ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک اتفاق خاص در ریکاوری کردن اطلاعات!

sherlock_Holmes
28-07-2010, 22:09
سلام..

ذوستان عارد من مشکل MBR پیدا کرده.. طوری که اکثر برنامه ها قادر به نشون دادن درست درایوها نیتند..
حتی ویندوز هم نمیتونم نصب کنم و تحت داس دارم با Hiren boot cd بهش ور میرم..

این وسط درایو d من محتویاتش اصلا نشون داده نمیشه! با Get Date Back ریکاوری کردم و همه چیز رو بر گردوند اما... اما مشکل اینه که اطلاعات ماهیت اصلی خودشون رو ندارند! یعنی اسمشون و ظاهرشون یه چیزه اما بازشون که میکنم یه چیز دیگه! مثلا فیلمها رو که باز میکنم موزیک پخش میشه یا آهنگ خاصی رو که اجرا میکنم یه فایل دیگه به جاش اجرا میشه!! انگار که اسم همه چیز قاطی شده باشه!!

این مشکل برای درایو d وقتی پیش اومد که من با برنامه partion table doctor سعی کردم MBR رو دوباره بسازم.. و ساخته شد اما درایو و محتویات غیب شد و حالام که اینجوریه...

فرمت رو هم میزنه raw..

کسی راه حلی داره؟ خیلی حیاتیه.. نمونه کارهای گرافیکم همش روی این درایو بود..

Mohammad King
29-07-2010, 09:52
اگر اطلاعات مخفی شده بودن از این راه بر میگرده:

بسیاری از Folder‌ های موجود در درایوهای هارددیسکتان گم و یا نابود شدند نگران نباشید . هیچ کدام حذف نشده اند … همه فولدرها هستند … اما به صورت مخفی (Hidden) و با خاصیت سیستمی (System Files) . برای نمایش فولدرهای خود کافی است قابلیت نمایش فایلهای مخفی و سیستمی را در ویندوز خود فعال کنید .
برای این کار به Control Panel‌ رفته و بر روی آیکون Folder Options کلیک کنید .
سپس با مراجعه به قسمت View گزینه Show hidden files and folders را علامت دار کرده و تیک گزینه Hide extensions for know file types را بردارید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تایید پنجره خواهید دید که فولدرهای به ظاهر حذف شده نمایان می شوند .
خوب حالا حتماً تصمیم گرفته اید تا Folder ها را از حالت مخفی خارج کرده و به حالت معمول در آورید .
پس بر روی دایرکتوری مورد نظر کلیک راست می کنید و گزینه Properties را انتخاب می کنید تا با برداشتن تیک گزینه Hidden فولدر را از حالت مخفی خارج کنید .
اما چه می بینید !!!!

بله گزینه Hiddens غیر فعال است !!!
چه باید کرد ؟
شاید اولین راهی که به ذهنتان برسد ، ساخت یک Folder جدید و انتقال فالیهای موجود در Folder‌های مخفی شده به آن است اما اگر تعداد Folder های مخفی شده زیاد باشد و یا حجم فایلهای داخل Folder مخفی زیاد باشد ، علاوه بر دردسر فراوانی که این کار داشته در عمل شما به جای حل مشکل صورت مسئله را پاک کرده اید …

پس چاره کار چیست ؟
با ما همراه باشید تا راه حل بهتر و ساده تری رو برایتان معرفی کنیم .

برای این کار می بایست از DOS و دستور Attrib کمک بگیرید .
پس ابتدا در کادر Run‌ عبارت cmd را تایپ کنید و بر روی OK کلیک کنید تا یک پنجره سیستم عامل DOS بازگشایی شود .
خوب فرض رو بر این می گیریم که قصد داریم تا تمامی فولدرهایی که در درایو D‌ مخفی شده اند را به حالت اولیه بازگردانیم .
پس ابتدا در پنجره DOS عبارت \[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تایپ و سپس کلید Enter را بزنید تا وارد درایو D شوید .
حال عبارت فوق را تایپ کنید :

Attrib –h –s /d /s

»»‌ دقت داشته باشید بین Attrib و –h و –s حتما می بایست یک Space‌ یا بیشتر بزنید همچنین بین – و حروف h و S فاصله خالی وجود ندارد .

و سپس کلید Enter را بزنید .

سپس منتظر بمانید تا تمامی Folder های مخفی به حالت اولیه بازگردند . این کار بسته به تعداد Folder ها و فایلهای موجود در آن چند ثانیه یا چند دقیقه زمان خواهد برد.

همچنین اگر تنها قصد دارید تا Folder خاصی را به حالت اولیه بازگردانید می توانید با درج نام Folder ، محدوده عملیات را تنها به همان Folder خاص محدود کنید . به طور مثال اگر قصد داشته باشیم تا یک فولدر با نام ------- را که در درایو D قرار دارد از حالت مخفی خارج کنیم شکل دستور به شکل زیر است :

Attrib –h –s /d /s -------

توضیح اینکه : دستور Attrib برای اختصاص دادن یا ندادن قابلیتهای سیستمی ، مخفی و آرشیو به فایلها در سیستم عامل DOS است . سوئیچ –h فایلها/فولدرها را از حالت hidden و سوئیچ –s فالیها/فولدرها را از حالت سیستمی خارج می کند .
سوئیچ /d دامنه عملیات را به دایرکتوری ها و سوئیچ /s دامنه عملیات را به دایرکتوری های زیر شاخه اختصاص می دهد .

بیشتر مواقع ریکاوری نا موفق عمل میکنه و فایلهای شما 100% شبیه به خودش نیست. و چاره ای هم وجود داره.

اگر مشکات حل نشد میتونی با سی دی ویندوز درایو را فرمت کنید.

sherlock_Holmes
29-07-2010, 16:06
agha mamnoon...

kheyli aaloi tozih dadid...

montaha man alan windows nadaram! windowsam nasb nemishe roo C: chon format ham nemishe!

alan ham ba windowse Live daram karasho mikonam va in windows aslan nemitoone D: ro baz kone..!

mige access denied!

che konam?:41:

(mibakhshid farsi nadashtam)

sherlock_Holmes
29-07-2010, 17:36
migam in emkan hast ke ba partion magic ya partion table doctor ke baese in etefagh shod format ro be NTFS tabdil kard va hamechiz biad sare jash?

mehdi_halla
29-07-2010, 17:56
به نظر من شما با سی‏دی ویندوز xp ببین میتونی mbr رو فیکس کنی(دستور fixmbr).اصلا هارد شناخته میشه زمان نصب ویندوز.

sherlock_Holmes
29-07-2010, 18:07
شناخته میشه..

اما درایو d رو خالی نشون میده! راستش با partion table doctor میخواستم مشکل MBR رو حل کنم که یه پارتیشن 10 مگی اضافه کرد! من تو همون برنامه ادغامش کردم با d و بعد اینجوری شد!!

این دستوری که گفتی اطلاعات رو پاک نمیکنه که؟ ها؟

دستور کاملش چجوریه؟

mehdi_halla
29-07-2010, 18:14
شما چند تا پارتیشن داشتی و الان چند تا نشون میده.کجاو چه برنامه‏ای D رو خالی نشون میده.؟

sherlock_Holmes
29-07-2010, 18:16
5 تا درایو...
c d e f g
الانم تا رو نشون میده..

هرجا میرم خالی نشون میده! فرمت هم زده raw! بعضی برنامه ها هم میزنه 100 گیگ از 100 گیگ پره! من فکر میکنم اطلاعاتم سر جاشه اما partion table مشکل داره و بلد نیستم درستش کنم.. اون دستوری که گفتید چیزی از هارد پاک نمیکنه؟

mehdi_halla
29-07-2010, 18:27
نه دوست عزیز پاک نمیکنه ولی شما که میگین همه درایوها خالی نشون داده میشن شک دارم بتونه درایو ویندوز رو پیدا کنه .شما باید از یه برنامه دیگه که برای رفع مشکلات هارد ه شبیه به همون EAsus table doctor که استفاه کردین کمک بگیرین.با پارتیشن مجیک هم امتحان کن شاید بتونه اروررها رو فیکس کنه .برا من یه بار فیکس کرد(همون اولش که میخواد تحت داس ران بشه از سی‏دی هیرن.)حالا این FIXMBR رو هم یه امتحان بکن ضرری نداره.
زمانی که سی‏‏دی رو گذاشتی توی درایو و با اون بوت شدی بعد از مراحل اولیه نصب جایی که میگه بزنین R برای ریپیر ؛برو تو قسمت repair (با زدن r) که ازت درایو ویندوز و یوزرو پسورد رو میخواد تموم که شد تایپ کن FIXMBR و اینتر کن.

sherlock_Holmes
29-07-2010, 18:31
همه درایوها رو نه فقط d رو خالی نشون میده! c هم خالیه و ویندوز ندارم! چون درست نصب نمیشه گیر میکنه!

اینو نگفتی این دستور چیزی از هارد رو که پاک نمیکنه؟

ضمنا ممنون ا وقتی که گذاشتی..

mehdi_halla
29-07-2010, 18:33
نه چیزی رو پاک نمیکنه.

mehdi_halla
29-07-2010, 18:45
راستی این برنامه رو هم میتونی امتحان کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته با یه سیستم دیگه که هاردت رو بهش متصل کرده باشی چون تحت ویندوزه برنامه اش.

Penryn
29-07-2010, 18:56
ببین
باید هاردت رو بصورت slave کنار یه هارد master که ویندوز داره ببندی و به روش پپست شماره دو عمل کنی و اطلاعات را برگردونی.یا با برنامه های ریکاوری کار کنی
بیخود اذیت نکن خودت رو و ویندوز لایو و هیرن در این حالت دیگه کارساز نیستند.اینو از رو تجربه میگم

sherlock_Holmes
29-07-2010, 21:33
ببین
باید هاردت رو بصورت slave کنار یه هارد master که ویندوز داره ببندی و به روش پپست شماره دو عمل کنی و اطلاعات را برگردونی.یا با برنامه های ریکاوری کار کنی
بیخود اذیت نکن خودت رو و ویندوز لایو و هیرن در این حالت دیگه کارساز نیستند.اینو از رو تجربه میگم

تست کردم... متاسفانه هاردم توی ویدوز سیستم دوم دیتکت نمیشه.. توی تنظیمات bios هست اما تو خود ویندوز نه..

sherlock_Holmes
29-07-2010, 22:18
آقا من همچنان دستم بنده!!
موفق شدم با partition table doctor دوباره پارتیشنها رو ببینم! یک ضربدر قرمز روی درایو d که مشکل داشت گذاشته بود.. باید fixboot میکردم.. کردم و تونست اسم درایو رو نشون بده! و نوشت ntfs!

منتها یه مشکل دیگه هست.. میگه پارتیشن 2 و 3 با هم overlap هستند! اینو نمیدونم چه کنم..
کسی میتونه کمک کنه؟

ویرایش:
چون مشکلم از حالت ریکاوری در اومد یه تاپیک دیگه زدم مربوط به موضوع:

Penryn
30-07-2010, 08:51
تست کردم... متاسفانه هاردم توی ویدوز سیستم دوم دیتکت نمیشه.. توی تنظیمات bios هست اما تو خود ویندوز نه..
دلیلش معلومه
چون هارد بحالت غیر فرمت شده در اومده((RAW))
میتونی در حالتیکه اسلیو بستیش یه quiq فرمت انجام بدی و بعد براحتی با برنامه های بازیابی مخصوصاً get data back برشون گردونی
اگه از اول ntfs بوده در زمان فرمت سریع هم باید ntfs انتخاب کنی

sherlock_Holmes
30-07-2010, 13:42
هارد دیگه با یه سیستم دیگه دیتکت نمیشه! :41: از صبح دارم بهش ور میرم! نمیشه..

اما یه اتفاق ویژه افتاد! من هاردو باز کردم.. یه هارد دیگه IDE بستم به سیستمم و سعی کردم روش ویندوز نصب کنم.. با کمال تعجب دیدم که روی اون هم میگه نمیتونه درایو رو فرمت کنه یا ویندوز نصب کنه!!!!!

میشه همچین چیزی؟ پس مشکل این کجاست؟

Penryn
30-07-2010, 15:58
ببین اگه یه هارد دیگه رو به تنهایی گذاشتی رو سیستم و ویندوز نصب نشده error که داده چی بوده
ولی معمولاً میتونه از CD Drive باشه یا از CD ویندوز.گاهی با تغیر جامپر ممکنه مشکل رفع شه.حتی ایراد ممکنه از کابل IDE باشه و با استفاده از یه کابل 80 سیمه که مشترک بین CD Drive نباشه حل شه.در کل باید با آزمون و خطا اونقدر قطعات مختلف رو تغییر بدی تا مشکل حل شه.در وهله ی آخر اگه همه جور راه رو رفتی و نشد باید به سلامت خود اون هارد شک ببری
اگرم هر دو تا هارد با هم بستی باید تکی ببندی و جامپرها رو هم درست کنی تا ویندوز نصب شه بعد دومی رو slave کنی...

sherlock_Holmes
30-07-2010, 16:50
Penryn خدا خیرت بده! مشکل از cd ویندوز بود!! واقعا ممنونم.. کاش همون اول تست کرده بودم و بیخودی سراغ ptdd نمیرفتم که درایو d ناقص بشه!:41:

الان دارم ویندوز نصب میکنم.. اگر موفق بشم رو خودش ویندوز نصب کنم شاید بازیابی راحتتر بشه..

منتها موقع ریست شدن توی نصب ویندوز میخواد درایوها رو اسکن دیسک کنه.. یه پیغام میده با این مضمون:

Deleting orphan file record segment 1
Deleting orphan file record segment 2
Deleting orphan file record segment 3
Deleting orphan file record segment 4
Deleting orphan file record segment 5
و این عدد تا 18 یا 20 هزار میره..!

من نمیدونم چیه..

اگر نصب شد خبرشو میدم..

بازم ممنونم یه دنیا به خاطر کمکهات..

Penryn
30-07-2010, 18:04
منتها موقع ریست شدن توی نصب ویندوز میخواد درایوها رو اسکن دیسک کنه.. یه پیغام میده با این مضمون:

Deleting orphan file record segment 1
Deleting orphan file record segment 2
Deleting orphan file record segment 3
Deleting orphan file record segment 4
Deleting orphan file record segment 5
و این عدد تا 18 یا 20 هزار میره..!

من نمیدونم چیه..
مشخصه
ویندوز داره فایلهایی که در نوبتهای قبلی نصب ناقص ویندوز, کپی کرده بوده را پاک میکنه
برای منم زیاد از این موارد پیش اومده

sherlock_Holmes
30-07-2010, 18:06
ok..

پس بذارم پاک بشه کامل..
از ترس ریست کردم!:31:

sherlock_Holmes
31-07-2010, 13:21
آقا من یه نرم افزار پیدا کردم که به طرز معجزه آسایی اطلاعات رو برگردوند..!
تقریبا 80 تا 90% اطلاعات رو برگردوند توی یک یا دو ساعت.. همه اونها که سالمند هم خود فابل اصلی هستند و محتواشون فرقی نداره.. اسم برنامه zap هست یا Zero Assumption Recovery که آپلود کردم رپیدشیر که دوستان هم داشته باشن..
نسخه پرتابل همداخلشه..

یه اتفاق جالب دیگه هم افتاد.. من تونستم با یه cd دیگه ویندوز نصب کنم و از اونجا ریکاوری کنم.. مشکل پیش اومد باز و دوباره c رو فرمت کردم و ویندوز نصب کردم بعد از نصب دیدم درایو d رو NTFS نشون میده نه RAW بدون اینکه فرمتش کرده باشم! منتها هیچی داخلش نبود..
یه پوشه system volume information به حجم 100 مگ داخلبود بصورت hidden که باز نمیشد..
خلاصه ریکاوری کردم تا 80%.. از رفیقای شفیقی که کمک کردند صمیمانه ممنونم..

هارد رو پارتیشنبندی میکنم.. فقط میخوام یه برنامه خوب بهم معرفی کنید که هارد 500 seagate رو درست پارتیشنبندی کنه..

ممنون بازم..

Penryn
31-07-2010, 16:47
ببین به این هارد فعلاً اطمینان نکن اطلاعاتت رو متقل کن
بعد از برنامهی Maxtor Powermax استفاده کن به حجم 1 مگ داخل گوگل لینکش راحت پیدا میشه
Seagate.sea.tools کارایی اینو نداره
وقتی Maxtor Powermax رو اجرا کنی یه فلاپی سالم میخواد و bootable میکنه
بعد ریستارت میکنی و از فلاپی بوت میکنی و هارد رو Low level format میکنه
بعبارتی Full Zero
خودم هاردهای ناسازگار رو بارها با این ابزار به صراط مستقیم آوردم

sherlock_Holmes
31-07-2010, 23:18
Powermax رو دارم..
راستش فلاپی ندارم.. هاردم هم البته تازه یکساله کار میکنه! جوونه! :31:
این Low level format دقیقا چیکار میکنه چون من دیدم اکثرا با احتیاط ازش اسم میبرن!