مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Dell Studio 1558
Ashibad، داداش چرا تبلیغ سوء میکنی؟
مگه بازم با لپ تاپت مشکل داری آخه؟
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
سلام دوستان من تازه تو این سایت عضو شدم امید وارم که مفید باشم
به نظرشما رو این نوت بوک این بازی ها راحت اجرا میشه call of 6,5,4 shift gta7,6 و.......
مشخصات:
1.8 cor i7 8m cache
6gb ram
2.2gb ati (1g)vga
7hp
**ای کاش زندگی هم ریکاوری داشت**
خوش اومدی داداش!
به قول گفتنی:
مدیر شدنت و ببینیم!
اسم این لپ تاپی که کانفیگش رو نوشتی رو هم مینوشتی بدونیم چیه!
در کل گفتم دوست عزیر من هم کانفیگ با سی پی یو 8 مگ کش رو ندیدم
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
مبارک باشه:11: ولی ای کاش مدل هاب دیگرو انتخاب میکردید :46:
آره داداش موافقم با شما،کاش نمی گرفتم،سرعتش فوق العاده پایینه،من کلا بازی نمی کنم،ولی اون روز خواستم امتحانش کنم،بازم ما رو ضایع کرد،gta iv روش به زور اجرا شد!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز نیازی به تبلیغ سو نیست چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
تمام این کانفیگ فقط اسم هست ویجی ای این لپ تاپ ضعیفه در مقابل لپ تاپ های تو این رنج در کل این کانفیگ فقط اسم هست نه کارایی
شما تا حالا بازیی نصب کرده که نتونه اجراش کنه؟
شما تا حالا بازیی نصب کرده که نتونه اجراش کنه؟
دوست عزیز اجرا شدن ملاک نیست مهم نحوه اجرا شدن هست همین gta 7 که من گفتم اجرا شد ب راحتی اجرا شد ولی مجبورم گرافیک بازی رو بیارم پایین تا کمی روون اجرا شه ولی خیلی جاها slow میشه و من به وضوح میبینم داره به لپ تاپ فشار میاد صدای فن ها و داغ کردن شدید حتی با وجود کول پد گواه این گفته من هست
حتی بازی قدیمی driver 3 که مال سال 2007 هست روش اجرا کردم در حین بازی به صورت slow اجرا میشه
دوست عزیز من که نمیگم بده من میگم تو این رنج قیمت لپ تاپ هایی بهتر و با کارایی بالا تری و جود داره که این مدل لپ تاپ خیلی خیلی جولوش ضعیف هست:46:
دوست عزیز اجرا شدن ملاک نیست مهم نحوه اجرا شدن هست همین gta 7 که من گفتم اجرا شد ب راحتی اجرا شد ولی مجبورم گرافیک بازی رو بیارم پایین تا کمی روون اجرا شه ولی خیلی جاها slow میشه و من به وضوح میبینم داره به لپ تاپ فشار میاد صدای فن ها و داغ کردن شدید حتی با وجود کول پد گواه این گفته من هست
حتی بازی قدیمی driver 3 که مال سال 2007 هست روش اجرا کردم در حین بازی به صورت slow اجرا میشه
دوست عزیز من که نمیگم بده من میگم تو این رنج قیمت لپ تاپ هایی بهتر و با کارایی بالا تری و جود داره که این مدل لپ تاپ خیلی خیلی جولوش ضعیف هست:46:
منم موافقم،واقعا حیف پول!!!!!!
شما توی این رنج قیمت و با همین کانفیگ چهار تا لپ تاپ دیگه نام ببر ما هم یاد بگیریم!
شما توی این رنج قیمت و با همین کانفیگ چهار تا لپ تاپ دیگه نام ببر ما هم یاد بگیریم!
f 123 و f 125 و f116 سونی
اچ پی
2170
2190
سونی ها فوق العاده هستن ولی این مدل سونی ها بسیار کم هستند در بازار تمام این مدل ها تو همون رنج یک میلیون جهارصد هراز تومن 1558 هستبه جز f116 که با گارانتی اصلیش 1800000 تومن بود
کسی که خواب هست را میتونی بیدار کنی ولی کسی که خودشو به خواب زده هرگز
من هرچی نمونه و دلیل برای شما بیارم شما مرغتون 1 پا داره شما خوش باش که 1558 بهترین مدل هست :27:
اچ پی
2170
2190
سونی ها فوق العاده هستن ولی این مدل سونی ها بسیار کم هستند در بازار تمام این مدل ها تو همون رنج یک میلیون جهارصد هراز تومن 1558 هستبه جز f116 که با گارانتی اصلیش 1800000 تومن بود
من هرچی نمونه و دلیل برای شما بیارم شما مرغتون 1 پا داره شما خوش باش که 1558 بهترین مدل هست :27:
تازه مدل های سونی blu ray هم داره که کاملا صاحب لپ تاپ رو تا 6 سال آینده به روز نیگه میداره:27:
[QUOTE=tanatos;5578415]نه عزیز من اصلا صحبت محرمانه بیان کردنش نیست!:46:
من قبلا هم گفتم وقتی که مشکلات با آبدیت بایوس و گرافیک به روشی که گفتم حل نشد یه روشی هست که خدمتتون عرض میکنم منتها این راه حل از من نیست و یکی از مهندسان شرکت دل پیشنهادش کردند و راستیش من دلیل علمی براش ندارم واسه ی همین چون نمیتونم اثباتش کنم به یکی از بچه ها پیشنهادش کردم که اگه در مورد اون جواب دادم به صورت علنی ذکر کنم ولی خوب از اون دوستمون هم خبری نشد!
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
دوست عزیز ممنون میشم اگه راه حلتو به ما هم بگی
اچ پی
2170
2190
لحن صحبتت خیلی بد بود.
در این که شما مهندسی و بیدار و ما از خوابیم و از هیچی سردرنمیاریم هیچ شکی نیست!
فکر کنم این جمله براتون آشنا باشه اینطور نیست؟
QUOTE=ashibad]من یه کمکت احتیاج دارم اگه میشه آی دی مو اد کن خواهش میکنم:10:
ashii_666yahoo.com[/QUOTE]
گذشته از اون من هیچ وقت نگفتم 1558 بهترین لپ تاپ موجود در بازاره.
شرکت دل هم مال پدرم نیست که مرغم یه پا داشته باشه و ازش دفاع کنم.
ولی دارم از انتخابم دفاع میکنم.
من دو ماه تموم دنبال لپ تاپ گشتم و این و خریدم.
لپ تاپهای سری f سونی اولین انتخابهای من بودند!
ولی هیچ میدونستید که شرکت سونی اونها رو به خاطر مشکل گرمای بیش از حد و تغییر شکل قطعات داخلیش به همین دلیل جمع آوری کرده ولی در کشور ما این کار صورت نگرفته!
گذشته از اون شرکت سونی همواره به خاطر نامش بر روی محصولاتش مبلغی رو میطلبه یعنی اگه مقایسه کنید مبینید که لپ تاپهایی با کانفیگ برابر و از شرکت های دیگه رقم قابل ملاحظه ای با لپ تاپهای این شرکت اختلاف دارند.
اما اچ پی.
و دومین انتخاب من لپ تاپی بود از سری پاویلیون اچ پی به نام DV6 2300!
اما اگه توصیه ی گوگل رو در سرچ لپ تاپهای این شرکت ادامه بدید می بینید که آمار مشکلات لپ تاپهای شرکت اچ پی جزو رده های بالای جدوله و به همین دلیل توصیه نمیشه!
البته مرغ ما یه پا داره از چیزی سر درنمیاریم و شما نابغه اید.
عذرخواهی میکنم از خدمتتون که با عرائضم وقت مبارکتون رو گرفتم!
[QUOTE=tanatos;5578415]نه عزیز من اصلا صحبت محرمانه بیان کردنش نیست!:46:
من قبلا هم گفتم وقتی که مشکلات با آبدیت بایوس و گرافیک به روشی که گفتم حل نشد یه روشی هست که خدمتتون عرض میکنم منتها این راه حل از من نیست و یکی از مهندسان شرکت دل پیشنهادش کردند و راستیش من دلیل علمی براش ندارم واسه ی همین چون نمیتونم اثباتش کنم به یکی از بچه ها پیشنهادش کردم که اگه در مورد اون جواب دادم به صورت علنی ذکر کنم ولی خوب از اون دوستمون هم خبری نشد!
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
دوست عزیز ممنون میشم اگه راه حلتو به ما هم بگی
به صورت پیام خصوصی براتون ارسال خواهد شد.
اگه به لحن صحبت هست شما خیلی زودتر از من شروع کردی راجعبه مهندسی بگم که نه مهندسم نه ادعایی دارم اونی ادعا داره که تا از تو بحث کم میاره بحثای حاشیه ای میکشه وسط آره احتیاج داشتم و دارم که در مورد این لپ تاپ تحقیق کنم حالا هر کسی که می خواد باشه شما یا .... انقدر ایراد داره این لپ تاپ که آدم به هر کسی رو بندازه برای کمک من که ادعایی ندارم اونی ادعا داره که جواب مشکل خلق الاه رو با پیغام خصوصی میده اونه که فکر میکنه مهندسه نه من!!!
راجعبه انتخاب و درست تر بگم انتخابمون صداقت داشته باش این لپ تاپ واقعا ایرادات اساسی داره که هنوز هیچ مهندسی به گفته خودت ایراداتشو نتونسته رفع کنه البته یه مهندس پیدا شده با پیغام خصوصی درست میکنه که خدا خیرش بده
راجعبه سری f سونی هم باید عرض کنم که فقط چند مدلشه که این مشکل رو داره و خود سایت سونی فراخوان زده برای جمع آوری همشون
این مدل هرگز یک مدل خوب نیست برای کسانی که دنبال یک کانفیگ بالا هستن
امیدوارم سو برداشت نکنی جناب
همین امروز داشتم با یکی از دوستان به صورت تصویری صحبت میکردم که صفحه به صورت برفک در اومد و تا همین الان نتونستم از وبکمش استفاده کنم
1 ماه نیست خریدم و یک دنیا ایراد جولومه اونوقت شما میای این مدل رو پیشنهاد میکنی به بقیه دوستان شاید برای شما 1 میلیون و نیم پولی نباشه ولی برای منه دانشجو که بعد 4 سال گذشتن از دانشگام با هزار مکافات این پول رو جمع کردم که نیازم برطرف شه نتنها برطرف نشد بلکه یک کوه در دسر افتاد جولوم
دوست عزیز نه جنگی هست نه دعوایی نه مهندسم نه ادعایی خیلی از بچه ها هستن که بعد یک مدت میخوان این وسیلرو خریداری کنن من میگم که کسی مثل من به این مورد ها بر نخوره و مثل من این حس توش به جود نیاد که این همه مدت الکی خیلی چیزها رو بیهوده تحمل کردم
ببین خوب گوش کن داداش!
من هم مدت اولی که این لپ تاپ تو دستم بود زمین و زمان و گرفته بودم زیر فحش و دریبری!
از این خبرا هم نیست که 1400 واسه من پولی نباشه؛ اگه شما از خرجیاتت زدی و این پول و جمع کردی، من واسه ی تومن تومنش عرق ریختم!
ولی خوب الان همه ی مشکلاتم برطرف شده.
همه ی همش!
اگه صفحات اول و نگاه کنی میبینی که وقتی کسی این لپ تاپ رو پیشنهاد میکرد اولین کسی که جلوش وایمیستاد من بودم!
ولی وقتی در حال حاضر باهاش مشکلی ندارم!
وقتی که داره عین ساعت واسم کار میکنه!
چرا نباید پیشنهادش کنم؟
من به یکی از دوستانم هم پیشنهاد کردم و خرید همون اول کار هم ازش گرفتم و همه ی کارهایی که از دستم برمیومد رو انجام دادم تا حالا که 3 ماهه دستشه آخ نگفته!
راستی در مورد اون سری از لپ تاپهای سری f: من لیست کامل اونهایی رو که براشون فراخوان زده شده رو دارم خوب؟
بقیه شون هیچ کدوم توی این رنج قیمتی نیستند.
یعنی از بالاتر از 1500 شروع میشند.
من اینجا با غریبه هاش مشکلی ندارم چه برسه به شما که داداش مایی و یه مدته توی این تاپیک با هم گرم گرفتیم.
تا حالا ما تاپیک و چرخوندیم از این به بعد شما بچرخونش!
یه سری از راه حلها که تو تاپیک هست! اون راه حلی رو هم که بصورت پیام خصوصی میدادم به بچه ها رو هم که دیگه بلدی دیگه پس مشکلی نیست.
به هر حال بازم شرمنده!
ببین خوب گوش کن داداش!
من هم مدت اولی که این لپ تاپ تو دستم بود زمین و زمان و گرفته بودم زیر فحش و دریبری!
از این خبرا هم نیست که 1400 واسه من پولی نباشه؛ اگه شما از خرجیاتت زدی و این پول و جمع کردی، من واسه ی تومن تومنش عرق ریختم!
ولی خوب الان همه ی مشکلاتم برطرف شده.
همه ی همش!
اگه صفحات اول و نگاه کنی میبینی که وقتی کسی این لپ تاپ رو پیشنهاد میکرد اولین کسی که جلوش وایمیستاد من بودم!
ولی وقتی در حال حاضر باهاش مشکلی ندارم!
وقتی که داره عین ساعت واسم کار میکنه!
چرا نباید پیشنهادش کنم؟
من به یکی از دوستانم هم پیشنهاد کردم و خرید همون اول کار هم ازش گرفتم و همه ی کارهایی که از دستم برمیومد رو انجام دادم تا حالا که 3 ماهه دستشه آخ نگفته!
راستی در مورد اون سری از لپ تاپهای سری f: من لیست کامل اونهایی رو که براشون فراخوان زده شده رو دارم خوب؟
بقیه شون هیچ کدوم توی این رنج قیمتی نیستند.
یعنی از بالاتر از 1500 شروع میشند.
من اینجا با غریبه هاش مشکلی ندارم چه برسه به شما که داداش مایی و یه مدته توی این تاپیک با هم گرم گرفتیم.
تا حالا ما تاپیک و چرخوندیم از این به بعد شما بچرخونش!
یه سری از راه حلها که تو تاپیک هست! اون راه حلی رو هم که بصورت پیام خصوصی میدادم به بچه ها رو هم که دیگه بلدی دیگه پس مشکلی نیست.
به هر حال بازم شرمنده!
واقیتش من هم راضی نبودم که بحث به ایجاها بکشه چون اینجا جای این بحثا نبود من نقد صادقانه کردم مشکلاتی که من با این لپ تاپ تو این 3 هفته که خریدمش واقعا زیاده خیلی در گیرم کرده واسه همین وقتی یکی میگه نه این ها و جود نداره یکم کنترلمو از دست میدم امروز از صبح گارانتیش بودم بخاطر وبکمش گفت سوخته وبکمش :18: باز هم یک مورد نادر که من باید اولین موردش باشم در هر صورت اگه حرفی زدم که باعث کدورت شد عذر میخوام :11:ولی راجعبه 1558 سر حرفم هستم چون رسمو کشیده تو این 3 هفته :41:
ببین داداش بازم میگم من اصلا منکر این نیستم که این مشکلات وجود داره و آدمهای بدشانسی مثل ما باید اون رو تجربه کنند.
ولی خوب این مشکلات برای من رفع شدند و من در حال حاضر از لپ تاپم راضیم!
باز هم نظر شما متین!
من هم عذر میخوام به هر حال!
سلام
دوستان جند مورد برام سوال پیش اومده
1/ پلیر یعنی عدد اف 10 و 11 و 12 کار نمیکنه
2/ نحوه استفاده از سیم کارت در این لپ تاپ رو لطفا هر کی تست کرده کامل توضیح بده آیا احتیاج به قطعه جدا هست که باید تهییه کنم یا تنطیمات داره
سلام
برای مشکل پلی بهتر است چک کنید نرم افزار دل کوئیک تایم روی دستگاه شما نصب است یا خیر.
جای سیم کارتی که روی نوت بوکها قرار دارد مربوط به WWAN است که شبکه آن در ایران وجود ندارد و همچنین اکثر مدلهای وارداتی مودم داخلی آن را به خطر قیمت بالا ندارند.
سلام
امروز داشتم باهاش کار میکردم یهو ریست شد فک کنم به خاطر گرمای زیاده یک کول پد از این 5 تومنی ها زیرشه به نظرتون ضعیفه ؟؟؟؟
اگر ضعیفه یک مدل کول پد که قوی هست و واقعا خنک کننده باشه نه هواکش معمولی با عکسش بزارین ممنون میشم
reza_132
16-11-2010, 12:51
سلام منم این مشکل رو داشتم بعد از اجرای این برنامه مشکل حل شد!:18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم مشکلت ادامه داشت روی فایلی که میخوای بفرستی کلیکه راست کن بعد از send to قسمته bluetooth device رو انتخاب کن.
از دوستان یکی کمک کنه...منم این مشکل رو دارم....نمی تونم درستش کنم....
میشه یکی این برنامه رو واسم بزاره ؟؟ بدجور لنگم....
لینک خراب هستش
reza_132
16-11-2010, 12:55
سلام منم این مشکل رو داشتم بعد از اجرای این برنامه مشکل حل شد!:18:
اگه بازم مشکلت ادامه داشت روی فایلی که میخوای بفرستی کلیکه راست کن بعد از send to قسمته bluetooth device رو انتخاب کن.
از دوستان یکی کمک کنه...منم این مشکل رو دارم....نمی تونم درستش کنم....
میشه یکی این برنامه رو واسم بزاره ؟؟ بدجور لنگم....
لینک خراب هستش
sheytoon001
16-11-2010, 17:28
سلام
امروز داشتم باهاش کار میکردم یهو ریست شد فک کنم به خاطر گرمای زیاده یک کول پد از این 5 تومنی ها زیرشه به نظرتون ضعیفه ؟؟؟؟
اگر ضعیفه یک مدل کول پد که قوی هست و واقعا خنک کننده باشه نه هواکش معمولی با عکسش بزارین ممنون میشم
ای بابا شما چقدر بدشانس بودید:13:
لپ تاپتون گارانتی نداره؟ آخه واقعا داقونه:18: اگه گارانتی داره حتما بفرست گارانتی
من 5010 دارم و تا الان هیچ مشکلی نداشته ، سخت افزار لپ تاپتون عالی بنظر میرسه ، این عجیبه که این مشکلات رو داره
کول پد های کولر مستر به نظر من خوبن ، البته منم هنوز نخریدم و قصد خرید دارم
با گارانتی دریا رایانه در تهران نمایندگی دارن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این سایت هم میفروشه
سلام
اینم اولین بازی که اجرا نشد call of duty 7
همه درایورهارم نصب کردم و لی ارور میده
سلام دوستان
بعد از نصب درایور های کال آف دیوتی و اجرا نشدنش بازی رو پاک کردم و تبعا دریور هاشم باهاش پاک شدن و یکهو موسم آیکونش بزرگ شد چه کنم؟
و یک اتفاق جدید که تو این 28 صفحه مه گشتم برای هیج کس اتفاق نیفتاده اینم از شانس منه صفحه بعد از چند مین شروع میکنه به پریدن جوری که هیچ کاری جز ریست نمیشه انجام داد چه کنم؟
داداش من الان یه چیزی میگم میگی باز داری از این لپ تاپ طرفداری میکنی!
ولی بازیی که شما ازش اسم بردی کلا مشکل داره!
میتونی بری یه سری به تاپیکش بزنی.
من امروز رفتم تهیش کردم.
خبری شد باخبرت میکنم.
داداش من الان یه چیزی میگم میگی باز داری از این لپ تاپ طرفداری میکنی!
ولی بازیی که شما ازش اسم بردی کلا مشکل داره!
میتونی بری یه سری به تاپیکش بزنی.
من امروز رفتم تهیش کردم.
خبری شد باخبرت میکنم.
دیگه نمیدونم والا حالا شما هم تست کن ببین اجرا میشه یا نه
من تست کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شد!
البته نه بدون هیچ مشکلی مشکل Dll داشت که ربطی به سخت افزار نداره!
نمیدونم درد این لپ تاپ کجاس که باعث شد دیشب اولین ریکاوری رو روش انجام بدم همه چیزش یه هم ریخته بود هم کند کار میکرد هم دیگه بلوتوسش کار نمیکرد
الان دو به شک هستم که این بازی رو نصب کنم دوباره چون اصلا حوصله ندارم 1 ساعت ریکاوری کنم
همه جا تعداد دی وی دی این بازی 2 تا هست ولی مال من 3 تاس
در هر صورت نمبدونم با این وضع چه کنم یک بازی میریزی 1 ساعت ریکاوری میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان
من چند روز پیش 1558 خریدم
این دکمه ای که سی دی رو از دی وی دی رایتر در میاره از کار افتاده
برای در اوردن سی دی باید رو درایو کلیک راست کنم و Eject رو بزنم
با دکمه کار نمیکنه
اول سالم بود نیمدونم یهو چرا اینطوری شد
کسی تا حالا این مشکل براش پیش نیومده ؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام دوستان
با دکمه کار نمیکنه
ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام ایتم ایرادی دیگر !!!
در هر صورت 2 حالت داره یا با ریکاوری حل میشه که من نظرم ر همینه که قضیه با یک ریکاوری حل میشه ولی اگه موضوع جدی باشه وسخت افزاری باشه پیشنهاد من اینه به گارانتی بفرست
ولی من هم قبل از ریکاوری بلوتوس و دگمه های پلیر از کار افتاده بود ولی الان درست شده:5:
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
من تست کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شد!
البته نه بدون هیچ مشکلی مشکل Dll داشت که ربطی به سخت افزار نداره!
مشکل دلل چیه؟؟؟ من می خواستم اجراش کنم ارور میداد میگفت باید یک فایلی رو پاک کنم تا اجرا شه پاک کردم همه چی به خاطره پیوست :18: و رکاوری کردمش تا درست شد:8:
یعنی مثلا یکی از فایهای با پسوند Dll رو کم داره که باید بصورت دستی دانلود کنی و بهش اضافه کنی!
یعنی مثلا یکی از فایهای با پسوند Dll رو کم داره که باید بصورت دستی دانلود کنی و بهش اضافه کنی!
از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟
دوستان سرعت لپ تاپم بعد ریکاوری کم شده دوباره نگی بهانستا و لی جدا کم شده سرعتش:46:
خوب اروری که میده رو یادداشت کن بعدش همون و تایپ کن تو گوگل یه دونه هم دانلود بهش اضافه کن سرچ کن پیداش میکنی.
راجع به لپ تاپ تو هم دیگه اصلا نمیشه نظر داد اوضاش از کنترل خارج شده!
Facon_Archi
20-11-2010, 19:28
برای من که تا الان ایراد فنی پیدا نکرده:دی
ولی پایین LEDش که دل رو نوشته(قاب!ش) شل شده و لغزش داره
خوب اروری که میده رو یادداشت کن بعدش همون و تایپ کن تو گوگل یه دونه هم دانلود بهش اضافه کن سرچ کن پیداش میکنی.
راجع به لپ تاپ تو هم دیگه اصلا نمیشه نظر داد اوضاش از کنترل خارج شده!
سلامی دویاره
به نظرتون آپدیت های که خود ویندوز شناسایی میکنه و دستور به اینستالش میدرو اگه آپ کنم تو سرعتش تاثیر داره؟
javad_arash2003
21-11-2010, 09:50
سلام دوستان
با دکمه کار نمیکنه
ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام دوست عزیز
اگه بعد از نصب دوباره ویندوز این جوری شده که درسته
من هم که ویندوز عوض کردم اینجوری شد
دلیلش نصب نکردن درایور های لپتاپه
امیدوارم با نصب درایورها مشکلت حل بشه
سلامی دویاره
به نظرتون آپدیت های که خود ویندوز شناسایی میکنه و دستور به اینستالش میدرو اگه آپ کنم تو سرعتش تاثیر داره؟
این کاریه که اصلا توصیش نمیکنم!
بهترین کاری که میتونی برای آبدیتات انجام بدی استفاده از نرم افزاریه که معرفیش کردم.
سلامی دوباره
شاید ایجا جاش نباشه این سوال ولی چون مربوط به این لپ تاپ هست با اجازه اساتید میپرس
من الان آنتی ویروس norton 360 رو دارم روش ازش راضیم فقط مشکلم اینه که سرعتش رو خیلی آورده پایین میخواستم ببینم اساتید آنتی ویروسی که هم قوی باشه هم مچ یا این مدل لپ تاپ سراغ دارند ؟
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
دوستان یک کار اورژانسی دارم هر کدام از اساتید میتونن ای دی من رو اد کنن
ashii_666@yahoo.com
Facon_Archi
21-11-2010, 19:26
آنتی ویروسی که هم قوی باشه هم مچ یا این مدل لپ تاپ سراغ دارند ؟
Nod32 عالی تا الان که روش جواب داده و من راضی هستم ازش
سرعت رو هم پایین نیاورده
این کاریه که اصلا توصیش نمیکنم!
بهترین کاری که میتونی برای آبدیتات انجام بدی استفاده از نرم افزاریه که معرفیش کردم.
منظورم هر آپدیتی نیستا داخل کنترل پنل یک گزینه هست که اتوماتیک آپ میشه ویندوز که من آفش کردم و هرروز خودم یک گزینه داره که میزنم سرچ میکنه اگر آپدیت چدیدی فقط برای ویندوز باشه دانلود میشه نه برای درایو قطعات
با این اوصافی که گفتم به نظرت دیگه آپ نکنم؟؟؟ :20:
یک معرفی کوچیک من اسمم اشکان هست به اسم همدیگرو صدا کنیم بهتره :10:
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
Nod32 عالی تا الان که روش جواب داده و من راضی هستم ازش
سرعت رو هم پایین نیاورده
چون میخوام بخرم ارجینالشو دارم میپرسم چون حدودا 45 تومان 1 سالش هست پس شما راضی هستید؟؟ من تریالشو قبلا رو دسکتاپ داشتم اصلا خوب نبودا؟!!!!
Facon_Archi
21-11-2010, 19:33
چون میخوام بخرم ارجینالشو دارم میپرسم چون حدودا 45 تومان 1 سالش هست پس شما راضی هستید؟؟ من تریالشو قبلا رو دسکتاپ داشتم اصلا خوب نبودا؟!!!! منم اورجینالش رو دارم دیگه 6ماه پیش خریدم 42 تومن تا الان خوب جواب داده
اوه دوستان امروز چقدر پست دادم
دوستان یک اتفاق افتاد!!!!!!!!!!! لپ تاپ رو روشن کردم همه چی آدی بود ویندوز که باز شد از هیچی به جز آیکون سطل زباله خبری نبود یک اروور هم بود که نوشته بود تا وصل نکنی به اینترنت هیج کاری نمیتونی بکتی وصل که کردم همه جی برگشت به وضع عادیش
قضیه چیه به نظرتون اساتید؟
Facon_Archi
21-11-2010, 19:37
هیچی به جز آیکون سطل زباله خبری نبود
برای من یه بار به برق بود بدون باطری برق رفت وقتی دوباره روشن کردم اینجوری شده بود ریست کردم درست شد
شاید نوسانات برق بوده:دی
برای من یه بار به برق بود بدون باطری برق رفت وقتی دوباره روشن کردم اینجوری شده بود ریست کردم درست شد
شاید نوسانات برق بوده:دی
چند بار ریست و شات دان کردم ولی حل نشد تا وقتی وصلش کردم به اینترنت و درست شد !!!1:18:
SQARIYOM
24-11-2010, 12:50
سلام
دوستانی که اطلاع دارند میشه بگن این studio 1558 چند تا تیپ داره من که تا حالا تا D شو دیدم این تیپ ها چه فرقی با هم دارن ما که جز هارد فرقی ندیدیم
یه خواهش دیگه دوستانی که تو پست ها شون مدعی شدن لپ تاپ شون تا حالا هیچ مشکلی نداشته لطفا اگه براشون مقدوره بگن لپتاپ شون از کدوم تیپه
سلام
دوستانی که اطلاع دارند میشه بگن این studio 1558 چند تا تیپ داره من که تا حالا تا D شو دیدم این تیپ ها چه فرقی با هم دارن ما که جز هارد فرقی ندیدیم
یه خواهش دیگه دوستانی که تو پست ها شون مدعی شدن لپ تاپ شون تا حالا هیچ مشکلی نداشته لطفا اگه براشون مقدوره بگن لپتاپ شون از کدوم تیپه
من هم جند تا کانفبگ ازش دیدم دوست عزیز
CPU I7 CACH 8
RAM 6
GERAFIK 1 ATI
650 HARD
این بهترین کانفیگشه
CPU I7 CACH 6
RAM 6
GERAFIK 1 ATI
HARD 650
کانفیگ 2 هست
CPU I7 CACH 6
RAME 4
GERAFIK ATI
HARD 500
این کانفیگ آخریه خیلی میشه تغییرش داد هاردش و ....
کانفیگ اولیرو یکی از دوستان داره تو همین فوروم و کانفیگ دومیرم خودم دارم ولی اگر اساتید گرامی دوبازه ایراد نمیگیرن باید عرض کنم من راضی نیستم ازش :41:
من هم جند تا کانفبگ ازش دیدم دوست عزیز
CPU I7 CACH 8
RAM 6
GERAFIK 1 ATI
650 HARD
این بهترین کانفیگشه
CPU I7 CACH 6
RAM 6
GERAFIK 1 ATI
HARD 650
کانفیگ 2 هست
CPU I7 CACH 6
RAME 4
GERAFIK ATI
HARD 500
این کانفیگ آخریه خیلی میشه تغییرش داد هاردش و ....
کانفیگ اولیرو یکی از دوستان داره تو همین فوروم و کانفیگ دومیرم خودم دارم ولی اگر اساتید گرامی دوبازه ایراد نمیگیرن باید عرض کنم من راضی نیستم ازش :41:
منم کانفیگه 1 دارم،cpu غلط اندازه،اصلا راضی نیستم،اگه می تونید کلا vaioبخرید خیال خودتون راحت کنید!
منم کانفیگه 1 دارم،cpu غلط اندازه،اصلا راضی نیستم،اگه می تونید کلا vaioبخرید خیال خودتون راحت کنید!
سلامی دوباره
من الان دوباره حرف میزنم دوستان شاکی میشن ولی اگر کسی رو این مدل و مدل های دیگه دودل هست من بهش اطمینان میدم که این مدل اصلا قابل اعتماد و خوب نیست
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن :27:
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
دوستان قسمت لولای سمت چپ دستگاه آثار اصطحکاک با بدنه روش افتاده یعنی وقتی در بازو بسته میکنم لولا ها با بدنه برخورد داره ولی سمت راست این موضوع نیست
مال شما هم این مشکل رو دارد؟
سلامی دوباره
من الان دوباره حرف میزنم دوستان شاکی میشن ولی اگر کسی رو این مدل و مدل های دیگه دودل هست من بهش اطمینان میدم که این مدل اصلا قابل اعتماد و خوب نیست
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
دوستان قسمت لولای سمت چپ دستگاه آثار اصطحکاک با بدنه روش افتاده یعنی وقتی در بازو بسته میکنم لولا ها با بدنه برخورد داره ولی سمت راست این موضوع نیست
می بینم که مشکل جدید پیدا شد :13:،مال من این جوری نیست،ولی خداییش عجب لپ تاپ گندی ما خریدیم،هر روز یه مشکل جدید،تو رو خدا دیگه کسی این مدل نخره،بخری پشیمون می شی :41:
اساتید تو بازی بعد از چند مین بازی یهو شروع میکنه به صدا قزقز از زیر کیبرد من فکر میکردم از باگ بازی هست ولی تصویر وایمیسته و هنگ هست
از جاش که بلند میکنی از صدا میفنه ولی تو همون حالت هنگ هست
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
سلامی دوباره
به دقت بررسی کردم لولا سمت چپ با بدنه برخورد داره ولی سمت راست نه
Facon_Archi
28-11-2010, 23:18
وقتی روش باطری باشه تماسی نداره
وقتی روش باطری باشه تماسی نداره
سلامی دوباره
نه دوست عزیز ربطی به این مسئله که فرمودید نداره خوار های لولا ها به علت ضعیف بودن شکسته و لولا ها بدنه را ول کرده
امروز برای بار 8 بود که رفتم گارانتی خدا پدر مادرشون رو بیامرزه خیلی خوب برخورد میکنن من 1 وبکم و خیلی از مشکلاتم رو حل کردن ولی امروز آب پاکی رو ریخت رو دستم گفت خرید این مدل تو این رنج قیمت اشتباه هست چون کیفیت قطعات این مدل ها سری studio پایین هست توصیه کرد هرچه زودتر بفروشمش تا اوضاش بدتر نشده:41:
hamid.5574
02-12-2010, 14:26
من یه ماه پیش n61jq گرفتم قبلش خیلی تحقیق کردم چند مدل در نظر داشتم مثل asus n61jq -studio 1558 - lenovo y560
در مورد 1558 بهم گفتن امار خرابی صفحه نمایش بالاست برگشتی زیاد داره-پیشنهاد من تو این رنج core i 5 های خوبی هست از بین اونا انتخاب کنین
volcano_c
06-12-2010, 11:18
من 2 هفته هست 1558 خريدم و همون روز سي دي ريكاوري گرفتم . ولي امروز امدم ريكاوري كنم ولي وقتي ميگه cd 2 رو بذاريد ديگه ادامه ريكاوري رو نمي ره
واي چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كمكم كنيد . كل هارد هم فرمت كردم
مشكل بعديم با اين لپ تاپ اينه كه بعضي بازي ها تو لود مي مونه و ادامه نمي ده . موندم مشكل از كجاست . هم درايورها رو آپديت كردم هم بايوس .
بازي grid كه هميشه بازي مي كردم با سيستم هاي معمولي الان نمي تونم بازي كنم .
اه
كمكم كنيد
من 2 هفته هست 1558 خريدم و همون روز سي دي ريكاوري گرفتم . ولي امروز امدم ريكاوري كنم ولي وقتي ميگه cd 2 رو بذاريد ديگه ادامه ريكاوري رو نمي ره
واي چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كمكم كنيد . كل هارد هم فرمت كردم
مشكل بعديم با اين لپ تاپ اينه كه بعضي بازي ها تو لود مي مونه و ادامه نمي ده . موندم مشكل از كجاست . هم درايورها رو آپديت كردم هم بايوس .
بازي grid كه هميشه بازي مي كردم با سيستم هاي معمولي الان نمي تونم بازي كنم .
اه
كمكم كنيد
سلامی دوباره
چتد تا نکته خدمتت عرض کنم دوست عزیز
1. با هیچ لپ تاپی بازی نکن مخصوصا این مدل ها که واسه گیم نیست و ضعیف تو این موضوع
2. ریکاوری سی دی 2 این مدل خیلی طول میکشه شاید روز اول یکم مثل من عجول بودی و درست سی دی نساختی ولی من از گارانتی پرسیدم راهنمایی کرد و کمی تحمل به خرج دادم 1 ساعتو نیم طول کشید ولی می ارزید
3.اگر گارانتی داره ببر و بگو واست ریکاوری کنه باید رایگان انجام بده حیف ویندوز اورجینالته ویندوز عوض نکن بزار گزینه آخر
4.راجعبه گیم باید عرض کنم یا باگ داره بازی اگر با همین لپ تاپ قبلا بازی کردی شاید ویروس گرفته و اگرم که این گزینه ها نبود دیگه نمیدانم چشه :13:
5. اگرم فرمت کردی فاتحه ویندوزت خوندس البته مطمئن نیستم باز اساتید نظر بدن :19:
volcano_c
07-12-2010, 10:46
من سوني داشتم و اين مشكل و نداشتم
ريكاوري خيلي ام خوب عمل كرد
اين dell مشكل داره . اه
من خودم تو شركت سازگار كار مي كنم .
گفتم شايد يه مشكل عمومي داره بپرسم . حل بشه .
الان كه ويندوز نصب كردم مشكلي ندارم
مشكلم با بازي يه .
shahrooztk
07-12-2010, 15:02
من قبل از این یه vaio fw285 داشتم الان 2 ماهی می شه که خریم . اصلا راضی نیستم .
اولین چیزی که برای اولین بار لپ تاپ روشن کردم خورد تو زوقم مانیتورش بود . تاریک و ضعیف از نظر کیفیت !
بعد سرعت . اصلا اون چیزی که از core i7 انتظار داشتم با توجه به تحقیقات نبود . در حد یه core 2 2.4 !
dvd drive که به نظرم سرعت پایینی داره که یه dvd باهاش رایت کردم 1 ساعت الافمون کرد .
بازی هم که تعطیل pes 2011 مثل بازی های میکرو میاره .
و از نظر شکل و بدنه هم خیلی چیپ . هر کی می بینه می گه قدیمیه !
در آخر اون viao که داشتم خیلی بهتر بود تا این .
سلام
کانفیگ ram 4 , hard 500 رو دارم و گوش شیطون کر تا الان که با win7 64 کار میکردم، مشکلی نداشتم. امروز win 7 32 ریختم و دنبال درایور وایرلس wireless برای 32 هستم.
مال 64 رو که میریزم صفحه برفک سیاه و رنگی میشه و هی ریست میشه. با safe mode اومدم بالا و با system restore برگشتم به قبل از ریختن درایور. سیستم که اومد بالا دیگه برفکی و ریست نشد. الان فقط مونده اینکه درایور وایرلس برای 32بیت از کجا میشه گیر آورد؟
tirna_fx
16-12-2010, 16:32
سلامی دوباره
سلام دوست عزیز
اصطکاک لولای سمت چپ برای من هم وجود داشت که دقیقا مثل شما فقط سمت چپ درگیر بود نه راست.تا اینکه سمت چپ لپتاپ ضربه خورد و این مشکل تا حد زیادی برطرف شد :21: فقط یه تیکه پلاستیک از جاش دراومده و جا نمیره.
من هم این مدل را پیشنهاد نمیکنم.
Facon_Archi
20-12-2010, 20:34
دوستان این sidebar بالای ویندوز ،بعد از اینکه من دوباره ویندوز رو عوض کردم دیگه نیس!
راهی نیس برای برگشتنش؟
همون ویندوز اوریجینالی هم که روی خود لپتاپ بود رو نصب کردم!ولی اون نوار بالای دستکاپ نیس دیگه
کلی بهش عادت کرده بودم ،اگه کسی میدونه چه جوری برمیگرده راهنمایی کنه ممنون
این هم عکس از sidebar خدابیامرز: (
دوستان این sidebar بالای ویندوز ،بعد از اینکه من دوباره ویندوز رو عوض کردم دیگه نیس!
راهی نیس برای برگشتنش؟
همون ویندوز اوریجینالی هم که روی خود لپتاپ بود رو نصب کردم!ولی اون نوار بالای دستکاپ نیس دیگه
کلی بهش عادت کرده بودم ،اگه کسی میدونه چه جوری برمیگرده راهنمایی کنه ممنون
این هم عکس از sidebar خدابیامرز: (
این برنامه dell dock باید دانلود کنی و نصب کنی.همین
اینم لینکش
سلام ببخشید بچه ها من یه مدت به خاطر تغییر مغازه و طبعاً نداشتن IDSl امکان کانکت نداشتم.
در جواب شما هم باید بگم که میتونید از درایورهای همراه لپ تاپتون برای نصب dell dock استفاده کنید.
Facon_Archi
25-12-2010, 19:29
سلام ببخشید بچه ها من یه مدت به خاطر تغییر مغازه و طبعاً نداشتن IDSl امکان کانکت نداشتم.
در جواب شما هم باید بگم که میتونید از درایورهای همراه لپ تاپتون برای نصب dell dock استفاده کنید.
ADSL:D
توی درایورش نداشت!
دانلودش کردم از همین سایت حدود 1هفته پیش
ممنون
Miss Artemis
27-12-2010, 17:41
سلام
این مشکل بزرگ شدن آیکون موس رو چه جوری باید حل کرد؟
تاچ رو هم دیسیبل کردم ولی درست نشد.....
+ خیلی وقت ها وقتی تو صفحه های اینترنت هستم وقتی میخوام صفحه رو بالا و پایین کنم یه دفعه هنگ میکنه و صفحه ی نت سفید میشه.....هر چقدر هم صبر کنم درست نمیشه.....مجبور میشم صفحه رو ببندم و جدید باز کنم : (
شما به پستهای صفحه بیست مراجعه کنید و کارهایی که ذکر شده رو انجام بدید اگه مشکلتون حل نشد خبر بدید.
HAMID.MCI
28-12-2010, 00:33
شما به پستهای صفحه بیست مراجعه کنید و کارهایی که ذکر شده رو انجام بدید اگه مشکلتون حل نشد خبر بدید.
سلام رفیق
کل تاپیک رو خوندم و مشکلات دوستان رو هم خوندم
به علاوه مشاهداتی که به صورت حظوری با کاربران این لپتاپ داشتم رو دیدم
سیستم خوبیه ولی بعضی وقتا آدم باید یکمی از نگاه خارح از تعصب به قضیه نگاه کنه. کسی که میاد یه جنسیو میخره میخواد که باهاش کار کنه و به طور قطع کسی نمیاد لپتاپو واسه بازی یا این چیزا بخره. طبیعتا" وقت برطرف کردن مشکلات لپتاپ رو هم نداره! این لپتاپ مزیتایی داره ولی مشکلاش خیلی بیشتر از مزیتاشه! وقتی میخوای با دستگاهت کار کنی باید همیشه به این فکر کنی که الان صفحش سفید نشه و یا موسش بزرگ نشه و......
کمی از تعصبت کم کن و منطقی به موضوع نگاه کن چون من دیدم که شما بیشتر از بقیه بچه ها از این سیستم پشتیبانی و تعریف می کنید.
واقعا" لپتاپی نیست که آدم بخواد بالای 1 میلیون پول جاش بده با این نقایص! اگر شرکت دل تونسته باشه توی مدلای جدید همین برند این مسایل سخت افزاری و نرم افزاریو از بین ببره اونوقت میتونم بگم که میتونه با سونی هم رقابت کنه ولی الان:13:
بازم شرمندم اگه حرفی زدم که ناراحت شدین:10: ما مخلص همتونم هستیم:11:
Miss Artemis
28-12-2010, 11:45
کدوم پست رو میگین؟ همه ش راجع به کارت گرافیک و داغ کردن و اینا بود که.....
شاید هم من درست نخوندم
+ به نظرم این تاپیک دیگه جای این نیست که بگیم این مدل اصلا به درد نمیخوره و اینا.....
کسایی که خریدن دیگه خریدن....نمیشه برن پس بدن که....
پس جای اینکه بگین این مدل مزخرفیه اگه راهکاری دارین بیاین پیشنهاد بدین اگر هم ندارین که هیچی
هیچ لپ تاپ و هیچ برندی بدون مشکل نیست....
چون فلان مدل لپ تاپ سونی وایو درست شارژ نمیشه و شارژرش دائم ازش جدا میشه من بیام بگم وایو حتی نتونسته یه شارژر درست حسابی بسازه چه برسه به لپتاپ؟ !!
ممنون میشم اگه دوستان اینقدر اینجا نگن که چرا ما پول دادیم و این مدل رو خریدیم چون اینجا میخوایم مشکلاتمون حل شه:46:
Facon_Archi
28-12-2010, 11:55
+ خیلی وقت ها وقتی تو صفحه های اینترنت هستم وقتی میخوام صفحه رو بالا و پایین کنم یه دفعه هنگ میکنه و صفحه ی نت سفید میشه.....هر چقدر هم صبر کنم درست نمیشه.....مجبور میشم صفحه رو ببندم و جدید باز کنم
من با IE این مشکل رو داشتم مخصوصا وقتی میام توی پیج تو:دی عکس ها و.. رو میخواد لود کنه یهو هنگ میکنه بعد از 20 دقیقه این طورا درست میشه و از اون سفیدی در میاد:دی میتونی 20 دقیقه صبر کنی:دی
شاید IE رو آپدیت کرد درست بشه ولی چون فایرفاکس هست دیگه من آپدیت نکردم ببینم درست میشه یا نه
اون تاچ رو هم از سایت دل آپدیت درایورش رو بگیر بعد ،اونی که نصب هست رو پاک کن ،دوباره نصب کن و آپدیتش رو هم نصب کن باید درست بشه
سلام رفیق
کل تاپیک رو خوندم و مشکلات دوستان رو هم خوندم
به علاوه مشاهداتی که به صورت حظوری با کاربران این لپتاپ داشتم رو دیدم
سیستم خوبیه ولی بعضی وقتا آدم باید یکمی از نگاه خارح از تعصب به قضیه نگاه کنه. کسی که میاد یه جنسیو میخره میخواد که باهاش کار کنه و به طور قطع کسی نمیاد لپتاپو واسه بازی یا این چیزا بخره. طبیعتا" وقت برطرف کردن مشکلات لپتاپ رو هم نداره! این لپتاپ مزیتایی داره ولی مشکلاش خیلی بیشتر از مزیتاشه! وقتی میخوای با دستگاهت کار کنی باید همیشه به این فکر کنی که الان صفحش سفید نشه و یا موسش بزرگ نشه و......
کمی از تعصبت کم کن و منطقی به موضوع نگاه کن چون من دیدم که شما بیشتر از بقیه بچه ها از این سیستم پشتیبانی و تعریف می کنید.
واقعا" لپتاپی نیست که آدم بخواد بالای 1 میلیون پول جاش بده با این نقایص! اگر شرکت دل تونسته باشه توی مدلای جدید همین برند این مسایل سخت افزاری و نرم افزاریو از بین ببره اونوقت میتونم بگم که میتونه با سونی هم رقابت کنه ولی الان:13:
بازم شرمندم اگه حرفی زدم که ناراحت شدین:10: ما مخلص همتونم هستیم:11:
نه داداش صحبت ناراحت شدن نیست. ولی این مشکلیه که من با همه ی بچه ها دارم.
برای صدمین بار آقا به خدا من نه پسرخالم مدیر شرکت دله نه حفوق بگیرشم.اگه همه پستها رو خوندی حتما متوجه شدی که من هم این مشکلات رو داشتم.ولی خوب حلشون کردم و حتما میدونی که خودم حلشون کردم.
حالا هم حتی یه مشکل کوچیک با این لپ تاپ ندارم.
من نه فقط لپ تاپ خودم رو درست کردم، بلکه تا حالا 5 تا لپ تاپ از همین مدل رو تعمیر کردم طوری که اپراتوراش هر کاری میکنند نمیتونند مشکلات قبلیشون رو برگردونند.
گذشته از همه ی اینها Artemis راست میگه. همه ی ما این لپ تاپ رو خریدیم درست یا غلط.
شما پشیمونید من هم بودم. آقا این پول واسه ی خیلی از ماها پول کمی نیست.
خود من هنوز که هنوزه دارم جاش و پر میکنم.
البته حق با شماست شاید اگه یک بار دیگه زمان رو برمیگردوندیم انتخاب دیگه ای میکردم.
من همه ی سعیم رو کردم که مشکلات بچه های این تاپیک حل بشه بدون اینکه مسئولیتی در قبالشون داشته باشم یا چشم داشتی داشته باشم.
ولی در عوض طوری برخورد میکنید که انگار دارید با یکی از مسئولین شرکت دل صحبت میکنید و میخواید بهش بقبولونید که سرتون کلاه گذاشته و ازش طلبکارید.
لطفا این بحثها رو تموم کنید.
سلامی دوباره
دوستان عزیز وضع من از همتون داغون تر بوده و هست کار من به تعویض cpu و کارت گرافیک توسط گارانتی رسید راجعبه این بزرگ شدن موس هم باید بگم اگه ویندوز و درایور هاتون رو به روز نیگه دارید و روزانه بهش برسید این مشکلا پیش نمیاد میدونم همه دوستان دسترسی به نت ندارند ولی اگر دوستانی که دسترسی به نت ندارند بهتره هفته ای 1 بار برن کافی نت همه چیشو به روز کنن این پیشنهاد رو مدیر گارانتی تک تیم فن بعد تعمیر لپ تاپم بهم کرد در هر صورت من که با این کار فعلا این مشکل رو ندیدم
به روز کردن درایورها کمتر به قطعات فشار میاره اینم حرف من نبود :46:
دوستان من بیشترین ضرر رو تو این لپ تاپ کردم ولی چاره ای نیس به قول دوستمون نمیشه پسش داد پس بیخیال این صحبتا شید
HAMID.MCI
29-12-2010, 00:48
نه داداش صحبت ناراحت شدن نیست. ولی این مشکلیه که من با همه ی بچه ها دارم.
برای صدمین بار آقا به خدا من نه پسرخالم مدیر شرکت دله نه حفوق بگیرشم.اگه همه پستها رو خوندی حتما متوجه شدی که من هم این مشکلات رو داشتم.ولی خوب حلشون کردم و حتما میدونی که خودم حلشون کردم.
حالا هم حتی یه مشکل کوچیک با این لپ تاپ ندارم.
من نه فقط لپ تاپ خودم رو درست کردم، بلکه تا حالا 5 تا لپ تاپ از همین مدل رو تعمیر کردم طوری که اپراتوراش هر کاری میکنند نمیتونند مشکلات قبلیشون رو برگردونند.
گذشته از همه ی اینها Artemis راست میگه. همه ی ما این لپ تاپ رو خریدیم درست یا غلط.
شما پشیمونید من هم بودم. آقا این پول واسه ی خیلی از ماها پول کمی نیست.
خود من هنوز که هنوزه دارم جاش و پر میکنم.
البته حق با شماست شاید اگه یک بار دیگه زمان رو برمیگردوندیم انتخاب دیگه ای میکردم.
من همه ی سعیم رو کردم که مشکلات بچه های این تاپیک حل بشه بدون اینکه مسئولیتی در قبالشون داشته باشم یا چشم داشتی داشته باشم.
ولی در عوض طوری برخورد میکنید که انگار دارید با یکی از مسئولین شرکت دل صحبت میکنید و میخواید بهش بقبولونید که سرتون کلاه گذاشته و ازش طلبکارید.
لطفا این بحثها رو تموم کنید.
من مخلص شما هم هستم
اصلا بحث این نیست که شما اشتباه کردید اتفاقا" این تاپیک برای 1558 واقعا" یه نعمته و شما هم از نعمت بالاتر! چون خیلیا این مشکلو داشتن. حرف من اینه که چرا با این مبلغ آدم بیاد واسه ی خودش مشکل بخره؟ حرف من اینه وگرنه شما که خریدید و وقتشو داشتید تونستید خیلی خوب مشکلاتو رفع کنید. هدف نا امیدی نبوده. هدف راهنمایی بچه ها بوده برای تفکر بیشتر در مورد این برند. بحث های ما خیلی بچه هارو میتونه کمک بکنه در انتخاب صحیح. من هیچوقت قصد ناراحتی یا ترویج نخریدن این دستگاهو ندارم ولی میگم با این بودجه میشه خیلی چیزای بهتریو خرید.
بازم شرمندتم اگه ناراحتت کردم. من همینجا اعلام می کنم که اگه مشکای بود که در سطح اطلاعاتم بود کاملا" در خدمتت هستم. ایشالا روزی برسه که همه ی 1558 ها بدون مشکل بشن! (البته من خودم 5010 دارم):11:
Facon_Archi
29-12-2010, 01:00
ولی این مشکلاتی که دارید میگید فکر کنم به خاطر ِ چینی بودن این مدل باشه تو ایران
مشکل از مارک چینی ش هست نه مارک های دیگه!چون فکر کنم الان همه ی دوستانی که دارن made in china باشه
برای آپدیت کردن هم فقط ضروری هارو آپدیت کنید
چون چیزهایی مثل دل ساپورت سنتر و ... خیلی مهم نیس فقط رنگش از آبی شده مشکی ولی خوشگلتر شده:دی
چیپست های سی پی یو و گرافیک مهم ترن برای آپدیت نگه داشتن
Facon_Archi
29-12-2010, 01:12
این قضیه روشن شدن صفحه کلید ها چی بود؟
برای کسی روشن میشه الان با کلید FN?!
یکی از دوستان توی صفحات قبل مطرح کرده بود
همه ی مدلها نور پس زمینه ی کیبورد ندارند.
Facon_Archi
29-12-2010, 10:24
خب کدوم مدل داره؟
لینکی ازش نیس توی سایت دل که بشه دید نورش چه جوریه؟
یه نگاهی به این لینک بنداز: مال سایت دیگی کالاست.
ولی این مشکلاتی که دارید میگید فکر کنم به خاطر ِ چینی بودن این مدل باشه تو ایران
مشکل از مارک چینی ش هست نه مارک های دیگه!چون فکر کنم الان همه ی دوستانی که دارن made in china باشه
چون چیزهایی مثل دل ساپورت سنتر و ... خیلی مهم نیس فقط رنگش از آبی شده مشکی ولی خوشگلتر شده:دی
نه مشکل چینی بودنش نیست چون الان اگه جنسی لیبل چین نخورده باشه باید شک کرد که تقلبیه :27::41: راجعبه آپدیت هم باید عرض کنم واسه ویندوز خودش دسته بندی میکته important و optional همون important فقط باید آپدیت بشه ولی به قول شما گرافیک و سی پی یو حتما باید به روز نیگه داشته بشه داریورش
HAMID.MCI
29-12-2010, 23:29
این قضیه روشن شدن صفحه کلید ها چی بود؟
برای کسی روشن میشه الان با کلید FN?!
یکی از دوستان توی صفحات قبل مطرح کرده بود
تاحالا به حز مدل های خیلی خیلی کم دل و انواع سونی ها هیچ مدل لپتاپی از برند Dell نبوده که کیبورد اون نور و یا به اصطلاح Back Light داشته باشه.
دوست من کارخونه ی چینیدل الان داره به تمامی کشورهای اروپایی هم نوت بوک صادر میکنه. این کارخونه تحت لیسانس دل هست و اگر سرویس تگ اون مورد تایید دل باشه به طور قطع جنس اصلیه. هر جنس چینی غیر اصل نیست! چین الان بهترین و بزرگترین ابزار و وسالیو داره میسازه با کمترین قیمت. دلیل گرونی سونی هم میشه گفت که همینه.
در مورد اپدیت به نظر من این فرضیه کاملا" اشتباهه. آپدیت کردن سیستم باگ هاشو از بین میبره و فشار وارده رو بر روی سخت افزار کم می کنه اما به این معنا نیست که برای رفع یک مشکل همیشه سیستم باید آپدیت باشه. این کاملا" غلطه چون اگر به این صورت بود الان سیستم های خونگی که شاید در طول 5 6 سال یه بارم آپدیت نمیشن الان..........
پس زیاد در این مورد فکر نکنید و به دنبال یه چاره ی اساسی برای این مشکل باشید. توی ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 یه ویروس بود که این بلا رو سر سیستم میوورد اما باید تحقیق بشه شاید اینم ورژنی از همون ویروسه
Facon_Archi
29-12-2010, 23:42
کسی برای حل مشکل نگفت که آپدیت کنن!
کلا خوبه که سیستم رو آپدیت نگه دارن ،پردازش و خیلی چیز های دیگه ش سریع تر میشه!
+شما دلی که ساخت چین هست رو با یه دل که غیر چینی هست مقایسه کردی که ببینی چه تفاوت های تابلویی دارن؟!!
از 20 کیلومتری داد میزنه که من چینی ام!
من نمیگم چینی هاش بد هست! نه ممکنه توش هم خوب باشه و اصلا همش خوب!ولی این تحت لیسانس ها قابل مقایسه نیس اصلا!!!
HAMID.MCI
30-12-2010, 00:04
کسی برای حل مشکل نگفت که آپدیت کنن!
کلا خوبه که سیستم رو آپدیت نگه دارن ،پردازش و خیلی چیز های دیگه ش سریع تر میشه!
+شما دلی که ساخت چین هست رو با یه دل که غیر چینی هست مقایسه کردی که ببینی چه تفاوت های تابلویی دارن؟!!
از 20 کیلومتری داد میزنه که من چینی ام!
من نمیگم چینی هاش بد هست! نه ممکنه توش هم خوب باشه و اصلا همش خوب!ولی این تحت لیسانس ها قابل مقایسه نیس اصلا!!!
شما 5 مدل لپتاپ دل غیر چینی و محل ساختشونو نام ببرید,
Facon_Archi
30-12-2010, 12:57
چرا موضوع تاپیک رو منحرف میکنی آخه؟!
خود دل که میدونی آمریکاییه؟! و الان هم نمیدونم دیگه دل آمریکایی پیدا میشه یا نه یا تولید میکنه ..
به جز این هم poland(lahestan) taiwan, chin, korea و vietnam
که من خودم یه دل vostro xps از لهستان داشتم همون مدل کلی با ساخت چین متفاوت بود!
حالا کلا واتس یور پوینت؟
HAMID.MCI
30-12-2010, 23:24
چرا موضوع تاپیک رو منحرف میکنی آخه؟!
خود دل که میدونی آمریکاییه؟! و الان هم نمیدونم دیگه دل آمریکایی پیدا میشه یا نه یا تولید میکنه ..
به جز این هم poland(lahestan) taiwan, chin, korea و vietnam
که من خودم یه دل vostro xps از لهستان داشتم همون مدل کلی با ساخت چین متفاوت بود!
حالا کلا واتس یور پوینت؟
سلام
اولا" شما کسی نیستی که به من بگی موضوع تاپیک. منحرف میکنم یا نه. این ادعای جنابعالی بود و حالا باید جوابشو بگیری. خواستی منحرف نشه بیا تو کلوپ دل تا قانعت کنم.
دوما" چرا جوش میاری؟ بیا بزن! یه کم احترام هم خوب چیزیه ها :13:
سوما" دل هم مثل کمپانی نوکیا و هزاران کمپانی دیگه شعبه های کارخونه متفاوتی توی جای جای جهان داره که دفتر اصلی این شرکت امریکاست ولی طی دو سال گذشته فقط و فقط دستگاه های سفارشی و سیستم های سفارشیو میزنه پس گذشت زمانی که دل امریکایی بود!
چین تحت لیسانس امریکا میزنه و اگه نمیدونی بدون که تمامی تجهیزاتی که توی ویتنامو لهستان و تایوان و ..... هست چینیه پس............
این کشور های عتیقه ای که نام بردی شما فقط مدل های محدود دل رو میزنن که باز هم اون مدلا رو چین با کیفیت بالا و از همه مهمتر لوازم جانبی بسیار فراوان تری میزنه! پس حالا باید فهمیده باشی که در حال حاظر حدود 99% اجناس کارخونه ی دل رو چین میزنه و اون 1% رو هم بقیه کشور ها.
نوکیا 45% فنلاند میزنه حدود 40% چین و 5% هند! بقیشم کشور های دیگه!
قرار بعدی ما کلوپ دل:5:
Facon_Archi
30-12-2010, 23:29
شما 5 مدل لپتاپ دل غیر چینی و محل ساختشونو نام ببرید,
این کشور های عتیقه ای که نام بردی
LMAOOOO
میای میگی 5تا کشور نام ببر ،بعد میگی عتیقه ان؟! =))
برو پسر خوب ،برو با یکی دیگه قرار بزار که هم سطح خودت باشه آفرین :10:
تمامی تجهیزاتی که توی ویتنامو لهستان و تایوان و ..... هست چینیه پس............
فقط چون خیلی فروتنی از خود نشون میدن این چینی ها روی تجهیزاتشون نمیزنن made in china که ریا نشه! شما از نزدیک دیدی قطعات رو بهتر در جریانی توی ویتنام و لهستان و تایوان چی میگذره
اصلا دل چینی بهترین مارک لپتاپ دل هست =))
رو دست چینی جنس نیومده،شما هم کلا هر وسیله ای خاصی بگیری چینی بگیر بحثی باقی نمی مونه ،میگی خوبه؟اوکی واسه شما خوب.
HAMID.MCI
31-12-2010, 23:46
LMAOOOO
1-میای میگی 5تا کشور نام ببر ،بعد میگی عتیقه ان؟! =))
2-برو پسر خوب ،برو با یکی دیگه قرار بزار که هم سطح خودت باشه آفرین :10:
3-فقط چون خیلی فروتنی از خود نشون میدن این چینی ها روی تجهیزاتشون نمیزنن made in china که ریا نشه! شما از نزدیک دیدی قطعات رو بهتر در جریانی توی ویتنام و لهستان و تایوان چی میگذره
4-اصلا دل چینی بهترین مارک لپتاپ دل هست =))
5-رو دست چینی جنس نیومده،شما هم کلا هر وسیله ای خاصی بگیری چینی بگیر بحثی باقی نمی مونه ،میگی خوبه؟اوکی واسه شما خوب.
1-چه ربطی داشت؟؟؟ خوب معلومه که این کشورا در قبال چین که غول تولید کننده ی اجناسه عتیقه هستن! انگاری چند روز پیش ندید امریکا و اروپا با چین مذاکره کردن که قیمت اجناسشو ببره بالا چون بازارهای امریکا داره با مشکل مواجه میشه! خوبه همین تلویزیون ایرانم گفت! تو داری چینو با کجا مقایسه میکنی؟ این اجناسی که داره واسه ایرن میاد از درجه 4 به بعده! مطمئن باش اگر واسه ایرانم لپتاپ میزد خیلی خیلی ارزون تر و البته ای کیفیت تر از این سیستمیه که الان شما داری! وقتی میری سرویس تگ لپتاپتو چم منی میبینی که چین واسه تمامی کشور های دنیا لپتاپ میفرسته ییشم لپتاپ شما یا من!یه نگاه به دوروورت بنداز ببین از 10تا چیزی که تو خونته چنتاش چینیه؟
تمامی تجهیزات adsl مخابرات چینیه. کلیه ی لوازم درجه 1 اتاق های عمل که قیمتشون از 30 40 میلیون کمتر نیست چینیه, یه نگاه به موتور پژو 405 glx جدیدا بنداز! روی نصف قطعاتش نوشته ,made in china!انگاری واقعا فکر کردی که چین همون کشوریه که یه جنسیو که میده 4 روز بعدش خراب میشه؟ 1میلیونوخورده ی تا 2 تومن پول دادی میخوای چی بهت بدن؟ نمیگم چین خوب! اما میگم دیگه از لهستان خوبتره!
یکی از فامیلامون از امریکا میخواست واسم همین n5010 DELL رو بیاره میگفت اینجا هم چینین.
2-شما برو به کارای هنریت برس و توی مسایل کامپیوتر و سخت افزار دخالت نکن عزیزم , هر کسی راه خودش. شما رو چه به نظر دادن در مورد لپتاپ؟ اونو بزار به عهده ی کسی که تخصصش اینه و داره 7 سال درس این رشته رو میخونه:10:
3-چرا اتفاقا" میزنن! چند روز پیش با یکی از بچه ها رفتیم مرکز تحقیقات ژئو فیزیک تهران واسه بازدید از میکروسکوپ SEM , حدود قیمتش 30میلیون تومن بود و برنامه ای که اپراتورش باهاش کار میکرد ایرانی بود! کاملا" به زبان فارسی! گفتم مگه ایرانیها از این کارا بلدن؟!! گفت نه همونجا که خواست بیاد سفارش دادیم فارسی سازیش کردن, گفتم کجا؟ خودت بقیه راهو برو! حالا یه دستگاه 1 میلیونی گرفتی میخوای خود امریکا واست انحصاری بزنه؟
4-نمیگم خوب ولی میگم از بین بد و بدتر چینیش بده
5-توی این شکی نکن. چه بخوای چه نخوای همه چی چینیه حتی لباس تنت پسر خوب:10:
بحثو تموم کن و بزار بچه ها مشکلاتشونو بپرسن تو هم شکلی داشتی بپرس وگرنه بهتره دیگه چیزی نگی خواستی بگی پ خ بکن تا جوابتو اونجا بدم:40:
Facon_Archi
31-12-2010, 23:58
جوابی ندارم بهت بدم =))
این شمایی که فقط توی یه رشته مثل اینکه سر رشته داری
وگرنه من هم توی هنر سر رشته دارم هم آی تی هم پزشکی دلیلی هم نداره اینارو بگم ولی واسه روشن شدن موضوع واسه تو میگم
من ایران زندگی نمیکنم میام و میرم فقط
هیچ جنس چینی هم نیس دور و برم حتی لباس =)))) شما با جنس چینی ت حال کن من با غیر چینی !دعوا که نداریم برو حالش رو ببر...
+
این سیستم سیمکارت لپتاپ تنظیمی که نمیخواد؟من تهران بودم کار میکرد ولی الان توی بابلسر کار نمیکنه!
پوشش نمیده این منطقه رو یعنی؟
Miss Artemis
01-01-2011, 00:07
بحثو تموم کن و بزار بچه ها مشکلاتشونو بپرسن تو هم شکلی داشتی بپرس وگرنه بهتره دیگه چیزی نگی خواستی بگی پ خ بکن تا جوابتو اونجا بدمشما بهتر بود خودت این کار رو میکردی.....نمیشه که یه طومار بنویسی بعد هم بگی دیگه ادامه نده
+ دوست عزیز اگر به عنوان و تعداد پست وابسته باشه ما هم باید به شما بگیم شما صبر کن هر وقت کاربر فعال لپ تاپ شدی نظر بده....
ربطی نداره که....پست های همین کاربر فعال هنر رو نگاه کنی احتمالا میبینی بیشتر از شما پست های تخصصی داده.....ولی این چیز ها به رخ کشیدن نداره.....
HAMID.MCI
01-01-2011, 00:50
شما بهتر بود خودت این کار رو میکردی.....نمیشه که یه طومار بنویسی بعد هم بگی دیگه ادامه نده
+ دوست عزیز اگر به عنوان و تعداد پست وابسته باشه ما هم باید به شما بگیم شما صبر کن هر وقت کاربر فعال لپ تاپ شدی نظر بده....
ربطی نداره که....پست های همین کاربر فعال هنر رو نگاه کنی احتمالا میبینی بیشتر از شما پست های تخصصی داده.....ولی این چیز ها به رخ کشیدن نداره.....
درسته دوست من
اگه بحث به رخ کشیدن بود مطمئن باشید که تعداد کل پست هایی که توی فروم های مختلف دادم و مدیریتام توی بخش های موبایل و کامپیوتر فروم های بزرگ خیلی خیلی بیشتر ایشونه. الان بحث این نبود که من کیم و ایشون کیه چون اول ایشون گفت : -برو پسر خوب ،برو با یکی دیگه قرار بزار که هم سطح خودت باشه آفرین
من که داشتم باهاش صحبت میکردم و سر این مساله ی چینی بودن بحث میکردیم اما انگار ایشون با خودش هم درگیره!
راستی اینو بدونین که میزان تخصص آدما به تعداد پستاشون نیست, به اطلاعاتشونه دوست من :40:
اینجا چه خبره ؟! اینقدر شلوغ کردید !
سعی کنید از مسیر تاپیک خارج نشید و درباره لپ تاپ بحث کنید .
بحث اصلی تون سر چی هست که اختلاف نظر دارید ؟
ممنون :20:
HAMID.MCI
03-01-2011, 00:02
اینجا چه خبره ؟! اینقدر شلوغ کردید !
سعی کنید از مسیر تاپیک خارج نشید و درباره لپ تاپ بحث کنید .
بحث اصلی تون سر چی هست که اختلاف نظر دارید ؟
ممنون :20:
حل شد pami جون:10:
عجب دعوایی به پا شد.
آقا اصلا بحث انقدر مهم نیست که انقدر کشش میدین.
پول و یکی دیگه میخوره حرص و شما؟
ضمناً تعداد ستاره های آدمها توی این سایت نشونه ی اطلاعات بالاشون نیست.
به کسی هم برنخوره این و کلی گفتم.
ما اینجاییم که مشکلات این لپ تاپ رو برای دوستانی که دنبال مرجعی برای رفع مشکلاتشون میگردند برطرف کنیم.
پس نزنین تو خاکی لطفاً!
Miss Artemis
03-01-2011, 12:52
ضمناً تعداد ستاره های آدمها توی این سایت نشونه ی اطلاعات بالاشون نیست.اگر منظورتون به حرف منه که من در جواب اون حرف HAMID.MCI اینو گفتم که گفتند شما برو به به کارای هنریت برس و توی مسایل کامپیوتر و سخت افزار دخالت نکن عزیزم , هر کسی راه خودش. شما رو چه به نظر دادن در مورد لپتاپ؟ اونو بزار به عهده ی کسی که تخصصش اینه و داره 7 سال درس این رشته رو میخونه
+ لپ تاپ من گاهی یه صدای تق کوچیک ازش میاد....حدودی هم فکر کنم بدونم از کجا...میشه گفت سمت چپ تاچ پد(یه کم بالا و پایین شاید:دی) این صدای چی ممکنه باشه ؟:13:
درباره ی تاچ پد این لپتاپ باید بگم که اکثر متخصصین عقیده دارند که همه ی مشکلات این لپ تاپ به خاطر گرمای این قسمت اتفاق میفته.
پس خیلی غیر عادی نیست.
اگه دیسیبلش نکردین این کارو بکنید.
sheytoon001
06-01-2011, 17:31
اگر منظورتون به حرف منه که من در جواب اون حرف HAMID.MCI اینو گفتم که گفتند شما برو به به کارای هنریت برس و توی مسایل کامپیوتر و سخت افزار دخالت نکن عزیزم , هر کسی راه خودش. شما رو چه به نظر دادن در مورد لپتاپ؟ اونو بزار به عهده ی کسی که تخصصش اینه و داره 7 سال درس این رشته رو میخونه
+ لپ تاپ من گاهی یه صدای تق کوچیک ازش میاد....حدودی هم فکر کنم بدونم از کجا...میشه گفت سمت چپ تاچ پد(یه کم بالا و پایین شاید:دی) این صدای چی ممکنه باشه ؟:13:
احتمالا این صدا از هارد لپ تاپه:46:
این لپ تاپ را یکماه پیش خریدم . win 7 اصلی را با win 7 با 64 بیت عوض کردم . سپس درایور خودش را نیز نصب کردم . تا حالا با توجه به کارهای سنگینی مثل 3d max و autocad 3d که انجام دادم سربلند بیرون آمد. نمی دانم چطور می توانم win xp روی آن نصب کنم .
با سلام و ممنون از راهنماییت
ویندوز من سون 64 بیت هست.و یک سوال دیگه ازتون داشتم : فرق ویندوز 32 بیت با 64 بیت در چی هست ؟ آیا با نصب 32 بیت کارایی سیستم پایین می یاد ؟
بازم از شما تشکر می کنم.:20:
با سلام
دوست عزیز!
در سیستم 64 بیتی برای کارایی بالاتر و پشتیبانی از حجم بالاتر حافظه از آدرس دهی 64 بیتی استفاده می شود، که با تکیه به آن حجم ، حافظه قابل آدرس دهی به 16 ترابایت می رسد. در صورتیکه در سیستم 32 بیتی حجم حافظه قابل آدرس دهی فقط 4 گیگا بایت است.
این لپ تاپ را یکماه پیش خریدم . win 7 اصلی را با win 7 با 64 بیت عوض کردم . سپس درایور خودش را نیز نصب کردم . تا حالا با توجه به کارهای سنگینی مثل 3d max و autocad 3d که انجام دادم سربلند بیرون آمد. نمی دانم چطور می توانم win xp روی آن نصب کنم .
سلامی دوباره
مال من که از اول64 بیتی روش نصب بود
راجعبه ویندوز xp م اصلا توصیه نمبکنم که این ویندوز رو نصب کنی چون این سیستم و درایور قطعاتش مخصوص ویندوز سون هست اگر میخوای کارایش بالا بره اصلا توصیه نمی کنم xp بریزی :27:
Miss Artemis
07-01-2011, 18:26
درباره ی تاچ پد این لپتاپ باید بگم که اکثر متخصصین عقیده دارند که همه ی مشکلات این لپ تاپ به خاطر گرمای این قسمت اتفاق میفته.
پس خیلی غیر عادی نیست.
اگه دیسیبلش نکردین این کارو بکنید.
ولی لپتاپ من اصلا داغ نمیکنه.....گرماش از همه لپ تاپ هایی که تا حالا دیدم کمتر بوده
دیسیبل کردمش....
باسلام
آیا می شه back light کیبورد این مدل رو
فعال کرد البته منظورم اضافه کردن سنسور یا از لحاظ سخت افزاری
یه سوال دیگه
در هنگام استفاده از برق (وقتی باطری رو سیستم نصب است)
آیا راهی است که باطری شارژ نشه
باتشکر
در مورد چراغ کیبورد اونقدر خارجیش رو نمیدوم در ضمن نشنیدم که کسی این کار و کرده باشه
ولی در مورد شارژ:
شما کلید F3 رو بزنید و از تب دوم یعنی Battery Life گزینه ی Disable Battery Charging رو تیک بزنید.
سلامی دوباره
دوستان من همیشه لپ تاپم به شارژر وصله حتی مواقعی که خاموشه میخواستم ببینم آیا 24 ساعت له شارژر وصله باطریش صدمه میبینه؟؟؟؟
لطفا کمی راجعبه نوع خراب شدن باطری ها کمی توضیح بدید دوستان
علیک سلام
درباره ی اینکه همیشه به شارژ وصلی:
اگه لپ تاپت در حال شارژ شدنه که مشکل سازه ولی اگه نه شارژ لپ تاپ رو دیسیبل کردی و داری از برق شهری استفاده میکنی هیچ مشکلی نیست.
نمیدونم منظورت از نوع خراب شدنشون چیه ولی خوب دیگه شارژ و نگه نمیدارند دیگه!
علیک سلام
درباره ی اینکه همیشه به شارژ وصلی:
اگه لپ تاپت در حال شارژ شدنه که مشکل سازه ولی اگه نه شارژ لپ تاپ رو دیسیبل کردی و داری از برق شهری استفاده میکنی هیچ مشکلی نیست.
نمیدونم منظورت از نوع خراب شدنشون چیه ولی خوب دیگه شارژ و نگه نمیدارند دیگه!
دیسیبل نکردم ولی اون چراغ سفید که به معنی شارژ شدن هست خاموشه نیازی هس که دیسیبل کنم؟؟
راجعبه خراب شدن هم منظورم عمر باطری هست
و در کل چه جور استفاده از باطری رو پیشتهاد میکنید؟
HAMID.MCI
12-01-2011, 01:34
دیسیبل نکردم ولی اون چراغ سفید که به معنی شارژ شدن هست خاموشه نیازی هس که دیسیبل کنم؟؟
راجعبه خراب شدن هم منظورم عمر باطری هست
و در کل چه جور استفاده از باطری رو پیشتهاد میکنید؟
ببخشید که من وارد مساله شدم!
شما چه با باتری و چه بی باتری , چه در حال اتصال به برق و چه در حال اتصال به باتری از دستگاه استفاده کید بعد از اینکه باتری فول شارژ شد اتصال بین باتری و مدار شارژ ((کاملا")) قطع میشه و باتری شما اصلا دیگه با برق هیچ اتصالی نداره. این در مورد تمامی لپتاپها صدق می کنه
برای اطلاعات بیشتر این پست رو بخونید :
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
باسلام
آیا می شه back light کیبورد این مدل رو
فعال کرد البته منظورم اضافه کردن سنسور یا از لحاظ سخت افزاری
یه سوال دیگه
در هنگام استفاده از برق (وقتی باطری رو سیستم نصب است)
آیا راهی است که باطری شارژ نشه
باتشکر
بک لایت یه ویژگی سخت افزاریه که علاوه بر وجود نور زیر کیبورد باید خود کیبورد هم این ویژگی رو داشته باشه پس این کار غیر ممکنه.البته میشه یه چیزایی از توش در آورد ولی کمی خلاقیت میخواد!
afshin b
14-01-2011, 13:14
سلام
من دوستم 1558 داره و ویندوز اوریجینالش پرید، بک آپ هم نداشت. الان میخواد ویندوز کپی نصب کنه. با درایور ها مشکلی پیش نمیاد؟ درایور هاش رو از اینترنت بگیره یا همونایی که تو سی دی همراش بود رو بنصبه؟
مرسی.
[QUOTE=HAMID.MCI;5762956]ببخشید که من وارد مساله شدم!
شما چه با باتری و چه بی باتری , چه در حال اتصال به برق و چه در حال اتصال به باتری از دستگاه استفاده کید بعد از اینکه باتری فول شارژ شد اتصال بین باتری و مدار شارژ ((کاملا")) قطع میشه و باتری شما اصلا دیگه با برق هیچ اتصالی نداره. این در مورد تمامی لپتاپها صدق می کنه
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
خوب اینی که شما میگی درسته منتها:
صحبت درمورد اتصال مداوم باتری به برق نیست صحبت سر شارژ و دشارژ شدن باتریه که اگه ادامه داشته باشه باعث صدمه به باتری میشه.
HAMID.MCI
15-01-2011, 18:08
سلام
من دوستم 1558 داره و ویندوز اوریجینالش پرید، بک آپ هم نداشت. الان میخواد ویندوز کپی نصب کنه. با درایور ها مشکلی پیش نمیاد؟ درایور هاش رو از اینترنت بگیره یا همونایی که تو سی دی همراش بود رو بنصبه؟
مرسی.
زیر لپتاپش یه شماره سریال هست
وقتی میخواد ویندوز رو نصب کنه دقت کنه که همون ویندوزی باشه که روزاول روش نصب بوده
64بیت بوده یا 32 بیت؟ توی کدوم دسته بوده؟
home premium
ultimate
profesional
.......
میتونه با مراجعه به سایت دل پیداش کنه بعد بره همون ویندوزو بخره و به جای شماره سریالروی سی دی شماره سریال پشت دستاه رو وارد بکنه
توجه داشته باش که با این روش دیگه نیازی به کرک کردن ویندوز نداره!!
[QUOTE=HAMID.MCI;5762956]ببخشید که من وارد مساله شدم!
خوب اینی که شما میگی درسته منتها:
صحبت درمورد اتصال مداوم باتری به برق نیست صحبت سر شارژ و دشارژ شدن باتریه که اگه ادامه داشته باشه باعث صدمه به باتری میشه.
این که کاملا" درسته ولی خوب دیگه کاریش نمیشه کرد!
فکر نکنم 90هزار تومن (حالا 20تومن بالا پایین) ارزش داشته باشه که توی 2سال اینقد اذیت کنه! فوقش خراب شد یکی دیگه! لپتاپ واسه استفادس!:11:
سلامی دوباره
دوستان وقتی ویندوز بالا میاد یک ارور میاد وسط صفحه میخوام ببینم ویروسه یا ایراد از ویندوز هست ؟؟ عکسشم پایین گذاشتم
karimi.ali2005
19-01-2011, 00:14
دوستان من تمام تایپک ها رو خوندم اگه میشه یه عکسی از این صفحه شطرنجی بزارید در ضمن صفحه نمایش من خیلی تاریک است واگر یه بازی(call of duty) یا یه فیلم بزارم اگر از کنار به صفحه نمایش نگاه کنم هیچ چی پیدا نیست
آیا لپ تاپ های شما هم چنین مشکلی داره؟
در ضمن کسی درایور مربوط به کارت خوان را داره
سلام به دوستان عزیز
من به تازگی با این فروم اشنا شدم
من لپ تاب 1558 دارم
سلام به دوستان عزیز
من به تازگی با این فروم اشنا شدم
من لپ تاب 1558 دارم
خوش اومدی داداش
دوستان من تمام تایپک ها رو خوندم اگه میشه یه عکسی از این صفحه شطرنجی بزارید در ضمن صفحه نمایش من خیلی تاریک است واگر یه بازی(call of duty) یا یه فیلم بزارم اگر از کنار به صفحه نمایش نگاه کنم هیچ چی پیدا نیست
آیا لپ تاپ های شما هم چنین مشکلی داره؟
در ضمن کسی درایور مربوط به کارت خوان را داره
تا حالا چنین مشکلی گزارش نشده بود!
karimi.ali2005
31-01-2011, 19:30
در ضمن مشکل بزرگ شدن موس با غیر فعال کردن تاج پد حل نمیشه
رضا صادقی
31-01-2011, 19:40
سلام بچه ها يه مشكل خيلي جدي دارم
هر كاري ميكنم وايرلس فعال نميشه يعني F2 ميزنم فعال ميشه اما مودم رو پيدا نميكنه
كمك....
حتي درايورش رو هم دان كردم اما درست نشد كه نشد
كمك....
سلامی دوباره
من هم یکبار این مشکل رو با بلوتوسم داشتم همین دکمه f2 رو میزدم ولی اصلا بلوتوسی واسه سند وجود نداشت بعضی اوقات که کلان f2 کار نمیکرد مشکل ویروس بود ریکاوری کردم درست شد و مشکلم حل شد
این مشکل من با ریکاوری حل شد
ایشالا که مال شما هم حل شه
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
سلامی دوباره
دوستان وقتی ویندوز بالا میاد یک ارور میاد وسط صفحه میخوام ببینم ویروسه یا ایراد از ویندوز هست ؟؟ عکسشم پایین گذاشتم
دوستان کسی نیست مشکل من رو حل کنه؟؟؟
هنوز ارور هستا!!!!!!!!!!:31:
كمك....
تایید میشه کارت وایرلس لپ تاپ رو که propertis اش رو خوندم گویا b g n هیچکدوم این پروتکل های 802.11 رو نداشت بلکه h و d رو داشت !!! در حالیکه AP های مودم های ما اکثرا b g n هستن که تازه n هم کمه !!! من واقعا موندم چجوری از وایرلسش استفاده کنم :دی
دوستان کسی نیست مارو راهنمایی کنه :دی یعنی من باید برم یه آداپتور وایرلس از این usb ها بگیرم که بتونم وصل شم به AP که دارم ؟ :دی
رضا صادقی
05-02-2011, 09:54
كسي نبود به ما كمك كنه؟!!!!!!:19:
واقعا آخرت ضايعي هست 1.500 بدي نوت بوك اونوقت براش كارت وايرلس اكسترنال تهيه كني:41:
ويندوز هم عوض كردم درست نشد
ممكنه مشكل سخت افزاري باشه؟:41:
tanha935
05-02-2011, 09:58
با سلام به دوستان عزیز
من حدودا 2 ماه میشه که این لب تاپ گرفتم هارد 500 رم 4 گیگ
تو این مدت 2 بار فریز شده صفحه سیاه میشد و نشانگر موس به سختی حرکت میکرد موقع اجرای بازی فن به شدت صدا میده مشکل بزرگ شدن نشانگر موس نداره بایوسو آپدیت کردم فعلا که فریز نشده
فقط یه مشکل جالب وجود داره من همیشه نور مونیتورو تو کمترین حالت قرار میدم وقتی تو استندبای میره و دوباره وارد وین میشه نور صفحه زیاد میشه و دیگه اصلان کم نمیشه کسی از دوستان واسش راه حلی داره؟
afshin b
05-02-2011, 13:50
كسي نبود به ما كمك كنه؟!!!!!!:19:
واقعا آخرت ضايعي هست 1.500 بدي نوت بوك اونوقت براش كارت وايرلس اكسترنال تهيه كني:41:
ويندوز هم عوض كردم درست نشد
ممكنه مشكل سخت افزاري باشه؟:41:
دوستم این لپتاپ رو داره و دقیقا همین مشکل رو داره. اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون می شویم.
دوستان کارت وایرلس داریم ولی تواناییه باند b / g / n رو نداره :دی بلکه h و d رو داره فک کنم به احتمال 90% باید آداپتر وایرلس خارجی تهیه کنیم :دی
Miss Artemis
05-02-2011, 17:04
این مشکل وایرلس رو منم داشتم بردم پایتخت گفت ویندوز رو درست نصب نکرده بودیم...
دوباره ویندوز ریخت درست شد : )
این مشکل وایرلس رو منم داشتم بردم پایتخت گفت ویندوز رو درست نصب نکرده بودیم...
دوباره ویندوز ریخت درست شد : )
یک چیزی این وین7 که من دارم اصله :دی من چیکار باید بکنم !!؟؟ فقط همون خرید اکسترنالش رو باید انجام بدم !!!!؟؟؟
HAMID.MCI
05-02-2011, 23:47
یک چیزی این وین7 که من دارم اصله :دی من چیکار باید بکنم !!؟؟ فقط همون خرید اکسترنالش رو باید انجام بدم !!!!؟؟؟
چند خریدی ویندوز اصلتو:31:
چند خریدی ویندوز اصلتو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک و منحرف نکن =) )
در هر صورت من میرم آداپتور رو میگیرم !!!
رضا صادقی
12-02-2011, 20:59
سلام
كسي نبود وايرلس سيستم نصب نميشه!!!!!!!!!!!!!1
مودم رو پيدا نميكنه!!!!!!
سلام
كسي نبود وايرلس سيستم نصب نميشه!!!!!!!!!!!!!1
مودم رو پيدا نميكنه!!!!!!
برای منم همین مشکل رو داره !!! اکسس پوینتم رو پیدا نمیکنه در حالیکه همون لحظه با گوشیم اکسس پوینتم رو میبینم : دی واقعا موندم که مشکل از چیه !!!
با سلام به دوستان عزیز
من حدودا 2 ماه میشه که این لب تاپ گرفتم هارد 500 رم 4 گیگ
تو این مدت 2 بار فریز شده صفحه سیاه میشد و نشانگر موس به سختی حرکت میکرد موقع اجرای بازی فن به شدت صدا میده مشکل بزرگ شدن نشانگر موس نداره بایوسو آپدیت کردم فعلا که فریز نشده
فقط یه مشکل جالب وجود داره من همیشه نور مونیتورو تو کمترین حالت قرار میدم وقتی تو استندبای میره و دوباره وارد وین میشه نور صفحه زیاد میشه و دیگه اصلان کم نمیشه کسی از دوستان واسش راه حلی داره؟
پستهایی رو که در صفحه ی بیست درج کردم نگاهی بندازید و اجراشون کنید.
امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
سلامی دوباره
استید عزیز من شدیدا با این dvd رام و رایتر این لپ تاپ مشکل دارم
وقتی cd یا dvd رایت شده با یک رایتر دیگه میزارم توش میگه خالیه {باهر سرعتی که فکرشو بکنید تست کردم میزنه خالیه} در صورتی که رایت شده حنی dvd و یا cd که خودش رایت میکنه درست رایت میکنه و وقتی در میارم میزارم توش دوباره میزته خالیه!!!!!
هر dvd رو نمی خونه dvd های صفحه نقره ای نمیخونه فقط dvd های صفحه طلایی میخونه
این عادیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نه بابا کجاش عادیه؟
مگه تو تا حالا مشکل عادیی هم داشتی؟
ولی خوب شاید از اون رنگ خوشش نمیاد!
نه بابا کجاش عادیه؟
مگه تو تا حالا مشکل عادیی هم داشتی؟
ولی خوب شاید از اون رنگ خوشش نمیاد!
سلامی دوباره
دوست عزیز جدی عرض کردم :19::10:
این مشکلی که عرض کردم منظورم قضیه رایت کردن و نشناختن خیلی غیر عادیه منم خودم میدونم میخوام بدونم تنظیم داره؟ یا مشکل سخت افزاریه؟؟؟؟:20:
golden1367
23-02-2011, 19:19
1558 فوق العاده شیک ودیزاین خوبی داره و کاربری راحتی داره واسه تایپ کردن و خسته نشدن دست عالیه
شارژ خوبی داره ، با داغ کردن صفحه لمسیش موافقم،بعضی وقت ها یهو اشاره گر موسش بزرگ میشه و بعضی وقت ها هم صفحه سیاه میشه و قفل میکنه
البته در کل من ازش راضیم،سرعت و گرافیک خوبی داره،core i7است
قیمتش نسبت به همین مشخصات در سونی کمتره
tanha935
28-02-2011, 23:30
یه روش تجربی واسه وقتی که مونیتور سیاه میشه
مونیتور لپ تاپ ببندید تا در حالت استندبای قرار بگیره بعد از چند دقیقه لپ تاپ باز کنید. واسه وقتی که نشانگر موس بزرگ میشه امتحان نکردم دوستان امتحان کنند اگه جواب داد اطلاع بدن
tanha935
01-03-2011, 23:49
واسه بزرگ شدن نشانگر موسم جواب میده
ا انگاری روشهای ساده تری هم برای مشکلات پیدا شده خدا رو شکر!
m.hg_123
12-03-2011, 23:03
با سلام
من حدود 6 ماهه که این لبتاپ رو دارم. وقتی باهبش فیلم تماشا می کنم بعد از حدود یه ساعت یا بیشتر لبتاپ شات داون می شه تازه گی ها هم مشکل سیاه شدن صفحه نمایش برام پیش اومده که خیلی آزاردهندست .
آیا برای مشکلات بالا راه حلی از طرف شرکت سازنده یا دوستان باتجربه پیشنهاد شده ؟
آیا این مشکلات سخت افزاریه و باید لبتاپ را برای گارانتی ببرم یا نه؟
این لپ تاپ رو بعد از اینکه ویندوزش رو عوض کردم دیگه درایوراش نصب نمیشه . یعنی دیسک درایور اجرا و نصب میشه ولی اتفاقی نمیفته مثلا واسه کارت گرافیک بعد از نصب هبچ فرقی نمیکنه و تو دیوایس منیجر کارت گرافیک استاندارد ویندوز رو نشون میده مشکل از کجاست؟
کسی اینجا نیست جواب بده؟ این لپ تاپ درایوراش چطوری نصب میشه؟
سلامی دوباره
استید عزیز من شدیدا با این dvd رام و رایتر این لپ تاپ مشکل دارم
وقتی cd یا dvd رایت شده با یک رایتر دیگه میزارم توش میگه خالیه {باهر سرعتی که فکرشو بکنید تست کردم میزنه خالیه} در صورتی که رایت شده حنی dvd و یا cd که خودش رایت میکنه درست رایت میکنه و وقتی در میارم میزارم توش دوباره میزته خالیه!!!!!
هر dvd رو نمی خونه dvd های صفحه نقره ای نمیخونه فقط dvd های صفحه طلایی میخونه
این عادیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
جواب خودمو خودم میدم
بردم گارانتی تر خدا حرفای گارانتی رو ببینید و حالشو ببرید
من: سلام - لپ تاپم بعضی از dvd هارو نمیخونه و cd و dvd رایت نمیکنه
جناب گارانتی : سلام - خوب حتما دوست نداره !!! آقا شما چند بار این لپ تاپو آوردی ایجا !! خانوم x این لپ تاپو پذیرش کنید !! آقا این مدل dvd r ها که به صورت وکیو هست هر مدلی بندازی بعد 3 ماه همینه وضعش من واست عوض میکنم ولی 3 ماه دیگه شاید کمتر ایجای !!!!
راستی یادم رفت بگم dvd samsung بود درش آورد و panasonic انداخته !!! اعتراض کردم گفت همینی که هست!!!!
دوستان پیشنهاد من اینه حتی اگرم پولش براتون مهم نیست هرگز هرگز هرگز این مدل رو خریداری نکنید من بشدت پشیمونم ازین موضوع
حیف پولم !!!:18:
با سلام
من حدود 6 ماهه که این لبتاپ رو دارم. وقتی باهبش فیلم تماشا می کنم بعد از حدود یه ساعت یا بیشتر لبتاپ شات داون می شه تازه گی ها هم مشکل سیاه شدن صفحه نمایش برام پیش اومده که خیلی آزاردهندست .
آیا برای مشکلات بالا راه حلی از طرف شرکت سازنده یا دوستان باتجربه پیشنهاد شده ؟
آیا این مشکلات سخت افزاریه و باید لبتاپ را برای گارانتی ببرم یا نه؟
سلام
اگر گارانتیش معتبره ( زیگورات) حتما ببر گارانتی من فکر میکنم مشکل شما سخت افزاری هست
یکم واضح تر توضیح بدی شاید راحت تر اساتید کمکت کنن
مثلا صفحه سیاه میشه لپ تاپ دیگه بر میگرده بدون شات داون یا اوتو ماتیک بعد سیاه شدن به هیچ وجه روشن نمیشه وریست میشه
یکم بیشتر بگو
m.hg_123
21-03-2011, 23:47
سلام
اگر گارانتیش معتبره ( زیگورات) حتما ببر گارانتی من فکر میکنم مشکل شما سخت افزاری هست
یکم واضح تر توضیح بدی شاید راحت تر اساتید کمکت کنن
مثلا صفحه سیاه میشه لپ تاپ دیگه بر میگرده بدون شات داون یا اوتو ماتیک بعد سیاه شدن به هیچ وجه روشن نمیشه وریست میشه
یکم بیشتر بگو
سلام
هنگام تماشای فیلم دستگاه شات داون و خاموش میشه و باید دوباره خودم روشنش کنم.تازه گی ها هم بعد از کار طولانی با دستگاه صفحه نمایش سیاه میشه ولی دستگاه خاموش نیست و کار می کنه و باید خودم با کلید پاور خاموشش کنم.
گارانتی من اسپیناس هست نمی دونم چی کار کنم.
یکبار گرافیک را دوباره نصب کردم و دو بار هم بایوس رو آپدیت کردم.a11
pooriya_hp
22-03-2011, 10:29
به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری (( با توجه به کارهای که انجام داده ید )) ببرید گارانتی !!!
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
جواب خودمو خودم میدم
بردم گارانتی تر خدا حرفای گارانتی رو ببینید و حالشو ببرید
من: سلام - لپ تاپم بعضی از dvd هارو نمیخونه و cd و dvd رایت نمیکنه
جناب گارانتی : سلام - خوب حتما دوست نداره !!! آقا شما چند بار این لپ تاپو آوردی ایجا !! خانوم x این لپ تاپو پذیرش کنید !! آقا این مدل dvd r ها که به صورت وکیو هست هر مدلی بندازی بعد 3 ماه همینه وضعش من واست عوض میکنم ولی 3 ماه دیگه شاید کمتر ایجای !!!!
راستی یادم رفت بگم dvd samsung بود درش آورد و panasonic انداخته !!! اعتراض کردم گفت همینی که هست!!!!
دوستان پیشنهاد من اینه حتی اگرم پولش براتون مهم نیست هرگز هرگز هرگز این مدل رو خریداری نکنید من بشدت پشیمونم ازین موضوع
حیف پولم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا تشکر می کنم بابت اینکه تجربه تون رو به دوستان منتقل می کنید تا عزیزان دیگه اشتباه شما رو نکنند !!!
دوما گارانتی های ایران همشون همین هستند !! (( در یک کلام مزخرف ))
سوما بهتر بود قبل از خرید یه مشاوره به بچه های انجمن میکردید !!
سلام
هنگام تماشای فیلم دستگاه شات داون و خاموش میشه و باید دوباره خودم روشنش کنم.تازه گی ها هم بعد از کار طولانی با دستگاه صفحه نمایش سیاه میشه ولی دستگاه خاموش نیست و کار می کنه و باید خودم با کلید پاور خاموشش کنم.
گارانتی من اسپیناس هست نمی دونم چی کار کنم.
یکبار گرافیک را دوباره نصب کردم و دو بار هم بایوس رو آپدیت کردم.a11
سلام
از منو کنترل پنل برو تو قسمت پاور آپشن ( حتما لارج آیکون رو از اون قسمت بالای صفحت انتخاب کن تا راحت تر پیداش کنی) داخل پاور آپشن 2 تا گزینس dell و power server جلو هر جفتش change هست اولا که باید گزینه dell انتخاب شده باشه بعد گزینه change رو بزن 2 تا گزینه داره turn of display و put the compiuterto sleep جلوی این دو گزینه 2 تا آیتم قابل تغییر هست که یکی ماله باطریه یکی دیگه ماله وقتی به کابل آداپتورش وصله قسمت put the compiuter sleep رو در هر دو حالت چه باطری چه کابل آداپتور never رو انتخاب کن و حتما save changes رو بزن
اگه با این کار مشکلت حل نشه 100% مشکلت سخت افزاریه :18: گارانتیتم تعریفی نداره ولی چاره ای نیس از من میشنوی اگه خاصتی ببری گارانتی حتما یک بک آپ از فایل های که واست مهمه بگیر اگه از یک هارد اکسترنال واسه این کار استفاده کنی مطمئن تره:46: چون اولین کاری که میکنه ریکاوری هست اونم نه با dvd های ریکاوری خودت چون فقط dvd های خودشون رو قبول دارن :41:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری (( با توجه به کارهای که انجام داده ید )) ببرید گارانتی !!!
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
اولا تشکر می کنم بابت اینکه تجربه تون رو به دوستان منتقل می کنید تا عزیزان دیگه اشتباه شما رو نکنند !!!
دوما گارانتی های ایران همشون همین هستند !! (( در یک کلام مزخرف ))
سوما بهتر بود قبل از خرید یه مشاوره به بچه های انجمن میکردید !!
اولا خواهش میکنم:46:
دوما باهاتون کاملا موافقم :10:
سوما من تو صفحات اولیه گفتم که این مدل بسیار بسیار شانسی خریداری شد :41: وگرنه اصلا تصمیم من این مدل نبود:13:
m.hg_123
25-03-2011, 01:19
[QUOTE=ashibad;5956509]سلام
از منو کنترل پنل برو تو قسمت پاور آپشن ( حتما لارج آیکون رو از اون قسمت بالای صفحت انتخاب کن تا راحت تر پیداش کنی) داخل پاور آپشن 2 تا گزینس dell و power server جلو هر جفتش change هست اولا که باید گزینه dell انتخاب شده باشه بعد گزینه change رو بزن 2 تا گزینه داره turn of display و put the compiuterto sleep جلوی این دو گزینه 2 تا آیتم قابل تغییر هست که یکی ماله باطریه یکی دیگه ماله وقتی به کابل آداپتورش وصله قسمت put the compiuter sleep رو در هر دو حالت چه باطری چه کابل آداپتور never رو انتخاب کن و حتما save changes رو بزن
اگه با این کار مشکلت حل نشه 100% مشکلت سخت افزاریه :18: گارانتیتم تعریفی نداره ولی چاره ای نیس از من میشنوی اگه خاصتی ببری گارانتی حتما یک بک آپ از فایل های که واست مهمه بگیر اگه از یک هارد اکسترنال واسه این کار استفاده کنی مطمئن تره:46: چون اولین کاری که میکنه ریکاوری هست اونم نه با dvd های ریکاوری خودت چون فقط dvd های خودشون رو قبول دارن :41:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
سلام دوست عزیز
کارهایی که گفته بودی را انجام دادم ولی این مشکلات یعنی سیاه شدن و شات دان شدن دوباره پیش اومد.امروز پیام یکی از دوستان رو دیدم که گفته بود علتش می تونه از فن cpu باشه ولی من نمیتونم این مورد را قبول کنم آخه این مشکلات فقط هنگام تماشای فیلم یا بازی پیش می یاد و در موارد دیگه من تا 6-7 ساعت با این لبتاب کار می کنم و مشکلی پیش نمی یاد :18: نظر شما چیه یعنی ؟ بازم به نظرتون این مشکل سخت افزاریه؟
بعضی از بچه ها گفتن که با نصب ویندوز 32 بیتی مشکل سیاه شدن صفحشون حل شده چون اونها هم همین مشکلات را داشتن .
Miss Artemis
26-03-2011, 00:30
سلام
این مدل مگه بلوتوث نداره ؟ پس چرا من پیداش نمیکنم ؟:دی
m.hg_123
26-03-2011, 01:18
سلام
این مدل مگه بلوتوث نداره ؟ پس چرا من پیداش نمیکنم ؟:دی
کلید f2 رو بزنی باید بلوتوثش روشن بشه اگر با این کار مشکلت حل نشد درایور بلوتوث رو دوباره نصب کن احتمال 90 درصد مشکلت حل میشه.
[QUOTE=ashibad;5956509]سلام
سلام دوست عزیز
کارهایی که گفته بودی را انجام دادم ولی این مشکلات یعنی سیاه شدن و شات دان شدن دوباره پیش اومد.امروز پیام یکی از دوستان رو دیدم که گفته بود علتش می تونه از فن cpu باشه ولی من نمیتونم این مورد را قبول کنم آخه این مشکلات فقط هنگام تماشای فیلم یا بازی پیش می یاد و در موارد دیگه من تا 6-7 ساعت با این لبتاب کار می کنم و مشکلی پیش نمی یاد :18: نظر شما چیه یعنی ؟ بازم به نظرتون این مشکل سخت افزاریه؟
بعضی از بچه ها گفتن که با نصب ویندوز 32 بیتی مشکل سیاه شدن صفحشون حل شده چون اونها هم همین مشکلات را داشتن .
سلام
من هم با شما موافقم ربطی به فن سی پیو نداره چون شما حرفی از گرمای بیش اندازه قسمت پایینی کیبورد نزدی
به نظر من مشکلت سخت افزاریه و حتما ببر گارانتی بک آپ یادت نره :46:
میتونه از گرافیک و خیلی از قطعات دیگه باشه نظری در این مورد ندارم چون 1.باید تست شه 2.باید باز شه اونم به دست گارانتیت نه هیج جای دیگه
راجعبه ویندوز هم به نظر شخصی من این کار نکنی بهتره و مطمئنم با این کارها مشکلت حل نمیشه:41:
سلام به همگی
من مدت طولانیی بود که به این تاپیک سر نزده بودم
متاسف شدم که هنوز دوستان با این لپ تاپ مشکل دارند.
حرف دوست خوبم ashibad رو هم تایید میکنم اونهایی که حرفه ای نیستند و کله ی سر و کله زدن با لپ تاپ رو ندارند اصلا سراغ این مدل نرند.
به هر حال من مشکلاتم رو با این لپ تاپ (خدا رو شکر) کاملا حل کردم و الان حدودا شش یا هفت ماهه که هیچ مشکلی با این لپ تاپ ندارم.
امیدوارم که دوستان هم بتونند مشکلاتشون رو رفع کنند.
javad_arash2003
05-04-2011, 08:21
سلام دوستان
من اومدم ویندوز 7 نسخه ult رو روش نصب کردم خودش نسخه home بود اما وایرلس وشبکه رو نمی خونه و درایورش رو نصب نمی کنه
در ضمن نسخه 32 روش نصب کردم
کمکککککککککککککککک
noobsaibot1
22-04-2011, 14:42
سلام من با درايو بلوتوث دل 1558 مشكل دارم
مشكل اينطوريه كه ناگهان پيغتم ميده درايو مشكل داره و از منوي راست كيك حذف ميشه از سايت دل هم اخرين ورژن درايوشو گرفتم ويندوز 7 و 64 بيتي نصب كردم وقتي دستگاه هاي بلوتوث رو حذف ميكني درايوش كامل نصب ميشه و مشكلي نداره اما بعد كه با بلوتوث بهش وصل ميشه و دستگه رو شناسايي ميكنه مشكل پيدا ميكنه
سلامی دوباره
دوستان شاید سوالم تکراری باشه ولی هنوز به نتیجه نرسیدم
دوستان اگر دقت کرده باشید قسمت درب باطری برجسنگی داره و باعث میشه لپ تاپ به سطح زیریش که کول پده یا میزه نجسبه
مشکل من اینه وقتی روی کول پد میزارم بخاطر فاصله ای که از کول پد داره عملا کول پد تاثیری نداره رو خنک کردنش تازه جدیدا روی سوراخ های هواکشش گردو غبار انباشته میشه
اینم اضافه کنم که اصلا کول پدم حرفه ای نیست و از همین ساده هاست (5000) تومنی هی تک فنه
این موضوع گردو غبار خیلی جدیه چون دیشب دمای cpu به 90 رسید که اتو ماتیک ریست شد !
اگه مدل خاصی کول پد سراغ دارید لطفا معرفی کنید گرماش آزار دهندس
دقت کنید من فقط مختص همین 1558 میخوام چون اکثر لپ تاپ ها با سطح زیرشون فیکسن ولی 1558 بخاطر بر جستگی که داره فیکس نمیشه
راهیم برای این گردو غبار پیشنهاد بدید دوستان
ممنون
tanha935
24-04-2011, 21:27
قابل توجه دوستانی که مشکل بزرگ شدن نشانگر موس و هنک کردن مونیتور دارن
بعد از آخرین آپدیت بایوس ، مشکل کاملا برطرف شد
سلام،
با توجه به این که باتری این لپتاپ 9cell هستش، حداکثر چند ساعت دووم میاره؟من 1.5 ساعت تونستم nfs hot pursuitبازی کنم واسه استفاده عادی ام حداکثر 3ساعت دووم میاره که فکر کنم کم باشه؟باید بیشتر از اینا باشه؟
سلامی دوباره
دوستان شاید سوالم تکراری باشه ولی هنوز به نتیجه نرسیدم
دوستان اگر دقت کرده باشید قسمت درب باطری برجسنگی داره و باعث میشه لپ تاپ به سطح زیریش که کول پده یا میزه نجسبه
مشکل من اینه وقتی روی کول پد میزارم بخاطر فاصله ای که از کول پد داره عملا کول پد تاثیری نداره رو خنک کردنش تازه جدیدا روی سوراخ های هواکشش گردو غبار انباشته میشه
اینم اضافه کنم که اصلا کول پدم حرفه ای نیست و از همین ساده هاست (5000) تومنی هی تک فنه
این موضوع گردو غبار خیلی جدیه چون دیشب دمای cpu به 90 رسید که اتو ماتیک ریست شد !
اگه مدل خاصی کول پد سراغ دارید لطفا معرفی کنید گرماش آزار دهندس
دقت کنید من فقط مختص همین 1558 میخوام چون اکثر لپ تاپ ها با سطح زیرشون فیکسن ولی 1558 بخاطر بر جستگی که داره فیکس نمیشه
راهیم برای این گردو غبار پیشنهاد بدید دوستان
ممنون
سلام
بعد یه مدت اومدم یه سری زدم
ببین پایه داشتن زیر این لپ تاپ یه مزیت حساب میشه البته تا وقتی که نخوای از کول پد استفاده کنی
من هم اوایل این مشکل رو داشتم
تا اینکه یه Etable خریدم
باز هم نه اینکه کلا واسه ی اینطور لپ تاپ طراحی شده باشه ها نه ولی میشه یکمی بالاتر گذاشتش یعنی اون پایه ها رو از روی خود میز ردش کرد طوری که بقیه ی لپ تاپ روش باشه
هیچ مشکلی هم در مورد فن و این حرفها نیست
من توصیش میکنم
mojtaba_sa
16-05-2011, 20:01
سلام دوستان
آیا روی این لپ تاپ (1558 دل) ویندوز xp نصب می شود ؟
درایور هاشو باید از کجا بگیرم ؟!
ممنون از راهنماییتون
Miss Artemis
20-05-2011, 12:37
سلام
برای مشکل ریستارت شدن میشه کاری انجام داد؟
لپ تاپ من خیلی ریستارت میشه ... صفحه خاموش میشه و یه صفحه آبی میاد
گاهی حتی بیشتر از یه بار در روز ریستارت میشه
چه جوری این مشکل رو برطرف کنم ؟
سلامی دوباره
دوستان لب تاپم دوباره ترکید اندفه از ناحیه ویندوز
میخواستم ریکاوریش کنم زدم format factory دی وی دی شماره 1 رو کامل انجام میده ولی dvd 2 رو نمیشناسه آخه چرا من قبلا هم ازین ریکاوری استفاده کردم و مشکلی نداشت !!! الن چش شده
امکانش هست فایل ریکاوری رو برام بزارید انلود کنم ؟
چون شنیدم فرقی نمیکنه فقط لازمه مدلش 1558 باشه امکانش هست یکی از دوستان فایل ریکاوریشو بزاره برای دانلود اگرم کسی دوست نداره ایجا بزاره برام یا میل کنه یا با پیغام خصوصی برام بفرسته ممنون میشم بدجور لنگم
اینم ایمیلم ashii_666@yahoo.com فقط سند کردید حتما بهم بگید یا ایجا یا تو پیام خصوصی چون روزی 100 تا میل دریافت میکنم بازم ممنون از دوستی که کمکم میکنه
جدا جدا بزارید یک دنیا ممنون میشم
مثلا dvd 1 و dvd 2
چون اگر کلی بزارید جدا کردنش خیلی سخته بازم ممنون
سلام. بچه من نمی تونم از وایرلس استفاده کنم! اصلا سرچ نمی کنه! بلوتوث رو 1بار پاک کردم از نو نصب کردم اما باز سرچ نکرد!!!
مشکل از چیه!؟ لطفا راهنمایی کنید.
درایور وایرلس کدوم هست اصلا!؟؟؟ هیچکس نیست اینجا راهنمایی کنه!!!!
روی آیکون وایرلس علامت ضربدر قرمز زده! چطوری درست میشه!؟!؟؟
سلام !
شما شول چک کنید که wirelles تون روشن هست یا نه (fn+F2 یا F2)
درایور وایرلس :
love20me
24-07-2011, 08:52
سلام
من 6 ماه میشه یه 1558 خریدم که اوایل کمتر هنگ می کرد ولی الان اصلا نمیشه باهاش کار کرد. هر کار می خوام انجام بدم یه دفعه هنگ میکنه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
tanha935
02-08-2011, 12:27
سلام
من 6 ماه میشه یه 1558 خریدم که اوایل کمتر هنگ می کرد ولی الان اصلا نمیشه باهاش کار کرد. هر کار می خوام انجام بدم یه دفعه هنگ میکنه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
لپ تاپو آپدیت کن تا حدودی بهتر میشه
سلام. بچه من نمی تونم از وایرلس استفاده کنم! اصلا سرچ نمی کنه! بلوتوث رو 1بار پاک کردم از نو نصب کردم اما باز سرچ نکرد!!!
مشکل از چیه!؟ لطفا راهنمایی کنید.
من هم از این مشکل داشتم.2تا را حل در آوردم:
1-اگه dell datasafe local backup دارید restore کنید به اول اول
یعنی همون موقع که ویندوز ریخته شده
2-ویندوز رو آپدیت کنید.من همین الام کردم درست شد.
amironline
17-08-2011, 07:49
سلام !
شما شول چک کنید که wirelles تون روشن هست یا نه (fn+F2 یا F2)
درایور وایرلس :
از بین این 7 تا درایور کدوم رو باید نصب کرد؟
سلام
کسی میدونه دقیقا چیپست وایرلس این لپتاپ چیه ؟
در به در دنبال دارایور وایرلسم
لطفا کمک کنید
ممنون
دوستانی که مشکل وایرلس دارن بعضی از چیپ ست ها کلا اصلاحیه 802.11 a/b/g/n نیستن و h d هستن : )) ربطی به درایور و آپدیت و اینا چیزا نداره : ))
دوستانی که مشکل وایرلس دارن بعضی از چیپ ست ها کلا اصلاحیه 802.11 a/b/g/n نیستن و h d هستن : )) ربطی به درایور و آپدیت و اینا چیزا نداره : ))
خوب واسه حلش چه باید کرد ؟
من چندتا درایور از سایت دل دانلود کردم ولی هیجکدوم واسه چیپ وایرلس من نبود
reihane0
25-09-2011, 22:21
سلام دوستان
dvd توی دستگاه گیر کرده و بیرون نمیاد کسی تجربه ای در این مورد نداره؟
با eject از my computer و دکمه eject اتفاقی نمیفته! 1بار دستگاهو خاموش کردم اما تاثیری نداشت.اون سوراخ کوچیکی که توی خیلی از سیستم ها کنار driver بود هم وجود نداره.
خیلی ممنون میشم اگر منو راهنمایی بکنید
سلام دوستان
dvd توی دستگاه گیر کرده و بیرون نمیاد کسی تجربه ای در این مورد نداره؟
با eject از my computer و دکمه eject اتفاقی نمیفته! 1بار دستگاهو خاموش کردم اما تاثیری نداشت.اون سوراخ کوچیکی که توی خیلی از سیستم ها کنار driver بود هم وجود نداره.
خیلی ممنون میشم اگر منو راهنمایی بکنید
به احتمال 90 درصد لپ تاپت باید باز شه
ببرش نمایندگی
بابا چرا کسی اینجا نمیاد !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این وایرلس این لپ تاپ رو چه کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی اینجا نمیاد ؟؟
همه رفتید فروختید ؟
amironline
20-10-2011, 06:33
بابا چرا کسی اینجا نمیاد !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این وایرلس این لپ تاپ رو چه کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت دل درایورش رو دانلود و نصب کردین!؟
armany68
20-10-2011, 15:50
میشه کارت گرافیکشو عوض کرد
armany68
20-10-2011, 17:01
خیلی لپتتلپ بیه من دو ماه خریدم
از سایت دل درایورش رو دانلود و نصب کردین!؟
چندتاش رو هم دانلود و نصب کردم ولی جواب نداده
اگه اطلاع داشته باشید دقیقا چیپستش چیه ؟:40:
tanha935
05-11-2011, 01:42
با سلام به دوستان عزیز
یه سورپرایز جدید
چندروزه رو آیکون باطری یه علامت ضربدر قرمز خورده فعلا باطری سالمه ولی نوشته
consider replacing your batterry
به نظر شما باطریش مرخص شده؟
m.hg_123
04-12-2011, 00:28
من تا شش ماه پیش این مدل رو داشتم خیلی اذیتم کرد. همه مشکلاتی که گفتید رو داشتم . با اینکه از اسم 1558 متنفرم اما باز اومدم به این کلوپ دیدم باز مشکلات زیاد تر شده.
به دوستان توصیه می کنم لبتابشونو عوض کنن و راحت بشن.
میشه کارت گرافیکشو عوض کرد
نه دوست عزیز نمیشه:21:
بدو بیا اینور بازار
عجب لپ تاپیه این 1558
بدو که تموم شد
پ ن : غیر از اینکه اینجور داد و بیداد کنیم یکی بیاد تو این تاپیک
دوستان یه چند تا نکته هست
اولن که بایوسه این لپ تاپ قدیمیه و مشکل داره و وقتی اسلیپ میکنی موس گنده میشه و... برای همین نسخهa12 رو ازسایت دل دانلود کنید وبایوس رو آپدیت کنید
درایور وایر لس کلن تو سایت دل گیرنمیاد.باید برید توی کنترل پنل و درایور وایرلس قبلی رو کامل از دیوایس منیجر پاک کنید و وایرلس رو از توی سیدیش بریزید.اگر درست نشد(من تقریبا هفت بار که ویندوز خودشو ریختم شد و لی آخرین بار نشد)دیگه ویندوز رو عوضکنین چون ویندوز خوبی روش نیس.
اگر مال ایران نوت بوک وگارانتی سبزه اصلا اونجا نبرید.چون یه سری آدم نفهم و ببخشید عوضی دزد اونجا نشستن فقط پول الکی میگیرن.
مممون
tanha935
01-07-2013, 13:32
اگر از دوستان کسی هست که تمایل به فروش لپ تاپ 1558 داره من خریدارم.
Facon_Archi
01-07-2013, 13:54
اگر از دوستان کسی هست که تمایل به فروش لپ تاپ 1558 داره من خریدارم.
نکن این کارو آقا!!
به درد نمیخوره این لپتاپ!
خیلی داغ میکنه!
هنگ میکنه در حد تیم ملی!!
پولت رو دور میریزی اگه بخوای بخری تازه اونم دست دوم!
tanha935
01-07-2013, 20:23
نکن این کارو آقا!!
به درد نمیخوره این لپتاپ!
خیلی داغ میکنه!
هنگ میکنه در حد تیم ملی!!
پولت رو دور میریزی اگه بخوای بخری تازه اونم دست دوم!
دوست عزیز مرسی از راهنماییتون ولی من این مدلو لازم دارم هرچی کهنه ترو داغونتر قدیمیتر بهتر خودتم اگه داشته باشی میخرم اگرم کسیو میشناسی که 1558 داره و میفروشه ممنون میشم اطلاع بدی:n16:
nadidamet
11-07-2013, 09:30
salam dadash khoobi?
man ye laptop dell studio 1558 daram
kheyli azash razi hastam
vali jadidan to bazi mesle pes2013 va ... gir mikone bazi vaghta .bayad reset konam ta dorost she
drive vga update hast
midonid moshkel az chi hast?
tanha935
22-12-2014, 20:07
سلام دوستان این لپ تاپ ssd ساپورت میکنه؟
alijigari
13-08-2016, 11:45
درود
قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد دکمه f8 را میزنم و وقتی گزینه repaie windows را انتخاب میکنم به جای اینکه به صفحه مربوط به برگرداندن ایمیج بشه ،ویندوز به حالت نرمال بالا میاد وچه طوری میتونم ویندوز ویندوز 7 را دوباره با ریکاوری پارتیشن نصب کنم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.