ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمای گرافیکم خوبه ؟

ali_disslove
31-07-2010, 23:15
با سلام

1-من یه گرافیک 4670 دارم که دماش با نرم افزار ati tools تا 70 هم رسید و در معدود بازی هایی هم مثل gta Iv نزدیک این دما میرسه خواستم ببینم با توجه به اینکه اورکلاک هم نکردم آیا زیاد نیست ؟

2-من فن گرافیکم سوخت و یه فن 12 ولتی که واسه کنار کیس و پشته کیس گذاشتم واسه گرافیک دقیقا بستمش رو هدسینک چون فن خوده گرافیک اصلا گیر نیاوردم--آیا این کار مشکل نداره ؟

3- به چه شکل میتونم تنظیم کنم که فن گرافیم همیشه و 100% کار کنه ؟یا درصدش رو خودم تنظیم کنم ؟

4- میخوام اورکلاک کنم با نرم افزار smart doctor نوارای پایین کلاک و مموری رو میبرم بالا --یه هنگ 10 ثانیه ای میکنه و صفحه خال های سفید میفته و تا اونجایی که من تنظیم کردم اور نمیشه و یه کم نوارا برمیگردند به عقب--این دلیلش چیه ؟دلیلش پاور نیست که کم میاره ؟

5- دمای کلی سیستمه من هگام بازی تا 56 هم میاد خواستم بپرسم زیاد نیست ؟فقط یه فن پشت کیس دارم آیا فن واسه بقل کیس هم احتیاجه ؟آیا تاثیر زیادی داره ؟در حد چند درجه ؟؟

6-و سوال آخر اینکه دمای 56 واسه هارد زیاد نیست ؟

ali_disslove
01-08-2010, 16:52
کسی جواب نمیده ؟

ali_disslove
03-08-2010, 21:31
سوالات من خیلی سخته که بعد از یک هفته کسی نمیتونه جواب بده --خوب هرچیشو بلدید بگید

HardWare Professor
03-08-2010, 21:37
من یه گرافیک 4670 دارم که دماش با نرم افزار ati tools تا 70 هم رسید و در معدود بازی هایی هم مثل gta Iv نزدیک این دما میرسه خواستم ببینم با توجه به اینکه اورکلاک هم نکردم آیا زیاد نیست ؟

خیر و تا 85-95 هم مشکلی نداره

به چه شکل میتونم تنظیم کنم که فن گرافیم همیشه و 100% کار کنه ؟یا درصدش رو خودم تنظیم کنم ؟

از راه کاتالیست ATI

Kianoosh
04-08-2010, 02:38
سلام

1-بدک نیست رو مرزه 4670 کم مصرف و دمای پایین. بالاتر از 70-75 قابل قبول نیست البته در تستهای پر فشار تا 80 هم رفته
2-اگه درست فن رو قرار داده باشی و سایز و دور فن هم مناسب باشه نه
3-فنی که بستی باید با قابلیت تنظیم دور باشه و به پینهای مخصوص فن کیس روی مین نصب بشه نه مستقیم به پاور بعد با نرم افزارهای مختلف(مخصوص مین یا ...) می تونی دورش رو تنظیم کنی یا از بایوس حتی اگه هم فن خود گرافیک هست که کاتالیست و ده ها نرم افزار دیگه
4-علتش ناپایداری هست که از خود کارت یا پاور هم می تونه باشه در بخش اورکلاک با ذکر مشخصات سیستم تاپیک جدید ایجاد کنید
5-هاردت چیه بله بهتره در محدوده 25-40 باشه

ali_disslove
04-08-2010, 21:00
سلام

1-بدک نیست رو مرزه 4670 کم مصرف و دمای پایین. بالاتر از 70-75 قابل قبول نیست البته در تستهای پر فشار تا 80 هم رفته
2-اگه درست فن رو قرار داده باشی و سایز و دور فن هم مناسب باشه نه
3-فنی که بستی باید سه سیمه باشه با قابلیت تنظیم دور و باید به پینهای مخصوص فن کیس روی مین نصب بشه نه مستقیم به پاور بعد با نرم افزارهای مختلف(مخصوص مین یا ...) می تونی دورش رو تنظیم کنی یا از بایوس حتی اگه هم فن خود گرافیک هست که کاتالیست و ده ها نرم افزار دیگه
4-علتش ناپایداری هست که از خود کارت یا پاور هم می تونه باشه در بخش اورکلاک با ذکر مشخصات سیستم تاپیک جدید ایجاد کنید
5-هاردت چیه بله بهتره در محدوده 25-40 باشه

یه دنیا ممنون بالاخره شما تمام سوالامو جواب دادید

فنه 2 سیمه هست و به خود گرافیک همون جایی که فن قبلی متصل بود وصل کردم---فن قبلیه خودشم 2 سیمه بود--یعنی بده 2 سیمه ؟

هاردم ساتا 500 گیگ مکستور هست---بیشتر روی 50 هست وقتی سیستم روشنه و کاری باهاش ندارم

اگه فن کنار و پشت کیس اضافه کنم آیا تاثیری داره رو دمای کیس ؟خیلی ؟چند درجه ؟

Kianoosh
05-08-2010, 05:41
دوست عزیز سوالات شما بهانه ای شد تا یک تاپیک جامع در مورد فن ایجاد کنم اگه سر بزنید همه سوالاتون جواب داده شده فقط در مورد هارد محدوده ای که قبلا گفتم مناسبه دمای هارد شما کمی بالاست می تونید از فن روش استفاده کنید یا از کیس رو خنک تر کنید...اگه تهویه خوب ایجاد بشه 5-10 درجه

همه چیز در مورد فن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_disslove
05-08-2010, 15:33
دوست عزیز سوالات شما بهانه ای شد تا یک تاپیک جامع در مورد فن ایجاد کنم اگه سر بزنید همه سوالاتون جواب داده شده فقط در مورد هارد محدوده ای که قبلا گفتم مناسبه دمای هارد شما کمی بالاست می تونید از فن روش استفاده کنید یا از کیس رو خنک تر کنید...اگه تهویه خوب ایجاد بشه 5-10 درجه

همه چیز در مورد فن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون مقاله خیلی خوبی بود-مر30 زحمت کشیدید

در مورد هاردم
آخه من به محضی که سیستمم میاد بالا دما رو نگاه میکنم دمای هیچ کدوم از قطعات زیر 33 نیست--اون وقت چه جوری بیاد تا اون دما ؟

و بعد اینکه من از هیچ راهی نتونستم دور فن رو کمو زیاد کنم --هیچ جای کاتالیست تنظیم دما نداشت

توی یکی از نرم افزارا نوشته شما نیازه یه کولینک واسه هاردتون نصب کنید--خواستم ببینم قیمت کولینگ هارد چنده و اصلا چه جورری ؟آخه نگاه کردم دیدم اصلا جایی واسه نصب نداشت

Kianoosh
05-08-2010, 17:28
ممنون مقاله خیلی خوبی بود-مر30 زحمت کشیدید

در مورد هاردم
آخه من به محضی که سیستمم میاد بالا دما رو نگاه میکنم دمای هیچ کدوم از قطعات زیر 33 نیست--اون وقت چه جوری بیاد تا اون دما ؟

و بعد اینکه من از هیچ راهی نتونستم دور فن رو کمو زیاد کنم --هیچ جای کاتالیست تنظیم دما نداشت

توی یکی از نرم افزارا نوشته شما نیازه یه کولینک واسه هاردتون نصب کنید--خواستم ببینم قیمت کولینگ هارد چنده و اصلا چه جورری ؟آخه نگاه کردم دیدم اصلا جایی واسه نصب نداشت

ببینید شما دمای هارد و مین رو می تونید راحت در رنج 30-40 داشته باشید بستگی به دمای محیط هم داره البته ولی طبیعی هست گرافیک و پردازنده در لود خیلی بالاتر میرن

خیلی ضروری نیست خنک کننده خاص برای هارد بخرید یک فن ساده هم می تونه راحت دماش رو پایین بیاره(کلا قبل از هارد باید به فکر پردازنده و گرافیک باشید که بتونید بی دردسر اورکلاک کنید و کارایی رو بالا ببرید بعد از اون رم و هارد برای طول عمر بیشتر و پردازش مناسب)

این یک مدل خنک کننده هارد هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1500-2000 تومن...

mohammadmatrix
05-08-2010, 18:32
با سلام

1-من یه گرافیک 4670 دارم که دماش با نرم افزار ati tools تا 70 هم رسید و در معدود بازی هایی هم مثل gta Iv نزدیک این دما میرسه خواستم ببینم با توجه به اینکه اورکلاک هم نکردم آیا زیاد نیست ؟

2-من فن گرافیکم سوخت و یه فن 12 ولتی که واسه کنار کیس و پشته کیس گذاشتم واسه گرافیک دقیقا بستمش رو هدسینک چون فن خوده گرافیک اصلا گیر نیاوردم--آیا این کار مشکل نداره ؟

3- به چه شکل میتونم تنظیم کنم که فن گرافیم همیشه و 100% کار کنه ؟یا درصدش رو خودم تنظیم کنم ؟

4- میخوام اورکلاک کنم با نرم افزار smart doctor نوارای پایین کلاک و مموری رو میبرم بالا --یه هنگ 10 ثانیه ای میکنه و صفحه خال های سفید میفته و تا اونجایی که من تنظیم کردم اور نمیشه و یه کم نوارا برمیگردند به عقب--این دلیلش چیه ؟دلیلش پاور نیست که کم میاره ؟

5- دمای کلی سیستمه من هگام بازی تا 56 هم میاد خواستم بپرسم زیاد نیست ؟فقط یه فن پشت کیس دارم آیا فن واسه بقل کیس هم احتیاجه ؟آیا تاثیر زیادی داره ؟در حد چند درجه ؟؟

6-و سوال آخر اینکه دمای 56 واسه هارد زیاد نیست ؟

عزيز مشكلي نداره اما اگه يه فن بزاري رو سرش هو دير تر خراب ميشه هم كارايش بالا ميره.:20:

ali_disslove
05-08-2010, 19:23
ببینید شما دمای هارد و مین رو می تونید راحت در رنج 30-40 داشته باشید بستگی به دمای محیط هم داره البته ولی طبیعی هست گرافیک و پردازنده در لود خیلی بالاتر میرن

خیلی ضروری نیست خنک کننده خاص برای هارد بخرید یک فن ساده هم می تونه راحت دماش رو پایین بیاره(کلا قبل از هارد باید به فکر پردازنده و گرافیک باشید که بتونید بی دردسر اورکلاک کنید و کارایی رو بالا ببرید بعد از اون رم و هارد برای طول عمر بیشتر و پردازش مناسب)

این یک مدل خنک کننده هارد هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1500-2000 تومن...

کلا هارد در دمای 50 کار کنه فکر نمیکنم ضرری داشته باشه .داره؟این عکسی که گذاشتید فن ها خیلی بزرگه زیر هارد من زیاد جا نیست

بیشتر به فکر گرافیک و aux هستم(این آخریه چیه ؟توی speedfan اینو مینویسه و دماش رو 50 هست)

برنامه ای سراغ ندارید که بتونم دور فن گرافیک رو زیاد کنم ؟الان توی ویندوزم یه 3 ساعته دماش 46 هست

Kianoosh
06-08-2010, 07:30
کلا هارد در دمای 50 کار کنه فکر نمیکنم ضرری داشته باشه .داره؟این عکسی که گذاشتید فن ها خیلی بزرگه زیر هارد من زیاد جا نیست

بیشتر به فکر گرافیک و aux هستم(این آخریه چیه ؟توی speedfan اینو مینویسه و دماش رو 50 هست)

برنامه ای سراغ ندارید که بتونم دور فن گرافیک رو زیاد کنم ؟الان توی ویندوزم یه 3 ساعته دماش 46 هست

بله الان ضرری نداره بلند مدت مشکل ایجاد می کنه...برای گرافیک سازنده خودش یک نرم افزار تو سی دی راه انداز قرار میده دیگه riva tuner هست ati tool هست msi afterburner و ...حالا شما که فن گرافیکت سوخته فن جدید رو به برد گرافیک بستی یا مین ؟ به پاور که اصلا نمیشه تغییر دور داد دو سیمه باشه همچنین اگه هم به مین بستی می تونی از speed fan و یا نرم افزار خود مین یا بایوس و ... دور فنهای نصب شده رو تنظیم کنی

ali_disslove
06-08-2010, 14:29
بله الان ضرری نداره بلند مدت مشکل ایجاد می کنه...برای گرافیک سازنده خودش یک نرم افزار تو سی دی راه انداز قرار میده دیگه riva tuner هست ati tool هست msi afterburner و ...حالا شما که فن گرافیکت سوخته فن جدید رو به برد گرافیک بستی یا مین ؟ به پاور که اصلا نمیشه تغییر دور داد دو سیمه باشه همچنین اگه هم به مین بستی می تونی از speed fan و یا نرم افزار خود مین یا بایوس و ... دور فنهای نصب شده رو تنظیم کنی

نه من به خوده گرافیک وصلش کردم و جوری گذاشتم که گرافیکو باد بزنه ودقیقا وسط و بهترین جایی که بالاترین خنک کنندگی رو داره

آخه وقتی هیچ جوری نتونم بیارم دمای هاردو پایین باید چی کار کنم ؟؟اصلا دلیل این بالا بودن چیه ؟هاردم خرابه یا این مدل هارد توی این دما کار میکنه ؟هارد توش فنه ؟اگه اره میشه فنش خراب شده باشه ؟

Kianoosh
06-08-2010, 14:57
خب دوست عزیز فرقی نمی کنه کجا بستی چون فن دو سیمه هست قابلیت تغییر دور نداره !حالا تنظیم رو اصلا ولش کن یه فن سایلنت 12 سانتی سه سیمه بگیر با 2000 دور در دقیقه ثابت خوبم هست حدود 2-3 تومن دفع حرارت به خوبی انجام میشه باهاش یه اورکلاکی هم می کنی...

اما در مورد هارد نه هارد فن برای خنک کردن نداره علت بالا بودن ، دمای محیط و کیس با تهویه ضعیف می تونه باشه یا جای بد هارد اونم خیلی سادست یه فن 8 سانت براش بزاری خیلی خوب خنک میشه

اینم بگم تو این فصل بالا بودن 5 تا 10 درجه دمای قطعات نسبت به تستها و شرایط استاندارد(دمای اتاق 25) طبیعی هست خیلی خودتون رو نگران نکنید در کل دمای بالا توی فول لود برای هر قطعه ای مضر هست و به شدت از عمر مفیدش کم می کنه

ali_disslove
06-08-2010, 15:06
خب دوست عزیز فرقی نمی کنه کجا بستی چون فن دو سیمه هست قابلیت تغییر دور نداره !حالا تنظیم رو اصلا ولش کن یه فن سایلنت 12 سانتی سه سیمه بگیر با 2000 دور در دقیقه ثابت خوبم هست حدود 2-3 تومن دفع حرارت به خوبی انجام میشه باهاش یه اورکلاکی هم می کنی...

اما در مورد هارد نه هارد فن برای خنک کردن نداره علت بالا بودن ، دمای محیط و کیس با تهویه ضعیف می تونه باشه یا جای بد هارد اونم خیلی سادست یه فن 8 سانت براش بزاری خیلی خوب خنک میشه

اینم بگم تو این فصل بالا بودن 5 تا 10 درجه دمای قطعات نسبت به تستها و شرایط استاندارد(دمای اتاق 25) طبیعی هست خیلی خودتون رو نگران نکنید در کل دمای بالا توی فول لود برای هر قطعه ای مضر هست و به شدت از عمر مفیدش کم می کنه

پس فن گرافیکمو میزارم واسه هارد بعد یه فن 12 واسه گرافیک میخرم

حالا 2 تا سوال-دیگه هی من مزاحمتون میشم آخه معلوماتتون بالاست میخوام حسابی استفاده کنم

روی فن گرافیک نوشته 12 ولتی --این فن 12 سانتی متری هم که میگیرم 12 ولتیه ؟اگه نه مشکلی نداره؟و اینکه جایی که فن گرافیک به گرافیک متصله 2 سیمه هست چه جوری 3 سیمه بهش وصل کنم ؟فن خود گرافیک هم 2 سیمه بود یعنی قابلیت تنظیم دور نداشته ؟

Kianoosh
06-08-2010, 20:20
الزاما نه یعنی اصلا این سانت و ولت ربطی به هم ندارن فن 8 سانت 12 ولتی 0.25 آمپری داریم و مثلا سایلنت 12 سانتی 0.16 آمپری 12 ولتی که البته 1000 دور هست معمولا شما 2000 بگیر با صداش کنار بیا...

اونم نه فن روی گرافیک قضیش با بایوس / درایور گرافیک و بالا رفتن دما و خودکار زیاد شدن دور هست شما سیم سوم رو برای مانیتورینگ می خوای نشد هم نشد دو سیم دور بالا بزن به همون برد گرافیک خواستی سه سیم بزن به پینهای روی مین بردت(جای فن کیس) بازم نخواستی مستقیم بزن به پاور حالا چی کار کردی فن خودش مرخص شد چرا نبردی گارانتی برند کارتت چی بود؟

ali_disslove
06-08-2010, 20:39
الزاما نه یعنی اصلا این سانت و ولت ربطی به هم ندارن فن 8 سانت 12 ولتی 0.25 آمپری داریم و مثلا سایلنت 12 سانتی 0.16 آمپری 12 ولتی که البته 1000 دور هست معمولا شما 2000 بگیر با صداش کنار بیا...

اونم نه فن روی گرافیک قضیش با بایوس / درایور گرافیک و بالا رفتن دما و خودکار زیاد شدن دور هست شما سیم سوم رو برای مانیتورینگ می خوای نشد هم نشد دو سیم دور بالا بزن به همون برد گرافیک خواستی سه سیم بزن به پینهای روی مین بردت(جای فن کیس) بازم نخواستی مستقیم بزن به پاور حالا چی کار کردی فن خودش مرخص شد چرا نبردی گارانتی برند کارتت چی بود؟

فن خودش یه یک ماهیی بود خیلیی صدا میداد هر کاریشم کردیم خوب نشد گرد هم پاک کردم خوب نشد

یه روز داشتم pes10 بازی میکردم دیدم چه خوب شده اصلا دیگه صدا نمیده گفتم ایول خودش درست شد رفتم دما رو نگا کردم دیدم چشت روزه بد نبینه قشنگ روی 100 بود - شایدم بالاتر بود برا نرم افزار بالا 100 رو تعریف نکرده بودند

هیچی گذاشتیم خنک شه از اون به بعد هی وای میساد دره کیس رو باز میکردم یه هولش میدادم راه میفتاد ولی دوباره وایمیساد نشونه 2 تا کامپیوتری هم دادم گفتند دیگه درست نمیشه رفتم گارانتی اون سره شهر گفت خوده گرافیکتو با جعبش باید بیاری تا بفرستیم تهران گفتم راهم دوره همین فنو بفرست گفت نمیشه گفتم حالا بیارم گرافیکو کی پس میدی گفت میانگین 1 ماهه دیگه اما قولم نمیدم درستش کنند

منم دیدم نمیشه 1 ماه بی کامپیوتر ---بعدم یه نمایندگی دیگه نشون دادم گفت ترک خورده نمایندگی قبول نداره گفتم من نشکوندم مگه چکشش زدم گفت در اثر گرما جنسش خوب نبوده ترک خورده دیگه به هر حال قبول نیست

کل مرکز کامپیوترا اصفهانو گشتم گفتند این استاندار نیست باید یه چیز بهش بخورنی حتی برقی ها هم رفتم 3 روز میگشتم تا گفتند این هم ارزونه هم بهترین

وقتی توی ویندوزم دماش فرقی با قبل که فن خودش بود نداره(راستی گرافیک asus هست تازه اون روز که من اومدم بخرم مارک های دیگه هم بود 7-8 هزار تومن ارزون تر من گرونترینشو خریدم که asus بود)

دمای cpu خیلی عالیه 38 aux هم همین طور اما واسه هاردو گرافیک نگرانم

Kianoosh
06-08-2010, 21:59
چی بگم از گارانتی تو ایران :دی ارزش یکم هزینه و وقت رو داشت برای تعویض....حالا یه مورد که از این به بعد دقت کنید اگه شده فوت کنید کارت رو باد بزنید فن با دور 100% کار کنه بترکه بسوزه خیلی بهتره تا اینکه gpu برای چند بار به دماهای خیلی بالا برسه مخصوصا برای برندهای نامرغوب و قطعات با کیفیت پایینتر این مورد رسما معیوب می کنه و خب شامل گارانتی هم نمیشه :27: حالا تو دمای 100 فریز نشده رنگ صفحه قاطی نشده ریست نکرده و ...جالبه شاید اشتباه سنسور میشه از gpu z و hw monitor هم استفاده کنید و نیاز به تست پر فشار هم نیست یه بازی سنگین گرافیکی مثل کرایسیس 15-30 دقیقه بازی کنید و هر سه نرم افزار ببینید چه دمای حداکثری رو نشون میدن هارد یک فن چاره کاره گرافیک علاوه بر فن خوب کیس هم تهویه مناسب داشته باشه فن بقل داری؟

amd>intel
06-08-2010, 23:16
گردش هوا در كيس مهمه . كه تو كيسهاي استاندارد اين مشكل وجود ندارد . CM 690 كيس خوبيه

ali_disslove
07-08-2010, 15:45
چی بگم از گارانتی تو ایران :دی ارزش یکم هزینه و وقت رو داشت برای تعویض....حالا یه مورد که از این به بعد دقت کنید اگه شده فوت کنید کارت رو باد بزنید فن با دور 100% کار کنه بترکه بسوزه خیلی بهتره تا اینکه gpu برای چند بار به دماهای خیلی بالا برسه مخصوصا برای برندهای نامرغوب و قطعات با کیفیت پایینتر این مورد رسما معیوب می کنه و خب شامل گارانتی هم نمیشه :27: حالا تو دمای 100 فریز نشده رنگ صفحه قاطی نشده ریست نکرده و ...جالبه شاید اشتباه سنسور میشه از gpu z و hw monitor هم استفاده کنید و نیاز به تست پر فشار هم نیست یه بازی سنگین گرافیکی مثل کرایسیس 15-30 دقیقه بازی کنید و هر سه نرم افزار ببینید چه دمای حداکثری رو نشون میدن هارد یک فن چاره کاره گرافیک علاوه بر فن خوب کیس هم تهویه مناسب داشته باشه فن بقل داری؟

نه تازه بعد یکسال یه فن به پشتش اضافه کردم آخه فن ها خیلی صدا میدند بازم اضافه کنم سردرد میگیرم

من نمیدونم چه طوری ریست نکرد طبیعتا باید ریست کنه اگه دما رو 100 بره

دما توی بازی های خیلی گرافیکی روی 65 میاد

حالا یه هارد داشتم دیشب اونو باز کردم و هارد اصلیم رو اوردم بالا خیلییییی دماش بهتر شده دیشب توی 3 ساعت بازی از 47 بالاتر نرفت و توی ویندوز 42

حالا میخوام بزارمش بالاترین جای کیس روی dvd rom اما اونجا پیچ نمیشه یعنی اونجا مخصوص cd-dvd هست اما خیلی خنکه

کلا دیشب که داشتم بازی میکردم دیدم هر چی میریم پایین کیس داغه داغه هر چی میریم بالا هوا خنکه --بزارمش بالا dvdrom? جاش واسه پیچو بست کردن نیست همین جوری میزارم روش اشکال نداره ؟

راستی نرم افزار hard disk sentinel پرفورمنس هارد رو زده 100% ولی سلامتی رو زده 94 واسه هارد 8 سال پیشم زده 40 حالا هارد قبلیه که خیالی نیست --این اشکال نداره 94؟دفگرامنت هم کردم تغییری نکرد--ویندوز 7 به هاردم 5.9 داد--به شما چه امتیازی میده ؟