين هارد SSD باشه براي درايو C و ويندوز رو تو اين درايو نصب ميكنم و چهار تا هارد ديگه هم براي نرم افزارها و آرشيو اطلاعات خودم تا هم سرعت لود سيستم عامل زياد بشه و هم سرعت خواندن و نوشتن در هارد ها كه زياد با اين مورد سرو كار دارم .
شما دوستان هم اگر پيشنهاد ديگه اي براي افزايش سرعت سيستم داريد كه در خريد قطعات تاثيري داره لطفا بيان كنيد .
سر و صداي سيستم هم يادتون نره خيلي خيلي مهمه ، تا حد امكان صدا بياد پايين .
با تشكر /.
Ultra_Black
01-08-2010, 15:31
سلام
پیشنهاد من:
CPU:AMD Phenom II X6 1055T=205
M.B:Asus M4A87TD EVO=130
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:Sapphire 5830 1Gb=260
SSD:ADATA 32Gb=130
HDD:2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
Case:Green Magnum 2=40
All:1017
پردازنده 6 هسته ای با فرکانس 2.8Ghz امکان اجرای چندین نرم افزار سنگین بصورت همزمان رو براتون محیا میکنه
مادربرد چیپست 870 که قابلیت پشتیبانی از USB3.0 و SATA3 رو داره و دستتون رو برای ارتقا در آینده هم باز میزاره
و SSD همراه با 2 تا هارد بصورت RAID0 پرفمنس خیلی خوبی تو خواندن و نوشتن ایجاد میکنه
رم 4 گیگ و کارت گرافیک 5830 هم امکان اجرای بازیهای روز رو با رزولوشن و جزئیات High در اختیارتون میزاره
کیس و پاور هم از بهترینها و بیصدا ترینهای بازار هستند
بازم سوالی بود من در خدمتم
HardWare Professor
01-08-2010, 16:08
سلام:
پیشنهاد من:
cpu: phonom x4 965=180
mb:Asus M4A87TD EVO=130
ram:4 gig elixire 1333=100
vga:sipphire5850=320
hdd:seagate250g*2 raid=65
case:green alp=28
power:memonex540w=52
ssd:adata32g=130
all:1000
programmer 1
02-08-2010, 05:13
سلام
پیشنهاد من:
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:Sapphire 5830 1Gb=260
All:1017
پردازنده 6 هسته ای با فرکانس 2.8Ghz امکان اجرای چندین نرم افزار سنگین بصورت همزمان رو براتون محیا میکنه
مادربرد چیپست 870 که قابلیت پشتیبانی از USB3.0 و SATA3 رو داره و دستتون رو برای ارتقا در آینده هم باز میزاره
و SSD همراه با 2 تا هارد بصورت RAID0 پرفمنس خیلی خوبی تو خواندن و نوشتن ایجاد میکنه
رم 4 گیگ و کارت گرافیک 5830 هم امکان اجرای بازیهای روز رو با رزولوشن و جزئیات High در اختیارتون میزاره
کیس و پاور هم از بهترینها و بیصدا ترینهای بازار هستند
بازم سوالی بود من در خدمتم
به نطرتون رم 4 گیگ کفایت می کنه برای این سیستم ؟ ، چون قبلا جايي خونده بودم رم پيشنهادي براي سون 4 گيگ هستش اگه اين طوري باشه براي اجراي نرم افزارها با مشكل روبرو نمي شم ؟
ضمنا سيستم هاي خنك سازي واتر كولينگ به چه نحوي هستند ، قيمتش زيادتره كه ذكر نكرديد يا دليل ديگه اي داره ؟ ، همچنين آيا سيستم هاي AMD درسته كه در يك رده قدرت يكسان از اينتل ارزونتره يا نه؟
تو يكي از مقالات قبلا خونده بودم كه پردازنده هاي AMD بيشتر براي كارهاي گرافيكي مناسبتر هستند و اينتل براي كارهاي محاسباتي ، مشكلي نيست از اين بابت؟
Ultra_Black
02-08-2010, 16:23
به نطرتون رم 4 گیگ کفایت می کنه برای این سیستم ؟
فعلا بله
چون قبلا جايي خونده بودم رم پيشنهادي براي سون 4 گيگ هستش اگه اين طوري باشه براي اجراي نرم افزارها با مشكل روبرو نمي شم ؟
خیر اصلا
ویتدوز 7 خیلی سبکتر از Vista هست و رم 4 گیگ برای اغلب نرم افزارها و کاربردها کاملا کافی هست
ضمنا سيستم هاي خنك سازي واتر كولينگ به چه نحوي هستند ، قيمتش زيادتره كه ذكر نكرديد يا دليل ديگه اي داره ؟
واتر کولینگ قیمتی حدود 300 تومن و بالاتر داره و در مقابل کاراییش در حد قیمتش نیست
و کلا واتر کولینگ بیشتر برای اورکلاکرهای حذفه ای به کار میاد و شما هم که اهل اور نیستید
همچنين آيا سيستم هاي AMD درسته كه در يك رده قدرت يكسان از اينتل ارزونتره يا نه؟
درسته
اینتل فعلا یدونه پردازنده 6 هسته ای داره که قیمتش حدود 1 میلیون و 400 هست
تو يكي از مقالات قبلا خونده بودم كه پردازنده هاي AMD بيشتر براي كارهاي گرافيكي مناسبتر هستند و اينتل براي كارهاي محاسباتي ، مشكلي نيست از اين بابت؟
این تفکیک بندی ها درست نیست!
ولی ممکنه تو بعضی نرم افزارها اینتل و تو بعضی های دیگه AMD کمی سریعتر باشه ولی این به این معنا نیست که فقط برای یک کاربرد طراحی شدند
در کل چون شما احتیاج به اجرای چند برنامه سنگین بصورت همزمان داشتین بهتون پردازنده 6 هسته ای پیشنهاد دادم
programmer 1
04-08-2010, 05:15
آقاي Ultra_Black ضمن تشكر بابت پاسخ هاي قبلي یک سوال دیگه داشتم ،
من تا به حال Raid0 انجام ندادم ولی در این زمینه به صورت تئوری مطالعه داشتم و اطلاع دارم Raid0 سرعت خواندن و نوشتن بالایی داره ولی امنیت پایینی داره ، آيا Radi اي هست كه همه سرعت خوندن و نوشتن زياد باشه و هم امنيتش در سطح بالايي باشه ؟
و همچنين اينكه شما دو تا هارد ظرفيت بالا را براي Raid0 قرار داديد دليل خاصي داره ، بهتر نيست به جاي اون از 4 تا هارد با ظرفيت كمتر استفاده كرد تا سرعت خواندن و نوشتن تقريبا به يك هارد SSD برسه ؟ ( چون سرعت تقريبا 4 برابر ميشه)
با تشكر /.
programmer 1
04-08-2010, 05:20
با عرض معذرت يه چيز ديگه هم يادم رفته بود ،
سيستم عامل هاي امروزي آيا توان استفاده از اين 6 هسته را دارند يا نه ؟
ضمنا من ذكر كردم زياد اهل بازي نيستم و فقط براي انجام بعضي كارهاي گرافيكي كه گاه و بي گاه نياز پيدا مي كنم به سراغ نرم افزارهاي گرافيكي مي رم ، به نظرتون اين كارت گرافيكي كه معرفي كرديد كمي بيشتر از انتظار نيست ؟ چون اگر اين طور هست به جاي اون يك مدل ارزانتر پيشنهاد دهيد و ساير قطعات را ( هر كدام كه مد نظر شماست ) براي افزايش كارايي بهتر انتخاب نماييد .
با تشكر /.
Ultra_Black
04-08-2010, 09:58
من تا به حال Raid0 انجام ندادم ولی در این زمینه به صورت تئوری مطالعه داشتم و اطلاع دارم Raid0 سرعت خواندن و نوشتن بالایی داره ولی امنیت پایینی داره ، آيا Radi اي هست كه همه سرعت خوندن و نوشتن زياد باشه و هم امنيتش در سطح بالايي باشه ؟ بله RAID5
در RAID5 سه تا هارد خواهند بود که دو تا بصورت RAID0 و دیگری برای بک آپ گیری از این هاردها خواهد بود
ولی شما ظرفیت 2 تا هارد رو خواهید داشت
البته RAID0 هم به این صورت که فکر می کنید،ریسک چندانی نداره و فقط یکی از هاردها به هر دلیلی خراب بشه،اطلاعات هر دو هارد میره (اگه یدونه هارد هم داشتین همینطور بود)
و همچنين اينكه شما دو تا هارد ظرفيت بالا را براي Raid0 قرار داديد دليل خاصي داره ، بهتر نيست به جاي اون از 4 تا هارد با ظرفيت كمتر استفاده كرد تا سرعت خواندن و نوشتن تقريبا به يك هارد SSD برسه ؟ ( چون سرعت تقريبا 4 برابر ميشه)بهتره ولی احتمال خطر بالا میره و به عبارتی 4 برابر میشه
اگه یکی از هاردهاتون Fail بشه اطلاعات تمام هاردها میپره (توصیه نمی کنم)
سيستم عامل هاي امروزي آيا توان استفاده از اين 6 هسته را دارند يا نه ؟تعداد هسته ربطی به سیستم عامل نداره و از این بابت مشکلی نیست
ضمنا من ذكر كردم زياد اهل بازي نيستم و فقط براي انجام بعضي كارهاي گرافيكي كه گاه و بي گاه نياز پيدا مي كنم به سراغ نرم افزارهاي گرافيكي مي رم ، به نظرتون اين كارت گرافيكي كه معرفي كرديد كمي بيشتر از انتظار نيست ؟ چون اگر اين طور هست به جاي اون يك مدل ارزانتر پيشنهاد دهيد و ساير قطعات را ( هر كدام كه مد نظر شماست ) براي افزايش كارايي بهتر انتخاب نماييداگه زیاد اهل بازی نیستین میتونید 5770 حدود 200 تومن بگیرید و بجاش رم با باس بالاتر بگیرید:
RAM:Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb)=160
VGA:Sapphire 5770 1Gb=200
All:1007
sasan816
04-08-2010, 13:02
پیشنهاد من
MB:ASROCK 890GX Extreme3 146
CPU: AM3 - Phenom II X6 1055T - 2.8GHz=202
RAM :2*2 GIG 1333 elixir=94
vga:CLUB - ATI RADEON HD 5830 - 1GB / =247
DVD RW:Liteon 24X=24
CASE:GREEN - Magnum2=36
powr:Memonex - 540=50
HDD:2*Seagate 500Gb (7200.12)=90
ssd:Mushkin - 32GB=130
اگه زیاد اهل بازی نیستین میتونید 5770 حدود 200 تومن بگیرید
واقعاً؟؟!! یعنی 5770 به درد کسانی میخوره که زیاد اهل بازی نیستن؟!!من میخواستم 5770 بگیرم!:44:
امير موسر
04-08-2010, 22:19
واقعاً؟؟!! یعنی 5770 به درد کسانی میخوره که زیاد اهل بازی نیستن؟!!من میخواستم 5770 بگیرم!:44:
بستگی به بودحه و بقیه قطعات داره ولی در کل کارته خیلی خوبیه و برای بازی مناسب کلا !
Ultra_Black
04-08-2010, 22:46
واقعاً؟؟!! یعنی 5770 به درد کسانی میخوره که زیاد اهل بازی نیستن؟!!من میخواستم 5770 بگیرم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5770 کارت قدرتمندی هست ولی برای رزولوشن Full HD و تنظیمات High زیاد ایده آل نیست
programmer 1
05-08-2010, 05:28
آقای Ultra_Blackبه خاطر وقتی که می گذارید برای پاسخ دادن به سوالات بنده ممنونم .
با عرض پوزش میشه به صورت تخمینی بگید این سیستمی که شما معرفی فرمودید ویندوز 7 با 15 تا نرم افزارای که در Startup ویندوز قرار داره و یکی از اونها آنتی ویروس هست رو در چه زمانی کاملا لود میکنه؟ ( حدودا )
زیاد به سوال من حساس نباشید فرض کنید 15 تا نرم افزار کاربردی کوچک هستند و سیستم در حالت نرمال خاموش شده است .
این فقط برای داشتن یک دید تقریبا روشن نسبت به سرعت این سیستم هست ؟
برای افزایش سرعت و کاهش صدا دیگه به نظرتون ایده و روشی وجود نداره ؟
با تشکر /.
Ultra_Black
05-08-2010, 08:15
با عرض پوزش میشه به صورت تخمینی بگید این سیستمی که شما معرفی فرمودید ویندوز 7 با 15 تا نرم افزارای که در Startup ویندوز قرار داره و یکی از اونها آنتی ویروس هست رو در چه زمانی کاملا لود میکنه؟ ( حدودا )
زیاد به سوال من حساس نباشید فرض کنید 15 تا نرم افزار کاربردی کوچک هستند و سیستم در حالت نرمال خاموش شده است .
نمیشه دقیقا تخمین زد
ولی با وجود 4 گیگ رم و پردازنده 6 هسته ای و SSD و هارد RAID مسلما زمان خیلی کوتاهی خواهد بود (نسبت به سیستم های فعلی)
این فقط برای داشتن یک دید تقریبا روشن نسبت به سرعت این سیستم هست ؟
همونطور که گفتم این سیستم از سیستم های فعلی معمول یک سر و گردن سریعتر خواهد بود و اصلا جای نگرانی نیست
برای افزایش سرعت و کاهش صدا دیگه به نظرتون ایده و روشی وجود نداره ؟
برای افزایش سرعت و کاهش صدا می تونید یه CPU Cooler خوب بگیرید و پردازنده رو تا 3.4Ghz تا 3.6Ghz اور کنید
maziarzar
05-08-2010, 11:20
برای افزایش سرعت و کاهش صدا می تونید یه CPU Cooler خوب بگیرید و پردازنده رو تا 3.4Ghz تا 3.6Ghz اور کنید
برای مثال چند مدل خوب رو معرفی می کنید
Ultra_Black
05-08-2010, 13:29
برای مثال چند مدل خوب رو معرفی می کنید
بستگی به بودجه داره:
Thermaltake Sonic Tower حدود 30
Tower 120 Extreme حدود 48
CoolerMaster V8 حدود 70
Thermalright Ultra 120 Extreme حدود 75
و...
programmer 1
06-08-2010, 05:17
پس مثل اینکه اورکلاک هم زیاد بد نیست ولی به نظرتون اورکلاک کردن یک کار تخصصی نیست ؟ شاید با اورکلاک کردن عمر قطعه پایین بیاد و پایداری سیستم کم بشه !
ضمنا سیستمی که معرفی کردید قابلیت اورکلاک داره یا نه ؟
Ultra_Black
06-08-2010, 09:24
ولی به نظرتون اورکلاک کردن یک کار تخصصی نیست ؟
چرا تخصصی هست و باید زیر نظر متخصص اورکلاک و بصورت تدریجی انجام بشه
شاید با اورکلاک کردن عمر قطعه پایین بیاد و پایداری سیستم کم بشه !
اورکلاک اگه اصولی و کاربردی و با حفظ دما تو محدوده مجاز باشه،هیچ ضرری برای قطعات نداره
ضمنا سیستمی که معرفی کردید قابلیت اورکلاک داره یا نه ؟
بله
چرا که نه؟!
programmer 1
06-08-2010, 20:09
سلام و تشکر دوباره ،
موضوعاتي هست كه هنوز برايم روشن نيست و چند تا پيشنهاد ديگه داشتم براي كارايي بهتر .
1- علت اين همه تفاوت قيمت بين اين CPU اي كه شما معرفي كرديد با هم رده هاي خودش تو اينتل مثل i7 چي هست ؟ آيا اينتل بهتر نيست ؟
2- با جستجو در اينترنت در جايي نوشته بود كه CPU 6 هسته اي جديد AMD در اغلب موارد كارايي اش به اندازه يك 4 هسته اي اينتل هم نمي رسد. ( البته من كه قبول نكردم! )
3- علت اينكه مادربرد ايسوزي كه معرفي كرديد با توجه به امكاناتش اينقدر ارزون هست چيه ؟ آيا به اندازه مادربردهاي خانواده UD7 گيگابايت قدرت داره ؟
4- بهتر نيست كه به جاي پردازنده 6 هسته اي با فركانس 2/8 گيگاهرتز يك پردازنده 3/4 گيگاهرتزي 4 هسته اي فنوم انتخاب كنيم تا سرعت اجراي تنها يك برنامه مثل ويژوال استوديو بالاتر
بره ؟ ( فركانس بالاتر بهتره يا تعداد هسته ها ؟ )
5- جايي خوندم كه هاردهاي هيتاچي هارد هاي بسيار كم صدايي هستند و ضريب اطمينان بيشتري دارند ، آيا اين در مورد هارد سيگيتي كه معرفي كرديد هم صدق مي كنه يا نه ؟
6- من قبلا در ضميمه بايت خونده بودم كه رم هاي Corsair رم هاي قدرتمندي هستند ، ولي اين مارك شما زياد آشنا نيست؟ آيا رم خوبيه ؟
7- فركانس رم چقدر تو سرعت تاثير داره ، اگه تاثيرش خيلي زياده حاضر هستم از كارت گرافيك كم كنم و به جاش يك رم با فركانس بيشتر تهيه كنم .
8- من تصميم دارم كه طبق گفته شما از آرايه Raid5 و Raid0 استفاده كنم به اين صورت كه هارد SSD رو مي گذارم براي نصب ويندوز ، 2 تا هارد براي اطلاعاتم به صورت Raid0 و يك هارد هم به صورت Raid5 براي تهيه بكاپ . ( مي شه جمعا 1 هارد SSD و 2 تا هارد 500گيگ براي اطلاعات و يك هارد 1 ترابايت براي بكاپ اطلاعات ) . با این حساب فکر کنم پاور رو باید قویتر در نظر گرفت تا سیستم از لحاظ مصرف کم نیاره . البته اگر قیمت 4 تا هارد 250 گیگ زیاد نشد می شه از 4 تا هارد به صورت Raid0 استفاده کرد تا سرعت به SSD هم نزدیک بشه .
نظر شما راجع اين كار چيه ؟ توصيه ميكنيد يا نه ؟ امنيت هم كه برقرار شد ديگه مشكل چيه؟ .
9- مانیتور من LG Flatron W2052S هست در انتخاب کارت گرافیک لطف کنید هماهنگی با مانیتور را رعایت کنید تا هزینه اضافی پرداخت نکنم .
10- اوركلاك رو توصيه مي كنيد يا نه ؟ دليل اينكه من قصد اوركلاك ندارم مثلا اين هست كه بدون اطلاع از جوانب كار پردازنده را تا سطح مشخصي اوركلاك مي كنم و اطلاعي از فناوري
Turbo Core پردازنده 6 هسته اي AMD ندارم و در شرايطي كه به سيستم بار پردازشي زيادي وارد مي شود پردازنده با استفاده از اين فناوري به صورت خودكار اوركلاك مي شود و ما هم
كه قبلا اوركلاك كرده ايم از سقف تعيين شده براي پايداري سيستم عبور خواهيم كرد و ممكن است كه به پردازنده آسيب وارد شود ( مگر اينكه CPU به صورت هوشمند تشخيص بده) .
و از اين قبيل موارد .... با اين همه نظر شما چيه ؟
11- این Cpu coller که بیان کردید چیه ؟ اطلاعی ندارم .
12- ميشه مشخصات سيستم فعلي خود را قرار بدهيد؟ از اين سيستم چقدر راضي هستيد ؟ سرعت اجراي نرم افزارهاي سنگين و سيستم عامل چه جوري هست ؟ توضيحي بدهيد
تا بتونم سرعت سيستم معرفي شده رو درك كنم .
در نهايت اينكه سيستمي كه معرفي كرديد انتظار دارم ويژوال استوديو 2008 و SQL SERVER 2008 و نرم افزارهايي مانند Dream Weaver و فتوشاپ و از اين قبيل را مانند محيط نت پد
روان اجرا كنه و به هيچ وجه در هنگام گشت زدن در محيط نرم افزار تاخيري وجود نداشته باشه ؟ آيا اين طور هست يا خير ؟
ببخشيد كه سوالات كمي زياد شد ، مي تونيد در چند نوبت و با حوصله به سوالات جواب بديد ، عجله اي از اين بابت ندارم .
منتظر پاسخ هاي شما دوست (ان) عزيز هستم .
با تشكر فراوان /.
golshahi
06-08-2010, 20:39
1. همیشه بالاتر بودن قیمت یک قطعه دلیل بر برتر بودن اون نیست.. شما کارتهای گرافیک ATi رو در نظر بگیرید که با قیمت کمتر بازدهی بالاتری نسبت به GForce ها دارند.
2. بزودی و با سازگار شدن برنامه ها و بازی ها با CPU های 6 هسته ای قدرت واقعی آنها مشخص خواهد شد.
3. بعلت چیپ 870 هست که البته اگه اورکلاک میخواهید کنید میتونید کادربوردی بردارید که چیپ 890 داشته باشد و صد البته گرانتر.
4. ابتخاب پردازنده 6 هسته ای یه جور آینده نگری میباشد و شما براحتی با یه اورکلاک ساده میتونید فرکانس 1050 رو حتی از 3.4 گیگاهرتز بیشتر کنید.
5. سیگیت ها معمولا پر سرعت تر هستند تا کم صدا تر اما صدای آزار دهنده ای ندارند.
6. Corsair رم های بسیار خوب و مرغوبی می سازد.
7. اگر اورکلاک نمیکنید لزومی ندارد بیشتر از 1333 یا نهایتا 1600 برای پردازنده های AMD بگیرید.
8.
9.
10. دوست عزیزمون قبلا گفتند اگه اصولی و در دما و فرکانس استاندارد انجام بشه هیچ مشکلی نخواهد داشت.
11. خنک کننده CPU ، به نحوی که با خنک تر شدن CPU پرفرمنس بالاتر خواهد رفت.
12.
Core i7 920 2.6Ghz
Asus P6T Deluxe V2.0
Corsair 3*2gig 1600 Dominator
Asus 4890 1gig DDR5 with Fujitsu Chip
Green 785B
Seagate 2*500 gig 7200.12
Ultra_Black
06-08-2010, 20:41
1
- علت اين همه تفاوت قيمت بين اين CPU اي كه شما معرفي كرديد با هم رده هاي خودش تو اينتل مثل i7 چي هست ؟ آيا اينتل بهتر نيست ؟
Intel معماری پیشرفته تر و بهتری داره و در کنار هسته فیزیکی از Thread هم بهره میبره
ولی این به این معنی نیست که اینتل بهتره
AMD در کنار هزینه ای که پرداخت می کنید بازدهی و کارایی بالاتری در اختیارتون قرار میده
و مسلما بازدهی 6 هسته فیزیکی بهتر از 4 هسته فیزیکی به 4 ترید خواهد بود
2- با جستجو در اينترنت در جايي نوشته بود كه CPU 6 هسته اي جديد AMD در اغلب موارد كارايي اش به اندازه يك 4 هسته اي اينتل هم نمي رسد. ( البته من كه قبول نكردم! )
نمی رسد که کاملا غلطه!!!
ولی میشه گفت تو بعضی موارد با هم برابر و در برخی موارد اینتل قویتر و در موارد دیگه AMD قویتره
و مسئله دیگه ای هم که هست اینه که نرم افزارهای فعلی برای 2 یا حداکثر 4 هسته بهینه شدند و در آینده با بهینه شدنشون برای 6 هسته،ارزش واقعی 6 هسته ای ها مشخص میشه
3- علت اينكه مادربرد ايسوزي كه معرفي كرديد با توجه به امكاناتش اينقدر ارزون هست چيه ؟ آيا به اندازه مادربردهاي خانواده UD7 گيگابايت قدرت داره ؟
امکانات خاصی هم نداره
و نسبت به برندهایی مثل Asrock با همان امکانات گرونتر هم هست
در کل چیپست 870 ارتقا یافته 770 هست و قیمتش هم باید نسبت به چیپست 880 و 890 پایینتر باشه
4- بهتر نيست كه به جاي پردازنده 6 هسته اي با فركانس 2/8 گيگاهرتز يك پردازنده 3/4 گيگاهرتزي 4 هسته اي فنوم انتخاب كنيم تا سرعت اجراي تنها يك برنامه مثل ويژوال استوديو بالاتر
بره ؟ ( فركانس بالاتر بهتره يا تعداد هسته ها ؟ )
ببینید دوست من
میشه فرکانس رو با اورکلاک و ... بالاتر برد و بهبود بخشید،ولی تعداد هسته رو نمیشه کاریش کرد!
به نظر من خوب نیست که تعداد هسته رو فدای فرکانس بالاتر کنیم
5- جايي خوندم كه هاردهاي هيتاچي هارد هاي بسيار كم صدايي هستند و ضريب اطمينان بيشتري دارند ، آيا اين در مورد هارد سيگيتي كه معرفي كرديد هم صدق مي كنه يا نه ؟
Seagate سری 7200.12 از سریعترین و بیصدا ترین هاردهای حال حاضر بازار هست
6- من قبلا در ضميمه بايت خونده بودم كه رم هاي Corsair رم هاي قدرتمندي هستند ، ولي اين مارك شما زياد آشنا نيست؟ آيا رم خوبيه ؟
در کیفیت رمهای Corsair هیچ شکی نیست ولی قیمت خیلی بالاتری نسبت به سایر برند ها دارند
SuperTalent هم در کنار قیمت مناسب کارایی خیلی خوبی حتی در اورکلاک داره
7- فركانس رم چقدر تو سرعت تاثير داره ، اگه تاثيرش خيلي زياده حاضر هستم از كارت گرافيك كم كنم و به جاش يك رم با فركانس بيشتر تهيه كنم .
تو نرم افزارهای محاسباتی تاثیر داره و اگه زیاد اهل بازی نیستید میتونید این کار رو انجام بدید
8- من تصميم دارم كه طبق گفته شما از آرايه Raid5 و Raid0 استفاده كنم به اين صورت كه هارد SSD رو مي گذارم براي نصب ويندوز ، 2 تا هارد براي اطلاعاتم به صورت Raid0 و يك هارد هم به صورت Raid5 براي تهيه بكاپ . ( مي شه جمعا 1 هارد SSD و 2 تا هارد 500گيگ براي اطلاعات و يك هارد 1 ترابايت براي بكاپ اطلاعات ) . با این حساب فکر کنم پاور رو باید قویتر در نظر گرفت تا سیستم از لحاظ مصرف کم نیاره . البته اگر قیمت 4 تا هارد 250 گیگ زیاد نشد می شه از 4 تا هارد به صورت Raid0 استفاده کرد تا سرعت به SSD هم نزدیک بشه .
نظر شما راجع اين كار چيه ؟ توصيه ميكنيد يا نه ؟ امنيت هم كه برقرار شد ديگه مشكل چيه؟ .
دوست عزیز شما یا باید از آرایه RAID0 و یا آرایه RAID5 استفاده کنید (هر دو بصورت همزمان نمیشه)
در ضمن برای RAID5 باید هر 3 هارد ظرفیت یکسانی داشته باشند
در کل تعداد هارد بالا دردسرهای خاص خودشو داره و من بیشتر از 3 تا هارد رو توصیه نمی کنم
9- مانیتور من LG Flatron W2052S هست در انتخاب کارت گرافیک لطف کنید هماهنگی با مانیتور را رعایت کنید تا هزینه اضافی پرداخت نکنم .
برای شما یدونه 5750 بقیمت حدود 160-165 کفایت میکنه
10- اوركلاك رو توصيه مي كنيد يا نه ؟ دليل اينكه من قصد اوركلاك ندارم مثلا اين هست كه بدون اطلاع از جوانب كار پردازنده را تا سطح مشخصي اوركلاك مي كنم و اطلاعي از فناوري
Turbo Core پردازنده 6 هسته اي AMD ندارم و در شرايطي كه به سيستم بار پردازشي زيادي وارد مي شود پردازنده با استفاده از اين فناوري به صورت خودكار اوركلاك مي شود و ما هم
كه قبلا اوركلاك كرده ايم از سقف تعيين شده براي پايداري سيستم عبور خواهيم كرد و ممكن است كه به پردازنده آسيب وارد شود ( مگر اينكه CPU به صورت هوشمند تشخيص بده) .
و از اين قبيل موارد .... با اين همه نظر شما چيه ؟
چرا که نه!
قابلیت Turbo Core توسط خود پردازنده انجام میشه و اورکلاک محسوب نمیشه
و ظرفیت این پردازنده ها هم با توجه به Black Edition بودنشون بالاست و یجورایی هم خود AMD رو این قابلیت پردازنده هاش مانور میده و تبلیغ میکنه
امروزه اکثر قطعات رو برای اورکلاک بهینه می کنند و این خودش یه امتباز مثبت برای قطعات محسوب میشه
در کل تو اورکلاک اگه دما کنترل بشه،مشکلی بوجود نمباد
11- این Cpu coller که بیان کردید چیه ؟ اطلاعی ندارم .
همونطور که میدونید بر روی پردازنده هیت سینک و فن نصب میشه که برای کنترل دما تو فرکانسی که براش در نظر گرفتند مناسبه
اگه بخواییم از پردازنده تو فرکانس بالاتر استفاده کنیم به علت افزایش توان و در نتیجه افزایش دما، مجبوریم از فن و هیت سینکهای بزرگتر و حرفه ای تر استفاده کنیم
منظور ازCPU Cooler فن و هیت سینک هست
12- ميشه مشخصات سيستم فعلي خود را قرار بدهيد؟ از اين سيستم چقدر راضي هستيد ؟ سرعت اجراي نرم افزارهاي سنگين و سيستم عامل چه جوري هست ؟ توضيحي بدهيد
تا بتونم سرعت سيستم معرفي شده رو درك كنم .
سیستم بنده از اولین سری پردازنده های Core 2 Quad اینتل یعنی Q6600 هست که با اورکلاک (با فن خودش) تا 3.0Ghz و 4 گیگ رم DDR2 با باس 800، کارایی نسبا خوبی در اکثر نرم افزارها داره
البته بنده این سیستم رو حدود 2 سال پیش تهیه کردم
در نهايت اينكه سيستمي كه معرفي كرديد انتظار دارم ويژوال استوديو 2008 و SQL SERVER 2008 و نرم افزارهايي مانند Dream Weaver و فتوشاپ و از اين قبيل را مانند محيط نت پد
روان اجرا كنه و به هيچ وجه در هنگام گشت زدن در محيط نرم افزار تاخيري وجود نداشته باشه ؟ آيا اين طور هست يا خير ؟
بنده با توجه به بودجتون سعی کردم بهترین قطعات رو بهتون معرفی کنم ولی مطمئنا این سیستم پرسرعت ترین سیستم جهان نخواهد بود و مطمئنا اگه بودجتون بالاتر می بود سیستم سریعتری میشد بست
در کل سرعت سیستم نسبت به هزینه ای که می کنید خیلی عالی خواهد بود و اصلا نیازی به حساسیت و نگرانی بیش از حد نیست!
programmer 1
07-08-2010, 05:50
پس تا اینجا جمع بندی شد این :
RAM:Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL7 (2x2Gb)=160
VGA:Sapphire 5750 1Gb=160
Cpu Cooler: Thermaltake Sonic Tower:30
All:997
كارت گرافيك رو 5750 گذاشتم و CPU cooler هم از همون هايي كه معرفي كرديد انتخاب كردم ، پيشنهاد ديگه داريد بفرماييد .
ضمن تشکر از شما دوست(اان) گرامی که وقت میگذارید و با حوصله سوالات بنده را جواب می دهید مخصوصا آقاي Ultra_Black ، راجع خيلي از سوالات كاملا توجيه شدم ، فقط در رابطه با مادربرد ، هنوز كمي شك دارم ، به نظرتون براي ارتقا سيستم در آينده با مشكل مواجه نمي شه ؟
همین پیشنهاد شما رو قبول می کنم و بس . انشاالله که اون چیزی که مد نظر من هست از آب در میآد. فقط لطف كنيد اگر تغييري
در قطعات انتخابي مد نظر داريد ، ليست رو دوباره قرار بدهيد تا جمع بندي نهايي روشن بشه .
حالا ميرسيم به خريد قطعات :
1- بهتر نيست كه سيستم رو به صورت اسمبل شده و آنلاين از سايتهايي مانند Digikala و Rayaneh و يا Rayansaba سفارش بدم و يا از همين سايت ها قطعات را تكي حريد كنم و اينجا اسمبل كنم .
2- اگر به فروشگاه رفتم كل سيستم رو بدم برام ببندند يا قطعات را تكي تكي از فروشگاه ها مختلف تهيه كنم و سپس ببرم به يكي از همين فروشگاه ها تا برام اسمبل كنند . ( يا اينكه اگر پيشنهاد ميديد خودم ببندم )
براي خريد بهتر هر توصيه اي داريد بفرماييد .
با تشكر فرآوان /.
Ultra_Black
07-08-2010, 08:55
فقط در رابطه با مادربرد ، هنوز كمي شك دارم ، به نظرتون براي ارتقا سيستم در آينده با مشكل مواجه نمي شه ؟
شما چه انتظاراتی از مادربردتون دارید که این مادربرد نداره؟!
همین پیشنهاد شما رو قبول می کنم و بس . انشاالله که اون چیزی که مد نظر من هست از آب در میآد. فقط لطف كنيد اگر تغييري
در قطعات انتخابي مد نظر داريد ، ليست رو دوباره قرار بدهيد تا جمع بندي نهايي روشن بشه .
خوبه فقط رم با تایمینگ CL7 حدود 10-15 گرونتره و CL8 حدود 160 هست
CPU Cooler هم اگه این مدل رو پیدا نکردید بدنبال OCZ Vendetta 2 باشید
1- بهتر نيست كه سيستم رو به صورت اسمبل شده و آنلاين از سايتهايي مانند Digikala و Rayaneh و يا Rayansaba سفارش بدم و يا از همين سايت ها قطعات را تكي حريد كنم و اينجا اسمبل كنم .
سایتهای فروش آنلاین حداقل 10-15% گرونتر از بازار قیمت میدن و توصیه نمی کنم
2- اگر به فروشگاه رفتم كل سيستم رو بدم برام ببندند يا قطعات را تكي تكي از فروشگاه ها مختلف تهيه كنم و سپس ببرم به يكي از همين فروشگاه ها تا برام اسمبل كنند . ( يا اينكه اگر پيشنهاد ميديد خودم ببندم )
توصیه من اینه که برای هر قطعه از مغازه های مختلف قیمت بگیرید و هرکدوم هر قطعه ای رو ارزونتر دادن،اون قطعه رو ازشون بگیرید و خودتون اسمبل کنید و اگه بلد نیستید بدبد به کسی که وارد تره براتون اسمبلش کنه
programmer 1
08-08-2010, 05:25
خوبه فقط رم با تایمینگ CL7 حدود 10-15 گرونتره و CL8 حدود 160 هست
CPU Cooler هم اگه این مدل رو پیدا نکردید بدنبال OCZ Vendetta 2 باشید
رمي كه معرفي كرديد cl7 هستش ، يعني دنبال cl8 باشم ؟ مثلا اين يكي چطوره از همون ماركي كه معرفي كرديد البته با كلاك cl8
Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb) ؟
Ultra_Black
08-08-2010, 09:43
رمي كه معرفي كرديد cl7 هستش ، يعني دنبال cl8 باشم ؟CL7 بهتره ولی قیمتش هم بالاتره
(به اشتباه CL7 نوشته بودم و اصلاحش کردم)
مثلا اين يكي چطوره از همون ماركي كه معرفي كرديد البته با كلاك cl8
Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb) ؟ خوبه قیمتش هم حدود 160 هست
programmer 1
09-08-2010, 05:21
سلام و تشكر ،
من با خودم فكر كردم به اين نتيجه رسيدم كه اين سيستمي كه معرفي كرديد در حالت عادي به خودي خود سرعتش در حدي هست كه حالا حالاها به فكر اوركلاك نيفتم و دليل خريد اون cpu cooler هم اوركلاك پردازنده است ، پس بهتر دونستم كه cpu cooler رو هر وقت نياز به اوركلاك كردم تهيه كنم ، چون در غير اين صورت سروصداي و توان مصرفي بي دليل بالا مي ره و شما مي تونيد اين 30 تومن رم بكشيد رو يك قطعه ديگه ، هر چي كه خودتون صلاح مي دونيد . لطفا يه كاريش بكنيد من كه واقعا گيج شدم .
يه چيز ديگه ، خواهش مي كنم ليست نهايي خريد رو برام بزاريد ( هر تغييري كه خودتون صلاح دونستيد بديد ) چون ديگه مي خوام آخر اين ماه سيستم رو بخرم . فكر نمي كردم با يك ميليون تومن باز هم نياز باشه اينقدر راجع خريد سيستم حساسيت داشته باشم ! .
با تشكر فرآوان /.
Ultra_Black
09-08-2010, 09:45
من با خودم فكر كردم به اين نتيجه رسيدم كه اين سيستمي كه معرفي كرديد در حالت عادي به خودي خود سرعتش در حدي هست كه حالا حالاها به فكر اوركلاك نيفتم و دليل خريد اون cpu cooler هم اوركلاك پردازنده است ، پس بهتر دونستم كه cpu cooler رو هر وقت نياز به اوركلاك كردم تهيه كنم ، چون در غير اين صورت سروصداي و توان مصرفي بي دليل بالا مي ره و شما مي تونيد اين 30 تومن رم بكشيد رو يك قطعه ديگه ، هر چي كه خودتون صلاح مي دونيد . لطفا يه كاريش بكنيد من كه واقعا گيج شدم .
نه اتفاقا توصیه می کنم اگه فعلا اورکلاک هم نمی کنید باز هم CPU Cooler رو تهیه کنید چون نه تنها صداش بیشتر نمیشه بلکه بعلت اینکه فنش بزرگترتو دور پایین کار میکنه و صداش بطور محسوسی پایین تر میاد و همچنین دمای پردازنده هم حداقل 7-8 درجه ای خنک تر از فن استوک خواهد بود
يه چيز ديگه ، خواهش مي كنم ليست نهايي خريد رو برام بزاريد ( هر تغييري كه خودتون صلاح دونستيد بديد ) چون ديگه مي خوام آخر اين ماه سيستم رو بخرم . فكر نمي كردم با يك ميليون تومن باز هم نياز باشه اينقدر راجع خريد سيستم حساسيت داشته باشم ! .
سیستمتون خوبه ولی احتمالا نتونید CPU Cooler رو تو بازار پیدا کنید در اینصورت بجاش OCZ Vendetta 2 بگیرید که کارایی خوبی هم داره
CPU Cooler:OCZ Vendetta 2=30
موفق باشید
programmer 1
10-08-2010, 05:18
ديدم يك تشكر خالي كافي نيست بابت زحمات شما دوست عزيز كه تو اين مدت واقعا خوب و توجيه كنند به سوالات بنده جواب داديد ، بسيار بسيار متشكرم بابابت زحمات شما دوست گرامي ،انشاءالله در همه مراحل زندگي موفق باشيد .
در آينده باز هم براي خريد قطعات مزاحم شما خواهم شد .
با تشكر فراوان /.
Download Master
10-08-2010, 07:17
سلام دوست عزیز
اگه اون کارت گرافیک رو به 5770 ارتقا بدی خیلی بهتره حدود 30-40 تومن هزینه داره ولی از لحاظ کارایی (با توجه به اینکه شما اهل اورکلاک گرافیک نیستید) خیلی بهتر عمل میکنه و تا یک دو سال تو بازی ها سیستمتون تضمینه
پس از من میشنوید برید 30-40 تومن از پسرخالتون دستی بگیرید ولی 5750 نگیرید :5:
mg_mahyar
10-08-2010, 07:19
سلام و تشکر دوباره ،
موضوعاتي هست كه هنوز برايم روشن نيست و چند تا پيشنهاد ديگه داشتم براي كارايي بهتر .
1- علت اين همه تفاوت قيمت بين اين CPU اي كه شما معرفي كرديد با هم رده هاي خودش تو اينتل مثل i7 چي هست ؟ آيا اينتل بهتر نيست ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مقاله هم جالبه تفاوت ای ام دی و اینتل و دیلیل ارزونی رو نوشته خالی از لطف نیست
Ultra_Black
10-08-2010, 09:31
ديدم يك تشكر خالي كافي نيست بابت زحمات شما دوست عزيز كه تو اين مدت واقعا خوب و توجيه كنند به سوالات بنده جواب داديد ، بسيار بسيار متشكرم بابابت زحمات شما دوست گرامي ،انشاءالله در همه مراحل زندگي موفق باشيد .
در آينده باز هم براي خريد قطعات مزاحم شما خواهم شد .
با تشكر فراوان /.
خواهش می کنم دوست من
بازم هر سوالی براتون پیش اومد بنده در خدمتتون هستم
موفق باشید
programmer 1
13-10-2010, 22:45
دوست عزيز سلام ،
باز هم مزاحمتون شدم ،
من بنا به دلايلي هنوز اين سيستمي كه معرفي فرموديد رو خريداري نكردم ، حالا آخر اين ماه مي خوام سيستم رو خريداري كنم ، تو اين مدت شايد قطعات بالا و پايين شده باشه ، اگه پيشنهاد جديدي داريد خوشحال ميشم بيان كنيد ، راستي اگه امكانش هست قطعات سيستم رو كمي بالا و پايين ببريد و يك پرينتر ارزان قيمت ليزري هم كنارش قرار بديد تو همين بازه قيمت ولي اگر با اين كار سرعت و كارايي سيستم خيلي پايين مي آد صرفنظر كنيد ،
راستي من سيستمي كه معرفي كرديد رو تو انجمن هات اوركلاك (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) هم قرار دادم تا دوستان آنجا هم نظرشون رو بيان كنند ، قطعاتي كه معرفي كرديد همه تاييد شد فقط پاور رو گفتند Green 585 B انتخاب كنيد نظر شما چيه ؟
در پايان باز هم اگر ايده و پيشنهادي براي افزايش سرعت سيستم داريد بيان كنيد .
با تشكر فراوان /.
فقط پاور رو گفتند Green 585 B انتخاب كنيد نظر شما چيه ؟
درسته!!
بهتره از برندی غیر از memonex پاور بگیرید!
متاسفانه خبرهای زیادی مبنی بر از کار افتادن فنهای memonex اومده!
توی همین انجمن تعداد خیلی زیادی باهاش مشکل داشتن و همشون هم همین مشکل از کار افتادن فن رو داشتن!!!
بهتره همون green 585b بگیرین!
pasargadd
14-10-2010, 00:02
درسته!!
بهتره از برندی غیر از memonex پاور بگیرید!
متاسفانه خبرهای زیادی مبنی بر از کار افتادن فنهای memonex اومده!
توی همین انجمن تعداد خیلی زیادی باهاش مشکل داشتن و همشون هم همین مشکل از کار افتادن فن رو داشتن!!!
بهتره همون green 585b بگیرین!
من 2 هفته پیش توی یکی از تاپیک ها گفتم این پاور بدرد نمیخوره و نگیرین ودر چند تاپیک دیگر هم گفتم این پاور ارزش پول دادن نداره ولی شما اومدی گفتی هر چند وقت یکبار یکی میاد از این حرفها میزنه بعدش در میره
یادته؟:13:
حالا به حرف من رسیدی.
بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنی.
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
تکمیل:یادم رفت بگم.دقیقا به من این حرفو زدی.حالا چند نفر با این پاور مشکل دارناین پاور بدردنخور شد.
حالا الان توی همین پست نوشتی:توی همین انجمن تعداد خیلی زیادی باهاش مشکل داشتن.
:13:
من 2 هفته پیش توی یکی از تاپیک ها گفتم این پاور بدرد نمیخوره و نگیرین ودر چند تاپیک دیگر هم گفتم این پاور ارزش پول دادن نداره ولی شما اومدی گفتی هر چند وقت یکبار یکی میاد از این حرفها میزنه بعدش در میره
یادته؟:13:
حالا به حرف من رسیدی.
بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنی.
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
تکمیل:یادم رفت بگم.دقیقا به من این حرفو زدی.حالا چند نفر با این پاور مشکل دارناین پاور بدردنخور شد.
حالا الان توی همین پست نوشتی:توی همین انجمن تعداد خیلی زیادی باهاش مشکل داشتن.
:13:
در زمینه ی پاور درسته و حق با شما بود!! چون اون زمان که اون حرف رو زدم شخصا به عینه موردی رو ندیده بودم که مشکل دار شده باشه ولی الان خیلی از موارد رو خودم دیدم!! و همونطور که میدونید این پاورهای ممونکس مثل جنسهای چینی هستند یعنی تا مدتی خیلی خوب کار میکنن ولی بعد از مدتی 1 قطعه ی خاصشون مشکل پیدا میکنه!
در ضمن مهمترین دلیل اینکه اون زمان با شما تند برخورد کردم مشکل دار 100% معرفی کردن سری 5700 کارتهای ati توسط شما بود!!
که من هم دلیل اینکه شما بیشتر خرابی سری 5000 رو تو جاهای مختلف میبینید و مشکل زیادی از کارتهای سری جدید nvidia نمیبیند رو عنوان کردم!
گفتم که دلیل تعداد خرابی بیشتر کارتهای سری جدید ati نسبت به nvidia اینه که کارتهای سری 5000 خیلی وقته وارد بازار شدن و عمر بیشتری ازشون گذشته و همچنین به دلیل قیمت مناسبتر و اینکه مدت زیادی از عرضه ی این سری کارتها میگذره تعداد بیشتری از این کارتها استفاده میکنند!!
خب کاملا مسلمه که کارتی که بیشتر فروش داشته باشه نسبت به کارتی که فروش کمتری داشته باشه بیشتر خرابی داره!! یعنی میزان خرابی باید نسبت به فروش در نظر گرفته بشه و نه بطور کلی!
مثلا شما فرض کنید که توی ایران توی این چند ماه اخیر حدود 10000 تا از کارتهای سری 5000 شرکت ati فروخته شد ولی در مقابل از سری 4000 شرکت nvidia حدود 2000 تا فروخته شد! و اگه فرض کنیم که هر شرکت 10 % از کارتهاش خراب باشه با یه محاسبه ی ساده به این اعداد میرسیم :
تعداد خرابی ATI :1000
تعداد خرابی NVIDIA : 200
پس ما با رسیدن به این نتیجه باید بگیم خرابی سری جدید ATI بیشتر از NVIDIA هستش؟!!!
pasargadd
14-10-2010, 12:06
بله درسته کارتی که بیشتر خریدار داره مسلما مشکلاتش بیشتر دیده میشه.حق با شماست.
:10:
programmer 1
15-10-2010, 22:35
دوستان از خريد پرينتر منصرف شدم ، در منطقه ما نوسانات برق زياده ، براي اين سيستم ارزانترين UPS موجود چيه ؟ آيا وسيله ديگه اي براي محافظت وجود داره يا نه پيشنهادتون چيه ؟ حاضرم مدل قطعات رو كمي بيارم پايين و كنارش يك UPS بخرم البته اگه زياد گرون نباشه و به صرفه باشه
منتظر پاسخ شما هستم .
با تشكر /.
programmer 1
16-10-2010, 21:32
CPU: Intel Corei5 760.................220,000
Main: ASRock P55 Deluxe3...............160,000
or
ASRock P55 Pro USB3 ................135,000
VGA: Zotac GTS250 1GB................145,000
Ram: Corsair 1333 4GB................145,000
Hdd: 1TB WD Black............95,000
SSD: ADATA 32GB ..............130,000
Case: Magnum 2..................38,000
Power: Green 585 ......................75,000
جمعا:1.008.000
دوستان نظرتون راجع اين سيستم چيه ؟ نسبت به سيستم پايين بهتره يا نه براي كاربردي كه من ميخوام ، در پست هاي اول نوع كاربردم رو گفتم ، خلاصه اينكه كدوم يكي سريعتره ؟
CPU Cooler:OCZ Vendetta 2=30
millad1388
17-10-2010, 04:01
توی تمام تست ها که 1090 بهتره ولی برای بازی بهتره از پزدازنده کم کنی و به گرافیک بیشتر بها بدی
programmer 1
19-10-2010, 21:18
سلام ،
يك سوال : به نظرتون بهتر نيست به جاي 2 تا هارد USB2 در حالت Raid0 از يك هارد USB3 اكسترنال استفاده كنم ؟ سرعت كدوم يكي بيشتره ، نمونه اي هم كه انتخاب كردم اينه :
A-DATA External NH03 1.5TB
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.