ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک حقیقت ناگفته در مورد کارتهای گرافیکی

amin_caragt2
29-07-2010, 20:36
اول این مقاله کاملا تاکید میکنم که هیچ تعصبی وجود ندارد و این مقاله کاملا صادقانه نوشته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیح: من علاقه زیادی به عکاسی دارم و دوره های این رشته را در دوران خدمت سربازی زیر نظر اساتید این رشته گذراندم

شرح ماجرا از این قرار است که در حال بازی کردن در یک LCD 42 اینچ بودیم که نوع رندر تصاویر نظرمو به خودش جلب کرد و این سوال در ذهنم تداعی شد که آیا کیفیت رندر (نه سرعت رندر) کارتهای متفاوت ممکن است با هم تفاوتی داشته باشد؟ کارت گرافیک سیستم gts250 بود دقت زیادی در تصاویر کردم و بعد فقط کارت گرافیک را با 4870 تعویض کردم و باز دقت کامل از فاصله 10 سانتی به تصاویر دقت کردم و متوجه شدم که انویدیا مقداری ماتی درش دیده میشه از تصاویر بازی عکس گرفتم و در فتوشاب دقیقر به اون دقت کردم و متوجه شدم چیزی شبیه فیلتر بلور در اون بکار رفته (دقیقا مثل رندر تصاویر در دوربین های سونی که ظاهر خوبی دارند اما با زوم روی عکس متوجه ماتی عکس میشید)

زمانی که از فیلتر blur استفاده میشه حجم عکس کاهش پیدا میکنه در نتیجه رندر اون سریعتر انجام میشه

برای نمونه یک تصویر با فیلتر و بدون فیلتر براتون آماده کردم (برای دیدن سایز اصلی روی تصاویر لینکش قرار داده شده)

عکس بدون فیلتر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس با فیلتر blur

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دو عکس بالا فتوشاپی است برای نمونه

و بعد برای اطمینان در اینترنت به دنبال تصاویر یک صحنه ولی با کارتهای مختلف گشتم که خوشبختانه در سایت معتبر xbitlabs تست تفاوت کیفیت کارتهای 5850 و 480 پیدا کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که میبینید تا چه حد کیفیت رندر شده تصاویر توسط ati بهتر بوده

ATI Radeon HD 5850

همون تصاویر اینبار با کارتNVIDIA GeForce GTX 480

نگاه دقیقتر به شفافیت کاشی ها و انعکاس نور دقت کنید

5850
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GTX480

خوشبختانه دستو بالم در مورد انواع قطعات باز است و با چندین کارت مختلف تست کردم و نتیجه همانی بود که از تصاویر سایت xbitlabs مشاهده کردید

اینم نمونه خودم گرفتم در بازی کرایسیس در حالت زوم

4650

gtx275

به وضوح میتونید تفاوتو ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتیجه نهایی : قصد ندارم بگویم ati از انویدیا بهتر است ولی انصافا بخشی از سرعت انویدیا مربوط به همین تکنیک می باشد(لطفا قبل از متهم کردن یک بار خودتان امتحان کنید):11:
کوچک شما امین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultra_Black
29-07-2010, 22:11
سلام
جالبه ولی گمان نکنم برای تمام بازیها این مسئله مطرح باشه
و به احتمال قوی تو بعضی بازیها هم اوضاع برعکس باشه!

Reza Razor
29-07-2010, 22:35
من فکر نمیکنم جریان به این سادگی باشه ...
حتما این وسط یه تنظیم پیشفرضی برای کارت انویدیا بوده که باعثش شده وگرنه تاحالا نه توی بازی نه رندر کسی متوجه همچین تفاوتی نشده بود

amd>intel
29-07-2010, 23:14
اين بررسي احتياج به لابراتور و كلي تحقيق داره

HardWare Professor
30-07-2010, 01:38
بررسی جالبی بود و نتایج جالبی هم داشت.

jack426
30-07-2010, 01:51
اين بررسي احتياج به لابراتور و كلي تحقيق داره

قبلا سایت معتبر xbitlabs این کار رو کرده که ازش این لینکها رو گذاشته
ولی تو کیفیت ساخت کارتها نه
من تا حالا بدون دلیل دو تا از این hd 5850 ها رو سیستمم خراب شده
شاید هم شانس ما بوده

HardWare Professor
30-07-2010, 02:15
من تا حالا بدون دلیل دو تا از این hd 5850 ها رو سیستمم خراب شده
شاید هم شانس ما بوده

مشکل شما از جایی دیگه بوده{پاور/مین/نوسان برق زیادو...}

و به طور کلی سری 5 خرابی زیادی ندارن/////

jack426
30-07-2010, 02:41
مشکل شما از جایی دیگه بوده{پاور/مین/نوسان برق زیادو...}

و به طور کلی سری 5 خرابی زیادی ندارن/////

پاور که نه 585b green

jojo_90
31-07-2010, 12:32
منم یه 5850 گذاشتم رو سیستم 20 دقیقه بازی هم کردم و بعد از خاموش کردن سیستم و چند ساعت بعد روشن کردن متوجه بوق های عجیب و غریب شدم و تصویری هم وجود نداشت و موقعی کیس رو باز کردم دیدم یه چیپست پشت کارت سوخته!!!!!

alborz_k
31-07-2010, 12:40
کلأ این اختلاف کیفیت وجود داره ، ولی هیچ وقت این قدر زیاد نبوده که بخواد مورد توجه قرار بگیره و انتخاب بین کارت های گرافیکی رو تحت تأثیر خودش قرار بده .

amin_caragt2
31-07-2010, 13:03
از دید تخصصی بلور شدن عکس به نوعی مخلوط کردن پیکسها نزدیک به هم در یکدیگر(یا به اصطلاع عامیانه کاهش شفافیت و براق کردن عکس) به حساب می یاد تا میزان نویز کاهش پیدا کنه و عکس روشنتر به نظر بیاد که این عمل موجب بالاتر رفتن سرعت پردازش میشه
در اکثر بازیها به وضوح استفاده انویدیا از این فیلتر یا تکنیکو میبینیم

حالا یا تاثیر این فیلتر از دید شما مثبت ارزیابی میشه یا منفی
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا پست های بی ربط با تایپیک نزنید با تشکر

nikaan
31-07-2010, 13:21
سلام

قبلا یه چنین چیزی رو در تامز دیده بودم

اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSurprisingly, we do find a number of unusual differences between GeForce and Radeon output. While we've often seen GeForce and Radeon rendering disparities in the past, the kind of differences we notice in Aliens vs. Predator are more pronounced.

ویا این یکی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدthere aren't any graphical differences to note between Radeon and GeForce cards

تامز کلا هر بازی رو که بررسی می کنه از نظر تفاوت تصویر، کارت های رادئون و جی فورس رو هم بررسی می کنه

به نظر می رسه که این تفاوت کیفیت تصویر در بعضی بازی ها وجود داره و مثلا در همین لینک آخر تفاوت تصویر وجود نداره

millad1388
25-02-2011, 10:28
:5:میخواستم جند نکته رو توضیح بدم :5:
اول اینکه دلیل اینکه کارت های گرافیک ati دارای کیفیت بهتر تصویر و شفافیت بیشتر هستند این است که از سری 9000 رادون از کیفیت رنگ bit 10 bit استفاده میکند که nvidia هنوز از کیفیت رنگ 8 بیتی استفاده میکند که حداکثر 160میلیون رنگ رو پوشش میده ولی کیفیت10 بیت از AMD میتونه بالای یک میلیارد رنگ رو پوشش بده که باعث شفافیت بیشتر تو همه کارها میشه
دوم: امتحان قضیه بالا برای کسانی که از کارت گرافیک NVIDIA استفاده میکنند هم ساده است کافیه که یک گرافیک از سری 5000 و یا 4000 و یا 3000 و یا 2000 و یا 1000 که ارزونتر بود رو سیستم نصب و کاتالیست رو هم نصب کنند و اون وقت اگه مانیتور اون ها کیفیت بالا باشه یعنی CRT کیفیت 6500K و یا مانیتور با کیفیت پنل 8 بیت و شاید هم 6بیت!!! میتونند کیفیت رو به وضوح حس کنند!!!فکر نکنم بیشتر از 30 الی 40 تومان بشه هزینه گرافیک
سوم: مصرف گرافیک های AMD پایینتر از NVIDIA هستش
مثلا کارت 460 مدل بالا که یک گیگ باشه رو در نظر بگیرید که رقیب اصلی گرافیک های 6850 هستش اونوقت متوجه میشوید که خرید از گرافیک AMD به صرفه تر است چون پول کمتری باید بابت POWER بپردازید البته در صورتی که هر دو این کارت ها با قیمت واقعی عرضه بشوند!!!
مصرف گرافیک 460 دقیقا 200 وات هست که از گرافیک 150 واتی 6850 و 175 واتی 6870 بیشتره
چهارم: جون به شخصه خودم رو کیفیت رنگ خیلی حساس هستم همه مدل های ATI رو به NVIDIA ترجیح میدم حتی اگه 2 برابر رقیب هم پولش باشه و 3 برابر که در حال حاضر که یک قیمت هستند و در سری 4000 که اومده بود ati نصف قیمت داشت!!!
در حل حاضر کارت گرافیک 6870 در ایران بهترین انتخواب بین ATI و گرافیک 460 هم بهترین انتخواب بین 400 هست و منظور از بهترین انتحواب یعنی ارزونترین کارتی که بهترین کارایی به قیمت P/P در بین کارت ها داشته باشد که در خارج از ایران 6850 میشود بهترین انتخواب کلی

imanpod
25-02-2011, 16:46
دوستان من یه چیزی تو سایه زنی جیپ های ATI دیدم اونم اینکه سایه ها از دور لبه دار و مشبک هستند و هر چی نزدیکتر میشی بهشون ، یه لایه روی تصویر هست که سایه ها رو شفاف و طبیعی میکنه . میخواستم ببینم این مربوط به کدوم قابلیته ؟ میشه خاموشش کرد ؟ توی nvidia هم وجود داره ؟( تو بازیهایی مثل کرایسیس و call of juarez کاملا مشخصه و تو ذوق میزنه ولی فکر کنم سرعت فریم رو بالا ببره )

millad1388
25-02-2011, 19:54
دوستان من یه چیزی تو سایه زنی جیپ های ATI دیدم اونم اینکه سایه ها از دور لبه دار و مشبک هستند و هر چی نزدیکتر میشی بهشون ، یه لایه روی تصویر هست که سایه ها رو شفاف و طبیعی میکنه . میخواستم ببینم این مربوط به کدوم قابلیته ؟ میشه خاموشش کرد ؟ توی nvidia هم وجود داره ؟( تو بازیهایی مثل کرایسیس و call of juarez کاملا مشخصه و تو ذوق میزنه ولی فکر کنم سرعت فریم رو بالا ببره )
اگه گرافیک ATI باشه میتونی راحت ار تو کاتالیست قابلیت ها ی انتخوابOPTION رو به صورت تصویری ببینی و کارایی رو کم یا زیاد کنی

constantine470
29-03-2011, 19:19
به نظر من بايد تمام شرايط كاملا مساوي باشه
حتي برند كارت گرافيكا
در ضمن طبق گفته دوستان اين تحقيق احتياج به حداقل 100 مورد تست روي قطعات و بازيهاي مختلف داره

EhsanCPU
07-04-2011, 14:26
تو عکسها اختلاف خیلی بزرگنمایی شده :18:

night lord
07-04-2011, 18:15
شرمنده من این تاپیکو دیر دیدم:31:

اتفاقا به نظر من این افکت بلوری که Nvidia داره خیلی حرکت حرفه ای هستش .
همونطور که یکی از بچه ها گفت این مقایسه نیاز به لابراتوار داره . همینجوری نمیشه نظر داد .
من حدود 10 ساله که فوتوشاپ کار میکنم و چند سالیه دارم max , Vray کار میکنم . ببینید تو رندر کردن تصاویر Realistic که واقع نمایی هستن مقدار بسیار اندکی blur باید وجود داشته باشه و تصویری که sharpness بالایی داشته باشه مقداری از واقعیت دور میشه . البته اینم بگم نباید مقدارش انقدر زیاد باشه که حس بشه .
تو vray گزینه ای هست به اسم image sample که دقیقا همین وظیفه رو به عهده داره و به صورت بسیار حرفه ای و ریز به صورت مصنوعی blur رو روی تصاویر با گزینه های antialiasing ایجاد میکنه . به عنوان مثال فیلتر area که پیش فرض پلوگین هست خودش به تمام این تصاویر یه حالت بلور خیلی خیلی نامحسوس میده تا گوشه های آبجکت (edge) و به قولی پیکسلها از حالت دندونه دندونه خارج بشه و واقعی تر دیده بشه . اگه دقیق به تصویر زیر توجه کنید متوجه موضوع میشید .
area filter 1.5 و filter off

تصویر زیر مقایسه بدون فیلتر هستش و چیزی که ati ازش استفاده میکنه ، (تقریبا اصلا کاری نمیکنه:31: ) و تصویر فیلتر area در مقادیر مختلف و چنتا filter دیگه که در بازیها هم ازشون استفاده میشه ولی فقط نام اختصاریشو نمیگن و فقط گفته میشه antialiasing و خودتونم دیدید که وقتی antialiasing رو روشن میکنید چقدر بازی لگ پیدا میکنه و سنگین میشه :

اینم تصویر فیلتری هستش که برای شبیه سازی تک فریم فیلم سینمایی ازش استفاده میشه که کار نهایی نمونه بارز تصویر واقعی میشه میبینید که ادقامی از فیلتر area و blend هستش که به واقعیت نزدیکتر میشه :

پس این یه کم کاری و نقص از Nvidia نیست و برعکس یه حرکت خیلی حرفه ای هستش و کاملا یه کمکاری برای شرکت amd و کارتهای گرافیکش هست .

millad1388
07-05-2011, 22:39
شما حتما بهتر از من میدونید که تغییر تو کیفیت و رنگ تصویر برای کسی که میخواد همه رنگها اصل باشند یعنی فاجعه
در ضمن بدون واسطه بودن و بدون هیچگونه فیلتر نشان دادن اصله!
یک مورد دیگه الان پیدا کردم که nvidia تو محصولات تخصصی اش از کیفیت رنگ 30 بیت مثل محصولات عادی ati\amd استفاده میکند
در ضمن اگر هر شخصی یک عکس ساده با یک سیستم که کارت گرافیک nvidia داشته باشه از محیط دسکتاپ هم بندازه و یکدونه عکس هم با همون سیستم و فقط با کارت ati اونوقت متوجه کیفیت رنگ بالای محصولات amd میشود حتی مدل 3 سال پیش هم همین قابلیت رو داشت
تعداد رنگ نمایش داده شده بیشترر=کیفیت رنگ بهتر =رنگ اصلی تر و به حقیقت نزدیکتر
پس وقتی کارت ati 5 ساله به سمت کیفیت 30 بیت کوچ کرده و هنوز هم حتی متخصصان فکر میکنند برای کیفیت زنگ 30 بیت باید کارت مخصوص داشت که در مورد nvidia صحیح است چون در مدلهای عادی از کیفیت رنگ 24 بیت استفاده میکند
به صفحه اول و عکس اول مراجعه کنید.......کدوم کیفیت بالاتری داره؟آیا کیفیت بالاتر این نیست که شفاف و بدون محو شدگی باشه تا بتونید از جزیات بازی مطلع شوید....من خودم هر دو کارتهای ati....nvidia تست کردم و اختلاف عظیمی حتی در حالت عادی دیدم و خودم هم باورم نمیشد که جیفورسی که روزی برایش گرافیکهای ati رو به سخره میگرفتم این چور تو زرد از اب در بیاد!

EhsanCPU
08-05-2011, 01:58
شما حتما بهتر از من میدونید که تغییر تو کیفیت و رنگ تصویر برای کسی که میخواد همه رنگها اصل باشند یعنی فاجعه
یک مورد دیگه الان پیدا کردم که nvidia تو محصولات تخصصی اش از کیفیت رنگ 30 بیت مثل محصولات عادی ati\amd استفاده میکند
در ضمن اگر هر شخصی یک عکس ساده با یک سیستم که کارت گرافیک nvidia داشته باشه از محیط دسکتاپ هم بندازه و یکدونه عکس هم با همون سیستم و فقط با کارت ati اونوقت متوجه کیفیت رنگ بالای محصولات amd میشود حتی مدل 3 سال پیش هم همین قابلیت رو داشت
پس وقتی کارت ati 5 ساله به سمت کیفیت 30 بیت کوچ کرده و هنوز هم حتی متخصصان فکر میکنند برای کیفیت زنگ 30 بیت باید کارت مخصوص داشت که در مورد nvidia صحیح است چون در مدلهای عادی از کیفیت رنگ 24 بیت استفاده میکند
به صفحه اول و عکس اول مراجعه کنید.......کدوم کیفیت بالاتری داره؟آیا کیفیت بالاتر این نیست که شفاف و بدون محو شدگی باشه تا بتونید از جزیات بازی مطلع شوید....من خودم هر دو کارتهای ati....nvidia تست کردم و اختلاف عظیمی حتی در حالت عادی دیدم و خودم هم باورم نمیشد که جیفورسی که روزی برایش گرافیکهای ati رو به سخره میگرفتم این چور تو زرد از اب در بیاد!

دوست عزیز خواهش میکنم کمی بیشتر در رابطه با گرافیکهای nVIDIA تحقیق کن در رابطه با کیفیت بیت nVIDIA نمیدونم این اطلاعات غلط را چه کسی به شما داده
در رابطه با عکس اول هم دوستمون خودش با برنامه فتوشاپ عکس رو فیلتر بلور کرده و این تصویر هیچ ربطی به گرافیک nVIDIA نداره
شما کافیه به نظرسنجیها و آمارگیریهای سایتهای داخلی و خارجی سری بزنی اونوقت متوجه میشی که کدوم گرافیک در کیفیت و فروش محصولش موفقتر بوده :8:

Erfan.
08-05-2011, 08:42

شما حالت خوبه؟!!! میای یه حرف رو 20 جا میزنی 4-5 خط توضیح میدی گازشو میگیری میری؟! این جا انجمن تخصصی سخت افزاره! یعنی بدون دلیل و منبع حرف یزنی کوچکترین ارزشی نداره!

قابل توجه بقیه دوستان که بحث از این جا شروع شد:

و من هم عکس گذاشتم! چرا ایشون عکس نمیذارن؟!! حالا اومده این جا دوباره داره گفته های خودشو که نمیدونم از کجا این ها رو شنیده تکرار میکنه...
هی میاد میگه متخصصین فلان... Nvidia ضعیف... AMD 30BIT. آخه وقتی بعد این همه پست یک منبع برای حرفت نداری و برای عکس من هم جوابی نداری چرا دوباره تکرار میکنی؟ یعنی این قدر طرفداری کورکورانه و تعصبی از یک برند آخه برای چی؟

happyfeat
08-05-2011, 09:17
شما حالت خوبه؟!!! میای یه حرف رو 20 جا میزنی 4-5 خط توضیح میدی گازشو میگیری میری؟! این جا انجمن تخصصی سخت افزاره! یعنی بدون دلیل و منبع حرف یزنی کوچکترین ارزشی نداره!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو من هم عکس گذاشتم! چرا ایشون عکس نمیذارن؟!! حالا اومده این جا دوباره داره گفته های خودشو که نمیدونم از کجا این ها رو شنیده تکرار میکنه...
هی میاد میگه متخصصین فلان... Nvidia ضعیف... AMD 30BIT. آخه وقتی بعد این همه پست یک منبع برای حرفت نداری و برای عکس من هم جوابی نداری چرا دوباره تکرار میکنی؟ یعنی این قدر طرفداری کورکورانه و تعصبی از یک برند آخه برای چی؟
این دوستمون کلا همین طوریه برای هیچ کدوم از حرف هایی که میزنه دلیلی نداره و فقط میگه و میره:16::16::16::16:
من هم تو چند تا پست منبع برای حرفهاش خواستم اما چیزی ندیدم . زیاد توجه نکنید .ایشون صحبت هاشون جدی نیست :31::31:

Erfan.
08-05-2011, 09:54
:31:
-----------------

Happyfeat شما که AMD داری لطف کن از این لینک:

یک عکس Print Screen بگیر (مثل اونی که من در تاپیک قبلی گرفتم) ببینیم چی میشه...

happyfeat
08-05-2011, 10:22
:31:
-----------------

Happyfeat شما که AMD داری لطف کن از این لینک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک عکس Print Screen بگیر (مثل اونی که من در تاپیک قبلی گرفتم) ببینیم چی میشه...
باشه چشم مشکلی نیست بنده شب که منزل بودم حتما عکس می گیرم و قرار میدم

Erfan.
08-05-2011, 10:30
باشه چشم مشکلی نیست بنده شب که منزل بودم حتما عکس می گیرم و قرار میدم

ممنون!

البته این بحث کلا ارزش چندانی نداره چون فقط یک ادعا هست و نه منبعی نه مدرکی... ولی خوب بهتره همین جا تموم بشه!

موفق باشید.

Dj_aghamajid
08-05-2011, 11:44

این چطوره؟

Erfan.
08-05-2011, 11:49
مجید جان شما VGA چی داری؟

و این که تنظیمات رنگ ویندوز چی بود؟

من که فرق چندانی نمیبینم...

Dj_aghamajid
08-05-2011, 12:12
4830 ATI
wista 32bit
32bit color
1920x1080
60 hz
تنظیمات پیشفرض

من که فرق چندانی نمیبینم...
چندان؟ یعنی یه ذره فرق داره؟

starpars
08-05-2011, 12:20
اين كه معلومه شما اگه مقايسه بازي ها توي XBOX 360 كه از ati استفاده ميكنه و ps3 كه از nvidia استفاده ميكنه رو نگاه كنيد به وضوح يك جور ماتي رو در اكثر بازيهاي ps3‌ ميبينيد

happyfeat
08-05-2011, 13:12
اين كه معلومه شما اگه مقايسه بازي ها توي XBOX 360 كه از ati استفاده ميكنه و ps3 كه از nvidia استفاده ميكنه رو نگاه كنيد به وضوح يك جور ماتي رو در اكثر بازيهاي ps3‌ ميبينيد

اگه این موضوع تجربه شخصی نیستش میشه منبع صحبتی که کردید رو قرار بدید تا همه استفاده کنند

millad1388
08-05-2011, 13:35
دوست عزیز خواهش میکنم کمی بیشتر در رابطه با گرافیکهای nVIDIA تحقیق کن در رابطه با کیفیت بیت nVIDIA نمیدونم این اطلاعات غلط را چه کسی به شما داده
در رابطه با عکس اول هم دوستمون خودش با برنامه فتوشاپ عکس رو فیلتر بلور کرده و این تصویر هیچ ربطی به گرافیک nVIDIA نداره
شما کافیه به نظرسنجیها و آمارگیریهای سایتهای داخلی و خارجی سری بزنی اونوقت متوجه میشی که کدوم گرافیک در کیفیت و فروش محصولش موفقتر بوده :8:
هر شخص هر چی خودش هست را به دیگران نسبت میده:27::27::27:
آمار و ارقام فروش برای من هیچ وقت مهم نبوده و کارایی یک محصول برام اصل هست
در زمانی که ATI هیچی نبود من هم با محصولات جیفورس حال میکردم ولی.....
زمانی دیدم یک کارت 4670 شده نصف قیمت 9600 :18::18::18:
حالا با گزشته کاری ندارم و بهتره دیدتون رو بازتر کنید:41::41::41:

تو عکسها اختلاف خیلی بزرگنمایی شده :18:

اول این مقاله کاملا تاکید میکنم که هیچ تعصبی وجود ندارد و این مقاله کاملا صادقانه نوشته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیح: من علاقه زیادی به عکاسی دارم و دوره های این رشته را در دوران خدمت سربازی زیر نظر اساتید این رشته گذراندم

شرح ماجرا از این قرار است که در حال بازی کردن در یک LCD 42 اینچ بودیم که نوع رندر تصاویر نظرمو به خودش جلب کرد و این سوال در ذهنم تداعی شد که آیا کیفیت رندر (نه سرعت رندر) کارتهای متفاوت ممکن است با هم تفاوتی داشته باشد؟ کارت گرافیک سیستم gts250 بود دقت زیادی در تصاویر کردم و بعد فقط کارت گرافیک را با 4870 تعویض کردم و باز دقت کامل از فاصله 10 سانتی به تصاویر دقت کردم و متوجه شدم که انویدیا مقداری ماتی درش دیده میشه از تصاویر بازی عکس گرفتم و در فتوشاب دقیقر به اون دقت کردم و متوجه شدم چیزی شبیه فیلتر بلور در اون بکار رفته (دقیقا مثل رندر تصاویر در دوربین های سونی که ظاهر خوبی دارند اما با زوم روی عکس متوجه ماتی عکس میشید)

زمانی که از فیلتر blur استفاده میشه حجم عکس کاهش پیدا میکنه در نتیجه رندر اون سریعتر انجام میشه

برای نمونه یک تصویر با فیلتر و بدون فیلتر براتون آماده کردم (برای دیدن سایز اصلی روی تصاویر لینکش قرار داده شده)

عکس بدون فیلتر

عکس با فیلتر blur

دو عکس بالا فتوشاپی است برای نمونه

و بعد برای اطمینان در اینترنت به دنبال تصاویر یک صحنه ولی با کارتهای مختلف گشتم که خوشبختانه در سایت معتبر xbitlabs تست تفاوت کیفیت کارتهای 5850 و 480 پیدا کردم

همون طور که میبینید تا چه حد کیفیت رندر شده تصاویر توسط ati بهتر بوده

ATI Radeon HD 5850

همون تصاویر اینبار با کارتNVIDIA GeForce GTX 480

نگاه دقیقتر به شفافیت کاشی ها و انعکاس نور دقت کنید

5850

GTX480

خوشبختانه دستو بالم در مورد انواع قطعات باز است و با چندین کارت مختلف تست کردم و نتیجه همانی بود که از تصاویر سایت xbitlabs مشاهده کردید

اینم نمونه خودم گرفتم در بازی کرایسیس در حالت زوم

4650

gtx275

به وضوح میتونید تفاوتو ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتیجه نهایی : قصد ندارم بگویم ati از انویدیا بهتر است ولی انصافا بخشی از سرعت انویدیا مربوط به همین تکنیک می باشد(لطفا قبل از متهم کردن یک بار خودتان امتحان کنید):11:
کوچک شما امین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

millad1388
08-05-2011, 13:58

و من هم عکس گذاشتم! چرا ایشون عکس نمیذارن؟!! حالا اومده این جا دوباره داره گفته های خودشو که نمیدونم از کجا این ها رو شنیده تکرار میکنه...
درسته که من قبل از این که اون شخص عزیز با صداقت کامل اون پست اول را بدهد میدانستم که قضیه چیه:21:و مدرک هم داشتم اون موقع.....
ولی باز هم وقتی اون رو دیدم خودم با چندین سیستم امتحان کردم و به این حقیقت تلخ رسیدم:41::41::41:
و وقتی طرف عکس از دو صفحه نمایش میگذارد و ...و شما به عنوان مدرک قبول نداری:18::18::18:کل فروم هم از صفحه نمایششون عکس بندازن شما قبول نمیکنید:2::2::2:
پس حتما باید خودتون تست کنید تا به این نتیجه برسید
من گفتم با یک تست ساده شخص میتونه به حرفهای من وخیلی های دیگه برسه
مواد تست=مانیتور ترجیحا CRT 6500K یاLCD &LED 8BIT OR 10BIT+یک کارت دست دوم 200000ریالی از برند مخالف(NVIDIA OR ATI)+سیستم عامل XP
میتونید بعد از تست هم با مقداری ضرر کارت را بفروشین:27::27::27:

این دوستمون کلا همین طوریه برای هیچ کدوم از حرف هایی که میزنه دلیلی نداره و فقط میگه و میره:16::16::16::16:
من هم تو چند تا پست منبع برای حرفهاش خواستم اما چیزی ندیدم . زیاد توجه نکنید .ایشون صحبت هاشون جدی نیست :31::31:
تو چه زمینه ایی بود؟:18:اگه منظورت کیفیت آشغال پنل LG LCD MONITORهست که همه عالم این قضیه را فهمیدن:27::27::27::27::27::27::27:
البته بگم منفی در منفی میشه مثبت:31:یعنی یک گرافیگ NVIDIA با یک مانیتور LCD LG تجربه بهتریه :18:تا گرافیک ATI که کیفیت آشغال اون برند ال-جی رو تو چشم میکنه:2::2::2::2::2::2::2:

اگه این موضوع تجربه شخصی نیستش میشه منبع صحبتی که کردید رو قرار بدید تا همه استفاده کنند
منابع هست منتها شماها اینقدر تعصب دارین که باور نمیکنید:19::19::19:
حق هم دارین اینهمه پول دادین و نمیتونید باور کنید :27::27::27:من به جای شما بودم و مثل شما هم تعصبی:27:کلا منکر رنگ بهتر میشدم:27::27::27:و مثلا میگفتم حالا رنگ چقدر اهمیت داره:27::27::27:
و فکر نکنم تو مانیتور TN PANEL زیاد تابلو بشه:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Dj_aghamajid
08-05-2011, 14:27
درسته که من قبل از این که اون شخص عزیز با صداقت کامل اون پست اول را بدهد میدانستم که قضیه چیه:21:و مدرک هم داشتم اون موقع.....
ولی باز هم وقتی اون رو دیدم خودم با چندین سیستم امتحان کردم و به این حقیقت تلخ رسیدم:41::41::41:
و وقتی طرف عکس از دو صفحه نمایش میگذارد و ...و شما به عنوان مدرک قبول نداری:18::18::18:کل فروم هم از صفحه نمایششون عکس بندازن شما قبول نمیکنید:2::2::2:
پس حتما باید خودتون تست کنید تا به این نتیجه برسید
من گفتم با یک تست ساده شخص میتونه به حرفهای من وخیلی های دیگه برسه
مواد تست=مانیتور ترجیحا CRT 6500K یاLCD &LED 8BIT OR 10BIT+یک کارت دست دوم 200000ریالی از برند مخالف(NVIDIA OR ATI)+سیستم عامل XP
میتونید بعد از تست هم با مقداری ضرر کارت را بفروشین:27::27::27:

تو چه زمینه ایی بود؟:18:اگه منظورت کیفیت آشغال پنل LG LCD MONITORهست که همه عالم این قضیه را فهمیدن:27::27::27::27::27::27::27:
البته بگم منفی در منفی میشه مثبت:31:یعنی یک گرافیگ NVIDIA با یک مانیتور LCD LG تجربه بهتریه :18:تا گرافیک ATI که کیفیت آشغال اون برند ال-جی رو تو چشم میکنه:2::2::2::2::2::2::2:

حق هم دارین اینهمه پول دادین و نمیتونید باور کنید :27::27::27:من به جای شما بودم و مثل شما هم تعصبی:27:کلا منکر رنگ بهتر میشدم:27::27::27:و مثلا میگفتم حالا رنگ چقدر اهمیت داره:27::27::27:
و فکر نکنم تو مانیتور TN PANEL زیاد تابلو بشه:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
خب عزیز من ، حالا تکلیف چیه؟:5:
ما رو سرکار گذاشتی؟:19:
من که عکس گذاشتم و عرفان عزیز هم همینطور!:27:
تفاوتش رو بما نشون میدی؟:21:
من هیچ تعصبی ندارم فقط میخوام این جدال زودتر رفع شه! O.K:46:
بهتره که سره دو برند غیر وطنی خونتون رو کثیف نکنین! مال بابامون یا ....تون نیست که!:10:
لطفا فقط با مقایسه مورد به مورد وریز بحث کنید نه کلی!:27:

Dj_aghamajid
08-05-2011, 14:51
زمانی دیدم یک کارت 4670 شده نصف قیمت 9600 :18::18::18:
حالا با گزشته کاری ندارم و بهتره دیدتون رو بازتر کنید:41::41::41:
قیمت 9600 gt الان 75 تومنه! میخوای بیا بهت ادرس بدم!
4670 هم از 65 تا 100 تومن داریم! حالا شما قضاوت کن!

happyfeat
08-05-2011, 15:09

شما چه قدر با منطق دارید بحث می کنید آدم واقعا لذت میبره از بحث با شما .بدون هیچ دلیل و مدرکی و با گفته های بی پایه و اساس خودتون دارید همه برند ها رو زیر سوال می برید و هیچ دلیل قانع کننده ای هم ارائه نمی دید ؟؟!!
دلیل مدرکی رو هم که از شما خواسته شده در مورد خیلی از اظهار فضل جناب عالی هستش که منبعش خودتونید از جمله اینکه amd کمپانی nvidia رو به مرز ور شکستگی کشونده یا تفاوت رنگ 32 بیتی یا همین مانیتور های ال جی .... که اگه بخواهم بگم تا صبح میکشه که اینها همه ساخته ذهن و توهمات شماست و هیچ دلیل و مدرک منطقی ندارید که ارائه بدین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم یکی دیگه از نتیجه گیری های قشنگ و کاملا غیر منطقی شما بدون هیچ دلیل مدرک

کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!لطفا حتما اراه بدین مشتقانه منتظرم ببینم
یعنی چه مدرک داشتم اما الان ندارم ....این همه سایت رویو و تست ... همه جمع کنند برن و کاربرا باید بر پایه تجربیات شخصی هر کسی که یه چیزی میگه بیان تصمیم گیری کنن.

اگه توجه کنید می بینید کارت الان من amd هستش که این همه پول دادم چی رو نمی تونم باور کنم ؟؟؟؟؟ !!!!!!!!حد اقل اگه می خواهید موضوعی رو بیان کنید اول در موردش فکر کنید
تعصب و طرفداری بی مورد من یا شخص دیگری در مورد یه برند نه چیزی رو عوض می کنه نه کسی رو خوشحال یا ناراحت می کنه
بهتره به جای اینک به موضوعات حاشیه ای بپردازیم با دلیل و مدرک صحبت کنید تا هم برای کاربرایی که این تاپیک رو می بینند مفید واقع بشه هم برای خودمون نه اینکه از روی حرف های دیگران و بدون هیچ اطلاعی از موضوع صحبت های بی پایه و اساس بزنیم

Arthas_02
08-05-2011, 17:01
اولا تستی که گرفته شده در یک بازی بوده و ما یک بازی رو نمیتونیم ملاک حرفمون قرار بدیم دوما این تست الکی نیستش که نیاز به تجهیزات داریم که بتونیم خیلی دقیق بررسی کنیم و این که این اختلافات همیشه وجود داره ولی اون قدری چشم گیر و مهم نیست اگه بود حتما سایت هایه معتبر این تست هارو انجام میدادن و به این راحتی از کنار یه همچین چیزی نمیگذشتن و این چیزی نیستش که خیلی ارزش بحث داشته باشه

starpars
08-05-2011, 17:38
در مورد ps3‌ و xbox شما اكثر تست هاي اينا رو اگه توي گوگل هم سرچ كني ميبيني در اغلب موارد بازي ها روي xbox از رنگبندي ، نور پردازي و كنتراست بهتري برخورداره من با توجه به اين تاپيك اين فرضيه رو مطرح كردم كه شايد دليل اصلي ماتي و كمرنگ بودن بازي هاي ps3 كه از nvidia بهره ميبره نسبت به xbox كه از ati استفاده ميكنه همين چيزيه كه توي تاپيك مطرح شده (تكنيك nvidia در كاهش كيفيت تصاوير و بالا بردن سرعت رندر)

millad1388
08-05-2011, 18:01
در مورد ps3‌ و xbox شما اكثر تست هاي اينا رو اگه توي گوگل هم سرچ كني ميبيني در اغلب موارد بازي ها روي xbox از رنگبندي ، نور پردازي و كنتراست بهتري برخورداره من با توجه به اين تاپيك اين فرضيه رو مطرح كردم كه شايد دليل اصلي ماتي و كمرنگ بودن بازي هاي ps3 كه از nvidia بهره ميبره نسبت به xbox كه از ati استفاده ميكنه همين چيزيه كه توي تاپيك مطرح شده (تكنيك nvidia در كاهش كيفيت تصاوير و بالا بردن سرعت رندر)

:5:دقیقا همینطوره:5: و خیلی از گرافیستها هم برای همین از کارتهای ATI\AMD استفاده میکنند
منتها این اشخاص نه عکس قبول دارند ونه تست میکنن چیزی رو و فقط میگن چرا هیچ جا از این موضوع خبری نیست:27::27::27:یا اگه بود حتما سایتهای معتبر خودشون میگزاشتند:27::27::27:فقط دنبال یک چند خط نوشته هستند:18::18::18: وقتی میشه راحت این قضیه را تست کرد چرا باید به نوشته دیگران اعتماد کنیم:31:
شاید یک روزی NVIDIA =30 BIT COLOR بشه :27::27::27:تا اون موقع AMD میره رو 36بیت:21::21::21:
خودشون هم نمیدونند که NVIDIA تار هست:و کیفیت رنگش افتضاحه 18:چون باید با یک گرافیک ATI و یک مانیتور کیفیت عالی تست کنند تا اون موقوع کیفیت رنگ را بفهمن:27::27::27:
هر کسی هم که ATI داره که خوشبحالش :20::20::20:چون رنگها دستکاری نمیشن:5::5::5: و اون شخص هم میتونه یک گرافیک 20 تومانی NVIDIA بگیره و تست کنه:5:

Erfan.
08-05-2011, 18:18
من عاشق بحث با آدم های منطقی هستم... بحثی که 1- در یک مسیر مشخص باشه 2- منطقی و با دلیل و مدرک باشه

ایشون فاقد این دو خصوصیت هستن... به همین خاطر دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون وقت و حوصله ندارم یک حرفو 20 بار تکرار کنم + دلیل و مدرک... بعدش یه جواب تکراری بشنوم... مثل این که ایشون نمیخوان متوجه بشن... دیگه این به من مربوط نیست.

اگه برای دوستان سوالی در این مورد پیش اومد با کمال میل جواب میدم!

ولی این جا دیگه این بحث رو ادامه نمیدم!

موفق باشید.

millad1388
08-05-2011, 18:21
یک نکته جالب
فکر کنم شرکتNVIDIA محصولاتش را با مانیتور LG ست میکنه!!! چون قشنگ عیبهای هم را میپوشونند
اونهایی که مدرک میخوان! یعنی حرفهای من را قبول تدارند چون گفتم که خودم تست کردم و اگه شخصی تونست خلاف حرفهای من را اثبات کنه.....اون وقت میتونید بحث کنید ومنم حوصله بحث با کسانی مثل شما را دیگه ندارم
نرود میخ در سنگ

millad1388
08-05-2011, 18:28
من عاشق بحث با آدم های منطقی هستم... بحثی که 1- در یک مسیر مشخص باشه 2- منطقی و با دلیل و مدرک باشه

ایشون فاقد این دو خصوصیت هستن... به همین خاطر دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون وقت و حوصله ندارم یک حرفو 20 بار تکرار کنم + دلیل و مدرک... بعدش یه جواب تکراری بشنوم... مثل این که ایشون نمیخوان متوجه بشن... دیگه این به من مربوط نیست.

اگه برای دوستان سوالی در این مورد پیش اومد با کمال میل جواب میدم!

ولی این جا دیگه این بحث رو ادامه نمیدم!

موفق باشید.

دو سوال
کیفیت رنگهای کارتهای گرافیک چه فرقی دارند؟ ایا فرقی دارند یا نه و اگر فرق دارند با دلیل و مدرک ذکر کنید!
به چه چیزی مدرک گفته میشه؟

Dj_aghamajid
08-05-2011, 18:34
یک نکته جالب
فکر کنم شرکتNVIDIA محصولاتش را با مانیتور LG ست میکنه!!! چون قشنگ عیبهای هم را میپوشونند
اونهایی که مدرک میخوان! یعنی حرفهای من را قبول تدارند چون گفتم که خودم تست کردم و اگه شخصی تونست خلاف حرفهای من را اثبات کنه.....اون وقت میتونید بحث کنید ومنم حوصله بحث با کسانی مثل شما را دیگه ندارم
نرود میخ در سنگ
ببین جیگر! اینجوری که نشد! امیدوارم یک روزی بیاد و مردم حرف های شما رو باور کنن!
ما که تست کردم و هیچ فرقی ندیدیم! شما بیا دوباره تست کن مثلا روی بازی assassins creed ii یا brotherhood
یا mafia ii یا pes2011 , ... هر چیزه دیگه با برنامه fraps عکسشو بگیر و بما نشون بده تا بشه مستند!
OK?
در غیر اینصورت...
پایان بحث

Dj_aghamajid
08-05-2011, 18:43
یک نکته جالب

الان ای که گفتی یعنی چه؟:18:
یعنی اگه همون تصویر خروجی از کارت انویدیا رو اگه با مانیتور ال جی نگاه کنیم مشکل حله و نواقص برطرف میشه؟:18:
نگو این حرفا رو بابا!:13: طنزه!:39: هجو؟:22: میخوای ما رو شاد کنی؟:26: دمت گرم!:10:
هر ساعت داری یه نظریه میدی!:2:

Arthas_02
08-05-2011, 19:00
دوست عزیز اینجا از این حرفا نزن اگه میخوای بزنی به ایشون بگو
ببین چه خوب گوش میده
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27:

Arthas_02
08-05-2011, 19:01
دوست عزیز اینجا از این حرفا نزن اگه میخوای بزنی به ایشون بگو
ببین چه خوب گوش میده

happyfeat
08-05-2011, 19:07
الان ای که گفتی یعنی چه؟:18:
یعنی اگه همون تصویر خروجی از کارت انویدیا رو اگه با مانیتور ال جی نگاه کنیم مشکل حله و نواقص برطرف میشه؟:18:
نگو این حرفا رو بابا!:13: طنزه!:39: هجو؟:22: میخوای ما رو شاد کنی؟:26: دمت گرم!:10:
هر ساعت داری یه نظریه میدی!:2:
بی خیال دوست من این عزیز دل واسه شاد کردن محیط انجمن این حرف هارو میزنه و واقعا خوب هم داره عمل میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان مدرک می خواهد که ثابت کنید عکس گفته من درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بحث رو شروع کردی که amd اینجوری nvidia اونجوری .... حالا هم برای صحبتی که می کنی مدرک بیار والا دیگه کش دادن ماجرا هیچ چیزی رو نمیرسونه جز بی پایه و اساس بودن حرف های شما عزیز دل انگیز :31::31::31::31::31::31:
اگه این دوستمونو ول کنن تو چند روز این قدر نظریه میده که از خنده بمیریم:18::18::18::18::18:
من هم بحث رو ادامه نمی دم چون کسی که جز حرف های بی اساس خودش چیزی رو قبول نداره بی فایده هستش :2:

در ضمن این عکس رو هم قرار می دهم برای پایان دادن به حرف های چرت و بی اساس بعضی دوستان

عکس گرفته شده با کارت 6950 2 گیگ

Arthas_02
08-05-2011, 19:14
اگه قصد مسخره بازی داری بیا به این یارو حرفاتو بزن ببین چه با دفت به حرفات گوش میده!!!!!!

---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

Stream
08-05-2011, 20:26
این بحث های غیر علمی (و بعضا خنده دار) رو لطفا تمام کنید.

تاپیک قفل شد.