مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Dell Studio 1558
سلام
کسی از دوستان Dell Studio 1558 خریده ؟
اگه کسی خریده و باهاش کار کرده لطف کنه وبیاد اینجا در موردش بحث کنه که چجور لپ تاپیه
نقاط قوت و ضعفش رو بگه و...
ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط در حدی میتونم بگم که یکی از دوستان من خریده و اصلا راضی نیست
میگه دلچسب نیست
من فقط در حدی میتونم بگم که یکی از دوستان من خریده و اصلا راضی نیست
میگه دلچسب نیست
منظورتون از دلچسب نیست دقیقا چیه ؟
از لحاظ سخت افزاری ؟
یه طوری انگار فقط در اسم مشخصات بالایی داره
از نظر کیفی هم زیاد خوب نیست
البته نظره اونه!
یه نظر من Asus n61ja بهتره
یعنی کسی تو این فروم 1558 نخریده ؟
roteal2007
04-08-2010, 16:41
یعنی کسی تو این فروم 1558 نخریده ؟
سوال منم هست گرافیک 1 گیگ در چه حدیه؟؟؟
تفاوتی در دیزاین با مدل 1557 نداره ..
معایب : داغ کردن تاچ پد ناجور به هنگام استفاده از وایرلس. صفحه کلید ناکامل. طراحی همچنان قدیمی (1555)
مزایا: کانفیگه بالا،کارت گرافیکه متوسط، 9سل بودن( واقعا مزیته)......و خیلی چیزای دیگه.
سوال منم هست گرافیک 1 گیگ در چه حدیه؟؟؟
آش دهن سوزی نیست .. یه چی تو مایه های 4570 هستش و باید رو مدیوم اجرا کنیم بازیها رو.
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
اینم عکسش
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
که البته دوستان عکسای بیشتری گذاشتن
آش دهن سوزی نیست .. یه چی تو مایه های 4570 هستش و باید رو مدیوم اجرا کنیم بازیها رو.
فک نکنم به این صورت باشه که شما میگید چون گرافیک 1558 با 5010 یکی هستن و دوستان تست های گرافیکی رو روی 5010 انجام دادن و از هر لحاظ رازی بودن و حالا 1558 با کانفینگ بالاتری که کنار این گرافیک داره پس میتونه قدرت زیاد تر و کیفیت گرافیکی بالاتری داشته باشه
موفق باشید:10:
فک نکنم به این صورت باشه که شما میگید چون گرافیک 1558 با 5010 یکی هستن و دوستان تست های گرافیکی رو روی 5010 انجام دادن و از هر لحاظ رازی بودن و حالا 1558 با کانفینگ بالاتری که کنار این گرافیک داره پس میتونه قدرت زیاد تر و کیفیت گرافیکی بالاتری داشته باشه
دوست عزیز همینطوری هست که من میگم ..
منتها شما بازی با گرافیک بالا رو روش تست نکردین..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه توجه کنید فقط 5 تا فاصله دارن و این هم دلیل بر صحت حرف منه.!
موفق باشید
شما هم موفق باشد:27:
سلام
زمانی که لپ تاپ داره شارژ میشه اگه از لپ تاپ استفاده کنیم روش فشار میاد ؟
چون بعضی از لپ تاپ ها به این صورت هستن که روش فشار میاد
این مدل به چه صورته ؟؟
با کانفینگ بالاتری که کنار این گرافیک داره پس میتونه قدرت زیاد تر و کیفیت گرافیکی بالاتری داشته باشه
هر قدر هم کانفیگ بالا باشه باز واسه بازی حرف اول رو گرافیک میزنه و رم و CPU و اینا نقش چندانی ایفا نمیکنن..
همونطور که در اجرای بازیها بین 1555 و 5738 هیچ تفاوتی دیده نمیشه! چون هردو کارتشون4570 هستش.
زمانی که لپ تاپ داره شارژ میشه اگه از لپ تاپ استفاده کنیم روش فشار میاد ؟
چون بعضی از لپ تاپ ها به این صورت هستن که روش فشار میاد
این مدل به چه صورته ؟؟
در اجرای همزمان چند برنامه سنگین کمی فشار میاد..
ولی در کارای عادی محسوس نیست.
موفق باشید:46:
در اجرای همزمان چند برنامه سنگین کمی فشار میاد..
ولی در کارای عادی محسوس نیست.
پس واسه کارای عادی میشه با خیال راحت به اینصورت استفاده کنیم
و برای کارای سنگین که مدت زیادی هم طول میکشه میشه باطری رو در آورد و آداپتور رو وصل کرد که به باطریش هم فشار نیاد ؟؟ ( اینطور ضرر نداره ؟ )
ممنون از پاسختون:10:
موفق باشید:46:
شما هم موفق باشید :31:
و برای کارای سنگین که مدت زیادی هم طول میکشه میشه باطری رو در آورد و آداپتور رو وصل کرد که به باطریش هم فشار نیاد ؟؟ ( اینطور ضرر نداره ؟ )
ببینید وقتی شارژ باتریتون پر باشه خودش از برق میگیره و با باتری دیگه کاری نداره..
من اصلا توصیه نمیکنم که باتری لپتاپ رو بدون باتری به برق بزنید..
مشکلاتی تا به حال برای دوستان پیش اومده که شایع ترینش پریدن ویندوز بوده!( با رفتن برق و ناگهانی خاموش شدن )
پریدن ویندوز یعنی همون به فنا رفتن هارد
باطری وصل باشه بهتره،هرچند تو مرور زمان همین باعث میشه باطری خراب بشه!!!
سلام
من زمانی که میخوام رو 1558 یه فیلم کیفیت بالا یا HD نگاه کنم تا فایلش رو اجرا میکنم سریعا هنگ میکنه و صفحه مانیتور خاموش میشه !!!
ایراد از چیه ؟
ممنون
من زمانی که میخوام رو 1558 یه فیلم کیفیت بالا یا HD نگاه کنم تا فایلش رو اجرا میکنم سریعا هنگ میکنه و صفحه مانیتور خاموش میشه !!!
ایراد از چیه ؟
از پخاش:31:
همون Player سعی کنید عوضش کنید ببینید درست میشه یا نه.
از پخاش:31:
همون Player سعی کنید عوضش کنید ببینید درست میشه یا نه.
من KM Player و Media Player Clasic و Media Player خود Win 7 استفاده کردم !!
شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟
ممنون:10:
sheytoon001
08-08-2010, 10:25
jet Audio هم خوبه ، من گاهی اوقات که فیلم های کیفیت بالا رو با km player باز میکنم ، کامپیوترم هنگ میکنه، با لپ تاپ هنوز آزمایش نکردم:31:
jet Audio نصب کن ، حال کن :31:
jet Audio هم خوبه ، من گاهی اوقات که فیلم های کیفیت بالا رو با km player باز میکنم ، کامپیوترم هنگ میکنه، با لپ تاپ هنوز آزمایش نکردم:31:
jet Audio نصب کن ، حال کن :31:
ممنون اینو امتحان نکرده بودم
راستی شما همون 5010 رو گرفتید ؟
راضی هستید ؟
sheytoon001
08-08-2010, 16:10
حتما امتحانش کن مطمئن باش جواب میده:46:
بله من 5010 رو گرفتم
تا الان که 3 روز شده بله کاملا راضی هستم :31:
سلام
ایراد از چیه ؟
ممنون
برادر شما که این مدل رو دارید؟؟ راضی هستید ؟؟؟؟آخه منم میخوام این مدل رو بخرم نظرتون چیه؟؟؟
برادر شما که این مدل رو دارید؟؟ راضی هستید ؟؟؟؟آخه منم میخوام این مدل رو بخرم نظرتون چیه؟؟؟
من این لپتاپ رو یک هفته بیشتر نیست که گرفتم و نمیشه گفت راصی هستم یا نه :20:
و باید اینو از کسایی پرسید که مدت بیشتری باهاش کار کردن و برنامه ها و کارهای سنگینی روش اجرا کردن و جواب گرفتن پرسید :8:
من که فعلا با یه مشکل با 1558 بر خوردم که هنوز رفع نشده و تو همین تاپیک هم از دوستان سوال کردم و باشید ببرم گارانتی
موفق باشید:11:
navids62
09-08-2010, 16:30
سلام K-Lite_Codec_Pack_64bit_370 اینو نصب کنید درست میشه
علت کند بودن بیش از حد دی وی دی رام این لپتاپ چیه ؟
afrashi1
15-08-2010, 21:32
سلام 1558 خریدم xp روش نصب نمیشه...دوستان1راه حلی جلوم بزارن. خواهشن اکه از دستتون بر میاد دریغ نکنین:11:
sheytoon001
16-08-2010, 19:17
اگه نرم افزاری داری که توی 7 بخوبی کار نمیکنه ، روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک کن و از قسمت properties دنبال یه گزینه به اسم compatibility و تیک کنارشو بزن تا با 7 سازگار بشه:46:
درباره نصب xp روی 1558 نمیدونم:20:
tirna_fx
22-08-2010, 17:12
سلام بیشتر از 7 ماهه که از این مدل استفاده میکنم .روزی 7-9 ساعت.تا حالا مشکل خاصی نداشتم.
باسلام به همه بروبچه های این تاپیک
منم میخوام تا یکی دو هفته دیگه این مدلو (1558) بگیرم دوستانی که این مدلو دارن لطف کنن مزایا ومعایبشو بگن واین که تاحالا با مشکل خاصی برخورد نکردین
درضمن نمره ای که ویندوز7 64بیت به سی پی یو و رمش میده چنده؟
راستی موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم واینکه چه چیزهایی تو جعبش باید باشه؟
ببخشد که یه خورده سوالام زیاد شد .
باشکر
باسلام به همه بروبچه های این تاپیک
منم میخوام تا یکی دو هفته دیگه این مدلو (1558) بگیرم دوستانی که این مدلو دارن لطف کنن مزایا ومعایبشو بگن واین که تاحالا با مشکل خاصی برخورد نکردین
درضمن نمره ای که ویندوز7 64بیت به سی پی یو و رمش میده چنده؟
راستی موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم واینکه چه چیزهایی تو جعبش باید باشه؟
ببخشد که یه خورده سوالام زیاد شد .
باشکر
سلام
چیز خاصی که همراش نیست
خود لپتاپ +آداپتور+درایوراش و اگه بدن یه ایمیج ویندوز
اون چیزای اضاف هم بستگی به گارانتی که میگیری داره
مشکل که چه عرض کنم ، فعلا نه :5:
نمره 64 بیتی هم داده 4.9
موفق باشید:10:
آقا من یه چند ماهیه که این لب تاپ و دارم.
با یه سی دی درایور و یه سی دی ویندوز 64-7 گرفتمش.
واسه ی دوستانی که میخوان ویندوز دیگه ای به غیر از 64-7 روش نصب کنن پیشنهاد میکنم که اصلا دوروبرش نرید چون ساپورت که نمیشه هیچ سرعت سیستم هم افت وحشتناکی میکنه.البته میتونید 32 بیتی رو روش امتحان کنید من درایوراش رو پیدا نکردم.
در رابطه با مشکلاتی که بچه ها ذکر کردند و تو اکثر سایتها هم دیده شده، باید بگم که من اصلاً مشکل داغ کردنش رو ندارم باهاش بازیهای خیلی سنگینی هم کردم ولی اصلا داغ نکرده، خوب اگه منظورتون گرم کردنه که در مورد لب تاپها یه چیز کاملا عادیه.
من یه E Table گرفتم انداختم زیرش دو تا فن کوچیک داره و کامل جواب میده.
ولی در مورد رفلکس نور خورشید روی مانیتور، حق با سایتهایی که این و مشکل دونستند چون این مشکل رو داره.
tirna_fx
30-08-2010, 19:05
سلام
من هفته گذشته اومدم اینجا و رضایت خودم اعلام کردم .اینبار اومدم که حرفمو پس بگیرم
از ابتدا شروع میکنم:
چند روز بعد از خرید لپتاپ این مشکل با فاصله های نامنظم پیش اومد:یا کاملا صفحه سیاه میشد یا صفحه freez میشد و موس سایزش بزرگتر میشد و همه چیز از کار می افتاد. در هر دوی این اتفاقات هیچ کاری جز خاموش کردن با دکمه power و دوباره روشن کردن نمیشد انجام داد.
بعد از چند بار مراجعه به زیگورات جوابشون این بود که مشکل از windows بوده و با restore کردن ؛مشکل حل میشه.
بعد از restore مشکل برطرف شد(البته من فکر میکردم که برطرف شده) تا چند روز پیش که همه چیز برگشت به شرایط اولش
توی اینترنت سرچ کردم و تا اونجایی که دستم اومد این مشکل رو خیلی از user های 1558 دارند که dell تا حالا راه حل نهایی اعلام نکرده.
حتی امروز هر وقت شارژ رو وصل میکنم یک ثانیه صفحه سیاه میشه و بعد برمیگرده به حالت اول
ممنون میشم اگر کسی از دوستان نظری داره درمیون بزاره
tirna_fx
30-08-2010, 19:16
دوست عزیز جناب علی 312
من امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم پس اینجا پاسخ میدم:
من مشکل داغ کردن با 1558 نداشتم اما توی فروم های سایت دل به این مشکل هم اشاره شده .به اونجا مراجعه کنید.
حتی چند نفری اشاره کرده بودند که بعد از آپدیت بعضی درایور ها این مشکل براشون پیش اومده.
بچه ها من هم این مشکلات رو دارم.
مشکل بزرگ شدن نشانگر ماوس و مشکل شطرنجی شدن صفحه.
به لطف یکی از دوستان متوجه شدم که مشکل بزرگ شدن نشانگر با دیسیبل کردن تاچ پد حل میشه اما در موردمشکل دوم، سیاه شدن یا شطرنجی شدن صفحه هنوز به جایی نریسیدیم که اگه برسیم حتماً همینجا ذکر خواهد شد.
با سلام خدمت تمامی دوستان
دوستانی که براشون مشکل بزرگ شدن نشانگر ماوس و سیاه یا شطرنجی شدن مانیتور براشون پیش اومده فکر میکنم با آپدیت درایور گرافیگ یا نهایتا" ریکاوری کردن ویندوز مشکلشون حل بشه .در ضمن مگه لپ تاپ ها گارانتی ندارن پس وظیفه ی گارانتی اینجا چیه؟
درپایان DiDaxجان از بابت اطلاعاتی که دادی ممنونم راستی شما مشکل دیویدی رایترت که کند بود حل شد؟
سلام
من هفته گذشته اومدم اینجا و رضایت خودم اعلام کردم .اینبار اومدم که حرفمو پس بگیرم
از ابتدا شروع میکنم:
چند روز بعد از خرید لپتاپ این مشکل با فاصله های نامنظم پیش اومد:یا کاملا صفحه سیاه میشد یا صفحه freez میشد و موس سایزش بزرگتر میشد و همه چیز از کار می افتاد. در هر دوی این اتفاقات هیچ کاری جز خاموش کردن با دکمه power و دوباره روشن کردن نمیشد انجام داد.
بعد از چند بار مراجعه به زیگورات جوابشون این بود که مشکل از windows بوده و با restore کردن ؛مشکل حل میشه.
بعد از restore مشکل برطرف شد(البته من فکر میکردم که برطرف شده) تا چند روز پیش که همه چیز برگشت به شرایط اولش
توی اینترنت سرچ کردم و تا اونجایی که دستم اومد این مشکل رو خیلی از user های 1558 دارند که dell تا حالا راه حل نهایی اعلام نکرده.
حتی امروز هر وقت شارژ رو وصل میکنم یک ثانیه صفحه سیاه میشه و بعد برمیگرده به حالت اول
ممنون میشم اگر کسی از دوستان نظری داره درمیون بزاره
سلام
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ولی با این تفاوت که واسه من زمانیه که یه فیلم باکیفیت بالا پخش میشه
منم رفتم نمایندگی گارانتیش گفت ویندوز عوض کنی درست میشه ولی خب من هنوز فرصت نکردم
شاید به همین علت بوده که بعضی گارانتی ها دیگه فقط با O.S Dos میفروشن و ویندوز نیست
بچه ها من هم این مشکلات رو دارم.
مشکل بزرگ شدن نشانگر ماوس و مشکل شطرنجی شدن صفحه.
به لطف یکی از دوستان متوجه شدم که مشکل بزرگ شدن نشانگر با دیسیبل کردن تاچ پد حل میشه اما در موردمشکل دوم، سیاه شدن یا شطرنجی شدن صفحه هنوز به جایی نریسیدیم که اگه برسیم حتماً همینجا ذکر خواهد شد.
واسه منم اندازه موس بزرگ میشه گاهی اوقات و هنوز هم به نتیجه درستی نرسیدم واسه حلش
یعنی تاچ پد رو از کار بندازیم ؟
دوستانی که براشون مشکل بزرگ شدن نشانگر ماوس و سیاه یا شطرنجی شدن مانیتور براشون پیش اومده فکر میکنم با آپدیت درایور گرافیگ یا نهایتا" ریکاوری کردن ویندوز مشکلشون حل بشه .در ضمن مگه لپ تاپ ها گارانتی ندارن پس وظیفه ی گارانتی اینجا چیه؟
درپایان DiDaxجان از بابت اطلاعاتی که دادی ممنونم راستی شما مشکل دیویدی رایترت که کند بود حل شد؟
خواهش میکنم دوست عزیز
والا سرعتش کند که هست ولی بهتر شده
موفق باشید
با سلام
از دوستان کسی ویندوزشو عوض نکرده تا ببینه مشکل سیاه شدن صفحه حل میشه یا نه .
آخه اگر این مشکل سیاه شدن صفحه حل بشه منم میخوام سریعتر این مودلو بگیرم .
در کل بنظر دوستان بگیرمش یا نه یعنی اگر خودتون بخواین دوباره بخرین میخرینش یا نه ؟ فقط اگه میشه سریعتر جواب بدید ممنون میشم.
راستی Didax عزیز شما چند خریدی؟
باتشکر
tirna_fx
02-09-2010, 12:18
با سلام
در کل بنظر دوستان بگیرمش یا نه یعنی اگر خودتون بخواین دوباره بخرین میخرینش یا نه ؟ فقط اگه میشه سریعتر جواب بدید ممنون میشم.
باتشکر
سلام
با وجود اینکه بدون این مشکل واقعا کارایی عالی داره ؛ من اگر دوباره حق انتخاب داشتم این مدل را انتخاب نمیکردم.
sheytoon001
02-09-2010, 12:51
این لپ تاپ خوبیه ، کسی ازش ناراضی نیست
نه عزیز در مورد اکثر کاربران این مدل، مشکل ذکر شده با آبدیت درایور یا ریکاوری و حتی نصب دوباره ی ویندوز حل نمیشه.
در مورد گارانتی هم مطمئن باشید که کاری جز دیفلت کردن براتون انجام نمیدند که این و خودتون هم میتونید انجام بدید و در نهایت همونی میشه که بود.
فقط این وسط یه سری اطلاعات دارید که باید قبل از ارسال برای گارانتی اونها رو منتقل کنید پس میبینید که فقط برای خودتون دردسر تراشیدید.
من KM Player و Media Player Clasic و Media Player خود Win 7 استفاده کردم !!
شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟
ممنون:10:
دوست عزیز برای دیدن فیلم های با کیفیت HD بهتر از PowerDVD از ورژن 9 به بالا استفاده کنی با سرعت خوب فریم و کیفیت خوب اجرا میشه
با سلام خدمت دوستان
من تقریبا جزو اولین سری بودم که 1558 رو خریدم از نظر کانفیگ من کاملا راضیم چون چند تا نرم آفزار مهندسی باهاش کار میکنم خیلی خوب جواب میده باتری 9 سلشم که عالیه
ولی بزرگترین عیبش داغ کردن فجیع تاچ پدشه
سلام لپ تاپ توپیه.گرافیک بازی کال اف دیوتی 6 وسوکر2010 و اسنایپر را به راحتی اجرا می کنه.صدای اسپیکرشم خوبه . فقط گرم شدن ترانس که با کار بیشتر دمای ان پایین میاد. اگه میخوای بخری استخاره نکن .بخر
Facon_Archi
03-09-2010, 01:28
سلام 1558 خریدم xp روش نصب نمیشه...دوستان1راه حلی جلوم بزارن. خواهشن اکه از دستتون بر میاد دریغ نکنین:11:
روی این مدل xp ساپورت نمیکنه
یا اگه نصب کنید به طریقی خیلی خوب کار نمیکنه و هنگ و این هاش زیاد هست
منم که 1سال هست این مدل رو دارم مشکلی نداشتم و این سیاه شدن صفحه هم یه بار وقتی از یه بازی آنلاین لفت دادم شد که دیگه تکرار نشد:11:
سلام
با وجود اینکه بدون این مشکل واقعا کارایی عالی داره ؛ من اگر دوباره حق انتخاب داشتم این مدل را انتخاب نمیکردم.
عزیز چه دلیلی واسه انتخاب نکردن دوباره این مدل دارید ؟
با سلام
باتشکر
سلام
من امروز ویندوز رو عوض کردم ، ببینید مشکل سیاه شدن صفحه و هنگ کردن لپتاپ من فقط واسه زمانی بود که یه فایل HD پخش میکردم والان هم تعدادی کدک برای پلیرهام نصب کردم و میشه گفت تقریبا مشکل رفع شده :8:
ببینید اگر این کانفینگ به کارتون میاد بگیرید .
در مورد اینکه دوباره اینو میخرم بله ، چون طبق تحقیقاتی که کردم و از کسایی که برنامه های سنگین گرافیکی و مهندسی روش اجرا کردن و کاملا راضی بودن و جواب داده بوده.
من حدود یک ماه پیش گرفتم 1.240 ولی بعد اومد پایین الان هم باز رفت بالا و شده 1.290
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان
من تقریبا جزو اولین سری بودم که 1558 رو خریدم از نظر کانفیگ من کاملا راضیم چون چند تا نرم آفزار مهندسی باهاش کار میکنم خیلی خوب جواب میده باتری 9 سلشم که عالیه
ولی بزرگترین عیبش داغ کردن فجیع تاچ پدشه
سلام عزیز
این داغ کردن تاچ پد (البته بیش از حدش ) واسه من زمانی اتفاق میوفته که دارم از وایرلس استفاده میکنم
در کل من الان تقریبا روزی 12-13 ساعت دارم ازش استفاده میکنم میشه گفت 10 ساعتش هم وایرلس استفاده میشه به جز تاچ پد گرم شدن آن چنانی نداره
موفق باشید
ببینید بچه ها مشکل گرم شدن لپ تاپ فقط مشکل این مدل بخصوص نیست این مشکل رو میشه با تهیه ی یه فن برای لپ تاپ تا حدود زیادی حل کرد.
مشکلاتی که الان در بین اکثر دوستان مشترکه مشکل بزرگ شدن نشانگر ماوس و مشکل شطرنجی شدن و سیاه شدن صفحه ی نمایشه.
همونطور که گفتم مشکل اول رو میشه با غیر فعال کردن تاچ پد حل کرد ولی برای مشکل دوم هنوز راه حلی در دست نیست.
tirna_fx
04-09-2010, 12:00
عزیز چه دلیلی واسه انتخاب نکردن دوباره این مدل دارید ؟
خیلی از اوقاتی که سیستم کاملا هنگ میکنه من مشغول کاری هستم که خاموش کردن و روشن کردن دوباره سیستم باعث از بین رفتن اون میشه.
راستی شما دقیقا چه کاری انحام دادی که مشکل سیاه شدن در حین پخش ار بین دفت؟ممنون میشم اگر توضیح بدی؟
خیلی از اوقاتی که سیستم کاملا هنگ میکنه من مشغول کاری هستم که خاموش کردن و روشن کردن دوباره سیستم باعث از بین رفتن اون میشه.
چه مواقعی سیستم شما هنگ کامل میکنه ؟
راستی شما دقیقا چه کاری انحام دادی که مشکل سیاه شدن در حین پخش ار بین دفت؟ممنون میشم اگر توضیح بدی؟
من به جای ویندوز اورجینالش یه ویندوز 32 بیتی اولتیمات نصب کردم و واسه پخش ویدئو هام باکیفیت HD یه سری کدک نصب کردم والان تقریبا مشکلم حل شده
موفق باشید
چه مواقعی سیستم شما هنگ کامل میکنه ؟
من به جای ویندوز اورجینالش یه ویندوز 32 بیتی اولتیمات نصب کردم و واسه پخش ویدئو هام باکیفیت HD یه سری کدک نصب کردم والان تقریبا مشکلم حل شده
موفق باشید
من تا جایی که میدونم چند تا از درایورهای سون 32 بیتی برای 1558 گیر نمیاد میشه بگی از کجا پیداشون کردی؟
من تا جایی که میدونم چند تا از درایورهای سون 32 بیتی برای 1558 گیر نمیاد میشه بگی از کجا پیداشون کردی؟
چه درایور هایی رو میگید ؟
منم الان دنبال درایور وایرلسش هستم:13:
یه دی وی دی از مجموعه درایورهای این مدل و برادرش 1557 رو زیگورات داره ، منم از یه نمایندگیش گرفتم
درایور وبکم، وای فای، لن، وایرلس و بلوتوث.
tirna_fx
06-09-2010, 09:59
[QUOTE=DiDaX;5364865]چه مواقعی سیستم شما هنگ کامل میکنه ؟
بر حسب تجربه میتونم بگم که بیشتر بعدارظهر ها پیش میاد که چند ساعتی از روشن بودنش میگذره. چند باری مشغول کار با firefox بودم(برای همین به برنامه flash مشکوکم که شاید با سایت هایی که از flash استفاده کردند مشکل داره )
به نظرتون update کردن biosمیتونه کمکی کنه ؟چند باری خوندم که بعضیا با update کردن bios مشکلات جدیدی براشون پیش اومده
آقا آخرین خبر از آخرین تست بر روی Dell 1558
بچه ها من قبلاً هم ذکر کردم که من همه ی مشکلاتی رو که دوستان ذکر کردند رو تجربه کردم.
طبق آخرین تستی که انجام دادیم تمام مشکلات با نصب ویندوز 7 32بیتی حل میشند.
موفق باشید.
mohamad13702008
06-09-2010, 21:42
من ميخواستم اينو بخرم
گه ميخرم اگه خريدم
ديگه نميگيرم
درایور وبکم، وای فای، لن، وایرلس و بلوتوث.
من تقریبا همه رو به جز وایرلس دارم:10:
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
من ميخواستم اينو بخرم
گه ميخرم اگه خريدم
ديگه نميگيرم
:blink:
چطور مگه دوست من ؟ :23:
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
آقا آخرین خبر از آخرین تست بر روی Dell 1558
بچه ها من قبلاً هم ذکر کردم که من همه ی مشکلاتی رو که دوستان ذکر کردند رو تجربه کردم.
طبق آخرین تستی که انجام دادیم تمام مشکلات با نصب ویندوز 7 32بیتی حل میشند.
موفق باشید.
دقیقا برا من برطرف شده :8:
m.hg_123
07-09-2010, 19:15
با سلام
از دوستان خواهش دارم در مورد عمر باتری 9 سلولی این مدل تجربیاتشون راو بگن.
عمر باتری لپتاپ من در نور ال سی دی پایین و وایرلس خاموش نزدیک 4 ساعت هست.
من ميخواستم اينو بخرم
گه ميخرم اگه خريدم
ديگه نميگيرم
ما که خدمت دوستان عرض کردیم
الان با کارهایی که انجام شده هیچ مشکلی در این لپ تاپ مشاهده نمیشه.
mohamad13702008
08-09-2010, 14:39
:blink:
چطور مگه دوست من ؟ :23:
تويه اين 6 صفحه همه از مشكلاتش گفتن
نميتونم ريسك كنم.منم رفتم 5010 ي بشم
دليل انتخابم I7 بودنش بود.اونم فقط برا اينكه سرعتش ازI5 بالا باشه
I5 واسه من بسه
من واسه بازي ميخوام.واسه كار خاصي نيست.نمي ارزه 200 تومن بيشتر هزينه كنم فقط واسه cpu
فكر كنم تفاوتش با 5010 تويه cpu ويه چيزاي كوچيكه كه به درد من نميخوره
[/COLOR]
I5 واسه من بسه
من واسه بازي ميخوام.واسه كار خاصي نيست.نمي ارزه 200 تومن بيشتر هزينه كنم فقط واسه cpu
اگر برای بازی میخواید برید سراغ asus درسته 5010 بازیها رو راحت اجرا میکنه اما تخصصش تو بازی نیست:46:
ولی من کلاً asus رو پیشنهاد نمیکنم.
keihanmirzaei
08-09-2010, 17:18
ولی من کلاً asus رو پیشنهاد نمیکنم.
چرا؟ لطفا دلیل بیارید
mohamad13702008
08-09-2010, 18:02
اگر برای بازی میخواید برید سراغ asus درسته 5010 بازیها رو راحت اجرا میکنه اما تخصصش تو بازی نیست:46:
خوب
شما كدومشو پيشنهاد ميكني
حتما اينا:
Asus K52 JC-2
Asus K52 JK
خوب كدومش واسه بازي بهتره
شما به این مورد توجه کردین ؟
تو ویندوز 32 بیتی از وب کم استفاده میکنم احساس میکنم کیفیتش نسبت به قبل که تو 64 بیتی باهاش کار میکردم کمتر شده !!!
احتمال داره از درایوری باشه که نصب کردم ؟؟
آره ولی در اختلاف خیلی ناچیزه شاید در نگاه اول اصلاً به چشم نیاد
[/COLOR]
I5 واسه من بسه
اگه بابت این مشکلاتی که تو این 6 صفحه ای که گذشت بحثش رو کردیم میخواید نخرید ! اشتباه نکنید چون اینا مشکل بزرگی نیستن که رفع شدن با تعویض ویندوز شاید هم به همین دلیل بوده که الان دیگه همراه با ویندوز نمیفروشن و O.S Dos هست
در مورد اینکه میگید به کارتون نمیاد و اون 5010 کفاف کاراتون رو میده که بحثش جداس ، منم اول رو همین موضوع گیر کرده بودم اگه صفحات دوم و سوم تاپیک 5010 رو بخونید میبینید ولی خوب دیگه من رفتم سراغ 1558 که دیگه اگر هم زمانی خواستم گرافیک کار کنم و یا کارهای سنگین کم نیارم و چند سالی بی نیاز باشم :8:
موفق باشید
m.hg_123
10-09-2010, 16:24
با سلام
امروز برای اولین بار این مشکلات با این لپتاپ پیش آمد.
هنگامی که داشتم با نرم افزار jetaudio آهنگ گوش می دادم یکدفعه آهنگ قطع شد و صفحه نمایش تیره گشت و صدای نویز مانند ی از اسپیکر ها بلند شد بعد خود به خود ریستارت شد و دوباره بالا آمد.
2- مشکل بزرگ شدن اندازه مووس نیز برای من پیش آمد .
3-زمانی که داشتم به فیلم نگاه می کردم و همزمان دستگاه به شارژر وصل بود و روی 99% بود یکدفعه دستگاه خاموش شد.
سوالی که از دوستان داشتم این بود که آیا این مشکلات نرم افزاری است یا امکان دارد از سخت افزار دستگاه نیز باشد .و علت بروز و راه حل چیست؟
salamaqmehdi
10-09-2010, 17:55
دوستان سلام
عید سعید فطر رو به همه تبریک میگم
من امروز دیگه کلافه شدم وگفتم یه سرچی بزنم و... تاپیک رو کامل خوندم
واما مشکلات من
1 )اوریجینال 7 هوم داشت
2 )روش 7 اولتیمیت 64 ریختم که تاامروز که 45روز میگذره نتونستم فولش کنم
با لودر های مختلف هم تست کردم: ویندوز کلا میپره وسیستم بالا نمیاد
ویندوزم روی بیش از 20 سیستم دیکه فوله.
3 ) دیگه موقع نصب نمیتونم پارتیشن هارو تغییر بدم و....
4 ) وقتی بین وایرلس ولن سوییچ میکنم موس بزرک میشه .شایدم بخاطر جابجایی سیستم باشه
5 ) سیسیتم قفل میکنه و تمام
تمام درایور هاروهم آپ کردم
بدتر شد.... امروز بیش از 5بار هنگ کرد تا اینکه ویندوز عوض کردم واین پستو نوشتم
الانم ویندوزم 64هست ومنتظر راهنمایی دوستان که چیکار کنم؟
32 بریزم . درایوراس ش کامل هست؟
عیدی ما .... راهنماییم کنید .... خیلی ناراحتم .... همه کارام عقب مونده
با سلام
امروز برای اولین بار این مشکلات با این لپتاپ پیش آمد.
هنگامی که داشتم با نرم افزار jetaudio آهنگ گوش می دادم یکدفعه آهنگ قطع شد و صفحه نمایش تیره گشت و صدای نویز مانند ی از اسپیکر ها بلند شد بعد خود به خود ریستارت شد و دوباره بالا آمد.
2- مشکل بزرگ شدن اندازه مووس نیز برای من پیش آمد .
3-زمانی که داشتم به فیلم نگاه می کردم و همزمان دستگاه به شارژر وصل بود و روی 99% بود یکدفعه دستگاه خاموش شد.
سوالی که از دوستان داشتم این بود که آیا این مشکلات نرم افزاری است یا امکان دارد از سخت افزار دستگاه نیز باشد .و علت بروز و راه حل چیست؟
سلام دوست عزیز
ویندوز شما چیه ؟
بزگ شدن موس رو هنوز کسی راه حلی واسش پیدا نکرده
البته بعد از اینکه من ویندوز رو 32 بیت کردم هنوز این مشکل واسم پیش نیومده :27:
در مورد اولی و سومی به ویندوز بستگی داره و تقریبا با نصب ویندوز 32 بیتی حل میشه
موفق باشید دوست عزیز :11:
دوستان سلام
عید سعید فطر رو به همه تبریک میگم
من امروز دیگه کلافه شدم وگفتم یه سرچی بزنم و... تاپیک رو کامل خوندم
واما مشکلات من
1 )اوریجینال 7 هوم داشت
2 )روش 7 اولتیمیت 64 ریختم که تاامروز که 45روز میگذره نتونستم فولش کنم
با لودر های مختلف هم تست کردم: ویندوز کلا میپره وسیستم بالا نمیاد
ویندوزم روی بیش از 20 سیستم دیکه فوله.
3 ) دیگه موقع نصب نمیتونم پارتیشن هارو تغییر بدم و....
4 ) وقتی بین وایرلس ولن سوییچ میکنم موس بزرک میشه .شایدم بخاطر جابجایی سیستم باشه
5 ) سیسیتم قفل میکنه و تمام
تمام درایور هاروهم آپ کردم
بدتر شد.... امروز بیش از 5بار هنگ کرد تا اینکه ویندوز عوض کردم واین پستو نوشتم
الانم ویندوزم 64هست ومنتظر راهنمایی دوستان که چیکار کنم؟
32 بریزم . درایوراس ش کامل هست؟
عیدی ما .... راهنماییم کنید .... خیلی ناراحتم .... همه کارام عقب مونده
سلام دوست من
عید شما هم مبارک
شما یه ویندوز 32 بیتی اولتیمات نصب کنید ببینید چجور میشه !!
برای 32 هم درایوراش رو تقریبا میشه گفت هست
البته اینم خودش یه مشکله که 64 بیتی روش اینجور میشه :41::13:
mohamad13702008
10-09-2010, 21:30
سلام دوست من
عید شما هم مبارک
بعد هي بگو مشكلي نداره
سلام دوست عزیز
ویندوز شما چیه ؟
داداش من چرا حل نشده من که گفتم مشکل بزرگ شدن ماوس تنها مشکلی که فعلا تونستیم حلش کنیم
این مشکل با دیسیبل کردن تاچ پد حل میشه منتها این مورد فقط در ویندوز 64 بیتی قابل اجراست و در 32 تفاوتی نداره.
در مورد ویندوزی که روی لپ تاپهاست خوب خیلی اثبات شده نیست که روی خودش بوده یا روش ریختن واسه ی همین خیلی بهش چپ چپ نگاه نکنید.
در مورد سون 32 بیتی هم تنها درایوری که یکم بد دسته بلوتوثه. که اونم پیدا میشه.
من که فعلا میخوام xp رو روش تست کنم.
m.hg_123
11-09-2010, 11:58
سلام دوست عزیز
ویندوز شما چیه ؟
با سلام و ممنون از راهنماییت
ویندوز من سون 64 بیت هست.و یک سوال دیگه ازتون داشتم : فرق ویندوز 32 بیت با 64 بیت در چی هست ؟ آیا با نصب 32 بیت کارایی سیستم پایین می یاد ؟
بازم از شما تشکر می کنم.:20:
salamaqmehdi
11-09-2010, 13:11
سلام دوست من
عید شما هم مبارک
ممنون
همراه سیستم من سیدی درایور بود که همش 64 بودند؟یعنی دل از این همه سوتی تو ویندوز 64 خبرنداشته که یه درایور 32 هم براما نذاشته؟واقعا که....:41:
32 بیتی نصب کردم .فعلا که عالیه
جالبه rating 7: 5
از 64بیتی بالاتر شده :18:
درایورها روهم با driver genius پیدا کردم
فقط مونده quickset و بلوتوث
که اونو هم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :10:
mehdi1234
11-09-2010, 16:02
سلام به همه دوستان
دوستاني كه اين مدل رو دار لطفا براي اطلاع از مشخصات cpu , gpu با برنامه cpu-z و gpu-z عكس بگذارن .
هر دو تا كارت گرافيك لطفا 4570 و 5470.......
با تشكر از همه:20:
salamaqmehdi
11-09-2010, 22:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نتیجه تحقیقاتت رو به ما هم بگو
salamaqmehdi
11-09-2010, 22:50
بچه ها اگه درایورهای 64 رو 32 نصب کنیم چطور میشه؟
راستی این رو هم ببینید
mehdi1234
12-09-2010, 00:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نتیجه تحقیقاتت رو به ما هم بگو
نظرتون در باره اين چيه ؟
كارت گرافيك 2 برابر باس داره )128( و قوي تر از اين هست تو يه سايت اين دوتارو چك كردم گرافيك اين asus بالاتره
cpu هم مثل هم هستش و مانيتور 16
البته usb 3.0 ديگه عاليه
korosh21
12-09-2010, 16:58
123.210320230.
vivicici
13-09-2010, 21:18
سلام به همگی
من این 2 مشکلی که شما گفتید رو داشتم(بزرگ شدن موس و سیاه شدن صفحه) به همراه یکی دیگه:19:
اونم این بود که تو device manager تو قسمت system device درایور intel turbo boost یه مثلث زرد روش بود که وقتی وارد properties میشدی میزد intel turbo boost cannot start device(code 10):41:
من یه هفته پیش درایور گرافیک با bios رو update کردم تو این یه هفته نه صفحه سیاه شده نه موس بزرگ!
اما مشکل اصلی اینه که دیگه اصلا من تو قسمت گفته شده intel turbo boost رو ندارم وقتی میخوام از dvd خوده لپ تاپ نصب کنم این error رو میده this computer does not meet the minimum requirements for installing the software
نمیدونم باید چه کار کنم اصلا این خوبه که intel turbo boost دیگه تو device manager نیست یا نه!؟ این error دیگه چیه؟؟؟
Help Please
vivicici
15-09-2010, 00:35
سلام
یه سوال دیگه هم داشتم,اگه ویندوز 32بیتی روی لپ تاپ نصب کنم intel turbo boost توی device manager به درستی نصب هست و اینکه این نوع ویندوز از تمام 4گیگ رم استفاده میکنه یا فقط از 2گیگ.
ممنون:12:
javad_arash2003
15-09-2010, 09:49
سلام دوستان من تا 3 روز دیگه می خوام بخرم
می خواستم نظر دوستان رو بدونم
این مدل رو بگیرم یا
asus n61jq
m.hg_123
15-09-2010, 13:26
با سلام
آیا کسی راه حل زیر را برای ریستارت شدن یا شات داون شدن دستگاه هنگام کا رامتحان کرده؟
در سایت شرکت دل و در قسمت ساپورت برای حل این مشکل راه زیر را پیشنهاد کرده بود:
من خودم مفوق به دانلود نشدم از دوستانی که این روش را امتحان کرده اند خواهش دارم تجربه خودشون را بگن
دانلود و نصب BIOS (System Setup) version A04 or later
m.hg_123
15-09-2010, 13:32
با سلام دوباره یک سول دیگه از دوستان داشتم:
در لپتاپ من هنگاه کار با آن هر از گاهی از قسمت زیر صفحه کلید و تقریبا زیر کلید های caps lock -A -S
و در این محدوده که فکر کنم فن در زیر این قسمت از کلید ها باشد:13: صدای خفیفی به صورت خخ خخ :27: به گوش می رسد و بعد متوقف می شود البته این صدا بسیار خفیف است .
آیا این یک چیز عادی است یا مشکلی وجود دارد؟
Ahmadddd
16-09-2010, 11:26
سلام من ویندوز 64 بیت اولتیمات نصب کردم دو هفته کار کرده هیچ مشکلیم نداره
راستی دست دوستان درد نکنه من از همینجا کمک گرفتمو این مدلو انتخاب کردم.دلمو زدم به دریا
ویندوز 32 بیتی از 3G رم استفاده میکنه
فقط میشه راهنمایی کنید بگید برای این چهار تا من چه درایورهایی رو باید نصب کنم؟
sheytoon001
16-09-2010, 13:14
سلام من ویندوز 64 بیت اولتیمات نصب کردم دو هفته کار کرده هیچ مشکلیم نداره
راستی دست دوستان درد نکنه من از همینجا کمک گرفتمو این مدلو انتخاب کردم.دلمو زدم به دریا
ویندوز 32 بیتی از 3G رم استفاده میکنه
فقط میشه راهنمایی کنید بگید برای این چهار تا من چه درایورهایی رو باید نصب کنم؟
برا pci smple comunication.. باید درایور Intel Management Engine Interface Driver رو نصب کنی ، در 5010 که اینه
باقی رو نمی دونم:46:
Ahmadddd
17-09-2010, 02:15
برا pci smple comunication.. باید درایور Intel Management Engine Interface Driver رو نصب کنی ، در 5010 که اینه
باقی رو نمی دونم:46:
دستت درد نکنه اون حل شد.
من یه مشکل دیگم دارم:بلوتوثم Send & Receive نداره
javad_arash2003
17-09-2010, 10:14
سلام دوستان بالاخره نگفتید این مدل رو من بگیرم یا نه
لطفا دوستانی که این مدل رو دارن راهنمایی کنن
Ahmadddd
17-09-2010, 10:31
واسه من که 1558 خوب در اومده من راضیم
در مورد N61 هم من چیزی نمیدونم ولی میدونم کمیاب شده و قیمتش رفته بالا
vivicici
17-09-2010, 15:25
با سلام
آیا کسی راه حل زیر را برای ریستارت شدن یا شات داون شدن دستگاه هنگام کا رامتحان کرده؟
در سایت شرکت دل و در قسمت ساپورت برای حل این مشکل راه زیر را پیشنهاد کرده بود:
من خودم مفوق به دانلود نشدم از دوستانی که این روش را امتحان کرده اند خواهش دارم تجربه خودشون را بگن
دانلود و نصب BIOS (System Setup) version A04 or later
آره من A09 رو نصب کردم تویه 10 روز هیچ مشکلی نداشتم:27:(البته درایور کارته گرافیکم هم همون روز update کردم پیشنهاد میکنم شما هم این کارو بکنید کمترین سودش اینه که تنضیمات نوره صفحتون تو قسمت power option بیشتر میشه) الان دارم با ویندوز خوده لپ تاپ حال میکنم همین دیروز هم A10 رو از سایته دل گرفتم اونم خوبه, اصلا 1558 خوبه:5:
vivicici
17-09-2010, 15:25
با سلام دوباره یک سول دیگه از دوستان داشتم:
در لپتاپ من هنگاه کار با آن هر از گاهی از قسمت زیر صفحه کلید و تقریبا زیر کلید های caps lock -A -S
و در این محدوده که فکر کنم فن در زیر این قسمت از کلید ها باشد:13: صدای خفیفی به صورت خخ خخ :27: به گوش می رسد و بعد متوقف می شود البته این صدا بسیار خفیف است .
آیا این یک چیز عادی است یا مشکلی وجود دارد؟
دوست عزیز منم این صدا رو میشنوم! حداقل حالا میدونی تو بقیه 1558 ها هم این صدا هست ولی از عادی بودنش خبر ندارم(فکر کنم عادیه)
vivicici
17-09-2010, 15:35
دستت درد نکنه اون حل شد.
من یه مشکل دیگم دارم:بلوتوثم Send & Receive نداره
سلام منم این مشکل رو داشتم بعد از اجرای این برنامه مشکل حل شد!:18:
اگه بازم مشکلت ادامه داشت روی فایلی که میخوای بفرستی کلیکه راست کن بعد از send to قسمته bluetooth device رو انتخاب کن.
vivicici
17-09-2010, 15:52
سلام ببین اگه پولت به اندازه این مدل هست بگیر شک هم نکن, من بیشتر از همه مشکل با این مدل داشتم اما الان همش حل شده(به غیر از اون سوالی که تو پست های قبلیم داشتم(intel turbo boost( که اونم زیاد مهم نیست) اگه میخوای از config بالای این مدل لذت ببری حتما بگیرش:8:
من 6ماهه که دارمش هر بلایی که بخوای سرش اوردم(همزمان بازیهای prince,soccer2010,قلعه و...! رو اجرا کردم کنارش چندتا آهنگ و فیلم بین بازیها هم راحت سویچ میشدم:2: آخ نگفت البته خودم خیلی ترسیدم بلایی سرش بیاد)
البته دیونه باریهای دیگه هم کردم مثل overclock خداییش من ازش راضیم:40:
سواله دیگه ای هم بود من در خدمتم:13:
vivicici
17-09-2010, 16:02
سلام ahmad جان
میشه یه لطفی بکنی ببینی تو device manager قسمته system devices درایوره intel turbo boost درست نصب هست در ضمن نوعه ویندوزت هم بگو(32 یا 64)
اگه کسه دیگه ای هم میتونه کمک کنه ممنون میشم, در مورد میزان ساپورته ویندوره 32 از رم تو این لپ تاپ هم اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه.
ممنون
سلام دوست عزیز
من از زمانی که 32بیتی روش نصب کردم دیگه مشکلی باهاش نداشتم:20:
پس اگه چشمت رو گرفته بگیرش :27:
Ahmadddd
17-09-2010, 21:14
سلام ahmad جان
میشه یه لطفی بکنی ببینی تو device manager قسمته system devices درایوره intel turbo boost درست نصب هست در ضمن نوعه ویندوزت هم بگو(32 یا 64)
اگه کسه دیگه ای هم میتونه کمک کنه ممنون میشم, در مورد میزان ساپورته ویندوره 32 از رم تو این لپ تاپ هم اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه.
ممنون
ویندوزم 64 بیته
tourbo boost نصب نمیشه و یه دونه unknown device دارم.
Ahmadddd
17-09-2010, 21:21
سلام منم این مشکل رو داشتم بعد از اجرای این برنامه مشکل حل شد!:18:
اگه بازم مشکلت ادامه داشت روی فایلی که میخوای بفرستی کلیکه راست کن بعد از send to قسمته bluetooth device رو انتخاب کن.
درست نشد. مطمئنی برنامه کامله؟ از قسمت send to هم error میده
sheytoon001
18-09-2010, 14:23
درست نشد. مطمئنی برنامه کامله؟ از قسمت send to هم error میده
طریقه درست فرستادن فایل با بلوتوث اینه که روی فایل راست کلیک میکنی و send to bluetooth رو میزنی
این مشکل نیست و برا همه همینه:46:
اگه ارور میده یا بلوتوث خاموشه یا درایورش مشکل داره:20:
سلام
من دیروز یک دل 1558 ( رم 6 و هارد 640 ) خریدم تا اینجا ازش راضیم
ولی من یک مودم linksys wag120n دارم (فکر میکنم مدل معروفی باشه ) که لپ تاپ وایرلسش رو پیدا نمیکنم لازم به ذکر است که با گوشی با استفاده از وایرلس به اینترنت دسترسی دارم :41:
اگه میشه راهنماییم کنید :10:
در ضمن کلید f2 رو میزنم بلوتوث یک لحظه ایکنش میاد بعد یک پیغام میده و ایکن بلوتوث میره :18:
توی device manager هشت تا نا خوانا هست به یک اسم هست ( bluetooth peripheral device ) (ناخوانا یعنی نمیشناسه ):18:
اگه امکان داره سریع جواب بدید :10:
m.hg_123
20-09-2010, 18:47
با سلام خدمت دوستان
من bios A10 را از سایت شرکت دل دانلود کردم ولی نمی تونم اون رو نصب کنم .هنگاه نصب از من می خواد که برای unzip کردن یا ... یه چیزی درون دستگاه بگذارم که عکس فلاپی هم در کنار این پیام ظاهر می شه :13:
از دوستی که این درایور را نصب کرده خواهش می کنم راهنمایی کننند
حجم فایل دریافتی من حدود 240 kb هست و من 2 تا دی وی دی بک آپ از ویندوز دارم که هنگام خریدن گرفتم.
ممنون
vivicici
21-09-2010, 10:27
با سلام خدمت دوستان
من bios A10 را از سایت شرکت دل دانلود کردم ولی نمی تونم اون رو نصب کنم .هنگاه نصب از من می خواد که برای unzip کردن یا ... یه چیزی درون دستگاه بگذارم که عکس فلاپی هم در کنار این پیام ظاهر می شه :13:
از دوستی که این درایور را نصب کرده خواهش می کنم راهنمایی کننند
حجم فایل دریافتی من حدود 240 kb هست و من 2 تا دی وی دی بک آپ از ویندوز دارم که هنگام خریدن گرفتم.
ممنون
سلام
از این لینک استفاده کن
سلام
من دیروز یک دل 1558 ( رم 6 و هارد 640 ) خریدم تا اینجا ازش راضیم
ولی من یک مودم linksys wag120n دارم (فکر میکنم مدل معروفی باشه ) که لپ تاپ وایرلسش رو پیدا نمیکنم لازم به ذکر است که با گوشی با استفاده از وایرلس به اینترنت دسترسی دارم :41:
اگه میشه راهنماییم کنید :10:
در ضمن کلید f2 رو میزنم بلوتوث یک لحظه ایکنش میاد بعد یک پیغام میده و ایکن بلوتوث میره :18:
توی device manager هشت تا نا خوانا هست به یک اسم هست ( bluetooth peripheral device ) (ناخوانا یعنی نمیشناسه ):18:
اگه امکان داره سریع جواب بدید :10:
دوستان کسی نمیدونه من باید چه کار کنم :13:
مشکل از سخت افزار میتونه باشه :40:
اگه میشه سریغ پاسخ بدید لنگم به خدا :19:
javad_arash2003
21-09-2010, 15:59
سلام بالاخره من هم خریدم با گارانتی زیگورات 1250 دراومد
فعلا که خوبه اگه دوستان سوال داشتن از طریق میل بفرستند تا جواب بدم
javad_arash2003@yahoo.com
SQARIYOM
21-09-2010, 18:40
با درود خدمت دوستان
راستش منم تصمیم داشتم یه 1558 بگیرم یه سرچی تو نت زدم و کلیه ی پست ها رو به دقت خوندم نتیجه یکمی مشکوک و گیج کننده بود با توجه به کانفیگ خوب و قیمت نسبتا متعادل این مدل بیشتر نظرم رو این مدله واسه همین یه سری به یکی از دوستام که از همین مدل داره زدم و احوال لپتاپش رو جویا شدم. راجع به مشکلات مطرح شده در این جا که ازش پرسیدم خندید و گفت که هیچ مشکلی نداره چون اصلا ویندوز رو بیخیال شده آخه اون لینوکس کاره و اوپن سوزه نصبیده! میگفت همه ی دیوایس ها رو خوب شناسایی کرده و نیازی به درایور نداره تازه سرعت سیستمش تا جایی که باهاش کار کردم عالی بود
میخواستم بدونم کسی رو این مدل لینوکس نصبیده تا نظر این دوست منو تایید یا رد کنه؟ ( خودمم لینوکس دارم و باهاش راحتم البته رو دسکتاپ )
سوال دیگه ای که داشتم اینه که این مدل نوسان قیمت به نسبت بیشتری داره گاهی تا 200 تومن چرا؟
آخرین سوال اینکه چند کانفیگ از این مدل تو بازار موجوده؟ من کانفیگ هایی با C i7 و C i5 تو نت دیدم واسه بقیه قطعات هم همینطوره مثلا گرافیک
ببخشید اگه پر چونگی کردم
m.hg_123
22-09-2010, 23:56
با سلام
من بازی pes 2010 را روی dell 1558 با ویندوز سون 64 بیت نصب کردم و راحت اجرا کرد. همزمان بازی
Need for speed shift را هم روی این مدل نصب کردم این بازی را هم با کیفیت بالا اجرا می کند ولی موقع بازی یک اشکال ایجاد می شود و آن این است که دستگاه شات داون یا ریستارت می شود و پس از بالا آمدن دوباره ویندوز این پیام خطا را نشان می دهد که من از آن سر در نمی آورم اگر کسی اطلاعاتی دارد راهنمایی کنید.
problem event name:blue screen
os version : 6.1.7600.2.00.768.3
lock Id : 1033
لطفا اگر در مورد پیام خطا یا Eror بالا و راه حل آن کمکم کنید.
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
با سلام
من بازی pes 2010 را روی dell 1558 با ویندوز سون 64 بیت نصب کردم و راحت اجرا کرد. همزمان بازی
Need for speed shift را هم روی این مدل نصب کردم این بازی را هم با کیفیت بالا اجرا می کند ولی موقع بازی یک اشکال ایجاد می شود و آن این است که دستگاه شات داون یا ریستارت می شود و پس از بالا آمدن دوباره ویندوز این پیام خطا را نشان می دهد که من از آن سر در نمی آورم اگر کسی اطلاعاتی دارد راهنمایی کنید.
problem event name:blue screen
os version : 6.1.7600.2.00.768.3
lock Id : 1033
لطفا اگر در مورد پیام خطا یا Eror بالا و راه حل آن کمکم کنید.
SQARIYOM
23-09-2010, 13:30
مثل اينکه هيشکي نمي خواد يه جوابي به ما بده!
anti_girl
23-09-2010, 21:51
بالاخره چی شد این بزگشدن موس و مشکی شدن تصویر درست شد؟
بالاخره چی شد این بزگشدن موس و مشکی شدن تصویر درست شد؟
با تعویض ویندوز به 32 بیتی مشکلاتش حل شد
با درود خدمت دوستان
راستش منم تصمیم داشتم یه 1558 بگیرم یه سرچی تو نت زدم و کلیه ی پست ها رو به دقت خوندم نتیجه یکمی مشکوک و گیج کننده بود با توجه به کانفیگ خوب و قیمت نسبتا متعادل این مدل بیشتر نظرم رو این مدله واسه همین یه سری به یکی از دوستام که از همین مدل داره زدم و احوال لپتاپش رو جویا شدم. راجع به مشکلات مطرح شده در این جا که ازش پرسیدم خندید و گفت که هیچ مشکلی نداره چون اصلا ویندوز رو بیخیال شده آخه اون لینوکس کاره و اوپن سوزه نصبیده! میگفت همه ی دیوایس ها رو خوب شناسایی کرده و نیازی به درایور نداره تازه سرعت سیستمش تا جایی که باهاش کار کردم عالی بود
میخواستم بدونم کسی رو این مدل لینوکس نصبیده تا نظر این دوست منو تایید یا رد کنه؟ ( خودمم لینوکس دارم و باهاش راحتم البته رو دسکتاپ )
سوال دیگه ای که داشتم اینه که این مدل نوسان قیمت به نسبت بیشتری داره گاهی تا 200 تومن چرا؟
آخرین سوال اینکه چند کانفیگ از این مدل تو بازار موجوده؟ من کانفیگ هایی با C i7 و C i5 تو نت دیدم واسه بقیه قطعات هم همینطوره مثلا گرافیک
ببخشید اگه پر چونگی کردم
مثل اينکه هيشکي نمي خواد يه جوابي به ما بده!
در مورد لینوکس کار نکردم رو این لپ تاپ ولی فکر نکنم موردی داشته باشه
نوسان قیمت تا 200 تومن نداشته تا حالا !!!!
الان که فکر کنم فقط i7 تولید میشه و تو بازار موجوده از این مدل
موفق باشید :11:
سلام به همگی
ببخشید بجه ها من مدتی جایی بودم که به اینترنت دسترسی نداشتم.
اما خبر جدید در مورد مشکلاتی که اکثر دوستان دارند.
من از چند تا از نمایندگیهای معتبر Dell پرس و جو کردم و مشترکاً این عقیده رو داشتند که مشکل بزرگ شدن ماوس و مشکل شطرنجی شدن صفحه اصلا نرم افزاری نیست و مشکل چیپست کارت گرافیکه که امکان تعمیر داره من که میفرستم برای گارانتی البته اول باید اطلاعاتم رو خالی کنم خلاصه معلوم میشه که چه اتفاقی میافته.
milligator
26-09-2010, 16:38
سلام
تو سایت زیگورات دوتا لپتاپ 1558 با قیمت های متفاوت و کانفیگ یکسان موجوده
کسی علت را میدونه؟
anti_girl
26-09-2010, 16:47
یکیش رمس 4 و دیگری 6 هست...!!که حدود 100 تومان اختلاف دارن
sheri_matrix
27-09-2010, 19:51
سلام به همگی
ببخشید بجه ها من مدتی جایی بودم که به اینترنت دسترسی نداشتم.
اما خبر جدید در مورد مشکلاتی که اکثر دوستان دارند.
من از چند تا از نمایندگیهای معتبر Dell پرس و جو کردم و مشترکاً این عقیده رو داشتند که مشکل بزرگ شدن ماوس و مشکل شطرنجی شدن صفحه اصلا نرم افزاری نیست و مشکل چیپست کارت گرافیکه که امکان تعمیر داره من که میفرستم برای گارانتی البته اول باید اطلاعاتم رو خالی کنم خلاصه معلوم میشه که چه اتفاقی میافته.
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم دسگاتو تا اونجا که میتونی به گارانتی ندی چون خیلی ببخشید ریده میشه تو دسگات من تجربشو دارم دیگه هم سخت میشه مس قبلش من مدل ۱۵۵۷ داشتم تنها مشکلش این بود که دستگاه رندم بالا میومد یعنی گرافییکش بعضی موقعها بوق میزد و دستگاه بالا نمیومد چشت روز بد نبینه فرستادم گارانتی بعده ۳ روز گفتن چیپ گرافیکش مشکل داره باید تعویض شه که اونم نیمیش و باید کل مین عوض شه که ماهم نمیتونیم میفرستیم عمارت خلاصه ۱ ماهو نیم دستگاه پیششون بود بعده تحویل اولش که دسگارو دورس بازو بسته نکرده بودن همهجاش لقو پق چنتا خاره دستگاه رو هم شکانده بودن و بعده اون الان منم مشکل شماها یعنی بزرگ شدن کرسر و صفه آبی یا مرگ با کدی مختلف دارم که الان یه هفتس دارم هی میرم پیش این تعمیر کار اون تعمیر کار تا ببینم چی میشه خلاصه نده گارانتی هریکیم مشکل بزرگ شدن نشانگرش درست شد حتما بگه ولی فک کنم این مشکل سخت افزاری چون من تمام درایورهای جدید دسگاهو از سایت دل گرفتم و آپدیت کردم حت بایوس رو و ویندوز هم ۴ بار هم ۳۲ هم ۶۴ ریختم هیچ فرقی نکرد
d
aminpanahi
28-09-2010, 19:32
سلام به همه
من هم حدود 5 روزه كه اين لب تاب رو خريدم
همون روز اول اومدم پارتيشنش كنم كه همه چيز به هم ريخت
كلي اعصابم خورد شد:41:
حالا ببين چي كار كرده بودم
از اون جايي كه خوده 1558 يه درايو بيشتر نداشت يعني همون c رفتم با برنانه drive manenger خوده ويندوز سون پارتنام رو بيشترش كنم . خدا رو شكر ميدونستم كه يه پارتيشن ريكاوري خودشون از قبل به صورت مخفي انجام دادن پس كاري به اون نداشتم و فقط c رو 2 تا كردم و پارتيشني local به اسم e واسم ساخت :20:
ولي بعد از اون هر كاري كردم پارتيشن واسم نيومد تا فرمتش كن
خلاصه اومم يه برنامه نصب ردم كه پارتيشنش كنم پيغام داد كه نميتوني نصب كني چون مخصوص xp هست ولي من نصب كردم اما كار نكرد اومدم حذفش كنم كه يكدفه صفحه ابي شد و ديگه ويندوزم بالا نيومد0000000:19:
1 روز با اعصايب خورد گدشت كه دست به كار شدم با يه برنامه تحت بوت dos راب كاريم رو درستش كردم
aminpanahi
28-09-2010, 19:56
خوب يه كوچولو ميخوام از 1558 بگم
1-اول يه كوچولو خوشگله:20:
2-مخصوصا اون دكمه هاي كيبوردش موقعي كه شب روشن ميكني لب تابت رو:20:
3-كانفيگش عاليه من تا حالا pes 2010 , sheft , call of رو روش بازي كردم با بهترين كيفيتش توپ بوده:31:
4-يه چيز خيلي با حال كه ازش ديدم Bluetooth اون بود حالا چي ميگم
من يه گوشي 5800 دارم يه فايل رو كه از لبتاب ميخواستم بگيرم چنتا سخ افزار رو واسم شناسايي كرد بعد از اون bluetooth devices رو كه باز ميكنم يه عكس گوش تلفن توش هست كه اون رو ميزني يه پنجره مياد به اسم luetooth phone opera...........settings كلي امكانات توش داره از قبيل
كانكت شدن به اينترنت به وسيله گوشي
شماره گير با خود لبتاب
ريموت موسيك پلير گوش با لب تاب و گوش دادن اهنگاي گوشي روي لبتاب
و ...:31:
5- باتري 9 سل اين لبتاب ميتونه 4 ساعت واستون كار پس بده
6-برنامه شناسايي چهرش هم واسه پز دادن توپه:20:
7-صداي اسپيكراش هم توپه
8- كلي هم dell واستون برنتمه نصب كرده كه به درد بخورن
خوب هر خوبي بدون بدي نميشه ديگه كه بچه ها بعضي هاش رو گفتن كه خدا رو شكر هنوز من مشكل موس و خاموش شدن رو نداشتم
aminpanahi
28-09-2010, 19:58
خوب يه كوچولو ميخوام از 1558 بگم
1-اول يه كوچولو خوشگله:20:
2-مخصوصا اون دكمه هاي كيبوردش موقعي كه شب روشن ميكني لب تابت رو:20:
3-كانفيگش عاليه من تا حالا pes 2010 , sheft , call of رو روش بازي كردم با بهترين كيفيتش توپ بوده:31:
4-يه چيز خيلي با حال كه ازش ديدم Bluetooth اون بود حالا چي ميگم
من يه گوشي 5800 دارم يه فايل رو كه از لبتاب ميخواستم بگيرم چنتا سخ افزار رو واسم شناسايي كرد بعد از اون bluetooth devices رو كه باز ميكنم يه عكس گوش تلفن توش هست كه اون رو ميزني يه پنجره مياد به اسم luetooth phone opera...........settings كلي امكانات توش داره از قبيل
كانكت شدن به اينترنت به وسيله گوشي
شماره گير با خود لبتاب
ريموت موسيك پلير گوش با لب تاب و گوش دادن اهنگاي گوشي روي لبتاب
و ...:31:
5- باتري 9 سل اين لبتاب ميتونه 4 ساعت واستون كار پس بده
6-برنامه شناسايي چهرش هم واسه پز دادن توپه:20:
7-صداي اسپيكراش هم توپه
8- كلي هم dell واستون برنتمه نصب كرده كه به درد بخورن
خوب هر خوبي بدون بدي نميشه ديگه كه بچه ها بعضي هاش رو گفتن كه خدا رو شكر هنوز من مشكل موس و خاموش شدن رو نداشتم
sheri_matrix
29-09-2010, 19:38
bache ha kasi sardae nuvorde az in moshkel amin jan baaray rafe moshkel ye harkati bezan tarifesho mikhaim chikar maham gol hamin ghiafe va configesho khordim
Facon_Archi
29-09-2010, 19:42
برنامه شناسایی چهره اش توی کدوم قسمتش هست؟
توی دفترچه راهنماش هم نوشته بود ولی اون جایی که میگفت وجود خارجی نداشت
sepehr712
29-09-2010, 19:58
برنامه شناسایی چهره اش توی کدوم قسمتش هست؟
توی دفترچه راهنماش هم نوشته بود ولی اون جایی که میگفت وجود خارجی نداشت
سلام به همه
توی قسمت cecurity با اسم face recogonationنمیدونم درست نوشتم یا نه ولی یه ایکون سبز FA داره
کسی تونست برای این مشکل سیاه شده صفحه راه حل قطعی پیدا کنه
چه جوری میتونم bios رو آپدیت کنم
آقا این جریان نور کیبورد چیه؟
پس چرا مال ما نداره؟
آقا این جریان نور کیبورد چیه؟
پس چرا مال ما نداره؟
همون نور بک لایت هستش
hadi.EST
30-09-2010, 17:45
سلام به اعضای تاپیک . یکی از قابلیتهای منحصر به فرد این مدل دارا بودن مودم WWAN هست که از اول در داخل دستگاه تعبیه شده . این کارت طبق بررسی هایی که روش انجام شده میتونه به انواع شبکه های موبایل از قبیل: GSM-UMTS-EDGE-GPRS-HSPDA-3G,... وصل بشه . بنابراین قابلیت استفاده از اینترنت ایرانسل هم دور از انتظار نیست. شاید یکی از دلایلی که میخوام این مدل رو بخرم این باشه. لازم به ذکر هست که با وجود این کارت از خرید مودمهای یو اس بی EDGE موجود در بازار بی نیاز خواهیم بود .
لطفا" اگر از دوستان کسی اینترنت ایرانسل یا همراه اول رو به این مدل وصل کرده و در این مدل جواب داده همین جا اعلام کنه. البته طریقه نصب و اتصال کارت WWAN داخل لپ تاپ به سیم کارت در سایت دل توضیح داده شده .
نمایی از محل قرار گرفتن مودم کارت WWANبه همراه سیم آنتن و جزییات:
از دوستان اگر کسی تست کرده و به نتیجه رسیده لطف کنه بگه به همراه توضیحات. ممنون:10:
masoud_iq
01-10-2010, 16:00
سلام
من touch padرو غیر فعال کردم ولی باز هم pointer موس بزرگ میشه
what should i do ????
سلام به اعضای تاپیک . یکی از قابلیتهای منحصر به فرد این مدل دارا بودن مودم WWAN هست که از اول در داخل دستگاه تعبیه شده . این کارت طبق بررسی هایی که روش انجام شده میتونه به انواع شبکه های موبایل از قبیل: GSM-UMTS-EDGE-GPRS-HSPDA-3G,... وصل بشه . بنابراین قابلیت استفاده از اینترنت ایرانسل هم دور از انتظار نیست. شاید یکی از دلایلی که میخوام این مدل رو بخرم این باشه. لازم به ذکر هست که با وجود این کارت از خرید مودمهای یو اس بی EDGE موجود در بازار بی نیاز خواهیم بود .
لطفا" اگر از دوستان کسی اینترنت ایرانسل یا همراه اول رو به این مدل وصل کرده و در این مدل جواب داده همین جا اعلام کنه. البته طریقه نصب و اتصال کارت WWAN داخل لپ تاپ به سیم کارت در سایت دل توضیح داده شده .
نمایی از محل قرار گرفتن مودم کارت WWANبه همراه سیم آنتن و جزییات:
از دوستان اگر کسی تست کرده و به نتیجه رسیده لطف کنه بگه به همراه توضیحات. ممنون:10:
سلام
بله من با ایرانسل به راحتی به اینترنت وصل میشم:20:
hadi.EST
01-10-2010, 18:29
سلام
سلام دوست گرامی یعنی شما میتونید با استفاده از این کارتها WWANو متصل به سیمکارت بدون نیاز به مودم یو اس بی EDGE به ایرانسل و همراه اول وصل بشید؟!:20:
اگه اینطور باشه لطف کنید تنظیمات کارت رو برای کار با خطوط ایران بفرمایید البته اگر تنظیم خواصی داره. ممنون
vivicici
02-10-2010, 07:07
سلام
سلام
من سيم كارت رو ميذارم اما بعدش نميدونم بايد چكار كنم كه با ايرانسل به اينترنت وصل بشم,اگه ميشه كامل مراحل رو بگين كه انجام بدم.
يه سوال ديگه ميشه با سيم كارت از طريق لپ تاپ تماس گرفت يا اس فرستاد؟ اگه ميشه اونم توضيح بدين.
ممنون
vivicici
02-10-2010, 08:06
سلام
من touch padرو غیر فعال کردم ولی باز هم pointer موس بزرگ میشه
what should i do ????
سلام
دوست عزيز من اين مشكل رو بعد از آپديته كارت گرافيگ و بايوس ديگه نداشتم.از همون موقع كه حدود ۴۰ روزه فقط ۲بار صفحه سياه شده هر دوبار هم تو اينترنت بوده يه بار تو پخش زنده صدا و سيما و يه بار هم تو يوتوب كه مجبور به ريستارت شدم هر ۲بار هم وقتي بود كه صفحه رو بزرگ كردم.بازم خوبه كه ديگه موقع پخش فيلم و ويديو با كيفيت ديگه اينطوري نميشه.راستي ويندوز من همونيه كه همراه لپ تاپ بود.
Facon_Archi
02-10-2010, 12:02
سلام دوستان
2تا سول
اول اینکه این کیبوردش چه جوری در میاد؟واسه تمیز کردن و اینا ،من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
بعد اینکه سیم کارت ایرانسل رو کجای این میشه گذاشت؟
ممنون
همون نور بک لایت هستش
آره اون قد خارجیش رو میدونستم پرسیدم چرا مال من نداره؟
سلام دوستان
2تا سول
اول اینکه این کیبوردش چه جوری در میاد؟واسه تمیز کردن و اینا ،من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
بعد اینکه سیم کارت ایرانسل رو کجای این میشه گذاشت؟
ممنون
داداش راسیتش کیبوردش رو نمیدونم چطوری درمیاد ولی سیمکارت و شما باطری رو دربیاری محل نصبش رو میبینید.
unavailable
02-10-2010, 15:26
چقدر دردسر و خرابی داره این 1558 .!!!
یعنی شرکت دل خودش تست نمیکنه موقع کار صفحه شطرنجی نشه یا هنگ نکنه و ریست نشه و موس بزرگ نشه و تاچ پد داغ نکنه و ریفلکس نمایش نداشته باشه و و و...؟
کانفیگ بالا به چه درد میخوره وقتی اینقدر اعصاب خودرکنی واسه کاربر ایجاد میکنه.
ممنون از اطلاعات دوستان در این تاپیک که باعث انصراف من از خرید این مدل شد.
سلام دوستان
من قصد خرید این لپ تاپ رو دارم برای کارهای دانشگاهی میخوام یعنی کار با یک سری نرم افزارهای مهندسی استفاده بازی هم ندارم نهایتا برای دیدن فیلم استفاده کنم .ایا خرید این مدل رو پیشنهاد میکنید یا باید دنبال مدل دیگری باشم؟
نه آقا به دردسرش نمیارزه ما گرفتیم این بساطمونه که میبینی.
Facon_Archi
02-10-2010, 18:45
من خودم هیچ کدوم از این مشکلاتی که توی این14 صفحه دوستان گفتن رو نداشتم با لپ تاپ مثل خر!هم واسم کار کرده
شاید 1در هزار اینجوری باشه ،نمیدونم والا
sinasalar2007
02-10-2010, 19:13
سلام دوستان
من قصد خرید این لپ تاپ رو دارم برای کارهای دانشگاهی میخوام یعنی کار با یک سری نرم افزارهای مهندسی استفاده بازی هم ندارم نهایتا برای دیدن فیلم استفاده کنم .ایا خرید این مدل رو پیشنهاد میکنید یا باید دنبال مدل دیگری باشم؟
این مدل خرابی خیلی زیاد داره (یک در هزار هم نیست ) کافیه از همون صفحه ی اول این تاپیک شروع کنی به خوندن تا متوجه بشی مشکلاتش رو
منم انتخاب اولم این لپ تاپ بود ولی این تاپیک و چند تا تاپیک خارجی رو خوندم و منصرف شدم از خریدش
من خودم هیچ کدوم از این مشکلاتی که توی این14 صفحه دوستان گفتن رو نداشتم با لپ تاپ مثل خر!هم واسم کار کرده
شاید 1در هزار اینجوری باشه ،نمیدونم والا
آره داداش شاید یک در هزار باشه ولی یک در هزار سالمه و بدون مشکل!
Facon_Archi
03-10-2010, 13:36
خب خدارو شکر که واسه من همون 1 در هزارم بوده و سالمه : دی
واسه شماها خراب از کار در اومده : دی
+اینکه این سیم کارت رو که میزاری سر جاش!: دی
باید تنظیمی چیزی انجام داد؟یکی میشه یه توضیح بده که چه جوری راه میوفته اینترنتش با ایرانسل
آقا کسی قرار نیست به ما بگه چرا مال من نور کیبورد نداره؟
armin_punisher6
03-10-2010, 16:34
دوستان منم از خیلی ها شنیدم که خرابیه دل زیاده.اگه تا 1500 میتونین هزینه کنین فقط اچ پی بگیرین.البته فقط اصلش.
aminpanahi
04-10-2010, 01:21
آقا کسی قرار نیست به ما بگه چرا مال من نور کیبورد نداره؟
نميخواد عصباني بشي
كليد fn +f6 رو بزن روشن ميشه
aminpanahi
04-10-2010, 01:24
خدا رو شكر لب تاب منم يكي از او 1 در هزار سالماشه
جاي تعجبش باقيه چون من كلا ادم بد شانسي بودم:8:
Mr Unknown
04-10-2010, 11:53
اشتباه شد...
vivicici
04-10-2010, 13:02
كسي نميخواد بگه چطوري با ايرانسل يا همراه اول به اينترنت كانكت بشيم!
درمورد تماس گرفتن يا اس فرستادن هم بگين.
لطفا كامل تنظيماتشو بگين.
ممنون
نميخواد عصباني بشي
كليد fn +f6 رو بزن روشن ميشه
کار نکرد:13:
مشکل داره یعنی؟
پس اینم حتما باید به مشکلاتش اضافه کنم!
f6 من کلا عملکردی نداره!
کسی میتونه راهنمایی کنه ما رو؟
سلام
من سيم كارت رو ميذارم اما بعدش نميدونم بايد چكار كنم كه با ايرانسل به اينترنت وصل بشم,اگه ميشه كامل مراحل رو بگين كه انجام بدم.
يه سوال ديگه ميشه با سيم كارت از طريق لپ تاپ تماس گرفت يا اس فرستاد؟ اگه ميشه اونم توضيح بدين.
ممنون
سلام
ببخشید من من منظورتون رو اشتب گرفتم و حواسم به wwan نبود
از این روش رو استفاده نکردم و نشنیدم که کسی هم استفاده کرده باشه
من با استفاده از گوشی وصل میشدم
آقا یکی سوال ما رو جواب بده خوب.
این همه مال سوالهای شما رو جواب دادیم یه بار هم ما گیر کردیم شما جواب بدین دیگه ای بابا!
prodoctornuke
08-10-2010, 16:00
دوستان جای سیم کارتی که زیر باطری هست رو چجور باید استفاده کرد؟ ما که سیم کار میزاریم هیچ کاری نمیکنه و ویندوز هم چیزی نمیشناسه.چطوری میشه از این طریق به اینتر نت وصل شد؟
همین طور میشه لطف کنید طریقه ی استفاده از مودم وایر لس و استفاده از اون در محیط هایی که وایرلس دارن رو بگید؟
babak_tour
09-10-2010, 18:34
سلام به همه
توی قسمت cecurity با اسم face recogonationنمیدونم درست نوشتم یا نه ولی یه ایکون سبز FA داره
کسی تونست برای این مشکل سیاه شده صفحه راه حل قطعی پیدا کنه
چه جوری میتونم bios رو آپدیت کنم
رفیق این security کجاست؟
javad_arash2003
10-10-2010, 09:57
کار نکرد:13:
سلام دوست عزیز
باید روی دکمه f6 رو نگاه کنی ببینی علامت درخشندگی روش هست یا نه که باید باشه
بعد بستگی به تنظیمات صفحه کلید 2 جور انجام میشه
1- کلید ترکیبی fn+f6
2- فقط فشار دادن کلید f6
امیدوارم که موفق بشی
javad_arash2003
10-10-2010, 10:09
دوستان جای سیم کارتی که زیر باطری هست رو چجور باید استفاده کرد؟ ما که سیم کار میزاریم هیچ کاری نمیکنه و ویندوز هم چیزی نمیشناسه.چطوری میشه از این طریق به اینتر نت وصل شد؟
همین طور میشه لطف کنید طریقه ی استفاده از مودم وایر لس و استفاده از اون در محیط هایی که وایرلس دارن رو بگید؟
سلام دوست عزیز
اینجوری که شما میگید نیست
درسته که جای سیم کارت زیر باطری هست اما ..........
اما شما باید ببرید تا یک تیکه جدید به اونجا اضافه کنن یعنی فقط جاشو گذاشتن برای استفاده باید یه دسگاه کوچیک به اون قسمت اضافه بشه
برای وایلرس هم ابتدا از طریق f2 اون رو فعال می کنید و تو قسمت پایین کنار ساعت شبکه هایی که پیدا می کنه رو می بیند هر کدوم رو که خواستید کانکت رو میزنید تا فعال بشه و به راحتی از اینترنت استفاده می کنید
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
سلام دوستان
من یه یک ماهی است که این مدل رو گرفتم و ازش راضی هستم
مشکل بزرگ شدن موس یا شطرنجی شدن رو هم نداره
اول روش ویندوز 7 home روش بود 64 بیت و این مشکل رو نداشت
خودم 32 بیت ultimate رو نصب کردم (به خاطر xp mode) و باز هم این مشکل رو نداره
پس باید به علت عدم اپدیت بایوس باشه و ربطی به ویندوز نداره
سوالی بود در خدمتم
javad_arash2003@yahoo.com
cina1991
10-10-2010, 15:22
سلام به همه
من قصد خرید 1558 داشتم اما وقتی این تاپیک رو از اول خوندم این مشکلاتی که بچه ها نوشته بودن رو دیدم دو دل شدم
الان می خواستم ببینم این مشکلاتی که بچه ها گفتن تو این مدل های جدید ترش( D( 1558 D برطرف شده یا عین قبلیهاس.
جواب بدین PLEASE
javad_arash2003
10-10-2010, 16:26
سلام به همه
من قصد خرید 1558 داشتم اما وقتی این تاپیک رو از اول خوندم این مشکلاتی که بچه ها نوشته بودن رو دیدم دو دل شدم
الان می خواستم ببینم این مشکلاتی که بچه ها گفتن تو این مدل های جدید ترش( D( 1558 D برطرف شده یا عین قبلیهاس.
جواب بدین PLEASE
سلام دوست عزیز اگه پست قبل از پست خوددت رو ببینی می بینی که من نوشتم تازه خریدم و این مشکلات رو نداره نه با 64 بیت و نه با 32 بیت فقط مشکل گرم شدن تاچ پد رو داره که غیره عادی نیست و همه لپ تاپ ها گرم می کنند حالا خود دانید
cina1991
10-10-2010, 19:49
سلام دوست عزیز اگه پست قبل از پست خوددت رو ببینی می بینی که من نوشتم تازه خریدم و این مشکلات رو نداره نه با 64 بیت و نه با 32 بیت فقط مشکل گرم شدن تاچ پد رو داره که غیره عادی نیست و همه لپ تاپ ها گرم می کنند حالا خود دانید
اقا خداخیرت بده واسه اطلااتی که میدی.:10:
حالا میگم اینی که شما داری ازش راضی هستی؟ اینکه تاچ پدش گرم میشه فقط موقع استفاده از وایلرسه؟بعد چه مدت گرم میشه ؟ و چه مقدار؟
یه سوال دیگه، این لب تاپو موقع استفاده میشه روی پات گذاشت؟و در کل نیاز به کول پد داره؟
prodoctornuke
10-10-2010, 22:44
سلام دوست عزیز
اینجوری که شما میگید نیست
درسته که جای سیم کارت زیر باطری هست اما ..........
اما شما باید ببرید تا یک تیکه جدید به اونجا اضافه کنن یعنی فقط جاشو گذاشتن برای استفاده باید یه دسگاه کوچیک به اون قسمت اضافه بشه
برم کجا؟برم بگم چی میخوام؟هزینش چقدره؟
javad_arash2003
11-10-2010, 08:19
اقا خداخیرت بده واسه اطلااتی که میدی.:10:
حالا میگم اینی که شما داری ازش راضی هستی؟ اینکه تاچ پدش گرم میشه فقط موقع استفاده از وایلرسه؟بعد چه مدت گرم میشه ؟ و چه مقدار؟
یه سوال دیگه، این لب تاپو موقع استفاده میشه روی پات گذاشت؟و در کل نیاز به کول پد داره؟
بله ازش راضیم من نرم افزار های مهندسی رو به راحتی باهاش کار می کنم
گرم شدنش هم چون مادربورد زیر تاچ هستش گرم می کنه
بهتره که هیچ وقت لپ تاپ رو روی پات نزاری چون سرطان پوست میاره !!!!!!!!!!!!!!
کول پد هم اوایل نه
اما هر لپ تاپی که بخری بعد یه مدت مثلا 2 سال دیگه اساسی گرم میکنه
به هر حال من که فعلا راضیم
تشکر فراموش نشود
javad_arash2003
11-10-2010, 08:41
برم کجا؟برم بگم چی میخوام؟هزینش چقدره؟
من شیراز پرسیدم گیر نیومد می گن یه شرکت به نام تالیا تو تهران این کار رو میکنه از هزینه هم چیزی نمی دونم پیدا کردید به ما هم بگید
اسم خاصی نداره همون سیم کارت خوان
تشکر فراموش نشود
aminpanahi
12-10-2010, 00:13
سلام
چند روز پيش بعد از حدود 10 روز كار با 1558 ايكن موس
بزرگ شد
بعد از ري استارت كردن درست شد
فرداش بازم بزرگ شد كه قاتي كردم گفتم يه كم باهاش ور برم شايد درست شه كه اون پايين يه يغام داد گفت كارت گرافيك رو نميشناسه
منم درايور لپتابم رو گذاشتم رو دستگاه و كارت گرافيكش رو در شرايطي كه ايكن موس بزرگ بود نصب كردم و با تعجب ديدم بعد از يك مرطبه خاموش و روشن شدن صفحه ال سي دي كه 1 ثانيه هم طول نكشيد موس درست شد
الان حدود 5 روزه كه اون مشكل رو نداشته و ان شا.الله ديگه نداشته باشه
پس فكر نمي كنم مسئله ي حادي باشه كه بعضي از بچه ها اين جوري بزرگش ميكردن
لطفا اگه كسي هنوز اين مشكل رو داره امتحان كنه و نتيجه رو اعلام
Facon_Archi
13-10-2010, 20:24
کسی نبود این سیم کارت ایرانسل رو درست توضیح بده؟
javad_arash2003
14-10-2010, 10:07
کسی نبود این سیم کارت ایرانسل رو درست توضیح بده؟
چی رو می خوای
اگه می خوای موبایل رو وصل کنی یه روش داره
اگه هم که می خوای از طریق جای سیم کارت پشت باطری استفاده کنی گفتم که باید یه دستگاه سیم کارت خوان نصب کنی تا بتونی باهاش کار کنی
هر کدوم رو می خوای بگو تا بیشتر توضیح بدم
Facon_Archi
14-10-2010, 10:48
چی رو می خوای
اگه می خوای موبایل رو وصل کنی یه روش داره
اگه هم که می خوای از طریق جای سیم کارت پشت باطری استفاده کنی گفتم که باید یه دستگاه سیم کارت خوان نصب کنی تا بتونی باهاش کار کنی
هر کدوم رو می خوای بگو تا بیشتر توضیح بدم
موبایل رو ممنون میشم توضیح بدین که چه جوری میشه رفت اینترت باهاش و سرعت و ایناش چه جوری هست و چهقدر شارژ مصرف میکنه:10:
اون دستگاه رو هم میرم اگه پیدا کردم از خود کسی که داشته باشه توضیحش رو میگیرم
javad_arash2003
14-10-2010, 17:43
موبایل رو ممنون میشم توضیح بدین که چه جوری میشه رفت اینترت باهاش و سرعت و ایناش چه جوری هست و چهقدر شارژ مصرف میکنه:10:
اون دستگاه رو هم میرم اگه پیدا کردم از خود کسی که داشته باشه توضیحش رو میگیرم
برای موبایل من سونی اریکسون می گم
اول برنامه گوشیت رو نصب می کنی کامل
2-یه اکانت جدید بساز
3-یوزر پسورد نمی خواد فقط توقسمت dial یعنی شماره تلفن این کد رو وارد کن
*99***8*#
از راست به چپ یعنی ستاره 99 سه تا ستاره 8 ستاره مربع و گوشیت رو وصل کن
4- حالا اکانت رو باز کن و تو قسمت properteis وقسمت general گزینه congig رو بزن و مدم گوشیت رو تیک بزن و همه صفحات رو ok کن
5-حالا با خیال راحت dial کن می بینی که به اینترنت وصل می شی
سرعت بد نیست بستگی به جاش داره تو شهرهای بزرگ بیشتره
ولی بهتره از کدهای نامحدود روزانه یا هفتگی ایرانسل یا همراه اول انتخاب کنی
امیدوارم به کارت بیاد
تشککککککککککککککککککککککر فراموش نشود
Facon_Archi
14-10-2010, 19:21
برای موبایل من سونی اریکسون می گم
اول برنامه گوشیت رو نصب می کنی کامل
2-یه اکانت جدید بساز
3-یوزر پسورد نمی خواد فقط توقسمت dial یعنی شماره تلفن این کد رو وارد کن
*99***8*#
از راست به چپ یعنی ستاره 99 سه تا ستاره 8 ستاره مربع و گوشیت رو وصل کن
4- حالا اکانت رو باز کن و تو قسمت properteis وقسمت general گزینه congig رو بزن و مدم گوشیت رو تیک بزن و همه صفحات رو ok کن
5-حالا با خیال راحت dial کن می بینی که به اینترنت وصل می شی
سرعت بد نیست بستگی به جاش داره تو شهرهای بزرگ بیشتره
ولی بهتره از کدهای نامحدود روزانه یا هفتگی ایرانسل یا همراه اول انتخاب کنی
امیدوارم به کارت بیاد
تشککککککککککککککککککککککر فراموش نشود
خب گوشی من که نوکیا هست! فرقی توی مراحل نداره؟
اکانت جدید رو کجا و چه جوری بسازم؟:31: روی گوشی یا روی لپ تاپ باید اکانت بسازم؟
+این کد ها چی هست و از کجا میشه پیدا کرد؟
ممنون از وقتی که میزاری جواب بدی:11:
sheytoon001
14-10-2010, 21:55
شما لازم نیست بصورت دستی کانکشن بسازی!
pc suite رو نصب کن و بعدش موبایلت رو به لپ تاپ وصل کن
در موبایل هم ازت نوع اتصال رو میپرسه که باید pc suite رو انتخاب کنی
بعد نرم افزار pc suite رو باز کن و بعد اینکه موبایلت رو شناخت روی آیکن connect to internet
کلیک کن تا به اینترنت وصل شه:46:
javad_arash2003
15-10-2010, 20:44
فکر نکنم فرق کنه
امتحان کن اکانت رو تو لپ تاپ باید درست کنی
اون کد هم باعث اتصال میشه
باید به جای تلفن تماس بزاریش و یوزر وپسورد هم نمی خواد فقط قبلش باید اینترنت گوشیت فعال باشه
به جای کد بالا کد ستاره 99 مربع هم میشه اما خودم امتحان نکردم و همون کد *99***8*# استفاده می کنم
barandeh61
16-10-2010, 11:57
سلام
سوال من راجع به رزولوشنه
این رزولوشنش ۴ حالت بیشتر نداره من بعضی برنامه ها و سایتا رو که باز میکنم تو یه صفحه نمیشه دید
واسه تنظیم رزولوشن چه کار باید بکنم
ممنون
vivicici
16-10-2010, 14:27
سلام به همگی
بایوس A11 تو سایته dell قرار گرفت.
javad_arash2003
16-10-2010, 15:48
سلام
سوال من راجع به رزولوشنه
این رزولوشنش ۴ حالت بیشتر نداره من بعضی برنامه ها و سایتا رو که باز میکنم تو یه صفحه نمیشه دید
واسه تنظیم رزولوشن چه کار باید بکنم
ممنون
سلام دوست عزیز احتمالا کارت گرافیکت نصب نیست یه بررسی کنید
سلام دوست عزیز
باید روی دکمه f6 رو نگاه کنی ببینی علامت درخشندگی روش هست یا نه که باید باشه
بعد بستگی به تنظیمات صفحه کلید 2 جور انجام میشه
1- کلید ترکیبی fn+f6
2- فقط فشار دادن کلید f6
امیدوارم که موفق بشی
نه داداش مال من اصلا هیچ علامتی روش نداره این کلیدها هم که هیچ کاری نمیکنن توی دفترچش نوشته با F6 یه منو وا میشه ولی از این خبرا نیست.
با سلام به همه دوستان
من میخوام 1558 بخرم برای برنامه نویسی با سرور، طراحی صفحات وب و انیمیشن سازی
یکی مفید ومختصر بهم بگه که این لپ تاب به درد من می خوره یا نه؟ چون وقت کمی برای انتخاب دارم
ممنون
خب منم از همین مدل دارم :دی
اولین چیزی که به ذهن هر کسی که حتی در حد 10 20 دقیقه با این لپ تاپ کار کرده میرسه اینه که
تاچ پد نافرم داغ میکنه وقتی که دستگاه داره کار میکنه در حقیقت میشه گفتش که اگه لپ تاپ رو نصف کنید از وسط قسمت سمت چپ دمای خیلی بالاتری داره از سمت راست :دی
در مورد بازی هم میتونم بگم PES2011 رو خیلی عالی با های پرفرمنس اجرا کرده تا حالا :دی بازی های دیگه رو هم یواش یواش تست میکنم :دی
i7 بودنش یه نکته ای داره 1557 تقریبا به زور گیر میاد چون صرف نداره برا مغازه دارا برا همین اگه اشتباه نکنم 1558 با قیمت1.200 ارزونترین i7 بازار هستش :دی
در کل راضیم ازش :دی
کسی که سوالای ما رو جواب نمیده ولی خلاصه!:13:
بچه ها کسی واسه خاطر رفع مشکلات فرستاده نمایندگی؟:20:
چی کار کنیم بفرستیم گارانتی؟:21:
یا اصلا بدتر میشه بهتر نمیشه؟:41:
aminpanahi
18-10-2010, 23:25
عزيز من چه مشكلي هنوز واست باقي مونده مگه؟
اگه بزرگ شدن نمايشگر موس رو مي گي كارت گرافيكت رو نصب كن درست ميشه مال من كه كاملا درست شد
اگه داغ كردن رو ميگي با يه كول پد كارت راه ميوفته كه تمام لپ تاب ها اينجورين
الانم كه بايوس a11 رو سايته ميتوني نصبش كني كارت گرافيكت رو هم آپديت كن ان شا الله كه درست ميشه
aminpanahi
18-10-2010, 23:32
يه چيزي در مورد جا سيم كارت لب تاب
بعضي از بچه ها عنوان كرده بودن كه شايد سخت افزار مورد نياز روش نصب نيست
ولي من يه سيم ايرانسل رو انداختم رو لب تابم و موقعي كه لب تاب تابم خاموش بود وقتي زنگ ميزدم به شماره ايرانسلم ميگه دستگاه خاموشه
اما وقتي كه لب تابم رو روشن ميكردم تمام تماسام رو نو انسور ميزد
پس بايد يه سخت افزاري روش نصب باشه كه روي سيم كارت تاثير بزاره وگرنه فكر هم نمي كنم واسه دكور يا قشنگي گذاشتنش
عزيز من چه مشكلي هنوز واست باقي مونده مگه؟
اگه بزرگ شدن نمايشگر موس رو مي گي كارت گرافيكت رو نصب كن درست ميشه مال من كه كاملا درست شد
اگه داغ كردن رو ميگي با يه كول پد كارت راه ميوفته كه تمام لپ تاب ها اينجورين
الانم كه بايوس a11 رو سايته ميتوني نصبش كني كارت گرافيكت رو هم آپديت كن ان شا الله كه درست ميشه
مهندس اگه بحثهای اول تاپیک رو مشاهده کنید میبینید که من برای رفع مشکل خودم و سایر دوستان راهکارهایی فراتر از راهکارهای پیشنهادی شما پیشنهاد و تست کردم منتها هیچ کدوم از این راهکارها راهکار کاملی نیستند و بعد از یه مدت دوباره مشکلات شروع میشه.
کارت گرافیک رو نصب کنم؟
مگه کارت گرافیک نصب نیست؟
یعنی واقعا فکر میکنی که این بچه هایی که اینجا دارن مشکلاتشون رو مطرح میکنند عقلشون نمیرسیده که کارت گرافیکشون رو چک کنن که نصبه یا نصب نیست؟
میدونی تا حالا چند تا آبدیت جدید برای کارت گرافیکم دانلود کردم که بعد از یه مدت دوباره مشکلات مشابه آغاز شده؟
ضمنا کول پد برای داغ کردن لپ تاپ چیزی نیست که کسی ازش استفاده نکنه! جدا از اون مگه من گفتم مشکل داغ کردن دارم؟
مشکل من مربوط به بک لایته که چرا تو دفترچه ی لپ تاپم اومده اما لپ تاپم چنین امکانی رو نداره یا من نتونستم راش بندازم و پرسیدم که کسی تا حالا برای رفع مشکلاتش فرستاده نمایندگی یا نه همین!
ضمنا طبق آخرین صحبتهایی که با مهندسای شرکت دل انجام دادم اونها گفتند که به خاطر نزدیکی سی پی یو و کارت گرافیک در این مدل و ناتوانی اجزا برای خنک کردن کافی اون گرما روی کارت گرافیک اثر میزاره و این مشکلات بوجود میاد.
والا ما خودمون هم موندیم.
javad_arash2003
19-10-2010, 16:51
يه چيزي در مورد جا سيم كارت لب تاب
بعضي از بچه ها عنوان كرده بودن كه شايد سخت افزار مورد نياز روش نصب نيست
ولي من يه سيم ايرانسل رو انداختم رو لب تابم و موقعي كه لب تاب تابم خاموش بود وقتي زنگ ميزدم به شماره ايرانسلم ميگه دستگاه خاموشه
اما وقتي كه لب تابم رو روشن ميكردم تمام تماسام رو نو انسور ميزد
پس بايد يه سخت افزاري روش نصب باشه كه روي سيم كارت تاثير بزاره وگرنه فكر هم نمي كنم واسه دكور يا قشنگي گذاشتنش
سلام دوست عزیز
لطفا یه عکس از همون قسمت پشت باطری یعنی جای سیم کارت بگیر و تو انجمن قرار بده ببینیم مال شما چه شکلی یه شاید سخت افزار شما نصب باشه !!!!!!!!!!!!!!
در ضمن سخت افزار داخلیش نصب هست و فقط یه قطعه کوچیک که سیم کارت توش جا میشه لازمه و باید نصب بشه که با اون قطعه داخلی اتصال پیدا میکنه
aminpanahi
21-10-2010, 02:31
مهندس اگه بحثهای اول تاپیک رو مشاهده کنید میبینید که من برای رفع مشکل خودم و سایر دوستان راهکارهایی فراتر از راهکارهای پیشنهادی شما پیشنهاد و تست کردم منتها هیچ کدوم از این راهکارها راهکار کاملی نیستند و بعد از یه مدت دوباره مشکلات شروع میشه.
کارت گرافیک رو نصب کنم؟
مگه کارت گرافیک نصب نیست؟
یعنی واقعا فکر میکنی که این بچه هایی که اینجا دارن مشکلاتشون رو مطرح میکنند عقلشون نمیرسیده که کارت گرافیکشون رو چک کنن که نصبه یا نصب نیست؟
میدونی تا حالا چند تا آبدیت جدید برای کارت گرافیکم دانلود کردم که بعد از یه مدت دوباره مشکلات مشابه آغاز شده؟
ضمنا کول پد برای داغ کردن لپ تاپ چیزی نیست که کسی ازش استفاده نکنه! جدا از اون مگه من گفتم مشکل داغ کردن دارم؟
مشکل من مربوط به بک لایته که چرا تو دفترچه ی لپ تاپم اومده اما لپ تاپم چنین امکانی رو نداره یا من نتونستم راش بندازم و پرسیدم که کسی تا حالا برای رفع مشکلاتش فرستاده نمایندگی یا نه همین!
ضمنا طبق آخرین صحبتهایی که با مهندسای شرکت دل انجام دادم اونها گفتند که به خاطر نزدیکی سی پی یو و کارت گرافیک در این مدل و ناتوانی اجزا برای خنک کردن کافی اون گرما روی کارت گرافیک اثر میزاره و این مشکلات بوجود میاد.
والا ما خودمون هم موندیم.
عزيز من واسه چي ناراحت ميشي
اولا قصد من كمك كردنه نه عصباني كردن شما
ضمنا من اون نتيجه اي رو كه خودم گرفتم اعلام كردم نه چيز ديگهاي
چون در شرايطي كه تمام درايورهاي من به طور كامل نصب بود بلاخص كارت گرافيكم نشانگر موسم بزرگ شد
و اين امر مدام تكرار مي شد .
آخرين باري كه نشانگر بزرگ شد من لب تابم رو ري استارت نكردم و بعد از چند لحطه يه پيغام جهت نشناختن كارت گرافيك داد و من همون كارت گرافيكي كه روي سي دي همراه لب تابم بود رو مجددا نصب كردم و با كمال تعجب بدون ري استارت شدن لب تاب پس از 1 ثانيه خاموش و روشن شدن ال سي دي لب تاب به صورت نرمال در اومد
و الان حدود 2 هفت است كه ديگه نمايشگر موسم بزرگ نشده
فقط همين .
پس لطفا ديگه با اي خشونت به پستي كه بچه ها ميزارن برخورد نكن:10:
شما هم دلخور نشو حالا!
آخه تازگیها مد شده تو انجمنها وقتی سوالی رو میپرسی یکی میاد اون چیزی رو که میدونه بگه بدون اینکه ربطی به سوال داشته باشه
خوب من نوشته بودم که کسی جواب سوال ما رو نمیده ولی شما اصلا نگاه کردی که سوال قبلیم چی بود؟
من پرسیده بودم که چرا لپ تاپ من بک لایت نداره خوب فکر کنم به خاطر مدلشه.
در مورد سوال بعدیم هم این بود که کسی به خاطر مشکلاتش برده نمایندگی یا نه یعنی پیشنهاد میشه که ببریم نمایندگی یا نه؟
خوب من هم آبدیتهای مختلفی از کارت گرافیک رو نصب کردم؛ هیچ کدومش جواب نداده بود تا اینکه آبدیتی رو که نرم افزار Driver Genius Professional Edition پیشنهاد کرد رو نصب کردم و مشکلاتم رفع شد.
به هر حال من عذر میخوام اگه بد صحبت کردم.
بگذریم؛
خوب بچه ها بیان نظر بدن ببینیم که کسی هست که بعد از نصب آبدیت بایوس a11 باز هم مشکلاتش تکرار شده باشه؟
اگه نه که بحث مشکلات رو ببیندیم بره پی کارش!
[QUOTE=elendil;5530504]
در مورد بازی هم میتونم بگم PES2011 رو خیلی عالی با های پرفرمنس اجرا کرده تا حالا :دی بازی های دیگه رو هم یواش یواش تست میکنم :دی
من pes2011 رو با باتری نمیتونم بازی کنم.یعنی همه گیما اینطوری میشن .سرعت لودشون پایین میشه ولی وقتی با اداپتور بازی میکنم سرعتش درست میشه.چی کار کنم بدون اداپتور سرعت cpu به حداکثر برسه؟
سلام
1 روز خریدمش البته کاملا اتفاقی بود جون میخواستم سونی اف 16 غش اف 123 بگیرم ولی قروشنده این مدل دل رو پیشنهاد کرد
1. یکبار هنگ کرد
2.هر یازی روش اجرا نمیشه جرا؟؟؟؟؟؟؟
3. هر برنامه ای اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟
خورد تو حالم
کاش حرفشو گوش نمیکردم
داداش راجع به هنگش بگم که اولا یه بار هنگ که یه چیز عادیه.
ولی راجع به دفعات بعدش منتظریم ببینیم که دوستان درباره ی اتفاقات بعد از آبدیت بایوس چه نظری میدن تا نظر آخر رو بدیم و خیال همه رو راحت کنیم.
اما درباره ی بازی و برنامه ها داداش اون دیگه به لپ تاپ ربطی نداره مال ویندوزه که 64 و هر بازی روش نصب نمیشه البته اگه درست متوجه منظورت شده باشم.
والا دوست عریر کاش عادی میبود اخه یک هو صفحه به صورت راه راه در اومد و خاموش شد آیا ایراد سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Facon_Archi
21-10-2010, 21:51
والا دوست عریر کاش عادی میبود اخه یک هو صفحه به صورت راه راه در اومد و خاموش شد آیا ایراد سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید از گرافیکت باشه خب
والا من متوجه نمی شم
لپ تاپ آکبند ایراد سخت افزاری داره ؟! واویلا
آقا میشه بیشتر راهنمایی کنید
من pes2011 رو با باتری نمیتونم بازی کنم.یعنی همه گیما اینطوری میشن .سرعت لودشون پایین میشه ولی وقتی با اداپتور بازی میکنم سرعتش درست میشه.چی کار کنم بدون اداپتور سرعت cpu به حداکثر برسه؟
دوست عزیز اون آیکون باتری توی notification icons یا sys. icons رو پوینتر رو روش کلیک کن دو تا گزینه میاد یکی Balanced یکی هم Power saving وقتی روی pow saving باشه performance لپ تاپ میاد پایینتر :دی میتونه از این باشه که شما وقتی روی باتری هستین نمیتونین به حداکثر کارایی برسین :دی اگه این نبود بگید بررسی کنیم ببینیم مشکل از کجاس :دی
Facon_Archi
22-10-2010, 00:05
والا من متوجه نمی شم
لپ تاپ آکبند ایراد سخت افزاری داره ؟! واویلا
آقا میشه بیشتر راهنمایی کنید
آپدیت گرافیک رو از سایت دل بگیر نصب کن شاید درست شد
کلا آپدیت هایی که واسه سخت افزار هست نصب کنی بهتره
شاید دیگه از این مشکلات پیش نیاد
خیلی از دوستان مشکل داشتن با این لپتاپ
نمیدونم شاید جنس تقلبی اش هم اومده تو بازار:دی
تنها ایرادش به نظر من این هست که Xp رو ساپورت نمیکنه یا اگه بکنه خیلی لود همه چی سنگین میشه و کلی ایرادات دیگه
دوست عزیز اون آیکون باتری توی notification icons یا sys. icons رو پوینتر رو روش کلیک کن دو تا گزینه میاد یکی Balanced یکی هم Power saving وقتی روی pow saving باشه performance لپ تاپ میاد پایینتر :دی میتونه از این باشه که شما وقتی روی باتری هستین نمیتونین به حداکثر کارایی برسین :دی اگه این نبود بگید بررسی کنیم ببینیم مشکل از کجاس :دی
باتری رو گذاشتم رو high performance ولی بازم فرقی نکرد سرعت بازی پایین بود.چه کنم؟:41:
کاش حداقل HP می گرفتم بد جور حورد تو حالم
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
یک مشکل جدید
دکمه F1 برای چه کاریه؟؟؟ وقای میزنم هتگ میکنه و ریست میشه
armin_punisher6
22-10-2010, 10:32
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
یک مشکل جدید
اینم باید تفاص بدین که رفتین i7 دل رو گرفتین.آخه HP و سونی رو ولی کردین رفتین دل گرفتین.
اینم باید تفاص بدین که رفتین i7 دل رو گرفتین.آخه HP و سونی رو ولی کردین رفتین دل گرفتین.
آقا یعنی انفدر وضع این مدل خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
یعنی ایراد از CPU شه ؟
بزارمش دمه در جا زباله فکر کنم سنگین ترم
armin_punisher6
22-10-2010, 10:52
آقا یعنی انفدر وضع این مدل خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
یعنی ایراد از CPU شه ؟
بزارمش دمه در جا زباله فکر کنم سنگین ترم
نگفتم ایراد از سی پی یوشه ولی دل هایی که مثل 1557 و 1558 که سی پی یو i7 دارن مشکلات زیادی توشون دیده شده.قیمتشون تقریبا از همه i7 ها پایینتره.من الان 8 ماهه hp 2170 گرفتم واقعا دارم لذت میبرم.بعضی روزا 20 ساعت هم روشنه.
نگفتم ایراد از سی پی یوشه ولی دل هایی که مثل 1557 و 1558 که سی پی یو i7 دارن مشکلات زیادی توشون دیده شده.قیمتشون تقریبا از همه i7 ها پایینتره.من الان 8 ماهه hp 2170 گرفتم واقعا دارم لذت میبرم.بعضی روزا 20 ساعت هم روشنه.
راستیتش منم این مدل HP مد نطرم بود ولی انقدر ازش بد گفتن دیگه این رو خریدم دوستان حس میکنم ناجور سرم کلاه رفته :18:
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
چجوری و با چه برتامه ای بچلوتمش ببینم چند مرده حلاجه؟؟؟؟؟؟
Facon_Archi
22-10-2010, 11:40
باتری رو گذاشتم رو high performance ولی بازم فرقی نکرد سرعت بازی پایین بود.چه کنم؟:41:
یک مشکل جدید
بعضی از بازی ها کلا سرعتش کم هست نمیدونم چرا،ربطی هم به تنظیمات بازی نداره..
F1 واسه ی help هست به شرطی که با اون Fn آبی بزنی ،F1 خالی رو بزنی میتونی تنظیمات صفحه نمایشگر رو تغییر بدی
راستیتش منم این مدل HP مد نطرم بود ولی انقدر ازش بد گفتن دیگه این رو خریدم دوستان حس میکنم ناجور سرم کلاه رفته :18:
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
چجوری و با چه برتامه ای بچلوتمش ببینم چند مرده حلاجه؟؟؟؟؟؟
ببین عزیز من تو سوال اولی که پرسیدید خدمتتون عرض کردم.
یکی دوبار هنگ کردن یه مشکل عادیه حتی اگه به قول شما شطرنجی و نافرم هنگ بکنه و ریست بشه.
در مورد اینکه دوستمون گفت اچ پی و سونی رو گذاشتی رفتی دل بخری داداش من ما که کله نکردیم بریم لپ تاپ بخریم تازه کار هم نیستیم یه چند ماهی روش تحقیق کردیم و رفتیم این و خریدیم
برو یه نگاهی به آمار خرابی لپ تاپها بنداز
آماری خرابی لپ تاپهای اچ پی از هر لپ تاپی بالاتره.
درباره ی سونی هم بگم که سونی بابت اسمش روی لپ تاپها ازتون پول میگیره.
اما مشکلات این لپ تاپ؛ آقا من خیلی زیاد درگیر مشکلات این لپ تاپ بودم و باهاش تا میتونستم کلنجار رفتم.
خلاصه ی کلام دل انقدر شرکت بزرگی هست که بتونه مشکلات سیستمهاش رو برطرف کنه.
من تو چند تا پست قبلی نوشتم که میتونید نرم افزار Driver Genius Professional Edition رو دانلود کنید و در قسمت آبدیت درایور بزارید سرچ کنه دنبال آبدیتهای جدید برای درایوراتون درایور کارت گرافیک لپ تاپتون رو از آبدیتای جدیدی که پیدا میکنه دانلود کنید یه چیزی حدود 70 مگابایته. از بین تمام درایورهای کارت گرافیکی که برای این لپ تاپ دانلود کردم این تنها درایوری بود که مشکلات رو حل کرد.
ضمناً میتونید از سایت دل آبدیت بایوستون رو دانلود کنید به اسم a11.
من با یکی از مهندسان شرکت دل که صحبت میکردم یه راهکاری ارائه داد که یه کم وقت گیره ولی عملیه اگه با این کارها مشکلتون رفع نشد بگید اون رو هم درج کنم.
سلام
آستینامو بالا زدم یه تست گرافیک از این لپ تاپ گرفتم به شرح زیر
1. بازی gta 7 که کلی دردسر رودسکتاپ کشیدم تا نصبش کنم رو این لپ تاپ به سادگی نصب شد و اجرا شد با گرافیک بالا اجرا کردم و به سادگی اجراشد ولی دمای سی پی یوش یه 95 رسید {بدون کول پد تست شده}
2. بازی prence of persia 5 هم یه سادگی نصب و اجرا شد
3. یازی mafia 2 هم نصب و اجرا شد البته با کمی تنظیم و ور رفتن
ولی دمای سی پی یو خیلی بالا میرفت و انگار آتیش زیرش بود
بازم بد نبود :46:
سلام
آستینامو بالا زدم یه تست گرافیک از این لپ تاپ گرفتم به شرح زیر
1. بازی gta 7 که کلی دردسر رودسکتاپ کشیدم تا نصبش کنم رو این لپ تاپ به سادگی نصب شد و اجرا شد با گرافیک بالا اجرا کردم و به سادگی اجراشد ولی دمای سی پی یوش یه 95 رسید {بدون کول پد تست شده}
2. بازی prence of persia 5 هم یه سادگی نصب و اجرا شد
3. یازی mafia 2 هم نصب و اجرا شد البته با کمی تنظیم و ور رفتن
ولی دمای سی پی یو خیلی بالا میرفت و انگار آتیش زیرش بود
بازم بد نبود :46:
دوست عزیز داغ کردن لپ تاپ در برندهای مختلف یه چیز عادی محسوب میشه و طبیعتا به یه برند خاص معطوف نمیشه.
توصیه میکنم حتما از کول پد استفاده کنید من خودم یه e table خریدم و ازش راضیم با وجودی که روزهای اول فکر میکردم که فنهای کوچکی داره و نمیتونه جواب گو باشه ولی حالا میبینم که کاملا عالیه.
این یه میز تاشوه که میتونید تاش کنید و توی کیف لپ تاپتون جا بدید.
میتونید توی اینترنت پیداش کنید.
اما در مورد بازیها من تا حالا بازیهای زیادی رو تست کردم هیچ کدومشون هم مشکلی نداشتند و این نشان از توان بالای سخت افزاری این لپ تاپ داره.
حتی بازی مافیا 2 هم بدون هیچ تنظیمی تموم کردم و با وجود کول پد میز لپ تاپم گرمای زیاد سی پی یو هم احساس نشد.
به هر حال منتظریم که دوستان نظر بدند که بعد از نصب گرافیک آخری که اسم بردم و آبدیت بایوس به a11 بازهم مشکلی داشتند یا خیر که بتونیم بحث اشکالات این لپ تاپ رو ببنیدم تا کسای دیگه هم بتونند در تصمیم گیریشون لحاظ کنند.
aminpanahi
25-10-2010, 11:59
سلام به همه
من دیروز لب تابم رو به یه کافینت بردم که سرعت اینترنتش خوبه
اول از همه ویندوزم رو کاملا ا÷ دیت کردم که البته خودش اتوماتیک این کار رو کرد
در ضمن برنامه بک آ÷ شرکت دل که خودش نصب بود از اول رو لب تابم هم ا÷ دیت شد
کلا یه یک ساعتی طول کشید
بایوسم رو به a11 ا÷ کردم
من که کلا خدا رو شکر مشکلی نداشتم تا الان هم بعد از آ÷دیت بایوس مشکلی ندیدم
کسی میدونه برنامه ی بک آ÷ دل که آ÷ دیت شد به چه دردی میخوره یعنی لبتابم رو اگه برگردونم رو فاکتوری تغییراتی تو ویندوز اعمال شده ؟
aminpanahi
25-10-2010, 12:02
در مورد بازی ها هم من چنتا از سنگین ترین بازی ها رو روش نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم
فقط بحث داغ کردن و بالا رفتنم سرعت فن لب تابه که اونم شما ها میگین تو تمام لب تاب ها اینجوریی
بازیهای مولتی ÷لیر هم به خوبی انجام میشه البته اگه تنظیمات شبکه رو درست انجام داده باشی
سلام به همه
من دیروز لب تابم رو به یه کافینت بردم که سرعت اینترنتش خوبه
اول از همه ویندوزم رو کاملا ا÷ دیت کردم که البته خودش اتوماتیک این کار رو کرد
در ضمن برنامه بک آ÷ شرکت دل که خودش نصب بود از اول رو لب تابم هم ا÷ دیت شد
کلا یه یک ساعتی طول کشید
بایوسم رو به a11 ا÷ کردم
من که کلا خدا رو شکر مشکلی نداشتم تا الان هم بعد از آ÷دیت بایوس مشکلی ندیدم
کسی میدونه برنامه ی بک آ÷ دل که آ÷ دیت شد به چه دردی میخوره یعنی لبتابم رو اگه برگردونم رو فاکتوری تغییراتی تو ویندوز اعمال شده ؟
اگه منظورت آبدیت بایوسه مشکل هنگ، شطرنجی شدن و ریست کردن لپ تاپ رو حل میکنه.
vivicici
25-10-2010, 19:46
سلام به همگي
۲تا عكس براتون ميزارم كه همين ۱ساعت پيش از desktop گرفتم,ميبينيد با اينكه bios و گرافيك آپديته و از برنامه اي كه tanatos عزيز (Driver Genius Professional Edition) گفتن هم استفاده كردم باز هم صفحه شطرنجي شده! 2روزه پيش هم وقتي لپ تاپ رو sleep كردم,دوباره كه خواستم resume كنم,لپ تاپ كار نكرد و صفحه كامل سياه شد كه مجبور شدم restart كنم.
خلاصه همون طور كه خواستين اطلاع دادم اميدوارم براي شما پيش نياد.
ميتونم بگم تنها مشكلي كه صد در صد حل شده بزرگ شدن موس بوده:sad:
اگه كسي ميتونه راهنمايي بكنه ممنون ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاید عکس ها یه کم سنگین باشه!
sheytoon001
25-10-2010, 20:17
سلام به همگي
۲تا عكس براتون ميزارم كه همين ۱ساعت پيش از desktop گرفتم,ميبينيد با اينكه bios و گرافيك آپديته و از برنامه اي كه tanatos عزيز (Driver Genius Professional Edition) گفتن هم استفاده كردم باز هم صفحه شطرنجي شده! 2روزه پيش هم وقتي لپ تاپ رو sleep كردم,دوباره كه خواستم resume كنم,لپ تاپ كار نكرد و صفحه كامل سياه شد كه مجبور شدم restart كنم.
به نظر من مشکل از گرافیکه!
این درایور ati 5470 برای n5010 هست ببین با لپ تاپت سازگاره اگه نه از سایت amd جدیدترین درایور 5470 رو دانلود و نصب کن ، قبل نصب هم حتما درایور قبلی رو uninstal کن
سلامی دوباره
دوستان یکی از اساتید فرمودن نباید با لپ تاپ بازی کرد چرا؟؟؟؟؟؟
vivicici
25-10-2010, 21:38
به نظر من مشکل از گرافیکه!
این درایور ati 5470 برای n5010 هست ببین با لپ تاپت سازگاره اگه نه از سایت amd جدیدترین درایور 5470 رو دانلود و نصب کن ، قبل نصب هم حتما درایور قبلی رو uninstal کن
مرسي دوست عزيز من جديدترين آپديت رو نصب كردم,فقط اول uninstall نكردم,اين كار واجبه و تاثير داره؟
سلام به همگي
انگار دوباره برگشتیم سر جای اول! :41:
راسیتش این عکسهایی که گذاشتی یه مشکل جدیده چون این شطرنجی شدن نوعی نیست که من و سایر دوستان ازش صحبت کردیم
در مورد اون برنامه هم یه توضیح کوچیکی بدم:
توی اون برنامه یه قسمتی هست به اسم آبدیت درایور که وقتی نوع ویندوزتون رو انتخاب میکنید بسته به همون ویندوز جدیدترین آبدیتهای موجود برای لپ تاپتون رو سرچ میکنه و بهتون نشون میده که میتونید به صورت تک یا کلی آبدیتش کنید.
والا همون طور که گفتم یه راه حل دیگه هم هست اگر چه سخت ولی یکی از مهندسای دل میگفت عملیه
حالا بقیه ی دوستانی که این آبدیتها رو از گرافیک و بایوس دانلود و نصب کردند لطف کنند وضعیت سیستمشون رو شرح بدن ببینیم چی کاره ایم.
من که خودم الان نزدیک دو هفته است که مشکلی نداشتم خدا رو شکر.
vivicici
26-10-2010, 08:58
انگار دوباره برگشتیم سر جای اول! :41:
راسیتش این عکسهایی که گذاشتی یه مشکل جدیده چون این شطرنجی شدن نوعی نیست که من و سایر دوستان ازش صحبت کردیم
در مورد اون برنامه هم یه توضیح کوچیکی بدم:
توی اون برنامه یه قسمتی هست به اسم آبدیت درایور که وقتی نوع ویندوزتون رو انتخاب میکنید بسته به همون ویندوز جدیدترین آبدیتهای موجود برای لپ تاپتون رو سرچ میکنه و بهتون نشون میده که میتونید به صورت تک یا کلی آبدیتش کنید.
والا همون طور که گفتم یه راه حل دیگه هم هست اگر چه سخت ولی یکی از مهندسای دل میگفت عملیه
حالا بقیه ی دوستانی که این آبدیتها رو از گرافیک و بایوس دانلود و نصب کردند لطف کنند وضعیت سیستمشون رو شرح بدن ببینیم چی کاره ایم.
من که خودم الان نزدیک دو هفته است که مشکلی نداشتم خدا رو شکر.
سلام
واقعيت من نوعه ديگه اي از شطرنجي شدن صفحه رو نداشتم,اين مشكل هم از همون اوايل كه لپ تاپ گرفتم بود(تازه هم لپ تاپ رو روشن كرده بودم كه دوباره اين طوري شد,هميشه هم ازكول پد استفاده ميكنم=از داغ كردن كارت گرافيك نيست)
والا تو اين ۷ماهي كه دارم ازش استفاده ميكنم,اين مشكلات رو باهاش داشتم.
۱.بزرگ شدن موس(كه حل شده)
۲.سياه شدن يكدفعه صفحه موقع پخش فيلم(ديگه موقع پخش فيلم تكرار نشده اما هنوز هست)
۳.يكي ديگه هم داغ كردنه و ايجوري شطرنجي شدن كه هميشه موقع روشن كردن لپ تاپ پيش مياد
۴.خيلي dvd-rw ضعيفه,نميدونم چرا!
باز هم ممنون كه به فكر حل مشكل هستين,Tanatos ميشه اون راه حل رو بگي,شايد كمك كرد. ممنون
در پیوست حرف دوستان گرامی باید عرض کنم این مشکل هنگ کردن برای من هم اتفاق افناده ولی شطرنجی نشده
چندتا سوال دارم از اساتید گرامی
1 میزان نمره به گرافیک من 9/4 هست {آپدیت درایو هم دانلود کرم ولی تغییری حاصل نشد
2 من همیشه وقتی دسترسی به برق دارم وصلش مینم به برق حتی اگه شارژ پر هم باشه از شارزر استفاده میکنم یکی از دوستان گفت عمر باطریت نصف میشه باید باطری رو در بیاری نظر شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟
vivicici
26-10-2010, 11:27
در پیوست حرف دوستان گرامی باید عرض کنم این مشکل هنگ کردن برای من هم اتفاق افناده ولی شطرنجی نشده
چندتا سوال دارم از اساتید گرامی
1 میزان نمره به گرافیک من 9/4 هست {آپدیت درایو هم دانلود کرم ولی تغییری حاصل نشد
2 من همیشه وقتی دسترسی به برق دارم وصلش مینم به برق حتی اگه شارژ پر هم باشه از شارزر استفاده میکنم یکی از دوستان گفت عمر باطریت نصف میشه باید باطری رو در بیاری نظر شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اگه روي desktop كليك راست كنيد و وارد برنامه catalyst بشين يه سري تنظيمات ميبينيد اگه level همه رو بالا بياريد بعد دوباره تست كنيد ميبينيد رتبتون بالا آمده(نيمچه overclock ميكنه,از حداكثر كارايي گرافيك استفاده ميكنه)تو بهتر اجرا شدن بازي هم تاثير داره,اما اگه نياز ندارين برشگردونين به defult
براي باطري هم اگه فول شارژ باشه وصل كنين به برق كه از باطري استفاده نميكنه(ميببينيد كه چراغ شارژ هم خاموشه)اگه هم نيمه شارژ داشت و خواستين و به برق وصل كنين ميتونين f3 روبزنين وارد تنظيمات باطري ميشه كه تو تب دوم يه تيك هست اگه اونو بزنين باز چراغ شارژ خاموش ميشه و يكسره از برق ميگره نه باطري شارژ ميشه نه ازش استفاده ميشه.
اصلا باطري رو در نيارين اگه يه دف برق بره به لپ تاپ آسيب ميزنه,اگه لازم هم بشه جابجاش كنين بايد اول خاموش كنين.خلاصه لپ تاپ حالش به باطريشه
سلام
اگه روي desktop كليك راست كنيد و وارد برنامه catalyst بشين يه سري تنظيمات ميبينيد اگه level همه رو بالا بياريد بعد دوباره تست كنيد ميبينيد رتبتون بالا آمده(نيمچه overclock ميكنه,از حداكثر كارايي گرافيك استفاده ميكنه)تو بهتر اجرا شدن بازي هم تاثير داره,اما اگه نياز ندارين برشگردونين به defult
براي باطري هم اگه فول شارژ باشه وصل كنين به برق كه از باطري استفاده نميكنه(ميببينيد كه چراغ شارژ هم خاموشه)اگه هم نيمه شارژ داشت و خواستين و به برق وصل كنين ميتونين f3 روبزنين وارد تنظيمات باطري ميشه كه تو تب دوم يه تيك هست اگه اونو بزنين باز چراغ شارژ خاموش ميشه و يكسره از برق ميگره نه باطري شارژ ميشه نه ازش استفاده ميشه.
اصلا باطري رو در نيارين اگه يه دف برق بره به لپ تاپ آسيب ميزنه,اگه لازم هم بشه جابجاش كنين بايد اول خاموش كنين.خلاصه لپ تاپ حالش به باطريشه
ممنونن
نقطه قوت این لپ تاپ باطریشه واسه همین نگرانش بودم باز هم از راهنماییتون ممنونم
سلام
واقعيت من نوعه ديگه اي از شطرنجي شدن صفحه رو نداشتم,اين مشكل هم از همون اوايل كه لپ تاپ گرفتم بود(تازه هم لپ تاپ رو روشن كرده بودم كه دوباره اين طوري شد,هميشه هم ازكول پد استفاده ميكنم=از داغ كردن كارت گرافيك نيست)
والا تو اين ۷ماهي كه دارم ازش استفاده ميكنم,اين مشكلات رو باهاش داشتم.
۱.بزرگ شدن موس(كه حل شده)
۲.سياه شدن يكدفعه صفحه موقع پخش فيلم(ديگه موقع پخش فيلم تكرار نشده اما هنوز هست)
۳.يكي ديگه هم داغ كردنه و ايجوري شطرنجي شدن كه هميشه موقع روشن كردن لپ تاپ پيش مياد
۴.خيلي dvd-rw ضعيفه,نميدونم چرا!
باز هم ممنون كه به فكر حل مشكل هستين,Tanatos ميشه اون راه حل رو بگي,شايد كمك كرد. ممنون
من توصیه میکنم که شما تاچ پدت رو دیسیبل کنی و نتیجه رو ببینی.
آخه اون راهی که به من توصیه شده خیلی زمانبره.
به هر حال اگه باز هم مشکل داشتی بگو تا ببینیم چی کار میکنیم.
vivicici
26-10-2010, 12:59
من توصیه میکنم که شما تاچ پدت رو دیسیبل کنی و نتیجه رو ببینی.
آخه اون راهی که به من توصیه شده خیلی زمانبره.
به هر حال اگه باز هم مشکل داشتی بگو تا ببینیم چی کار میکنیم.
سلام
شما disable كردن تاچ پد رو قبلا براي حل مشكل برزگ شدن موس پيشنهاد كرده بودين كه اونم خدارو شكر حل شده من الان گيره اين شطرنجي شدن و سياه شدن يكدفعه صفحه هستم,كه بايد بگم تنها خوبي آپديت بايوس اين بوده كه تعدادشو كم كرده!
نميدونم بايد منتظر آپديت جديد از بايوس باشم يا با اين مشكلات كنار بيام.
نه داداش میدونم که چی گفتم و برای چی!
منتها چیزی که هست اینه که تو صحبتهایی که من با دوستانم داشتم نظر اونها این بود که توی این مدل مشکلات گرافیکی به خاطر داغ کردن دستگاهه و حالا دسیبل کردن تاچ پد به خاطر کم کردن گرمای لپ تاپه و فقط مربوط به بزرگ شدن پوینتر ماوس نمیشه.
vivicici
26-10-2010, 18:29
نه داداش میدونم که چی گفتم و برای چی!
منتها چیزی که هست اینه که تو صحبتهایی که من با دوستانم داشتم نظر اونها این بود که توی این مدل مشکلات گرافیکی به خاطر داغ کردن دستگاهه و حالا دسیبل کردن تاچ پد به خاطر کم کردن گرمای لپ تاپه و فقط مربوط به بزرگ شدن پوینتر ماوس نمیشه.
باشه مشكلي نيست من تاچ پد رو disable مي كنم, نتيجشو هم اطلاع ميدم,اما همونطور كه قبلا كفتم موقع روشن كردن لپ تاپ كه فكر نكنم اونقدر داغ كرده باشه اين مدلي شطرنجي ميشه و تا restart نكنم درست نميشه!!؟
اصلا موقع بالا اومدن این اتفاق میافته؟
یعنی بدون اینکه در حال کار کردن با نرم افزار خاصی باشی؟
vivicici
26-10-2010, 22:39
اصلا موقع بالا اومدن این اتفاق میافته؟
یعنی بدون اینکه در حال کار کردن با نرم افزار خاصی باشی؟
بله,چند ثانيه بعد از بالا آمدن ويندوز شروع ميشه.چند ثانيه چند ثانيه روي صفحه جابجا مي شه,تنها راهه حل هم restar كردنه
ای بابا این هم که شد مشکل جدید که.
آقا ما تازه میخواستیم ویندوزمون رو عوض کنیم الان ترس برم داشت بیخیال بشم بهتره کاره دیگه دیدی یه دفعه باز هم ...
دوست عزیز من حس میکنم مشکل شما سخت افزاری هست با این اوصاف
بازهم اساتید صاحب نظرن
vivicici عزیز براتون به شکل پیغام خصوصی راه حل رو میزارم.
vivicici عزیز براتون به شکل پیغام خصوصی راه حل رو میزارم.
آخه جرا خصوصی؟ شاید این مشکل واسه من یا دوستان دیگه هم پیش بیاد :10:
سلام دوستان
کسی اینجا هنوز با 1558 مشکلی داره ؟
آخه جرا خصوصی؟ شاید این مشکل واسه من یا دوستان دیگه هم پیش بیاد :10:
این راه حل پیشنهاد شده است و فعلا فقط برای چند نفر جواب داده.
این دوستمون هم چون راه حلهای دیگه براش جوابگو نبوده این راه حل رو براش فرستادم.
اگه بقیه هم با راه حلهای معمولی به جایی نرسیدن چشم.
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
سلام دوستان
کسی اینجا هنوز با 1558 مشکلی داره ؟
داداش بعد از آبدیت بایوس جدید و درایور گرافیک جدید تا اونجا که من میدونم هنوز دو تا از دوستان مشکلاتشون تکرار میشه و بقیه مشکلی ندارند.
داداشای گلم اگه می شه این بحث یکی جمع بندی کنه تا من بفهمم این مشکل ماوس و ... رو چه جوری می شه حل کرد!:19:
یک مشکل جدید و بسیار جالب
یکهو برفک شد صفجه و ریست شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
خوب من چند دفعه گفتم که همه ی کسایی که بعد از آبدیتها مشکل داشتند مشکلشون رو ذکر کنند تا ببنیم که بعد از آبدیت چند نفر با مشکل مواجه شدند.
فعلا که دو نفر از دوستان این مشکل رو داشتند.
هیچ کس نیست جواب بده؟؟!!
زیر ÷ام علف سبز شد!!!!!
هیچ کس نیست جواب بده؟؟!!
زیر ÷ام علف سبز شد!!!!!
دوست عزیز مشکلات این لپ تاپ یکی دوتا نیست بعضی از دوستان از موازدی با خبرند که به صورت محرمانه بیان میکنن
از من میشنوی سری که درد نمیکته دستمال نبند و برویک مدل دیگه بخر :41:
دوست عزیز مشکلات این لپ تاپ یکی دوتا نیست بعضی از دوستان از موازدی با خبرند که به صورت محرمانه بیان میکنن
از من میشنوی سری که درد نمیکته دستمال نبند و برویک مدل دیگه بخر :41:
نه عزیز من اصلا صحبت محرمانه بیان کردنش نیست!:46:
من قبلا هم گفتم وقتی که مشکلات با آبدیت بایوس و گرافیک به روشی که گفتم حل نشد یه روشی هست که خدمتتون عرض میکنم منتها این راه حل از من نیست و یکی از مهندسان شرکت دل پیشنهادش کردند و راستیش من دلیل علمی براش ندارم واسه ی همین چون نمیتونم اثباتش کنم به یکی از بچه ها پیشنهادش کردم که اگه در مورد اون جواب دادم به صورت علنی ذکر کنم ولی خوب از اون دوستمون هم خبری نشد!
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
هیچ کس نیست جواب بده؟؟!!
زیر ÷ام علف سبز شد!!!!!
من متوجه سوال شما نشدم شرمنده!
اگه دوباره ذکر کنید ممنون میشم.
shahrooz66
04-11-2010, 13:32
سلام دوستان من هم 3 ماهی هست 1558 دارم راضی هستن تقریبا ولی مال من backlight نداره چرا؟ نکنه تقلبیه؟؟
نه عزیز من اصلا صحبت محرمانه بیان کردنش نیست!:46:
من قبلا هم گفتم وقتی که مشکلات با آبدیت بایوس و گرافیک به روشی که گفتم حل نشد یه روشی هست که خدمتتون عرض میکنم منتها این راه حل از من نیست و یکی از مهندسان شرکت دل پیشنهادش کردند و راستیش من دلیل علمی براش ندارم واسه ی همین چون نمیتونم اثباتش کنم به یکی از بچه ها پیشنهادش کردم که اگه در مورد اون جواب دادم به صورت علنی ذکر کنم ولی خوب از اون دوستمون هم خبری نشد!
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
من متوجه سوال شما نشدم شرمنده!
اگه دوباره ذکر کنید ممنون میشم.
ممنون که جواب دادید.
متاسفانه من این مدل رو خریدم،وخیلی نا راضیم،
مشکل من اینه که هنوز ماوسم بزرگ میشه وبعضی وقتا یوهو سیستم هنگ می کنه و چاره ای جز shot down کردن با کلید ÷اور ندارم!
البته من گرافیک و بایوس رو آ÷دیت کردم و تاچ ÷د رو غیر فعال ولی هنوز مشکل حل نشده!!!!!!!
javad_arash2003
05-11-2010, 07:33
سلام دوستان
من فکر می کردم که دیگه مشکلات حل شده و لی الان که دوباره اومدم دیدم که زیاد تر شده
دوستان عزیز بهتره که با شرکت زیگورات نمایندگی دل در ایران تماس بگیرید حتما راهنمایی می کنن
سلام دوستان
من فکر می کردم که دیگه مشکلات حل شده و لی الان که دوباره اومدم دیدم که زیاد تر شده
دوستان عزیز بهتره که با شرکت زیگورات نمایندگی دل در ایران تماس بگیرید حتما راهنمایی می کنن
دوست عزیز این کار بارها صورت گرفته اونها عقیدشون بر اینه که این مشکل به خاطر گرم شدن بیش از حد این لپ تاپه که به نظر من کاملا عقیده ی مزخرفیه!
نمیدونم میدونید یا نه ولی سونی مدتی قبل فراخوانی برای جمع آوری لپ تاپهای سری F داده بود به خاطر اینکه اونها به خاطر گرمای زیادشون تغییر شکل داده بودند ولی هیچ وقت مشکلاتی مثل بزرگ شدن کرسر ماوس یا شطرنجی شدن صفحه گزارش نشد!
عده ی دیگه ای از مهندسان شرکت دل عقیده دارند که این مشکل مربوط به اشکال در چیپست گرافیکیه این دستگاهه که اگه اینطور بود چرا مشکل من با آبدیت بایوس و درایور کارت گرافیک حل شد؟
البته در مورد بعضی از دوستان که هنوز این مشکل رو دارند باید بیشتر کار بشه و شاید در مورد اونها ارسال دستگاهشون به نمایندگی و تعمیر یا تعویض قطعات جواب بده!
ممنون که جواب دادید.
متاسفانه من این مدل رو خریدم،وخیلی نا راضیم،
مشکل من اینه که هنوز ماوسم بزرگ میشه وبعضی وقتا یوهو سیستم هنگ می کنه و چاره ای جز shot down کردن با کلید ÷اور ندارم!
البته من گرافیک و بایوس رو آ÷دیت کردم و تاچ ÷د رو غیر فعال ولی هنوز مشکل حل نشده!!!!!!!
ببینید دوست عزیز، برای شما و همه ی دوستانی که دوست دارند یه جمع بندی صورت بگیره این کار رو انجام میدم.
مشکلات این لپ تاپ در بزرگ شدن کرسر ماوس، شطرنجی شدن و سیاه شدن صفحه خلاصه میشه که البته مشکلات کوچیکی نیستند!
ما تمام راه حلهایی که ارائه دادیم رو شما دیدید که خلاصه شده در:
دیسیبل کردن تاچ پد؛
استفاده از برنامه ی Driver Genius Professional Edition برای دانلود آخرین درایور کارت گرافیک؛
و استفاده از آخرین آبدیت بایوس یعنی a11.
خوشبختانه عده ی زیادی از دوستان از جمله خودم تونستند مشکلاتشون رو به این روشها حل کنند که مثلا من حالا دیگه انقدر از این لپ تاپ راضیم که دارم اون رو به دوستانم هم پیشنهاد میکنم.
ولی برای کسانی که این کارها براشون جواب نداده:
برای یه سری از دوستان راه حلی ارائه کردم که خودم براش توجیح علمی ندارم!
به خاطر همین نمیتونم به صورت عمومی اعلامش کنم! :41:
ازشون خواستم که جواب کار رو به من اطلاع بدند که در صورتی که مشکلات اونها به این وسیله حل شد این راه حل رو برای سایر دوستان هم بزاریم منتها متاسفانه ازشون خبری نشده! :13:
فکر کنم کلا سیستمشون منفجر شده! :27:
فعلا که راه حل دیگه ای برای این کار نیست به غیر از ارائه ی اون به نمایندگیها که اون رو هم بعضی ها توصیه میکنند و بعضیها نفی!
من تجربش نکردم!
به هر حال باز هم اگه خبری شد اطلاع میدم.
javad_arash2003
07-11-2010, 09:29
باز هم سلام
دوستان عزیز
اگه همه این لپ تاپ ها اینجور نیستند
یعنی مثلا مال من هیچ وقت این مشکلات رو نداشته و الان 2 ماهه که من دارم بهاش کار می کنم
پس باید تو یه سری خاص این مشکل باشه
و به قول دوست عزیزمون باید مثل سونی یه فراخوان بزنند که این کار رو تا حالا نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
دوست عزیز نمیدونم چند درصد کسانی که این سری از لپ تاپهای دل رو خریدند این مشکل رو از ابتدا نداشتند ولی چیزی که مشخصه و من در جستجوهام توی اینترنت بهش رسیدم اینه که چه در داخل کشور و چه در خارج از اون تعداد اندکی بودند که این مشکلات رو از ابتدا نداشتند یا بعدها براشون به وجود نیومده امیدوارم که این اتفاق برای لپ تاپ شما نیوفته ولی 2 ماه زمان کمیه برای اینکه دربارش نتیجه گیری کنید!
ببینید دوست عزیز، برای شما و همه ی دوستانی که دوست دارند یه جمع بندی صورت بگیره این کار رو انجام میدم.
مشکلات این لپ تاپ در بزرگ شدن کرسر ماوس، شطرنجی شدن و سیاه شدن صفحه خلاصه میشه که البته مشکلات کوچیکی نیستند!
ما تمام راه حلهایی که ارائه دادیم رو شما دیدید که خلاصه شده در:
دیسیبل کردن تاچ پد؛
استفاده از برنامه ی Driver Genius Professional Edition برای دانلود آخرین درایور کارت گرافیک؛
و استفاده از آخرین آبدیت بایوس یعنی a11.
خوشبختانه عده ی زیادی از دوستان از جمله خودم تونستند مشکلاتشون رو به این روشها حل کنند که مثلا من حالا دیگه انقدر از این لپ تاپ راضیم که دارم اون رو به دوستانم هم پیشنهاد میکنم.
ولی برای کسانی که این کارها براشون جواب نداده:
برای یه سری از دوستان راه حلی ارائه کردم که خودم براش توجیح علمی ندارم!
به خاطر همین نمیتونم به صورت عمومی اعلامش کنم! :41:
ازشون خواستم که جواب کار رو به من اطلاع بدند که در صورتی که مشکلات اونها به این وسیله حل شد این راه حل رو برای سایر دوستان هم بزاریم منتها متاسفانه ازشون خبری نشده! :13:
فکر کنم کلا سیستمشون منفجر شده! :27:
فعلا که راه حل دیگه ای برای این کار نیست به غیر از ارائه ی اون به نمایندگیها که اون رو هم بعضی ها توصیه میکنند و بعضیها نفی!
من تجربش نکردم!
به هر حال باز هم اگه خبری شد اطلاع میدم.
داداش خیلی حال دادی به مولا،دمت گرم،مشکل من حل شد،فقط یه سوال دیگه،شرمنده،
وقتی سیستم رو shot down می کنم و می خوام دوباره روشن کنم خیلی خیلی طول میکشه بالا بیاد یا کلا بالا نمی آد،منم مجبور می شم لپ تاپ ببندم و چند دقیقه صبر کنم تا چراغ پاور خاموش روشن بشه و دوباره روشنش کنم ...،راهکار شما چیه؟؟!!
vivicici
07-11-2010, 17:38
سلام به همگي
من راه حلي كه tanatos عزيز گفته بود از يه مهندس شنيده رو انجام دادم(با اينكه يه كمي بي معني به نظر ميرسيد)بيشتر از يه هفته هم هست كه منتظرم كه مشكلش تكرار بشه اما گوش شيطون كر انگار درست شده!(البته به نظرم بايد يه ماهي صبر كنم اگه تكرار نشه ديگه مطمئنم)
حالا زحمت گفتن راه حل براي بقيه به عهده خود tanatos كه هر جور مايله بگه.
اما نظر كلي من حتي اگه اين مشكلات هم حل شده باشه براي كساني كه ميخوان اين مدل رو بخرن اينه كه بايد حداقل با مشكل ضعيف بودن dvd-rw و صداهاي عجيبي كه از زيره كيبورد در مياد و داغ كردنه زياد(كه البته با يه كول پد خيلي كم ميشه) اين مدل بسازند!
داداش خیلی حال دادی به مولا،دمت گرم،مشکل من حل شد،فقط یه سوال دیگه،شرمنده،
وقتی سیستم رو shot down می کنم و می خوام دوباره روشن کنم خیلی خیلی طول میکشه بالا بیاد یا کلا بالا نمی آد،منم مجبور می شم لپ تاپ ببندم و چند دقیقه صبر کنم تا چراغ پاور خاموش روشن بشه و دوباره روشنش کنم ...،راهکار شما چیه؟؟!!
مشکل جدید شما موقت و به خودی خود حل میشه.
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
سلام به همگي
من راه حلي كه tanatos عزيز گفته بود از يه مهندس شنيده رو انجام دادم(با اينكه يه كمي بي معني به نظر ميرسيد)بيشتر از يه هفته هم هست كه منتظرم كه مشكلش تكرار بشه اما گوش شيطون كر انگار درست شده!(البته به نظرم بايد يه ماهي صبر كنم اگه تكرار نشه ديگه مطمئنم)
حالا زحمت گفتن راه حل براي بقيه به عهده خود tanatos كه هر جور مايله بگه.
اما نظر كلي من حتي اگه اين مشكلات هم حل شده باشه براي كساني كه ميخوان اين مدل رو بخرن اينه كه بايد حداقل با مشكل ضعيف بودن dvd-rw و صداهاي عجيبي كه از زيره كيبورد در مياد و داغ كردنه زياد(كه البته با يه كول پد خيلي كم ميشه) اين مدل بسازند!
نمیدونم چطور از صحبتهای من برداشت میکنید منتها من نه تا حالا مشکلی با dvd-rw داشتم و نه با داغ کردن.
خوب خدا رو شکر که مشکل این دوستانمون با راه حلی که پیشنهاد کردم حل شد.
خوب من به صورت اتفاقی این کار رو کردم و خیلی هم مطمئن نبودم که رفع مشکلات سیستمم به خاطر این کار بوده ولی خوب با یکی از دوستانم که یکی از مهندسین شرکت دله صحبت کردم و این موضوع رو بهش گفتم؛
اون هم گفت که اصلا امکان نداره که به چنین روشی تونسته باشی مشکلت رو حل کنی ولی خوب من این کارو کرده بودم! :5:
و به دوستانی که رفع مشکلاتشون به وسیله ی راه حلهای قبلی صورت نگرفته بود پیشنهاد کردم و اونها هم جواب گرفتند.
ببخشید فقط یه کمی خالی بندی داشت که گفته بودم یکی دیگه این و پیشنهاد کرده در حالی که اون یکی دیگه کاملا ردش کرده بود!
ولی خوب خیلی مهم نیست چطوری مهم اینه که مشکلات حل شده :46:
باز هم اگه دوستانی هستند که هنوز مشکلاتشون ادامه داره و ما رو قابل میدونند من در خدمتم!
[QUOTE=tanatos;5590692]مشکل جدید شما موقت و به خودی خود حل میشه.
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
مشتی خیلی وقته این مشکل داره،اگه از اون راه های باحال داری بازم،لطفا بفرست!!!!!
دوست عزیز من هنوز سعادت زیارت صحن آقا رو پیدا نکردم!
ولی درباره ی مشکلتون:
من مشکل شما رو هم تجربه کردم ولی با همون راه حل قبلیم مشکل برطرف شد!
خیلی نگرانش نباشید!
سلام دوستان
به نظر شما دوستان 1558 با سی پی یو core i7 840QM 1.86 up to 3.2 8Mb Cache با قیمت 1.690.000 تومان ارزش خریدن داره؟
6گیگ رم ، 640 گیگ هارد و گرافیک Ati 5470
من تا حالا ندیدم که یه 1558 چنین کانفیگی داشته باشه!
همونطور که میدونید تنها مواردی که در یک مدل خاص قابل تغییرند هارو و رم اونه.
ولی شما همه ی کانفیگ رو تغییر کرده ذکر کردید که کمی جای شک و شبهه داره!
سلام دوستان
به نظر شما دوستان 1558 با سی پی یو core i7 840QM 1.86 up to 3.2 8Mb Cache با قیمت 1.690.000 تومان ارزش خریدن داره؟
6گیگ رم ، 640 گیگ هارد و گرافیک Ati 5470
اطلاعات این دوستمون دقیقا درسته بجز کچ سی پی یو که 6 مگ هست این لپ تاپ با این کانفیگ هست چون خودم هم همین مدل رو با همین کانفیگ دارم دی جی کالا هم داره این کانفیگ رو
cpu i7 cach 6
ram 6
graphik 5470 ati ke 1 gig hast va ta 2.8 gig ba ram shar mikone
harde 640
:11:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
قیمت من خریدم 3 هفته پیش 1450 تومان بود با گارانتی تک تیم فن که جز بسیار قدیمی های آی تی هست
این رو هم ذکر کنم که ابن کانفیگ بهترین کانفیگ سری studio شرکت dell هست و مختص گیم و مصارف خانگیس این رو من نمیگم برید سایت زیگورات و لیست قیمتاشو دانلود کنید این کانفیگ رو هنوز قیمت نزده
این مدل معروف به 1558g که کش cpu اون 8 هست،مدل cpu اون 840qm که تو سایت intel هم همچین کشی ذکر شده،منم از همین مدل دارم،که 1640000 خریدم!!!
ولی با همه ابن تفاصیل من هرگز پیشنهاد نمیکنم بگیری این مدل رو
kocheh21
10-11-2010, 09:33
سلام
من میخوام1558 بگیرم با این مشخصات
kocheh21
10-11-2010, 10:02
سلام دوستان من تازه تو این سایت عضو شدم امید وارم که مفید باشم
به نظرشما رو این نوت بوک این بازی ها راحت اجرا میشه call of 6,5,4 shift gta7,6 و.......
مشخصات:
1.8 cor i7 8m cache
6gb ram
2.2gb ati (1g)vga
7hp
**ای کاش زندگی هم ریکاوری داشت**
این رو هم ذکر کنم که ابن کانفیگ بهترین کانفیگ سری studio شرکت dell هست و مختص گیم و مصارف خانگیس این رو من نمیگم برید سایت زیگورات و لیست قیمتاشو دانلود کنید این کانفیگ رو هنوز قیمت نزده
ما که چیزی نگفتیم داداشی!
خوب من این کانفیگ رو ندیده بودم!
در کل گفتم دوست عزیر من هم کانفیگ با سی پی یو 8 مگ کش رو ندیدم
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
این مدل معروف به 1558g که کش cpu اون 8 هست،مدل cpu اون 840qm که تو سایت intel هم همچین کشی ذکر شده،منم از همین مدل دارم،که 1640000 خریدم!!!
مبارک باشه:11: ولی ای کاش مدل هاب دیگرو انتخاب میکردید :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.